BUSINESS AS USUAL HOS SVT

Som vanligt pratar man i public service om Sverigedemokraterna, inte med. Varför fick ingen från SD sitta i soffan hos SVT?


Kommentarer
Postat av: Nils

Ja vad sägert SVT själva om det?

Jag kan inte tänka mig att motsvarande program om något annat parti hade kunnats sändas utan att dessa själv fick medverka. Ett svar på varför är väl det minsta man kan begära.

2011-01-15 @ 01:20:03
Postat av: Magnus S

Daniel Pohl. En äckligt falsk person (som njuter av det) Jag känner uppriktigt obehag. Det är uppenbart att han sålt sitt land, mamma och själ till Belsebub/Muhammed. Sponsrad och påhejad av en fanatisk och vansinnig sjuklöver. Mottot lyder; Förgör den svenska suveräniteten. Knuffa Sverige utför ättestupet. Allt svenskt är fult och dåligt. Heja mångkultur och anarki!

2011-01-15 @ 02:27:01
Postat av: Farbror Fritte

Thoralf

Kan du inte sända in en anmälan till radionämnden på programmet om bristande saklighet

2011-01-15 @ 04:53:55
Postat av: Stefan K

Media älskar att prata om SD, men avskyr att prata med dom.Nu hör det väl inte till ovanligheterna att partier och politiker kommenteras och granskas, men när det gäller SD använder man sig gärna av s.k. experter som öppet visat sin avsky mot partiet och i sådana lägen blir det hela oerhört partiskt.

Detta ser och hör man aldrig när andra partier granskas. Där ligger skillnaden.Sedan tycker jag att Daniel Poohl trots allt höll en låg profil jämfört med annars. Säkert har han en agenda även för det.

2011-01-15 @ 07:11:39
Postat av: LN

citat: (1) Postat av: Robin Shadowes

Ullenhags öden & äfventyr under andra wärldskriget var ju riktigt amuserande. I vilken strunt-publikation blev det inlägget raderat?

2011-01-15 @ 01:03:37citat: (2)Postat av: Thoralf A

LN

Jag anser inte din kommentar vara rumsren. Du balanserar ofta på gränsen till vad jag tillåter på bloggen och jag uppmanar dig att hålla dig inom rimliga gränser.

Jag vill inte bli utsatt för anklagelser på grund av dina kommentarer. Är du en sann sympatisör så respekterar du detta och tänker efter innan du postar en kommentar.

2011-01-15 @ 01:11:43

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Du har helt rätt, Thoralf. Jag frestas inte sällan av den rådande politiska situationen, vars utveckling (dvs accelererande förfall) jag med växande både leda och engagemang har tvingats följa under 60 års tid, att ibland bli något utmanande, eller med ett annat ord, provokativ. Det är som bekant provokationerna som är i stånd till att påverka omgivningens tänke- och förhållningssätt, istånd till att 'framprovocera' en känsla av upprördhet eller avståndstagande, eller..., eller... , och därigenom kanske föranleda ett nytt tänk hos omgivningen.Naturligtvis vill jag inte att du skall få ta emot obehag för att signaturen LN dristar sig att skriva opassande kommentarer på din blogg. Sådant brukar

man ju hos 'de andra' bekämpa med censur, men att du frestades att anpassa dig till omgivningens orättfärdiga mönster och initialt utan motivering raderade en kommentar, fann jag förkastligt. Därför betedde jag mig "provokativt" genom att ännu en gång sätta in kommentaren - och se, jag lyckades få fram en reaktion. I ett land där tanke- och åsiktsfriheten är på väg att genom lagstiftning begränsas, är det förstås ofint, på gränsen till åtalbart kanske, att sätta en sådan smaklös fantasi på pränt, som att föreställa sig herr Ullenhag i en annan tidsperiod.Jag lovar bot och bättring, för andra gången, och skall fortsättningsvis försöka anpassa mig bättre till mönstret - misslyckas jag med det, får jag be dig tillgripa censur - bara du motiverar varför.Vad är det fråga om, undrar kanske någon, som olikt Robin Shadowes inte ägnade natten åt bloggsurfning. På http://tinyurl.com/ullenhagfantasi kan man ta del av den icke rumsrena, löjliga kommentarbagatellen.

2011-01-15 @ 07:58:38
Postat av: Robin Shadowes

Hade inte fått tummarna loss att se inslaget förrän nu utan har bara läst om det i några dagar. Av dom tre gästerna var ironiskt nog Kents bänkgranne Hanif den schysstaste av dem. Anser också att han gjorde en korrekt analys av läget att ni kommer sno mest röster från sossarna. Polaren Pohl var också ovaligt återhållsam för en Expoit. Men den där Mattsson var ett riktigt svin. Men tack ändå för att du sköt dig själv i foten för ingen kommer ändå tro på din lögn att Sd är ett illa omtyckt parti. Om du inte råkade mena inom ditt eget skrå förstås.

2011-01-15 @ 08:14:57
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

LN, jag kan absolut förstå din frustration. Det är ingen direkt hemlighet att jag blivit bannad på PI och flashback för mitt emellanåt mustiga sätt att uttrycka mig, plus på otaliga fulmedier förstås. Nu senast på Skånskan. Minns inte riktigt vad jag skrev men har för mig att jag mer hintade åt var problemen verkligen låg. Visst var jag medvetet provocerande men det var absolut inget grovt alls. Tror knappast nån här hade reagerat på det, så så pass snällt var det. Men det visar verkligen på hur lågt i tak det är på dom platser som anlitar Interaktiv Säkerhet AB i Varberg. Jag var också inställd på att jag skiter i om ett fulmedium blockerar mig då det ändå inte är nån större förlust ändå.

Så jag har lärt mig att hålla mig på mattan när det gäller seriösare bloggar och dessutom vill jag inte göra skit för Sd heller. Dock finns det enstaka andra bloggar och fora där "the sky is the limit" alternativt näst intill. Jag är helt nöjd med att släppa ut min ånga där i stället.

2011-01-15 @ 08:30:40
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Dannie

Det var fult, men knappast oväntat, att inte ta in SD.

Fast de talade ju faktist ganska fint om SD för en gångs skull.Poohl lät ju som han var hemlig rådgivare åt SD, haha

Väntar fortfarande på att Kent ska omvända Hanif ...hehe

2011-01-15 @ 08:39:45
URL: http://missionxp.webblogg.se/
Postat av: Donnie Blair

De är avundsjuka över att deras genomslagskraft kraftigt försämrats och att SD rönt kraftiga framgångar i form av alla dessa marknadsundersökningar och voteringar.

Hur de än beter sig så kommer de ingenstans. På deras möten skrynklas luften i hjärnorna samman till russin, utan att de får minsta genomslag. Ohly är den första till rakning näste blir KD Göran Hägglund, därefter C-Maud.

Nästa val blir en kraftigt desarmerad 4 klöver gentemot SD

Fredde kommer snart att genomskådas, bara att sitta lugnt i sadeln och invänta upplösningen

2011-01-15 @ 09:41:07
Postat av: Henrik

Man kan bli "vän" med Daniel Poohl på hans Facebook, kan vara läge pressa honom lite där.

2011-01-15 @ 10:22:17
Postat av: WMBJag vill påminna om att Jimmie Åkesson ska intervjuas i Ekots lördagsintervju idag i radions P1, kl 12:55-13:30

2011-01-15 @ 10:31:35
Postat av: nesse

Tycker att Svt inslaget var något så när objektivt och sakligt. Man utmålade ju inte Sd för att vara några monster, utan att de är rätt vanliga. Bra om debatten kan föras på den nivån och att det kanske blir en sakdebatt så småningom.

Bra att Sd verkar stödja det fjärde steget i jobbskatteavdraget och i motprestation vill ha modellen med poäng i anhöriginvandringen av Kanadensisk snitt. Robsten skriver initierat om det på sin bloggsida idag. So keep on working !

2011-01-15 @ 10:36:53
Postat av: Stefan A

"SD;s frustration växer" är nog snarare 4-klöverns frustration som växer,tänk att gå från egen majoritet till att vara beroende av andra, inte lätt för cirkusdirektören,och det är inte SD;s sak att driva igenom andras politik, som journalisterna ständigt kräver,utan det är regeringens skyldighet att skapa majoritet för sina egna förslag.

2011-01-15 @ 10:48:32
Postat av: Stone

Avslutande ordern från sportjournalisten, "Vi skall fortsätta att bevaka SD".

Förhoppningsvis kanske det finns en tillstymmelse av ansträngning, att bevaka övriga partier.

Ibland undrar man om dessa soffreportrar, är anställda av den verkställande makten, istället för den granskande.

2011-01-15 @ 10:58:22
Postat av: S-E Karlsson

Insändare .

Vi har det bra i sverige .Vi skryter om att vi har det mycket bra i sverige i dag , vi som har arbete , köper nya bilar för 150-250000:- . Vi reser utomlands på semestrar för 15- 30000:-årligen!

Men stat ,landsting och kommuner har inte råd med deäldre och speciellt inte de dementa .För att slippa kosta på personal låser vi in dom för att slippa passa dom . Vi kan i stället skryta med att Sverige har råd med att ta emot 100.000 invandrare årligen för dom kostar ju baaara 70:-per dag + alla äldre invandrare som får äldreförsörjningsstöd som är ca 10.500 :- per månad .Och enligt migrationsverket kostar de ensamkommande " barnen" ca 1.900:- per barn och dag . De flesta av de barnen kan klä på sej och äta själva , vilket är problem för de dementa ! Jag harett mycket bra förslag så att vi kan jämna ut problemen i samhället , om skattemyndigheten gör en extra ruta på deklarationsblanketten där alla som har ett arbete och även övriga som , sätter ett kryss i den extra rutan att dom är villiga att betala ex : en hundring i månaden till att täcka kostnaden för invandringen . Den som inte kryssar och betalar får ju då skämmas eftersom dom skulle betraktas som rasister . Bara en liten tanke för att sänka kostnaden för invandringen !

Skrivet av en fattig och sjuk pensionär som inte kan arbeta och få stora skattelåttnader ! Född 1931 .

Sven Hammarström Blomstermåla . Snart kanske blind !

Telefon 0499-21212 .Sven har bett mej skriva detta åt honom vilket härmed är gjort !

Mvh S-E Karlsson .

2011-01-15 @ 11:14:16
Postat av: Martin J

Har knåpat ihop ett inlägg om Aftonbladets "granskning".http://smgodis.blogspot.com/2011/01/annu-en-granskning-av.html

Postat av: Kalle

Tunisiens president flyr till Saudi-arabien sedan han nobbats av flera västliga demokratier. Han tas emot med öppna famnen av det diktatoriska och rika saudi-arabien.Tunisiska medborgare som är fattigare flyr till det fattiga sverige som skänker bort sin välfärd till höger och vänster.2011-01-15 @ 12:28:03
Postat av: Nalle i Växjö

Är kanske Tunisien det "perfekta" muslimska landet ?Kanske man kunde tipsa dom som inte gillar Svensk kultur att åka dit

2011-01-15 @ 12:41:41
URL: http://www.tunisia.nu/index.php?page=157
Postat av: Lotta

OT/ läs om ensamkommande så kallade "flyktingbarn". En varning utfärdas dock för känsliga läsare. Blodtrycket höjs nämnvärt och kanske kan ses som hälsofarligt.

Postat av: Hulda

Har nu lyssnat på Partiledarintervjun i radions P1 med Jimmie Åkesson. Han kör ju över henne totalt..

Nästa gång får nog SR skicka en mera kunnig och påläst reporter....

2011-01-15 @ 13:29:22
Postat av: nesse

Instämmer till fullo med Hulda! Att Åkesson ska behöva sitta och debattera med "puckon". Radioreportern var en katastrof. Men de har väl inte mer av intelligenskvot på Sr.

2011-01-15 @ 13:39:24
Postat av: Kalle

Mycket beundransvärt av vår Jimmie (SD) att kunna behålla lugnet och sakligheten i lördagsintervjun. Varje gång han började vinna poäng för SD bröt journalisten in och hackade sönder Jimmies svar. Ibland började hon babbla i onödan för att få Jimme ur balans.Hon gjorde sitt politiska korrekta jobb för sveriges radio.Jimmie besegrade henne och SR på teknisk och saklig knockout.En skön seger för SverigeDemokraterna och Jimmie Åkesson!!!

2011-01-15 @ 13:48:29
Postat av: AWSvensson

Angående de morgonpiggas kommentarer i soffan hos statstelevisionen. Det har gått så långt att är man van vid att få tio piskrapp så ser man det som positivt att det bara blev fem. Tyckte också att de besinnat sitt raseri , antagligen för att de insett att detta går inte hem, och i flera stycken kunde de se verkligheten , den som Sverigedemokraterna hela tiden försökt beskriva. Hörde inte Jimmie idag , men ser fram emot partiledardebatten nästa vecka.

2011-01-15 @ 14:34:56
Postat av: AWSvensson

Sven Hammarström Blomstermåla , beklagar din situation , men din vän S-E Karlsson har ju förstått och kan nog fortlöpande hjälpa dig om det är något du vill ska nå omvärlden eller ta emot.

2011-01-15 @ 14:39:03
Postat av: lassekolja

AWSvensson@ ev m.fl., som missade Ekot´s lördagsintervju har ytterligare en möjlighet när reprisen sänds ikväll kl.19:03 i P1.

För övrigt kan man, efter att ha hört lördagsintervjun, bara konstatera att Jimmie blir bara bättre och bättre, vilket bådar mycket gott för SD:s och därmed Sveriges framtid.

Många spekulerar om nyval men jag tror inte på det så länge SD växer. Följaktligen blir det inget nyval (eftersom de övriga har allt att förlora)!

2011-01-15 @ 15:13:09
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Kalle

Länk till Lördagsintervjun med Jimmie Åkesson. Hoppas att länken funkar.

Postat av: Åsa Nisse

I Växjö är det fria ordet viktigt.Känner ni någon förföljd Sverigedemokratisk författare så tipsa om att Växj är rätt plats att bo

Postat av: PeterI rapporten från Arbetsförmedlingen står mer om utlandsfödda::

http://www.arbetsformedlingen.se/download/18.324e0e4212ca1149f5180001956/Ura+2010_7.pdf” Utvecklingen av antalet inskrivna vid Arbetsförmedlingen som har förgymnasial utbildning (högst grundskola eller motsvarande) har varit mycket negativ under de två senaste åren.

Situationen är utomordentligt bekymmersam och man får gå tillbaka till efterdyningarna från den djupa krisen på 1990-talet för att hitta jämförbara tal.

Anledningen till nuvarande utveckling är personalneddragningar i samband med den djupa lågkonjunkturen samt en påfyllnad av utrikesfödda med kort utbildning.

Under den senaste tvåårsperioden har antalet korttidsutbildade arbetslösa eller programinskrivna ökat med nästan 45 000 personer, varav hälften utgörs av utlandsfödda.

Det finns dessutom utrikesfödda på den utbildningsnivån som inte trätt ut på arbetsmarknaden, till exempel kvinnor som står utanför arbetskraften.””I synnerhet de utomeuropeiskt födda har en mycket hög arbetslöshet, och många står helt

utanför arbetsmarknaden. Under den senaste tvåårsperioden har antalet arbetslösa eller programinskrivna utomeuropeiskt födda fördubblats till 80 000 personer.”” Samtidigt ser utvecklingen mycket olika ut mellan inrikes och utrikesfödda kvinnor. Sysselsättningen

är utomordentlig svag för utomeuropeiskt födda kvinnor. Andelen sysselsatta i

åldern 16-64 år som andel av deras befolkning uppgick till endast 50 procent tredje kvartalet

2010, vilket kan jämföras med 52,3 procent för ett år sedan. Motsvarande tal för svenskfödda

kvinnor är 76,1 procent respektive 75 procent. Det är således utrikesfödda kvinnor i allmänhet

och utomeuropeiskt födda kvinnor i synnerhet som ligger bakom det ökande gapet mellan

kvinnors och mäns sysselsättningsgrad.”” En grupp som bara påverkats lite av de bättre tiderna på arbetsmarknaden är de utlandsfödda.

Deras arbetslöshet gick mellan de tredje kvartalen 2009 och 2010 upp från 14,9 till 15,6

procent, samtidigt som motsvarande tal för de inrikesfödda gick ned från 6,9 till 6,3 procent.

Särskilt påfallande är ökningen för de utomeuropeiskt födda, från 19,5 till 21,5 procent. För de

utlandsfödda är i allmänhet kvinnornas arbetslöshet högre än männens, till skillnad från förhållandet

bland de svenskfödda.”” Det krävs kraftfulla insatser för att bistå alla invandrare på vägen ut i arbetslivet, i synnerhet

kvinnor. Den gruppen utgör en viktig arbetskraftspotential i ett skede med minskande inrikes

född befolkning. Insatserna gäller allt från svenskutbildning via grundutbildning och yrkes eller

påbyggnadsutbildningar till inträdet på arbetsmarknaden. Kommunerna måste ta ett

större helhetsgrepp så att de enskilda personerna ges tillräckliga förutsättningar för att träda

ut på arbetsmarknaden. När det gäller inträdet i arbetslivet har Arbetsförmedlingen ett stort

ansvar. De allra flesta utrikesfödda saknar det kontaktnät som är så viktigt för etablering på

arbetsmarknaden. Här kan Arbetsförmedlingen medverka till att utrikesfödda ges möjlighet

till praktikplatser och på så sätt få in en fot i arbetslivet.

Enligt uppgifter från Migrationsverket har den utomeuropeiska invandringen bestått av personer

där många saknar grundläggande utbildning. Under de senaste åren har 25 procent

saknat utbildning som motsvarar grundskola. Ytterligare 15 procent har en utbildningsbakgrund

på högst grundskolenivå. Resultaten understryker kravet på tillräckliga utbildningsinsatser

för att dessa personer ska kunna konkurrera om jobben på samma villkor som andra

grupper på arbetsmarknaden.

Arbetsförmedlingen ges nu ett utökat ansvar rörande nyanlända invandrare, se vidare följande

faktaruta. Uppdraget är en mycket stor utmaning för Arbetsförmedlingen men ställer även

fortsättningsvis stora krav på andra inblandade myndigheter och kommunerna. Ett viktigt

syfte i nyordningen är att påskynda och förenkla etableringen i samhället och i arbetslivet.

Den grupp som har det allra svårast av dem som ingår i kategorin utrikesfödda är utomeuropeiskt

födda. I den kategorin finns bland annat personer från delar av Asien och Afrika. Under

den senaste tvåårsperioden har antalet utomeuropeiskt födda arbetslösa (inklusive personer

med aktivitetsstöd) fördubblats till 80 000 personer.”Obs: sysselsättningsgraden mäts om man har jobbat, avlönat eller oavlönat under bara 1 timme, under en referensvecka. En timme, det kan man inte försörja sig på varför sysselsättningsgrad inte mäter förmågan till egen försörjning. Många invandrare är också att i arbetsmarknadspolitiska åtgärder, varför sysselsättningsgraden för en invandrare i egentlig mening, är ännu lägre.

Man uppfyller sysselsättningsgraden om man har hjälpt till i en familjemedlems arbete, eller varit i statlig regi.Obs; försökte få fram fördelning hur många män, födda i Sverige och utanför Europa, men fann inget i denna rapport. Troligtvis är upp emot 80% av svenska män i arbete mot ca 60% för utomeuropeiska.Utmaningar inom arbetsmarknadspolitiken (enligt rapporten):

• Många ungdomar med bristfällig utbildning (delsvis importerat problem)

• Fler utrikesfödda, särskilt födda utom Europa (importerat problem)

• Fler funktionsnedsatta med nedsatt arbetsförmåga (märkligt med fler funktionsnedsatta med modern sjukvård. Beror det på utbrändhet eller hög andel utomeuropeer med funktionsnedsättningar? Läs gärna mer på nätet om hur araber fejkar handikapp för att få ut mångmiljonsbelopp - (kaninmannen)

• Långa arbetslöshetstider för personer 55-64 år (delvis importerat problem)

• Många personer med högst förgymnasial utbildning (mestadels importerat problem)

• Många arbetslösa inom tillbakagående yrken, strukturarbetslösa (delvis importerat problem)

2011-01-15 @ 17:40:13
Postat av: Peter

Vem vill bli lurad, oavsett partifärg eller åsikt om mångkulturen?!Svenska kvinnor jobbar ca 76%

Utomeuropeiska jobbar till ca 50%Det är ren fakta och bekräftar det vi redan vet. Svenska kvinnor jobbar i mycket högre grad. Och svensk fegmedia lägger locket på ...I veckan publicerade svensk media nyheten att ”män jobbar mer än kvinnor” och ”största gapet på 20 år”.

”Vad kan man göra åt gapet?

-Man måste jobba med många olika faktorer så som utbildning, men det handlar också om att kvinnor i större utsträckning bör söka på hela arbetsmarknaden, till exempel inom industrin och byggverksamhet, säger Lena Liljebäck, chef för Arbetsförmedlingen.

Hur allvarligt är det här gapet?

-Det är bekymmersamt, det påverkar ju framtiden för de kvinnorna. Det betyder mycket för många människor.

- Sen påverkar det ju pensionerna när man blir äldre och det blir större påfrestningar på vårt välfärdssystem, säger Lena Liljebäck.”

http://m.svt.se/2.22620/1.2288154/mannen_springer_ifran_kvinnorna_pa_arbetsmarknadenOm man bryter ner Utomeuropeiska kvinnor till asiatiska och muslimska - hur många asiatiskor och muslimskor ser du jobba? Med fog kan man påstå att muslimska kvinnor jobbar mindre än 50% - min bedömning är 35-40%.Den muslimska kulturella skillnaden på att muslimska kvinnor INTE ska arbeta, utan stanna i hemmet och föda barn - kommer Lillen Ullenhag ALDRIG att förändra.Jag vet mycket om marknadsföring och en av de första reglerna jag fick lära mig; det tar lång tid att förändra ett beteende. Och först måste man försöka förändra attityden, för att få igenom ett önskat beteende.

Visste man med sig att det inte gick att förändra attityden, trots försök, då la man ner projektet att marknadsföra och försöka sälja. Det skulle kosta mer än vad det skulle smaka.

Men nu är ju regeringens generositet "gränslös" och med lite trix med siffror i budget och propaganda till svenska folket, så fortsätter de på den inslagna vägen - att Sverige ska må bra av rekordinvandring och multikulti.Regel nummer två som man lär sig om marknadsföring - du kan inte kompensera fel riktning med högre hastighet. Aldrig! Tänk om Reinfeldt, Borg m fl förstod denna universella regel och tog sig till den - vilket mycket bättre land Sverige skulle vara!Men Sverige mår inte speciellt bra av mångkultur. Nästan varenda rapport eller statistik, visar invandringens negativa framfart. Ställ dig frågan VARJE gång du läser en rapport eller statistik som levereras av svensk DDR-media; kan det vara invandrarrelaterat?

Den rekordinvandring som pågår just nu, från utomeuropeiska länder, sätter numera sina spår i svensk statistik. Inget annat västland i världen, tar emot så många utomeuropeer per capita; som Sverige. Numera har vi:

- färre elever som presterar i svensk skola,

- färre som är simkunniga,

- världstoppnoteringar på utomhusvåldtäkter m m.

Fyll gärna på i listan, den kan bli hur lång och otrevlig som helst.Igår läste jag i Göteborgs-Posten att Polisen inte vill att krogarna skulle servera alkohol till 05 utan till 03. De ansåg sig inte ha resurser att uppehålla ordningen, att de negativa konsekvenserna var för stora, att det kostar för mycket pengar att ha Polisen tillgänglig. Men är det verkligen öppettiderna till 05 som ÄR det VERKLIGA problemet?

Då läser man vad Polisen vill uppnå med att stänga krogen kl 05, istället för 03.

"Polisen har startat ett arbete som ska öka tryggheten i centrum. Då behöver serveringstiderna ses över:

- Risken att råka ut för brott ökar i kombination med ökad alkoholkonsumtion. (Ofta invandrargäng som rånar)

- Ordningsstörningar är ett problem med öppettider till 05.00. (Blir det bättre om man åker till svartklubb?)

- Svarttaxiverksamheten blomstrar som mest efter 03.00. (Polisen och politikerna står handfallna över arabernas svarttaxi)

- Svårigheter för polisen att upprätthålla en god bemanning efter 03.00. (Fler brott, som ofta är invandrarelaterat eller ineffektiv Polis?)

- Flest våldsbrott anmäls mellan ett och tre på natten. Det visar statistik från polisen. Sedan avtar anmälningarna. (Då kanske vi skulle stänga krogen kl 24, så alla hinner hem, innan våldet eskalerar?)Min åsikt om polissituationen i Göteborg; är det någon som är full, då kör polisen bara förbi, det det stora problemet för dom är personrån, misshandel, knivskärningar och i vissa fall våldtäkter.

Detta är brottslighet som de numera måste prioritera på nätterna, den invandrarrelatade brottsligheten.

Det är sällan krogarnas gäster som sysslar med detta. 95% av den grova brottsligheten är olika gäng som tar sig in till city på natten, just därför att det är så "fritt fram" att råna, hota och misshandla då Polisen kanske bara har runt 5 bilar i city mellan 02-05.Tillbaks till att få muslimska kvinnor arbetar och bidrar till välfärden; så hur ska Lillen Ullenhag, svensk integrationsminister anno 2010, förändra ett medeltida attityd och få muslimer att lämna sin muslimska tro, tillåt mig småle ...Att arbeta och betala skatt måste vara en självklar skyldighet. Det är ju det samhällsbärande element som bygger vår välfärd och skapar trygghet och välfärd.Jag kan se ett talande exempel, en bondgård - de svenska kvinnorna är ute på åkrarna och jobbar - de muslimska kvinnorna stannar i boningsbyggnaden och föder barn efter barn ...De svenska kvinnor föder väl i genomsnitt 1,8 barn och invandrarkvinnor över 2, kanske 2,2 barn i snitt?

Man behöver inte vara raketforskare för att förstå varthän det barkar.

T om en sjuåring får lära sig att har man tre äpplen och äter upp ett äpple, så är det inte lika många kvar.Så svenskar jobbar och bidrar till välfärd - invandrarkvinnor och främst muslimska (då de är den stora invandrarminoriteten idag) att nalla av välfärden och genom ett högre barnafödande, tillsammans med rekordinvandring, tillåter Moderaterna m fl, att; vi byter ut svenskarna mot en muslimsk population. Kommer osökt att tänka på Moderaterna vallåt 2010 - bygg en moské baby, gärna fler baby ...Vi subventionerar utomeuropeer som i sin tur byter ut oss som den grupp som kanske är i majoritet om cirka 50-60 år. Var i världshistorien har liknande enorma etniska förändring gått till??Sammanfattning; ca 76% svenska kvinnor arbetar vilket är dubbelt jämfört med den muslimska population, där bara 35-40 förvärvsarbetar.

Och Reinfeldt vänder sig till svenska kvinnor att de ska jobba mer (i sina uttalanden) men nämner inget att det är de muslimska kvinnorna som är orsaken till att färre kvinnor på 20 år, jobbar jämfört med männen.

Inget uttalande om att det är de utomeuropeiska kvinnorna som måste ta sitt ansvar. Nej, här är det istället svenskarna som ska dra det tunga lasset, med svensk lösning på problemet med att få ”svenska” kvinnor arbetar.

”Det finns en sambeskattning kvar i många europeiska länder som i realiteten skapar väldigt höga trösklar för att kvinnor ska komma in i förvärvsarbete, eftersom kvinnor i högre utsträckning (än män) är hemma med barn. Får man en individuell beskattning blir det mer intressant för kvinnor att förvärvsarbeta.

Väl fungerande förskolor, skolor och möjligheter till barnomsorg krävs också, enligt Reinfeldt.”

http://www.rod.se/politikomraden/eu/Reinfeldt-efterlyser-fler-europeiska-kvinnor-i-arbetslivetFredrik Reinfeldt talar som om alla jobbade som svenskar, men ”glömmer” bort de utomeuropeiska kvinnorna (som drar ner andelen kvinnor som arbetar i Sverige). Har Reinfeldt glömt bort att Sverige numera är mångkulturellt och parallella samhällen och värderingar numera existerar; främst ett västerländskt och ett utomeuropeiskt?Så svenska kvinnor har en SKYLDIGHET att jobba för att bära upp BNP och pensionen, och muslimska okränkbara kvinnor en RÄTTIGHET att beslöja sig, göra sig oanställbara och icke tillgänglig som arbetskraft - för de ska vara i hemmet och föda barn. Är det så det ska vara herr Statsminister?

2011-01-15 @ 17:40:57
Postat av: Skånepåg

OT

Någon som kan förklara följande, i mitt tycke märkliga, inlägg på bloggen Politiskt Inkorrekt. Kommentarsmöjligheten är dessutom stängd. Finns nog en hel del av våra politiska motståndare som "jublar" över att kunna läsa detta!"Ändrat förhållningssätt visavi Sverigedemokraterna

INFORMATION Sedan oktober 2008 när Politiskt Inkorrekt startade sin verksamhet har vi arbetat hårt och målmedvetet för att sprida information om alla de ymnigt förekommande negativa konsekvenser för Sverige och svenskarna som den ohämmade massinvandringen inneburit. En bärande del i det arbetet har varit att skriva mycket om Sverigedemokraterna, det enda svenska parti som vill föra upp diskussionen om invandringens ödesdigra påverkan på Sverige i riksdagsammanhang.Vår glädje när partiet röstades in i Sveriges riksdag var stor, och vi tillät oss tänka tanken att vårt enträgna arbete för att sprida information om och från SD faktiskt hade spelat en roll för det lyckade valresultatet. Vi har också fått väldigt många mail från läsare som berättat om rena aha-upplevelser när de läst våra artiklar och där mailskrivaren meddelat att man nu kommer att lägga sin röst på SD. Nu går vi vidare, SD är i riksdagen och vi önskar dem lycka till med sitt arbete. Vår publicering av direkt SD-relaterat material av vad slag den än månde vara upphör därmed här och nu.Vi kommer inte att publicera artiklar inskickade från SD, vi kommer inte att publicera artiklar inskickade av läsare som i huvudsak behandlar vad SD eller enstaka SD-politiker sagt eller gjort, vi kommer inte att publicera debattrepliker eller annat material som skickas in av företrädare för Sverigedemokraterna, vi kommer inte att publicera pressmeddelanden från SD.Vi tar naturligtvis med största förtjusning fortfarande emot insändarartiklar, men har dessa artiklar som huvudsakligt ämne något som är direkt relaterat till Sverigedemokraterna så kommer de inte att publiceras. Vi nämner detta så att ni inte lägger ner tid och arbete i onödan på något som ändå inte kommer upp på Politiskt Inkorrekt.Det är möjligt att detta beslut kan komma att omprövas framledes, men detta är alltså vad som gäller för närvarande.Politiskt Inkorrekts redaktion/Gustaf Janson

Postat av: Funtaren

Jaha, nu har PI brutit med Sverigedemokraterna.Och när jag skrev ett kritiskt inlägg om saken så blev jag blockerad. Jag kan inte annat än småle åt saken. De klarar inte av att bemöta argument som angriper deras bristande kvalitet, utan blockerar hellre. Här är det inlägg som utlösta blocken:"Jaha, så PI fullgör alltså sin förvandling till ett nytt Aftonblad. Först sänkte de sin kvalitet till AB:s nivå. Nu kommer de att bojkotta SD på samma sätt som AB gör. Antagligen för att undslippa den berättigade kritiken att deras bristande kvalitet drabbar SD indirekt. Onekligen enklare än att försöka få upp kvaliteten.Enda skillnaden mellan AB och PI blir riktningen på deras vinklingar."

2011-01-15 @ 18:20:13
Postat av: nesse

Att en nyhetssida vill distansera sig lite från kopplingar till ett visst parti är väl inte så konstigt! Varken Sd eller PI tjänar på om de två sammanblandas för mycket. Tänk tanken att sossarna eller moderaterna skulle ha en stor nyhetssida på nätet som tog öppet parti för någon av dem ! Skulle inte bli trovärdigt eller hur ? PI kan naturligtvis missa ex annonsörer, det finns många hänsyn man måste ta. Det behöver ju inte betyda att annonsörerna ogillar Sd, men många företag vill helt enkelt inte blanda in politik i sin verksamhet. Jag själv jobbar inte för PI eller Sd så jag stär helt neutral och skriver som gräsrot med att bruka sunt förnuft.

2011-01-15 @ 19:02:40
Postat av: Funtaren

Svd är oberoende moderat. DN o XP är oberoende liberala. AB är oberoende sosse. Detta har funkat fint genom alla år. Folk klarar nog av att se skillnaden mellan partiorgan och en fristående tidning med en viss ideologisk inriktning, tror du inte? Annonsörerna i DN eller SvD tror jag inte funderar på den politiska kopplingen, utan mer på spridningen.Detta borde kunna funka för PI och SD också.Om PI har problem med renommét, och därmed med att få annonsörer, så beror det nog mer på dels det faktum att de rapporterar om politiskt inkorrekta ämnen, dels deras skiftande kvalitet och det faktum att exvis hr Jansons språkbruk inte direkt är rumsrent. Missförstå mig inte - jag uppskattar alltsomoftast hans rättframhet men särskilt bra för att attrahera annonsörer kan det inte vara.En skilsmässa med SD påverkar nog inte annonsmarknaden så mycket som man kanske hoppas.En bidragande orsak kanske kan vara att SD kanske inte vill betala så mycket till PI som begärs. Och SD kanske ställer för höga krav på innehållet på sajten. Som jag sagt tidigare: PI:s varierande kvalitet kan riskera att skada SD om de kopplas för nära samman.Jag ser fram emot nyheter om SD-kurirens framtid.

2011-01-15 @ 19:20:32
Postat av: Anonym

Ursäkta Thoralf om vi stjäl av ditt utrymme här i etern men som många andra så kommer jag sluta ha kontakt med PI och du kommer nog få in en och annan här på din sida som egentligen inte hör hit men i denna stund kommer du att användas för att länka oss gamla PI fantaster tillsammans igen.

Men se det från den ljusa sidan det kommer att studsa in nytt folk som säkert kommer att fastna på din sida också.Jaha govänner vart tar vi vägen nu när de rivit våran undomdgård PI?\Svea

2011-01-15 @ 19:28:06
Postat av: Funtaren

Svea, jag funderar på Fria Nyheter och deras forum. Det har ju tyvärr gått på sparlåga sedan lanseringen och eftersom PI beslutat sig att göra sitt bästa för att kväva det så kommer det kanske att vara lite trögt. Men det är ju ett vettigt alternativ. FriaTider är inte en sajt som jag vill vara aktiv på - lite för mycket etnonationalism där...Alternativet är ju att SD sätter upp något inom ramen för SD-kuriren. Jag lade in en efterlysning om info på "SD i riksdagen".

2011-01-15 @ 19:34:53
Postat av: WMB

PI kunde lika gärna lämnat kommentarsfältet öppet, för naturligtvis kan PI:s glada gäng inte låta bli att kommentera en sådan nyhet. De använder istället kommentarsfältet för artikeln nedanför. tillkännagivande.

Om det kliar för mycket i fingrarna kan ni alltså skriva av er i kommentarsfältet för

"Gängkriget i Malmö: familjen som är grovt kriminell".

2011-01-15 @ 20:28:24
Postat av: Funtaren

WMB, ett antal kommentarer (inkl den jag blev blockerad för) finns under artikeln under denna, "Asylvänstern stoppade polisens avvisningstransport".

2011-01-15 @ 20:30:07
Postat av: Svea

Jotack funtar´nDå är vi nog lite lika där,så vi måste ju hitta nån annan sida där vi alla kan mötas igen.(För det känns inte riktigt rätt gentemot Thoralf att parasitera här)

\Svea

2011-01-15 @ 20:32:28
Postat av: WMB

Som vanligt var Jimmie Åkesson helt outstanding i Ekots lördagsintervju idag.Han är i det närmaste oslagbar när det gäller diskussioner och debatter med en eller ett par ytterligare deltagare (som för övrigt också alltid brukar vara motståndare).I de där meningslösa tjafs- skrik- och avbryta-varandra-debatter med många okontrollerade deltagare som TV har, finns det däremot ingen som helst anledning för Jimme att delta i. Varför skulle han sitta där och skrika sig hes för att försöka överrösta en skränande flock? Nej, det ska han hålla sig för god för.

2011-01-15 @ 20:40:12
Postat av: LN

Multikulturalism är som cyanidkapseln för det effektivat självmordet!*Rivers Of Blood - Examination Of Enoch Powell's Controversial Speech*Denna film illustrerar till dels vad som kommer att hända också här i Nya Sverige med en fortsatt immigration i storleksordningen 100.000. Om du står ut med att få framtiden uppvisad för dig, bör du absolut se filmen.Du kan också downloada Enoch Powells tal här: http://www.box.net/shared/xisz70z2de

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Forty years after Enoch Powell's infamous speech predicting that mass immigration [50.000/year!] would lead to violence on our streets, filmmaker Denys Blakeway explores the impact of the maverick Conservative MP's words and legacy.Powell was a member of Edward Heath's Shadow Cabinet when he made the Rivers of Blood speech in 1968, so-called because he quoted the Roman poet Virgil's prophesy: "I see the More.. Tiber foaming with much blood". He was immediately sacked, but not before sparking furious debate, with his words dividing the nation.This film examines Powell's speech in unprecedented detail, discovering how his core argument was ignored in favour of his incendiary language. It questions what led him to speak out in the first place and traces the speech's effect on immigration policy in Britain.

Read more: http://en.wikipedia.org/wiki/Rivers_of_Blood_speech---> http://www.liveleak.com/view?i=e3a_1238447523----------------------------------------------------

Gratis YouTube-nedladdare:

http://www.freemake.com/free_video_downloader/

2011-01-15 @ 23:01:10
Postat av: Robin Shadowes

Av döma av lästa kommentarer så tar tydligen PI ännu ett steg i att bli politiskt korrekta. Verkar som om dom satsar på att bli Newsmill 2.0 kanske. Verkligen sorgligt. Månne dom även har anlitat Interaktiv Säkerhet AB i Varberg eftersom folk blir blockerade så snabbt och för rena struntsaker?Har även ett förslag angående social medier på nätet. Verkar som om Facebook och Twitter är dom viktigaste just nu. Tänkte därför slå ett slag för min personliga favorit Second Life.

Ni kanske kommer ihåg för några år sedan när det slogs på stora trumman om den svenska ambassaden? Både Bildt och Wästberg var ju involverade i den som ni kanske minns. Simen finns fotfarande kvar men är stendöd. Det har i alla fall aldrig varit nån där dom få gånger jag tittar in. En sverigedemokratisk sim skulle säkert bli betydligt mer populär och välbesökt. Nu efter riksdagsinträdet med bättre kassa så skulle det förmodligen inte bli lika dyrt längre som tidigare att köpa en bit virtuell mark och bygga sin version av ett idealiskt Sverige i miniatyr. Dessutom skulle det reta fullständig gallfeber på pk-gänget med en Sverige-sim utan ghetton. Det kanske rent av hade genererat stora rubriker i tidningarna: "Inga moskéer i SD's simulation på SL!" Kanske rent av det dysfunktionella AFA-gänget dyker upp och skanderar: "Inga rassar på våra gator!" Eftersom ni då äger er egen sim så kan ni för en gångs skull få nöjet att helt sonika sparka ut dem därifrån eftersom dom virtuella gatorna inte alls är deras. F ö är frånvaron av troll där annars väldigt befriande. På över ett halvår har jag inte stött på denna styggelse utom möjligen i ett enda gränsfall.

Bygg upp en liten landsorts-by vetja! Som samlingsplats en liten mysig krog. Det går nämligen att streama musik också där. Det finns många DJ's där och även en del musiker som uppträder live faktiskt. Med tanke på att Jomshof själv är musiker något att tänka på.

2011-01-15 @ 23:26:39
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Systemfel

Har lyssnat på lördagsintervjun med Jimmie Åkesson. Journalisten verkar ha noll koll på vem av SD:s riksdagsledamöter som pratar. Hon sa att det var Kenth Ekroth när det i själva verket var William Petzäll som äntrat talarstolen i riksdagen.Åkesson mer eller mindre mosar denna journalist i intervjunSystemfel

2011-01-15 @ 23:40:30
Postat av: WMB

@Funtaren

Ja, nya kommentarer tillkommer tydligen i samma takt som de nya artiklarna.Om det nu är så att PI får större möjligheter till annonser om de inte är så tight förknippade med SD (utan mer som Fria Nyheter) så kan jag förstå deras nya policy. Vilka vill jobba gratis?

De blir ju ändå automatiskt som en reklampelare för SD, när de dagligen relaterar sanningen om vad som händer i hela vårt land.

Vi får väl lugna ner oss och kolla läget.

2011-01-15 @ 23:53:36
Postat av: Moncler Down

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:50:18
URL: http://www.frbestmoncler.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0