STATSMINISTER FREDRIK REINFELDT BORDE TRÄFFA ISSA ISSALäs denna artikel från tidningen Dagen som är en av de få tidningar som vågar göra lite mindre politiskt korrekta reportage. När du läst detta skall du sedan lyssna/titta på vår statsminister Fredrik Reinfeldt från ett inslag som körts i SVT idag. Playrapport

Det är beklämmande att höra Sveriges statsminister och de påståenden han gång på gång framhäver. Ingen frisk människa vill bli utsatt för attentat som Issa Issa. Det behöver inte vara så allvarligt det räcker med hot och fönsterkrossning som jag varit utsatt för. Jag blir väldigt upprörd när statsministern påstår att jag skulle vilja bli utsatt för detta för att sedan kunna utnyttja detta. Det är bisarrt av Fredrik Reinfeldt!

Förstår inte Fredrik Reinfeldt vad Issa Issa och hans familj blivit utsatta för, förstår han inte konsekvenserna av detta. Det kan ju bero på bristande empati från statsministern eller okunskap. Tyvärr är det nog snarare så att Fredrik Reinfeldt är helt medveten om detta men använder sig av denna falskhet i sin retorik fullt medveten om att det inte är med sanningen och verkligheten överensstämmande.

Sanningen är nog faktiskt den att Fredrik Reinfeldt inte klarar av att bemöta Sverigedemokraterna på något annat sätt, argumentet brister helt enkelt och då tar man till dessa ”knep”. Nu tror jag ändå att en majoritet av svenska folket genomskådar Fredrik Reinfeldt. De som har lite sunt bondförnuft genomskådar i varje fall Fredrik Reinfeldt.

Ikväll kommer hela reportaget om SD på SVT. Jag är upptagen med annat så jag får väl se det senare, när det lagts upp på SVTPlay. Jag gissar att det kommer att finnas anledning att kommentera programmet.

 

 


Kommentarer
Postat av: WMB

Jag tycker ju inte det ser ut som om någon majoritet av svenska folket genomskådar Reinfeldt - tyvärr! Åtminstone inte förra månaden, då hela 70 procent av svenskarna hade högsta förtroende för honom. Bästa resultat för någon statsminister någonsin. :(http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/moderaterna/article8337548.ab

2011-01-12 @ 18:58:37
Postat av: Bengt Lindahl

Det pågår en insamling till Issa enligt bifogat inlägg från min inkorg för den som vill stödja Issa.

Hälsning Bengt Lindahl SD Helsingborg.Hej; Jag ber er hjälpa till med detta utskick till förmån för Issa och hans familj. Kan Du se till att det kommer ut till relevanta epostadresser så att det sprids till så många som möjligt ? Om det kan läggas ut på hemsidor är det förstås också bra.

- - - - - - -Insamling till Issa IssaFå har offrat så mycket för det Sverigedemokratiska partiet som Issa Issa som knivhöggs fyra dagar efter valet och var nära döden. Issa har rekryterat flera nya medlemmar, ställt upp vid utdelningar samt var uppsatt på partiets lista vid kommunvalet i Göteborg. Han säger bestämt att han inte avser att lämna partiet trots påståenden om motsatsen i media.Issa och hans familj har haft och har fortfarande stora extra kostnader eftersom de måste flytta från Hjällbo och gömmas på annan ort. För att de skall hålls skadeslösa har vi ordnat en insamling. Det akuta problemet är räkningar på 25 000:- som förfaller vid årsskiftet. 2010.Sverigedemokraterna Göteborgs pluskonto är 38 05 85-0. Skriv tydligt ISSA på talongen.Låt oss visa att vi håller ihop och är solidariska med Issa och hans familj.Sverigedemokraterna i Göteborg-- - - - - - -

genom

Axel W Karlsson

Kontaktperson för Issa inom SD[email protected]Postat av: Fredrik

Man har alltså inom vanlig media mörkat detta?

Är ju helt sanslöst!!Så jädra skönt att se invandrare som begriper vad SD handlar om! Snacka om civilkurage att gå ut och visa sig i media.Skam till PK media som inte ens visat detta intresse! Men det säger allt om dessa! Man är villig att låta människor lida och dö för flummandet med ISLAM och dess anhang! Dom är dom riktiga rasisterna!

2011-01-12 @ 19:51:32
Postat av: MartinA

RBFs problem är nog att ni gör ett så hyggligt och städat intryck och säger vad de flesta svenskar tycker. Även de som aldrig hört eller sett en sverigedemokrat. Jag känner folk som är övertygade om att ni är djävulen själv trots att de har mer radikala åsikter än vad ni har.

2011-01-12 @ 20:05:21
Postat av: MartinA

FBR skulle det naturligtvis stått.

2011-01-12 @ 20:05:53
Postat av: Robin Shadowes

Thoralf, jag har nu sett halva programmet så ställ in dig på ett program om det handlat om muslimer hade räknats som HMF!!

2011-01-12 @ 20:28:35
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Kaoz i religösa kretsar

tidningen dagen är ju en kristen tidning.

de talar om mörka krafter som breder ut sig i landet. snart kommer väl självmordsbombare attacker kristna årliga stormöten som exempelvis Torpkonferensen.

snart kommer inte den allt starkare moskeén i örebro tillåter otrogna ha möten i närheten.i år blir garanterat polisbevakning i ladan!http://www.torpkonferensen.nu/http://www.orebromoske.org/

2011-01-12 @ 20:37:44
Postat av: Ronny Grosder

Mitt i prick!Det är ett sätt för de etablerade att avfärda de oliktänkade genom att hävda att det är deras eget val. Men det är det inte, för att släcka en eld bör man gå till källan inte till de utlösande faktorerna som orsakar problem. Vi måste på ett mycket uppriktigare vis klargöra hur detta uppstår och varför. Vi måste ge dem ett bevis som de inte kan förneka, jag kan inte se något annat sätt.

2011-01-12 @ 20:46:39
Postat av: Hulda

Visst har SD förändrat både Riksdagen och Sverige, appropå SVT,s program nu i kväll.

Det var absolut nödvändigt att SD,s riksdagskandidater kom in i kammaren.

Men de/ni har ett stort arbete att uträtta. Den berömda oljetankern är väldigt stor och farleden är smal, men har man ett bestämt tag i rodret hela tiden så vänder båten, även om det tar tid.....

(Luciatärna i sjal...man ryser....)

2011-01-12 @ 21:15:47
Postat av: Fredrik

Tror nog fler o fler ser igenom bilden media pumpar av SD. 100 DAGAR bekräftar bara att det har blivit lite DEBATT i riksdagen igen.Klart alla inte kan tycka lika men dom är där pga av den ohållbara politik man bedrivit i decennier.Sen den här vanliga flosklerna man tar till som

Den hårt arbetande "pizza bagarn" och sen intervjuar man ENDAST BARN med slöja.Vet ingen ser ner på pizza bagarn eller vill barnen nåt ont!Men varför inte intervjua pappan i muslimska familjen om hans syn på kvinnan istället??Alla vet att migrationspolitiken är och gått åt helsike förlångt. Moderater,socialdemokrater vet det men beröringångesten över den sociala misär man skapat i våra förorter som leder till kriminalitet och andra extrema yttringar är ett faktum som man kommer få erkänna oavsett man vill eller inte.Pengar växer inte på träd så är det bara! vi styrs av efterfrågan och tillgång och att tro man kan sprida välgörenhet genom att ta från nåt som inte finns är att gräva sin egen grav!Tror nog hela Svenska debatten kommer bli mer sakligt och baserad på fakta mer en nån flummig dröm. Som man säger från SD: Bara för att man passerar gränsen så innebär det inte att extrema och de kvinnofientliga åsikterna ändras!!!!2011-01-12 @ 21:32:29
Postat av: Lotta

Thoralf du och övriga Sverigedemokratiska riksdagsledamöter är i sanning hjältar. Ni kan inte haft det lätt men har klarat er med bravur. Tack för ert oerhört viktiga arbete för Sverige.Tänkte också på demonstrationen på Sergels torg? Kvällen innan riksdagens öppnande. Vore landet friskt borde det varit minst lika många personer samlade efter mordbombarens dåd i december. Undrar vad personen som sa att hon hade skämts inför sina släktingar i framtiden om hon inte reagerat på 10-talet kommer säga när det kommer uppdagas att hon inte lyfte ett finger för att stoppa islamiseringen?

2011-01-12 @ 21:33:29
Postat av: Helene

Jag tycker att denna dokumentär 100 dagar borde vara en ögonöppnare för svenska folket. Sandlådenivån var verkligen påtaglig bland 7-klöverns representanter, allt från Ohlys sminkbojkott till spånarslet som vägrade dela kopieringsmaskin med SD. Här är också en intressant länk som visar hur "väl skött" Sveriges finanser är:

http://www.statsskuld.com/

2011-01-12 @ 21:46:43
Postat av: allemand

Programmet var inte speciellt bra gjort, dessutom är klippen från skolan rent tjänstefel av producenten. Så små barn har inte en egen politisk synpunkt.

2011-01-12 @ 21:52:19
Postat av: Stefan K

Tro mig Thoralf. Du kommer att ha anledning till kommentarer angående den vinklade dokumentären.Låt oss hoppas att SVT:s granskande journalister någon gång visar prov på yrkesstolthet och gräver lite i baksidorna av vår invandringspolitik. Varför inte börja med semesterresorna till Irak?Angående Reinfeldts inställning till Issa och andra utsatta Sverigedemokrater, så är svaret enkelt.

Han bryr sig inte för att de är just Sverigedemokrater och som Sverigedemokrat står du allra längst ner på samhällsstegen enligt vår statsminister. Han skulle förmodligen bjuda en extrem islamist på fika före dig och dina riksdagskollegor.

2011-01-12 @ 22:18:21
Postat av: Fredrik

@AllemandPrecis! Men det är beröringångesten av att ta tjuren vid hornen och ex visa upp artiklen ovan.Finns många nysvenskar som är företagssamma!

Finns även dom som behöver stöd och hjälp!

Finns dom som anpassar sig och dom som försöker!

Men dom som inte vill av både de ena o andra kulturella eller religiösa skälet kan vi inte stödja. Tufft kanske men för att bevara ett humant land krävs de eftergifter av dess medborgare.Vi kan inte som samhälle stödja en religös kultur genom friskolor tillexempel som stödjer en kvinnosyn som ej är förenlig med vårt sätt att leva. Så är det bara!

Vi har kommit långt med detta i vårt land och inte ska vi backa bandet eller?Verkligheten är tuff men att smyga och slingra sig runt denna problematik och skamfläck som migrationspolitiken har tagit med sig in i landet kan vi inget annat än att starkt fördöma!SD blir väl slagpåsen i detta och kommer väl få utstå spott o spä men samtidigt så är det ju detta som snackas om på arbetsplatser,hem,skolor och nu även i riksdagen.Sen så är ju detta nåt nytt får både media,politiker och Svenssons så visst ser och låter det lite skarpladdat men det är ju det vi behöver! Eller hur medborgare oavsett politiks färg,ursprung,kön eller kulör!

2011-01-12 @ 22:22:19
Postat av: Axel Clarke

Blev lite tårögd när jag ser detta. Att överhuvudtaget kunna göra detta mot en annan människa är hemskt. Min far som kom till Sverige under 80-talet från England har betalat skatt nu i 26-år. Han behövde en ryggoperation för inte så länge sedan, men fick inte denna beviljad då det inte var tillräckligt allvarlig. Men dessa ligister som med all säkerhet är första- eller andragenerationens invandrare och dom får bättre sjukvård en någon som betalat skatt i 26år. Detta är skamfullt, och oacceptabelt.Uppoffringarna Issa Issa och hans familj har gjort är enorma, kan inte uttrycka mig, denna man blev knivhuggen 18gånger men står fortfarande upp för det han är djupt övertygad om, hans familj har uppoffrat hem, skola samt jobb. Denna uppoffring är så enorm så man blir tårögd, lev väl Issa Issa, och stå på dig!

2011-01-12 @ 22:45:47
Postat av: Thoralf A

Stefan KHan har ju redan bjudit in Waberi på fika i riksdagen och i i försvarsutskottet.

2011-01-12 @ 22:51:42
Postat av: Mogge

Thoralf, Kör på som faan.:)2011-01-12 @ 23:24:42
Postat av: Kalle

Mona Sahlin vägrade tala med SverigeDemokraterna (SD) Nu är hon på väg ut ur politiken.Lars Ohly får också silkesnöret och avgår säkert från som partiledare för vänstern Han ville inte dela sminkloge med Jimmie eller tala med(SD)Fredrik Reinfeldt vill inte heller tala med SD. Snart kommer den dagen när hans väljare inte vill tala med Reinfeldt. Han förpassas ut ur politiken efter sin fega attityd efter den muslimske stockholmsbombaren.

2011-01-12 @ 23:28:05
Postat av: MW

Thoralf.

Programmet var ju rätt bra och mindre vinklat än någonsin.

Allt är på rätt väg och håll Er (SD;s riksdagsgrupp) kalla och om någor år har det lugnat ner sig helt.

Avseende ISSA skall ni hålla upp bilder på honom vatje dag i riksdagen - VARJE DAG - tills ynkryggen Reinfeldt får ta sitt straff för sitt uttalande om att denna misshandel är något vi SD;are njuter av.

Då faller han på eget grepp - egentligen gör alliansen allt rätt bra - utom invandringen, där har de som gudarna i sydafrika, blivit tokiga!

2011-01-12 @ 23:32:06
Postat av: WMBDetta program (100 dagarna) tycker jag var förvånansvärt neutralt. Vi SD-sympatisörer är ju inte så värst bortskämda och begär inte stjärnorna precis, men det får faktiskt godkänt av mig.Efter alla de hysteriskt hatfyllda lögner och den fruktansvärda demonisering av SD som massmedia presterat tidigare, speciellt före och (ännu mer) efter valet, så var det nog ganska många tittare som överraskat konstaterade att SD faktiskt består av vanliga, normala människor som vågar levererade en hel del beska sanningar.

2011-01-13 @ 00:08:21
Postat av: maminka

Om kvällens program: vissa delar var rätt bra, när SD killar var i talarstolen, när Kent och Jimmie talade på sina rum och reportage från Landskrona. Men när små flickebarn och andra invandrarbarn intervjuade kunde man se hur deras indoktrinering hemifrån lyste igenom. Vid ett tillfälle larvade sig småpojkar och elakt ropade Jimmies namn mot kameran.Reifeldt är som inkarnation av dj.....

Det sägs att han och Carl Bildt är medlemmar i Bilderbergsgruppen. Mer om detta kan ni läsa på http://barcelonadiary_lishman.blogspot.com/2008/02/interview-with-estulin.html

Enl. Daniel Estulin i intervjun "Det är i huvudsak en privat kriminell verksamhet som sträcker sig över hela världen, som verkar genom ett nätverk av myndigheter, privata institutioner och både offentligt ägda och privata företag och finansiella institutioner....Tanken bakom dessa människor är massförstörelse av allt som rör och ansluter till iden om en nationalstat". Dessutom är/har Carl Bildt varit inblandat i Lundins Oil i södra Sudan. Nu pågår val där och i landet finns massor av flyktingar från norra delen. Jag har läst att sv. ambassaden förbereder intag av dessa till Sverige. Så vänta på påfyllning i Sverige.

2011-01-13 @ 00:44:33
Postat av: maminka

Ett speciellt tack till Issa och hans familj. Jag blev väldigt ledsen när detta hände och nu tagen av att han är så stark och modig. Krya på dig Issa. Du har blivit förebild för oss andra. Tack.

2011-01-13 @ 00:48:44
Postat av: Anonym

Ett speciellt tack till Issa och hans familj. Jag blev väldigt ledsen när detta hände och nu tagen av att han är så stark och modig. Krya på dig Issa. Du har blivit förebild för oss andra. Tack.

2011-01-13 @ 00:49:20
Postat av: Niklas

Jag har tappat precis all den respekt jag hade för Reinfeldt i början. Hans uttalanden nu skriker rädsla & beröringsskräck för riksdagens nya parti. Positivt då att oponionssiffrorna bara fortsätter uppåt! =)

2011-01-13 @ 00:51:28
Postat av: Notarien

Det sägs att SD får in 220 miljoner i partistöd. Tycker att det borde räcka till Issa Issas räkningar också!

2011-01-13 @ 01:14:54
Postat av: S-E Karlsson

Hej och godmorgon , gå gärna in på H.G Strömers blogg och läs hur han spyr galla över SD ! I hans ögon finns det bara moderaterna och givetvis sossarna , som vill bygga ny idrottshall i Högsby när det inte ens finns pengar till att laga kommunhusets tak ! Man undrar vad det tänks med !

2011-01-13 @ 05:04:55
Postat av: LN

Var håller de grävande journalisterna hus?

Snaphanen uppehåller sig vid frågan och

citerar intressanta bidrag från Flashback forum.

Madame Benaouda är på tapeten.

http://snaphanen.dk/2011/01/13/hvor-er-de-gravende-journalister/#more-843462011-01-13 @ 06:42:14
Postat av: Nalle i Växjö

Bra jobbat polisorganisationen Europol, fortsätt såPostat av: Robin Shadowes

Maminka, det inte bara sägs, dom ÄR medlemmar. Bloggaren Corruptio går t o m så långt som att kalla asen för massmördare. Kan inte annat än hålla med på den punkten. Dom är psykopater hela högen och är beredda att gå precis hur långt som helst för maktens skull.

2011-01-13 @ 07:10:37
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: kalle2

god morron thoralf!kors i taket, stasi politiskt korrekta radion läste upp nyheten på nyheterna kl 01:00 så ingen skulle höra, och gömt den längst ner i flödet där inget kollar. få se om tv nyheterna vågar berätta på bästa sändningstid? :"26 flyktingsmugglare gripna

Publicerat: onsdag 12 januari kl 19:34, Ekot

Den europeiska polisorganisationen Europol har gripit 26 personer som misstänks ha kopplingar till ett nätverk som smugglar illegala flyktingar från Afghanistan till Europa.Gripandena skedde i framför allt Italien, och Sverige ska ha varit slutdestination för många av flyktingarna.Enligt Europol har nätverket sannolikt smugglat in cirka 200 personer per månad i Europa sedan augusti 2008."http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4288265nåt för PI att posta

2011-01-13 @ 07:36:37
Postat av: kalle2

sedanaugusti 2008 har 200 st smugglats hit per månad:29 månader*200 stycken asylsökande=5800 st * 150 000 kr/person =870 000 000 nästan 1 miljard skattefritt! sedan finns det väl 10-20 -100 tals OLIKA nätverk. som hållit på i minst 10 år.

massinvandringsindustrin till sverige omsätter HUNDRATALS MILJARDER. och de blir svenska skattebetalare som får försörja alla.nu är det troligt att dessa nätverk har/håller på att muta svenska politiker och myndighetschefer, annars skulle aldrig Dan Eliasson ge order om att bevilja PUT till alla asylbluffare. politiker och generaldirektörer är inte naiva det är annat som driver dom. och vad gör alla när de slutar som politiker och chefer. jo de lever lyxliv långt utöver vad de skulle kunnat om de bara levt på sina 56 000kr- 100 000 kr i månadslön. det hade inte ens räckt till kontantinsatts till deras gods och herresäten!kan janne josefsson på uppdrag granskning rota i detta.

eller kan MARTIN BORG göra en dokumentär film om detta han är ju sååå mån om att varje skattekrona skall komma till nytta! men massinvandringsindustrin vågade han inte filma om.

2011-01-13 @ 07:51:31
Postat av: Gubben o Gumman

Ang skäggabarnen så har 95% eller alla smugglade Afganer hamnat i Sverige enligt en kriminalkommisarie,jotack vi har flaggat för det.

Läs ALLA.Vad händer nu då ,jo invationsverkets rep säger :

Det är svårt att få visum så enda sättet är att använda smugglare,man erkänner, jovisst detta känner vi till ,lägg sedan till veckoflygen

till Irak,dessa två företelser måste bli föromål

för rättsliga åtgärder i framtiden.Detta är bedrägeri både från myndigheterna samt dom som ljuger sej till försörjning.Egentligen är detta inte klokt svenska skattebetalare rånas på inbetalda pengar.

2011-01-13 @ 08:24:39
Postat av: Gubben o Gumman

TV4 : Folkuppfostran del den 13 Januari :Erik Ullenhag skall nu "slicka" dom musslimska föreningarna i örat vid möten.Ullenhag är orolig att islamafobien, vad f-n det nu är för något skall sprida sej.Vem är det som sprider den,finska baptister eller?

2011-01-13 @ 08:30:23
Postat av: Stefan A

Svenska myndigheter jobbar i symbios med smugglarna,sverige kör med det "öppna samhället" och smugglarna dumpar förstås "varan" i det öppnaste samhället i världen, och svenska skattebetalare står för notan....

2011-01-13 @ 08:41:43
Postat av: Gubben o Gumman

TV4 : Folkuppfostran/hjärntvätt 13 Januari."Invandrare har svårt att få jobb"Reportage om en jippiekille som fått jobb via instegsjobb dvs betald av svenskar som koloniserar och diskriminerar sej själva.Flera har fått jobb på samma firma på detta sätt.

Tjoho detta får tillsammans med sänkt restaurantmoms

fart på Sverige,lägg ned exportibdustrin.

Dubbla invandringen så kan vi få 150000 nya parkeringsvakter pizzabagare tolkar och raketforskare.Företaget då jo en parkeringsfirma,som dessutom har kunnat växa pga av det, budskapet man vill ha fram:Titta vi har hittat en som jobbar minsann, samt instegsjobb är toppen.

(Den glade anställde hade tydligen varit arbetslös i 12 år)Samma sak när studion fyllts med råmer, två som jobbade fick snattra.AW Svenssson behöver Sverige 75000 nya parkeringsvakter varje år?Glöm aldrig bort att för varje jobb en jippiesvensk

"får" av skattebetalarna blir en pursvensk el reservsvensk utan.

2011-01-13 @ 08:44:16
Postat av: Fredrik

@GoG

Såg exakt samma 2 inlägg på TV4.

Man verkligen "känner" hur tillrätta lagdt det är när man säger detta med visum! usch!Sen detta om Ullehag!

Att man ska diskutera utan ens utalat sig om de som var påväg till jyllandsposten?Men det är så här man vill ha det. smart drag av muslimerna.haft flera år på sig att få västvärlden att kalla deras snevridna syn på mänskligheten för ISLAMAFOBI.Man har lyckats skapa ett ord som inte ens finns!? Detta är ett ISLAMISKT problem som EXISTERAR.

2011-01-13 @ 08:49:26
Postat av: kalle2

nu måste vi hjälpa och ställa upp för sd i dalarna.

http://www.dt.se/nyheter/dalarna/article860087.eceskall en sosse i polisstyrelse snacka skit och fantisera och skapa en en lyckmobb mot SD?

Inga-Britt Kronnäs (S) befarar att SD:s nämndemän ska tillämpa lagstiftningen olika mellan olika människor, beroende på vilken bakgrund de har.

2011-01-13 @ 08:51:49
Postat av: Gubben o Gumman

TV4 : Folkuppfostran del 3 13 JanuariEleverna skall få överklga sina betyg föreslår en

utredare.(Det var väl förståndigt)Reportage : Debatt Björklund emot Mikaela Waltersson

miljöpartiet för möjlighet att överklga.

Första säkra indikationen för vilka det gäller.(Vilka annars,att det finns 5 personer som röstar) på detta partiet är märkligt..Vi har ju fått veta att svenska skolans resultat sjunker som en gråsten ,och vilka som drar ned snittet inte i PK media givetvis.Där skuldbeläggs alla svenska lintottar med kollektivt för "att jag skall knulla din mamma gänget inte hajjar halv sju" eller fått fel glasögonSkuldbelägga skall vi ju inte göra säger Ullenhag

Fsst det gäller väl bara måsslimer med självmordsbombare och "Bermudas i spetsen.Man undrar ju lite för vem man släss för att överklaga sina betyg, enligt Björklund sätts för höga betyg,och dom lär ju inte klaga.

Kanske kan DO får en betygsfilial?Blir ju enklast så kan hon ha ett gapande fjollar i korridoren ungefär som på akutmotatagnigarna.Raskt till en skola i Jakobsberg elev intervjuer.

"Mustafa" vad annars,nästa intervju (nu blir det nog en lintott) "Mustafas" bror "Hamid" blir nästa.Hallå vänta dom som har svårast i skolan är pojkar med jippebakgrund, hm något samband här?Nya frågor till skolan ok nu blir det väl Olle.

"Ahmed" är tredje och sista eleven i reportaget.

Triss i araber,.snacka om att övermanipulera.Hur skall man tolka det här AW Svensson.?Kommer allt under VG att tagas bort för vissa grupper,vad säger vänsterpartiet?Här lyckas nog TV4 bli så jippiepostiva att man skjuter sej i foten,eller om skolan inte har några etniskt svenska elever?Detta har TV4 lyckats med innan klockan 08.00Även om det är lågt så : Fuck off TV42011-01-13 @ 09:12:48
Postat av: Skånepåg

OT.

Den osynlige journalisten har funderingar kring ondska och vem som är den onde i bifogade länk.

Postat av: Skånepåg

OT

Rättelse.

Missade att lägga in ett citat från bloggen i min föregående kommentar.Den osynlige journalisten har i bifogade länk funderingar kring ondska och vem som är den onde.Citat från bloggen:

"För hur kan goda människor titta på eller vända sig bort när grupper av svenskar i dag slås ut och marginaliseras för att ersättas av främlingar som inte har bidragit med en krona till landet eller dess uppbyggnad. Handlar det inte om ondska när skattemedel, andras egendomar, frikostigt delas ut till alla främlingar som kommer hit för att de vill ha ett drägligare liv och som får det på bekostnad av människor som kämpar för sin egen överlevnad."

2011-01-13 @ 10:06:54
URL: http://denosynligajournalisten.blogspot.com
Postat av: AWSvensson

Betänk att dessa Sverigedemokrater a la 80 tal beträder talarstolen i Sveriges riksdag och uppvisar en sådan pondus. Inget tjafs , pang på rödbetan och en obestridlig sanning sprider sig bland en minst sagt sömnig riksdag. Jag är imponerad, det vill inte säga lite, den unge William Petzäl 22 år gammal som agerar som om han vore född i talarstolen. Minst hälften av denna 20 mannatrupp har varit aktiva i talarstolen som nykomlingar och förmedlat ett budskap som gick hem i folkhemmen.Bäva månde Rheinfeldt. Även solen har sina fläckar, att som tidigare påpekats dra in indoktrinerade barn att uttala sig var allt för billigt, att det bara skulle vara invandrare som jobbar 12 timmar per dag instämmer nog inte Sveriges bönder och småföretagare i. Vad var det som gjorde att den före detta sosseväljaren i Landskrona var besviken, var det för att Sverigedemokraterna inte lyckats stoppa inflödet av nyanlända, det framgick inte. Antalet främlingsfientligt var nere på en lägsta nivå, räknade du dem GoG.

2011-01-13 @ 10:23:17
Postat av: Tomas

Thoralf!

Lägg inte ut fler inlägg eller kommentarer om Alexfjantens nystartade blogg. Det finns inget där ändå, som intresserar oss. Låt inte han få denna gratisreklam. Mycket bättre att han gör reklam om din blogg och person istället. All reklam till din hemsida är bra. Även om den kommer från en loser.

2011-01-13 @ 10:24:58
Postat av: AWSvensson

Två tredjedelar av niondeklassare i så kallade utsatta områden, läs invandrarghetton, klarar inte de lågt ställda kraven på godkänt. Lösningen, mera pengar, eller bildligt mera bensin i brasan. Det finns ju fortfarande åldringar att sätta in besparingar på, eller varför inte beslagta deras besparingar. Nej börja terminen med att förkunna att samtliga får godkänt, de studiemotiverade kan sedan ta sig an studierna och de redan nöjda kan ju mera öppet ägna sig åt skolk och lösdriveri. Vilka är det som vill att man ska kunna överklaga de devalverade betygen, jo de som överhuvudtaget inte vill ha betyg är också de som förespråkar rätten att överklaga.

2011-01-13 @ 10:36:58
Postat av: hela Sverige brinner

är detta ett dåd orakat av omfattande muslimsk invandring till kopparberg? sätt förf-n upp övervakningskameror vid varje kyrka.http://na.se/nyheter/ljusnarsberg/1.1064953-ljusnarsbergs-kyrka-eldskadadär det inte skolor, så är det containrar, bilar och kyrkor!

2011-01-13 @ 10:47:55
Postat av: LN

En äkta fobi till skillnad frå islamo-fobi

Geloto-fobi är en psykiatrsk term som är härledd från γέλως (gelos; grekiska, skratt) och φόβος (phobia; fruktan, rädsla), som användes för att beskriva vissa människors fruktan eller rädsla för att bli "utskrattade" eller"gycklade med".

Forskning vid universitetet i Aarhus har visat att gelotofobiker är osäkra, upplever sig bli förlöjligade och de gör allt för att undslippa den känslan.33% av människorna i mellanöstern är gelotofobiker.

Motsvarande siffra för Danmarrk är 1,7, Norge 2,97, Israel 5,91, Spannien 11,65 och England 13%.Som professionell psykolog säger Nicolai Sennels, att han uppfattar att den stora andelen av gelotofobiker bland muslimer i Mellanöstern delvis kan förklara de aggressiva reaktionerna på de danska Mohammadkarikatyrerna - i kombination med en uppenbar brist på humor och självironi.Den muslimska kulturens markanta inriktning på heder och skam har troligen bidraget till utvecklingen av gelotofobi bland Muslimer och deras av denna anledning uppvisade ängslan för att bli utsatta för löje.Var Mohammad kanske en gelotofob - om han överhuvudtaget har funnits?http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/01/was-muhammad-gelotophobe.html

2011-01-13 @ 10:48:36
Postat av: Fredrik

Hårda krav på att man ska lära sig svenska?

Ett skämt allt ihop! pinsamt bara!

2011-01-13 @ 10:52:46
Postat av: AWSvensson

LN : bygger inte denna rädsla på dåligt självförtroende , vilket i sin tur bottnar i dålig utbildning. Att hela tiden förlitar sig på en gammal pedofil gör inte att självförtroendet stärks, i synnerhet som om man misshagar denna figur kan leda till att både armar och huvud blir en del av en annan värld.

2011-01-13 @ 10:54:01
Postat av: Ibbe

Efter valet har Reinfeldt fått in en islamistisk fundamentalist i sin riksdagsgrupp. den nye riksdagsmannen har i tidigare intervjuer haft uppfattningar t.ex. om kvinnors rätt som ligger ljusår från vår vanliga svenska uppfattning. Måhända lyssnar statsministern väldigt noga på och tar intryck av vad hans nye ledamot säger. Ervin Rubars dokumentär i SVT förra året visade hur just extrem islamism har tillträde till den svenska politikens finrum avfärdade etablissemanget med en gäspning. Reinfeldt borde begrunda det gamla uttrycket "säj mig vem du umgås med och jag ska säja vem du är". Någonstans har vår statsminister fullständigt tappat alla proportioner det visar hans uttalanden i SVT. Kan den nya sammansättningen av riksdagsgruppen vara anledningen?

2011-01-13 @ 11:14:53
Postat av: Tony Ingman

Men varför inte konfrontera denne uppblåste

statsminister med alla dom märkliga uttalanden som

han strör omkring sig, dels om SD, och i ännu högre grad om att han pratar skit om Sverige och

Svensklarna. Ett lämpligt tillfälle är när en debbatt TV sänds så att det når ut till den stora

allmännheten. En statsminister som talar illa om det land han företräder skall absolut inte ha det

höga förtroende folket givit honom, det visar bara på att det stora flertalet är väldigt oupplysta om

hans egentliga agenda, som tycks vara att föra landet tillbaka till medeltiden.

2011-01-13 @ 11:39:43
Postat av: WMB

VEM LJUGER MEST?Expressen idag 13 jan 2011

"Nu är vi störst! - 24 516 fler läsare per dag än konkurrenten Aftonbladet"

http://www.expressen.se/nyheter/1.2287359/nu-ar-vi-storstAftonbladet igår 12 jan 2011

"Helt enkelt störst - 900 000 fler läser Aftonbladet"

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8397944.abEfter en titt på respektive tidnings fotografier av deras glada personal kan man ju även ställa frågan: VEM GILLAR MEST OLIKA?

Inget mörkhyat ansikte och inte en enda schal så långt ögat når.

2011-01-13 @ 11:47:05
Postat av: Bengt

Som det ser ut i dagsläget så kommer SD att få en fördubbling av väljarnas stöd 2014, vilket av de sittande partierna kan stoltsera med en sån snabb uppgång?

Nej, det är bättre att ställa frågan,VARFÖR det är så!

Om den förutspådda lågkonjunkturen inträffar 2013/2014, så kommer det säkert över röster från M.

Det är väldigt viktigt att stoppa tillväxten av M innan de blir för stora. Men det viktigaste är att informera ungdomarna om hur fel Sverige kan utvecklas, om de sittande partierna får fortsätta med sin vansinniga invandringspolitik!

Det är nog inga problem att få förstagångsväljarna att rösta på SD när man ser på den här undersökningen. - http://www.skolval2010.se/slutspurt.phpTack SD för ert strävsamma arbete för Sveriges framtid!

2011-01-13 @ 11:57:26
Postat av: Anonym

TV4 del 4 Dasslocksjournalistik :Malou von Sivers låter "Öskan Urkul" sitta och svärta ned SD : SD är extremister SD delar upp folkFredrik "blåklockan" Federlay" sitter och piper också,man kommer osökt att tänka på när journalisterna snabbt avbryter någon som pratar om någon icke närvarande,när det gäller SD är det tvärtom,du borde skämmas Malou von Sivers.Temat minoriteter såsom håmås och tex korder.

Fedelay har ju fått på käften fast han fick väl inte

18 punkteringar av en kniv,fast det är synd om Fredrik,att han fick stryk vid ett cigarettrån/tjafs

och SD killen för sitt politiska engagemang är ju samma sak.Öskan "Jätterolig" säger att 94.3% på SD och det är ju riktigt,ponera att SD växer nästa val till 12%.

Isåfall har Öskan kallat ca 1 miljon svenskar för extremister som det är nu är det bara 400000 stycken

Här kan man ju påminna om vad han sa SD delar upp männiukor,vilket han själv gör utan att förstå det.Intressant att man utgår från riksdagsgruppen inte från alla som röstat på SD ,blir mycket lattjo att höra vad dessa som kastar skit på SD skall säga om partiet växer

2011-01-13 @ 12:16:14
Postat av: Anonym

Deb som kan gissa vem som slant på tangentbordet och är skyldig till inlägget ovan,vinner en påse jordnötter som kan avhämtas hos AW Svensson hehe.

2011-01-13 @ 12:17:46
Postat av: AWSvensson

Att det var en påse nötter som skrev rådde ingen tvekan, möjligen av märket Estrella,allt tyder på detta med tanke på dess betydelse. Nej nu är det dags för lunch, torsdag ärtsoppa dock på lokal så punschen får utebli.

2011-01-13 @ 12:51:15
Postat av: LN

@ AWSvensson!

Rätta mig om jag har fel, men är det inte sådant som kallas malltänkande [template-thinking (-syndrom)]?

2011-01-12 @ 15:43:00 + 2011-01-13 @ 10:36:58

2011-01-13 @ 13:10:05
Postat av: AWSvensson

LN , du får inte ha så höga tankar, att vi skulle tänka innan vi skriver, i varje fall så vet jag inte vad du tänker. Googlade på dina uttryck och fick fram autistiska syndrom som svar vilket medförde en uppgivenhet.

2011-01-13 @ 14:31:59
Postat av: aktiv idag än radioaktiv i morron

på tal om malltänkande-maltänkande- att lägga i malpåse---> slutförvaring av kärnavfall!varför kontaminera grundvatten i östhammar och alla som bor mellan uppsala och norrtälje att få cancer när koppartunnorna vittrat sönder.när man alla länder kunde gå samman och bygga slutförvaring inom säkerhetszonen i Tjernobyl! en plats som ingen ändå kan bo på inom de närmsta 1000 åren.

det är ju redan säkerhetsbevakning och bara turister med tillstånd tillåts att passera skyddszonerna.det finns totalt ca 500 kärnkraftverk i världen men bara ett ställe som godkänts som slutförvaring. så sverige kommer nog bli världens dumpningsplats för atomsopor.

kanske liten fråga idag men när bergrummet är urgrävt och transporterna hit är i gång och cancerfallen ökar, kommer svensk sjukvård våga tala om vad orsaken är!

2011-01-13 @ 14:44:29
Postat av: allemand

@aktiv idag än radioaktiv i morron, en till som måste överdriva och ljuga för att få fram sin sak.Vet du vad, de nya rönen är att det lågfrekventa ljudet från bladen på vindsnurrorna skadar vuxna och barns hörsel. Snart kommer svensk sjukvård våga tala om vad orsaken är!

2011-01-13 @ 14:52:38
Postat av: Tony Ingman

I 100 dagar med SD var där en Socialdemokrat från Landskrona som sade några tänkvärda ord, han undrade hur länge dom andra partierna kunde hålla

den höga svansföring dom gör genom att negligera Sd. Ja det kan man ju undra, själv tror jag att

svansen kommer att dala betänkligt, för att till sist sitta som svansen på en strykrädd hund.

Att denne socialdemokrat sa så berodde nog på att

just i Landskrona har man goda erfarenheter med

att samarbeta med SD.

2011-01-13 @ 14:55:59
Postat av: AWSvensson

Hur skulle de se ut om man förvarade all kärnavfall i Ukraina med tanke på de ländernas stabilitet. Kan man spränga sig i luften i Allahs namn så kan man väl ta lite radaktivt avfall under armen för att sprida. Det är nog ingen större fara med kopparn, den hänvisning till Wasa som gjorts har inget med verkligheten att göra. Det finns gediget koppar i berggrunden från urminnes tider.

2011-01-13 @ 14:58:29
Postat av: Tony Ingman

Vad exakt har vår uppblåste statsminister kläckt ur

sig om överfallet på Issa? självmåste jag ha missat

detta.

2011-01-13 @ 15:02:52
Postat av: lassekolja

Min bedömning av Fredde Barbars utfall på Publicistklubbens seminarium kan sammanfattas att han är så bitter och besviken på valresultatet att han helt enkelt inte kan behärska sig och tappar alltså fattning och omdöme.

Jag är övertygad om att han tvingas vänja sig vid en betydligt större skräll i september 2014!

2011-01-13 @ 15:26:20
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: lassekolja

Stefan K@, betr. sista stycket i Ditt inlägg; Du är inne på rätt spår, före valet i höstas fick Reinfeldt frågan i SR-morgon vem han föredrog att ha som sällskap på en öde ö, Lars Ohly eller Jimmie Åkesson?. F.R.:s svar blev Lars Ohly, det kan man ju fundera över när man funderar över Sveriges framtid!?

2011-01-13 @ 15:35:40
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: LN

@ AWSvensson! Du är en skämtsam herre, se bara upp så att du själv inte blir ett skämt. Jag förmodar att jag väntar förgäves på din fördömande replik nr 2. Synd att mitt geniala förslag till ett nytt och förnuftigt samhällssystem bara uppmärksammades av dig. Jag börjar tvivla på att någon mer än 'Info' av de ca 700 inklusive dig och mig, som lär läsa denna blogg, inser vidden av den kommande katastrofen. Utvecklingen rullar på och SD försöker kanske bromsa framfarten genom att sätta ner skosulan i marken. Många av SD:s maximer är redan föråldrade och orealiserbara och att arbete vidare för bibehållandet av ett principiellt likadant samhällssystem som de 7 redan gnetar och lappar vidare på, slutar med SD:s förtidiga död till följd av obehövlighet. Men åtminstone parlamentsprincessan kan ju säga att det var kul så länge det varade.

2011-01-13 @ 17:31:09
Postat av: J B Doe

@Notarien

Visst är 25 000 kronor till Issa en spottstyver för SD:s partikassa.

Men jag tycker det ligger ett värde i att Issa får veta att det är vi enkla medlemmar som ställer upp för honom.

Jag tror också att många SD:are, i likhet med mej, är tacksamma för att det finns ett sätt att konkret visa solidaritet med en modig SD-kämpe

2011-01-13 @ 17:42:32
Postat av: AWSvensson

LN: Bara lugn , jag lider inte av Geloto-fobi. Men hur är det med den egna förmågan att inte alltid få gehör för det som man tycker geniala.Då gäller det att mobilisera sin pedagogik om man skall nå framgång.

Och något tålte han skrattas åt,

Men mera att hedras ändå.

2011-01-13 @ 17:49:12
Postat av: Mats

Jag tror på fullt allvar att Reinfeldt är en psykopat som han beter sig. Det finns ingen annan förklaring.

2011-01-13 @ 18:18:42
URL: http://www.galaxybloggen.se
Postat av: Robin Shadowes

Lösningen på skol-problemet. Ge alla elever MVG så blir alla nöjda och glada. Helt perfekt, man kan ha förutskrivna betyg på så vis.

2011-01-13 @ 19:20:36
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Kalle

""Skolresultaten har sjunkit dramatiskt i Sveriges socialt utsatta områden. Det visar nya siffror från Statistiska centralbyrån."" skriver SVT Rapport.Kräftgången för sverige ökar i takt.Länk till artikeln på Rapport

Postat av: Bo

Jag skulle mycket väl kunna ställa upp för Isa och försvara honom med risk för mitt eget liv, som jag skulle göra med en landsman, om han var värdig, vilket jag tror att han är.

2011-01-13 @ 20:13:38
Postat av: LN

Två häxprocesser i Danmark

Nog är danskan ett besvärligt språk för både pursvenskarna och Svenne Banan, men den uppnådda insikten kan ibland 'vara värd mödan'. Det senare gäller naturligtvis inte för den svenska skolan, vars huvuduppgift är att vara förvaringsfack för blivande vuxna, eller om du så vill, öppen daganstalt tills ungdomsarbetslösheten tar över. Oh ljuva fosterland!

Snart får vi det, som det redan finns i Danmark: tanke- och yttrandeförbud. intehttp://nydahlsoccident.blogspot.com/2011/01/upplysning-eller-hatbrott-lars.html

2011-01-13 @ 20:34:11
Postat av: Mats Carlsson - Holmsund

Jag har bloggat om detta. Tack för inlägget Thoralf. Jag har bloggat om insamlingen också och ska sätta in 200 kronor i morgon till Issa och hans familj. Det ska bli ett nöje att få hjälpa en riktig kämpe./Mats

2011-01-13 @ 20:42:48
URL: http://www.galaxybloggen.se
Postat av: alf

Vi har tydligen större problem med islamofobi, vad det nu är, än med islamister. Islamister är ju så få så det är nog försumbart. Det som hände 9/11 har nog nästan inte hänt!http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4290526

2011-01-13 @ 21:06:04
Postat av: LN

Corfitz Reinfeldt har en muslimsk överman. Misslyckas denne, kanske Corfitz handgripligt kan hjälpa till genom att erbjuda instegsjobb.Tunis - Med hänsyn till de starka protestyttringarna mot den höga ungdomsarbetslösheten har den tunisiska regeringen beordrat stängning av alla skolor och universitet i landet ... President Zine El Abidine Ben Ali har lovat att skapa 300.000 nya arbetstillfällen för ungdomar fram till år 2012.

ttp://www.bild.de/BILD/news/telegramm/news-ticker,rendertext=15398422.html

2011-01-13 @ 22:39:12
Postat av: Henrik

http://galaxybloggen.blogspot.com/2011/01/paminnelse-om-insamlingen-till-issa.html

2011-01-14 @ 21:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0