JAN RUME

Många undrar säkert vem Jan Rume är?

Läs denna artikel i Aftonbladet så framgår det säkert vilken människa detta är. Enligt Aftonbladet har Jan Rume levt på socialbidrag i 14 år.

Jag behöver inte veta mer, det är fullt tillräckligt! Han är mycket aktiv på nätet dygnet runt och har tydligen kunskaper om datorer och programvaror för att kunna agera som ett "troll" på nätet. Detta innebär i praktiken att han borde stå till arbetsmarknadens förfogande och inte leva på socialbidrag.

Dra in socialbidraget så att Jan Rume blir tvungen att försörja sig genom hederligt arbete vilket han genom sitt bloggande uppenbarligen bevisar att han klarar med lätthet.

Det är dags för samhället att agera!

Jag är personligen trött på att ständigt behöva städa efter Jan Rume!

UPPDATERING!

Han är inte medlem i SD sedan flera år utan numera medlem i Piratpartiet där han förmodligen inföskaffat sina kunskaper att agera svårstoppat "troll" och stalker på nätet.

Flashback, Spikharry, Expo, Sydöstran,


Kommentarer
Postat av: MartinA

Visst, han söker med maximal lömskhet och falskhet sprida split och splittring.

Men tar du inte i litet väl mycket? Du är faktiskt riksdagsman nu och det här är bara en enskild och ledsen liten människa? Ger tråkig eftersmak tycker jag. Ditt inlägg blir litet för mycket fri bloggare och litet för litet riksdagsman liksom. Du är ju makthavaren nu?

2011-01-28 @ 23:53:51
Postat av: Stina

Håller fullständigt med. Har själv jagat honom på Facebook och Twitter genom att avslöja honom. Han är resultatet av många års kusingifte.

Postat av: Stina

Jan Rumes förflutna innan han gick till Piratpartiet och sänkte dem också

Postat av: gunnark

bara för att han sitter i riksdagen så skall Thoralf tycka och tänka eller ?räcker det inte att 7-klövern sitter där och inget gör,inget ser

2011-01-29 @ 00:26:55
Postat av: Tor-Stein Fransson

Jag håller med dig Thoralf!Den mannen måste ha minst 18 timmars arbetsdag för i varenda artikel i nättidningarna ser man hans "trackbacks" till "Jan Rumes blogg" där han länkar upp artiklar som överhuvudtaget inte har med innehållet i hans blogg att göra, enbart i syfte att få fler besökare till sin egen usla blogg.Det kommer ofta "trackbacks" från Jan Rume till en av mina bloggar, men jag har valt att jag måste godkänna dessa först, så där trycker jag alltid DELETE när jag ser Jan Rumes namn.

2011-01-29 @ 00:29:32
Postat av: Funtaren

Skönt att sållningsprocessen denna vända var grundligare så att vi slipper denna sorts människor som representanter för vårt parti. Och nej, det finns väl ändå ingen anledning för Thoralf att spara på krutet bara för att han är riksdagsman. Det är sjuklöversnack.

2011-01-29 @ 00:56:29
Postat av: Robin Shadowes

Tycker Thoralf gjorde helt rätt i att hänga ut fjanten. Rume är en narcisstisk psykopat och det var en välgärning att partiet blev av med honom innan han hann ställa till med mer skada. Precis som alla andra psykopater är han långsint, lättkränkt och glömmer aldrig en oförrätt. Han kommer därför fortsätta stalka SD tills antingen pumpen hans lägger av eller tills han till slut hamnar på sluten anstalt där han hör hemma.

2011-01-29 @ 01:25:55
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Jan Redlös

När jag blir stor ska jag också bli ett narcisistiskt och alkoholiserat internettroll som lever på bistånd/socialbidrag på skattebetalarnas bekostnad. Det eller att jobba på äxpo har jag alltid drömt om. Lika så mina bittra och osynliga kompisar.

2011-01-29 @ 01:47:42
Postat av: Storsvensken

Jan Rume Sverigedemokrat ? Det var väl ändå det sista man kunde tro efter att ha sett hans bloggkommentarer än här, än där. Detta är en kommunistisk avfälling utan något som helst substansvärde utramlad från någon trojansk häst och som inte har något i Sverigedemokraterna att göra. Denne förrädare måste sparkas ut ur partiet med underbar färdighet. Sker inte detta så ser jag mig nödsakad till att lämna alla mina uppdrag för SD. Jag vill helt enkelt inte tillhöra ett samfund som hyser ett så katastrofalt missfoster. Han är en värre skamfläck för partiet än någon annan!Du har min e-postadress Thoralf. SD har en vecka på sig att meddela uteslutningsärendets fullbordan.

2011-01-29 @ 01:53:27
Postat av: Hulda

Först får man sig ett gott skratt över PI,s artikel om den "högutbildade" Somaliska kamelskötaren.

Sedan hamnar man här och läser om Jan Rume och ännu ett gott skratt bryter ut!

Men sedan blir man förb. Socialbidrag i så många år.....Vilka har bidragit med hans liv framför datorn där han har gnällt på allt och alla?

Senast nu på Björn Söder som tyvärr missade en 30-sktylt..

Nej, det är tid för herr Rume att ta hederligt arbete och inte låta oss jobba för hans uppehälle.

2011-01-29 @ 07:41:52
Postat av: Robin Shadowes

Storsvensken, han är ej längre med i SD utan i Pp. Fast om det är han som kört dem i botten är ju en öppen fråga...

2011-01-29 @ 08:10:06
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: PLATTMASKEN

Herr Rume är väl pursvensk? - då har han ju större rätt till en av skattemedel bekostad parasitär tillvaro än herr Ali Mustafa fån Somalia, kan man tycka?'Djur och Natur' önskar alla mårdhundar inkl herr Rume och herr Mustafa en skön helg! Ni tillhör mångfalden. Allah är störst!http://www.youtube.com/watch?v=dILEZoZWOQohttp://www.youtube.com/watch?v=VDV-Q6kFbWY

2011-01-29 @ 08:24:06
Postat av: Silver

Detta är underförstått för alla vettiga medborgare Thoralf. Nu matade du bara trollet, de lever för sånt här!

2011-01-29 @ 08:41:18
Postat av: Thoralf A

SilverAtt få smaka på sin egen medicin brukar ofta vara en bra ordination.

2011-01-29 @ 09:21:55
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Nils Dacke

Thoralf.

Vi tar detta inlägg som konsumentupplysning men sluta ägna energi åt meninglösa personer som denna Rume och Escander i Kalmar. Gom dör snabbt ut i brost på bränsle.Jag vill gärna läsa mera om artikelar som den om Rymdbolaget.

Gärna lite förhandsinformation om kommande ärenden som behandlas i Riksdagen, kort sagt vad som händer .

2011-01-29 @ 09:28:58
Postat av: Thoralf A

Nils DackeIbland måste man faktiskt göra avsteg från det normala då jag är väldigt trött på vissa personer som ägnar sig åt att sabotera.Det kommer fler inlägg om t.ex. Rymdbolaget då jag har ännu ett uppslag men jag väntar på mer information och underlag.

2011-01-29 @ 10:35:44
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: kalle2

felet med socbidrag är ju att folk får betald fritid. får de bidrag så borde tvingas gå till nån verksamhet som kommunen driver och vara där 8 timmar om dagen med stämpelklocka. nån nytta kan de göra, skotta snö, enklare legotillverkning, parkarbete.

nu simulerar säkert många att de är psyksjuka och har alla allergier och tinnitus och allt man kan bli godkänd för. så de kan få BETALD SEMESTER livet ut.enklast är att tvingas gå till en lokal och vara där som ett arbete. vill de inte gå dit och sköta tider mm så får de inga bidrag.

detta skulle göra att asylbluffarna inte skulle söka sig till sverige i samma omfattning.att skriva kommentarer och blogga kan ju folk göra på rasten med mobilt bredband och bärbar dator eller med 3G/4G mobilen. så det kan ju även skötsamma samhällsbyggare göra.med tanke på egyptens nedsläckning av internet, så borde satellitmobilnäten vara ultimata vapnet mot censur. fox news som sände reportage om malmö och sd politiker förbjöds väl att sändas i kabeltv näten i sverige. förstå om fox news sände streamat på satellit internet.

2011-01-29 @ 10:47:09
Postat av: kalle2

thoralf era postningar om hur riksdagsarbete går till är väldigt intressanta. behöver inte vara stora djupa beskrivningar. räcker med nåt vardagligt, efter flera såna får man en uppfattning om vardagen i makt(missbrukets)en korridorer. sen vore det spännande med att läsa hur 7 klöverns hycklare "arbetar". ian berättade i reportage hur 7 klövern vände sig bort när de möte ny demokrati i korridorerna.

lika bra att folk får veta vilka stollar som 7 klövern består av. när fulmedia intervujar så ställer de ju aldrig några motfrågor, man blir ju så arg att de aldrig ställs mot väggen. man förstår ju att de inte kunde försvara sitt tok då.

så drömmen vore ett nytt media bolag som verkligen grillade 7 klövern. det skulle ju vara så kul att se dom bli mållösa. och helt sänkta i sin argumentation.posten om rymdbolaget var väldigt bra. sen är folks kommentarer intressanta länken om kamelskötaren var ju en kontrast till rymdbolaget.kanske skattepengar går till tok pga av att 7 klöverns politiker och mediafolk inte själva är så smarta. de skulle nog känna obehag av att umgås med rakryggade smarta personer.sverige är ju precis som i filmen "idiocrasy" inte konstigt den filmen är bannlyst. folk skulle ju känna igen sig. som en modernare form av boken "1984"

2011-01-29 @ 11:05:42
Postat av: MatsBern

Denna rättshaverist före detta SD,nu PP Jan Rume,går det inte att blockera honom från att sabotera din blogg?

2011-01-29 @ 11:09:02
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: S-E Karlsson

Förlåt ett litet skämt : Elefanter har väldigt bra minne , ja,ja det har människorna också , jag känner en som blev trampad av en elefant och det glömmer han aldrig !

2011-01-29 @ 11:14:13
Postat av: Jan Rume

Skrattretande postning Thoralf men SD troll brukar ju som vanligt glömma hälften av sanningen haha

2011-01-29 @ 13:32:51
URL: http://janrumes.wordpress.com/
Postat av: Jan Rume

Först och främst vill jag rikat ett stort tack till rasisten Thoralf Alfsson som ägnat en hel postning till min ära på sin digitala dynghög

Detta är bra för det genererar träffar till min blogg där riktig fakta om SD finns, ett parti idag som håller på att spricka runt om i landet för att SD riks ska mjölka partistöd med 40% utav de de som sitter i kommunerna pengar som gör att SD inte kan föra lokalpolitik pengar som skulle gått till de lokala företrädarna.

Troligtvis har även Dragan Klarics blogg där denne släppt SD:s ordförandebrev gjort susen runt om bland SD folket landet runt

Sen Thoralf Alfsson var det lågt utav en person som utgers sig för att vara riksdagsman att hänvisa till medier han själv ratar . Detta visar åter att SD och dess folk inte gillar sanning haha. Lika illa är det att Thoralf raderar men det är väl att vänta av en feg krake som inte vågar bemöta ler åt pajasen Thoralf

Likaledes utelämnar han fakta om sig själv. 2006 träffade jag Thoralf i Karlskrona där SD hade möte på militärhemmet,Thoralf utmärkte sig direkt med sina rasistiska utspel men utav någon outgrundlig anledning har denne lyckats slicka partitoppen i röven så pass att de tagit honom till sig , eller ?

Knappast, Småland är SD:s sorgebarn läs SD:s egna veckobrev på Dragans Klarics blogg får ni se och som sagt när Thoralf är förbrukad åker han ut som alla andra.

Sen Thoralf det ryktas även vida om i Kalmarområdet att du var elak mot din fd. fru som lämnade dig, de säger du är en hustrumisshandlare , stämmer det Thoralf .http://janrumes.wordpress.com/

http://jrume.wordpress.com/

http://www.klaric.se/sd-distrikt-syds-ordforandebrev/

2011-01-29 @ 14:58:18
URL: http://janrumes.wordpress.com/
Postat av: Jan Rume

PS VI VILL INTE HA KVINNOPLÅGARE SOM THORALF I RIKSDAGEN BARA SLÄNG UT DEN FEGE KRAKEN.

2011-01-29 @ 15:00:03
URL: http://janrumes.wordpress.com/
Postat av: Jan Rume

Först och främst vill jag rikat ett stort tack till rasisten Thoralf Alfsson som ägnat en hel postning till min ära på sin digitala dynghög

Detta är bra för det genererar träffar till min blogg där riktig fakta om SD finns, ett parti idag som håller på att spricka runt om i landet för att SD riks ska mjölka partistöd med 40% utav de de som sitter i kommunerna pengar som gör att SD inte kan föra lokalpolitik pengar som skulle gått till de lokala företrädarna.

Troligtvis har även Dragan Klarics blogg där denne släppt SD:s ordförandebrev gjort susen runt om bland SD folket landet runt

Sen Thoralf Alfsson var det lågt utav en person som utgers sig för att vara riksdagsman att hänvisa till medier han själv ratar . Detta visar åter att SD och dess folk inte gillar sanning haha. Lika illa är det att Thoralf raderar men det är väl att vänta av en feg krake som inte vågar bemöta ler åt pajasen Thoralf

Likaledes utelämnar han fakta om sig själv. 2006 träffade jag Thoralf i Karlskrona där SD hade möte på militärhemmet,Thoralf utmärkte sig direkt med sina rasistiska utspel men utav någon outgrundlig anledning har denne lyckats slicka partitoppen i röven så pass att de tagit honom till sig , eller ?

Knappast, Småland är SD:s sorgebarn läs SD:s egna veckobrev på Dragans Klarics blogg får ni se och som sagt när Thoralf är förbrukad åker han ut som alla andra.

Sen Thoralf det ryktas även vida om i Kalmarområdet att du var elak mot din fd. fru som lämnade dig, de säger du är en hustrumisshandlare , stämmer det Thoralf .http://janrumes.wordpress.com/

http://jrume.wordpress.com/

http://www.klaric.se/sd-distrikt-syds-ordforandebrev/

2011-01-29 @ 15:14:15
URL: http://janrumes.wordpress.com/
Postat av: Jan Rume

Först och främst vill jag rikat ett stort tack till rasisten Thoralf Alfsson som ägnat en hel postning till min ära på sin digitala dynghög

Detta är bra för det genererar träffar till min blogg där riktig fakta om SD finns, ett parti idag som håller på att spricka runt om i landet för att SD riks ska mjölka partistöd med 40% utav de de som sitter i kommunerna pengar som gör att SD inte kan föra lokalpolitik pengar som skulle gått till de lokala företrädarna.

Troligtvis har även Dragan Klarics blogg där denne släppt SD:s ordförandebrev gjort susen runt om bland SD folket landet runt

Sen Thoralf Alfsson var det lågt utav en person som utgers sig för att vara riksdagsman att hänvisa till medier han själv ratar . Detta visar åter att SD och dess folk inte gillar sanning haha. Lika illa är det att Thoralf raderar men det är väl att vänta av en feg krake som inte vågar bemöta ler åt pajasen Thoralf

Likaledes utelämnar han fakta om sig själv. 2006 träffade jag Thoralf i Karlskrona där SD hade möte på militärhemmet,Thoralf utmärkte sig direkt med sina rasistiska utspel men utav någon outgrundlig anledning har denne lyckats slicka partitoppen i röven så pass att de tagit honom till sig , eller ?

Knappast, Småland är SD:s sorgebarn läs SD:s egna veckobrev på Dragans Klarics blogg får ni se och som sagt när Thoralf är förbrukad åker han ut som alla andra.

Sen Thoralf det ryktas även vida om i Kalmarområdet att du var elak mot din fd. fru som lämnade dig, de säger du är en hustrumisshandlare , stämmer det Thoralf .http://janrumes.wordpress.com/

http://jrume.wordpress.com/

http://www.klaric.se/sd-distrikt-syds-ordforandebrev/

2011-01-29 @ 15:17:34
URL: http://janrumes.wordpress.com/
Postat av: Jan Rume

Först och främst vill jag rikat ett stort tack till rasisten Thoralf Alfsson som ägnat en hel postning till min ära på sin digitala dynghög

Detta är bra för det genererar träffar till min blogg där riktig fakta om SD finns, ett parti idag som håller på att spricka runt om i landet för att SD riks ska mjölka partistöd med 40% utav de de som sitter i kommunerna pengar som gör att SD inte kan föra lokalpolitik pengar som skulle gått till de lokala företrädarna.

Troligtvis har även Dragan Klarics blogg där denne släppt SD:s ordförandebrev gjort susen runt om bland SD folket landet runt

Sen Thoralf Alfsson var det lågt utav en person som utgers sig för att vara riksdagsman att hänvisa till medier han själv ratar . Detta visar åter att SD och dess folk inte gillar sanning haha. Lika illa är det att Thoralf raderar men det är väl att vänta av en feg krake som inte vågar bemöta ler åt pajasen Thoralf

Likaledes utelämnar han fakta om sig själv. 2006 träffade jag Thoralf i Karlskrona där SD hade möte på militärhemmet,Thoralf utmärkte sig direkt med sina rasistiska utspel men utav någon outgrundlig anledning har denne lyckats slicka partitoppen i röven så pass att de tagit honom till sig , eller ?

Knappast, Småland är SD:s sorgebarn läs SD:s egna veckobrev på Dragans Klarics blogg får ni se och som sagt när Thoralf är förbrukad åker han ut som alla andra.

Sen Thoralf det ryktas även vida om i Kalmarområdet att du var elak mot din fd. fru som lämnade dig, de säger du är en hustrumisshandlare , stämmer det Thoralf .http://janrumes.wordpress.com/

http://jrume.wordpress.com/

http://www.klaric.se/sd-distrikt-syds-ordforandebrev/

2011-01-29 @ 15:24:50
URL: http://janrumes.wordpress.com/
Postat av: Jan Rume

http://janrumes.wordpress.com/2011/01/29/ar-riksdagsmannen-och-sverigedemokraten-thoralf-alfsson-en-kvinnoplagare/

2011-01-29 @ 15:50:56
URL: http://janrumes.wordpress.com/
Postat av: Jan Rume

http://janrumes.wordpress.com/2011/01/29/ar-riksdagsmannen-och-sverigedemokraten-thoralf-alfsson-en-kvinnoplagare/

Postat av: Info

KÅLDOLMENS DAG I KUNGSTRÄDGÅRDEN”Mångkultur kan aldrig räknas som ett hot, snarare som berikande kryddor i det där svenska som vissa element förtvivlat klamrar sig fast vid. Rasistanfrätta tomtar som vill övertyga oss om det är vi mot de andra. Som vill så hat, istället för att bygga broar. - - -Och vad är svenskt? Köttbullar? Nä nä, det och kåldolmar tog Kalle dussin med sig från Turkiet. Och tyskarna lärde dalmasarna att göra korv, falukorv.”Så skriver i en oikofobisk krönika Piteå-Tidningens medarbetare Torbjörn Carlsson d. 28/1 2011.Kanske har han uppmärksammat, att Sverige håller på att få en ny nationaldag, ”Kåldolmens dag”. Den firades d. 30/11 2010 för första gången med pompa och ståt på Karl XII:s dödsdag i Kungsträdgården i Stockholm - till åminnelse av nämnde konungs PÅSTÅDDA införande av den ”turkiska” rätten kåldolmar till Sverige. Och som en viktig påminnelse om att det knappast finns några svenska rätter eller något svenskt över huvud taget.Bakom projektet stod (enligt Sveriges Hembygdsförbunds hemsida) Globala gymnasiet, Centrum för religionsdialog i Stockholms stift, Guds Hus-projektet i Fisksätra, Sveriges Hembygdsförbund, ABF Stockholm, Judiska Församlingen i Stockholm och Islamiska Förbundet i Stockholm.Att generalsekreteraren för Sveriges Hembygdsförbund, Jan Nordwall, tillhör dem som står bakom och talar varmt för ”kåldolmens dag” (antisvenskhetens dag) förvånar inte - med tanke på hans uttalanden i Sveriges radio och på andra håll nyligen. Sverigedemokraterna har ju föreslagit högre anslag till bl.a. svenska hembygdsföreningar, naturskyddsföreningar, till Riksantikvarieämbetet m.m. – något som Nordwall högdraget betackat sig för och avfärdat som yttringar av ”rent nazistisk tradition”.Men den som har den allra minsta kunskap om ”fyllda” rätter inser, att vad som i resten av världen motsvarar kåldolmar inte är turkiska vindolmar (vinbladsdolmar) utan en i först i hela Mellanöstern (inte bara Turkiet), nu i stora delar av kontinentaleuropa vanlig rätt, bestående av köttfärsfyllda surkålsblad.”Sarma är en vanligt förekommande rätt i länderna på Balkan. Ursprungligen kommer den från Mellanöstern. Rätten består av köttfärs inrullad i surkålsblad. De berömda surkålskåldolmarna är idag en uppskattad maträtt i stora delar av (främst) centrala och östra Europa, bland annat Österrike och Tyskland. Ofta serveras sarma tillsammans med fläsk och extra surkål. Sarma är också namnet på små smala vinbladsdolmar som serveras och har sitt ursprung i Turkiet. - Vinbladsdolmar (eller vindolmar) är en maträtt som oftast äts som tillbehör till andra maträtter eller som plockmat i meze. Vindolmar tillagas framför allt av ris, vinblad, olivolja, citron och örter.” (Wikipedia.)Att Karl XII personligen skulle ha infört surkålsdolmar till Sverige är ytterst osannolikt. Likaså, att hans spridda, hemvändande karoliner skulle ha gjort det. Inga som helst historiska belägg finns för någondera. Indirekt däremot motsatsen. Det rör sig om en vandringssägen.Troligare är att Karl XII:s i Stockholm i många år boende, av turkiska (osmanska) staten utsända kreditorer började tillreda sådana hemlandets rätter och i brist på surkålsblad började använda vanliga vit-/grönkålsblad. (Deras uppgift i Stockholm var att bevaka de väldiga fordringar, som Turkiet då hade på Sverige.) Dessa högt uppsatta främlingar hade den ranghöghet som krävdes för att deras vanor och matvanor skulle börja anammas av allmänheten.Alltså, herrar Nordwall, ädla kyrkoprelater, judar, muslimer, socialdemokrater och andra oikofober: BÖRJA MED ATT FÖRST INFÖRA KÅLDOLMENS DAG I TURKIET! Till åminnelse av den resenär, som en gång i en avlägsen forntid medförde receptet till Turkiet från t.ex. Syrien.Övergå sedan till att införa kåldolmens (och kaffets) dag i t.ex. TYSKLAND, ÖSTERRIKE och UNGERN. Rapportera hem till Sverige, om era arrangemang blev applåderade eller inte.

---------------------------------

2011-01-29 @ 18:30:43
Postat av: Alexander den store

Om man är tvungen att leva på ekonomiskt bistånd i från socialen i en längre tid så kan orsakerna bottna för en del i det tragiska att man har svårt att med nyktra ögon våga konfrontera med den bistra och oförskämda verkligheten. Att ha problem med sin nykterhet och samtidigt vara bitter på allt och alla i samhället är det nog inte bara Herr Rume ensam om att vara.

Hur många Journalister av typen "PK" lider inte av samma sjukdom? Skillnaden härvidlag är inte sjukdomen Alkoholism utan, att den ene uppbär ekonomiskt ersättning ifrån en arbetsgivare, den andre ifrån en social myndighet. Båda två har den lagliga rätten att i yttrandefrihetens namn få dryfta sina åsikter.

Hur det blir med trovärdigheterna och sanningshalterna med dessa kvarstår dock för en förhoppningsvis en nykter läsares bedömanden.

Att "troll" på nätet, i bitterhet sprider sin ilska får vi andra seriösa och icke inkomstbringande bloggare lida med, med ett tidsödslande "deletande"

i kommentarsfälten tyvärr.

Bättre är att jaga PK-journalisternas utsagor, lögner och mörkanden i tid och otid. Dessa kan ju med tiden få sparken och sedan ställa sig i a-kasse/soc kön med sin flaska. Men vi slipper dom i allafall med sina åsiktsuppfostrande alster i gammelmedierna.Ett jobb för er rixdagsmän vore att studera närmare vad som försigår på Migrationsverket anser jag.

Läs den mycket träffsäkra Merith Wagers blogg och inlägg ifrån detta verks pajaskonster och tricks.

De överträffar och liknar ibland de med förnekelsens sjukdom.

Ägna ingen tid åt "troll"!Ang. ersättning ifrån soc, så räknas även arvoden och till och med överskjutande skatt som inkomst.

Således dras soc.bidraget ner med samma belopp.

Vilket för en del innebär att det inte lönar sig att

arbeta deltid eller extra.

Här borde det vara ett minibelopp istället.

Ett "tak" för hur mycket du får tjäna innan det ska dras av ifrån ditt bidrag.Kämpa på med ditt rixdagsjobb, jag håller tummarna för att ni alla inom SD gör ett bra jobb!

2011-01-29 @ 23:55:10
URL: http://roljede.blogspot.com
Postat av: Jon

Nu förstår jag plötsligt vad Thoralf Alfsson gör i riksdagen! Tiden ägnas tydligen hellre åt att jaga enskilda socialbidragstagare eller oroa sig för sin lokala tidning - eller för den delen besöka Rymdbolaget - än seriöst riksdagsarbete!Efter fyra månader har fortfarande inte ett enda anförande registrerats på Thoralf Alfsson. Inte en enda gång har han gått upp i talarstolen för att ifrågasätta den politik han så gärna kritiserar här. Inte heller har han skrivit några skriftliga frågor till regeringen eller på annat sätt synts i riksdagsdebatten. Enda resultatet är tre motioner skrivna med Kent Ekeroth och en tillsammans med hela partiet. Det är just sådana som Thoralf Alfsson som spär på politikerföraktet. 54 000 kronor i månaden för att åka på studiebesök och blogga. Grattis alla SD-väljare - var det det här ni ville ha?

2011-01-30 @ 12:34:47
Postat av: MatsBern

Jag skäms lite och ändå inte,all info jag hittat om Rumes arbetsförmåga har jag mejlat till socialförvaltningen i Ronneby som försörjer denna parasit.

Dessa rättshaverister som anser att de kan vara en del av det demokratiska samhället,faller platt fall då de inte förstår att det är ett givande och tagande.

Jan Rume,den hjälp jag erbjuder dig är en färdigknuten ögla som tar dig till nirvana,gud,paradiset,eller vad du föredra att kalla det.

Vaya Con Dios.

2011-01-30 @ 15:04:41
URL: http://gudmundson.blogspot.com/
Postat av: allemand

@Jon, även jag som är kritisk till den dåliga webb-kommunikationen har förståelse för att det är bara ett antal månader sedan de kom in i riksdagen. Om du skrivit detta efter två år hade jag haft förståelse för ditt gnäll, nu gör du dig bara löjlig.

2011-01-30 @ 15:35:55
Postat av: VoP

@Jon

Man kan alltid hitta något att anmärka på när det gäller enskilda riksdagsledamöter. Jag tycker att SD, som grupp, utfört ett utmärk arbete så här långt. Visst, inget är så bra att det inte kan bli bättre, men vi måste ge SD lite tid att bli varma i kläderna. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Du debatterar som rabiat fjortonåring. Du hittar små detaljer som du angriper och när du får svar hoppar du över till nästa detalj, in absurdum.

2011-01-30 @ 20:41:34
Postat av: KT

Jon, det är inte så att det viktigaste arbetet i riksdagen alltid görs från talarstolen, utan mycket pågår i utskotten. Dessutom anser jag personligen att Thoralf (ursäkta!) så här långt inte visat någon större skicklighet framför kameran, men han är en jäkel på att luska fram underlag och skriva texter på ett folkligt sätt.Det är inte säkert att det har med det att göra, men se till exempel på Skalin, han är ju inte heller någon höjdare vid podiet så här långt. Att vara en bra talare kräver en viss mentalitet som är mycket svår att öva upp, jag ser gärna att man skyndar långsamt.Sedan har vi Ekeroth som är Thoralfs motsats, duktig och rapp talare men skriver inte lika solida texter, tycker jag.Almqvist är mer komplett- utmärkt i talarstolen, men antagligen ännu bättre organisatör och kommunikatör. Det finns inga frågor han inte klarar av.Petzäll tycker jag gjort mycket bra ifrån sig för sin ålder, bara han inte var en sån jäkla "guido"!2011-01-30 @ 23:38:56
Postat av: Inte-en-till

Thorald, clowner som den här killen måste SD göra sig av med. Tomma platser i kommunfullmäktige är bättre än clowner.

2011-01-30 @ 23:45:26
Postat av: Jan Rume

http://janrumes.wordpress.com/2011/01/31/sverigedemokraternas-partitopp-skor-sig-medans-grasrotterna-ombeds-arbeta-gratis/

2011-01-31 @ 01:57:18
URL: http://janrumes.wordpress.com/
Postat av: Troll

Läste detta på Jan Rumes blogg. Det ser illa ut för SD verkligen.Partiet måste ju avlöna de sina.Känner inte Jimmie Stranne men han har rätt i det han skriver på sin blogg.”Kommande mellanvalsperiod kommer bli intressanta, för det är då partiet skall växa, utvecklas, expandera, jobba fram sin lokala politik i kommuner och landsting, skapa nya föreningar och kanslier , utbilda alla nya representanter i partiets politik och föreningspraxis -men endast med frivilliga fritidsrepresentanter vid rodret.”http://janrumes.wordpress.com/2011/01/31/sverigedemokraternas-partitopp-skor-sig-medans-grasrotterna-ombeds-arbeta-gratis/

2011-01-31 @ 02:15:44
Postat av: Jon

KT, du får Thoralf att låta mer som en partiarbetare än en riksdagsledamot. Som riksdagsledamot har man uppdraget att föra sina väljares talan. Thoralf ägnar uppenbarligen mer tid åt sin blogg och att hoppa på enskilda personer som han inte gillar än det han ska göra i riksdagen.Man behöver inte vara en van talare för att sitta i riksdagen. Jag har sett många exempel på riksdagsledamöter som stakar sig, läser innantill eller på annat sätt skulle fått underkänt i retorik och talteknik. Men det hindrar dem inte från att kämpa för sina frågor. Och om det nu är så hemskt för Thoralf att ställa sig i talarstolen - varför skriver han inga skriftliga frågor till regeringen? Finns det verkligen inte en enda fråga han brinner så mycket för att han vill ha svar från ministrarna? Men inte enda fråga finns registrerad på honom!Du skriver att mycket av arbetet utförs i utskotten - ja det är sant, men enligt riksdagens hemsida är Thoralf bara suppleant i utskotten, inte ordinarie. Så då blir frågan vad han egentligen gör i riksdagen ännu större? Så här skriver han själv i ett tidigare blogginlägg:

"Fick besked om att Mattias Karlsson var sjuk och att jag därmed fick hoppa in i Kulturutskottets möte Kl. 11:00. Hade givetvis ingen möjlighet att läsa in mig på handlingarna utan fick information från Mattias via vår kanslichef Valtersson hur jag skulle agera och vilka motioner vi skulle bifalla eller avslå."Antingen åker Thoralf Alfsson på en räkmacka på skattebetalarnas bekostnad, eller så är SD så toppstyrt att vissa riksdagsledamöter helt enkelt blir bakbundna och bara kan göra saker som partiledningen sagt åt dem att göra (eller få order från andra personer vad de ska säga, som i exemplet ovan). Skulle vara intressant att höra vilket alternativ det är från Thoralf.

2011-01-31 @ 11:37:43
Postat av: Thoralf A

JONDu tycks tro att det är att glida omkring på en räkmacka att vara ersättare i 15 utskott. Att få hoppa in i ett utskott med kort varsel är ingen rolig situation. Även om man får lite information innan så kan vad som helst hända under mötet och att då inte vara insatt i ett ärende är ingen rolig situation. I varje fall inte om man vill göra ett bra jobb.Jag tror inte du har förstått hur arbetet fungerar i riksdagen och hur mycket handlingar som kan komma bara dagarna innan ett utskottsmöte.Ja, jag ägnar tid för min blogg vilket ger dig möjlighet att kritisera. Jag har dock drivit bloggen ända sedan 2006 med samma intresse. Bloggen har däremot blivit lidande efter att jag blivit riksdagsman då jag inte längre har samma tid för att göra egen research i den lokala politiken.Jag har många läsare på bloggen som gärna vill att jag fortsätter att skriva om riksdagen från min horisont även om du inte delar den uppfattning. Att antalet läsare fortsätter att vara mellan 10000-15000/vecka enligt bloggtoppen understryker att jag inte har fel.

2011-01-31 @ 11:58:40
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Jon

Tack för svaret, Thoralf. Jag undrar dock fortfarande: är SD så pass toppstyrt att du känner att du måste ha partiledningens tillåtelse för att agera i riksdagen? Jag kan nämligen inte se någon annan förklaring till varför vissa av SD:s riksdagsledamöter syns hela tiden (Åkesson, Ekeroth, Petzäll) medan andra inte syns alls. Är det så att SD valt ut några få som ska föra hela partiets talan i allt riksdagsarbete?Att du bloggar är självklart bara bra - det är ju aldrig fel med direktkontakt med väljarna! Men jag reagerar när du hoppar på enskilda personer bara för att de är obekväma. Det är inte seriöst och det är knappast värdigt en riksdagsman!

2011-01-31 @ 12:50:45
Postat av: Lars-Inge

@ Jon"Men jag reagerar när du hoppar på enskilda personer bara för att de är obekväma."Sagt av en person som själv håller på med just denna typ av trakasserier i varje kommentar, på ett mer eller mindre "inlindat" sätt, direkt riktat mot Thoralf Alfsson. Här kan man verkigen tala om att skjuta sig själv i bägge fötterna!Lägg av. Det är ingen längre som tar dig på allvar, och jag hoppas att detta är den sista kommentaren du överhuvudtaget får här på bloggen!

2011-01-31 @ 13:26:03
Postat av: Calle

@ Jon

Engagera dig själv och gör ngt. för partiet istället för att bara gnälla och " vilja ha". Då menar jag SD, eller är det ngt. annat parti du promotar genom ditt inlindade klankande?

2011-01-31 @ 14:08:43
Postat av: Thoralf A

JONAtt Jimmie Åkesson tar viktiga debatter understryker enbart vilken vikt vi lägger vi dessa debatter.Sedan är det den ledamot som sitter i utskotten som tar de debatter som är aktuella för respektive utskottsområde. Svårare än så är det inte. William Petzäll är också vältalig och inte minst ung vilket jag tror attraherar många av våra unga väljare. Han har dessutom haft en roll som "talesperson" för integrationsfrågor och migrationsfrågor.Vissa utskott har mer debatter än andra och därför kan det se ut som det gör.

2011-01-31 @ 14:46:27
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Jon

Lars-Inge, det är så klart skillnad på en riksdagsledamot och en enskild person. Att granska vad en riksdagsledamot gör är självklart - att som riksdagsledamot gå till personangrepp mot en privatperson man inte gillar (oavsett om det beror på att det han skriver är obekvämt eller för att han hoppat av SD) tycker jag fortfarande är oseriöst.Det är nog hög tid att du inser att SD nu sitter i riksdagen och därmed kommer att granskas än hårdare än innan. Det är knappast trakasserier. Men du kanske vill att alla partiers riksdagsledamöter ska få leka skyddad verkstad i fyra år utan en enda kritisk fråga? Eller är det bara SD man inte får ifrågasätta?Vilket får mig att fundera på ännu en sak - för ett parti som gång på gång hävdar att ingen vill diskutera deras frågor så är det förvånansvärt många av deras anhängare som slår bakut så fort någon vill just det. I den här tråden kom det att handla om Thoralf Alfssons roll som riksdagsledamot - i andra trådar om SD:s politik. Vad är problemet med att vilja diskutera det?Till Thoralf, tack för klargörandet!

2011-01-31 @ 19:11:22
Postat av: SD Svinet

haha ja nog fick Thoralf tillbaka med sin egna medicin .http://janrumes.wordpress.com/2011/01/29/ar-riksdagsmannen-och-sverigedemokraten-thoralf-alfsson-en-kvinnoplagare/

2011-02-01 @ 00:21:15
Postat av: Kenneth

Sanningen hann i kapp Thoralf, vad jag hört är ett uteslutningsärende på gång.http://janrumes.wordpress.com/2011/01/29/ar-riksdagsmannen-och-sverigedemokraten-thoralf-alfsson-en-kvinnoplagare/

2011-02-01 @ 00:25:23
Postat av: Sverre

Ett uteslutningsärende är visst aktuellt ryktas det.http://janrumes.wordpress.com/2011/01/29/ar-riksdagsmannen-och-sverigedemokraten-thoralf-alfsson-en-kvinnoplagare/

2011-02-01 @ 00:29:36
Postat av: Fidde

Ett uteslutningsärende är visst på gång.http://janrumes.wordpress.com/2011/01/29/ar-riksdagsmannen-och-sverigedemokraten-thoralf-alfsson-en-kvinnoplagare/

2011-02-01 @ 00:50:04
Postat av: Inte-en-till

Artikeln som Thoralf länkar till är från 2007 och enligt den är Jan Rume sverigedemokrat. När man nu googlar på honom står det klart att gick från SD till Piratpartiet tidigare i år.Det här borde ha framgått redan av blogginlägget.

2011-02-01 @ 13:56:40
Postat av: Niklas Persson

URRRKKKK LÅT JAN VARA I FRED HAN GÖR ETT MYCKET BRA JOBB MED MÅNGFALDEN . SEDAN ÄR INTE GRISEN JIMMIE MAGYAR VAD SA NI OM DET ERA SD TROLL .

2011-02-23 @ 23:14:46
Postat av: Niklas Persson

Sluta förfölja Jan han är mycket duktig på sin blogg det är viktigt att avslöja hur farliga ni höger gangster är titta på Tyskland vad hände på 40 -talet med sådan politik ni håller på med PS glömde att säga att Lars Bergqvist är en stor hjält för detta land .

2011-02-24 @ 08:22:43
Postat av: Anonym

Varför ljuger SD om våldtäkter som inte har ägt om håller åtminstone till sanningen . PS Lars Bergqvist for president eller Jan Rume .

2011-03-03 @ 14:37:54
Postat av: Anonym

Lars Bergqvist for president of Sweden .

2011-03-17 @ 17:29:57
Postat av: Bibbi

Du måste förstå en sak, socialbyrån vill sällan hjälpa människor, för då får de mindre klienter och då är deras jobb i fara. Medvetet kanske de inte tänker så men det är sanningen. Svåra alkoholister som snart ska pensioneras kan få hjälp med 3 000 kr per dygn i ett eller två halvår, men en person som behöver lite hjälp med ryggen hos massör eller chiropraktor, får inte en krona fast att det är huvudorsaken till arbetslösheten. Så hittar du ett system som skulle förmå socialsekreterana att hjälpa folk på riktigt, som kan ge dem en morot, för de saknar det, det är min erfarenhet, så vore det en välgärning.

2012-03-07 @ 19:13:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0