PATETISK BEATRICE ASK OM STASILISTAN

CIA överlämnade Stasilistan till svenska myndigheter redan 1993. Dåvarande statsminister Carl Bildt hemligstämplade dokumenten, varför?

Kom ihåg att Birgitta Almgren fick kämpa hårt och överklaga ändå upp i regeringsrätten innan hon fick tillåtelse att se stasiarkivet, då med stora förbehåll och hot. Hur stor del av materialet Birgitta Almgren fått tillgång vet vi inte, det vet endast Säpo och möjligen Carl Bildt. Carl Bildt kanske redan 1993 lät vissa dokument hamna i dokumentförstöraren.

Att Säpo utreder Säpo-medarbetare låter mycket märkligt i mina ögon men justitieminister Beatrice Ask förnekar inte detta.

Tyvärr hade jag inte möjlighet att närvara i kammaren idag då jag hade flera möten i Kalmar. Har nu sett debatten på nätet och kan bara säga att Sven-Olof Sällström gick riktigt hårt åt Beatrice Ask. Mycket bra! Se debatten.Kommentarer
Postat av: Lelle

Finns det nån länk där man kan läsa lite bakgrundsinfo om stasilistan, då det är väldigt svårt att hitta objektiv info om den? Är som ni själva läser inte insatt alls men Thoralf brukar ha mycket intressanta frågeställningar på sin blogg och därav min nyfikenhet. Det som hypotetiskt påstås i Thoralfs blogginlägg om Carl Bildt är ju ganska intressant med tanke på upprördheten kring tsunamibanden från borgerligt håll innan de tillträdde till makten och förlängde sekretesstiden när de väl själva hört vad som fanns där. Innan var det ett jävla liv om att de skulle offentliggöras.

2011-02-18 @ 00:00:18
Postat av: LN

Folkbedrägeriet i demokraturen Nya Sverige fortsättes - när skall vi få ta del av STASI-listorna? Medan vi väntar på besked, underhålles vi av allahanda dårar. Senast ut i manegen är religionshistorikern och professorn Mattias Gardell (riksnarrens heterobrorsa) med sin senaste hypotes: Muslimska brödraskapet är så snälla farbröder så! De har bara en önskan - att få bygga ett Per Albin Hanssonskt FOLKHEM i Egypten. Inte är de intresserade av att skapa ett kvinnofientligt prästvälde som det i Iran. Nej då!

http://www.aftonbladet.se/kultur/article8581935.ab

2011-02-18 @ 00:19:33
Postat av: MatsBern

Europarådet rekommenderade att Sverige skulle lätta på sekretessen.Kan inte SD gå genom EU/Europarådet och få till en tvingande rekommendation?

2011-02-18 @ 03:34:57
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Nils Dacke

Kan inte Kent Ekeroth via sina "kontakter" få tillgång till Stasilistan.

Den måste finnas på flera platser än bara hos Säpo.Och en helt annan sak.

Det Moderata kommunalrådet i Växjö Bo Frank vill omförhandla flyktingmottagandet.Undrar om han kommer att kallas rasist.Postat av: Nils Dacke

Fortsättning på problemet VäxjöNu har även tidningen Smålandsposten börjat skriva i klartext, undrar hur länge dom får göra det?

Från dagens webbtidning."Själva begreppet ensamkommande flyktingbarn kan uppfattas missvisande. Barnen är sällan barn, utan ungdomar eller unga vuxna, de är heller inte med automatik flyktingar eftersom flyktingstatusen först måste utredas. Ofta är de inte ens ensamkommande i meningen att de saknar släkt eller band till personer som lever i Sverige. "

Postat av: allemand

Vi får sätta vårt hopp till Wikileaks om M obstruerar.

Fortsätt jaga Asken så gott det går, eller försök via USA, de måste också ha listan.

2011-02-18 @ 07:05:53
Postat av: Lasse

Mycket bra debatt av Sven-Olof Sällström!Tycker även han var bra i frågestunden med Fredrik Reinfeldt, men där fick han inga svar överhuvudtaget utan som vanligt bara en massa svammel om "vi och dom" från statsministern.

2011-02-18 @ 08:51:10
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Söder

Assange och wikileaks kanske kan gräva fram dokumenten. Det vore en trevlig hämnd för allt obehag den Svenska "rättvisan" utsatt honom för.

2011-02-18 @ 08:54:35
Postat av: Abd-Al-Aziiz Mahdi

Jag har inget emot att Bo Frank i Växjö sätter en gräns. Jag har ingen egen bostad och är själv ett offer för situationen. Om konstitutionen säger att man får flytta vart man vill så måste man ha respekt för det i ett humant samhälle. Men jag förstår om kommunalrådet vill ha kontroll och balans. Det är bra för kommunen och det är bra för oss alla. Bygg hus som är så billiga att folk kan bo där. Och följ upp familjerna, så att barnen kommer till skolan och att de vuxna inte blir beroende av socialbidrag. Och sprid ut folk över landet, från Stockholm till Malmö.

2011-02-18 @ 08:57:32
Postat av: Stefan A

Det är ju uppenbart att här ligger en hund begraven,eller en hel kennel, kan danmark öppna kan även vi, å andra sidan hade inte natolandet klippkort till berlin som svenskar av olika slag hade, vad som hände för 20 år sedan kan knappast skada säpo nu, så det går inte att gömma sig bakom, särskilt som det påstås att vi inte längre har några fiender i vår omvärd.

2011-02-18 @ 09:06:10
Postat av: HellBoy

Stockholm till Malmö är inte ens halva landet....

2011-02-18 @ 09:08:31
Postat av: AWSvensson

Fick intrycket att hon Asken försökte släta över hela arkivet, det gällde inte Sverige det gällde bara Östtyskland, och som hon senare sa Östtyskland existera ju inte längre så vad är problemet. Efter att Sällström satt åt henne så blev det fråga om att skydda svenskar , som tidigare varit oskyldiga och felaktigt utpekade, och deras underrättelsemetoder för framtiden.Kortfattat den röda tråden i hennes resonemang saknades.

2011-02-18 @ 09:56:09
Postat av: Sverige, Sverige fosterjord

Invandrad politiker anklagas för valfusk i Rosengård. Jamal El-Haj, (S), från kommunstyrelsen i Malmö, anklagas för delaktighet i påstått valfusk.

– Det brast i demokratin, säger Mohammad Mohammad (M).

– Folk fick inte välja fritt, hävdar Ahmad, Rosengårdsbo.

Valarbetare gav väljare slutna kuvert med S-valsedlar.

http://www.skanskan.se/article/20110216/MALMO/702159730/1004/malmo/*/politiker-anklagas-for-valfusk-i-rosengard

2011-02-18 @ 10:22:13
Postat av: Christoffer

Hej Thoralf! Under min uppväxt och skolgång (är nu 28), var det aldrig tal om kommunismens brott mot mänskligheten! Historielektionerna handlade nästan uteslutande om Hitler och nazismen.. Mao, Stalin och Östtyskland nämndes överhuvudtaget inte! Vad dessa dårar höll på med fick jag själv sätta mig in i på min fritid, senare i livet.. Skulle inte SD-s riksdagsgrupp kunna lägga förslag om att alla jämförbara och i vårt lands och folks intresse, totalitära, vidriga stater och ledare beläsas, i lika stor utsträckning på historielektioner runtom i landet? Många barn kan rabbla hela nazitysklands CV, men har däremot inte en aning om vilka Lenin och Stalin var? Med vänliga hälsningar// Christoffer

2011-02-18 @ 11:02:21
Postat av: Tjadden

Vår polis och den mer avancerade säkerhetspolis är tvingade att lyda order av den regering som sitter vid makten och därför kan gällande regering sätta munkavle på säkerhetspolisen och diktera vilka om vika som finns med i Stasiarkivet och får fortsätta sitt värv trots deras samarbete med Stasi! Så här är det bara om ingen visste hur samarbetet regering och polis fungerar!

Då är det löjligt av Beatris Ask att svamla om de kontrollerande organ som ska avgöra om viss person i fråga är lämplig person för tänkt uppdrag.

Jag anser att vår regim är en risk för landets säkerhet!

2011-02-18 @ 11:39:25
Postat av: AWSvensson

På statsminister Göran Persson initiativ skulle nazismen kartläggas under beteckningen ”Levande historia” utgivningen "Förintelsen i Europa 1933-1945"samt ”Om detta må ni berätta…”. De brott mot mänskligheten som Göran Persson däremot inte tagit några initiativ till att informera om är kommunismen, vilket vi blev lovade. Det var viktigare att hålla sig väl med Ohly. Socialdemokraterna har också lik i garderoben :Ordförande för Vänskapsförbundet Sverige-DDR var den kände svenske socialdemokratiske riksdagsmannen, litteraturvetaren, skolpolitikern och rektorn för lärarutbildning i Stockholm Stellan Arvidson. Skolsystemet i DDR blev förebild och många studierektorer och lärare gjorde studieresor till DDR. Efter 1969 fick mer än 600 lärare genom Fortbildningsavdelningen vid Uppsala universitet fortbildning i tyska vid Karl-Marx-Universität i Leipzig. En svensk kvinnlig tjänsteman på Utbildningsdepartementet i Stockholm yttrade exempelvis efter ett besök i DDR:

”Walter Ulbricht är en mycket sympatisk man. Jag förstår mycket väl att han hyllas som en god landsfader”

En svensk chef på Skolöverstyrelsen yttrade till en DDR-kollega:

”Vi i de socialistiska länderna har samma mål, särskilt på skolans område, mycket mer gemensamt än med den gammalmodiga konservativa Förbundsrepubliken Tyskland.“

Den svenska kritiken mot bristen på mänskliga rättigheter i DDR avtog märkbart under 1980-talet. Exempelvis besökte statsminister Olof Palme DDR 1984 och talade om gemensamma politiska mål.

2011-02-18 @ 11:51:28
Postat av: Hulda

@Christoffer.. Bra tankar och ideer! Nazismen var en fruktansvärd ideologi vars vansinnesdåd är väl kända. Däremot är kommunismen som vållat ännu mera död och elände fortfarande accepterad.

Endast svag kritik kommer fram i våra medier.

Tänk er en nazistisk Jan Myrdal som förnekar förintelsen......

Vilket hallå och vilka löpsedlar....

Men nu kan gamla stofiler utan större protester förneka de massmord som skedde under den röda stjärnan.

Vi ser också på Newsmill hur hjärntvättade Nordkorea-anhängare hyllar den galna regimen där...

Nej, så får det inte fortsätta. Hoppas att SD på alla sätt tar tag i att kunskapen om kommunismens mörka baksida kommer fram.

2011-02-18 @ 11:53:56
Postat av: Hulda

@AWSvensson.. Gräv mera!! Skriv mera!! All kunskap om våra makthavares svek mot vårt land pga. samröre med kommunistdiktaturer SKA fram i ljuset.

Lärare var säkert viktiga för att hjärntvätta landets unga till den "rätta tron"... Vi såg senast i höstens valrörelse hur vänsterextremister ställde till det och vem glömmer EU-mötet i Göteborg där vänstergalningar vandaliserade stora delar av centrum.

Vad pågår idag..? Åker lärare till Kuba, eller andra röda diktaturer..? Får lärare med vänsterextrema åsikter vara lärare eller förskolelärare....?

Det finns säkert någon lärare med på STASI-listan....

2011-02-18 @ 12:06:00
Postat av: Tjadden

Redan vid ett Sd möte så berättade en av talarna om hur socialism präglar våra läromedel och då är det inet att undra över hur mycket kommunister det finns i landet

2011-02-18 @ 12:17:51
Postat av: janstefans

Har vi bara 5 pers i Riksdagen?? eller skolkar 95% av alla, varför är stolarna tomma..??On T självklart ska vi få ta del av listorna, något lurt lurar i buskarna...

2011-02-18 @ 12:23:07
Postat av: Tjadden

!00 år av socialistiskt tänkande har satt sina spår, se och hör Reinfeldt vad predikar han för något om inte ren flumkommunism.

Det märkliga är var kommer Carl Bildt in i bilden, jo, just det, att utgå ifrån den fd Sovjetiska modellen att stjäla sig ett namn för omvärldens folk som stor statsman och det är enkelt för honom som utrikesminister.

Så vem tror på att kunna utplåna kommunistiskt tänkande bland våra folkvalda? Och inte minst massmedia när journalisthögskolan i Göteborg drivs av kommunister, inte undra på att Lars Ohly ska ses som en rumsren person m.fl.

Här är svaret på att Stasiarkivet ska hållas hemligstämplat, alltså de värsta femtekollonarnas namn kommer aldrig att offentlighetsgöras.

2011-02-18 @ 12:29:20
Postat av: Inge Sandén

AW Svensson har redogjort mycket bra varför Christoffer inget fick veta om kommunismens övergrepp på mänskligheten.

Orsaken till att Sverigedemokraterna blir så hårt ansatta av den intellektuella överheten alltifrån chefredaktörer,krönikörer,vanliga små journalistmurvlar,professorer vid landets universitet och högskolor och statsvetare är just av en enda anledning,de är livrädda för att bli avslöjade som stassiagentaer.

Nu gör dessa förrädare precis som nazisterna gjorde för att inte bli avslöjade,man gömmer sig på alla möjliga sätt byter namn och låtsas som om det vore Sverigedemokrater som tar parti för nazismen för att på så sätt dra uppmärksamheten ifrån att det är dessa stassiagenter som bär skulden till att skolan ensidigt lärde ut nazismens farsoter och inget om kommunismen.

Nazisterna hade en egen organisation som hette "Odessa"som hjälpte höga nazister med byte av namn och identitet.

I Sverige har intellektuella såsom Mattias Gardell,Ulf Bjereld(sosse)hans fru Maria Demker( som var med i VPK,innan hon blev professor vid Göteborgs universitet)den falske kristne Weierud och hans chef Biskopen i Stocholms storkyrka alla dessa falska profeter gör en sak gemensamt dom skyddar stassiagenter och bytt kramobjekt från kommunism till att krama en annan totalitär lära som heter islam.

Sverigedemokraterna får bära många okvädninsord,för att dom säger sanningen om hur Sverige styrts och styrs av barn och barnbarn till 68-vänstern och f.d. stassiagenter.

Sanningen segrar alltid till slut även om det kan tyckas att det tar lång tid.

2014 har SD avslöjat de värsta lögnerna och en miljon pursvenskar tar nu befälet över sitt land.

2011-02-18 @ 13:15:29
Postat av: LN

Islam på frammarch - En juridisk seger för Mo?

Tisdagen den 15 Februari 2011 dömdes i Wien Elisabeth Sabaditsch-Wolf skyldig till att olagligen ha omnämnt Islams profet Mohammad på 600-talet som PEDOFIL.

Enligt domskälet kan det inte i Mohammads fall ha rört sig om pedofili i egentlig och modern mening att han ingick äktenskap med en 6-åring samt började umgås med henne sexuellt när hon var 9 år och så fortsatte till sin egen död 10 år senare, då hon var en vuxen kvinna. Pedofili i egentlig, modern och psykiatrisk mening avser en abnorm sexuell dragning till minderåriga endast medan och på grund av att objektet är minderårigt.

Det juridiska resonemanget är nog inte ologiskt, och torde kunna få till följd att det hädanefter är fritt fram för muslimer att i Mohammads efterföljd ingå äktenska med barn.

Domen är överklagad.Vad gör man i riket nu när också dvärgbandmasken kanske är etablerad? Skall hunden som möjlig äggspridare i muslimsk anda förklaras ingrata?

Har Kennelklubben någon uppfattning?

2011-02-18 @ 13:29:00
Postat av: allemand

@LN, Kennelklubben har väl aldrig haft någon annan uppfattning än att berika sina egna. Hundarnas hälsa har de sällan brytt sig så mycket om. Kom ihåg King Charles-problemet, mops-problemet o.s.v

2011-02-18 @ 13:33:35
Postat av: Magentan

@ Hulda och AWSvensson ang utbildning om kommunismenPå nedanstående länk till Expo-Utbildning kan ni se vad man nu lär ut i våra skolor.Istället för att upplysa elever och lärare om kommunismens illdåd är det anti-SD-propaganda som bedrivs i kursform. Under rubriken "FÖR SKOLAN" erbjuder Expo-skola undervisning "Om Sverigedemokrater" med underrubrikerna:

Från BSS till Jimmie Åkesson,

Sverigedemokraterna har fel

Sverigedemokraternas ideologi och politik

Sverigedemokraterna och flyktingpolitiken

Sverigedemokraterna och väljarna

Sverigedemokraterna och arbetarrörelsen

Ut ur skugan - en kritisk granskning av SverigedemokraternaEn omfattande kurs tydligen. Varför inte göra en likadan skolkurs om Kommunismen? Man skulle kunna bygga denna på exakt samma rubriker som Expos men byta ut ordet "Sverigedemokraterna".http://utbildning.expo.se/kurser-om-sverigedemokrater.html

2011-02-18 @ 13:35:39
Postat av: AWSvensson

Magentan: Varför inte göra en likadan skolkurs om Kommunismen. Eftersom sverigedemokraterna inte har det ringaste att göra med varken kommunism eller nazism så är dessa kurser obefogade och bara ett utlopp för att man inte behärskar ett trängt läge, när verkligheten kommer folk till kännedom. Så hade kurserna varit om nazisterna och bytts ut mot komminister så hade det varit befogat. Detta bara som ett förtydligande och ingen kritik då jag i grunden förstår vad du menar.

2011-02-18 @ 14:13:49
Postat av: Tony Ingman

När Sven-olof Sällström frågade statsministern om

vad han ansåg om att flera av dom Europeiska ledarna tagit avstånd från mångkullturen fick han

till svar ungefär som Godag yxskaft, han svarar

naturligtvis inte på frågan, utan hänvisar till ett

samtal han hade med några invandrartjejer i Göteborg?? Vad nu det hade med frågan han fick att göra? Anser han då att vad några invandratjejer tycker har större tyngd än vad dom största ledarna

i Europa tycker? Verkligt konstigt svar!

2011-02-18 @ 15:00:03
Postat av: Tony Ingman

När det gäller stasiarkiven är det tydligt att där

är saker som skall städas undan innan locket lyfts

av.

2011-02-18 @ 15:09:39
Postat av: LN

Håll bildningens fana högt!

Så skall en slipsten dras i en demokratur - Expo-Utbildning - ett ambitiöst initiativ av idioter att sätta sprätt på arvsfondens pengar för att få spritt ytterligare dumhet över ett redan enfaldigt rike.Komplettera sedan med att läsa en påkastad publikation: al Qaidas egen glassiga tidning, som kan nedladdas här: http://info.publicintelligence.net/CompleteInspire.pdfAllahu Akbar - bröder och systrer! Alla skola vi mötas i Allahs paradis.

2011-02-18 @ 15:19:05
Postat av: Olof

Det var Per-Albin Hansson, socialdemokratisk partiledare och statsminister 1932-36 och 1936-46, som myntade uttrycket:

"Sverige åt svenskarna, svenskarna åt Sverige". Det var då det.Sedan svängde det. Här ett intressant citat som skildrar kursändringen."Ännu i slutet av 1950-talet blev konventionell nationalism med lätt bismak av längtan tillbaka till den tid då Sverige var en stormakt, den läxa som inpräntades i skolbarnen. Ett årtionde senare hade detta svängt över till en styrd och ledd internationalism, uttryckt i solidaritet med de underutvecklade länderna. Ett bra exempel på den makt de centrala myndigheterna har att dirigera vad som läres

ut. Skolöverstyrelsen föreskrev denna ideologiska helomvändning och blev omedelbart åtlydd. Skolbarn och ungdom som lämnat skolan framvisade över hela landet samma åsikt, något de alltid gjort, och det på statens befallning. Det var också S-på partiets befallning."Ur boken Det blinda Sverige av Roland Huntford 1973.

2011-02-18 @ 16:04:14
Postat av: Ibbe

Några år efter murens fall fanns i några tidningar ute i Europa, dock ej i Sverige, uppgifter om namn i STASI-arkiven med svensk anknytning. I artiklarna konstaterades att om namnen kom till allmän kännedom i vårt land så skulle detta skakas om i tongivande kretsar riktigt ordentligt. I svensk press var det naturligtvis tyst liksom i andra medier. Den politiska kollegialiteten och kompisandan mellan beslutsfattare och journalister inte minst förnekade sig inte på den tiden heller. Landets medborgare fick inte och får fortfarande inte veta vilka landsförrädarna var och är. Så vilka människor är det Bildt och Ask täcker upp för? Det luktar illa, riktigt illa.

2011-02-18 @ 16:42:14
Postat av: kalle2

ser man videoklippet, bekräftas det åter igen att 7 klöverns kreatur missuppfattat uppdraget som politiker.en riktig politiker arbetar för folket.

svenska 7 klöver politiker använder svenska folket och landets rikedomar till egna syften och självförverkligande. ett extremt förakt mot oss som växt fram, de har byggt sig ett för högt torn och vet inte längre hur fotfolkets vardag är. kanske därför FRA övervakning av allt vi gör är ett sätt för dom att ta reda på vad folket tycker och tänker. väljarundersökningar räcker inte för dom att styra fulmedias indoktrineringsarbete.carl bildt har förstört mycket för Sverige, han använder missbrukar politikerrollen för personlig självförverkligande. han skulle aldrig kunnat bli nåt inom den privata sektorn eller skapa nåt själv. han kastar sig in så fort nån kris uppstår och försöker göra sig karriär på det. jugoslavienkriget, lundin oil är exempel på det. redan i skolan utnyttjade han chansen när skolstrejken var.

http://www.youtube.com/watch?v=mA7yxpP02bI

skulle inte förvåna om han är med på stasilistan.Moderaterna bryr sig inte om sveriges framtid och företagande, det är girigheten som driver dom.Reinfeldt,Schillingman och Borg slog sig samman under universitetstiden och utarbetade en plan som utmynade i den smygande statskupp de nu har genomfört.

Nu skall de förändra Sverige efter deras ideer. och verktygen är fulmedia som indoktrinerar väljare. sossarna beredde vägen för dom med EU inträdet och smygkapitalister i sosse-partitoppen.beatris ask här bara en hycklande karriärmadamm.Sven olof sellström gjorde ett fantastisk anförande i kammaren, han verkligen ägde och moderat svinen fick inse, de dansar för kitta!

reinfeldt har inget vettigt och säga han kör med sina retoriska fantasier.

ask fick till slut krypa till korset och kläcka ur sig att hon i själva verket just nu skyddar eventuella landsförädare i stasiarkivet, fast hon inte vill ge sken av det, hon sa det själv i pressat läge. hon var tvungen att säga nåt till slut.

bra sellström och alla SD som pressar 7 klövern till beskännelser.om fulmedia var en riktig mediaförmedling och verkligen granskade och ställde de obekvämma frågorna kunde 7 klövern inte sitta kvar.fantastiskt vad SD politikerna är BRAAAAAAAAAA!blå sippans väg är framtiden, och sanningen är Sd bästa vän. Sanningen är en vän som alltid segrar. det har historien visat i årtusenden!

2011-02-18 @ 17:08:41
Postat av: kalle2 Viktigt

Sd behöver en egen media tv kanal och tidning!här kan man höra hur sanningen är 7 klöverns värsta fiende. pressar man dom lite så brister deras intellekt och de avslöjas att AN-juga, se själva:

http://www.youtube.com/watch?v=d1blriVw7Sc&feature=relatedintressant psykologi, Bildts sinne är kanske att ANge, han vill skaffa sig info och sedan bedriva påtryckning att han anger den personen om de inte lyder carl bildt. Som i dessa fall kan han "anJuga" de finns på stasilistan! ett kraftigt politiskt vapen som förklarar varför han ännu kan vara kvar på arenan.2011-02-18 @ 17:22:04
Postat av: Tjadden

Min Far som var aktiv kommunist och partibroder med CH Hermansson och trodde på de svaga i samhället och förespråkade ett folkhem och var allmänt föraktfull för manchettproletärer som gick kapitalets ärenden.Att jag själv inte blev kommunist beror nog på att jag stödjer en sund rättvis politik, sedan vem som presenterar den för mig, spelar inte någon större roll och det blir den nationella folkrörelsen jag måste ty mig till, som är det enda valet, folk som man kan förlika sig med, om man själv står för en framtid för en sund samhällsutveckling.7 klövern lever unisont med tanken om människors lika värde som inte ens är en realistisk tanke och än mindre något att verka för.Sådant dösnack om människors lika värde betackar jag mig för, som inte kan ingå i ett civiliserat samhälle och bli till en kollektiv byfåne.För att inte tala om att bli jämförd med muslimer och dito hedenhös-folk som inte ens lever upp till att kunna leva i ett civiliserat samhälle, de som dessutom föraktar oss civiliserade svenskar med nationell hållning.

2011-02-18 @ 17:23:39
Postat av: LN

Hedersmannen och broderskaparen Yusuf Al-Qaradawi som skall leda egytierna mot det hägrande Per Albin Hanssonska FOLKHEMMET (enligt Prof. Gardell), känd för att ha sagt att alla otrogna är legitima mål för dödligt våld i egenskap av att vara icke troende, anlände idag den 18 feb till Cairo från Qatar.Cairo 13:00 today:

“Don’t let anyone steal this revolution from you – those hypocrites who will put on a new face that suits them,” Yusuf al-Qaradawi said, speaking to at least 200,000 who gathered for Friday prayers in Tahrir Square, the epicenter of Egypt's uprising. “The revolution isn’t over. It has just started to build Egypt … guard your revolution.”The massive turnout and Mr. Qaradawi's warning that the revolution is not complete demonstrate that if the military drags its feet on reform, another uprising could begin. And while his sermon was nonsectarian and broadly political, the turnout was also a reminder that political Islam is likely to play a larger role in Egypt than it has for decades.Waving flags under the afternoon sun, the protesters in Tahrir today vowed to press on, assembling a list of 35 demands for what they say is Part II of the revolution. “Egyptian people are like the genie who came out of the lamp and who have been in prison for 30 years,” says Hoda Youssry, adding that only one of their demands – Mubarak's ouster – has been met so far. “We are not going back in until all our demands are met.”

2011-02-18 @ 19:54:20
Postat av: Robin Shadowes

Går det inte att kolla Stasi-arkivet direkt i Tyskland? Jag menar vi kan verkligen inte lita på USA då det just genom Wikileaks kommit fram att landsförrädaren Reinfeldt är USA's bandhund och inget annat. Bättre att då gå till den ursprungliga källan istället.

2011-02-18 @ 21:04:12
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: kalle2

precis, Robin shadows.

(ni är bäst, har läst alla era kommentarer på olika bloggar.)7 klöverns kreatur är ju lydhundar under pentagon. så varför inte använda medlemskapet inom det där förb-ande EU. om alla andra eu länder öppnat arkiven och ett parti i sverige vill det så borde det inte gå att mörka längre.

alternativt att CIA kanske inte care så mycket over 7 klövern och låter SD och svenska folket få veta om stasiarkiven utan att 7 klöverREGIMEN kan stoppa det.

2011-02-18 @ 21:14:48
Postat av: nadacomprende

Jag tror att forskare och journalister redan skulle ha grävt i tyska arkiv om det arbetet hade givit svar på frågorna. Problemet är väll att så inte är fallet, utan att de dokument som SÄPO har är orginalen.

Rätta mig om jag har fel.

Tror mig ha läst om hur den i frågan aktuella forskaren redan har varit i Tyskland men där ej funnit de eftersökta dokumenten.

2011-02-18 @ 22:36:06
Postat av: RL

Mycket bra! Jaga 7-klövern med blåslampa i häcken, o rök ut de bolsjevistiska landsförrädarna.

2011-02-18 @ 22:57:28
Postat av: Martin J

Ett inlägg om Sandstedt-bashingen som just nu äger rum.

Postat av: Måns

En kuslig detalj är att det var CIA, inte förbundsrepubliken, som hade beslutanderätten över listan på svenska landsförrädare i Stasis tjänst.Det är alltså CIA som ytterst ger de svenska landsförrädarna, skydd mot folkets vrede.Så fortsätter då den svenska staten att ge kommunisterna pengar till teatrar “kulturstipendier” och gud vet allt.

Den svenska staten går till och med hand i hand med CIA för att skydda kommunisterna.

På sextiotalet anordnade Moskva- finansierade kommunister den så kallade Russel-tribunalen där USA ställdes inför rätta.

Tribunalen kallades för “OBEROENDE” av media och dess mest lysande namn var den franske filosofen och författaren Jean Paul Sartre.Hur oberoende Sartre var framkom med pinsam tydlighet när KGB-arkiven öppnades: Sartre var i själva verket köpt av KGB.Hur många i Sveriges kulturelit har motsvarande bakgrund? Är det Sverigebilden som skall skyddas av regeringen? Eller finns det lik i lasten inom alliansen?

2011-02-19 @ 00:57:19
Postat av: Robin Shadowes

Måns, jag tror att det inte finns nån borgerlig opposition längre av den enkla anledningen att samtliga partier har blivit infiltrerade av Gramscianer för länge sedan. Bildt, Reinfeldt, Olofsson, Hägglund, Björklund, Wetterstrand et consortes är alla ideologiskt skolade och övertygade kommunister i verkligheten. Dom finns alla med på listan, det vore att gräva sina egna gravar att offentliggöra dem. Dom har alla begått högförräderi av högsta graden. Dödsstraffet för detta brott togs bort i ungefär samma veva som riksdagen bestämde att Sverige skulle bli mångkulturellt. En händelse som ser ut som en tanke...

2011-02-19 @ 04:23:39
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: MartinA

Måns

2011-02-19 @ 00:57:19

"Hur många i Sveriges kulturelit har motsvarande bakgrund? Är det Sverigebilden som skall skyddas av regeringen? Eller finns det lik i lasten inom alliansen?"

Snarare ger kunskap om listans innehåll borgarna makt över folk i media. Tänk Jan guiou till exempel, när han sa "sverigedemokraterna är inga rasister" så avslöjades hans bakgrund som betald av kgb några månader senare. Det allvarliga i sammanhanget är att det ger USA och Tyskland motsvarande makt över folk i svensk media och i svenska staten, de har ju listorna också.

2011-02-19 @ 16:13:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0