MÖTEN

Har försökt att koppla av lite de senaste dagarna men det är svårt när det hela tiden skall förberedas för nya möten.

Idag har vi haft årsmöte i vår kommunförening i Kalmar. Jag blev återvald som ordförande för kommunföreningen.

Imorgon är det kommunfullmäktigemöte med flera ärenden som kommer leda till debatt. I förra inlägget skrev jag om vindkraftsplanerna söder om Halltorp. Imorgon skall även ett nytt avtal med Migrationsverket beslutas. Kommunstyrelsen har beslutat att avtalet om att ta emot 175 personer/år skall kvarstå. Den nya etableringslagen där arbetsförmedlingen numera får ta ett huvudansvar för invandrare i arbetsför ålder innebär dock att kommunen går miste om stora ersättningar från Migrationsverket. Detta kommer utan tvekan leda till ökade kostnader för kommunerna. Att de så kallade etableringslotsarna skulle lyckas bättre än jobbcoacher tror jag inte ett ögonblick på.

Det blir inte fler jobb på arbetsmarknaden oavsett hur många jobbcoacher eller etableringslotsar man anställer.


Kommentarer
Postat av: När spricker mattan?

...och varför spricker mattan?Dragan Klaric skriver bl.a.

...

Men ärligt talat folk, varför blir man inte förvånad av det som sker inom SD? Under min aktiva tid i SD så fick man ständigt höra ”för partiets bästa” så fort man ifrågasatte något. Det var alltid så att man skulle tiga eller sopa skiten under mattan enbart av den enkla anledningen att det inte fick falla någon skugga över partiet.Under valrörelsen så tog SD fram ett nytt begrepp ”Efter valet” Efter valet innebar att man från riksorganisationen skulle ta itu med alla de problem som fanns rotade i SD.Många av oss idealister och trogna tjänare trodde på att man skulle röja upp i skiten efter valet. Men döm av våran förvåning när det visar sig att man från riksorganisationen inte gör ett smack. Tvärtom så belönas många av de som egentligen skulle ha åkt ut med huvudet först.Så då kan man fråga sig, hur det kan komma sig att de värsta fulspelarna belönas? Ja, en enkel förklaring kan ju vara att dessa fulspelare sitter inne med komprometterade uppgifter om vissa inom den absoluta toppen i SD.Nu är det bära eller brista för SD, fortsätter man att sopa skiten under mattan, så finns det en väldigt stor risk att mattan förr eller senare spricker och då finns det inget som stoppar skiten från att rinna ut. Och skulle det ske ett år innan valet 2014 då kan SD hälsa hem.

...

2011-02-28 @ 00:12:03
Postat av: Mattias

Hej Thoralf, en undran om en helt annan sak. Innehållet i följande artikel i från aftonblaskan, vad är SD´s ståndpunkt och är det något partiet kommer arbeta för att förändra? För j-vligt enligt mig...Se artikel: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8631826.ab

2011-02-28 @ 00:20:47
Postat av: Tjadden

Främlingarna vi aldrig mött välkommnar vi som vänner

LIBERALDEMOKRATERNAUndrar över hur många av de 175 till er kommun, som blir era vänner?

2011-02-28 @ 03:11:50
Postat av: Tjadden

Om de 175 är muslimer så är frågan om de är demokrater?

Här är en som undrar hur Sd ska göra då.http://blogg.aftonbladet.se/21909/2011/02/svensk-myndighetskontroll-vad-ska-sd-ta-sig-till-om-muslimer-visar-sig-vara-demokrater#comments

2011-02-28 @ 03:21:38
Postat av: Sven Dacke

Glädjande nyhet från RiksdagenNy webbsida med bättre funktioner är under uppbyggnad.Kommer troligen att öka intresse hos politiskt intresserade att följa vad som händer live.Hoppas att SD passar på att utnyttja möjligheten att direkt och live i talarstolen inför Svenska folket förklara vad ni vill genomföra och inte bara att "slänga ut" invandrare som det ofta står i media.Om man tittar på länken direkt till SD information på nya webben finns även faktaruta vad som är sagt och gjort.Har i olika media under lång tid hört följande från olika personer.Varken "S" eller "M" har någon vision eller plan för Sverige, varken vad vi vill eller viken väg vi skall gå.Ta upp detta, skriv ner en SD Vision vad ni vill, på ett smart sätt och trumma in hos media och övriga medborgare. Upprepa ofta så att SD politik inte går ut på att slänga ut någon etablerad och ärlig invandrare ur landet.I Riksdagens talarstol kan ingen förvränga era ors på samma sätt som pressen alltid görPostat av: surkart

Nu när kommunerna får betala en allt större del av invandringshaveriet så kanske intresset svalnar. Det här med jobbcoacher är ju bara bedrägeri och att förflytta fokus. Att det skulle generera mer jobb och att invandrare skulle bli mera anställningsbara är bara nys. Jobben blir väl inte fler med fler coacher, möjligen att coacherna själva kan räknas in för att frisera statistiken. Coacherna är en bluff, för att de ska visa att de gör något.

2011-02-28 @ 06:55:19
Postat av: Hulda

Jobben blir inte flera för att det massimporteras arbetssökande. Möjligen blir lönekostnaden lägre för företagen. Svenska ungdomar får istället bla. skala bananer i Norge.

12 års utbildning för att sitta på en stol och skala "guleböj", och i samma stund utbildas invandrade analfabeter på SFI för stora pengar....

2011-02-28 @ 07:36:19
Postat av: Nobbe

Är själv företagare med 3 anställda. Skulle aldrig få för mig att anställa en Kulturberikare, inte ens om jag fick den gratis. Tror jag pratar för 99% av alla småbolag. Det utbyte av svenska folket som Eliten håller på med kommer inte jag hjälpa till med.

2011-02-28 @ 07:56:49
Postat av: kale

# ta beslutet att tacka NEJ till vinkraftverken. Och sedan lägg in motion om att kommunen startar eget energibolag som i egen regi bygger vindkraftverken. vill då de privata företagen fortfarande bygga sina. kan dela på de fasta byggkostnaderna.

# kommunen kommer tjäna mycket pengar på att kunna sälja energi.

_______________________________________________

lyssna på Sverigies radio P1 kl 7:00-- 7:30--7:50

reportage där naiv kvinnlig reporter tjuvlyssna på en Lybier som pratar svenska! sedan visar det sig att han gjort en svensk tjej på smällen och nu väntar på att få livstidsförsörjning i Karlstad.

Nu börjar asylbluff strömmen från Lybien,egypten,Tunisen... och SR/svt får sin dröm uppfylld 1 miljon-20 miljoner muslimska männ skall bli svenska medborgare.

Massinvandringsindustrin kommer gå på högvarv!

nu får alla äldreboenden,skolor, allt får läggas ner i sverige. skatten måste gå till det som är viktigt att försörja alla utom pursvenskar.

2011-02-28 @ 08:01:40
Postat av: kale

det finns 1000 tals unga män från hela Världen som vistas illegallt här i sverige. dear mål är att med ljus och lyckta söka efter naiva svenska tjejer som de kan göra med barn, i syfte att få upphållstillstånd och medborgarskap pga av anknytning av barnet. sedan brukar de etablera nätverk så deras släkt och vänner också kan komma hit. de tar över tjejens lägenhet och hon får flytta hem till morsan, som sin tur får skaffa en till lägenhet, där dottern bor själv med barnet. lägenheten som utlänningen har tillgång till, fungerar som människosmuglar boende åt sina landsmän. allt döljs inför myndigheter för det är svenska mamman och dottern som står skrivna på lägenheterna. så det blir dubbla inkomster dels av bidrag från samhället och sedan enorma svarta inkomster från människosmugglarverksamheten.det blir en enorm kostnad nu för Karlstad i framtiden som kommer få försörja många bekanta till kerstins man.(tjejen i SR reportaget)

politiskt korrekta blir glada för de blir behov ac sfilärare,biståndshandläggare,befolkningen ökar, det blir nya jobb inom massinvandringsindustrin.förlorarna är de pursvenskar som inte har inkomster från massinvandringsindustrin och istället får betala allt mer i skatt och avgifter som sedan blir längst bak i kön till välfärden

2011-02-28 @ 08:21:51
Postat av: Stefan A

Fick tel. från 4:oktoberrörelsen,arbetsgivaravgifterna uppgår till 120 miljarder, och företagsstöden till 60 miljarder, om man halverar arbg.avg. till 60 miljarder och tar bort företagsstöden, så kan man sänka arbtsg.avg. till 15 %, som är EU-snittet för arbg.avg. har nog mycket större effekt än alla jobbcoachser och lotsar och allt vad det heter i hela världen, och det är förresten bemanningsföretagen som tagit över AF,s uppgifter, så där går också att spara in ett antal miljarder, AF har bara till uppgift numera att kontrollera och terrorisera människor, vars enda "brott" är att de är arbetslösa och söker AVLÖNADE jobb och inte vill vara gratisarbetskraft....

2011-02-28 @ 08:34:14
Postat av: kale

stefan A: vilka får företagsstöd?de 60 miljarder i företagsstöd går väl till nyetablering av småföretag? och då i första hand till företag som har kontakter hos etablissemangen och halva foten inom massinvandringsindustrin.

# mona salin startar företag ,tar en 1 miljon i lön och gör konkurs.

# Marit paulsen (Fp) startar fäbo-jordbruk tar ut 5 miljon i stöd och gör kunkurs

# på bloggen PI kan läsa att näringsminister gynnar somalier som startar privata vårdbolag, du betalar..

# sossen emanuelsson driver flyktingboende företag med

# attendo care får väl bidrag för att starta upp nya flyktingboenden och köpa privata sjukhus.# dom expererna i draknästet har företag som tjänar miljoner på att sälja tjänster till kommuner och landsting och staten, tjänster som förut fanns inom välfärden.

CALLCENTER " hitta dig självkurser # managementkurser

(googla på gabrielsson)allt är ju f-n bluff och fotfolket och småföretag får betala skatt och avgifter så etablissemangen kan dansa på rosor.

-inte kostigt skolbarn inte har skolböcker utan får läsa på wikipedia.

-inte konstigt äldre inte får frukost utan kommer ur sängen lagom till lunchen

2011-02-28 @ 09:25:19
Postat av: AWSvensson

Jobbcoacher de skapar jobb på samma och meningsfulla sätt som att ena dagen gräva ett dike för att nästa fylla igen det. Anledningen till att skatter och avgifter är så höga är för att politiker behöver denna överbeskattning för att tillgodose de sina , dvs väljare och partiet trogna. Ett skräckscenarier för en politiker om folk fick behålla sina välförtjänta pengar själv och politikerna förlorar sin tomteroll, nu senast Margit Wallström som fick smäckjobb bekostade av svenska skattebetalare i sann sydeuropeiska korruptionsanda.

2011-02-28 @ 09:46:43
Postat av: Tjadden

ThoralfVarför finns de här raderna som ändå är en stor lögn?"All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare"Folket har fått vara med och bestämma fem ggr på de senaste hundra åren, emedan riksdagen kört över svenska folket varenda dag under samma tidsperiod.

2011-02-28 @ 10:09:44
Postat av: Tjadden

NobbeJag rekommenderade en Grek till att få högre lön och min chef undrade varför.

Det här var på 70 talet och man reagerade inte lika starkt mot invandrare som man gör i dag och såg dem som vilken svensk som helst som ville jobba och göra rätt för sig och så var det i början de flesta invandrare jobbade.Min chef ansåg att greken hade ett okvalificerat arbete "och var inte värd någon löneökning" och tänk han hade rätt visade det sig.Greken var redan en smått förmögen man som ingick i en tjuvliga som specialiserat sig på att stjäla vägmaskiner och lasttruckar m.m.Alla maskiner som de stal plockade ner i bitar som sedan sändes ner till Grekland med långtradare för att plockas ihop där och till försäljning.Det var en ganska bisarr historia att böna för en tjuv som jag tyckte synd om, med så låg lön.

2011-02-28 @ 10:31:41
Postat av: S-E Karlsson .

2011-02-28 @ 11:52:35
Postat av: AWSvensson

Tjadden vem tro du myntade "ynt i ruggen". Många greker jobbade några år för att sedan dra sig tillbaka till hemlandet med förtidspension, till följd att man kunde starta restaurang och leva på svenska skattebetalare.

2011-02-28 @ 12:15:53
Postat av: piip

http://alexanderlouhichi.wordpress.com/2011/02/28/antligen-det-som-ingar-i-nytankandet-ar-stimulering-av-befintliga-verksamheter/

2011-02-28 @ 12:29:53
Postat av: Gubben o Gumman

Strålande 175 nya varje år,enligt Barometern så har Kalmars skolor gått ned något i resultat från 19 plats till 94 plats.Tack Johan stort tack JohanDin insatts för Kalmar skall sent glömmas i byn

2011-02-28 @ 12:43:15
Postat av: Gubben o Gumman

Allmäna arvsfonden är populär bland Boljeviker(Expo)

Vad tar alla deras miljoner vägen slussas vidare?Nu har tydligen pensionräddarna hittat dit.

Behövs verkligen en annsökan räcker det inte med kotonummer för att ta ut gamle Alfreds stålar?

2011-02-28 @ 12:49:00
Postat av: Gubben o Gumman

För 17 år sedan kom vi i kontakt med en lagom stöddig nyanländ pensionsräddare idag såg vi vi honom rädda våra pensioner i en Samhallbil.

Bra 17 år för att ta sej till samhall heja Johan .Samhall kommer att bli samma fluga för Sverige som Volvo och Skanska.

2011-02-28 @ 12:52:53
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlsson : Det var inte så mycket du hade på hjärtat idag.

2011-02-28 @ 12:56:39
Postat av: Magentan

"För mig så måste det mötas med integrationsarbete, med arbetslinje så att man kommer in i arbete, med att lära sig språket. Men det är mer att hjälpa människor komma på plats, och där skiljer jag mig kanske från SD, som mer verkar vilja att stänga dörren."Ovanstående är citat från Reinfeldts svar till Sven-Olof Sällström i riksdagen den 17 februari, när denne bad om statsministerns åsikter beträffande Merkels, Camerons och Sarkozys sågningar av multikulti-samhället.Men regeringen Reinfeldts "arbetslinje" fungerar inte, trots att den kostar flera miljarder av våra skattepengar! Samtidigt meddelar nämligen Arbetsförmedlingen att regeringens miljardsatsningar på jobbcoacher är verkningslös. Färre har fått jobb med hjälp av coacher än utan. Det hjälper inte ens att Reinfeldt dessutom med våra skattepengar lockar arbetsgivarna med att få den totala lönekostnaden subventionerad med 75 procent, om de prioriterar nyanlända invandrare framför arbetslösa svenskarDen f.d. jobbcoachen som skrev i Newsmill om varför det inte fungerar menar att det är de svenska arbetsgivarnas fel.

Citat: "Arbetsgivarna borde generellt ta ett mycket större ansvar ifall man vill ha ett samhälle som fungerar långsiktigt. Jag anser att man borde lagstifta om långa, obligatoriska praktikplatser på företag med ett visst antal anställda." [...] "särskilt nyanlända invandrare ska ha en chans att skaffa sig arbetslivserfarenhet."

Tvång genom lagstiftning med andra ord! Det förslaget går säkert hem hos regeringen.Läs hennes artikel och läs framför allt de härliga svaren under!http://www.newsmill.se/artikel/2011/02/23/fd-jobbcoach-d-rf-r-fungerar-inte-arbetsmarknaden-f-r-nyanl-nda-invandrare

2011-02-28 @ 13:03:19
Postat av: LN

ATT SÄRIMNER FORTFARANDE LEVER!"Det blir inte fler jobb på arbetsmarknaden oavsett hur många jobbcoacher eller etableringslotsar man anställer."Thoralfs avslutande konstaterande, som citeras ovan, att de olika arbetsmarknadspolitiska manipulationerna inte leder till fler jobb, gäller endast i realiteten. I den förvanskade och förfalskade verklighet som makthavarna har skapat åt sig - och i synnerhet åt oss, gäller annan logik och andra sammanhang och i huvudsak tillämpas 'glasmästarekonomi' (tänk så mycket arbete, intäkter, skatteuppbörd osv, som ett antal pangade doror kan generera).Ju fler coacher, introduktörer och etableringslotsar, desto färre arbetslösa. Också de i realiteten arbetslösa/arbetssökande - coachernas och lotsarnas klienter - blir sysselsatta, får ett "arbete". Kostnaden bestrides av skattebetalarkollektivet, vars majoritet alltid har utgjorts av de många lågbetalda men i övrivt för makteliten ointressanta medborgarna, eller som nu, den undre falangen av tvåtredjedelssamhället. Finns inga pengar tillgängliga, får man som idag spara in 300 miljoner på försäkringskassan, varigenom vi alla får sämre "service" och kommer att blir ännu mera trakasserade.Att mottagandet och vidaredriften av 2000 skäggiga små ensamkommande flyktingbarn kommer att uppgå till sisådär 2.5 miljarder om året hör inte hit. Det är kanske någon annan som betalar för detta?Genom ständigt ökad "verksamhetsvolym" inom de olika industrikomplexen: det invandringsindustriella, det administrativa och det kulturell, binds medborgare upp till dessa och blir för sin försörjning, sitt 'tak över huvudet', sin självkänsla eller bara för sitt höga nöjes skull (t.ex. diverse batikhäxor) beroende av dem - och vem är sedan den, som vill och vågar såga av den gren man sitter på - moment-22-status har uppnåtts. Kan man ana ett kommande totalt sammanbrott?

2011-02-28 @ 13:47:43
Postat av: S-E Karlsson .

Jodå,G&G det har jag men ngn annan är inne som tydligen använder sej av mitt namn, det får de/dom gärna göra bara dom/de skriver vettigt ! Må väl mvh . PS , var ej hemma i stugan 11.52: 35.

2011-02-28 @ 14:40:02
Postat av: S-E Karlsson .

G&G jag trodde ett tag att det var Fingal Olsson som använder mitt namn men sen kom jag på att han är död ! Mvh S-E .

2011-02-28 @ 14:44:31
Postat av: Argus

Vad gör Sverigedemokraterna åt diskrimineringen av

partiet som SVT 1 program Debatt ägnar sig åt.

I förra veckans program fanns deltagare från alla

riksdagspartier utom SD då det utrikespolitiska läget diskuterades och ungdomar på arbetsmarknaden

diskuterades. För en tid sedan var ämnet registrering av pedofiler uppe i Debatt samma dag som SD hade upp frågan i RD. Representanter från

andra partier fanns med i programme men ej SD och programledningen torde ha beröringsångest om SD kommer på tal.Som SD sympatisör och licensbetalare

är jag besviken.

2011-02-28 @ 18:30:05
Postat av: Robban i Göteborg.

Expressen har börjat med, utbildning i illustrerad pedagogiskt riktig rasistkunskap. Vänsterextrema Expo håller ej oväntat i propagandan.

http://www.expressen.se/nyheter/dilemmat/1.2347129/dilemmat-rasism-del-1-av-4

2011-02-28 @ 19:00:53
Postat av: Magentan

USCH VAD ÄCKLIGT!!!GP har en artikel med rubriken "Flyktingbarn måste få ett bättre mottagande!"

För att illustrera hur små de är och hur synd det är om de stackars "ensamkommande flyktingbarnen" och vilket stort behov av hjälp dessa stackars små oskyldiga barn har, illustreras krav-artikeln med en dyster bild på en liten parvel som håller en vuxen i handen.Det finns tydligen ingen gräns för hur långt man kan gå i hjärntvätts-metoder av svenskarna.Snälla Thoralf, kan inte SD begära fram uppgifter från Riksdagens utredningstjänst om hur många procent av de under år 2010 anlända "ensamkommande barnen" som är (eller påstår sig vara) i åldersgrupperna mellan 16-18 år, 13-15 år, respektive 10-12 år samt under 10 år.

Av intresse är också könsfördelningen. Hur många av samtliga ensamkommande barn 2010 var flickor respektive pojkar?Det måste gå att få fram dessa uppgifter. VI VILL VETA SANNINGEN! Är majoriteten av de ensamkommande barnen under 6-7 år, som massmedia vill framhäva, så finns det anledning att kalla dem barn, men är 80-90 procent av dem över 16 bör benämningen ändras till ensamkommande ungdomar eller kanske t o m ensamkommande unga män.http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.559463-flyktingbarn-maste-fa-ett-battre-mottagandehttp://politisktinkorrekt.info/2011/02/28/gp-forfalskar-verkligheten-om-de-ensamkommande/#more-78171

2011-02-28 @ 22:29:10
Postat av: Magentan

USCH VAD ÄCKLIGT!!!GP har en artikel med rubriken "Flyktingbarn måste få ett bättre mottagande!"

För att illustrera hur små de är och hur synd det är om de stackars "ensamkommande flyktingbarnen" och vilket stort behov av hjälp dessa stackars små oskyldiga barn har, illustreras krav-artikeln med en dyster bild på en liten parvel som håller en vuxen i handen.Det finns tydligen ingen gräns för hur långt man kan gå i hjärntvätts-metoder av svenskarna.Snälla Thoralf, kan inte SD begära fram uppgifter från Riksdagens utredningstjänst om hur många procent av de under år 2010 anlända "ensamkommande barnen" som är (eller påstår sig vara) i åldersgrupperna mellan 16-18 år, 13-15 år, respektive 10-12 år samt under 10 år.

Av intresse är också könsfördelningen. Hur många av samtliga ensamkommande barn 2010 var flickor respektive pojkar?Det måste gå att få fram dessa uppgifter. VI VILL VETA SANNINGEN! Är majoriteten av de ensamkommande barnen under 6-7 år, som massmedia vill framhäva, så finns det anledning att kalla dem barn, men är 80-90 procent av dem över 16 bör benämningen ändras till ensamkommande ungdomar eller kanske t o m ensamkommande unga män.http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.559463-flyktingbarn-maste-fa-ett-battre-mottagande

2011-02-28 @ 22:30:09
Postat av: Anonym

Tom Sunics hemsida är guld värd i vår kamp för Sveriges befrielse, Han ser Sverige som en diktatur.http://www.tomsunic.info/

2011-02-28 @ 22:39:58
Postat av: Robin Shadowes

Michael Jalving intervjuar Islamic Centers imam. Vill införa sharia i Sverige på sikt.http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2011/02/islamic-centers-imam-vill-infora-sharia.html

2011-02-28 @ 22:52:54
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Boljeviken och förste folkuppfostrare Daniel Pohl,skall nog var glad att Svenne skatteslav går till jobbet och försörjer arbetslösa pensionsräddare.Dessutom har Expo och tydligen numera pensionsräddare bidragssnabeln långt nere i kistan hos Jordgubben Banan.Herr Pool kan ju ge sej tilll närmsta brukshundsklubb ,och övertyga alla hundägarna att alla har en tax i kopplet.Fortfarande kvarstår faktum att det inte finns några svenska kameler i Sverige däremot finns det kameler i Sverige.Låt bröderna donkeys lakejer låta Daniel hålla på med sin urlöjliga folkuppfostran,pratbubblor som värsta grymma serietidningen.Fattas bara en uppmaning att Svenne o Svea Banan skall öva vid köksbordet.Notera att 54% "nonchalerar " sina vänners "rasistiska" åsikter,kalls civil protest.

Där Daniel Poohl har du SD:s potensiella väljare.

Poohls smörja bara gynnar SD ,folk blir bara förbannade.Bidragssnabeln till allmäna arvsfonden bör kapas snarst möjligt,för dessa arbetsskygga parasiter.Använd pengarna till kaffe till pensionärena på. hemmen.

2011-02-28 @ 22:55:00
Postat av: Robin Shadowes

Apropå ynt i ruggen, en gammal klassiker. Hur länge den nu tillåts ligga kvar så se den innan den tas bort.http://www.youtube.com/watch?v=EvZhsouPFS4

2011-02-28 @ 22:59:18
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Tjadden

Robin ShadowesVad vore livet utan humor ( som en Passus jag kände Sten Ardenstam och oss emellan var han fly förbannad på Christer Pettersson när han var med i teaterkretsar, jag ska inte citera vad Sten gav Christer för omdöme)Såg du min hänvisning till Tom Sunics hemsida? Denna man vet att uttala sig om mångkultur, Förresten han har varit i Sverige, det hade varit något för partiet, att fått bjudit in honom och hållt ett föredrag för oss.

2011-02-28 @ 23:26:08
Postat av: Robin Shadowes

Tjadden, även om jag inte är lika gammal som dig så är jag inte purung heller. Jag är gammal nog för att ha minnen av större delen av 60-talet och det var en helt underbar tid att vara barn på. Man blir gråtfärdig när man tänker på dom generationer som föddes på 80-talet och senare aldrig har upplevt ett Sverige utan kulturberikning. Jag minns familjekvällarna på helgerna med Hyland, Partaj, Mosebacke Monarki, Hvar 14:e dag och allt vad programmen nu hette på den tiden. Varför kunde vi inte bara fått fortsätta leva ifred? Varför ha hit detta förbannade islam-elände här? Jag blir rosenrasande bara jag tänker på hur landsförrädarna lyckats förstöra ett vackert och välfungerande land.Vad den där Tunic beträffar, nån länkade visst till sidan men jag kunde inte hitta det där om att han påstod Sverige var en diktatur.

2011-03-01 @ 03:12:08
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Dagens bevingade ord

Fortfarande kvarstår faktum att det

inte finns några svenska kameler i

Sverige däremot finns det kameler

i Sverige.

2011-03-01 @ 05:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0