ÄNNU ETT PK-REPORTAGE AV SVERIGES RADIOJag blir väldigt upprörd över att de journalister som intervjuat Abderizak Waberi inte ställer honom mot väggen, däremot ställer de en hel rad kritiska frågor till Mikael Jansson i det som SR kallar för en debatt mellan Abderizak Waberi och Mikael Jansson. Programledaren styr i stället denna så kallade debatt till en utfrågning av i första hand Mikael Jansson som hon hela tiden ifrågasätter, inte islamisten Abdirizak Waberi, som hon istället ställer mer eller mindre ledande frågor till. Länk till inslaget.

Den mest självklara frågan och avslöjande frågan ställs inte till Abderizak Waberi!

Är du för sharialagar?

Varför ställer inte programledaren denna fråga! Helt okunnig om islam kan hon knappast inte vara! Enligt min egen uppfattning och värderingar är någon islamist om man är för sharialagar! Det behövs inte fler frågor.

Givetvis undviker Cecillia Strömberg att ställa denna fråga! Hon är medveten om sprängkraften i frågan. Tyvärr tar inte Mikael Jansson själv upp denna fråga och ställer den direkt till Abderizak Waberi under den så kallade debatten.

När Abderizak Waberi dessutom säger ”Jag är lika mycket svensk som Kent” vet jag inte om jag skall skratta eller gråta. Jag tror att var och en som lyssnar på Abderizak Waberis undvikande svar ändå begriper att vi har en islamist i Sveriges riksdag.

Cecillia Strömbergs negativa inställning till SD går inte att ta miste på för den som lyssnar på inslaget. Det har säkert sina orsaker.

Vad svenskhet har med detta inslag att göra begriper nog bara P1-morgons redaktion. Vad islamisten Abderizak Waberi har med svenskhet att göra vet nog bara den moderata riksdagsgruppen och Göteborgsmoderaterna som nominerade honom till sin riksdagslista. Var det bara ett sätt att fiska röster bland muslimerna i denna riksdagsvalkrets?

Jag får hoppas att lyssnarna till P1-morgon gör samma reflektioner som jag gjort över detta inslag i P1-morgon.

P.S.
Abderizak Waberi sitter också som ersättare i Försvarsutskottet för moderaterna. Detta nämns givetvis inte i reportaget!

Kommentarer
Postat av: lee

Vi ha diskrimineringslagen..

"Svenskar kan man dela in i dom som kan kränkas och dom som man inte kan kränkas "

2011-01-07 @ 11:40:33
Postat av: S-E Karlsson

Att denne Waberi sitter i Sveriges försvarsutskott

är ju så regelvidrigt som det nånsin kan bli ! Hur faen har han lyckars bli invald där ? I kommunernas olika utskott blir man inte invald rätt så man är pursvrnsk , men är man invandrare tycks allt var lätt !

2011-01-07 @ 11:47:12
Postat av: ulrik

Var han ljuger den islamisten. Han vill inte står var han sagt förrut i både svt och tidningar. Sådana är dom, muslimerna. Ljuger för dom otrogna .Som dom säger. Fy fan.

2011-01-07 @ 11:47:58
Postat av: ulrik

Det är tur att man inte röstade på moderaterna i detta val. Problemet är bara om man säger, att man röstade på Sd i detta valet. Så tror många att man är en rasist. Men det är jag inte.Jag varit ihop med en asiastiska och jobbar med en polack på mitt jobb.Han tycker lika illa om muslimer som jag.

2011-01-07 @ 11:56:13
Postat av: WMB

Jag vågar nog påstå att i stort sett INGEN av Moderaternas väljare har haft en aning om att det numera sitter en MODERAT i riksdagen som anser att man kan ha 4 fruar och att det kan vara tillåtet att slå sin fru.Tack vare P-1:s senaste förtalskampanj mot SD har nu alla som idag lyssnade på radions program "P1-morgon" helt plötsligt fått denna information.

:)2011-01-07 @ 11:57:06
Postat av: AWSvensson

Medborgarskap har inget med svenskhet att göra. Moderaten kan ju framföra sina åsikter inför väljarna så får dessa avgöra om dessa hör hemma i det svenska samhället.Givetvis ska då personen ifråga sättas under press och inte strykas medhårs. Utan att gå händelserna i förväg kan jag på rak arm förespå att svenska folket varken ser honom eller hans åsikter som svenska utan förhoppningsvis som en parentes inom den politiska sfären.

2011-01-07 @ 12:07:13
Postat av: allemand

Ni har chansen att ställa många frågor under vårens riksdag, hoppas ni tar den chansen.

2011-01-07 @ 12:07:22
Postat av: Thoralf A

AllemandVarje gång det ges tillfälle kommer vi att ta den på ett sakligt sätt!

2011-01-07 @ 12:12:07
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Dannie

En annan naturlig fråga är vad Waberi anser om påbudet Al-Hijra...http://missionxp.webblogg.se/2011/january/varfor-islam-ar-en-psykisk-storning-i-krig-me.html

Postat av: Stone

Denne Waberi är till för att dra väljare från sin egen muslimska kultur till moderaterna.

Dessa politiker gör allt för att få åtnjuta skattebetalarnas köttgryta, och då spelar reaktionära och kvinnofientliga åsikter mindre roll.

2011-01-07 @ 12:33:18
Postat av: Dannie

Men lismaren erkänner ju?"Jag är praktiserande Muslim"http://www.youtube.com/watch?v=H-zdlzr2eJ0

2011-01-07 @ 12:38:52
URL: http://missionxp.webblogg.se/
Postat av: WMB

Se gärna hela detta avsnitt av Evin Rubars dokumentär "Slaget om muslimerna", som obegripligt nog faktiskt har visats i SVT (december 2009).Waberi säger själv här att han definitivt vill leva i en muslimsk stat som efterlever profetens traditioner, alltså styrs enligt Koranen. Koranen ska styr det totala livet hos människan, dvs moraliska, andliga, sociala, politiska och ekonomiska sidor av tillvaron.http://www.youtube.com/watch?v=VCV2hu3nM_A&feature=bf_prev&list=QL&index=12011-01-07 @ 12:40:22
Postat av: Fredrik

Håller med dig till fullo Thoralf!

Som reporter och journalist får vederbörande tycka och tänka vad hon/han vill om SD.MEN!!!Frågorna till motparten "Waberi" kan inte vara ställda pga av ens ogillande av SD?Man verkar tro folk är fullkomligt korkade?

Waberis uttalanden ligger över hela youtube!!Han har en nedsättande kvinnosyn,den homosexuella synen ska vi inte ens tala om, tycker man ska ha sharia och ha lov att ha flera fruar!Vänd på steken.En svensk man 40 år med i moderaterna som hade haft en bråkdel av den kvinnosyn han har hade inte ens kommit in över tröskeln på riksdagshuset!Har jag fel? tror faktiskt inte det!Alla vet ibland vår media och politiker men ingen agerar utan pga av det politiskt korrekta har gett sig fan på att SD inte får har rätt oavsett om dom har det eller inte!? Småaktigt är bara förnamnet!Sagt det innan.

CIVILKURAGEVet man inte vad det är så goggla det!

2011-01-07 @ 12:53:18
Postat av: Nalle i Växjö

Och vilka var det som stoppade trafikskatten på ÖresundsbronVar det Sossarna enbart eller ????

Postat av: allemand

@Thoralf A, jag tror dig och vad jag sett så här långt så ser det lovande ut. Stå upp för Sverige och svenskarna så får ni betalt så småningom, det är jag säker på.

2011-01-07 @ 13:28:04
Postat av: LN

Thoralf undrar:

»Vad islamisten Abderizak Waberi har med svenskhet att göra vet nog bara den moderata riksdagsgruppen och Göteborgsmoderaterna som nominerade honom till sin riksdagslista. Var det bara ett sätt att fiska röster bland muslimerna i denna riksdagsvalkrets?«Varför bara i den lokala valkretsen? - dett var ju en muslimsk seger på riksplanet.I förra tråden fick du svaret, åtminstone ett partiellt svar; lyssna noga till vad

detta sanningsvittne har att säga om röstfiske - och undra ej mera...

- här kommer det IGEN!

http://www.youtube.com/watch?v=a7-Pp-bC-CY&feature=player_embeddedI förra tråden ställdes det också några frågor till dig av olika kommentatorer som du ännu inte har besvarat. Du kanske inte såg dem.

2011-01-07 @ 13:43:19
Postat av: Fredrik

Tittat på videon åter igen.

Hur kan man i Sverige låta en man sitta i riksdagen som har en dröm om en Islamisk stat!?

Detta är islamism,fanatism och dårskap!Om en politiker jobbar med en dold agenda vilket är direkt uppenbart i videon och man ljuger inte ens om det eller det lyser igenom som en 1000W lampa! bedrövligt!Vill påminna dig thoralf om

socialdemokratiksa brödrarskapets styrdokument som man ändrat" info newsmill" för att anpassas till dessa "snälla islamister"Så det dokument man ger ut har man då redigerat!?Text kopierad från newsmill:När makthavarna blir rädda vill de förhandla och undvika konflikter. Ett exempel på det är när socialdemokratiska Broderskapsrörelsen ska inkludera muslimer, och därmed upphör att vara en organisation för kristna socialdemokrater. Då känner man sig nödsakad att i sitt styrdokument ta bort formuleringarna om alla människors rätt till sin sexualitet oavsett läggning.I jämlikhetsparagrafen i Broderskapsrörelsens "Manifest för kristen vänster" heter det att "Vi strävar efter en värld [...] utan ojämlikhet på grund av kön eller sexuell läggning", men i det muslimska manifestet är "sexuell läggning" borttaget." (Se tex Per Gudmundsson, SvD, 29/12 2010).Röstfiske av vedervärdig art där man tar bort gämnlikhet mellan olika sexualiteter för det kan vara STÖTANDE för dessa islamister!Våra politiker! våra folkvalda som diskriminerar en hel grupp människor. Kom inte och säg till mig som vanlig svensson att islamfobi eller islamisering ej existerar!2011-01-07 @ 13:57:43
Postat av: Notarien

Varför tillåter SD att reportrar springer efter med "bandspelare" på sta´n? Kent Ekeroth låter lika "sludderarg" och obstinat jämt. Tacksamt PK-objekt. Varför fick Mikael Jansson debattera? Den enda man fick tag på just nu?

Fyra fruar är väl det mest oskyldiga hos en islamist? Skriv ner på en komihåglapp i prioritetsordning om det är så svårt att komma ihåg. Sätt sharialagar etc. högst upp.

Jag har ingen förhoppning om en vidare bra debatt om terrorismen den 26/1 heller. Beatrice Ask ska representera regeringen. Kommer Reinfeldt överhuvudtaget att visa sig? Var är han förresten? På koranskola? Nä, nu gäller det att slå näven i bordet och tala klartext om eländet. Att rikta frågan till Beatrice Ask är lönlöst. Kräv att Reinfeldt ställs till svars för utvecklingen i landet och svarar från talarstolen!

2011-01-07 @ 14:20:28
Postat av: Ali R

Överreagerar ni inte lite nu pojkar?

2011-01-07 @ 14:25:10
Postat av: LN

Aje Carlbom omtalar indirekt i denna gamla video dagens huvudfigur som islamist och denne definierar sig själv också indirekt strax därefter som islamist.

Vad kan ni mer begära? Lyssna två gånger!http://www.youtube.com/watch?v=dWISJtpRK24&NR=1Det är en skandal att Corfitz Reinfeldt släppte fram honom - centern var ju så pass kloka att de sparkade ut Mahmoud Aldebe.Jag tycker att ni framstår som ett gäng naiva sömngångare allihopa.VARFÖR TAR NI INTE LÄRDOM AV HÄNDELSERNA KRING ER - ELLER AV VAD SOM TILLOCHMED SKIVES PÅ DENNA BLOGG?

MEN SEDAN - VID FULLBORDAT FAKTUM, BÖRJAR NI ATT JÄMRA ER.

2011-01-07 @ 14:26:29
Postat av: AWSvensson

LN, ett förtydligande, vilka är det som framstår som ett gäng naiva sömngångare osv.

2011-01-07 @ 14:40:20
Postat av: LN

Av din rappa reaktion att döma, tillhör inte du skaran - de som vet med sig att inte vara åsyftade skall ej heller känna sig trampade på tårna.

PAX, broder!

2011-01-07 @ 14:52:50
Postat av: WMB

@ LN

Jag skulle också gärna vilja veta vilka du avser vara naiva sömngångare.@ Notarien

Att P1 vände sig till Mikael Jansson kanske berodde på att både han och Waberi representerar Göteborg? Jag tycker MJ skötte sig helt okej. Han var lugn och saklig.2011-01-07 @ 14:58:47
Postat av: Stefan K

I boken "The Spirit Of Islam" som skrevs av den muslimske skriftlärde Afif A Tabbarah, står följande att läsa:

"Att ljuga är inte alltid dåligt. Det finns tillfällen då lögnen är mer lönsam och bättre för den allmänna välfärden och för förlikningen mellan människor".

2011-01-07 @ 15:32:21
Postat av: Notarien

@WMB Ja, det verkar ju logiskt. Blir bara så frustrerad när dessa partiska intervjuare snörper på munnen hela tiden.

2011-01-07 @ 15:46:58
Postat av: lassekolja

Sveriges Radio m.fl. har rätt!

Även för mig räcker det att titta på en bild av Abbe-Wabbe, så ser man direkt att han är helsvensk!(ironi)

2011-01-07 @ 15:47:38
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Eric

Mycket sagt redan så jag fattar mig kort:

Följdfrågor är inte svenska journalisters specialitet..

Ett förhållande som kanske inte enbart beror på islam.

Svenska politiker i gemen gillar inte heller vid intervju många naturliga följdfrågor..

2011-01-07 @ 17:22:04
Postat av: Dannie

WTF, en hycklerska av gigantiska mått är journalisten.Hon tycks vara självpåtagen HBT talesperson, och ställer inte en enda fråga vad Islam säger om homosexualitet till rektorn för en Islamisk friskola. Snacka om att svika alla sina homosexuella systrar.

2011-01-07 @ 18:01:40
URL: http://missionxp.webblogg.se/
Postat av: LN

Komple3ment till Stefan K - 15:32:21Med lögnen och fegheten som vapen.

Postat den 30 december, 2010 av thomassdkarlsen

Al-Takeyya-Muslimsk lögn

http://thomassdkarlsen.wordpress.com/2010/12/30/med-lognen-och-fegheten-som-vapen/Lying in Islam - Islam Review - Presented by The Pen vs. the Sword ...

The book "The spirit of Islam," by the Muslim scholar, Afif A. Tabbarah was written to promote Islam.

On page 247, Tabbarah stated: "Lying is not always bad ...

www.islamreview.com/articles/lying.shtml -

2011-01-07 @ 19:42:49
Postat av: Robin Shadowes

Får ni tillfälle så ställ honom mot väggen och fråga om han praktiserar taqyyia och kitman i officiella sammanhang. Efter det kan ni ju passa på att fråga honom om han ställer sig bakom sharia...Så här kommer det bli med moderaterna och den kristna broderskaps-rörelsen. Dom kommer ta in fler mussar och mussarna gynnar alltid sina egna. När det bli dags att ta in nytt folk så kommer det bli ytterligare en musse. Sakta men säkert så kommer man manövrera ut alla pursvenskar i dessa rörelser och tillslut blir dom helt muslimska.

2011-01-07 @ 20:19:51
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: LN

1 200 000 exemplar senare - Sarrazin gör bokslutThilo Sarrazin tvingades under hösten att lämna sin post som direktör för Bundesbank på grund av sin islamkritiska bok om invandring. Idag ångrar han ingenting. Föraktet för dagens politiska samhälle har satt sig djupt hos Thilo Sarrazin. Enligt hans mening finns det mindre civilkurage och mindre oberoende idag än någonsin i Weimarrepubliken eller under de första decenningerna efter krigsslutet 1945."Ve oss om de bekväma och självgoda omständigheterna som vi nu lever under och har funnit oss tillrätta med innom en snar framtid kommer att förändras till det sämre. Då kommer vi att uppdaga den överväldigande opportunism och inställsamma feghet som omger oss"http://www.sappho.dk/medieklassens-fejhed-og-opportunisme-thilo-sarrazin-gor-status.htm

2011-01-07 @ 20:21:09
Postat av: Robin Shadowes

ISM har skrivit ett öppet brev till Anna Kindberg-Batra, ni vet hon som anser att tokholmare är smartare än lantisar. Hon är nämligen väldigt stolt över Waberi.http://www.bgf.nu/ism/ism-brev-till-anna-kindberg-batra.htm

2011-01-07 @ 20:59:54
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: LN

20:19:51

Dina ögon, Robin Shadowes, har skådat sanningen

om landets förestående undergång och förslavandet

av dess folk, vilket allt av landets fördömda idiokrati

har beretts åt det fåkunniga folket, ty hedningarna

skola intränga och som ormar beröva folket all härlighet.

Lukas 2:29-32

2011-01-07 @ 21:15:01
Postat av: Malte

Thoralf, det finns en mycket bra YouTube-film som är ett effektivt och sammanfattande porträtt av Abdirisak Waberi, lägg in denna film i inlägget istället, det innehåller allting som finns i det klipp du för tillfället har lagt upp, men även MYCKET mer, och mer specifikt!http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk

2011-01-07 @ 23:08:24
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Att moderaterna har nominerat Abderizak Waberi ens i första läget är ju märkligt - minst sagt. Här om någonstans kan man tala om en dold agenda....fast så värst dold är den ju knappast. Här handlar det istället om att flörta med en allt större väljargrupp - som man snart kommer att sitta i knät i.ja vi gör det ju redan.....och med vi menar jag svenska folket som i själens djupaste vrå kraftfullt tar avstånd från de otaliga vanarter hela Islam innebär.Med Islam behövs det ingen tidsmaskin. Fortare än en anka bajsar - gammalt FV-ordspråk - befinner vi oss i forntiden, anno 622.Föreslår att vi släpper lös Ekroth eller någon annan hugad att skriva ett öppet brev till Media med alla de nödvändiga frågor som bör ställas till denne Waberi.Är du för eller emot sharialagar? osv...Till sist, visst är Koranen ologisk, om två verser är motsägelsefulla så är det den som är nedtecknad senast som gäller.Ganska inkompetent den där Allah när han inte kan ge rätt besked med en gång....2011-01-07 @ 23:14:17
Postat av: Anonym

http://www.mentalzero.com/Extremists-Spend-The-Holiday-Screaming-Hate-At-People-2702.html

2011-01-07 @ 23:31:22
Postat av: Robin Shadowes

Ännu en "engelsk" rövlyftare som likt sin "broder" Choudary talar klarspråk om vad dom vill göra med våra länder.http://www.youtube.com/watch?v=lT0_NyXdIoo&feature=player_embedded

2011-01-07 @ 23:50:14
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Anonym

http://www.mentalzero.com/13-Year-Old-Afghan-Girl-Flogged-For-Refusing-Arranged-Marriage-2571.html

2011-01-07 @ 23:55:29
Postat av: Niklas

En aning klantigt av Jansson att inte själv ta chansen att ställa Waberi mot väggen tycker jag. Bollen var lagd på straffpunkten & målvakten hade gått på toaletten. Ändå väljer han att inte ens lägga straffen.

2011-01-08 @ 00:56:25
Postat av: Robin Shadowes

Lite mer av det humoristiska slaget. Ett litet drama som utspelar sig på nåt sunk-hak i Asien, förmodligen Malaysia. Kinesisk kund driver med den muslimske kyparen och envisas med att beställa fläsk. No pok!!http://www.youtube.com/watch?v=XdguyMJprsA&feature=player_embedded

2011-01-08 @ 02:54:40
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Erik E

Tycker Mikael Jansson skötte sig bra i debatten. Tror han gjorde ett bra intryck på många lyssnare.

2011-01-08 @ 05:38:39
Postat av: LN

Kanske helt misstagen fick jag dock av vad 'Micael Foghagens SD Kalmar' skriver:"Föreslår att vi släpper lös Ekroth eller någon annan hugad att skriva ett öppet brev till Media med alla de nödvändiga frågor som bör ställas till denne Waberi.",intrycket att herr Foghagen inte har läst det redan befintliga öppna brevet, som Robin Shadowes så påpassligt hänvisade till 20:59:54. Sannolikt är herr Foghagen inte ensam om detta förbiseende.Knappast någon annan i Nya Sveriges land, inte ens Kent Ekeroth, som en och annan förväntar sig stordåd av, är mera mästerlig i att författa öppna brev till klandervärda offentliga PK-personer än Inger-Siv Mattson.För att ingen skall missa att läsa brevet samt för att öka sökbarheten på Google följer här brevet i sin helhet.

- - - -

Nacka den 7 januari 2011Till: Sveriges riksdag - v g diarieför och meddela dnr tack

Moderaternas gruppledare Anna Kindvall-Batra

Statsrådsberedningen, statsminister Fredrik Reinfeldt f kÄmne: Abdirisak WaberiSommaren 2010 intervjuades Abdirisak Waberi i sin egenskap av rektor för den muslimska friskolan Rödmosseskolan (årskurs 1 – 9) av Peter Olsson i SR P1.Det hade framkommit att undervisningen i skolan inte leds av behöriga ledare utan av en imam. Dessutom hade det avslöjats att flickorna

● måste bära slöja

● får lära sig att män och kvinnor inte är jämställda samt att bli en av fyra fruar.Jag förväntar mig att fru Kindvall-Batra kan förklara hur en friskola med ovanstående - för svensk demokrati och jämställdhetspolitik främmande - ”värderingar” kan få statsbidrag.

Eftersom dessa märkliga värderingar avslöjats i samband med att hr Waberi kandiderade för (m) i riksdagsvalet frågade Peter Olsson hr Waberi: ””följer ni värdegrunden i den svenska skollagen”? Hr Waberi förstod först inte innebörden i begreppet ”värdegrund.” När han fått ordet förklarat för sig sade han ”Jag har inga problem med värdegrunden men Koranen står över denna. Är vi osäkra på något söker vi svaret hos Mohammed.”Ni sade i dagens P1 Morgon att Ni var ”stolt över att ha en praktiserande muslim i riksdagsgruppen.”Är Ni ”stolt” över att hr Waberi anser att ”Koranen står över” den svenska skollagen? Är Ni ”stolt” över att i den moderata riksdagsgruppen ha en ”praktiserande muslim” som ”söker svar hos Muhammed” om det uppstår problem med den svenska skolans lagstadgade värdegrund?När Abdirisak Waberi i sin egenskap av representant för Islamiska förbundet - som ju även driver Stockholmsmoskén - blev utpekad som islamist menade han att ”det handlade om att smutskasta islamska organisationer.”Aje Carlbom, fil dr i socialantropologi, kommenterade i en intervju med SvD:s Lena Hemmel den 14 december 2009 Islamiska förbundet och Stockholmsmoskén:”Islamiska förbundet är en del av den islamistiska rörelse som vill bygga upp en egen offentlighet – egna skolor, förskolor mmDen parallella strukturen går stick i stäv med partiernas syn på integrationspolitiken. Den förstärker segregationen. Men islamisterna vill ha segregation. De anser att den skyddar muslimska barn.Att kandidera för ett politiskt parti är att ge rörelsen ökat inflytande.”Är Ni ”stolt” över att bidra till att ”ge en islamistisk rörelse inflytande” i Sveriges riksdag?Fler lagvidriga åsikter

I intervjun med Peter Olsson framkom med all önskvärd tydlighet att hr Waberi hyser lagvidriga åsikter även på andra områden, vilket han i morgonens debatt med Sverigedemokraternas Mikael Jansson försökte tona ner och förneka.I intervjun sade hr Waberi att

● ”en man får ha fyra fruar. ”

● ”en man har tillräckligt mycket kärlek i sig för att ha fyra fruar men en kvinna har inte tillräcklig kärlek i sig för att ha fyra män”

● ”har en man fyra hustrur måste han kunna ge lika mycket kärlek åt alla fyra samt kunna försörja dem. ”

● ”Dessutom kan kvinnor inte ha fyra män för då vet de inte vem som är far till barnen.”Då Peter Olsson påpekade att faderskap kan kontrolleras genom DNA-prov svarade hr Waberi: ”Vi kan inte göra om Koranen p g a att vi fått DNA.”Jag förmodar att Ni är ”stolt” över att ha en ”praktiserande muslim” i moderaternas riksdagsgrupp som sätter Koranen - dvs religiös vidskepelse - framför modern vetenskap?Ni sade i morse att Waberi ”anklagats för att förespråka månggifte.” Det tycks som om det ligger betydligt mer bakom än ”anklagelser.”Abdirisak Waberi propagerar för mannens rätt att slå sin(a) hustru(r)

När Peter Olsson tog upp att hr Waberi tidigare gått ut med sin åsikt att ”en man har rätt att slå sin fru/sina fruar” svarade han att det fanns tre sätt att bestraffa en olydig kvinna: ”1) sluta prata med henne 2) sluta ha samlag med henne och 3) slå henne”.Man börjar så smått förstå Er ”stolthet” över att ha denne man i den moderata riksdagsgruppen!På Olssons påpekande att ”aga är förbjudet i Sverige” svarade hr Waberi: ”Det står slå – inte aga.” Jag förmodar att hr Waberi syftade på den Koran han tidigare i intervjun utnämnt till sitt enda rättesnöre och i vilken det står att ”man får slå sina hustrur” – men inte ”aga” dem! Därmed strider alltså Koranen inte mot svensk lagstiftning!Givetvis måste Ni vara oerhört ”stolt” över den klurige hr Waberi och hans eminenta förmåga att hitta kryphål när det behövs!Då Olsson konstaterade att ”demokratins bärande idéer ska vara vägledande för samhällets alla områden.” var hr Waberis svar:”Mitt mål är att höja moralen.”Det är onekligen litet svårt att förstå att detta är samme man som i dagens debatt med Mikael Jansson förnekade allt han tidigare sagt och frankt påstod att ”det finns inga svenska muslimer som säger att man får slå sina fruar” och att han ”inte tror på månggifte.”Det tycks åtminstone finnas en som säger att ”man får slå sina fruar” och som ”tror på månggifte.” Abdirisak Waberi heter han.Jag föreslår att Ni nästa gång Ni träffar hr Waberi frågar honom vad han har för åsikt om ”taqija” dvs ”muslimernas urgamla rätt att ljuga för myndigheter och andra auktoriteter när det gynnar islam eller dem själva”.Själv tycks han behärska ”taqija” till fulländning!Ni kan också fråga honom om tillämpningen av ”iham” vilket lär betyda ”lura, svindla, föra bakom ljuset” eller liknande.Avslutningsvis

föreslår jag att Ni begrundar Salman Rushdies kloka ord: ”Om 25 år kommer vi att undra varför vi i toleransens och acceptansens namn bakband våra händer, slet upp våra strupar och gav upp det västerländska samhället.”Inger-Siv Mattson,

f d internationell sekreterare vid ett statligt forskningsråd

- - - - - -Hjälp gärna till att sprida detta brev!

Postat av: LN

Kanske är fd SD-medlemmen Inger-Siv Mattson fortfarande persona non grata för SD-partister? Visst var det fult att som privatperson och inte å SD:s vägnar låta publicera invandringskritik i 'Folkets Nyheter'. Samma invandringskritik blev förmodligen mera nazistisk genom att publiceras i Folkets Nyheter än i , otänkbara tanke, Dagens Nyheter. Hursomhelst all invandringskritk är i kulturMarxisternas PK-ögon nazistisk, hur de nu med logiken i behåll lyckas förklara det.

Inte bara invandringskritik är nazisisk, att vara anti-islamist är nazistiskt, att vara islam-kritisk är också nazistiskt, dock i en aningen mildare form. Allt som är nazistiskt är också rasistiskt - Auschwitz ligger runt om hörnet - förnuftet får som alltid bita i gräset - dumheten vinner och idiokratien består. Tur för dig Corfitz Reinfeldt.

Jan Milld har skrivit om sina erfarenheter av 'Folkets Nyheter' och 'Nationell Idag'.

http://milld.wordpress.com/2010/04/26/nationell-idag/

2011-01-08 @ 08:30:18
Postat av: Gubben o Gumman

Islam framförallt deras kvinnosyn passas lika bra

i Sverige som en fyrkantig pusselbit i ett hål.Allt som Sverige står för i jämlikhet bla suddas bara ut av dessa Neanderthalare.Man undrar hur många av dom unga kvinnor som springer och röstar på Miljöpartiet känner till av

vad som pågår i Sverige.Dom hoppas väl på miljövänliga självmordsbombare.

Sverige har sannolikt västvärldens mest Titanic-skruvade kvinnliga medborgare."För att tala i klartext" skicka hem musslimerna hela högen direkt.Det handlar inte om att bygga några j-vla broar.

Läran är ju skvatt helgalen inget annat.Moderaterna som släpper in denna kille i riksdagen måste ju ha flera skruva lösa,det är ju bara och

lyssna på homom.Killen har två problem han är både korkad och musslim,en äkta pensionsräddare i sossestan.Det är många svenska kvinnor som kommer att få betala dyrt för sitt politiska ointresse.Gör "mos" av denna kille om han hittar upp i talarstolen med sitt skitsnack.Per Gudmundsson föreslog ett "Expo" för musslimer

Starta 1200 stycken direkt.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD.

2011-01-08 @ 08:45:03
Postat av: Robin Shadowes

Den amerikanske generalen Pershing sysslade minsann inte med brobyggande och dialoger. Det hände för lite över hundra år sedan på Filippinerna efter att han tröttnat på den muslimska befolkningens terror. Ett gäng av dessa tillfångatagna terrorister fick först gräva sina egna gravar. Sedan blev alla utom en arkebuserade med kulor insmorda i gris-blod och liken insvepta i gris-hud innan dom slängdes i gravarna. Anledningen till att dom skonade en var för att han skulle berätta för sina kompisar vad som hänt. Efter det var det lugnt i över 40 år...

2011-01-08 @ 09:04:04
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

>LN

Tack för att du gjorde mig uppmärksam.>Robin Shadowes

Brukar läsa dina inlägg, men den här gången missade jag din länk.bot och bättring utlovas!

2011-01-08 @ 09:26:47
Postat av: Nalle i Växjö

Ledarskribenten på Barometern uppmanar än en gång"Dags att tala klarspråk, igen"Men det är ju det vi har försökt hela tiden!

Postat av: Tony Ingman

Nu framkommer uppgifter, att svenska regeringen

förmodligen kände till att Sverige kunde vara ett

av domländer som kunde drabbas av terrorangrepp.

Om så är fallet besitter dom en makalös ynkedom

eftersom inga varningar hart framkommit till befolkningen om att något var på gång.

2011-01-08 @ 10:09:16
Postat av: Söder

Hörde på spektaklet jag också. Är det inte intressant för dessa s.k jornalister att reda ut hur "svensken" ser på kvinnor ? Tydligen är stadsfeminismen underordnad Islam i Sverige. Men det är bekvämt att sitta vid grytorna varför utmana och mista sitt privilegium.

2011-01-08 @ 10:41:31
Postat av: Söder

Jag upplever att SD är lite för försiktiga i lägen som dessa. Här skulle givetvis SD representanten struntat i journalistens försök att driva debatten till en debatt om Svenskhet. Det går inte att sitta snällt och tro att det skall bli en saklig debatt. En som Schyman har nog rätt taktik då hon medverkar i debatter som dessa. Sätt din egen agenda. Andas med näsan så inte motdebatören får en syl i vädret. Och framför allt låt inte programledaren bryta in.

2011-01-08 @ 10:49:28
Postat av: LN

På Wikipedia läsar man:

Ett exempel på vanligt hypokrit-beteende - som är ett annat ord för hyckleri - är när en förälder förmanar sina barn att inte röka, med motiveringen att användning av tobak är farligt, för att sedan själva röka.Sedan klickar man sig vidare till Barometerns ledare - tack för länken 'Nalle i Wäxjö" - och vad skådar ögat: En orgie i hykleri!Den tydligen till landet inflyttade skribenten utgjuter sin diarré över läsekretsen och avslutar sin drapa med den originella truismen: "Den som tycker om Sverige inser att demokratin behöver återerövras varje dag, att den inte är starkare än sin svagaste länk."

Dessförinnan har han hunnit med att ge SD en spark på smalbenet.Nu kan jag förstås ha helt fel. Barometern avser kanske att med denna ledare inleda en ny era av journalistik, som karakteriseras av reell klarsyn, invandringskritik, islamkritik och ett ihärdigt propagerande för ett omedelbart slut på asylantinsläpp och villkorslöst PUT-utdelande. I så fall har jag varit ute cyklat, för vilket jag ber om ursäkt.

2011-01-08 @ 11:01:35
Postat av: AWSvensson

Sverige tog emot 1799 kvotflyktingar 1910, det hade varit gott o väl om det därmed varit stopp. Nu klagar Irak på att Sverige sänder tillbaka irakiska lycksökare, märkligt att inte Irak vill ha tillbaka sina välutbildade medborgare. Här ligger en hund begraven, något syfte finns att inte vilja ha tillbaka medborgare som man enligt internationella konventioner är skyldig att ta hand om. Hela Europa utom Sveriges styrande politiker har begripit att den muslimska folkvandringen med islamsk ockupation som följd håller på att knäcka Europas kultur och ekonomi.Läs artikeln i DN och bekymra er över att genom att utestänga lycksökare så kan det ju finnas någon med asylskäl som inte kan nå köttgrytorna.Detta bekymmer förmedlas av allas våran bimbo Cecilia Wikström och organisationer vars levebröd är att då och då bekymra sig.

Postat av: AWSvensson

2010 låter något rimligare, kors va tiden går.

2011-01-08 @ 11:49:16
Postat av: WMB

@Söder

Jag håller delvis med dig. Visserligen tjänar man alltid på att uppträda hövligt och lugnt mot sin motdebattör. Gäller det en programledare eller journalist kan man däremot glatt strunta i att svara på deras oftast insinuanta men betydelselösa och förvånansvärt barnsliga frågor.För att inte låta sig manipuleras bestämmer man sig i förväg vilket budskap man har till lyssnarna och vad som är allra viktigast att få fram till dem. Så säger man detta rakt ut, oavsett vilken fråga man har fått av programledaren eller journalisten.När man har en mikrofon framför munnen är det allra viktigaste att ta chansen och få fram sitt budskap klart och tydligt!

2011-01-08 @ 12:38:49
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : BRÅ talar om att kriminella är mera lättrörliga ,på den tiden det var populärt att dra till staterna tömde ryssarna sina fängelser på bengökar och skickade dom till USA.Nu är det ju så att brotten ökar i Sverige vilkka som är mest i farten i förhållande till folkmängden vet alla på denna bloggen.Ser du något samband Svensson?

2011-01-09 @ 00:35:52
Postat av: Martin J

Ett inlägg på samma tema.http://smgodis.blogspot.com/2011/01/politisk-korrekthet.html


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0