ALMEDALEN 8 JULIEn helt ok intervju till absolut det sista då Marianne Rundström kastar ur sig något helt lögnaktigt. Att Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson skulle ha stört andra partier tidigare år.Jag har varit i Visby 2008, 2009 och 2010 vilket alla kan se om ni tittar tillbaka på mina blogginlägg och vi har aldrig stört några andra partier i Almedalen. Jimmie Åkesson har talat på Donners plats varje år och definitivt inte stört någon då vi alltid haft mötestillstånd. Däremot har det funnits vänsteranhägare som frsökt störa med dessa har polisen och Säpo alltid plockat bort om de inte följt de regler som varit uppsatta.

Jag blir rent ut sagt förbannad över att höra sådan lögner i vår public service kanal som skall vara objektiv. Om det hade varit Robert Aschberg i någon privat TV-kanal hade det varit en helt annan sak men inte i public service som finansieras med licenspengar.

Jag har för övrigt aldrig sett Marianne Rundström de tidigare åren i Visby under Almedalsveckan. Men det är väl någon politiskt korrekt "nisse" som berättat denna lilla lögn för henne.

Idag har jag besökt Sigyn och SKB för information under förmiddagen. SKB har haft ett upplägg där man tagit emot ett parti itaget. Vi var ca 10-12 Sverigedemokrater som var med på informationen och den efterföljande pratstunden.

Sedan har jag varit på några andra seminarier som det inte är så mycket att orda om men det sista seminariet med rubriken "Hur stor kan öresundsregionen bli" var lite intressant. Regeringen utredare Mats Sjöstrand deltog och det var intressant att få "direktinformation" från honom. Mitt intryck är att lokala politiker förstorar frågan för att uppnå andra syften. Mitt hemlän Kalmar län tittar söderut och vill gärna ingå i den södra storregionen. Något som jag personligen inte tror på! Vi kommer bli full ständigt "uppätna" avregion Skåne och detta uttryckte Skånes regionråd Pia Kinhult på sitt speciella sätt då hon under seminariet uttryckte sig på följande sätt.

"Vi har danskarna på ena sidan och smålänningarna på andra sidan och vi vet hur de är!"

Hon försökte givetvis skoja bort det men det visar ändå på hur skånningar ser på oss andra. Skåne kommer inte bidra med en enda krona till utvecklingen i Småland och därför ser jag ingen anledning att bilda en region tillsammans med nuvarande region Skåne.  

Som avslutning lyssnade jag på Håkan Juholts tal ikväll. Jag kan konstatera två saker, för det första nämnde han inte Sverigedemokraterna i sitt tal. Något som Mona Sahlin alltid gjort i sina tal. Ni vet Aldrig, aldrig någonsin .......
För det andra pratade han inte ett enda ord om invandringen förutom att han tog upp att människor kommer till Sverige och inte jobbar enligt svenska avtal och det skulle S sätta stopp för. Han prisade därmed heller inte mångkultur eller massinvandring till Sverige. En ganska intressant markering av Håkan Juholt som jag inte tror att media kommer att ta upp.

Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Ljuholt är den sosse som kommer att börja stänga svängdörren till Sverige som hans föregångare Olaf Dolme öppnade.Ett måste om han vill ha makten dvs bli stadsminister,att det sedan är sunt förnuft spelar ju inte så stor roll,bara socialbidragstagarna sluta välla in över Sveriges gränser till att börja med.(En mani taget som pigan sa)

Så kanske man kan "PUTTA" ut ett gäng falskskyltade välfärdssnattare.Detta hajjar Ljuholt men inte Sahlin,och makt det är något som 70-tals sossen Håkan Ljuholt gillar.

Han kommer att göra allt för att nå högsta positionen i Sverige vänta och se 2014.Det kommer att komma "folkpartistiska "utspel från Juholt i god tid innan valet 2014.När det gäller Rundström så är väl hon urtypen för en självgod batikhäxa på SVT68.

Sparka Ewa Hamilton ut i Östersjön

2011-07-08 @ 22:06:55
Postat av: Mats

Om Juholt. Jag tror inte han har prisat mångkulturen en enda gång sedan han tillträdde. Däremot har han gjort partiledningen helsvensk, och nu ryker snart Nalin Pekgul som ordförande för kvinnoförbundet. När han avvisade samarbete med Sverigedemokraterna så sa han inget om människosyn utan "ni tillhör regeringsunderlaget".Vad Juholt gör nu är att förbereda partiet för ett samarbete med SD och (om det krävs för att få regera) en ny invandringspolitik. Han gör det inte genom att prisa SD utan genom att inte kritisera SD. Varje gång han avstår från att tala om "alla människors lika värde", när det annars vore normalt, är det en signal till medlemmarna om att ett ideologiskt skifte är på gång. Sälj er inte billigt när det är dags.

2011-07-08 @ 22:10:53
Postat av: Gubben o Gumman

OT Mönsterås kommun skal nu få sina görsta skäggabarn till en kostnad av ca 800000kr PER ÅRFläsksvålen och strorskrävlaren Ruland Åkersork meddelar att staten "petalar".Då kanske tabloidoiokofoben skulle ha frågat:

"Jaha och vilka är staten då Ruland?Vilket glashus denna idioti vilar på.

2011-07-08 @ 22:11:02
Postat av: Gubben o Gumman

OT: Avdelning manipulation/hjärntvätt via SVT68Jippie svenskarnas något inte så lysande skolresultat har ju förrutom att ha snurrat på bloggar även tagits upp i media.Här gäller det att agera tänker stor"sändaren"och vips snickarar man ihop ett reportage sändes igår."En ny grupp elever tar för sej med bra rsultat"

Dvs jippieflickor.man hade till och med hittat en i Norrland som det gick bra för,det var väl skoj.

Hur hon höjde landssnittet för Sverige framgick inte i inslaget.Sedan pinkar man väl alla blonda flitiga Lisor lite i örat med,fast dom kan ju skala bananer i Norge det har ju Janne Jätteduktig sålt in .Hjärntvättade Svenne hör bara invadrarflickor, bra skolresultat,detta vet "sändaren" på SVT68 ganska scary eller hur AW Svensson.Att just jippieflickor lyckas bättre än dito gossar är för att dom vet vikten av en bra utbilding för att komma vidare?

(Vilken underbar pk omskrivning av kvinnoförnedring)Aha för att slippa ut från lägenhetsfängelset då och få leva ett drägligt liv måste dessa bli typ läkare.Man undrar ju om Mackan och Lutten såg in slaget,var det inte Mckans kärring som gick några meter bakom honom,såkallad bakvänd feminism.Säg hej till publiken och nej till Islamskt kvinnoförtryck.Sparka Ewa Hamilton ut i Östersjön again.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller AW Svenssons bil.

2011-07-08 @ 22:27:06
Postat av: Nissolf

G&G

För att underlätta för AW Svensson lägger vi in kopplingen till Mönsterås.

Boberg-gården nyligen såld....hmmmm

Postat av: Nissolf

Sorry G&G, fel i länken.

Postat av: Magentan

@ Mats

Jag har funderat i exakt samma banor beträffande Juholts beteende och ett eventuellt samarbete mellan S och SD.Både C och KD kan ju ligga under eller runt 4% inför nästa val, och då ligger Reinfeldt mycket illa till. Hans enda hopp är i så fall MP, eftersom han helt har målat in sig i ett hörn när det gäller SD. MP kanske emellertid inte alls är lika stort inför nästa val, då de kan ha tappat en hel del väljare som har gått tillbaka till V efter att Ohly har ersatts av Jonas Sjöstedt.Frågan är då vilket parti som kan vara mest intressant för Juholt att samarbeta med.

Frågan är också vilket parti MP slutligen väljer som sin samarbetspartner.

Ytterligare en fråga är hur stort M är om ca 3 år. Kanske har det slutligen gått upp för moderatväljarna vad Reinfeldt och MP egentligen sysslar med.

Frågan är också om FP kommer att göra en likadan kupp som de gjorde 2002, dvs ungefär så som FP-liberalerna gör just nu: försöker lura till sig SD:s väljare genom att använda SD:s argument om invandringsproblemen. I valet 2002 fick FP över 13% på det viset, men efter valet var det helt fri invandring som gällde igen.

2011-07-08 @ 23:35:55
Postat av: MR H

Hahaha, har SD stört tidigare år?Ja, det stämmer på sätt och vis!Jag har varit aktiv i SDU på 90-talet, vi var några SDU-are som var med om att några SD-are slagits blodiga av AFA och där SD tystats av SSU genom att SSU delade ut visselpipor, ägg och paraplyer till bråkmakare på ett tal som dåvarande Mikael Jansson höll i Visby.Vi ställde oss bakom alla åhörare på Ingvar Carlssons tal med skyltar med texten "TYSTADE AV SSU" och med igentejpade munnar. Media rapporterade senare detta som att sverigedemokrater störde Ingvar Carlssons tal.Detta var 1995 eller 1996. Minns inte säkert.

2011-07-09 @ 00:02:30
Postat av: Hagbard Handfaste

En vis man sade en gång,"när de med en avvikande åsikt i gängse fall upphör att tänka väntar samhällets förfall runt hörnet".

Här i har Public Service en poäng, man kan lugnt mata de redan sovande medans de tänkande höjer beredskapen ytterligare.

Fulmedia förnekar sig icke, inte skäms man ett dugg heller. På bästa nyhetstid utsänds via ABC-nytt en brandchef från en stadsdelsförvaltning i Stockholm som rakryggat förkunnar fördelar med kvotering angående stationens sommarvikarier. Utan darr på rösten förmedlar han att företräde till sommarens tjänster har minsann män med härkomst utanför EU. Detta för att "berika och bättre förstå områdets beskaffenhet och kultur". I viss mån såg han även kvinnliga sökande, men då enbart för att jämna ut könsgraden. Det fina i kråksången var att en pursvensk ung man med goda meriter och relevant utbildning nekats tillträde. Denne har givetvis anmält brandstationen enligt konstens alla regler, vilket den otäckt politiskt korrekte brandchefen inte hade någon som helst förståelse för.

Utspel som detta pekar bara på tydligheten som Public Service gör gällande utan att egentligen förstå sig själv.

De sovande fortsätter sova.

De tänkande fortsätter tänka, ty dessa vet redan att stat, landsting och kommuner med alla tänkbara tillhörande myndigheter är besudlade och snart bortom räddning.

Vad man dock kan fråga sig är vad en brandkårsutryckning har med etnisk mångfald att göra, ämnar man månde snacka omkull lågorna?

2011-07-09 @ 00:23:42
Postat av: Mattzzi

Vänsterextremisternas argumentation börjar bli desperat.Expo: SD har som strategi att bli attackerade.Att Sverigedemokraternas möten och demonstrationer blir attackerade av vänstersympatisörer har de senaste åren varit legio.Expos chefredaktör Daniel Poohl menar i en krönika att SD i själva verket har haft som sin strategi att bli attackerade. Allt för att väcka uppmärksamhet.

http://www.friatider.se/expo-sd-har-som-strategi-att-bli-attackerade

2011-07-09 @ 00:35:29
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Robin Shadowes

Jag vill inte ha bågra stor-regioner. Detta är bara ett sätt för globalisterna att splittra oss ytterligare. Vi inte bara har vår identitet som svenskar men att identifiera sig med sitt hem-landskap är förmodligen ännu starkare än själva national-känslan. Först tar man vår nation ifrån oss, sedan tar man regionen ifrån oss. Söndra och härska kallas det. Vi skall bli världsmedborgare allihopa. Det har dom bestämt över våra huvuden. Därför skall alla nationella identieter krossas så att man kan bygga en ny värld på ruinerna av den gamla. Som skåning av födsel och ohejdad vana är min identitet som skåning väldigt stark. Jag vägrar bli världsmedborgare. Jag vill att Sverige skall förbli Sverige och att landet fortsatt skall vara indelat efter landskap. Ser ingen anledning att reformera detta då det bara kommer bli till det sämre. Detta är idioti i samma nivå som när man slutade kalla städer för städer för 40 år sedan. Kommuner skulle det vara. Har aldrig i mitt live hört en enda person fråga mig från vilken kommun jag kommer ifrån. Ej heller kommer nån att fråga mig från vilken storregion jag kommer heller. Detta är bara rent önsketänkande från dom politiskt korrekta samhälls-ingenjörerna. Med det sagt så vill jag bara avsluta med att jag har inget emot andra landskap och dess innevånare. Finns väl ingen skåning som aldrig fått höra att hen är halvdansk eller pratar med en het potatis i munnen. Men det innebär inte att jag drar alla över en kam. Idioter finns det ju överallt som inte kan låta bli att tala nedsättande om andra.

2011-07-09 @ 00:53:00
Postat av: "Vi gillar olika"

Ensamkommadebluffen.Är dom helt galna?

http://svtplay.se/v/2475437/svt_forum/ensamkommande_barn

2011-07-09 @ 01:44:39
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Da Capo

Koppla av från den Nysvenska gemenheten och vila en stund ögonen på den erbarmliga nöden i Gaza som Mankell och consortes inte fick tillfälla att försöka häva den här gången - heller.http://www.sapereaude.se/blog/?p=7660http://israelisverige.info/?p=67

2011-07-09 @ 07:42:59
Postat av: Anonym

Kommuner som har tagit emot invandrare, vill ha mera pengar av regeringen nu, nu vänder det :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-07-09 @ 08:33:45
Postat av: S-E Karlsson

Kanske ,kanske att man kan ändra inställning till Håkan Juholt , det låter ibland som om han tänker strama åt invandringen !

2011-07-09 @ 08:40:22
Postat av: Gubben o Gumman

Hagbard Handfast : "Snacka omkull lågorn" ett mycket bra argument att trycka upp i nyllet på en PK"stolpe".Vänta bara när man skall "kvotera försvaret" bara en tidsfråga,lägg sedan till grundlagsändrineg om att få skjuta på den egna befolkningen,krydda med Jas plan som skall hindra Kaddafi från att göra det

Vips har su bakat en en schizofren Sverigetårta.PK "brandisen" stod och ljög så det sög.

"Jag säger allt för pengar"

"Vi söker den kompetensen",oki ring Samhall då.Gör en undersökning på stationerna anonymt hur många halalcowboys el "nagellacks" damer dom vill ha där...Någon jävla måtta får det väl också vara på"tolkhjälpen" på fältet.

Snacka omkull lågorna på typ Irakiska kommer att funka dåligt.Man kan ju tänka sej följande svar vid ett nödsamtal :Välkomen till sos alarm önskas multikultikåren tryck ett,önskas pursvenska kåren tryck 2 önskas högklackat tryck 3....

För att höra menyn igen tryck 4......

2011-07-09 @ 09:07:15
Postat av: Lotta

Det Marianne Rundström troligtvis syftar på är Koskenkorvas utspel under förra årets Almedalsvecka där han fick för sig att SD störde svenska kyrkan. Det någon "glömde berätta"

för Rundström är att Koskenkorva var ute och cyklade eftersom SD hade tillstånd att stå där de stod.

2011-07-09 @ 09:21:50
Postat av: S-E Karlsson

4st nästan nya Wolksvagen minibussar står även denna helg stilla utanför Migverkets kontor i Högsby, dessa borde kunna användas på helgerna till att skjutsa omkring äldre människor som tex befinner sej på Mogården / Kvillgården så dom kan få tiden att gå lite bättre !

Nej visst ja det går inte jag tänkte inte på spridningen av kackerlackor och löss !

2011-07-09 @ 10:13:01
Postat av: Magnus

Är väldigt glad över att jag ej betalar ngn TV-licens när jag ser hur SVT och SR uppför sig på sina intervjuer. Väldigt oproffessionellt och ren mobbing i vissa sammanhang. Uppmana gärna flera att bojkotta licens avgiften vilket är väldigt enkelt.

2011-07-09 @ 10:17:59
Postat av: S-E Karlsson

En fråga till Magnus , jag vill också gärna slippa licensen men är det lagligt ?

2011-07-09 @ 10:25:41
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Förmodligen har du helt rätt i det,men då skall Runström säga det i TV, annars blir effekten den som hon vill .Det där var ingen felsägning ren manipulation och pusslande,där hon använde prästtoken for sina syften.

Denna batikhäxa modell 70-tal vet exakt vad hon pysslar med.Svenne Banan har glömt Koskenkorva, för länge sedan,så han registrerar "SD störde"Sparka Ewa Hamilton.

2011-07-09 @ 10:25:48
Postat av: Carl

f-n vad svt blå juger för sina tittare. 1a gången jag såg inslaget på PI, så tyckte jag det var bra att SD fick tala i någorlunda normal mediaklimat. med var säkert nån producent som sade till hycklarmadammen från SVT att säga "störningslögnen" på slutet, så inte tid fanns att tala om att det troligen var betalda störningstrupper i form av afa,ungvänster, ungdomsförbund från 7 klövern, mfl organisationer som får miljoner i bidrag av våra skattepengar för att arbeta med att upprätthålla 7 klöverns översittardiktatur.men allt fler upptäcker att SD är enda allternativ av de partier som ännu finns i riksdagen.

2011-07-09 @ 11:10:10
Postat av: hur man slipper tv licens lagligt!

1:ställ ner tv mottagaren,videon i källaren,garaget.2: ring tv tjänst och säg upp3: (T)(e)ckna mobi(l)t br(e)dba(n)d h(o)s inte(r)net leverantör som har obegränsad surf.

altenativ fast bredband.nu kan Ni se hela svt utbud streamat från webben i svtplay och även tv4. även tv bolag från hela världen sänder sina program streamat på webben.att se tv med tvmottagare är 1900-tals teknik. inget för moderna människor som låter personal på tv redaktiner bestämma vad du skall se och när du skall se. man skall inte behöva ruta in sitt liv efter tv tablåer.med streamad tv genom mobilt bredband kan ni se tv program var som helst när som helst. och DU bestämmer vad du vill se.kan rekomendera svensk filmarkiv som laggt upp hela svenska kulturarvet på webben.gå in på goggle och skriv exempelvis:"svenskafilmarkivet" + "ådalen1931" så får man se en intressant film om solidaritets och rättvisans kamp med nyskriven piano musik att teskedsgummans son. han verkar vara en sveriges nya tonsättar genier.

2011-07-09 @ 11:23:37
Postat av: carl

http://www.filmarkivet.se/sv/Film/?movieid=126även www.youtube.com överträffar allt som ett tv innehav kan ge. och cd spelare är bara jobbigt när all bra musik lätt nås via streamad uppspelning från webben. musiker kan få stimpengar genom hur många gånger de spelas på webben istället för 1900 tals tekniken FM-radio.http://www.youtube.com/watch?v=DCX3ZNDZAwY2011-07-09 @ 11:32:45
Postat av: carl

jag fick ett inbetalningskort 300 kr, men vill betala 150 kr medlemskapet för att slippa postreklam. det står att man kan betala 150 kr,300 kr eller livslångt medlemskap i sd för 1500 kr. med inbetalningskortet är ju förtryckt med 300 kr.så hur gör man då? om mr thoralf vill bemöda sig svara här så har ni en medlem till!

skulle vara bra om tryckte upp a4 ark med 3 stycken olika inbetalningskort ett på 150, ett på 300 ett på 1500 kr.

2011-07-09 @ 11:51:17
Postat av: Thoralf A

carlPå de inbetalningskort jag har är inget belopp förtryckt utan du kryssar i vilken typ av medlemsskap som du önskar och skriver in det aktuellt belopp.Gissningsvis har du fått ett gammalt inbetalningskort!

2011-07-09 @ 11:58:19
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: S-E Karlsson

Tack för tips angående TV-licensen , är något som ska fixas snarast !

2011-07-09 @ 12:10:52
Postat av: Tony Ingman

Så är då den svenska rättscirkusen igång igen.

en man blir ihjälkörd när han sitter i en busskur

i Landskrona av 4 drogpåverkade Albaner, alla smiter, men fångas in alla nekar till brott och att ha kört. I ett land med normalt rättstänkande

hade alla fyra åkt dit, men i landet där offren

straffas värre än brottslingen kommer det säkert att sluta med att alla 4 släpps fria, och kanske

t.o.m får ersättning för att man suttit anhållen.

Är det konstigt att man får kräkreflexer när man

tänker på det idiotiska svenska rättssystemet?

2011-07-09 @ 12:50:29
Postat av: Anonym

@carlBli medlem här,enkelt och bra.

http://sverigedemokraterna.se/medlemsansokan/Eller gör som jag,betala 300kr och avsäg dig alla utskick inklusive SD-kuriren.Annars använder du inbetalningsuppgifterna på det förtryckta inbetalningskortet men ändrar till 150kr när du betalar in.

2011-07-09 @ 13:50:11
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Anonym

@carlAnnars mejla hit så får dom skicka materialet/inbetalningskorten du önskar.

[email protected]

2011-07-09 @ 13:52:35
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Exilenskalman

Thoralf,måste bara kommentera det här:

"Hon försökte givetvis skoja bort det men det visar ändå på hur skånningar ser på oss andra."Var nu väldigt försiktig med att dra oss alla över en kam. De flesta skåningar har alls inget emot vare sig smålänningar eller danskar, tvärtom.Att vi har en del ruttna ägg till politiker härnere som bär sig illa åt och uttalar sig som om huvud och r*v hade bytt plats är jag den förste att skriva under på men dra för guds skull inte oss vanliga gräsrötter i skitrännan för det.Bättre än så kan du.

2011-07-09 @ 14:04:42
Postat av: MartinA

Ja, nu får ni se till att bli riktigt stora 2014 så ni och SAP kan regera ihop själva. Det tror jag vore en bra kombination och SAP vore nog egentligen rätt tacksamma att slippa extremisterna. Sen har ju sossarna fortfarande mycket kompetent folk.

Ok, det är orealistiskt 2014 men kanske något 2018?

2011-07-09 @ 14:29:13
Postat av: Thoralf Alfsson

ExilenskalmanJag förstår din invändning och jag uttryckte mig illa. vilket jag nu inser. jag syftar givetvis på de beslutsfattare som självklart sätter sina "egna" väljare i första hand. För en skånsk politiker kommer givetvis Skåne först. Något annat innebär i längden politiskt "självmord"

2011-07-09 @ 14:45:02
Postat av: Lassekolja (65)

Visst är det förunderligt att media inte klarar att intervjua en Sverigedemokrat utan någon form av påhopp. Handlar det inte om "rasistiska eller nazistiska rötter" så är det nå´t annat negativt. Det var fult av Marianne Rundström att avsluta med Sverigedemokrater stör andra politiker. Vi är väl tvärtom dom enda, som INTE stör andra, vis av egna erfarenheter.

Även jag observerade att Juholt utelämnade de mångkulturella problemen men hade helt rätt när han (instämmande med oss) hade synpunkter på den vidlyftiga arbetskraftsinvandringen. Från Reinfeldt´s perspektiv är ju hela poängen med outbildad arbetskraftsinvandring just att det skall hålla lönerna nere, det som Jimmie brukar kalla "utbudspolitik". Jag hade gärna sett att Jimmie förtydligar att det handlar om överutbud av arbetskraft. Om ej svensktalande analfabeter kostar lika mycket som svenska effektiva arbetare blir sannolikt arbetskraftsinvandringen ointressant.

I morgon kl.11 "smäller det" i Almedalen, då kommer det hittills mest intressanta talet i hela "Palmedalens" historia!

2011-07-09 @ 14:47:45
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: Henrik

-"Eller gör som jag,betala 300kr och avsäg dig alla utskick inklusive SD-kuriren."Önskade att det funkade.

Bor i Göteborg och har inte betalt nåt medlemskap på flera år. När de inte lyssnar utan fortsätter att skicka ut material till brevlådan fast jag bett dem flera gånger att sluta så fick det vara nog.

Om SD hade någon intelligent person hos sig i Gbg så kanske jag skulle orka engagera mig, men att umgås med ohörsamma tomtar, det får räcka med de 8 timmar jag spenderar på jobbet.

2011-07-09 @ 17:42:26
Postat av: Anonym

Skånes befolkning är inte Svenskar :p

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-07-09 @ 17:57:23
Postat av: sophia

Jag såg detta och jag måste säg att jag fick kaffet i fel strupe!! Arg/förbannad är bara förnamnet! Marianne Rundström borde avskedas omedelbart, att sitta och blåljuga rakt ut i etern när alla vet vilka det är som stör möten. Inte är det SD anhängare! Det är PKmedias älsklingar AFA terrorister och vänsterpack. Fy f..an för Svt..Politiskt oberoende..??

2011-07-09 @ 17:58:51
Postat av: riffi

När det gäller slutet på intervjun är detta inte något nytt!!!!!!!!!!!!!!!!KG Bergström använde samma teknik och det är en följd av att de anser att det är svårt att komma åt Jimmie (SD).Förbered detta i alla intervjuer: När sluttiden närmar sig; ha alltid ett 20 sekunders anförande.Hennes smutskastning på slutet är inövat.

2011-07-09 @ 18:55:08
Postat av: S-E Karlsson

Jo,jo farmor / mormor Rundström hon kan hon !

2011-07-09 @ 19:12:02
Postat av: Roberth

Kärringen har en skruv lös!

2011-07-09 @ 21:18:31
Postat av: Malin

Nu börjar folk förstå :) http://www.dn.se/nyheter/politik/sd-tappar-stort-i-valjarbarometerDessutom, bara för att du inte skrivit i dina blogginlägg om att ni inte stört andra partier så blir det inte sant?

Postat av: OT

Då Svenska Dagbladet och då i synnerhet Gudmundson har börjat sjunga ut så är det på plats med en hyllning. Hermit: http://www.youtube.com/watch?v=N-isGzfYUZ4Övrig media i Sverige bör se livet från den ljusa sidan, nu när ni hängt upp er själva på korset ni sade inte fanns. Always Look On The Bright Side of Life: http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ

2011-07-10 @ 01:22:59
Postat av: OT

Svenska pressen i ett nötskal med Gudmundson i bojor. Stoning: http://www.youtube.com/watch?v=MIaORknS1Dk

2011-07-10 @ 01:44:29
Postat av: Stefan A

I have a dream som ML King sa, och det är att få se Helin och Mattsson föras bort i bojor....

2011-07-10 @ 08:20:10
Postat av: Essendon

@ Stefan AFaktiskt helt realistiskt att drömmen går i uppfyllelse!

2011-07-10 @ 09:10:03
Postat av: Robin Shadowes

@ Stefan A. Jag hoppas innerligt att det inte bara stannar med dom. Finns oerhört många andra jag vill se föras bort i bojor, Fredde Reinfeldt, Maud Olofsson, Måna Muslim, Bengt Vetbästerberg, A-C Marteus, A Waberi, Helena Benaouda, Lisa Bjurwald, Daniel Poohl, Robert Haschberg, Per Svensson, Ulf Bärsärken, Tobias Hubinette, Lars Ohlyckan, Maria Wettlös & Peter Eriksson, Gudrun Avschyman, Carl Bildt, Tomhylsan, Margot Wallström och ytterligare några hundra landsförrädare. Skulle bli alldeles för jobbigt att räkna upp dom alla. Skulle njuta av att se dem i brandgula jumpsuits i ett chain-gang av amerikanskt snitt.

2011-07-10 @ 11:50:14
Postat av: Anonym

Juholt kommenterade inte heller vare sig mångkultur eller invandring i sitt första linjetal. En markering så god som någon.Mitt önskescenario inför valet var att SD kom in som vågmästare, och att SAP gjorde ett katastrofval som tvingade bort Sahlinmaffian och fick tillbaka vettiga människor i partitoppen. Det är redan bock i rutan för första önskningen, och det börjar luta att bock i ruta två också. Tredje önskningen var att den nya SAP-ledaren sedan gör upp med SD om invandrings- och kriminalpolitiken. (Får se om Ikealampan visade sig komma från Aladdins grotta)Då skulle en snabb tvärvändning kunna ske, något som jag tror är en nödvändighet för att åtminstone rädda delar av välfärdsstaten. Den tröghet som finns inbyggd i invandringspolitiken gör att det kommer att ta generationer att reparera det som nu raserats.

2011-07-10 @ 13:20:42
Postat av: Lotta

@MalinKan säga detsamma, äntligen börjar folk förstå. Vad har du för källa till att SD stört andra partier? Vore bra om du kunde redovisa för källan här.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0