TERRORISTERNA ÄR FÅ, ISLAMISTERNA ÄR INTE FÅ


"Blant tyske muslimer i 15-årsalderen mener 40 prosent at islam er viktigere enn demokrati, mens 37 prosent vil at sharialover skal gjelde for Europas muslimer".

I den norska Aftonposten finns idag en väldigt bra debattartikel skriven av Hege Storhaug som jag rekommenderar alla att läsa. När får vi läsa något liknande i någon av största svenska tidningarna.

”Det startet på samme sted som der quislingene på 30-tallet samlet massene: Rundt 3000 menn mønstret Universitetsplassen i Oslo 12. februar 2010, mange ikledd samme kodeks som islamstifteren Muhammed: Lang kjortel, posebukser til ankelhøyde, hodeplagg, pluss fullskjegg. Med tyngde viste de forakt for det samfunnet som har gitt dem alt av goder.”

Läs debattartikel.

Hur många tror att det är någon skillnad i Sverige?

Hege Storhaug ställer sig frågan om man kan stoppa islamiseringen i Norge och tvinga den till reträtt. I Norge finns det nog ändå förutsättningar för detta men i Sverige ser det betydligt mörkare ut. De så kallade etablerade partierna har gjort det till sin absolut viktigaste uppgift att utestänga Sverigedemokraterna från allt inflyttande i riksdagen.

Det har till och med gått så långt som att Sven-Erik Österberg (sossarnas troliga nya partiledare) beställt en utredning från riksdagens utredningstjänst om hur Sverigedemokraterna röstat i olika voteringar i riksdagen. Enligt min mening är dock denna undersökning ett självmål för Socialdemokraterna då det visar sig att Socialdemokraterna eller något av de andra rödgröna partierna stött alliansregeringen i hela 41 procent av huvudvoteringarna.

Detta visar med all tydlighet hur verkligheten ser ut i riksdagen och att det blir enormt svårt att stoppa islamiseringen av Sverige med dessa partier och den maktstruktur som råder i riksdagen under denna mandatperiod. Det kommer med andra ord bli fyra förlorade år för det svenska folket.


Kommentarer
Postat av: DaCapo

Decide NOW before it is too late!

http://www.youtube.com/watch?v=h6xdYDbxZnI



Allah Will Destroy The West at The Hands of The Muslims

http://www.youtube.com/watch?v=Xk-9YKCIwqc



Convert to Islam, or pay the Jizya, or you gonna be killed!

http://www.youtube.com/watch?v=dGRTDt5w-dM

2011-01-06 @ 11:08:58
Postat av: LN

"- Det har påståtts att vi aktivt samarbetar med Sverigedemokraterna för att komma åt regeringen. Men undersökningen visar att regeringen sitter kvar på grund av indirekt stöd från Sverigedemokraterna, säger Socialdemokraternas gruppledare Sven-Erik Österberg till TT."



Sitter kvar? Hur skall detta tolkas? OM SD hade avstått från att rösta i de 44 voteringarna, vad hade då hänt? Om SD överhuvudtaget avstår från att rösta framöver, vad händer då? Kan SD framprovocera ett omval - nu när socialdemolraterna saknar både huvud och ryggrad och två + 1 partier kanske är mogna att få mindre än 4%, medan SD rimligen borde kunna få 10%.



Till tangentbordet, Thoralf, och returnera ett intressant svar på frågan!

2011-01-06 @ 11:51:40
Postat av: Gert Hellström

Det blir många svenskar som kommer att vakna upp från bingolotto , idol eller något annat s--t program , titta ut och inte känna igen Sverige .

2011-01-06 @ 12:15:57
Postat av: Tomas

Hej Thoralf.



Frågan är: varför vill de 7 övriga partierna islamisera Sverige?



Vad är din teori?

Tror du att den vanlige riksdagsledamoten i ett av de 7 partierna vet sanningen?



Kört hårt, du gör ett kanonbra jobb.



Mvh Tomas.

2011-01-06 @ 12:16:48
Postat av: Anders

I Pakistan blev nyligen en liberal poltiker Salmaan Taseer begravd. Han blev mördad en sin egen livvakt, en fanatisk Islamist för att han ville reformera de lagar mot blasfemi som finns i Pakistan. Han hade även stött en kristen kvinna som blivit dömd till döden eftersom som uttalat sig emot profeten Muhammed.

Läs om detta på:

http://www.guardian.co.uk/world/2011/jan/05/pakistan-salman-taseer-liberal

http://www.jinnah-institute.org/issues/secular-space/184-aasia-bibi-and-the-blasphemy-law

Jag tycker det börjar bli alltmer uppenbart att man i Sverige inte insett vilken kraft Islamismen har globalt. Det är krafter som vill underkasta folk och stater de muslimska Sharia lagarna. Dvs vi skall lyda under religiösa lagar och avskaffa demokratin. Eftersom vi har en journalistkår som tydligen ser som sin uppgift att fördumma det svenska folket så kan detta även pågå inom vårt land utan att vi reagerar. Min förhoppning är att Sd gör sitt bästa för att förändra denna situation.

Krafterna bakom Islamismen är inte fattiga bönder utan pengar. Snarare är det väl finansierade aktörer. Det är bla ifrån de oljerika länder i Mellanöstern som finansierar moskebyggen (ta mosken på Hisingen som Saudiarabien bekostar). Det är därför det är extremt viktigt att Sverige som land blir kvitt sitt beroende av oljan. Med oljan betalar vi för vår egen islamisering...

2011-01-06 @ 12:50:59
Postat av: Stefan K

Muslimerna hävdar att Islam är fredens religion. Vilka är det så som spränger sig själva till döds för att döda så många som möjligt? Vilka är det då som predikar att döda alla otrogna? Vilka är det då som vill ta över västvärlden med våld?

När man ser hur hatet lyser ur dessa islamisters ansikten, är det långt till tankarna på en fredlig väg.

"Islam är det största hotet mot Europa sedan 2:a världskriget!.

Jag minns vem som skrev det. Hoppas svenska folket också minns?

2011-01-06 @ 13:16:37
Postat av: bengt

Yttrandefriheten i svenska media är numera utleasad till ”Interaktiv Säkerhet” som leds av bla syskonen Schottenius, icke helt obekanta vänstermänniskor, bla så fick Maria Schottenis sparken 2010 från DN för sina marxist-leninistiska metoder att leda sin redaktion. Så numera leds den svenska censuren av ett familjeföretag i Varberg med marxist-leninistisk åskådning. Mer om detta finns att läsa i boken ”Världsmästarna” skriven av Julia Caesar.

2011-01-06 @ 13:42:06
Postat av: Info

DE NYA DIAGNOSERNA



”Genusvansinne” är en svensk företeelse, som de senaste två åren varit ett återkommande diskussionsämne i Tanja Bergkvists samhällskritiska blogg. Och, objektivt sett, så rör det sig här, i likhet med vad gäller en del andra politiskt korrekta fenomen, inte i första hand om vad som är ”rätt” eller ”fel” utom om reella abnormalitetstillstånd – ett slags ”vansinne”. Närmare bestämt fullt utvecklade MASSPSYKOSER.



Likheten mellan PK-troendes kollektiva fanatism och massuggestionens yttringar i ett ylande, frireligiöst väckelsetält är uppenbar. Eller varför inte den kollektiva exaltationen i ett för 70 år sedan av Goebbels iscensatt massmöte.



Diagnosen ”genusvansinne” är medicinskt exakt. ”Oikofobi” egentligen likaså. Hos de drabbade, dvs. frälsta och troende själva är sjukdomsinsikten obefintlig.



Den minoritet, som fortfarande förmår hålla huvudet någorlunda kallt, utgör FIENDEN, eller, om man så vill, DJÄVULEN. Den nödvändige Onde, vilkens bekämpande är De Godas heliga plikt. Den, utan vilken godheten skulle sakna innehåll och De Goda själva existensberättigande.



Exorcism, korståg, heliga krig, inkvisition, självmordsbombning, Knutby-mord, DEJA-utredningar, Vi-gillar-olika-kampanjer, mångfaldscoacher.



• ALLMÄNDESTRUKTIV GODHETSPSYKOS (ADG): ”Rödhåriga feministen Rebecka Bohlin var mellan 2004 och 2009 chefredaktör för den syndikalistiska tidningen Arbetaren. Bohlin är även instruktör i feministiskt självförsvar, vad nu det är för någonting. Bohlin satt med i SVT:s lilla debattpanel på nyårsafton för att diskutera året som gått. På fullt allvar säger människan att ´romerna är årets förlorare´ och att Sverige borde utropas till fristad åt alla dessa [Europas 10-15 miljoner] asylsökande zigenare eftersom vårt land har plats.” (PI.)



En gång i tiden lanserade ett statsråd (s) uppfattningen, att Sverige borde bli en gratis fristad för ALLA världens homosexuella. (Påstådd eller verklig homosexualitet utgör f.n. asylskäl i Sverige – och då inte bara för den asylsökande utan i lika hög grad för dennes många barn och diverse anhöriga.)



http://migileaks.wordpress.com/



• DEMOKRATISK SD-FOBI (DSDF): ”De är fascister” lyder rubriken på Sam Carlshamres och Daniel Strands uppviglingsartikel i Aftonbladet 2010-09-30:



”För att beskriva Sverigedemokraternas sammelsurium av främlingsfientlighet, kulturkonservatism och allmänborgerlig politik bör man tala om fascism snarare än om rasism. - - - Bakom hans [Åkessons] högtravande tal om ´ansvar´ för den politiska situationen döljer sig en fascistisk fantasi om ett homogent Sverige tömt på politiska konflikter. Det förklarar också Sverigedemokraternas ständiga tal om en återgång till folkhemmet, som för partiet är sinnebilden av det fridfulla och harmoniska svenska samhället.



Sverigedemokraterna är fascister.



Först genom att kalla dem vid deras rätta namn kan man blottlägga kopplingarna mellan etnisk chauvinism och ekonomiska klyftor och förstå hur lågkonjunkturen, arbetslösheten och utförsäkringarna gjort partiets visioner om ett konfliktlöst Sverige så attraktiva.”

2011-01-06 @ 13:49:52
Postat av: LN

Kulturmarxism i sin prydno

Maj Grandmo skrev den 1 juni 2010 på sin blogg:

"Sambandet mellan genusvansinnet och multikulturen

Sverige är ett extremt land, det tvingas vi konstatera gång på gång, på område efter område. Vi är så till den grad extrema att det är onormalt att vara normal och ovanligt onormalt att vara vanlig svensk. Vi är så extrema att det är onormalt att vara kvinna respektive man och fullständigt horribelt onormalt att vara något annat än ett könslöst, ansiktslöst, identitetslöst och åsiktslöst miffo.



Genusvansinnet, som jag tidigare skrivit om, har gjort sin entré på samhällets samtliga offentliga nivåer, men främst i skolan och på universiteten. Genusprojekten haglar ner (som grodorna i slutet av filmen Magnolia) och med dem miljoner skattepengar som makteliten har bestämt är för folkets bästa. Det ska genusutbildas överallt, hur, var och när sätter bara fantasin gränser för. Jämställdhetsrådgivare, -konsulter, -grupper, -råd, -kommittéer, -styrelser, -övervakare, -skyddsombud, vanliga ombud, -experter, -institutioner, -granskare, -utbildare, -analyser, -scheman. Pust!



Genushysterikerna spelar i samma division som klimathysterikerna och gamla klasskampshysterikerna. D v s högljudda borderlinemänniskor (får ju inte dela in i kvinna/man) till vänster om extremvänstern (en position som i Sverige är väldigt vanlig och väldigt normal)som önskar sig tillbaka till gamla Kina innan det blev "schizigt".

Och precis som tidigare i svensk nutidshistoria får dessa svart-vita hyenor fritt spelrum för sina (personlighets)störda idéer.



Skola och utbildning ligger i centrum för denna genuskamp. Allt ska genusmärkas, från tidiga koltåldern till neurovetenskap och teoretisk fysik. Einstein sägs ha varit sexistisk när han mätte hastighet och styrkeförhållanden i universum; ut med honom! Och för att inte tala om Freud! Penisavund, Oidipuskomplex, sexuella neuroser och spännbågar; ut med honom! De speglar bara de patriarkala maktstrukturerna och förstärker elevernas könstänkande i maktfördelningen. In med analyser av teorier och läromedlen som förmedlar dem. Minsta tecken på förfördelning av kvinnor i teoribeskrivningarna måste strykas och revideras. Barnen måste hjärntvättas med genuspreparerade specialtvålar till all form av könstänkande i termer av kvinna-man har försvunnit.



Och hur ska man då göra för att uppnå detta? Jo, genom att skilja könen åt!!! Tjejerna ska ha sina egna grupper för att slippa de högljudda pojkarna som tar så stor plats. Och killarna får då ha klassrummet och läraren i lugn och ro för sig själva. Tjejer ska stimuleras för att "våga sig in i" mansdominerade miljöer. Som tjej som vill pyssla med barn (helst sina egna, ve och fasa) gör man sig icke besvär. Detta ska motarbetas till varje pris eftersom det ses som ett tecken på diskriminering av kvinnan att arbeta med så nedvärderande sysslor!!!



Det går att skriva hur mycket som helst om det vansinne som nu genomförs överallt och som faktiskt gör kvinnorna och särskilt då tjejerna en stor otjänst genom att förnedra de typiskt kvinnlig domänerna som något sämre och mindre värt än männens värld. Men hur kommer det då sig att detta har fått en sådan genomslagskraft? Bloggarens förslag till förklaring (garanterat genusfri) är multikulturens segertåg genom "det nya Sverige".



Muslimska små gossar i skolan vill inte lyda en kvinnlig lärare (hon representerar ju ett underordnat kön) och de skriker "hora" och "fitta" efter svenska tjejer som har mage att visa den och inte skyler det sexuella håret. Våldtäkterna i Sverige är flest i Europa och många kvinnor vågar inte längre vara ute på kvällarna. Det har helt enkelt blivit betydligt sämre att vara kvinna i Sverige efter årtionden av invandring från muslimska länder.



Istället för att tala ur skägget och medge att massinvandringen har givit upphov till många oönskade effekter, genomför man nu bakvägen dessa makabra genusförändringar i hela utbildningssystemet. De muslimska invandrarna fortsätter att strömma in i landet och vi matas varje dag med hur underbart berikande det är för vårt land med mångkulturen. Stolt förkunnar man att Sverige minsann har den högsta invandringen per capita i Europa. Vi är "bäst i klassen", ett uttryck som känns så där förunderligt svenskt som det bara inte får vara.



Nåja, vi kan ju genusutbilda oss så alla får ståfräs (även kvinnor, excuse me), men begränsar vi inte invandringen i dess nuvarande form kommer det ändå att ta en ände med förskräckelse. För hur mycket vi än stoppar huvudet i sanden sticker den där förfärliga strutsen upp huvudet någon annanstans. En struts är en struts är en struts..."

2011-01-06 @ 15:26:02
Postat av: Gubben o Gumman

Alla som litar på måsslimerna räcker upp handen.



Det går bra att räcka upp handen nu.



Inte du "Mackan"

2011-01-06 @ 15:34:59
Postat av: Notarien

Världens största kyrka byggdes i Elfenbenskusten för 20 år sedan. Den är snart moské. Omvärlden stöder Ouattara som är muslim. Ännu en bråkig del av världen där islam återerövrar mark. Det beskrivs inte tillräckligt i svensk media hur de bakomliggande religionerna/ ideologierna spelar roll.

2011-01-06 @ 16:04:08
Postat av: Robin Shadowes

En annan vanvettig politiker som inte har alla hästarna i stallet är Marit Paulsen. Hon anser att Sverige är stort nog för att ta emot 200 miljoner invandrare. Vad detta kommer innebära både för vårt land och vårt folk, kan envar med hjärna större än en kolibri räkna ut.



Är också inne på linjen att framtvinga ett nyval. Sovhjärnan och barbaren måste bort. Sverige överlever inte ytterligare fyra år med honom vid makten. Passar också på att påpeka vad Den Osynliga Journalisten, I Vårt Sverige och Demokratbloggen skriver, att Alliansregeringen i princip har infört slavarbete iom Fas 3-projektet.

2011-01-06 @ 17:42:04
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Tomas F

Vi får hoppas att den pessimistiska ton som vi nu kan skönja hos Thoralf inte ska sätta agendan för mandatperioden. Fyra förlorade år blir bara verklighet om ingen i Riksdagen vågar ta upp Islamiseringens konsekvenser. Den verklighet som Thoralf beskriver i denna blogg skall också bli den verklighet som debatteras från talarstolen i Sveriges Riksdag.

Om protokollbrott krävs för detta viktiga ändamål så får det bli så. Den nödiga pk-mobben skall chockas av en obruten svada av fakta och kritiska frågor. Det får aldrig bli tyst i talarstolen, på dagliga presskonferenser och i motioner om dessa för vår demokrati livsavgörande ställningstaganden!

Islamkryperiet måste få ett slut!

2011-01-06 @ 17:48:16
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Fälldin= Ekonomisk härdsmälta. Reinfelt= Arbetskraftinvandring/flyktinghärdsmälta. Vad är skillnaden: Jo, båda har " tappat " greppet.

2011-01-06 @ 18:40:22
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Fälldin= Ekonomisk härdsmälta. Reinfelt= Arbetskraftinvandring/flyktinghärdsmälta. Vad är skillnaden: Jo, båda har " tappat " greppet.

2011-01-06 @ 18:41:19
Postat av: Tony Ingman

Men för att utvecklingen i Sverige skall vändas som

i Norge, måste det djupt sovande folket väckas upp

ur sin törnrosasömn. Hur detta skall gå till, står

skrivet i stjärnorna. För man måste vara både blind

och döv för att inte se vart utvecklingen kommer att sluta om detta vansinne inte upphör, med mastodontinvandringen. Att importera femtio till

sextiotusen rena bidragstagare varje år kan ju bara sluta med katastrof, men av detta tycks ju svenska folket inte fatta ett skit, för i annat

fall hade inte Fredrik barbaren fått dom förtroendesiffror som anges. Inte ens att han i

hånfulla ordalag baktalar landet Sverige öppet

har smällt in hos Svenska folket.



Dom kommer nog att komma till insikt en dag, men då är det troligen fösent.

2011-01-06 @ 18:44:43
Postat av: Anonym

Den osynliga journalisten om

"De lyckliga slavarna är frihetens bittraste fiender"

http://denosynligajournalisten.blogspot.com/2011/01/de-lyckliga-slavarna-ar-frihetens.html

2011-01-06 @ 19:06:06
Postat av: från Every Kinda People

En mera begriplig och nästan anständig anledning!



"Storbritannien har över 100,000 konverterat till islam och bland dem är det oroväckande många unga vita kvinnor. Den typiska konvertiten är nu en 27-årig vit kvinna, som har -- "tröttnat på det brittiska konsumentsamhället och omoralen" --.

2011-01-06 @ 20:30:35
Postat av: Dannie

<I>"Hur många tror att det är någon skillnad i Sverige?"</I>



Um, en trickfråga?

-> http://missionxp.webblogg.se/2011/january/sverige-ett-land-i-krig-varfor-inte-tro-pa.html

2011-01-06 @ 20:54:48
Postat av: WMB

@Thoralf, som skriver att det nog finns förutsättningar att stoppa islamiseringen i Norge, men att det i Sverige se betydligt mörkare ut.



Det håller jag verkligen med om! Enbart det faktum att en sådan artikel som Hege Storhaugs får komma ut i tryck i norsk "gammelmedia" och därmed vara tillgänglig för alla och envar att läsa är en god (och nödvändig) förutsättning. Denna typ av fri och ocensurerad massmedia finns ju tyvärr inte i Sverige längre.



I Sverige är det endast den lilla bråkdel av befolkningen som läser Politiskt Inkorrekt alternativt Fria Tider, Fria Nyheter, Robsten blog, Varjager, Thoralfs och ytterligare någon blogg, som får korrekt information om vad som händer här och varför. Tyvärr är dessa internet-läsare inte fler än allra högst 10 procent av alla röstberättigade. Övriga 90 procent av väljarna läser, lyssnar och litar fullt och fast på gammelmedias försäkringar om att SD är ett rasistiskt och främlingsfientligt nazistparti med obildade, korkade och inhumana stollar som vill slänga ut ALLA stackars "flyktingar" från Sverige.

2011-01-06 @ 21:12:43
Postat av: Dannie

Halvbildning kan inte förvärvas: Halvbildning är medfödd. Halvbildning är, kan man säga, en fråga om intelligens - om bristande intelligens.

Imre Kertész

2011-01-06 @ 21:57:14
Postat av: Hulda

Hur mycket av Svenskt näringsliv ägs av Saudi-Arabiska "prinsar" och dylika..? Hur mycket av Europas näringsliv äger dessa män.?

Kan det vara där som "skon klämmer" med våra politikers fega instälsamma krypande och fjäskade.....

2011-01-06 @ 22:16:21
Postat av: Donnie Blair

Hur långt har riksdagens utredningstjänst kommit i frågan på SD,s krav om kostnaden för invandringen?

2011-01-06 @ 22:16:53
Postat av: Magnus Andersson

Skrev bl a detta i kommentar på Eduardo Grutzkys artikel på Newsmill så här:



...



En katastrof är att i svensk debatt invandring som fenomen inte får kritiseras! Det garanterar radikal islams utveckling där det inte var en slump att M:s hus-islamist Abdirizak Waberi i GP före valet tryckte på att invandring inte får minska utan måste öka.

.

Sverige har enligt SCB [1] och Pew [2] nu 5 procent muslimer. Pga hög invandring (netto invandrar ca 30000 muslimer per år) har vi den snabbaste ökningen och 10 procent muslimer bör nås om 13-15 år. 25 procent kan nås 2050 med 50 procent i vissa städer.

.

I svensk debatt har hittills inte (ej heller i denna artikel) invandring nämnts i kritiska ordalag, inte ens på SvD:s ledarsida! I denna mening är svenska medier och politiska debattörer tydligt mera blinda och vänsterliberala än andra länders vänsterdebattörer.

.

[1] http://www.scb.se/Pages/PressRelease____305657.aspx

[2] http://features.pewforum.org/muslim/number-of-muslims-in-western-europe.html



--

Tillägg här i Thoalfs blogg:



Problemet är alltså att även de vi kallar "modiga" för att de skriver om islam och islamisering, t ex Gudmunson, Erixon och många andra, inte nämner det mest avgörande för Sveriges framtid, invandring och demografin den ger. (Identitet underskattas nog.)



Detta tror jag ständigt på ett klokt framgångsrikt sätt (good luck!) måste påpekas. Att en osynlig mur finns för att uttala sig om invandring kritiskt torde ha möjliggjorts via akademiska miljöer, men denna osynliga mur upprätthålls även av de som kallar sig liberaler, men även de som kallar sig konservativa, och det bör de få veta!

2011-01-06 @ 22:19:02
Postat av: LN

Att inte nämna Jan Milld främst i skaran av kritiska bloggar är skamligt av dig, WMB!

Jag tycker att du skall sona ditt förbiseende

genom att anmäla dig till Jan som utdelare av

1000 ex av eftervalstabloiden.



http://janmilld.wordpress.com/ http://janmilld.wordpress.com/

http://janmilld.wordpress.com/

http://janmilld.wordpress.com/

http://janmilld.wordpress.com/

http://janmilld.wordpress.com/

http://janmilld.wordpress.com/

http://janmilld.wordpress.com/

http://janmilld.wordpress.com/

http://janmilld.wordpress.com/

2011-01-06 @ 22:23:32
URL: http://janmilld.wordpress.com/
Postat av: LN

@ Magnus Andersson - Bravo!

- - - - -

Per Stig Møller har varit dansk utrikesminister, han är nu dansk kulturminister. Han är dessutom författare, högt bildad och en synnerligen klok person. Inte ens en klok pudel dugar att likna honom vid, om jag får anknyta till Wikileak-skämtet om Bildt som en medelstor byracka, som beter sig som en Grand Danois.



I Kristeligt Dagblad den 29 december 2010 skrev han bland annat:



"I dag kan vi ikke komme uden om, at religionen har fået den politiske hovedrolle i store dele af verden i stedet for at have en førpolitisk rolle - og det sker på sin vis også nu i Europa. Dette kan blive den store fare i det 21. århundrede, for det er farligt, når det religiøse overtager det politiske, sådan som det for eksempel sker i kampen om, for og imod ytringsfriheden og retten til at kritisere religion. Her synes jeg på en måde, at de intellektuelle har svigtet ved at fokusere så entydigt på en europæisk højredrejning som den største trussel mod de europæiske værdier. Hvis vi overser den islamistiske konfrontation, ikke tager den alvorligt og bare lader stå til, bidrager vi kun til at forstærke højredrejningen blandt europæerne og dermed risikoen for den konfrontation, islamisterne ønsker, men som vi skal 'snyde' dem for ved at afsløre radikaliseringens onder og have dialog og fællesskab med det store flertal af moderate muslimer både her og i den muslimske verden. Men det overser mange intellektuelle, fordi de undervurderer, hvad der ligger bag de symptomer, de beskæftiger sig med. Nemlig ønsket om den store konfrontation."



Han avslutade med:

"Det er nemlig ikke islam eller verdens muslimer, der er vores fjender, men den islamistiske fundamentalisme, og det er misforstået at tro, at man i næstekærlighedens navn skal træde varsomt, når det gælder fundamentalister, hvad enten disse er kommunister, nazister eller islamister. Det må og skal vi kunne debattere sagligt, uden at det ender i mudderkastning og en nærmest naiv afvisning af den kamp mellem oplysning og fundamentalisme, der pågår i verden."



Hur i herrans namn kan han ta så fel - hur kan han tillåta sig mala vidare på den gamla myten, om att det inte är islam, inte muslimerna i Europa, inte muslimerna i Turkiet, i MENA och i Subsahara, utan blott fundamentalisterna som utgör faran. Han är ju inte utrikesminister mera!



En och annan självmordsterrorist och några hundra döda är ingenting i jämförelse med den förestående muslimska infilrationen och ockupationen av våra fosterländer.



Man tar sig för pannan, som en och annan brukar skriva här på Thoralfs blogg, och förstår intet.



Jodå - förklaringen är, att också han är PK.

En dödlig farsot (kulturmarxism) väljer inte sina offer.

2011-01-06 @ 23:19:28
Postat av: Gubben o Gumman

30-40% av musslimerna gillar Islam skarpt ett fåtal

så till den milda grad att döm börjar mörda oskyldiga vi kan kalla dom "The real coconuts".

50-60% av musslimerna i tex Sverige är "Svensson-musslimer",med låg sysselsättningsgrad,vilket gör

dom till ett annat bekymmer för Sverige.



Vad gör då media och tex Reinfeldt jo don fokuserar

på på dom 50-60% som håller sej lugna och fina.

Dessa är en ekonomisk belastning för Sverige det är problem nog så att säga,"Adioa Amigos"



Det är inte dessa det handlar om i första hand.

Detta vet dessa patologiska lögnare inom .

"Bermudas o Killeland" i TV ,kyss Karlsson i r-ven.



Media (Boljevikerna) gillar mussar skarpt.

32:an är konflikträdd eller har för bra kontakter med Saudikillarna i näringslivet, eller både ock.

Det är här det ringer varningsklockor runt 32:an.



Analysera utalandet "Det finns bara det svenska barbariet kvar",två alternativ finns antingen är karlen köpt, eller knäpp i huvudet.



Vad tror du Svenne Banan,fundera sedan på vilken postion denna man har i Sverige, så blir Qvissling en piss i Missisippi.



Till detta parti strömmar multikultitrötta sossar.

Vi får hoppas att dom nyktrar till till valet 2014.

Moderaterna är inget framtidsparti dom kopierar ju sossarna.....



SD väljarna är snart lika många som mussarna men det hindrar inte Reinfeldt att klanka på SD el

idiotförklara 8.5 miljoner svenskar som barbarer.

Detta är ju för övrigt Kalle Anka om man tittar på vem som spränger bomber el tänder eld på Wilks hus.



Sverige är som Thor-alf skriver förbannat illa ute.

Istället för att ta tag i problemen fortsätter man att importera ännu mera av detta på alla plan.



Sverige idag består av en dysfunktionell ledning samt media med olika mål ibland sammanfallande.



DVS en schizofren landsförstörande mosaik.

Där ingen vet direkt varför ungeför som på ett dårhus,rädda Sverige är en fråga om tid om det inte

är försent redan,svaret får vi när svenskar börjar flytta till grannländerna,då är det kört.



Samtidigt är det svenskarnas val om än mediamanipulerade,det är inte förbjudet att tänka själv än i landet eller hur?



Man tycker ju att Svenne skulle börja ställa sej frågan i vilket val svenskarna tog beslut om att bli hela världens socialbyrå ,samt ett i våldtäktsligan mm.

Det borde räcka tycker man vid valurnan.



Kommunister o musslimer har förstört många länder det är sanningen antingen man vill se den eller inte.



Skall man lyckas även med Sverige?



Gubben o Gumman skriver som privatpersonner utan koppling till Thor-alf Alfsson el Sverigedemokraterna.

2011-01-06 @ 23:57:38
Postat av: Robin Shadowes

Hulda, Demokratbloggen skrev några inlägg förra året om "prinsarna" och deras ägande i Sverige om du orkar leta upp det. Men en hel del är det. Både stora företag, mark och fastigheter. En av dem äger t o m ett slott om jag inte minns fel. Så att svinen är köpta är väl ett ganska troligt antagande.



Kolla bara här hur Bildt slickar turkröv i självaste Hurriyet. Så turkofil han är så just han kanske mer köpt av turkar än araber.



Historical experience shows that a democracy that knocks on the door of the democratic European Union will at the end of the day never be refused, according to Swedish Foreign Minister Carl Bildt.



“Turkey is a big player and will have a big impact on the European Union,” Bildt said, speaking to private channel Skyturk. “So, patience and determination, then you will see that’s been the case for other countries that have knocked on the door.”



Bildt said Turkey faces some very complicated issues coming out of its own history that need to be addressed in order to become a full member of the EU. He said the EU, having gone through the process of setting up the Lisbon Treaty and now struggling with economic problems, has regained the strategic perspective of enlargement, which he believes had been missing in the past few years.



“Turkey is of course particularly important in a number of aspects, it has an economic dimension, it has demographic potential,” he told Skyturk in a taped interview with Zeynep Dereli from Leaders and Decisions. “But, clearly I say there is a need for reform in Turkey,”



Foreign Minister Bildt, together with Franco Frattini, William Hague, and Alexander Stubb recently penned an op-ed in the International Herald Tribune in support of Turkey’s European Union membership.



Bildt has served as Sweden’s Foreign Minister since 2006.



* Mr. Bildt’s comments are excerpted from Skyturk TV's ‘Leaders and Decisions with Zeynep Dereli.’ The program will be aired Wednesday at 10 p.m.



http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=turkey-will-be-in-the-eu-says-swedens-foreign-minister-2011-01-04

2011-01-07 @ 02:23:11
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Det går vilt till i anslutning el närheten till Jippiefiket nummer ett i Kalmar.

Om det läser du i Barometern på nätet.



Lägg märke till att ingen misstänkt finns.

2011-01-07 @ 04:05:35
Postat av: LN

Av barn och dårar skall man höra sanningen.

Det jäser i det urspårade folkhemmets källarregioner. Vem drar in kosingen?



http://www.youtube.com/watch?v=a7-Pp-bC-CY&feature=player_embedded

2011-01-07 @ 05:51:52
Postat av: LN

Efter morgonens källarbesök är dagen ändå förstörd.



Godag, jag heter Corfitz Reinfeldt, jag förstår ingenting.

http://www.youtube.com/watch?v=fYXh1-aQuHE



Vägra äta Kebab!

http://www.youtube.com/watch?v=LKp49Rnh6Jg



Kvarstående fråga: Vem drar ihop kosingen

Var och av vem plockas kulorna, nu när

thailändarna utblottade har rest hem.

2011-01-07 @ 06:31:51
Postat av: LN

Videolänkar är så förfärligt anonyma!



Men här kommer Kebaben. Spola den!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5Zqfx1yKPqE

2011-01-07 @ 06:38:35
Postat av: Mona

Gott nytt år!



http://nyheter.se.msn.com/utrikes/article.aspx?cp-documentid=155780923

2011-01-07 @ 07:21:08
Postat av: Hulda

@Robin Shadowes.... Tack för svaret. Dessa fakta behöver fram i dagsljuset. Stora politiska beslut kan säkert påverkas av ekonomiska maktförhållanden.

Något för några SD-riksdagsmän att jobba på..?

2011-01-07 @ 07:22:42
Postat av: Stefan A

SD har iaf. åstadkommit en liten spricka i PK-rustningen, genom sitt inträde i riksdagen, invandringen har debatterats på ett sätt som inte gjorts på nästan 20 år,så det finns hopp, trots att det finns många "godhetspersoner" i riksdagen som desperat kämpar med näbbar och klor för att kartan ska bestämma över verkligheten...

2011-01-07 @ 08:47:29
Postat av: Stefan K

Två TV-tips om ni inte redan känner till dom:



12/1 SVT 1, visar dokumentären 100 dagar, som handlar om SD:s 100 första dagar i riksdagen.

26/1 SVT 2/SVT 24, visar riksdagsdebatten om extremism

2011-01-07 @ 08:55:26
Postat av: Nalle i Växjö

Sveriger Radio och Waberi slår tillbaka stenhårt

Postat av: Nr 38

Framtidens folk i Cardiff by night.

Jmf med din egen ort! (Kalmar?)

http://ajanlo.kapu.hu/pics.php?d=cardiff

2011-01-07 @ 10:44:45
Postat av: World Traveller

Ryck upp dig Thoralf och sluta vara saa negativ. Bli forbannad och ta tag i problemen. Kraev i Riksdagen eller i media (om ni nu kan faa utrymme) att sanningen bakom massinvandringens kostnader redogors, att agendan bakom detta redogors, att Mullah Reinfeldt talar om vem/vilka som finansierar honom (Saudi? Muslim Brotherhood? Iran?), att Mullah Reinfeldt redogor for svenska folket hur muslimsk terrorism ska bekampas, att han redogor hur han har tankt sig framtiden for vara svenska barn och pensionarer, att han redogor anledningen till att vara svenska traditioner maste bytas ut till dito arabiska m.m.

2011-01-07 @ 10:46:53
Postat av: Skånepåg

En liten påminnelse:

"De kommuner som tar emot "flyktingbarn" får ett statligt bidrag i form av en grundersättning på 568.000 kronor per år. Därutöver betalas 1.900 kronor per dygn för boendet (dvs som för ett rum på ett av landets bättre hotell), vilket blir 684.000 kronor per år. Till detta kommer skolkostnader och diverse andra ersättningar, exempelvis 2.000 kronor i månaden för en god man. Nu har inte alla de här kostnaderna, men DSM uppskattar kostnaden för "flyktingbarnen" till 2,5 miljarder för 2010 eller 820 000 kronor för varje "barn" som tas om hand av systemet.



Det är lätt att se att här finns en ytterst lukrativ bransch som kommer att locka till sig lycksökare av alla slag. Samtidigt som man frågar sig varför en så liten grupp ska kostas på så stora summor?"

2011-01-07 @ 11:13:55
Postat av: Nalle i Växjö

Svensk slavhandel



Och varför blev det så här. Och inte går artikeln att kommentera konstigt nog

Postat av: Peter Ghostwolf

@Nalle i Växjö: Det blev sådär för att ingen i Sverige hade civilkurage på ett tidigt stadium att påpeka det vi säger här, och att slå ett slag för skyddet av individens rätt och väl.



I grund och botten är det inget fel på en invandring så till vida den har underlag ekonomiskt, arbetsmarkandsmässigt och juridiskt, med alla skyldigheter för de ankommande väl beredda och förklarade.



En sak som helt klart står stick i stäv med de etablerade partiernas förmåga att "integreras" i SD ideal (om man ska ta det hela på ett sätt som dom förstår i likhet med nuvarande invandringspolitik, d.v.s vi måste ändra oss för alla andras skull) så tror jag det följande skulle vara SD mycket behjälpligt.



1) Samtliga inom SD måste lära sig att motivera sin lvertygelse med väl belagda fakta utan att återfalla i en retorik mer liknande slogans och personliga intressen. Med det menar jag, att man kan gärna påstå i interna kretsar vad man säger eftersom det bör falla på var och en att förstå det fullständiga resonemanget, statistiken och bakgrunden. Detta är inte fallet för icke SD anhängare, och dessa behöver lite allmänbildning ur ett folkligt perspektiv utan att vi för den sakens skull höjer rösten och förfaller till samma retorik som det glåpords-svingande etablissemanget.



2) Istället för att påstå eller hävda en åsikt, kanske skulle vi titta mer på att ifrågasätta resonemanget och bristen på motivation bakom de etablerade partiernas fortsatta karusell ner i en ekonomiskt ohållbar modell.



3) Samtliga inom SD, medlemmar, anhängare och även tillfälliga en-fråge stödpersoner borde ta en mall av en interpellation från en kommunal, landstings eller riksdags sida och skriva ett eget interpellationsförslag för att hjälpa partiet vidare driva hjärtefrågor.



Skillnaden mellan mindre partier som SD och de etablerade partierna är ofta att de större partierna har mer tid att förbereda och propagera för sina frågor.



Detta kan i sin tur leda till ökad uppmärksamhet, bättre organisation och en mer sakkunnig inblick i frågor som inte endast rör invanding och hälsovården men också påvisar en styrka inom partiet att våga ta tag i, och ha en handlingsplan också rörade utbildning, försvar, säkerhets, utrikes politik, försvaret, ekonomi med mera.



Skicka dessa till representanter inom partiet eller till den riksdags representant vars uppgift det är att följa den frågan i sakdebatterna. Om du inte vet vem det är, ring partiet i Stockholm, eller regionalt, eller ring direkt till Riksdagen och fråga vem som angivits som kontaktperson i dessa frågor för SD.



4) Driv inte Endast diskussioner om invandring, även om dessa förstås är en hjärtefråga, det får inte i sin förlänging leda till att uppretade dagstidningar, TV och lokal press lyckas med att "reta gallfeber" på medlemmarna så mycket att partiet framställs som något en-fråge parti.



Även om MP började så, så leder det inte till en hållbar verksamhet på sikt, eftersom många fortfarande anser MP vara mer eller mindre ett enfrågeparti hasande i ledbanden på en Röd/Grön koalition och det är inte ett mål att sträva efter i min mening.



Om någon tycker det är fel vad jag skrivit här, så motivera gärna varför och kommentera vidare.

2011-01-20 @ 20:01:34
Postat av: Peter Ghostwolf

Slutligen, i denna fråga om att tillåta Sharia lag för Muslimer i EU. Blaha. Vill dom ha Sharia lagar får dom flytta till ett muslimskt land som styrs av Sharia lagar.



Hmmm, det torde finnas ett, kanske Saudi Arabien, men just det, det kan dom inte för dom förtrycker Shia och Sunni muslimer och stödjer inte dessa linjer heller för dom är Wahabi muslimer.



Dessutom, wahabi muslimer bryter mot Koranen själva, så Sharia lagar är till att börja med en utopi som inte fungerar ens i de länder där man föreskrivit Sharia lagstiftning.



Det är lika fundamentalt fel att införa segregerad lagstiftning i detta fall, som det är att döpa om Veckolön till Veckopeng vänta på att jultomten ska lösa ens problem med statsskulderna.

2011-01-20 @ 20:09:40
Postat av: Discount Nike Sneakers

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:52:19
URL: http://www.nikerwo.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0