NEJ TILL ALLT

Vid onsdagens beslut och voteringar i riksdagen fick inte Sverigedemokraterna stöd från någon annan ledamot i någon av de reservationer som SD yrkat på. Det jag tänker på är flera reservationer i Justitieutskottets betänkande JuU8. Jag tänkte nämna några av de reservationer/motioner som gammelpartierna avvisade.

Förhindrande av räddningsinsats.
I motionen efterfrågas en ny lag om förhindrande av räddningsinsats i syfte att stävja våldet mot poliser, brandmän och ambulanspersonal.

Narkotikabrott.
I motionen efterfrågas en skärpt bedömning av vad som utgör grovt brott vid innehav av kat.

Förbud mot att delta i militära operationer utomlands.
I motionen begärs ett förbud mot deltagande i militära aktioner utomlands i andra fall än när deltagande sker genom försvarsmakten eller är sanktionerat av regeringen. T.ex. terroristutbildning i Pakistan eller afghanistan.

Livstidsstraff utan möjlighet till benådning.
I motionen anförs att livstidsstraff utan möjlighet till benådning, tidsbegränsning eller icke övervakade permission bör införas för de grövsta brotten.

Straffskärpning för brott mot liv och hälsa.
I motionen efterfrågas kraftiga straffskärpningar för brott mot liv och hälsa t.ex. mord, våldtäkt, väpnat rån, misshandel, narkotikabrott, inbrott, grov stöld och annan jämförlig brottslighet.

Mängdrabatt.
I motionen begärs att den så kallade mängdrabatten vid flerfaldig brottslighet ska avskaffas.


-------------------

Jag noterar också att ingen av de större tidningarna eller våra public service kanaler uppmärksammat artikeln i Världen Idag om innehållet i Stasilistan. I och för sig är det väl inte förvånande att journlister skyddar andra journalister med våra public service kanaler har ett uppdrag i sina direktiv som de skall uppfylla.

Efter Uppdrag gransknings program brukar ofta media uppmärksamma de missförhållande som påvisas men så var inte fallet när det gäller Saudi-arabisk finansiering av moskéer i Sverige. Hur länge skall denna beröringsskräck för att kritisera islam få härska oss våra journalister. Går gränsen när SD passerar 8 procent, 10 procent eller måste vi nå mer än 20 procent innan dessa journalister vågar "fatta pennan" och skriva om hur verkligheten ser ut.

 


Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

Det gick ju ett himla drev redan innan första delen av programmet om Kamprad hade sänts men han är ju förstås dels pursvensk, har ett brunt förflutet om än väldigt länge sedan så honom är det okej att sparka på. Medan däremot mussarna är helt orörbara.

2011-02-03 @ 12:57:53
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Slutsatsen blir att man röstar nej till sunt förnuft

och rättvisa,samt ja till fortsatt schizofreni.Dagens politiker är inte ett skit bättre än dessa

unga Boljeviker som infiltrerade TV o Press med start 1968.frågan är om dom inte är värre,dom

föråder sitt land för pengar/makt.Ungern och Tjeckoslovakien invaderades miliärt.

Sverige invaderades via kommunister på våra redaktioner.Ungern och Tjeckoslovakien är fria dag.

Sverige är fortfarande under ockupation.Den sista Sovjetstaten i Europa,Sveriges befolkning

måste vara en av den mest korkade i västvärlden.

Detta hedrar oss definitivt inte.Hela artist/författarvärlden full med kommunsiter.

Bingolotto grannfejden Robinsson Lets dance mm.

Tv:n är så fullt med trygghetspulver så att det är brandfara,57% i totalt skattetryck motsvarar stridsvagnarna på dom forna satelitstaternas gator till Sovjet."Bäst" av allt är "tratten" TT som matar dom svenska

skatteslavarna med lämpliga nyheter,som kopieras av

"journalisterna" på svenska tidningar.Privata modereningsföretag som ägs av bla Boljeviker, sköter "städningen" av kommentarsfälten

i svenska tidningar.På toppen av detta sitter 32:an Clownfeldt och babblar om arbetslinjen,en maktfullkomlig psykopat.

Denna man och hans lakejer sänker det sista som finns kvar av Sverige sakta men säkert,med lögnen

vår ekonomi är stark, som mantra.Tacka gud för att Sverigeblocket återfinns i riksdagen,så saneringen sakta kan börja på riksplan

Svenska folket behöver få börja andas frisk luft.Svenska folket har fått leva genom mentalt störda hjärnor i 40 år minst,det räcker nu.

2011-02-03 @ 13:31:01
Postat av: Kalle

Bra att du tog upp dessa frågor till publicitet på din blogg Thoralf. Tack för det. Du är gudskelov den enda snart som har någon kontakt med SD väljare/sympatisörer. Andra SD-kanaler tycks strunta i det, tyvärr.Fortsätt med ditt bloggande Thoralf, tack.

2011-02-03 @ 13:36:54
Postat av: WMB

Jag är övertygad om att det finns en mycket stor majoritet svenskar som skulle rösta på SD för dessa yrkanden, i synnerhet följande tre:

- Förhindrande av räddningsinsats.

- Straffskärpning för brott mot liv och hälsa.

- Avskaffande av mängdrabatt vid flerfaldig brottslighet.Dessa punkter är sådant som har behandlats i gammelmedia och som har upprört allmänheten oerhört. Att övriga partier röstar ned motioner om lagändringar av dessa är ett typiskt exempel på sådant som absolut borde komma till hela allmänhetens kännedom. Men tyvärr är det endast en mycket liten del av svenskarna som får veta att dessa viktiga motioner från SD fick nej av samtliga partier.Det är exakt sådana här upplysningar som jag menar borde samlas ihop i någon typ av informationsskrift ett par gånger per år och sändas ut till ALLA Sveriges hushåll!

2011-02-03 @ 13:47:52
Postat av: WMB

@ Kalle och övrigaIdag finns det en hel del nytt att ta del av på Riksdagsbloggen!

Kolla här!http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/: )

2011-02-03 @ 13:55:49
Postat av: Funtaren

WMB: Jag tyckte också det var konstigt att motionen om lag mot förhindrande av räddningsinsats kunde röstas ner. Så jag kollade protokollen.1) Motionen lades av en moderat.

2) Avslag föreslogs i utskottet med motiveringen att lagstiftningen om "våld mot tjänsteman" kunde vara tillämpbar och lagen alltså inte behövdes.

3) SD:s reservation baserade sig på att det behövde "markeras" tydligare mot den sorts attacker vi sett, och att detta skulle motivera en separat lag.Jag måste säga att jag inte kan hålla med SD i detta fall. Man borde accepterat hänvisningen till existerande lagstiftning och i stället argumenterat att denna lagstiftning skall skärpas och att den skall användas oftare för att komma tillrätta med denna sorts brottslighet. Vi använder ju inte de verktyg vi faktiskt redan har.

2011-02-03 @ 14:13:47
Postat av: Info

MEN HÖR NI - HUR ÄR DET MED KAIRO?För det första så tycker jag att de reservationer/motioner, som Thoralf refererar till, ät tänkvärda och förtjänar att dels bifallas direkt, dels diskuteras närmare.Men, efter vad jag har läst de senaste dagrna, så finns inget att diskutera:NU HAR SVERIGEDEMOKRATERNA SUTTIT I RIKSDAGEN I MER ÄN HUNDRA DGAR OCH HAR INTE LÄMNAT EN ENDA MOTION.SVERIGEDEMOKRATERNA TIGER I RIKSDAGEN.DE BRUNA NAZISTERNA I RIKSDAGEN HAR INGET ATT YTTRA SIG OM.Detta är vad jag fått veta utanför nätet. Desto mer har jag fått höra om vad som händer i Kairo. Program efter program i Sveriges radio. Timme efter timme. Från sex på morgonen till två nästa natt.Vi har med oss vår korrespondent Cecilia Uddén på ett torg i Kairo. Cecilia - vad händer nu?

lar upp oljud och bilsignaler.Cecilia håller en kvarts föredrag. Nästa kvart: Vi har med oss vår korrespondent Cecilia Uddén i Kairo. Cecilia - vad händer nu?Nya biltutningar. Nytt föredrag.Sveriges radio: Vi i Sverige har världens främsta Kairo-bevakning, tre korrespondenter som rapporterar dygnet runt från hur vänstern håller på att ta makten från USA och borgerligheten.T.o.m. programmet Kulturnytt handlar huvudsakligen om Kairo.Bara kvinnor. Kvinnliga journalister. Radikalfeminster. Sjupartister. Timme ut och timme in.Nåja, jag rycker på axlarna. Men nu närmar sig inbördeskriget. I Sverige. Inte mellan de utrotningshotade pursvenskarna och de bidragsförsörjda utlänningarna i den första etappen.Utan mellan en del normala svenskar, som fortfarande är kvar, och en maktfullkomlig medie- och feministelit. I spetsen för utrotningsstyrkorna kan vi vänta oss en en viss Fredrik.

2011-02-03 @ 14:37:48
Postat av: Flitige Fredrik

Detta är mycket värdefull information och visar hur viktigt det är att SD är tydliga med sin politik: lägger motioner, gör reservationer osv. På detta vis får folket svart på vitt hur de andra partierna står i dessa för Sverige viktiga frågor.Tidigare har frågor om t.ex. integration och invandring varit icke-frågor och genom att inte ta upp dem i beslutande organ har de politiska partierna haft ett alibi vid framtida räfst- och rättarting. De skulle kunna hävda att fråga si eller så aldrig varit uppe till beslut utan bara har varit ett tjänstemannaärende. Genom att SD gör politik av dessa viktiga frågor tvingas partierna och politiker att ta ställning. Detta är mycket viktigt inför framtida riksdagsval och den ofrånkomliga sanningskommision om invandringens omfattning som kommer att komma i framtiden.

2011-02-03 @ 14:58:17
Postat av: AWSvensson

Ett scenarier , en bil har kvaddat mot ett träd , brand uppstår, flera personer skynda till men hejdas av personer som finner ett nöje i att dessa brinner inne. Är då våld mot tjänsteman tillämplig, tjänsteman har ju fått betydelsen myndighetsutövning, eller finns det annat lagrum.

2011-02-03 @ 15:03:56
Postat av: Catarina

Nåväl, du behöver nog inte vara orolig för opinionssiffrorna. Varenda en man snackar med, svensk som invandrare tycker ju som ni. Snart kommer det märkas när ni tar mer plats i Riksdagen.Tills dess får man väl glädjas åt de små smulorna som ändå kommer ut från mediahusen som att SvT faktiskt drog paralleller mellan Saudi, Sharia och kvinnoförtryck. Likaså vaknade ju Peter Kadhammar nyss och Gudmundson syns och hörs i debatten liksom Johan Ingerö och Dick Erixon. Det har definitivt börja pysa under locket och det är helt klart att det inte ligger lika fast på grytan nu som förr.

Att det sedan kommer gynna er är bara att gratulera.

2011-02-03 @ 16:43:12
Postat av: Hakan

Knappast förvanande, kommunisternas grepp om massmedia är stenhart. Kan det inte vara dags för SD att börja propagera för att det statliga stödet till massmedia ska upphöra? Att betala TV licens o köpa en vanlig tidning kan ju närmast betecknas som landsförräderi sa varför ska surt förvärvade skattepengar betala dessa kommunistjournalisters lön? Nagon nämnde Peter Kadhammar ovan. Som ett ex pa vad jag menar, kolla kända medlemmar längs ned i följande länk till SKP (ni vet det där partiet som höll pa att upprätta dödslistor för användning efter revolutionen) kommunistiska_parti%25281967%2529" rel="nofollow">http://sv.wikipedia.org/wiki/Sverigeskommunistiska_parti%281967%29. Tror ni att en sadan person har Sverige/Svenskars bästa för ögonen?

2011-02-03 @ 19:59:43
Postat av: Robin Shadowes

Hörde på Rapport att deras korre Bert Sundström gripits av militära styrkor i Kairo. Är Sundström månne en av dom på Stasi-listorna? I så fall får egyptierna gärna behålla honom.

2011-02-03 @ 20:21:36
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Ronny

På SD sidan finns en film där Richard Jomshof gör ett lysande inlägg i Riksdagen om dagens svenska skola. Man blir stolt över dessa SD politiker som "läser lusen" av övriga ynkryggar i 7-klövern. Grattis SD !!!!

2011-02-03 @ 21:16:30
Postat av: Skånepåg

OTDe norska socialdemokraterna (Arbeiderpartiet) vill att endast de invandrare som klarar av ett norskt språkprov skall kunna bli norska medborgare.

Postat av: Robin Shadowes

Stå-skite-dass, nu på Malmö Högskola! Snart i en kåk nära dig!!http://politisktinkorrekt.info/2011/02/03/muslimanpassat-pa-malmo-hogskola/

2011-02-03 @ 22:19:21
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: ...

Thoralf,

Jag undrar om du har läst dagens (Torsdag) krönika i Barometern och om du har någon kommentar till den? Jag tycker att det var ganska lågt att låta publicera en sådan genomusel text. Men det tycks ju vara alla krönikörers plikt att ta ställning mot SD, oftast genom att skriva rena idiotierna.

2011-02-03 @ 22:45:53
Postat av: Robin Shadowes

Jag tror Bärsärken är med på Stasi-listorna. Vad tror ni, gött fölk?

2011-02-03 @ 22:50:48
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Thoralf A

Nej, jag har inte läst krönikan i Barometern. Kom hem från huvudstaden och har sedan haft möte och en träff på stan med andra SD:are och sedan sett Debatt på TV där det var intressant att höra Alice T från Barometerns ledarredaktion. Vi kommer säkert att få se mer av henne i debattprogramen i framtiden.Jag skall läsa Barometern i sängen innan jag somnar.2011-02-03 @ 23:04:44
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: kalle2

"Förbud mot att delta i militära operationer utomlands"finns Svenskar som är med i främlingslegionen!7 klöver idioterna i swediztan styr ju inte över dessa. men legionens insatser godkänns väl av Eu,FN,Nato.alice t är väl råmoderat. hoppas inte Sd gillar de cyniska djäv-larna i "nya moderaterna". sd borde söka sitt socialdemokratiska värderingar typ Per albin Hansson. det är där svenska värderingar bör vara. nya sossarna är precis lika svinga och egoistiska som nya moderaterna.

2011-02-04 @ 00:08:58
Postat av: Erik E

Tycker inte att livstidsstraff utan möjlighet till benådning är ett bra förslag. Om någon suttit mycket länge, uppnått hög ålder och/eller skröplig hälsa och en utredning finner att det är ytterst osannolikt att vederbörande kan återfalla i grov brottslighet så har det inget egenvärde att hålla denne inspärrad resten av livet till en kostnad av flera tusen kr per dygn.Visst är det ett enkelt sätt att framstå som tydliga i kriminalpolitiken, men SD kan också uppfattas som eller framställas som fundamentalistiska.Det ger också politiska motståndare "ammunition", journalister kan göra snyftreportage och viktig debattid går spilld på detta när den kunde dryfta mer angelägna spörsmål.Det viktigaste är att komma åt återfallsförbrytare, när de fått sina chanser till rehabilitering och bränt dem bör de spärras in under den tid de kan antas vara kriminellt aktiva, för att skydda oskyldiga.Efter vad jag förstår skulle många brott undvikas om detta genomfördes eftersom återfallsförbrytare står för en stor del av kriminaliteten.Jag tycker också att man skulle titta på hur fängelsestandarden förhåller sig till standarden på äldreboenden. Hur mycket kostar en portion mat? Finns ju ingen anledning till att ha bättre mat på något fängelse än den sämsta maten i Sveriges sämsta äldreboende.Hur är det med TV och internet på fängelser? Ligger man på sjukhus måste man betala för att få tillgång till TV. Sådana privilegier bör fångar bara få om de arbetar för sitt uppehälle. Detta kan kanske också reducera kostnaden för interneringen.Sjuklövern talar om en hotande arbetskraftsbrist och ett påstått behov av invandring för att täcka detta, så jag har svårt att tro att det inte på sikt skulle gå att skaka fram tillräckligt med arbetsuppgifter som kunde skötas inom fängelset.

2011-02-04 @ 08:30:09
Postat av: Nils Dacke

I Kalmar har vi en ny och ganska intensiv bloggare som kallar sig Alexander och verkligen inte gillar SD eller Thoralf

I sin senaste artikel angriper han invandrare som byter till "pursvenska" namn, och har som exempel Samuel Älgmalm i Växjö som han spyr sin galla över för sitt svek som invandrare.Det roliga i situationen är att han själv använder ett mera ”pursvenskt” klingande namn som Alexander fast han i verkligheten heter ett mera utomnordiskt namn Escander.Att göra inlägg direkt på hans blogg avrådes för att inte ”bjuda” på några gratis IP nummer.Lägger in en annan länk till ” 21 åringen”2011-02-04 @ 08:30:22
URL: http://www.ratsit.se/5567330377
Postat av: GerhardLite läsvärd sanning om etablissemanget hyckleri.http://www.expressen.se/debatt/1.2316943/jackie-jakubowski-revolterna-visar-sveriges-hyckleri

2011-02-04 @ 09:29:52
Postat av: Skånepåg

@ anonymBeträffande krönikan i Barometern så verkar den där personen, m.h.t. till sin sysselsättning, att ha drabbats av "pippi"! Mer är väl inte värt att skriva om denna "sagoberättare", för att bloggen inte skall råka illa ut!

2011-02-04 @ 09:38:45
Postat av: AWSvensson

Har letat efter den relaterade artikeln i Barometern men den verkar inte finnas på nätet.Fann i stället denna på Dagens Nyheter, kan läggas in under samma kategori som den i Barometern , så jag sällar mig till Skånepåg att inte kommentera den vidare, det överlåter jag till GoG som på sitt egna personliga och frikostiga sätt ta ut svängarna.

Postat av: Robin Shadowes

"Hur är det med TV och internet på fängelser? Ligger man på sjukhus måste man betala för att få tillgång till TV. Sådana privilegier bör fångar bara få om de arbetar för sitt uppehälle. Detta kan kanske också reducera kostnaden för interneringen."Läste nyligen om en fängelsechef i Texas tror jag det var som bara tillät Disney-kanalen och en väder-kanal. Tycker jag låter som en bra idé. Man kunde ju även lägga till nån kristen fundementalistisk kanal om det nu råkar finnas någon sådan. Finns säkert i USA om inte annat. Men internet, tv-spel och mobiler bör dom absolut inte få tillgång till.

2011-02-04 @ 10:21:29
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: MatsBern

OT.

Kommunhuset blir boende för ensamma flyktingungdomar.

"De ensamkommande flyktingungdomarna är oftast mellan 16 och 17 år och kommer från länder som Irak, Somalia och Afghanistan. I Uppvidinge handlar det enbart om pojkar".

Det verkar vara fler som inte vill hyckla längre,det goda upplysningsarbetet vi lagt ner på olika forum börjar löna sig.

Nästa steg är att få stopp på denna dyra lyxturism,och istället lägga hjälpen och resurserna i deras hemländer.

http://www.smp.se/nyheter/uppvidinge/article2268687.ece#disqus_thread

2011-02-04 @ 10:38:57
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: Skånepåg

@ Nils DackeElva kristna kopter i Egypten mördade av sina muslimska grannar. Det är således detta som den där Escander tydligen avser, då han skriver sitt dravel om kärlek och förståelse inom ideologin islam.Vi bryr oss inte om f-skapet utan låt honom (och hans hjälpskrivare) hålla på med sitt taqiyya. En normalt funtad människa låter sig ändå inte duperas av de löjeväckande inläggen på bloggen.

Postat av: Skånepåg

OTFrån bloggen PI. En bild säger mer än tusen ord!

Postat av: S-E Karlsson

När inte 2 olika religioner i Egypten kan hålla sams , hur kan man då hoppas på att alla olika religioner som man tar emot i Sverige ska samsas ?

Det går inte heller .

2011-02-04 @ 11:52:19
Postat av: trorjaginte

Artikeln i smp fick vi tydligen inte ha några synpunkter på. Jag hann lägga in en kommentar, men sen stängde dom den funktionen. Det säger kanske något om vad vi uppvidingebor tycker i denna fråga.

2011-02-04 @ 13:39:17
Postat av: Julian

Detta är inte besökssiffror för Thoralfs blogg utan för en annan också mycket läsvärd blogg på nätet.Site SummaryVISITS

Total 1,153,786

Average Per Day 1,726

Average Visit Length 3:36

Last Hour 48

Today 197

This Week 12,079PAGE VIEWS

Total 2,124,356

Average Per Day 3,188

Average Per Visit 1.8

Last Hour 99

Today 348

This Week 22,317Om Thoralf skaffade sig abonnemang hos

http://www.sitemeter.com,

skulle vi alla kunna följa utvecklingen för Thorals blogg.

Måste du förneka oss det nöjet, Thoralf?Site Matewr Basic är gratis.

2011-02-04 @ 14:37:53
Postat av: Thoralf A

JulianDu kan kolla bloggtoppen under politik så ser du antalet besökare på bloggen.2011-02-04 @ 15:12:37
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Skånepåg

@ JulianThoralfs blogg finns redovisad på Bloggtoppen och ligger nu som 9:e mest besökta blogg bland politikerbloggarna. Här finns de uppgifter som jag tycker är väl så viktiga. D.v.s. antalet besök och hur den är besökt i förhållande till andra politiska bloggar. Vad menar du att Sitemeter skulle kunna tillföra mer än dessa 2 viktiga parametrar?

2011-02-04 @ 15:15:40
URL: http://www.bloggtoppen.se/kategori/politik/
Postat av: LN

Så här vill »vi två« ha invandringspolitiken"Miljöpartiet inför regeringsförhandlingarna i dag: Familjer splittras på grund av de hårda kraven för anhöriginvandring. De måste ändras och helst tas bort.

● Vi vill inte riskera att hamna i ett läge där, Sverigedemokraterna får genomslag för sin politik. Det är därför vår ambition att tillsammans med regeringen få till stånd ett samarbete om flykting- och invandringspolitiken som pågår under hela mandatperioden.

● Vi vill vara tydliga med våra krav och hoppas att samarbetet ska leda till att flyktingars och papperslösas ställning i samhället stärks.

● Papperslösa ska ha samma rätt till sjukvård som alla andra, till samma kostnad [till lägre kostnad, dvs helt gratis].

● Vi menar också att de nya kraven för anhöriginvandring måste minskas och helst tas bort."kräver i DN Miljöpartiets båda svammelrör, landsförrädarna Peter Eriksson och Maria Wetterstrand.Sverige ska vara ett land som präglas av dumhet och eftergivenhet. Alltsedan valet har Miljöpartiet visat tydligt att de menar sig vara

beredda "att ta ansvar"(!) för utformningen av en migrations- och integrationspolitik, som i ökad grad skall bygga på den i samhället rådande, och inte minst av de gröna själva praktiserade, funktionella idiotien - på den godtrogna godmänsligheten och på den helt frånvarande kunskapen om mångfaldens fördärvliga inflytande på samhällets socio-psykologiska värden. De gröna önskar att Sverige inför världen tydligt skall framstå som enfaldens och dumhetens hemvist par

preference. Helt öppna gränser och en helt okontrollerad inflyttning och bosättning, vars kostnader bestrides av ett omyndigförklarat skattebetalarkollektiv, är de grönas finita önskedröm.

2011-02-04 @ 15:57:38
Postat av: Julian

@ Skånepåg och Thoralf,Förlåt att jag klöv näbb - till Skånepåg: Absolut ingenting.Varför hittade inte jag dit när dumbommarna gör det?citat:

Tores särkullbarn

Skrev November 3, 2008, 11:16 am:

Många halvsanningar. Se SVT:s dokumentär, många missnöjda svenskar (många äldre) som letar efter fel. Många ignoranta svenska som mår dåligt. Letar man fel så hittar man fel. Thoralf: lämnad av frugan (skild), singel, mobbad etc etc.. inte konstigt att han är arg

Men allt som han skriver är inte lögn eller påhittad, mycket är bra. Synd bara han blockerar vissa inlägg. demokrati? nähe du!

.................

FLER REALISTISKT POSITIVA KOMMENTARER BEHÖVS DÄRBORTA!

2011-02-04 @ 16:15:49
Postat av: kalle2

thoralf betyder mycket för kalmar. för nya läsare som tror på allt tidningar och tv indiktrinerat er om. se detta klipp.

http://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE&feature=related

2011-02-04 @ 16:57:34
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson: Vi får offra oss då för din kommande grose politische karriär mit umpabumpa jedes tag.För att förstå Miljöpartites schizoida inställning till bla invandrafrågan måste man känna till vissa baskunskaper om partiet.Partiet bildades av människor i blå overaller med gummistövlar, samt en giftfri potatis i varje hand.Folk som hade flytat ut i skogen för att hyrorna var överkomliga där, under stridsropet "Den gröna vågen"(Droger är dyra)Ingen av dessa har någonsin klarat av ett parti Monopol för mycket mattematik och pengar där.När haschet tillfälligt tog slut i ett ödetorp i Östergötland ,så kom en "skogsBoljevik"

på att han skulle starta ett parti.Partiet fick snart anslutning från vänstervridna sossar och 4 normalbegåvade medlemmar .

Dessa 4 var för övrigt utslängda från Jehovas vittne.Partiets lycka var när mentalsjukhusen stängdes i Sverige,vid den här tiden växte MP otroligt mycket.Listiga Moskvatrogna ser till att implementera riktiga kommunister i partiet med jämna mellanrum.

Samma princip som hos Socialdemokraterna.Kända inom MP Maria Babbeltrut och Skägget i terrängjeepen,vi skall väl inte glömma etanolslaven med krokig ratt heller vi kan kalla honom "Pärra"Båda partierna utgör "satelitpartier" till vänsterpartiet i realiteten.Nu när du vet detta får du lite lättare att "förstå"

partiets handikapp.Du skall inte bli förvånad om MP föreslår:Bilbälte för guldhamstrar el att Nigerias befolkning flyttas till Övre Norrland.Lite synd är att så många unga kvinnor röstar på partiet,men deras högsta önskan är förmodligen att bli påsmällda bakifrån i hel burka, av en jippiesvensk.

2011-02-04 @ 19:09:45
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Vi får hoppas att Gert "Joddlarvik" på TV4

inte missade kanalens egna inslag från den blivande "Iranstaten" Egypten : Där hade demonstranterna målat en judestjärna på Mubaraks fotografi för att förnedra honom maximalt.Det är mot detta vi skall se "Buldts" och 32:Clownfeldts uttalande om kamelrepubliken Egypten.

Tänk vad långa i synen dom skall bli när denna nya Islamska republik är ett faktumSidbyte :Det är skönt att gammelpartiernas partiledare är så genuint korkade, Maud Olofsson:"Vi skall göra Sverige till ett nytt nybyggarland"

Detta skall bli en nu invandrarpolitik.

"Hit skall man komma och bygga det nya Sverige"

Det måste vara tv rekord av Maud att klara en tv intervju med dubbelsidig hjärnblödning.Förlåt Maud detta förslag kommer kvart över tolv.

SD är i Sveriges riksdag,sämre timning är nog svårt att uppbåda.Varken centern el Maud finns i Sveriges riksdag 2014.OBS denna kvinna vill indirekt öka antalet överfallsvåldtäkter samt kvinnoförtryck i Sverige.Glöm inte bort att pressa Maud på detta hon hade problem redan i tv med att svara på hur mycket invandringen skall öka,hon är ute på såphal is.Sveriges problem kommer att öka varje år därför skall detta få hänga med centerpartiet all the till

valet 2014,varje gång en låda Gunnebokspik tex flyger omkring.

2011-02-04 @ 20:00:27
Postat av: Gubben o Gumman

Vi tror att "Julian" och "Janne Rumpa" känner varandra.

2011-02-04 @ 20:01:45
Postat av: Hulda

Nu har Staten sålt Nordea-aktier för 19 miljarder som ska stärka statskassan. Hur långt räcker dessa enorma pengar i flyktingindustrin..? Boende, advokater, gode män, SFI-utbildning, socialbidrag, kränktersättningar, Karti Linnas lön (även efter att hon sparkats) osv. osv...........

2011-02-04 @ 20:02:17
Postat av: Gubben o Gumman

"hänga med all the time"

2011-02-04 @ 20:03:33
Postat av: Robin Shadowes

Hulda, dom pengarna kommer vara slut innan sommaren är över, sanna mina ord. Gissa i vilka svarta hål man kommer stoppa all denna kosing...

2011-02-04 @ 20:25:34
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Apropå det komplett vettlösa Miljöpartiet. I Kairo lever kopterna på soptippen, det finns det video-bevis på. Den importerade valboskapen sopsorterar inte, tvärtom så slänger dom ut soporna genom fönstret. När dom "grillar" på somrarna så plockar dom inte upp efter sig. Dom skräpar ner något rent fasansfullt. Dom skiter högaktningsfullt i om maten är ekologisk. Det enda viktiga är att den är halal-slaktad för dem. Sedan skall vi ej glömma ledargarnityrets hyckleri. Fru Snatterand som flyger härs och tvärs, precis som Al Gore, en annan av "miljö"-rörelsens stora ikoner. Sedan har vi ju musslan Ruwaida och alla hennes taxi-resor. Hur detta gynnar miljön begriper jag inte och förmodligen inte dom heller. Föreslår därför att partiet döps om, antingen till Smuts-partiet eller Muslim-partiet, för det är vad deras politik kommer leda till i förlängningen.

2011-02-04 @ 20:51:47
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Nils Dacke

Statens representanter ljuger som en häst travar.Dom 19 miljarder som försäljningen av Nordea aktier räcker inte ens att betala RÄNTAN på statskulden för 2010.

Än mindre att amortera av på någon skuldSe länken till FAKTA avdelningen

Postat av: Nils Dacke

Statens representanter ljuger som en häst travar.Dom 19 miljarder som försäljningen av Nordea aktier räcker inte ens att betala RÄNTAN på statskulden för 2010.

Än mindre att amortera av på någon skuldSe länken till FAKTA avdelningen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0