SVENSK MEDIA TIGER ÄNNU EN GÅNGLänk till BBC

Idag höll den brittiske premiärministern David Cameron ett tal vid en säkerhetskonferens i Munchen. I sitt tal sa han att mångkulturalismen hade misslyckades. Hans tal kan liknas vid ett eko från Tysklands förbundskansler Angela Merkell som också dömde ut det mångkulturella experimentet i sitt hemland. Var Frankrike står i detta sammanhang har Niclolas Sarkozy uttryckt vid ett flertal tillfällen. Därmed borde det finnas en ganska bred majoritet inom EU som är beredda att ta ett krafttag mot islamiseringen av Europa.


Jyllands-Posten

I utländsk media har David Camerons tal uppmärksammats men som vanligt har vi inte sett en rad om detta i svensk media utan endast på bloggar. Man kan ju undra vem överkuckun är som sitter och sköter censuren för alla svenska tidningsredaktioner. På något annat sätt går det knappast att tolka den svenska likriktade journalistiken.

I svensk media ser det ut så här.Jimmie Åkesson har kommenterat David Camerons tal på Newsmill, vilket jag återger här nedan.
UPPDATERING!

SVT kommenterade talet i Rapport-sändningen 19:30

Kommentarer
Postat av: Kurtan

East is east, and west is west, and never will they meet !Var det någon känd person som sa. Vet tyvärr ej vem. Sant är det dock vad gäller de som kommer från islamska länder....FR var, är, och kommer alltid att vara en landförrädare i mina och många andras ögon.Throw him and his ilk out before it is to late....MVH

Pursvensk och stolt över det !!!

2011-02-05 @ 19:40:03
Postat av: Rune

"Man kan ju undra vem överkuckun är som sitter och sköter censuren för alla svenska tidningsredaktioner."

---------------

Det har jag också undrat i några år. Faktiskt sedan Estonia-förlisningen.

Jag läste då på nätet helt sensationella artiklar i Finanstidningen som inte kommenterades med ett enda ord i den ordinarie pressen eller i etermedierna.

Då började jag undra om det inte finns någon slags central som bestämmer vad som får komma fram i medierna. Frågan är: Var finns den? Och vilka är de?

2011-02-05 @ 19:43:39
Postat av: Funtaren

Newsmill ja. Jo, Jimmie försökte säkert, men jag får väl återanvända Thoralfs grepp och citera denna artikel på Newsmill:""Knappast oväntat dock. Det är väl så att hr övercensorn anser att inte ens denna sverigedemokrats artiklar "tillför något nytt".

2011-02-05 @ 19:48:02
Postat av: J B Doe

@KurtanCitatet kommer från den engelske författaren Rudyard KiplingJ B Doe

(Leg Besserwisser)

2011-02-05 @ 20:22:25
Postat av: Dumle

Någon svensk Goebbels existerar inte, men en närmast sjuklig medial självcensur. Allt som kan tolkas negativt för sjuklöverns mångkulturella politik skall tigas ihjäl. Att många svenska journalister finns i Stasis arkiv är inte förvånande. De drivs inte av någon beundran och försvar av det fria ordet. Tack gode Gud för Internet.

2011-02-05 @ 20:32:22
Postat av: Systemfel

Utvecklingen i vårt omedelbara närområde, i Egypten, Tunisien, Mellanöstern och resten av Nordafrika, gör att gamla sanningar inte längre gäller. Vi rör oss mycket snabbt mot en helt annan omvärld med helt nya osäkerheter.Idag är det inte bara världsekonomin som är i gungning utan också världsordningen. Så varför tror Europa att man inte längre måste investera i försvar och säkerhet?"Läs hela Natos generalsekreterare Anders Fogh Rasmussen München-talhttp://www.nato.int/cps/en/natolive/opinions_70400.htmhttp://www.newsmill.se/artikel/2011/02/05/viktig-l-nk-nato-uppmanar-till-upprustning-pga-oron-i-egypten

2011-02-05 @ 20:47:40
Postat av: Martin J

Nu har miljöpartiet flera gånger tagit upp Peak Oil. Senast är det Stockholms oppositionsborgarråd Per Bolund (MP) som tar upp det i en debattartikel i SvD.http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/stockholm-efter-peak-oil_5905225.svdEtt bra blogginlägg som tar upp detta hittar man hos bloggaren Flute-tankar;http://flutetankar.blogspot.com/2011/02/annu-en-mp-politiker-kommer-ut-om-oljan.htmlDet brinner i knutarna nu om SD skall kunna få trovärdighetspoäng på att även de ta upp Peak Oil som ett påtagligt problem för svensk välfärd, svenska jobb och Sverige som fungerande nation!Samtidigt har spotpriset för ett fat Nordsjöolja (Brent) passerat 100$ och vi lär se 150$ inom något halvår/år. Tillgång och efterfrågan kallas det. Vill man tjäna lite pengar under 2011 skall man alltså investera i någon Warrent eller ETF som har Olja som underliggande tillgång, gärna med hävstång för att maximera sin vinst.

2011-02-05 @ 21:51:51
URL: http://smgodis.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Tänk vad furundrad man blir ibland,i o med

jippiesvenskarnas något bristfälliga godkänt statistik i skolan,så kommer det ett program om deras mödosamma kamp i SVT68 på måndag.Tänk att det kan slumpa sej så att SVT68:s avd för

folkuppfostran prickat så rätt i tiden.Ladda med läsk och popcorn framför tv:n så skall ni få en dos Boljevik manipulation er tillhanda.

Pensionsräddarna skall hottas upp lite.Heja Olga, Oleg ,Katrina, Pjotr mfl.Sparka Eva Hamilton.

2011-02-05 @ 21:58:59
Postat av: Gubben o Gumman

Sätt Camerons tal o Merkells tidigare i relation till Maud Olofsson och centerpartiets utspel.

Cameron återger bara verkligheten.England Tyskland Frankrike Danmark mfl har börjat reagera på multikulti ,och muslimernas "krumbukter"Tittar man på "Clownfeldt" och tex Fru Olofssons

uppträdande och utalande i frågan,så får man nog seriöst börja fundera på vad för hund som är begraven i Sverige,det kan vara mycket allvarligt.Det finns ingen realism el verklighet i deras sätt att bedriva landets styrning.Gubben o Gummans stalltips är att det är Saudidollar som spökar i Sverige,så fullständigt ologiskt som 7-klövern agerar gentemot andra Europeiska länder,så är det något skumt minst sagt.Det är något som inte stämmer med "Clownfeldt" och dom "nya moderaterna",historiskt sett är det ju

ideologier el pengar, som förstört länder på olika sätt,varför skulle det vara annorlunda i Crazyland?Maud Olofssons utspel kan vara "målvakterie" åt "Clownfeldt",partiet kanske skall gå upp i M?

Göran H och KD är ju helkörda redan.Att landet har lansförädare på redaktioner står väl klart för alla här,men hur ser det ut i det politiska toppskiktet sådär 35 år tillbaka?"Tomrutan" i svensk press,är inget annat än manipulation/censur av r-vhålen på Sveriges redaktioner,så agerar inga andra länders journalister, avskyvärt är vad det är.Pressklubben kan byta namn till "Tjänstefelet"

KGB centralen börjar bli lite omodernt.Skall Sverige överleva måste dessa bort både på redaktioner samt i tv rutan,film, teater.

Hela dj-vla landet är ju totalinfiltrerat av dessa.Inom 15 år så har Sverige tre block : Röda, blåröda

samt Sverigeblocket, hur eller hur.Gubben o Gumman skriver som....... (fyll i här AW Svenssson) utan koppling till.... (här med )

2011-02-05 @ 22:43:26
Postat av: Peer Pedersen

Svensk politik kan väl bäst jämföras med de tre apor:

Inte se, inte höra och inte prata...

2011-02-05 @ 22:48:56
Postat av: Storsvensken

Det har onekligen hänt en del såväl i Tyskland som Storbritanien sedan Tony Blair deltog som vallokomotiv för Socialdemokraterna inför valet 2006 ivrigt dunkande Göran Persson i ryggen i hopp om att en "nyttig idiot" skulle locka såväl S-väljare som all världens desertörer till de svenska köttgrytorna.Är det någon som tror att Reinfeldt stämmer in i kören till Merkel och Cameron ? Jag tror det inte. Sverigedemokraterna får fortsätta med att dra hela lasset. Alliansen har bestämt sig för att köra Sverige så långt i botten så vår enda räddning blir den väpnade kampen.

2011-02-05 @ 23:19:40
Postat av: Nils Dacke

Jag vet inte om det är inbillning men jag tycker mig se svaga tecken till att journalister börjat öppna ögonen som kattungar som växer till sig.Läs texten i Östran Kalmar"Nykterhetskämpe fast i tullen med 1500 liter alkohol

Medåtalad skulle använda spriten på sonens omskärelsefest"

Postat av: OT

@Nils Dacke: "Nykterhetskämpe fast i tullen med 1500 liter alkohol Medåtalad skulle använda spriten på sonens omskärelsefest"Antar att det måste vara för medicinskt bruk då...

2011-02-06 @ 00:39:01
Postat av: Robin Shadowes

"Är det någon som tror att Reinfeldt stämmer in i kören till Merkel och Cameron ? Jag tror det inte. Sverigedemokraterna får fortsätta med att dra hela lasset. Alliansen har bestämt sig för att köra Sverige så långt i botten så vår enda räddning blir den väpnade kampen."Hur var det nu landsförrädaren uttryckte det? Nåt i stil med att det finns en föreställning hos många att mångkultur inte fungerar. Nej, han kommer inte sålla sig till skaran av andra länders ledare. M/S Svea går med stadig kurs mot isberget och Kapten Grogg(y) (Reinfeldt) har låst fast rodret. Han har även dumpat alla livbåtar, alla utom en...

2011-02-06 @ 01:43:58
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: ulrika

Ingen rolig läsning om William Petzäll.

Han skandaliserar både sig själv och partiet.

Otroligt synd ,han var mycket duktig och påläst.

2011-02-06 @ 08:54:02
Postat av: Nils Dacke

Varför spelar regeringar alltid med "falska kort"Läs den spännande historien och på samma sätt håller det på med

Estonia

Tsunamibanden

Bill Och Bull och WikileaksOch så vidareMan kan undra vem politiker jobbar för, och inte är det det vanliga folket i alla fall

2011-02-06 @ 08:54:27
URL: http://www.jallai.se/
Postat av: MartinA

Samma agerande som merkel troligtvis, stasiagenterna sitter och diskuterar intensivt just nu hur de ska dämpa nyheten. Det är därför nyheten kommer 24-48 timmar eftr här i sverige.

2011-02-06 @ 08:58:13
Postat av: Stefan A

FK har fått order om att kolla utlandsbetalningarna...tydligt att SD gör skillnad....

2011-02-06 @ 09:05:17
Postat av: Nils Dacke

Vissa saker är märkliga.

En sak som uppmärksammats på bloggar som ligger mera på den invandringskritiska sidan har, rapporterat om David Cameron och hans kritiska tal om mångkultur.Om man gör experimentet att söka på Google efter nyheter på Svenska och David Cameron är det inte många träffar på tidningsartiklar hos Svenska tidningar.

Faktisk har SVT Play ett klipp från konferensen men den är inte textad och uppmärksammas troligen inte av många, men SVT Rapport har haft ett nyhetsinslag , se länk.Men var är övrig press. Får eller vågar dom inte presentera nyheter på ett riktigt sättPostat av: allemand

@ulrika, hur kan man vara så j-la dum? Tur att det händer nu och inte under valåret. I mina ögon är han bränd inför pressen och våra motståndare.

2011-02-06 @ 09:49:32
Postat av: allemand

@Martin J, lägg ner, ingen är intresserad av ert svammel annat än miljömuppar som förlorat slaget om klimatet.

2011-02-06 @ 09:51:22
Postat av: ulrika

Jag blir en smula ängslig när jag läser på Flashback, antydningar om att dricks ganska friskt vid många Sd tillställningar.Det görs det alldeles säkert även inom de andra partierna,men alkohol leder sällan till något gott.Kanske man kan arbeta fram en alkohol policy .Det är ju ett stort ansvar att på bästa sätt förvalta alla de röster ni fått av oss väljare.

Petzäll dabbningen skedde förvisso privat men drabbar likväl partiet mycket hårt.

2011-02-06 @ 10:12:22
Postat av: jägarn

Frankrikes president Sarkozy, Tysklands förbundskansler Angela Merkel och nu Storbritaniens premiärminister David Cameron säger att månkulturen för Europa är ett misslyckande. De säger samstämt att de skall kämpa mot mångkulturen. De har sent om sider upptäckt att muslimer inte går att integrera. I svenska medier råder det total tystnad om vad Europas stora ledare tycker och säger.

2011-02-06 @ 10:30:03
Postat av: AWSvensson

Under har hänt för, TV4 av alla kanaler nämner i förbigående ,utan att kommentera förvisso,David Cameron offentliga slakt av det mångkulturella.

Läste i ett i min bil kvarlämnat exemplar av Aftonbladet, köper och läser av princip inte denna smörja, en ståndpunkt som absolut inte vacklade. Artisterna i schlagerfestivalen skriver under ett öppet brev: Nej till rasism, detta föranlett av utgången av valet som kom som en chock för många.

Människors lika värde blir åter på tapeten. Efter att passerat några sidor så för att nämna någon. Richard Olsson programledare för detta jippo vill återfödas som en onanerade apa, det är verkligen signifikativt för programledaren och dess artister. Att jag lämnade spektaklet åt sitt öde behövs knappast tilläggas, jag kryssade mig fram med andra program . Så får man läsa "Fattiga får köa längre än rika för operation", så var det med människors lika värde. Fylleri så tidigt på morgonen kan GoG knappast begära.

2011-02-06 @ 10:30:17
Postat av: AWSvensson

Det blir en uppgift för ThorAlf och andra personer som uppnått mogen ålder att försöka få lite disciplin på alkoholen i partiet. Är själv ingen nykterist , men en öl och några centiliter gammel dansk så är avslappningssyftet uppnått. Rent fylleri lämnade man i just den åldern som William Petzäll befinner sig.

2011-02-06 @ 10:42:29
Postat av: Lotta

OT/ Nu försvarar jag inte William Petzälls uppförande men är det någon som tror att media gått ut med namn och bild om det varit en representant från något annat parti som gjort bort sig? Samma sak när Björn Söder blev av med körkortet pga fortkörning för ett litet tag sedan. Inget fel att hänga ut folk som skall representera oss men var då konsekventa och häng ut ALLA inte bara SD:are.

2011-02-06 @ 11:10:31
Postat av: Pettersson

Singapores f.d. premiärminister som fortfarande är en av regionens mest inflytelserika politiker säger - "allt går att integrera utom muslimer"http://petterssons.bloggsida.se/politik/alla-gar-att-integrera-utom-muslimer

2011-02-06 @ 11:32:02
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Johannes

William Petzäll röjer runt lite!När personer som råkar i trubbel privat hängs ut på det här viset, bara för att de tillhör ett visst parti bevisar hur illa ställt det är med pressen i Sverige idag.

Observera att det inte är anmält som något brott, utan det handlar om ett lägenhetsbråk under ett rus som de förstorar upp.

Socialdemokraten Johanna Wall och vän till familjen Sahlin, ska på rättegång nästa månad, vi får se om det blir några rubriker om det jätte bedrägeriet!

2011-02-06 @ 11:43:36
Postat av: Hulda

Tyvärr ger händelsen med Petzäll ett smaskigt köttben till alla hungriga journalister.

Allt som kan sk-ta ner SD gläder dem enormt. Visst har vi alla haft strul med våra ex, men i den position han och alla övriga i SD-toppen har ingår ett väldigt ansvar.........

2011-02-06 @ 12:14:40
Postat av: UrbanGrattis StockholmSocialdemokraterna anser att invandrarade barnfamiljer snabbt ska få förtur i bostadskön.– Åtminstone de som har den allra svåraste situationen och riskerar att hamna på gatan, säger oppositionsborgarrådet Roger MogertFlyktingfamiljer, främst från Somalia och Irak, är överrepresenterade bland de bostadslösa. Det handlar inte bara om nyanlända, mer än hälften har ännu efter tre år eller mer inte lyckats etablera sig på bostadsmarknaden.

Nästan hälften av de bostadslösa familjerna kommer från stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta. Det beror, enligt socialförvaltningen, på att flyktingfamiljer söker sig till de ytterstadsområden där det redan bor landsmän och anhöriga.Familjerna är inneboende eller bor olagligt i andra hand – ofta orimligt trångt – och när det inte fungerar längre vänder de sig till socialtjänsten för att få hjälp.

Postat av: DaCapo

Sverige, Sverige, Fosterland

Våren 1976 arresterade Stockholmspolisen den 46-åriga Doris Hopp, misstänkt för att leda en stor callgirlverksamhet som även innefattade mycket unga kvinnor. Snart fann utredarna att många av hennes kunder tillhörde samhällets elit: höga politiker, tjänstemän och direktörer. Larmet gick genom maktens korridorer. Säpochefer, pressekreterare och lojala tjänstemän arbetade på högvarv för att tysta ned och sopa under mattan. Mycket stod på spel: ett känsligt val, utrikespolitiska komplikationer, själva demokratins trovärdighet. När journalisten Peter Bratt avslöjade att justitieministern Lennart Geijer betraktades som en säkerhets-risk av polisen, tvingades han och Dagens Nyheter att krypa i stoftet och betala skadestånd. Men sanningen om "Geijeraffären" är att Bratt hade rätt. Justitieminister Geijer var horkarl och bordellkund. Nu, snart trettio år senare, tar många av de inblandade bladet från munnen. Nu nämns männen vid sina rätta namn. Nu avtäcks hemligheterna. Historien i bokform om bordellhärvan 1976 är ett avslöjande reportage om maktmissbruk, manlighet och mörkläggning.

2011-02-06 @ 12:23:36
Postat av: Funtaren

Ang Petzäll: "Den som är utan synd kaste första stenen!"Men Petzäll - vi vill se en ordentlig ursäkt, en deklaration av att tablettmissbrukets tid är över för din del, och att du i fortsättningen ser till att inte supa dig redlös på detta sätt. Du får bara en chans till.Det vore även lämpligt, som några påpekat, att styra upp alkoholbruket bland partiföreträdarna. Och naturligtvis se till att tabletter och eventuella andra droger är klart bannlysta i alla sammanhang!

2011-02-06 @ 12:40:33
Postat av: Nils

Kryss i taket - DN skriver om Camerons uttalande:

http://www.dn.se/nyheter/varlden/cameron-tar-avstand-fran-multikulti

2011-02-06 @ 12:44:15
Postat av: Lotta

OT/ Bombhot mot politiskt möte i Jönköping. Enligt TT är det SD som skall ha möte. Bombhund på väg. Intressant att få veta om vem/vilka som ligger bakom.

Postat av: Skånepåg

Beträffande Johannes kommentar om Johanna Wall, lite förtydligande från Aftonbladet."S-politikern stal 540 000

Den 16 mars börjar rättegången. Hon riskerar upp till sex års fängelseÅTALAD FÖR TVÅ GROVA BROTT Kvinnan ska ha fört över pengar från det vårdföretag hon jobbade på till Socialdemokraternas partikassa i hemkommunen. Kvinnan misstänks ha betalat skulder med partiets pengar."

Postat av: DaCapo

Mona Sahlins och sosseriets utrikespolitiske talesmans, Urban Ahlin (han som av AB utpekats som sexistisk mansgris), hemliga möten med amerikanska diplomater, tillika CIA tjänstemän, är kanske inte anmärkningsvärda för den initierade, men för dig och mig vanliga pursvenskar ganska uppseendeväckande. Den Socialdemokratiska ledningen har enligt ett hemligstämplat dokument från 2009, publicerat av WikiLeaks, bett amerikanska ambassaden om hjälp med det dåliga opinionsläget. I klarspråk betyder det att Mona Sahlin och Urban Ahlin ville att CIA skulle hjälpa Socialdemokraterna vinna riksdagsvalet 2010.

Ett annat exempel är när USA ambassadens Charge d’Affaires, även han CIA tjänsteman, träffar Urban Ahlin, som enligt dokumentet för CIA tjänstemannen berättade att han minsann tillhör högerflygeln i partiet i frågor som utrikes- och säkerhetspolitik samt i fråga om sin egen inställning till USA.

Detta är inte ett enstaka tillfälle. Svenska politiker vädjar ej sällan om hjälp från IB, SSI, KGB, CIA och andra dimhöljda organisationer för att nå maktpositioner, ibland till och med statsledande befattningar.Vad har månne Reinfeldt i påsen?

2011-02-06 @ 13:03:08
Postat av: Skånepåg

Beträffande PetzällVi har enbart Expressens version att gå på än så länge. Vilka tabletter rör det sig om, har killen någon sjukdom eftersom han använder dessa eller vad är det han stoppat i sig? Vissa "vanliga" av läkare ordinerade tabletter tillsammans med sprit i även mindre mängder, kan göra att man får alltifrån "hysteriska utbrott" till att man kan drabbas av t.ex. andningsförlamning och ett livshotande tillstånd. Man kan ju bara undra, eftersom man vid omhändertagandet i Trelleborg även haft en ambulans på plats?Med hänsyn till att Petzäll är en flitig och framgångsrik företrädare för SD, hoppas vi på en snar förklaring i någon form från partiledningen vad det hela rör sig om?

2011-02-06 @ 13:20:49
Postat av: Dannie

Jaha, om William har agerat omdömeslöst, då behöver han stöd. Moderaterna har Per Bill (f.d. alkoholpolitiska talesman) som för ett par år sen åtalades för misshandel av ordningsvakt, i samband med han LOB-ades med barn i vagn, och han fungerar idag fortfarande som riksdagsman... ja tombola-tingsrätten friade visserligen honom för misshandeln...

2011-02-06 @ 13:42:01
URL: http://missionxp.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Så att vi alla vet vad det är fråga om!Sd:s William Petzäll greps drogad och full.

TRELLEBORG. Sverigedemokraternas 22-årige riksdagsledamot William Petzäll greps natten till söndagen och fick tillbringa ett antal timmar i fyllecell. Detta sedan han slagit sönder inredningen hemma hos sin före detta flickvän i Trelleborg

2011-02-06 @ 13:49:37
Postat av: kalle2

Rune 19:43 5/2 ovan.

den central som frågar efter kan vara: TT, tidningarnas Telegrambyrå. förr fick man veta sakliga nyheter men sen märkte man tydligt att de förändrades på kort tid och då hade deras chef byts ut och nu sitter bara extrema PK- monkey´s där. svenska nyheter kan man INTE lita på längre. övriga svenska tidningar och tv köper sina nyheter från TT. här är bild på pk-monkey styrelsen:

http://www.tt.se/detta/styrelse.aspfinns mycket info på deras sida om hur indoktringmaskineriet fungerar

2011-02-06 @ 14:01:41
Postat av: kalle2

Urban 12:19 6/2

hyreshusen(döpts om till flerfamiljshus i PK-media när skedde det) i miljonprogrammen går väl inte att bo snart, med fuskbyggen och dåligt underhåll. sabuni hadde ju utrett att de skulle rivas. med det finns inga pengar till att bygga nya hus åt ca 2 miljoner utlänningar och deras barn som är dömda till livstidsförsörjning genom bidrag. dessa kommer aldrig något fastighetsbolag vilja risker kapital på att bygga nya hyreshus till, vem vet om kommuner kommer kunna garantera att ge dom bostad och livstidsförsörjning i 10-20-30-50-80 år framåt?

nån jobbexplosion med ny tillverkningsindustri kommer nog aldrig ske i sverige.hur kan migrationsverket ge upphållstillstånd till nyanlända om de inte har nånstans att bo?

2011-02-06 @ 14:15:22
Postat av: Johannes

Vad blev det av med skandalen om Socialdemokraten Aho Dulan, som greps för vapenbrott och rattfylla?

2011-02-06 @ 14:28:05
Postat av: Skånepåg

@ JohannesFinns ett par sidor på Flashback om detta. Det blev enligt massmedias "spelregler" givetvis i stort sett, åtminstone vad jag kan förstå, mer eller mindre nertystat!

2011-02-06 @ 14:47:32
URL: http://https://www.flashback.org/p28239528
Postat av: Tomas F

Vi ska glädjas åt de europeiska ledarnas nya insikter och viktiga självkritik angående mångkulturen. Tyvärr verkar de inte förstå att grunden för integrationshaveriet, de sociala, rättsliga och ekonomiska konsekvenserna är den religiösa fascismens utbredning d.v.s. Islam. Det går inte längre att särskilja på Islamism och Islam när roten till anpassningsproblemen är den samma. Islams inneboende frihetshat och bokstavliga våldsuppviglingar omöjliggör och skuldbelägger muslimers eventuella förståelse av demokratins skyldigheter.

Kampen mot Islams efterblivenhet är den största utmaningen för våra politiska ledare!

Tystnaden hos Svensk Media visar hur traumatiskt fakta och sanning upplevs av denna pk-mobb.

2011-02-06 @ 15:01:59
Postat av: lassekolja

Fredrik Reinfeld har vid flera tillfällen ifrågasatt invandringen till Sverige. Det märkliga är att han aldrig gjort det i Sverige utan vid utlandsresor. Han är ju inte heller ensam Moderat att ifrågasätta invqandringen. Alla minns väl valstugorna 2002. Synd men typiskt Svt att man inte(?) var inne i rödgröna rörans valstugor.

Betr. Petzäll borde en kraftig varning utdelas av övriga i styrelsen! Skärpning William!

2011-02-06 @ 15:16:37
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: MatsBern

Angående William Petzäll,jag har ibland kritiserat SD som parti och dess företrädare.Viss kritik är berättigat även nu.Men William Petzäll är en ung man född 1988 och ingen stålman.Många ungdomar och vuxna kan förstå att sådant här kan hända,det vore ett stort misstag att begära att han avgår,eller på annat sätt blir tvingad att stiga tillbaka.Tvärtom en rejäl offentlig ursäkt och en utredning med medföljande behandlingsplan om det behövs en sådan,det är medicinen.Jag är helt övertygad om,att tar man tjuren vid hornen och är fullständigt öppna med vad som hänt,så är det inträffade inte den katastrof som det synes vara för tillfället.Åter igen,det är en ung man,med det medföljer som sagt var risken för felsteg.Han behöver stöd och inte fördömande.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2319625/wiliam-petzalls-egna-ord-om-fylleskandalen

2011-02-06 @ 15:40:19
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: kalle2

extrem islam måste vara nåt ihopkok av oljeprinsarna i varje arabland för att hålla folket i tyglarna. att leva efter koranen och samtidigt anpassa sig till västerländs arbetarliv funkar ju inte.

nu när väst börjar göra sig fri från oljeberoendet med elbilar och hybridfordon lokal elproduktion, biogas mm ,först då vågar politikerna tala om det misslyckade multikulti som fotfolket redan insett!måste vara en stor bluff att de trott på "mångkultur" det är nog snarare cash från organiserad människosmuggling med kontakter högt upp som de sett stora möjlighter till att bygga upp egna förmögenheter av. hur många illegala jobbar inte i EU för att möta konkurrens från slavfabriker i kina.vem skall nu försörja alla hitsmugglade asylbluffare och deras barn i Sverige som fått medborgarskap?

verkligen hög tid att upprätta en "Haagtribunal" som kan åtala ansvarslösa politiker och generaldirektörer och myndighetschefer.GD på miggvärket Dan Eliasson borde få livstidsfängelse för trolöshet mot huvudman, eller varjefall hans mångmiljonförmögenhet konfiskerad som tagit ut av våra skatteinbetalningar.bengt westerberg

göran persson

ingvar karlsson

2011-02-06 @ 15:48:48
Postat av: Robert

Sveriges radio hade med denna nyhet på nyhetssändningen ochså

2011-02-06 @ 15:56:19
Postat av: MatsBern

Pressrelease via SDs hemsida:

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/petzaell-tar-timeout-fraan-sina-politiska-uppdrag-575654?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=pressrelease

Mycket bra jobbat.

2011-02-06 @ 16:01:56
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: kalle2

stöd william pentzäll om det gått snett för han.

förstå vilket civilkurrage SD politiker visat.

nu kan de ha stor press på sig, och det är en stor omställning att bli riksdagledamot. hela svenska fotfolkets framtid vilar hos dessa 20 st personer.

de svenskar som har mycket cash kan ju köpa sig välfärd och invandrarna har ju garanterad försörjning livet ut. men just etniska svenskar utan förmögenhet är inte mycket värda hos 7 klöverns kreatur, inte heller hos EU parlamentarier.

så SD´s betyder mer än vad man som medelsvensson kan tro.

hur kan man stödja då?

1:teckna varje fall medlemskap 150 kr utan brevutskick. det måste värma att se att folk ansluter sig2: dela ut Cavatus flygblad. googla så hittar ni domhur skall det bli i sverige? allt fler blir försörjda eller jobbar i kommuner,statliga verk. allt färre exportföretag finns det och dessa anställer mest bemaningsanställda.

så skatteinkomsterna kommer nog mer baseras på avgifter och skatter på bensin 15-20 kr/L,vägtullar överallt,elpriser på 5-10 kr/kwh,höjd fordonskatt varje ny mandatperiod,vatten och avlopp,höjd matmoms(sänkningen till 6 % gick till handlarna som höjde matpriset istället)

för låginkomsttagare kommer det inte löna sig att arbeta jämnfört med att bli asylsökande.

2011-02-06 @ 16:05:56
Postat av: Skånepåg

En vettig förklaring för en gångs skull i Expressen.

Enligt Petzäll själv har han endast druckit vin och "tabletterna" han tagit är blodtrycksmedicin som måste ha ordinerats av läkare. Nu vet jag inte vilken av dessa han ordinerats, eftersom det finns olika "varianter" och ev. tänkbar interaktion med alkohol. D.v.s. att vissa bieffekter av medicinen förstärkts eller plötsligt har uppträtt. Den enda skadegörelsen som skett enligt honom var, att någon hade råkat välta ner en TV från ett stativ och han kommer inte ihåg om det var han eller någon annan som gjorde detta.

Oavsett vilket får han ta sig en rejäl funderare på vad som har skett och ta lärdom av detta. En 22-åring som "käkar" blodtrycksmedicin låter inte bra, och killen bör nog trappa ner på tempot en smula!

Postat av: Nimbus

Stöd William. Jag säger som vår vän Brita Svensson Bara ett möte mellan människor

2011-02-06 @ 16:10:32
Postat av: kalle2

är det en komplott mot William petzäll. kanske några motståndare mot SD bjöd in sig på deras fest och bjöd han under bordet. sedan ringde de polisen två gånger för att fixa ett mediaskoop.

om han var så full varför inte bädda ner han? istället för att ringa polisen, de brukar ju inte åka ut om inga brott har begåtts. helt säkert sades det gällde en SD politiker och då blev det plötsligt prioritet på larmcentralen. när 1000 tals svenne-medelsvensson blir fulla i sitt hem kommer aldrig polisen.nu kommer gamelmedia älta detta hela veckan och det tas upp på tv debatter vid valet 2014.

2011-02-06 @ 16:24:50
Postat av: Björn

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8523864.abTitta thoralf hur dem behandlar oss :(

2011-02-06 @ 16:44:11
Postat av: Skånepåg

@ BjörnVill du vara vänlig och förklara vad du avser med "oss" i det här sammanhanget?

2011-02-06 @ 16:53:14
Postat av: Först Benny och nu detta LOL

http://janrumes.wordpress.com/2011/02/06/aven-sd-har-fyllehundar/

2011-02-06 @ 16:56:24
Postat av: MatsBern

@ Skånepåg

Björn är ett troll.

2011-02-06 @ 17:12:14
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Thoralf A

BjörnDu har hamant på fel ställe! Vänd dig till någon annan än SD.När det gäller Petzäll så kommer hans "misslyckade helg" ställa till det för oss andra i riksdagen. Som riksdagsman måste man tänka efter före och inte efter, även om man bara är 22 år.

2011-02-06 @ 17:22:39
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: MakingBacon

Svenska medier fungerar precis som i forna öststaterna. Där undanhölls information som avslöjade kommunismens brister. Här undanhålls all information som kan avslöja den från början dödfödda multi-kulti ideologin.

2011-02-06 @ 17:42:10
Postat av: Mats

Bra att SD reagerar så snabbt när det gäller Petzäll. Men saken kan bli ännu värre om man missbrukar sjukskrivningsregler. Om man är sjuk och behöver vård så är det en sak. I annat fall bör Petzäll frånträda sin riksdagsplats om han känner att han inte längre har partiets förtroende.

2011-02-06 @ 18:33:56
Postat av: MatsBern

@ Mats

Missbrukar sjukskrivningsregler?Den senaste uppdateringen hos Expressen ger vid handen att den unga mannen förutom blodtrycksproblemen även har panikångest,och även medicinerar mot det.Då förstår man plötsligt varför såna här incidenter kan inträffa.Vi vanliga dödliga vet att psykiska besvär florerar i hela samhället,men inge vill erkänna detta.

Detta tillkännagivande som Petzäll ger är stort,då det visar att är man politiker så är man det både på ont och gott.

Expressen,för en gångs skull får dom ha credit för denna rapportering:2011-02-06 @ 18:50:59
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Skånepåg

@ Mats"Men saken kan bli ännu värre om man missbrukar sjukskrivningsregler."Killen är 22 år och är ordinerad receptbelagd medicin mot hypertoni. Inte alls bra att ha drabbats av detta i den åldern. Här ringer en liten varningsklocka, eftersom detta kan innebära flera olika saker och som ev. kan ha betydelse tillsammans med den aktuella vinkonsumtionen.Ovanstående får räcka som slutkommentar för min del i detta tråkiga som nu har hänt.

2011-02-06 @ 18:59:10
Postat av: S-E Karlsson

William Petzäll och andra SD:are behöver nog ta sej en bläcka ibland för att orka med att stångas med alliansen .

2011-02-06 @ 19:05:12
Postat av: S-E Karlsson

William Petzäll och andra SD:are behöver nog ta sej en bläcka ibland för att orka med att stångas med alliansen .

2011-02-06 @ 19:06:24
Postat av: Mats

"Den senaste uppdateringen hos Expressen ger vid handen att den unga mannen förutom blodtrycksproblemen även har panikångest,och även medicinerar mot det."Panikångest är inte ett hinder för att arbeta, och han sjukskriver sig inte heller för att kurera sina blodtrycksproblem.Om det däremot finns ett missbruksproblem som han behöver hjälp med så är det naturligtvis befogat med sjukskrivning, men om det handlar om en brist på förtroende så får man ta konsekvenserna och avgå.

2011-02-06 @ 19:20:22
Postat av: Gubben o Gumman

William Petzälls "kontrollförlust" är hans eget ansvar,inget som arbetskamrater skall lida för el ägna energi på,ni andra 19 har inget att skämmas för

I slutändan har inte Wille det heller förmodligen.Detta är en arbetsgivarefråga helt och hållet,ingen

söker proffshjälp för en "ungdomsmiss".William behöver stöd just nu,politiska motståndare och journalister kommer att utnyttja detta.

Det hör ju till så att säga.Både Aftonbladet och Expressen har varit hyffsat reko,hittils är väl bäst at säga.

Vi får väl avakta "Anschas",som kommer med ett omdöme när hon slutat vibrera av dom multipla.Polisen avaktade flera gånger med "Lobben".

Det är väl den enda politiska slutsatsen man kan dra

En glasklar signal till 7-klövern.Den damen som ringde polisen gjorde förmodligen

William Petzell den största tjänsten han kunde få.

Detta då utan att någon av dessa förstår det idag.William är ju i Skåne,så en 28 dagars tripp till

Blentarp (Sveriges bästa sluta kröka kurs)finns där vilket sannolikt en förrutsättning

för fortsatt rikdsdagsarbete."Take it or leave it "Wille",nu djävlar i båten är det allvar,bullskitbabblet är finito nu.

Du är väldigt duktig i talarstolen,där vill vi ha dej länge,åtminstone Gubben o Gumman.SD ta ert arbetsgivaransvar det handlar sannolikt om livräddande insattser.I denna fråga har vi felfria gärna fel,hänger du med AW Svensson?Idag hoppas vi William har rejäl huvudvärk och skäms lagom mycket,imorgon hoppas vi han är någon annastans är än i Stockholm.Gubben o Gumman vinkar till William Petzäll.2011-02-06 @ 19:22:50
Postat av: Dannie

@thoralf, appråpå: "ställa till det för oss andra i riksdagen"Knappast med den historia av yrkescertifierade alkoholister som finns där. Petzäll har gjort ett misstag, det är mänskligt, precis som det är att förlåta. En gång, ingen gång. Jag som väljare ser nu Petzäll som mänsklig, och som snabbt finner sig tillrätta och går ut med sin version i media. Är det någon som "ställer till det för" er andra är det statministern som efter ett bombdåd, försök till massmord, i centrala stockholm tar 2 dagar på sig att i ytterst vaga ordalag bekymmra sig över det.

2011-02-06 @ 19:28:03
URL: http://missionxp.webblogg.se/
Postat av: tudor

Skriftligt uttalande från William Petzäll:

http://tinyurl.com/4neakt4Ångestdämpande mediciner + alkohol...

2011-02-06 @ 19:45:40
Postat av: Dumle

Var nu en empatisk medmänniska och visa din omtanke mot William Petzäll. Att vid blott 22 års ålder behöva käka starka ångestdämpande mediciner är inte bra. Oavsett helgens händelser behöver han fundera över sin arbetssituation. Sverige behöver duktiga unga politiker som William. Att bränna ut sig vid 22 års ålder gynnar varken landet eller honom.

2011-02-06 @ 20:54:36
Postat av: Funtaren

Jaha, det borde man ju ha insett. Interaktion mellan receptutskrivna mediciner och alkohol. I sin egen lägenhet. Som inte var söndertrasad. Note to self: tänk efter en gång till när du läser något negativt om SD:are i svensk press.William Petzäll: jag ber om ursäkt för att jag drog slutsatsen att det var partydroger det handlade om.

2011-02-06 @ 21:28:57
Postat av: Notarien

Man ska inte bli förvånad om något sådant händer när man blir full hemma hos sig själv och TV:n ramlar i golvet (inte utslängd genom fönstret). Den som har ett vi och dom tänkande hamnar då genast på löpsedlarna. Detta visar att SD lever på att framställa sig själva som offer! ironi

2011-02-06 @ 22:06:18
Postat av: LN

"Petzäll kommer omedelbart att sjukskriva sig från uppdraget som riksdagsledamot för partiet."

- - - - -

Vilken sjukdom åberopas?(1) mental förvirring?(2) omoget uppträdande?(2) dumhet och dåligt omdöme för tre dygn sedan?Godkänner sjukkassan en sådan sjukskrivning?Jasså, "han mår så dåligt" --> den sk EXPRESSEN-sjukan?Med 54.000 i månaden är det kanske inte lätt att hålla sig rimligt nykter.Var inte P. hemlös 'knarkoman'i ett tidigare skede av sitt liv?

2011-02-06 @ 22:17:39
Postat av: Gubben o Gumman

Vi tycker Dumle är på rätt spår,först och främst

rehab ,enligt arbetsgivare ansvaret.Vid ångest syndrom, så kan ett "vanligt" arbete vara

nog så tufft att sköta.Således är Sveriges riksdag inte hälsosamt ställe.

Ser inte William det själv så får SD ta det ansvaret

som valberedningen tydligen inte klarat av.Under förrutsättning att uppgifterna stämmer.Ligger det något i uppgifter på bla Flashback om alkohol-ovanor, så bör William Petzäll entledigas för gott ,sin egen skull och hälsa.Journalisterna kommer att gräva, bespara både SD:s

väljare och William det.Skall man placera en 22 åring i riksdagen så måste det vara stabiliteten själv,just nu verkar det som om det är tvärtom i detta fallet.Problemtiken har William inte valt själv men i riksdagen hör det inte hemma.

Det är kalla fakta ,klartext.Vi tror att en rehab tex på Nämndemansgården samt att han får en "reträttväg" inom SDU för att kunna komma tillbaka 2014, möjligen är rätt väg?Visst kan mediciner orsaka "knockout" men skulle det visa sej att dryckesvanorna stämmer ,så blir

det bara pinsamt i slutändan.Det är alldeles för lungt i pressen,man kan nästan ana att kartläggning pågår ,för en totalsmäll.

Krisen i Egypten går möjligen före just nu.Vi väntar på att den unga damen som ringde polisen

talar ut i Aftonbladet,mot en liten nätt peng.Det pratas blodtrycksmedicin panikångest alkoholism.

(På bloggar och tex Flashback)

Man hoppas det är illivilligt förtal av motståndare.

Uppriktighet och trovärdighet har ibland ett högt mänskligt pris.SD har ingen lätt uppgift i fallet Petzäll.

Fel beslut får stora konsekvenser på sikt på

ett eller annat sätt.Entledigande från riksdagen samt "karantän" i

SDU ger honom en chans,såvida inte dom värsta uppgifterna stämmer om bla alkohol.Då bör Wiliam Petzäll på eget iniativ lämna alla uppdrag för SD,gör han inte det sitter SD i en härlig rävsax med ansvarsbiten.Valberedningen bör isåfall ses över omgående.Dessvärre handlar riksdagsarbetet om Sveriges politik ,inte enskild socialakrobatik, om än medicinsk betingat.Vi tycker Petzäll gjort bra ifrån sej i talarstolen.

Tyvärr så är det så att magplask kombineras med strålande insattser i vissa fall,men i riksdagen håller det inte.Gubben o Gumman vill gärna se Petzäll i talarstolen men reviderar det till 2014,för allas skull.Ingen mer än vi hoppas att uppgifterna är felaktiga

Problemet är att SD inte har råd med några "Ball" och "Dahrton",inte med 70% kommunister inom media.Försöker man med samma mörkning dyker det hela upp i valrörelsen 2014 ,normalt sett skulle det vara glömt men inte för SD ,allas lika värde ni vet.I medmänsklighetens tecken är William Petzälls hälsa nummer ett nu,sedan får nog Petzäll finna sej

i att "kvala" sej tillbaka.Läsk och vichyvatten verkar vara bra till alla sammankomster främst bland dom yngre förmågorna.

Tror man att man skall supa Sverige på rätt köl så finns antigen andra drogliberala partier att tillgå.

Även AA finns ju även på många ställen.Det verkar vara dags att dom äldre "boysen" skruvar på kapsylen på "nappflaskan" jävligt fort.En "knockad" tv räcker denna mandatperioden.

Det är fel sätt att angripa SVT68.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD centralt.

2011-02-07 @ 02:04:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0