EUROPOLS STATISTIK

Idag fick vi ett utmärkt exempel på att man inte behöver vara särskilt smart för att bli akademiker, inte ens docent i filosofi. Jan Björklund borde använda detta som ett exempel på vad flumskolan lyckats åstadkomma.

Det jag syftar på är givetvis den debattartikel som en Martin Peterson, docent i filosofi fått publicerad i SvD:s Brännpunkt. Jag är övertygad om att Martin Peterson aldrig talat med någon Sverigedemokrat! Hade han gjort det hade han inte uttryckt sig så fruktansvärt illa. Om de bor en liten rasist i någon så är det just i Martin Peterson, det har han bevisat med sin hatiska debattartikel. Dessutom har han vid flera tillfällen visat sig vara en antidemokrat.

I och för sig hoppas jag att 7-klövern följer hans råd för du skulle hela Sverige kapsejsa på mycket kort tid vilket skulle leda till stora framgångar för SD om 7-klövern alltid skulle rösta tvärtemot SD i riksdagen.

Frågan är varför Svd publicerar detta? Jag undrar om det egentligen är en bonus för SD när texter som denna publiceras.


Den minnesgode kanske minns detta alster av Martin Peterson. "Anti-parti kan stoppa SD". Eller detta i Expressen. Enligt artikeln i Expressen var han då professor. Är han en bluff som tidningarna använder sig av!


En annan sak som varit uppe de senaste dagarna är statistik över terroristhandlingar. Europol publicerar en rapport varje år över detta. Nu handlar det om statistik från länder i Europa vilket är väldigt viktigt att tänka på när man ser siffrorna, dessutom saknas statistik från några länder.

Det finns ett ordspråk eller uttryck som säger lögn, förbannad lögn och statistik. Nu tänkte jag visa hur man kan använda statistik om man vill vinkla saker till sin egen fördel. Statistiken gäller för 2010.

Nummer 1 är att bara presentera/publicera den statistik som visar det man vill påvisa (Detta håller nu regeringens utredare Bengt Westerberg på med att hitta nya användningsområden för). Sedan finns ju det andra möjligheter.

Statistiken visar att nästan 20 procent av dessa terroristhandlingar utfördes av vänsterextremister och 0 procent av högerextremister.

I Sverige hör och häpna utfördes 100 procent av terroristhandlingarna av islamister. Det borde väl täppa till truten på pk-folket ;-)Om vi sedan går till arresterade personer för terrorbrott var endast 0,2 procent högerextrema. Motsvarande siffra för vänsterextrem var närmare 6 procent. Det innebär att det är 30 ggr vanligare att vänsterextremister begår terrorhandlingar än högerextrema.

Tittar man sedan på arresterade islamister är siffran hela 30 procent. Det innebär alltså att det var 150 ggr vanligare att islamister arresteras för terrorbrott än högerextrema i Europa under 2010.

I Sverige utgjorde islamister hela 75 procent av de arresterade för terrorbrott under 2010.

Med procent kan man alltså överdriva mycket om man så önskar men faktum kvarstår hur man än vänder på det hela så är högerextremister i stort sätt frånvarande från statistiken. Utan det handlar om separatister, islamister och vänsterextremister. Under 2010 stod de för hela 92 procent av de arresterade enligt Europols statistik.

Nu hoppas jag att ingen misstolkar detta blogginlägg på så sätt att jag försvarar högerextremister men rätt skall vara rätt oavsett vem det kommer ifrån. Jag tar avstånd från all extremism och våldshandlingar vilket jag hoppas att alla begriper, även Mats Andersson på Barometern!

Ändå påstår den politiske chefredaktören Peter Akinder på Östran i sin ledare om terrorattentat att ”så är de huvudsakligen, rent statistiskt, utförda av så kallade högerextremister, ibland med religiösa förtecken”. Peter Akinder läser uppenbarlige statistiken från Europol som fan läser bibeln. Eller är det så att han inte ens läst statistiken?

När jag nu modererar kommentarer innebär det inte att jag delar de åsikter som finns i de kommentarer som jag godkänner för publicering.


Kommentarer
Postat av: G W

Gubben och GummanNej, jag skojar inte och det är ingen ironi i min fråga...............

PS Persson är ingen dålig gissning på efternamnet,

och så finns en annan G W som är mer känd globalt,

du vet han som såg till att The Butcher of Baghdad blev butchered själv!

Heja Bush!2011-07-27 @ 01:35:59
Postat av: Ruskprick

Sanningen skall alltid segra. En salute till dig Thoralf som står upp för sanningen på ett rakt och rakryggat sätt utan krussiduller.

Sanningen är rak och ärlig det är bara onda krafter som gör den invecklad, förvirrad och rasistisk.Jag är kanske inte den bästa eller flitigaste kommentatorn här inne men jag är kanske den som stöttat och följt dig längst och det kommer jag alltid att göra även om jag bytt alias nån gång.

2011-07-27 @ 01:36:59
Postat av: Tjadden

ThoralfLäs det här som inte kom med i föregående tråd.http://www.svd.se/opinion/brannpunkt_6349506.svdDu behöver inte låt inlägget stå kvar, men jag ser det som viktig information som borde vara åtalsbart i någon form, att skriva ner SD på det här sättet.

2011-07-27 @ 01:40:44
Postat av: Lasse

Statistik är egentligen rätt ointressant för man kan "bevisa" precis vad man vill med statistik om man vill ha det slutresultat man eftertraktar.Det är bara att läsa Kalmariten Henrik Rydstöms blogg för några dagar sedan där han skriver att”0.34% av de terrordåd som utförts i Europa 2006-2009 har varit islamistiska. 90.17% högernationalistiska/separatistiska”Så räknar en del statistiker och i den statistiken är en sprängd papperskorg i Spanien (där polisen fått reda på att den kommer att sprängas vid en viss tid och kunnat evakuera alla människor) helt likställd med tågattentaten i Madrid, där ingen förvarning kom och 191 människor dödades och närmare 2000 skadades, många för resten av sina liv.Så för mig är statistik helt ointressant, för man kan bevisa precis vad man vill med statistik.

2011-07-27 @ 02:26:56
Postat av: Arvid B

Vad är högerextrem?Är man högerextrem om man är emot halalslakt?Begreppet "högerextrem/ist" är vanligt förekommande i de Politiskt Korrupta mediernas nomenklatur och används ofta som skällsord.

Man ser en tilltagande tendens i dessa medier att stämpla all kritik av islam som "högerextremism".Undrar vad Europol har för definition på "högerextremism", är det samma som i PK-media?2011-07-27 @ 02:27:58
Postat av: Essendon

Här kommer ord och inga visor liknande Gubben och Gummans vassa tangentbord!

”Terrordådet används för att tysta debatt”

Läs Dick Erixons krönika på EYE4NEWS

http://www.dagensps.se/opinionen/artiklar/2011/07/26/61238497/index.xml

2011-07-27 @ 03:56:50
Postat av: Skånepåg

Dick Erixon: Terrordådet används för att tysta debatt.Den nämnda Martin Peterson är utan tvekan ett bevis för detta.

Postat av: Skånepåg

@ EssendonSorry att jag delvis dubblerar din kommentar, men vi får tyvärr antagligen se mer av den varan i och med den tidsfördröjning som modereringen av bloggen självfallet innebär.

2011-07-27 @ 08:51:42
Postat av: Anonym

Moderaterna måste ju klassas som högerextremt parti, dom har ju förspråkat Apartheid.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-07-27 @ 09:19:33
Postat av: Tippa

Europa-statistiken blir ju extremt konstig när spanskt ETA-klotter räknas som icke-islamistisk terrorism men sprängningarna i London räknas inte som islamistisk terrorism (England klassificerar ej attentat).Tino Sanandaji (svensk/kurdisk doktorand vid Chicago universitet) har gått igenom all statistik på ett mycket grundligt sätt. Han har tittat på dödligt våld. Läs och begrunda:http://super-economy.blogspot.com/2011/02/islamists-caus-overwhelming-majority-of.html

2011-07-27 @ 09:20:45
Postat av: Peter Andersson

SVD har idag en artikel av Bitte Hammargren som använder statistik från 2006 - 2009 för att bevisa sina teser. Rapporten från 2011 verkar väldigt få personer på vänsterkanten ha läst eller kan det vara så att man medvetet försöker lura sina läsare ?

2011-07-27 @ 09:39:07
Postat av: Magnus Melon

"Vad är högerextrem?Är man högerextrem om man är emot halalslakt?"Man är högerextrem om man vill vrida klockan 100 år tillbaka. Precis som Sverigedemokraterna vill göra.

2011-07-27 @ 09:48:50
Postat av: AWSvensson

Om kungen skulle parkera sin bil jämte en terrorist så skulle media omedelbart finna en koppling mellan kungen och terroristen. Kenth Eklund hade för några år sedan länkat till något skrivet av en Fjordman. Eftersom den aktuelle norrmannen tagit ett stycke från Fjordman till sitt manifest så fick man till en koppling till Kenth Eklund.Den stackars Sverigedemokratiske kommunpolitiker som gjorde en analys, vilket inte betyder att man stödjer det, som inte föll drevet i smaken får löpa gatlopp. Självklart om man gör en analys så är det en beräkning byggd på olika parametrar och har inget med om man stöder det eller inte. Om en terrorist har sagt att jorden är rund så behöver man inte påstå något annorlunda bara för att inte kopplas ihop med terroristen. Se bara på Thoralfs markering vilken är total onödig men i dessa tider får man gardera sig med både 1x2.Mot dumheten kämpar även gudarna, några som haft det jobbigt dessa dagar.

GoG är faran över så man slipper fjäska för journalisterna.

2011-07-27 @ 09:54:48
Postat av: Skånepåg

"Kraftig medlemsvekst i de politiske partiene."Detta sker i Norge. Skall bli intressant att se vad som kommer att ske i Sverige?Postat av: Johanna

Det vore intressant om du kunde kommentera debattartikeln lite mer sakligt. På vilket sätt är det "hatiskt" att återge ert eget program ord för ord? Hur har dessa ord, i din mening, feltolkats av debattören?

2011-07-27 @ 10:27:20
Postat av: Errbe

NOTERA SIFFRORNA FÖR UK !De är ganska höga och torde huvudsakligen utgöras av dåd med separatistiska motiv, IRA, och med islamistiska motiv. Kan man urskilja de senare, är det sannolikt att den islamistiska terrorn växer avsevärt.Minns också att the Rand Group konstaterade att om man räknar antalet dödade, så dominerar de islamistiska attentaten helt. Beroende på tidsperiod och inräknade länder varierar det från 97 % till, om jag minns rätt, storleksordningen 80 %.Inga dåd har en så stor "resonansbotten" av miljoner människor, som hurrar när dåden dödar, som de islamistiska.En ideologi som ursäktar och kan tolkas så att den uppmanar till mord, borde naturligtvis förbjudas och dess predikare fängslas.2011-07-27 @ 10:35:10
Postat av: BosseBockfot

Jag förvånas!Jag röstade på SD i valet och kommer troligen att göra det i nästa val också. Jag gör det i övertygelsen om att de flesta processer är utvecklande och för det mesta går utvecklingen i en framåtgående riktning.Jag har till min glädje kunnat se hur SD gått från att varit ett parti med en hel del suspekta existenser till ett mer och mer fungerande politiskt part..... I denna riktning hoppas jag också att olika blogginlägg kommer att gå. Att med hjälp av olika statistiska utsagor kasta okväden på en den ena, en den andra gruppen i vårt samhälle leder ingen vart och är direkt kontraproduktivt.Visst, SD kommer i många år ännu att bemötas av glåpord och verbal stenkastning och diverse slag under bältet. Så blir det tyvärr när man presenterar vår tids största lögn, den svenska flykting och invandringspolitiken. Ett ruttet ägg som nu spruckit och vars ruttnande innehåll runnit ut på riksdagskorridorernas blankpolerade golv.Det känns ändå som viktigt att säga att nivån, kvalitén måste lyftas, så har skett till stor del, men den behöver lyftas högre. Att dunka statistik i skallen på folk är inte meningsfull och kan i stället vara rent kontraproduktivt.Sök istället den nyanserade debatten och, lättare sagt än gjort, strunta i fårskallarna, dem får vi alltid brottas med...... :-)Tack för ordet!

2011-07-27 @ 10:48:50
Postat av: Observer

Den svenska debatten efter vansinnesdådet i Norge spränger nu alla fördämningar.Medansvariga är nu också statscheferna i England,Frankrike och Tyskland ,enligt en krönika i Expressen signerad Lisa Bjurwald.De förstnämnda har för inte så länge sedan haft fräckheten att konstatera att de multikulturella samhället har några skönhetsfläckar.

Norgemördaren planerade som bekant sina dåd i nio år.Vad vi ser är en vulgarisering av debatten ivrigt påhejad av medier som man inbillade sig hade någon slags klokskap i sig.Samtidigt hänger man på kejsarens nya kläder på militant islam och mer eller mindre trivialiserar de terrordåd som skett i religionens namn.Så bidrager t.ex. Bjurwald och hennes likasinnade till en ytterligare samhällelig polarisering.Om detta talas det dock inte specielllt mycket.

2011-07-27 @ 10:48:53
Postat av: Errbe

HUR MÅNGA HOTADE SKYDDAR SÄPO ?Terror verkar inte bara genom att döda folk.Effektivare är ju att hota med våld och död, så att offren, så länge de lever, väljer att fatta beslut som behagar terroristerna. Det är effektivare. Dessutom verkar det även på folk som inte ännu fått personliga hot.Således skulle det vara mycket intressant att få del av SÄPO:s siffror på beskydd. Hur många personer skyddas, för att de hotats av nazister, av AFA och deras anhang, av islamister ?Ute i Europa vet vi att många lever under dödshot från islamister, ex.vis Geert Wilders. Andra, ex.vis Ayan Hirsi Ali, har flytt till USA.Vilka andra politiska strömningar gör i vår tid något tillnärmelsevis liknande ?Den helhetsbilden måste exponeras.2011-07-27 @ 10:51:37
Postat av: Thoralf är en lögnare

Man behöver uppenbarligen inte heller vara särskilt smart för att bli politiker...

2011-07-27 @ 10:54:24
Postat av: Tjadden

Arvid BExtrem betyder kort och gott fanatisk i sin tro eller uppfattning.Islamister och muslimer ja vi kan räkna länge på grupp och människa som är salig i sin tro antingen det gäller religion eller politik.Alltså en som tänker på högerns ideal och framhäver den lite väl ofta blir kallad för extrem eller för att vara fanatiker.Därför som ateist, kan jag kalla alla religiösa för extremister och bums är alla muslimer extremister.Om jag fick bestämma skulle ordet extremist totalförbjudas eller åtminstone tabubeläggas.Som sagts, extrenmister finns det gott om i alla led sedan är det ingen skillnad om de kallas höger eller vänster dito, i sak är det barnsligt att kalla folk för extremister när vi alla är det mer eller mindre.Att vi SD försvarar vår heder är ju självklart, därför ska vi inte kallas extremister för något som är människans naturliga ego.

2011-07-27 @ 10:57:22
Postat av: Thoralf Alfsson

JohannaLäs Martin Petersons övriga debattinlägg så kanske du förstår vad jag syftar på.

2011-07-27 @ 10:58:29
Postat av: Kalle

Vad är högerextremism??? Wikipedia, nätets fria uppslagsverk, skriver. Utdrag ur deras artikel:""Beteckningen högerextremism kan specifikt syfta på åsikter som anses ligga åt höger och som är motståndare till ett demokratiskt politiskt system. Företrädare har då varit militanta, revolutionära och utomparlamentariska grupperingar som verkar utanför den politiska demokratin""Länk till artikeln "Högerextremist" i Wikipedia.

Postat av: Helene

Magnus Melon

Och om man vill vrida klockan >600 år tillbaka, vad är man då?

2011-07-27 @ 11:11:45
Postat av: Informant

Ingen läser statistiken uppenbarligen. Rapporten visar tydligt i analysen att det största hotet kommer från islamistisk terror. Punkt. Det finns samlat med extrema islamister med terroranknytning i denna tråden: https://www.flashback.org/t1441458

2011-07-27 @ 11:14:59
Postat av: Ronny

Och vipps, så dyker det upp ännu en i raden av uppviglare och antidemokrater i Kvällsposten. Hon heter MarieLouis Samuelsson. Att stämningen och det politiska klimatet i Sverige bland SD och övriga har visat på större tolerans och lyhördhet, gör hon med sin artikel på kultursidan, att våldet och hotet mot SD kommer att trappas upp! Bland dessa s.k. skribenter som dyker upp i media efter terrordåden i Norge, verkar dom ha en enda klar agenda, och det är att misskreditera SD. Inget annat är viktigare för dom.

2011-07-27 @ 11:27:19
Postat av: ! ! !

Debatt mellan SD och Miljö(katastrof)partiet!Mattias Karlsson från SD debatterar mot miljökatastrofen Åsa Romson:

http://politisktinkorrekt.info/2011/07/26/debatt-om-sd-och-behring-breivik/Hade attentatsmannen varit muslim hade tonen i miljökatastrofpartiets resonemang varit det motsatta,

de skulle ha gjort sitt bästa för att urskulda och rentvå den bakomliggande ideologin islam,

de skulle uppmanat till "nyansering" av bilden, svamlat om "moderata" muslimer och att man inte ska dra alla över en kam, osv.! ! !2011-07-27 @ 11:48:04
Postat av: Tjadden

ThoralfJag har ett förslag som jag tycker är ett bra förslag.Partiet skulle skicka en förklaring till samtliga norska rikspartier och för klara vad som sker i Sverige med alla anklagelser mot SD och samtidigt förklara det horribla att kalla ett fredligt och folkligt parti för högerextremt, ett parti som står upp för sitt land och folk som även är brukligt i Norge m.m. att ett svenskt parti har orsakat förövarens dåd genom att vi älskar Sverige.

(inte nu längre som det ser ut)Vore det inte bra att få norrmännen att avgöra om SD är medskyldiga till denna galnings verk?Känner jag norrmännen rätt så undrar de säkert om svensk massmedia har blivit helt galna.

2011-07-27 @ 11:53:40
Postat av: Mattzzi

Biluthyrningsfirma hyrde ut bilar till galningen och därmed medskyldig i vansinnesdåden,är det vad man kallar guilty by association.

2011-07-27 @ 12:04:57
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Zral Nosh

Man får hoppas att sundare reflektioner på den norska tragiken når fram till svensk medias ledarredaktioner åtminstone - även om det blir svårt att acceptera eget ansvar för dem som riksdagens gamla partier...OSLO|Bruce Bawer|The Wall Street Journal: "Inside the Mind of the Oslo Murderer"

"In his 1,500-page manifesto, Anders Behring Breivik slides alarmingly *from a legitimate concern about the rise of Islam in Europe* to propose 'terror as a method for waking up the masses.'http://online.wsj.com/article/SB10001424053111903999904576465801154130960.htmlBruce Bawer är en amerikansk författare/litteraturkritiker som själv bor i Oslo med sin manliga partner. Han skriver för The Wall Street Journal och har bland annat författat "While Europe Slept: How Radical Islam Is Destroying the West from Within".

2011-07-27 @ 12:07:14
Postat av: Ylva

Magnus Melon som egentligen heter Mehmet Muhammed vill hellre vrida klockan 1500 år tillbaka till 500-talets arabiska öken!

2011-07-27 @ 12:07:18
Postat av: "Vi gillar olika"

Vänstern bör gå ut och fördöma detta illdåd.Invandrarpolitikern Awara Ibrahim (V) döms nu till sex års fängelse för upprepade våldtäkter mot en ung man. I valet 2010 kandiderade den 46-årige kurden till riksdagen för Vänsterpartiet.

http://www.friatider.se/vansterpartiets-riksdagskandidat-domd-for-flera-valdtakter

2011-07-27 @ 12:22:29
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Tjadden

Den här mannen är nog det sista han skulle göra att skriva om "HATET MOT DEMOKRATIN" är han muslim så måtte det ha slagit slint i hjärnan på honom ordentlig, eftersom muslimer hatar allt vad demokrati heter.Och vilket Arabland i FN hyllar demokratin? Inte ett enda av dem, för de resonerar att ge folket makt och inflytande vore förödande för våra länder och det strider emot vad som står i Koranen.http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/hatet-mot-demokratin_6347282.svd

2011-07-27 @ 12:22:31
Postat av: Kalle

Håller SD på att bli ett mittenparti som alla andra partier i den politiska mitten??? SD-bloggar stängs ned. Tar pauser i bloggandet som Erik Hellsborn vilken hängdes i media, Thoralf börjar moderera sin eminenta blogg.SD lider inte av någon större aktivitet på internet. Vad händer med SD??? Håller SD på att släta ut sig själva för att passa in i den svenska PK-världen och mediasamhället???

2011-07-27 @ 13:04:11
Postat av: Tjadden

Aguirre en sympatisör för frihetens Sverige som är en person som samtidigt är mycket kontroversiell och törs säga de sanningar som en del hymlar om, men gör det på ett elegant sätt."Staten är den sjukdom den påstår sig kunna bota."Denna enkla mening säger så mycket och kan användas tankemässigt i många sammanhang, skriven av just honom som bevisar att det är en tänkande person och han skriver ofta i den här stilen.

2011-07-27 @ 13:34:31
Postat av: Skånepåg

Nu har Expressen verkligen hamnat på ”kissochbajsnivå” i sina artiklar om den norske terroristen. Vilket scoop!”Kissade i grannens bod.

Det var sällan några i grannskapet som hälsade på Behring Breivik, det var oftast han som hälsade på andra, berättar Lina Engelsrud.

- Han framstod som en hårding som hittade på många saker som var helt otänkbara för oss andra. Som att spotta i källaren, kissa in i grannens bod och finna stor glädje i att döda myror, säger hon till Aura Avis.

- Även om det är många andra barn som plågar katter och dödar myror tänjde Anders gränser. Jag kommer ihåg honom som kall och hård, säger Engelsrud till VG.”

Postat av: Tjadden

Här har statsvetaren i professorns grad som slår Martin Peterson på fingrarna, inte direkt men man förstår det när man läst den här artikeln av statsvetarens framtoning.Och märk väl inte någon anklagan mot SD på minsta sätt inte ens en antydan därom, snarare tvärtom.http://www.gp.se/kulturnoje/1.684635-attentat-med-politiskt-mal

2011-07-27 @ 13:52:18
Postat av: Pax et Libertas

Vad går politik ut på?!De som säger att man inte ska göra politik av den tragiska händelsen i Norge har inte förstått politikens primära syfte och mål.

Politiken kom en gång i tiden till just för att ta itu med svåra, tragiska och traumatiska problem som drabbade det mänskliga samhället.

Det är politikens uppgift att våga ta tjuren vid hornen när svårartade problem uppstår och låta sig konfronteras med obekväma sanningar.

Att gömma huvudet i sanden i hopp om att faran skulle blåsa förbi eller att det inte skulle göra ont när det smäller, är inte vad politiker bör syssla med.Den muhammedanska massinvasionen i kombination med mångkulturalismen (läs smygislamisering) som härskande ideologi, har skapat djupa splittringar inom nationen och ett samhällsklimat präglat av hätskhet, fiendskap och hat.

Detta är en sanning som bör sägas och den ska sägas högt!

2011-07-27 @ 14:00:55
Postat av: ! ! !

Islam, historiens största, mest brutala och längst varande kolonialmakt57 kolonier innebär 57 röster i FN ! ! !http://sv.wikipedia.org/wiki/Islamiska_konferensorganisationen

2011-07-27 @ 14:05:01
Postat av: Tjadden

Den här sången får mig att känna min längtan bort ifrån allt hat och förakt världen!http://www.youtube.com/watch?v=yggDLFUndCU

2011-07-27 @ 14:07:37
Postat av: Gubben o Gumman

GW : Du har nog inte riktigt övertygat oss än men det kommer, vårt hemliga kodord blir 3-2=1

Förresten var kompisen i tv igår han var ute och cruisade med air force one en något ombygd Cessna

Finns tydligen två så vi får köpa in det andra till Thor-alf.

Postgironummer 901950-12378,märk talongen "Liberty"AW Svensson svaret är nej du får fortsätta dansa ballongdansen på Sydöstran

2011-07-27 @ 14:27:45
Postat av: En otäck högerextremist

Varför detta nick?Därför att jag av det samlade svenska dumhetsetablissemanget med företrädare

som t.ex. Lisa Bjurwald, professor

Martin Peterson, Lena Sundström definieras

som en sådan, bland annat därför att jag

är en väl övertygad motståndare till

● multikulturalismen,

● kulturmarxismen,

● massinvandringen,

och inte minst

● pseudoreligionen Islam.

Jag är motståndare till moskébyggandet i icke muslimska länder.

Jag är motståndare till halal- och koscherslakt.

Jag är motståndare till bärandet av politiskt-islamiska maktsymboler i det offentliga rummet.

Är det brottsligt att offentligt exponera

nazi-svastikan, skall det också vara brottsligt

att vara iklädd hijab, niqab och burka.Vansinnesdådet i Norge inte på något sätt

påverkar min nästan livslånga och mycket väl grundade uppfattning. Dumhetsetablissemangets reaktioner och ageranden föranledda av det

vidriga och tragiska blodbadet i Norge,

snarare stärker min fruktan för en ohindrad fortskridande islamisering av hela VästEuropa.Om jag vore kristen, skulle jag naturligtvis

inte ta avstånd från vare sig Gud eller bibeln, därför att en viss Anders Breivik också hade

läst bibeln och kanske i något offentligt sammanhang hade citerat eller hänvisat till

diverse bibeltexter. Min lojalitet för

realister och "counterjihadister" som Geller, Spencer, Fjordman, Bat Yéor, Bodissey,

Sarrazin, Ulfkotte och andra är naturligtvis obruten.Som en komplettering till resonemanget om

islamiska illdåd kan jag bidraga med siffran 17.506, som just nu är antalet dödsoffer

i världen för islamisk terrorism sedan 9/11.

se vidare bloggen: http://www.thereligionofpeace.com/

2011-07-27 @ 15:06:51
Postat av: Stefan K

Kommentarerna till Martin Petersons artikel i SvD försvann tämligen omgående, men de som ändå hann publiceras gick inte hans väg...om man säger så.

2011-07-27 @ 15:12:10
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Mattzzi

Dick Erixons artikel ”Terrordådet används för att tysta debatt” på DagensPS från 26 juli sätter fingret på den ömma punkten: att vänstern och PK-media nu gör allt för att misskreditera de svenskar som ger uttryck för sin demokratiska rättighet; att säga vad de tycker. Att vara emot multikulturellt kaos och hatiska islamister är i vänsterns och PK-medias ögon nu samma sak som att vara terrorist och vilja slakta sina politiska meningsmotståndare.Vänsterhegemonin i PK-media är total. Även i Dagens Industri talar man på ledarsidan om för svenska folket att ”islamisering av Sverige och massinvandring till landet existerar inte”.När en tidning som DI ska uttala sig i politiska spörsmål är minimikravet att 1. De vet vad de talar om. 2. Inser de ekonomiska konsekvenserna av en ja, just massinvandring – den största i västvärlden i förhållande till befolkningen - tillika av många analfabeter och anhöriga i olika åldrar som aldrig kommer att försörja sig själva 3. De har en vetskap om att väldigt många i borgerligheten – även av de som inte röstade på SD i förra valet – starkt ifrågasätter det multikulturella kaos som påtvingats Sveriges befolkning dels av politiker som tilltagande framstår som självgoda besserwissrar och dels av vänstervridna drabanter i form av större delen av Sveriges (PK-) journalistkår.En kommentator till Dick Erixons artikel säger klokt:Sverige är i ett mycket värre tillstånd än många egentligen förstår. 20 års odemokratisk påtvingad mångkultur har lett till en total intellektuell och moralisk kollaps bland elit och mångkulturalister. Demokratiska värderingar har smygande ersatts med mångkulturella ideal och många inom eliten är idag demokratiskt avtrubbade.http://politisktinkorrekt.info/2011/07/27/terrorn-stryper-yttrandefrihet-i-sverige/#more-94912

2011-07-27 @ 15:44:03
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Vänsterproffessorn Martin Pettersson har begåvats med samma selektiva minne som dom andra 70 procenten inom proffessors och högskoleämbetet, gäller för övrigt svensk press också.En proffessor har till och med slutad jaga tjyvar på en rödgökskanal, driven av mannen med jättekranen populärt kallad "Expotappen"Att ca 3 miljoner människor i dom nordiska länderna röstar på partier söm tröttnat på vänsterns oansvariga invandringspolitik har denna man också "missat".

Folk vill ha kvonofrid inte kvinnoförtryck eller överfallsvåldtäkter.

Folk har helt enkelt tröttnat på att få sina länder uppfyllda med får och kamelskötare för 2000-3000kr i skatteavdrag varje månad.

En del pengar går till presstöd och den giganstiska proffessorsgruppen inom den meningslösa sektorn.

90% av väljarna har dålig kunskap om partiprogrammen generellt får man förmoda.

Fast visst Martin kan du yra vidare om programen i din värld ingen bryr sej ändå.

Så Martin är lite snett på det onekligen.

Fast sådana petitesser har aldrig stoppat en vänsterlögnare,se pengar är så goa att ha så.

Var kommer alla ombudsmän, partifunktionärer, fackfolk ifrån egentligen landet "Gamien"?

Man klarar inte ens av längre att mygla sej till regeringsmakten med 70% socialister på redaktionerna

Var tredje journalist röstar på´vänsterpartiet.

Kan du förstå det Bo-inge Pigge Andersson.

Rena djävla Vitryssland på red asså.Enkla människor söker enkla lösningar

Komplicerade människor söker tillkrånglade lösningar och måste ta droger för att hitta en fiktiv nöddörr som inte finns.Detta kostar Sverige minst 200 miljarder om året

Vilken hit asså.Man använder sej då av att rösta på demokratiska partier,vi får ha lite förståelse för att ångesten kommer smygande hos Martin och flera.-"Tänk om Sverige får samma utveckling som Norge"

-"Socialismen kan väl inte stendö i Sverige som i andra europeiska länder,detta får bara inte ske"

-"Vem skall jag och alla andra arbetsskygga leva på då?"

-"Vad fan skall vi göra om det stämmer som Gubben o Gumman säger :Sverige får aldrig en socialistisk majoritet då blir vi ju "nedtuggade" som överallt"Påminna är viktigt,läs hjärntvätta i pressen.Vill vill då påminna om att Ryska armen gjorde halt utanför Warzava på order av socialisten/kommunisten Josef Stalin

Det kostade 300000 polska judar livet,ty dom var besvärliga tyckte Josef

Innan dess hade Josef mördat 20 miljoner av sina egna landsmän.

Här ligger ABB och islamisterna i lä så att säga.En av 1917 års "hjältar" åkte runt i sin stulna bil?

våldtog damer i Moskva som sedan sköt ihjäl.

Tänk på det Martin Petterson nästa gång du sjunger internationalen.

Denna ideologi vilar Martin sej på, tallande i Svenne Banas plånbok sedan 50 årFråga hur många jippiesvenskar som viftar med röda flaggor, som vet detta 2, i bästa fall.

Dessa "socialbidragspolitiker" är patetiska samt rejält otacksamma ,en enkel hem gäller.

Det finns så många hjordar som behöver vallas, eller brunnar som skall grävas.

Stanna gärna kvar på 1940-talet Martin, när demokratins vindar kör om dej och dina svinpälsar till polare,så uppfyller du den egendestruktiva profetian inom Boljevismen: Stjäla-ruttna-försvinnaInte konstigt att Bo-Inge Pigge Andersson på Rapport får dårpippi när Vitryssland nämns i debatten.Martin allvarligt talat festen är slut.

Påmind Martin, det lovar vi att du skall bli.

Har du otur kanske du får ett inbetalningskort med texten Skatteturism

Eller ett åtal : Grovt underlättande av bidragsturism/skattestöld

"Hejhå hejhå till kåken vi kanske får gå"Ligger faktiskt närmare än när Berlin muren föll.När det gäller Peter Akinder så har han haft "tonade rutor" bakofram sedan SSU tiden där finns inget hopp.

Både plattfot och Naloxanvändare stackar grabb.

En sann "presstödscowboy".

Kompisen Uffe är så välgödd att han måste banta i offentlighetens ljus för att få ned kolesterolvärldena och undvika 112.

Janne G har inte hajjat det ännu.

Man har helt enkelt investerat skattepengarna runt midjan.Säg ja till demokration nej till "Holkfolket" 2014

2011-07-27 @ 16:14:40
Postat av: Gubben o Gumman

Vi gillar olika : Vi får se om stand up:arna "Sobril" och "Urkuliga Kurden" skämtar om detta eller andra tragiska händelser, det går ju att skämta om allt säger man.Socialbidragsstatistiken vore en höjdare att få se någon gå loss på/med.Någon lokal Oskarshams "roligan" kan väl skoja till det om sjukvårdens besparing på 19 miljoner.?"Fan vad hopplös du är sa kaninmannen till sin fjättrade fru"

Visst var det skoj....

2011-07-27 @ 16:35:26
Postat av: Mattzzi

Denna Twitter skit som man nyttjar påminner starkt om klubben för inbördes beundran,detta är av ondo.Då man inte klarar av att nyttja detta smala forum så vore det bästa att man inte länkar denna skit till SDs hemsida.Jag är fortfarande inte ett dugg intresserad av om någon fått flatulens inom partiet när man frotterat sig med makteliten.Ekroths pudlar är dessutom fortfarande helt ointressanta,då vi vet vad han insinuerade.

Sätt munkavel på denna twittrare som vill ha sista ordet till varje pris.

Vänligast

Mats Berndtsson

2011-07-27 @ 17:59:08
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Magnus Melon

"Magnus Melon

Och om man vill vrida klockan >600 år tillbaka, vad är man då?"Då är man ännu mer högerextrem än de som vill vrida tillbaka klockan 100 år.Att gömma sig bakom sitt eget samhälles flera hundra år gamla dumma idéer för att bemöta andra samhällens dumma idéer är helt enkelt jävligt dum idé.

2011-07-27 @ 18:36:31
Postat av: Torkel<div style="background-color:#000000;width:520px;"><div style="padding:4px;"><embed src="http://media.mtvnservices.com/mgid:cms:item:comedycentral.com:393042" width="512" height="288" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" base="." flashVars=""></embed><p style="text-align:left;background-color:#FFFFFF;padding:4px;margin-top:4px;margin-bottom:0px;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;"><b><a href="http://www.colbertnation.com/the-colbert-report-videos/393042/july-25-2011/norwegian-muslish-gunman-s-islam-esque-atrocity">The Colbert Report</a></b><br/>Get More: <a href='http://www.colbertnation.com/full-episodes/'>Colbert Report Full Episodes</a>,<a href='http://www.indecisionforever.com/'>Political Humor & Satire Blog</a>,<a href='http://www.colbertnation.com/video'>Video Archive</a></p></div></div>

Postat av: Gubben o Gumman

Under avdelningen mediakomik ser vi nu att redaktör "LAJ å hå",blivit helt förtvivlad efter Thor-alfs beröm för ett alster.Vi får väl hoppas att detta journalistfenomen inte blivit rejält örfilad bara av gammelmurvelUndrar vad Pehr Dahl gör nu för tiden.Nu djävlar i båten skall det fjärmas från Mr Alfsson.

Han skall hackas strimlas kokas ångvältas för att sedan verbalt dränkas.Sannolikt en "tandemartikel"under "galgen"

Det var sannolikt inte artikeln i Journalisten.se 2001 om journalistens vardag.Googla på Journalisters alkoholvanor/alkoholism.

2011-07-27 @ 18:58:28
Postat av: Skånepåg

OT

Jag måste tillstå att jag blev minst sagt lite besviken på Sällströms TV-framträdande i morse där han borde varit mer på hugget, något som han har visat tidigare. Nu gäller det för Sd att inte backa en tum utan bemöta mer eller mindre "inlindade" påhopp och insinuationer oavsett tillfälle och var de än må komma ifrån. Hoppas att partiet låter Thoralf få en mer framträdande plats än vad han hitintills har fått på riksplanet, eftersom han har kvaliteter som inte får stå outnyttjade.

2011-07-27 @ 18:59:28
Postat av: Tjadden

Kan SD tappa sitt stöd hos väljarna, vilket inte Jimmy Åkesson tror eftersom SD inte har med denna massmördare att göra som var en enda människas verk.http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-kan-tappa-stod-efter-daden-i-norge_6350854.svd

2011-07-27 @ 19:13:35
Postat av: Herc

Ang. HellsbornHan har ju helt rätt, ABB´s hat riktades ju mot sossarns politik av multikulti och islamisering.Jag kan förstå JÅ panik som partiledare när han angrips från alla håll. Vi måste stå enade mot tokvänsterns alla invektiv.Böj inte på ryggen för då är förtroendet slut bland många medlemmar.

2011-07-27 @ 19:59:37
Postat av: En läsare

En av dina bättre artiklar.

2011-07-27 @ 20:12:07
Postat av: Gute

Till Gubben o Gumman!Det är ett nöje att läsa er/din unika politiska satir.Jag inser att det ligger mycket erfarenhet och kunskap bakom dessa inlägg.Och just sånt här behövs för att göra politiken intressant, istället för den tristessen och de tråkigheter som annars diskuteras.Tack vare internet hittar man såna guldkorn!!

2011-07-27 @ 20:26:59
Postat av: Essendon

Ur Svt Text 27/7 2011

Angående Sd:s Hellsborns uttalande:

”När man är nämndeman får man tänka på hur man uppträder så att inte

tilltron till rättsväsendet kommer i fara, Säger chefen för förvaltnings rätten, Margareta Åberg.”Kommer till skada! Tilltron till domstolarna är inte bara skadad utan den är redan totalkvaddad och inte fan är det SD:s fel!Många kloka kommentarer på ämnet här från Fria Tider:

http://www.friatider.se/hog-jurist-menar-att-mangkulturkritik-kan-skada-migrationsdomstol

2011-07-27 @ 20:54:10
Postat av: En otäck högerextremist

Varför detta nick?Därför att jag av det samlade svenska dumhetsetablissemanget med företrädare som t.ex. Lisa Bjurwald, professor Martin Peterson, Lena Sundström definieras som en sådan, bland annat därför att jag är en väl övertygad motståndare till

● multikulturalismen,

● kulturmarxismen,

● massinvandringen,

och inte minst

● pseudoreligionen Islam.

Jag är motståndare till moskébyggandet i icke muslimska länder.

Jag är motståndare till halal- och koscherslakt.

Jag är motståndare till bärandet av politiskt-islamiska maktsymboler i det offentliga rummet. Är det brottsligt att offentligt exponera nazi-svastikan, skall det också vara brottsligt att vara iklädd hijab, niqab och burka.Vansinnesdådet i Norge inte på något sätt påverkar min väl grundade uppfattning. Dumhetsetablissemangets reaktioner och ageranden föranledda av det vidriga och tragiska blodbadet i Norge, snarare stärker min fruktan för en ohindrad, fortskridande islamisering av hela VästEuropa.Om jag vore kristen, skulle jag naturligtvis inte ta avstånd från vare sig Gud eller bibeln, därför att en viss Anders Breivik också hade läst bibeln och kanske i något offentligt sammanhang hade citerat eller hänvisat till diverse bibeltexter. Min lojalitet för realister och "counterjihadister" som Geller, Spencer, Fjordman, Bat Yéor, Bodissey, Sarrazin, Ulfkotte och andra är naturligtvis obruten.Som en komplettering till resonemanget om islamiska illdåd kan jag bidraga med siffran 17.506, som just nu är antalet dödsoffer i världen för islamisk terrorism sedan 9/11.

se vidare bloggen: http://www.thereligionofpeace.com/Lyssna också på Gudmunsson som nu tvingas inträda i dumhetsetablissemanget: http://svt.se/embededflash/2488902/play.swfSnacket gäller SD:s kommunpolitiker Erik Hellsborn och den kausalitet han har angivit på sin blogg.

Han blir nu utsatt för hatisk skitkastning och skall ev. uteslutas ur partiet för några synpunkter som varken är originella eller nya.Redan 2006 anförde den allmänt respekterade Hege Storhaug liknande eller samma idéer i sin bok:

"Men størst av alt er friheten. Om innvandringens konsekvenser".http://no.wikipedia.org/wiki/Hege_Storhaughttp://www.youtube.com/watch?v=pTv5oI9FPE4Läs, titta och bliv klokare!

2011-07-27 @ 21:14:23
Postat av: Lotta

Ja herre Gud vilken hatisk människa. Näst sista meningen i artikeln är obetalbar: "Låt mig avslutningsvis påpeka att det förslag jag förespråkar på intet sätt är odemokratiskt." Nähä öhh va är det då?

2011-07-27 @ 21:23:25
Postat av: Tjadden

Den här kategorin av typer är ett skrämmande exempel på att det kommer att jaga inbillade rasister så länge de får vara kvar i landet.http://www.flamman.se/esbati-varnar-for-islamofobin

2011-07-27 @ 22:03:46
Postat av: Johan

Var det någon som såg Sällströms magplask i SVT-intervjun? Vilket bottennapp. Men det kan inte vara lätt att dölja att partiet i grunden delar antimuslimen och massmördaren Breiviks problembeskrivning. Det var extra glädjande att se

hur Per Gudmundsson rannsakade sig själv och menade att han kanske gått för långt i sin kritik av islamismen. Han reflekterade över om han hade någon del i den hätska retorik, som bl.a SD utnyttjat. Lysande av SVT!

2011-07-27 @ 22:06:45
Postat av: Essendon

Angående ämnet statistik:

”Peter Akinder läser uppenbarlige statistiken från Europol som fan läser bibeln. Eller är det så att han inte ens läst statistiken?”Värre än så, Thoralf! Akinder kan troligen inte läsa utan att det alltid skall omvandlas till politiskt korrekt dynga!

2011-07-27 @ 23:06:04
Postat av: Ronny

Vad konstigt? I Radio Kronoberg hyllar man och i sedvanlig ordning gör reklam för ssu idag, för ökat medlemsskap. Hur var det nu med SSU:s förskingrade pengar, från staten? Ni vet, lögnerna om medlemsantalen. Är det konstigt, när man (vänstern)uppbackas av SVT, SR, media, expo, m.m. I SVT fortsätter man att intervjua "och smöra" för Lisa Bjurwald, en erkänd SD hatare, sosse och Expo:it som expert, och man gör hela tiden reklam för hennes bok. Var är objektiviteten, och den politiskt neutrala SVT?

När skall KD ställas till svars för sin lokalpolitiker som också , hade osunda åsikter, efter massmorden?

2011-07-27 @ 23:14:57
Postat av: G W

Gubben o Gumman,Hur ska vi göra för att övertyga er?Ska vi börja med att försöka hitta på en bra titel till boken? Vad sägs om den smått surrealistiska titeln The butcher of Bagdad med valfri modererad undertitel?Skämt åsido tror inte vi att det finns risk att grabbarna Janne KGB och Mankells shit to Gaza kommer att ha någon anledning att bli avundsjuka på oss, för några kiosker kommer knappast att bli välta av horder av sandpappertorra mostrar trånsjuka efter kärlek hos en död butcher,

men man vet ju aldrig innan man testat,

bättre ett falskt hopp än inget alls.Vi kommer i vilket fall som helst att köpa ett exemplar signerat ska det helst vara av boken, var så säkra, och sedan får vi se om vårt kommunbibliotek också köper ett.Tjingeling!2011-07-27 @ 23:21:05
Postat av: Robin Shadowes

"Är det brottsligt att offentligt exponera nazi-svastikan, skall det också vara brottsligt att vara iklädd hijab, niqab och burka."Tycker det även ska gälla nattsärk och den där pillerburken på skallen, dom äppelknyckar-liknande brallorna och framför allt dom där islamist-skäggen. Man kan väl inte lagstifta bort skäggen helt men man kan i alla fall kräva att dom ser mer välansade ut och inte så där långa och buskiga som nu. Finns bara en dag då långa skägg accepteras och det är den 24;e december,

2011-07-28 @ 00:21:39
Postat av: ! ! !

Erik Hellsborn har lagt ner (nödgats lägga ner) sin blogg!Läget i Sverige idag:

Censuren flyttar fram sina positioner,

Yttrandefriheten retirerar!

2011-07-28 @ 00:23:37
Postat av: Johan

Ja, du Thoralf, det ser inget vidare ut för SD. Ni gör det ena självmålet efter det andra. Det mångkulturella samhället är här för att segra. Och det finns absolut ingenting du kan göra åt den folkviljan.Och tråkigt nog kan det innebära att det är slut med ditt öländska reservat. Du kanske tvingas se medmänniskor i huvuddak dagligen och stundlingen. Ryser du inte vid blotta tanken? Och du kanske måste gå fram och prata med dem? Usch, vad hemskt. Brr.

2011-07-28 @ 00:28:36
Postat av: KE

Magnus Melon.Sjävl anser jag att kvinnoförtryck av olika slag är att flytta tillbaka tiden 100år. Införandet av separata badtider för kvinnor enkom pga av en sagobok det är fan sjukt.2011-07-28 @ 13:04:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0