TRANSPORTS DÖDSDANS?


Läs artikel.

Socialdemokraternas kräftgång i opinionen beskylls väldigt ofta på Mona Sahlin, så även av mig. Jag var en av alla som jublade när Mona Sahlin valdes till ordförande för socialdemokraterna. Man behövde inte vara någon Einstein för att räkna ut hur det skulle gå.

Nu är inte bara Mona Sahlin orsaken till kräftgången. När LO-fack som t.ex. Transportarbetarförbundet behandlar sina medlemmar enligt ovanstående artikel så framstår utvecklingen än mer solklar och någon ljusning verkar inte finnas i sikte. Att fackliga företrädare kan bli så politiskt korrekta att de tappar allt bondförnuft är häpnadsväckande. Samtidigt är det en klockren bekräftelse på vilken återvändsgränd som facket och socialdemokraterna hamnat i.

Lyssna till detta radioinslag.

Det är dags att lämna dessa LO-fack om man är sverigedemokrat eller .....

Jag har fått följande mail till bloggen vilket jag till 100 procent instämmer i.


Hejsan (igen) Thoralf!

I veckan har det i Smålandstidningen (del av höglandspressen, som täcker Eksjö, Sävsjö, Nässjö och Vetlanda? varit en artikel om en kollega till dig, Björn Fäldt.

Han är alltså kommunfullmäktigeledamot i Vetlanda kommun, vi har bland annat sett spår efter honom på insändarsidorna.

Denna vecka var det en artikel om honom, där det framkom att han har blivit utesluten ur sitt fackförbund Transport för att han är sverigedemokrat. Detta tycker jag är oerhört upprörande. Det hela uppmärksammades även av SVT Smålandsnytt.

Jag har fått information om att det hela har anmälts till justitieombudsmannen.

Jag har dock inte sett något mer inslag på riksnyheterna men jag vill att SD reagerar på riksnivå, att detta kommer fram och att frågan drivs så att medlemskap i ett etablerat riksdagsparti inte får vara grund för uteslutning!

Det finns heller inte på Sverigedemokraternas hemsida. Vad sänder partiledningen för signaler till sina medlemmar rörande detta?!

Någon sa: Facket är en förening som själv beslutar. Jo, så må vara, men som medlem i ett fackförbund har du förmåner som du inte kan få som anställd på annat sätt. T ex försäkringar om du blir arbetslös. Någon som företräder dig gentemot arbetsgivaren osv.

Facket ska väl inte värdera dina politiska åsikter???

Och att politiskt tillhörighet ska vara grund för uteslutning är helt otroligt. Björn Fäldt får dessutom ofrivilligt ge ett ansikte för att du inte kan vara öppet sverigedemokrat, för det kan missgynna dig i ditt yrkesliv, etc. Något som jag själv befarar, jag får smyga med det. Hjälpa er så gott jag kan. Sprida information om fakta kring invandring och skapa debatt vid fikabordet och bland vänner, där så är lämpligt.

Detta menar jag att ni som har inflytande måste påverka, därför menar jag att frågan måste upp på riksnivå. Opinionen stöder er allt mer, det syntes bara i senaste väljarundersökningen när ni var uppe på 8,5%. Ni måste bädda för att fler ska kunna verka för SD, främst på kommunnivå, i fullmäktigesalar och vid nämndsammanträden.

Vilka ska Transport mer utesluta? Medlemmar som är aktiva i partier som vill öka koldioxidskatten och höja drivmedelskatter och därmed försämra villkoren för transportsektorn.

Kriminella? Religiösa? Långtidssjuka? Småbarnsföräldrar? Eller är det just bara sverigedemokrater?

Att vara sverigedemokrat och därför bli utesluten ur sitt fackförbund för det är förödande. Vad hände med Aftonbladets ”Vi gillar olika” – men inte sverigedemokrater?

Snälla, gör något! Dra i några trådar och hjälp Björn Fäldt, så inte andra medlemmar råkar ut för något liknande, t ex att fler fackförbund följer efter.

M v h
N.N.


Kommentarer
Postat av: kalle2

helt otroligt, detta är politiskt diktatur.Amnesty skriver i sina annonser:

"I vissa länder är det förbjudet att vara sig själv, är du en förbrytare?"förstå vilket diktaturland sverige är etablissemanget bestämmer vad folk skall tycka och tänka. och media är deras kattla.

verkligen hög tid att folk protesterar högljudt nu.

2011-02-19 @ 02:08:16
Postat av: Kalle2

det är martin Virelius som talar i SR. bild på fan-skapet.

http://www.transport.se/home/trp2/home.nsf/pages/704787E4803253F3C1256C9200451E09http://www.fackligarattigheter.nu/

i hela världen skall man ha rättigheter men inte svenskar i sverige.detta kommer jurister i EU troligen säga nej till, nån nytta skall man ha för EU medlemskapet. transportarbetarförbundets kreatur kunde bli åtalde och dömda för detta rättsövergrepp.nu måste arbetare ställa upp för varanda men denna gången är det MOT dom som skall representera oss. helt otroligt absurt med denna politiska korrekthet.fackpamparna i transport skyddar ju taxiförare som begår våldtäkter i tjänst, lastbilsförare som smugglar och jobbar svart, kör drograttfulla genom hela Europa. det är mångkultur det!

2011-02-19 @ 02:44:04
Postat av: kalle2

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/lo-vill-utoka-meddelarskyddet_5954179.svdundrar om wanja vill att meddelarskydd även skall gälla sverigedemokrater?om en svensk som är aktiv sverigedemokrat och jobbar hos exempelvis en taxifirma som ägs av invandrare och det finns missförhållande i firman.då kommer transportarbetareförbundet och LO och arbetsgivaren och arbetsförmedlingen och försäkringskassan gå samman och sätta dit arbetstagaren.

det är ett handikapp att vara svensk i sverige, ialla fall om man INTE är politiskt korrektinte ett ovanligt scenarie.

för några är sedan bedrev facket en kampanj mot en svensk tjej som inte ville teckna kollektivavtal på sitt lilla kafe. medans invandrarägda företag vågar absolut inget fackförbund ens kolla upp. janne josefssom på uppdrag granskning påvisade detta faktum.

2011-02-19 @ 03:15:08
Postat av: smart ide jag fick!

varför lägger inte de politiskt korrekta korten på bordet och erkänner att de inte vill det skall få finnas andra partier än 7 klövern.

det där flamset om främ-lings-fientlig-het är ju bara nåt de uppfunnit för att ta sig rättigheter att utöva sitt maktmissbruk. och garantera sin tillgång till skattepengarna.NU BÄSTA STATEGIN

##############""""""""""""""""""###########alternativet är nu att folk som inte vågar/ tillåts bli aktiva i SD istället kan gå med i alla 7 klöverpartier och bedriva SD politik(upplysning) på gräsrotsnivå.

skulle bli pinsamt om kommunalråd och fackpampar läxar upp folk vid första mötet och talar om vad som är tillåtet att tycka och tänka!

samtidigt hjälper de Sd som vanligt och röstar Sd 2014.

##########"""""""""""""""""""""""##############

2011-02-19 @ 03:32:29
Postat av: Tjadden

Fackföreningarna går i första hand arbetsgivarnas ärende.

Det låter ju övermaga kan man tycka att fackföreningar står på arbetsgivarnas sida, men jag har själv råkat ut för det här vid två tillfällen och likaså min son, som jobbar som lastbilsförare som får sparken för att han några dagar i veckan kommer en halvtimme senare till sin arbetsplats som var uppgjort med åkeriägaren, som helt plötsligt åberopar att min son inte passar den tid han ska börja på morgonen.

Transport var inte till någon som helst hjälp för min son, utan tog direkt parti för arbetsgivaren utan att ens ta kontakt med honom.

Den halvtimme senare ankomsten var i högsta grad giltig, enär min son måste lämna in sina barn på dagis två gånger i veckan och hans hustru tre gånger i veckan när hon inte jobbade nattskift på äldrevården.

Sägas skall att min son hade 4 mil till jobbet som han började halv sju men kom sju de två dagarna i veckan när han måste lämna in ungarna på dagis vid sextiden på morgonen.

2011-02-19 @ 06:18:05
Postat av: Tjadden

Man måste förstå att många chefer lider av Kafkasyndromet här i landet och ser Sd som en sjukdom., tyvärr så är det på det sättet.

Det vore bättre att sparka iväg alla med maktposition som bärare av detta Kafkasyndrom.

2011-02-19 @ 06:33:02
Postat av: Stefan K

Vore det lite stake i Björn Fälths kollegor skulle de mangrant ta ställning mot sitt eget förbund som visar en otäck syn på demokrati och en provkarta på diktaturfasoner. Om ett förbund till vilket medlemmarna betalar stora summor pengar varje år, börjar agera på gammalt öststatsmanér, så är facken ute på en väldigt hal och slirig väg. Vi får hoppas att medlemmarna upptäcker detta i tid och kliver av innan den barkar ner i diket.Denna gång en Sverigedemokrat, nästa gång...?Nu hoppas jag precis som insändaren, att ni i SD:s högsta ledning tar upp detta i plenisalens talarstol och förkunnar att detta är helt oacceptabelt.

2011-02-19 @ 06:40:57
Postat av: Anonym

Vad är "Kafkasyndromet"?Google kan inte ge något relevant svar!

2011-02-19 @ 06:57:54
Postat av: S-E Karlsson .

Det jag skriver nu har inget att göra med ovanstående ventilerat men jag måste skriva av mej . Vanvårdsutredningen startade år 2006 , en utredning som brör ca 30000 människor från ca 1920 tal till och med 1980 .

Det handlar alltså om barn som av olika anledningar blivit placerade på olika barnhem och som på dessa behandlats mycket hårt och orättvist , för att så småningom bli placerade som fosterbarn på olika orter runt om i Sverige . Placeringen som för de flesta var långt från födelseorten och därmed också långt från eventuella föräldrar och syskon , syskon som man upplevde som främlingar när man äntligen träffades efter många,många år ! Många av oss som fortfarande lever hamnade i fosterhem där man i många fall inte betraktades som barn utan mer som arbetshjon och behandlades i många fall sämre än djur ! Utredningen om ovanstående har hittills kostat från år 2006 till och med 2011 ca 50 miljoner

kronor. Avgörandet skjuts hela tiden framåt ,vilket betyder att allt fler av oss drabbade hinner lämna jordelivet innan ett beslut kommer om eventuell ursäkt från staten och kanske en liten ersättning som plåster på såren för den förlorade barndomen ! Hur länge ska vi som drabbats behöva vänta ? desom varit inhysta på barnhem och sedermera fosterhem borde ha förtur till den föreslagna eventuella ersättningen utan en massa diskussioner ! Av oss som är födda på 20,30, och 40 talen går den ene efter den andre ur tiden , snart är vi blott ett fåtal kvar !

Är det detta man väntar på ??

Fick igår ett brev som berättar om ytterligare utredningar , ärendet förskjuts hela tiden !

2011-02-19 @ 08:10:40
Postat av: Hulda

Facket är i samma kris som Sossarna. De kämpar med ryggen mot väggen. Då kan följden bli dessa absolut felaktiga beslut.

Man kan också se på hur många av "vanliga jobbare" som röstar på Partiet. Det antalet minskar för varje val.

Om antalet går ner ännu mera kan snart mångmiljonöverföringarna från Facket till Partiets kassa bli ännu mera ifrågasatt - den dagen kommer hela Rörelsen att skaka...

Många Fackföreträdare är livrädda för sina jobb och förmåner. Detta uteslutande är en varningssignal till övriga medlemmar att tiga och lyda order från överheten......

Sverige - en demokrati...??

2011-02-19 @ 09:01:26
Postat av: Skånepåg

Rekommenderad helgläsning på bloggen den "osynlige journalisten".Postat av: allemand

@Thoralf, efter mycket klagande funkar nu kommunikationen som jag tycker den bör funka. Ställde fråga till Carina H på riksdagsbloggen och fick svar inom en rimlig tid. Bra.

2011-02-19 @ 09:55:56
Postat av: Goten

Låt alla gamla fackfund gå i graven och starta nya. De är för politiserade för att kunna räddas.Postat av: MartinA

Den där Björn Fälth låter som en bra karl. Och det är ju hoppingivande, ni kommer behöva väldigt många bra människor som är villiga att företräda partiet 2014..

2011-02-19 @ 11:32:22
Postat av: Stefan A

Någon hjälp från etablissemanget är inte att vänta":SAKEN

TV4Nyheterna, TV4, 2010-09-22, kl. 07:00, inslag om sverigedemokrater som

nämndemän; fråga om saklighet

BESLUT

Inslaget frias. Granskningsnämnden anser att det inte strider mot kravet på

saklighet.

__________________

INSLAGET

Programpresentatören sa:

Sverigedemokraternas framgång i valet sätter också avtryck i domstolarna. Partiet

ska nu utse drygt 40 nya nämndemän i Skåne, något som kan skada domstolarnas

legitimitet.

I det reportage som följde sa reportern:

En nämndeman dömer tillsammans med domaren i domstolarna och utses av

kommun- och landstingsfullmäktige i proportion med valresultatet. I rättssalen får

nämndemännen skriva reservationer till domslut, men ska enligt lagen inte ta hänsyn

till sina politiska värderingar. […] Efter söndagens val står det klart att drygt att drygt

120 skånska nämndemän utses av Sverigedemokraterna, ungefär 40 fler än vid förra

valet.

En docent i statsvetenskap intervjuades och sa:

Man får ju hoppas att nämndemän från alla partier tar sitt uppdrag på största allvar

och följer lagen.

Sverigedemokraternas andre vice ordförande, Carina Herrstedt, fick besvara

2/2

frågan hur hon tror att en invandrare känner det som ställs inför en rätt där

kanske hälften av nämndemännen är sverigedemokrater och sa:

Jag hoppas att de inte känner det annorlunda. Det borde väl inte vara någon skillnad

vilken partibeteckning man har när man sitter som nämndeman, utan vi har så pass

kompetent valberedning och så pass kompetenta folk att det ska inte spela någon

skillnad.

ANMÄLAN

Anmälaren anser att det fördes fram grova anklagelser mot sverigedemokratiska

nämndemäns lämplighet. Enligt anmälaren strider inslaget mot kraven på

saklighet och opartiskhet.

AKTUELLA BESTÄMMELSER

TV4 ska utöva sändningsrätten sakligt (10 § i sändningstillståndet).

Kravet på saklighet innebär främst att uppgifter som är av betydelse för

framställningen ska vara korrekta och att framställningen inte får vara

vilseledande, till exempel genom att väsentliga uppgifter utelämnas.

I det sändningstillstånd som gäller för programtjänsten TV4 sedan den

1 februari 2008 finns inget krav på opartiskhet.

GRANSKNINGSNÄMNDENS BEDÖMNING

Granskningsnämnden, som konstaterar att något krav på opartiskhet inte finns

för TV4:s sändningar, kan inte finna att inslaget utformats i strid med kravet på

saklighet.

Detta beslut har fattats av granskningsnämndens ordförande Kerstin

Calissendorff efter föredragning av Lottie-Ann Lindström

Kerstin Calissendorff

Lottie-Ann Lindström"

Det är tydligen sakligt att utpeka nämndemän från ett enda parti,som inte ens tillträtt än!!! som opålitiliga, på samma sätt kommer även fackets odemokratiska aktiviteter att skyddas av etablissemanget....

2011-02-19 @ 11:53:48
Postat av: Nils Dacke

Förslag till Sverige demokraternas Riksdagsgrupp.Skicka snabbast möjligt ut en skrivelse till samtliga fackförbund och be dom lista upp vilka partier man kan sympatisera med och fortfarande bara medlem i aktuellt förbund.Eller för att förenkla det hela och spara papper. Ange dom i riksdagen aktiva partier man INTE kan sympatisera med och samtidigt vara medlem i.Och en helt annan sak

Var det föresten någon som såg senaste Antikrundan där dom visade upp boken om Rasbiologi i Sverige på 20:talet.Är det någon som har en aning vilket parti som då hade makten i SverigePostat av: Kalle

Viktigast av allt är att ni tar upp frågan om den uteslutne Björn Fälths uteslutning ur facket i riksdagens talarstol. Då får det politiska etablissemanget stå där med byxorna nere vid knäna och svara/försvara på hur detta är möjligt i sverige.LAGstifta om arbetsmarknadsfrågor som i andra länder. Det skall inte vara något för fackföreningar att godtyckligt besluta om i gråzoner mellan facket och arbetsgivarna.Låt Svea Rikes Lag istället styra arbetsmarknaden istället för kollektivavtal!!!De politiskt inkorrekta personerna skulle tjäna på detta i rättvisans namn.

2011-02-19 @ 12:03:21
Postat av: Måns

Helt otroligt hur media censurerar SD. Så har det, vad jag vet, inte skrivits ett enda dugg om SD:s krav på att STASI-arkiven ska öppnas, även vad beträffar svenska landsförrädare.Demokrati betyder folkstyre. Men hur ska folket kunna styra utan att ha tillgång till information. Menar kommunisterna i media att vi ska ha det som i DDR eller Sovjet?- Troligen är det så illa.Men public service då? Menar SVT och SR att demokratiparagrafen i avtalet för respektive etermedia ska tolkas som man gjorde i Sovjet och DDR?

2011-02-19 @ 12:12:28
Postat av: Ludvig

Ja ska man skratta eller gråta? Nog trodde man att svensk fackföreingsrörelse var mer rakryggad. Men nej.

2011-02-19 @ 12:15:22
Postat av: Robin Shadowes

Nu har Paris Hilton också gått och blivit mohammedan. Det skall tydligen vara en mohammedan i år.JEDDAH - Saudi Arabia - Former American socialite, Paris Hilton has converted to Islam, her spokesman, Ian Brinkham, has revealed to CBS news.

"She has been toying with the idea for quite a while now and when she was imprisoned at Century Regional Detention Facility in 2007, she encountered a few people who had already converted," Mr Brinkham said.

By converting to the Muslim faith, Paris Hilton has decided to shun her old life as a celebrity skank.

Speaking from an Islamic study retreat in Jeddah, she said: "I have now found total peace in my life. Before, I used to be known as an STD-ridden streetwalker , a 'hoe' and a person of loose morals, but now, things have changed. Allah be praised."http://www.dailysquib.co.uk/entertai...-to-islam.html

2011-02-19 @ 12:15:27
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Kalle

Googleöversättning av ovanstånde om Paris Hiltoneddah - Saudiarabien - Tidigare amerikansk socialist, Paris Hilton har konverterat till islam, hennes talesman Ian Brinkham, har uppenbarat för CBS nyheter.

"Hon har lekt med idén till ganska länge nu och när hon fängslades på Century Regional Detention Facility år 2007 mötte hon ett par personer som redan hade byggts om," Mr Brinkham sa.

Genom att konvertera till den muslimska tron, har Paris Hilton beslutat att sky hennes gamla liv som kändis Skank.

Sett från en islamisk studie reträtt i Jeddah, sade hon: "Jag har funnit total frid i mitt liv innan, jag brukade vara känd som en STD-ridit Streetwalker, en" hacka "och en person av lös moral, men nu. , har saker förändrats. Allah vara beröm. "

2011-02-19 @ 12:20:45
Postat av: Anonym

2011-02-19 @ 12:53:42
Postat av: Tjadden

7 klöverns landsförräderi känns så overkligt, med den envåldshärskare som givit grundplåten till detta pågående landsförräderi var ju mångkulturivraren Olof Palme som startade massinvandringen.Egentligen så borde man redan på Paimes tid gjort yttringen om honom som landsförrädare men det gjordes inte, för ingen kunde ana sig till att ännu ruggigare typer skulle göra allt för att förstöra vårt land för oss svenskar.Ingen trodde väl att denna vansinniga massinvandring skulle kulminera med Bengt Vesterberg och att efterföljarna skulle fortsätta i samma spår fram till Reinfeldt som är etter värre än alla tidigare statsministrar att framstå som landsförrädare.Personligen tror jag inte att nuvarande regim får sitta kvar fram till valdagen 2014, det finns motståndskrafter som kommer att ta lagen i egna händer och skulden för detta kommer att läggas på Reinfeldt!

Alltså ett misstroendevotum lär komma mot högeralliansen sanna mina ord.

2011-02-19 @ 13:40:43
Postat av: Magentan

@ Måns

Som jag ser det styrs hela svenska media av vänstern å ena sidan, samt liberaler ("folkpartister") å andra sidan. Bägge dessa grupper har som gemensamt mål att krossa SD. I deras kamp att nå detta mål ingår total medietystnad om SD, givetvis med undantag för förvanskade SD-citat och andra förtalskampanjer MOT SD.Självklart kommer man aldrig någonsin i radio, TV eller tidningar ge någon som helst information om SD-krav eller annat av SD:s riksdagsarbete som skulle kunna tolkas positivt av allmänheten.

En liten del av riksdagsdebatterna direktsänds emellertid i TV (ännu så länge). På det sättet kan även en del av den stora majoriteten svenskar som aldrig läser på nätets politiska sajter också få en liten glimt av verkligheten och den rätta bilden av SD.Men jag anser att behovet av en "informations-tidning" från SD, som delas ut till samtliga hushåll ett par gånger per år är mycket stort.

2011-02-19 @ 14:04:45
Postat av: Lasse

Vad har hänt med http://www.status.st/ ?

Där kunde man tidigare se SD's resultat i alla opinionsundersökningar.

2011-02-19 @ 14:10:13
Postat av: MartinA

Postat av: Tjadden

2011-02-19 @ 13:40:43

"..Personligen tror jag inte att nuvarande regim får sitta kvar fram till valdagen 2014, det finns motståndskrafter som kommer att ta lagen i egna händer och skulden för detta kommer att läggas på Reinfeldt!.."

Folkliga, utomparlamentariska uppror fungerar bara när en betydande andel av befolkningen står bakom upproret. Och i en demokrati som sverige ändå är så är det meningslöst med våld om du har en betydande andel av befolkningen bakom dig eftersom du kan ta makten helt legitimt.

Förhoppningsvis talade du bara om att väcka misstroendevotum.

2011-02-19 @ 14:21:46
Postat av: Storsvensken

Det moraliska förfallet inom fackföreningsrörelsen och socialdemokratin är nära nog så stort det kan bli.Historien upprepar sig. Romarriket moraliska förfall pågick under trehundra år. Det samhälleliga upplösningstillstånd som vi ser idag går mycket fortare.

2011-02-19 @ 15:03:41
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Kommunstyrelsens ordförande i Katrineholm Göran Dahlström ( S ) jublar att Katrineholm gått om Strängnäs i befolkningsutveckling. Men tittar man lite på Katrineholm så vill man ställa denna fråga till Göran D. " finns det ett samband mellan befolkningsökningen och socialnämndens underskott ". Man kan väl här konstatera att denne sosse tror att folk ute i stugorna är idioter. Trots valförlusten fortsätter S samt transport som ingenting hänt, men det kanske vi SD:are ska vara glada för.

2011-02-19 @ 15:43:14
Postat av: Magentan

Precis som Lasse undrar jag också:VAD HAR HÄNT MED

http://www.status.st/Denna adress var ju en av de mest intressanta sajterna. Där fanns ju ALLT om hur SD låg till röstmässigt sedan flera år tillbaka plus jämförelser mellan alla olika partier och väldigt aktuell uppföljning omedelbart efter opinionsmätningarna. Flera ovärderliga diagram både på längden och tvären.

PANIK ...!

2011-02-19 @ 16:05:01
Postat av: Skånepåg

@ MagentanKolla bifogade URL

Postat av: Magentan

TACK Skånepåg!!! Du räddade min dag!

(Nja, lite överdriver jag väl nu kanske, men nästan i alla fall.)

:)2011-02-19 @ 16:38:39
Postat av: kalle2 viktigt synvinkel läs

jag blir så trött, det kommer aldrig hända, att Sverige blir svenskt igen!

de politiskt korrekta har byggt upp hela sina liv kring att tjäna pengar på att sälja ut sverige och alla dess naturtillgångar och företag och allt.så länge de har kontroll över tv och tidningar så kommer väljarna att blint tro på vad ser och hör i media. och alla kommer tro att bara de håller tyst och lyder så drabbar det inte dom själva.

varför det måstes sparas och läggas ner har de fått förklaringar på av kommunalråden och media.nu kommer de andra medlemmarna i transport, knipa käft och låtsas som de inte gillar SD, men många kommer smyg rösta på sd 2014, resten som tror sig gynnas av 7 klövern röstar på dom.DET ENDA KRAFTFULLA ÄR ATT STARTA EGET MEDIABOLAG MED TV OCH RIKSTÄCKANDE TIDNING.får medelsvensson läsa det vi redan vet här så kommer de /våga)reagera. inte annars.alternativet kanske är om sverigevänliga börjar mulvada sig in i fackförbunden och de andra partierna och påverkar innefrån.

med denna utsltning av en SDáre så har de visat att 7 klöverns kreatur inte har några skrupler.om det fortsätter som det gjort hitills med accelererande sverigefientlig agenda , så om 10-15 år kommer EU´s Europa-arme att bevaka svenskar med sverigevänliga åsikter. hela Sverige blir som ett Ådalen 1931.redan nu är läget kritiskt, om man skulle demonstrera sverigevänligt budskap på 1 Maj. Så skulle vänsteraktivister dyka upp, sedan kommer polisen och griper de som är sverigevänliga och dessa döms för "vit-makt" och "rasi-ist" hets.7 klövern fattar detta och har ändrat lagen så yrkesmilitär tillåts nu sättas in ifall Svenskarna skulle vakna upp.enda räddningen är om SD får 20-51 procent i valet 2014.

Utlänningarna kommer aldrig släppa ifrån sig Sverige frivilligt. Svenskarna som är väldigt konflikträdda kommer krypa undan mer och mer, och allt mindre smulor slängs till Svenskarna.

utlänningarna utbildar sina barn till advokater,läkare,statskunskapexperter som blir politiskt sakkunninga i departimenten. de håller redan på att ta över instans för instans.sedan finns ingen rättighet för en (pursvensk)person att hävda några rättigheter bara för att dennes föräldrar växt upp i sverige förr i världen då bara svenskar levde här!

2011-02-19 @ 16:58:26
Postat av: kalle2

i transportsektorn finns nu mest utlänningar som jobbar och fackpamparna vill då inte ha in Sverigevänliga i fackliga organisationen, då kommer deras politsikt korrekta fjäskande under alla år vara förgäves.nu utbildas mest utlänningar till taxiförare,bussförare,lastbilförare för de har förtur pga av de står längst bort från arbetsmarknaden, så en svensk som vill ha lastbils ,busskort får det inte. om man inte är rik och kan betala 30 000-40 000 kr ur egen ficka.likadant är det inom äldrevården, invandrar får utbildning som sedan blir enhetschefer inom kommunens äldrevård. sedan när vårdplatser måste minska pga besparingar. så fårt inte svenskar nån vård och det blir pallitativ vård istället. sängläge i 3 månader sedan lunginflamation pga av det och sedan en spruta så hjärtat slutar slå. så är det nu redan. hur skall de då bli om 10 år?kommer utlänningar som är enhetschefer,sjuksköterskor,biståndshandläggare att ge vård till svenskar eller till sina landsbröder och systrar som har släktingar som kommer höra av sig om de nekar?

det blir svenskar som får acceptera beslutet att inte få vård och hjälp. politiskt korrekta svenskar som jobbar inom vården vågar inte neka utlänningar vård och platserna är begränsade. så det blir du och jag som inte har några rättigheter när vi behöver hjälp.

2011-02-19 @ 17:23:49
Postat av: Skånepåg

En biskop i Storbritannien som tar bladet från munnen och säger sanningen, till skillnad från det mähä till biskop som predikade den nultikulturella utopin i Storkyrkan vid Riksdagens öppnande i september i fjor.

Postat av: Tjadden

Martina AJag tror på parlementarism i första hand, men när den inte fungerar ur demokratisk aspekt så infinner sig våldet som protest.

Sverige har ju haft många uppror under tidens gång och vad talar för att inte det kan hända igen?

2011-02-19 @ 18:00:33
Postat av: Magentan

@ Kalle2Jag måste tyvärr hålla med dig i varenda mening av det du skriver.Så illa är det i Sverige! :(

2011-02-19 @ 19:24:18
Postat av: Magentan

@Tjadden, som skriver: ” Sverige har ju haft många uppror under tidens gång och vad talar för att inte det kan hända igen?”Det finns flera anledningar. En har ”Kalle2” påtalat här ovan: ”Svenskarna som är väldigt konflikträdda kommer krypa undan mer och mer...”

En annan är att pursvenskarna under flera decennier nu har blivit både kuvade och indoktrinerade av ”överheten” (dvs politiker och massmedia).Jag vill absolut inte ha något våld. Jag vill att svenskarna ska vakna och att makthavarna ska besinna sig innan det är för sent!

2011-02-19 @ 20:30:09
Postat av: Nils Dacke

Är det någon som läst motiveringen till att Svensk militär får sättas in mot Svenskar i sitt eget land enligt nya gundlagen

2011-02-19 @ 21:08:37
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Vi Sverigedemokrater är några riktiga "odjur"!

Jag tyckte det skulle vara kul att undersöka om mina klasskamrater var kvar i livet nu när man nått en anständig ålder. Man skildes ju efter den 8-åriga folkskolan, och sedan har man ju vandrat runt i hela Sverige. Vi hade något "10

årsjubileet" 1964, men sedan vart det tyst och fridfullt. StayFriends var en site som jag erbjöds

att bli medlem i, och flott skulle det vara som sagt, så jag blev sk "guldmedlem", så jag kunde maila om så behövdes. Och se...en av dessa fanns i registret, så vi konverserade om en del. Han bodde kvar i samma stad, där vi avslutade vår folkskola.

Vi kom in på vad vi sysslade med och våra fd yrken,

och naturligtvis berättade jag, att jag fortsatte

det yrket jag hade vid 10 årsjubileumet, alltså

i Flygvapnet i hela 28 år. Men så nämde jag att jag satt numera för SD i kommunfullmäktige så gammal jag är. Och tänka sig, denne hycklare "stängde" av kommentatorn oss emellan. Sååå, går det om man är en enveten Sverigedemokrat,

och inte gråter jag blod för detta. Jag om någon har en mycket hög svansföring, och "trollen" veta icke vem de har att göra med...:-)

2011-02-19 @ 22:21:57
Postat av: Tjadden

MagetanJag bävar inför tanken på att det skulle bli ett inbördeskrig och jag som hatar allt slag av våld.Vi har 45 kriminella ligor i Sverige och alla sysslar de med våld eller hot om våld.Jag skrev tidigare på denna tråd att det finns motståndskrafter som vill göra upp med dessa kriminella gäng, fast än så länge finns dessa planer i andra Europeiska länder, men sådant här smittar av sig, det här får vi vara på vår vakt med, för jag vill inte vara med om denna utveckling.

2011-02-19 @ 22:56:45
Postat av: Robin Shadowes

Ledsen, men det där om Hilton verkar vara tagit från en humor-sajt. Måste sluta slösurfa när jag är trött.

2011-02-20 @ 01:43:22
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Erik E

Vet inte om det fanns anledning att jubla åt Sahlins tillträde. Det viktiga är ju att sossarna ändrar sin politik i invandringsfrågor, som danska sossarna har gjort. Det allra bästa vore om s finge en partiledare som insåg att förhandlingar med sd är en väg tillbaka till makt och inflytande och var villig att acceptera medias kritik för detta. På den punkten var väl Sahlin så långt ifrån man kunde tänka sig.

2011-02-20 @ 11:18:26
Postat av: Inge Sandén

Sverigevänner:

Av dagens kommentarer tycks många ha gett upp hoppet,att vi skall lyckas med att återta vårt land.

Så är det inte.

När Jan Miild satte igång med sitt BGF och började ifrågasätt kryptokommunisterna i EXPO,var det endast ca 15000 pursvenskar som fattade vad detta EXPO var och vilka sverigefientliga krafter som arbetade där.

SD fick i valet 1998 visst 15000 röster.

Trots allt media motstånd mot Sverigevännerna,var vi i.a.f.i valet 2002 62000 som fattat,vilka starka vänsterkrafter vi fått emot oss.

Vad som än händer i framtiden,finns det fortfarande en miljon pursvenskar,som är beredda att kämpa för sitt land.

Om det inte vore så hade ju inte SD i valet 2006 fått 167000 röster och i valet 2010 360000 röster.(20000 r.smusslades bort av av de sverigefientliga vänsterkrafterna.)

Prognosen för 2014 ligger på 500000.

Några orsaker och vad vi skall göra.

1)Fler och fler lär sig att inhämta fakta från internet.

2)Att partiet får så god ekonomi,att en tidning med alla fakta SD-kuriren kan spridas till landets hushåll 2 gånger om året,var ett bra förslag.

3)Att vi mera tar upp just detta med blågula frågor och undviker inbördes trätor.

4)Ris och Ros skall alltid gå ut på att vi inte tror på det mångkullturella samhället och förstå vilka ömma tår vi trampat på.

Transportbasen som uteslöt Sverigedemokraten skall klassas som en liten Kadaffi.

Alla fackbasar värnar bara om sin egen position och skiter i Sverige.

Vissa förändringar är redan märkbara.

Så här skrev Smålandsposten för någon vecka sedan.Själva begreppet ensamkommande flyktingbarn kan uppfattas missvisande.

Barnen är sällan barn,de är heller inte med automatik flyktingar eftersom flyktingstatus först måste utredas.

Ofta är de inte ens ensamkommande i meningen att de saknar släkt eller band till personer som lever i Sverige.

När ni träffar vänner och bekanta och samtalen leder in på politik,ta då upp den största bluff som svenska folket blivit utsatta för,att kalla ganska så välmående ungdomar för barn,som söker sig till Sverige för ett bättre liv, är ju i och för sig inte så konstigt.

Men det är vänsterkrafterna som har en strategi i sitt nya påhitteord "ensamkommande barn" för att väcka känslor hos snälla människor som inte är så insatta i människosmuggling och de moderana kommunikationsmedlen,som sprider sina budskap om de naiva svenskarna snabbare än blixten.

Har ännu inte mött någon som säger emot,när man tar upp denna fråga.

Ni som kan länka,länka till alla duktiga Sverigevänlga skribenter,utan intellektuella som kan hantera ordets makt,tar det längre tid att nå ut till pursvensken.

Sista ordet om moskeébygget i Borlänge är ju inte sagt,kanske dalkarlarna blir de första att återuppliva sina förfäders kamp för Sverige.

2011-02-20 @ 11:40:02
Postat av: Roberth

Jag blev av med jobb och tjej för jag valde det enda alternativet i svensk politik SD!

2011-02-20 @ 15:47:14
Postat av: lassekolja

Jag är näst intill övertygad att facklig uteslutning av Sverigedemokrater enbart slår mot respektive fackförbund(oavsett vilket) och verkar positivt för SD. Mycket tyder på att åtgärden är ett av dom sista "panikhalmstråna" för att försöka rädda sossarna (inkl. sossefacket) men som förmodligen (och förhoppningsvis) är dömt att misslyckas. Jag tror att vi bör tacka LO för hjälpen och kan hädanefter räknain LO i raden av SD:s valarbetare!

2011-02-20 @ 16:29:20
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Micke

# Roberth

Var glad för att du blev av med en sån ynklig kärring!

2011-02-20 @ 19:06:12
Postat av: maminka

Roberth, och min dotter är osams med mig för att jag valde som du, det enda alternativet i svensk politik - SD som du. Det värsta man kan göra är att svika sig själv och det gör vi inte.

2011-02-22 @ 00:38:24
Postat av: Anonym

Roberth, och min dotter är osams med mig för att jag valde som du, det enda alternativet i svensk politik - SD som du. Det värsta man kan göra är att svika sig själv och det gör vi inte.

2011-02-22 @ 00:39:08
Postat av: kale

roberth Ni kan hitta nya sverigevänlig tjej på datingsatjen Happypancake. skriv en sverigevänlig presentation och länka i den till internet sajter som denna. då vet Ni från början om det är en raggryggad och bra tjej som blir intresserad.Ni kanske kunde få nytt jobb inom sd, i kampen för svenskarnas framtid behövs det många.

2011-02-22 @ 18:48:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0