JAG BLIR RÄDD FÖR ALEXANDER LOUHICHI

På plats i Stockholm igen. SD har haft en heldagskonferens om utvecklingen av partiet de närmaste fyra åren. Många intressanta förslag har diskuterats och nu får vi bara hoppas att dessa förslag blir verklighet. Då kan vi se fram mot en mycket intressant mandatperiod och 2014 med dubbla val. Det kommer hända saker på nätet men det kommer sannolikt att ta tid innan det är uppe. Alla skall veta att det kommer jobbas på detta!

Barometern har idag en sammanställning
på hur ofta riksdagsledamöterna från Kalmar län omnämnts i tidningen sedan valet. Intressant att jag är mer omnämnd än flera socialdemokratiska och moderata ledamöter. Dessutom saknas moderaten Jörgen Andersson i sammanställningen. Har inte Barometern koll på länets riksdagsledamöter?I snitt innebär det ett omnämnande varannan dag i Barometern.


Tidningen Världen idag hade i fredags en väldigt skarp ledare. Med tanke på den ”debatt” som pågår med Alexander Louhichi tänkte jag citera några stycken från Mats Tunehags ledare.

”Islam är inte en privatiserad religion, utan ett religiöst och politiskt system. Där detta system får avgörande inflytande, går friheten ut och förtrycket in.”

Det är märkligt att svenskar ofta ropar på dialog med exempelvis islamska terroristgrupper som Hamas, men man kan inte ens säga hej till Jimmy Åkesson. De som efterlyser dialog med ”moderata muslimer”, borde kanske också kräva dialog med ”moderata Sverigedemokrater”.
Men vad är moderat islam? Samtliga 57 muslim­ska länder i världen vill att det globalt ska vara förbjudet att kritisera islam och Muhammed. Den pakistanske guvernören som mördades nyligen ifrågasatte landets blasfemilag. Men 500 moderata imamer har sagt att man inte ska sörja guvernörens död för blasfemilagen är bra. Man hotar med att den som sörjer ska gå samma öde till mötes som guvernören.
Många i Pakistan anser att självmordsbombande är fel, men 75 procent, cirka 140 miljoner pakistanska muslimer, menar att den som lämnar islam bör bestraffas, gärna med döden.Alexander Louhichi får väl även låta sin förståelse, tolerans och kärlek även omfatta Mats Tunehag.

Så mycket förståelse, tolerans och kärlek innehåller dock inte detta ljudklipp som Alexander Louhichi publicerat på sin blogg. När han i detta ljudklipp angriper Samuel Älgemalm från Växjö för att han bytt ut sitt gamla namn Muhammed till Samuel lyser istället hatet igenom i detta ljudklipp där Alexander Louhichi verkligen visar sitt rätta jag.

Här handlar det inte om förståelse, tolerans och kärlek utan förtryck, intolerans och hat. Jag blir rädd när jag lyssnar på detta ljudklipp!

Lyssna på ljudklippet!


Kommentarer
Postat av: M Capensis

Nu har jag ingen högtalare på datorn (ett av barnen har snott dem för att bättre kunna fylla huset med hårdrock)men avslutningen på Louhichis inlägg:"Med tanke på att Invandrare För Sverige inte gett upp sedan 2009 kan ni fundera över hur stort isberget är nu när ni fått ta del av toppen av det.Ställ er frågan: Vem är jag i situationen?"låter som ett förtäckt hot av den typ en mafioso skulle ta till. Obehaglig snubbe, detta.

2011-01-18 @ 00:30:37
Postat av: Bertil

@M Capensis: Att Invandrare för Sverige inte ger upp sin (fredliga) kamp för integration och samverkan mellan invandrade och infödda svenskar, kan knappast ses som ett hot. Det är ju detta Alexanders arbete går ut på: att motverka hat mellan befolkningsgrupper och att uppmuntra förståelse.

2011-01-18 @ 01:27:15
Postat av: MatsBern

Informationen du lämnar Thoralf tas tacksamt emot.Men en hel del borde lagts upp på SDs officiella hemsida.Den som har ansvaret för den gör inget bra jobb,infon om nu tex som du skrev om att man jobbar med utvecklingen av nätet skulle även det kunna stå där.Jag som väljare blir irriterad på oklarheter som man får söka svar på andra forum.

Fortsätt du och partiet med ert goda jobb,det lönar sig sakta men säkert.

Vänligast

2011-01-18 @ 02:24:43
Postat av: LN

Islamiseringen av Kalmar?Vem ligger bakom den här figuren:

Escander Louhichi, aka Alexander LouchichiVem är hans talskrivare?Hela hans framtoning ger intryck av psykopati!Hans 4-sidiga brev till kommunalrådet Johan Persson

finns här:

http://tinyurl.com/Escander-Louhichi

2011-01-18 @ 02:28:23
Postat av: Nils Dacke

Thoralf ett råd i all välmening.

Undvik att kasta bensin på "brasan Alexander" låt den dö i brist på bränsle,Jobba på dom större frågorna i Riksdagen och lokalt.Såg och hörde för övrigt Mikael Jansson SD på podiet från Sälen i går. Och i dag fortsätter det 09,30 på SVT Play

Postat av: Nils Dacke

Thoralf ett råd i all välmening.

Undvik att kasta bensin på "brasan Alexander" låt den dö i brist på bränsle,Jobba på dom större frågorna i Riksdagen och lokalt.Såg och hörde för övrigt Mikael Jansson SD på podiet från Sälen i går. Och i dag fortsätter det 09,30 på SVT Play

Postat av: Tomas

Finns inget annat att säga, än att denna kille inte är riktigt klok. Han måste stoppas och störas varhelst han far fram. För inte så länge sedan tvångssteriliserades människor i vårt land. Kanske inte helt rätt, men i vissa fall finns det tyvärr ingen annan åtgärd. Ett sådant fall finns nu, för att eliminera spridning utav galna gener. Dessutom sparar vi kanske ett lidande för en Svensk flicka.

2011-01-18 @ 07:26:58
Postat av: Nils Dacke

Polisen i Skåne kan snart förutse tid och plats för brott enligt artikel Sydsvenskan.Tänk den dagen som dom kommer på att man även kan ta dom som bränner upp Rosengård och låsa in dom och kasta bort nycklarna.I går.

Oroligheterna i Rosengård i Malmö fortsatte natten till tisdagen. Omkring 15 personer sköt raketer och kastade smällare mot förbipasserande bilar och en bil brändes upp.

Ett stort antal poliser ryckte ut och också de utsattes för raketbeskjutning, enligt polisens hemsida.Ett fåtal personer togs in för provtagning ??, de övriga gav sig iväg när polisen kom.

Postat av: LN

Är SD kvar på spåret?"Religiös fanatism och extremism växer sig allt starkare i Sverige. Regeringen gör alldeles för lite för att stävja religiös fanatism. Det öppna, demokratiska och sekulära samhället är hotat - men långt ifrån tillräckligt görs från regeringens eller Säpos sida," skriver Carina Hägg i en ledare i Expressen.

http://www.expressen.se/debatt/1.2292409/carina-hagg-upp-till-kamp-mot-forortsfanatikerna

2011-01-18 @ 08:29:06
Postat av: DaCapo

Asylsökande flyktingbarn.

Jag har blivit tillfrågad och svarat ja på att ta emot ett asylsökande flyktingbarn, det är tydligen brist på omhändertagande familjer, enligt den statligt anställda konsulten.

En vacker dag dyker han så upp, i sällskap av en grupp skattefinansierade damer med olika befattning. Pojken, vi kan kalla honom X, är 17 år gammal och har varit med om det värsta tänkbara. Jag är inställd på att ta hand om en människa i stor nöd. När vi satt oss vid matbordet, reser sig vår nye gäst och går glatt till kylen där han plockar fram annan mat som han börjar tillaga. Maten på bordet passar inte. Vi blir mycket förvånade. Han är klädd i märkeskläder och har en ny mobil. X berättar att han är van att få allt han pekar på. I förtroende berättar han att han egentligen är över 20 år gammal. Jag frågar ofta hur han mår och söker efter tecken på oro eller ångest. Dessa finner jag aldrig. Av en terapeut bedöms X må bra. Enligt en av ovan nämnda statligt anställda var X helt klart drogpåverkad vid ankomst till vår familj.

Läs vidare hos http://robsten.blogspot.com/

2011-01-18 @ 08:51:25
Postat av: Tony Ingman

Är dialogpoliserna på semester, eller har den stränga kylan varit orsaken till att kräken på

Rosengård hållt låg profil den senaste tiden?

Men nu tycks cirkusen vara igång på nytt, när dom

hjärndöda analfabeterna skall få spänning i tillvaron.

Detta utpräglade Babianbeteende står Svenska myndigheter fullständigt handfallna inför.

När fan skall Svensken göra klart för ledande

politiker att dessa idioters beteende inte är

acceptabelt längre, men den enda åtgärd man företar

sig är att låta alla skötsamma betala skadegörelsen.En som borde gå runt med dumstruten fast förankrad

på skallen är Ilmar Repalu, som är högst ansvarig

för dessa berikares dåd.

2011-01-18 @ 09:15:00
Postat av: Thoralf A

Jag vill påminna om språket som på vissa håll börjat hålla en väldigt låg nivå!En uppryckning behövs!2011-01-18 @ 09:19:11
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: allemand

@Thoralf A, håller med Nils Dacke, låt den svenskfientliga bloggen dö långsamt. Som sagt, inga mer pinnar på brasan.

2011-01-18 @ 09:40:37
Postat av: Lennart O

Håller med Thoralf. Det finns inget att vinna genom att uttrycka sig med språkliga taffligheter. Tvärtom!

2011-01-18 @ 09:48:07
Postat av: Gubben o Gumman

På Rosengårdsteatern spelas för andra natten pjäsen

"Lilla Tunisien" Malmö poliskår har rollen som svenska vildsvinsjägare.Ett av "Luttens misstag" : Medelsvensson skapade

det multikulturella samhället fel.Rätt svar : Socialdemokraten/kommunisten Olof Palme

TVINGADE på svenska folket detta på 1970-talet.

Kommunistockupperad tv o press har möjliggjort detta

"Easy come easy go",multikulti vilar på lerfötter samt 5% kommunister som styr 80% av nyhetsflödet.Ett bra exempel är TV4:s gnäll över gruskastning i Tommelilla,när stenarna flyger i Rosengård.

En annan höjdare var inslaget om jippiesvensken som efter 12 års arbetslöshet fått ett instegsjobb i den produktiva sektorn parkeringsbranschen.

"Hujja hujja"(Vilken gedigen utbildning ja ha)

Salam falukorv o god nattSvenska folket gillar inte multikulti en del väljare har hamnat i M när S pyser ihop med en stikande doft,när dom kommer till SD så börjar det hända saker närmare bestämt 2014.Den som är normalbegåvad ser vad som händer med S tack vare multikultitvånget M går samma väg över tid

Satsa på S samt multikulti är inget vinnande konceptAtt se detta handlar om förstånd samt samhällskunskap, samt kännedom om den svenska jantelagen,vänta bara när kostnader för invandringen kommer på bordet.

"Plötsligt bara händer det"Rent allmänt kan man väl säga att propagera för kärlek (På mitt vis) är gylligt,men låta som lill Adolf på 40-talet blir inte så djävla lyckat.Kamelerna på tex Ölands djurpark bor i Sverige

Kanske kommer dom från Tunisien alltså Tunisiska kameler,dessutom vet alla (nä(S)tan alla) att en

katt inte blir en häst bara för att katten går in och sover i ett stall,"barnsligt enkelt".Det förtäckta hotet mot Bo Älgne är noterat.

Ajabaja,"mosslimskt nassesnack no thanks.Orerandet om namnbyte ger "Lill-Adolf sitt rätta

ansikte,"no good gummisnodd"(Svenskt ordspråk)"Lill-Adolf" Fd "Lutten" gör om gör rätt,det räcker

tex inte med en 65 procentig maträtt...(Tunisisk pannkaka)?Lill-Adolf är en första klassens clown utan någon

som helst trovärdighet men ganska underhållande i

sitt totala oförstånd till kärlek fred och sex.Helan(mackan) o Halvan (lill-Adolf) blir spännande att följa när dom hjälper SD till minst 15% 2014 i sitt totala oförstånd samt samhällskunskap.

(Anmäla SAS kom igenstolpskott)Gubben o Gumman skriver som bekant som privatpersoner utan koppling till Thor-alf eller SD lokalt eller på riksnivå.

2011-01-18 @ 10:21:34
Postat av: Donnie Blair

Hanf talfkrivare är troligen Mona Falin. Gud vilken fuperfjant

2011-01-18 @ 10:25:40
Postat av: Robin Shadowes

Åh herre gud, det var första gången jag hörde hans röst. Det var nåt fanatiskt i rösten, högt, gällt och snabbt gick det. Gud hjälpe oss alla (allah?) om den snubben får reell politisk makt.

2011-01-18 @ 10:29:46
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Tro ingen om gott

Kanske nyttig information. -

Att ha backuperna till sin dators hårddisk hos en släkting eller bekant skyddar inte bara mot bränder, det skyddar också mot inbrott och polisräder. Tjuvar som tar datorn tar också diskar de hittar i huset. Fast värre är faktiskt polisen, för de söker igenom hela huset och tar alltid alla backuper de kan hitta. Och oftast behåller polisen skivorna och hårdvaran i flera år. Och när det är dags att få tillbaka materialet så har polisen oftast skadat både skivorna och hårdvaran, eller rent av slarvat bort dem så man inte får tillbaka dem alls. Åtminstone här i västsverige verkar det vara polisens standardhämnd om de inte lyckas fälla dig.

Så har de gjort ända sedan 80-talet när de började göra regelbundna räder hos BBS:erna, och så gör de fortfarande.

http://www.nyteknik.se/nyheter/it_telekom/datorer/article3055377.ece

2011-01-18 @ 10:41:55
Postat av: Nils Dacke

Det vore intressant att få lita bakgrundsinfo om den pågående konferensen Folk och Försvar i Sälen där SD tydligen får vara med på samma nivå som "vanliga" partier. Sitter just nu och ser paneldebatt där Mikael Jansson är med i paneldebatten på SVT PlayOch ingen har sagt ordet främlingsfientligt parti än

Postat av: Skånepåg

@ LNDu skriver ”Vem är hans talskrivare?”Då SSU Kalmar till slut insåg att bloggen SD-bluffen vare en större belastning för S än att man med denna lyckades smutskasta Thoralf Alfsson och SD, tänkte man till så gott det nu gick. I samma veva som SD-bluffen försvann från Internet startades därför bloggen med Escander Louhichi som frontfigur. Man tillsätter en ”mindre stab” som hjälper till med skrivandet och ändrar förnamnet till Alexander så att det blir lite mera "folkligt". Detta är vad en liten (S)-fågel kvittrat i mitt öra. Sant eller ej, men verkar inte helt osannolikt.Vi skall ha klart för oss, att desperationen inom S nu är oerhörd och man kommer att göra allt för att försöka att vända på opinionstrenden och där taqiyya passar in som hand i handske!

2011-01-18 @ 10:50:27
Postat av: AWSvensson

Länets riksdagsmän är väl i ditt fall felaktigt, du är ju val på mandat från Östergötland.

Lite notiser från vardagen.

Skrota nämndemän utropar förre chefsåklagare Sven-Erik Alhem, detta med anledning av att man i Jönköping valt in en sverigedemokrat som nämndeman.

Nu stämmer också Amnesty International in i kritiken av Sveriges tvångsutvisningar av irakiska migranter.

De har sin fulla rätt att protestera, men det intressanta är att de skriver migranter.

Gamla traditioner försvinner och nya tar vid, senvinterns eldningar i Rosengård har åter startat.

LN: är du säker på att det var 5 liter, det är viktigt att vi på denna blogg kommer med korrekt information.

2011-01-18 @ 11:04:55
Postat av: AWSvensson

Skånepåg, har sett att en Alexander kommenterat på

parliamentprincess.se/2011/01/17/veliga-aftonbladet/#comments

Är det samma socialdemokratiska resurs -reserv som kastas in i krigets slutskede.

2011-01-18 @ 11:09:17
Postat av: Gubben o Gumman

"ET" på Barometern har nu gett sej in i sexbranschen

Hon "fundear" lite om Hedmans påstådda eskapder.Som bekant är det alltid lättast att jobba i PK

journalistikens underbara land 4/5 dels Sweden.Ok Hedman har förmodligen badat jacuzzie med villiga Vera betald dessutom.Vad som är viktigare i Sweden är att att en av 10 ANMÄLDA våldtäkter går till åtal helt sannslöst.Sverige är etta i överfallsvåldtäktsligan i Europa

världstvåa totalt.200000-300000 kvinnor sitter i "husarrest"

Balkongflickor osv.Visst finns det mycket att hämta i den sista 5 delen

av Sverige,om man skall fundera och skriva om sex o

samlevnad,juridiskt svammel om Hedmans eskapader?PK-journalistik och svammel tillhör svammeljournalistiken förlåt vi skiter i Zlatan och Hedmans göromål vi är dödströtta på bla dessa.På ett reklambaner i Barometern proklamerar en av tvilling journalisten "Blank Andersson" :

Det är här debatten förs"Öh förlåt var någonstans?Mera tidning i Östran deppar man för att 25 stycken får sparken när Barometern Gota media tar över.

Fast i ärlighetens namn så får man nog acceptera på Östran att 1/40 del av arbetsstyrkan rationaliserar bort vid sammanslagningen.Tydligen är den socialistiska (S)amhallsverkstaden

ett minne blott.Nåja kan man minska skattesubventionerad hjärntvätt är det väl ok,men var skall uppsagda jobba?

På riktiga Samhall?På Östran har en journalist börjat "dreva" om skolornas bristande underhåll,vårt första inlägg cencurerades,vårt andra påpekar att det kunde vara lämpligt att ta reda på vart skattepengarna gått.

Nu får vi se om censurspaden och fantasin slår till hos reportern.Just så här bedrivs journalistik i Sverige,man pekar på ett problem men reder inte ut orsaken.

Klassik rektum journalistik i detta fall av "Rödluvan" herself im kvadrat.Efter "sammanslagningen " kanske man kan anta Helan o Halvan posten?Gubben o Gumman skriver som privatpersoner.

2011-01-18 @ 11:09:52
Postat av: Gubben o Gumman

Det var ju tur at AW Svensson gav ett livstecken ifrån sej,tydligen har en man barikaderat sej i Karlskrona,och hotat att vrida om näsan på 32:an.Kändes lite ovisst ett tag men nu är allt bra igen.Apropå krigets slutskede så får man flashar till

journalfilmerna där rysska soldater är på väg att spränga rikskansliet i luften i Berlin.Kanke ligger namnbytet på "Lutten" till "Lill-Adolf (Kleine-Adolf)helt rätt?Skulle det sedan visa sej att SSU har ett finger med i spelet blir "plattfoten komplett.Ingen klarar sej i vårt högteknologiska samhälle med både träskalle och plattfot.Oj oj vilken låg nivå det blev hehe.

2011-01-18 @ 11:20:21
Postat av: LN

@ Skånepåg - Intressant info. Misslyckat val av galjonsfigur.

- - - - - -

Alexander Louhichi försöker hålla grytan kokande hos parlamentsprincessan."Visst, att ni är inskränkta på detta forum kan jag köpa. Men att du påstår att man röstar svenskt för att man röstar på SD, då blir jag jävligt förbannad. Detta lögnaktiga pack lurar i svenska folket en massa skit. Under deras första presskonferens angående deras påhittade budget stod talesmannen för denna och upprepade samma siffersvar till alla frågor. Men detta skulle ni avfärda med nervositet eller liknande, då ni redan i förväg bestämt er för denna rasistpropaganda. Mitt Sverige är inte rasistiskt. Mitt Sverige är det Sverige som Sverige alltid varit och som är uppbyggt på tolerans!

Det ni representerar är ett hån mot de som byggt upp detta land (och det är inte den 92-årige nazist-tomten tillika miljonfinansiär av SD). Fördjävligt.""Men vill man yttra sig politiskt bör man läsa på. Inte för att alla inte har rätt till

det. Utan för att många kan råka illa ut för någon annans konstiga tankar…"

- - - - - -

Usch - låt oss nu deleta den här fånen och följa Nils Dackes råd - tiga ihjäl honom också.

2011-01-18 @ 11:47:15
Postat av: kalle2

tänk vilket tok 7 klövern lägger sin kraft på, det är Louhichi beviset för!

sverige läggs ned bit för bit när 7 klövern får styra. SD behövs överallt, även i Ånge!

http://svtplay.se/v/2294989/mittnytt/nedlaggningen_i_ange_kan_tidigarelaggas?sb,k103328,3,f,-1det staten sparar på att lägga ned posten, det får staten betala ut i socialbidrag. således tas pengarna ur olika konton. så helt galet att göra svenskar arbetslösa i onödan bara för att postens chefer skall kunna visa vinster

2011-01-18 @ 12:07:48
Postat av: DaCapo

VARSÅGOD OCH JÄMFÖR!Schweinpälz skriver på Snaphanen:För mig som halvamerikan och uppväxt i Colorado Springs framstår kommentarer om en Svensk höger som väldigt konstiga… Det jag menar är, att det ni kallar höger inte ens skulle platsa i Amerikanska Kommunistpartier, för att dom är alldeles för vänster…ja nästan.Jag har aldrig upplevt att Sverige skulle ha några politiker som förespråkar individuell frihet med låga skatter. Svenska “Borgare” är ett vänsterparti med vissa inslag av kapitalism.Sverige har 9 miljoner invånare. mindre än 3 miljoner jobb i den privata sektorn, Alltså, av 9 miljoner är det endast ca 3 miljoner som verkligen bygger välfärd. Resten jobbar åt staten, avlönas med skattepengar eller går på bidrag. Jämför dom siffrorna med övriga Europas eller USA:s.. snabbt inser man att Sverige inte har någon höger att tala om. Det är vänster och “Big-government”-socialism som gäller och har gällt de senaste 100 åren i Sverige.

Precis som Julia Ceasar skriver, ger man medborgarna lördagsgodis i form av “Jobbskatteavdrag” eller privatiserar nåt apotek, men i övrigt finns inte ett spår av individuell frihet hos varken Bildt eller Reinfeldt eller någon annan. Skatterna som helt enligt vänsterideologier gör staten mäktig och folket till slavar ska vi inte ens nämna - dom har så många namn och är så många, att det skulle krävas en hel serie med böcker för att förklara.Jag skattar 21,6% som gift i USA, och då menar jag all skatt. Inga dolda avgifter eller annat. Jag betalar 3kr för en liter bensin och har nästan ingen “Moms” (skatt) på det jag handlar. DET bla är höger. Det tillsammans med min rätt att försvara mig och bygga vad jag vill på den mark jag köpt, för att nämna några andra saker, lämnar Sverige långt bakom, när det gäller frihet för medborgare.

Jag har inga köer när jag går till läkare, jag väntar nån halvtimme max, innan jag får träffa läkaren på det privata sjukhus jag går till och som snabbt blev populärt precis som ett bra företag tack vare utomordentlig service långt borta från statlig inblandning med tillhörande felbehandlingar och köer.Sen finns det väl ungefär miljoner saker till men dett är det viktigaste. Nackdelar? Nja, kan inte komma på några direkt, det skulle väl vara att man får det lite fattigt ett tag, om man blir av med jobbet, men tack vare dom låga skatterna har man jobbat ihop tillräckligt för att klara sig minst ett par år. Det kallar jag frihet. I Sverige vet jag inte vad man kallar det, eftersom man aldrig sett det och förmodligen aldrig har tänkt på hur ett liv utan pappa staten som bäddar om en skulle se ut.

Posted: 18 January 2011 - 10:56

http://tinyurl.com/Schweinpelz

2011-01-18 @ 12:34:21
Postat av: LN

Åsikts- och tankefriheten inför rätta idag den 18 jan 201 i WienDirektblogging från rättegången : http://english.savefreespeech.org/

2011-01-18 @ 13:02:25
Postat av: LN

Rättegången tog slut fram emot 12-slaget. En ny åtalspunkt hade oväntat för försvaret blivit tillagd: DISKRIMINERING AV RELIGIÖS TRO!Rättegången återupptas den 15 februari.

- - - - -

*Den funktionella idiotien skäms aldrig

och är gränslös*.

2011-01-18 @ 13:26:14
Postat av: kalle2

dacapo: tack för bästa kommentaren på många år!

sverige är ett som ett gulag läger!

usa verkar lockar mig, hur skall jag göra för att kunna flytta dit?

1 skaffa arbetstillstånd

2 bostad

3 visum behövs inte men vilka regler gäller?

#man skall registrera sig på webben 72 timmar innan inresa

# man måste ha pengar på konto så inte myndigheter riskerar att försörja folk om det går illa för invandraren

# vilka försäkringar måste man ha, om sjukvård,stöld mm

#om (när)det går illa vart vänder man sig för hjälp vid rån,trafikolycka,arbetslöshet,elak polis som djävlas med en,kan man åka hem direkt igen om man råkar i trassel?troligtvis är USA lyckoplacet för arbetssamma, duktiga personer. i Sverige är det ett handikapp!Sveriges framtid vilar hos 20 personer som har plats i riksdagen som SD politiker. förstå vilken skör tråd för Svenska befolkningen.

2011-01-18 @ 13:34:48
Postat av: kalle2

helt otroligt att vem som helst i hela Världen kan smugglas hit och få medborgarskap och livstidsförsörjning. samtidigt som ursprungsbefolkningen inte kan få ett värdigt liv om man är sjuk, gammal, eller fattig utan kontakter inom etablisemanget hos kommunpolitiker, kommunchefer,enhetschefer mm.jämnför med USA, där är det kontroller.

https://esta.cbp.dhs.gov/esta/WebHelp/helpScreen_sv.htm#TA12inte konstigt sverige är så dåligt trots 1200-1500 Miljarder i skatt varje år.verkligen dags att svenska folket protesterar, kravaller,vart är den svenska tigern i folket nu för tiden?

gör nåt innan vi alla får ett spruta och somnar in.

2011-01-18 @ 14:18:03
Postat av: Nils Dacke

Så blir analfabeter en resurs och projekledarna rika på våra skattepengarLäs även kommentarerna

Postat av: Notarien

@kalle2: För drygt ett år sedan stod hela svenska folket i kö för att få svininfluensasprutan! Utan att veta om den var ofarlig eller ej. Det var inte många som ifrågasatte den statliga och mediala hysterin. Vad kan nästa spruta innehålla?

2011-01-18 @ 15:33:53
Postat av: Varin

Jo det är faktiskt en smula skrämmande: "Våldför sig på sin muslimska identitet" och "en person som denne behöver mångfaldens stöd för att finna tillbaka"

Det omvända: Ponera att man är född Leif Karlsson och byter namn till Abd el Haqq Kielan. En berättigad fråga till Alexander. Hur ska vi göra för att Leif ska hitta tillbaks till sin rätta identitet?

2011-01-18 @ 15:47:16
Postat av: MatsBern

Partimedlem som jag är så mejlade jag denna farhåga.

SDs officiella hemsida som man även kan kan länka in på Riksdagsbloggen,börjar likna ett skämt.

Twittret i vänstermarginalen börjar likna,klubben för inbördes beundran.

Vi medlemmar kräver ett öppnare och mer interaktivt förhållande med partiet.

Oavsett medlem eller inte,undvik att falla i fällan,som jag tidigare påpekat,inbördes beundra kan ni ägna er åt privat.

2011-01-18 @ 16:13:43
Postat av: Skånepåg

@ MatsBernJag slog en signal till SD:s partikansli för ett par veckor sedan och undrade hur det skulle bli med SD-kuriren och någon officiell blogg. Fick då till svar att jag fick håll tillgodo med PI tills vidare. Nu har PI intagit en restriktiv hållning till SD sedan några dagar tillbaka, vilket uppenbarligen har kommit som en överraskning för partiledningen.Nu får man verkligen ta tag i och lösa detta informationsproblem snarast eftersom det framgår lite överallt på bloggarna och personer som jag talat med, att åtskilliga ”gräsrötter” börjar att känna sig ”näringsfattiga” och ser framemot en löpande och korrekt information av vad som händer inom partiet.

2011-01-18 @ 16:42:59
Postat av: Instämmer oreserverat

# SDs officiella hemsida som man även kan kan länka in på Riksdagsbloggen,börjar likna ett skämt.

Twittret i vänstermarginalen börjar likna,klubben för inbördes beundran. Vi medlemmar kräver ett öppnare och mer interaktivt förhållande med partiet. Undvik att falla i fällan,som jag tidigare påpekat,inbördes beundra kan ni ägna er åt privat.# Nu får man verkligen ta tag i och lösa detta informationsproblem snarast eftersom det framgår lite överallt på bloggarna och personer som jag talat med, att åtskilliga ”gräsrötter” börjar att känna sig ”näringsfattiga” och ser framemot en löpande och korrekt information av vad som händer inom partiet.

2011-01-18 @ 16:53:01
Postat av: kalle2

notarien:

gulagläger exprimentet swediztan fortgår utan att svennarna förstår vad som sker.så länge svennarna är lönsamma och kommunen och staten kan göra vinst på varje individ så får man leva. annars blir det en spruta och man somnar in för evigt. som nu sker inom äldrevården.(lite brutalt sagt men det är sant, medicinutvecklingen gör att man kan hålla liv i de flesta men har kommunerna råd att ge vårdplats till alla i ädelreformens kölvatten? läkarna fattar besluten även om man inte ligger i respirator.EU har ju besltutat om mångkultur och blandning och människans naturliga motreaktion mot främmande makter skall vi tydligen behandlas emot. kommer maxvaccinationer vara frivilligt så länge till?http://ki.se/ki/jsp/polopoly.jsp?d=21944&a=58922&cid=21946&l=svhttp://www.friatider.se/forskning-nationalism-ar-naturligt

2011-01-18 @ 16:57:08
Postat av: allemand

@Skånepåg, MatsBern, twittra inbördes beundran har man tydligen tid med, men att skaffa en seriös Internet-tillvaro finns ej tid till.Det var så Ny Demokrati imploderade, de höga beundrade sig själva och sket i pöbeln.

2011-01-18 @ 17:07:45
Postat av: kalle2

mats bern,skånepåg,alleman: varför bara kräva att andra skall fixa. varför inte hjälpa till själva?om ni måste vara anonyma pga av jobbet och fackföreningars åsiktsdiktaur kan ni väl driva egna bloggar och ta upp sakfrågor som berör er.

länka till tidningsartiklar och sd.

2011-01-18 @ 18:24:51
Postat av: Hulda

Om SD,s hemsidor och PI: Det var till stor del tack vare "nätet" som SD kom in i riksdagen. Fortsatt satsning på nätet är oerhört viktigt i satsningen mot nästa val.

Både PI och SD-kuriren behövs + alla tappra bloggare.

2011-01-18 @ 18:47:59
Postat av: Skånepåg

@ Varin"Våldför sig på sin muslimska identitet" och "en person som denne behöver mångfaldens stöd för att finna tillbaka".

- Kan väl knappast på ett bättre sätt beskriva vad denne SSU:are har för målsättning på sin motbjudande och svenskfientliga agenda!Föreslår att alla och envar totalignorerar denna "blajblajblogg" som drivs av Alexander Louhichi. Inga kommentarer här och inga kommentarer på hans blogg. Låt den helt enkelt drabbas av sotdöden och tyna bort av sin egen enfald på samma sätt som hände med bloggen SD-bluffen!@ kalle2

"varför bara kräva att andra skall fixa. varför inte hjälpa till själva?"

Jag har på mitt eget sätt stöttat SD och Thoralf Alfsson här i Kalmar. Fått ett stort antal insändare publicerade inom ämnet tills man bytte insändarredaktör på lokaltidningen Barometern. Kopierat och delat ut info om SD o.s.v. Men har tyvärr nu passerat 65+ med synproblem (som jag skrivit om tidigare) och det tar sin lilla tid att klara av att jobba vid datorn. Men det är inte detta som jag och andra efterlyser om du kollar vad det är vi egentligen efterlyser. Vi efterlyser en uppdaterad officiell blogg och hemsida från SD i ett lite moderna snitt än den SD-kurir som fanns fram t.o.m. valet i fjor. Denna blev sönderhackad gång på gång och som jag skrev tidigare har SD-kansliet hänvisat till PI tills den nya officiella partibloggen blir klar. Det är detta som vi hoppas skall prioriteras och som vi gärna ser att man påskyndar så fort det bara går. I synnerhet nu när det är något "mysko" med PI:s svala intresse för SD är det ännu angelägnare.http://sverigedemokraterna.se finns en ruta uppe till höger och för man pekaren dit, står det ”Läs tidningen SD-kuriren”. Klickar man på den får man beskedet att SD-kuriren öppnar snart igen. Och det är givetvis bl.a. detta som vi hoppas skall ske så snart det bara går.

2011-01-18 @ 19:02:16
Postat av: allemand

@kalle2, ganska enkelt, SD har fått hundratals miljoner, en del bl.a av mig och dig antar jag. De måste kunna använda de pengarna utan att vi skall spendera vår privata tid till att driva SD-internet vidare utan betalning, skärp dig.Innan riksdagsinträdet håller jag med dig för då fanns det inga pengar, nu finns det pengar. Då ställer jag som vill att SD inte skall försvinna vid nästa val krav på att man satsar på nätet. Varför, jo massmedia är en väg som på lång tid inte blir tillgänglig annat än för nazistkopplingar och det vinner vi inga val på.

2011-01-18 @ 19:07:05
Postat av: Skånepåg

Tillägg som inte kom med i sin helhet:

"Och det är givetvis bl.a. detta som vi hoppas skall ske så snart det bara går. Vi får då även en möjlighet att hänvisa till lättläst materiel då vi diskuterar SD med andra och har även möjlighet att göra "digitala urklipp" som vi kan använda då vi sammanställer informationsmatreiel att användas vid lämpliga tillfällen".

2011-01-18 @ 19:08:20
Postat av: WMB

Jag tycker faktiskt inte SD:s hemsidor är så dåliga längre. De kunde kanske uppdateras lite oftare med dagsaktuell information. Men en del av just denna dagsaktuella info hittar man faktiskt i twitter-rutan som ni sågar så radikalt här.För min del tycker jag det är mysigt att läsa twittern. Dessutom finns det ganska ofta länkar på dessa twittermeddelanden till just en hel del dagsaktuell (ibland t o m timaktuell) info.Sverigedemokraternas Riksdagsblogg tycker jag är helt okej. Vad finns att anmärka på den? Där får man ju till och med tag på senaste SD-kuriren.En annan SD-sajt som folk inte verkar ha hittat till är följande:http://status.st/Verkligen en superbra sajt som visar det dagsaktuella läget på opinionsfronten, med tabeller och diagram på både härsan och tvärsan.

Uppdateras mycket snabbt numera.Det jag i så fall saknar är ett levande forum på SDU. Det gamla SDU-forumet var verkligen hett hela tiden. Diskussionens vågor gick höga och det var inte många minuter mellan varje inlägg. På det här nya, tråkigt sega forumet kommer det väl ca 1 inlägg per vecka. Det är verkligen synd. Ungdomarna behöver det gamla forumet tillbaka. (Själv är jag en gammal mossig tant, men jag tyckte ändå det var intressant och kika in på det tidigare, trots att jag aldrig skrev där.) Låt inte detta vänta för länge! Ungdomarna är SD:s framtid.

2011-01-18 @ 20:05:05
Postat av: Skånepåg

OTTänkvärda slutord av Wilhelm Agrell på den pågående konferensen Folk & Försvar i Sälen, då han redogör för den svenska Försvarsmaktens förfall under de senaste 10 åren."Värnplikten skapade ett sammanhang och en gemenskap. Skyldighet innebär också delaktighet. Nu har vi under fanfarer klippt banden till skyldigheten och därmed också, fast utan att tänka på det, till delaktighet, sammanhang och gemenskap. Och vi har gjort det i en tid då klyftorna på nytt växer. Då vi alla gjorts uppmärksammade på att främlingskap, bristande integration, avsaknad av mening och gemenskap blivit kroniska samhällsproblem som vi uppenbarligen står ganska så handfallna inför".Innebörden i ovanstående visar att SD inte bara är en förutsättning, utan måste växa och vars storlek och framgångar är oerhört viktiga för Sveriges framtid!

2011-01-18 @ 20:13:28
Postat av: WMB

@ LN - Om rättegångarna mot åsikts- och tankefriheten:"Rättegången tog slut fram emot 12-slaget. En ny åtalspunkt hade oväntat för försvaret blivit tillagd: DISKRIMINERING AV RELIGIÖS TRO!"Jag trodde dig inte LN (hur ska man kunna ta något så otroligt för sanning?), så jag kollade länken och där läser jag bland annat en skrämmande lista på personer som hittills har stått inför rätta för just åsikts- och tankefrihet, och ytterligare rättegångar följer:"More are coming up soon: Lars Hedegaard will go on trial January 24 for talking about the high incidence of family rape among Muslim immigrants in Denmark. Geert Wilders will face trial (again) on February 7 for his many statements about Islam and Islamization. ...

...

... The list goes on and on — there are many more than I can possibly specify here — and all of the victims have one thing in common: they were charged in a court of law for criticizing Islam. Not for violent acts. Not for inciting others to violence or rebellion. Not for intimidation or threatening violence against any individual or group.No, they simply told the truth about Islam and the Koran, and stated their opinions about Islamization. Saying such things is now a crime in virtually the entire Western world."En ny lag i Sverige snart!?

2011-01-18 @ 20:38:54
Postat av: Gubben o Gumman

OT : TV4 manipulation :

Snyftreportage om avisningar av Irakier,när får vi

ett reportage om dom 6 charterplan som avgår till Irak från Sverige VARJE vecka dvs semesterresor.

Tänk vad trovärdiga TV4 är.

2011-01-18 @ 21:07:35
Postat av: Hulda

Gubben o Gumman: Var finns fakta om flygtrafiken tillbaka till Irak.? Förekommer detta till flera länder..?

2011-01-18 @ 21:16:19
Postat av: AWSvensson

Hulda: lite läsvärt

Postat av: LN

>WMB

"Jag trodde dig inte LN (hur ska man kunna ta något så otroligt för sanning?)"Så klart du inte kunde ställa tilltro till något jag har dragit upp här - mycket är ju fantastiskt, så det kan ju bara inte vara sant. Det är samma mekanistiska attityd som uppvisas av kanske >80% av befolkeningen gentemot SD och SD-sympatisörer. Sådana människor kan inte respekteras, de är ute och cyklar, de ljuger, de är rasister - så illa ställt i samhället, som de påstår att det är, kan det helt enkelt inte vara. Nej..., det är nog mycket värre. Kanske är du kapabel att tänka om' och småningom inse att vi lever i ett dårarnas paradis - i en idiokrati - eller som jag provokativt brukar formulera det - i dårkistan Nya Sverige - och tidsåldern är mårdhundens. http://tinyurl.com/6jwqboa

2011-01-18 @ 22:00:06
Postat av: Mattias

Vem f-n är denna icke person, Louhichi? Framför allt, vem bryr sig om vad han spyr ur sig...?

2011-01-18 @ 23:32:02
Postat av: Robin Shadowes

"Jo det är faktiskt en smula skrämmande: "Våldför sig på sin muslimska identitet" och "en person som denne behöver mångfaldens stöd för att finna tillbaka"

Det omvända: Ponera att man är född Leif Karlsson och byter namn till Abd el Haqq Kielan. En berättigad fråga till Alexander. Hur ska vi göra för att Leif ska hitta tillbaks till sin rätta identitet?"Hahahaha!! Det där var klockrent dagens bästa uttalande. Så går han dessutom och försvenskar sitt eget namn från Escander till Alexander. Vi borde kanske hjälpa honom att hitta tillbaka till sin muslimska identitet igen.

2011-01-19 @ 00:59:49
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: DaCapo

Ett nytt bidrag från Schweinpälz hämtat från Snaphanen

----------------------------------------------------"För mig som halvamerikan och uppväxt i Colorado Springs framstår kommentarer om en Svensk höger som väldigt konstiga… Det jag menar är, att det ni kallar höger inte ens skulle platsa i Amerikanska Kommunistpartier, för att dom är alldeles för vänster…ja nästan."

Schweinpälz

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Till alla er som kritiserar 'Politiskt Inkorrekt' över SD.Har ni ens funderat på att världen är bra mycket större än Sverige och SD?Jag tänkte samma sak när en vän blev avstängd för ett tag sedan. Och jag tycker att dom gick för långt och betedde sig som samma kommunister som dom säger sig förakta, när dom för en tid sedan skrev en lista på vissa ord som inte fick förekomma samtidigt som deras egna artiklar innehöll lika “grovt” språk.Men nu i efterhand förstår man att det handlar om personer som är relativt oerfarna men ändå gör ett jobb, som är mycket större än vårt, vi som enbart drar iväg kommentarer på nätet. Dom kommer att utvecklas, om dom ökar, sen, om dom skulle lockas av pengar eller falla in i fascism, så kommer nya “Politiskt inkorrekt” att dyka upp. Det är inte det som är problemet.Har ni ens tänkt på vad SD egentligen står för eller har för politik?Nån nämner nåt om 300 tusen unika läsare - well, 'Aftonlögnen' har över 5 miljoner unika läsare. Den lilla del av befolkningen som röstade på SD har hittills inte förändrat Sverige ett piss. Och kommer aldrig att göra det. 'Politiskt inkorrekt' handlar inte om SD och det enda dom skriver är, att dom inte kommer att fokusera på ett stöd till några politiska partier samt att inte ta in rena politiska-propaganda-insändare. Om Jimmy åkesson blir behandlad som paria offentligt eller någon insändare nämner SD, kan man nog räkna med att PI skriver om det, precis som dom hade skrivit om vilket annat parti som helst.Om Aftonbladet börjar ta in insändare av socialister och enbart vänster, vad säger ni då? - ja just det, det gör dom redan, och det är det som skapat 'Politiskt inkorrekt'.Jag vill ha 'Politiskt inkorrekt' med sport, väder, inrikes och utrikes i papperstidning. Sverige är ett land som varit en sluten anstalt i 50 år och behovet av rena raka nyheter är enormt. Aftonbladet är ensamma kungar i media, men skulle 'Politiskt inkorrekt' ha samma budget, skulle dom krossa 'Aftonlögnen' och tvinga dom till att helt ändra agenda och sparka hela kåren av inkvoterade nyttiga idioter. Och ska man vara en konkurent bland folk, duger det inte med insändare, som får stå oemotsagda eller enbart kommer från ett håll.Ni glömmer att svensken, i jämförelse med övriga folk, är sanslöst insnöad och oupplyst. I en poll såg jag att 77% ansåg att Obama skulle fortsätta vara president - snacka om siffror, som endast finns i Nordkorea. Och att få folk upplysta, visa att det finns ocensurerade nyheter, som kan spegla händelser och världen annorlunda än vad som man fötts med, krävs hårda tag i början. Visst, PI gick över gränsen med sin lista på förbjudna ord, men dom gav nog upp den fort, när viss kritik kom, dom är som sagt ganska oerfarna men väldigt ambitiösa.Jag tror att PI har höga ambitioner och tror att dom kommer att vinna på att lägga ner sitt oberoende stöd av SD. Det är trots allt SD:s politik, som gjort Sverige till vad det är idag - precis - SD är exakt samma socialister som Måååna och Fredrik, enda skillnaden är att dom har en annan syn på invandringen. Men i grund och botten är det en enda sak som möjliggjort

att Sverige ser ut som det gör idag, det vi i USA kallar “Big-government”. En 'stor regering', höga skatter som gjort att staten haft makt över folket. Hade folket fått rösta om invandringen, hade svenskarna aldrig velat försörja något mångkulturellt samhälle, lika lite som något annat folk vill försörja andra. Men med en stor stat kommer folket aldrig att få rösta, sen spelar det ingen roll vad partiet kallar sig, så länge dom vill ha samma löner till sig själva, skatter, partistöd, presstöd etc etc och makt, då är folket slavar.ND eller vad dom nu kallas står för samma politik; läste att någon tyckte man skulle läsa deras tidning, Nej tack, jag är emot allt vad statligt presstöd heter, men dom är säkert stolta över det…(ända tills konkurrenterna också får det). Konspirationsteorier om att Expo nu tagit över PI - ja, vad ska man säga - är det samma folk som säger att judar aldrig utrotades och Bush satt med fjärrkontroll och styrde in planen i tornen eller vad - påminner om muslimer - samma primitiva folk, som alltid befolkat jorden, vissa blir religiösa och tror på böcker om hur dom ska leva sina liv och andra köper allt, bara för att dom fick en sämre lott i livet än andra.PI kör samma nyheter som förut, det är bara det att dom gett upp sitt totala stöd till socialister som SD.Som jag skrev tidigare i en kommentar (2011-01-18 @ 12:34:21), i Sverige finns ingen höger som förespråkar individuell frihet, det enda som finns är vänster.SD vill fortfarande ta större delen av dina pengar och omfördela dom till saker dom tycker är bra. Jag är emot allt vad höga skatter heter, ty hade Sverige inte varit ett sånt bidragsland, hade mångkulturen aldrig kommit på fråga. Muslimer hade aldrig haft någon anledning att dra till Sverige, om dom inte fått bidrag.SD vill fortfarande betala ut bidrag - det är skitsamma vem som får dem, det, det handlar om är, att staten tar dina pengar och skapar en lat befolkning med trygghetsnarkomani, som är beroende av staten via bidrag eller skatter. Det, det handlar om är, att en regering med så mycket pengar och makt alltid kan skita i vad folket tycker.Vad vill dom som röstar på SD då? Ja dom vill väl slänga ut invandrarna - det vill jag med, men inte alla, och efter det då, då står vi ändå med samma skatter, samma bidragsamhälle, SD styr landet med samma järnhand som Socialdemokraterna alltid gjort. För ingen kan väl på fullaste allvar inbilla sig att om SD skulle få majoritet, så ställer dom sig upp en dag och säger: Nej, nu avsäger vi oss 50% av makten och lönerna. Ni får tillbaka era pengar och vi börjar folkomrösta som i Schweiz, dvs när 100 000 röster är insamlade - finns det verkligen någon, som är så korkad att dom tror det?2011-01-20 @ 06:53:44
Postat av: DaCapo

fortsättningSom invandringen ser ut i Sverige är den ett problem, men anledningen till problemet är att samma politik har förts i Sverige i 100 år. Samma politik som SD/ND kommer att kör med.Och i all kritik, så sitter fortfarande majoriteten av kritikerna och tycker att Sverige är ett underbart land med skatter och bidrag, extremt insnöade och skyller allt på invandrare och tror att allt skulle vara bra, om bara dom drog. Vad händer när nästa regering inom sin tid känner att dom vill skapa ett mångkulturellt samhälle då? Jo, då står vi inför samma skit som nu, en stor regering - “Big-government” - att underdånigt lyda under.Visst. jag håller med om att Sverige blivit ett vansinnigt mycket säme land med den destruktiva invandringen, men likförbannat är det ren logik och petitesser i jämförelse med vad som orsakat skiten, precis som att somalier är betydligt mera korkade eller att majoriteten muslimer är ett primitivt folk, som inte hör hemma här, eller att en som går på bidrag blir lat, ren logik.'Politikst inkorrekt' verkar vara USA-vänliga och stödjer tex FOX news, FOX är som bekant USA:s motsvarighet till PI, en plattform där man inte censurerar och där folket får läsa något annat än i massmedia. Man har sett en del kritik av FOX i forum som Flashback och på kommentarsfält, ganska lustigt och hycklande, om man gillar Flashback eller PI, då FOX som sagt är den enda plattformen med wall street journal, där folk slipper vänstersmörjan.Bland SD:are har man märkt en hel del kritik mot USA och den höger som saknr motsvrighet i Sverige och som man därför inte vet ett piss om, antagligen därför som folk blir rädda, dom vet inget om det och har lärt sig sen barnsben att Sverige minsann är bäst, (utan invandrare).Likheten mellan vänster och riktig höger är den, att båda vill ha stat och folklig frihet, skillnaden är att vänster vill ha en stor stat med lagar och paragrafer, som skapar nåt slags “perfekt samhälle” med “perfekta människor”, och därmed blir ordet frihet ganska svävande och det har aldrig funkat i praktiken. Högern vill ha liten stat med grundläggande samhälls- funktioner, som polis, brandkår, militär etc men i övrigt lämnas folk ifred och får leva sina liv själva, det är 'riktig höger', som tex TEA party. Det har inget med rasism att göra, eller nåt sånt. För TEA party som jag själv är medlem i, låter vem som helst invandra, men har dom inget jobb eller bostad, åker dom ut på gatan. Kan dom bidra till samhället, är dom välkomna. TEA party är för den invandring 'svenska politiker' drömde om att skapa i sina vanföreställningar om “Det perfekta samhället”. Dvs en invandring som berikar och bidrar. Svenska politiker lider av ett enormt komplex gentemot USA, som alltid haft en lyckad invandring. Men tack vare att svenskarn aldrig velat släppa på makten, har deras experiment gått åt helvete, som det alltid gör när en liten del av befolkningen ska bestämma över den stora massan.Vänsteridologier bygger på just vanföreställningar, för det finns inget perfekt samhälle. Svenska politikers komplex och världsovana hjärnor har visat sig i flera händelser, nu senast i nåt bisarrt försök att kopiera Minnesotas “framgång” med somalier. Dvs Minnesota har lyckats bättre än Sverige, att det sen ändå är helt misslyckat, är en annan sak. Det är skillnad på världen i Svenskt perspektiv. Sveriges elit reflekterar inte ens över det faktum, att i Sverige matar man trollen med bidrag, medans man i Minnesota tvingar folk att jobba - det kopplas liksom inte ens i hjärnkontoret på svenskarna, utan dom är så oerfarna och primitiva, att dom skickar sina politiker på en dyr resa för skattepengar för att studera vad “det märkliga är som gör att somalier i USA beter sig annorlunda än i Sverige” - idioter.USA:s konservativa stater har alltid fungerat utmärkt under konservativa förhållanden. Vi kan skryta med mord, våldtäkter och barnmisshandel. Folk dör i alla möjliga olyckor och alla möjliga tragedier utspelar sig. That's it, så ser samhället ut och det enda man kan göra är att ta hand om sig själv och de sina. Staten sköter polisen och rättsväsendet men i övrigt ska dom skita i folks liv. Däremot har vi aldrig upplevt Europeiska och Svenska saker, som massvåldtäkter på kvinnor, skyhög rån-överfallsstatistik, som övergår allt normalt. “Dialogpoliser” eller andra bizarra fenomen, som skapas, när man försöker skapa samhällen utifrån bestämnda ideal.Det som händer nu på flera håll är att staten växer och så även utgifterna. Problemen med illegala mexikanare kommer av att dom helt enkelt kan komma till USA och där få bidrag i flera stater. Det är det Amerikanare inte vill ha, dom vill inte ha en sån stor regering att bidrag kan delas ut av deras skattepengar till folk, och därmed inte till dom själva heller. Det är allt TEA- party handlar om och alla problem, som USA drabbas av i ekonomin, kan spåras till offentliga utgifter. När staten växer och utgifterna blir stora, börjar socialismen.Tänk på vad SD egentligen står för, innan du röstar nästa gång, dom som inte lever på bidrag inser snabbt, att det inte finns nåt alternativ i Sverige och tar tag i saken på egen hand, antingen genom att sluta klaga och rätta in sig i kollektivet, eller att packa en väska och stick. Jag tror att vi får se en svensk 'TEA party rörelse' i sinom tid, som vill minska regeringens inflytande över folket. Socialism brukar inte hålla, men jag står då inte och betalar svenska skatter under tiden jag väntar.

Posted: 18 January 2011 - 13:21 på http://tinyurl.com/Schweinpelz

2011-01-20 @ 06:55:35
Postat av: Peter Ghostwolf

@Nils DackeJag vill nog påpeka att man bör vara försiktig med att förespå sådana saker som det här "polis verktyget". Om du studerar vad som händer just nu i USA så håller befolkning på att slitas i två delar över just denna typ av teknologi.Där har man redan gått ett steg längre och börjar försök med installationer av "lögndetektor"-liknande teknik fö att se när "folk tänker våldsamma tankar".Du kan ju bara räkna om det på ena handens tumme, hur stor chansen är att 99% av SD's medlemmar skulle finna sig "åsiktsregistrerade" enligt gamla IB modellerna.Yttrandefrihet och tryckfrihet är ett tve-eggat svärd som skall användas flitigt men respekteras.Låt istället dessa "sanna rasister" som Alexander få göra bort sig själva så mycket dom vill, och om inte annat kan man ju titta närmare på vart gränsen skall dras för uppvigling och stämpling till brott samt hets mot folk grupp i befintlig lagstiftning.En vidare fråga som MÅSTE beröras i min mening är att Reinfeldt själv sagt att det inte finns några "Svenskar".Vad är då definitionen på "Medborgare" och när upphävde man vår rösträtt?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0