DAGS FÖR NYTT BLOGGKRIG I KALMAR

Barometern kommer idag med den stora nyheten att Alexander Louhichi startar en blogg. Som vanligt står Barometern i givakt när Alexander Louhichi eller Nasim Malik önskar lite uppmärksamhet. Läs artikel.
Jag kommer strax med en debattartikel till Barometern men då skall det säkert krånglas på både det ena och andra sättet. 

”Bloggen ska användas som ett verktyg för att slå tillbaka främlingsfientligheten i Kalmar och på internet och framförallt mot Thoralf Alfsson och Politiskt Inkorrekt, enligt bloggaren själv. Med en provokativ banner, den arabiska halvmånen/stjärnan i samband med Tre kronor, kommer de flesta att reagera, tror Alexander Louhichi.”

Då får jag hälsa Alexander Louhichi välkommen till bloggvärlden! Nu kanske vi kan få svar på alla frågor vi har av en riktig expert på islam. Nu tror jag inte att Alexander Louhichi kommer bli så långvarig med sin blogg. Vi har ju sett andra försök genom åren, inte minst SSU.

Jag kan dock hälsa Alexander Louhichi att det inger ingen respekt att ljuga i sitt första blogginlägg. Förtroendet för bloggägaren hamnar omgående på bottennivå och därmed kommer man inte kunna lita på något som framförs på bloggen. Jag är dock inte förvånad, det snarare bekräftar mina uppfattningar.

I sitt första blogginlägg skriver Alexander Louhichi följande.

”Trots flera försök att stämma träff med Herr Alfsson har jag misslyckats varje gång.”

Jag har aldrig pratat med Alexander Louhichi, aldrig fått något mail, han har aldrig skrivit någon kommentar på min blogg, aldrig ringt mig eller på något annat sätt kontaktat mig. Alexander Louhichi ljuger för alla läsare redan i första stycket i det första inlägget på denna blogg.

Sedan fortsätter han med diverse mindre angrepp som visar på hans okunskap. Jag tror inte på integration jag förespråkar assimilering, det är en stor skillnad. Den som söker sig till Sverige bör ha som mål att assimilera sig i det svenska samhället. Har man inte det har man valt fel land att söka uppehållstillstånd i. Jag tror inte på ett mångkulturellt samhälle, det leder för eller senare till konflikter oberoende av hur mycket förståelse, tolerans och kärlek det finns. När det gäller islam anser jag det vara den religion som är minst tolerant och visar minst förståelse för andra religioner.

För en tid sedan lyssnade jag på ett föredrag vid Linneuniversitetet av professor Per Bauhn och Dilsa Damirbag Sten. De hade en ganska enkel måttstock på hur farlig en organisation, rörelse eller religion är. Det är hur svårt/farligt det är att lämna den! När det gäller islam vet vi att människor döms till döden om man konverterat från islam till t.ex. kristendom.  Farligare än så kan väl knappast något vara.

Jag skulle vilja råda Alexander Louhichi att istället vända sin blogg och sina blickar mot alla islamister som invaderat Sverige och västeuropa, med terrorangrepp och självmordsbombare. I Sverige har vi ett ordspråk som säger att ”man skall städa framför egen dörr innan …” något som Alexander Louhichi borde ta fasta på.

Men nu är jag luttrad och vet mycket väl att han inte ser några som helst problem med islam, som inte bara är en religion utan även en ideologi som förtrycker människor till att bli minst sagt enkelspåriga i sitt tänkande och i förlängningen islamister.

En första fråga till Alexander Louhichi. Vill du leva under sharialagar?


Kommentarer
Postat av: Ekon från en utdöende världsordning

Ju mer snön smälter desto mer skräp kommer upp till ytan! På endast en vecka har två ny/gamla slamkrypare, terrorsvärmor och denne Alex. Massor av jobb för Anticimex

2011-01-12 @ 00:36:55
Postat av: Funtaren

Jag ser fram emot att se Louhichi schavottera på din blogg Thoralf. Jag kommer inte att göra honom den äran att surfa in på hans blogg; det förtjänar han inte. Jag ber istället dig att du citerar hans fadäser i dina inlägg.

2011-01-12 @ 01:01:48
Postat av: kalle2

aldrig jag kommer läsa sverigefientliga hycklares bedragares bloggar! allt fler medborgare vaknar upp, även invandrare inser att många svenskar är fega och ljuger.vill de föra debbatt på webben så är de välkomna med kommentarer på de förnuftiga ärliga rakryggades bloggar som exempelvis thoralfs blogg.de vet om att framtiden finns hos sverigedemokraterna och är så nyfikna på vart vindarna bär så måste vara klistrade här varje kväll för att få veta.

2011-01-12 @ 01:25:10
Postat av: Dannie

Vem e de? Nån ny taqiyya stjärna?

2011-01-12 @ 02:31:45
URL: http://missionxp.webblogg.se/
Postat av: Robin Shadowes

Jajamen, Bärsärkometern satsar på en renodlad taqyyia-blogg. Precis vad Kabulmar behöver med sina skinkmackor och cykeltalibaner.

2011-01-12 @ 05:50:15
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: LN

Radera eller inte radera - det är frågan.

---------------------------------------------------

2 kommentarer till Dags för en integrationskampanj

Danne skriver:

11 januari, 2011 kl. 16:55

SD 2014 !!! Heja PI och Thoralf!Svara

Hakim skriver:

11 januari, 2011 kl. 20:38

Danne 14 år….Svara

LN skriver:

Din kommentar inväntar granskning.12 januari, 2011 kl. 05:58

Du har just bevisat det. Du är en stor jävla idiot!Svara

2011-01-12 @ 07:08:55
Postat av: Info

ASSIMILERING: DET ÄR FÖR SENT!Ett gott råd till Sverigedemokraterna är att omgående ompröva rimligheten i partiets gamla mantra, nu åter formulerat av Thoralf:”Jag tror inte på integration jag förespråkar assimilering, det är en stor skillnad. Den som söker sig till Sverige bör ha som mål att assimilera sig i det svenska samhället.”Assimilering är naturligtvis ett rimligt önskemål, om bara förutsättningarna funnes. Men det gör de inte längre. Bara förra året erhöll mer än 91.000 utlänningar från hela världen permanent uppehållstillstånd i det folkfattiga Sverige. På bara några få decennier har Sverige tagit emot kanske en och en halv miljon utlänningar från de mest skiftande kulturer, en väldig folkskara, som ständigt växer genom egenreproduktion.Allt fler naturligtvis bidragsförsörjda.Möjligheten att ”assimilera” denna orimliga mängd ”nysvenskar” och dess hastigt ökande avkomma i den lilla svenska ursprungsbefolkningen är obefintlig.Lika orealistisk är Sverigedemokraternas andra mantra genom alla år: Sverigedemokraterna vill gärna ta emot sådana asylsökande, som har ”flyktingskäl”.Detta håller inte. Hur god man än vill känna sig, hjälper det ingen, om man tar emot tre miljoner flyktingar just i Sverige varenda gång det uppstår en krigshärd någonstans på jordklotet.PARALLELLSAMHÄLLENeller utanförskapsområden – man må kalla det vad man vill – blir det enda, oundvikliga resultatet och finns redan i Sverige på många håll. Assimilering är sedan länge omöjlig. Och blir allt mera omöjlig ju fler ”verkliga” flyktingar Sverigedemokraterna tar emot.

2011-01-12 @ 07:21:37
Postat av: Nalle i Växjö

Inte OK att knivhugga politiker även om han är Sverigedemokrat.Postat av: Stefan A

Vem finansierar denna org. då, verksamhetsbeskrivningen ser ut som en direkt kopia av en bidragsansökan,är det allmänna arvsfonden,kalmar kommun, regeringen eller någon annan av alla otaliga möjligheter för invandrare att få bidrag,undrar bara då man sett att en hel del invandrare har visat stor kreativitet då det gäller att slå mynt av sin "utsatthet".

2011-01-12 @ 07:28:16
Postat av: ÖSTRAN– Faktum är att vi har möjligheten att bedriva en fortsatt invandringspolitik där vi generöst erbjuder människor runt om i världen plats i vårt samhälle.

Alexander Louhichi, invandrare för Sverige

Postat av: Nalle i Växjö

Med en provokativ banner, den arabiska halvmånen/stjärnana i samband med Tre kronor, kommer de flesta att reagera, tror Alexander Louhichi

.

.Det har han helt rätt i men är det inte ett konstigt sätt att marknadsföra en blogg mot främlingsfientlighet.

Är det inte mycket stor risk att den får motsatt effekt.

Det hade varit intressant att diskutera detta på Barometerns artikel men av någon oförklarlig anledning går den inte att kommentera.Märkligt för jag trodde Barometern vill ha "kommunikation" med sina läsare, men tydligen bara enkelriktad sådan.

Postat av: JanneB

Var nyss inne på L:s blogg..

Bär er åt som folk i kommentarerna. Att kalla honom "j-a idiot" är knappast hyfs. Det faller allra mest tillbaka på kommentarsskribenten!

2011-01-12 @ 08:04:30
Postat av: Nalle i Växjö

Sverigedemokraterna "älskar" martyrrollen.SVT Rapport Play som en försmak på kvällens dokumentör i SV1 kl 20.00 om Sverigedemokraternas första 100 dagar i Riksdagen

2011-01-12 @ 08:39:58
URL: http://playrapport.se/video/2292926
Postat av: annsoh

nu kör jag i gång dagens blogg - anmäl dig kanske just du vinner :D

2011-01-12 @ 08:55:39
URL: http://annsoh.blogg.se/
Postat av: LN

Kommentarskribenten kan bara anföra till sitt försvar att blogginnehållet föranledde honom att på ej ovanligt folkligt och pursvenskt sätt, ohämmat och uppriktigt, ge uttrycka för den spontana uppfattningen att herr Alexander Louhichi uppenbarligen måste vara en 'stor jävla idiot'. En spade bör benämnas spade, även om sådan form av kritiskt tilltal som här avhandlas, riktat till en person, vars livsuppgift det är, dels att underkasta sig allah, dels i varje livssammanhang ge uttryck för detta tragiska faktum, måste från en kulturMarxistisk synpunkt betraktas som rasistiskt. Det är kanske dags att inkalla DO?

2011-01-12 @ 09:17:14
Postat av: AWSvensson

Det heliga kriget är här, riddare AWSvensson med sin Sancho Panza med benämningen GoG träder i tjänst.

Några frågor jag vill ha svar på från Alexander Louhichi är:

Medger du Lars Vilks rätt att uttrycka sig i konstnärlig anda och är villig att gå i försvar för denna rättighet.

Medger du Thoralfs rätt att uttrycka sina synpunkter om den förda asylhanteringen, även om du inte håller med i sak så försvarar du den rätten. Med två jakande svar från denne Alexander Louhichi så har vi fått igång debatten. I annat fall så är det lönlöst om man inte förstått det här landets rättigheter.

2011-01-12 @ 10:05:45
Postat av: Skånepåg

Har i dag försökt att komma in på www.sdbluffen.se men den verkar inte att finnas längre?En cachad version finns på Google daterad 8 jan 2011 21:06:45 GMT. Finns det månntro något samband mellan denna ev. nedläggning och uppstarten av den här nya Alexanderbloggen?Minst sagt skrattretande att den här Alexander kallar Thorlaf för sin "gamle vän" i bloggens första inlägg. Vad i herrans namn vill han uppnå eller åstadkomma med denna uppenbara lögn?

2011-01-12 @ 10:55:22
Postat av: Calle

Denne Alexander, och även alla andra läsare på denna blogg, uppmanas att se den engelska dokumentären " Med moske´n som täckmantel", som sändes på Axess 7/1. Har ni redan sett den, se den en gång till och begrunda. Väl använda 50 min.

2011-01-12 @ 11:20:45
Postat av: Skånepåg

Barometern skriver att: "Med en provokativ banner, den arabiska halvmånen/stjärnana i samband med Tre kronor, kommer de flesta att reagera, tror Alexander Louhichi."Den första reaktionen jag gör är att han kallar bloggen för "Invandrare för Sverige" och illustrerar invandrarna med en halvmåne och en stjärna. Texten borde väl i så fall vara "islam för Sverige".

DO har 300 personer anställda som jagar för samhället totalt meningslösa arbetsuppgifter. Här finns säkerligen invandrare med andra trosuppfattningar som kan känna sig kränkta, och som jag hoppas omedelbart kontaktar DO och begär skadestånd för att man "klumpas ihop" på detta obehagliga sätt.

2011-01-12 @ 11:20:53
URL: http://alexanderlouhichi.wordpress.com
Postat av: Micael foghagen SD Kalmar

Barometern har sin kommentarfunktion på semester, läser man däremot kommentarerna på Alexanders blogg förstår man varför...Många raka och skarpa frågor är ställda till honom och jag/vi väntar andaktsfullt på hans svar.Tycker nästan lite synd om honom - not!

2011-01-12 @ 11:35:33
Postat av: Mats banan

Det är intressant att se hur alla dessa mångkulturälskare tänker.

Det finns inte en blogg som är för mångkulturen utan istället är alla mot SD och främlingsfientlighet.

Det beror självklart på att det inte finns nåt positivt att skriva om mångkulturen så dom måste kasta skit på andra istället.

2011-01-12 @ 11:58:18
Postat av: Skånepåg

Artikel om SD den 7 januari 2011 i den danske tidningen "Moderna Tider".

2011-01-12 @ 12:33:04
URL: http://www.information.dk/25575
Postat av: Svea

Country singers häcklar Alqaida..http://www.youtube.com/watch?v=-WlnSaIwfEg&NR=1&feature=fvwp\Svea

2011-01-12 @ 12:33:43
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Skrev följande tii Alexander - eftersom den skall granskas är det lika bra att visa den här också. En blogg man kan lita på!Micael Foghagen skriver:

Din kommentar inväntar granskning.

12 januari, 2011 kl. 11:49

Alexander!7-klövern har i åratal vurmat för multikulti och samtidigt totalt misslyckats med den så kallade integrationspolitiken.Sverigedemokraternas budskap är däremot assimileringspolitik. Människor som kommer hit ska uppmuntras till att bli en del av svenska samhället – inte bli enklaver i den samma.Vidare vill vi kraftigt minska invandringen för som sagt det handlar om prioriteringar. Att fortsätta i nuvarande takt hjälper varken de som är här och framförallt är det ett hån mot den äldre generationen ( och tidigare ) som har slitit för att vi har nått den välfärd vi har idag.Vi vill dessutom hjälpa långt fler människor ute i världen – och kan göra det mångfallt mer effektivt – om vi gör det i deras geografiska hemvist.Till sist, jag sällar mig också till de ovan som har ställt raka och tydliga frågor till dig.Lägger till en fråga – vad anser du om alla charterresor tillbaka till hemlandet när de väl har fått PUT?

Ringer det några klockor?

Mig veterligen åkte ingen jude tillbaks till Nazi-Tyskland och firade purim säg 1943….

2011-01-12 @ 12:54:02
Postat av: SkånepågSD ökar sitt medlemsantal med 43 procent och har därmed totalt 5 846 medlemmar. För övrigt en trevlig ”reklambild” för SD av Jimmie Åkesson med sambo i Ystads Allehanda.

Postat av: Nalle i Växjö

Jag hälsar på Sverigedemokraterna när jag stöter ihop med dem i rulltrappan eller i hissen. Det händer att jag till och med talar med dem. Inte med överdriven hjärtlighet men inte heller på ett respektlöst sätt. De ängsliga förhållningsregler som har utarbetats för umgänget med SD bryr jag mig inte om. Riksdagsledamöter är för sjutton vuxna människor som någorlunda vet hur man beter sig i ett civiliserat samhälle!( Vem har skickat ut dessa förhållningsorder till vuxna människor ??????)

Postat av: Ludvig

Jag är inte alls förvånad, att han har ljuger, Alexander. Det ingår i muslimernas ideologi, att dom får ljuga som dom vill gentemot dom som inte tror som dom.

2011-01-12 @ 14:13:42
Postat av: Calle

@ Thoralf

se Nalles kommentar ovan

Finns det utarbetade förhållningsregler för riksdagsmän gentemot SD ? och vem ligger bakom dom?

Kanske ngt. du kan snappa upp i maktens korridorer

2011-01-12 @ 14:53:33
Postat av: Skogman

Hans blogg: För det första ville han provocera med loggan tre kronor och halvmånen. Oj vad provocerande. Nu tänker jag bränna koranen.Som vanligt är det lättare att ställa sig på "de godas sida" än på andra sidan, realistsidan. Hans blogg kommer med sannolik snart försvinna bort. Men han fick sina tio sekunder i rampljuset i alla fall. Grattis Alexander.

2011-01-12 @ 14:59:38
Postat av: LN

Varför?

Varför lyckas inte signaturen Info med sin kommentar ASSIMILERING: DET ÄR FÖR SENT! kl 07:21:37 få igång en livfull debatt på denna "SD-vänliga" blogg? Som jag ser det - helt korrekt skrotar han två av Sverigedemokraternas centrala älsklingsmaximer.DET ÄR NÄMLIGEN FÖRSENT!

DET ÄR REDAN KÖRT!

Inse det!

Alla!Det brustn röret har stått och runnit i mer än ett decennium, översvämningen är ett faktum, de enorma fuktskadorna är till synes oreparabla, rötan frodas i gränzonerna mellan vått och torrt. Självfallet måste vattenutströmningen omedelbart upphöra - men sedan. Renovering eller rivning och nybygge.Långsamt - men hela tiden försent, kan kanske SD påverka den kommande politiska utvecklingen och viljan hos de 7 till att i ett utdraget förlopp strypa tillströmningen. Detta ändrar emellertid inte grundproblemet. Att sedan dväljas i fuktskadade lokaler, nödtorftigt sanerade, är och förblir hälsovådligt - för ALLA (också Allah!).Rivning och nybygge är faktiskt det enda förnuftiga. Ett nytt samhällssystem vars medborgare från påbörjad myndighet till graven själva får ta hand om och ansvara för sina angelägenheter. Medborgarlön som GRUNDtrygghet utbetalas alltid till ALLA i myndig ålder. Skattesystemet lägges om och anpassas. Socialbidrag och kravlösa bidragsutbetalningar upphör. Transfereringssvinn avskaffas. Verkligt sjuka erhåller sjuktillägg. Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen i sin nuvarande form, och Socialkontoren också i sin nuvarande form etc. skrotas. Landstingen skrotas också och ersättes av statlig centralstyrning med möjlighet till maximal egenadministration av sjukhus och andra institutioner på det lokala planet. Invandringen fryses. Massor av kompetent arbetskraft frigöres sålunda för konstruktiva och mervärdesGENERERANDE ändamål. Glasmästarekonomien blir skjuten i sank. Medborgarna finns inte till för statens skull (och för att nära en kleptokrati) utan tvärtom. Myndigheter med främsta uppgift att som nu trakassera medborgarna får ej finnas. Staten reduceras till nattväktarstatus. Hela statsadministrationen skäres ned, tillräckligt med 149 valda - verkligt folkvalda - parlamensledamöter. Maximalt möjlig demokrati etableras med inspitation hämtad från Schweiz.Jag har nu TIO års erfarenhet av att vara fattigpensionär. Jag bor mycket bättre än jag behöver, jag har inte hungrat, livets absoluta nödtorft har jag haft råd med, dock inte att gå till tandläkaren ej heller att gå på bio, krogen, systembolaget. hålla tidning eller resa hit och dit, ej heller att ekipera mig över fattigdomsgränsen osv. Jag har överlevt - jag har haft och har min grundtrygghet. Jag får nu inbetalt på mitt konto 7.383 varav ca 5.500 avgår för hyra och el. Således återstår 1880 kronor, varav ca 1300 går till mat. Obs. detta är den reella verkligheten.Ponera att vi för enkelhetens skull skulle betrakta 7.000 netto per månad som tillräckligt för att täcka grundtryggheten. Det är 84.000 om året. Hur många myndiga medborgare finns det i landet? Det vet du. Multiplicera antalet med 84000. Var hamnar du då? Jag gissar på någonstans i närheten av 500-600 miljarder. Har vi råd med det, när invandringen ensamt redan kostar i storleksodningen 200-300 miljarder. Med detta här mycket, mycket otillräckligt skisserade annorlunda samhällssystem skulle enorma besparingar kunna göras över hela samhällslinjen. Självfallet fick en gradvis anpassning ske, och redan insparade pensioner och liknande skulle oförändrat utgå. Från det att jag i mitten av 40-talet började bli medveten om vad samhället sysslade med, har det lappats och lagats och komplicerats - klåfingrigheten har varit och är enorm, väljarkåren har ständigt mutats och en nästan exponentiellt växande minoritet har generöst skott sig. Skall detta tillåtas fortsätta tills bananrepubliken (banankungadömet) är ett fullbordat faktum?Det skulle kunna vara en värdig uppgift för SD att arbeta för en förändring av samhället i den riktning som här har skisserats. En medborgardemokrati.Vad säger blogginnehavare?2011-01-12 @ 15:26:57
Postat av: Peter

Grym blogg!!!!!!!!!!!!!Ett tips!! Kolla in http://opkollen.se - Hitta operatör till mobilnummer helt gratis och skitenkelt! Tips gärna dina läsare;)

2011-01-12 @ 15:36:39
URL: http://opkollen.se
Postat av: AWSvensson

Kreativa och framåt människor skulle i ett sådant samhälle försvinna fortare än tanken.Kvar blir de arbetsskygga, arbetsoförmögna och ett samhälle i förfall. Staten måste ju trots allt få in skatter för att betala dessa , varifrån skall de komma. Nej täpp till kranen , gör det oattraktivt dvs omöjligt för en med arbetsförmåga att undvika jobb med annat att han påtagit sig eget försörjningsansvar. Ett sådant samhälle skulle sända signaler till dessa att Sverige är inte det paradis som man fantiserat om . Med fri rörlighet inom Eu så kommer många av dessa att försvinna till ghettoiriserade storstäder i Europa, och på så sätt får de ta smällen bakvägen.

2011-01-12 @ 15:43:00
Postat av: Rickard

A long time ago in a ghetto far, far away…The evil, Sverigedemokratiske Darth Thoralf and his Deathstarblog Politisktinkorrek.info is near victory over the young, strugeling jihadknigt Louhichi who is now taking his refuge to his safe internetblogg to continue the fight from there for the right to be silly.Blogwars!Tattatata ta ta ta tatatatata ta ta ta intromusik

http://www.hesperus.nu/?p=429

2011-01-12 @ 16:37:57
URL: http://www.hesperus.nu
Postat av: Tony Ingman

Skånepåg: Javisst bilden på Jimmy Åkesson i YA var

trevlig. Annars är denna tidning en typisk pk blaska, lika hycklande som dom stora drakarna.

Lika tysta och undfallande när oförrätter begås av

våra berikare, men blåser i stora basunen om det

finns något negativt att skriva om SD.

Exempel: För en tid sedan blev en 20 årig Tjej

gruppvåldtagen av 10 st kräk med invandrarbakgrund,

detta var en icke händelse för det korrekta YA.

Men så efter Niklas Orrenius artickel om den somaliska kvinnan i Tomelilla som några småparvlar

kastade glåpord efter då vaknade YA till liv, då blev det nästan en helsida, plus att ledarskribenten fick ett av sina spel om denna händelse. Så det är skillnad på brott och brott!

PS:

En annan likhet med dom andra PK blaskorna är att

den näbbede ledarskribenten naturligtvis inte bor

bland det så älskade mångkulturella, nej då, han bor på det trygga Österlen. Konstigt, för om jag

själv dyrkat Mångkulltur, så hade jag sökt mig till dessa områden. DS

2011-01-12 @ 17:14:05
Postat av: S-E Karlsson

OBS !!! Glöm för allt i världen inte att titta på nyhetsdokumentären om SD:s 100 första dagar i sveriges riksdag i SVT 1 i kväll !

2011-01-12 @ 17:32:20
Postat av: kalle2

att multikulti skall införa bloggkrig är ju bara konstgjord andning, ingen vill ha detta kaoz som massinvandringen medför. inte ens 7 klöverns kreatur, inte ens mediafolket vill bo i massinvandringsområden.maktelitens multikultiexpriment fungerar så länge massinvandringsindustrin får ta skattepengar från folket.om invandrarna inte skulle få alla bidrag skulle de inte kunna leva här, inte heller leva lyxliv i deras hemländer när de får behålla sina bidrag när de har rätt att åka hem under 3 månader och hit igen och sedan hem igen med 3 nya månader.hur skall de försörja sig om de inte fick bidrag?, jobb finns ju inte i sverige, inte ens bostad skulle de få om de inte blev inkvoterade att få förtur utan poäng i kommuners lägenhetskö.vad kan då svenskarna göra?

1 gå med i SD eller ND.

2 gå på kommunmöten och tala med kommunalråd, efter några sekunder framgår det att folket har icke godkända åsikter och kommunpamparna i 7 klövern känner sig obekvämma i situationen.

3 folkbokföra sig i nån kommun där massinvandringsfolket inte vill bo. men man kan bo kvar och begära posten sänder till gamla adressen.

kanske lika bra att flytta till nån "svenskreservat" en gott kännetecken är att dessa kommuner har samtidigt god ekonomi och fungerande äldrevård,skola mm. och ganska säkert att gå ut i.

2011-01-12 @ 18:16:56
Postat av: LN

TÄNKA ÄR STORT - TÄNKA NYTT ÄR STÖRRE

@ AWSvensson! Du har nog en förutfattad mening som tråkigt nog tycks blockera vidare spekulationer.

"Kvar blir de arbetsskygga, arbetsoförmögna", skriver du. Dessa människor finns redan - ca 1 miljon människor i landet befinner sig mer eller mindre i utanförskap.

Utanförskap enligt SCB & Arbetsförmedlingen:

2005: 1,122,100 personer

2006: 1,100,600 personer

2007: 1,040,900 personer

2008: 1,029,600 personer

2009: 1,140,200 personer

Dessa människor erhåller nu "administrerade" bidrag till betydligt högre kostnad än genom ett automatiskt grundskydd.Jag skrev att skattesystemet måste anpassas till systemet. Skatter måste naturligtvis inkasseras men kanske fördelas annorlund, mindre på arbete mer på annat. VAT består - höjs kanske på sådant som kan karakteriseras som lyx.Kompetenta, duktigta och arbetssamma personer skulle inte frestas att leva på grundskyddsnivå. Dessa kreativa och framåt människor skulle i ett sådant samhälle lustfyllt ge sig i kast med nya och utmanande uppgifter, man skulle våga ta risker - att bli utblottad eller behöva krypa in på socialen eller arbetsförmedlingen och bli trakasserad behöver inte riskeras. Civilcourage och rakryggighet skulle spridas och tillväxa.Du skall få ett konkret exempel att fundera över.

Leverantörer av mobilt bredban vill inget hellre än att binda upp kunderna med allsköns idiotiska abonnemang. 99 kr i månaden de första 3 månaderna - sedan 199 eller 156 i månaden inklusive i 23 månader låst modem eller gratis modem för

160 kr i minst i 24 månader eller fri surf dock max 2 GB osv. osv. i all oändlighet.

Ännu mer invecklat blir det om du vill surfa via en Androidmobil. (gratis mobil och fri surf för 256 kr i månaden i 24 månader - rena lurendrejeriet). Abonnemangskunderna blir debiteras med räkning som kostar pengar - också autogio kostar numera pengar. All denna onödiga administration betalar du. Missar du en betalning, är bortrest eller, eller, så hamnar du hos inkasso.

Detta motsvarar det nu befintliga överadministrerade samhällssystemet.Det skisserade samhället motsvaras av 'surf per kontantkort': en månad helt obegränsad surf för 256, eller ännu hellre '5 GB surf giltig i ett år' (som tyvärr ännu inte finns), för 300. Inga räkningar, ingen uppbundenhet - du köper ett värdebevis hos ATG eller betalar vi nätet med betalkort eller internetbank. Ingen administration, som du måste betala. Betalt, kvitterat,punkt.Jmf textmängden i de två sista styckena - förhållandevis så stora är också administrativkostnaderna i de två samhällssystemen. Vilket skulle du föredra?

PS Har du idag otur och hamnar på obestånd och behöver hjälp av socialen måste du först länsa bakkontot, sälja kollonistugan eller än värre, sälja din bostadslägenhet och bli hemlös, ty alla hyreslägenheter är upptagan av somalier eller MENA-folk, som får hyran betald av socialen.

More think, please!

2011-01-12 @ 18:21:31
Postat av: Lotta

OT/Sitter och tittar på en debatt mellan Jimmie Åkesson och Lars Ohly. Kolla länken i mitt inlägg. MEN Snälla, snälla SD läs på när det gäller den så kallade ursprungsbefolkningen samerna. De är inte, har aldrig varit och kommer aldrig att bli någon ursprungsbefolkning i Sverige. Det finns arkeologiska fynd som är betydligt äldre än de samiska. Man behöver inte vara raketforskare för att begripa att inlandsisen försvann söderifrån först. En lögn blir inte sann bara för att den upprepas tillräckligt många gånger. Lars Ohly sitter och raljerar om just samerna och att de minsann är ursprungsbefolkning. Vore underbart om någon kunde tvätta bort hånflinet på honom.

2011-01-12 @ 18:33:59
URL: http://www.youtube.com/watch?v=7eYNrm2aWco
Postat av: LN

PS2 Efter att ha läst 'kalle dubbel' här ovan, vill jag förelå en human och mycket hänsynsfull form av repatriering av alla de som 'har rest fel'. Indragning av allt nuvarande ekonimiskt stöd, det nya grundskyddet utbetalas en begränsad tid. Vidare utbetalning därefter kräver att man har arbete, riktigt arbete, inte något instegsfalsarium, som förresten inte finns i det nya samhällssystemet! Garanterat kommer spontan och frivillig avresa att ske. Dugligt och initiativrikt folk kommer att behövas i nya Somali och nya Irak.

2011-01-12 @ 19:08:50
Postat av: Gubben o Gumman

Bloggkrig är väl synd bättre med ett blomsterkrig.

Vi kastar helt enkelt blommor på varandra i bästa

Monty Pyton stil,vi träffas ute på Tingbyskans ängar.Helan o Halvan samt stödhjulet på bananbloggen på ena laget Thor-alf AW Svensson Skånepåg på det andra

Gubben o Gumman blir domare.....Lets rock som Al Bundy skulle ha sagt.

2011-01-12 @ 23:54:31
Postat av: Ibbe

Häromdagen mördades en framträdande politiker och guvenör i Pakistan. Anledningen?Han hade protesterat mot den s.k. blasfemilagen som förespråkar dödsstraff för hädelse. dagarna efter demonstrerade tiotusentals människor till stöd för lagen och därmed också för mordet. Mina vänner i Kalmar som är vana vid "dagens Malik" i ortspressen vid händelser utomlands noterar att ingen Malik och heller ingen Louhichi är ute och fördömer attantatet eller lagen. Total tystnad ifrån deras håll denna gång. Tystnad kan som bekant vara talande.

2011-01-13 @ 11:24:12
Postat av: Rickard

Bloggkriget fortsätter...Bloggwars Episod II - Skinkmackans återkomst http://www.hesperus.nu/?p=437

2011-01-13 @ 14:45:04
URL: http://www.hesperus.nu
Postat av: Nalle i Växjö

SD kräver vakter på Dammhagskolan i Landskrona

( den med raketerna )Bra säger skyddsombudet, dåligt tycker rektorn

Postat av: Cavatus

Som motpol till det svenska fiaskot rekommenderar jag läsning av följande debattinlägg om Japan. Mycket läsvärt!http://www.newsmill.se/artikel/2011/01/13/japanerna-v-ljer-bort-m-ngkulturenBlev så arg imorse när jag hörde om Ullenhags fjäskande så jag skrev om det här:

Postat av: Robban

Se till att göra något i riksdagen istället för att hålla på med det här bloggandet! Jag menar hur mycket tid tar inte det här? Använd tiden till att skriva motioner istället.

2011-01-13 @ 20:24:02
Postat av: Thoralf A

RobbanTa reda lite om hur riksdagsarbetet fungerar innan du uttalar dig. Ta t.ex. reda på när den allmäna motionstiden är.Jag kan lova dig att det kommer skrivas många motioner från SD när det är dags igen.

2011-01-13 @ 22:46:48
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0