BAROMETERNS HYCKLERI

För några år sedan använde jag en bild på min blogg som jag tog från Barometern. Det dröjde inte länge innan jag fick en faktura på 6000 kronor för att jag hade använt upphovsrättsskyddat material. Efter ett möte med Barometerns Gunilla Sax där jag hade tagit med mig en hel rad bevis på hur andra politiker i Kalmar från de så kallade etablerade partierna även använt bilder från Barometern lyckades jag nå en uppgörelse om ett lägre belopp men ändå ett 4-siffrigt belopp.

För snart två veckor sedan gjorde jag Gunilla Sax och Barometern uppmärksam på att Alexander Louhichi använde Barometerns bilder på mig på sin blogg. Gunilla Sax svarade att hon skulle ”ta itu med frågan”. Jag kan bara konstatera att fortfarande har inget hänt, gissningsvis har det betydligt lägre prioritet när det inte gäller en sverigedemokrat.

Min blogg har dessutom nu plockats bort från Barometerns blogglista
. Jag har funnits på denna sida med en länk till min blogg under lång tid men nu har tydligen Barometern gjort ett ”översyn” som inneburit att en riksdagsman från Sverigedemokraterna inte längre platsar på Barometerns blogglista. Är det möjligen Ulf Wickbom som nu skaffat sig sådan makt på Barometern att han även styr över censuren på Barometerns webbredaktion.

Jag tycker det är ett ynkligt agerande från Barometern. Jag kallar det för hyckleri!

Det enda ljuset i mörkret hos Barometern är ledarskribenten Alice T. Idag har hon en ledare om gårdagens debatt i riksdagen om våldsbejakande extremism som jag tycker är riktigt bra. Hon kallar Sven-Erik Österberg för oseriös vilket är sant, synd att Alice inte uppmärksammade Österbergs groda med att koppla ihop vitmaktrörelsens koppling till bruksorter. Frågan är hur länge det dröjer innan detta ljus i mörkret släcks hos Barometern. Varje gång jag uttrycker positiva tankar om Alice T så blir säkert hennes situation svårare på Barometern.

När man sedan läser Peter Akinders ledare på samma tema i Östran så får man ett utmärkt exmpel på vad politisk korrekthet innebär. Peter Akinder har använt hela sin intelektuella förmåga av politisk korrekthet för att kunna skuldbelägga SD. Peter Akinder är så hjärntvättad som det överhuvudtaget går att bli. Av en ledarskribent borde man kunna kräva något mer. Rubriken på ledaren säger en hel del. "De illvilliga predikanterna, När Sverigedemokraterna sår fördomar får vårt samhälle skörda hat och motsättningar".

Det är som att säga att Ådalen-skotten var arbetarrörelsens eget fel!


Kommentarer
Postat av: Janne Ivarsson

bra Toralf, såsmåningom tränger det igenom, jag hör det bland bekanta, jag tror SD kan se fram mot 12-15% vid nästa val, dessa chefredaktörer känner marken svikta under fötterna, snart köper ingen papperstidningar heller, det är ett uppvaknande på gång, det är bara det att det tar tid, nu får ju iaf SD framföra sin politik i riksdagen, det kan dom inte göra något åt, stå på dig Toralf, du behövs.

2011-01-27 @ 07:59:52
Postat av: Nils Dacke

Det som står på sista raderna i texten

.

.

Det muslismska brödraskapet som sägs ligga bakom våldsamheterna.Hur var det i Tunisien?

Kan detta förekomma hos oss inom en framtid?Postat av: MartinA

Hm, alltså, ådalsskotten kanske är ett dåligt exempel, var liksom inga fredliga demonstranter som blev beskjutna, skotten föregicks av våld och upptrappning.

http://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%85dalsh%C3%A4ndelserna

2011-01-27 @ 08:35:16
Postat av: Nils Dacke

Moderate riksdagsmannen Abdirisak Waberi, tidigare ordförande för Islamiska förbundet i Sverige, har sagt om al Qaradawi:”Jag respekterar Qaradawi för han är en stor lärd person. Och när det handlar om islam så är han mycket, mycket kunnigare än jag är och alla som är på Islamiska förbundet i Sverige.”

Postat av: kalle2

politisk korrekthet beror på feghet och fanatisk lydnad inför sin chef. men varför lyder, samtidigt som de vet de gör fel?soldaterna i Ådelen 1931 visste de gjorde fel när de skjöt mot sina bekanta i demonstrationståget. och elden upphörde när det blåstes eld upphör!

men det var inte befälet som blåste,det var en liten pojke i folkmängen som lärt sig spela som blåste eld upphör på sin trumpet.vem kommer i dag spela de toner som hycklarna lyssnar på?kanske ett eget mediabolag med dagstidning och tv kanal kan få folket att vakna upp. det verkar som svenskarna så gärna vill tro vad som skrivs i tidningar och sägs i tv. och gärna lyda nån auktoritet som ger dom lön.hade pojken bara skrikit sluta skjuta hade soldaterna fortsatt!

2011-01-27 @ 08:57:37
Postat av: Stefan A

Lite komik i går i kvällöppet,när prinsessorna på ärten skribenterna tydligen fått lite elaka mail, samtidig som de flesta av dessa deltog i den våldsamma och organiserade kampanjen, före och efter valet, mot SD och representanter för SD och mot kontant betalning, och varför får Åkesson debattera mot TVÅ politiska motståndare samtidigt, brukar vanligen vara en mot en, fick naturligtvis bara en tredjedel av tiden, om ens det, för att plädera för sina åsikter,fult gjort av asylfyran...men vad kan man vänta sig från dessa diktaturens kreatur...

2011-01-27 @ 09:00:59
Postat av: hummelstadskarin

Ni som företräder SD är tappra! Det finns knappast något ont som inte sagts och skrivits om er och ändå framträder ni rakryggade och sakliga. I längden vinner SD på det, men var försiktiga! Ni har mäktiga motståndare, och då räknar jag inte bara de sju partierna och medierna.

2011-01-27 @ 09:41:47
Postat av: kalle2

det behövs ju en fri rikstäckande dagstidning och en fri tv kanal, se hur filmfolket ger uttyck för hur media behandlar kändisar.http://svtplay.se/v/2304941/guldbaggen_2011/vinnarintervju_-_biopublikens_pris?sb,k147524,2,f,-1det har växt fram en egen värld inom tidningar och tv hur verkligheten skall skildras.

det är ju media vs pupliken och folketnu när gammelmida kläckte ur sig att sd var med och stoppade utförsäjningen av landets tillgångar så fick sd massor med nya väljare.

förstå vad många väljare sd skulle få om folket fick veta sanningen istället för gammelmedias påhittade "sanningar"förstå vilket reaktion hos de indoktrinerade inom ung vänster, när de får veta sanningen om varför det är bostadsbrist, ont om jobb, ingen framtid

2011-01-27 @ 10:22:50
Postat av: AWSvensson

Thoralf du har så stor läsekrets och därmed många digitalkameror , så vill du ha hjälp med bilder så bara lägg ut en önskan, det klarar de flesta , kanske inte GoG. När fienden tar till desperata metoder så är det ett tecken på att barrikaderna vacklar, på något annat sätt kan man inte tolka Barometerns och Östrans agerande, då gäller det att pressa tummen i ögat med ökat tryck.

2011-01-27 @ 10:31:54
Postat av: Lars-Inge

”Jimmie Åkesson, debattartikel i Aftonbladet 2009-10-19

För 20 år sedan tror jag att de flesta svenskar skulle ha mycket svårt att tänka sig att islam skulle komma att bli:

Sveriges näst största religion, att svenska konstnärer som kritiserar eller skojar med islam skulle leva under ständigt dödshot, att ett tiotal muslimska terrororganisationer skulle komma att etablera sig i Sverige, att ledande muslimska företrädare skulle framföra krav på införandet av sharialagar i Sverige, att svenska landsting skulle använda skattebetalarnas pengar till att skära av förhuden på fullt friska småpojkar, att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna, att svenska badhus skulle införa separata badtider för män och kvinnor, att svenska kommuner skulle överväga införandet av könssegregerad simundervisning i skolorna, att frysdiskarna i våra livsmedelsbutiker skulle erbjuda ritualslaktat kött samtidigt som svenska förskolor slutar att servera fläskkött, att svenska skolor skulle införa nya lov för att fira avslutningen på Ramadan samtidigt som kyrkliga skolavslutningar förbjuds på fler och fler skolor och så vidare.”Säger allt om ”utvecklingen” i Sverige och säger allt för den som både själv ser, hör och kan göra en enkel konsekvensanalys av vad som nu sker i vårt fosterland. Att då hålla på och ”tjafsa” med att kräva fakta om detaljer, visar enbart på en skrämmande inskränkthet hos den person som fortsätter med sina upprepade och tröttsamma kommentarer om det som är det sekundära i sammanhanget!

2011-01-27 @ 10:49:01
Postat av: MatsBern

Hämtat på extremist tidningen Expressen:

Här är SD inte välkomna

I dag högtidlighålls minnet av förintelsens offer i riksdagen.

Men Sverigedemokraterna är inte med i gruppen bakom minnesdagen. http://www.expressen.se/nyheter/1.2306995/har-ar-sd-inte-valkomna

En märklig blandning av bigotta påstående,det mest Israel vänliga riksdagspartiet är inte välkomna,Bröderna Ekroth med judiskt påbrå är därmed inte heller välkomna pga att dom jämställs med nazister.

Bojkotta denna Skräptidning och dess sk journalister(rövskallar).

2011-01-27 @ 10:51:33
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: AWSvensson

GoG finn tre fel.

Rubrik hämtad från Expressens nättidning.

Tre svenska män planerade blodbad på tidningar i Köpenhamn.Awad,Abdala och Dhari.

2011-01-27 @ 10:57:45
Postat av: Lennart Andersson

ThoralfTa betalt för intervjuer med barometern men inte för övriga. Släpp nyheter till övriga men inte till barometern. låt dem få nyheter i andra hand. De lever just på att leverera färska nyheter och gamla. Låt dem bli ständiga tvåan.Det kanske kommer få dem att vakna ur sitt grupptänkande.Fortsätt jobba på mot målet, du gör ett väldigt bra jobb.

2011-01-27 @ 11:06:07
Postat av: Henrik

Vi bör alla maila denna Gunilla Sax och berätta för henne hur vi ser på hennes och barometerns fasoner.Tycker det är tid att påminna om denna klassiker (Off Topic..) men ändå:http://poetry.rotten.com/mother-of-all-sandcastles/

2011-01-27 @ 11:06:09
Postat av: Lennart Andersson

ThoralfTa betalt för intervjuer med barometern men inte för övriga. Släpp nyheter till övriga men inte till barometern. låt dem få nyheter i andra hand. De lever just på att leverera färska nyheter och inte gamla. Låt dem bli ständiga tvåan.Det kanske kommer få dem att vakna ur sitt grupptänkande.Fortsätt jobba på mot målet, du gör ett väldigt bra jobb.

2011-01-27 @ 11:07:42
Postat av: Skånepåg

@ Mats BernEn märklig journalist denna David Baas, som i stort sett upprepar samma "mantra" vad han än skriver om SD. Artikeln handlar enbart om att ta vara på varje tillfälle som finns att smutskasta SD och i huvudsak genom att hitta på så mycket Guilt by association som det bara går. Det är endast det sista stycket med Åkessons uttalande som givetvis är relevant i sammanhanget.När man läser vad Ulf Nilson skrev i en krönika för ett tag sedan om vad som håller på att ske i Sverige, kan man verkligen undra om de jobbar på samma tidning? Tala om klassskillnad på journalister!

Postat av: S-E Karlsson

Japp , mejlade just häromdagen till Gunilla sax en fråga varför hon inte tar tag i nyheten om det som hände /händer på Samhall i Kalmar , hon har säkert varit in på Thoralfs blogg och läst hon med !

Men något svar , icke sa nicke .

2011-01-27 @ 11:26:30
Postat av: LN

Ett nytt fatwaråd, som skall hjälpa muslimer i Nya Sverige att leva i enlighet med Islam och Koranen, har nyligen bildats i Malmö. Ett tiotal imamer från hela landet ingår i rådet, som startats på initiativ av imamen Saeed Azam i Malmö.

---------------------------------------------------

Fråga: Vad gäller om någon förolämpar DEN HELIGE, Profeten (fred vare med honom), den heliga Koranen och Islam?Svar: Oavsett om någon på skämt eller med uppriktighet förolämpar eller skändar följande fyra ting: Allah, Muhammad, Koranen och Islam, bliver otrogen och måste dödas.Detta är ännu ett generöst erbjudande av kärlekens, fredens och toleransens religion. I Allahs, den nåderikes namn, denna Fatwa No: 349 från 29 Nov 2009, kommer från Islamiska Fatwa rådet i Jerusalem, under ordförandeskap av Shaykh Khalid Ghanayim. Detta påbjudes i Koranen, Sunnah, och är konsensus bland islamiska forskare.

Se den ursprungliga texten här: http://www.fatawah.com/Fatawah/349.aspxn

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MÅ DJÄVULEN FÖRGÖRA DENNA SKÄNDLIGA GUDOM, DESS PEDOFET, DEN SKAMLÖSA HATSKRIFTEN KORANEN OCH HELA DEN PERFIDA LÄRAN.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tag ställning - avvisa Islam - bliv Islams fiende!

2011-01-27 @ 11:40:48
Postat av: Ibbe

Moderate riksdagsmannen Abdirisak Waberi beundrar uppenbarligen läromästaren al Qaradawis åsikter och uppfattningar. Slutsatsen är då att fundamentalistisk islam numera häckar i Sveriges Riksdag. Det vågade ingen av debattörerna med den "korrekta" inställningen andas en enda stavelse om i gårdagens debatt om våldsbejakande extremism. Detta trots att den denare finns på plats i plenisalen numera.Det var en uppvisning i ryggradslöshet och förnekande av vekligheten som hette duga.

2011-01-27 @ 11:48:56
Postat av: Skånepåg

Hittade följande citat av SvD:s ledarskribent Ulf Gudmundsson i en kommentar på bloggen Parliament Princess angånde gårdagens "islamistdebatt":”Det är ett löjligt spel. Om Jimmie Åkesson säger att ett plus ett är två, måste de andra säga tre, för att slippa vara överens med Sverigedemokraterna.”Gudmundsson skriver också att:

”Det är plågsamt att se hur Jimmie Åkesson kan springa i cirklar runt de andra. Han är bättre påläst och säger dessutom det uppenbara: islamistisk terrorism är ett hot som bör granskas mer. De andra partiernas företrädare bottnar sällan i frågeställningen, utan slösar bort tiden med att försöka relativisera och förringa problemen.”Kan det sägas enklare och bättre?

2011-01-27 @ 11:49:50
Postat av: Dannie

Barometern.se ligger på plats 185 i alexa.com på SE

Thoralf ligger på plats 231 i alexa.com, det är inte mycket som skiljer.Men intressanta saker händer när man samkör och jämför trafikstatistiken av läsare hos alexa, Thoralf har toppar som går vida över barometern.... Faktum är att thoralf trafikmässigt verkar ha konstant (utom vid 5-6 enstaka tillfällen) legat över barometern i läsartrafik de senaste 3 månaderna.

2011-01-27 @ 12:03:20
URL: http://missionxp.webblogg.se/
Postat av: kalle2

Sd är som en vacker sång, och Thoralf framför den brilliant!om jag vore sverigedemokrat, och Ni vore ledarskribent, skulle ni gifta er, med mig ändå...http://www.youtube.com/watch?v=OJvhJfSSnUQfick cornelis ändra texten, så varför inte!

2011-01-27 @ 12:22:24
Postat av: Skånepåg

Beträffande Peter Akinders ledare i Östran så skriver Thoralf: "Peter Akinder har använt hela sin intelektuella förmåga av politisk korrekthet för att kunna skuldbelägga SD."Efter att ha läst ledaren i dagens gratistidning från Östran, vill jag gärna byta ut "intellektuella förmåga" till "ointellektuella förmåga". För detta är nog bland det värsta svammel som denna s.k. journalist har åstadkommit i tidningen!Håller med Thoralf att AT:s ledare i Barometern var balanserad och utan några lumpna och falska påhopp som är Akinders typiska signum.

2011-01-27 @ 12:28:45
Postat av: kalle2

kanske är Alice T klartsynt pga av hon, syrran och hennes mamma har erfarenheter från Romänien. och 7 klöverns politik i Sverige liknar ju mycket Nikolaj Tjautjeskos rumänien!http://www.sydsvenskan.se/familj/fodelsedag/article429146/Dromde-om-en-karriar-som-diplomat.html

2011-01-27 @ 12:39:16
Postat av: RL

Thoralf, du missade väl inte Johan Pehrssons (FP) uttalande i Kvällsöppet/TV4 igår när han på frågan om vi borde lagstifta mot att folk reser utomlands till terrorträningsläger svarade:"Om nån vill åka nånstans och lära sig om vapen och bomber så ska han få göra det"

2011-01-27 @ 13:13:11
Postat av: Mikaela

Gunilla Sax....fyfan....hemskt att höra, det är bra att allmänheten får veta hur hon hycklar.

Det här är ju väldigt dålig reklam, för en sån tjurskalle som inte sköter det hon är satt att göra!

Men det kommer att bli tufft för den sortens åldrande "redaktörer" när tiderna och tekniken springer ifrån dom.Mikaela.2011-01-27 @ 13:35:28
Postat av: MatsBern

Tredje statsmakten är sedan mitten av 1800-talet en informell benämning på massmedia i Sverige.

Dessa självgoda vänsterextremister har inte förstått att internet har inneburit en nyordning som ifrågasätter det politiskt korrekta samhället.Diktaturer faller i dessa dagar enbart för att internet öppnat upp för sanningen som gemene man känner den.Att klamra sig fast vid makten genom desinformation är helt ute.För en gångs skull kommer sanningen att vinna,och det kommer vi Sverige älskande invånare tjäna på.Ge inte upp fortsätt att blogga,göra inlägg osv,allt i sanningens och Sveriges framtids namn.

2011-01-27 @ 14:01:20
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: kalle2

kan ingen stoppa den där för-bannade hycklar kärringen Gunilla Sax, som lever flott på våra skattepengar i form av pressstöd.http://www.youtube.com/watch?v=ONuINYWfwdQhade Alice T varit runt 45, tjock och haft 3 barn hade hon nog aldrig fått skriva så fritt i barometern. Ulf Wickbom tänker nog med PK-qken.

http://www.barometern.se/ledare/är det nån som sprider fördommar så är det Peter Akinder, denna lilla råtta med så mycket skit i bagaget skulle nog inte vilja visa sig om sanningen om han kom ut!

2011-01-27 @ 14:46:44
Postat av: Gubben o Gumman

Redaktör Akinder har inte än 16.20 publicerat vårt genmäle i hans "sista" krönika.Sista skall inte tagas bokstavlingen AW Svensson.I kunskapskanalen fick vi idag lära oss att Svensk välfärd bygger bla på långvarig förvärvsverksamhet.

Härmed ger vi Peter Akinder samt Jon i uppdrag att undersöka förvärvs procenten hos våra nysvenskar i klasar,plufsen JGA kan hjälpa till med så får han lite motion.Vidare fick vi lära oss att en del inte efterfrågas alls på arbetsmarknaden,vilka det nu kan vara?Landskrona är i stort sett etniskt uppdelat mellan

2 områden med etniska svenskar och nysvenskar.

Storstadssyndromet har flyttat ut i landet.Peter Akinder är sannolikt en av dom största oiokofoberna i svensk press,att vara korkad är en sak,att sälja ut sitt land något helt annat.Första pris bör i framtiden bli en cell.Källa : Kunskapskanalen SVT68,med nya mottot "Vi ljuger inte alltid spå det suger".

2011-01-27 @ 16:32:27
Postat av: Gubben o Gumman

Det verkar som Daniel Pool är "ren" tillfälligt.

Han har kommit på att Islamsk terrorism inte alltid är beroende på sociala struckturer.

Hurra "Danne".Tänk vad smörj han skall få av Boljevikerna.

Expos produktion är fantastisk tydligen betalar

Stig Larssons bror och pengar löner förrutom

"stölden från allmänna arvsfonden i mångmiljonklassen.stöd från inkompetenta fackföreningar,artister mot en miljon påhittade rasister Ledin och gänget.Källa Wikipedia ExpoLinslusen "Biggan" Axelsson"" skriver på sin blogg:

Hammare och spik är bra att ha men duger inte till att laga brandväggar med.Det gör inte hammaren och skäran till heller.

Fast så långt sträcker sej inte förståndet i det fallet.Vi säger bara till "Biggan" : Tack för kaffet.

(Barometern konstmuset vs ByttanPang ett skott i plattfoten."Fylleriuppgift till AW Svensson : Gubben o Gumman skriver som..........

2011-01-27 @ 16:45:30
Postat av: LN

Peter Akinder, som i Östran försöker skildra gårdagens debatt i riksdagen, har tydligen börjat se ljuset och gör inte som vanligt sitt bästa för att hacka ned på Sverigedemokraterna; han tycks ha upptäckt att Åkesson helt relevant uteslutande uppehöll sig vid den muslimsk terrorismen.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Helt följdriktigt uppehöll sig Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson uteslutande vid den muslimska terrorismen. Överraskad över denna konsekvens, kan jag bara beklaga mig över min egen tidigare enögdhet. Interpol har ju med förödande tydlighet visat, att terrordåd i Europa nästan uteslutande begås av politiska extremister, så när partiets ledare Åkesson helt korrekt i en av Stockholmstidningarna i går menade, att "de flesta terrorister tenderar att vara muslimer" så kan detta inte motsägas, ty i princip är alla terrorister med en religio-politiskt extrem agenda just muslimer. ETA eller IRA platsar inte här och saknar anknytning till Sverige.Åkesson - denne klarsynens predikant - måste tyvärr alltid kämpa mot det oikofoba och politiskt korrekta etablissemangets motvilja eller oförmåga

att se verkligheten som den är. Han tvekade därför inte att från talarstolen poängtera nödvändigheten av att uppfatta den latenta fara, som muslimerna utgör - kanske inte idag - men i morgon, när deras antal är större.De 4-5 hundratusen muslimer som nu bor i Sverige och som nästan i samma utsträckning som andra lever i enlighet med vårt lands regelverk, kan om 10-20 år, då deras antal kanske fördubblats, i överensstämmelse med den observerade utvecklingen annorstädes i Europa, visa upp en allt annat än fördragsam attityd mot den svenska sk demokratien. Ett shariaråd instiftades nyligen i Malmö, och alla med minimal insikt i Islam vet vad ett sådant sysslar med.I debatten fick kanske i Sverige nu boende muslimer underförstått kollektivt bära skulden för några enstaka galningars genomförda eller planerade missdåd. Det går dock inte att bortse från, att källan eller ursprunget för de muslimska extremisternas handlingar är densamma, som de sk vanliga, hyggliga muslimer har som obligatorisk instruktionsbok för sina vardagliga liv, nämligen Koranen och Haditherna. Också är det idag svårt att redan se, att de immigrerade troende muslimernas strävan är inriktad på ett framtida maktövertagande helt i överensstämmelse med Mohammads koranska direktiv. För muslimer är Mohammad alltid den ultimata förebilden.De Åkessonska resonemangen är utomordentligt nödvändiga. Alla vi som hittills sått fördomar och gödslat med misstänkliggöranden och intolerans gentemot det tappra fåtal, som oförtröttligt försökt sprida kunslap om den islamiska faran, har varit alltför framgångsrika i att låta dessa få skörda förakt och hat. Detta hat har spritt sig i samhället och inneburit att enskilda idealistiska människor fått sin frihet hotad, beskuren, förlorat jobbet, uteslutits ur facket, fått hemmets fönsterutor sönderslagna eller bilen saboterad. I den arbetslöshetens, utsatthetens och otrygghetens vardag, som vi har Sjuklövern att tacka för, frodas syndabockstänkandet. Samhällsklimatet hårdnar. Taggarna är vända utåt.Hotelser och glåpord typ 'Svennehora' och 'knolla din morsa' hörs på skolgårdar, i bussen eller i livsmedelsbutikens kassakö. När hatet har fått växa sig tillräckligt starkt och stort, övergår det inte sällan i aktivt våld: misshandel, knivskärningar och gruppvåldtäkter. Vid flera tillfällen har vi tvingats konstatera, hur vänsterextremismens avskydda aktivister oprovocerat har gett sig på människor av etniskt svensk bakgrund därför att dessa har tyckt annorlunda och redan har insett den muslimska faran eller kanske därför att dessa varit SD-sympatisörer eller SD-politiker eller hade kritiserat den ohämmade massinvandringen. Ständigt uppstår sedan nya spänningar mellan dels vänstepöbeln, dels de kärleksfulla muslimerna med den ofelbare Mohammad som förebild och ursprungsbefolkningen i världens mest sekulariserade nation.Gamla motsättningar skärps ytterligare och konflikterna växer. Denna utveckling kommer för vårt demokratiska samhälle slutligen att bli både allvarligare och betydligt mera otäckt, kanske även blodigt, än det i jämförelse bagatellartade vänsterextremistiska aktivistvåldet, som samhället och media efter bästa färmåga hittills framgångsrikt har sopa under mattan.I den funktionella dumhetens högborg 'Nya Sverige' saknas sanningssägare som Hans-Peter Raddatz eller Thilo Sarrazin. Vi får därför tillgripa det näst bästa, nämligen Anders Ohlssons e-bok i PDF-format 'Hotet Inifrån'.

Ladda ner boken här: http://www.freesweden.org/hotet_inifran.pdf

2011-01-27 @ 16:53:09
Postat av: AWSvensson

Gubben o Gumman skriver som snapsprovare i Åhus,

vad det rätt fylleriuppgift?

2011-01-27 @ 16:57:05
Postat av: Notarien

@G&G. Efter smällen i gränden vet också Sverige vad spikar duger till!

2011-01-27 @ 16:58:56
Postat av: AWSvensson

Är det fler än jag som får asinationer till svenska politiker, att strunta i det egna folket för att samla poäng inför hädanfärden är väl ett välkänt fenomen inom dessa kretsar.

Postat av: Hulda

Idag är det minnesdagen för Förintelsens offer. Vad har våra Muslimska riksdagsmän gjort idag..? Några uttalanden? Deltagande i någon minnesstund?

Något annat..? Eller inget alls.........

Eller kanske några svepande uttalanden som mynnar ut i kritik mot SD...

Kan Malmös Judar fira denna dag idag i lugn och ro? Vad gör Repalu..?

2011-01-27 @ 17:18:26
Postat av: LN

Akinders HyckleriJag trodde att Peter Akinder menade allvar!Se: 011-01-27 @ 16:53:09.Därför lämnade jag glatt överraskad en hänvisning hit

till Thoralfs blogg borta hos herr Akinder på:

http://www.ostran.se/opinion/de_illvilliga_predikanterna/(comment)/view#vDenna hänvisning har emellertid raderats,

vilket ej kan innbära annat än att herr Akinder

fortfarande är samme socialistiske Svinpäls

som han alltid har varit.

Det krävs kanske en galge för att herr Akinder

skall se klart, se sanningen och ändra uppfattning.

2011-01-27 @ 17:50:47
Postat av: Gubben o Gumman

Notarien : Frågan är hur många paket högaccelererande Gunnebokspik på Stockholms gator det behövs för att "Komasvenne" skall vakna.

Det får vi tyvärr se.

2011-01-27 @ 18:49:06
Postat av: Gubben o Gumman

Peter Akinder har två huvudproblem,hjärntvättad el

maximo som Thor-alf skriver.Nummer två nu får han sossarnas ansvar rätt i ansiktet var och varannan krönika.Vad skall han göra jo cencurera,var skall denna starkars pojk arbeta när Östran läggs ned ,Kupan?Även Agneta Adeen har svårt med sanningen ibland och censurerar "Vi vågar",vadå?

Lancera Pär Nuder tjofaderittan.Muren revs 1989 Sossarna sjunker som en gråsten.

Får man 20% 2014 så skall man vara tacksamma.Partiet är helt slut orsak. Knegarna har tröttnat på att föda Akinder och alla ekonomiska imigranter.

Svårare än så är det inte,oavsett 3897 analysgrupper

2011-01-27 @ 18:55:55
Postat av: Gubben o Gumman

Bravo Hulda du inspirerade till vårt andra lilla meddeland eidag på Tomas "målvakten" Mattsons blogg Expressen.Fotnot : Tomas Mattson är chefsredaktör på Expressen och totalägd av bröderna Ponnier.

Han skriver vad som helst för pengar.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfson SD eller Åhus snappsprovning,vi vill även starkt varna för överkonsumtion av Gammeldansk,gamla gubbar kan få för sej att jaga 20-åringar bla.

2011-01-27 @ 19:16:42
Postat av: Jan Rume

Blir andra bullar nu ...http://www.medievarlden.se/diskussion/2011/01/svenska-journalister-myser-med-akesson

2011-01-27 @ 19:27:43
URL: http://janrumes.wordpress.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Jan Raume : Den som följer Engelska samhället via Bonniersägda kanaler ser exakt i bild vilka som är problemet i det landet.(England AW Svensson)BBC kan börja där till att börja med ser lika jävla illa ut där som i Sverige med brottslighet.Tycker man att det är stor journalistik att släpa upp utalande av helidioter, är att vara en stor journalist,så har man nog glömt degen i bullarna

DVS det blir inga.Jimmie Åkesson säger exakt som det är det finns statistik,statistik pratar ett sannings enligt språk det gör inte du Jan Rume,fast det är ditt problem,ring "Ancha Marteus" ¨så kanske ni kan baka hatbullar ihop.Möjligen skall Åkesson plugga på sin Engelska lite

Det är den som är lite dålig.Vill du tolka det som att Åkesson "blir ägd" så är det nog mest ett önsketänkande,lura sej själv är

tillåtet i Sverige.Dom flesta med alla hästarna i stallet ser att Åkesson inte ägs, men stakar med sin svengelska.Rent allmänt så finns det inga journalister i Sverige en hög skrivintreserade Boljeviker men det är en annan historia förstår du Jan.

Dessa granskar mest glasets botten hick.Dessutom finns det väl sådär 50000 politiker som skall granskas innan Åkesson.Förresten är det någon på bloggen som vet vem som klämt Rumes pung i dörren inom SD?

2011-01-27 @ 19:56:50
Postat av: Hulda

@Gubben o Gumman: Tackar ödmjukast! Men till allvaret. Dagar som denna bör Muslimska riksdagsmän punktmarkeras och allt de gör redovisas. Vad gör de. Vad säger dem?

I många Muslimska länder förekommer tvivel om Förintelsen ens ägt rum....

(Även andra företrädare för Muslimer i Sverige bör kontrolleras...)

2011-01-27 @ 20:00:13
Postat av: LN

Hallå herr Akinder!Det är herr Akinders elake spökskrivare som är i farten. Han påstod ovan, att antalet muslimer

uti landet Gosen om 10-20 år kanske skulle vara fördubblat.Nu föreligger färska beräkningar.2010 utgör muslimerna 4,9% av befolkningen.2230 kommer muslimerna att utgöra 9,9% av befolkningen.Sådant plägar kallas fördubbling. På tjugo år.Nå herr Akinder - hur skall du/vi ha det?(1) Skall landet överlämnas till muslimerna och ingå i Ummah ca 2040?

(2) Skall alla muslimer repatrieras och få resa hem till sig, snarast?

(3) Skall 'offentliga Islam' förbjudas och utövning endast vara tillåten i hemmets lugna vrå?Herr Akinder får väl se till att efterträda Måna, så kanske sossarna och sverigedemokraterna samfällt kan se till att få problemet löst nästa mandatperiod.Eller herr Akinder är inriktad på att tillsammans med övriga sossebröder och -systrar bli dhimmi på gamla dagar? Tillsammans med Orback?

-----------------------------------------------

De nya beräkningarna från 'Pew Forum on Religion & Public Life' finns hos 'Snaphanen'.

2011-01-27 @ 20:02:20
Postat av: Gubben o Gumman

Folk är vansinniga på SVT68 för att dom ger sej på Kamrad,tänk när det blir invandrarpolitikens tur fy satan vad en del får springa då.En gigantisk stöld av svenska skattemedel det kan faktiskt sluta med dödsfall.Det behövs bara en lite gnista mella elektroderna i päronet på Svenne Banan så kontakt uppstår, så är kalabaliken i full gång.Nu använder vi Google : Ingvar Kamprad om du läser detta skänk en miljard till SD direkt,samt 4 nya däck till Gubben o Gummans T-Ford det är långt till Åhus suck.

2011-01-27 @ 20:02:53
Postat av: Hulda

@Jan Rume. Besökte hemsidan igår. Finns Piratpartiet fortfarande.....?

Fö. inget intressant...

2011-01-27 @ 20:08:38
Postat av: Skånepåg

Kan enbart tycka synd om denna Jan Rume. En tragiska individ vars enda glädje här i livet tycks vara skadeglädjen. I det här fallet tar han emellertid bullarna ur ugnen innan de ens är färdiggräddade och hyllar en av de journalister som tilsammans med en annan kollega nyligen släppt en miserabel bok i försöken att misskreditera SD. Går snart 13 på dussinet som ser att deras era att leva på att smutskasta SD börjar snabbt närma sig sitt slut. Har sett BBC intervjun och med hänsyn till att jag talar flytande engelska är det endast i de fall då Åkesson inte hittar lämpliga ord som det kan framstå som att han blir "ägd" i BBC Hard Talk. Att försöka få fram nyanser i andra språk än i sitt modersmål, utan att bli missförstådd, är inte så enkelt som det kan tyckas. Men varken journalisten eller Rume tycks ha förstånd att begripa detta.Rekommenderar den åberopade journalisten att lära sig det engelska språket bättre tills nästa gång hon ger sig på att försöka tolka vad som sägs på detta språk.

2011-01-27 @ 20:18:33
Postat av: Google

Hulda, min Hulda!

The Pirate Party participated in the 2006 Riksdag elections and gained 0.63% of the votes making them the third largest party outside parliament, where a minimum of 4% is required. In terms of membership, it passed the Green Party in December 2008, the Left Party in February 2009, the Liberal Party and the Christian Democrats in April 2009,[4][5] and the Centre Party in May 2009, making it, for the time being, the third largest political party in Sweden by membership. The Pirate Party's associated youth organization, Young Pirate (Swedish: Ung Pirat), was in part of 2009 and 2010 the largest political youth organization in Sweden by membership count.The Pirate Party received 7.13% of the total Swedish votes in the 2009 European Parliament elections, which was originally to result in one seat in the European parliament, but became two when the Lisbon Treaty was ratified.[6][7] Christian Engström became the first MEP for the party, and Amelia Andersdotter took the second seat after the ratification of the Lisbon Treaty on December 1, 2009.Rick Falkvinge, founder of the party, stepped down on January 1, 2011 after five years as party leader, making vice leader Anna Troberg the current party leader.

2011-01-27 @ 20:28:03
Postat av: Stellan Bojerud

ÅDALEN -31

Socialisterna hade kunnat undvika tragedin genom att lyssna och förstå. Först hade de kastat sten och träffat sergeant Rask så hårt att han tappade hjälmen, blödde ymnigt från ansiktet och hästen durkade. Hans chef, en löjtnant skjöt varningsskott med pistol för att freda sergeanten.Kapten Mesterton hör skotten och ser den ymnigt blödande sergeanten Rask liggande kraftlös över hästen, som löper bakåt i panik.Demonstrationståget kommer, men viker inte av åt höger mot anvisad plats, utan fortsätter framåt och in på avlyst område.Kapten Nils Mesterton:

- Halt!

- Halt!

- Halt! I lagens namn stanna! Annars skjuts här skarpt!Ingen stannade. Kapten Mesterton beordrade varningsskott, som skulle riktas i marken. Dåligt utbildad trupp skjöt för högt. I ett fall föll en demonstrant offer för en rikoschett från en sten i marken. Elin Söderberg, som i egenskap av åskådare stod på en balkong, dräptes av ett vådaskott då otillräckligt utbildad trupp skulle göra patron ur med kulspruta m/14.Kapten Mesterton frikändes. Han befordrades av (s) regeringar till major och överstelöjtnant. SSU demonstrerade mot hans begravning (ja så står det!).

2011-01-27 @ 20:35:41
URL: http://mopsen.wordpress.com
Postat av: Gubben o Gumman

Peter Akinders krönika har bara en kommentatör

publicerad 15.30, sniff sniff det börjar lukta DDR.Att det skulle kommit in en enda skribent till hans sedvanliga stollepro om SD är nog ganska långsökt att tro.Fortsätter detta så är det ett utmärkt exempel på maktmissbruk/manipulation.Vi får se imorgon.

2011-01-27 @ 20:41:45
Postat av: Skånepåg

@ GoogleOK, det var då. Men hur ser opinionssiffrorna ut i dag? Partierna utanför riksdagen brukar få drygt 1 % i opinionsundersökningarna efter valet i september. Vi hittar där PP tillsammans med FI, URK, Fredens apostlar, Sanna kommunister, Kalle Ankas vänner, Antiantipartiet och andra "märkliga" partier. Inte mycket att "skryta" med i dag eller hur!

2011-01-27 @ 20:55:10
Postat av: Robin Shadowes

Vem är egentligen svensk?http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qc2ML5WhC2U

2011-01-27 @ 22:31:47
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Dansk læsøvning

Indfødsretsordfører i Dansk Folkeparti, Søren Krarup, er rystet over, at befolkningstallet for muslimer i Danmark er fordoblet på 20 år. Det er jo en uhyggelig udvikling. Politikerne i Danmark og hele det vestlige samfund har simpelthen sovet. De har været døve og blinde over for et voksende problem, siger Søren Krarup til B.dk. Ifølge Søren Krarup bunder problemet i, at muslimerne aldrig vil kunne tilpasse sig den vestlige verden. Islam er og bliver uforeneligt med det vestlige samfund, og kan slet ikke forenes med kristne værdier, siger Søren Krarup.

2011-01-27 @ 22:33:46
Postat av: WMB

I riksdagens frågestund idag fick Beatrice Ask en fråga av Kent Ekeroth (SD) om vad man ämnar göra åt den obefintliga kontrollen av rätt ålder på de s.k. "ensamkommande flyktingbarnen". Bra gjort av Kenneth tycker jag.

Beatrice Ask var faktiskt på gränsen till aningen ödmjuk när hon förklarade för honom att hon inte riktigt visste, men skulle ta reda på ... osv. Hon höll t o m med honom om att detta var "alldeles på tok" (dock inte för Sveriges del utan för de stackars barnen som fick "fel ålder" ...

Ni kan kolla från denna länk:http://kentekeroth.se/2011/01/27/video-fraga-till-beatrice-ask-angaende-ensamkommande-flyktingbarn/#comment-8873

2011-01-27 @ 23:16:49
Postat av: Funtaren

Thoralf, du kan väl ta och fråga AL hur han ställer sig till detta upprop och den mans tankar som nu kanske blir stämplad som avfälling. Skulle vara intressant att höra hans svar. Om han ställer in sig i gänget av protesterande inga-förändringar-här-detta-är-islam eller om han också anser att Islam kan förändras och anpassas till modern vetenskap och ett liberalt samhälle. Motsatsen borde ju inte vara nödvändig...http://theislamicstandard.wordpress.com/2011/01/25/usama-hasan-and-his-call-to-kufr/http://www.youtube.com/watch?v=TgR-xfJbQcQ

2011-01-27 @ 23:33:55
Postat av: WMB

@Stellan BojerudJag gillar verkligen dina små berättelser Stellan!

2011-01-28 @ 00:55:01
Postat av: Erik E

Å andra sidan länkas du från Politiskt Inkorrekt som är tusan så mycket större än skittidningen Barometern.

2011-01-28 @ 04:27:31
Postat av: S-E Karlsson

När man läser om alla tokigheter som beskrivs här på Thoralfs blogg så tror iallafall jag att sannsvenska partiet = SD får uppemot 25% i valet 2014 . Håll tummarna hårt !

2011-01-28 @ 09:58:02
Postat av: Jan Rume

Hyckleri SDhttp://janrumes.wordpress.com/2011/01/28/sverigedemokraten-bjorn-soder-misste-korkortet/

2011-01-28 @ 12:42:22
URL: http://janrumes.wordpress.com/
Postat av: Jan Rume

Hyckleri !http://janrumes.wordpress.com/2011/01/28/sverigedemokraten-bjorn-soder-misste-korkortet/

Postat av: Putte

Du kan lägga ner nu Rume, för ingen läser ditt skit ändå.

2011-01-28 @ 18:48:04
Postat av: Rocker1971

Jan Rume.Detta är nog värre än att mista körkortet.http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8426425.ab

2011-01-28 @ 19:12:23
Postat av: Jan Rume

Först och främst vill jag rikat ett stort tack till rasisten Thoralf Alfsson som ägnat en hel postning till min ära på sin digitala dynghög

Detta är bra för det genererar träffar till min blogg där riktig fakta om SD finns, ett parti idag som håller på att spricka runt om i landet för att SD riks ska mjölka partistöd med 40% utav de de som sitter i kommunerna pengar som gör att SD inte kan föra lokalpolitik pengar som skulle gått till de lokala företrädarna.

Troligtvis har även Dragan Klarics blogg där denne släppt SD:s ordförandebrev gjort susen runt om bland SD folket landet runt

Sen Thoralf Alfsson var det lågt utav en person som utgers sig för att vara riksdagsman att hänvisa till medier han själv ratar . Detta visar åter att SD och dess folk inte gillar sanning haha. Lika illa är det att Thoralf raderar men det är väl att vänta av en feg krake som inte vågar bemöta ler åt pajasen Thoralf

Likaledes utelämnar han fakta om sig själv. 2006 träffade jag Thoralf i Karlskrona där SD hade möte på militärhemmet,Thoralf utmärkte sig direkt med sina rasistiska utspel men utav någon outgrundlig anledning har denne lyckats slicka partitoppen i röven så pass att de tagit honom till sig , eller ?

Knappast, Småland är SD:s sorgebarn läs SD:s egna veckobrev på Dragans Klarics blogg får ni se och som sagt när Thoralf är förbrukad åker han ut som alla andra.

Sen Thoralf det ryktas även vida om i Kalmarområdet att du var elak mot din fd. fru som lämnade dig, de säger du är en hustrumisshandlare , stämmer det Thoralf .http://janrumes.wordpress.com/

http://jrume.wordpress.com/

http://www.klaric.se/sd-distrikt-syds-ordforandebrev/

2011-01-29 @ 15:02:06
URL: http://janrumes.wordpress.com/
Postat av: Jan Rume

Först och främst vill jag rikat ett stort tack till rasisten Thoralf Alfsson som ägnat en hel postning till min ära på sin digitala dynghög

Detta är bra för det genererar träffar till min blogg där riktig fakta om SD finns, ett parti idag som håller på att spricka runt om i landet för att SD riks ska mjölka partistöd med 40% utav de de som sitter i kommunerna pengar som gör att SD inte kan föra lokalpolitik pengar som skulle gått till de lokala företrädarna.

Troligtvis har även Dragan Klarics blogg där denne släppt SD:s ordförandebrev gjort susen runt om bland SD folket landet runt

Sen Thoralf Alfsson var det lågt utav en person som utgers sig för att vara riksdagsman att hänvisa till medier han själv ratar . Detta visar åter att SD och dess folk inte gillar sanning haha. Lika illa är det att Thoralf raderar men det är väl att vänta av en feg krake som inte vågar bemöta ler åt pajasen Thoralf

Likaledes utelämnar han fakta om sig själv. 2006 träffade jag Thoralf i Karlskrona där SD hade möte på militärhemmet,Thoralf utmärkte sig direkt med sina rasistiska utspel men utav någon outgrundlig anledning har denne lyckats slicka partitoppen i röven så pass att de tagit honom till sig , eller ?

Knappast, Småland är SD:s sorgebarn läs SD:s egna veckobrev på Dragans Klarics blogg får ni se och som sagt när Thoralf är förbrukad åker han ut som alla andra.

Sen Thoralf det ryktas även vida om i Kalmarområdet att du var elak mot din fd. fru som lämnade dig, de säger du är en hustrumisshandlare , stämmer det Thoralf .http://janrumes.wordpress.com/

http://jrume.wordpress.com/

http://www.klaric.se/sd-distrikt-syds-ordforandebrev/

2011-01-29 @ 15:07:41
URL: http://janrumes.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0