VILKEN SD-REKLAM I UPPDRAG GRANSKNING

Uppdrag granskning är precis slut och jag tror knappt mina ögon och öron. Vilken reklam för SD!

Samtidigt var det en riktig käftsmäll till gammelpartierna och deras naiva hållning till att Saudi-Arabien finansierar moskéer i Sverige.

Det är bara att tacka SVT för detta alldeles sanningssägande reportage som avslöjade gammelpartierna med byxorna nere vid fotknölarna. C, MP och V hade dessutom vägrat svara på Uppdrag gransknings frågor! Minst sagt pinsamt för dessa partier.

Reportaget börjar ca 30 minuter in i programmet

http://svtplay.se/t/103535/uppdrag_granskning


UPPDATERING!

TV4 och programmet Kvällsöppet går tyvärr i rakt motsatt riktning och mörkar verkligheten fullständigt i kvällen program där frågan om livstidsstraff också skall vara riktiga livstidsstraff. Idag röstade gammelpartierna ner en motion från Sverigedemokraterna om just verkliga livstidsstraff. Detta nämndes överhuvudtaget inte i programmet. Att någon skulle medverka från Sverigedemokraterna hade uppenbarligen inte TV4:s researchteam kommit fram till. Istället fanns Centerpartiet och Kristdemokraterna representerade.

Kommentarer
Postat av: Drutten

Det just därför jag röstar på SD!2011-02-02 @ 21:08:40
Postat av: MartinA

Länk! Länk! Jag slängde min TV för många år sedan.

2011-02-02 @ 21:10:05
Postat av: Christoffer

Helt otroligt! Att SVT gjorde detta repotaget hör verkligen till ovanligheterna.. Grattis Sverige! Nu blir ni upplysta.. Välkomna till verkligheten..

2011-02-02 @ 21:20:58
Postat av: Pelle P

@MartinAKommer här.http://svtplay.se/t/103535/uppdrag_granskningUppdrag granskning

Del 3 av 23Del 3 av 23. Andra delen i granskningen av Ingvar Kamprads Ikea. Hur ser framtiden ut för möbeljätten? Avslöjandet om hur Ingvar Kamprad gömt Ikea-miljarder i ett skatteparadis väckte starka reaktioner. I andra delen av granskningen undersöks möbeljättens framtid. I samma program: I maj står Göteborgs nya moské färdig. Ett bygge vars finansiärer finns långt härifrån. Programledare: Karin Mattisson.

PrograminformationUppdrag granskning blottlägger missförhållanden och maktmissbruk - se granskande och avslöjande reportage.

2011-02-02 @ 21:25:29
Postat av: Kalle Kula

Detta förtar Leif Vogel ni är rasister ändå”Siste man släcker ljuset , troligen en somalier som just har lärt sig vad mojängen på väggen är till för .
Hälsningar från verkligheten.
Leif Vogel.””Först tar Sverige in en stor hop från Afrika , med dom följer vissa mindre bra saker med till Sverige . När vi sedan inte vill ha hårlöss , vägglöss , och 
kakerlackor i våra hus ja då är vi diskriminerande ..”

2011-02-02 @ 21:37:31
Postat av: Pops

Al salamsskolans chef Hussein Aldaoudi måtte väl vara sd:s främste vallok för närvarande? Fler sådana behöver plockas fram!

2011-02-02 @ 21:45:10
Postat av: Janne

Mindre bra SD-reklam från Knivsta. Med såna ledare kommer det inte fiskas många seriösa röster framöver. Otroligt pinsamt att ingen här tagit avstånd ännu så jag får bli den första! Sånt måste beivras.

2011-02-02 @ 22:10:56
Postat av: MartinA

Tack Pelle! Jag blev litet förvirrad av bristen på datum och ikea inledningen. Jag tycker inte om att se Kamprad nergjord så jag sprang min väg första försöket.

2011-02-02 @ 22:32:29
Postat av: MartinA

Men Janne, vad vet vi om vad han verkligen skrev? Allt vi har nu är ett journalistiskt filter och om du fortfarande litar på journalister, tja, då är du bortom all hjälp.

Och om han skrivit något riktigt hemskt hade SvD publicerat hela mejlen redan.

Och SD kan inte publicera hela mejlen för då blir det liksom som vartenda ord han skrev blir SD riks officiella hållning. Fortsätt bearbeta SvD för att de inte publicerat hela mejlen? Jobba! är bättre än att gnälla.

2011-02-02 @ 22:35:26
Postat av: WMB

För en gång skull ett upplysande program om islamism i allmänhet och de Saudi-finansierade moskéerna i synnerhet. Frågan är hur många som såg programmet, hur många i Sverige som är intresserade av ett moskébygge i Göteborg.I början av programmet sa programledaren om de Saudi-finansierade byggena:

"I Sverige har inte detta väckt särskilt stor uppmärksamhet, men i Norge har man satt stopp."

Och varför har det inte väckt någon uppmärksamhet i Sverige tro? Jo, därför att samtliga journalister (hon själv medräknad) har tigit om det. Massmedia har tigit och politikerna har tigit. SD har inte tigit, men SD:s åsikter har aldrig vidarebefordrats av massmedia tidigare, åtminstone inte i några positiva ordalag.Dags att väcka diskussion om denna fråga i riksdagen?En annan fråga som också är mycket lämplig att ta upp nu i riksdagen är krav på nedläggning av ökända DO. I samband med Katri Linnas förflyttning har det förekommit en del DO-kritiska inlägg, till och med i gammelmedia, och det är ju alltid bäst att smida medan järnet är varmt.

Se t ex:

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/dags-att-lagga-ned-do_5887887.svdEtt bevis på det utbredda vansinnet hos denna "antidiskriminerings-myndighet" är att var tionde anställd hos myndigheten själv känner sig diskriminerad!

Så här skriver man i länken om detta faktum:

"Att så många bland de anställda skulle vara utsatta för diskriminering på grund av till exempel kön eller etnisk tillhörighet är inte sannolikt. Det är snarare ett utslag av en förvriden syn på vad diskriminering är."Just det! Självklart får man en förvriden syn på vad diskriminering är när man jobbar på ett ställe som DO.DO har endast vunnit ett fåtal av de diskrimineringsfall som har gått till rättegång. Men DO:s affärsidé är förlikningar istället för att föra fram fallen till domstol. De anklagade köper sig fria genom förlikning, bland annat för att slippa negativ publicitet i massmedia.Det är alltså fråga om ren utpressning från DO:s sida, och det är säkert en stor majoritet av Sveriges väljare som vill att utpressarmyndigheten DO ska försvinna. Vi måste få stopp på den hastigt ökande diskrimineringskarusellen. SD och Sverige skulle tjäna på att ta upp detta i riksdagen.

2011-02-03 @ 00:04:23
Postat av: Robin Shadowes

"Att någon skulle medverka från Sverigedemokraterna hade uppenbarligen inte TV4:s researchteam kommit fram till. Istället fanns Centerpartiet och Kristdemokraterna representerade."Undrar hur många representanter som kommer bjudas in från KD och C efter valet 2014 när dom har trillat ur riksdagen? Då blir det tji att visa sina val-filmer till valet 2018. Såvida inte TV4 lägligt ändrar spelreglerna tills dess.

2011-02-03 @ 00:27:02
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: MartinA

KD o C kommer köra valsamarbete 2014. Så lätt blir vi inte av med dem :(

C är i och för sig ett ok parti med taskig ledning. Men KD är har skamlöst svikit allt och alla.

2011-02-03 @ 00:31:50
Postat av: Ronja

Tydligen går det inte att tiga längre, och nu har det gått hål på luftslottet!

2011-02-03 @ 00:42:09
Postat av: Stefan A

"inga homosexuella muslimer"...hahaha, nää är det belagt med dödsstraff så lär det bli ont om sådana, vad säger RFSU om det? RFSU och feminismen gör stora krokar kring muslimerna, största möjliga tystnad råder,ungefär samma som svenska regeringars obefintliga kritik av Saudis lika obefintliga flyktingpolitik och chans till medborgarskap i detta land, samt deras utnyttjande och rovdrift av billig arbetskraft från fattiga länder, annat är det med Grekland, där kan svenska politiker ta till brösttoner, märkligt vad oljan kan täppa till vilken politisk storkäft som helst...

2011-02-03 @ 08:53:56
Postat av: Stefan A

Just det WMB,vinterpresentmyndigheten borde vara en guldgruva för varje grävande journalist, dels pga. de groteskt höga "skadestånden" samt den inbyggda utpressningsmekanismen som borde gör varje mafioso gröna av avund....

2011-02-03 @ 09:06:50
Postat av: Robin Shadowes

MartinA, om dom tänker köra valsamarbete så bör domnog dölja det så länge som möjligt, helst tills ett par dar innan val-dagen. Svenska folket har levt med Alliansen i 5½ år och är hjärtligt trötta på sådana. Den röd-gröna alliansen har ju redan kraschat och det kommer dom andra också att göra.

2011-02-03 @ 09:20:34
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Skånepåg

OT

En motorjournalist som tydligen slagit huvudet ordentligt i ratten eller deltagit i för många krockskyddstester?Citat:

”Många har väntat på en starkare dieselmotor i Mini-bilarna och nu är den här. Med den i dessa dagar olyckliga beteckningen SD får Mini-bilarna en tvålitersdiesel med 143 hästkrafter och 305 newtonmeter men klarar trots det miljöbilsgränsen.”Detta platsar absolut bland det löjligaste jag någonsin läst av en motorjournalist!

Postat av: AWSvensson

Reportaget om IKEA och Ingvar Kamprad präglades av eftertankens kranka blekhet,det hade som sagt väckt starka reaktioner, inte som dessa vänstervridna arkitekter till detta minsta sagt skitprogram hade tänkt sig. I deras värld skulle proletariatet rest sig som en man och krävt Kamprad på hans sista krona allt för att stärka välfärden. En välfärd som idag fått en ny innebörd i form av ännu generösare asylhantering. Att man sedan sänder detta kritiska program om Saudiarabisk finansiering av moskéer är förvånande, mycket är redan kommenterat ,för vilket jag bifaller, men det som slog mig var att man ställde en bimbo tillhörande någon självutnämnd rörelse för byggandet av moskéer lite här mot väggen med konfronterande frågor, några konkreta svar fick man av förklarliga skäl inte, dessa kom ju som en överraskning, något denna kategori av tyckare inte är vana vid.

Varför utdöma fiktiva straff , 10 år ska vara 10år, enda syftet är att vilseleda opinionen mot högre straff vilka förledes att tro att de sitter dessa angivna år .

2011-02-03 @ 10:12:24
Postat av: Henrik

Verkligen anmärkningsvärd rökare från SVT.

Man bör även se "Defamation", som sändes häromdagen och även kan ses på SVT play, kontroversiellt om förintelsen.

SVT får tummen upp för detta.

2011-02-03 @ 10:36:50
Postat av: SD-medlem

Några gånger har SD-sympatisörer här torgfört sin befogade ängslan över att om de blir medlemmar i SD, så skulle de få försändelser från SD, som för omvärlden kunde avslöja sakernas tillstånd och att detta i sin tur skulle kunna leda till obehagliga konsekvenser.I mitt fall, som boende i Lund, har SD löst problemet på ett intelligent sätt.

Brev från SD har på framsidan en välgjord logotyp med en stiliserad orm(?) och minimal text REGION SKÅNE. På kuvertets baksida, på fliken, står REGION SKÅNE, 29189 Kristianstad.Brevet ger intryck att vara en officiell försändelse från förslagsvis Länets Hälso- och Sjukvård.Kanske är problemet löst lika klyftigt också i andra regioner?? - Fråga!

2011-02-03 @ 11:24:46
Postat av: AWSvensson

Hoppsan har det gått upp för de övriga partierna att det tillkommit ett, nåja för eller senare va de väntat.

Postat av: lassekolja

För det första var det svagt att inte Uppdrag "granskning" nämnde att SD-Göteborg kämpat i flera år mot moskébygget vid Ramberget.

För det andra är det bara att instämma med Thoralf att SD borde deltagit i Kvällsöppet.

Varken Svt eller TV4 tycks ha tagit till sig att förra höstens valrörelse faktiskt är över!?

2011-02-03 @ 23:52:52
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Peter

Jag har skrivit flera ggr till Uppdrag Granskning. Om den muslimska situationen i Uzbekistan där imaner predikar kontroversiella saker och där Staten måste gripa in, om BBC under cover mosque, om SaudiArabiens finansiering av tusentals islamistbyggnader i väst.

Tydligen har det öppnat upp ögonen.

Kvalificerad gissning är att "flyktingbarnen" tas med i något program framöver ....

2011-02-04 @ 18:56:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0