EN DAG

Tänkte delge er lite om min tisdag som riksdagsman för Sverigedemokraterna.

Dagen började tidigt med att klockan ringde ca 05:00. Upp och iväg till flyget med avgång till Stockholm 06:25. Var på plats på mitt arbetsrum i riksdagen strax efter 08:00. En hel del post och ca 100 nya mail i inboxen att ta hand om.

Fick besked om att Mattias Karlsson var sjuk och att jag därmed fick hoppa in i Kulturutskottets möte Kl. 11:00. Hade givetvis ingen möjlighet att läsa in mig på handlingarna utan fick information från Mattias via vår kanslichef Valtersson hur jag skulle agera och vilka motioner vi skulle bifalla eller avslå.

Efter lunch hade vi en EU-utbildning på nästan två timmar som hölls av EU-upplysningen i riksdagen. Om ni bara visste hur mycket EU styr över verksamheten i riksdagen och hur illa ställt det är med den svenska suveräniteten.

Vid 16:00 startade vårt SD-gruppmöte, där vi diskuterar aktuella frågor och planerar veckan. Mötet avslutades vid ca 17:45.

Dagen var inte slut med det. Lars Isovara och jag hade även anmält oss till ett nätverk i riksdagen som intresserar sig för rymdfrågor. Så kvällen var vikt för ett studiebesök på Rymdbolaget i Solna. Ett mycket informativt besök och som visade på hur pass duktiga vi i Sverige är på detta. I besöket fick vi även se kontrollrummet varifrån satelliterna Tango och Mango styrs från. Några sanningar om hur illa vi sköter denna högteknologiska industri uttalades från företrädarna från Rymdbolaget som är ett statligt aktiebolag. Det är nog värt ett eget blogginlägg tror jag.

Hemma vid ca 22:00 och ganska trött efter en lång dag.


Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

"Efter lunch hade vi en EU-utbildning på nästan två timmar som hölls av EU-upplysningen i riksdagen. Om ni bara visste hur mycket EU styr över verksamheten i riksdagen och hur illa ställt det är med den svenska suveräniteten."Det där hoppas jag verkligen går in närmare på i senare blogg-inlägg för vi är säkert rätt många som är intresserade.

2011-01-25 @ 23:35:52
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Notera även att både Fria Tider och Fria Nyheter ligger nere. Den förra har t o m legat nere i flera dagar nu. Är det månne en ny Freivalds på G?

2011-01-25 @ 23:40:48
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: OT

@Thoralf "En dag"En annan dag, närmare bestämt den 27:e januari så har vi åminnelsen för förintelsens offer, den enda dagen på året då svenskmedia och annars rabiata politiker frossar i medlidande över judarnas oerhörda tragedi; Det behöver knappast nämnas att de ägnar övriga 364 dagarna åt antesimitiska attacker på Israel och därmed mot judarnas existens.Så nu till något annat som behöver nämnas i detta sammanhang. Varför hör vi inga protester mot det som händer i Egypten och andra länder? Är det den lilla medlöparnerven som fanns och fortfarande finns i varje journalist som styr; eller väntar de på en avgörande tidpunkt vid vilken de kan avgöra vilken sida som kommer få övertaget?I vilket fall som helst, någon Torgny Segerstedt kan de flesta svenska journalister inte påstå sig vara.Honourable David Clarke: “Justice Will Come to The Copts of Egypt”: http://vladtepesblog.com/?p=29699

2011-01-26 @ 01:50:22
Postat av: Storsvensken

Måtte sådana arbetsdagar i sanningens tjänst skänka bördighet och riklig frukt till fromma för Sveriges folk och framtid.Det arbete som Du och de 19 övriga Sveriges Vänner uträttar kan mycket väl leda till den slutgiltiga freden.Det skulle vara till stor lycka för hela Sveriges folk om nationens historia slipper att starta om med händelser som slaget vid Lena 1208 då den svenska hären om 8000 man, anförda av Kung Erik, drev den danska hären om 14000-22000 (uppgifterna varierar) man på flykten. Hur många danskar som stupade vet nog ingen för på den tiden fanns inga ryggradslösa statistiker (inga eftergiftspolitiker heller för den delen) som förde bok över dylikt trams, men som någon västgötsk bonde uttryckte det: "Det blev bra söligt, men de trodde att det skulle växa bra ättert".Idag hotas vår nation av annan fiendskap, såväl utifrån som inifrån. Liksom 1208 när den danska hären anfördes av förrädaren Bjälboättens Sverker har vi andra qusslingar som likt djävulens advokat spridit olika irrläror som Islams Koranen, Hitlers Mein Kampf och palmedoktrinen. Måtte dessa läror komma till korta i det stora förestående kaoset som världen just nu ser början av.

2011-01-26 @ 01:55:15
Postat av: Hm

Nu dras tumskruvarna åt. Fria Nyheter har stängts och så småningom ger man sig på bloggare som tycker fel.

http://www.frianyheter.nu/cgi-sys/suspendedpage.cgi

2011-01-26 @ 02:10:16
Postat av: Robin Shadowes

Hm, läste på Fb att Widar Nord uttalar sig om att FT haft server-problem men snart kommer vara uppe igen. Fallet med FN är mer mystiskt dock. Tror allvarligt talat att regeringen ligger bakom men det kommer man aldrig att medge. Alternativt att OG's eller Black Cobras försöker göra en ny Kriminellt-take over.

2011-01-26 @ 05:04:01
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: LN

Komplement till Robin Shadowes 05:04:01.Black Cobra är ett av de största kriminella nätverken i Danmark och är representerat i de flesta större danska städer, har cirka 100 medlemmar. Gänget är också aktivt i Sverige, och har etablerat sig i Rosengård, Malmö och Stockholmsförorterna Tensta och Rinkeby. De kontrollerar också ett ungdomsgäng som kallas Black Scorpions. De är inblandade i narkotikahandel, utpressning och mord. Polisen beskriver Black Cobra som ett löst nätverk bestående av starka ledarskapsfigures. The Black Cobra grundades år 2000 av invandrare i Roskilde. Gänget har medlemmar från olika bakgrunder, inklusive arabiska länder, Turkiet och Kosovo.

2011-01-26 @ 05:38:13
Postat av: Annica

oj du måste vara helt slut nu. :)

2011-01-26 @ 05:57:59
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Nils Dacke

Bra Thoralf, vi är säkert många som vill veta mera hur det är att jobba i Riksdagen så fortsätt med mera "hemma hos" artiklar så utnämner vi dig till Parlament Prins, för Prinsessan har vi ju redan men hennes skrivande passar inte mig, är nog för gammal för den sortens berättelser

2011-01-26 @ 06:36:03
Postat av: Annica

Gud vilken magvärk jag har idag :(

Bajs men drar till jobbet iallafall...

det är inte lätt att vara korkad :(

- oj jag måste vara helt slut nu. :)

2011-01-26 @ 07:04:19
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Henrik

Heder åt dig Thoralf för dina långa dagar i fosterlandets tjänst. Vårat land är under attack av en fruktansvärd ondska, kanske kan du och övriga tappra vända skutan. Jag som gräsrot bidrar med vad jag kan.

2011-01-26 @ 08:15:17
Postat av: Stefan A

Rymdbolaget är väl som alla andra statliga bolag,det sitter 20 pers i Kiruna och gör jobbet,och 2000 pappersvändare i Solna, sen förfasar sig kommunalråden i Stockholm över skatteutjämningssystemet.....

2011-01-26 @ 08:28:49
Postat av: LN

OT?

Moderna Tider

I Köpenhamn knarkas det friskt - från amfetamin till kokain. På ett hundratal slumpvis på stan' insamlade sedlar , visade det sig finnas spår av narkotika på samtliga. Hur är det i Stockhol? Kring Stureplan? Kanske Parlamentsprincessan har någon uppfattning?

Källa: DR.DK.P1-Nyheter 08:30

2011-01-26 @ 08:56:17
Postat av: S-E Karlsson

Har lyssnat en timme nu på riksdagsdebatten , ett ständigt överslätande av de andra partierna fegheten lyser igenom hela tiden ingen mer än SD törs säga sanningen !

2011-01-26 @ 10:10:38
Postat av: Nils Dacke

Efter att ha sett "Biskopen möter Åkessson" och den nu pågånde debatten om Islamims och terror inser jag att att jag nog tidigare har uppfattat Islam som ett hot, men jag hade nog fel.

Islam är ju en fredens religion.

Eller ????Facit kommer i efterhand

2011-01-26 @ 10:22:55
Postat av: Stefan A

Undrar när reglerna för denna sk. riksdags"debatt" skapades, på 50-talet?,Åkesson angrips från sju håll utan möjlighet till replik,det är ingen debatt, blir mera valtal och tal man kan hålla hemma på lokalavdelningen, och totalt ointressant för tittarna/lyssnarna,möljöpartisten och vänsterpartisten kan hålla sina försvarstal för islamismen utan att behöva svara på några besvärliga frågor, märkligt att vänsterpartister tror att de har något gemensamt med islamisterna,kanske islamisterna ersätter che guevara numera, spelar ingen roll vem som gör revolution, huvudsaken att det blir revolution är nog vänsterns paroll.....

2011-01-26 @ 10:59:22
Postat av: AWSvensson

Den som haft en från etablissemanget avvikande åsikt har fått erfara att det har man inte ostraffat. Där har media varit en länk i att skrämma folk till lydnad. När nu folket har rest sig och vänt detta hot mot dessa journalister och de får smaka på sin egen medicin så blir det gnäll och elände. Det stundar nya tider nu sa Svensson i Hedeby.

Postat av: AWSvensson

Angående den sk debatten , hörde den sporadiskt på en hackande länk. Varför sänder man den inte på radio så även vi yrkesverksamma kan lyssna. Någon överspacklad dam rabblar upp en massa händelser där kristna varit inblandade , någon från 1987, vilket tyder på att de knappast är relevanta i detta sammanhang.Skulle Jimmie räknat upp alla islamska terrordåd så hade man fått utöka debatten till flera dagar. Finns inget problem så kan man heller inte lösa dem, det vanliga bullshittet med utanförskap och annat dravel när undersökningar visar att det i många fall är högutbildade, det var inte någon kamelskötare som flög in i World Trade Center.

2011-01-26 @ 11:11:45
Postat av: Calle

Såg igår i Kunskapskanalen diskussionerna i kyrkan med bl.a. J.Åkesson och E. Brunne. Hur kan denna Brunne inneha det ämbete hon har? Borde ju vara imam istället för biskop, eftersom hon hela tiden propagerar för islam, och är kritisk till kristendomen.

2011-01-26 @ 11:16:03
Postat av: kalle2

man förstår att Sverige vanstyrs från Bryssel! spännande att läsa om hur riksdagsarbete går till.

Sveriges framtid ligger i händerna på de 20 riksdagsledamöterna från SD.

7 klövern är marioneter som bara tämker på sin egna karriär och hur de skall leva i lyx när de drar sig tillbaka från politiken. googla på hur de gamla 7 klöverpolitikerna nu lever. ingen solidaritet och jämnlikhet där inte!fantastiskt bra åkesson är, synd att han måste hålla sofistikerad samtalsprofil annars annars kunde han enkelt kunnat sänkt mångkulturhycklarna.

med vassa motfrågor.http://www.ur.se/play/162217DN skribenten skulle bo i malmö nu när han gjorts sig en förmögenhet inom multikultikarriären. han hade flytt från polen pga av polakerna inte gillade hans extrema åsikter. sedan i sverige jobbade han som mentalvårdare, fick han sparken? sedan som byggare, svartjobbare? sedan läste han flumkurser på universitet och nu skriver skit i DN.brunne var utråkad av att bo i industriarbetarstad som laggds ner, svenskarna går inte till kyrkan för de måste vila på söndagen när veckans slit börjar på nutt. troligen gillar kyrkans hycklare mångkultur för de leder till att folk från hela världen får livstidsförsörjning och har tid till att mingla med högavlönade inom kyrkan.om det är så fint med mångkultur varför finns det bara islam och asylbluffare som vill ha försörjning. samtidigt fär folk som inte vill jobba sin försörjning inom mångkulturindustrin.varför fixar de inte så samer sköter sin rennäring i stockholm, de kunde flytta sina boskap mellan årstafälten och djurgården, bara stänga av gatorna i city kring hamngatan under tiden. det vore mångkultur det!

2011-01-26 @ 11:26:28
Postat av: Kalle

Biskop Brunne tjänstgjorde tidigare som kyrkoherde i Flemingsbergs församling enligt Wikipedia. Antagligen blev hon omvänd i Flemingsberg den mycket invandrartäta Stockholmsförorten gränsande till Botkyrka också mycket invadrartät.

2011-01-26 @ 11:27:35
Postat av: LN

Snabba RyckRedan kl. 10:47 förelåg i utskrift Expressens ledar-och debattredaktions omdöme om "skamlöse" Åkesson i förmiddagens riksdagsdebatt om extremism."Han är inte intresserad av konstruktiva strategier, han är inte intresserad av komplicerade orsakssamband, han är bara intresserad av att brännmärka Sveriges muslimer och att dra ner Sverige i sitt partis varma gyttjebad av främlingshat."

http://blogg.expressen.se/opinionsbloggen/

- - - - - - - - - - -

Vad vet du om kärleksfulla och fredliga muslimer?

Ladda ner och läs Anders Ohlssons dagsaktuella skrift om farsoten som sprider sig och omdanar

det som en gång var 'Sverige - fosterland'.

http://www.freesweden.org/hotet_inifran.pdf

2011-01-26 @ 11:28:55
Postat av: alf

Jag har också lyssnat på "debatten" idag, jag tycker uppriktigt synd om Åkesson som försöker debattera med dessa aningslösa pk-politiker. Jag måste instämma med Ingemar Stenmark som sa: "Det är inte lätt att förklara för en som inget begriper".

2011-01-26 @ 11:35:36
Postat av: Robert

Ägna gärna ett helt blogginlägg om den där eu-utbildningen.

2011-01-27 @ 07:22:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0