GAMMELPARTIERNAS VALANALYSER

Per Gudmundsson skrev efter debatten om våldsbejakande extremister i riksdagen att om Jimmie Åkesson säger att ett plus ett är lika två måste andra säga tre. En väldigt slående liknelse över hur gammelpartiernas företrädare agerar.

Barometerns ledarskribent Alice Teodorescu har återigen skrivit en läsvärd ledare, där Socialdemokraterna skjuts i sank.

”Socialdemokraternas kris fördjupas för var dag som går. Partiet har inte råd att begå samma misstag ännu en gång. De har inte råd att ägna sig åt genuscertifierad symbolpolitik.”

Alice Teodorescu skriver på ett rakt och konkret sätt utan en massa svammel.

”Valet förlorades för att politiken saknade substans. Att påstå något annat är att tillmäta Sahlin lite väl stor betydelse.”

Här anser jag att Alice Teodorescu slår huvudet på spiken, minst sagt. Detta har ingen av socialdemokraternas alla valanalyser kommit fram till.

Snart har alla partier i 7-klövern kommit med sin valanalys och det är faktiskt väldigt intressant att lyssna till de ansvariga för dessa valanalyser och vilka orsaker till det dåliga valet man funnit eller rättare sagt tror sig funnit. Senast var Annie Johansson ut och berättade om vad Centern gjorde för fel och hur man skall rätta till detta. Igår samlades Kristdemokraterna till kommundagar och KD har också kommit med några slutsatser om hur man skall vända den negativa trenden för partiet.

Analyserna är mer politiskt korrekta än den politik och de valmanifest dessa partier förde i valrörelsen.
Ingen av dessa partier har än så länge tagit upp invandringspolitiken och integrationspolitiken eller massinvandringen med dess konsekvenser för den svenska befolkningen och välfärden. Brottslighet, våldtäkter, otrygghet, bidragsfusk, islamisering, försämrad skola, försämrad omsorg och så vidare som följer i massinvandringens spår har ingen plats bland partiernas valanalyser. Beröringsskräcken för dessa samhällsproblem och dess orsaker är stora tabun för de etablerade partierna. Istället haglar det med politiskt korrekta floskler.

Jag kan inte annat än skratta varje gång dessa toppolitiker uttalar sig i media i sina avancerade valanalyser som föregåtts av månader av arbete men där skygglapparna monterades långt före valet och trots katastrofala valresultat ännu sitter fastklistrade på dessa toppolitiker.

Som Sverigedemokrat skall jag givetvis inte vara ledsen för detta då vi får fortsätta som ensamma spelare på vår planhalva medan gammelpartierna fortsätter att slås på sin planhalva om ett krympande antal väljare, då fler och fler väljare ansluter till Sverigedemokraternas planhalva.


Kommentarer
Postat av: allemand

Det är synd att man inte kan låsa in riksdagsfolket i riksdagen för evigt och inte släppa ut dem i samhället där de ställer till stor skada. Låt proffs sköta samhället, skolan, sjukvården o.s.v lämna amatörerna i politiken ifred i deras skyddade värld.Lås på riksdagshuset snarast.

2011-01-29 @ 11:06:10
Postat av: Hm

@allemand

Tänk på vad du skriver! SD sitter ju numera i riksdagen. Ännu har jag inte sett några tecken på att man smittats av PK-virus eller liknande.

2011-01-29 @ 11:33:54
Postat av: AWSvensson

Det har aldrig slagit gammelpartierna att den gemensamma kakan är konstant. Dvs när det dyker upp ett parti som för en politik som går hem hos väljarna så tar man röster från andra partier. Eftersom antalet mandat är konstant så är det självklart. Analysen borde därför inskränka sig till, vilka partier har gått framåt, vad har de som inte vårat parti erbjuder. I likhet med samhället i stort , genom att skänka bort stora delar av våra gemensamma tillgångar i svindelaktiga projekt så blir välfärdsdelen mindre, allt handlar om prioriteringar, har ni hört det förut.

2011-01-29 @ 11:37:41
Postat av: Micke

Vill tipsa om den här bloggen.

2011-01-29 @ 11:40:54
Postat av: Micke

Också tar jag med länken...http://happybeingmad.blogspot.com/

2011-01-29 @ 11:41:43
Postat av: kalle2

det blir snart omöjligt för 7 klöverns kreatur att blunda för den okontrollerade massinvandringens påverkan.

ett litet land som Sverige med bara 7,5 (innan massinvandringen började)miljoner svenskar får för sig att ge medborgarskap till snart 2 miljoner utlänningar, som i sin tur föder många barn.

men man bygger inte bostäder i samma omfattning, minskar ned på antal sjukvårdplatser, äldreomsorg, skolan, anslag till infrastruktur, tåg och bussar räcker inte till i städer,det finns inte arbeten.precis allt på verkar i vardagen av att bli ett sk Mångkulturellt samhälle. och det blir omöjligt för 7 klövern och dess statsstyrda media att dölja konsekvenserna.Alleman: precis varför skall folket detaljstyras av stollar? låt 7 klövern och deras mediaapparat mingla för sig själva. så kan folket bygga upp ett samhället bredvid som växer sig starkare och friskare. men hur gör man det?1 # ju om nya tidningar och tv kanaler skapas som skriver fritt. så kan gamelmedia skriva för sin klubb med inbördesbeundran. folk gillar fri media så enda inkomsten blir de statliga pressstöden som sedan reduceras när ingen vill läsa sagor(och då skulle inte barometern ha råd att planera att förstöra den fina parken med ett palats.)2 # kollektivtrafiken: privata bussbolag drivs bättre än 7 klöverns länstrafikbolag. Sverigevänliga kommuner med många SD mandat kan bryta sig loss från länstrafiken och sluta betala avgifterna. och istället skapa eget kommunalt bussbolag som har avtal med privata bussbolag som driver förnuftig trafik i grannkommuner.3# minska landstingens makt i hela samhällsapparaten, landstingen bör enbart bedriva sjukvård.==============================================

alla kan bedriva civil olydnad! genom att hålla med sverigefientliga chefen men utför ditt arbete med sverigevänlig utgångspunkt.

==================================================exempel: fackförbunden driver ju in förhöljda A-kasseagiften på 300 kr. varför kunde inte fackförbunden vägra om de är så emot den fördolda skatteavgiften. arbetsgivaren har rätt att inte dra av den automatiskt på lönespecen. folk får betala in den själva.nåt som är effektivt är att grannar går ihop och delar på tidningsprenumerationen eller säg upp tidningen. presstödet är ju grundat på upplagan och ses över varje år.#släng ut tv´n i garaget ,i källaren. svt sänder det som är sevärt streamat på webben. reklamen och lågbudget tv serier som andra kanaler sänder kan man slippa. köp tv serier ni gillar på dvd. bättre att kunna se tv och film när man själv har tid. låt inte tv styra din vardag.ge fler förslag! måste vara svårt att styra ett land när folket inte är med, det blir trögt. var inte så alert att lyda.

2011-01-29 @ 12:06:41
Postat av: MartinA

Jo, 2014 kommer väldigt många ansluta sig. Väldigt väldigt många av de som egentligen tycker som ni men skrämdes bort av den exempellösa hatkampanjen innan valet. Det är facinerande att tänka på, jag var riktigt nervös att gå och rösta på er trots att jag var helt övertygad. Jag blev utskälld på en fest när nån namedroppade att jag tänkte rösta på SD. Reaktionerna från människor var oerhörda.

Allt detta kommer vara neutraliserat 2014.Förändringen är redan oerhörd, jag skulle inte vara ett dugg nervös att berätta att jag röstar SD idag. Litet orolig kanske för att säga något korkat som kletar ner SD, men i övrigt inte.Min uppfattning är att bara den här förändringen kommer ge er 6% till, minst. Sen kan ni vinna fler med politiskt arbete. Och vi som en gång gått över lämnar er inte, vi har sett den fula sidan av etablissemanget och glömmer den inte.

2011-01-29 @ 12:24:12
Postat av: LN

Dagens betraktelse:

VISSA KULTURER ÄR OCH FÖRBLIR OFÖRENLIGA.Samvete - eller "samvetande", som det illustrativt kan uttryckas, på latin "con-scientia" eller på tyska "mit-wissen" - är gemensamt ägd kulturell förmåga att avgöra vad som är rätt. Denna innebörd finns inbygd i ordet. Om man ljuger, har man hela tiden en följeslagare, som likt skuggan förföljer en' och påminner om den frånvarande sannhetenen. Så länge vi inte vill veta av sanningen, är vi inte fria.Inom den kristna kulturkretsen är sanningen central. "Jag är vägen, sanningen och livet", skall Jesus ha sagt (Joh 14:5). Samvetet är ett ständigt närvarande korrektiv, som påminner en missdådare om det oriktiga och falska i hans eller hennes beteende eller utsagor.Inom den muslimska kulturen är samvetet och sanningen ett flytande begrepp, som inte utgör ett ständigt närvarande korrektiv till den enskildes uppförande - lojaliteten står inte till sanningen, som den framställes, utan till Allahs diktat och dennes postulerade dogmer.Sanningen inom Islam är det som passar idag, imorgon passar något helt annat och därför är sanningen något helt annat imorgon . Den som har varit i Mellanöstern känner igen resonemanget. Sanningen är ständigt utsatt för förhandling och den är lätt att springa ifrån.Detta synsättet förstås inte av de kulturkristna. Kristna missdådare som befinner sig inför skranket erkänner som regel sina ogärningar - såvida de inte är allvarligt psykologiskt avvikande, som till exempel 'kontoristen' Adolf Eichman, som gärna ville undvika den välförtjänta galgen - medan muslimer saknar det inre korrektiv, som kunde upplysa dem om något annat än, att all skuld i världen åvilar andra.För oss i västvärlden är skuldbegreppet något helt centralt, men vår ohjälpliga provinsialism hindrar oss ofta att se detta. Därför erkände den i vuxen ålder till Islam konverterade Colleen La Rose (JihadJane / planerat mord på Lars Vilks) sin skuld - ty hon kunde inte fly undan det religiokulturella påbud som fanns under hennes nypåtagna muslimska religiositet, medan tecknaren Westergaards angripare, Muhudiin M. Geele, som togs på bar gärning, agerar i överensstämmelse med den lögnkultur han är uppvuxen i och aldrig skulle erkänna någonting. Hans misslyckade mordförsök har andra skuld till. I hans ögon är problemet att han greps av de danska myndigheterna. När han väl blir dömd, kommer han inte att sona någon objektiv inre skuld, utan han tvingas uthärda den orättfärdighet han anser sig ha blivit påförd. Muslimsk kultur är således icke bara självrättfärdig och autistisk, utan har med våra ögon sett också infantilt aggressiva drag.Sanningen är central inom kristendomen - lögnen (Taqiya, Kitman) är central inom Isalm. Om sanningen gör oss västerlänningar fria, som det står i bibeln (Joh 8:31), så är Islams institutionella ljugande själva grunden för muslimernas inrotade ofrihet och slavtillstånd. Dessa två sätt att dels se världen och människotillvaron, dels agera på - det ena bakåtsträvande, det andra framåtskådande, är oförenliga.I striden mellan lögn och sanning är det vår plikt som tämligen upplysta västerlänningar att bekämpa lögnen och samvetslösheten på varje möjligt sätt - detta gäller inte minst de politiker och intellektuella, som i sin dåraktiga aningslöshet söker påtvinga oss lögnen. Skulle de, oavsett om de sitter i riksdagen eller i EU-parlamentet, lyckas med denna politiskt korrekta bedrift, kommer denna deras oförlåtliga idioti att påföra våra efterkommande krig och elände. [fritt efter LFPC på Snaphanen]

2011-01-29 @ 12:38:48
Postat av: Stefan K

Rätt komiskt att höra hur partiföreträdare efter partiföreträdare nu ställer sig upp och säger att "de gjorde fel i valet".

Är det därför som de nu röstar emot sina egna förslag?Vill fortsätta på MartinA:s inlägg.

Bara för två år sedan väckte det reaktioner när jag berättade att SD skulle få min röst och i vissa sammanhang höll jag helt enkelt inne med det. Idag är det ingen som reagerar, ingen som blivit ovän, vissa håller med i vissa frågor och framför allt...Det har framkommit att tre personer i min bekantskapskrets röstade på SD i valet.Det är nog snart bara pk-partierna, pk-journalisterna, kommunisterna och invandrarna själva som anser SD vara paria.

I det senare fallet, har nog de flesta invandrare gått på de lögner som de tre första exemplen förmedlar. Ni vet, de lögner som säger att SD tänker kasta ut alla invandrare ur landet, stoppa all flyktingmottagning, att invandrare begår alla brott och att alla muslimer är extremistiska islamister.Ibland undrar man om det är SD:s verkliga politik som egentligen skrämmer upp Sveriges invandrare eller om de räds de uppenbara lögner som sprides från tidningsredaktioner och partikanslin?

2011-01-29 @ 12:39:49
Postat av: Kalle

Det här är mer en efter riksdagsinträdet-analys för SD.SVerigeDemokraterna (SD) klev in i riksdagen som ett nytt parti med buller och bång, åtminstone i media.SD beträdde hela tjugo stolar i vårt finaste parlament.I början var det 4-5 stycken SD:are som äntrade talarstolen.Sedan verkar intresset för riksdagens talastol ha minskat. En talastol som följs intensivt av media och andra politiskt intresserade.Nu senast i torsdagens riksdagsfrågestund var det endast en SD:are uppe i talarstolen och ställde frågor.Kent Ekeroth ställde fågor till regeringen. Han fick ett svar av justitieministern.Hans frågor har gett genomslag på MeritWagers blogg. Vilket visar att det "lönar" sig att ställa frågor i riksdagen på frågestunden.Vart har ni andra SD.are tagit vägen??? Saknar er i riksdagens frågestund på torsdagarna kl 14:00.Förstår att ni har mycket att göra men det borde finnas tid avsatt för att ställa frågor till regeringen på frågestunden. Det är därför Frågestunden finns till.Hoppas på en stark förbättring av intresset från SD när det gäller Frågestunden i Riksdagen!!!Postat av: Inge Sandén

Så länge inte sossarna,moderaterna,centern och KD inte vågar ta i dom problem,som gör att SD växer hela tiden, då det är enbart SD som vågar säga att kejsaren är naken,har dom aldrig någon chans att komma tillbaka.FP och MP är faktaresistenta(lånat ordet av G&G)så härifrån kommer det inte så många röster och riktiga knegare tycker att MP består av fjantar,som tror att man kan uppnå välstånd genom att sitta i en ring och lyssna på någon genuspedagog.

På ett sätt är det ju fel att tala om för dessa fyra motståndare,vad dom gör för fel och att detta är orsaken till att dom mister röster till SD.

Dom som lämnat sina gamla partier och gått över till SD,har gjort det av övertygelse och avslöjat syftet med att all media som uppbär presstöd är rena skära femtekollonare som är rädda att missta sina bidrag om SD får makt att gå folkets ärenden.

Detsamma gäller alla företrädare för alla sorters vänsterkulturföreningar.

När två miljoner pursvenskar fått all info om hur deras skattepengar används i ett enda syfte att göra vårt land mångkullturellt istället för som vi trodde hjälpa människor som flytt från förtryck och totalitära politiska religioner,ja då är snart SD Sveriges största parti.

Det är inte arbetarna i vårt land som är SD:s fiender utan dessa kulturbidrags vänsterintellektuella proffesorer på universitet och chefredaktörerna på alla medier och inte minst de fega och rädda,som vet innerst inne att SD har rätt.

Den sista gruppen skall vi vinna genom enträget arbete och upplysning,då pursvensken aldrig skulle tillåta att andra kulturer och religioner skall få ta över hans land utan strid.

Fredriks skrämselskott,att det skulle bli kaos i riksdagen om SD tog sig inn,kommer han att få dyrt betala för i valet 2014.

Alla floskler och tillmätens tid är förbi om SD-sympatisörer,det är verkligheten nu och all tid framöver som gäller.

Landsförräderi och överhetsfasoner har i alla tider stått lågt i kurs, därför är tiden snart ute för dessa element i vårt land Sverige.

2011-01-29 @ 13:51:39
Postat av: MartinA

Bra inlägg av Kalle! Låt de andra partierna vara valmaskiner. Vi hoppas på mer än så från SD! Och det ni säger i riksdagen har faktiskt större genomslag än något annat parti. Det får en enorm effekt för en sjuklövare att titta på en debatt och känna att han håller med dödsnazistpartiet när de argumenterar mot hans politiska företrädare.

2011-01-29 @ 13:55:11
Postat av: Thoralf A

KalleVarje frågestund vara max 60 minuter. Varje parti har en prioriterad talare/frågeställare. Det är alltså 8 frågeställare och då försvinner ca halva tiden. Sedan är det talmannen som styr vem som får ställa frågor enligt de anmälda frågeställarna. Varje parti kan inte räkna mer än att max 3 får ställa frågor, ofta räcker tiden bara till två frågor för varje parti.

2011-01-29 @ 14:19:13
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Jan Rume

Först och främst vill jag rikat ett stort tack till rasisten Thoralf Alfsson som ägnat en hel postning till min ära på sin digitala dynghög

Detta är bra för det genererar träffar till min blogg där riktig fakta om SD finns, ett parti idag som håller på att spricka runt om i landet för att SD riks ska mjölka partistöd med 40% utav de de som sitter i kommunerna pengar som gör att SD inte kan föra lokalpolitik pengar som skulle gått till de lokala företrädarna.

Troligtvis har även Dragan Klarics blogg där denne släppt SD:s ordförandebrev gjort susen runt om bland SD folket landet runt

Sen Thoralf Alfsson var det lågt utav en person som utgers sig för att vara riksdagsman att hänvisa till medier han själv ratar . Detta visar åter att SD och dess folk inte gillar sanning haha. Lika illa är det att Thoralf raderar men det är väl att vänta av en feg krake som inte vågar bemöta ler åt pajasen Thoralf

Likaledes utelämnar han fakta om sig själv. 2006 träffade jag Thoralf i Karlskrona där SD hade möte på militärhemmet,Thoralf utmärkte sig direkt med sina rasistiska utspel men utav någon outgrundlig anledning har denne lyckats slicka partitoppen i röven så pass att de tagit honom till sig , eller ?

Knappast, Småland är SD:s sorgebarn läs SD:s egna veckobrev på Dragans Klarics blogg får ni se och som sagt när Thoralf är förbrukad åker han ut som alla andra.

Sen Thoralf det ryktas även vida om i Kalmarområdet att du var elak mot din fd. fru som lämnade dig, de säger du är en hustrumisshandlare , stämmer det Thoralf .http://janrumes.wordpress.com/

http://jrume.wordpress.com/

http://www.klaric.se/sd-distrikt-syds-ordforandebrev/

2011-01-29 @ 14:56:59
URL: http://janrumes.wordpress.com/
Postat av: Kalle

Tack för ditt snabba svar som klargjorde de krångliga reglerna/hindren för att nå den svenska allmänheten via riksdagens talarstol. (Såg dig på TV under frågesunden i torsdags. Bra att fler från SD var där.)Tittade även in på Sverigedemokraternas riksdagsblogg i eftermiddags. De SENASTE inlägget där var skrivet av...Kent Ekeroth för nio dagar sedan. Det verkar inte vara någon överdriven entusiasm för den bloggen av de andra i SD riksdagen. Det borde finnas massor av grejor som 20 SD riksdagsledamöter kan skriva om.Centern ansåg att bristande kommunikation bäddade för centerns valnederlag.Låt inte samma sak som bristande kommunikation drabba Sverige Demokraterna. Ni är vårt sista halmstrå för att få ordning på sverige!!!

2011-01-29 @ 15:00:10
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: Info

ÄR NI VÄRVADE?Mystiskt. Nu har Sveriges radio i ett av sina många program, som handlar om att 70 miljoner kurder ska ha rätt att ögonblickligen flytta till Sverige och att leva där gratis i evighet. Har man hört några protester bland Sveriges älskade? Andra Regering, Guben åck Gummman? (Sverigedemokrater = Gåbben åck gumman bara gaggar obehindrat om ingenting sånn ärr vi åck alla ällskar vi):KÅLDOLMENS DAG I KUNGSTRÄDGÅRDEN”Mångkultur kan aldrig räknas som ett hot, snarare som berikande kryddor i det där svenska som vissa element förtvivlat klamrar sig fast vid. Rasistanfrätta tomtar som vill övertyga oss om det är vi mot de andra. Som vill så hat, istället för att bygga broar. - - -Och vad är svenskt? Köttbullar? Nä nä, det och kåldolmar tog Kalle dussin med sig från Turkiet. Och tyskarna lärde dalmasarna att göra korv, falukorv.”Så skriver i en oikofobisk krönika Piteå-Tidningens medarbetare Torbjörn Carlsson d. 28/1 2011.Kanske har han uppmärksammat, att Sverige håller på att få en ny nationaldag, ”Kåldolmens dag”. Den firades d. 30/11 2010 för första gången med pompa och ståt på Karl XII:s dödsdag i Kungsträdgården i Stockholm - till åminnelse av nämnde konungs PÅSTÅDDA införande av den ”turkiska” rätten kåldolmar till Sverige. Och som en viktig påminnelse om att det knappast finns några svenska rätter eller något svenskt över huvud taget.Bakom projektet stod (enligt Sveriges Hembygdsförbunds hemsida) Globala gymnasiet, Centrum för religionsdialog i Stockholms stift, Guds Hus-projektet i Fisksätra, Sveriges Hembygdsförbund, ABF Stockholm, Judiska Församlingen i Stockholm och Islamiska Förbundet i Stockholm.Att generalsekreteraren för Sveriges Hembygdsförbund, Jan Nordwall, tillhör dem som står bakom och talar varmt för ”kåldolmens dag” (antisvenskhetens dag) förvånar inte - med tanke på hans uttalanden i Sveriges radio och på andra håll nyligen. Sverigedemokraterna har ju föreslagit högre anslag till bl.a. svenska hembygdsföreningar, naturskyddsföreningar, till Riksantikvarieämbetet m.m. – något som Nordwall högdraget betackat sig för och avfärdat som yttringar av ”rent nazistisk tradition”.Men den som har den allra minsta kunskap om ”fyllda” rätter inser, att vad som i resten av världen motsvarar kåldolmar inte är turkiska vindolmar (vinbladsdolmar) utan en i först i hela Mellanöstern (inte bara Turkiet), nu i stora delar av kontinentaleuropa vanlig rätt, bestående av köttfärsfyllda surkålsblad.”Sarma är en vanligt förekommande rätt i länderna på Balkan. Ursprungligen kommer den från Mellanöstern. Rätten består av köttfärs inrullad i surkålsblad. De berömda surkålskåldolmarna är idag en uppskattad maträtt i stora delar av (främst) centrala och östra Europa, bland annat Österrike och Tyskland. Ofta serveras sarma tillsammans med fläsk och extra surkål. Sarma är också namnet på små smala vinbladsdolmar som serveras och har sitt ursprung i Turkiet. - Vinbladsdolmar (eller vindolmar) är en maträtt som oftast äts som tillbehör till andra maträtter eller som plockmat i meze. Vindolmar tillagas framför allt av ris, vinblad, olivolja, citron och örter.” (Wikipedia.)Att Karl XII personligen skulle ha infört surkålsdolmar till Sverige är ytterst osannolikt. Likaså, att hans spridda, hemvändande karoliner skulle ha gjort det. Inga som helst historiska belägg finns för någondera. Indirekt däremot motsatsen. Det rör sig om en vandringssägen.Troligare är att Karl XII:s i Stockholm i många år boende, av turkiska (osmanska) staten utsända kreditorer började tillreda sådana hemlandets rätter och i brist på surkålsblad började använda vanliga vit-/grönkålsblad. (Deras uppgift i Stockholm var att bevaka de väldiga fordringar, som Turkiet då hade på Sverige.) Dessa högt uppsatta främlingar hade den ranghöghet som krävdes för att deras vanor och matvanor skulle börja anammas av allmänheten.Alltså, herrar Nordwall, ädla kyrkoprelater, judar, muslimer, socialdemokrater och andra oikofober: BÖRJA MED ATT FÖRST INFÖRA KÅLDOLMENS DAG I TURKIET! Till åminnelse av den resenär, som en gång i en avlägsen forntid medförde receptet till Turkiet från t.ex. Syrien.Övergå sedan till att införa kåldolmens (och kaffets) dag i t.ex. TYSKLAND, ÖSTERRIKE och UNGERN. Rapportera hem till Sverige, om era arrangemang blev applåderade eller inte.2011-01-29 @ 15:27:43
Postat av: American ThinkerJag vill absolut hâlla med Kalle klockan 13:37:57. Vad hâller SD pâ med?

Varfør lever ni inte røvare i parlamentet. Varfør bemannar ni inte talarstolen vid varje møjligt tillfælle och stæller 7-kløvern mot væggen. Och fortsætter sedan med motioner, øppna brev, pressmeddelanden osv. Har ni lyckats ta er in i parlamentet bara før att fâ sitta med vid køttgrytorna och før att sækra sâvæl førplægnaden som pensionen - inte bara før egen del utan æven før slækt och sâ kallade kærestor, eller anser ni (fortfarande) att ni har en uppgift och en skyldighet mot era væljare.Er situation ær unik och om ni pâ allvar och bâde synligt och hørbart før alla i Sveriges land som gitter att vara uppmærksamma, arbetade før en generalførændring av det maktkorrumperade Svenska samhællet, skulle ni bâde vinna nya medlemmar och och fâ en tillstrømning av aldrig skâdad omfattning vid valet 2014. Ni tænker troligen inte tillræckligt stort och nytt, hur skulle ni kunna det, uppvuxna och programmerade som ni ær under och av det postpalmeitiska skurksamhællet. Eller sâ ær ni varken tillræckligt intelligenta eller kompetenta. Det vimlar ju av idioter i det Svenska parlamentet - och gør man en jæmførelse med hur det gâr till i det Danska parlamentet, sâ stâr det omedelbart klart, var viljan, dynamiken, personligheterna och uppkæftigheten finns. Biskopen Brunne, Guds egen lilla flata, skulle væl ha passat in bra hos de grøna eller hos kommunisterna. Jag tycker den dær koreanskfødda bruttan, som ær galjonsfigur hos shit-channel-4, pâ nâgot sætt, i all sin sjælvokritiska enfald, ær representativ før Svensk intellektualism nær denna førsøker hâlla sig kvar pâ nattgammal is.Ni SD-snobbar som lâtsas jobba, knyt till er erfaret folk, som hade hunnit att bli vuxna føre 1968, folk med gedigen erfarenhet och kunskap. allt ær ta mig fan inte guld som ær ungt. Och ni hær pâ blogen, var inte sâ førbannat mjækiga, kom med nâgot nytt, sitt inte bara och stryk varandra medhârs. Vad A personligen tycker, ær ointessant, æven om B tycker likadant. Gubben och Gumman ær ofta de(n) mest nytænkande hær hos Thoralf. En gedigen humorist (med spelad dyslexi?) som med rætt træning och ledning, skulle kunna nâ stjærnstatus som nâgot slags sanningsægande ny Lindeman. Vill ocksâ passa pâ att høja Dagens Betraktelse klockan 12:38:48 till skyn. Det var det sannaste och mest vælskrivna jag sett pâ længe. Hær skildras huvudorsaken till att en 2-kultur ær omøjlig, sâvida ni alla inte ær inriktade pâ att lâta er underkuvas och bli dhimmis. Eller skall landet delas upp i en sekulær bit och en muslimsk?Upp till kamp och slâss før det lilla ni har kvar. Till och med muslimerna i

NordAfrika ær mindre kujoner æn ni trygghetsnerknarkade pursvenskar. Till

SD skulle jag vilja ge râdet att skicka till USA en intelligent observatør, som hos TEA-Party-rørelsen kan inhæmta kunskap om strategi och metodik. 7-kløverns førtryck av den Svenska nationen ær inte stort annorlunda æn Mubaraks, det utspelas bara pâ olika nivaær, den ena litet finare æn den andra, den ena lite mera civiliserad æn den andra.

2011-01-29 @ 15:45:30
URL: http://www.americanthinker.com/
Postat av: Funtaren

Kalle, jag håller naturligtvis med dig om att kommunikation med väljarna/medlemmarna är ett partis livsblod.Men samtidigt - SD är fortfarande i en skarp uppbyggnadsfas. Man saknar resurser inom många områden. Man saknar också pengar eftersom det omtalade partistödet inte betalas ut i en jättesumma dag 1. Något många tror, och något som ställer till det för partiet eftersom denna tro får folk att inte ställa upp ideellt. Se PI:s agerande t ex.I denna situation måste man prioritera hårt. Jag är helt övertygad om att intensivt arbete pågår för att förbättra den externa kommunikationen (vilket absolut behövs), men det viktigaste måste trots allt vara att fokusera på arbetet i riksdagen, och genom att visa kompetens och initiativ erodera det kompakta motståndet mot neutral eller positiv rapportering om och med oss i media.Detta är samtidigt den bästa sortens kommunikationssatsning eftersom ingen riktad partikommunikation kan mäta sig med det genomslag ett reportage i allmänna media ger. På ont eller gott.Jag anser att det räcker gott om vi har en genomarbetad och lanserad kommunikationslösning (nyhetsförmedling med kommentering som kan ta upp PI:s kastade handske, forum för mer allmänna diskussioner, medlems- och sympatisörscommunity etc) framåt slutet av året eller i början av nästa. Även om tidigare naturligtvis är bättre.

2011-01-29 @ 16:00:13
Postat av: Kalle

>FuntarenTack för ditt svar men det var för oss trogna läsare av Thoralfs blogg ingen överaskning att SD kom in i Riksdagen. Så här i efterhand kan man lugnt säga att SD (vi) borde ha varit MYCKET bättre förberedda på Riksdagsentren.Media behöver massor av spektakulär info om vad som sker för att nappa på något. SD i dagens stund skickar inte ut några spektakulära metkrokar som media kan nappa på. Tystnaden är i det närmaste total. Det är nu vi i SD har chansen och inte nästa år. Smid medans järnet är varmt. Snart kallnar intresset för SD om vi inte tar tag i saken.SD kan inte hänga upp tillvaron på Politisk Inkorrekts (PI) galge. Vi måste ha ett absolut oberoende media. Vi hade ett, SD-kuriren.net Sönderhackad och begravd i all tysthet.SD behöver något NU inte i morgon. Det borde ha gjorts något redan igår.

2011-01-29 @ 16:19:25
Postat av: Inge Sandén

@American Thinker.

Känns svårt att ta din krtik på allvar.

Om du är en vän till SD och Sverige skadar du mera än är till nytta för oss pursvenskar genom att skriva "ni SD-snobbar" finns inga,som jag stött på ialla fall.

Du kanske inte hade läst Thoralfs svar till Kalle innan du kastade dig över tangentbordet.

Det finns inga trygghetsnedknarkande Pursvenskar möjligtvis en del bortskämda snorungar barn och barnbarn till 68-vänstern.

Positivt att du strör rosor över G&G som är en tillgång på denna blogg som tar väl hand om en del troll som t.ex den hjärntvättade Jon och rättshaveristen Jan Raumer.

Kritik är bra om den är nyanserad och befogad.

Men det viktigaste är att vi sluter leden och håller ihop mot alla vänsterintellektuella som äger all media i detta land.

Man skall inte håna sina egna för att en del är bättre på uttrycka sina åsikter i tal och skrift.

Vi SD-pursvenskar gör så gott vi kan och vinner mark för varje dag som går.

Du varvar med ros och ris.

Din beskrivning av biskopen Brunne var mera passande på denna blogg.

2011-01-29 @ 16:37:25
Postat av: LN

En amerikansk "invandrares" syn på Sverige, invandringen och medinvandrare. Läs hela!...

I have had the opportunity while here in Sweden to learn more about the system and the unbelievable cost immigrants put on host nations (at the tax payers expense of coarse). The comparison of the burden Mexicans and Central Americans put on America is equivalent to Middle Eastern asylum seekers/immigrants in Sweden. These immigrants are dealt visas, usually time based, but are also given living and rationing costs. A local news agency reported recently that the seekers granted a permit receive between 6000-7000 SEK($912-$1,064) a month from the tax payers. Of the roughly 32,000 applicants, Sweden accepted a little over 10,200 in 2010. That sets the tax payers back roughly 61,200,000 SEK ($9,300,000) a month at 6000 SEK.

...

Postat av: LN

Denna länk fungerar!http://happybeingmad.blogspot.com/2011/01/as-immigrant-why-i-hate-immigrants.html

Postat av: MartinA

Det här är inte danmark 1995, detta är sverige 2011, ett intolerant land med regimtrogen press som bara letar efter blottor.Detta valet så lät svenskar bli att rösta på SD för att media var partiellt framgångsrika i att utmåla SD som dödsnazister.

Nästa val går inte det igen. Nästa val kommer argumentet vara seriösitet och kompetens tror jag. Jag känner ingen annan som röstar SD men det är så snacket lätt går där. "Dom är ju inte seriösa" och "pajasar" etcetera, trots att inget parti är mindre pajas och mer seriösa än SD.Det är en fråga om strategi antar jag. Och hittills har SD alltid träffat rätt strategiskt, jag är faktiskt mycket imponerad. Har skakat på huvudet många gånger åt SDs beslut men de har oftast visat sig korrekta, min analys/reaktion har visat sig felaktig.

2011-01-29 @ 17:14:23
Postat av: Erik E

Det är väl inte SD:s tillväxt som är själva målet utan sakpolitiken. Därför skulle det inte skada om de andras valanalyser var lite mer verklighetsbaserade och de får gärna stjäla SD:s politik.De borde också inse att "vinna valet" (som nästa sosseledare får som uppdrag) snarare handlar om att "vinna regeringsmakten" och att enklaste vägen dit är att presentera en statsministerkandidat och budgetproposition som kan tolereras bättre av SD än det borgerliga alternativet.

2011-01-29 @ 17:34:33
Postat av: Gubben o Gumman

Det är något visst med norrmän iallafall,svårt

att sätta fingret på .Varför inte göra som oss?Sätt tummen i ögat på Britta Svensson och hennes krönika angående arbetsskygga,idag pinkar denna kvinna på diskrimminerade svenska gossar.

Som vanligt inte en siffra rätt.Någon kan väl skicka över en länk till Jan Raume.Innan du läser hennes krönika vill vi ge dej några ord på vägen från verkligheten : Gubben o Gumman pratade med en ung pursvensk man om en mycket svår utbildning att ta sej in på, 30 stycken platser på

3000 sökande hans svar : Det är som vanligt tjejer och invandrare som gäller.Unga svenska män slåss mot glada sprit och narkotika langare etnisk dikriminering på arbetsmarknaden ,dessutom skall dom helst leka med dockor om genuskommunisterna får som dom vill.Hennes boss Tomas "målvakten"Mattson citerar en tidningsrubrik "Walk lies an Egyptian" är en fantastik rubrik tycker Mattson,vi ändrar lite :

Walk lie a joddlare",frågan är då om Mattsons hussar tycker den rubriken är lika fantastiskt.Vad menar Tomas Mattson egentligen med att delge sina läsare denna rubrik?

Ger han igen för gammal "Malmöost"Sannolikt skulle Mattson befinna sej fast bunden i brödernas kofångar, när dom i varsin bil kör åt varsitt håll."Clownbloggen" (Expressens opinitionsblogg) har inte

producerat någon dynga än idag men det kommer väl.

2011-01-29 @ 17:56:24
Postat av: Gubben o Gumman

Din kommentar fastnade på vägen kommer inte att publiceras förrän den godkänts hehe

Visst skriver vi bra men detta är ju löjligt...

2011-01-29 @ 17:58:07
Postat av: Funtaren

Kalle, jag kan inte hålla med dig om din analys.Man kan alltid önska sig att man kunde varit bättre förberedda, men givet livets realiteter var vi så förberedda vi kunde vara. De som kunde kandidera, kandiderade (hjältar!), de som kunde stödja, jobba, argumentera, anonymt eller öppet, gjorde detta. De investeringar som kunde göras, gjordes. Jag tror inte det fanns många kronor över i kassan den 20 september 2010. Med tanke på det totala krig vi utsattes för från hela etablissemanget är det fortfarande en enorm bedrift att SD faktiskt kom in.Du har rätt i att SD bör göra utspel och hålla informationsflödet till massmedia aktivt, men detta finns redan, och information flödar. Lite långsamt ibland kanske, men det skall finnas saker att informera om också, och informationen skall hålla kvalitet. Det får inte bli så att vi lämnar ifrån oss illa genomtänka skrivelser bara för att visa aktivitet.Många i massmedia hugger f ö inte på krokar SD lägger ut om de inte tror att de kan kroka SD själva med hjälp av dem. De krokar de hugger på, och som ger bäst resultat för oss, är de krokar som övriga partier fastnar på och där vi kan dra in fångsten. B&B-affären t ex. Det kommer fler sådana. Tänk på att två borgerliga partier och vänstern kämpar för sin överlevnad, och att sossarna är i fritt fall med en oduglig partiledare och ingen klar kronprins. Om man därtill lägger att överbarbarens poserande gentemot oss blir mer och mer ohållbart för varje dag - ja, det kommer mycket gott för Åkesson att förhålla sig till.Jag vidhåller att det viktiga är att det arbete vi gör i riksdagen och i de kommunala församlingarna håller hög kvalitet och prioriteras. Det resulterar automatiskt i ett flöde av högkvalitativ information som massmedia inte har någon ursäkt att censurera.När pengarna finns kan man sedan bygga upp en bra och robust nätnärvaro. Du har helt rätt i att vi måste ha en ny SD-kurir. Jag vill som sagt också se en nationalkonservativt färgad diskussionssajt/community utan den nassestämpel som övriga communities dras med. Jag har sett information om att arbete pågår (förstod att det fanns diskussiner på konferensen nyss tex) men att man tar ett större grepp än att bara återuppväcka SD-kuriren. Jag väntar gärna på resultatet av detta.Jag tror inte intresset för SD kommer att dö. Inte så länge vår statsminister beter sig som ett stort barn så fort partiets namn kommer på tal. Jag hoppas jag har rätt, för om du har rätt så är det redan för sent.

2011-01-29 @ 17:58:54
Postat av: Gubben o Gumman

Lokalt : "Svågerköpings Allehanda" Barometern en (borgelig tidning) i Kalmar med 45% av rösterna till Johan Persson och hans socialdemokrater.

Bla pappa till Kalmar arena ,och 1800 jippiesvenskars ankomst sista åren till Kalmar.Om du är i stan kör förbi komvux vid 16.00

(Vid Max hammburgare gamla värmestugan för Kalmarpolisen)Tidningen har nu när Kalmar arena står klart kommit på att det blivit lite kostsamt.

High five "Blank-Andersson"Är det det man kallar för "vattentät" journalistik.'

På engelska"slowstarting writing by DDR ""Vi gnäller lite när det ändå är försent"Kalmar arena skall för övrigt heta Guldfågeln arena så Rydström fär väl finna sej i att motståndarna säger:

pip pip på planen.

2011-01-29 @ 18:10:05
Postat av: Gubben o Gumman

Inge Sanden : Faktaresistent fick vi från Ibbe

Rätt skall vara rätt.

För övrigt gillar vi Norge idag...

Tänk att det skall behövas en norrman

Denna kille/tjej ser vår potential.

2011-01-29 @ 18:16:18
Postat av: Funtaren

GoG: Då kanske detta blir synen man möts av i korvkön på Kalmar arena i fortsättningen:http://www.youtube.com/watch?v=sLOMMMaVWTIOch en elvamans iscensättning av detta kunde vara slutklämmen på varje match:http://www.youtube.com/watch?v=ajvUWv1HZa0

2011-01-29 @ 18:31:32
Postat av: Gubben o Gumman

Funtaren : Fågelsången och detta gänget är helt ok.

Musik och dofter flyttar människor i tid.När det gäller fågelsången hamnar Gubben i en militär matsal på 1920-talet när fågelsången ljöd:

Slog 200 man takten med besticken i borden till o med vaktchefen log.Den som kan fixa en sådan mössa till oss blir våra vänner för livet den är stencool.

2011-01-29 @ 18:41:12
Postat av: AWSvensson

GoG, om du gjorde militärtjänst på 20 talet så kan inte den vänskapen bli särskilt varaktig.

2011-01-29 @ 18:55:10
Postat av: riffi

Jag tycker äldrefrågorna kommit bort.Två grupper är missnöjda: 65-75 åringar som pga låga pensioner fått det mycket sämre än vad de utlovats och förväntat sig. Medelålders, framförallt kvinnor som ser efter sina (väldigt) gamla anhöriga och ser hur illa de anhöriga behandlas. Framförallt det sista är en dold samhällsskandal.Valfilmen med damen med rollator var dålig. Inga gamla blev lyckliga av att valfilmen visades för och bejublades av 800 000 unga.Arbeta konkret med äldrefrågor på samma sätt som med invandringsfrågan, men utan koppling till invandringsfrågan eftersom äldre då känner sig som slagträn i debatten. Äldrefrågorna måste sättas i centrum och stå för sig själva.

2011-01-29 @ 19:09:05
Postat av: Gubben o Gumman

Bra AW Svensson vaket ,där är något som inte stämmer,du var först att knäcka den nöten,grattis.

Sedan skall man väl ite underskatta yougurt och sex 4 gånger om dagen heller.Nu kommer nästa hjärnjympa ,varför har ett av Gubben o Gummans inlägg hamnat i kontrollfiltret.Inlägget innehöll något av följande namn :1 Winston Churchill

2 Jan Raume

3"Bullten i Bo" (Emil i Lönneberga du vet)

2011-01-29 @ 19:20:57
Postat av: Funtaren

riffi:Valfilmen kanske främst talade till yngre människor, men yngre människor tänker på äldre, tro inget annat. Den gjorde nog god nytta.

2011-01-29 @ 19:24:14
Postat av: Gubben o Gumman

Nytt försök vi gjorde dubbelfel, har nu två inlägg i filtret ,kommer nog sedan kanske.Bra AW Svensson mycket vaket det är något som inte stämmer med 1920-talet,men underskatta aldrig yougurt samt sex 4 gånger om dagen.Förrutsättning för det sista är att det simmar omkring duktigt med Åhus snapps i venerna så att trycket kommer dit det skall så att säga.

"Down Town alltså"

2011-01-29 @ 19:26:22
Postat av: AWSvensson

Den erfarenhet jag har genom diskussioner med pensionärer är att de är vansinniga på den förda asylhanteringen. De har klart för sig att de är svindlade , de har arbetat och tagit hand om sina barn och får i många fall en pension som är totalt mindre än dessa som inte bidragit med ett något genom det bedrägliga äldreförsöjningstödet. Detta är människor med lång livserfarenhet som kräver sin rätt , och det ska de få genom SD politik. Så underskatta inte pensionärer , de förstå orsak och verkan.

2011-01-29 @ 19:33:22
Postat av: AWSvensson

GoG , det är lögnfiltret som är aktivt.

För er som inte har annat för er än attlyssna på P 1 radio alltså en lördagskväll har haft förmånen att lyssna på en svamlande Veronica Palm. Måtte gud vara svensken så behjälplig att sossarna väljer henne till partiledare, amen.

2011-01-29 @ 19:38:56
Postat av: Kalle

>Funtaren""Jag vidhåller att det viktiga är att det arbete vi gör i riksdagen och i de kommunala församlingarna håller hög kvalitet och prioriteras. Det resulterar automatiskt i ett flöde av högkvalitativ information som massmedia inte har någon ursäkt att censurera."" Skrev Funtaren.Kan tyvärr inte hålla med dig tyvärr. Hade hoppats att jag skulle kunna det!!!I min kommun finns SD representerat. De fanns även med under förra mandatperioden. Jag blev kanonglad för SD i vår kommuns fullmäktige.Under HELA förra perioden sade de inte ett knäpp eller skrev motioner i fullmäktige. De var närvarande men ändå frånvarande för oss väljare som hade hoppats på lite avtryck i kommunens politik och media. Inte ett smack under hela fyra år. Likadan tystnad så långt i denna mandatperiod.Bävar för att en liknande tendens börjar sprida sig i riksdagsgruppen för SD.SD sviker sina völjare med att inte agera. SD-värljare reagerar till slut och media får vatten på sin kvarn.2011-01-29 @ 19:43:15
Postat av: Funtaren

Kalle: Det verkar som om vi pratar om samma sak.Vad du nämner här är just vad jag anser måste prioriteras. Aktivitetsnivån i politiken på både riks- och kommunnivå måste upp. Jag kan mycket väl se att det kan vara extremt svårt på kommunal nivå om övriga partier gaddat samman sig mot SD, vilket kan göra att självförtroendet hos kanske ovana politiker tar stryk och gör det svårt att söka nya vägar.Men här måste fokus ligga. Om arbetet i beslutande församlingar och med motioner håller hög kvalitet finns det något bra att rapportera om och då kommer de barbackakanaler vi har nu att vara tillräckliga för en tid. Finns detta inte kommer det inte att bli bättre oavsett hur flashiga fora och webbplatser vi bygger upp. Det blir kejsarens nya kläder av det hela.Jag fick just en tanke: Ett fora som bör byggas upp bör vara ett internt för alla kommunalpolitiker. Naturligtvis omgärdat av solid säkerhet. Med så många fåmansgrupper som vi har kommer ett sådant forum att göra mycket för att häva ensamheten i politiken.Och nej, jag tror inte du behöver vara rädd för en sådan situation i riksdagen. Folket vi har där är lite för engagerade för att detta skall vara en möjlighet.

2011-01-29 @ 19:57:44
Postat av: LN

"Jag fick just en tanke: Ett fora som bör byggas upp bör vara ett internt för alla kommunalpolitiker. Naturligtvis omgärdat av solid säkerhet. Med så många fåmansgrupper som vi har kommer ett sådant forum att göra mycket för att häva ensamheten i politiken."Bravo - ett eller flera interna och lösernordsskyddade fora för lokalpolitiker - skulle otvivelaktigt vara till enormt stöd och stor hjälp för alla SD-politiker ute i busken.Överhuvudtaget all horisontell kommunikation skulle vara till stor hjälp.När skaffar SD den halvgeniala intenetekvilibrist som behövs och har behövts sedan långt före valet?KOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATION

KOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATION

KOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATION

KOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATION

KOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATIONKOMMUNIKATION

2011-01-29 @ 21:21:47
Postat av: Funtaren

LN: Bara så att jag inte lagt grunden för en besvikelse när det gäller mitt förslag så vill jag säga att även om mitt förslag låter enkelt och billigt så måste vi tänka på att vi är en av de organisationer som hackers (iaf svenska sådana) är mest motiverade att cracka.En sådan lösning som jag nämnde måste vara bra nära 100 % säker om den skall vara till någon praktisk nytta. De förtroendevalda måste kunna diskutera åtminstone vardagspolitik relativt fritt, inkluderande strategiska diskussioner för att hantera kommunalpolitik, och jag inte är säker på hur pass kostsamt det skulle vara att uppnå detta. Jag vill definitivt inte åta mig att speca en sådan lösning, därtill är jag inte kompetent givet den extrema hotbilden.

2011-01-29 @ 21:50:54
Postat av: MartinA

"Bravo - ett eller flera interna och lösernordsskyddade fora för lokalpolitiker - skulle otvivelaktigt vara till enormt stöd och stor hjälp för alla SD-politiker ute i busken."Det skulle också vara himmelriket för SDs motståndare. Under 2 år av kommunikation kommer de alltid att kunna klippa ut några sidor av klantiga kommentarer från "det rikstäckande rasistiska nätverket". Håll ut fram till nästa val? Då löser sig detta problem automatiskt i och med att SD tredubblas.

2011-01-29 @ 22:23:32
Postat av: Funtaren

MartinA: Jo, jag vet hur du tänker. Samtidigt - med ett sådant nätverk, modererat, skulle sådana tendenser hos enskilda kunna fångas upp och korrigeras innan de når massmedia. Jag tror det skulle vara en möjlighet till mognadsprocess.Och jag tror verkligen att det behövs - det måste vara f-bannat ensamt att sitta ensam i ett kommunfullmäktige där folk kanske inte ens bevärdigas hälsa på dig.På den tiden när jag var aktiv i kommunalpolitiken (länge sedan nu) så blev jag omhändertagen och ledd in i arbetet på ett sätt jag inser att hjältarna därute bara kan drömma om. De får nog vara glada om de inte blir direkt saboterade.Men som sagt, du har ju rätt i att det kräver en rejäl säkerhetslösning, så det kan nog tyvärr inte ligga högst på att göra-listan.

2011-01-29 @ 22:35:36
Postat av: Kalle

Kanske Proxyserver eller VPN-tunnel är vad ni söker för "säkra" kontakter via internet. Vanliga hederliga gamla telefoner kan ju också användas för lite hemligt snack mellan olika kommunalfullmäktige i olika kommuner. Videokanferanser och liknande finns kanske också att tillgå.Det gäller bara att hitta problemen och lösa dem på bästa sätt.Några länkar som kanske kan vara intressanta. Hoppas att de funkar/lever.http://sv.wikipedia.org/wiki/Proxyhttp://sv.wikipedia.org/wiki/VPN-tunnel

2011-01-29 @ 23:02:25
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Vi hade inte tid att lyssna på P1

Gubben o Gumma drack jordgubbs yoggi ur sitt spannNär det gäller valanalysen som blogginägget faktiskt handlar om, så fanns en sak oikofoberna undrade över : Hur många mandat får SD 2010.Svaret har dom fått nu ,samma fråga dyker upp framåt kvällskanten i Sep 2014,svaret minst 20 mandat till.7-Klöverns valanalyser är mest av teraupetiskt art.Sossarna är helt slut spelar ingen roll vilken clown dom väljer,fast det hajjar dom inte själva.Skulle Sannfinländarna braka upp på 20% ligger SD:s syskonpartier i spantet 16-28% i dom Nordiska länderna,Boljevikerna på redaktionerna får det svettigt,lycka till med er journalistik.

2011-01-29 @ 23:23:33
Postat av: Funtaren

Är det bara jag som inte riktigt kommer överens med Sannfinländarnas politik gentemot de svenska länen? Är det inte så att de vill avskaffa tvåspråkigheten mm? Med tanke på ländernas historia (det har ju varit ETT land under hundratals år, tills dess Finland slets ifrån oss i krig) så ser jag inte riktigt denna attityd som rimlig. Svenskan är trots allt ett infött språk i Finlands västra län sedan århundraden.

2011-01-30 @ 00:08:58
Postat av: LN

I dårarnas paradis behövs det moskéerJag, Jan Stefan Attefall, född 21 augusti 1960 i Lycksele i Västerbottens län, är en svensk politiker (kristdemokrat) och minister i Reinfeldsts regering. Jag driver I Allahs, Den Nåderikes, Den Barmhärtiges Namn blogg med namnet *Masha'Allah Sverige*. Masha'Allah är som sig bör arabiska med ungeförliga betydelsen "enligt Allahs vilja".

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jag vill se över hur staten kan stödja samfund som inte har råd med egne gudstjänstlokaler. Vid alldeles för få tillfällen diskuteras religion på ett nyanserat sätt. Utgångspunkten är många gånger att religion är något konstigt och extremt. Detta synsätt präglar i dag debatten som på ett olyckligt sätt, och i en salig blandning, kommit att handla om religion, terrorism och integration.Som minister för trossamfund är jag övertygad om att trossamfunden är en betydelsefull del av det civila samhället. Till skillnad från Carina Hägg och andra kritiker är jag glad över alla politiker som samtidigt har en aktiv roll i föreningar och trossamfund, som exempelvis Mehmet Kaplan. Vi politiker får aldrig avskärma oss från samhället.Jag tror i stället att en nyckel till lyckad integration är att ge människor som invandrar till Sverige möjligheten att finna en trygghet här genom sin kultur och religion, utan att detta ständigt ifrågasätts. Att hitta det trygga och hemvanda via sin religion och därifrån hitta ingångar i det svenska samhället måste uppmuntras. Religiösa gudstjänstlokaler, så som kyrkor och moskéer, har en viktig roll som trygghetsbärare och samlingsplats. I dag finns ett problem i att många samfund inte har råd med egna gudstjänstlokaler som passar deras behov, särskilt bland församlingar som naturligt inte har etablerade lokaler att söka sig till i Sverige. Vi behöver därför överväga hur statens stöd till kyrkor och samfund bör utformas så att behovet av gudstjänstlokaler kan mötas.Den ton som genomsyrar Jimmie Åkessons utspel och artiklar visar att han inte på ett seriöst sätt angriper problematiken. Vi löser inga problem genom att misstänkliggöra stora grupper eller företrädare. Och jag tror knappast att de muslimska företrädarna granskas mindre än andra.

http://gudskelov.wordpress.com/

2011-01-30 @ 09:16:17
URL: http://gudskelov.wordpress.com/
Postat av: MartinA

Kalle, om något digitaliseras så kommer det förr eller senare till allmänhetens kännedom. Om inte annat på grund av interna strider inom SD och en skärmdump. Om du ska ha många människor i nätverket så är det att anse som ett publikt forum, säkerhetsmässigt.

2011-01-30 @ 09:40:19
Postat av: LN

Då gör jag väl ett nytt försök att tränga igenom Thoralfs nyinförda censur.Jag ville således göra bloggläsarna uppmärksamma på att i landet Gosen, dvs Nya Sverige, finns det en minister i Reinfelts folkfrånvända regering med namnat Jan Stefan Attefall. Denne folkvalde minister driver "I Allahs, Den Nåderikes, Den Barmhärtiges Nam" en blogg med namnet *Masha'Allah Sverige*. Masha'Allah är som sig bör arabiska med ungeförliga betydelsen "enligt Allahs vilja".Jag avstår denna gång av censurmotiverade skäl att citera något från bloggena. Besök den: http://gudskelov.wordpress.com/ och tag bl.a. del av herr Attefalls uppfattning om tonen "som genomsyrar Jimmie Åkessons utspel och artikla".2011-01-30 @ 09:59:58
URL: http://gudskelov.wordpress.com/
Postat av: HenrikP.

En sak är säker .....denne ledarskribent(AT) är INTE könskvoterad! Snacka om att formulera sig glasklart och 100% rätt. Alice i underlandet (Sverige)!

/HenrikP.

2011-01-30 @ 10:19:56
Postat av: WMB

@ American Thinker skrev:

"Ni SD-snobbar som låtsas jobba, knyt till er erfaret folk, som hade hunnit att bli vuxna före 1968, folk med gedigen erfarenhet och kunskap. Allt är ta mig fan inte guld som är ungt."Urvalet i åldersgruppen "vuxna före 1968" lär nog inte vara särskilt stort. Vi (stukade) äldre svenskar är så förbannat fega. De flesta av oss vågar inte ens berätta för våra vänner att vi röstar på SD. Ja, en del av oss äldre är till och med så fega att vi inte ens vågar rösta på SD, trots att vi står där ensamma i båset och inte behöver berätta för någon enda människa vilka sedlar vi har smusslat ned i valkuvertet.Eller ska vi kalla det för att vi är försiktiga istället? Ska vi kalla det för vad det är för många av oss: vi är rädda om våra barn och barnbarn. Vi vill inte att de ska mista sina jobb eller bli mobbade/misshandlade i skolan.Så stora och effektiva är förföljelserna från de "rätt-tänkande generösa antirasisterna" mot oss "feltänkare". De förstnämnda har nämligen hela politiker- och medieetablissemanget på sin sida, ännu så länge.På grund av detta ser vi de officiella SD-representanterna som ingenting mindre än riktiga hjältar.

2011-01-30 @ 11:34:58
Postat av: Kalle

>Martin ADet var endast ett förslag av mig för att kommunerna skulle bli bättre med kontakter och stöttning över kommungränserna för SD-kommunfullmäktigemedlemmar.I min kommun höll SD-politikerna knäpptyst under förra mandatperioden. Samma tendens också under nuvarande mandatperiod. De röstar med sjuklövern UTAN att föra eller rösta för SD-politik. De lägger inte heller motioner med SD inriktning. De sitter där som i en trevlig sällskapsklubb och hoppas att så många som möjligt hälsar på dem och är trevliga i kommunfullmäktige.Vart tog SD-politiken vägen???En period som var knäpptyst. En andra mandatperiod som verkar bli lika inaktiv. Rösta på SD kommunalt i min kommun kommer det inte att bli om de inte gör något för SD i kommunfullmäktige. Är det fööör mycket begärt???Då röstar jag hellre blankt i kommunvalet vid valet 2014!!!Nu är det upp till SD-politikerna i riksdagen och på nätet att agera. Snacka sedan inte om att nätet inte har någon effekt!!! (Som någon gjorde i ett tidigare inlägg.) I Egypten talar man om att den revolten startade på nätet. På nätet med bloggare!!!Liknande tendens som i min kommun verkar sprida sig i riksdagen. Det blir färre och färre SD-politiker som talar där och framför SD-politik. Angrip sjuklöverns politik så mycket ni kan som har en talarstol ni får beträda och hålla tal från.Ta upp små alldagliga saker som berör hela svenska folket. Hur gick/går det med återställande av pensionerna som dåvarande justitieminster Göran Persson stal från pensionärerna...570 miljarder försvann ned i svenska statens kassa för att ta hit fler invandrare!!! Hur går det med den frågan exempelvis???Infrastrukturfågor. Det finns annat än bara underhåll av järnvägar. Sandning och snöröjning är också en fråga som berör hela svenska folket. Det har blivi sämre med den år för år. Har staten och kommunerna inte råd med snöröjning längre??? Vart tar pengarna vägen??? Vi betalar världens högsta skatter!!!Det är bara att kämpa på i uppförsbacken. Till slut når SD krönet.

2011-01-30 @ 11:39:46
Postat av: LN

Jaha, du, Thoralf Alfsson, folkvald riksdagsledamot för SD - har du nu således sjunkit till samma låga moraliska nivå, som diverse av dina politiska motståndare och begabbare befinner sig på. Utan förklaring och utan angivande av vilka nya villkor eller regler som du har infört att gälla för kommentarer på din blogg, raderar du sonika det, som idémässigt eller vars sakinnehåll inte passar din personlig smak. Rätta mig gärna om jag har fel, antingen på din blogg eller via eMail.

Osökt kommer jag att tänka på den den gamla satsen om att högmod föregår fall. Men vi måste kanske vänta till 2014, för att få se om högmodet tog ut sin rätt. Jag beklagar ditt dåliga val och fördömer ditt maktfullkomliga agerande. Jag uppmanar dig inte att skämmas, väl medveten om att skammen är tagen av daga i Nya Sverige - Europas dårkista numero uno, som du tydligen nu har bestämt dig för att visa lojalitet.

Du har bevars precis som en nyskapad "enhetschef" inträtt i det andra av de två industriella jumbokomplex som parasiterar på och karakteriserar Nya Sverige, det administrationsindustriella (det första, som inrymmer alla enhetscheferna, är som bekant det invandringsindustriella komplexet) och då finns det en god inkomst kombinerad med otaliga förmåner att försvara och bevara. Inte sällan leder sådant till att förstånd och ev. karaktär utsättes för gangränangrepp, och ryggraden för uppmjukning.

Nota bene, jag påstår inte att just du råkat ut för de nyss nämnda följdsjukdomarna, jag påtalar bara deras tillstädesvarande.

2011-01-30 @ 12:14:44
Postat av: Lotta

OT/ Visserligen från 2009 men mycket viktig att se ändå. Lyssna och lär ni som så blint tror på moderata muslimer. Övriga får bekräftat att vi har mer rätt än vi vågat ana.

Postat av: kalle2

Lotta 12:24, vill man ha bekräftat det man anat så gå bara in på videosajten:

www(punkt)truthtube (punkt)tvoch search på beading, så kan man se 12 åringar utföra vad de får order om. dessa gossar dyker allt oftare upp i Sverige som "ensamkommande barn".vad kommer hända med oss skattebetalare när vi inte längre betalar mer än vad vi kostar. kanske blir det oroligheter när hela Världens bidragskran Swediztan slutar flöda?

2011-01-30 @ 13:48:39
Postat av: WMB

Kalle skrev: Snacka sedan inte om att nätet inte har någon effekt!!! (Som någon gjorde i ett tidigare inlägg.) I Egypten talar man om att den revolten startade på nätet. På nätet med bloggare!!!Visst har nätet viss effekt även i Sverige. Annars hade inte SD alls haft någon chans till riksdagsplatser. Men du kan inte jämföra förhållandena i Sverige och Egypten.I Sverige har det funnits en relativt fri press sedan mitten av 1800-talet med liberala och konservativa tidningar. I slutet på 1800 fick också socialisterna sina tidningar genom August Palm och Hjalmar Branting.Sedan generationer tillbaka har svenskarna förlitat sig på "sina" tidningar och läser dem dagligen i tron att dessa alltid sprider sanningen och ingenting annat än sanningen. För den stora majoriteten i landet finns det ingen som helst anledning att ödsla tid och besvär med att leta efter några nyheter eller politisk information på nätet, när de "kan läsa allt i sin egen tidning" som kommer i brevlådan dagligen. Eller ännu hellre, kolla på TV-nyheterna (dessa missas sällan av pursvenskarna).Den stora majoriteten av våra pensionärer är så vana vid sina tidningar och TV:n att de inte en sekund funderar på att researcha på något nät.Den stora majoriteten av våra medelålders pursvenskar jobbar faktiskt under dagtid. På sin begränsade fritid är de fullt upptagna med att stressa omkring som skållade råttor med inköp av mat, kläder, all "lyxkonsumtion", jobba med bilen, jobba med båten, jobba i trädgården, i huset eller lägenheten, se senaste filmen, träna på gymet, lämna och hämta ungar till och från dagis och till och från olika aktiviteter, åka på skidresor, åka på solsemester osv, osv.Här i Sverige är det främst barn och ungdomar som använder datorn och nätet, inte i första hand för att de brinner av intresse för nyheter och politik pga att de själva och deras familjer har brist på pengar och mat (som många faktiskt har i Egypen). De använder datorn i första hand för nöjes skull.Över 4 miljoner svenskar hjärntvättas av kvällsblaskorna varje dag. Hur många läser Politiskt Inkorrekt varje dag?

2011-01-30 @ 14:38:22
Postat av: kalle2

WMB: exakta rätt det Ni skriver. för att få medelsvensson att vakna behövs en ny fri tidning.

varför vill ingen starta ett mediabolag när det startas över 60 000 nya företag varje år. 50 000 kr i aktiekapital eller 3 pers som ansvariga med andra bolagsformer, inget krav på revisor om mindre än 3 anställda mm.nu verkar det som islamkramarna har släkt ner truthtube och frianyhter. och islamisering fortgår allt snabbare i sverige, allt fler träningsfirmor och badhus inför tider enbart för (muslim)kvinnor.

2011-01-30 @ 15:37:13
Postat av: Kalle

Tydligt är i varje fall att fulmedia behöver en ocensurerad konkurens och det bjuder nätet på. Tänk på spridningseffekten. Om en läser något intressant på nätet så kanske den personen sprider den nyheten/saken vidare i samtal till 4-5 stycken. Och dessa fem sprider i sin tur saken vidare till 4-5 stycken. Det blir många till slut... även till svärföräldrar utan dator..Man får inte ge upp på något sätt och tycka illa om nätet. Nätet blir mer och mer betydelsefullt.Jag jämnför inte Egypt med sverige bokstavligt endast näteffekten och den gör sig allt mer påmind i olika länder.Bildt uttalar sig om att det är fel att stänga ned nätet som i egypten. Här i sverige stängde dåvarande sossialistiska justitieministern Laila Frevalds ned SD-kuriren för publiceringen av de danska karikatyrteckningarna. Censur även i sverige!!! Det blev uppmärksammat. Hur mycket har censurerats utan att vi vet om det???Tycker verkligen att Sverige Demokraterna skall satsa seriöst mycket mera på nätet!!! Samt andra publiceringskanaler för maximal effekt.Göm inte "Fria Tider" förutom "Politiskt Inkorrekt"

som också ger genomslag i andra bloggar.Sverige Demokraterna behöver en egen nättidning som är helt oberoende av andra ägare än SD!!!

2011-01-30 @ 15:37:57
Postat av: lassekolja

Klockrent Thoralf! Även jag har observerat de övriga partiernas märkliga s.k. valanalyser.

SD förblir ensamma om att företräda lösningen på Sveriges största samhällsproblem, d.v.s. att kraftigt reducera invandringen och därigenom så småningom komma till rätta med de konsekvenser, som Du mycket riktigt nämner i Ditt inlägg Thoralf.

Jag tvivlar inte på att de övriga partierna ser hur det ser ut men dom har ju plöjt ner så mycket prestige i denna frågan att dom ju inte med hedern i behåll kan ta sig ur sitt ställningstagande, vilket naturligvis på sikt kommer att gynna SD kraftigt!

För övrigt tycker jag att SD skall belysa vilka det är, som ställts inför rätta för "assistentbedrägerierna" bl.a. i Halmstad.

2011-01-30 @ 16:06:14
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Hulda

Tittade nu lite på Expressens hemsida. Några bilder fångade mina ögon: En samling kort på extremt farliga brottslingar. Mångkulturen visar sig överallt......

2011-01-30 @ 16:12:08
Postat av: alf

http://www.expressen.se/nyheter/1.2311286/de-jagas-for-grova-brottMulti-kulti när det är som bäst.

Fram för fri invandring. Sverige behöver berikas.

2011-01-30 @ 16:15:24
Postat av: DaCapo

Nu har Weideruds spytt på NewsMill.se"Islamismen har i grunden mycket gemensamt med den europeiska kristdemokratiska traditionen.""Detta var något av den vidrigaste smörja av krypande för och förringande av det totalitära förtrycket från islamofacistiska krafter jag läst. Det ska bli intressant att se vad som kommer ut av å ena sidan Socialdemokraternas Kvinnoförbunds uppvaknande om problemen med Islam (se http://www.expressen.se/debatt/1.2292409/carina-hagg-upp-till-kamp-mot-f...) och Broderskapsrörelsens flörtande med dessa mörkerkrafter."

-----------------

"Nyckeln till Weideruds inställning är att islamismen har starka likheter med den mer extrema kristendom som Weiderud företräder. Weiderud behöver helt enkelt islamisterna för att kunna bibehålla sin position. Att deras framträngande i en del arabländer betyder att ett sekulariserat förtryck ersätts med ett religiöst spelar ingen roll för honom, tycks det."

2011-01-30 @ 16:59:40
Postat av: kalle2

allt tok kan ju pågå så länge folk köper indoktrineringstidningar och ser på indoktrinerings tv.

SLÄLL UT TV i garaget,förrådet och säg upp tv licensen, det svider när 68 vänster tvingas skära ner på sina redaktioner.man kan se på film och tv från webben, när man har tid. såg ni guldbaggegalan? repris på svt play. där spelade de 4 bruttorna cornils låt! nä han hade snott den från Tim Hardin. och den som sjunger den "If I were a carpenter" bäst var Bobby Darin. filmen om honom sänder inte tv för tv licenspengarna går till feta löner på 1 miljonlön till programledare som allsång på skansen, och peter settman som köp lägenhet för 14 miljoner!

släng ut tv och

se filmen om bobby darin här:

http://www.qiyi.com/dianying/20100902/n31814.html

2011-01-30 @ 18:36:53
Postat av: Ibbe

Debatten i riksdagen visade tyvärr en mycket tråkig sak. Sverige har en justitieminister som inte räcker till intellektuellt. Hennes utläggning om sjålvmordsbombaren i Sthlm,han var så ledsen för att han var arbetslös, visade detta på ett skrämmande sätt. Själv hade undertecknad och några andra en debatt med Ask i skolfågor under 90-talets första hälft. Då var detsamma låga nivå från ministerns sida i svaren. Fakta var inte hennes stora grej för att uttrycka det milt. Åren dessefter har tydligen inte ändrat på förhållandet.

2011-01-30 @ 19:21:07
Postat av: Thoralf A

LNBesöket på Rymdbolaget gjordes mellam klockan 18:30 och 21:30. Det ser jag som min fritid.Eftersom jag fått en flera "troll" har jag varit tvungen att öka kontrollen på kommentarerna. De som fastnar godkänns när jag läst dem.

2011-01-30 @ 20:24:08
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Hulda

Peter Weiderud,s inlägg på Newsmill är det sämsta s--t jag läst på länge.. Hur kan man sjunka så lågt?? Vad säger partiets feminister?

Det bör bli en kraftig intern debatt inom (S) snart. Den kommer att bli intressant...!!

2011-01-30 @ 20:57:43
Postat av: Kastrerad statsminister

@ American ThinkerHelt rätt!! Det är glädjande att se danskar kommentera eftersom svenskar helt har blivit kastrerade av genusfeminister dom senaste decennierna. Jag tror ALDRIG att svenskarna kommer resa sig, det blir isåfall en dansk eller finsk som startar något. SD sitter nu vid köttgrytorna och precis som Reinfeldt sade i sin bok är svenskar det sovande folket. Man förlitar sig blint på att pappa staten ska vagga in dom i trygghet. Oavsett om pappa staten heter SD eller S eller M.

2011-01-30 @ 21:32:49
Postat av: Funtaren

Nu måste vi se till att alla kommer ihåg vem som sa't först, det där med att islamism inte var nå' bra. Nu har sossarnas Hägg dragit upp som riddare mot islamismen tillsammans med Nalin Pekgul (all makt åt Pekgul, vår befrierska!)http://www.expressen.se/debatt/1.2292409/carina-hagg-upp-till-kamp-mot-forortsfanatikernaDet är så man blir illamående när man ser denna madam ta till en sådan ton när man vet hur mycket hennes parti ställt till med på området och vilken medlöperska hon under denna tid varit.

2011-01-30 @ 21:35:43
Postat av: Stefan A

ja nu får S-kvinnorna lite att bita i....

2011-01-30 @ 22:13:40
Postat av: alf

http://klartexten.wordpress.com/2011/01/28/islam-har-gjort-mycket-positivt-for-sverige/http://www.expressen.se/debatt/1.2305490/stefan-attefall-valfardssamhallet-behover-moskeerKommentarer överflödiga.

2011-01-30 @ 23:04:02
Postat av: Inte-en-till

"Per Gudmundsson skrev efter debatten om våldsbejakande extremister i riksdagen att om Jimmie Åkesson säger att ett plus ett är lika två måste andra säga tre. ":-) Jag flinade också när jag läste detta stycke av intervjun med P G (SvD häromdagen). Det trista med honom är att han alltför ofta ser sig nödgad att markera mot SD, trots att han påfallande håller med dem.Tack för en välskriven och intressant blogg (den enda SD-bloggen jag läser regelbundet)! Det är intressant att få småstadsperspektivet i debatten.

2011-01-30 @ 23:43:33
Postat av: MartinA

Personligen gillar jag FT bäst. Dels för den sanna ambitionen att bli en riktig tidning och dels för de extremt begåvade skribenterna, Widar Nordh är enorm, så ung han är.

Men, den råa publicistiska kraften i PI slår nog ändå allt. Där har vi journalister som agerar som journalister. Att de publicerar namnet på misstänkta, tja, det ger ju läsare. Så bör en journalists prioriteringar se ut, maximera antalet läsare, kosta vad det kosta vill. Det är den största sjukan i svensk press, att man ska va fin o syssla med folkbildning. Fulmedia har glömt sitt uppdrag och kan inte längre sitt jobb.

2011-01-30 @ 23:48:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0