FREDRIK REINFELDT MÅLAR PÅ

Jag tror alla blev väldigt besvikna på Fredrik Reinfeldts tal.

Talet kommer inte att gå till historien som något historiskt tal. En historieupprepning kan knappast kallas för att ha visioner. Att moderaterna tappat bort rodret på grund av saknade visioner.

Inte ett enda ord om nya politiska mål. Med andra ord en håglös statsminister som vet att han måste ha stöd från något annat parti.

Jag har hört många tal i Almedalen men det här hamnar i den absoluta botten tillsammans med Lars Ohly.

Slutklämmen skulle väl tolkas som ett angrepp på Sverigedemokraterna men det enda Fredrik Reinfeldt uppnår med detta är att måla in sig ännu mer. Svenska folket klarar av att tänka själva och behöver inte lyssna på statsministerns "pekpinnar".

 


Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

Den ekonomiska krisen han utlovade om vi röstade in er har utblivit. Så om han har bytt karriär och fuskar med att leka medium så kan han lika gärna lägga av med att spå i teblad eller vad han nu använder för metod.

2011-07-04 @ 19:55:39
Postat av: "Vi gillar olika"

Anders Borg börjar bli rejält brun om näsan,han räknar kallt med att få stöd av MP eller S gällande jobbskatteavdraget.- Både Socialdemokraterna och Miljöpartiet är ansvarsfulla partier, säger han.Han har även konfirmerat att diktator Reinfeldt bestämmer allt.

Han verkar mer och mer desorienterad den där diktatorn.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/borg-avfardar-hot-mot-skatteavdraget_6293556.svd

2011-07-04 @ 21:44:15
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Joakim

Man sätter lätt skrattet i halsen när man tänker på att Reinfeldt är vår statsminister. Han är en fara för vårt land!

2011-07-04 @ 22:04:49
URL: http://www.realisten.se
Postat av: Magentan

Städbolaget Sverige!?Affe har kollat in Migrationsverkets halvårsstatistik som kom ut i dagarna. När Affe betraktade arbetskraftsinvandringens siffror konstaterade han att Sverige numera invaderas av städare. Inte mindre än 82 städare per månad har arbetskraftsinvandrar nu till Sverige.

Affe undrar vilken politiker som blir först i Almedalen med att förklara för det svenska folket varför vi behöver 82 nya städare i månaden.På Affes statistik-blogg finns fler besynnerligheter att konstatera:http://affes.wordpress.com/2011/07/04/invasion-av-stadare-och-restaurangpersonal/#comments2011-07-04 @ 23:31:08
Postat av: Lassekolja (65)

Även jag lyssnade till statsministerns tal. Avsikten med slutklämmen var förmodligen att hamna tillbaks i tiden om man röstar på SD. Verkligheten, d.v.s. med "massanalfabetimport" är väl fler röster på Sverigedemokraterna enda lösningen till att INTE hamna tillbaka i tiden!?!

2011-07-04 @ 23:40:27
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: Lassekolja (65)

Även jag lyssnade till statsministerns tal. Avsikten med slutklämmen var förmodligen att hamna tillbaks i tiden om man röstar på SD. Verkligheten, d.v.s. med "massanalfabetimport" är väl fler röster på Sverigedemokraterna enda lösningen till att INTE hamna tillbaka i tiden!?!

2011-07-04 @ 23:42:19
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: Karlskronabloggen

"Hallå, Jimmie...Jag har målat in mig i ett hörn, kan du komma och hjälpa mig ut?"Så hade kanske en normal statsman i ALLA andra länder reagerat och agerat, men jag tror tyvärr att Fredrik Reinfelt kommer att fortsätta måla golvet tills han står på tåspetsarna längst i hörnet och då kommer han att falla pladask både som statsminister och partiledare.Det är enligt min mening enda chansen för Moderaterna att byta partiledare, för detta blir ju bara barnsligare och mer fjantigt för varje dag som går!Jag håller också med om att talet var ett av de sämsta jag hört, det enda sämre jag hört var nog hans framträdande nästan ett dygn efter självmordsbomaren i Stockholm och då började med att klämma ur sig"Nu ska vi inte dra några förhastade slutsatser..."trots att all information med namn och bilnummer och t o m bilder fanns på plats på nätet, redan ett par timmar efter dådet!Jag tror ärligt talat inte han använder internet överhuvudtaget och det är märkligt att han inte har medhjälpare som verkar kunna sköta detta åt honom heller!

2011-07-05 @ 03:04:36
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: "Vi gillar olika"

Nyamko Sabuni välkomnar afroamerikansk rasaktivist till Sverige.Fria Tider rapporterade nyligen om Jesse Jacksons besök i Sverige och hans önskan att demografiskt undantränga svenskarna för att ge plats åt utomeuropeiska invandrare.

http://www.friatider.se/nyamko-sabuni-valkomnar-afroamerikansk-rasaktivist-till-sverige

2011-07-05 @ 04:30:13
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: "Vi gillar olika"

Som man bäddar får man ligga.

Valresultat 2010:

S 51,12% V 8,36% MP 4,74%

http://www.val.se/val/val2010/slutresultat/K/kommun/24/82/index.htmlSkellefteås flyktingindustri blomstrar – lägger ned viktiga samhällsfunktioner.Skellefteå kommun kallar sitt arbetssätt inom flyktingindustrin för Skellefteåmodellen. Kommunen, som visar röda siffror i bokslutet, har över 60 personer anställda i flyktingindustrin, men varslade för några år sedan över 80 skolanställda om uppsägning. Kommunen har dessutom sparat in på brandkår och en barnkoloni, samtidigt som man prioriterar att betala de ensamkommandes körkort. Trots stora ekonomiska förluster vill man lansera sin arbetsmodell nationellt.Årsprognosen för socialnämnden visar på ett underskott, inklusive försörjningsstöd, på hela 3,1 miljoner kronor.Inte bara brandkåren känner av kommunpolitikernas val av satsningar. För ett par år sedan varslade Socialdemokraterna och Miljöpartiet i kommunen om nedläggningen av barnkolonin i Burvik och stängningar av flera byskolor. Sammanlagt skulle 36 miljoner kronor sparas, enligt ett pressmeddelande.

http://www.friatider.se/skellefteas-flyktingindustri-blomstar-lagger-ned-viktiga-samhallsfunktioner

2011-07-05 @ 04:39:59
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Lasse

Den efterfrågade länken om tiggaren i tunnelbanan.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedd- ed&v=_LKLZW6uKyY

Postat av: Stefan A

Saab och moderaterna börjar uppvisa likheter,Reinåker försöker lappa och laga som en Muller, samt skyller misslyckanden på alla andra...

2011-07-05 @ 08:05:41
Postat av: Malin R

Om jobbskatteavdraget röstas ner så vill Ohly har en överenskommelse med de andra rödgröna om hur 12 miljarder ska användas.Signaler finns allaredan från s-sidan.Traineejobb i offentlig sektor för arbetslösa ungdomar utan utbildning som sedan ska fövandlas till fasta jobb med en garantilön på 25000 kr/mån(ledarstick i sossetidning med Juholtanknytning).Vilken signalgivning!Varför plugga och dra på sig studiskulder när staten ska bjussa så flott?Pass på skott SD så ni inte är med och hamnar i en politiks härdsmälta.

2011-07-05 @ 08:32:56
Postat av: Tony Ingman

Reinfeldts orerande om rädslan för stora pensionsavgångar är märklig. Visserligen har många

i samhället förhandlat till sig fantasipensioner,

däribland politiker , byråkrater och annat löst folk. Att det ogenerat har tullats av fonder för

pensioner av både Reinfeldt och hans föregångare ja det lotsas han inte om, ännu märkligare blir det

i betraktelse av att samme Reinfeldt importerar stora horder av människor som går direkt in i bidragsberoende, men dessa summor ordar han inte ett dugg om, men antagligen blir det väl fattigpensionärerna än en gång som kommer att få

bekosta hans våta dröm om att gå till historien som

den ledare som förvandlade ett fungerande land till en lydstat under en sjuk religion.

2011-07-05 @ 10:05:25
Postat av: Thoralf A

Malin RPersonligen ser jag gärna att dessa "fiktiva pengar" används till svenska "fattigpensionärerna"

2011-07-05 @ 10:59:08
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Stefan K

En ny icke-nyhet i Expressen

http://www.expressen.se/nyheter/1.2489620/har-kor-sapo-sd-s-ol-och-vin

Det man borde debattera är det tråkiga i att vissa politiker måste använda livvakt då man gör ärenden på stan.

2011-07-05 @ 11:28:53
Postat av: J B Doe

Ja, Reinfeldt har definitivt målat in sig i skamvrån.

2011-07-05 @ 11:34:50
Postat av: Sven Dacke

Jag är ledsen att behöva visa denna video men alla har tydligen inte förståtthttp://youtu.be/Ku1fD8kLowE2011-07-05 @ 12:03:10
URL: http://l
Postat av: Hulda

Lyssnade på dagens "Jättestora frågor med Johanna Koljonen". En enda jättestor orgie i politisk korrekthet mot SD. BEDRÖVLIGT....

Mera glädjande är domen i Högsbymordet. 10 års fängelse och utvisning av föräldrarna. Detta kommer säkert att få andra att tänka till.Men det blir väl ett överklagande, då denna dom inte uppfyller kraven på politisk korrekthet..

2011-07-05 @ 12:40:34
Postat av: Mattzzi

@Sven Dacke.Det är en oerhörd cynism och egoism som invandringsförespråkarna står för.Vad ger oss rätt att dränera u-länderna på deras intelligenta och arbetsföra vuxna,och därmed hålla dom kvar i fattigdom och misär,detta bara för att vi i västvärlden ska trygga vår välfärd och pension.Denna inhumana syn på människor från andra länder är inte värdig en demokrati.

Därför ska gränserna omedelbart stängas för denna form av invandring.

Mats

2011-07-05 @ 12:43:51
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Notarien

SD lastar SÄPO-bilen full med sprit. Det gör mig förb-nad att inte SD fattat att detta inte håller! Vill man proviantera får man väl skicka bud. Ekeroth med systemkassar är ingen kul syn. SD borde veta vid det här laget hur varje snedsteg granskas. När kommer första fylleskandalen i Almedalen? Spola kröken! Nu!

2011-07-05 @ 12:57:44
Postat av: Mattzzi

@NotarienOch den nyheten sväljer du med hull och hår efter att ha läst detta avslöjande i den vänsterextrema SD hatblaskan Expressen.Från twitter:kentekeroth Kent Ekeroth

Sjöshult försöker få till det. Han måste ha missat all mat vi köpt och yrat att det var sprit. Men de måste ju ljuga expressen.se/nyheter/1.2489…2011-07-05 @ 13:06:26
Postat av: Notarien

@Mattzzi

Du behöver inte beskriva Expressen för mig. Det festas för mycket. Skärpning behövs. Ge inte t.ex. Expr. öppet mål.

2011-07-05 @ 13:14:17
Postat av: Magentan

@ Mattzzi

Expressen är ingen vänsterblaska. Den är LIBERAL, dvs en FP-slaskblaska.I hela Visby med omgivningar gömmer sig skjutberedda journalister för att dokumentera eventuella skandaler om SD.

2011-07-05 @ 13:52:18
Postat av: Ugglan

Bilden av Reinfeldt där han står inmålad i ett hörn är talande. Så här ser verkligheten ut, men Fredde vill inte erkänna det utan hoppas på ett mirakel, där ekofacisterna i MP skall förlösa honom.

2011-07-05 @ 14:01:33
Postat av: Hulda

Matzzi:... Jag håller med "Notarien". Varför bjuda massmedia på några rejäla köttben?? Tänk dig stora rubriker om "SD,s fylleslag", SD-politiker i spritorgie" och liknande.

DET FÅR INTE SKE....

Sprit kan man dricka när man är privat och hemma...

2011-07-05 @ 14:16:43
Postat av: Hulda

"Vitpixel-kampanjen" mot Expressen har tydligen gjort lite resultat. Högsby-mördarna hängs nu ut med namn och ålder. Nu väntar vi bara på kort....Vinden är på att vända mot det politiskt korrekta. Sakta, sakta men säkert. Se inlägg på Newsmill, lyssna på Ring P1, se inläggen på Radions debattsidor osv..... Vissa kommentarer och debattartiklar hade inte funnits på nätet för något år sedan.

2011-07-05 @ 14:25:22
Postat av: Mattzzi

Visst jag förstår vad ni menar,även om dom skulle köpt alkoholfritt.

Så visst har ni rätt.

Men jag går inte ifrån åsikten att det är en vänsterextrem blaska som värvat en del rövskallar från Expo.

2011-07-05 @ 14:41:10
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Ceasar

@Notarien: Jag antar att alla partier har fester vid denna sammankomst. Diverse drycker brukar ingå. Om de personerna som uppbär livvaktsskydd skall hjälpa till med att införskaffa alkoholen så uppstår ju dett. Jag ser inte problemet som annat än ytterligare en patetisk artikel i en skittidning.mvh C

2011-07-05 @ 14:48:23
Postat av: Tjadden

Apropå att måla in sig i ett hörn?Som bekant ska Danmark utvisa alla kriminella invandrare vilket kan kännas gott och väl, men tänk efter, samtidigt markerar man för en fortsatt mångkultur.

Att man inte nämner det minsta ord om en framtida avveckling av mångkulturen är att legitimera den, som något rumsrent bara man avhyser de kriminella.

2011-07-05 @ 14:57:29
Postat av: Gute

Vilket moraltjafs det blev av er alla över att ett SD-gäng åker upp på Östertorg och provianterar det som behövs under vistelsen.

Det positiva är ju att Expressen gör bort sig med sin låga anti-SD journalistik!

Aftonbladet har ju nu fullt upp med Littorin-scoopet!!(För er som inte vet, så har Östertorg allt som behövs för en längre vistelse på Gotland)

2011-07-05 @ 15:54:49
Postat av: Sverige AB

................

Den politiska krisen en konsekvens av mångkulturalismen

................

Besvärligt parlamentariskt läge, regeringskris, nyval,

ord som hörs allt oftare nuförtiden,

konturerna av en annalkande politisk kris avtecknar sig allt tydligare.Förutsättningar för demokrati, fred och välfärd är betydligt större i homogena samhällen än i splittrade dito, det visar både den historiska erfarenheten och dagens världsläge.

Det är betydligt lättare att lösa konflikter som handlar om pengar än sådana som handlar om värderingar, friheter och mänskliga rättigheter.

Sverige är idag ett splittrat landet, till följd av decennier av massinvandring i kombination med mångkulturalistiskt styre. Sverige blir allt svårare att styra.

Dagens stora konflikt i Sverige handlar inte om pengar, det handlar om

ISLAMISERINGEN av landet.

Och där fins det inga möjligheter till kompromisser och ingen medelväg att gå.

Islam är en totalitär lära som går stick i stäv mot de grundläggande dragen i svenskheten; kvinnans rättigheter, människans sexuell frihet, yttrandefriheten och demokratin, bland mycket annat.

Islam och svenskhet går inte att förena.

Det som vi idag ser är bara en försmak av vad som komma skall. Idag talas det om kris, längre fram kommer det at talas om kaos.

2011-07-05 @ 15:56:52
Postat av: DM

Reinfeldt är helt slut. Den saken framgar av hans förvirrade tal.

Stackars sate. Han förstar säkert att han blir avpolleterad pa moderaternas stämma.

När detta skett kan punkt sättas för flummeriet under Reinfeldt/ Sahlin.

Tokarna i miljöpartiet kan hädanefter vandra ensamma, ensamma i sin ökenvandring.

2011-07-05 @ 16:11:16
Postat av: Hulda

Mattzzi:... Visst finns det många "rövskallar" i media. EXPO verkar vara den komocka som de värsta dras till.

Tittade just nu på Kunskapskanalen med Jimmie Åkesson och bla. Lisa Bjurwald. (EXPO mm..)

Tänkte omedelbart på att det vore väldigt lärorikt för henne att ta en långpromenad en sen sommarkväll genom Rosengård. Då i exakt samma klädsel som i TV-soffan idag och helt själv.......

2011-07-05 @ 16:12:00
Postat av: Hulda

Gute:... Inte moraltjafs, utan bara en vädjan om att inte ge "rövskallarna" i media ett rejält köttben att snaska på.

2011-07-05 @ 16:38:30
Postat av: S-E Karlsson

Nu kan man kanske undra om hur Amnesty skall ställa sej när det gäller domen i Högsbymordet ?

Det blev ju 10 års fängelse och livstids utvisning , ska amnesty försöka ändra på det också ??

2011-07-05 @ 16:42:24
Postat av: Hulda

S-E Karlsson:... Det kanske överklagas... Domen är inte politiskt korrekt...

2011-07-05 @ 19:45:23
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Nu skall ni inte hetsa på varandra. Även om det vore "systembolagskassar" i händerna på Kent Ekeroth, så innebär inte det att det är spirutosa utan kanske alkoholfritt. Det viktiga är väl också hur men behandlar varorna och dagen efter.

Jag tror sunt förnuft kommer att råda, även om Expressen saknar detta. I och med tidigare händelser, är jag övertygad om att slasktidningarna

inte blir bjudna, hur gärna de vill och därav deras förtrötenhet.

Vi har ju Thoralf som ordningsman i gänget, så varför bekymra sig...Det verkar gå hett till på Gotland!

Det förbrukas hela 95 MW och deras vindkraftproduktion ger bara 1,6 MW. Det är då väl att kärnkraften fungerar som hjälp, annars blir det "natta"!

29 haverier raporteras i Sverige från 1160 vindkraftkraftverk i denna stund,

och från de fungerande lämnar dessa hela 67 MW.

Det blir många företag som får lägga ned, om MP och C får bestämma.

2011-07-05 @ 20:08:32
Postat av: Robin Shadowes

Då får vi väl hoppas att Thoralf håller ungdomarna i örat så vi inte får ett nytt onödigt Petzäll-drev som i vintras.

2011-07-05 @ 20:21:53
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Hedersmordet på Abbas Rezai borde vara livstid, samt utvisning även för sonen.

Sedan tror jag att detta domslut på hedersmordet

kommer att stå sig, om inte EU ingriper. Det var ju HD som öppnade för detta mål, och om inte Justitieminister Ask gör som hon brukar så är det nog finito. Förhoppningsvis är inte "fru Ask" kvar

när domslutet är fullbordat, och utvisningen återstår.Vi lär också ha Jimmie Åkesson som statsminister vid denna tiden...:-D

2011-07-05 @ 20:25:55
Postat av: Systemfel

Nu börjar Migrationsverket hota kommunerna om de inte ta emot fler "skäggbarn""Vill du se ett ändrat regelverk där kommunerna tvingas ta emot barnen?- Det bör undvikas, men händer inget tycker jag att tvång kan vara aktuellt i vissa situationer, säger Dan Eliasson– Det pågår en utredning som ser över frågan om tvång. Jag vill invänta och se vad den säger innan min irritation ökar, säger Eliasson."DN stängde ner kommentarsfältet efter ca 140 kommntarer, de flesta var kritiska till den förda politiken på området

Postat av: Clara O

Är inte SD webb-tv på plats i Almedalen så vi får se från olika sd-aktiviteter?

Vet någon?

T ex dagens SDU med Kasselstrand!

2011-07-05 @ 21:35:30
Postat av: S-E Karlsson

Nu är det redan tal på skadestånd till medhjälparen i Högsbymordet ! Sen har han sin framtid räddad i Sverige . Inte en svensk spänn skulle han ha , han har ju ändock hjälpt till vid det bestialska mordet !

2011-07-05 @ 22:03:58
Postat av: Anonym

Svensk media, som numera även internationellt blivit synonymt med dålig kvalitet och en allmänt verklighetsfrånvänd världsbild, slår till igen och rapporterar att några sverigedemokrater åkt och handlat med Säpo.Expressen med före detta Expo-medarbetaren David Baas i spetsen har haft som specialitet att publicera travestier till artiklar om SD. I bland dyker även en Fredrik Sjöshult upp som god aspirant på att leverera näst intill lika vinklade och förvanskade historier.Denna gång handlar det om att några sverigedemokrater varit och handlat med Säpo som medföljande skydd. Detta får Sjöshult till något slags scoop. Det faktum att demokratiskt folkvalda riksdagsledamöter över huvud taget behöver personskydd så fort de rör sig ute bland människor kanske bör anses vara ett större problem, och säger något om hetsen mot oliktänkande i Sverige.

http://politisktinkorrekt.info/2011/07/05/nyhetstorka-pa-expressen-sd-ute-och-handlar/#disqus_thread

2011-07-05 @ 22:15:52
Postat av: Anonym

Debatt: Integrationspolitikens tillkortakommanden.

http://www.axess.se/tv/player.aspx?id=2494

Bör ses.

2011-07-05 @ 22:28:53
Postat av: Nalle i Växjö

Artikeln om SÄPO vakterna som Expressen glömde skriva

Postat av: Anonym

En man har nu JO-anmält sin handledare på en arbetsplats för att hon ska ha förbjudit honom att bära en t-shirt med Sverigedemokraternas logga på.Mannen är fas 3-placerad i södra Stockholm, och har varit på arbetsplatsen i en vecka. Mannen menar att han känner sig kränkt och diskriminerad av att handledaren förvägrade honom att bära t-shirten.Mannen kräver nu 700 000 kronor samt en ursäkt i kompensation.

http://svt.se/2.33538/1.2471814/anmaler_forbud_mot_sd-troja

2011-07-06 @ 00:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0