EFTERLÄNGTAT UTTALANDEDet är inte särdeles ofta jag blir förbannad, men nu är jag det. Parallellt med chocken och sorgen efter det fasansfulla som drabbat vårt västra grannland har jag under de senaste dagarna utvecklat ett allt större mått av ilska. Jag inbillar mig att det är tillåtet även för någon i min ställning under dessa omständigheter.

Förbannad är jag av flera skäl.

Dels är jag givetvis förbannad på den till synes mycket sjuka människa som utfört dessa dåd. Det finns inte ord för att beskriva den avsky jag känner inför honom och hans handlingar. Så många människors liv som han tagit och så många fler människors liv han raserat. Det är obeskrivligt vidrigt.

Dels är jag förbannad på att det finns debattörer, till och med enstaka partivänner, som inte förstår att hantera den här situationen med största respekt och empati för alla de drabbade. Som politisk företrädare uttrycker man sig inte spontant och ogenomtänkt i svåra situationer. Man söker inte de enkla förklaringarna. Man gör överhuvudtaget inte politik av en sådan här tragedi.

Detta innebär naturligtvis att jag dessutom är förbannad på den pseudodebatt som skapats och ivrigt underblåses av samma krafter som under många år strävat efter att tysta diskussionen om den misslyckade invandrings- och integrationspolitiken. De vädrar nu morgonluft. Helt ogenerat, emellanåt subtilt, skyller de detta vansinnesdåd, utfört av en terrorist och massmördare, på i stort sett alla som fört fram kritik mot ett misslyckat samhällsexperiment. Det är möjligen effektivt. Helt säkert är det både ohederligt och smaklöst.

Det är inte minst orimligt.

Vem som helst kan se att den här terroristen har en politisk agenda, men en seriös bedömare tillstår också att den bygger på ett hopkok av allehanda teorier, åsikter och konspirationer. Det tycks vara så, att agendan konstruerats för att legitimera vad det egentligen handlar om: hat och våld.

Man måste självklart tillåtas kritisera svensk invandringspolitik utan att hållas ansvarig för vad den här massmördaren har gjort. Den som säger något annat har som enda syfte att kväsa en viktig debatt. Det kan jag inte acceptera.

Jag kan inte heller acceptera att man försöker hålla mig eller mitt parti ansvarig för den här massmördarens handlingar. Hela det demokratiska samhället – som också vi är en del av – är angripet. Jag, i egenskap av demokrat och folkvald, är angripen och jag är uppriktigt bedrövad över att det finns människor i det här landet som använder en sådan här tragedi för att plocka politiska poäng.

Polarisering är precis vad denna avskyvärda terrorist vill ha. Låt oss inte ge honom det! Låt oss istället ta vårt ansvar, göra gemensam sak och stå upp för grundläggande demokratiska värden – mot våld och extremism.

Jimmie Åkesson


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Från första sekund sedan det framgått att det var en purnorsk man som utfört vansinnesdåden så har det från media och etablissemanget förts en politiserad debatt där det enda syftet varit att med konstruerade kopplingar sätta skulden på Sverigedemokraterna. Skjut inte på budbäraren ,att ha förmågan att tänka fritt ,utan naiva kopplingar,att dra slutsatser av politiska beslut är inte alla förunnat. De som varnat och försökt styra politiken bort från en hotande undergång är de som skuldbeläggs och tvingas se på när politiken leder allt närmare denna undergång.

Om det är den omtalade lokalpolitiske SD mannen som Jimmie anspelar på kan inte jag ser att denna analys förtjänar denna uppmärksamhet, men i linje med ovan så har man från media sökt med ljus och lyckta efter minsta småsak att misstolka för sina sjuka syften. Jämför denna analys från PI från en norsk akademiker . Att Breidvik uppskattade Reinfeldt och någon svensk sångerska är väl inget som skuldbelägger dessa, hade han haft en bild av en sverigedemokrat på väggen så hade det tagit hus i h-e. Hoppas man tillsätter en kommission som utreder medias roll under en eventuell framtida svensk kris, det enda som är säkert är att nuvarande SVT kan ombedes köra Booli-Bompa medan personer som Fritidsresors Knutsson mobiliseras för att informera svenska folket.

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Som vanligt fokuserar du på kärnpunkten dvs booli-bompa.Vem kommer inte ihåg den infekterade debatten om glassen Nigger/Nogger el kvarteret Negern.

Hur lätt kan inte booli-bompa ändras till booli-bombar,programet går på ett ögonblicks sekund från ett softsocialistiskt barnprogram till ett våldsamt politiskt instrument,och det är fan inte trumpet Svensson.Skulle sedan tex någon norsk ultranationalistisk el måsslimsk grupp börja använda det i sin verksamhet så är det vidrigt.Programet måste ändra namn,programet sänder helt fel signaler till våra små knallkorkar Ebbe och Linnea.Svensson du bör omgående starta Facebooks gruppen "Pixla omgående booli-bompa"Här bör Blekinge sportiskeföreningen "Varför nappar det aldrig" stå upp på samma fina sätt som afroamerikanska föreningen gjorde när glassen fick byta namn.

2011-07-28 @ 18:43:33
Postat av: Gubben o Gumman

Beatrice Ask har ju som den handlingskraftiga justivadåminister föreslagit kontroll på konstgödselHär kan man ju anamma statens ide dvs att en tv handlare skall rapportera om du köper en tv till Radiotjänst.Givetvis inte rapportera till Radiotjänst,utan till nya Gödseldepartementet,man behöver då inte ett Dieseldepartement,bara här har man säkert sparat 500 miljoner.Dessa pengar kan med fördel användas till att bygga små kulturteatrar i varje kvarter på Södermalm.För alla vet att en flicka inte blir med barn utan en gosse,på smällen alltså AW Svensson.Nästa åtgärd bör bli att kalla in alla älgjägare till extremt hårda förhör.Beatrice det är en klippa utaf rang.

2011-07-28 @ 19:15:45
Postat av: Leffe

I Aftonbladet vräker Wolfgang Hansson ur sig att Åkesson ska ställas till svars för terrorn i Norge.Då borde Wolfgang vara konsekvent och ställa våra vänsterpolitiker till svars för terrorn utförd av baader meinhof ligan, röda armefraktionen och liknande organisationer.Hur mycket skit har inte kommit från kpmlr,apk,skp,vpk och även från sossar,allt snack om revolution och kommunistisk diktatur borde triggat galningar även på den tiden.Wolfgang kanske inte törs ge sig på den svenska vänstern, eller kan det vara så att han själv hamnar på de anklagades bänk om ämnet förs på tal.

2011-07-28 @ 19:18:04
Postat av: V Thomén

Mona Sahlins vi-och-dom-uttalande nämns på sidan 599 i attentatsmannens manifest:

"Om två personer med samma kvalifikationer söker samma jobb på en arbetsplats med få invandrare så skall den som heter Mohammed få jobbet"”Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, nånting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker.”Fredrik Reinfeldt har ju sagt:

"Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer."Varför skyller man attentatet på SD?

2011-07-28 @ 19:31:40
Postat av: Rune

"Man måste självklart tillåtas kritisera svensk invandringspolitik utan att hållas ansvarig för vad den här massmördaren har gjort. Den som säger något annat har som enda syfte att kväsa en viktig debatt."

-------------------------

Det de håller på med är ju det som på psykiaterspråk kallas för projisering.

Dvs flytta över en skuld från en skyldig till en oskyldig. Oftast är det den som har skulden till något som projiserar sin skuld till någon i omgivningen.

2011-07-28 @ 19:46:44
Postat av: Johan

Ganska snart blir Jimmie Åkesson tvungen att inta ett annat tonläge. Det lär vara det enda sättet att få debatten att svalna en aning. Lösningen heter ödmjukhet och självkritik. Han, liksom vänstern, borde fråga sig om partiernas tuffa retorik riskerar att locka extremister till rörelserna. Finns det anledning att se över både det politiska tilltalet och den svartvita beskrivningen av verkligheten? Så, men endast så, tror jag SD skulle kunna resa sig ur den brygga man nu befinner sig i.

2011-07-28 @ 20:17:33
Postat av: Gubben o Gumman

Off Topic : "Uppdrag granskning med säkra kort",med Janne "straffsparken"Josefsson i spetsen belyste igår bla bostadsproblemen samt standard i Rosengård.Tydligen finns det kackelackor i bostadspedanternas eldorado.

Lite synd är det ju att Janne inte tuffar till sej och påtalar att Vingresor Fritidsresor mfl gott kunde vara med och betala saneringen.Här skickar man Svenne Banan på chartersor över hela världen,med påföljd att små kryp följer med Svenne hem.

Lite märkligt är det ju att att dessa sedan tycks ta taxi från Sturup till Rosengård, för att göra livet surt för nybyggarna.AFA kanske skall utrustas med flugsmällare och börja jaga främlingsfientliga kackelackor.

En del förluster i dom egna leden är ofrånkomligt.

Lite samarbete mellan sändarriksplan och ungdomsförbundet så är det fixatJanne pekar även på trångbodheten och konstaterar att på 60-talet byggde man bort trångboddheten.

Vilket sannolikt inte räcker nu?Först och främst så får man ju halvera bostadsplanerarnas pensioner dvs dom som är i livet fortfarande, hur kunde ni?

Ev kanske det går att skicka fogden på barnbarnen.Att dessa inkompetenta byråkrater inte kunde förrutse 6-15 barnsfamiljer från bla Afrika får väl ses som ett av dom största idiotier Janne har hittat.Sannolikt trodde väl dom som alla andra att Olaf Dolme von Jordgubbe "skojade",när han sa att han skulle ta hit några miljoner lallare/nybyggare fifty fifty ungefär, över en 40 års period.Vad Josefsson menar med räcker troligen inte, ty det lämnar speckulationsfältet öppet, menar han tex omprövning av PUT?

Något fyrtiotalstänk modell Katyn vill vi inte veta av

2011-07-28 @ 20:50:03
Postat av: Gubben o Gumman

Off Topic : "Uppdrag granskning med säkra kort",med Janne "straffsparken"Josefsson i spetsen belyste igår bla bostadsproblemen samt standard i Rosengård.Tydligen finns det kackelackor i bostadspedanternas eldorado.

Lite synd är det ju att Janne inte tuffar till sej och påtalar att Vingresor Fritidsresor mfl gott kunde vara med och betala saneringen.Här skickar man Svenne Banan på chartersor över hela världen,med påföljd att små kryp följer med Svenne hem.

Lite märkligt är det ju att att dessa sedan tycks ta taxi från Sturup till Rosengård, för att göra livet surt för nybyggarna.AFA kanske skall utrustas med flugsmällare och börja jaga främlingsfientliga kackelackor.

En del förluster i dom egna leden är ofrånkomligt.

Lite samarbete mellan sändarriksplan och ungdomsförbundet så är det fixatJanne pekar även på trångbodheten och konstaterar att på 60-talet byggde man bort trångboddheten.

Vilket sannolikt inte räcker nu?Först och främst så får man ju halvera bostadsplanerarnas pensioner dvs dom som är i livet fortfarande, hur kunde ni?

Ev kanske det går att skicka fogden på barnbarnen.Att dessa inkompetenta byråkrater inte kunde förrutse 6-15 barnsfamiljer från bla Afrika får väl ses som ett av dom största idiotier Janne har hittat.Sannolikt trodde väl dom som alla andra att Olaf Dolme von Jordgubbe "skojade",när han sa att han skulle ta hit några miljoner lallare/nybyggare fifty fifty ungefär, över en 40 års period.Vad Josefsson menar med räcker troligen inte, ty det lämnar speckulationsfältet öppet, menar han tex omprövning av PUT?

Något fyrtiotalstänk modell Katyn vill vi inte veta av

2011-07-28 @ 20:51:11
Postat av: Stefan K

Den första åtgärd ni i SD:s ledning bör göra Thoralf, är att skydda era ungdomar, vilka vi såg flera av under Almedagsveckan.Sverige är tyvärr inte samma land som våra europeiska grannar och inte minst då Norge.Media kommer att göra gemensam kamp med våldsvänstern för att utsätta dessa 15-18 åringar för angrepp på alla nivåer och jag är rädd för att dessa ungdomar inte bara skräms bort från politiken, utan också utsätts för hot, trakasserier och våld.I Norge har som vi kunde läsa i norsk media tillströmningen till de politiska partierna ökat efter tragedin och Framkrittspartiet och dess ungdomsförbund är ett av partierna som ökat mest.

Detta applåderas av samtliga. I Sverige gör media allt för att vissa partier ska minska sitt medlemsantal och helst försvinna.Sådan är skillnaden mellan demokratiska Norge och det alltmer odemokratiska Sverige. Skriv ledare i de europeiska tidningarna och låt Europa få veta vad som pågår i vårt land, vårt alltmer ovärdiga land.Om det drabbade Norge kan visa värdighet och respekt borde väl Sverige kunna visa upp detsamma.

Tyvärr är inte Sverige samma land som våra europeiska grannar. Jag skrev det överst, men det tål att upprepas.Sverige är på väg mot något riktigt tråkigt och jag läste en kommentar på en blogg om att Sverige blir nästa Bosnien. Ligger lite i det, tyvärr.Eftersom vi har politiker och journalister som inte längre önskar demokrati, så kanske ett samtal med EU-parlamentet vore på sin plats?

2011-07-28 @ 21:06:18
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Robin Shadowes

Lena Holfves nigerianska vänner bara skakade på huvudena när hon berättade för dom om dom s k "rasist-dreven" hemma i landet falukorv. Enligt dem handlar rasism om våld, förtryck, diskriminering och förföljelse och inte om fåniga ord. Så ni kan fortdätta med att beställa neger-bollar med gott samvete.

2011-07-28 @ 21:08:56
Postat av: Joahn

Du kan ha en poäng där, men så länge som Jimmie inte är ödmjuk kommer aldrig hans pudel att fungera. Han måste blicka inåt mot den egna rörelsen och vara självkritisk. Det är det enda sättet att gjuta olja på PK-medias vågor.

2011-07-28 @ 21:21:26
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Projektsering är samma sak som när någon skurk lägger sten i din eka så den sjunker.

2011-07-28 @ 21:21:41
Postat av: Johan

Kanske. Men det kommer aldrig att fungera i längden. Det förvånar mig att partiledningen inte inser det.

2011-07-28 @ 21:22:54
Postat av: Johan

Kanske. Men det kommer aldrig att fungera i längden. Det förvånar mig att partiledningen inte inser det.

2011-07-28 @ 21:23:06
Postat av: Johan

Kanske. Men det kommer aldrig att fungera i längden. Det förvånar mig att partiledningen inte inser det.

2011-07-28 @ 21:23:14
Postat av: Essendon

Nya sjukdomsalstrande nyheter:PK-Media skyddar bilrånare!

Polisen försöker lösa fallen men PK-Media saboterar.Läs Petterssons blogg:

http://petterssons.bloggsida.se/politik/samma-man-olika-signalementVa trött man blir på träckmedia!

2011-07-28 @ 21:56:14
Postat av: Tjadden

Svenska folket får ta emot ett stort problem hur vi kan komma till rätta med massmedia lögner och bedrägliga beteende.De flesta visste redan förut att det går inte att lita på allt som står i dagspressen, nu när massmedia försöker skapa en ny politik som ska lära svenska folket att hata varandra så ser det nu ännu mörkare ut för svenska folkets framtid.Skrämmande är att massmedia piskar upp en hatstämning som onekligen påminner om vad Hitler gjorde mot judar och kommunister på 30 talet, men den här gången är det mot vanliga svenskar som inte vill annat än att få ett demokratiskt samhälle genom att skapa rättvisa där vi alla är lika mycket värda.Uppenbarligen vill varken regim eller massmedia behålla eller stärka några demokratiska värden och SD är själva stötstenen som helst ska försvinna ifrån den offentliga tribunen av nämnda orsak ur deras syncirkel sett.Det här är själva grundbulten för massmedias lögn och bedrägeri mot SD som fodras att förklaras för svenska folket innan vi kan få någon husfrid.2011-07-28 @ 22:02:12
Postat av: "Vi gillar olika"

Vid tre tillfällen det senaste dygnet har bilägare rånats av mörkhyade män på värdefulla bilar, uppgav nyhetsbyrån Sveriges Nyheter i ett telegram som lades ut på bland andra SvD.se på torsdagsmorgonen. Men efter drygt en timme ändrades nyheten...– Gemensamt vid samtliga tillfällen är att rånarna varit mörkhyade yngre män beväpnade med pistol, sade Stefan Färdigs vid polisens ledningscentral till Sveriges Nyheter, vilket också återgavs i det ursprungliga telegrammet som sändes ut klockan 09:32 på torsdagsmorgonen.Men vid 11-tiden kom en rättelse från Sveriges Nyheter. I den nya versionen står det istället att polisen säger:– Gemensamt vid samtliga tillfällen är att rånarna varit yngre män beväpnade med pistol.Inget mer.

2011-07-28 @ 22:10:04
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Magentan

"Stefan K" skrev:

"Den första åtgärd ni i SD:s ledning bör göra Thoralf, är att skydda era ungdomar, vilka vi såg flera av under Almedagsveckan."Jag håller verkligen med om detta!

Skydda både SD-ungdomarna och er själva och ligg lågt tills den värsta mobbningshysterin har dragit över.Detta hjärntvättande massmediedrev med förtalskampanjer och spridande av rena lögner i varenda dagstidning plus minst en gång per timme i radio och TV och är fullständigt oförsvarligt. Det kan verkligen trigga igång vad som helst.

2011-07-28 @ 22:28:29
Postat av: Tjadden

Så här yttrade han några dagar före skottlossningen på ön, det här säger allt vilket judehat vänstern håller sig med till förmån för palestinierna.http://www.dagbladet.no/2011/07/20/nyheter/politikk/innenriks/auf/17367745/

2011-07-28 @ 23:16:11
Postat av: Nissolf

Har man sett, nu kryper reporna i lacken fram. Tisdag var det biskop, kronprins, utrikesminister och fredag efter bönen är det dags för statsministern.

Postat av: Gubben o Gumman

SVT68 spred ut lite mera trygghetspulver till folket,när man meddelade att Stockholm hade lägst antal vapenlicenser i landet 3% av befolkningen.Sannolikt ingår inte bilrånarna i dom 3% procenten

Tröttsamt lågt nivå på hjärntvätten.

Är verligen svenska folket så dumma i huvudet?Tv och tidningar är lika nedlusade med skjutningar som Stockholm med alla jävla charterkackelackorDet finns bara ett sätt att få ned våldsbrotten i Sverige utvisa alla djävla älgjägareSparka Ewa Hamilton

2011-07-28 @ 23:39:05
Postat av: Sverige AB

Underkastelse eller Frihet?!Jag har inte hört att SD har lagt fram ett enda konkret förslag på hur man ska avislamisera/ stoppa islamifieringen av Sverige (upplys mig gärna om jag har missat något)?SD har lyssnat/ lyssnar alltför mycket på det upplösta Ny Demokrati´s ledare Ian Wachtmeister, och man har hittills i huvudsak kört hans plånboksargument som främsta argument mot invandringen.

(Se på valfilmen: http://www.youtube.com/watch?v=XkRRdth8AHc)Plånboksargumentet är både ovidkommande, ofördelaktigt och rätt pinsamt. Det skapar en negativ bild av Sverigedemokrater som ett gäng njugga snåljåpar. Konflikten med muhammedanismen handlar inte om pengar, den handlar om frihet.Vad SD bör göra nu;

- dumpa “gubben”, han har inte mycket nytt att komma med, pengar pengar är det enda han tänker på. Det nederländska Frihetspartiet och dess ledare Geert Wilders är en bra mycket bättre inspirationskälla.

- vässa och förtydliga partiets antiislamiseringsprofil.

- gör “Sveriges framtid” till nästa valfråga och kräv en folkomröstning om islamiseringen av landet.

2011-07-29 @ 01:38:55
Postat av: Karlskronabloggen

Skrev just ett inlägg i Karlskronabloggen om de hemska stölderna av toalettsitsar på handikapptoaletterna på Lådbilslandet i Borgholm som slås upp stort av både Ölandsbladet och Sydsvenskan!Det häpnadsväckande är dock att ingen av tidningarna anklagar Sverigedemokraterna för dessa stölder!

2011-07-29 @ 06:09:58
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Gubben o Gumman

Vänsterpartisten i västra Götaland hade nog helst sett att polisen hittat 600 gram salami i köksfläkten,nu var det hasch "holkfolket" har visst svårt att leva i verkligheten.

Icke namngiven i pressenNästa vänsterpartist i farten är killen mannen som sysslat med överaskningssex på en ung gosse

Icke namngiven i pressenNarurligtvis ville inte moderaten som tog en rektor som gisslan med en soft airgfun vara sämre, han blev inlåst med särskild utskrivningsprövning

Icke namngiven i pressen.Namngiven blev däremot Sverigedemokraten som dragit på sej en skatteskuld ev fiktiv.

Två gånger har Barometern varit igång om detta.Jonathan Holgersson tyckte det hade allmänintresse

Mats Andersson tyckte att felspekulation ang tragedin i Norge av en person i mängden var värt att skriva om.Man kan bara hoppas att Sverigedemokraterna vidtar rättsliga åtgärder från centralt håll om det är möjligt.Skall man få folk att engagera sej på främst kommunal nivå,så får man nog försöka få dessa solklara övergrepp/övertramp prövade i domstol.Uppdragen har knappast tagits för att bli offentligt mobbade och kränkta av lokala vänsterjournalister.För något är det inte frågan om.Det går nämligen inte bara att ta folk i örat såvida man inte vill ha tomma stolar.

Partiet måste visa att lokalpolitikerna har stöd.

Kan finken Jönsson stämma, så kan SD göra det också.Barometerns sätt att agera är två alldeles lämpliga fall att få prövade i domstol.Det går alldeles utmärkt att använda blogginlägget som underlag för en stämning.

Den domstol som anser att detta är pressetik eller ligger i allmänintresset finns inte.

2011-07-29 @ 07:23:21
Postat av: Ludvig

Vansinnesdådet i Norge fick helt omvända reaktioner mot vad vettvillingen hade tänkt sig. Vänsterungdomsgrupperna växer och skulden läggs på dom som har en nykter syn på invandring.

2011-07-29 @ 08:08:07
Postat av: Tony Ingman

Har Svensk media tillåtelse att gå in och ändra texten i en polisrapport? Detta med tanke på dom tre lyxbilar som stals från ägarna under pistolhot

av tre mörkhyade individer, att dom var mörka har

naturligtvis dessa lomhörda tidningsmurvlar lyckats

att tappa bort på vägen, men om förövarna varit ljusa hade texten säkert varit komplett.

Dessa ynkedomens kreatur, hur står dom ut med sig själva?

2011-07-29 @ 08:18:24
Postat av: Tony Ingman

Ni som ännu går och betalar en dyr prenumeration på

en Svensk dagstidning och blir fullmatade med rena

lögner, säg upp denna prenum. Ni kommer sen att bli bombarderade med extraerbjudande där ni kan påtala att en tidning har man för att erhålla nyheter som dom är , och inte tillrättalagda som

idag är legio när man slår upp en tidning:

Naturligtvis gäller detta i lika hög grad kvällsblaskorna, utan kunder kommer slasktrattarna

att dö ut.

2011-07-29 @ 08:29:00
Postat av: ! ! !

Barn ska inte syssla med politik.Politik är allvar och ingen barnlek.! ! !

2011-07-29 @ 12:41:30
Postat av: Ylva

@ ! ! !Politiska partier exploaterar barn som religiösa sekter gör.

Man lägger beslag på barnen i så tidig ålder som möjligt, barnen hjärntvättas med den egna läran och indoktrineras i hat mot fiendelägret.Vedervärdig!2011-07-29 @ 13:06:09
Postat av: M

I morse va det nåt geni från Expressen i svt som sa att det va "nyttigt för oss att det va en etnisk vit arisk man som gjort detta"Det va rent vidrigt att höra hur folk kan kläcka ur sig såna saker. Nästan bara snack om högerextremism och snyftande om muslimer i tvn.Sen förra veckans attentat i Norge har islamistiska terrorister gjort sig skyldiga till 29 attentat i världen, och dödat över 100 pers. Men det är ju fredens religion så det kan vi bara ignorera.

2011-07-29 @ 16:24:05
Postat av: Tjadden

PK folket i ledande ställning är specialister på att hävda sitt människoförakt och anklagar SD som upphovsmän, men så fungerar landsförrädare de måste skuldbelägga oskyldiga människor för sina egna illgärningar.Handen på hjärtat Sverigedemokrater röstar vi för Sveriges undergång?Ja, man måste få ställa frågan, nu när vi är anklagade för allt skit som händer i samhället och inte minst för massmordet i Norge.Ja, jag vet hur barnsligt det låter, men skyll inte på mig! Utan se mitt yttrande som att ge en bild över vilka som uppför sig barnsligt och omoget därtill.

Fan, tänk om man föll i fällan och blev PK"

som var och varannan svensk har gjort.

2011-07-30 @ 14:50:55
Postat av: Peer Pedersen

Även jag är ilsken Thoralf, men det är +3 år till valet 2014 och denna stigmatisering av SD, FrP och DF kommer att bli ett "skott i foten" för PK-media och de debattörer och politiker där tror sig hittat vägen att neutralisera SD genom "Guilt by association" retorik.Det politiska och mediala resultatet av monstret Anders Breiviks dåd, kan mycket väl utvecklas mot att det offentliga samtalet kommer handla om just de sakar det nämns i det så-kallade manifest; bland annat invandringen och bristen på assimilering.Om så blir fallet lär politiker från dagens styrande partier, få ett och annat att tänka på i förehållande till rådande konsensus idag.

2011-07-30 @ 23:20:52
Postat av: Tjadden

Peer Pedersen"och bristen på assimilering"Vi ska inte assimilera någon av utländsk bakgrund, för då kommer de inte att klara utav att återvända till sina hemländer för att de platsar inte längre med sina ursprungliga landsmän.

2011-07-31 @ 00:02:30
Postat av: hej

hej vad tycker ni i sd om folk som likt mig är allvarligt psykiskt störda? själv är jag övertygad om att jag är en igelkott, det är inte en speciellt sexig störning enligt många.

2011-08-01 @ 22:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0