ÅRETS HYCKLERI

”Socialistinternationalen tog igår beslutet att partiet Demokratisk konstitutionell samling (RCD), som den före detta tunisiske presidenten Zine el-Abidine Ben Ali tillhör, ska uteslutas ur den världsomspännande organisationen för arbetarpartier.”

Under 23 års diktatur har alltså detta parti varit medlem i denna organisation för arbetarpartier. När diktatorn tvingas på flykt utesluts hans parti av socialistinternationalen. Läs här.

Vilket hyckleri!

Som socialdemokrat skulle jag skämmas!Sedan måste jag säga att jag är väldigt trött på allt klagande över att SD:s webbsidor fungerar så dåligt då partiet fått ”hundratals miljoner” kronor sedan SD kom in i riksdagen.

Jag har inte full insikt i Sverigedemokraternas ekonomi men en sak vet jag och det är att några sådana fantasisummor har partiet inte fått. De skribenter bland kommentarerna som annars misstror å det grövsta när det skrivs artiklar i Aftonbladet och Expressen om SD och invandringen, litar uppenbarligen på samma tidningar när det gäller pengar till SD. Vet inte om jag skall skratta eller gråta.

De ”stora” pengarna faller ut i partistöd hos kommuner och landsting. Inga av dessa partistöd har ännu betalats ut för 2011, dessutom skall en del av dessa pengar slussas vidare till riksorganisationen. När detta görs beror på betalningsviljan hos kommunföreningar och distrikten. Gissningsvis kan det dröja till april-maj innan dessa pengar börjar komma in till riksorganisationen. Det innebär enligt min uppfattning att det minst kommer dröja till sommaren innan nya webbsidor som t.ex. en förbättrad SD-kuriren publiceras. En nättidning i nytt utförande kan tidigast vara i drift under hösten. Det är den bistra verkligheten som vi måste inse existerar, utan pengar kan vi vara sig köpa tjänster eller anställa personal.

Uppfattningen att SD ”vadar” i pengar har också fått till följd att en rad människor som tidigare hjälpt till ideellt idag kräver ersättning för sitt arbete, vilket i praktiken innebär att vissa arbetsuppgifter avstannat mer eller mindre helt och hållet.

Försök att förstå att allt inte är så enkelt och ha lite tålamod innan ni klagar. Partiledningen är medvetna om problemen men vill inte göra några provisoriska lösningar utan hitta de rätta plattformarna som vi kan leva med under ett antal år, minst över valåret 2014.


Kommentarer
Postat av: LN

Att skämmas eller inte skämas, det är frågan.

Två av planetens förnämligaste anti-islamiska websidor Snaphanen och Gates of Vienna drivs vardera av en enda person, Snaphanen med med hjälp av en teknisk webmaster. Jag tycker Thoralf förstorar problemet. Jag anser att den framförda kritiken är befogad och vågar antaga att den erforderliga viljan och 'djävlar anamma' attityden saknas hos SD-eliten. Hade ni varit kloka, hade ni översvämmat landet med en web-tsunami och talat om för det ovetande folket hur förda bakom ljuset de är. Den uppgiften borde inte vara svår, eftersom ni, till skillnad från 7-klövern, inte behöver ljuga.

2011-01-18 @ 23:58:19
Postat av: WMB

Bra Thoralf! Vissa klargöranden fordras ibland. Vi får försöka lugna oss lite.Nu ska jag ta LN lätt i örat för hans misskreditering av mig i föregående tråd:@LN

"... Kanske är du kapabel att tänka om och småningom inse att vi lever i ett dårarnas paradis - i en idiokrati - eller som jag provokativt brukar formulera det - i dårkistan Nya Sverige"Lugn LN! Jag är inte riktigt så blåögd som du insinuerar. Om du hade läst mina inlägg här så hade du förstått att jag är fullkomligt medveten om att vi lever i ett dårarnas paradis.Lagen om hädelse upphävdes för 40 år sedan här i Sverige med hänvisning till att ett särskilt skydd av religionsfrihet inte motiverade inskränkningarna i yttrande- och tryckfrihet. Men denna otidsenliga lag finns alltså kvar i åtminstone vissa av övriga europeiska länder. Det var snarast detta som förvånade mig."Även i våra dagar väcks då och då förslag för att återinföra straff för hädelse i Sverige... riksdagsledamoten Tuve Skånberg (kd) har skrivit en motion om att göra detta, som dock röstats ned." (från Wikipeda).Lag mot religionskränkning - Motion till riksdagen 1999/2000:K286

http://www.riksdagen.se/Webbnav/index.aspx?nid=410&typ=mot&rm=1999/2000&bet=K286Vi ska inte bli förvånade om denna lag godkänns nästa gång Skånberg är på bettet, och då kan vi nog hålla oss för skratt.Betydligt roligare var det när samme Tuve Skånberg rejält gjorde bort sig i riksdagen då han trodde att han äntligen hade fått stora chansen att skämma ut SD. Efter att ha varit rejält oförskämd (och fått reprimand av talmannen) i sin replik till Kent Ekeroth, raljerade Skånberg friskt om "SD:s taskiga inställning till tågluffning". Han trodde att Kent Ekeroth hade pratat om InterRail istället för EU-projektet InterReg. Man kan höra fel, men av sammanhanget framgick tydligt att det absolut inte handlade om någon tågluffning.

Sitter man i riksdagen och halvsover och drömmer om att smutskasta och förnedra SD så kan det lätt bli fel.Värt att se och höra i repris!

http://www.youtube.com/watch?v=bYwmImpl3G42011-01-19 @ 00:09:58
Postat av: Sven Duva

Pengar är inte allt. SD har visserligen kommit in i riksdagen och på lite sikt ger det mer klirr i kassan än innan men det innebär också att de aktiva i partiet fått massor av nya arbetsuppgifter. Det tar ett tag att drilla organisationen.Det gäller SD idag, MP igår och vilket framgångsrikt företag som helst varje dag.

2011-01-19 @ 00:10:51
Postat av: MartinA

Bra inställning av Thoralf. Att köpa it-system är inte lätt, bra att det får ta den tid det tar.

2011-01-19 @ 00:21:46
Postat av: Gubben o Gumman

Regel 1 Thor-alf har alltid rätt.Regel 2 Skulle Thor-alf ha fel träder

automatiskt regel 1 i kraft.

2011-01-19 @ 00:41:36
Postat av: WMB

LN skrev: "...Hade ni varit kloka, hade ni översvämmat landet med en web-tsunami och talat om för det ovetande folket hur förda bakom ljuset de är."Förhållandet är enligt följande (vilket jag har försökt påpeka ett antal gånger tidigare):

Efter våra (gäller vissa av oss) enorma prestationer inför valet med distributionen av Cavatis flygblad (innehållande information om ocensurerade nyheter på Internet) så är det nu kanske drygt 10 procent av Sveriges röstberättigade som läser om politik på webben (innan var det kanske mellan 5-10 procent). Fler är det inte som häckar på dessa sajter.Man kan alltså inte nå mer än en MYCKET LITEN DEL av det ovetande folket via Internet! Skaran av Internetanvändare växer visserligen, men några tsunamistorlekar kan det aldrig bli fråga om som läser om politik. Så räkna med att drygt 10 procent av väljarna nu är någorlunda välinformerade om verkligheten utanför PK-media. Ungefär hälften av dessa röstade alltså på SD.Men nu, i och med SD:s inträde i riksdagen, kan många fler höra och se SD:s representanter i kammarens debatter i radio och TV (både i morgon och nästa onsdag har vi chansen). Inte heller kan Jimmie Åkesson utestängas från TV:s partiledardebatter före nästa val.Sedan krävs också information direkt till hushållen på ett eller annat sätt. Inte bara ett litet papper en gång före ett val, utan ordentlig information regelbundet flera gånger per år. Vi har en stor, manipulerande massmedie-fiende med enorma resurser för daglig indoktrinering att kämpa mot.

2011-01-19 @ 01:03:12
Postat av: Robin Shadowes

WMB, du har nog rätt i att det är viktigare att få ut den gammaldags analoga informationen till det sovande folket. Cavatus' samlade blad, Millds vitboks-tabloid och Julias Världsmästarna borde prioriteras för där har vi tre oberoende av varandra källor. Skulle händelsevis sovhjärnorna ställa sig skeptiska till den ena så är det bra med fler källor. Då kanske det sår ett litet frö i deras huvuden och dom börjar reflektera lite smått. Dessutom har jag för mig att det finns webb-länkar utifall nyfikenheten väcks så att dom långt om länge äntligen ger sig ut på den elektroniska autostradan. Vid det laget har förhoppningsvis kuriren kommit upp igen.

2011-01-19 @ 06:34:43
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Nils Dacke

En moderat politiker som själv kallar sig "TOKMODERATEN" viket kanske avser honom själv bara men det är inte helt säkert efter att ha läst hans totalsågning av det egna partiet försvarspolitik, eller kanske mera avsaknad av densamma.

Postat av: LN

http://tinyurl.com/isthisberlin1945

=====================>WMB

Att bli så varligt tagen i örat uppmuntrar. Jag fortsätter väl med att då och då vara provokativ, det ger ju resultat. ((-;Beträffande skämtet Tuve Skånberg var det ju också en en folkpartist som kapitalt gjorde bort sig vid samma tillfälle genom att inte klara den enklaste procenträkningen.Jag minns inte nu på morgonkvisten benämningen på det senaste

EU-dekretet '22,bla,bla-någonting' , som trädde i kraft i november.

Med dess hjälp skulle vi alla kunna tystas.http://www.dn.se/ledare/kolumner/ska-pastor-jansson-nu-forbjudas-av-fnLokalpolitiker Dahn Pettersson (SD) i Burlöv utanför Malmö dömdes 1970 för att ha kränkt kosovoalbaner i allmänhet(!) genom att i förbigående ha skrivit att den mesta heroinsmugglingen i norra Europa kontrollerades av muslimer från Kosovo. Han hade rätt och hans påstående styrktes senare av den kände polisen Walter Kegö, då chef för narkotikaroteln på rikskrim(?).

Jag vill minnas att Dahn Pettersson tvingades punga ut med 18.000.

http://tinyurl.com/dahn-petterssonHärliga Tider - Strålande Tider

2011-01-19 @ 07:06:30
Postat av: Nils Dacke

Tidningar gillar inte Sverigedemokrater.Ett sätt att visa det på hittar man hos den enögda ledarredaktionen på Blekinge Läns tidning.Denna vecka har man en artikelserie med många rapporter från den pågående konferensen Folk och Försvar som visas dagligen i direktsändning på SVT Play, så även idagLedarredaktionen på BLT har skrivit många artiklar och räknat upp samtliga som varit där och deltagit i debatterna.Ja nästan alla. Dom har totalt missat att Mikael Jansson från Sverigedemokraterna varit med bland annat på paneldebatterna och att ingen av övriga deltagare använt order främlingsfientlig, utan jobbat på ett professionellt sättFörmodligen beror denna miss troligen på snöblindhet efter skidåkning i stark sol.Det här är en skrämmande tendens, och kanske värre än att skriva "skit", nämligen att utelämna sanningenPostat av: LN

Sorry....2007 skal det vara!

2011-01-19 @ 07:09:47
Postat av: kalle2

#man får buga sig för Tunisierna bland fotfolket att de har sånt civilkurage. kommer vi nånsin få se samma civilkurage från Svenskar?# jag tor att på stormöten som FN, G8,G20, EU parlamentet, USA presidentmöten, Kina-regeringen mmm de bestämmer och kommer överens om vad länders regeringar skall ha för agenda. storföretagen bjuder ju in statschefer i bilderberggruppen.det som kommer ske i Tunisien är att fotfolket kommer få mycket mer smålor av brödet som landets ledare mummsat på. samtidigt som ledarna får lyssna mer på vad som sägs på stormöten.#de som klagar på SD kan:

1 gå på kommuners möten och sitta med och lyssna, tala vänligt med SD kommunpolitiker och därmed ge sitt stöd. 7 klöverpartiets kreatur kommer känna av det och vekna.2 dela ut cavatusflygblad# kanske folk kan bli kommunpolitiker i efterhand? eller efter valet 2014 varje fall bli kommunpolitiker, det räcker med att de sitter med på möten tysta och utan att tycka nåt alls så betalas partistöden ut. är det tomt på stolarna blir det inga partistöd från kommunerna. närvaron är grunden för partistöden.# # #

istället för att SD politiker skall skriva på bloggar och hemsidor. sammanställ pdf-filer med flygblad som SD sympatisörer kan printa ut och dela ut anonymt och dyrt är det inte. altså politiskt budskap som SD vill nå ut med.en laserskrivare (laserpatronen torkar INTE ihop som på bläckstråle)kostar ca fr 600-700 kr och papper är inte så dyrt.

annars finns bläckstråleskrivare för 200-400 kr inkl färgpatron räcker till 1000 tals flygblad med ekonomiinställningsknappen. alla måste ju ändå ha en printer i hemmet för att kunna printa ut viktiga handlingar nån gång.att gå till banken eller biblioteket så bör man veta att de stora printrarna har minne på 1000 tals sidor så vem som helst kan göra en kopia på ert superhemliga sekretess dokument med ert personnummer och annat!nu börjar den mest pk-indoktrinerade att vilja kasta ut TV´n och söka info på internet och se på tv program på svt play. så ett flygblad kan bli avgörande för få insikt!

2011-01-19 @ 07:11:33
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Bäste Thoralf,Eftersom jag är engagerad lokalt i SD och som väljare sedan 2002 ser jag bokstavligen talat, att "luften" verkligen har försvunnit på lokalnivå! Efter valet så är all fokus på "Riks" och ingenting på region/kommun!

Inte en insändare, inte ens någon presentation om SDs lokala partiprogram i lokala medier. De andra sju riksdagspartierna trängs om insändarutrymmet och

ger väljarna en fullständig information hur deras partier skall agera under nuvarande mandatperiod och från SD, "tvärtyst"! Vi har inte ens en länsansvarig längre dit nyvalda SD-mandat kan vända sig för att få råd och dåd och inte minst utbildning hur "rävspelet" fungerar i Kf!

Risken för "avhopp" är mycket stor i kommuner med ett fåtal SD-mandat om inte stöd utgår!

"SD-Riks" kan inte bara räkna med att "frivilliga krafter" skall ägna egen tid och egna pengar till SD-ändamål när "Riks" har isolerat sig totalt på Helgeandsholmen i Stockholm!

"Thoralf är väldigt trött på allt klagande"!

Vad är detta för något?

Var glad, att det finns ett sådant engagemang för partiet i stället! Detta tyder på en genomsyrad inställning till demokrati bland medlemmar och sympatisörer till SD!

Du börjar låta som någon "gammal trött socialdemokrat eller moderat", vilken fjärmat sig totalt från väljarna efter 25 år i partiet!

Personligen, så "kryssade" jag Dig för riksdagen valet 2010 och det gäller att stå upp för detta, nu!

2011-01-19 @ 07:12:20
Postat av: kalle2

SD partistöd uppgår väl till 110 Miljoner under mandatperioden? skulle man använda dom effektivt skulle de stödja detta:

http://www.bgf.nu/evt/varför kan inte posten dela ut samhällsinformation i form av fakta som sammanställs av SD anställda?man borde lägga mest krut på att få ut info till hushållen och ett flygblad på 2-5 sidor. med bara fakta utan politisk vinkling borde vara ok för myndigheter och posten att godkänna att det delades ut till alla hushåll. fakta från BRÅ, migrationsverket,skatteverket, mm. där det står om brottslighet, socialbidrag som betalas ut och vilka grupper som får mest. budget för äldrevård,skola mm. gissar att sanning och fakta skulle göra att SD får 20-30 procent av rösterna 2014.bara de som har sitt levebröd inom (1)massinvandringsindustrin och (2)7 klövern och (3) asylbluffare som lever på socialbidragen , dessa 3 grupper skulle rösta som förut.

2011-01-19 @ 07:37:02
Postat av: kalle2

vitboken borde kunna skickas till SD´s lokala partikontor sedan kan de som delade ut valsedlar hjälpa till att dela ut eftervalstabloiden!http://www.bgf.nu/evt/lokalpolitiker borde kunna bestämma att biblioteken köper in Julia cesars bok.

visst kommer 68 -vänstern som förskansat sig på biblioteken vägra , men det kan väl inte vara förbjudet med samhällsfakta på kommunala bibliotek!jag kommer i alla fall engagera mig för SD (ännu) mer!

2011-01-19 @ 07:45:18
Postat av: Stefan A

Vill man ha SD-kuriren kan man t.ex. bli medlem i SD, då får man papperstidningen, senast för några veckor sedan,SD har visserligen ökat medl.ant. med 45 %, uppemot 5000 nu, men det är på tok för lite med tanke på det engagemang som det är på nätet,nätet är bra,men man ska inte överskatta dess betydelse,lätt hänt när man som jag hänger på nätet varje dag,läste själv aldrig en blogg innan jag började läsa Kurt Lundgren och Thoralf,de flesta är faktiskt inte intresserade av politik annat än möjligen vart fjärde år.

2011-01-19 @ 07:59:57
Postat av: VIKTIGT VIKTIGT

THORALF LÄS DETTA OCH TA MED FÖRSLAGET TILL PARTILEDNINGEN!

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

pensionärerna är trötta på den dåliga tv utbudet. och skulle behöva hjälp med att komma igång med sitt datoranvändande!#så SD borde fixa datorkurs i varje kommun. där de får gå till biblioteket och lära sig GRATIS.

förr eller senare kommer de läsa denna blogg och valet 2014 lägger de garanterat sin SD röst i valurnan.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

#telenor trådlöst bredband är ju bästa valet med att vara ensamma om att erbjuda obegränsad datamängd att ladda ner. och man väljer ju den högsta hastighet man tycker sig ha råd med under bindningstiden.så då är bara datorvalet för pensinärerna (och alla andra)att fundera på.#billigaste datorn är bäst, duger ju till surfning och printa ut flygblad! sedan köpa ny om några år.

och nytt modem som klarar ännu högre hastighet får man ju på köpet när man förnyar abonnemanget efter 2 år.

2011-01-19 @ 08:01:54
Postat av: MatsBern

Denna artikel summerar ganska bra min kritik:http://www.hbl.fi/text/inrikes/2011/1/19/w57740.php

Efter det svenska riksdagsvalet kritiserade politiker, journalister och medieforskare sociala medier för att de inte spelade någon egentlig roll i valresulatet.

Mediakonsulten Johan Rönnestam säger att det är helt enkelt för att de sociala medierna användes fel.Beslutet att förbjuda Sverigedemokraternas valfilmer ledde till att partiet aktiverade sig oerhört starkt på internet.Johan Rönnestam menar ändå att det som SD gjorde i olika fora inte var speciellt anpassat till sociala medier.– Man gjorde en reklamfilm som man visade på Youtube. De gjorde inte en kanal där man talade med väljarna personligt och svarade på kommentarer.

2011-01-19 @ 08:11:08
Postat av: kalle2

stefan A: det kan vara en nackdel att sd kuriren BARA delas ut till medlemmar. fackförbundens åsiktspoliser och vissa arbetsgivares multikultiagenda kan fortfarande vara riskfyllt.posten kvoterar ju in och anställer invandrare med ibland extrema sverigefientliga åsikter (som de behåller för sig själva)och de registrerar och berättar för sina släktingar och bekanta vart de lämnar sd kuriren. och på en liten ort som sjunkit långt ner i multikultiträsket är det farligt att då få sd kuriren.de som behöver få sd kuriren är ju de som INTE är SD medlemmar. sd medlemmar informerar sig ju via webben och kommer ju rösta på SD oavsett om de läst alla sd nummer.

2011-01-19 @ 08:12:50
Postat av: kalle2

THORALF, LÄS DETTA SUPERBRA FÖRSLAG! ta med till partiledningen!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

mats bern:

ja SD borde ha en callcenter stab med personer som chattar med väljare och svarar på frågor. (varje fall 2 månader inför valet 2014)där kan även media få svar på sina frågor. och gamla frågor och svar finns sparade, att ta del av.chattfunktioner finns som färdiga webbconcept som exembelvis SIBA har infört. och många webbbutiker i USA. man bara går in anonymt och sedan får manvänta lite och får sedan kontakt med en sakkunnig chattperson.många sd sympatisörer/valarbetare vill ju vara anonyma och kan då ställa upp som chattarbetare och är lämpligt för rörelsehindrade. man får gå en kurs och läsa in partiprogrammet och annat så man kan svara på frågor.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

2011-01-19 @ 08:26:04
Postat av: Stefan K

Det finns säkerligen skäl till att SD-sidor inte fungerar som de ska och att partiets egen hemsida uppdateras alltför sällan.

Nätet är idag en större informationskälla än papperstidningarna, radion och tv:n.

2011-01-19 @ 08:49:39
Postat av: Henrik

Bättre att de som besväras av att SD:s sidor inte fungerar tillfredsställande ger sig ut och propagerar för politisktinkorrekt.info istället, den sidan lär förbli större än SD:s sidor i vilket fall, det viktiga är att leda nyvaknade svenskar rätt, mindre viktigt vad sidan heter.

2011-01-19 @ 08:51:04
Postat av: AWSvensson

Det är stor skillnad på en privatinitierad blogg och en officiell SD blogg. Det ställs helt andra krav på en officiell blogg när det gäller språkbruk, sanningshalt , strategi mm , för är det något massmedia kommer att skjuta in sig på så blir det denna. Så låt det tar den tid som behövs, än är det ingen ko på isen, nästa val är 2014 , det som sägs idag är historia eller minnesanteckning 2014.

Jobba istället på att förkovra er och vara aktiva i massmedia där det finns möjlighet att kommentera och i bloggar som ligger i periferin av Sverigedemokraterna se Politisk inkorrekt mm.

2011-01-19 @ 09:42:45
Postat av: Dragan Klaric

Hade inte tänkt kommentera utan låta det vara, men kunde inte motstå. Man har råd att anställa sina fruar, sambos, flickvänner och närmast sörjande. Men man har inte råd att underhålla hemsidan och starta upp SD Kuriren på webben? Rimmar illa i mina öron. Men sen så sprids ju rykten bland den inre kretsen att jag skulle vara bitter. Tillåt mig skratta. Hur var det sen innan valet? Jo visst, när SD kom in i riksdagen då skulle pengar rinna ner istället för upp! Men hur blir det i verkligheten? Jo man kommer att fortsätta mjölka kommunföreningarna och distrikten. På mig låter det mer som om partitoppen har drabbats av storhetsvansinne och maktfullkomlighet. Men det blir väl så när man inte har någon opposition då man kväst all opposition genom hot och uteslutningar. Tyck som jag eller dra åt helvete är ju den metod man använder sig av inom toppen. Observera jag har inget emot Thoralf, jag har all respekt för Thoralf och det arbete Thoralf gör. Men ibland så kan man inte se skogen för alla träd.

2011-01-19 @ 09:49:06
URL: http://www.klaric.se/
Postat av: Stefan K

Jag sitter just nu och ser partiledardebatten på SVT. Hyllningskörerna till Mona Sahlin är något av det mest sliskigaste jag sett.

2011-01-19 @ 10:00:10
Postat av: allemand

Du får vara hur trött som helst Thoralf, men sanningen är att pengar kommer och då är det viktigt att SD tar tag i ett seriöst Internet användande. Jag vet inte vilka som anställs men är det som Dragan säger så finns det tydligen pengar redan.Det du måste förstå är att detta är inte en kritik mot dig personligen utan att så här blir det när intresserade inte har ett riktigt webbforum att vända sig till för kritik och förslag direkt till partiet.Sverige, Sverige fosterland! Håller med dig om vad du skriver, det är lätt att bli trött så fort något inte går som man tänkt.Jag vidhåller att det var så här NyD imploderade. Riks spelar ett spel och bryr sig inte om de lokala.

Slut till Thoralf.Någon föreslog PI, är du vid dina sinnens fulla bruk, en privat sida för att kritisera något som jag tycker har varit och är eftersatt.Det där med pensionärer är en bra idé, men tyvärr inte genomförbar i praktiken. Det är bara inte att ge dem en kurs utan det är ett nästan 24 timmars jobb, fråga mig, jag underhåller ett flertal pensionärers datahandhavande utan ersättning. Tryck på fel knapp och två dagars jobb borta, kul. Återigen det kräver i sådant fall en rejäl ersättning och det finns inte enligt Thoralf, tvärtom enligt Dragan.

2011-01-19 @ 10:17:55
Postat av: Skånepåg

En mycket intressant blogg av Patrik Ehn, som är gruppledare för SD i Göteborg.

2011-01-19 @ 10:27:29
URL: http://www.folkhemmet031.blogspot.com/
Postat av: Skånepåg

Taxichaufför i USA förättar bön på bakluckan av sin bil mitt i trafikvimlet. Jag skojar inte och tror inte heller att detta är något som är fejkat. Den otroliga mångfalden av enfald visar upp sig snart överallt då det gäller denna s.k. religion!

Postat av: SD växer fram

alla förstår nog att stämningen inom SD inte är som den skulle, men man får tacka att det är några som vågar stå emot den politiska korrektheten och hyckleriet, fegheten och girigheten som 7 klövern infört inom alla verksamheter stora som små i Sverige.nu finns SD som enda hopp, hoppas fler ansluter sig och partiet blir därmed mer nyanserat. partitoppen kommer få ta hänsyn till den breda massan som ansluter sig.de nya SD anhängare har nog mer skinn på näsan än vad som finns hos de andra partierna där de nya mest söker sig en karriär och lyder blint. att bli SDáre på gräsrotsnivå innebär inte samma fördelar som hos 7 klöverns kreatur farm.ser man på partiledardebatten så hör hur 7 klövern lever i en egen Värld avskärmad från fotfolket och enda kontakten de har är politisk sakkunniga som får sin info från JA-sägare.att det finns fina ekonomiska kalkyler att visa upp innebär ju inte att fotfolket fått det bättre, tvärtom. det är dyrt att leva i Sverige och skatterna går inte förnuftiga saker.det är intressant att läsa vad kommentatorer skriver här. så alla som läser här och skulle vilja skriva, gör det!

2011-01-19 @ 11:12:05
Postat av: till thoralf under debbatten

allt som blivit dåligt i Sverige beror ju på att alla verksamheter kommunala som statliga skall gå med vinst. och besparingar införs för att hålla sig inom budget. man flyttar summor inom olika verksamheter i kommuner och staten. men vart tar alla pengar ivägen? detta borde de ta upp partiledardebatten.

2011-01-19 @ 11:53:03
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonDelar helt din uppfattning.Alla som verkligen vill Sveriges väl har nog det tålamod som krävs och de flesta tänker förhoppningsvis igenom den synpunkter som man för fram i kommentarerna. Att man ”puffar” för vissa saker, som vi tycker skall prioriteras, visar enbart att vi är engagerade och att partiledningen får signaler direkt från ”gräsrötterna” som vi hoppas vägs in i det strategiska tänkandet.De som nu sitter i partiledningen (och givetvis många andra inom SD) har lagt ner ett enormt arbete, utsatts för spott och spe under ”resans gång” till Riksdagen och förtjänar inte att smutskastas på varken det ena eller andra sättet. Tycker att det är dags för vissa att ”tagga ner” den personliga prestigen, ta sitt ansvar och i stället tänka på konsekvenserna för vårt fädernesland om den nuvarande invandringspolitiken och diskrimineringen av den inhemska befolkningen får fortsätta i oförminskad takt.

2011-01-19 @ 11:58:05
Postat av: allemand

@Skånepåg, att du skulle dyka upp med ett försvarstal var väntat. Tagga ner du, jag tänker inte göra det.

Tål man inte kritik skall man inte vara offentlig.Internetsatsningen är och förblir en katastrof, det vet du lika mycket som jag, eller har du redan glömt vad som hände före valet?Har Erik Almqvist m. fl. tid att vara på Flashback och surra, måste han också tid att vara på en seriös sajt styrd av SD. Finns det en sådan kan jag garantera dig att du slipper mig här.

2011-01-19 @ 12:11:31
Postat av: SVT debatten 12:07

åtgärder för sjukvård?

slopa älderreformen från 1991. där kommuner och landsting skall köpa vård av varandra.

resultatet är att ingen vill betala och enhetschefer ser till sin verksamhet med vinstkrav.

patienten kommer i kläm. man kan ha kontroll på vad sjukvården kostar. låt landstingen sjöta sjukvården även för kommunerna. som förr det fungerar.

2011-01-19 @ 12:12:26
Postat av: AWSvensson

Både Måna och Rheinfeldt fegade ur och skulle inte ta replik på Jimmie, tror de att detta är den rätta taktiken så vittnar det om en naiv inställning, att blunda så slipper man konfronteras med verkligheten.

2011-01-19 @ 12:19:25
Postat av: Robin Shadowes

Jag blev så trött av allt det där utdragna och långa fjäskandet för Måna Muslim och Wetterstrand. Snacka om ryggdunkande. Blev dock lite positivt överraskad att Ohlyckan tog upp det där med Fas 3-slaveriet.

2011-01-19 @ 12:20:44
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Thorakf från kammaren

Att statsninistern avstod replik på Jimmie Åkesson och istället skickade fran Piff och Puff var inte oväntat.Att de rödgröna avstod replik vittnar om ett mycket fegt agerande. något som borde ge rubriker i media. Men jag är inte så säker.

2011-01-19 @ 12:30:34
Postat av: deabatten 12,20

har ni med liten bärbar datorn med mobiltbredband med i bänken i kamaren? vore ju effektivt om nån "talskrivare" får snilleblixtar som jag nu!#Ädelreformen förstörde sjukvården

ohly var bra 12,20 -12,40 med att läsa ur tidningen men varför vill vänsterhycklarna ha okontrollerad massinvandring? och hur finanserar han den? hitills har besparingar i skolan,sjukvård,äldrevård, underhåll av infrastruktur allt gått till att försörja invnararna i utanförskap och dess reformer. detta skulle åkesson fråga hur 2-3 miljoner medborgare med invandrrarbakgrund får sitt uppehälle utan bidragen!på dom bara,vassa repliker ställ dom mot väggen, när de nu svamlar med retoriska svepskäl, fråga varför de inte vill svara.

2011-01-19 @ 12:50:03
Postat av: Lotta

Klipp från PI"Det är sanning att Sverige är bank. Jag har några vänner som är kurder. Nära vänner som jag uppskattar och gillar. Vi har känt varandra i snart 30 år. De utnyttjar systemet till maximum utan hämningar och skrattar själva åt det. Jag orkar inte dra upp alla bidrag som de har. I själva verket är de mångmiljonärer. En av dem har tillgångar på ca 50 miljoner i Irak (värdet på tillgångar har exploderat sedan Irak blev fritt). Han är gift med en kurdiska eller rättare sagt de är skilda på papperet för att det ger fördelar bidragsmässigt. Det främsta som håller familjen kvar i Sverige är frun. Hon står inte ut i Irak där hon inte får någon respekt. Det är inget land för en kvinna - säger hon. Mycket förändras dock i Irak. Varje dag blir det bättre och bättre. Det är en ganska trevlig och säker tillvaro.Jag kan inte begripa mig på resonemanget att någon utvisas till förföljelse. Det stämmer inte helt enkelt. Till skillnad från demonstranterna har jag varit i Irak och utforskat landet. Det är ett framtidsland som utvecklas i rasande takt.Det är ingen katastrof att avvisas till Irak. Om demonstranterna vill ha fortsatt kontakt med sina irakiska vänner så rekommenderar jag facebook och att åka ner på semester då och då. Det flygs reguljärt direkt från Stockholm och det är bara att ta en taxi från flygplatsen. Inte mkt annorlunda än att åka till Spanien.Jag vill inte anklaga eller fördöma mina vänner för att de utnyttjar systemet. Jag anklagar systemet och konstaterar faktum. Såhär är det. Varken mer eller mindre."

2011-01-19 @ 12:51:54
Postat av: hycklarpartiledare

robin shadows: miljöpartiets språkrörsperioder går ju i hand med att om de sitter 2 mandatperioder får behålla full partiledarepension. inte så ädelt som de ger sken av. de kan nu smita från vad de ställt till med. och leva gott som rika överklassen.

mona salin får väll också feta fallskärmar och livstidförsörjning som rik överklass madamm.detta får inte timanställda i äldrevården enns tala med sina fackpampar i kommunal om!

2011-01-19 @ 12:56:49
Postat av: AWSvensson

Det ligger kanske i sakens natur , har man svårt för att se faktiska förhållanden så blir man kommunist. Vi har reglerad invandring, saknas asylskäl som bedömts av svensk myndighet så lämnar man landet. Sker inte detta frivilligt så får man finna sig i att detta sker under översyn av svenska myndigheter. Detta är ett typexempel på demokrati vilket Lars Ohly inte vill förstå. I hans värld så är tillgångar outsinliga, kapitalisterna ska betala dvs alla som jobbar.

2011-01-19 @ 12:58:58
Postat av: WMB

Jaså, är detta 7-klöverns nya utfrysnings-strategi mot SD i riksdagen. Mona och Fege Fredrik ska gå i spetsen för en "ingen-replik-mot-Jimmie"-kampanj.På det sättet hoppas de förstås att svenska folket ska få se och höra så litet som möjligt av SD-ledaren i TV och därmed reducera risken att de ska få veta sanningen om verkligheten.Så ser alltså nuvarande svensk demokrati ut i all sin glans - till och med i riksdagen! Så långt har det gått.

2011-01-19 @ 13:18:43
Postat av: DaCapo

ISLAMISM och FASCISM

Allt som krävs för att ondskan skall segra är att rättskaffens män gör inget, citat Edmund Burke.Tolerans blir brottslig när den visas mot ondska, citat Thomas Mann.Idag finns ännu inget direkt motstånd mot islamiseringen av Sverige, en svag protest märks från en del partier. Islamisterna återfinns i alla delar av samhället och tillåts i stort sett att verka i alla TV-kanaler, tidningar, partier och organisationer, undantagen är få. Man har bildat oheliga allianser med kommunister, socialister, feminister, liberaler och humanister, alla ont anande om vad som komma skall. Fascistiska ideologier får ökat fotfäste i landet. Kriminella nätverk utvecklas och integreras i den politiska processen.Utvecklingen går mot en ökad polarisering i samhället och våldet trappas upp, myndigheterna tappar kontrollen över samhällsutvecklingen. Livskvaliteten eroderas inifrån, kvalitén på sjukvård, allmänna försäkringssystem och övrig samhällsservice blir oacceptabelt låg p.g.a. de enorma kostnaderna. Fascistiska och Islamistiska partier bildas, folk strömmar till partierna i en ökande omfattning eftersom många känner sig hotade av det kraftigt ökade våldet och många söker därför skydd i dessa typer av extrema organisationer och partier på grund av ren rädsla.Nedmonteringen av den svenska välfärden blir ett faktum, länder som Libyen och Argentina passerar Sverige 2030, enligt en nyligen gjord FN prognos, the HDI-Human Development Index[1]. Industrisamhället som mödosamt byggts upp under århundraden förstörs, den svenska modellen som vi känner den idag upphöra att existera.Förenta Nationernas ”Artikel 2” har en mycket klar definition av begreppet folkmord: ”Den nuvarande konventionen definierar folkmord som varje handling utförd med uppsåt att utrota, i sin helhet eller i delar, en nationell religiös grupp eller folk.”Högförräderi är enligt nu gällande svensk rätt brott mot rikets säkerhet i syfte att lägga landet under främmande välde. I Sverige styrs straffet av 19 kapitlet 1 § brottsbalken.

(ur bokens inledning)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ladda ned och läs Anders Ohlssons synnerligen informativa, fängslande och förskräckande bok 'Hotet Inifrån' (118 siders PDF-dokument) och bliv själv 'nästan' en expert på Islam.

Med omfattande bild- och illustrationsmaterial.

Nedladdning tar 20-30 sekunder!http://tinyurl.com/anders-ohlsson

2011-01-19 @ 13:30:54
Postat av: kalle2

lotta 12:51

7 klöverns politiker, säpo,försvarsmaktens säkerhetsexperter, ambasadpersonal, utlandsreportrar, alla måste veta om asylblufferiet.

men varför vill de ha denna massinvandring och elst med muslimer?

de vet ju att kommuner och landsting har svårt med budget. svenska folket far verkligen illa i vardagen men det struntar 7 klövern fullständigt i. bara dom har det bra själva.man blir förbannad att se 7 klöverns kreatur i bakgrunden på partiledardebatten, man ser hur de kommit överens om att mobba ut SD. de har verkligen levt i skyddad verkstad allt för länge.stor beröm till de 20 politikerna i SD, Ni är fantastiska som kämpar. sanningen och förnuftet är era vänner.

2011-01-19 @ 13:33:55
Postat av: kalle2

lotta 12:51

7 klöverns politiker, säpo,försvarsmaktens säkerhetsexperter, ambasadpersonal, utlandsreportrar, alla måste veta om asylblufferiet.

men varför vill de ha denna massinvandring och elst med muslimer?

de vet ju att kommuner och landsting har svårt med budget. svenska folket far verkligen illa i vardagen men det struntar 7 klövern fullständigt i. bara dom har det bra själva.man blir förbannad att se 7 klöverns kreatur i bakgrunden på partiledardebatten, man ser hur de kommit överens om att mobba ut SD. de har verkligen levt i skyddad verkstad allt för länge.stor beröm till de 20 politikerna i SD, Ni är fantastiska som kämpar. sanningen och förnuftet är era verktyg. fotfolket är era vänner

2011-01-19 @ 13:38:53
Postat av: LN

---> 2011-01-19 @ 13:30:54Anders Ohlssons bok Hotet Inifrån är fantastisk -vilken publicistisk prestation - den skulle tryckas och delas ut till varje hushåll, precis som När kriget kommer en gång i tiden.

Sidorna 91 - 100 som redovisar muslimerna som är VERKSAMMA inom svensk politik är obligatorisk läsning - vilket faktiskt boken i övrigt också borde vara.

2011-01-19 @ 14:09:28
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Ca 1,5 miljoner personer i Sverige saknar internet.

Av dessa ingår 1 miljon pensionärer, sannolikt av ekonomiska skäl. Därför röstar dessa pensionärer så envetet på gamla traditioner, då endast "tidningar, tv och radio, samt en massa "trevliga politiker som står till deras förfogande. Sverige har i dagarna ca 800.000 fattigpensionärer, d v s de erhåller "stöd" till en skälig levnadsnivå. Om dessa pensionärer erhållit hjälp för att komma ut i etern, kommer dessa otvivelaktigt lämna gamla sympatier. Detta vet etablicemanget om, därför minskar också

pensionärernas ersättning med 1,6 % om året, för att ha koll på ett fortsatt styrande. (Det dubbla prisbasbeloppet, där pensionärer erhåller 1,6 % i minskning per år i-för-hållande till övriga medborgare) Mamma till detta förhållande var Anna Hedborg (S), utredare till Det Nya Pensionssystemet!

Om inte "alliansen" tvingades till skattesänkning detta året, hade antalet fattigpensionär ökat mot 1 miljon. Detta är "de 7 syskonen" medvetna om, därför fortsätter dessa mörka dessa förhållanden.

2011-01-19 @ 14:15:17
Postat av: S-E Karlsson

Sänka pensionerna går hur bra som helst något som också går väldigt bra , det är också redan gjort , det är att höja ÄFS = Äldreförsörjningsstödet som ju är ngt som i första hand äldre invandrare kan komma i åtnjutandeav ! Pensionerna sänks med 4,5%

ÄFS höjs med nästan 1 % ! Människors lika värde ?

2011-01-19 @ 14:25:45
Postat av: kalle2

dacapo 13:30 varför länkar Ni alltid till tinyurl.com ? om man googlar på hotet innefrån och anders ohlsson så får man upp massor av träffar.http://snaphanen.dk/upload/2011/01/Is-2011-5-Hela1.pdfnu är man ute på hal is om man påstår att afrikaner skulle ha lägre IQ. hela pdf filen är ju indoktrineringspropaganda. läs den inte!att afrikaner skulle ha lägre IQ, kan nog förklarars med att skolväsendet inte är utbrett och att välfärden saknas som gör att folk har ommedveten erfarenhet av moderna grejor.

för oss är det lätt att lära sig köra bil för vi har sett hur föräldrarna gör med växling och koppling och trafikregler. men för den som aldrig suttit i en bil blir det svårare.att islam vill ha outbildade folkmassor är nog i linje med bilderbergsgruppens agenda att de vill kontrollera hela världen och det blir lätt när folket inte har kunskap.

i muslimländer läser de koranen och i väst får ungdomar spela datorspel, istället för att lära sig naturvetenskap som borde vara grundläggande i en modern värld.

hela världens befolkning borde ha naturvetenskapligt gymnasium som grundskola. sedan kan de gå vidare. det är inte svårt med bra lärare.makthavarna har agenda att få hela världens befolkning som dumhuven man kan manipulera.se bara på livsmedel ingen vet vad kemikalierna i maten är för nåt. och vaccinsprutor skall vi ta utan att veta vad det är i dom.makthavarna i muslimländerna lever ju som västerländska överklassen med disko och dans och alkohol. partypartyliv. medans de tvingar på fotfolket sharialagarna.PRECIS SOM I DEN halv-pk-FÖRBJUDNA FILMEN "IDIOCRACY"http://sv.wikipedia.org/wiki/Idiocracy

se den gratis här:

http://www.56.com/u32/v_MjU3OTk0MjE.htmleller googla och välj video och leta.

2011-01-19 @ 14:40:13
Postat av: kalle2

tänk om dessa 4-5 miljarder fattiga fick gymnasieskola!http://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlEdet går att fixa!men makthavare vill hellre åka till månen, fixa kärnvapen, misilsköldar som stjärnornas krig. frakta naturtillgångar jorden runt mm mmoch sverige har naturtillgångar som internationella storbolag vill ha, Uran,skog,järnmalm, ädelmetaller mm. så fixa massinvandring och skapa kaoz.

2011-01-19 @ 14:54:08
Postat av: kalle2

självmordbombarna kan vara ett verktyg skapat av USA-bilderberggruppen för att genomföra övervakning av medborgare. varför skulle annars självmordsbombarna bara angripa vanliga maktlösa medborgare inför varje val eller inför varje behov av politiiska förändringar på varje plats sprängningar sker?

ville al-quadia genomföra sin agenda skulle de ju angripa politiker men det sker aldrig. de politiker som mördas Världen över är ofta de som vill fotfolket väl.

islamterrorn är nog skapad av bilderberggruppen!

2011-01-19 @ 15:05:05
Postat av: omval hjälp till att rösta!

daniel spiik är sverige hopp för framtiden.

http://na.se/nyheter/orebro/1.1072811-omval-eller-inte-besked-i-dag

2011-01-19 @ 15:09:12
Postat av: DaCapo

Kalle2 har visst fått Bilderbergarna på hjärnan och har även utnämnt sig själv till IQ-specialist. Han har dragit ner foliehatten så djupt att synen hans blir skymd. Förutfattad åsikt hindrar kanske denne eminente sökare med svart bälte i googling att leta rätt på modern kunskap om olika folkslags IQ.

Om detta vet GoG bättre nesked, inte sant?

2011-01-19 @ 15:43:22
Postat av: kalle2

dacapo, ajaj förlåt om jag trampat dig på tårna och inte köpte vad som stod i pdf-filen.säkert en slump att när kalla kriget rann ut i sanden så växte kampen mot islamterrorn istället.men jag lever i multikultiområde och många från andra länder som studerat här har fantastiska kunskaper och extrem hög IQ. bla många afrikaner. så att de skulle ha lägre IQ på genetiska grunder kan absolut inte stämma. sånt snack var det om indier, vietnameser osv när deras länder var helt outvecklade.

gå och gör högskoleprovet och berätta om DINA resultat. tror mer att dåliga skolresultat kan bero på bristande vilja och kulturella orsaker.

sedan vet man ju att dåligt skolväsende inte gynnar allmänna massan att kämpa när det tar emot.bilderbergruppen är ju möten där mäktiga företagsledare och politiker möts och diskuterar. det är ju klart de kommer överens om hur de vill ha det.

det vore ju en mardröm om hela jordens befolkning blev lärda och sade emot allt tok.

2011-01-19 @ 16:13:35
Postat av: AWSvensson

Jag tro nog att folk i Mena länderna är intelligenta, det vore därför tacksamt om de visade det på hemmaplan och inte tog första bästa tillfälle att dra till en helt främmande kultur.

2011-01-19 @ 16:32:04
Postat av: Hm

Högskoleprovet ja, det är 20 år sedan jag gjorde det. Grämer mig fortfarande över att jag fick 1,9 och inte 2,0. Fattades en poäng. Idag skulle det nog gå sämre. Multikultiivrarna brukar ofta prata om de obegåvade sverigedemokraterna. Skulle man undersöka den saken med ett test så tror jag nog det skulle täppa till munnen på dem! Självständigt tänkande är ett av det främsta kriterierna på hög begåvning.

2011-01-19 @ 19:34:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0