ÄNNU ETT FÖRLORAT ÅR FÖR SKATTEBETALARNA

På något annat sätt går knappast år 2010 att sammanfatta. Massinvandringen till Sverige fortsätter med oförminskad styrka. Vilket ovillkorligen kommer leda till stora belastningar på vårt välfärdssystem. I sin tur kommer det leda till att de som har det sämst och svårt idag kommer att få det ännu sämre och de som ligger på gränsen kommer ramla över. Sunt bondförnuft! Ju fler som skall ”underhållas” desto mindre del av kakan.

Antalet asylsökande steg med drygt 30 procent i jämförelse med 2009 och detta skedde utan att några större konflikter inträffade i världen om man undantar några naturkatastrofer. Men från dessa länder är antalet asylsökande minimalt. Från Haiti har endast 4 personer sökt asyl enligt Migrationsverkets stastistik.

Muslimska länder som Afghanistan, Irak och Somalia ligger givetvis i topp bland de länder som de asylsökande kommer ifrån. Visst är det märkligt att just asylsökande från länder där islam och muslimer är i majoritet dominerar. Den så fredsälskande och kärleksfulla religionen tycks köra sina innevånare ut ur sina länder när det uppenbarligen borde vara tvärtom. Alla muslimer borde självklart strömma till dessa fredsälskande och kärleksfulla regioner i världen. Är dessa muslimer helt tokiga som söker sig till det fasansfulla landet Sverige där Lars Vilks bor och Sverigedemokraterna sitter i landets parlament.

Kan det möjligen bero på att den svenska regeringen med utrikesminister Carl Bildt kör med falsk propaganda på de svenska ambassaderna runt om i världen. I så fall är det en ren befrielse att veta att vi röstade igenom en besparing på 300 miljoner kronor, vilket i sin tur kommer att leda till att flera av Sveriges ambassader läggs ner. Kanske kan det vara ett led i att minska massinvandringen till Sverige.

Som vanligt ser det helt annorlunda ut när det gäller Danmark. Så har det gjort ända sedan Dansk Folkeparti gjort sin entre på den politiska scenen i Danmark vilket nedanstående diagram med all tydlighet visar. Siffran för Danmark under 2010 är uppskattad då den inte finns tillgänglig ännu men den felar inte med mer än max ca 100 personer.Nu kommer givetvis försvarare av den svenska flyktingpolitiken hävda att bara ca 10000-15000 av dessa asylsökande fått PUT (permanenta uppehållstillstånd) i Sverige. Det är givetvis sant men ändå en sanning med stor modifikation då flertalet av de som inte fått uppehållstillstånd inte lämnar Sverige utan berfinner sig i Sverige illegalt. Eller som pk-eliten föredrar att kalla det, papperslösa invandrare. Papperslösa invandrare som samma pk-elit vill ge samma rättigheter som svenska medborgare. PK-eliten tycks sakna allt som heter sunt bondförnuft.

Professor Jan Hjärpe kallar Danmarks politik för förfärlig i en tidningsartikel (som jag kommer återkomma till). Jag anser istället att den danska politiken bygger på sunt bondförnuft vilket däremot den svenska inte bygger på.

Diagrammet talar sitt egna tydliga språk och varför Sverige ”helt plötsligt” är fullt av terrorister och självmordsbombare. Med dagens massinvandringspolitik kommer detta bli vardagsmat i det svenska samhället. Ansvaret vilar tungt på de socialdemokratiska regeringarna och alliansregeringarna som det svenska folket röstat fram de senaste decennierna. Jag hoppas att dagens alliansregering inser allvaret i dagens situation och vidtar åtgärder för att skärpa reglerna för permanenta uppehållstillstånd så vi inte behöver vänta till 2014 för att få till en förändring, då kan det definitivt vara för sent.


Kommentarer
Postat av: Anders

Just det diagram du visar är väldigt talande. Att antalet asylansökningar kan variera ett enstaka år är en sak. Men när nu Sverige under ett helt decennium får så många fler ansökningar per år måste väl varningsklockorna ringa hos de flesta (TYCKER MAN!). Det här är inget man bara kan sopa under mattan.

Försörjning:

De personer som får PUT skall försörjas. Det eftersom det tydligen går i genomsnitt en sisådär 6-7 år tills medelpersonen får eget jobb enligt någon undersökning. Då skall man tänka på att det är räknat på de som kommit tidigare dvs de som kom ifrån typ forna Jugoslavien som jag antar i alla fal kunde läsa och skriva på sitt eget språk och ha de någon utbildning. Dagens flyktingar är ju typ från Somalia där en hel del är analfabeter plus de har lite avvikande seder och bruk som klädstil m.m. Detta lär knappast öka chanserna för jobb.

Bostadssituationen:

En annan sak är att de ska ha någonstans att bo. Bostadssituationen idag i många städer problematisk, speciellt för de med små medel. Det växer inga hyreslägenheter på träd (antar att Somalierna inte har medel till en bostadsrätt men jag kanske har fel). Dvs för de svenskar som idag har svårt att få en bostad lär det blir ett rent H-E när Somaliska 10-barnsfamiljer gråter ut i media och simsalabim kommer först i kön.

Skolan: tja, inte går det idag så bra för barnen på Rosengårdsskolan och inte lär det gå mycket bättre när en nytt lass av barn från familjer med typ svag utbildningsbakgrund skall ha del av de redan ansträngda resurserna.

Tja mitt tips, inte gynnar detta Sverige i alla fall (men jag kan ha fel).

2011-01-03 @ 20:00:01
Postat av: Tony Ingman

Ja nu kommer fattigpensionärerna få sig ännu en

smäll på käften i.o.m den s.k bromsen slår till

även i år. Detta drabbar alla med låg pension,

dock icke sådana som kommit hit och lever på

äldreförsörjningsstöd, dessa kommer förmodligen

att få en ökning i.o.m att basbeloppet höjs.Denna regering visar upp ett makalöst förakt mot

dom sämst ställda i samhället,människor som haft

dom tyngsta och dåligt betalda jobben skall knappt

ha någon pension alls, på dessa ynkliga skärvor

skall dom dessutom betala högre skatt än dom som

jobbar, samtidigt kan människor som alldrig

bidragit med en enda krona till samhället erhålla

högre levnadsstandard än dom som betalat skatt i

landet under hela sin levnad.

Inte nog med att man stal 358 mliarder från

pensionärskollektivet under det förra styret,

stölden har fortsatt och axelererat under dessa

dårars ledning, detta för att kunna finansiera den

fullständigt dåraktiga invandringskarusellen.

2011-01-03 @ 20:06:11
Postat av: MartinA

Det är redan försent. Den svenska kulturen måste förändra sig och inse att i det mångkulturella samhället är nativitet den enda relevanta tävlan.

2011-01-03 @ 20:23:00
Postat av: kalle2

7 klöverpartiet har gemensamt kommit överens om att slå sönder välfärdssamhället fast med två olika strategier.

dels får de en underklass som de styra och manipulera och dels får 7 klövernskreatur extrema personliga inkomster från massinvandringsindustrin.när sedan sverige brakar ihop så har EU fritt fram att ta för sig av landets naturtillgångar som uranbrytning,vattenkraft,slutförvaring av kärnavfall i östhammar, bränna miljögifter från hela europa i sakab utanför kumla, skövla skogen, bryta järnmalm och vinsten hamnar i bryssel.usa har har önskemål om övningsbas i vidsel,på texttv´n kunde man läsa att usa behöver telias kopparnät för övervakning mot ryssland hindret var svenskar som envisades att fortfarande vara abonnenter. därav de höga avgifterna och dåliga service. snart får pentagon ensamt använda telia sonera näten.allt 7 klövern gör så går det ut på att sälja ut sverige och fotfolket får förlora means politikerna( folkförädarna/landsförädarna) köper sig förmåner och bosätter sig i rikemans områden.om det tillåts val 2014 kommer der fuskas ännu mer än vad som gjorts hittills. EU högkvarteret i bryssel kanske godkände att SD skulle få komma in brysselfilialen fd riksdagen för att utgöra en liten motpol mot det gemensamma 7 klöverpartiet.SVENSKA FOLKET BEHÖVER PROTESTERA KRAFTFULLT! det kommer nog ske när smulorna till folket blivit alltför få.

2011-01-03 @ 20:25:15
Postat av: Robin Shadowes

Fint att USA vill ha en militärbas här. Kan tänka mig att människor kommer förvinna spårlöst så att dom har människor att utföra sinnesjuka vetenskapliga experiment på. Typ att klona ihop människo-genner med olika djur- och växt gener. Det kan även vara experiment av typ att kolla hur mycket smärta en människa kan tåla. När Sverige brakar ihop kommer det finnas gott om slavar att bara ta för sig av som dom finner gott.

2011-01-03 @ 20:58:55
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Info

ANKARBARNEN GER MÅNGA NYA ARBETSTILLFÄLLEN!Sveriges kommuner oroas inte över inflödet. I stället tävlar man om att ösa ”resurser” över ensamkommande unga män. I gengäld ”får” nämligen kommunerna en mängd nya arbetstillfällen... Rapport 3/1 från Sala enl. P4 Västmanland:”Omkring 2.400 flyktingbarn kom ensamma till Sverige under 2010.Idag öppnar Salas första boende för flyktingbarn som kommit ensamma till Sverige. Det handlar om nio tonårspojkar. KOMMUNEN HAR ANSTÄLLT SÄRSKILD PERSONAL och försökt samla på sig erfarenhet. ---I Västmanland är det fyra andra kommuner som tar emot ensamma flyktingbarn: Surahammar, Västerås, Fagersta och Norberg. Surahammar har hållit på längst, sedan 2008, och det är också Surahammar som Sala tittat mest på.Sala har också KÖPT IN SÄRSKILD UTBILDNING från kommuner i norra Sverige, där man ju tagit emot flyktingbarn i flera år. Men till en början handlar mycket om att få pojkarna att acklimatisera sig i Sala- En viktig del av introduktionsprogrammet är ju att visa hur Sala ser ut, vad det finns för utbud, att informera och motivera killarna till någon lämplig FRITIDSAKTIVITET. ---Så det är där ni kommer att lägga mycket resurser?- Absolut, MYCKET RESURSER DÄR, säger Mari Gammelgård som ansvarar för mottagandet av ensamkommande flyktingbarn i Sala.”2011-01-03 @ 21:17:56
Postat av: Inte-en-till

Viktigt tillägg:För varje PUT som beviljas p g a asylskäl tillkommer en storfamilj i form av anhöriginvandring. Sverige har en extremt släpphänt politik för anhöriginvandring, medan Danmark även här har en realistisk och ansvarsfull politik."Nu kommer givetvis försvarare av den svenska flyktingpolitiken hävda att bara ca 10000-15000 av dessa asylsökande fått PUT (permanenta uppehållstillstånd) i Sverige. Det är givetvis sant men ändå en sanning med stor modifikation då flertalet av de som inte fått uppehållstillstånd inte lämnar Sverige utan berfinner sig i Sverige illegalt."

2011-01-03 @ 22:05:54
Postat av: RL

Till de 10-15000 som får asyl (PUT) kan även läggas 4-5 ggr flera som kommer som anhöriginvandrare till dessa

2011-01-03 @ 22:50:30
Postat av: Anonym

"Den så fredsälskande och kärleksfulla religionen tycks köra sina innevånare ut ur sina länder när det uppenbarligen borde vara tvärtom."

Precis som svenska PK-politiker vill köra ut svenskarna ur sitt eget land.

Vi bor tydligen redan i ett tok-islamskt land där ingen vill bo kvar.

2011-01-03 @ 23:09:17
Postat av: kalle2

robin i skuggorna: det har utförts expriment på svenskar på 40 talet. och då fjäskade politikerna för EU bygget försök nr 1:

http://lege.net/blog.lege.net/content/Eutanasi_pa_svenska_mentalsjukhus.htmlovanstående länk är slående likt vad som sker i dagens äldreboenden. där de ges sömnmedel och dör i lunginflammation när de sällan får komma upp. och läkare är snabba med att sätta ut livsviktig medicin efter att sjuksköterskor gett indikationer på att patienter är allt för vårdkrävande.nu när EU bygge försök nr 2 blev lyckat är det en slump med massvaccinationer och sjukvårdspersonal får inforesor och konferencer betalda från läkemedelsbolag bla glaxosmithkline.test medininer testas i smyg på döende patienter.svensk sjukvård är exprimentlabb där läkare använder patienter som verktyg i sina karriärer. i USA törs de inte för där skulle anhöriga stämma dom. men i sverige har lobbygrupper genomdrivit att HSAN inte kan pricka enskilda personer längre utan endast påpeka systemfel!det skulle vara intressant om det togs provet på främmande kemikalier i grundvatten och omgivningar före och efter USA´s övningsbombningar på svenska skjutfältet i vidsel i norrland.har de som sade ja till rysslandslobbygrupper om bygget av gasledningen utanför gotland fått höga belopp på sina bankkonton? skatteverket borde kunna kolla ifall mutor utgått.

om det finns olja utanför gotland kommer ryssland borra eller får sverige ta del av sina naturtillgångar?mycket mygel sker och fotfolket får inget veta. konstigt att politiker får lån till sina gods och härresätten om de bara har 56 000 kr i månadslön under några år. det krävs ju minst 30 procent i kontantinsatts.fatta politiker och myndighetspersoner i chefsställning tar ju emot mutor.

Världen har kommit till Sverige säger mångkylturkramarna och med världsproblemen på köpet!

2011-01-03 @ 23:16:45
Postat av: kalle2

klarspråk: massinvandringen kostar pengar och besparingar drabbar äldrevård och sjukvård. samtidigt minskar antal vårdplatser sedan Sverige gick med i EU. och befolkningen ökar!vad gör då sjukvården? ju man ger inte den vård man kunde utan läkare fattar beslut att patienter skall dö. man slutar ge mediciner och lindrar bara symtom.

och några dödsattester skrivs inte för man vill inte ha statistik på sanningen. en läkare bara konstaterar att patienten är avliden och medelar skatteverket som sköter folkbokföringen. endast om en person dör och ingen närvarat sker utredning om dödsorsak.finns det statistik på varför dödstalen ökat så snabbt inom äldrevården och på sjukhus de sanaste åren och vilka dödsorsakerna är!http://lege.net/blog.lege.net/content/Eutanasi_pa_svenska_mentalsjukhus.htmldet normala vore att bygga ut antal vårdplatser när befolkningen ökar.2011-01-03 @ 23:34:43
Postat av: Robin Shadowes

Ytterligare ett par informationsfilmer om islam.http://www.youtube.com/watch?v=FEmzvAVacLU&feature=player_embeddedhttp://www.liveleak.com/view?i=1a1_1294076580

2011-01-03 @ 23:54:51
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Gula staplar kan i Kalmar tex ordna mobilrån Baronens köpcenter(jakt misshandel),rån av kamera Bremelyckan(Gäng).

Brand anlagd på Borgarevägen (trapphus)granne med Amorvägen där en man sköts i foten,av ett dövstumt spöke (Inget signalement).Om det är så vet vi inte vad tror du.Här skulle ju lite undersökande journalistarbete vara jättebra sätt fart nu Östran o Barometern.Tack Johan Persson för att du gjort Kalmar till en

så trygg och fin stad .

2011-01-04 @ 00:04:29
Postat av: Nalle i Växjö

Hört på SR P1 07.45 4/1

Av Somalier använder 50% av män och 25% av kvinnor drogen Khat som ger rus liknade amfetamin eller kokainOch polisen känner till detta utan att göra något!

2011-01-04 @ 07:52:09
URL: http://www.drugwiki.net/droger/Khat
Postat av: Nalle i Växjö

Mera fakta om Khat som kanske förklarar en del "fenomen"Reproduktionssystemet: Många invånare i Yemen tycker att khattuggande ökar deras sexuella lust och upphetsning och ofta ger tuggning upphov till ofrivillig spermaavgång i samband med den första urinavgången efter tuggsessionens slut. I en jämförelse mellan khat-brukande och icke khat-brukande försökspersoner fann man att sädesvätskans volym, mängden spermier och spermiernas rörlighet hade minskat hos de khat-brukande. Det var också en större del av spermierna som var deformerade hos de khat-brukande.

2011-01-04 @ 07:55:54
URL: http://www.drugwiki.net/droger/Khat
Postat av: Ibbe

Professorn i islamologi, Hjärpe, har av pk-journalisterna i samband med terroristdådet i Sthlm fått nya roller. Numera uppträder han i medierna som terrorexpert och specialist inom psykiatri. Så blir det också förklaringar som ligger i en klass för sig d.v.a. helt utan verklighetsförankring. Allt naturligtvis för att behaga extremismen. Visst är Sverige fantastiskt.

2011-01-04 @ 09:28:23
Postat av: Stefan K

Har det någonsin varit så att människor som drabbats av naturens krafter sökt och fått asyl i Sverige?

Kanske det beror på att de verkligen är i nöd och inte har förutsättningar att ta sig till Europa?De som nu i 10 000-tals anländer till Sverige är personer som flytt människans idiotier och i många fall, människor som flytt arbetslöshet och fattigdom. Att varje regering har ett eget ansvar för sitt land och sina medborgare verkar inte intressera. Nej, vi i den moderna och demokratiska delen av världen ska minsann ta ansvar för allt och alla.Att just människor från muslimska länder, länder där extremism frodas och terrorister föds, anländer hit gör mig orolig. Inte blir man lugnare när man sett dokumentärerna Undercover Mosque på TV.

Postat av: kalle2

grundproblemet är ju att 4 miljarder människor lever i extrem fattigdom.

att massinvandringsindustrin i lilla sverige tar emot de rika från fattiga länder och när sedan skattepengarna inte räcker genomförs besparingar för fattiga Svenskar i Sverige, kommer inte hjälpa ett skit.undrar om sd utlandshjälp kan hjälpa fattiga länder att fixa skola så de kan resa sig som exempelvis sydkorea har gjort.tänk om alla i afrika, indien,pakistan,sydamerika,kina hade naturvetenskapligt gymnasium! då kunde de bygga en bättre globalvärld istället för att tolka koranen som onda krafter vill. och de internationella storbolagen kunde inte lura fattiga befolkningar.sverige byggdes ju upp från 1800 talets fattigdom pga av folk fick studera och skapa företag kring nya uppfinningar sedan fick fler utbilda sig och på 60 talet fick alla som ville utbilda sig.nog kan detta ske i övriga världen år 2011. men makteliten vill väl ha befolkningar outbildade och fattiga som de kan kontrollera.

2011-01-04 @ 10:45:47
Postat av: kalle2

självmordsbombarna är ett verktyg skapat av oljekungarnas önskan att även styra västländer.

de indoktrinerar svagsinta och personer i kris som övertalas med hjälp av misstolkningar av koranen.om de verkligen skulle förändra världen borde angripa makthavare men inställer sprängs alltid oskyldiga vanliga människor i bitar. och makthavare använder skräcken hos befolkning till öka sin egna makt.

således förstår man att terroristerna är skapade av makteliten själva. förr var det kalla kriget nu är det kampen mot terrorism.exempel är ju självmordsbombaren i sthlm:

hade han verkligen viljan att ge sverige ett militant svar hade han gått in regeringbyggnaden sprängt vaktdisken i entren sprungit upp till plenisalen och sprängt sig där.att spränga sig på en tom sidogata brur sig inte 7 klövern om.

#men mystigt att försvarsmakten visste och varnade sina anhöriga att vistas på stan.

#mystigt att nya direktiv om övervakning av alla medborgare införs efter att han sprängde sig.troligen har intrationell maktelit i bilderberggruppen och opecländerna och pentagon och bryssel letat på nån svagsint som indoktrinerats att genomföra dådet för att få svenska folket att gå med på övervakning utan protester.kanske hans påstodda familj är betalda att ingå i komplotten? anhöriga får ju alltid flera miljoner i ersättning.

varför i hela friden får en privatperson(eller säpoagent) gå fram till liket och överlämna plånbok med idhandlingar till polismannen?planterar de en id?

se själva i smygfilmen, ingen visste att de filmades från ovan:http://www.expressen.se/nyheter/1.2251975/kaoset-vid-sjalvmordsbombaren-efter-attentatetvid 2 min, ser man en gråklädd person med röd väska som pratar med polisen samtidigt de går fram, sedan rotar hon hos bombmanen och sträcker fram nåt svart (kanske en plånbok,pass)till polisen som gömer det i gula filten. sedan tar den gråklädda sin röda väska och går därifrån!

ingen annan tillåts gå fram för polisen tar efteråt brysk tag i en mörkklädd dam och leder bort henne.

är denna gråklädda en säpoagent som vet att det inte kommer explodera nåt mer? varjefall nån som polisen inte motar bort2011-01-04 @ 11:20:46
Postat av: LN

SKALL MÅRDHUNDARNA TILLÅTAS ATT FRITT INVADERA?Nästan alla som kommenterar i en sådan här faktabaserad och pessimistisk tråd ger uttryck för realistisk klarsyn. Men hur tänker man sig fortsättningen? Finns det en fortsättning, annan än den att med passivitet och naiv undfallenhet åse det fortsatta förfallet. Är en förändring till det bättre på det hela taget möjlig?För den övervägande majoriteten av medborgare måste intresset och engagemanget för den egna existensen och försörjningen ligga dem närmast hjärtat. Det är sund egoism och självbevarelsedrift. Vad som händer med samhället i stort och det med svett och krökta ryggar uppbyggda så kallade 'gemensamma bästa' i form av barnförvaringsinstitutioner, skolor, universitet och utbildningsanstalter, samhällsinstitutioner, hälso-och sjukvård, allmän social omsorg, ålringsvård osv får komma i andra eller tredje hand. För övrigt är allt detta opåverkbart för gemene man, som i praktiken oftast blir ett offer för systemets påtrugade välvilja, vilken i själva verket är maktelitens sätt att

trakassera medborgarna. (Försökringskassa+Arbetsförmedling+...)Det nysvenska samhället kan liknas vid är ett oordnat och kontaminerat planetsystem, där samhällets olika funktioner kretsar kring en centralkropp, som inte benämnes sol, utan invandringsindustri. Allt i samhället är genomimpregnerat och nedsolkat av invandringsindustrien. I överförd bemärkelse kan den nysvenska samhällskroppen liknas vid ett av dåtidens industrikonglomerat i DDR - oestetiskt,

osystematiskt, otryggt, oengagerande, ologiskt, orent, pysande och endast med nöd underhållet. Hundratusentals individer i Nya Sverige är engagerade i detta industrikomplex, som är baserat på en glasmästarekonomi, där pengar tjänas uppe i toppen medan nere vid basen en total utarmning pågår. Penningtransferering till stora omkostnader har i fyrtio år varit en svensk specialitet.För brödfödans skull, för familjekonomiens skull, för husets, bilens, sommarnöjets och båtens skull - för att kunna fara till Thailand och kopulera med småbrudar eller för att kunna ackumulera personlig rikedom genom att med driftigt entreprenörskap starta och driva med skattemedel bekostade undervisnings-, vård- och omhändertagandeinstitutioner, är såväl kreti som pleti efter förmåga sysselsatta med att i huvudsak förbättra livssituationen för sina framtida ersättare - nysvenskarna, detta icke sällan analfabetiska proletariat, som i en osäker framtiden förväntas ta vid som skattebetalare, så att penningflödet från botten till toppen, där de kleptokratiska PK-oligarkerna ogenerat huserar, inte i brådrasket skall upphöra. Arbetslinjen råder. Miljarderna rasslar runt i ett kretslopp som

saknar mervärdestillflöde. I kebabboden står sju släktingar till innehavaren och hackar lök på skattebetalarnas bekostnad, medan det värsta muslimska jihadpatrasket hämtas hem från olika oroshärdar i världen på skattebetalarnas bekostnad.Är en förändring till det bättre på det hela taget möjlig?-Jovisst, säger den glade optimisten, -nu med SD i riksdagen och kanske 15-20% av rösterna 2014. Optimisten har gått i svensk skola, så han fick aldrig lära sig något om relationen orsak-verkan, med ett förbjudet och svårt ord även kallat 'kausalitet'. Det var förutbestämt att Titanic skulle sjunka - strömmar det in mer vatten än vad som kan pumpas ut, är effekten given, den ligger någonstans på tidsaxeln, den exakta lokaliseringen kan kanske vara svårbestämd, då många parametrar är okända.Den bittra sanningen är NOG att en förändring till det bättre är inte genomförbar med demokratiska medel. En revolution erfordras, men eftersom både optimisten och alla andra har gått i svensk skola, är det ingen som vet vad revolution är.En lösning återstår kanske - att hyra in en Terminator som skickas tillbaka till tiden före 1991 och tar död på den blivande landsförrädaren Benkt Wästerberg, innan denne hinner skrota Luciabeslutet.En annan lösning, väldigt mycket mindre fantasifull och alldeles säkert ej alls orealistisk finns, nämligen att ställa hoppet till den store jihadisten i Iran, Mahmoud Ahmadinejad. Han skulle faktiskt kunna bli västvärldens frälsare.Om denne man beslutade sig för att till Allahs ära skicka uppe en raket med en atombomb, som fick brisera i stratosfären/mesosfären mitt över Europa, skulle ingen massförstörelse äga rum och inte så många miljoner europeer skulle så småningom dö av strålningsskador, men en elektromagnetisk puls skulle uppstå, som skulle slå ut ALL datakommunikation på kontinenten. Varken SÄPO

eller pet eller MI5 eller DPSD eller BRGE skulle kunna göra något åt det.Föreställ dig situationen: all datakommunikation är utslagen - Internet, Facesbook, Twitter, hela skiten - allt blir stående - EU och Rosenbad kollapsar, maten tar slut på Konsum och ICA, inget vatten, ingen el, inga kommunikationer. Det enda du

kan göra i den situationen är at tuta i vuvuzelen och försöka överleva. Bäste man vinner.

Allahu Akbar.

2011-01-04 @ 11:25:56
Postat av: Nalle i Växjö-Han bedöms vara en del av den våldsbejakande islamistiska miljön i Sverige, säger Sirpa Franzén som är pressekreterare på Säpo.

Postat av: Skrivet av Tony Ingman på Snaphanen

Posted: 3 January 2011 - 09:58

--------------------------------

Det har nu gått över en vecka sedan dessa 4 dårar blev avslöjade med sina terroristplaner mot Danska intressen. Eftersom dessa 4 är s.k Svenskar borde det kommit någon reaktion från den Svenska regeringen, men icke. Det är fullständigt knäpptyst från alla företrädare. Statsministern som alldrig brukar vara sen att stirra in i kameran med sina lessna hundögon, är tydligen väldigt upptagen med att förbättra villkoren för nysvenskar, samt att försämraför pursvenskar.Det är för bedrövligt , att när landet ställs inför svåra situationer, då kryper dess högsta företrädare undan det ansvar för läget som dom borde känna, och som dom är högst bidragande till. Stanken av landsförrädare som sticker svansen mellan

benen kan anas även om den inte kan kännas.För det kan väl inte vara så att verkligheten börjar att gå upp för overklighetens folk, att den slappa inv.politiken och vars följder vi nu kan se prov på. att dom smider planer på en hårdare kontroll över vilka som släpps in över gränserna?

Göran Persson var en statsminister som var väldigt arogant och nedlåtande mot dom flesta, men jag tror att han i detta läge hade höjt upp stämman mot dessa dårar och deras företrädare, och inte som denne velorputte fegt krypa undan sitt anmsvar.

Postat av: LN

Denna föga smickrande men klarsynta kommentar från 'naiymlap' också från Snaphanen måste i konsekvensens namn återgivas, här översatt av LN.

- - - - -

Posted: 4 January 2011 - 04:22Man måste i alla fall tillerkänna herr Fredrik Glanzkopf [= Corfitz Reinfeldt] att han troget följer den svenska traditionen, som man over there har praktiserat under många år. Ty Sverige har illustrerat fegheten. Så var det med motståndet mot nazismen, kommunismen och nu islamismen, alla samma andas barn. När svenskarna räddhågset tittar fram ur sina råtthål, sticker ut ett fuktig finger för att känna efter varifrån vinden blåser. Fegheten måste vara ett svenskt nationaldrag - tillsammans med den världsbekanta dumheten. En mycket farlig kombination, som för svenskarnas del kommer att leda till självutplåning.

Endast ett resolut ingripande från någon eller några, som har landets bästa för ögonen, kan rädda nationenhttp://snaphanen.dk/2011/01/02/s%c3%b8ndagskronik-svart-gastabud/

2011-01-04 @ 14:00:36
Postat av: Tony Ingman

Nalle betr khat:

Ja det är precis med detta som med alla svartklubbar i t.e.x Malmö polisen vet att det drivs svartklubbar och vart dom finns, men gör inte

ett skit för att kasta ut dom ansvariga och släcka

ner stället. Anledning till detta är ju uppenbart,

dom drivs nämligen av det nya frälset invandrare.

2011-01-04 @ 15:58:48
Postat av: WMB

@ LN

Om mårdhundar och naiymlap

Det är alltid givande att läsa dina inlägg LN, inklusive de som du återger/översätter.

(Tycker jag i alla fall.)

2011-01-04 @ 16:49:15
Postat av: Bo

Här kan man ana ett av skälen till att bl.a. Sverige avsagt sig rätten att använda personminor. Man vill inte att Sverige eller något annat Europeiskt land, effektivt skall kunna försvara sina landgränser. Självklart är det omänskligt med trampminor eller truppminor som används i terrorsyfte, som i Asien och på andra håll. Det är dock en helt annan sak än legitimt användande. Minfält kan dokumenteras så att de kan röjas vid behov. De kan märkas ut med varningsskyltar (som vid gränser).

2011-01-04 @ 17:53:27
Postat av: LN

@ WMB - Tack skall du ha, men glöm inte bort att jag är en otäck person, jag är uppenbarligen rasist och främlingsfientlig, också nazist, islamofob och

procyonoidofob, jag har nog inget existensberättigande, därför att jag besitter en viss och mycket klandervärd klarsyn.

Det verkar faktiskt som om jag är en fiende till rådande vansinniga vanstyre. Hur kan jag?

-- Om nu mårdhundarna vill flytta hit med sin bandmask och rabies, så är de välkomna. Alla är välkomna att bosätta sig i Nya Sverige, och alla pursvenskarna kan sluta upp med att plocka och äta blåbär i skogen. Glöm också bort rårörda lingon. Tag en rabiesspruta före skogspromenaden!

PS Överskottsfett avskilt från biodiesel och innehållande Dioxin pumpas in i djurfoder för att öka profiten! Gulare ägg! Mums! Är någon människa existensberättigad? Vilken otur att Adam & Eva var fertila.

------------------------------------komplement till Thoralfs inledande diagram:http://tinyurl.com/beviljadePUT2011-01-04 @ 18:02:34
Postat av: Anton Nordenfur (pp)

"Muslimska länder som Afghanistan, Irak och Somalia ligger givetvis i topp bland de länder som de asylsökande kommer ifrån. Visst är det märkligt att just asylsökande från länder där islam och muslimer är i majoritet dominerar. Den så fredsälskande och kärleksfulla religionen tycks köra sina innevånare ut ur sina länder när det uppenbarligen borde vara tvärtom."Väldigt ologiskt felslut. De två världskrigen samt korstågen fördes av kristna länder och grupper, betyder det att kristendom är roten till krigen?

2011-01-04 @ 18:32:15
URL: http://anton.nordenfur.se
Postat av: Anton Nordenfur (pp)

"Antalet asylsökande steg med drygt 30 procent i jämförelse med 2009 [...]"Du utnyttjar statistiken att framställa precis som du vill. Antalet asylsökande ökar mycket dramatiskt hela tiden, vilket framställs ur den graf du har med i inlägget. I samma graf kan du dessutom se att antalet asylsökande sjunkit från 2002 (då det var högst) till 2010. Statistik är vad du gör det till, och du visar mycket tydligt hur du kan missbruka den att stödja dina argument.

2011-01-04 @ 18:36:45
URL: http://anton.nordenfur.se
Postat av: Robin Shadowes

Syftet med att importera islam är för att eliten vill ha dumma och lättstyrda subjekt. Västerlänningar har i allmänhet alltför hög IQ för att detta skall fungera. Mohammedaner följer koranen och är inte intresserade av vetenskap eller kultur annan den som finns beskriven i koranen. Därför är dom perfekta undersåtar i den kommande ny-feodala världsordningen.

2011-01-04 @ 21:02:17
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Johan

"Diagrammet talar sitt egna tydliga språk och varför Sverige ”helt plötsligt” är fullt av terrorister och självmordsbombare."Sansat och bra. Fler sådana balanserade uttalanden från SD-ledamöter och vi lär slippa partiet i riksdagen från 2014 och framåt. Heja heja!

2011-01-04 @ 23:19:17
Postat av: Skånepåg

Nu är lille Johan som vanligt ute på "svag is" igen och vi får framledes se vem som får sätta skrattet och hurraropen i halsen.Då svenska myndigheter utvisade 40 irakier för någon månad sedan, slogs detta stort upp i massmedia och kallades för massavvisning. Samma massmedia vägrar att kalla en invandring någonstans mellan 50 000-100 000 för massinvandring. Jag anger detta enbart för att visa på den medvetna PK-propagandan som förekommer i massmedia och som styr alltför många av sådana som pseudonymen Johans tankebanor.I ett inslag från brittiska BBC, angav man nyligen att cirka 1-1,5 % av muslimerna i Storbritannien skulle kunna tänka sig att bli självmordsbombare eller utföra terroristhandlingar för att rättfärdiga islam. Samma siffertal lär med stor sannolikhet gälla även för Sverige. Hur många muslimer som finns i Sverige finns det inga officiella siffror på, men i samband med debatten i höstas om halalslakt var det någon imam som angav att det fanns närmare 1 miljon. Så om 1 % är benägna att bli självmordsbombare eller utföra terroristhandlingar i Sverige lär antalet ligga kring cirka 10000.Thoralfs påstående att "Diagrammet talar sitt eget tydliga språk och varför Sverige ”helt plötsligt” är fullt av terrorister och självmordsbombare." verkar tyvärr att vara korrekt och som även en person utan större tankeförmåga borde förstå och ta sig en ordentlig funderare över vad det är som sker i vårt fosterland!

2011-01-06 @ 09:40:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0