ENDA PARTIET I MEDVINDEtt annat exempel på att hela sanningen inte återges är opinionsmätningar eller rättare sagt de artiklar som skrivs i mätningarnas kölvatten. Dagens Nyheter är inget undantag utan snarare ett utmärkt exempel på detta idag. När SD får sin högsta siffra någonsin i Synovate skriver DN följande som förklaring (ursäkt?).

"SD har under senaste månaden fått en del uppmärksamhet i medierna och det brukar avspegla sig i opinionssiffrorna."

Att 6,3 procent nu skulle rösta på SD beror således på uppmärksamhet i medierna som "brukar avspegla sig i opinionssiffrorna". Till skillnad från gammelpartierna så smutskastas SD konsekvent i medierna men ändå ger det tydligen pluspoäng i opinionen. När skall dessa skribenter och politiskt korrekta journalister komma till insikten att fler och fler väljare uppskattar vår politik och det budskap vi lyfter fram. Att det mångkulturella samhället inte uppskattas av väldigt många väljare, även personer med invandrarbakgrund.

Att SD:s riksdagsgrupp valt att föra fram vår politik på ett lugnt och sakligt sätt utan överord och vilda utspel har uppenbarligen gått hem hos väljarna. För att kunna göra ett bra arbete i riksdagen krävs väldigt mycket grundarbete med alla handlingar och dokument som måste läsas och utvärderas. Det är så lätt att missa en liten detalj i dessa byråkratiska handlingar som kan leda till skriverier i media. Genom ett gediget grundarbetet så framkommer det oftast vad vi skall föra fram i debatten och sätta våra begränsade resurser på. Innan en debatt tas gäller det att vara påläst så att våra motståndare inte kan säga att vi är okunniga. Vi väljer därför våra debatter och utspel och vem som skall ta dem med stor omsorg och det är med stor säkerhet en av orsakerna till att alla opinionssiffror pekar uppåt.

Kommentarer
Postat av: Lasse

Det är bara att säga grattis till er Thoralf! Jag har sett de flesta riksdagsdebatterna och jag tycker i princip alla Sverigedemokrater jag har sett i rikdagens talarstol har varit absolut lysande, så dessa debatter har ni skött absolut perfekt!Sen är det ju i och för sig några riktiga "stolpskott" som de andra partierna skickat i vissa debatter, men det är nog personer som "offrar" för att de inte vågar skicka fram de mer etablerade namnen ännu. De är inte vana att debattera mot Sverigedemokrater eftersom de undvikit debatt i alla år och de har nog svårt med ett parti som är ärliga och säger sanningen om den havererade invandrings- och integrationspolitiken!

2011-01-31 @ 09:58:58
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: AWSvensson

Det visar hur viktigt det är att den finns personer som har förmågan att plocka ut substansen i en skrivelse för att sedan föredra den inför riksdagsgruppen. Därigenom ger man den som ska debattera ett underlag , beroende på detta underlag och debattörens förmåga att rätt uppfatta situationen visar om budskapet når ut. För till syvende och sist det är väljaren som ska övertygas, att tro att man kan omvända en motdebattör är för mycket begärt.

2011-01-31 @ 10:33:51
Postat av: Jason

Reinfeldt presenterar sin konspirationsteori!http://www.youtube.com/watch?v=BMJoojklvT8

2011-01-31 @ 10:49:57
Postat av: Anna Gyllenhammar

Hittade din blogg via DN.Underbart med ökat stöd, men än LÅNGT KVAR!

2011-01-31 @ 11:44:34
Postat av: jägarn

Läs på sajten Politiskt Inkorrekt vad som hände när multi kulti i form av romer kom till Elton Jones hemby Old Windsor. Det är tydligen inte lika roligt med multi kulti på hemmaplan som på scenen. Vad säger media om beteendet?2011-01-31 @ 12:00:35
Postat av: Stefan K

Varje gång SD ökar så har media en bortförklaring på lut. Att fler och fler lärt sig använda Internet för att ta reda på verkligheten och ocensurerade nyheter verkar helt gått dessa förbi. En bok som Julia Caesars "Världsmästarna" har också öppnat många ögon.

Ska vi nu nämna Internet som en viktig nyhetskälla, så måste jag än en gång påminna om att SD syns dåligt. Många, kanske främst unga, använder nätet mer än gammelmedia och därför är det viktigt att partiet har väl fungerande och uppdaterade hemsidor och bisidor som "SD i riksdagen" och "SD-Kuriren". Nu förstår jag att det är en stor utmaning bland vänsterfolk att hacka SD-sidor, men det finns röster, många röster, att värva via nätet.

2011-01-31 @ 12:05:20
Postat av: AWSvensson

När vi ändå är inne på ämnet zigenare så talar man nu om en sanningskommission. Att man är tveksam till denna förstå jag för sanningen är den att till största delen är det stölder och socialbidrag som livnärt denna grupp , så ska skadestånd utkrävas så vet i alla fall jag vilka som ska betala. När det gäller zigenare så hymlar jag inte , jag har sett alltför mycket.

2011-01-31 @ 12:09:33
Postat av: Kalle

""Kulturministern kräver indraget presstöd för politiskt inkorrekta tidningar"" skriver Fria Tider.Första/andra steget mot politisk censur av oliktänkande media. Kulturministerna vill strypa dessa tidningar via presstödet. Kulturministern (M) har inte entanke på att hon censurerar tryckfiheten och åsiktsfriheten i sverige med sitt agerande.Länk till nätidningen Fria Tiders artikel(FT). Bra med FT som INTE har java i sin kommentarsfunktion. Java slöar datorn och virus kan smyga in i datorn via Java. Jämnför med Politiskt Inkorrekt som har ständiga problem med sin kommentatorsfunktion. PI kommentarsfunktion diskuss bygger på java.

Postat av: Skånepåg

Den etnisk rensningen i Danmark breder ut sig mer och mer. Kristna och judar flyr området p.g.a. hot och förföljelse.

2011-01-31 @ 13:54:21
URL: http://jp.dk/indland/article2322512.ece
Postat av: Erik

Under jul och nyår brukar folk träffa nära och kära. Det är då man inte behöver akta så noga på vad man säger. Det är då tungans band brukar lossna och orättvisorna i politiken ventileras. Information om invandrings- och kriminalpolitik traderas utan censur.Men det brukar ta tid innan informationen sjunkit till botten så att den återspeglas i opinionstalet.Det är början härav som vi kan se i denna ökning av SD:s opinionstal. Ja det rör sig om en ökning av väljarandelen med 36 procent på en månad.

2011-01-31 @ 13:58:36
Postat av: riffi

Oftast behöver man inte ta del av opinionsundersökningarna. Står det ingenting om SD går SD framåt. Likadant på radio, nämns inte SD går SD framåt.Skulle det stå att SD går framåt då går de framåt som nu från 4,6 till 6,3, dvs med 37 %. :-).Men det kommer att gå både upp och ner.

2011-01-31 @ 14:03:30
Postat av: Socialdemokraten

Illa SD ni ligger risigt till när ni agerar så här.http://janrumes.wordpress.com/2011/01/31/sverigedemokraternas-partitopp-skor-sig-medans-grasrotterna-ombeds-arbeta-gratis/

2011-01-31 @ 14:11:52
Postat av: jonas

Grattis - bara att jobba på!

2011-01-31 @ 14:36:04
Postat av: lassekolja

Fler och fler väljare tar del av Sverigedemokraternas budskap och inser mer och mer hur dåliga, ovidkommande och luddiga "argument" SD:s motståndare har att sätta emot, bl.a. i riksdagsdebatterna, i vilka SD:s ledamöter redan gjort avtryck. SD:s framtid ter sig ljus!

Betr. sanningskommision om Zigeuner, den kommer sannolikt att få till uppgift att dölja sanningen om stölder, butikssnatterier, m.m. Vadå? Fördomar? Nej, inte alls! När jag i min ungdom (60-tal) jobbade extra på mack på helgerna var det enda och stora hotet när en hel zigenarfamilj uppenbarade sig. Zigenargubbarna uppehöll mig i kassan medan Z-kärringarna fyllde sina vida specialsydda "klänningar" med allt mellan himmel och jord. När poliser kom var dom naturligtvis redan försvunna, så snacka inte om fördomar mot zigenare med mig! Om dom har slutat stjäla vill jag att en sanningskommision reder ut när dom slutade med det!

2011-01-31 @ 15:23:12
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Ronny

15 000 svenskar i Egypten, står det på Aftonbladets första sida. Kom igen nu AB, och er undersökande journalistik. Ingen kan väl tro att 15 000 SVENSKAR är där just nu. Jag är övertygad om att dom flesta där är tilldelade PUT, vilket innebär att alla förföljelser plötsligt upphör och man kan åka hem på semester..........

2011-01-31 @ 17:18:10
Postat av: WMB

HALLÅ!Ni missade väl inte Julia Caesars söndagskrönika igår?Våldtagen av staten heter den och finns att läsa här:http://snaphanen.dk/2011/01/29/s%C3%B8ndagskronik-valdtagen-av-staten/#comment_startLäs gärna kommentarerna under den också!

2011-01-31 @ 17:45:16
Postat av: Funtaren

Tack för ert arbete!

2011-01-31 @ 18:52:36
Postat av: Funtaren

http://www.newsmill.se/artikel/2011/01/30/jag-fruktar-muslimska-br-draskapet-mer-n-mubarakEn som vet vad hon talar om, även om hon beskriver det hittillsvarande läget lite väl rosenrött."Vanligt folk kan vara trygga i sina hem och på gatorna, liksom turister." För att detta skall stämma får man räkna bort kristna och ateister från "vanligt folk".

2011-01-31 @ 19:48:27
Postat av: Zimona - nyinvald i kommunfullmäktige för Sd

Jag är verkligen imponerad över det jag sett av Sd i debatterna i riksdagen. Jag vet ju att vi har duktiga företrädare men det måste ju ändå vara svårt att stå däruppe och fixa nervositet och de andras förakt när man är ny. Men när man ser på debatterna som varit hittills verkar det ju som om de andra partierna bara står och tjatar om samma sak och vet egentligen inte riktigt vad de pratar om. Det var ju väldigt uppenbart under debatten om islamistisk extremism. Hoppas jag kan bli lika duktig som Er när jag blir mer varm i kläderna =). Vi i Sd måste ju vara "extra bra" hela tiden för att media och de andra partierna spridit bland folket att vi inget kan och inget vet. Ni gör ett jättebra jobb!

2011-01-31 @ 20:24:15
Postat av: Dumle

Blir lite trött på vissa av kommentarerna här som kräver mindre mirakel av SD-s riksdagsgrupp. Det gnälls över avsaknad av en stor nätportal eller att Thoralf mfl inte lever tillräcklig rövare i riksdagen.

Kom igen nu, det måste få ta lite tid att bygga upp en fungerande organisation och låta den sätta sig. Är helt övertygad att det finns konkreta strategier om hur budskapet skall nå fler och fler tills valet 2014. Med tanke på hur många oerhört drivna kompetenta eldsjälar SD skickade till riksdagen finns det ingen anledning att gnälla redan. Ge det tid. Det kommer att bli bra.

2011-01-31 @ 22:20:39
Postat av: Dumle

Blir lite trött på vissa av kommentarerna här som kräver mindre mirakel av SD-s riksdagsgrupp. Det gnälls över avsaknad av en stor nätportal eller att Thoralf mfl inte lever tillräcklig rövare i riksdagen.

Kom igen nu, det måste få ta lite tid att bygga upp en fungerande organisation och låta den sätta sig. Är helt övertygad att det finns konkreta strategier om hur budskapet skall nå fler och fler tills valet 2014. Med tanke på hur många oerhört drivna kompetenta eldsjälar SD skickade till riksdagen finns det ingen anledning att gnälla redan. Ge det tid. Det kommer att bli bra.

2011-01-31 @ 22:21:10
Postat av: Robin Shadowes

Undrar månne om Maria Leissner själv är av resande-blod eftersom hon verkar besatt av att krama just denna grupp?

2011-01-31 @ 22:35:03
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Amlitz

Apropå zigenare - se denna film där man ser en man stoppa på en zigenartant med zigenarkjol mängder med stöldgods. Bilderna tagna av en övervakningskamera.

Är detta FÖRDOMAR?? Hur korkad är denna Leissner egentligen eller var det det enda jobb hon kunde få. Hon har sålt sin själ för mammon - en Judas Iskariot. Jag blir så ilsken av dessa lögner eftersom jag själv råkat ut för dessa tjuvar ett otal gånger.

http://janmilld.wordpress.com/

2011-01-31 @ 23:41:43
Postat av: Kalle

Det gäller att föra politik mellan valen inte att bara vinna valen i bästa fall vart fjärde år.På "sveriegedemokraterna riksdagsblogg" står det dessutom Följ riksdagsledamöternas arbete här.Vaddå följa det finns ju inget riksdagsarbete att följa!!! Det senaste inlägget gjordes den 20 januari 2011. Sedan dess har det inte hänt något på den bloggen!!! Inte ett inlägg. Den bloggen var det meningen skulle ersätta den sönderhackade och begravna SD-kuriren.net. Skall SverigeDemokraternas riksdagsblogg också läggas ned eller är den redan nedlagd på grund av bristande intresse för SD-väljarna???Tyvärr, jag trodde aldrig att jag skulle behöva ställa den frågan här på en SD-blogg.2011-01-31 @ 23:43:59
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: Tjadden

Statiskt sett varje valår efter att en regeringen inte har varit till belåtenhet svänger åsikterna kraftfullt vilket parti folk ska rösta på.

Hitintills med en fortsatt massinvandring så borde högeralliansen åka på ett svidande nederlag och det är just det här som kan göra Sd till ett stort parti valet 2014 om vi kan få ut vårt budskap till så många själar som möjligt, men vi får inte glömma bort att våra grabbar lär vinna i många frågor fram till 2014, jag tror inte för en sekund att alla övriga i riksdagen kan hålla sin ståndpunkt mot Sd utan kommer att ge med sig med tiden.

2011-02-01 @ 01:00:00
Postat av: WMB

OBS!Kalle skriver om Sverigedemokraternas riksdagsblogg: " "... det finns ju inget riksdagsarbete att följa!!! Det senaste inlägget gjordes den 20 januari 2011."Nej Kalle, där har du fel. Det är du som inte kan hantera riksdagsbloggen. Längst ned till höger på sidan står listat olika Kategorier. Du får klicka fram de olika kategorierna, så kan du följa nästan dagligen vad som händer i riksdagen.Om du t ex klickar på kategorin "Frågestund/Interpellation" får du fram en sida där

du kan se en video från riksdagen där Kent Ekeroth ställer en fråga till Beatrice Ask angående ”ensamkommande flyktingbarn”.

Detta inlägg är postat 2011-01-27.Du har mycket att läsa om du inte har klickat på de olika kategorierna tidigare.Thoralf, det bör tydligen finnas någon typ av "handledning" i början av titelsidan. För det är ju verkligt synd om inte alla hungriga SD-sympatisörer och andra nyfikna hittar till allt som finns att läsa i den matnyttiga och intressanta bloggen:

http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/2011-02-01 @ 01:10:37
Postat av: Tjadden

> DET GODA SAMTALET

>

> "Personligen är jag emot alla former av rasism och ser alla avkomlingar till våra tre urbefolkningar , alla avkomlingar till senare tiders immigranter, och alla nutida invandrare, som berikat vårt land, som människor med lika värde och lika utvecklingspotential"

>

> Jag kan förstå dessa rader från en godhjärtad människa som du och hyser respekt för din åsikt, men bakom det här finns ett avskyvärt mörker som daglidags mal ner vår mentalitet antingen vi vill det eller inte.

> Så jag finner ett önsketänkande med dessa rader- men verkligheten ser inte ut så här- hart när alla människor hjälper till att degradera vårt land och de onda krafterna finns i varje läger, det spelar inte

> någon roll längre vad vi tycker och anser hur vårt samhälle borde se ut.

> Landets dekadans har gått för långt och de huvudansvariga är våra folkvalda politiker, som för en hänsynslös politik och vilket parti man än sympatiserar med så är det illa, mycket illa för hatet och föraktet finns mot politikerna och partierna och därmed får man se sig som en hatad och föraktad person som sympatiserar med en viss politik. Jag kallar det här för moment 22 i dess rätta bemärkelse.

( Han höll med mig )

2011-02-01 @ 10:18:57
Postat av: fiona1177

Tack WMB för upplysning om riksdagsbloggen! Jag har blivit besviken varje gång jag gått in där eftersom "ingenting" har hänt. Nu har jag mycket att läsa tydligen!

2011-02-01 @ 11:04:50
Postat av: Kalle

>WMBPå SD-riksdagsblogg ligger samma inlägg kvar i över tio dagar. Det är samma sak som en tidning skulle ha en löpsedel per månad för att fånga intresset hos läsaren att köpa tidningen. Samma effekt av nattståndet har SD riksdagsblogg. Det verkar som om det är väldigt svårt att ta till sig olika synpunkter utan att komma med bleka bortförklaringar.Ta till exempel under ledamöter så finns det en text i gult på vit botten. Till och med gutenbergarna i forntiden förstod att det behövs kontrast i texten när man läser. Därför gjorde de svart text på vit botten för att göra det lättläst men det verkar som om den som designat SD riksdag inte har begripit det eller förstått det.På samma sätt gör man det krångligt för läsarna.Lägga en bruksanvisning på frontalsidan/etten/löpsedeln. Den borde utfornmas så den lockar till läsning. INTE TVÄRT OM!!!

2011-02-01 @ 11:13:54
Postat av: WMB

@Kalle

Ja Kalle, jag håller med om att titelsidan på riksdagsbloggen är feldisponerade. Den borde fungera som löpsedel med rubriken på SENASTE nyheten alltid liggande ÖVERST (som en länk).

Gamla nyheter lockar inga läsare.

2011-02-01 @ 12:10:06
Postat av: Kalle

>WMBTack för det. Passa även på att byta ut den GULA texten på VIT botten mot något mera kontrastfullt som svart text på vit botten. Gjorde en komentar om det på SD Riksdagen men den togs bort ganska snart. Sedan hände ingenting... Tänk på de synskadade. Hur skall de kunna läsa SD-riksdagen??? De flesta webbdesign skolor påpekar vikten av bra kontrast i sina inledande undervisningskapitel. Var er webbdesigner sjuk den dagen???Då började jag undra varför man gör SD Riksdagen om man dessutom gör den svårläst!!! (Är det någon vänsterpartist som inte gillar SD som designar SD riksdagen? Man kan ju börja undra.)

2011-02-01 @ 12:33:58
Postat av: Tjadden

Stefan K du som skrivit länge och väl på PI, jag har en fundering över vad det är för slags människor som håller i trådarna på det forumet.

Jag har blivit avstängd, men vet inte varför och jag har frågat de ansvariga om detta två gånger men får inte något svar ifrån dem? Och därmed sätter jag tummen ner för och ser dem inte längre som trovärdiga och vill ha dem till skaran av PK.

Det här är vad Erik Almqvist menade på, att PI har inte något med Sd att göra, jag tolkar det som att han inte gillar PI som forum.

2011-02-01 @ 13:18:11
Postat av: Tjadden

En upplysning att ha med sig i den politiska debatten vilka EXPO PK hantlangare är och har varit.

grundaren är Kommunisten Tobias Hubinette dömd för flera våldsamma brott och bl.a känd för yttrandet "låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande, kan en typ med asiatiskt utseende yttra?

Stieg Larsson som superkommunist numer framliden.

Alexander bengtsson med sitt yttrande "vita äckliga medelklassungar" Sedan sitter Robert Achberg som hövding för EXPO Sveriges motsvarighet till Rysska KGB eller forne Östtyska Stasi med samma profil som EXPO.

2011-02-01 @ 16:32:55
Postat av: Ludvig

Instämmer i Funtarens kommentar: Tack för ert arbete!

2011-02-02 @ 07:12:59
Postat av: Tjadden

Thoralf, när vi ändå är inne på Sd framgång, så ställer jag frågan till dig, varför Sd tar avstånd ifrån andra nationella partier och vissa utvalda blir smutskastade,väcker det här inte ont blod hos våra väljarna?

Jag tror faktiskt att det är så, när man får höra av Sd anhängare som påstår att t.ex ND är nazistiskt, det här påståendet måste komma ifrån något håll, bortsett massmedia som har ett motiv bakom att degradera den nationella folkrörelsen och drar alla nationella partier över en kam.

Vi vill att Sd ska bli ett stort parti, men jag tvivlar på det, så länge våra anhängare smutskastar andra nationella partier, varför inte hellre tiga om dem eller rent utav debatterar med dem?

Det finns bland Sd som anser att vårt parti inte är ett nationellt parti utan endast ett associerande dito vad har du för svar på den frågan?

2011-02-02 @ 10:16:59
Postat av: Tjadden

Har Sd rätt eller fel med sin politik, jag skulle nog vilja påstå, säg den politik som faller alla i smaken?

Går svensson och drömmer över ett idealsamhälle och vet exakt hur det ska se ut, nej långt därifrån, bilden är snarare den att de vet inte så mycket om något dylikt, utan förlitar sig på att politikerna vet bäst.

Personligen anser jag att de flesta politiker är styrda av sitt ego så pass hårt att de tappar verklighetsförankring och det är därför vi är en mångkultur och största orsaken till det är bristande förståelse för deras egna handlingar under begreppet orsak och verkan.

Jag efterlyser en konsekvensanalys och därför borde det skapas en slags politisk domstol som analyserade varje politiskt fattat beslut, det här tror jag mer på än att höra allt dösnack av politiska sympatisörer till de enskilda partierna och då tror jag vi blev befriade från den smutskastning som den här hänvisade sidan gör sig skyldiga till.

http://sdharfel.blogspot.com/

2011-02-04 @ 07:14:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0