SEX FULLA PLAN I VECKAN TILL IRAKSkyddsbehov = Blir dödad om man återvänder till Irak.

Som anställd på Migrationsverket får man höra många sagor. Merit Wager och hennes miggor har nog bara berättat om ett fåtal av dessa sagor.

Kommentarer
Postat av: Pshaw

Hur många av dem är flyktingar därifrån, levandes under mordhot?

2011-01-11 @ 11:37:51
Postat av: Skånepåg

Tydligen 6 fulla plan enbart från Sturup/Malmö Airport.Hur många fulla plan i veckan blir det då totalt från andra flygplatser i Sverige?2011-01-11 @ 11:38:03
Postat av: Nalle i Växjö

Är det kanske hit dom skall.Ofta tror vi stackars Svenskar att Irak är ett fattigt nerslitet land ungefär som Rosengård eller Rinkeby bara större.

Postat av: WMB

@ Kalle

I föregående tråd skriver du följande kommentar angående Thoralfs förslag om att lägga in en motion beträffande indragning av medborgarskap:

"JA det borde SD göra. SD:s smekmånad eller hundra dagar i den svenska riksdagen borde vara över vid det här laget!!!"Jag undrar vad du menar med "smekmånad"? Mitt intryck är snarare att SD:s ledamöter verkligen har fått slita hårt, i början dessutom under värsta tänkbara förhållanden. Vi kan ta inlagda motioner som exempel. Thoralfs föreslagna motion skulle inte precis bli den första motionen som SD har lagt in under de "första hundra dagarna".SD:s 20 ledamöter började med att lägga in inte mindre än 48 motioner. Övriga riksdagspartiers ledamöter har samtidigt lagt in följande antal:S 112 ledamöter: 17 motioner

M 107 ledamöter: 9 motioner

MP 25 ledamöter: 29 motioner

FP 24 ledamöter: 18 motioner

C: 23 ledamöter: 10 motioner

V: 19 ledamöter: 30 motioner

KD: 19 ledamöter: 31 motionerhttp://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=422&parti=SD&rm=2010/11Lägg därtill hur jobbigt det är att sätta sig in i allt det nya på en ny arbetsplats. I en fientlig miljö dessutom. Man kan ju inte precis påstå att SD:s "arbetskamrater" har välkomnat dem särskilt hjärtligt och gjort allt för att visa dem tillrätta i lokaliteter, rutiner osv, som man normalt brukar göra för nyanställda. Och utanför sin arbetsplats möttes de dessutom i början av ett fullständigt kaos med livsfarliga hatmanifestationer och förföljelser.

2011-01-11 @ 12:20:58
Postat av: Nalle i Växjö

För nästan ett år sedan skrev Merit Wager om dom som "åkte hem" och med tanke på att myndigheterna läser Merits blogg så är det ingen överraskning med det nya avslöjandet av TV4.

Det är troligen godkänt och sanktionerat

Postat av: Skånepåg

@ Nalle i VäxjöHär har säkerligen, och på andra platser i Irak och i andra länder, plöjts ner åtskilliga för pursvenskar mycket välbehövliga "pensionsmiljarder"!

2011-01-11 @ 12:30:39
Postat av: WMB

Ytterligare exempel:Har vi, i motsats till hur bilden av invandrare i Sverige utmålas, en rik överklass av svensk-irakier som nu bygger ”svenskkoloni” i Irak?Detta undrar Tiina Kantola (som bor och arbetar i Kurdistan) i ett av breven till Merit Wager.http://meritwager.wordpress.com/2010/11/24/tiina-kantola-erbil-irak-om-irakier-som-atervant-fran-sverige-till-irak/Tydligen är det inte så ovanligt att irakier hyr ut sina bostäder i Sverige medan de sysslar med sina nya husbyggen i Irak (enligt vad jag läst någonstans på nätet men inte hitta nu).

2011-01-11 @ 13:05:05
Postat av: Maria

Detta har inte med inlägget att göra men jag undrar hur det går med SD,s krav på att regeringen ska redovisa de sanna kostnaderna för massinvandringen.

2011-01-11 @ 13:46:16
Postat av: LN

Idog reseverksamhet utgår också från Kasterup också av nysvenskar - där danska skatt, försäkringskassa och socialmyndighet ofta gör razzia och synar återvändande i Danmark bosatta MENA-folk, som, vill jag minnas, i ca 40% av fallen blir snappade för bedrägeri. Stora summor av generöst utdelade välfärdspengar följer med till Irak och investeras i husbyggande och etablering av näringsverksamhet.

SIDA-Light.

2011-01-11 @ 13:48:39
Postat av: Nalle i Växjö

Och det här är vad 95% av dom röstande i Sverige tycke var bra och skulle fortsätta i oförminskad takt eller till och med öka.Inte konstigt att Tyskarna redan för länge sedan kallade oss

"Die dummen Schweden"

2011-01-11 @ 14:05:06
Postat av: LN

@ Maria

Vi måste inte vara helt ovetande!

Jag gjorde ett simpelt försök till överslagsberäkning igår.Låt oss dra ner det hela på fattigpensionärsnivå

= 7500 i månaden.

Summa summarum 90000 får PUT

Kostnad 90000x7500x12 = drygt 8 miljarder + 2500 skäggbarn à 1.2 miljoner.

Summa 11 miljarder för en "årssats" nysvenskar som ett 'orealistiskt minimum'.

Ca 7 "årssatser" befinner sig i pipeline = 77 miljarder/år.

Sedan tillkommer diverse på 23 miljarder = 100 miljarder/år som ett 'absolut, absolut minimum'. Gissningsvis är beloppet det dubbla.

Således åtminstone 200 miljarder om året.

DET HAR VI HÖRT FÖRUT!

Men som sagts av mång, nu vill vi snart se de faktiska siffrorna!

2011-01-11 @ 14:19:17
Postat av: Leif

Maria och LNSiffrorna kommer nog var det lider. Kanske räknar RUT fortfarande på det? Det är ju en omfattande härva av kostnader.Men som sagt siffrorna lär komma och jag personligen hoppas iaf på att dom presenteras när dom gör största strategiska nytta.Största strategiska nytta.

2011-01-11 @ 14:33:37
Postat av: S-E Karlsson

"LN " problemet är hur vi ska få de som bara lever för ishocey , fotboll , handboll ,bandy , Lets dance, idol, skidskytte , backhoppning och mycket,mycket annat , att vakna upp och se dessa orimliga invandringskostnader !

2011-01-11 @ 14:50:35
Postat av: SF

Off topic!

http://www.youtube.com/watch?v=0R11CHOLiBA

en typiskt pk-hatiskt artikel i Expressen om SD, där det bl a påstås att en SD fullmäktigekandidat uppmanat till avrättning av invandrare????

Ligger det någon sanning i detta? Annars borde tidningen stämmas för förtal!

Nåt att kolla upp Thoralf eller nån annan kunnig person...

2011-01-11 @ 14:51:33
Postat av: SF

Off topic!

http://www.expressen.se/kronikorer/larslindstrom/1.2285639/lars-lindstrom-politik-paverkar-aven-skjutgalna

en typiskt pk-hatiskt artikel i Expressen om SD, där det bl a påstås att en SD fullmäktigekandidat uppmanat till avrättning av invandrare????sorry blev fel länk på förra, ta bort den :)

Ligger det någon sanning i detta? Annars borde tidningen stämmas för förtal!

Nåt att kolla upp Thoralf eller nån annan kunnig person...

2011-01-11 @ 14:52:42
Postat av: lassekolja

Att även Irakier, som fått sin livsförsörjning garanterad av svenska skattebetalare, åker reguljärflyg (på semester) ToR till gamla hemlandet, i detta fallet Irak, är dessvärre inga nyheter men jag har länge undrat varför man ALLTID ger PUT men ALDRIG (eller ytterst sällan) TUT(Tillfälligt UppehållsTillstånd). Kan någon förklara det för mig? (Jaså inte det, nej, tänkte väl det! eller....?)

2011-01-11 @ 15:15:55
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Micke

Jag var inne och tittade på deras prislista.

Malmö-Bagdad t.o.r 5995 kr

2011-01-11 @ 15:31:46
Postat av: kalle2

alla fattar ju att massinvandringsindustrin fräter ur Sverige som nation.

men när sedan landet brister så måste väl ändå statsministrar, riksdagsledamöter, kommunpolitiker och ansvariga generaldirektörer, myndighetschefer ÅTALAS!

men de kommer väl säga att de inte visste, inte har ansvar som vanligt.

exempel: statsminister ingvar karlsson(S) säger i p1´s lördagsinterjuv att han är stolt han drog in sverige i EU, och hur han minglar på årliga möten med andra pensionerade ministrar. aldrig han sätter sin fot i rinkeby. nyligen var han med i sr p3 där de frågade alla politiker och då sa han han var missnöjd med samhällsutvecklingen!

göran persson, björn rosengren,margot wallström,birgitt frigebo,bengt westerberg, mfl mfl kommer ju aldrig ställas ansvariga för att Svenska folket lever i misär medans de själva badar i pengar och förmåner!och varför vilseleder media så förbanat och varför tror de dumma svenskarna på allt media förmedlar?exempel: svt nyheter beskriver hur en familj får betala 5300 kr i elräkning för december. experter talar om nordpol elbörsen. men de säger inget om att man betalar mervärdesskatt på energiskatten och överföringsavgift och att svenska elbolag blivit bolag som styrs av EU.ex2: bensinpriset har rekord nivåer efter 15 öres höjning. inget sägs att ca 8 kr är skatt!

nu blir de dumme schewish arga på elbörsen och bensinbolagen och tackar SVT för de "upplyst" om "sanningen"

det kunde ju vara bra att betala skatt men nu går den ju indirekt ner i 7 klöverns egna fickor och in i massinvandringsindustrin.

varför säger inte tv4 inslaget ovanom vad det kostar att försörja alla de som flyger hem igen?

hur mycket tjänar inte flygbolagen på trafiken och flygplatserna får statsbidrag för frafik sverige-bagdad som normalt inte skulle finnas.

tänk om äldrevården fått dessa hundratals miljarder!

2011-01-11 @ 15:37:21
Postat av: Skånepåg

Stefan Ritter i Stockholm i P1 utnämns härmed till dagens hjälte.Han fick prata i cirka 8 minuter om islam och dess förbannelse i Ring P1. Han anser att vi redan är involverade i ett tredje världskrig, att folk i allmänhet bör missakta muslimer och att koranen bör förbjudas även i Sverige på samma sätt som Geert Wilders försöker åstadkomma i Nederländerna. I stort lyckades han styra Tengby, som verkligen blir uppjagad och börjar nästan att stamma. Trots sina ökända översittarfasoner klarar han inte av att ”prata bort” Stefan, utan verkar helt tappa kontrollen av de raka motargument som han får tillbaka.Kors i taket och missa inte detta. Åtminstone jag njöt i fulla drag!

Postat av: Skånepåg

Intressant bild från Expressens "multikulturella redaktion". Eller?

Postat av: WMB

@Skånepåg

Kanon! Tack för länken. Stefan Ritter har sannerligen hjältestatus!Jag tycker Tengby tog det riktigt bra. Han blev överrumplad förstås, men han lät i alla fall Ritter få komma fram med sitt budskap. Jag tror att de flesta av Ring-P1:s programledare hade lagt på luren efter en halv minut.

2011-01-11 @ 16:58:04
Postat av: Stefan K

Detta medvetna fusk och bollande med skattemedel, inte bara borde, utan ska stå överst på agendan när nu riksdagen öppnar efter helgerna.

Vill inte Reinfeldt och Billström ta tag i saken, så ska de ställa sina platser till förfogande. Nu Thoralf, har ni chansen att klämma dit regeringen och deras häpnadsväckande flyktingpolitik. Ta den!

2011-01-11 @ 17:41:14
Postat av: kalle2

när riksdagen öppnar borde det läggas metioner i stora sakfrågor som sedan gör att sverige går att återuppgygga!

1 Gå UR EU!

2 åter använda stambanorna till att binda ihop landet och INTE som förlängda pendeltåg mellan storstäderna!det GÅR INTE att köra höghastighetståg och lokala tåg på samma spår och inte samtidigt! trots att matematiker skall försöka räkna ut marginaler på minuter.

tågen skall stanna på småorter så de inte blir glesbyggd och sedan ödemark. de storstadsbor som har bråttom får helt enkelt planera sin tid. bor man i sthlm och har konferens i Göteborg får man ta ett 2 timmar tidigare tåg och fika på tåget och inte före och efter tågresan för det är mysigare.de samhällsbyggare som vill bygga ut storstäderna och lägga ner övriga landet till ödemark borde flytta till USA.3: folkomröstning om fortsatt massinvandring. den påverkar ju lika mycket som omröstningen om EU medlemskapet och omröstningen om EMU och omröstningen om kärnkraften.

då blir det debatt och utredning om massinvandringen som hittills inte fått talas om.

2011-01-11 @ 17:56:04
Postat av: Fredrik

Ja om det Ritter säger sist i P1 om bidragsfusket och att detta skall gått till terrorist verksamhet är en nyhet av enorma mått om det nu skulle stämma!

2011-01-11 @ 17:56:12
Postat av: kalle2

tack "skånepåg" för länken och tack den som gjort youtubeinslaget.(snodde nedanstående från fria nyheterbloggen,den var ju bra kommentar. alla bör höra P! inslaget)

lyssna på detta, bästa man hört i statsstyrda indoktrineringsradio på 30 år:

http://www.youtube.com/watch?v=duJeM8qeZkg&feature=player_embeddednu måste vi alla stödja denna person som ringde in annars rinner det ut i sanden.han som ringde in borde få bli SD politiker

2011-01-11 @ 18:19:09
Postat av: kalle2

när riksdagen öppnar blir första sak att genomföra att avsätta generaldirektören för mingartionsverket, dan Eliasson!

läs om sanningen på merit wagers blogg.http://meritwager.wordpress.com/2010/12/28/en-migga-ena-dagen-maste-vi-ta-alla-i-forvar-och-jobba-for-att-dessa-identitetslosa-lycksokare-lamnar-sverige-andra-dagen-ska-vi-blunda-och-tanka-%e2%80%9dhur-skulle-det-vara-i-sverige-utan-alla/alla miggor skriker ju efter hjälp på denna blogg. lyder de inte dan eliasson får de ju sparken! och Sverige delar nu ut PUT till hela världens människosmugglarnätverk.får dan eliasson mutor av nätverken? nåt är fel i alla fall.

2011-01-11 @ 18:34:08
Postat av: kalle2

flytta huvudkontoret till i de tomma lokalerna vid rinkebytorg. här är landsförädarna på bild:

http://www.migrationsverket.se/info/203.html

2011-01-11 @ 18:40:57
Postat av: Tony Ingman

Ja sådant borde ju ge sisådär en tio sidor i azylsvenskan, HALLÅ NIKLKAS ORRENIUS ÄR DU DÄR????

2011-01-11 @ 19:12:47
Postat av: ---> 18:34:08

dena länken funkarhttp://meritwager.wordpress.com/2010/12/28/en-migga-ena-dagen-maste-vi-ta-alla-i-forvar-och-jobba-for-att-dessa-identitetslosa-lycksokare-lamnar-sverige-andra-dagen-ska-vi-blunda-och-tanka-%E2%80%9Dhur-skulle-det-vara-i-sverige-utan-alla/

2011-01-11 @ 19:17:59
Postat av: kalle2

http://meritwager.wordpress.com/page/2/skrolla ner till post 28.de

(och läs alla andra ochså mycket bra info om hur det står till azylbluffbranschen, skall detta få fortsätta 10-20 år till?)

2011-01-11 @ 19:47:12
Postat av: LN

Hurra för Stefan Ritter!Efterföljd! Efterföljd! Alla som har talets gåva.Google: "stefan ritter" +islam

Avancerad sökning 1270 resultat (0,16 sekunder)

2011-01-11 @ 19:59:10
Postat av: EXTRA EXTRA

Youtube censurerade ring P1, som sändes Tisdagen 11 jan 09:20 tidskod 11:58 in på programmet!får se hur länge "ring p1" får sändas live utan förgranskning innan sändning. detta är större än Lars Vilks teckningar.http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=1120ladda ner och spara.

2011-01-11 @ 20:31:17
Postat av: Robin Shadowes

Skånepåg, inslaget med Stefan Ritter har redan rykt väck! Att informera korrekt om islam bryter tydligen mot YT:s regler. Tur att jag hann höra det innan det försvann åtminstone.Beträffande irakiernas byggande av lyx-villor/slott i hemlandet. det gör mig rosenrasande. Dom pengarna tillhör svenska folket!!! Det går förmodligen aldrig att få dom tillbaka men vad som går är att dra in medborgarskap och PUT och utvisa dem från Sverige för alltid!

2011-01-11 @ 20:32:23
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Inspelningen är borttagen från youtube tyvärr...Har ngn sett detta samtal ngnstans i övrigt?mvh C

2011-01-11 @ 20:32:37
Postat av: EXTRA EXTRA

Youtube censurerade ring P1, som sändes Tisdagen 11 jan 09:20 tidskod 11:58 in på programmet!får se hur länge "ring p1" får sändas live utan förgranskning innan sändning. detta är större än Lars Vilks teckningar.http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=1120ladda ner och spara.

#Ljugoslavien,

#Strutsfarmen,

#kalla kriget har ersatts av smygcensur-spridningen av Islam .

#invandare sänder sina pengar till anhöriga i sina hemländer är systemasiskt Bidragsfusk som går till terrorverksamhet allt är ju sant!lyssna även på på damen som ringer in efter, skatten bor omfördes till förnuftiga saker.

2011-01-11 @ 20:38:58
Postat av: kalle2

1 ladda hem gratis version av exempelvis realplayer.

2 gå in här:

http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=11203 välj program tisdag 11 jan 09:20 och öppna i eget fönster

4 tryck högerklick och välj download

5 skicka det sparade programmet till bloggen politiskt inkorrekt eller www (.)truthtube (.)tvden som tycker han som ringde in har fel kan ju gå in på truthtube och söka på beheading. där kan man se 12-åriga grabbar som är blivande svenska medborgare i form av "ensamkommande barn" beheading oliktänkande.man förstår ju att mäktiga organisationer slussar iväg dessa. hur skulle annars fattiga ungdomar få råd och möjlighet att resa jorden runt med alla gränskontroller och bara duka upp här. det är helt omöjligt att resa tillbaka på samma sätt och att muta gränstullen åt andra hållet ger ju dödsstraff.

2011-01-11 @ 21:05:24
Postat av: allemand

Detta måste ni läsa.

http://mopsen.wordpress.com/2011/01/11/klartext/

2011-01-11 @ 21:46:20
Postat av: allemand

Detta måste ni läsa

http://mopsen.wordpress.com/2011/01/11/klartext/

2011-01-11 @ 21:47:39
Postat av: kalle2

hittade youtube filmen här:

http://galaxybloggen.blogspot.com/2011/01/stefan-ritter-en-mycket-palast-och.htmlskynda att spara innan den censureras

2011-01-11 @ 21:57:57
Postat av: Nalle i Växjö

På SVT Play finns en rad med intressanta program bland annat detta som gäller varför befolkningen i södra Sudan vill ha en delning av landet.

Det är bara ett av massor med program från Statstelevisionen som på ett sakligt sätt berättar varför människorna vill rösta för en delning och ett nytt demokratiskt Södra Sudan.En av dom viktiga anledningarna är att man som i huvudsak kristna vill slippa Islam och Sharialagar.Varför skall vi i Sverige då tvingas på en religion som andra människor gör allt för att slippa.

Kan vi inte ha folkomröstning härTänk om Statstelevisionen kunde ta upp detta här hemma på samma sakliga sätt som i programmen från SudanPostat av: Nalle i Växjö

På SVT Play finns en rad med intressanta program bland annat detta som gäller varför befolkningen i södra Sudan vill ha en delning av landet.

Det är bara ett av massor med program från Statstelevisionen som på ett sakligt sätt berättar varför människorna vill rösta för en delning och ett nytt demokratiskt Södra Sudan.En av dom viktiga anledningarna är att man som i huvudsak kristna vill slippa Islam och Sharialagar.Varför skall vi i Sverige då tvingas på en religion som andra människor gör allt för att slippa.

Kan vi inte ha folkomröstning härTänk om Statstelevisionen kunde ta upp detta här hemma på samma sakliga sätt som i programmen från SudanPostat av: Notarien

@allemand. Din länk till "klartext" är missvisande.

Dessa uttalanden har cirkulerat i flera år med olika premiärministrar. De är falska. Visar att man inte kan svälja allt okritiskt på nätet.

2011-01-11 @ 22:40:21
Postat av: Notarien

@allemand. Din länk till "klartext" är missvisande.

Dessa uttalanden har cirkulerat i flera år med olika premiärministrar. De är falska. Visar att man inte kan svälja allt okritiskt på nätet.

2011-01-11 @ 22:43:52
Postat av: Kalleman

Vilka står för resan och uppehället?Troligtvis vi Svenska idioter som fortfarande tror att vi är bäst i Världen.Hur lurade måste vi bli innan vi fattar?

2011-01-11 @ 22:49:14
Postat av: sanningen i vitögat!

Nalle i Växjö:

det kunde bli en folkomröstning om islamiseringen av Sverige om folket får veta. det kan ske om bloggen politiskt korrekt postade en video på det "ensamkommande barn" som skär halsen av folk med oliktänkande. självklart maskeras kniven och såret med ett suddigt fält som får bli större vartefter huvudet får längre avstånd från kroppen.varför dölja sanningen att detta sker överallt där Islam etableras. så länge skattebetalare lyder och försörjer så ligger de lågt med sin agenda.I tjetjenien,somalia, mfl platser är bara lite före i "utvecklingen" än Europeiska länder.betänk att det är muslimer själva som filmat och laggt upp på webben.

www__truthtube . tv __ har bara samlat dessa på ett ställe. sök på beheading

2011-01-11 @ 22:56:47
Postat av: WMB

Rättelse:

Tabellen som jag har skrivit ovan om riksdagspartiernas motioner stämmer inte alls!

Jag lyckades plocka fram fel sidor på Riksdagens hemsida, och jag ber verkligen om ursäkt för att jag lurade er (om det nu är några som har läst den).Thoralf, du får gärna plocka bort eländet om du hinner.

2011-01-14 @ 00:02:23
Postat av: Socialdemokrati 2012

Så galet äcklig politik som SD står för.

2012-05-10 @ 13:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0