NYTT "FLYKTINGAVTAL" I KALMAR

Med 51 röster för ett fortsatt ”flyktingmottagning” beslutade Kalmar kommunfullmäktige ikväll att ta emot 175 personer/år. Jag yrkade avslag till detta avtal med Migrationsverket men tyvärr var det bara Sverigedemokraterna som röstade NEJ till kommunstyrelsens förslag till beslut.

Sex moderater avstod från att rösta vid voteringen. Där Kajsa Hedin (M) ifrågasatte kommunens möjligheter att ta emot så många som 175 personer med tanke på rådande bostadssituation. Något som även jag tog upp i mitt anförande. Kajsa Hedin blev rejält påhoppad för sin inställning och att öppet deklarerade att hon skulle avstå vid voteringen. Anette Lingmerth (S) och Anna Thore (MP) stod för några riktigt låga påhopp.

I mitt anförande tog jag upp de bristande underlagen i ärendet. Ingen uppföljning eller utredning över hur integration har gått under de senaste åren. Kalmar kommun har haft ett avtal om 175 personer sedan 2007 och det borde funnits tid att göra en uppföljning och analys innan ett nytt beslut fattades.

Det är också skrämmande att man i kommunfullmäktige kan ta beslut om kostnader för kommunen som med stor sannolikt kostar 10-tals miljoner kronor utan att någon kostnadsanalys gjorts. I underlagen fanns inte en siffra om vad detta beslut innebär för kommunens skattebetalare.

2009 betalades det ut 42 miljoner kronor bara i ekonomiskt bistånd tillpersoner med utländsk bakgrund. Sedan 2006 har dessa kostnader ökat med närmare 100 procent. Dessa kostnader kommer sannolikt växa med 100 procent ytterligare inom några år och kan inom några få år nå 100 miljoners gränsen. Kom då ihåg att det är bara en av alla kostnader som den stora ”mottagningen” av invandrare innebär.

Det fantastiskt att så många ledamöter som 51 inte ser en enda nackdel och problem med den massinvandring som råder i samhället utan istället endast pratar om att "solidariteten inte har några gränser". Och att vi nu skall öppna våra dörrar på vid gavel för flyktingströmmarna från Libyen och nordafrika. Alla som kan ta sig till Sverige skall uppenbarligen vara hjärtligt välkomna till Sverige och Kalmar. Jag är förvånad att inte dessa ledamöter ökade flyktingmottagningen till 500 personer/år då det uppenbarligen är vägen till framgång och fortsatt välfärd.

Jag blir trött på dessa naiva och blinda fullmäktigeledamöter. Jag har i varje fall rent samvete genom att jag röstat nej.

Resultat votering
51 JA
2 NEJ
6 Avstår
2 Frånvarande


Kommentarer
Postat av: Robban i Göteborg.

Undrar hur många av Kalmarborna som samtycker, och hur ser bostadssituationen ut?

2011-02-28 @ 23:12:37
Postat av: Magentan

Jag förstår inte hur ni SD-politiker står ut! Om jag skulle sitta med i ett sådant möte skulle mitt blodtryck nå upp till mycket farliga nivåer.Det gjorde det när jag såg bilden och läste artikeln i GP om "flyktingbarnen" av KD-politikern Maria Larsson. Jag skrev om detta i föregående tråd, men jag lägger in det här istället.

2011-02-28 @ 23:25:48
Postat av: Magentan

USCH VAD ÄCKLIGT!!!GP har en artikel med rubriken "Flyktingbarn måste få ett bättre mottagande!"

För att illustrera hur små de är och hur synd det är om de stackars "ensamkommande flyktingbarnen" och vilket stort behov av hjälp dessa stackars små oskyldiga barn har, illustreras krav-artikeln med en dyster bild på en liten parvel som håller en vuxen i handen.Det finns tydligen ingen gräns för hur långt man kan gå i hjärntvätts-metoder av svenskarna.Snälla Thoralf, kan inte SD begära fram uppgifter från Riksdagens utredningstjänst om hur många procent av de under år 2010 anlända "ensamkommande barnen" som är (eller påstår sig vara) i åldersgrupperna mellan 16-18 år, 13-15 år, respektive 10-12 år samt under 10 år.

Av intresse är också könsfördelningen. Hur många av samtliga ensamkommande barn 2010 var flickor respektive pojkar?Det måste gå att få fram dessa uppgifter. VI VILL VETA SANNINGEN! Är majoriteten av de ensamkommande barnen under 6-7 år, som massmedia vill framhäva, så finns det anledning att kalla dem barn, men är 80-90 procent av dem över 16 bör benämningen ändras till ensamkommande ungdomar eller kanske t o m ensamkommande unga män.http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.559463-flyktingbarn-maste-fa-ett-battre-mottagande

2011-02-28 @ 23:26:47
Postat av: Magne

De som avstår från att rösta, hur tänker de? Jag menar, de säger ju inte nä direkt. De törs inte.Sover de bättre då när de säger blaha istället för vad de vill men inte har ryggrad till att säga sonika nej. Ynkryggar och jamsPellar Fy faan! Man sitter väl inte i kommunfullmäktige för att säga blaha? Vad får man för intrygg av sådana politiker?Tacka vet jag SD-politiken. Där finns det ryggrad och skön huvudkudde.

2011-02-28 @ 23:29:04
Postat av: Thoralf A

MagentanTror faktiskt redan din fråga är ställd till RUT i riksdagen. Återkommer imorgon när jag kommit till huvudstaden och kan kolla upp alla frågor som ställts till RUT.

2011-02-28 @ 23:38:42
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Robban i Göteborg.

Hur kan man lita på att RUT gör en riktig bedömning, och vilken instans kan kontrollera deras uppgifter?

2011-02-28 @ 23:53:01
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Idag har vi haft ett KF möte. Arvika-festivalen diskuterades. Jag och en "sosse" var uppe och ville

sätta festivalen i konkurs. De var skyldiga nära 7,5 miljoner för de två senaste åren, och kommunen skulle bidra med över 1,5 milj. vid en genomförd rekonstruktion. Arvika är en socialistisk kommun

där S har runt 48 % av befolkningen. Jag undrar hur många företag som nu vill bidra med varor och tjänster när rekonstruktionen omfattade nära 90 %

av skulden. Det måste finnas andra kapitalstarka intressenter för att få en sådan rörelse gå runt.

Jag föreslog som alternativ att kommunen "tar över helt".Vi var några som ville ha en extra nattjänst vid ett demenshem med en årlig kostnad på ca 1 miljon, men där stötte vi på "patrull"!Vi firar också detta året 100 års jubileum, sedan

stadsprivilegierna undertecknades 1911!Det behövs mycket arbete för att höja våra två mandat i denna kommun och få våra röster hörda.

Det märks att SD har onda ögon på sig!Någon måste gjort "kulor" på denna festival,

och att kommunen haft en synnerligen dålig kontroll! Naturligtvis blev vi nedröstade, så vi får räkna med ytterligare kostnader vid årets Arvika-festival för en socialistisk kommun. Spenderandet har nått enorma höjder i denna kommun,

och alliansens spektakel håller enbart med.Jag hade tänkt ta en mycket lång semester efter riksdagsinträdet, men som ersättare lär jag boa fram till nyår, trots min ålder. Detta var mitt andra framträdande och i det förra avhandlades det

om "tomma stolar", trots att demokratiutredningen

om just detta pågår, så röstades jag ned obarmhärtigt. Djädra ljushuvuden...det finns ju domstolsutslag i ärendet, så jag yrkade på besinning, men, men! De sju kompisarna gör som de vill, och demokra--turen frodas här i väst...

Så i övrigt "har på västfronten intet nytt"!

2011-03-01 @ 00:09:55
Postat av: Cavatus

Läs Merit Wagers senaste blogginlägg. Det är ord och inga visor. Bara att kopiera rakt av för SD och assimilationspolitiken sitter som en smäck!meritwager.wordpress.com

Postat av: Tjadden

CavatusHon är vinglig vår kära Merit Wager läs och begrunda och även kommentarerna.http://mopsen.wordpress.com/2011/02/07/en-stjarna-foll/

2011-03-01 @ 00:26:25
Postat av: Magentan

Jättetack för din info Thoralf!Jag kan inte få skandalbilden i GP ur mitt huvud och har funderat vidare på "barnen". Varför har man klumpat ihop alla dessa olika åldrar i en enda grupp som man kallar för barn? En 5-åring (som det verkar vara på GP-bilden) har ju helt andra behov än en 17-18-åring (eller 20-åring och äldre, som många i denna åldersgrupp tydligen är i verkligheten).De borde åtminstone delas upp i två åldersgrupper. En för riktiga barn, dvs 12 år och yngre, samt en ungdomsgrupp från 13 till 18 år.

2011-03-01 @ 00:36:13
Postat av: Tjadden

Jag kommer onekligen att tänka på sossen i Söderhamn som tror att det är en jättevinst för kommunen att ta emot så många invandrare som möjligt, ja läs själva,http://affes.wordpress.com/2011/02/25/sven-erik-lindestam-s-tanker-till/#comments

2011-03-01 @ 01:04:59
Postat av: Robin Shadowes

Expressen har startat en ny anti-rasistisk kampanj tillsammans med Expo som råkar vara ofrivillgt komisk. Läs gärna den roliga serien och även dom ännu roligare parodierna gjorda av signaturen Kapten Krok om ni orkar läsa kommentarerna.http://politisktinkorrekt.info/2011/02/28/expressen-reder-ut-ett-dilemma/

2011-03-01 @ 03:01:48
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Lasse

@ Robin ShadowesJa, den "kampanjen" i Expressen är nog bland det mest korkade jag någonsin sett och läst!Mellanstadieelever kanske pratar på det sättet, men inte vuxna människor!Avsluta diskussionen med att låsa in sig på toaletten var ju också intelligen och vuxet beteende!Det var bara del 1 av 4 så förhoppningsvis har vi fler roliga skratt att se fram emot när de andra delarna kommer!

2011-03-01 @ 07:20:29
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: kalle2

robins shadows : såg ni saknade tv från förr.d(E)t finns masso(R) med nolstalg(I) tv på youtube. törs inte län(K)a för då kommer sverige fientliga som smygläser här, att anmäla och de stängs ner.Nu (BE)hövs inte tv mottagare längre, säg upp tv licensen. vill man se trafikmagasinet får gå in på kanal nio, ej (99). och i stället se motortjournalen på deras webb-tv.

Även (pojken med guldbyxorna) på DVD, kan vara roligt att se ett Södertälje som var svenskt och barn lekte och tv team kunde tryggt spela in tv program. nu är där mest en tryckt stämning.nu blir det besparingar inom socialnämden motsvarande vad försörjningen av de 175 hitsmugglade asylbluffarna kommer kosta.

de är ju inga flyktingar, det är ju personer som kunnat låna pengar och sedan får avbetala resten av sina liv här i sverige till kriminella ligor.

med alla problem det medför.

PK-folket säger "Världen har kommit till Sverige" mest problem har det medfört som vi kunde varit utan.som vanligt känner inte 7 klöverns massinvandringspolitiker någon solidaritet och rättvisa mot svenska pensionärer på äldreboenden. inte heller mot fattiga svenska skolbarn. heder till Kajsa hedin. som rakryggad ifrågasatte galenskapen.

tack thoralf för ert fantastiska arbete. bra att veta det finns någon som kan föra förnuftets talan i kommunfullmäktige och nu även i riksdagen.alla regimer och idelogier som inte är förankrat bland folket kommer alltid att falla. snart kommer inte fulmedias indoktinering att fungera längre.Till: Anette Lingmerth och Anna Thore, så talar maktmissbrukets kreatur!

2011-03-01 @ 07:26:58
Postat av: oveg

Bra Thoralf. Men kanske kan du omvända en och annan av dina kolleger i fullmäktige genom att försynt lämna över en text om hur asylbedrägerier mot Sverige är en stor business:http://politisktinkorrekt.info/2010/04/20/arabisk-utbildning-hur-man-fuskar-till-sig-put/

2011-03-01 @ 08:05:22
Postat av: Johan

Thoralf, du och dina gelikar i SD har överlag svårt att formulera en fullständig mening på det svenska språket. Vad Beror det på?

2011-03-01 @ 08:16:58
Postat av: Lelle

Johan,

Vad har din kommentar med Thoralfs blogginlägg att göra? Hittade du inget annat att klaga på eller ligger du alltid på dagisnivå i sinnet?

2011-03-01 @ 08:26:45
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Bra Thoralf,Du ger Dig i alla fall tid att deltaga i kommunalfullmäktige, samtidigt som Du har fullt upp i riksdagen!

Andra SD-riksdagsmän "har plötsligt inte tid" att deltaga utan låter det kommunala arbetet förfalla och därmed försvinner många "gräsrötter" med rösträtt!

Ser inte alls bra ut inför kommunalvalet 2014 och dessutom saknar nya och oerfarna medlemmar i kommunalfullmäktige stöd uppifrån, vilket orsakar stora avhopp och "tomma stolar"!

2011-03-01 @ 08:51:55
Postat av: Notarien

@Johan

"Beror" med stor bokstav mitt i meningen?

2011-03-01 @ 09:07:27
Postat av: Allemand

@Johan, en del har svårt att tala rätt, en del har svårt att skriva rätt. Den stora frågan blir vem som har mest i pallet?

2011-03-01 @ 09:47:17
Postat av: AWSvensson

Prestige där har ni ledordet, att idag erkänna att hela invandringsindustrin är ett enda stort okontrollerat svindleri är inte dessa ryggradslösa kräk kapabla till. I skydd av grupptrycket så har man utestängt sig från den faktiska verkligheten och överlämnat frågan till guds försyn och andra övernaturliga makter. Vi med lite framförhållning inser att man kommer inte undan , ingen tar itu med problematiken som växer för varje dag tills man nått världs ände. Innan man nått dit så har förhoppningsvis fler än Sverigedemokraterna insett den katastrof som väntar och inser att nu gäller blåljus och drastiska förändringar.

2011-03-01 @ 09:54:11
Postat av: Sven Dacke

Trendbrott.

Misstänkt anlagd brand i Muslims friskola VäxjöFörmodligen kommer hela Sveriges poliskår att kopplas in för att lösa brottet.Postat av: Magentan

Hahaha Kalle2, en del förstod ditt meddelande - andra inte. Johan begrep tydligen ingenting (eller också förstod han utan att förstå.)

Nåja, jag vet inte om jag tyckte din nostalgi-TV var så där jätterolig förstås (vi har nog inte samma humor) :)

Ditt meddelande var roligt i alla fall.

2011-03-01 @ 10:14:00
Postat av: Ulfbert

Att som läsare, först hitta en insändare på Merit Wagers bloggsida om integrationspolitiken i Japan, och sedan läsa din artikel Thoralf, blir nästan för mycket.Hur kan två länder som till synes har ungefär samma mentalitet beträffande moral/jobb/integritet, lyckats bli så olika är för mig en gåta.Läs gärna artikeln från Merits bloggsida:http://meritwager.wordpress.com/2011/02/27/en-blogglasare-som-bott-i-japan-allt-detta-maste-lata-som-en-helt-annan-varld-for-en-svensk-migga/

2011-03-01 @ 11:13:35
Postat av: Robin Shadowes

Lasse, Affes blogg har redan parodierat Expressen-serien och så har även en av användarna på PI.En annan variant på samma tema.http://affes.wordpress.com/2011/02/28/samtidigt-i-en-forort-i-sodra-st ockholm/Ytterligare ett par varianter.http://img690.imageshack.us/img690/9678/expressen2.jpghttp://img171.imageshack.us/img171/1102/expressen3.jpgAguierre

28 februari, 2011 at 20:29 · Reply

Det här är ju lyteskomik. På en vansinnigt låg nivå.

Nästa Pekpinnestripp blir:

14 dagar senare och Elin är fortfarande kvar på toaletten.

Telefonen ringer, Simon svarar, lyssnar och lägger på med en bekymrad min.

- Elin. Du måste komma ut nu. Miras syster ringde och berättade att Mira ramlat från balkongen. Tydligen stod hennes tre bröder och pappa på samma balkong och gjorde allt för att hon inte skulle ramla. Men dom lyckades, inte.

Daniel Poohl kommenterar: Nu är det viktigt för Elin i sitt sorgearbete efter sin döda vän att komma ihåg att det faktiskt finns muslimflickor som ramlar över balkongräcken. Trots att dom är byggda efter svensk byggnorm och därför anses säkra.heldemokraten

28 februari, 2011 at 19:38 · Reply

Men herregud vilken parodi! Sveriges journalister tror verkligen att de som kritiserar invandringspolitiken är helt efterblivna. Verklighetsfrånvända är bara förnamnet. ”Hon är ju muslim eller invandrare eller nåt.”Tror de på allvar att det är så det ser ut?I användarkommentarerna är läsarna inte nådiga i sina omdömen. En skriver så här:”I nästa dilemma, kan ni utgå från en helt vanlig PK-redaktion. Där redaktionen nås av av nyheten av att ett gäng ”flyktingbarn” har begått övergrepp på 11 åriga flickor i ett badhus. Dilemmat är om man ska rapportera om detta eller inte. Denna helt ”hypotetiska” utgångspunkt, sätter fingret på om man ska uppfylla sitt journalistiska uppdrag, eller om man ska fortsätta göra en politisk filtrering, för att inte skicka ”rasistiska” signaler till läsarna. Det är ett dilemma som heter duga, eller hur?”http://img10.imageshack.us/img10/3464/expressen1.jpghttp://politisktinkorrekt.info/2011/02/28/expressen-reder-ut-ett-dilem ma/comment-page-4/#comments2011-03-01 @ 11:34:19
Postat av: Inge Sandén

Känner för att lämna över den kopierade kommentaren ang. de "ensamkommande barnen".

Först en ingress.

PK-iterna kallar dessa ungdomar för barn i ett enda syfte.

Man vill framkalla känslor hos alla snälla och goa särskilt de äldre,som var med på 40-talet,då vi tog emot barn från Finland,som var barn i ordets rätt bemärkelse och som nu inte är så insatta i hur människosmugglare arbetar.Kan vi tala klarspråk?

Det finns NOLL(0) möjligheter för ett barn i Somalia eller Afghanistan som blivit av med hela sin familj att ensamma,utan hjälp,ta sig till Sverige.Det är helt omöjligt.Tänk er ett barn,eller en ungdom på säg 16 år.Säg han har kommit bort från familjen då det förekommit strider i deras by.Nu är han helt själv och otrygg.Han vill fly till ett bättre liv.Vad är hans chanser att komma till Sverige?NOLL!Vad är ett barns naturliga instinkt om han förlorat sin familj?Fly över hela världen ensam?Eller stanna och leta efter anhöriga?Självklart det senare.Om nu barnet skulle vilja fly,vart och hur går han tillväga?

1.Han vet rimligen inte ens om att Sverige existerar.

2.Han har inte en spänn på fickan och om han har det så förlorar han dem per omgående.

3.Han kan knappast ha kontakter som av ren välvilja bekostar hans resa över hela kontinenter.

4.Att ta sig utan kontakter hela den långa vägen till Sverige är omöjligt!Jag vill påstå att så gott som 100% av alla fall av "ensamma barn" följer nedansstående mall:Familjen lever i en socialt ekonomisk dålig situation.Men man är inte bland de mest fattiga.

Man har möjligheter att genom att samla sina gemensamma besparingar och/eller låna tills de får ihopen en summa på ca.§20.000 eller liknande.Man sänder ett "barn"för det mesta en son i familjen kring 18 års ålder,ibland något yngre ibland äldre.

Han sänds iväg genom etablerade kanaler med assistans av flyktingsmugglare vilket kostar stota summor pengar,för detta är den enda möjligheten.

Man vet redan innan att Sverige är målet och anledningen är kunskap bland flyktingsmugglare om våra asyl-regler.Därav följer också att man sänder individer som är eller kan tas för minderåriga.Syftet är att den sända individen ska få asyl och sen kunna få resten av familjen med,via anhörighetsinvandring.Detta är organiserad ekonomisk migration,inget annat.

Min kommentar till detta.

Politiskt mod är att våga se och säga hur verkligheten ser ut.

2011-03-01 @ 11:34:38
Postat av: Tjadden

ThoralfDu nämner ledamöternas soladiarietet med utlänningarna, men att vara solidariska med svenska folket kommer väl knappast ifråga.Tänk att ordet "solidaritet" har fått en sådan makt över politikerna och oss väljare, praktiskt taget med samma magiska kraft som ordet "rasist"Dessa två ord sätter svenska folket på pottan, märkligt är att ordet "svenskfientlig" inte ens kommer på tal i den svenska debatten?Det här ser jag som något av det märkligaste i svensk politisk historia som något naturligt tycks det, att det är politiskt korrekt att vara svenskfientlig genom att förnedra svenskar som inte delar regimens åsikter.Varför kunde inte Sd kampanja om den rådande svenskfientligheten i Sverige, genom att peka på vad som är svenskfientligt.Vi borde ideligen öppna en mening med den här frasen "de svenskfientliga politikerna" när vi omtalar våra politiska meningsmotståndare

2011-03-01 @ 11:52:06
Postat av: Hajen

Det är inte frågan om utan när Sverige och Europa råkar ut i ett blodigt inbördeskrig med dessa totalt främmande ”kulturer”. För muslimerna är detta krig redan igång, vilket de bevisat i ord och handling. Dessa muslimer har aldrig dolt sitt förakt för oss västerlänningar de har heller aldrig dolt att de är här för att ta över Sverige och Europa. Inbilla er aldrig att de respekterar oss och vårt levnadssätt. Men de skall heller inte inbilla sig att vi kommer att respektera dem eller deras svenska medlöpare. Snart mycket snart gräver svensken upp stridsyxan.

2011-03-01 @ 12:06:29
Postat av: piip

http://alexanderlouhichi.wordpress.com/2011/03/01/jag-haller-inte-kaften-langre/

2011-03-01 @ 12:18:24
Postat av: Kalle

Sanningen om hackerattacken mot SD under valperioden 2010 enligt en artikel i DN.""– Det gjorde att de stängde sin sajt helt och hållet. I stället började de bygga om sajten från grunden. Artiklar och innehåll – allting blev nytt. Och i brådskan så lämnade den en tagg på förstasidan i koden som sa åt Google att inte indexera eller lista någon från den nya domänen.

Följden blev att Google helt slutade att visa sidan.""säger en av hackarna till DN.Länk till artikeln i DN

Postat av: Gubben o Gumman

2010 var en käftsmäll för gummiryggarna i rikdsdagen

SD blev invalda.2011 fick försäkring skassan nog av bidragssnablarna, och stänger kontoren,fattar folk vilken enorm käftsmäll det är på multikulti schizofreninBra gjort Försäkringskassan,lång näsa åt kravmaskinerna och deras kompisar.Boljevikerna på redaktionerna har inte hajjat det riktigt än...Vi brukar prata om fickorna fulla med Saudidollar

Khaddafi "äger" Islamic center i Malmö 33 miljoner.Hur många mutkolvar och smygmusslor finns det i Rosenbad?

2011-03-01 @ 12:30:58
Postat av: Sammy Nordström

För att inte tänka på alla kostnader som barnomsorgen medför. Att ingen gjort en kostnadsanalys för det. Jag menar, invandrare tar genomsnittligen 5-10 år innan majoriteten av dem har jobb. Tänk då vad det måste kosta med alla nya svenskar varje år som tar genomsnittligen 22 år innan de får jobb! Det måste kosta 40 000 miljarder, minst! Jag föreslår därför att vi förbjuder barnafödande i Sverige fram tills vi utrett vad barnomsorgen kostar.

2011-03-01 @ 12:36:46
URL: http://www.bloggsam.se
Postat av: Jan-Olof Cederlöf

Tack Thor-Alf för att du verkligen försöker få vissa ledamöter att förstå.Dom verkar inte alls förstå vad hela handlar om.

2011-03-01 @ 12:42:35
Postat av: Skånepåg

@ Sammy NordströmSå din slutsats är att pursvensken har inget existensberättigande i sitt eget land och skall således "utrotas" och ersättas, genom den nu pågående massinvandringen från MENA-länderna, med ett helt igenom muslimskt samhälle. D.v.s. ett samhälle som inte enbart handlar om en religion utan i ännu högre grad är en social, ekonomisk och politisk ideologi som styr livet i alla avseenden från vaggan till graven och väsenskilt från våra västerländska värderingar.

Ingen normalt funtad människa vill förändra och omdana vårt land på detta vis, och den som hyser sådana tankar är inget annat än en simpel landsförrädare av gigantiska dimensioner!

2011-03-01 @ 13:20:58
Postat av: Sven Dacke

Uppdatering

Muslimska förskolan i Växjö totalförstörd.Postat av: Sven Dacke

Och bloggaren "Rött har Alltid rätt" skyller det inträffade på Sverigedemokraterna

Postat av: Magentan

@ Sammy Nordström

Det kan nog bli lite problem med din geniala idé Sammy. Det är som bekant inte pursvenskarna som står för flest barnafödande här, och de grupper som numera har högst nativitet i Sverige är inte alls lika fogliga och medgörliga till olika restriktioner som pursvenskarna är.Å andra sidan blir det kanske inte så problematiskt att slopa barnomsorgen för dessa "högalstrande" grupper eftersom bara den ena, ofta ingen, av föräldrarna arbetar.Allvarligt talat så är det vuxna, arbetsföra människor som det i snitt tar uppåt 10 år att försörja (PLUS omsorg för DERAS barn) innan de har jobb. Sedan 4-5 år tillbaka består dessutom invandringen av en allt större andel analfabeter, som behöver långt över 10 år för att komma i paritet med kraven på den svenska arbetsmarknaden.

2011-03-01 @ 13:33:29
Postat av: Magentan

Tjadden skrev: "Vi borde ideligen öppna en mening med den här frasen "de svenskfientliga politikerna" när vi omtalar våra politiska meningsmotståndare"Det var väl ingen dum idé!? De skulle se ut ungefär så här då till exempel:"Alla väntar med spänning på vem som ska bli det svenskfientliga partiet Socialdemokraternas nya partiledare."

eller

"Det svenskfientliga partiet Moderaterna är fortfarande störst i opinionsmätningarna."TV radio och tidningar har ju i flera år lagt till epitetet "främlingsfientlig" framför SD. Som ytterligare förstärkning har man dessutom ofta lagt in någon mening efteråt, där man har klämt in orden "rasism och främlingsfientlighet" på lämpligt sätt. Detta för att alla skulle förstå att: "främlingsfientlighet är egentligen samma sak som rasism, men vi i massmedia är ju så himla snälla mot SD, så vi nöjer oss med att kalla dem för främlingsfientliga".Efter SD:s riksdagsinträde hör man dock mera sällan dessa epitet. Det är bara ibland, men det kan ju då vara så att de har halkat ur munnen av gammal vana. På senare tid har emellertid Nationaldemokraterna blivit mer uppmärksammade i massmedia, och SD:s gamla epitet har nu överförts till dem, oftast något förstärkta.

Jag har funderat på om inte detta kan få till följd att allmänheten, som sedan flera år är hjärntvättad med att dessa epitet hör ihop med SD, kanske uppfattar det som att det är SD som meddelandet handlar om istället för ND. Det kan alltså finnas viss risk att SD kan bli beskyllda för, eller hyllade för (beroende på hur man ser det), uttalanden eller handlingar av ND.2011-03-01 @ 13:41:17
Postat av: Tjadden

Manetan"Jag har funderat på om inte detta kan få till följd att allmänheten, som sedan flera år är hjärntvättad med att dessa epitet hör ihop med SD, kanske uppfattar det som att det är SD som meddelandet handlar om istället för ND. Det kan alltså finnas viss risk att SD kan bli beskyllda för, eller hyllade för (beroende på hur man ser det), uttalanden eller handlingar av ND."Det kan ligga till så här att man inte kommer åt Sd längre som t.ex massmedia vill och då hittar man Nd att hacka på.

I sak så känner de svenskfientliga att de måste avlasta sina misstag på Sd och Nd som illa påminner dem om deras regelvidriga resonemang och de i sin tur ser det som att vara vårt fel att de svenskfientliga toktalar.Alltså de vill tysta vår kritik och därför blir deras resonemang in surdum.

2011-03-01 @ 14:13:09
Postat av: S-E Karlsson .

Nu ska ju Somalier tas emot med öppen famn några som helst restriktioner får inte finnas när det gäller det folkslaget ! Somalier är ju kända för att vara det arbetssammaste folk som finns på moder jord ! Det kommer att bli kuckelimuck för våra pensioner som nu kanske kan höjas med de 16% som tagits ifrån oss pensionärer !

2011-03-01 @ 14:13:58
Postat av: S-E Karlsson .

Hoppas ironin förstods !

2011-03-01 @ 14:15:08
Postat av: AWSvensson

Om man ser ett land som en familj så är det ingen kostnad när de egna barnen äter men när grannens och alla kompisar dagligen intar sina måltider hos dig då blir det en kostnad för familjen.Jag begär inte att denne Sammy Nordström ska begripa detta,din kommentar är allt för fjärran från logiskt tänkare, för att travestera på GoG lite MENA -aktigt.

2011-03-01 @ 14:18:09
Postat av: AWSvensson

GoG , tanken som är ett hot att stänga servicekontoren , dock ska de i invandrartäta områden få vara kvar , så det är endast pursvenska som får klara sig bäst de kan.

2011-03-01 @ 14:20:50
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Då blir det en informationsfråga till Svenne koma,att bidragssnablarna har sina kontor kvar medans Svenne som står för notan blir utan.Dessutom får ju bs i icke jippetäta områden lära sej svenska och fylla i rånblanketten själva.Vänta bara när murvlarna förstår den gigantiska orättvisa.Berätta deta för "Juanita de la Hojja" and she will go bananas.

2011-03-01 @ 14:44:37
Postat av: SD-2010Varför är slöjbeklädda muslimska kvinnor undantagna från arbetslinjen? Det finns tydligen en lag som ger

dem rätt till livstids bidragsförsörjning då de inte kan arbeta på p.gr sin religiösa klädsel, kan detta vara möjligt? F-kassan fråntar cancersjuka, utförsäkrade och sönderarbetade pursvenskar deras berättigade försäkringspengar och delar dem till friska unga och arbetsföra muslimkvinnor.

Thoralf, kan du kolla om denna lag finns och om den finns lägg upp den framför Reinfeldts näsa och fråga varför inte arbetslinjen gäller för muslimska kvinnor.2011-03-01 @ 17:04:40
Postat av: Magentan

SÅ MYCKET FALSKHET ...- "Tror du verkligen att du måste leva med dödshot i hela ditt liv?"- "Jag tror inte. JAG VET. Det är deras enda sätt att få tillbaka sin heder."För ca 15 år sedan hörde jag dessa ord från Fadime i en gripande intervju i radion. Fadime hade fått sin dödsdom för att hon hade vanhedrat familjen genom att välja en SVENSK pojkvän! Patrik, hennes svenske pojkvän dog senare i en singelolycka med sin bil - samma dag som de skulle flytta ihop. Ytterligare ett par år senare, den 21 januari 2002, var även Fadime död - ihjälskjuten av sin pappa.Vad har hänt under de ca 15 år som har gått sedan Fadime första gången i en radiointervju berättade om sin och väldigt många andra flickors situation i Sverige?

Vad har hänt sedan Fadime för 9 år sedan begravdes under pompa och ståt med bland andra Mona Sahlin, Nalin Pekgul och TV närvarande?INGENTING har hänt. Hedersvåld betraktas fortfarande i Sverige som en intern angelägenhet, där samhället engagerar sig först vid begravningen.Att ingenting har hänt under alla dessa år framstår tydligt av rubriken i en svensk tidning för några dagar sedan:

"Ja, jag har dödat henne, tack och lov" - Subhi, 62, planerade hedersmordet på sin dotter i två veckor. En tidig morgon slog han till – och högg henne 48 gånger med en kökskniv.''MEN enligt tidningen Riksdag&Departement är vi svenskar världsbäst på integration!"Sverige befäster sin plats som världens bästa land på integration. Bakom toppbetyget står bland andra British Council som har skapat indexet Mipex."

http://www.rod.se/integration/sverige-i-integrationstoppenSå mycket falskhet ...

2011-03-01 @ 17:07:18
Postat av: AWSvensson

Ni missar väl inte den spännande följetongen i Expressen, hur ska det går för Elin, inte sedan mina barns dagar och man läste Dragos har jag fängslats så för en tecknad serie. Inga kommentarer om onykterhet, för övrigt är ölen slut och en blixtutryckning till Tyskland är aktuellt.

Postat av: AWSvensson

Magentan : hörde samma intervju. På frågan varför hennes föräldrar stannar i detta förhatliga land svarade hon, Det är helt och hållet för bidragen.

2011-03-01 @ 17:15:10
Postat av: AWSvensson

Man talar om flyktingbarn. Visst, åk dit och titta så ska ni få se några skäggiga trynen i stället. Det är vad det är. Att kalla dem barn är vansinne, sa han. Personen det handlar om är Conny Jörgensen Sverigedemokrat i Alingsås. Den riktiga beteckningen är ju skäggebarn , men i stridens hetta så kan man säga fel. Så länge man från officiellt håll kallar dessa flyktingbarn så är fältet fritt för personliga uttryck. Läs vidare i Expressen som fått vårkänslor och är verkligen på hugget.

2011-03-01 @ 17:21:39
Postat av: Putte

@Sammy Nordström. Ja eftersom invandrarna ynglar av sig kopiöst jämfört med svenskar, så går det nog att spara en hel del invandrarungarnas dagisplatser och skolutbildning också, men det var väl inte vad du tänkt dig?

2011-03-01 @ 17:52:39
Postat av: Skånepåg

Är det bara jag som inte kommer in på PI?

2011-03-01 @ 17:58:05
Postat av: Tony Ingman

En fråga som borde ställas i riksdagen till vår allt för stöddige statsminister är varför han öppet pratar skit om det land som han har blivit

utsedd till ledare för, och då indirekt om dem som

röstat fram honom. Det är inte mer än rätt att

konfrontera honom i en Tv sänd riksdagsdebatt,

för någon hjälp av fegmedia är inte att vänta.

För än så länge har man väl inte börjat att censurera riksdagsdebatter. Om han varit ledare för ett annat land i Europa och uttryckt sig på

sådant sätt hade han varit rökt för all framtid.

2011-03-01 @ 17:58:34
Postat av: Tjadden

SkånepågDu kan gärna läsa artiklarna men medverka inte på PI genom att kommentera något eller skriva något inlägg som säkert blir censurerat om det berättar sanningen om Pk folket.(Talar av egen erfarenhet)

Du bör veta att PI inte har med Sd att göra!

2011-03-01 @ 20:18:43
Postat av: Skånepåg

@ TjaddenJag har tidigare gjort en del kommentarer på PI, men inte nu längre eftersom jag inte riktigt har "fått kläm" på var de står nu för tiden. Brukar då och då gå in och kolla på såväl den som några andra bloggar för att se om jag hittar något av allmänt intresse. För närvarande läser jag mer än vad jag skriver här, eftersom det är fler och fler vettiga personer som nu kommenterar här på bloggen och som i stort har samma åsikter som jag själv har. Var mycket mera aktiv tidigare då det var en massa AFA-tokstollar, troll och annat kreti och pleti som gjorde allt för att förstöra bloggen och som jag tyckte inte skulle få stå oemotsagda.

2011-03-01 @ 20:39:06
Postat av: Robin Shadowes

Då blir det ett rejält tillskott av skäggbarn i al-Kahlmaar. Kommer säkert glädja cykel-talibanen som kommer fira med att nacka ännu en anka.

2011-03-01 @ 21:20:53
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: J

Vad tror ni om att införa obligatorisk morgonbön i skolorna igen? Som en nygammal tradition?

2011-03-01 @ 22:01:32
Postat av: Nissolf

Det stinker korruption i Kaba-stenen i al-Kahlmaar.

Postat av: Tjadden

skänepågJag håller med dig jag gillar alla här, de skriver bra och står för för sina ord och det är mycket viktigt för mig, hade väl en liten kontrovers med Leif Åhlin men det var inget illa menat från min sida sett.

Han visade prov på civilkurage och det ska han ha extra kredit för.

I sak är det aldrig fel att vi känner varandra på pulsen, att jamsa med är inte min paroll och jag vill visa att jag också kan tänka självständigt.

2011-03-01 @ 23:04:46
Postat av: Nissolf

AWSvensson: "blixtutryckning till Tyskland".

Fy skam, köra pengarna ut av landet när det finns ett utmärkt lokalt bryggeri på Ängö, bara ett stenkast från Thoralf, tre stenkast från Getingen. Akta dig för överraskningsstenskott på bilen bara. Nu kommer G&G utforska i praktiken hur långt ett stenkast är.

2011-03-01 @ 23:07:07
Postat av: Tjadden

Det här är en så bra beskrivning på vad vår regim sysslar med, så jag kunde inte låta bli att delge oss detta.Högerkrafterna - de så kallade friliberalerna - har en enda sak på gång. Kör sönder ALLA gemensamägda funktioner i samhället. Absolut ALLA! --- Skolor, vägar, elsystem, gator, socialförsäkringssystem, militär, polis, sjukvård, åldringsvård, telenät, transporter av såväl god som person osv osv. ALLT SKALL KÖRAS I BOTTEN. --- Vartefter delar av det allmänna inte fungerar längre finns bara en sak - privatisera! Sälj ut till globalt privatkapital. Om man kör enheterna i botten först kan man rea ut verksamheterna. --- Novemberrevolutionen utgjorde det i särklass största steget mot den fullständiga nedmonteringen av allt gemensamägt hos medborgarna i Sverige. Det var en statskupp. Allt som följt på den kuppen - inklusive Palmemordet och mordet på Anna Lindh - ligger i logisk linje med vad jag här hävdar. Sverige är i praktiken en diktatur alltsedan november 1985. Grundvalarna är redan omskakade, i enlighet med Hans Holmers farhågor hösten 1986 på DN Debatt. Svenska folket är i förnekelsefasen så när som på den så kallade eliten, vilka är iscensättare av kuppen. Statskuppen i Sverige är samordnad med motsvarande rörelser i hela västvärlden. Det är så stort att folk blundar för att slippa se. Sverige är slut som ett enskilt rike.2011-03-02 @ 00:25:38
Postat av: Robin Shadowes

Tjadden, vi är 300000 pursvenskar som inte sover. Det blir trots allt rätt många att fängsla och avrätta. Inte vet jag hur dom tänkt genomföra det men det blir dom tvungna till om dom inte vill bli avsatta. Kanske dom räknar med att det skall lösa sig av sig själv när nations-kollapsen slutligen inträffar och många kommer bli dödade när det totala kaoset breder ut sig.

2011-03-02 @ 01:13:15
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

J, du menar sabah?http://sv.wikipedia.org/wiki/Salah

2011-03-02 @ 01:18:23
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Magnus S

PI har blivit ett svek. Själv läser jag http://demokratbloggen.wordpress.com/ med mera,

2011-03-02 @ 02:23:08
Postat av: Sven Dacke

I Riksdagen i dag.Ny fastighetsmäklarlag Carina Herrstedt (SD

Legitimation för lärare och förskollärare Richard Jomshof (SD)

Ändring i lagen om Sveriges riksbank

Johnny Skalin (SD)

Processrättsliga frågor Kent Ekeroth (SD)Med mera

Kan även ses och höras på SVT

http://svt.se/2.59808/svt_forum

Postat av: AWSvensson

Nissolf , nu har vi kommit in på livets väsentligheter , problematiken ligger i att Borg och jag inte är överens om prissättningen. Antar att Ängös produktion är lokalt begränsad, flasktappning vilket bidrar till onödig barlast, i ett miljötänk så är aluminiumburkar att föredra. Får inrikta mig på Åbros produkter vilka är gott i urval till gunstige priser. Självklart ska dansk industri uppmuntras då landet är föregångare när det gäller klarsyn inom området asylhantering. 5 kartonger Gammel Dansk och 20 flak öl så kan jag sova lugnt till nästa lövsprickning.

2011-03-02 @ 10:00:30
Postat av: Anonym

Någon som känner till varför politiskt inkorrekt inte längre finns med på bloggtoppen?

2011-03-02 @ 10:29:50
Postat av: AWSvensson

Har i något minnesförråd för mig att de dragit sig ur denna bloggtopp, kan ha fel men minns inte när det senast hände.

2011-03-02 @ 10:46:53
Postat av: Tjadden

Om ingen har blivit förbannad på en skriven artikel så lär ni bli det nu!http://www.sourze.se/Vi_m%C3%A5ste_v%C3%A5ga_f%C3%B6rest%C3%A4lla_oss_ett_samh%C3%A4lle_med_SD_i_riksdagsmajoritet_10743081.asp

2011-03-02 @ 11:04:47
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

"Anonym"! PI har meddelat att de utgår ur bloggtoppen!

Gjordes för någon vecka sedan, då problemen med uppdateringar uppstod---

2011-03-02 @ 17:06:06
Postat av: AWSvensson

Sunda förnuftet har segrat, åter ett misslyckande att hindra kritik av islam.

Postat av: AWSvensson

Urlandet är tydligtvis ändrat.

Postat av: Kalle

""Åklagaren krävde villkorlig dom för Skånepartiets ledare Carl P Herslow, åtalad för hets mot folkgrupp./.../Strax innan klockan 17 kom deras utslag: Herslow frias. Han bedöms därför inte skyldig till hets mot folkgrupp av vare sig normalgraden eller i ringa grad.

Den formella domen kommer den 16:e mars men tingsrätten är bundna av juryns utslag."" enligt Sydsvenskan.

Postat av: Molle Bingo

För dyrt kort och gott.

2011-03-02 @ 18:13:46
URL: http://www.sverigebingo.se
Postat av: Magentan

SUCK!

Längre upp i tråden skrev jag att ingenting har hänt när det gäller att stoppa hedersvåldet.

Men det har det! Ska åtminstone föreställa det. En högskolekurs som ger 7,5 poäng har anordnats av Högskolan i Helsingborg!

Skulle det inte vara bättre att rikta kortare informationsutbildningar direkt inom berörda målgrupper som t ex för vissa grupper inom socialen, polisen, högstadie- och gymnasielärare, osv.Från Varjagers blogg.

"Ska det krävas en högskoleutbildning för att begripa att tvångsgifte är förbjudet i Sverige?

Högskolan har blivit en politisk KORREKTIONSANSTALT med nonsensutbildningar."

Läs mer här:

http://varjager.wordpress.com/2011/03/01/annu-en-latsasutbildning-pa-hogskoleniva/På samma blogg finns det också anledning att läsa följande inlägg:" 'Fittuniversitet' räddar inte vår välfärd!"

Citat därifrån: "Forskning och utbildning vid landets högskolor och universitet är numera starkt politiserad. Den politiska korrektheten tillmäts idag större betydelse än samhällsnytta, relevans, vetenskaplig integritet och kvalitet."

"De ”humanistiska” fakulteterna har i praktiken blivit politiska tankesmedjor där partinyttan går före samhällsnyttan."

[...]

Författaren avslutar med:

"Jag ser idag ingen annan lösning än att vi måste få in nya partier som förändrar maktbalansen i Riksdagen till förmån för REALISTERNA. SD kan vara ett alternativ, under förutsättning att de håller med mig..."

http://varjager.wordpress.com/2010/01/10/fittuniversitet-raddar-inte-var-valfard/Under artikeln finns flera intressanta länkar om genusvansinnet som är väl värda att läsa, inte minst humorlänken om den kända feministen och genusforskaren som fick raseriutbrott.Under vårt BORGERLIGA styre är det alltså hårt VÄNSTERSTYRDA genusutbildningar i parti och minut som gäller på universitet och högskolor.

Varför har genusforskarna plötsligt blivit så många och genusforskning så viktig? Varför är det total tystnad bland dessa för övrigt så högljudda och rabiata genusforskare när det gäller kvinnans ställning bland praktiserande muslimer?

2011-03-02 @ 19:11:56
Postat av: Magentan

PI verkar ha ballat ur helt nu. Någon enstaka gång går det att komma in där ett par minuter. Kan det vara Expressens gratisreklam för PI som gett så stark anstormning, eller är det nya PI-systemet sämre än det tidigare tro?

Eller är det bara Skånepågen och jag som inte kommer in där?

2011-03-02 @ 20:28:22
Postat av: AWSvensson

Migrationsverket behöver 600 miljoner extra, där rök besparingen på försäkringskassan. 12 miljarder i socialbidrag 2010, man är noga att påpeka att det minskat till flyktingar men glömmer påpeka att man infört etableringsersättning som bekostas av staten

Gratis sjukvård till papperslösa från 2013 finns det pengar till, något att påminna om i valet 2014. I vanlig ordning strul med kvittningen, lekstugan riksdagen förnekar sig inte. Annars är det lugnt.

2011-03-02 @ 20:42:06
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Drar du i dej den mängden så lär det inte bli några flera lövspricknar för din del innan 2035, en rejäl sängfösare med andra ord.

Kallas populärt den eviga dansken.2035 har SD 74% av rösterna och Jimmie Åkesson går in på sin åttonde period som svensk stadsminister

Sverige har 50000 "politiska" fångar.Så kallade chaingang efter sherrifen i Arizona countys modell,dom rosa overallerna pryds med en stor ros på ryggen.Allmäna arvsfonden har fått en syskon allmäna socialistiska konfiskationsfonden.Amen

2011-03-02 @ 20:53:43
Postat av: LN

I viss mån en upprepning av ett inlägg från 2011-02-18.

----------------------------------------------------

Grattis Carl P Herslow!Islam på frammarch - En juridisk seger för Mo?

Dock tydligen icke i Malmö idag.Tisdagen den 15 Februari 2011 dömdes i Wien Elisabeth Sabaditsch-Wolf skyldig till att olagligen ha omtalat Islams profet Mohammad på 600-talet som PEDOFIL.Enligt domskälet kan det inte i Mohammads fall ha rört sig om pedofili i egentlig och modern mening, att han ingick äktenskap med en 6-åring, samt började umgås med henne sexuellt när hon var 9 år, och så fortsatte till sin egen död 10 år senare, då hon var en vuxen kvinna.Pedofili i egentlig, modern och medicinsk/psykiatrisk mening avser en abnorm sexuell dragning till minderåriga, prepubetala barn endast emedan och på grund av att objektet för pedofilns sexuella trängtan är minderårigt.Det juridiska resonemanget är nog inte ologiskt, och torde kunna få till följd att det hädanefter är fritt fram för muslimer att i Mohammads efterföljd ingå äktenska med barn. Domen är överklagad.Att en juridisk instans skall avgöra om en person använder som i detta fallet en fackterm felaktigt, visar på det också på Europas kontinent rådande islamofila PK-vansinnet. Möjligen ansåg den kvinnliga domaren att den sedan 1400 år döde Mohammed blivit förfördelad eller hade förolämpats.Att fortsättningsvis i pejorativt syfte kalla profetkräket för PEDOFET synes således inte vara helt korrekt. Vi får hitta på ett lämpligt ersättningsord. Kom med förslag!Att Carl P Herslow idag frikändes från en likartad anklagelse är glädjande. Vad skulle "hets mot folkgrupp" i hans fall ha innneburit? - vilken folkgrupp? - de 1.600.000.000 muslimerna på planeten eller "bara" de 400.000 i Nya Sverige? Är det "hets" att - visserligen grafiskt och träffande - illustrera ett historiskt faktum. Expressen påminner oss ju i dessa dagar om att grafiskt framställning anses vara ett lämpligt sätt att nå massorna - Nisse Koma och alla de andra, som ingår i det Sovande Folket.http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1399185/Rattegang-om-Muhammedaffisch.htmlhttp://weoleypatriot.blogspot.com/2010/04/malmo-anti-islam-party-posters-show.htmlhttp://gatesofvienna.blogspot.com/2010/05/telling-truth-about-mohammed-is-crime.htmlhttp://islamqa.com/index.php?ref=27305&ln=enghttp://www.homa.org/Details.asp?ContentID=2137352728&TOCID=2083225348

2011-03-02 @ 21:11:00
Postat av: Tjadden

LNVi kan kalla Muhammed för Rövhövding, det måtte vara politiskt korrekt, en del av förkortningen på "Rövarhövding" som han bevisligen var.

2011-03-02 @ 21:25:05
Postat av: Magentan

Ni glömde väl inte läsa Julia Caesars senaste krönika i söndags?"En märklig kärlekshistoria heter den, och den börjar så här:"Vänstern har alltid haft ett passionerat förhållande till totalitära diktaturer. Ju mer förtryck och ju fler massmord, desto större entusiasm och kärlek från vänsterhåll. Vänsterns romans med tyranni och terror är en märklig kärlekshistoria. När världskommunismen kollapsade 1989-90 sjönk vänstern ihop i tomhet och depression, precis som när ett kärleksförhållande har tagit slut. I den tomheten och kärlekssorgen har den vadat i mer än tjugo år. Men vänsterns troende har hittat en ny partner, ytterligare en totalitär ideologi att dyrka. "Läs fortsättningen här om Vänsterns nya kärlekspartner!http://snaphanen.dk/2011/02/26/s%C3%B8ndagskronik-en-marklig-karlekshistoria/2011-03-02 @ 21:34:29
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

En "Rövskalle", sa en gång SD partiledare åt en märklig figur, Tjadden.Justitiekanslern (JK) Anna Skarhed åkte på en kraftig blåsning. En kvinna i sina sämsta år, runt 50, gör alltid sina sämsta uppoffringar. En vänsterprofil liksom sin företrädare. Hon kom från HD (Högsta Domstolen) 2009 då hon gjorde rockard med Göran Lambertz. I februari 2010 fyllde denne Lambertz 60 år, och han hade tidigare avicerat

sin semester vid denna tid, att följa i Che Geuvaras spår till Bolivia. Han hade tydligen inte

"maskerat sig" till denne terrorist, älskad av alla socialister...

2011-03-02 @ 22:16:06
Postat av: MatsBern

Debatten om händelserna i Husbybadet, som länge mörkades av etablerad media, tog under kvällen ny fart då Sverigedemokraternas partisekreterare Björn Söder intervjuades i studion för att han länkat till Fria Tiders artikel på Twitter.

Mycket bra jobbat av Björn Söder.

http://www.friatider.se/fria-tider-i-aktuellts-21-sandning

2011-03-02 @ 23:08:53
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Robin Shadowes

Härligt, både SD och FT fick gratis-reklam på bästa sändningstid.

2011-03-02 @ 23:16:56
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Magentan

@ Leif T Åhlin"Rövskalle" och "pursvensk" är definitivt de två bästa nyorden i svenska språket. Mycket användbara.

2011-03-02 @ 23:36:36
Postat av: Robin Shadowes

Eftersom ordet pursvensk antagligen räknas som rasistiskt av pk, gissar jag i alla fall, för att det gör berikarna exkluderade. Så vad ska vi då göra för att få dem med i gemenskapen? Istället för nysvensk kanske vi borde köra med nypursvensk eller rent av purnysvensk, vilket ni nu råkar tycka är bäst.

2011-03-03 @ 02:37:15
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: S-E Karlsson .

Ornitologen Christian Cederoth boende på Segerstads fyr på Öland ojar sej idag i Barometern /Ot över att SD reagerar på att han talat nedsättande om vår Jimmie Åkesson . Det är väl bara så här och har alltid varit att ger man sej i leken så får man leken tåla , konstigare är det inte !

2011-03-03 @ 08:30:40
Postat av: Stefan K

Ni har väl redan hört om och upprörts av regeringens nya uppgörelse om illegala flyktingar?

Postat av: AWSvensson

Med den militärdisciplin som bara återfinns hos en degraderad furir ,så som du uttrycker det, dra jag i mig endast den ordinerade ransonen , 1 öl 33cl + 3cl Gammel dansk att intagas i samband med måltid. Är rörd över din omtanke GoG .

2011-03-03 @ 09:00:23
Postat av: AWSvensson

Missade Söder igår , Borgen istället sevärd dansk TV serie,

imponerades av Söders mediatränade och förberedda analys av skeendet. Reportern tuggade och tuggade och allt kom upp igen med lite extra bismak i form av repliker och retorik från Söder. Som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig.....

2011-03-03 @ 09:15:26
Postat av: Måns

I desperation och fruktan för SD:s populära invandringspolitik går nu borgerligheten samman med mp. Denna ohederliga allians aviserar idag att illegala flyktingar saka ha rätt till sjukvård, skolgång och till att starta företag.Det rör sig om ett lagförslag som syftar till att motarbeta och undanröja befintlig svensk lag. Det är rena snurren alltså och en snorlosk rakt i synen på svenskarna och rättssamhället. Oansvarig politik är bara början på förnamnet.Och som av en händelse aviserar nu Hägglund att fribeloppet för medicin ska höjas.Jo den vanvettiga politiken ska finansieras och det är alltså de sjuka som ska betala.

2011-03-03 @ 09:21:52
Postat av: Ibbe

Den 17 februari fick tjänstemän och politiker i Kalmar besked av det ledande kommunalrådet på orten att bostadsbristen i kommunen var det verkligt stora problemet. Den 28 februari gäller inte längre detta i Kalmar kommunfullmäktige enligt uppgift. nu kan man plötsligt skaka fram 50 lägenheter utan problem till Migrationsverket. Samma uppgifts lämnare berättar också att när en kvinnlig m-ledamot ifrågasatte bostadssituationen så överöstes hon med beskyllningar från s och mp. Mellan 17/2 och 28/2 försvann bostadsbristen i Kalmar. Gissa om många bostadssökande i kalmar som stått i kö länge är något förvånade efter kommunfullmäktigemötet? Att ifrågasätta bostadstillgången som m-kvinnan gjorde var tydligen ett grovt politiskt felsteg. Så vrider man fakta för den p0olitiksa korrekthetens skull. Det som var sanning den 17/2 var lögn och förbannad dikt den 28/2 i Kalmar. Ett förvandlingsnummer i klass med trollkarlen Laberos.

2011-03-03 @ 09:24:04
Postat av: Inge Sandén

Ang. svårigheten att komma in på PI.

Samma här fått vänta någon minut och ibland gett upp helt.När jag istället gogglar på "Politiskt Inkorrekt"ett tryck på sök och jag är inne på sidan direkt.

Ang.nya namn.

Rövskallar=islamkramare och vänstersocialister som älskar totalitära läror.

Nypursvensk=invandrare som älskar Sverige och genom arbete bidrar till sin egen försörjning och vårt välstånd.

Ang. den nya lagen för papperslösa.

Det dröjer inte nu till 2035 då SD skulle få 74% enligt Gubben och Gummans kristallkula.

Detta var en 7 tums spik i PK-kistan.

SD 2014 25 %.

SD 2018 52% och Sverige är räddat.

2011-03-03 @ 10:01:17
Postat av: Myskoxe

Malin Pettersson om FK:s nedläggning i Barometern:"– Jag är oroad över hur våra invandrare ska klara sig när de inte får den här hjälpen. Men jag bara utgår ifrån att man kommer att hitta en lösning där man sätter medborgaren i centrum."Det kanske du skulle ha tänkt på innan omröstningen? Men jag antar hon tar sitt ansvar och betalar ur egen ficka. Som man bäddar får man ligga. Eller?

2011-03-07 @ 01:30:01
Postat av: hjsgfvk

era tankar är nonsens. så vi ska inte ta in flyktingar hit? flyktingar som kanske blir våldtagna, mördade, föröljda eller lever i absolut fattigdom. Dom människorna ska vi lämna i deras land där dom bor och låta dom dö? Du/ni har ingen aning om hur MÅNGA i andra länder utanför europa har det. varken du eller jag kan föreställa oss det. Och ni vill vi ska stoppa dom från att få komma hit och få leva i det bättre? att många i sverige tänker så är fruktansvärt.

2011-06-19 @ 13:28:55
Postat av: s29

Till hjsgfvk: Jag bor ca 200meter från en så kallad flyktingförläggning och är imponerad av hur dessa somalier kan vara så feta och välnärda,och hur dom lyckas skrapa ihop ca 100000kr till asylhandlingar och resa via smugglare. Inte illa när man lever på 200US dollar om året. Och på tal om våldtäkter så begås det enligt polisen ca 160 om DAN i Sverige. Kanske du skulle stoppa undan Aftonpravda och använda skallen istället?

2011-08-07 @ 01:00:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0