BLI MEDLEM NU!

Sverigedemokraterna har snart 6000 medlemmar, det fattas drygt 100 medlemmar. Medlemsökningen ligger på ungefär 40 procent varje år. Svealand och Norrland ligger medlemsökningen ännu högre men då från lite lägre nivåer men det bådar gott inför framtiden att medlemstillströmmingen är så stor.

I Kalmar hade vi en medlemsökning med ca 40 procent 2009 och 39 procent 2010.

Ta chansen att bli medlem idag!

Opinionen håller på att svänga väldigt kraftigt när det gäller Sverigedemokraterna. Allt fler blir positiva till SD. Jag märker denna förändring mer eller mindre dagligen i alla de som kontaktar mig via bloggen, mail, telefon eller som jag träffar. Antalet personer som kontaktar mig och berättar om missförhållanden i samhället blir bara fler och fler. Jag har fått uppslag på flera intressanta berättelser bara den senaste veckan som kan leda till avslöjanden på bloggen.

Trots Aftonbladets försök att koka soppa på en spik så märker jag även en förändring i media och bland andra politiker, åtminstone de politiker som har ögonen något så när öppna. Andra kommer aldrig se problemen i samhället även om de presenteras på parkett.

Ett exempel på detta var det inslag i Studio Ett idag med rubriken Integration eller Assimilering. Av inslaget framgår det hur tabubelagt ordet och betydelsen av assimilering är. Lyssna på inslaget.

Om Sverigedemokraterna än en gång ökar sitt valresultat med 100 procent även 2014 kommer SD behöva 2000-2500 politiker över landet.

Bli medlem nu!


Kommentarer
Postat av: VoP

Jag ska ta tjuren vid hornen och gå med i partiet när lönen kommer i slutet på månaden. Röstade på SD 2010.

Till stor del var detta din och andra eminenta bloggares förtjänst.

2011-01-20 @ 21:36:48
Postat av: Eric

Ni som fortfarande är osäkra på att ta steget och bli aktiva SD-medlemmar, kan engagera er i något av de andra riksdagspartierna.

Väl inne kan man lobba för SD-s politik och sakta vända skeppet även där. Sjuklövernas partier har inte direkt något överflöd av engagerade medlemmar. Huvudsaken är att ni gör något!

2011-01-20 @ 22:00:10
Postat av: AWSvensson

Kan en nämndeman har åsikter över huvud taget.

Medlemskap javisst.

Postat av: S-E Karlsson

Livstids medlemskap i SD är det som gäller !

1500:- , löste in mej förra året .

2011-01-20 @ 22:27:22
Postat av: Notarien

Jag vill bli medlem men vet inte om jag vågar. Har "lantbrevbärare" och vill inte ha post med Sverigedemokrat-avsändare. Strax innan valet klagade jag hos posten på att inte ha fått några valsedlar. Anmälde till SD också. Fick sedan valsedlar i ett SD-märkt kuvert tillsammans med annan post. Det är enda gången brevbäraren kört fram till huset. Han ringde på och jag kände ett obehag. Dessutom körde han ut och vände postbilen på gräsmattan!

Min fråga till Thoralf är: Kan man bli medlem utan att få SD-märkta utskick?

2011-01-20 @ 22:41:48
Postat av: Susanne

Tacka 17 för det :-) Folk såg efter valet att räntorna inte alls gick upp när SD kom in, det blev inget kaos som blev utlovat om SD kom in ... Skrattar högt när jag tänker på det som skrevs tidigare... Men till "Notariens" inlägg, jag har full förståelse för att SD är ett nytt, litet parti men jag skickade själv valsedlar till beställare, jag fick kuvert med tydlig SD bild mm på kuvertet... Jag använde inte dessa utan köpte själv vanliga vita kuvert... Tyckte det var uppenbart att dom flesta inte vill ha direkt reklam på det viset. 1: pinsamt 2: ännu mer pinsamt, kan dra till sig dårar 3: brevbäraren skiter i att leverera mm mm mm SD kuriren levereras idag öppet, varför inte göra som NI, skicka tidningen i kuvert?

2011-01-20 @ 23:03:41
Postat av: Thoralf A

NotarienDet finns en typ av medlemsskap där du inte får utskick eller SD-kuriren i brevlådan utan du får inhämta informationen själv på nätet.Däremot kan du kanske få något brev i om året med t.ex. kallelse till årsmöte. Om dessa är i märkta kuvert varierar någon mellan kommuner och distrikt. I Kalmar använder vi omärkta kuvert.http://sverigedemokraterna.se/stod-oss/ansok-om-medlemsskap/

2011-01-20 @ 23:07:10
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Magnus S

Varmt välkommen till det goda partiet VoP. Du kommer inte att ångra dig för det steget.

2011-01-20 @ 23:23:18
Postat av: Peter

Efter Aftonbladets hatkampanj mot SD, så kommer det en folkvandring med nya och framförallt unga väljare.Kanske kommer det en ny kampanj som kallas för - NAZISTSVENSKARNA (politikernas kopplingar med Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei)ha ha

2011-01-20 @ 23:42:27
Postat av: VoP

Tack Magnus S. Jag känner att det är dags att sluta sitta och läsa bloggar, och knyta näven i byxfickan, utan istället ta steget och engagera mig.

Med två minderåriga barn hemma så oroar jag mig för vilket land de kommer att växa upp i om 7-klövern fortsätter på den utstakade vägen. Oron för en eventuell "global uppvärmning" är betydligt mindre än oron för att mina barn tvingas gå i urusla skolor, utsättas för gruppvåldtäkter, etc... etc...

Kan ju tillägga att jag bor I Södertälje kommun.

2011-01-21 @ 00:48:45
Postat av: Magnus S

Tack för ditt steg och engagemang VoP. För varje uppvaknande är ett steg till ett sunt Sverige. Du gör mig glad och ger hopp till våra barns framtida Sverige.

2011-01-21 @ 01:34:39
Postat av: S-E Karlsson

Hej hopp!

Tvåmanstält, använt endast en gång bytes mot barnvagn !

2011-01-21 @ 06:26:21
Postat av: LN

Ministrarna Carl Bildt och Tobias Billström hänvisade till hedersrelaterade mord och opinionen för att begränsa antalet irakier i Sverige, uppger amerikansk ambassadpersonal i nya Wikileaks­dokument. Cecilia Wikström kallar resonemanget avskyvärt.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ministrar-ville-stoppa-vag-av-irakier_5881645.svd

2011-01-21 @ 07:58:38
Postat av: allemand

@LN, hon får kalla det vad hon vill, men här kommer bevisen ramlandes som manna från himlen. Att användas under en riksdagsdebatt antar jag.

2011-01-21 @ 08:08:20
Postat av: Steen säger...

Lagom lång dansk läsövning för korkade svennar?Cecilia Wikström er for sjov. Kalle og Svenne myrder deres koner og døtre for familieærens skyld ?

Kan det være fordi hun er præst, Folkpartist, Europaparlamentariker eller fraskilt ?

Syvpartister kan ikke sige sandheden højt, det ved vi. Bildt og Billström kunne heller ikke, nu skal de nok stå skoleret overfor hele tonemesterselskabet.

2011-01-21 @ 08:14:59
URL: http://snaphanen.dk/
Postat av: Nils Dacke

Lärobok i härskarteknik.

( nej Fredrik du behöver inte läsa den du är fullärd )För övriga är kanske tipsen på Motmedel mera intressant

Postat av: MatsBern

En SD slogan:När gav du en vän ett SD medlemskap sist?

2011-01-21 @ 09:20:57
Postat av: AWSvensson

Socialdemokraterna är på väg att begå offentlig harakiri. Veronica Palm är favorit som partiledare i sosselägret. Tänk en trio med Veronica Palm , Gustaf Fridolin och Kalle Larsson, därefter behöver Sverigedemokraterna enbart tänka på Rheinfeldt det enda hindret fram till egen majoritet.

Carl Bildt och Tobias Billström har i det tysta framfört de åsikter svenska folket står för, föga förvånande rycker den politiskt korrekta insatsstyrkan ut beväpnade till tänderna, stenen är i rullning ...........

2011-01-21 @ 10:21:10
Postat av: Riffi

Många är rädda för att gå med i SD pga trakasserier odyl.Själv har jag, som relativt ny sverigedemokrat, mest mött nyfikenhet, både privat och i kommunala nämnder. Det finns rabiata, framförallt gamla, kvinnliga, sossar som är vana att kunna tysta ner varje meningsmotsättning i skydd av sin förmenta helighet, men det får man ta.

2011-01-21 @ 10:55:28
Postat av: Ibrahim Siddiq-ConlonDet finns ingen annan Gud än Allah och endast hans lagar skall gälla. Vi muslimer hatar parlamentarismen. Vi vill gå rakt på halsvenen och vi ger rådet till parlamentet att acceptera, att det saknar rätt att lagstifta. Parlamentarikerna bör genast avgå och låta muslimer ta över.En dag skall landet styras enligt sharia, det är oundvikligt. Om ni inte accepterar det, är det inte vårt problem. Vi hoppas, och vår strävan är, att få en fredlig övergång, men om man skärskådar historien, så har detta aldrig visat sig varit fallet. Det har alltid varit en kamp. Det är oundvikligt att någon dag blir det därför en kamp för Islam också i detta land.Muslimer måste hata "taghoot", dyrkan av någon annan Gud än Allah, vilket inkluderar också det demokratiska styresskicket. De måste hata detta, uttala sig mot det och, om detta inte ger resultat, vidtaga åtgärder mot det. Muslimerna måste upplysa den valda regeringen att den saknar rätt att regera och bringa icke-muslimer till insikt om fördelarna med sharia och få dem att acceptera straff som stening av äktenskapsbrytare och amputering av tjuvars händer.Om avhuggning av händerna är straffet som en en shariadomstol har utdömt, skall detta uppfattas som en glada nyheter, eftersom avhuggning av händer - när man väl förstår sharia - är en nåd för den dömde. Varför det är en nåd att få händerna avhuggna? Därför att det är ett soningsoffer för begångna synder. Det är bättre att bli straffad i detta livet, än att i evigheter tvingas vistas i helveteselden. Skulle detta leda till en motreaktion mot muslimer, så kan detta inte hjälpas. Ingen annan än Allah allsmäktig äger rätt att lagstifta.2011-01-21 @ 11:02:45
Postat av: Skånepåg

Beträffande Ibrahim Siddiq-Conlon.Någon med oss skämtar aprillo, eller är det Smedbys hopp och förtvivlan som håller på att totalt "bryta samman"?

2011-01-21 @ 11:19:22
Postat av: Cavatus

Läs Erixons kritik av Mona Sahlin. Den är inte nådig, men inte desto mindre sann!http://www.dagensps.se/opinionen/artiklar/2011/01/21/46412871/index.xml

Postat av: AWSvensson

Ibrahim Siddiq-Conlon , gå och spräng dig , just nu är det extrapris på jungfruar, vid snabb detonation så erhåller man 80 jungfrur i stället för de garanterade 72. Kanske något överåriga , de kom som ensamkommande.Tänk på risken att någon förtärt griskött,så ut i skogen.

2011-01-21 @ 12:22:00
Postat av: Henrik

Har precis förnyat mitt medlemsskap.

Någon måste vänta med sitt medlemsskap tills lönen.

Notera att man kan skippa pappersutskick och endast betala 150 istället för 300, borde kunna locka även de som har ebb i kassan.

2011-01-21 @ 12:43:47
Postat av: Nils Dacke

Varför får/ska Svensk militär skjuta SvenskarJag känner mig orolig och har aldrig sett någon debatt eller förklaring i detta hemska i nya grundlagen.

När jag själv var militär skulle vi skjuta fienden

OSA

2011-01-21 @ 12:52:40
Postat av: Stefan A

Gunnar Sandelin nekades jobb på SCB av generaldirektör Stefan Lundgren pga. sina skriverier, artikeln är undangömd på AB debatt,stort hallåande om några stenkastande slynglar,och stor tystnad om åsiktspoliser i staten tjänst...dagens Sverige...gå med i SD om ni vill ha en förändring...2011-01-21 @ 12:58:03
Postat av: Kalle2

amnesty skriver i sin reklam:

"i vissa länder är det förbjudet att vara sig själv"ju mer åsiktsmuren vittrar sönder för 7 klöverns kreatur, Ju mer blir det tillåtet för Svenskar att öppet säga vad man tycker.SD öppnar upp framtiden för ett fritt Sverige.Snart vågar föräldrar anställda i kommuner och landsting väga säga vad man tycker hemma utan att vara rädd för att barnen skall försäga sig för dagispersonal och andra!

2011-01-21 @ 13:14:38
Postat av: LN

-> Ibrahim Siddiq-ConlonVem fan är Allah? Allah kommer av Al-ilah som allmänt betyder 'gud' eller 'huvudgud', 'chefsgud'.

På den gamla goda tiden i Arabien före Mohammad, tillbad de "hedniska" araberna olika

gammal stengudar (360 st). Många av dessa skall ha förvarats i Kaaba. När så Mohammed dök upp och behövde namnge den där allsmäktige och ende figuren som han påstod fanns uppe i himlen, en idé som han snodde från de kristna/judarana, han hade hört talas om Baal och annat, valde han månguden 'Hubal', som regionalt var mest populär. Eftersom Hubal var finast, tillbads Hubal som 'Al-ilah' vilket blev till Allah - från gud till Gud s.a.s. Voilà, Gud Fader, Herren Sebaot hade fått konkurrens av en sketen arabisk hednagud.Är Islam en religion? Nej, Islam är ett totalitärt system, som luras på' både omvärlden och de egna troende som en religion. I själva verket är islam ett fängelse, en Gulag - som alla de som försöker befria sig från Islam nogsamt fått och får märka. Man har ibland anledning att undra över vad som skulle hända om alla, som innerst inne önskar lämna Islam, blev enligt koranskt påbud avlivade. Hur många anhängare skulle det då finnas kvar i systemet? Vi kan således fastslå med tämligen hög sannolikhet för att ha rätt, att Islam är ett politiskt maffia-system. ett gangster-imam-system med ett tunnt ytskikt av av föregiven gudfruktighet. Gräver man i Islams historia finner man folkmord, blod, död, slaveri och elände i all oändlighet. Inget under att Islam med makten i sina händer förstör alla historiska bevis och lämningar. Inget under att Islam dödshotar alla som tvivlar och opponerar sig. Inget under att Islam, likt en farsot, en pest, har tagit död på så många människor. Islam har inget existensberättigande. Islam förtjänar samma öde som smittkopporna.

2011-01-21 @ 13:24:27
Postat av: Thord.

Julian Assange viker sig antagligen av skratt idag!Nu väntar man med spänning på nästa avslöjande av hycklarna!Det är många som har fått sin nattsömn störd av Wikileaks.Om J A fälls i Sverige för något brott, så är det flera som får göra en Littorin!!Ha ha

2011-01-21 @ 14:06:43
Postat av: Argus

AW Svenssons inlägg ovan om nämndeman får ha åsikter ang SD-nämndeman i Värmland, som entledigats på grund olämpliga åsikter, så är detta i linje med politisk korrekthet som idag krävs i allmän verksamhet. Det spelar ingen roll om han är folkvald sverigedemokrat.Beslutet borde antingen överklagas eller medföra uteslutning av nämndemannen från sd. I annat fall har SD accepterat åsiktscencuren av förtroendevalda.

2011-01-21 @ 14:07:12
Postat av: LN

http://www.youtube.com/watch?v=Q8KruHouV60&feature=player_embeddedÄr det någon som förstår?Medan Dårhuset Nya Sverige fortsätter att översvämmas genom det vidöppna huvudröret,

står vicevärden och fastighetsskötaren vid

sidan om och konstaterar att det här är inte bra, men avstår från att gripa in - med kommentaren

att risken för att man skall bli våt är stor. Samtidigt som batikhäxor och godhetsapostlar

skriar att det är fult att påstå att vatten är vått.

2011-01-21 @ 14:42:10
Postat av: Nils Dacke

Antikens kejsare hade en slav bakom sig på triumfvagnen. Slaven viskade: Kom ihåg att du är dödlig.Artikel i Barometern och "luktar" Ulf WikbomFör egen del tycker jag att Fredrik knappast kommer i Triumfvagn, utan mera på en Trojans häst

Postat av: Martin J

Helt kort om senaste "Wikileaksen".

Postat av: Ronny

När SD i riksdagen talar om ALLA förföljelser, trakasserier, mordförsök, uteslutningar, bojkotter, m.m. som SD folk blir utsatta för, DÅ skall jag bli medlem! Bl.a är ju våldet mot SD sanktionerat av 7 klövern, och övrig media....

2011-01-21 @ 15:26:42
Postat av: LN

Bildt, Billström och IrakflyktingarnaJag förstår fortfarande inte - detta var för tre år sedan dess har iraqier forsat in i landet.Idag på Snaphanen kan man läsa:"Det er en stor fejltagelse at tro, at det svenske syvparti er dumme eller uvidende om multikulturens ødelæggende virkninger. De ved formentlig meget bedre end Sverigedemokraterne, hvor galt det er, ja endda om det koster svenske skattebetalere 1,2 eller 300 mia kroner om året. De har imidlertid én eneste første prioritet: Indvandringen må aldrig nogensinde komme på den offentlige, demokratiske dagsorden, det er landets største politiske tabersag, og den vil kunne rasere Riksdagen i ét eneste valg.""En forrædders klassiske motiv har altid været egen vinding, og syvpartierne sætter magten og egen vinding før det land de skulle tjene. Derfor er de så forhadte, derfor ser de så triste og bekymrede ud, når Jimmie Åkesson er på talerstolen og derfor er potentialet til mere folkeligt politikerhad så enormt i Sverige.""De ved formentlig også, at de lever på lånt tid nu hvor Sverigedemokraterne nævner ting ved navn i Riksdagen, der før var unævnelige. Nedtællingen er begyndt, Socialdemokraterne, Centern og Kristdemokraterne er første ofre, men når svenskere opdager, at Reinfeldts Moderater kommer fra nøjagtig samme høstak, så er der dækket op til drama. Når Wetterstrand igår sagde at “Mångfalden förenar oss”, så kunne det sagtens betyde at “vi, syvpartiet står og falder med Mångfaldens succes eller fiasko, selvom den sandhed nok var ubevidst fra Wetterstrands side."DETTA ÄR INTE POLITIK - DETTA ÄR PSYKIATRI!

2011-01-21 @ 15:31:50
Postat av: Jan Rume

Sanningen flåsra SD i nacken som en stor blodhund hahahttp://www.klaric.se/nu-ger-de-sig-pa-mina-vanner-ocksa/

Postat av: kalle2

åsiktdiktaturen kan ju pågå så länge det saknas fri tv och tidningar. Sd borde ta hjälp av danmark och Norge och finland och bygga upp ett mediabolag.tänk om man fick läsa i mogontidningen, se på tv om allt vi läser på webben! då skulle ju politiska korrektheten falla platt. vanliga medelsvensson skulle ju rösta förnuftigt.om nu så många kapitalstarka företagsledare tycker som Ian wachtmeister säger, varför kan de gå ihop och starta ett mediabolag. det behövs ju bara 50 000 kr för aktiebolag och sändningstillstånd och tidningsutgivning får man ju. tom blondinbella tillåts ju starta egen tidning.

så sätt igång för f-n!

2011-01-21 @ 16:37:59
Postat av: J B Doe

Den som tycker om Sverige ska inte rösta på partier som gör pursvenskar till en minoritet!

2011-01-21 @ 17:20:32
Postat av: Jan Rume

Ingen bra ide om man läser vad Dragan skriver.http://www.klaric.se/nu-ger-de-sig-pa-mina-vanner-ocksa/

Postat av: Jan Rume

http://janrumes.wordpress.com/2011/01/21/svt-debatt-valde-og-fore-sd/

Postat av: Stefan K

Jan Rume och Dragan Klaric!

Att ni har ett personligt agg med Sd eller vissa personer i SD:s topp ger vi blanka fan i.

Ta upp dessa med vederbörande, men tjata inte ihjäl oss andra med saker som tråkar ut oss.

2011-01-21 @ 18:32:32
Postat av: Lotta

Jag tycker det är viktigt att de inom SD reder ut sina meningsskiljaktigheter innan det växer och förstör hela partiet. Det är livsviktigt att partiet består för Sveriges bästa.

2011-01-21 @ 19:06:17
Postat av: Henrik

Jag var medlem förut men bad SD i Göteborg att sluta skicka mig fysisk post.

3-4 gånger hörde jag av mig utan att de lyssnade, brevlådan fylldes på med jämna mellanrum.

Lyssna på era väljare/medlemmar och gör det man ber er om så kanske jag går med igen.

Jag är t.o.m. intresserad av att vara med aktivt men orkar inte med organisationer med dålig struktur, det räcker med ett heltidsjobb som projektledare och ta hand om familjen + att hjälpa frugan med hennes firma.

2011-01-21 @ 21:29:04
Postat av: Max Colliander

Nej tack. Jag anser att alla människor i Sverige ska behandlas lika, samma lagar för alla. Inte att den som råkar ha fötts på fel sida nationalstatens gränser ska kunna riskera och utvisas. Sedan tycker jag nationalism är äckligt egoistiskt

2011-01-21 @ 23:03:48
URL: http://anonwret.blogg.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Max Colliander : Vad du tycker är fullständigt ointressant,ett samhälle består förrutom av människor av lagar tex vänligen Googla på BRÅ tex överfallsvåldtäkter,när du ändå är igång ta en runda runt IQ-snitt världen,kolla sedan upp hur det går med den svenska skolan.Tror du på fullt allvar att analfabeter och lite mindre kluriga bygger ett land isåfall sök hjälp.

(Landstinget blå sidorna pskykriatri)Statistik unge herr Colliander är ett sanningsenligt språk,det kan du aldrig springa ifrån,fortsätt du att lura dej själv det är du som betalar ingen annan.Men prata skit är inte olagligt,vi har bla 349 riksdagsmän som gör det för pengar.Snyt dej och börja plugga på socialförsäkringar kontra inbetalare,som naiv 22 årig man är du en av dom som diskrimineras hårdast på arbetsmarknaden samt bostadsmarknaden,utan att ha intelligens att förstå det,stackars pojk.Hela din generation översköjs med narkotika och Tysksprit av villiga försäljare guess who?

Ni kommer att slå all time high på behandlingshem samt i självmordsstatistiken.Faktaresistens el socialdemokrati är svåra psykriatiska åkommor,socialaldemokratin är stendöd.

Får partiet 20% 2014 skall man vara evigt tacksamma.Det kommer faktiskt in faktaresistenta lallare som du på bloggen,då hissar Gubben o Gumman flaggan på halv stång,du står på Titanic och skriker isberg finns inte, bara ett påhitt av Jimmie Åkesson.På din flytväst av bly står det Mona håller mej flytande,på baksidan "Denna väst är sponsrad av Fonus och vita arkivet.Lägg ned din skitblogg tills du är torr bakom öronen,nu har du ramlat in på Sveriges tuffaste blogg ,som vanligt med schizo tyckande utan fakta, no god.Upprikigt Max Colliander tycker vi synd om dej.

Du skall vara förbannat glad för att dina föräldrar och deras förfäder byggt upp detta landet.

Dom har inte samma sak att säga till dej.Femtekolonare som babblar om nationalstatens ickevarande hör hemma bakom galler med en låst dörr.Pinka på sitt eget land är det värsta man kan göra.

Det gör du om du inte erkänner nationalstaten Sverige¨,du har väl pass så det är bara att dra.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf el SD .

2011-01-22 @ 05:24:48
Postat av: MartinA

Att dubbla ert valresultat 2014 kan ni glömma, ni kommer minst att tredubblas. Förutsättningarna är så enormt mycket bättre. Er ställning och plattform så enormt mycket starkare. Och de svenskfientligas ställning är så enormt mycket svagare och deras demoralisering och förvirring så mycket större. Den samling från de svenskfientliga vi såg 2010 kommer de aldrig någonsin att lyckas med igen.

2011-01-22 @ 16:43:40
Postat av: Robert

Varför måste man betala för att gå med i sd?

Víll ju gärna bli medlem men tycker att det borde vara gratis pengarna vill jag säker ha till annat. Mvh Robert

2011-03-25 @ 11:25:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0