KAMRAT SPION

”Det är som att lyfta en stor sten från marken i skogen. Det är mycket som kommer upp, kryp, obehag och lustigheter, från alla håll och kanter, sådant som legat nedbäddat och inkapslat så länge att egentligen ingen vill se det.”

Citat från boken ”Kamrat spion” skriven av Björn Cederberg som ägnade lång tid åt att studera Stasiarkiven och intervjua f.d. Stasianställda.

Efter Världen Idags artikel om Birgitta Almgrens forskning om Stasilistan har ingen tidningen följt upp uppgifterna. En mycket märklig omständighet. När Sven-Olof Sällström dessutom lämnade in en interpellation om Stasilistan trodde jag att någon tidning skulle uppmärksamma detta men så blev inte fallet. Tystnaden är total.

Igår hade Världen Idag en ny artikel där man intervjuat Johan Hakelius angående dessa uppgifter.

”Vi vet ju redan att många i en dominerande generation inom journalistiken har vänsterextrem bakgrund. Att deras dragning till preussisk diktatur i kommunistisk tappning i vissa fall kan ha tagit formen av spioneri och/eller landsförräderi kommer inte som en chock, resonerar Johan Hakelius.”

Läs artikel.

Framlidne Kurt Lundgren ägnade mycket intresse för Stasilistan och skrev detta mycket intressanta blogginlägg 2007.

UPPDATERING!

Världen Idag följer upp med en artikel på ledarsidan idag där man kräver att Stasi-listan skall offentliggöras.

"Världen idags nyhet förra veckan om att det finns många journalister i de svenska Stasi-arkiven, fick stor uppmärksamhet och är fram tills nu årets mest lästa på Världen idags hemsida. Detta stora intresse för nyheten visar att det finns ett utbrett folkligt missnöje med svenska myndigheters hemlighållande av dessa uppgifter.
När nu även SD kräver att Stasi-listan ska offentliggöras, blir det ännu viktigare att ledamöter för övriga allianspartier driver detta krav ännu hårdare. Att backa på detta anspråk som en eftergift för en beröringsskräck gentemot SD, leder endast till att partiet tillåts kidnappa ytterligare en politisk fråga där det finns ett brett folkligt stöd. Och det tjänar bara Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna på, medan sanningen blir den stora förloraren.
Det enda rimliga för justitieminister Beatrice Ask är därför att regeringen beslutar att öppna de svenska Stasi-arkiven omgående. Trots att SD nu sällar sig till den skara som kräver öppenhet."


Kommentarer
Postat av: Ex occidente lux

Ja, den massmediala tystnaden i denna fråga är öronbedövande. Kan man inte få fram uppgifter från den tyska Stasi-myndigheten?

2011-02-08 @ 22:58:43
Postat av: MartinA

Jag tycker vi låter dem alla heta stasiagent fram tills dess listan publicerats.

2011-02-08 @ 23:35:50
Postat av: Stefan A

Precis alla över sisådär 40-50 och har/har haft någon offentlig position eller känslig tjänst är misstänkta, några bord iaf. vara intresserade av att inte beblandas med femtekolonnare...

2011-02-08 @ 23:45:46
Postat av: OT

Tänk att man en dag skulle säga att rysk TV är mer fri än svensk TV!!! Det är bara att ta av sig hatten för alla på stasilistan för ett väl utfört jobb i Sverige, men det kanske är dags att återvända hem, för Ryssland verkar vara ett eftersatt område."Lars Hedigaard on Russian TV": http://vladtepesblog.com/?p=30275

2011-02-09 @ 00:37:58
Postat av: Gubben o Gumman

Köp uppgifterna av damen, allt är till salu till rätt pris,väl använda pengar sparar minst 20 års politiskt arbete ,samt tusentals miljarder till flyktingindustrin.10 "mille" är rena reapriset för listan.Skulle hon fängslas?, isåfall får Sverige en politisk fånge,med en moderat stadsminister.

Clownfeldt är för övrigt lika mycket moderat som Jan LångbenHennes brott avslöja spioner i Sverige, någon som tror på det scenariot, vore intressant att se vem som skall hålla i den bilan.....Ev straff kan väl inte bli så långt om man får ett

år för att avliva en kvinnlig pensionär på en parkeringsplats.I det läget lär Svenne Banan gå ut på gator och torg

Så bräcklig är denna lögnindustri, om man hårddrar det hela.Nyckeln till att rädda Sverige går via Stasiarkiven.

På köpet självsaneras redaktioner på as.

70% är Boljeviker på redaktionerna!!!!!!!!!!!!!!!Stasiarkiven=turbosanering/tillfrisknande.

Clownfeldt lär blåsa av stolen av bara farten.Detta är steg ett, mäta tänderna på lastbilsturisterna är många steg därifrån.

(Åldersbetämma AW Svensson)Det är ju journalisterna som håller kommunismen samt den mentalsjuka invandringen vid liv,när andra länder slängt ut kommunisterna, och har en sund invandring,ett faktum ingen saga.Ser man inte det är det bara att ställa klockan så man kommer upp till jobbet och kan fortsätta vara en del av skatteslaveriet,valet är ditt Svenne.Detta ser alla andra länders regeringar och folk samt 5.7% av Sveriges stackars hjärntvättade folk.

Det är uppriktigt synd om en stor del av svenska folket,hjärntvättade samt rånade.Stasilistan är het, den kan förändra Sverige på en vecka.....faktiskt kan en del frigående höns bli burhöns över en natt.Landsföräderi går inte att jämföra med felparkering.

Även om en skitstövel på Aftonbladet tror det i sin

"krockudde" av lika kladdiga kompiizaaar runtom.Del 2 (Obs ej reklamapaus AW Svensson knip ihop)Lite vid sidan om: Senast uppsnappade svårt sjuka "uppfinnaren" i Sverige, är den som kommit på att svensken nu skall kunna bli fadder till en flicka, för att hon skall slippa könsstypning.Känns ju verkligen som att man börjar i rätt ände samt i rätt land.Egentligen undrar man ju hur många idioter det föds varje dag i detta stackars land.Landet är så sjukt så du kan snart bli fadder till ett par sandaler.Folkuppfostran har gått så långt att man fått stora delar av folket att tänka "ett- stegit".Dvs det känslomässiga steget,steg två det intellektuella ifrågasättandet har man tvättat bort hos stora delar av befolkningen.-Du skall känna skuld,och skam för vad andra gör för tokigheter,kombinerat med "avlatsbrev"(Man "köper" sej fri från synder AW Svensson)-Galor till höger och vänster miljoner hit och dit fadderbarn, nu senst fadderflickor.-Finns det något dj-vla folk som har hjälpt andra länder så mycket som Sverige.-Finns det något annat land som i tusentals tv timmar påminner sitt folk om Tyskland och Israels interna affärer?-Finns det något annat land som skickar så många ungdomar på studiebesök till förrintelselägrena som Sverige gör.-Sverige måste varit otroligt insyltad i galenskaperna på 1940-talet.-Vi har mer Irakiska analfabeter än hela USA i landet tex,som skall försörjas i många fall livsvarigt."Hoppa och skit så blir det mindre högar"

Som Alfredsson och Danielsson sa.

2011-02-09 @ 01:13:22
Postat av: Anonym

Källorna enligt Kurt Lundgren: http://kurtlundgren.webblogg.se/2007/september/kolmardenspionen-nya-sensationella-uppgifter-om-st.html"Die Westarbeit der HVA im Norden – das Königreich Schweden im Visier ostdeutscher Spitzel und Agenten": http://www.horch-und-guck.info/hug/archiv/2004-2007/heft-55/05506/Här är lite mer info.http://www.berlinonline.de/berliner-zeitung/archiv/.bin/dump.fcgi/2007/0811/politik/0081/index.htmlhttp://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2108&artikel=1525460http://hsozkult.geschichte.hu-berlin.de/rezensionen/2004-3-0772011-02-09 @ 01:13:48
Postat av: S-E Karlsson

Behöver vi verkligen höja pensionsåldern till 69 år ? En lösning som jag tror mer på är att minska antalet asylsökande/invandrare med 95% ,där har vi stora hål som måste täppas till i första hand , varför ska pensionärerna behöva betala delvis för invandringen, det kommer folk hit varje år som kanske aldrig kommer ut i arbete , ta exvis de som kommer hit som redan är 65 år vad kostar inte dessa oss , de går exvis direkt in i vårt sociala system och har inte bidragit ens med en ynka femtioöring till detta ! Nej ge faen i att röra våra pensioner det är mycket enklare att minska vid gränserna iallafall som en som haft pension i 11 år ser det !

2011-02-09 @ 05:32:27
Postat av: Nils Dacke

En ganska normal tidningsartikel om en vanlig kommunalpolitiker , fast en liten eftersläng om den välkända "fyllan"

Postat av: Nils Dacke

Länken var fel, här är den rättaPostat av: Nils Dacke

Är du intresserad av Jakt

På SVT kl 09.00 är det i dag Riksdagsdebatt om förslag till begränsning för alla möjliga från EU att jaga i fjällenÄven det så kallade "enfrågepartiet" SD är med.

2011-02-09 @ 07:38:21
URL: http://svt.se/2.59808/svt_forum
Postat av: Nils Dacke

Debatt i Kalmar om Miljöpartiet och invandringenEtt inlägg av Alice Teodorescus i Barometern

Postat av: MakingBacon

Ge er inte i denna frågan. Tack vare beröringsskräcken 7-klövern har gentemot SD så kan ni bli ensamma om denna frågan. Uppgifterna kan alltid läcka ut på ena eller andra sättet.Låt det bli en valfråga. Med eller utan uppgifterna.

2011-02-09 @ 09:14:55
Postat av: Ex occidente lux

Thoralf skulle kunna kontakta Wilhelm Agrell, [email protected], 046-222 46 18.Professor Agrell är en av Sveriges ledande experter på underrättelseanalys och flitig debattör och kommentator i massmedia.För honom vore ju detta gefundenes Fressen. Troligen är ett flertal personer i samhällets toppskikt upp till öronen insyltade i denna sörja. Kanske någon i Palmes omedelbara närhet. IB-affären torde blekna i jämförelse med detta råttbo! Varför lägger man annars locket på totalt efter 20-30 år??Agrell borde leda ett strikt vetenskapligt svensk-tyskt forskningsprojekt kring Stasis verksamhet i Sverige, så att alla papper och alla namn kommer upp på bordet.Bara inte regeringen lyckas täppa till truten på honom också.

2011-02-09 @ 09:47:35
Postat av: AWSvensson

Har märkt en uppluckring när det gäller rapportering av Sverigedemokrater i media. Med min konspiratoriska läggning så kanske man försöker blidka SD pga deras krav på att offentliggöra listan över landsförrädare.

GoG jag behöver inte åldersbestämmas , har ett prästbetyg som är lika säkert som amen i kyrkan, men däremot så utnyttjar jag reklampauserna i båda riktningarna. I morse fördes en debatt i statstelevisionen varför det blev fler kuggade vid uppkörning till körkort i Södertälje än i Umeå. Något svar på denna fråga kunde inte panelen ge varför jag vänder mig till vår talesman GoG i utbildningsfrågor. Hoppas du förstått frågan eller behöver jag upprepa den.

2011-02-09 @ 09:55:32
Postat av: Eric

Jag tycker det är märkligt, minst sagt, att STASI-listan inte väckt större uppseende är den gjort. Det är ju faktiskt frågan om riktiga spioner och landsförrädare, inte påstådda sådana?

Är vi verkligen så ointresserade, accepterar vi detta pga att vi är så sossifierade eller är det enbart okunskap?

Har verkligen dessa personer på listan ett sådant inflytande att allt enkelt kan mörkas??

2011-02-09 @ 10:02:31
Postat av: Ronny

I min lokaltidning läser jag idag att en svensk kille har gjort en DO anmälan!! Han har sökt en brandmanstjänst i Helsingborg men inte blivit kallad. Brandförsvaret i Helsingborg säger rent ut i ett samtal att " mångfald spelar största rollen för tester till tjänsten"! Han skriver b.a. till DO att " Som svensk kille kommer jag alltid i sista hand vid ansökningar till räddningstjänsten oavsett erfarenhet och kompetens".

Ett talande bevis för mångfaldshysterin, eller?!

2011-02-09 @ 11:16:23
Postat av: Stefan A(2)

Bengan Magnusson(TV4)kvittrade någon, han är ju röd ända in till "roten".

Sen har vi ju de äldre på SVT, massor av godbitar...

2011-02-09 @ 11:41:40
Postat av: Ex occidente lux

Sverige är mer extremt an Nazityskland. För att kväsa yttrandefriheten och likrikta all opinionsbildning krävdes i Hitlers tredje rike en omfattande lagstiftning. (Ermächtigungsgesetz 1933 och Gleichschaltungsgesetze 1933-34.)I det socialdemokratiska och borgerliga Sverige av idag behövs inte detta. Om en ung politiker med personliga bekymmer dricker för mycket och bär sig dumt åt, ylar hyenorna unisont. I frågor som är helt avgörande för Sveriges framtid är tystnaden kompakt och total.Hyckleriet, konformismen och den politiska korrektheten lägger sig som ett klibbigt, illaluktande slem över den politiska debatten i vårt land.Det enda ljuset i mörkret är att numera tjugo ledamöter av riksdagen kan förhindra att frågor av fundamental betydelse för vår framtid inte längre kan raderas från det offentliga samtalet.Sedan finns ju internet, som effektivt underminerat det självcensurerande åsiktsmonopolet. För den som vill veta mer om Stasi och den pågående utvärderingen av det gigantiska arkivbeståndet, bl.a. genom att med olika tekniska hjälpmedel återställa helt eller delvis förstörda akter, finns den tyska myndighetens mycket intressanta hemsida på www.bstu.de. (Engelsk version finns.)

2011-02-09 @ 11:58:14
Postat av: Kalle

I fulmedia får vi läsa att William Petzäll är sjukskriven i tre månader och en ersättare också 22 år gammal har utsetts. Inte en rad på SD pressrom, inte någonting om en ersättare. Likadant är det på SD i riksdagenblogg. Inte ett skatt.Skall vi SD:are helt plötsligt börja lita på fulmedia eftersom SD inte nämner något på sina "officiela" sajter eller kommenterar fulmedia.Fulmedia som gör allt för att svärta ned och förtala SD. Skall vi helt plötsligt börja lita på dem???En sak är klar och det är att något haltar betydligt i SD toppen och riksdagsgruppen.Mycket bättre aktivitet hade jag förväntat mig inte att ni går i Ny demokratis fotspår. De åkte ur riksdagen till slut.2011-02-09 @ 12:39:07
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Nu gällde det åldersbestämning på sociala turister dom ensamkommande "lastbilsturisterna"När det gäller Södertälje och körkortsproblemen där

så är det mycket enkelt kuggningen beror helt enkelt på att eleven sätter sej i baksätet vid uppkörningsdags.När anfallet är över för att någon "stolit"ratten har uppkörningsmannen inget val....

2011-02-09 @ 12:41:39
Postat av: allemand

@Ex occidente lux, problemet är att jag tror han finns med på listan.

2011-02-09 @ 13:00:19
Postat av: allemand

@Kalle, detta har jag och flera försökt att få hjärntrusten att begripa, men de verkar ha fullt upp på annat håll än att informera sina väljare.Hur skall man tolka detta, att de skiter i oss, till nästa val, eller?

2011-02-09 @ 13:06:50
Postat av: Anonym

http://vladtepesblog.com/?p=30290Muslimer i Indonesien.

2011-02-09 @ 13:17:01
Postat av: Kalle

>allemand

Jag tolkar det som att SD inte vill ha kontakt med SD-väljarna och SD-sympatisörer.Att det är roligare att turista runt Stureplans krogar.Att det saknas mycket, mycket kompetens på kommunikation och IT-kunskap inom SD kanslit.

2011-02-09 @ 13:18:03
Postat av: Thoralf Alfsson

KalleSkärpning!! Tror du mer på Expressen/Aftonbladet?Uppgifterna är inte korrekta i "fulmedia". De bygger på några antaganden.En ersättare kan bara tas in om en ledamot blir sjukskriven längre än en månad. Någon sådan sjukskrivningen föreligger inte än så länge. Därför finns det inget att informera om för tillfället.

2011-02-09 @ 13:26:57
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Kalle

>Tack för ditt snabba svar.Det är inte jag som skall skärpa ḿig utan det är SD.Ni har inte dementerat fulmedias uppgifter vilket ni borde göra på SD riksdagsblogg. Vad är den bloggen till för annars om inte nyheter om SD i riksdagen. Så länge ni inte gör det så är vi SD:are hänvisade till fulmedia och vad de skriver, tyvärr.Det är SD som sitter inne med sanningen utan att låta den komma ut till väljarna.

2011-02-09 @ 13:31:29
Postat av: Robin Shadowes

"Stasilistan är het, den kan förändra Sverige på en vecka.....faktiskt kan en del frigående höns bli burhöns över en natt."Bwahahaha!! Den var bra!

2011-02-09 @ 13:40:31
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: allemand

@Thoralf Alfsson, nej det är inte Kalle som skall skärpa sig. Försvara inte ert dåliga sätt att informera med personangrepp. Gör något istället, SD behöver skärpa sig vad gäller hela Internetsaken, så är det bara och till dess ni bevisat något annat tror jag att ni skiter i väljarna.

2011-02-09 @ 13:40:51
Postat av: Thoralf Alfsson

Kalle o AllemandOm vi skulle ägna oss åt att dementera alla felaktiga uppgifter i media skulle vi ha fullt upp med det.

Vi får inrikta oss på att bemöta de grövsta felaktigheterna.Sedan handlar det inte om personangrepp utan endast svar på kritiska kommentarer som drar förhastade slutsatser.

2011-02-09 @ 14:04:50
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: allemand

@Thoralf Alfsson, förhastade slutsatser att SD:s information är det sämsta jag någonsin sett från ett parti, verkligen inte, utan rena rama sanningen. Gör något istället för att snacka det är mitt råd till ledningen.Låt småprinsessor och andra leka med sitt men se till att seriösa människor som söker information på ett enkelt och snabbt sätt får relevant information.Riksdagssidan har ibland två veckor mellan uppdateringar, det duger inte.

2011-02-09 @ 14:21:08
Postat av: MatsBern

En större övertydlighet behövs då vi väljare inte är tankeläsare.

Denna kritik har inte med att dementera felaktiga uppgifter att göra.Tvärtom får vi SDs tankar och planer presenterade på dom officiella sidorna,och det innan fulmedia hinner spekulera,så slipper vi dessa diskussioner.Den som är ansvarig för SDs hemsida och blogg bör kanske bytas ut,det verkar inte som den personen har förstått sin uppgift i den moderna blixtsnabba cybervärlden.

Vänligast

Mats Berndtsson

2011-02-09 @ 14:25:11
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: MW

Någon (vem?) sitter på dessa srkiv.

Finns de inte i forna Östtyskland?Finns det någon som vet, de är inte olagliga utan har ett enormt värde för att upprätthålla demokratin och varför vår regering mörklägger detta har nog mycket unkna orsaker.Belöning på hög nivå för materialet kan säkert ordnas om det kommer fram på "laglig" väg, ni vet källor behöver aldrig avslöjas om man är "journalist"..........Ni minns han som sålda kontonumren till Tyskland - han kasserade in + 40 miljoner............

2011-02-09 @ 14:32:42
Postat av: MatsBern

Ps:Mina funderingar har jag mejlat hit med tillfredsställande personliga svar från Martin Kinnunen.

[email protected]

2011-02-09 @ 14:40:20
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: Ex occidente lux

@allemand: Att Wilhelm Agrell skulle kunna finnas med på Stasi-listan kan ju inte uteslutas. Det är ju precis detta som är en stor del av problemet. Så länge listan hemlighålls, kan ju en stor del av Sveriges befolkning i teorin misstänkas.Därför bör alla dessa handlingar omedelbart offentliggöras och läggas ut på nätet. Då kan ingen enskild manipulera forskningsresultaten.Det vore intressant om Agrell skulle skriva en debattartikel om Stasi-listorna, där han tillkännager sin ståndpunkt. Han bevakar sannolikt denna blogg.

2011-02-09 @ 14:45:31
Postat av: AWSvensson

Fan vad hissiga vissa har blivit , är det vårruset som slagit till. Även om ni fick information in i minsta detalj so what, på vilket sätt skulle detta påverka valet om 3½ år, när val numera avgörs sista veckan. Jobba seriöst , sök upp material, kommentera, diskutera i alla upptänkliga situationer , lätta på SD politikernas börda, de är våra företrädare och tids nog så faller bitarna på plats.

GoG jag har tagit 200poäng i ämnet "Missuppfattning" på journalisthögskolan , däri ingick också ämnet "Lögnen har också ett syfte"

2011-02-09 @ 14:47:41
Postat av: Inge Sandén

@Kalle och Allemand.

Har svårt att förstå er kritik av SD.

Själv saknar jag ingen info.

Det finns ingen medveten strategi,att undanhålla info.

Alla sanna SD:are gör så gott dom kan.

Inget fel med kritik,men den skall vara berättigad.

Med mina ögon sett,var det just så Ny Demokrati gick under,väldigt många började att kritisera varandra inbördes och glömde bort budskapet.

Sverigedemokraterna är så starka och stabila bland sina väljare,att om det saknas info om en del mindre händelser,är det ingen som lämna partiet för den sakens skull.

När det gäller den uppförstorade händelsen med WP,är det ju bara att läsa,vad han själv skrivit om saken.

Däremot blir man glad av att läsa G&G fyndiga beskrivningar hur våra motståndare skall behandlas.

Bara denna var för bra.

Betala tanten 10 millar och hon släpper namnen på stassiagenterna och får kanske högst 1 månads fängelse,sett till att får man 1år för att slå ihjäl en oskyldig pensionär,borde inte straffet ens bli fängelse.

Men poängen blir istället,att Fredrik Barbar blir nu den förste statsministerna med en politisk fånge på sitt samvete.

Ta t.ex.en så duktig skribent som Jan Miild,han berömmer SD:s arbete i riksdagen och många fler har gjort detsamma.

Nu sluter vi leden som sossarna bruka säga innan valen och slåss tillsammans för ett bättre Sverige och att vi inte tror på det mångkullturella samhället och att det misslyckats är orsaken till att SD finns och ökar för var dag som går.

2011-02-09 @ 15:12:34
Postat av: MatsBern

@ AWSvensson

Det är det som är problemet att partierna ägnar sig åt väljarna de sista 3månaderna innan valet.Dina 200 poäng är helt ointressanta då du utbildat dig i fulmedias doktrin.

Jag anser att nästa valrörelse startar när valet är över.Vi som är moderna och proaktiva som köper detta.Vad blir resultatet?

Jo min erfarenhet är svaret från politikerna,man ska orka.

Detta är typisk maktegoism,jag har tjat,jag har tjatat,jag bara säger!!,delegera,vi är många som ställer upp och för budskapet vidare utan att bli avlönade.

2011-02-09 @ 15:13:41
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: kalle2

om det är ryska stasiagenter som styr Sverige så blir de gamla ryska atomubåtarna som läcker så kommer dess radiaktiva skrot slutförvaras i Östhammar.hela Världens befolkning protesterar men Svenskarna är som vanligt tysta och tror "det drabbar inte mej"EU planen är väl att omvandla Sverige till ett medlemsland som ger bort sina tillgångar, tar emot soppor från övriga medlemsländer och förbränner dom i SAKAB utanför Kumla. tar emot kärnavfall från alla världens kärnkraftverk och Bryssel får betalt för denna hantering. vinster från Svensk jänmalm, skog, ädelmetaller och Uranbrytning tillfaller bryssel.Idag talar SR om det jag redan varnat för: Sverige tar redan emot kärnavfall i SMYG! efter som det bara finns godkända bergrum i Östhammar och 7 klövern säljer ut vårt land. så blir Sverige hela Världens sopstation för kärnavfall och troligen även miltärt kärnavfall.

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3345allt material bryts till slut ner av naturen, att förvara kärnavfall i koppar och blytunnor kommer påverka grundvattnet. (men inte i Sverige och i varjefall inte i Östhammar, för det har "experter" sagt.)

2011-02-09 @ 15:16:23
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Ordningsmannasyndromet börjar nu anta sådana höjder,att stora mängder "So what" medicin bör sättas in.(tankbil)Alltså den sorten som inte orsakar narkoleptiska problem,eller vänta skall man ta den andra sorten:

"Nyfniken i en fågelholk"?

ZZzzzz......Vet du förresten vad Sven-Olof Sällström käkade till lunch?Vi måste föra in det i vår "anteckningsbok" som vi kallar internt "Rubba inte mina cirklar"Även boken :"Hur jag fastnade med näsan i grannens brevlåda " el "Lägger katter ägg", är bra

basböcker i ämnet "kontrollmani".Boken med titeln : "När jag sköt min mormor för att ägget var löskokt istället för hårdkokt", bör undvikas.

Boken har haft en bieffekt ,folk har börjat jaga bussar på heltid.Det är ju sopigt av SD att inte fördela 19 man

till att skriva mail till 5 stycken väljare i Sverige.(18 man en sjukskriven)Det måste väl endå räcka med en gubbe till att rensa upp i Sveriges schizoträsk?Apropå våren har Gubben o Gumman siktat Ascbergertrasten i äppelträdet ett säkert vårtecken.

Ordning i klassen ett led linje framåt marsch.

Ett två ett två....P.s Ägna gärna energin åt Lars Lindström i Expressen ,som har svårt med singular o pluralis.

2011-02-09 @ 15:33:55
Postat av: AWSvensson

Vilket är bäst att kärnavfall sprids för vinden och för eller senare hamnar i terroristernas händer eller att man tar hand om det på ett seriöst sätt. Läste att på Äspölaboratoriet skulle bygga ännu en tunnel som var tillgänglig för forskare från hela världen. Kärnavfall är ingen nationell angelägenhet vilket Tjernobyl visade, så ett samarbete över gränser ser jag inte som ett hinder.Med tanke på att det finns både bly och koppar i gedigen form i naturen sedan urminnes tider så ska man nog inte tro allt som skrivs. Det finns pengar att hämta när det gäller kärnavfallsförvaring så bakom ett hot kan ligga önskan om forskningspengar.

2011-02-09 @ 15:34:39
Postat av: AWSvensson

GoG, Sven-Olof Sällström gick alltid ett steg vid sidan om Jimmie Åkesson så många trodde att han var livvakt, själv trodde jag att han åt politiska motståndare eller möjligen små barn till lunch efter vad jag läst i tidningarna, det var innan jag skådat ljuset , i övrigt någon jävla ordning får det vara i ett parti lär någon person sagt , so what.

2011-02-09 @ 15:40:58
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson :Äta politiska motståndare kan vara

farligt, en del är fulla med råttgift.Bryta av dom på mitten är ok däremot.

Kallas "make a twin of an idiot"Just utalandet om ordning i klassen av ADHD Herrmansson var väl ett måste.Sedan är det lite taskigt att sno Martin Luther Kings : "I have seen the light", ajabaja.

Hans Holmer har redan "fultallat" på Martin

Frågan är bara vilken jävla tunnel Hasse traskade omkring i?,noen som vet da?"ADHD" basade ju över ett parti bestående av kemikalieberoende arbetskygga "flygmalajer" så gör man,ge Lasse en ukulele ,så blir han Georg Formby upp i dagen.Det sägs att "ADHD Herrmansson tokade ur fullständigt, när galopperande gonnore brutit ut för tredje gången på kollektivet Slasktratten i Kållered.

2011-02-09 @ 16:03:14
Postat av: Gubben o Gumman

När det gäller Sven-olof så bör han med anledning av länsmans problem att uppehålla den allmäna ordningen få en jacka med texten :

"Rör du min kompis dör du"

2011-02-09 @ 16:10:08
Postat av: AWSvensson

Nu har moderaterna sänkts sig till en så låg nivå när det gäller moral så Rheinfeldt bör nog se över sin position.Hämtat från Kent Ekeroths blogg:

I riksdagen har nämligen vänstern och alliansen ett system där de kvittar ledamöter mot varandra (vid kortare sjukdom etc), så att maktbalansen mellan blocken bibehålls. I detta fall hade man kvittat ledamöter mot varandra, men Moderaterna, trots denna överenskommelse, dök upp med två extra ledamöter, vilket medförde att Alliansen vann omröstningen och därmed skyddas inte den svenska fjällvärlden.En form av röstfusk alltså.

2011-02-09 @ 16:41:41
Postat av: allemand

Upplysningsvis för Galne Gunnar och hans kompisar talar jag om seriösa bloggare. Ni har kanske svårt att läsa, för skriva mil utan mening kan ni redan.

2011-02-09 @ 16:47:10
Postat av: AWSvensson

Är det GoG som blir kallad för Galne Gunnar, får mig att tänka på Jönsson som varit i Stockholm och kom hem och fick frågan : hur var Stockholmarna ? Jo de var mycket trevliga, de kallade mig för bonntjyv trots att jag bara är dräng.

2011-02-09 @ 16:53:30
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Någon teori om vem Galne Gunnars

kompis/sar kan vara? Thor-alf?Så får du sluta skriva om kärnavfall röstfusk och andra oviktiga saker,håll dej till pressvecken på långkalsongerna

2011-02-09 @ 17:00:59
Postat av: AWSvensson

Rättning i leden , det var tydligen ett riktigt misch masch vid kvittningen i riksdagens omröstning.Som en parantes återgå till pressvecken.

2011-02-09 @ 17:04:39
Postat av: Gubben o Gumman

Det var förståndigt Svensson några "bloggoCoralls"

vill vi inte ha.

2011-02-09 @ 17:11:45
Postat av: kalle2

AWSvensson:

att terrorister skulle komma över kärnvapen,radioaktivt skrot, kärnavfall är nog mer pentagon propaganda för att vi skall låta dom övervaka oss.

Om Iran verkligen vill få väst att bli radiaktiva är det enklast för dom att sända Iranier som studerar på kärnfysikprogram på universitet och sedan får de anställning på våra kärnkraftverk. sedan när myndigheterna får veta det är extremt höga värden i luften, blir det omöjligt att bevisa att de som satt i kontrollrummen gjorde fel med flit.

vem kan man lita på då? skall vi förbjuda araber att utbilda sig till piloter,kärnfysiker.att slutförvara all världens kärnavfall i Östhammar är ingen garanti för att onda kan komma åt det.

för 2 års sedan bordade ju agenter ett ryskt fartyg utanför Gotland och försvann spårlöst tills det dök upp tömt på lasten vid Afrikaskust. inte ens media fick tala om vad som hände! kapten sade bara de blivit misshandlade av ingen?bilar och stålkonstruktioner i Tjernobyl kan vem som helst hämta och smälta ner, kanske ert nya kylskåp är radioaktivt. stålpriseerna gör att muta en Ukrainskgränsvakt kan löna sig.

2011-02-09 @ 17:59:14
Postat av: kale2

angående stasilistan:

det skulle bli som en befrielse om de kom till kännedom. det skulle nog röra om ordentligt i riksdagen sen.när man hör Sveriges radios följetonger i P1 15.45 varje dag . så är Egyptens diktatur slående lik vad hur det är i Sverige. alla de saker de tar upp är exakt lika i sverige.

exempel media är regimtrogen

tänk, vi lever ju INTE i en fri demokrati, svenska folket är ju kuvade under ett extremt skattetryck och makthavarna lever flott. medans fotfolket bara får lite smulor så de håller sig lugna.stasilistan kunde bli den väckande gnistan och SD är befrielserörelsen

2011-02-09 @ 18:08:29
Postat av: Robin Shadowes

Kalle2, det jobbar redan iranier på svenska kärnkraftverk.

2011-02-09 @ 20:52:36
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Magentan

@ Allemand

Du skriver kl 14.21: "Riksdagssidan har ibland två veckor mellan uppdateringar, det duger inte.”Kan du förklara lite närmare vad du menar med "två veckor"?Jag har nu gått igenom uppdateringarna på Riksdagssidan från 14 dec 2010 tills idag. Det längsta tidsintervallet var 6 dagar runt nyår. För det mesta har det varit uppdateringar i stort sett var och varannan dag.14/12 Söder, 15/12 Myrin, 15/12 admin, 15/12 Söder, 16/12 Myrin, 16/12 Ekeroth, 19/12 Myrin, 20/12 Almqvist, 20/12 Söder, 20/12 Myrin, 22/12 Söder, 22/12 Myrin, 25/12 Almqvist, 27/12 Myrin, 29/12 Myrin, 30/12 Myrin, 5/1 Almqvist, 9/1 Ekeroth, 13/1 Ekeroth, 14/1 Almqvist, 19/1 Söder, 20/1 Ekeroth, 21/1 Fransson, 22/1 Skalin, 24/1 Almqvist, 27/1 Ekeroth, 2/2 Jomshof, 3/2 Sällström, 8/2 Ekeroth, 9/2 Ekeroth.Jag läser här:

http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/Var läser du?

2011-02-09 @ 22:09:32
Postat av: kalle2

robin shadows: man får se det positiva i allt, kanske terroristhottet är skapat av pentagon och alla attacker 11/9, sthlmsbomben mfl är psyksjuka som makteliten idoktinerat att offra sig för hela världens befolkning skall övervakas.

skulle al quaida vilja förstöra våra länder och döda oss, kunde arbaerna som jobbar på våra kärnkraftverk lätt fixa en kärnkrafthärdsmälta och förgifta vårt dricksvatten.

om nu islamisterna finns så vill de tydligen ta över våra länder men behålla dom intakta så de kan bo här.

igentligen är det ju galet att ta hit folk från hela världen som man sedan inte vet om de är vän eller fiende. sedan skall alla medborgare övervakas så ingen tycker och agerar fel mot vad makthavarna tycker. Nu räcker det väl med att säga i sin telefon "rein-feldt är en djäv-el" så rapporterar FRA till säpo om man blir säkerhetsriskklassad.

2011-02-09 @ 23:52:39
Postat av: ROBIN HOOD - gratis designhjälp

Hejsan, ja denna fråga skickas till lite olika bloggar :)Jag undrar om du har sätt både Sex and the city & vänner och isf vilken tycker du är bäst?

svara i min this or that fråga om du har lust, vore kul att se hur folk resonerar! :)http://robinhoods.se/2011/february/this-or-that-satc-vs-friends.html#comment

2011-02-12 @ 14:42:02
URL: http://robinhoods.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0