ÖSTGÖTE ELLER SMÅLÄNNING

Efter ett inslag i Radio Östergötland där Markus Wiechel (SD) säger sig vara emot storregioner har media försökt ”koka soppa på en spik”.

Min personliga åsikt om storregioner är mycket tveksam eller snarare rent negativ. Jag har farhågor att besluten kommer allt längre ifrån de berörda människorna. EU är ett skrämmande exempel på när en nation låter självstyret hamna i Bryssel. Om alla svenskar vore medvetna om hur det i verkligheten fungerar och mängden av EU-direktiv som dimper ner i riksdagen och som Sverige bara har att förhålla sig till. Bedrövligt enligt min uppfattning!

Varför skall vi ha storregioner?
Jag har tolkat ja-förespråkarna att man skulle bli en starkare röst som kan lobba för t.ex. infrastruktursatsningar och att sjukvården skulle kunna vinna på samordning inom ett större geografiskt område.

När det gäller sjukvården kan man skriva avtal mellan landstingen precis som Markus Wiechel säger i intervjun. Om landet indelas i ett fåtal storregioner så kommer det sannolikt bli ännu mindre infrastruktursatsningar i ytterområden, mindre orter och där den lokala arbetsmarknaden är svag. Jag är övertygad om att t.ex. Kalmar län skulle bli en stor förlorare vid en storregion med t.ex. Småland och Östergötland som nämns i artikeln.

Östrans artikel ser jag som en mycket märklig artikel. Frågan är om de slängt mitt telefonnummer efter valet i september 2010. Jag har inte fått något samtal från Östran sedan jag tog plats i riksdagen. Uppenbarligen räknar Östran mig som östgöte sedan september 2010 och gör därmed stor skillnad på östgötar och smålänningar även om de låtsas något helt annat i sin artikel.

Jag kommer återkomma senare med ett blogginlägg hur det är att sitta på östgötabänken i riksdagen. Jag har gjort några mycket förvånande upptäckter som jag skall delge mina läsare.


Ulf Wickbom har hamnat i blåsväder och det kommer knappast som någon överraskning. Enligt Östran kräver Moderaterna hans avgång som politisk chefredaktör. Jag har även hört från andra som har insyn i stiftelsen Barometern att det är mycket kritiska till Ulf Wickbom och hans sympatier för sossen Johan Persson. Efter Alice T genombrott på Barometerns ledarredaktion känns Ulf Wickbom överflödig! Han kan fortsätta med sina krönikor och kåserier på frilansbasis.


Kommentarer
Postat av: Lars Olofsson

Vad är din åsikt om Petzäll då Thoralf?

2011-02-06 @ 22:10:28
Postat av: MakingBacon

Flytta ansvaret för sjukvården från kommuner och landsting till riksnivå.

2011-02-06 @ 22:18:17
Postat av: Thoralf A

Lars Olofsson



Jag har inte upplevt att William har några problem därför ställer jag mig lite frågande till alla uppgifter i media.

Jag uttalar mig inte förrän jag fått mer information men jag kan tycka att man har haft väl bråttom med att ta en time out. Det kunde utan problem fått anstå till måndag eller vårt gruppmöte på tisdag.

2011-02-06 @ 22:24:34
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Magentan

@ Lars Olofsson

Det finns två officiella uttalanden beträffande William Petzäll och lördagsnattens händelser.



Från Petzäll själv:

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/skriftligt-uttalande-fraan-william-petzaell-575666?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=pressrelease&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter



Från Sverigedemokraternas nyhetssida:

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/petzaell-tar-timeout-fraan-sina-politiska-uppdrag-575654?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=pressrelease



2011-02-06 @ 22:34:47
Postat av: kalle2

sd visar återigen att de är förnuftets väg. storegioner blir bara ännu en landstingstyrelser utöver de redan befintliga som säkerligen blir kvar. att lobba innebär att hundratals nya nickedockor skall ha feta löner.



infrastruktursatsningar kommer ske ändå, om det finns skattepengar till det.

ulf wikbom är nog en fegis som skaffat sig ett språkrör genom alice t.



nu blir det att leta på bilder på blåsippa att sätta upp på dörren, blåsippans väg är den rätta!

2011-02-06 @ 22:52:35
Postat av: Fyllegubben

Söte min dag



http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-riksdagsman-i-timeout-efter-fylla_5921057.svd

2011-02-06 @ 23:20:04
Postat av: LN

Romare eller grek - muslim eller kafir?



Mångkulturalismen i förra tråden drunknade i Petzälls öden och angantyr!



Viktigare fråga är om:

islamisering medför kulturell berikning eller kulturell utarmning?



Att vår västerländska judisk-kristna civilisation är överlägsen den islamska behöver det inte råda något tvivel om. Vid en ingående undersökning visar sig det islamska barbariet ej vara något annat än en fattig, urvattnad och brutaliserad delmängd av den judisk-kristna kulturen, helt utan ursprungliga särdrag och funktioner, men som till följd av ett oförtröttligt 'mixtrande' av sina lärde under ett och ett halvt årtusende kommit att lida av åkomman elefantiasis.



Följaktligen kan den islamiska kulturen, förutom på sin höjd med trams, inte tillföra vår egen kultur någonting av värde. Den kan bara reducera och förstöra. Det är förvånande att teorin om islam som en beduiniserad och vanställd form av kristendom, som fått Jesus ersatt av Mohammad, och för vilken såväl arkeologiska fynd som logik talar, ännu inte omfattas av fler än ett fåtal modiga forskare.



Varje aspekt av dagens muslimska kultur, som framstår som annorlunda i jämförelse med vår egen, ingår i själva verket redan i vår egen kultur, den är en del av den delmängd som kallas "historia". Således är alla dessa primitiva aspekter som tribalism, teokrati, bestraffning genom amputation, stening, förtryck av kvinnor, hedersmord, hädelsebestraffning osv gammalt känt men av oss förkastat gods - det tillhör det förflutna, det längst fram i gamla tetamentet belägna; vi har avancerat och avvisade det mesta av all denna gamla grymma dårskap för många århundraden sedan.



Om man noga studerar islamiseringsprocessen i västerlandet, så inser man att förutom nyfödda och moskéer tillföres ingenting, absolut ingenting positivt och kreativt, medan väldigt mycket reduceras, försämras eller försvinner. Nästan allt som muslimer efterfrågar är i kulturellt avseende snarare subtraktivt än additivt. Jmf deras 'haram-resonemang. Muslimerna vill ha bort allt som har med "gris, hund, kors, jul, påsk och pingst" att göra, förbjuda alkohol, reducera yttrandefriheten och det som vi överdrivet brukar kalla demokrati samt stoppa skolundervisning i konst, musik, drama, biologi, sexualkunskap och andra icke-islamska ämnen. Ingen gemensam lek eller andra samaktiviteter för flickor och pojkar. Strängaste könsåtskillnad skall råda. Bland det mest förbjudna för muslimer torde vara nudism.



Blotta närvaron av muslimer i väst leder till allmän minskning av livskvaliteten; blott två exempel: alla säkerhetsrestriktioner för snart allt resande som muslimsk terrorism har framprovocerat samt att icke-muslimska kvinnor och barn i jihadinfekterade städer och områden är förhindrade att röra sig och leka fritt av rädsla för islamiska sexuella predatorer.



I islam gäller det inte att följa sitt samvete utan att slaviskt uppföra sig korrekt enligt koranen och haditherna. Har man framgångsrikt lyckats imitera den perfekta förebilden, pedofeten Mohammad, så har man gjort allt som krävs för att vara en god muslim. Några etiska principer, så som vi känner dem (t.ex. 10-guds-bud eller den gyllene regeln), ingår inte i islam.

2011-02-06 @ 23:21:51
Postat av: Raaaaaaaaaaap ööö va full ja e

Nej tack SD ! Sverige behöver inte riksdagsmän som ägnar sig åt hedersrelaterat våld och är tablettmissbrukande fyllesvin.

2011-02-06 @ 23:23:10
Postat av: Tobbe S

Det skriftliga uttalandet från William Petzäll verkar vara både öppenhjärtligt och ärligt och rakryggat. Detta till skillnad mot hur företrädare från andra partier uttalat sig efter att de haft problem med alkohol. SSU's hotellbajsande (bl a) är i färskt minne. Jag har större förtroende för William nu, än innan hans rakrygade uttalande. Av det jag sett från hans framträdanden i media och riksdag, vill jag se mer. Önskar alltså honom åter som riksdagsrepresentant för SD i riksdagen och har inga problem med att han gjort ett misstag under mycket privata omständigheter.

/TS

2011-02-06 @ 23:45:46
Postat av: Citrix

Alf. Tack för en trevlig blogg.



Följer man drevet på flashback så kan man dra två slutsatser. De flesta (som är för SD) är överens om att man gjort en väldigt stark entre i riksdagen i form av uppträdande och seriositet.



Den andra slutsatsen är att det krävs att SD-riksdagsgruppen drar sina yngre ledamoter i örat angånende alkoholkulturen som ibland verkar frodas i dessa kretsar. Det börjar kännas som det får räcka med den varan med "skandaler" som följd.



Men hur som helst. Kunde ju varit mycket värre. Dock är det aldrig försent att göra saker ännu bättre.

2011-02-06 @ 23:49:43
Postat av: SD är fyllehundar

Supandet bland snorungarna i SD är utbrett något alla känner till och som partitoppen försöker dölja och hur fan har Kinnunen kommit tillbaka in i partiet vet medlemmarna om detta ?



Partipengarna sups upp :kolla länk



http://img211.imageshack.us/img211/103/andreaswestlingerikalmq.jpg

2011-02-06 @ 23:54:03
Postat av: Henrik

Jan Milld kritiserade SD för att inte släppa in kvinnorna i riksdagen. Med facit i hand, hade man föredragit en mogen Anna Hagwall istället för en 22årig partynisse?...

2011-02-06 @ 23:59:06
Postat av: Anonym

http://img211.imageshack.us/img211/103/andreaswestlingerikalmq.jpg



SKÅÅL och tack för mig!

2011-02-07 @ 00:11:30
Postat av: Tobbe S

Jag har bättre fyllebilder från både MUF-fester och SSU-fester. Vill du se "SD är fyllehundar"?

/TS

2011-02-07 @ 00:18:16
Postat av: Godtemplaren

@Tobbe S



Lika kul att se SD:are och deras förnekelser ,haha ja vilka ynkryggar nä kolla Garthon Körberg Shyman de tar de som d människor dom är inte lögntrutar som fösöker dölja.



Som sagt det sups i SD:kolla länk



http://img97.imageshack.us/img97/8625/erikalmqvistochpojkvn.jpg

2011-02-07 @ 00:34:10
Postat av: Fylle Wille

Nu finns det en video på tuben med "fylle-Wille"



http://www.youtube.com/watch?v=8NNGsueHEb8&feature=related

2011-02-07 @ 00:50:28
Postat av: Gubben o Gumman

Nu har den grönsakstuggande Boljeviken vi kan kalla honom "Raj Kavring" vaknat under soptunnan ,och upptäckt att en SD:are knockat sin egen tv.



Enligt en undersökning av partiers "kladdiga" vanor:

Så placerar sej V som etta i otrohets samt drogligan.



Sannolikt hade Lenin el Stalin skjutit er på fläcken

Löjligare "Epa" kommunister finns inte i hela Worlden.



Detta gör att "Raj Kavring" skall hålla näbben stängd,för all framtid,medlemskort i pundarpartiet är ingen merit, det är ett handikapp.



Det är illa nog att en Sverigevän skitit i det blå skåpet,men ett nästan ett helt parti,kom igen dina egna partikamater sitter ju i Östran och utalar sej som nyktra alkoholister,när polisens kamp mot fyllehundarna i Emmaboda skall nedvärderas av V.



Börja med att pinka dina egna kompisar "Skit" o "Pannkaka" i örat, innan du ger dej på SD.



Ditt blogginlägg kontra ditt partis kladdiga levende

är URLÖLJLIGT.

2011-02-07 @ 00:50:51
Postat av: Gubben o Gumman

Verkar vara alla utom Janne Rumpa som hamnar i Janne Rumpa filtret?

2011-02-07 @ 00:53:33
Postat av: Fylle Wille

Detta mötte polisen när de kom till lägenheten i Trelleborg :) Fylle Wille eller som dom säger Fylleninjan.



http://www.youtube.com/watch?v=snFJdsa-eJc

2011-02-07 @ 00:58:37
Postat av: Fylle Wille

Det ryktas även att ett smakprov på SD:s valfilm 2014 redan har släppts. Kan det vara denna ?



http://www.youtube.com/watch?v=tZmDWltBziM&feature=related

2011-02-07 @ 01:10:23
Postat av: Robin Shadowes

Verkar som om Storkukade Bosse är tillbaka under nytt/nya namn.

2011-02-07 @ 01:39:06
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Fylle Wille

Man har även sett Thoralf i Kalmartrakten efter att frugan lämnat honom.



http://www.youtube.com/watch?v=LgI_Sa4cqfg&feature=related

2011-02-07 @ 01:57:20
Postat av: MatsBern

Det är Markus Wiechel som går in och vikarierar för WP,lycka till MW.

2011-02-07 @ 06:05:43
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: Nils Dacke

Till slut vaknar även Newsmill, och flera kanske följer i fotspåren

Postat av: Tobbe S

"* Per Bill (M, riksdagsledamot, vice ordförande i näringsutskottet, medlem i riksdagsgruppens förtroenderåd och moderaternas alkoholpolitiske talesman)

Våld mot tjänsteman efter fylla, springandes med barnvagn.



* Maria Ferm (MP, riksdagsledamot)

Kokainberoende



* Gudrun Schymans (FI! fd V)

Urinerade i en biofoajé och lider av alkoholberoende. Alkoholist.



* Riksdagsledamoten Federley (C)

Federley och drogerna.



* Anna Sjödin (fd SSU ordförande, vicepreseident IUSY)

Grips av polisen efter krogmisshandel, sparkas från SSU



* Per Gahrton (tidigare EU-parlamentariker och MPs partistyrelseledamot)

Dömd för rattfylleri.



Några snabba:



Jan Andersson (S, norrköpingspolitiker) - 30 dagsböter för sexköp

Jan Vapaavuori (Saml, bostadsminister) - fängelse för misshandel

Sirkka-Liisa Anttila (C, jord- och skogsbruksminister) - Dömd till fängelse för osann utsaga inför domstol

Lars Werner (V, fd riksdagsledamot) - kommunist och alkoholist

Stig Malm (S, kommunalpolitiker) - gripen av polis för rattfylla

Stefan Klåvus (M, kommunalråd) - gripen av polis med 1,24 promille i blodet.

Alice Åström (V, fd riksdagsledamot) - knarkare (amfetamin) från 20-årsåldern

Monika Rydin (S) - dömd i tingsrätten för valfusk

Azad Karim (FP, kommunfullmäktige, även vice ordförande polisstyrelsens) - dömd till fängelse för olaga hot och mordförsök)

Said Racic (FP, Malmö) - dömd, bedrägeri

Maria Carlshamre (FP) - folkbokföringsbrott

Andreas Harne (S, Aftonbladet, styrelseledamot FP) - barnpornografi, grov våldtäkt på fd sambos sjuåriga dotter.



För att nämna väldigt få.



Övrigt:



Var tionde riksdagsledamot är dömd för brott innan SD kom in i riksdagen (trafikbrott, olaga hot, dödsvållande), enligt en undersökning i Iltalehti.



Googla bara på "MP-politiker gripen", "V-politiker gripen", "politiker gripen" osv och du får några tusen träffar."

2011-02-07 @ 07:37:02
Postat av: Vakna och vakna...

Jag vill inte bidra med en enda skattekrona till hans riksdagslön!

http://meritwager.wordpress.com/2011/02/07/jag-vill-inte-bidra-med-en-enda-skattekrona-till-hans-riksdagslon/

..........................

Instämmer - men jag vill ännu mindre bidaga till

multiculturalismen och asylantimmigrationen, faktiskt, jag vill inte bidraga med en ända skattekrona till detta misslyckade och vanstyrda

Sverige överhuvudtaget - mentalanstalten Sverige.

Hur skall jag och Svenne Kålrot kunna skattestrejka??? Eller hellre få sparkat ut packet ur R-huset, Maudan och 32an framför andra?

2011-02-07 @ 07:39:23
Postat av: sagt av Jan Milld

”Det rymmer givetvis en fara i om många knyter förväntningar till Sverigedemokraterna, om partiet kommer in i riksdagen och om det sedan inte lever upp till dessa förväntningar.

Just därför är det viktigt att ett stöd till SD från början är just kritiskt, dvs att det kombineras med konkreta förslag, om ställningstaganden och krav att driva.

Tar SD till sig förslagen är det bra. Gör man det inte är spåret ändå utlagt, för det fortsatta politiska arbetet.

Ett visst parti kan aldrig var något självändamål, det är bara ett medel.”

2011-02-07 @ 07:59:06
Postat av: Roberth

Petzäll mår inte bra och han ska få hjälp. Alla kan må dåligt och han har varit en tillgång för partiet.

2011-02-07 @ 08:44:22
Postat av: Kalle

Sd:s stjärna Kent Ekeroth har skickat in en interpellation där det talas om ”suadisk” finansering av moskéer. Bra interpellation i grunden men katastrofal stavning vilket ger förfrågan ett löjes skimmer – oerhört olyckligt… Svenska Akademins ordlista borde köpas in av partiet och delas ut till samtliga Sd-politiker.

Postat av: Ronny

Snyggt jobbat Tobbe S ! Bara samla ihop PK lögnarnas "meritlista" . Sedan tycker jag det är synd om William P, som i ungdomligt oförstånd fått för mycket att dricka. Vem fan har inte fått de nån gång!!??

2011-02-07 @ 09:45:29
Postat av: allemand

@Ronny, det har vi alla kanske? Men, inte om man sitter i riksdagen för ett parti som bevakas av pressen till hundraprocent. Han bör lämna sin plats för evigt enligt mina fem cent efter deras gruppmöte om uppgifterna stämmer. Vi som kämpar behöver absolut inte detta.

2011-02-07 @ 10:00:30
Postat av: AWSvensson

Merith Wager som jag ofta berömt för att ha en nykter syn på asylhanteringen flippar denna gång ur med kommentaren "Jag vill inte bidra med en enda skattekrona till hans riksdagslön". Många med mig skulle ägna all vår tid åt att nedteckna allt vad vi inte vill att våra skattekronor ska gå till. Eftersom man har ett jobb att sköta så faller det på sin orimlighet. Blev mäkta imponerad av GoG :s kunskaper när det gäller alkoholistvård, bra att veta om man någon gång frestas att ta en extra gammel dansk och detta skulle föranleda en nysexplosion som skickar den nyinköpta platteven in i väggen.

2011-02-07 @ 10:07:44
Postat av: DaCapo

Full politiker en världsnyhet i lilla Sverige!

SD får väl ta det som en komplimang när svenska tidningar bedömer en full verigedemokrat som något ensationellt! En tackar och bugar! William Petzäll var full, välte tydligen en TV och hamnade i fyllecell, men gjorde inget olagligt. Skall man skratta eller gråta över den dumhet som präglar svenska tidningars patetiska försök att smutskasta SD? Dom kan möjligen få igång idioterna med såna ”nyheter” Fast idioter lär det ju finnas gott om bland SD:s motståndare!



Vi inser att etablissemanget håller på att kissa på sig av oro över SD:s framgångar! Man griper efter halmstrån! Här har vi sossar som är fulla på krogen och beter sig så svinaktigt att hon döms i domstol (video nedan). Nakna socialdemokratiska riksdagsmän jagar kvinnliga koller i riksdagskorridorerna. Politiker som ägnar sig åt kidnappning. Sen har vi manshatande alkisen Gudrun Schyman. Vi har hustrumisshandlande politiker över hela linjen. Och förstås alla fifflande och sexköpande moderater som tvingats avgå! Det finns uppenbarligen en risk hela regeringen hinner avgå inom mandatperioden!



Dom hade alla varit jävligt glada om tidningarna skrev om en simpel fylla istället! Beklagar, men alla kan inte vara perfekta! En full Sverigedemokrat får större rubriket än att David Cameron sågar det mångkulturella projektet längs fotknölarna!



Den sågning SD gjort i typ 15 år och bara fått skit för! Prioriteringen visar hur svårt svensk press har att fatta vad som är väsentligt i mediaflödet! Om en full SD-medlem är en världshändelse; ja då är SD det mest perfekta parti Sverige skådat! Sen ojar sig samma journalister dagligen över hur olika regimer smustskastar regimmotståndare!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MFzysPy0qzk

Postat av: Skånepåg

@ AWSvensson



Delar helt din uppfattning beträffande Merith Wager. Måste tillstå att jag blev oerhört besviken och förvånad, eftersom jag inte trodde att hon hade en sådan tilltro till vad kvällstidningarna "kokar ihop för soppa" enbart för att kunna sälja lösnummer och smutskasta SD.



Det kunde ju ha varit värre och avslutar med ett oförarligt skämt: "Spriten ödelade vårt hem, hembränningsapparaten exploderade!"

2011-02-07 @ 10:34:32
Postat av: August Strinberg, från graven...

"Samhället styrs av skojare som stödjer och skyddar varandra!"

2011-02-07 @ 10:55:13
Postat av: Jean

Nous ne coalisons pas des Etats, nous unissons des hommes!

2011-02-07 @ 11:18:50
Postat av: Skånepåg

@ Jean



"Nous ne coalisons pas des Etats, nous unissons des hommes!"



F´låt att min franska är ringrostig, har kanske blivit ett och annat glas Calvados som bidragit till detta.



Översatt till det språk som används här på bloggen så betyder det ungefär: "Vi kommer inte från samma nationer men vi förenar människor".



Och varför vill du ha sagt detta som representant för vad?

2011-02-07 @ 11:33:58
Postat av: Tjelvar

<b>REGION SKÅNE BÄST FÖR PROFFSPOLITIKERNA</b>



Det vi ser i region Skåne är uppbyggnaden av nya, feta karriärvägar för överåriga ungdomsförbundare.



Vi ser hur karaktärer, som visat sig trolösa mot de sina, bytt parti och även där snart gjort sig omöjliga bland de närmaste, som lärt känna dem. Då har de med sina talanger för intrigerande och ränksmideri lyckats snacka in sig på region-nivå. Där får de höga arvoden, lyxig tjänstebil och feta traktamenten.



Under några år har de där kunnat driva fantasiprojekt som fordrat resor till alla nordiska huvudstäder och, förstås, Bryssel. I "förhandlingar" med andra "beslutande organ" om vilka av alla konton för skattebetalarnas pengar, man skall fördela fantasiprojekten på, för att skattebetalarna själva inte skall tycka att det blir för stora summor någonstans. Förhandlingar där ingen bevakar skattebetalarnas intressen.



De enda som behöver de stora regionerna är de professionella halvfigurerna till politiker, som inte klarar av kontakten med kommuninvånarna och inte heller lyckas attrahera röster i riksdagsval.



Gör sjukhusen statliga eller privata. Låt kommunerna komma överens om kollektivtrafiken och kulturen.



Skrota Region Skåne.

2011-02-07 @ 11:39:54
Postat av: Kalle

Läste Marit Wagers blogg där hon inte vill betala William Petzells riksdagslön. Vad har han gjort??? Han har varit berusad i sin och f.d.flickvännens lägenhet. Är det förbjudet att vara full i Sverige??? Det är det inte!!! W.P. är ung. Han tog inte med i beräkningen att medicin tillsammans med ett alkoholintag kan förvärra fyllan. Polisen verkar ha varit tveksamma om W.P. berusningsgrad eftersom de var där två gånger!!! Får man inte bli berusad i sin lägenhet som man delar med f.d. flickvännen som man fortfarande har ett bra förhållande med???



De flesta av oss här har varit på fyllan någon gång utan att hamna i tidningarna eller TV, gudskelov.



William Petzäll har trots sin ungdom på 22 år varit en av de mest framstående SD-riksdagsmännen i Riksdagens talarstol.



Tycker det är mycket synd och förhastat att ta en paus, även om det är rekryggat. Vi inom SD behöver W.P. i talarstolen kämpande för SD politiska tankar.



Men anser W.P. att han behöver medisinsk vård så skall naturligtvis SD och vi andra ställa upp för honom.



Håller med Thoralf att paustanken kan/kunde vänta till Tisdagens gruppmöte i riksdagen.



En "fylla" i sin lägenhet skall inte få sådana orimliga konsekvenser. W.P. har säkert haft Ågren (bakfylla) tillräckligt efter helgens polisingripande.



Jag vill inte ha riksdagsmän som är som välkammade robotar utan att ha samma problem och glädjeämnen som vanliga människor de företräder.



Vill se William Petzäll i Riksdagens talalstol så snart som möjligt med högburet huvud och kämpa för SD.



2011-02-07 @ 13:02:40
Postat av: Nils Dacke

"Som svensk kille kommer jag alltid i sista hand vid ansökningar till räddningstjänsten oavsett erfarenhet och kompetens", skriver den arbetsökande mannen i sin anmälan Diskrimineringsombudsmannen.



Verkligen spännade att se hur snabbt DO lägger ner detta fall.

Gissar på 5 minuter

Postat av: En stor stark

Ingen vill se fylle Wille eller betala hans lön.



Nej tack SD ! Sverige behöver inte riksdagsmän som ägnar sig åt hedersrelaterat våld och är tablettmissbrukande fyllesvin.



http://www.expressen.se/nyheter/1.2320178/petzall-jag-har-inte-alkoholproblem

2011-02-07 @ 13:26:25
Postat av: Hembrännt och ljummen päronsoda

Killen är ett nervvrak, vad tänkte SD med när de satte upp en 22 årig snorunge på riksdagslistan ?



http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2319182/william-petzall-sd-i-fyllecell-i-natt

2011-02-07 @ 13:29:30
Postat av: Jean

"Får man inte bli berusad i sin lägenhet som man delar med f.d. flickvännen som man fortfarande har ett bra förhållande med???"

Det var en "nykter" iakttagelse Kalle.



Givetvis får man vara berusad hemma hos personer man har ett bra förhållande till, men det var ju inte fallet här.

2011-02-07 @ 13:39:10
Postat av: Fylleturken

@Jean



helt rätt fylle wille hade fått korgen och blev precis som de utlänningar han han kritiserar lite lessen över att bruden av säkert förståerliga skäl inte ville ha med honom att göra. wille trodde han kunde äga men lång näsa var det enda han fick samt drog skam över partiet.

2011-02-07 @ 13:45:25
Postat av: Mera brännvin

SD sveriges fylleparti nr 1 :)



Wille dagen efter skandalen.



http://www.youtube.com/watch?v=n0u9VyP35Cg

2011-02-07 @ 13:54:24
Postat av: Kalle

""Det finns ingen brottsmisstanke mot William Petzäll. "" avslutar Aftonbladet artikeln.



Tänkvärt, fundera på det??? Fundera ordentligt. Finns ingen brottsmisstanke mot W.P. Fundera en gång till!!!



Vad vill ni "döma" honom för??? Att han varit full, huanemej vad allvarligt (ironi)



Att han har ett privatliv???



Att han är full i sin lägenhet som han delar???



Trolla någon annastans tack!!!



Postat av: jean

"Finns ingen brottsmisstanke mot W.P. Fundera en gång till!!!"



Jovars, det är ju fullständigt normalt i vissa grupper att slagga över i fylleceller och ta "timeout" när man gjort bort sig.

2011-02-07 @ 14:35:13
Postat av: Roberth

Du mera brännvin gör alla en tjänst svälj huvudet och byt kropp din nolla!

2011-02-07 @ 14:41:53
Postat av: Mera brännvin

@Robert



SD är ett fylleparti titta själv om du inte tror det på bilden här där partipengarna sups upp av snorungarna i SD.



http://img202.imageshack.us/img202/3831/hrrbildenandreaswestlin.jpg

2011-02-07 @ 14:54:12
Postat av: Lars-Inge



Är Muslimska Brödraskapet redan verksamma i Kalmartrakten?

Innebörden i uttalandet ”Nous ne coalisons pas des Etats, nous unissons des hommes!” påminner starkt om det ordval som en viss person använder på sin blogg och dessutom att skriva på det språk som även används i ”hemlandet”!



"Allah is our objective. The Prophet is our leader. The Qur'an is our law. Jihad is our way. Dying in the way of Allah is our highest hope."

Postat av: Brännvins Turken

SD Sveriges fylleparti nr 1



Se snorungarna i partiet supa upp partipengarna.



http://img202.imageshack.us/img202/3831/hrrbildenandreaswestlin.jpg

2011-02-07 @ 15:22:07
Postat av: Lars-Inge

OT



Muslim åtalad för sexuella övergrepp på 13 småflickor och som av det politiskt korrekta massmedia kallas för Farstamannen. Här är det inte frågan om någon uthängning i massmedia med namn och foto för något som verkligen är vidrigt och som världens genom tidernas mest välkända profet och pedofil även ägnade sig åt. Att en SD:are klantat till det privat är ju givetvis mycket viktigare att basunera ut så mycket som det bara går(obs ironi).

Postat av: Kurtan

En stilla undran.



Eftersom ingen brottsmisstanke föreligger enligt media. Vad har polisen för rättigheter att gripa en person i sitt eget hem ?



Vem som helst har rätt att ta en "bläcka" i sin privata lägenhet tillsammans med vänner !!!



Undrar om inte polisen har gjort ett grovt tjänstefel som skulle kunna leda till anmälan....



Undrar även om, förutsatt att PW's version är riktig, vilket jag inte betvivlar så bör han på allvar fundera på att anmäla vissa "kloaktidningar" för förtal....



PW är en "hjälte" tillsamman med övriga SD'are, stöd honom !!!



MVH

2011-02-07 @ 15:51:11
Postat av: Brännvins Turken

Problem med läsförståelsen Kurtan ? Fylle Wille är en skandal för SD och alla andra fyllesvin de har i partiet.



- Vi tog honom i trapphuset och frågan var om han skulle föras till arresten eller till sjukhuset, så illa däran var han, säger Hans Nilsson.

- Han var kraftigt berusad på sprit och tabletter när vi tog hand om honom.



- Han var kraftigt berusad på sprit och tabletter när vi tog hand om honom, säger Hans Nilsson, vakthavande polisbefäl.

2011-02-07 @ 15:55:05
Postat av: Jean

Haha, Kurtan klart grabben är hjälte. Han tillhör ju gänget. Försvar av den egna gruppen är Nr1 för alla Brödraskap, såväl muslimska som politiska.



Lars-Inge, dina misstankar bekräftar SD:s projektion av sina egna tillkortakommanden

2011-02-07 @ 16:00:51
Postat av: Jean

Haha, Kurtan klart grabben är hjälte. Han tillhör ju gänget. Försvar av den egna gruppen är Nr1 för alla Brödraskap, såväl muslimska som politiska.



Lars-Inge, dina misstankar bekräftar ju verkligen SD:s projektion av sina egna galna fantasier.

2011-02-07 @ 16:02:03
Postat av: Jean

Haha, Kurtan klart grabben är hjälte. Han tillhör ju gänget. Försvar av den egna gruppen är Nr1 för alla Brödraskap, såväl muslimska som politiska.



Lars-Inge, dina misstankar bekräftar ju verkligen SD:s projektion av sina egna galna fantasier.

2011-02-07 @ 16:02:46
Postat av: Lars-Inge

@ Brännvins Turken



"Fylle Wille är en skandal för SD och alla andra fyllesvin de har i partiet."



Jag törstar efter att få reda på vilka alla andra är som du avser?

2011-02-07 @ 16:06:12
Postat av: Brännvins Turken

Sett denna bilden Kurtan ? Fler sverigedemokratiska fyllesvin som super upp partipengar.



http://img202.imageshack.us/img202/3831/hrrbildenandreaswestlin.jpg

2011-02-07 @ 16:06:15
Postat av: Lars-Inge

@ Brännvins Turken



Jaha det var alltså allt du har att komma med, och dessa ser ju verkligen berusade ut och halvvägs på väg under bordet.

2011-02-07 @ 16:10:22
Postat av: Godtemplaren

@Lars-Inge



En bild säger mer än tusen ord :) Kolla denna bild



http://img202.imageshack.us/img202/3831/hrrbildenandreaswestlin.jpg

2011-02-07 @ 16:10:51
Postat av: Lars-Inge

@ Godtemplaren



Och två likadana bilder skall således säga mer än tvåtusen ord.

2011-02-07 @ 16:15:02
Postat av: Brännvins Turken

vet ni vad det roliga är i denna historia , jo SD gör sig till pajasar och fylle Wille till fjolla. När han tog över SDU införde han hårda alkoholregler dvs. totalt Nej efter skandalresan där nidvisor sjöngs om Palme haha. Ja fyfan va SD är trovärdiga . Sympatin kommer att rasa i backen precis som fylle Wille gjorde haha i helgen.

2011-02-07 @ 16:15:53
Postat av: Anonym

Lika bra lägga in 2 länkar så du förstår Lars-Inge

2011-02-07 @ 16:21:55
Postat av: Brännvins Turken

VAL06/ARVIKA – Ännu en SD-kandidat dömd för bidragsfusk 2006-08-17 I förra veckan kunde tidningen Expo avslöja att Sverigedemokraternas toppkandidat i Växjö, Samuel Älgemalm, dömts för bedrägeri då han kvitterat ut socialbidrag samtidigt som han erhöll både a-kassa och KAS. Och han är inte ensam om att ha gjort sig skyldig till bidragsfusk samt tidigare dömts för bedrägeri. VAL06/FINSPÅNG Toppkandidat för Sverigedemokraterna i nazistmarsch 2006-08-03 Sverigedemokraternas första namn till kommunfullmäktige i Finspång och toppnamn till landstingsvalet i Östergötland marscherade med nazister i Sollentuna 2004. I manifestationen, arrangerad av den nazistiska Salemfonden, deltog kända nazister från bland annat Nationalsocialistisk Front (NSF) och Svenska Motståndsrörelsen. - Det var inte så jättelyckat, säger Andreas Lundkvist VAL06/HELSINGBORG Partikritiker umgås själv med nazister 2006-08-02 Efter förra tisdagens avslöjande av ett internt upprop mot partiledningens behandling av Daniel Olsson, visar det sig nu att en av undertecknarna, Mattias Nilsson, själv umgås med nazister. Mattias Nilsson kandiderar för Sverigedemokraterna (SD) till kommunfullmäktige i Helsingborg där han även sitter i partiets styrelse. Han är också invald i Sverigedemokratisk Ungdoms distriktsstyrelse VAL06/GÄVLE: Sverigedemokrat i rasistattack 2006-07-05 Ryskättade Svetlana var på väg hem till en väninna en julikväll för två år sedan när en kvinna kom fram och skrek ”svartskalle” och ”invandrardjävul” åt henne. Kvinnan förklarade att hon inte ville ha invandrare som Svetlana i landet och spottade henne i ansiktet. Därefter tog kvinnan tag i Svetlanas hår och slet ner henne i backen där hon fick ta emot flera slag mot kroppen. Kvinnan som attackerade Svetlana heter Madelene Larsson. I höst kandiderar hon för Sverigedemokraterna till kommunfullmäktige i Gävle. Den 14 februari förra året avkunnade tingsrätten sin dom i målet. Madelene Larsson dömdes för misshandel, försök till misshandel, förtal, förolämpning och egenmäktigt förfarande. Även tidigare har Madelene Larsson dömts för våldsbrott. Då för misshandel, olaga hot, förolämpning och våld mot tjänsteman. Misshandlade ex-sambon Två månader efter att Madelene Larsson dömdes föll domen mot hennes partikamrat Rolf Nilsson, Sverigedemokraterna i Gävles 13:e namn på kommunlistan. Han dömdes den 14 april förra året till en månads fängelse för kvinnomisshandel. Det var under ett besök hos sin före detta sambo som Rolf blev våldsam. Enligt tingsrättens dom försökte Rolf tjata sig till sex. När kvinnan nekade skallade han henne på näsan. Han kallade henne även ”hora” och blev hotfull när hon ville ringa polisen. Rolf Nilsson är tidigare dömd för misshandel och har idag ett besöksförbud utfärdat mot ex-sambon. Han vägrar också betala underhåll för parets gemensamma barn.

2011-02-07 @ 16:24:41
Postat av: Brännvins Turken

Roger Hedlunds egna kriminella bakgrund och tidigare samröre med kända nazister. Nyåret 2001 greps han för misshandel av flera personer i centrala Gävle tillsammans med Nationalsocialistisk fronts lokala ledare Robert Larsson. Roger Hedlund hade tidigare under kvällen varit på nyårsfest hemma hos Robert Larsson som driver Vit makt-bolaget Sniper records, ett bolag som just nu är under utredning för hets mot folkgrupp. Roger Hedlund var vid misshandeln ordförande för Sverigedemokraterna i Gävle. VAL06/LANDSKRONA – Fullmäktigekandidat mot sin vilja 2006-08-15 Trots att Magnus Nehag har lämnat Sverigedemokraterna (SD) och via mejl framfört sin önskan om att inte stå med på valsedeln, kandiderar han nu som fjortonde namn till kommunfullmäktige i Landskrona. - Det känns ju inte så bra, eftersom jag inte står bakom en del av deras idéer, säger Magnus Nehag. VAL06/HALLSTAHAMMAR - Sverigedemokrat rånade taxichaufför 2006-08-20 Sverigedemokraternas andra namn i Hallstahammar, Richard Brenner, är dömd vid inte mindre än sex tillfällen. I januari 2001 dömdes han till tre års fängelse sedan han grovt misshandlat och rånat en taxichaufför i Stockholm. Offret är socialdemokratisk kommunpolitiker i en grannkommun till Hallstahammar. Sverigedemokraternas ledning vill inte kommentera händelsen. VAL06/KALIX: Kvinnomisshandlare toppar SD-lista 2006-08-21 Sverigedemokraternas första och enda namn till kommunfullmäktige i Kalix, Sture Blombäck, är dömd för ofredande och kvinnomisshandel. 2006-08-23: Blombäck vägrar hoppa av Efter Expos avslöjande om Sture Blombäcks kriminella förflutna, bad distriktstyrelsen i SD-Nord att han skulle avsäga sig sin kandidatur i Kalix. Men Sture Blombäck vill inte avgå. VAL06/GÄLLIVARE – Riksdagskandidat är dömd kvinnomisshandlare 2006-08-22 Sverigedemokraternas riksdagskandidat och toppkandidat i Gällivare, Alf Johansson, har dömts för två fall av kvinnomisshandel. Offren är två olika kvinnor. Alf Johansson är dömd vid totalt fem tillfällen, varav fyra gånger till fängelse. Det rör sig om fyra fall av misshandel, två fall av olaga hot, våld mot tjänsteman och olaga vapeninnehav. VAL06/HELSINGBORG – Kvinnomisshandlare kandiderar för SD i Helsingborg 2006-08-23 Den ene har trakasserat två kvinnor, den andre har misshandlat en. Den gemensamma nämnaren är att de båda ställer upp till val för Sverigedemokraterna i Helsingborg. Båda kandidaterna är straffade vid flera tillfällen. VAL06/TRANEMO – Toppkandidat åtalad för misshandel - avgår 2006-08-25 I förrgår rapporterades om att en moderat kandidat till kommunfullmäktige i Tranemo, Richard Claesson, hoppat av till Sverigedemokraterna. Samma dag diariefördes ett åtal mot Claesson vid Borås tingsrätt där han enligt åklagaren gjort sig skyldig till misshandel. Nu lämnar Claesson sin post. VAL06/GÖTEBORG SD-kandidat i Göteborg ofredade ung kvinna 2006-08-25 En Sverigedemokrat som ställer upp till val till kommunfullmäktige i Göteborg dömdes så sent som för två år sedan för att ha trakasserat och förföljt en ung kvinna. Kvinnan arbetade som behandlingsassistent på det hem för psykiskt funktionshindrade som Sverigedemokraten bodde på. Sverigedemokraterna anklagas för bildstöld 2006-08-15 Hemsidan för Sverigedemokraternas avdelning i Eslöv är fylld med upphovsrättsskyddade bilder. Det skriver Skånska dagbladet idag. fredagen den 25e augusti Sverigedemokraterna försvarar främlingsfientliga uttalanden I ena stunden så utesluter Sverigedemokraterna Jimmy Windeskog för dennas rasistiska argumentation kring Tony Wiklanders adopterade barn och i andra stunden går Sverigedemokraterna ut och försvarar en person som uttryckt sig på ett rastiskt och främlingsfientligt sätt. Jag talar om Bo Nylén, då styrelseledamot i Villaägarnas riksförbund, uttalande i skattedemonstrationen i Stockholm i tisdags. Han skulle där ha argumenterat mot att invandrare skulle få bo i Sverige därför att ”afrikaner är afrikaner och i Sverige bor européer”. [1] På Jonas Lindberg, vice ordförande i Ung Vänster, fråga om han ”menar att vi inte ska blanda vita och svarta?” [2] så svarar Nylén ”Nej, vi ska inte blanda kulturer”. [3] Han finner det också oroande att invandrare får plats som nämndemän och sitter och ”dömer svenska vita människor”. [4] Man skulle kunna fråga sig om inte Nylén snarare hör hemma i Nationaldemokraterna, än i Villaägarnas riksförbund, då denna uppenbart anammar det etnopluralitiska synsättet. Vad gör Sverigedemokraterna? Jo, man går ut i ett pressmeddelande där Sverigedemokraternas ordförande Jimmie Åkesson anser att Nyléns åsikter är ”fullt legitima” [5] och att Nylén är ”varmt välkommen som medlem hos” [6] Sverigedemokraterna.

2011-02-07 @ 16:27:14
Postat av: Godtemplaren

Roger Hedlunds egna kriminella bakgrund och tidigare samröre med kända nazister. Nyåret 2001 greps han för misshandel av flera personer i centrala Gävle tillsammans med Nationalsocialistisk fronts lokala ledare Robert Larsson. Roger Hedlund hade tidigare under kvällen varit på nyårsfest hemma hos Robert Larsson som driver Vit makt-bolaget Sniper records, ett bolag som just nu är under utredning för hets mot folkgrupp. Roger Hedlund var vid misshandeln ordförande för Sverigedemokraterna i Gävle. VAL06/LANDSKRONA – Fullmäktigekandidat mot sin vilja 2006-08-15 Trots att Magnus Nehag har lämnat Sverigedemokraterna (SD) och via mejl framfört sin önskan om att inte stå med på valsedeln, kandiderar han nu som fjortonde namn till kommunfullmäktige i Landskrona. - Det känns ju inte så bra, eftersom jag inte står bakom en del av deras idéer, säger Magnus Nehag. VAL06/HALLSTAHAMMAR - Sverigedemokrat rånade taxichaufför 2006-08-20 Sverigedemokraternas andra namn i Hallstahammar, Richard Brenner, är dömd vid inte mindre än sex tillfällen. I januari 2001 dömdes han till tre års fängelse sedan han grovt misshandlat och rånat en taxichaufför i Stockholm. Offret är socialdemokratisk kommunpolitiker i en grannkommun till Hallstahammar. Sverigedemokraternas ledning vill inte kommentera händelsen. VAL06/KALIX: Kvinnomisshandlare toppar SD-lista 2006-08-21 Sverigedemokraternas första och enda namn till kommunfullmäktige i Kalix, Sture Blombäck, är dömd för ofredande och kvinnomisshandel. 2006-08-23: Blombäck vägrar hoppa av Efter Expos avslöjande om Sture Blombäcks kriminella förflutna, bad distriktstyrelsen i SD-Nord att han skulle avsäga sig sin kandidatur i Kalix. Men Sture Blombäck vill inte avgå. VAL06/GÄLLIVARE – Riksdagskandidat är dömd kvinnomisshandlare 2006-08-22 Sverigedemokraternas riksdagskandidat och toppkandidat i Gällivare, Alf Johansson, har dömts för två fall av kvinnomisshandel. Offren är två olika kvinnor. Alf Johansson är dömd vid totalt fem tillfällen, varav fyra gånger till fängelse. Det rör sig om fyra fall av misshandel, två fall av olaga hot, våld mot tjänsteman och olaga vapeninnehav. VAL06/HELSINGBORG – Kvinnomisshandlare kandiderar för SD i Helsingborg 2006-08-23 Den ene har trakasserat två kvinnor, den andre har misshandlat en. Den gemensamma nämnaren är att de båda ställer upp till val för Sverigedemokraterna i Helsingborg. Båda kandidaterna är straffade vid flera tillfällen. VAL06/TRANEMO – Toppkandidat åtalad för misshandel - avgår 2006-08-25 I förrgår rapporterades om att en moderat kandidat till kommunfullmäktige i Tranemo, Richard Claesson, hoppat av till Sverigedemokraterna. Samma dag diariefördes ett åtal mot Claesson vid Borås tingsrätt där han enligt åklagaren gjort sig skyldig till misshandel. Nu lämnar Claesson sin post. VAL06/GÖTEBORG SD-kandidat i Göteborg ofredade ung kvinna 2006-08-25 En Sverigedemokrat som ställer upp till val till kommunfullmäktige i Göteborg dömdes så sent som för två år sedan för att ha trakasserat och förföljt en ung kvinna. Kvinnan arbetade som behandlingsassistent på det hem för psykiskt funktionshindrade som Sverigedemokraten bodde på. Sverigedemokraterna anklagas för bildstöld 2006-08-15 Hemsidan för Sverigedemokraternas avdelning i Eslöv är fylld med upphovsrättsskyddade bilder. Det skriver Skånska dagbladet idag. fredagen den 25e augusti Sverigedemokraterna försvarar främlingsfientliga uttalanden I ena stunden så utesluter Sverigedemokraterna Jimmy Windeskog för dennas rasistiska argumentation kring Tony Wiklanders adopterade barn och i andra stunden går Sverigedemokraterna ut och försvarar en person som uttryckt sig på ett rastiskt och främlingsfientligt sätt. Jag talar om Bo Nylén, då styrelseledamot i Villaägarnas riksförbund, uttalande i skattedemonstrationen i Stockholm i tisdags. Han skulle där ha argumenterat mot att invandrare skulle få bo i Sverige därför att ”afrikaner är afrikaner och i Sverige bor européer”. [1] På Jonas Lindberg, vice ordförande i Ung Vänster, fråga om han ”menar att vi inte ska blanda vita och svarta?” [2] så svarar Nylén ”Nej, vi ska inte blanda kulturer”. [3] Han finner det också oroande att invandrare får plats som nämndemän och sitter och ”dömer svenska vita människor”. [4] Man skulle kunna fråga sig om inte Nylén snarare hör hemma i Nationaldemokraterna, än i Villaägarnas riksförbund, då denna uppenbart anammar det etnopluralitiska synsättet. Vad gör Sverigedemokraterna? Jo, man går ut i ett pressmeddelande där Sverigedemokraternas ordförande Jimmie Åkesson anser att Nyléns åsikter är ”fullt legitima” [5] och att Nylén är ”varmt välkommen som medlem hos” [6] Sverigedemokraterna.

2011-02-07 @ 16:27:54
Postat av: Här rensas det LOL

Roger Hedlunds egna kriminella bakgrund och tidigare samröre med kända nazister. Nyåret 2001 greps han för misshandel av flera personer i centrala Gävle tillsammans med Nationalsocialistisk fronts lokala ledare Robert Larsson. Roger Hedlund hade tidigare under kvällen varit på nyårsfest hemma hos Robert Larsson som driver Vit makt-bolaget Sniper records, ett bolag som just nu är under utredning för hets mot folkgrupp. Roger Hedlund var vid misshandeln ordförande för Sverigedemokraterna i Gävle. VAL06/LANDSKRONA – Fullmäktigekandidat mot sin vilja 2006-08-15 Trots att Magnus Nehag har lämnat Sverigedemokraterna (SD) och via mejl framfört sin önskan om att inte stå med på valsedeln, kandiderar han nu som fjortonde namn till kommunfullmäktige i Landskrona. - Det känns ju inte så bra, eftersom jag inte står bakom en del av deras idéer, säger Magnus Nehag. VAL06/HALLSTAHAMMAR - Sverigedemokrat rånade taxichaufför 2006-08-20 Sverigedemokraternas andra namn i Hallstahammar, Richard Brenner, är dömd vid inte mindre än sex tillfällen. I januari 2001 dömdes han till tre års fängelse sedan han grovt misshandlat och rånat en taxichaufför i Stockholm. Offret är socialdemokratisk kommunpolitiker i en grannkommun till Hallstahammar. Sverigedemokraternas ledning vill inte kommentera händelsen. VAL06/KALIX: Kvinnomisshandlare toppar SD-lista 2006-08-21 Sverigedemokraternas första och enda namn till kommunfullmäktige i Kalix, Sture Blombäck, är dömd för ofredande och kvinnomisshandel. 2006-08-23: Blombäck vägrar hoppa av Efter Expos avslöjande om Sture Blombäcks kriminella förflutna, bad distriktstyrelsen i SD-Nord att han skulle avsäga sig sin kandidatur i Kalix. Men Sture Blombäck vill inte avgå. VAL06/GÄLLIVARE – Riksdagskandidat är dömd kvinnomisshandlare 2006-08-22 Sverigedemokraternas riksdagskandidat och toppkandidat i Gällivare, Alf Johansson, har dömts för två fall av kvinnomisshandel. Offren är två olika kvinnor. Alf Johansson är dömd vid totalt fem tillfällen, varav fyra gånger till fängelse. Det rör sig om fyra fall av misshandel, två fall av olaga hot, våld mot tjänsteman och olaga vapeninnehav. VAL06/HELSINGBORG – Kvinnomisshandlare kandiderar för SD i Helsingborg 2006-08-23 Den ene har trakasserat två kvinnor, den andre har misshandlat en. Den gemensamma nämnaren är att de båda ställer upp till val för Sverigedemokraterna i Helsingborg. Båda kandidaterna är straffade vid flera tillfällen. VAL06/TRANEMO – Toppkandidat åtalad för misshandel - avgår 2006-08-25 I förrgår rapporterades om att en moderat kandidat till kommunfullmäktige i Tranemo, Richard Claesson, hoppat av till Sverigedemokraterna. Samma dag diariefördes ett åtal mot Claesson vid Borås tingsrätt där han enligt åklagaren gjort sig skyldig till misshandel. Nu lämnar Claesson sin post. VAL06/GÖTEBORG SD-kandidat i Göteborg ofredade ung kvinna 2006-08-25 En Sverigedemokrat som ställer upp till val till kommunfullmäktige i Göteborg dömdes så sent som för två år sedan för att ha trakasserat och förföljt en ung kvinna. Kvinnan arbetade som behandlingsassistent på det hem för psykiskt funktionshindrade som Sverigedemokraten bodde på. Sverigedemokraterna anklagas för bildstöld 2006-08-15 Hemsidan för Sverigedemokraternas avdelning i Eslöv är fylld med upphovsrättsskyddade bilder. Det skriver Skånska dagbladet idag. fredagen den 25e augusti Sverigedemokraterna försvarar främlingsfientliga uttalanden I ena stunden så utesluter Sverigedemokraterna Jimmy Windeskog för dennas rasistiska argumentation kring Tony Wiklanders adopterade barn och i andra stunden går Sverigedemokraterna ut och försvarar en person som uttryckt sig på ett rastiskt och främlingsfientligt sätt. Jag talar om Bo Nylén, då styrelseledamot i Villaägarnas riksförbund, uttalande i skattedemonstrationen i Stockholm i tisdags. Han skulle där ha argumenterat mot att invandrare skulle få bo i Sverige därför att ”afrikaner är afrikaner och i Sverige bor européer”. [1] På Jonas Lindberg, vice ordförande i Ung Vänster, fråga om han ”menar att vi inte ska blanda vita och svarta?” [2] så svarar Nylén ”Nej, vi ska inte blanda kulturer”. [3] Han finner det också oroande att invandrare får plats som nämndemän och sitter och ”dömer svenska vita människor”. [4] Man skulle kunna fråga sig om inte Nylén snarare hör hemma i Nationaldemokraterna, än i Villaägarnas riksförbund, då denna uppenbart anammar det etnopluralitiska synsättet. Vad gör Sverigedemokraterna? Jo, man går ut i ett pressmeddelande där Sverigedemokraternas ordförande Jimmie Åkesson anser att Nyléns åsikter är ”fullt legitima” [5] och att Nylén är ”varmt välkommen som medlem hos” [6] Sverigedemokraterna.

2011-02-07 @ 16:31:15
Postat av: Thoralf Alfsson

Vi har idag haft en säkerhetsutbildning i riksdagen där bland annat stalkning och mentalt störda personer togs upp



Imorgon har jag dessutom ett uppföljningssamtal med SÄPO om den hotbild som finns mot mig.

Jag kommer då även ta upp Jan Rume från Ronneby! Det finns många kommentarer som fastnat i mitt filter som han producerat med grova påhopp. Hans hat mot SD är definitivt en hotbild som måste tas på allvar.

2011-02-07 @ 16:34:42
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Jan Rume

snälla förklara Thoralf vad du menar med påhopp ? är du rädd för sanningen, jag kommenterar ju bara dina inlägg och då raderar du. Givetvis är det ju ditt fria val men det känns ju fegt av dig att inte svara. Hat mot SD ? Förklara Thoralf är du snäll. Att jag väljer att gå från ett parti tycker jag inte är hat lika lite som att berättar om hur det ligger till inom partiet.



Ha de bra Thoralf och hälsa SÄPO :)

2011-02-07 @ 16:46:10
Postat av: MatsBern

Mycket bra,jag vet inte vad min anmälan angående bidragsfusk gällande denna Rume ger,det spelar egentligen inte så stor roll.Stå stark vi stödjer dig,denna Rume är en typisk stalker/rättshaverist som bör spärras in,och det snarast.

Vänligast

Mats Berndtsson

2011-02-07 @ 16:50:42
Postat av: Skånepåg

Ett något oväntat stöd från Johan Ingarö i Aftonbladet:

”William Petzäll har gjort bort sig, visst. Men jag skulle kunna nämna rätt många liknande incidenter med (i dag) betydligt mer respekterade politiker i huvudrollen. Från tiden i ungdomsförbunden. Från Almedalen. Från partikongresser och konferenser. Det är därför svårt att skala bort känslan av att uppmärksamheten kring detta inte handlar så mycket om själva svinandet, som om det faktum att det var en Sverigedemokrat som svinade.”

Postat av: AWSvensson

Det heter "en gång är ingen gång , två gånger är en vana". Vi får hoppas att detta blir en lärdom William Petzäll ta till sig, både för egen o partiet och dess väljare skull. Det är mycket som står på spel då vanligtvis betraktade bagateller får stort utrymme i detta falskspel som kallas politik. Började en dansk serie förra veckan , Borgen, där ett obetydligt köp av felaktigt kontokort i ett pressat läge får stora konsekvenser. Lite av kaosteorin, en fjärils vingslag.....

2011-02-07 @ 17:34:35
Postat av: kalle2

angående sjukvård, riv upp ädelreformen. idiotiskt att landtinget och kommunen skall köpa vård av varandra. nu när det sparats i 20 år(vart tar pengarna vägen) så vill fortfarande varken kommunen eller landstinget betala för patienten. så är det!



bästa är om staten har ansvar för skolan och sjukvården.



senaste är att äldre skall vårdas i hemmet för kommunen har ont vårdplatser och sjukhus har inte heller vårdpltser. är man för sjuk så de hårt besparade servicepatrullerna inte kan vårda patienten i hemmet. återstår det bara att registreras i palitativregistret. nu skyndas processen på sedan 2006, att göra gamla sjuka så vårdplatserna räcker

2011-02-07 @ 17:43:40
Postat av: Skånepåg

"Monstret" EU har än engång visat sitt fula tryne och vill nu även styra över det svenska föreningslivet.

KD politikerna kör här ett falskt dubbelspel, då man inte tidigare sagt "ett pip" om alla lagar och förändringar som EU tvingat på oss och som man själv varit med om att rösta igenom!

Postat av: kalle2

varför lade dom ner mentalvården på 1980-1990 talet. vart går alla skattepengar de sparar?

skall de anställas en SÄPO vakt till varje medborgare som säger sig vara emot Multikulti. men många i SÄPO gillar ju 7 klöverns (invandring)politik och deras chefer finns ju med på stasilistan. så kan SD politiker lita på säpo.

säpo driver indoktrineringsföredrag i skolor mot främlingsfientlighet efter att sd fick 40 procent i skolvalen.



nåt kul i alla fall: satt på en bänk på stan och hörde två äldretanter prata, då går det förbi en klan med somalier. haha "främlingsfientligheten" haglade när de två damerna viskande och fräste kommenterade inför varandra...om de inte blir gripna av säpo innan valet 2014, så har ni thoralf säkerligen två väljare till i dessa damer.

2011-02-07 @ 19:02:20
Postat av: Gubben o Gumman

AW S och Skånepåg vi gör det enkelt i fallet Petzäll

oavsett vad som är fel och rätt i uppgifterna.

Det hela är förbannat trist hoppas grabben kommer tillbaka efter "renovering"



Vi leker "förtroendeleken" : Vilka associationer

får ni tex när ni i talarstolen ser :



Gudryn Schyman

Fredrik Federlay

Andreas Carlgren

Mona Sahlin.



Svenne Banan läser bara rubrikerna och tittar eventuellt på fotot.



Svårare än så är det inte.

2011-02-07 @ 20:02:44
Postat av: Robin Shadowes

Efter ett par dagars perspektiv på fallet WP eller drevet som det brukar heta, visat sig snarare vara ett storm i ett vattenglas eller att man har gjort en höna av en fjäder. Så låt honom komma tillbaka. Om han nödvändigtvis måste ta time out så låt den inte bli längre än nödvändigt.

2011-02-07 @ 20:30:30
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Magnus S

Bara för att massmedia gör skillnad på parti och parti ska väl inte SD rätta sig efter det och skjuta pucken i egen kasse bara för att agera rumsrent. En gång ingen gång när det gäller sådana här små fadäser/petiteser. Detta är min åsikt som medlem och röst för SD vad gäller ärendet WP.

2011-02-07 @ 21:37:50
Postat av: Gubben o Gumman

Robin Shadowes : Bra att vi har lite olika uppfattningar det brukar kalla diskussion tror vi.



Livet och arbetslivet är tufft och ibland orättvis

Fråga alla skatteslavar i Sverige tex.



Alla brottsoffer osv,riksdagen är bland det tuffaste man kan sticka näsan i.



Anmäla sej till tjänstgöring där handlar bla om självinsikt,hur det är med Petzäll vet vi inte.



Stämmer häften av nätuppgifterna är det nog bäst att Petzäll tar sin Mats ur skolan för gott.

Ifall man skall se till SD.



Alla skall få en andra chans och en renovering det hör ett anständigt samhälle till,men sätt inga likhetstecken till riksdagen för det.



Politiska motståndare hoppas att SD skall sopa detta under mattan,precis som att alla SD:are hoppas

att S utser ytterliggare ett stolpskott till överkucku,same shit but different.



Hålla på med denna händelse hela valrörelsen 2014 nej tack.



Precis som Thor-alf skrev så får man tänka till innan även om man är 22 år.

Snacket om ungdomligt oförstånd håller inte hos en invald riksdagsman,bara en dålig ursäkt.



Det är lätt att tänka känslomässigt,glöm inte bort att Expressen har frågat Petzäll om har har alkoholproblem,det vill nog till att Petzäll är vitare än snövit bakåt angående det.

Är Petzäll det?



Vara riksdagsman är inget vanligt jobb,fråga vilken psykolog som helst om det är lämpigt med panikångest syndrom där.



Enligt polisen var Petzäll i så dåligt skick att sjukhusvård övervägdes.



Ofta upplyser sjukvården om faran med alkohol och utskriven medicin,det står på bipacksedeln.

Skylla på medicinen kan bli dyrköpt.

Det brukar journalistkåren se till såvida man inte tänker smeka SD medhårs.....

Dessutom är det förbannat klumpigt om inte annat.



Det finns även utalande på nätet om den fina riksdagslönen,även om det smärtar att skriva det

så pekar det på att William Petzäll är direkt olämplig som riksdagsman.



Vi kan bara återigen hoppas att vi har så in i helvets fel det bara går att ha.



Skall man ha synpunkter på Garhton Bill Sjödin mfl

Så gäller samma sak i dom "egna" leden.



Vi utgår ifrån att Jimmie Åkesson utfasar ev fylletrattar snyggt bakvägen.



Den kvoten är redan fullsatt i riksdagen behövs inte flera,SD får inte samma skydd av fyllekompisarna i pressen.



Gubben o Gumman anser att varningsklockorna ringer för fullt i fallet Petzäll,ända till någon stänger av dom på en objektivt och korrekt sätt.



Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till SD eller Thor-alf Alfsson även om vi är lite "impade".



2011-02-07 @ 22:31:37
Postat av: MakingBacon

Petzälls fadäs är snart glömt. Se över rutinerna för hur ni hanterar frågor av personlig karaktär till media.



Ta tag i pensionsfrågan istället för någons eventuella problem. Personliga problem skall ni lösa internt. Bäst att sätta personer i "karantän" ett tag och ge dem en eventuell uppsträckning istället för att kasta ut dem ur partiet. Jag tänker nu närmast på Vogel.



Gå inte i fällan att "bli kompis" med de övriga partierna. Var glada att ni har distans till dem, då är ni ett verkligt alternativ. Tänk på att det är väljarna som valt er, ni jobbar för.

2011-02-07 @ 23:11:42
Postat av: Janne

Kommentar till Petzäll? Han har väl skött sig i riksdagen?

2011-02-07 @ 23:23:14
Postat av: Christian

Vad håller ni på med egentligen? Jag röstade på er, men just nu känns det som om att ni håller på att slarva bort valframgången. Jag får associationen till boken "10 små negerpojkar" - en super till och tar time out, en bloggar om zigenare och tvingas lämna sin plats, en blir av med körkortet och mister all sin trovärdighet. Skärpning för fan! Fattar ni inte att ni håller på att sumpa allt, och att våra motståndare skrattar åt er?

2011-02-08 @ 07:47:04
Postat av: S-E Karlsson

Vid fullmäktigemötet i Högsby i går kväll så ställde SD en fråga till KS-ordf om de nästan två miljoner som migrationsverket är skyldig kommunen för anhöriginvandringen , svaret var som man kunde tyda det när man lyssnade på Radio Högsby att det skulle vara så alltså ska kommunens skattebetalare stå för anhöriginvandringens kostnader till Högsby Kommun !!!!

2011-02-08 @ 12:52:45
Postat av: Lars Olofsson

Tack för svaret Thoralf, det uppskattas. Det är inte alla folkvalda som bemödar sig med det.

2011-02-08 @ 15:23:15
Postat av: DDR

Härligt land man bor i då politiker uttalar sig om vilka människor dom anser ska jobba i media. Men så har vi ju också statligt finansierad media...

2011-02-09 @ 15:31:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0