DAGENS KONFLIKTS LÖGNERVänsternättidningen Dagens Konflikt försöker idag hänga ut mig genom att skriva rena lögner om ett blogginlägg. Uppenbarligen har de läst Mats Anderssons ”hatiska” artikel och i sin iver att hänga ut mig missat sanningen. I artikeln citerar man kommentarer som skrivits på min blogg och hävdar att det är jag som skrivit detta.

Hur kunde jag då upptäcka det? Jo, redan klockan 10:00 hade jag haft nästan 1500 besökare på min blogg och det innebär att någon lagt upp länkar till min blogg. Det tog inte lång stund att hitta källan. Jag blev fullständigt rasande när jag läste deras artikel och mailade omedelbart ansvariga personer på Dagens Konflikt och hotade med anmälan om man inte rättade detta. Det dröjde till eftermiddagen innan jag fick något svar och en rättelse infördes.Tyvärr har många redan läst artikeln och tagit åt sig helt felaktiga uppgifter, därför funderar jag ändå på att göra en anmälan. Jag anser att misstaget är så grovt att jag inte kan strunta i det. Vi skall inte finna oss att vänstermedia ljuger i sina artiklar. Samtidigt är detta en följd av den ”hatiska” artikel som Mats Andersson på Barometern producerade i och med att Dagens Konflikt i artikeln länkar till Mats Andersson artikel på nätet. Vad jag anser om Mats Andersson förstår säkert de flesta!

Jimmie Åkesson har kommenterat hur terrorattentatet i Norge påverkar Sverigedemokraterna. Om vi levde i ett sunt samhälle skulle svaret givetvis vara ingenting. Men nu är fallet inte så, tyvärr.

Min personliga bedömning är att antalet sympatisörer inte minskar, det kan till och med öka på grund av den förföljelse vi just nu utsätts för av media. Däremot är jag helt övertygad om att våra opinionssiffror kommer att sjunka men det är inte samma sak. Det osmakliga mediadrev som just nu pågår mot SD påverkar givetvis alla människor. Betydligt färre personer kommer nu våga säga att man tänker rösta på SD när man från SKOP eller Demoskop ringer upp och frågar vilket parti du skulle rösta på om det vore val idag.

I Sverige, det mest demokratiska landet i världen vågar man inte längre säga vilket parti man röstar på.


När jag nu modererar kommentarer innebär det inte att jag delar alla de åsikter som finns i de kommentarer som jag godkänner för publicering.


Kommentarer
Postat av: Johan

Apropå att presentera uppgifter utan faktaunderlag. Vad bygger detta på för undersökning?:"I Sverige, det mest demokratiska landet i världen vågar man inte längre säga vilket parti man röstar på."

2011-07-28 @ 00:33:49
Postat av: En otäck högerextremist

Två synnerligen viktiga blogginlägg, enligt mitt förmenande "nästan heta som plutonium av en mängd strax intill den kritiska massan", har nyss publicerats av Snaphanen och av Baron Bodissey.1. Lektor: “AP har sluppet løs Islam i Norge”Titeln är obegriplig därför att 'lektorns' namn har fallit bort i brådrasket.

Här är den ursprungliga titeln:"I et leserinnlegg skriver 'lektor Dordi Skuggevik Tande' at en må se attentatet mot Arbeiderpartiet i sammenheng med utviklingen av Islam i Norge."http://snaphanen.dk/2011/07/27/lektor-ap-har-sluppet-l%c3%b8s-islam-i-norge/#more-98510originalet här:

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.7729337Verkställande redaktör för 'New Indian Express', Ravi Shankar kommer till tals och det hänvisas till betydelsefulla texter av Daniel Pipes.2. The Dexter Factorhttp://gatesofvienna.blogspot.com/2011/07/dexter-factor.html

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kommer Sven-Olof Sällström (SD) kanske att be Erik Hellsborn (SD) om ursäkt, eller skall han (S-OS) fortsätta att tillhöra 'dumhetsetablissemanget'?http://svt.se/embededflash/2488899/play.swf

2011-07-28 @ 00:49:37
Postat av: Gottfrid V.

Anmäl skurken!Vi tror inte ett dugg på deras bortförklaring att det var ett missförstånd.

Vi vet mycket väl vid det här laget vilka fula fiskar de där typerna är,

ruttna ynkliga varelser.

2011-07-28 @ 00:55:10
Postat av: Tjadden

Herregud, jag tror att jag blir skogstokig på idiotkärringen som angrep mig och skrek rasistjävel denna hysteriska ifrån sossarnas led, inför öppen rida i vår kvartersbutik.(hon som har tidigare uppträtt lugnt och sansat mot mig och har haft en viss förståelse för vår politik)Men det fanns ett ljus i mörkret, föreståndare körde ut kärringen med orden du är inte välkommen i den här butiken längre.Tala om hur förvånad jag blev, när folk kom fram till mig och gav ett slags tröstens ord, som bry dig inte om den där tokiga människan, en annan högt och tydligt, kärringen har fått fylldille igen, en äldre dam frågade vilket parti jag röstar på, ja absolut inte sossarna, bra svar hörde man i bakgrunden, sossarna har svikit svenska folket för länge sen det packet borde inte någon rösta på.Aldrig har jag varit med om något liknande bortsett när AFA-ligisterna försökt sabotera våra SD möten.Jag kan förstå Thoralf vilket elände du har råkat ut för med rena kuppen mot din person, jämfört kom jag lindrigt undan och känner mig tillfreds hur folk försvarade mig.Visst, det är många som känner till att jag röstar på SD, genom att jag pratar SD politik med folk på gatan som vill höra på och får många ryggdunkningar.

2011-07-28 @ 01:21:18
Postat av: Ruskprick

Känns som det kan kvitta om du anmäler vad de röda skriver i sin Pravda. Det är väl bara röda som läser ändån och de hatar oss oavsett.

2011-07-28 @ 01:35:43
Postat av: Mattzzi

Anmäl.

Detta flöde av hatiska oriktigheter som de svenska vänsterextrema journalisterna spyr ur sig i skuggan av vansinnesdåden bör ha konsekvenser.

SvD har tagit ledningen för tillfället,men det verkar som vänstermedia kör en samlad attack och alternerar dagar för sitt uppviglande SD-hat.

2011-07-28 @ 01:49:59
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Mattzzi

”Arbeiderpartiet har släppt islam lös i Norge”Lektor Dordi Skuggevik Tande skriver på NRK att man måste se attentatet mot Arbeiderpartiet i ett sammanhang och med islams utveckling i Norge. Hon menar att ”om man inte gör det kommer unga män i vår kultur ställa sig upp mot islamiseringen, ty dessa män känner sorg och vrede eftersom vår kultur aldrig igen kan bli densamma.” Hon skriver också att ”AP har släppt islam lös i Norge och att det var därför AP blev terroristens mål”.http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.7729337

2011-07-28 @ 02:01:46
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Pax et Libertas

Censur & Åsiktsförtryck

skapar

Frustration

skapar

Ilska

skapar

Hat

skapar

Våld!Bryt den onda cirkeln,

Avskaffa Censuren!

2011-07-28 @ 02:38:45
Postat av: Anonym

Så här skrev jag på barometern;I en riktig demokrati har man rätt att tycka annorlunda än massmedias politiska korrekthet. Annars lever man i en "demokratur" http://sv.metapedia.org/wiki/D... Om jag inte tycker om hur Sverige har blivit och detta någonstans kan likställas med en ensam galnings tankesvär och illdåd i ett annat land, varför ska jag då stå till svars för hans handlingar? Hur sjukt är inte detta? Varför jagas inte svenska kyrkan? Han var ju kristen har jag läst.Jag blir riktigt rädd när massmedia som är så tydligt vänsterextrem får hålla hela den politiska panelen i strypkoppel. Är detta demokrati? Jag trodde att folkstyre kom från folket och inte massmedial lögnpropaganda.http://www.barometern.se/ledare/anders-behring-breivik-ar-inte-konservativ(2875545).gm#disqus_threadJag är rädd att det kommer att tas bort.

2011-07-28 @ 03:19:46
Postat av: Essendon

”Expo närs av ett sjukligt SD-hat”

Skumraskorganisationen Expo synas av Robsten.

http://robsten.blogspot.com/2011/07/expo-nars-av-ett-sjukligt-sd-hat.html************Med tanke på Expos verksamhet och med dess uttalanden, så måste deras uppdragsgivare

gett order om att försöka skjuta SD i sank.

En normalt funtad organisation lägger inte all krut på ett enda mål, och målet är uppenbarligen utstakat.Således är frågan är vem som är Expos huvud-uppdragsgivare?

Spännande med förslag här på bloggen.

2011-07-28 @ 06:54:59
Postat av: Skånepåg

Läsarinlägg på norska NRK:

”- AP har sluppet løs islam i Norge

- Når folk ikke ser faren med islamiseringen av Europa, når folk ikke får komme til orde i diskusjoner, da smeller det. Da taler bombene og geværene. Nåde den som sier noe som ikke er opplest og vedtatt at er lov i Norge, sier Skuggevik Tande.”Jag trodde tills nu, att det inte var lika illa i Norge som i Sverige beträffande vad som får sägas eller inte? Hetsjakten på denna dam lät givetvis inte heller vänta på sig.

Postat av: Anonym

Vänsterfolket letar hysteriskt efter inlägg som dom kan hacka ner på.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-07-28 @ 08:33:27
Postat av: Observer

I gårdagskvällens Aktuellt fick

Fremskrittspartiet,Norges näst största parti, benämningen främlingsfientligt av den SVTs inslagsreporter.Detta epitet skulle aldrig användas av NRK eller i norska Stortinget.Den hätskhet och det hat som frodas i de svenska medierna,av debattörer och inte minst journalister,mot ifrågasättanden av den förda invandrings- och flyktingpolitiken är naturligtvis ett demokratiskt problem.Här finns mycket att lära av den norska öppenheten kontra den svenska totalstängningen.I förlängningen blir denna situation,denna debattagenda,naturligtvis ohållbar.Nu väntar vi bara på den första propån om t.ex. parabolförbud och nätläsning av utländska tidningar.Svenskarna måste skyddas mot orena tankar och ideér.Gamla tiders prästerskap har ersatts med ett politiskt och medialt dito.Varningsklockorna borde ringa men tyvärr är tystnaden nästan total.

2011-07-28 @ 09:22:03
Postat av: Tjadden

EssendonEXPO triggas av oikofoba typer och ser sig själva indirekt som ett politiskt parti.EXPO är utmålade som sionister bl.a för att de anser att det var helt fel att avskaffa Apartheid i Sydafrika och vill verka för att den ska återuppstå igen, kunde man läsa om på deras site på nätet för några år sedanEXPO har stort stöd av S och V som också hjälpte till att starta upp EXPO, minns uppslaget i tidningen att nu minsann skulle det jagas rasister.EXPO hyllades när de startade av press, radio och TV och politikerna var saliga av lycka och Vp som de hette då betecknades som ett rumsrent parti helt plötsligt för sitt initiativ.Men ingen talade om att det var två gangsters Hubinette och den andra kommunistfanatikern (kommer jag inte ihåg namnet på just nu) som startade EXPO

2011-07-28 @ 09:40:12
Postat av: AWSvensson

Var finns Reinfeldt , har han möjligen förklarat för Stoltenberg att för man en sådan politik så får man räkna med att bli attackerade. Med all sannolik inte,det gällde ju bara Sverigedemokrater. Tror ni Stoltenberg skulle kunna påstå att norrmännens kultur bara var barbari utan att media och folket skulle reagera, skulle han kunna sitta kvar i det läget.Med sannolik inte det är bara möjligt i Sverige.

I övrigt så svamlade i vanlig ordning en Expo agent i SVT, vad han svamlade om begrep jag inte men lite främlingsfientligt och rasister fick han plats med.

När inte Alfsson hinner sortera sina 1500 kommentarer så är det politiskt medvetenhet, när en

chefsredaktör inte rättar till ett övergrepp så finns det naturliga bortförklaringar, var finns den omtalade toleransen.

2011-07-28 @ 09:56:13
Postat av: Magentan

@ Postat av ?

Varför inte referera till Wikipedia istället när det gäller definition av ordet "DEMOKRATUR"?Där finns en utmärkt och helt uttömmande förklaring, som stämmer exakt överens med hur Sverige är.Eller hur?

Från Wikipedia: "Demokratur betecknar ett samhälle som till ytan är en demokrati, men som i praktiken saknar en reell och vidare omfattande yttrandefrihet, som saknar en möjlighet för dissiderande (oliktänkande) politiska grupper att föra sin talan på lika villkor, som saknar ett fullt ut rättssäkert rättsväsende (där lagar och regler tillämpas och appliceras olika beroende på vilket politiskt läger man tillhör), där man riskerar att bli av med sitt jobb för sina åsikters skull, där man som dissident/dissiderande grupp riskerar att bli utsatt för politiskt våld av politiska motståndare (och där staten ser mellan fingrarna med detta). Ytterligare ett kännetecken för en demokratur är när lagarna som finns inte efterlevs (av staten själv).Dock skall tilläggas att det i definitionen för demokratur finns med det faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd själva inte uppfattar att de lever i en demokratur."I en demokratur (notera ordet noggrant) råder allmänna och fria val. Åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps."http://sv.wikipedia.org/wiki/Demokratur

2011-07-28 @ 09:59:35
Postat av: Kalle

Hörde en inringare till "Ring P1" i morse fråga Täppas. Inringaren ville veta vad den norske Tempelriddaren Breivik hade för ideologiska/politiska ideer. Ingen journalist hade upplyst inringaren om det i media. Inringaren ville själv inte läsa alla dessa 1518 sidor på engelska för att få reda på varför Breivks politiska ide är så stark att Breivik mördar alla dessa människor i Norge.Inringaren ansåg att journalister är så välavlönade att de kunde läsa det långa manifestet av Tempelriddaren Breivik och redogöra för det i media.

Hitills har det inte redovisats i media.Funderar också på vad det är som är så hemligt med tempelriddaren att allt om hans ideer hålls hemliga likaså varför häktningsförhandlingarna var hemliga. Utländska joutnalister som rapporteade från dessa i Norge var också mycket förvånade över hemlighetsmakeriet kring Tempelriddaren Breiviks åsikter.I de utländska journalisternas kommentarer flöt det upp åsikter som att den massiva invandringen till Norge och de Skandinaviska länderna var mycket stort och att det kunde vara orsaken till hans mördande.Är det inte dags att alla fakta om invandringen läggs på det politiska bordet för genomlysning så att alla kan bilda sin egen uppfattning och rösta efter den.

2011-07-28 @ 10:10:59
Postat av: Tjadden

Läs om detta hyckleri av en terrororganisation som ändå EXPO ska ses som, tala om det värsta hyckleriet på länge!http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/ingen-blir-terrorist-pa-en-dag_6350878.svd

2011-07-28 @ 10:11:46
Postat av: Tjadden

Bo Inge Andersson (Rapport) medverkar till att ta ett skamgrepp på SD, så ser jag det och samtidigt eggar han upp våra belackare till ett kompakt motstånd mot vårt parti.http://svt.se/2.116614/1.2487071/vilka_kontakter_hade_massmordaren_i_sverige

2011-07-28 @ 10:26:07
Postat av: Anonym

Att ni bara orkar....

2011-07-28 @ 10:49:14
Postat av: Allemand

Anmäl dem snarast.

2011-07-28 @ 10:52:30
Postat av: SkånepågFrån Östran med smutskastning av Thoralf.En Per Eklund ”vet” nu att modereringen av bloggen tillkommit efter att partiledningen ställt sig frågande till blogghållning. Dessutom citerar han från Barometern en kommentar som kan vara skrivet i provokativt syfte för att skada bloggen och sammankopplar detta med ett påstått uttalande av Thoralf.

Och dessa s.k. journalister tror sig bli tagna på allvar längre? Ynkligt!

Postat av: Villand

En av de värsta är Jonas Duveborn i Kristianstadsbladet. Han hatar SD så djupt att han inte kan se klart. Efter valet i höstas fick han ta time-out för att lugna ner sig. Nu skriver han att Anders Behring Breivik gillar SD. Om någon klok människa läser hans spalt ser man att han tappat vettet.

2011-07-28 @ 11:28:20
Postat av: Tony Ingman

Det är märkligt att man inte kan knäppa på TV n utan att bli matad med rena kommunistpropagandan.

I morgonprogrammet så satt Expos A. Bengtsson och

kräkte över att det fria ordet kan komma ut via nätet. Det är en jätteskandal att denna obskyra s.k

media , som finansieras av avlidnas besparingar

skall skall få lov att i en Tv kanal som säger sig

vara politiskt oberoende få lov att pracka rena

kommunistpropaganda på ett folk som tydligt valt

bort denna irrlära.

Om ett företag inte lever upp till vad man lovar så

finns det myndigheter som håller efter dessa, men

en statlig TV kanal som ljuger med att man är neutral kan år ut och år in utan att någon myndighet reagerar hålla på och låta vissa åsikter

få dominera nyhetsflödet. Skrämmande!

2011-07-28 @ 11:31:37
Postat av: Tony Ingman

2011-07-28 @ 11:50:44
Postat av: Mattzzi

En SDare gör bort sig,spaltkilometrar skrivs.Vänsterpartiets riksdagskandidat som blev dömd till sex års fängelse för upprepade våldtäkter på en pojke,inte en spaltcentimeter skrivs.http://www.friatider.se/vansterpartiets-riksdagskandidat-domd-for-flera-valdtakter

2011-07-28 @ 12:11:35
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: f d Libanes

Händelseutvecklingen den senaste tiden i de nyblivna mångkulturella samhällena i Norden påminner mig om det som skedde i Libanon på 70-talet.När de parlamentariska partierna inte kunde hantera massinvasionen av muslimer (palestinier) som vällde in i landet, började folk ta till utomparlamentariska metoder, först enskilda aktioner sedan började man organisera sig,

...och så var kriget igång!Jag ser med fasa och förskräckelse på den pågående händelseutvecklingen som i allt snabbare takt tycks galoppera mot samma mörka öde som drabbade Libanon,

Milda makter bevare mig från att uppleva mardrömmen en gång till!

2011-07-28 @ 12:56:01
Postat av: Familjefar

Jag har röstat på SD men har inte berättat det för någon utom de allra närmaste. Den senaste utvecklingen med att all media och de flesta politiska partier lägger skulden ang. AAB terrordåd på oss som röstar på SD gör mig orolig och rädd. Det finns ingen balans i debatten överhuvudtaget. Hur är detta möjligt i Sverige?Familjefar i villaområde med bra jobb. Anses inte som ointelligent men däremot ansvarsfull och långsiktig.

2011-07-28 @ 14:04:02
Postat av: Dannie

Demokratins dödgrävare, tredje stasi-makten, jobbar ofötrutrutet vidare för att skapa sin demokratur. Anmäl du Toralf, och se PO skrattandes granska sina egna innan de månader senare friar förtalet med nån obskyr bortföklaring...

2011-07-28 @ 14:33:24
Postat av: Tjadden

Var och en med något sånär förstånd måtte protestera.Muslimer vill inte ha ”Guds hus” i FisksätraSTOCKHOLM Det planerade ”fredsprojektet” Guds hus för både kristna och muslimer Fisksätra i Nacka har fått problem. I en artikel i lokaltidningen Mitt i Nacka den 26 juli framkom det att ”alla inte tycker att ett Guds hus är någon bra idé.”Tidigare har biskopen Wadensjö, prästen och projektansvarige Henrik Larsson och Nacka kommun gjort stor sak av att man ska ”bygga världsfreden i Fisksätra”. Nu sparkar dock muslimerna bakut.En viss Akar Saman Ali säger i en intervju med Mitt i: ”Jag har sett hur det har skapat oenighet bland muslimerna här och jag tycker att det dåliga överväger det goda. Det finns saker som är kontroversiella, som blandningen mellan könen. Vi muslimer är ålagda att sänka blicken och det kan bli bekymmer eftersom kristna kvinnor inte klär sig på samma sätt som muslimska. Och på söndagarna när de kristna vill spela musik kan vi muslimer bli störda i vår bön.”På Svenska kyrkans hemsida presenteras projektet så här:

”Kristna och muslimer samlade i samma hus där muslimerna får en moské och kristna ett gudstjänstrum.” Man menar att det är ”som svar på en naturlig utveckling”.Observera också att muslimerna skulle få en moské, men de kristna skulle inte få en kyrka.IT Red.2011-07-28 @ 14:48:59
Postat av: Hagbard Handfaste

Jag förstår inte hur vänstern och dess förespråkare resonerar. Man står och skriker sig hesa över, som man uttrycker sig, "brott mot demokratin", när någon eller något inte är tillräckligt etiskt tillrättalagt.

Samtidigt vill man inget hellre än att kontrollera sina invånares tyckande och tänkande såväl nationellt som internationellt.

Man vill alltså tillämpa demokrati men ändå inte.

Demokratin i deras ögon bör rikta sig mot dem som äras bör, människor som tycker rätt saker i rätt media, med rätt bakgrund och vid rätt tillfälle.

De med avvikande åsikter har icke i församlingen att göra utan betraktas som odemokratiska och rasistiska.På dessa grunder så undrar jag därför följande:

Hur skall man någonsin kunna skapa en demokrati värd namnet?

Är demokrati i så fall en procentuell ordning baserat på hur många som tillhör respektive grupp?

Vem eller vilka skall dra upp riktlinjerna för hur det skall se ut, de som betalar kalaset eller de som bestämmer?Som jag ser det så borde kontentan av det hela bli:

De som som tycker annorlunda om den dagliga politiska och "demokratiska" agendan får ändå vara med och betala för åsikter de egentligen inte delar.

Invecklat?

Då kan jag härmed glädja Eder med att det är exakt denna ordning vi redan har.

Jag själv har en innerlig längtan efter att kunna styra mina surt förvärvade skatteslantar. Om det nu mot alla odds skulle gå, vore då mitt handlande ett brott mot "demokratin" jag inte anser mig befinnas i?Expo:

Med risk för att bli redigerad:

Eftersom vi enligt demokratins normer skall leva i en globaliserad värld så behöver inte saker eller personer alltid te sig som det tycks vara.

En "medborgare" behöver inte ha pyjamas, sandaler, turban och buskiga ögonbryn för att arbeta under epitetet vänsterpress, det räcker med att dela vederbörandes åsikt och pennfattning.

Den blonde varianten är dock farligare eftersom han skriver och verkar med lönekuvertet som handledning.

Den andra varianten har det naturligt i blodet.

Båda strävar efter samma mål, världsherravälde.

Vad den blonde har misstolkat är platsen för honom i den nya, goda världen, plötsligt fanns det ingen.

Den blonde befinner sig själv nu på flykt i ett land han inte visste fanns. I sin enfald inbillade han sig ett liv i lycka och välstånd, det hade han ju själv hjälpt stackars flyktingar till "hemma".

Senast sågs han på ett blodbesudlat torg, sittandes utblottad och avmagrad på knä, viskandes "demokrati"...2011-07-28 @ 14:55:32
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Det är onekligen intressant att chefredaktör Jesper Nilsson "ursäktar" sig med att han hade varit på långt möte och därför inte sett mailet.Jaha, hur har inte vår vän Thoralf det? Han kan ju knappast sitta online dygnet runt...Med en omodererad blogg, med alla dess förtjänster, kan det därför självklart slinka in rena idiotiska stolpskott ( rent konspiratoriskt kan det även vara så att AFA och dyl passar på för att svärta ner bloggen och vips sedan hänsvisa till vad som skrivs...).Tacka sjutton för att inte TA ska behöva gatlopp för det - och vi andra för den delen. Så fall på eget grepp Jesper!I bloggvärlden är taket högt, men för den skull kan man mycket väl föra fram sina åsikter i god ton.

2011-07-28 @ 14:59:24
Postat av: Mansour

Anmäl artikel, för detär så grovt felaktigt att man kan ana att det var medvetet.

2011-07-28 @ 15:12:37
Postat av: Förtal eller bara lite ljug?

Anmäl dem, för de visar sitt trots, genom sin artkulering att "trots att du blev påmind, så tog du inte bort kommentaren", vilket visar att de inte helt tar avstånd från sitt ursprungliga felaktiga påstående.

Det är som att lasta dig för felskrivning.

Intressant hur Dagens Konflikt inte är bättre på att lösa sina egna konflikter :-)

2011-07-28 @ 15:17:47
Postat av: ! ! !

Hederskultur eller Skamokultur?Den muslimska slöjan handlar inte om mode.

Slöjan är en symbol för den barbariska skamokulturen, missvisande kallad hederskulturen ! ! !

2011-07-28 @ 15:19:42
Postat av: Birger-Zorro

Sverige är INTE det mest demokratiska landet i världen. Det är Schweiz som är det. Där har de direktdemokrati, något som vi borde ha i Sverige. Exempelvis så kunde vi få rösta om invandringen och hur den ska betalas.Själv så tycker jag att de som är för denna massinvandring kan få betala 300 000 kronor mer per år i skatt för att subventionera dessa "flyktingar" som kommer hit och vill "jobba sjuka kassan...".

2011-07-28 @ 15:45:27
Postat av: Ylva

Den 24 november 2010, dagen då kebab och falafel skrevs in i den svenska grundlagen!De flesta politiskt indifferenta svenskar uppfattar ordet mångkulturalism som det handlade om maträtter, pizza, kebab och dyl.

Hade man behövt skriva in ordet i självaste grundlagen om det handlade om pizza?

Mångkulturalism är ett lömskt begrepp uppfunnet av lömska figurer.

Mångkulturalism betyder smygislamisering. Tyvärr tycks de flesta svenskar ännu inte haja det.

2011-07-28 @ 15:47:19
Postat av: Mattzzi

Thoralf,släpp modereringen oavsett vad du gör så blir du anklagad för vad du släpper i genom via modereringen.Gör hellre så att du hänvisar till det fria ordet,demokrati,yttrandefrihet och att ALLA som skriver på din blogg gör det på under eget ansvar.

Underteckna och hänvisa alltid dina nya blogginlägg med detta.

Vänligast

Mats Berndtsson

Stolt Sverigedemokrat

2011-07-28 @ 15:57:30
Postat av: Sytstemfel

Expo är en annan form av IB, registrering och förföljelse av "oliktänkande".2011-07-28 @ 16:56:07
Postat av: HenrikP.

Hoppas innerligt att jag blir uppringd och tillfrågad om min partitillhörighet......kommer med glädje och full njutning(!) att informera uppringaren om att jag röstar svenskt SD.Självklart har detta "missförstånd" av nättidningen Dagens konflikt planterats medvetet.

Mycket lågt! Lägre än glocalnet....

2011-07-28 @ 17:34:52
Postat av: Ner med censuren!

Hej Thoralf,Vad sägs om att samla ihop alla SD-bloggar i en och samma "portal" och anställa en "kommentarstädare" för att göra "skitjobbet"?! Det ska partiet ha råd med, va!Endast olagligheter, nonsens och upprepningar ska tas bort.

Allt annat, såväl vänsterextremt, högerextremt, eller centerextremt ska publiceras.

Ingen censur.Yttrandefrihet har blivit SD´s adelsmärke,

låt det fortsätta vara så!Heder!

2011-07-28 @ 17:35:34
Postat av: Tony Ingman

2011-07-28 @ 17:53:28
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Dagens Egypten...http://svtplay.se/v/2481141/egypten_samre_for_kvinnornahttp://svtplay.se/v/2473135/egypten_land_i_kaos

2011-07-28 @ 17:55:16
Postat av: Skånepåg

@ MattzziOch att Thoralf samtidigt lägger in en hänvisning till att Mats Andersson på Barometern och lämplig person på Östran även bevakar bloggen. Då kan ju de hjälpa till med att tipsa om otrevliga inlägg och på så sätt för en gångs skull få en möjlighet att utföra ett ansvarsfullt arbete. Nöjt visslande med ett leende på läpparna efter det hårda arbetet vid skrivbordet kan de då knalla hemåt på kvällskvisten.Nej förresten Östran kan ta dagpasset och Barometern nattpasset eller vice versa så blir det bevakning dygnet runt. D.v.s. det som de kräver att Thoralf skall göra förutom sitt riksdagsarbete, kommunfullmäktige, skriva bloggartiklar, hinna sova några timmar och en massa annat!

2011-07-28 @ 18:42:38
Postat av: Leif T Åhlin SD/Arvika

Detta var ett medvetet publicerande av "Dagens Konflikt"! Anmäl och låt dessa medverka i en konflikt.

Att påstå sig vara upptagen av ett sammanträde, visar

dagens hycklare sin spridningseffekt. Vi sa ju alltid förr: "bemöt alltid det som är oriktigt"! Eljest blir

en osanning alltid rätt, när osanningen presenteras ett antal gånger.

I detta fallet är det skrivna ordet ytterligare en påminnelse i vad vi framöver väntar på oss.

Anmäl enligt de regler du har som företrädare i riksdagen!Här bevisas nu hur starka nerver och bestämdhet som gäller. De svaga backar utan att se sig för...

2011-07-28 @ 19:05:44
Postat av: Stefan K

Dags att ni i SD tar av er silkesvantarna och trär på hårdhandskarna. Ni ska inte ta vad skit som helst och lögner, förtal och grova påhopp ska beivras.

Anmäl och börja med det "opartiska" public service företaget SVT som gång efter annan låter andra kända SD-hatare komma till tals utan att ni får möjlighet att försvara er.

2011-07-28 @ 19:05:57
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Lotta

Jag hoppas nu att alla som röstade på SD 2010 visar att vi röstade rätt och stannar kvar som röstande på partiet vid nästa val. Detta för att visa att vi inte böjer oss för lögner, förtal och hetsjakter. (Sverigedemokraterna, det enda demokratiska partiet)

2011-07-28 @ 20:44:30
Postat av: Robin Shadowes

Varje gång jag får tillfälle så berättar jag på engelskspråkiga bloggar hur totalitärt Sverige har blivit och hur förtrycket mot oss svenskar har ökat under senare år. Jag uppmanar alla andra att göra likadant för vem vet hur mycket längre vi kommer kunna göra det? Om några månader kanske vi har samma system som Kina d v s att alla olämpliga sidor helt sonika blir blockerade och utländska sidor inte ens är tillgängliga. Så passa på att uppmärksamma omvärlden om tillståndet i diktaturen Sverige innan det blir försent.

2011-07-28 @ 21:31:37
Postat av: Skånepåg

@ LottaVi skall bli ännu mer rakryggade och intet på något sätt låta oss tryckas tillbaka av den hatkampanj som pågår.

Jag har i den här veckan varit inne på diverse "vänsterbloggar" och det var verkligen en erfarenhet. Inget konsekvenstänkande, logiska kullerbyttor och de mest befängda påståenden. Jag har givetvis blivit bannad av de som jag besökt efter högst 2 kommentarer utan att på något sätt varit oförskämd, utan enbart försökt mig på en saklig debatt. Men tji, inte ens det gick.

Drevet har varit lärorikt för oss alla inom Sd och vi kommer stärkta ur detta med hedern i behåll, vilket man inte kan säga om våra vedersakare bland massmedia, diverse politiker och "tyckare"!

2011-07-28 @ 22:17:21
Postat av: Wimarg

Stooor Kram till Thoralf (Gud va typiskt tjejigt:)

Absolut SD vid nästa val och jag ska göra vad jag kan för att få med mig fler.

2011-07-29 @ 02:40:56
Postat av: "Vi gillar olika"

Haha,detta är patetiskt att vänsterexremister som Poohl pot inte ser det det orimliga i att stödja en borgerlig och därmed en extremhöger politik.

Förvisso ändamålet helgar medlen,

samma tankesätt har vänstern gällande islamismen som vi upplever här i Sverige.

Islamisternas agenda är inte demokrati,utan det är förtryck av kvinnor ,barn och övriga oss negativa av deras överlöpare.Vi låter oss inte besegras av extremisterna som kallar sig fredens religion.2011-07-29 @ 16:08:54
Postat av: Bobben79

Ännu en inpiskad mytoman är Staffan Gising som i god tid inför valet 2010 påstod att han hade "avslöjande bilder" som sades visa SD´s "nazistkopplingar".Intressant tyckte jag och "wallraffade" lite för att få Gising att bekänna färg och lämna över sin bild som påstods visa Jomshof i "nazistkläder".

Detta skulle dessutom ha skett under överfartten med färjan till Almedalen 2010.Föga förvånnde var påståendet falskt och Gising har än en gång visat att han inte drar sig för rena lögner för att svartmåla partiet. Så fungerar en rättshaverist utan några skrupler.Här är bilden. Notera axelväskan till Richard Jomshofs laptop som bärs DIAGONALT över bröstet. Förmodligen har denna skapat nazistfobierna i Staffan Gisings grumliga tankevärld.

http://i622.photobucket.com/albums/tt303/paganpro/Gisings%20bild/richardjomshof.jpg

2011-08-02 @ 01:49:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0