SVERIGES MUSLIMSKA RÅD GER BENAOUDA FORTSATT FÖRTROENDE

SMR går från klarhet till klarhet. Det är bara att ”gratulera” till detta beslut.

I den intervju som Dagens Nyheter gjort med Helena Benaouda är hon helt aningslös. Jag skulle vilja säga att hon är helt sanslös. Övriga kommentarer överflödiga.

De muslimska organisationerna har under så många år varit skyddade av pk-media och alla pk-politiker som de fortfarande uppenbarligen förväntar sig skall skydda dem, därav detta beslut. Så kan nog mycket väl vara fallet men jag gissar att ett antal chefredaktörer idag grubblar över hur det skall göra i fortsättningen. Att några politiker från 7-klövern skulle omvärdera sina åsikter får nog betraktas som mer eller mindre helt uteslutet.

Landets chefredaktörer kan fortsätta skydda islamisterna och baktala t.ex. oss Sverigedemokrater som påtalat dessa samhällsproblem under många år eller börja kritiskt granska alla muslimska organisationer, Wallraffa svenska moskéer och avslöja imamer som Fuad Shangole i Rinkeby och därmed ge Sverigedemokraterna rätt i vår retorik angående islamiseringen av Sverige. Inget lätt val för dessa chefredaktörer men för oss vanliga medborgare är ju valet självklart.

Skulle vara intressant att veta vilka kopplingar det finns mellan Fuad Shangole och Munir Awad. Men även till Stockholms Moské eftersom han verkat som imam under många år. Dessutom borde Fuad Shangole förlora sitt svenska medborgarskap på grund av sin ledarroll i Al-Shabab.

Den grundlagsändring som 7-klövern röstade igenom för några veckor sedan innebar att det svenska medborgarskapet ”nedvärderades”. Som en följd av detta borde det också bli enklare att dra in ett medborgarskap, ganska logiskt. Något som vi inom SD borde motionera om under detta år.


Kommentarer
Postat av: Kalle

""följd av detta borde det också bli enklare att dra in ett medborgarskap, ganska logiskt. Något som vi inom SD borde motionera om under detta år"" skriver ThoralfJA det borde SD göra. SD:s smekmånad eller hundra dagar i den svenska riksdagen borde vara över vid det här laget!!!

2011-01-10 @ 23:23:08
Postat av: Krille

Ni borde INTE motionera om det, ni SKA göra det!Om en brottsling erhållit ett svensk medborgarskap genom att ha invandrat till landet, så borde det vara lika självklart att vederbörande skulle bli av med det vid grövre brott.Ta reda på hur det ser it i andra Europeiska länder. Finns det några länder som fråntar brottslingar medborgarskap, så använd det som argument i riksdagen.

2011-01-10 @ 23:34:27
Postat av: Cavatus

Se ABC här: http://svtplay.se/t/103285/abc

Där framgår att utredningen av självmordsbombaren sannolikt kommer att hemligstämplas om det inte blir någon rättssak av ärendet.Den extra bevakningen av Stockholms city ska tydligen upphöra nu. Intressant, för jag passerade själv platsen för självmordsbombaren för en vecka sedan och vi såg inte en enda polis så långt ögat kunde nå. Så den extra insatsen var nog mest munväder, för att ingjuta lugn i befolkningen.Det var inte utan att man hade en känsla av förlorad tillit när platsen passerades. Det är nämligen det som våra politiker bjuder oss på - en förlorad tillit till vårt samhälle. Deras förmenta öppenhet är alls inte den riktiga öppenhet som gemene man tänker på. Det vore kul om Reinfeldt kunde definiera ordet "öppenhet" så vi får veta om vi menar samma sak.Tidskod ca 4:55 i ABC - Benaouda försöker bortförklara sitt agerande med "att hon varit fullkomligt aningslös och att hon förstår dem som ifrågasätter hennes trovärdighet."Ja, hon måste ju föregå medierna så slipper de låta henne schavottera. Då kan ju etermedierna fortsätta att förhålla sig neutrala. Fast ett neutralt förhållningssätt får väl likväl ses som ett framsteg, dvs ett steg från den renodlade skönmålningen av Sveriges muslimer.

2011-01-10 @ 23:58:30
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Dannie

Motionera om att införa USA syn på revokering av medborgarskap.

http://www.newcitizen.us/losing.htmlTyvärr vill 7-klövern hellre ha terrrorister i landet än att göra någon "statslös", de brukar yra om att det tillhör någon mänsklig rättighet...

2011-01-11 @ 00:14:08
URL: http://missionxp.webblogg.se/
Postat av: LN

gudmundson 3 dec 2009:... Han finns i Somalia och går under namnet – Fuad Shangole. ..... I slutet av augusti greps Mehdi Ghezali, Munir Awad och Safia Benaouda, ... Jag kände en gång en man – imamen Fuad Mohamed Khalaf. Han bodde i många år i Rinkeby och hade svenskt medborgarskap. Jag kände honom som en trevlig, fotbollsälskande man, klok och förståndig. Han bor inte längre i Sverige. Han finns i Somalia och går under namnet – Fuad Shangole. Han är en av de högsta ledarna av Al-Shabaab, terrororganisationen. Klicka på http://somalifans.net/2009/06/25/wararka-581/. Den tredje bilden på mannen vid mikrofonen är Fuad. Bilden är på när han dömer fyra män (Bild 1) som påstås vara tjuvar, till att få sina händer avhuggna.

gudmundson.blogspot.com/2009_12_01_archive.html

2011-01-11 @ 00:20:50
Postat av: Inte-en-till

Ja, driv medborgarskapsfrågan!(Kräv tio år, goda svenskkunskaper, tryggad försörjning av egen kraft, möjlighet till återtag av svenskt medborgarskap, etc, etc.)Generellt tycker jag inte att ni har synts till särskilt mycket på senaste tiden. Blir det bättring nu när vårriksdagen öppnar?Det är livsfarligt om ni låter er skrämmas till urvattning!

2011-01-11 @ 00:37:17
Postat av: Robin Shadowes

Hoppas ni tar upp svinpälsar som Fuad Shangole i riksdagsdebatten. Börja våga att ta upp det brännheta ämnet om att dra in medborgarskap i samband med det. Det är ju uppenbart att Shangole inte är en riktig flykting.

2011-01-11 @ 00:55:42
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Fredrik

Inte ett ord om denne "svenske medborgare"på nyheterna under hela söndagen? Men man är inte förvånad.Är helt makabert att våra politiker ser genom fingrarna och som vanligt behandlar det med tystnad!? Såg att man nu parar ihop Palin "USA" och Åkersson angående det hårda politiska språket.Ja men till skillnad från USA så är det vänstern i Sverige som står för det politiska våldet. Det tuffa språket står nog våra vanliga politiker för när dom kallar vanligt folk för NAZISTER OCH RASISTER NÄR DOM NÄMNER NÅGOT NEGATIVT MED INVANDRING. Men gång på gång så kryper det fram info som ogräs genom asvalten om hur Sveriges migrationsproblematik ökar,missbrukas och så undrar man vad missnöjet kommer ifrån?Vi har alltså idag en svensk medborgare som är ledare i en av de vidrigaster terrorist rörelser i hela världen. Helt sanslöst!2011-01-11 @ 06:31:40
Postat av: Info

FREDRIK REINFELDT: OIKOFOBINS VÄRLDSMÄSTAREÄr det inte ganska klart, att Sveriges statsminister och med honom hela Sjupartiet och alla medieredaktioner drivs av ett innerligt hat till den svenska ursprungsbefolkningen? Allt Reinfeldt yttrar tyder på, att hans främsta mål inte är annat än att byta ut denna mot vilka andra folk som helst.• ”Att det finns en grupp som skulle kunna definieras som svenskar - - - visar sig väldigt ofta vara svårt att försvara.” (Sveriges statsminister i riksdagen 10/12 2010.)Är det gamla svenska folket en ”grupp”? Som dessutom inte kan urskiljas? Till skillnad från finnar, samer, romer, kurder, assyrier, irakier, kineser?• ”Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist [loppcirkusdirektör] och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt. Blandat.” (Statsminister Reinfeldt inför M-stämman i Västerås 27-30/8 2009.)• ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.´ Det var statsminister Fredrik Reinfeldts lakoniska slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje på onsdagen. Det första utländska besöket som statsminister gick till Finland. Det första inhemska gick till assyrier-syrianerna i Södertälje.” (Nyhetsartikel i DN 15/11 2006.)• ”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande på ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant [t.ex. terroristattentat] händer.” (Statsminister Fredrik Reinfeldt om Sd enl. Helsingsborgs Dagblad 2010-09-14.)• ”Nyheter i korthet: Polisen betraktar bombdådet i Stockholm som ett terrordåd. Statsminister Fredrik Reinfeldt är OROLIG FÖR ÖKAD FRÄMLINGSFIENTLIGHET och vädjar om tålamod.” (Avanza Banks hemsida 2010-12-13.)• ”De säger att tänk om det kommer polacker hit... men vakna, de är ju redan här.” (15/2 2004.)• ”Det sprids en sorts föreställning att det mångkulturella samhället inte fungerar. Och det ropas på stramare regler och kulturell likriktning. Våra motmedel måste vara att visa att det mångkulturella samhället fungerar bättre. Det är ett mer spännande och mer intressant samhälle.” (Sv.S. 29/11 2007.)91.000 nya, permanenta uppehållstillstån 2010. En alldeles för låg siffra, tycker Sjupartiet. Det går för sakta med utplåningen (förintelsen)!2011-01-11 @ 07:23:02
Postat av: Nalle i Växjö

Jimmie lockar medlemmar till SD i Sölvesborg.Kan man kanske se en liknande effekt med Thoralf- Kalmar ?

Postat av: Nalle i Växjö

Kan man läsa ut en persons egenskaper genom att analysera hur olika planeter står när en människa är föds?I varje fall var det en del av världens ”stora” män som Hitler, Ronald Regan, Himmler som enligt uppgifter trodde på ”stjärnorna”Hur man skall tolka detta horoskop på Fredrik Rainfelt vet jag inte riktigt men många som läser det är nog bereredda att tro att horoskop kan vara sanna.

Postat av: Stefan A

Sverige har säker skrivit på något av alla dessa otaliga FN-resolutioner(En resolution är inte att likställa med en juridisk nationell lag, utan skall snarare ses som en kraftfull rekommendation som parterna genom sitt medlemskap i vanligen mellanstatliga organisationer på förhand förbundit sig att följa.)från wikipedia,som sjuklöverpolitikerna ständigt gömmer sig bakom, så man kan inte göra brottsliga invandrare statslösa, finns heller ingenstans att utvisa dessa individer till,det enda och självklara man kan göra är att ställa högre krav för att bli medborgare i Sverige, tvärtom mot den politik som förs nu.2011-01-11 @ 07:56:45
Postat av: Stefan A

Kul bild på knappen Helins blogg i den mångkulturella aftonblaskan, bara vita ansikten i ett kort från den nya redaktionslokalen...

2011-01-11 @ 09:15:40
Postat av: AWSvensson

Ett lysande exempel på guilt by association”. Visserligen kan man väl inte beskylla sverigedemokraterna för vädret men nog har det blivit kallare i Sverige sedan de kom in i riksdagen, för att inte tala om översvämningarna i Australien, där kopplingen inte är lika självklar, men något är det.

Postat av: Gubben o Gumman

QT : För en tid sedan kunde vi läsa att skolresultaten sjunker i landet,via Poltitiskt Inkorekt så kunde man ta del av att det i första hand gäller pojkar med icke pursvenskt ursprung.Det är klart misslyckas en stor del av desa gossar

så drar det ju ned landsgenomsnittet rent mattemattiskt inget konstigt med det rent logiskt.Det har väl inte gått någon pursvensk elev förbi att

"jag skall knulla din mamma gänget" har mycket annat

att pyssla med än att utbilda sej jobba betala skatt osv.Idag är det uppe till medial debatt i bla TV .

Huvudspåret är att pojkar är sämre än flickor en

stab av förståsigpåare i studion lårare intevju bla med en pursvensk elev synd bara att killen ställer upp,man skall nu som vanligt ta upp problemet utan att beröra sanningen om vad det är som händer,samt i princip peka ut pursvenska gossar som dom skyldiga så att säga,detta är för jävligt för att tala KLARSPRÅK,dessa sk journalister borde skämmas och gärna kastas ut ur landet vilka apskaft detta är.Tidigare har televisonen lyckas göra en intervju med

en kvinnlig lärare i Göteborg som på fullt allvar

står och säger att det kan bero på fel glasögon så att lill Ali Baba inte hänger med riktigt.Den som vill ta reda på hur det förhåller sej kan gå till Wikipedia IQ-snitt världen,samt ta reda på vilka länder som har flest ekononomiska imigrannter

i Sverige,svart på vit ingen diskussion.En sak är säker att vara ung pursvensk man är inte lätt i dessa dagar diskriminerade till fördel för jippiesvenskar el damer för den delen också.Det blir många gossar som kommer att dö missbruksdöden i Sverige,dessutom finns det ju gott om villliga leverantörer nummera,äckligt är ordet.

Hur kan dessa journalister sova gott på nätterna ett

konstant manipulerande.Dessa journalister är lika trovärdiga som "Bermudas" och hennes mytomanförbund.

2011-01-11 @ 10:21:16
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonLäste artikeln och tänkte kommentera, men såg att du hann före. Antagligen samlar journalisten "guldstjärnor" inför årets kommande löneförhandlingar, och då blir allt som man kan hitte på och försöka att koppla samman SD med synnerligen värdefullt!Vilken dj-a "hönshjärna!

2011-01-11 @ 10:23:16
Postat av: AWSvensson

För er som missat detta häpnadsväckande inslag i TV4 får härmed chansen att fundera över vad det här landet håller på med. Att det inte är intelligentian som styrt är väl alla läsare på denna blogg fullt medvetna om , i annat fall har ni missat GoG:s kommentarer.

Postat av: Nalle i Växjö

Varför sjunker skolresultatenMaj Grandmo har en analys som inte står i tidningarna

Postat av: Calle

Betr. klanen Benaouda,massmedia och samhällsföreträdare.

Tänk OM en ledargestalt inom SD hade haft en dotter och måg som engagerat sig aktivt i terrorverksamhet. Då j-r hade det varit full storm i media och i riksdagen. Kanske hade även den självgode Reinfeldt gjort ett uttalande i ärendet???

2011-01-11 @ 15:13:17
Postat av: Discount Nike Sneakers

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:52:44
URL: http://www.nikerwo.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0