HEJA CENTERNMaud Olofsson gjorde inga centerpartister besvikna vid sitt tal under centerns kommundagar. Hon har nämligen kommit på hur Centerpartiet skall vända den negativa trenden bland väljarna. Svaret heter ”Nybyggarland” enligt Maud Olofsson.

"Vi skall göra Sverige till ett nytt nybyggarland"

"Hit skall man komma och bygga det nya Sverige"

”Det är invandrarna som bär upp välfärdens kärna”

Maud Olofsson

Uppenbarligen anser Centerpartiet att närmar 200 utanförskapsområden/enklaver i Sverige inte är tillräckligt. Tänker sig Centerpartiet en ökad invandring? I och för sig är det en helt naturlig utveckling för ett parti som vill ta så stort avstånd som möjligt från Sverigedemokraterna.

Centerpartiet är väl ett parti med väldigt stora ekonomiska tillgångar men tydligen använder man bara dessa tillgångar till att anställa politiskt korrekta medarbetare. På något annat sätt går det inte att tolka detta utspel från Maud Olofsson. Inte för att jag gråter över centerpartiets förlorade ”själ” och Stureplanscenterns totala maktövertagande av det gamla bondeförbundet. Jag tror att grisuppfödaren och mjölkbonden redan för länge sedan vänt detta parti ryggen och har man inte redan gjort så har man nog funderat över detta mer än en gång. Jag gissar att dessa snarare sneglar på Sverigedemokraterna eller Moderaterna idag.

Om Centerpartiet behåller denna linje så är jag övertygad om att man kommer fortsätta sin kräftgång i opinionen. År 2014 har dessutom partiet gjort sitt i Sveriges riksdag. Heja Centern.

Att partiets strateger väljer att istället för att närma sig SD istället väljer att öka distansen till SD tyder på en väldigt inkompetent verklighetsuppfattning inom Centerpartiet.

UPPDATERING!

"Vi kan inte sluta nu bara för att vi fått in några galningar i riksdagen, säger Centerpartiets integrationspolitiske talesman Fredrick Federley om att lyfta invandringsfrågan." 

Läs artikel i Expressen.

Enligt alla de senaste opinionsmätningarna stödjer uppenbarligen betydligt fler väljare dessa "galningar i riksdagen", där jag är en av dessa än som stödjer Centerpartiet. SD håller på att köra om och förbi alla småpartier i riksdagen med hästlängder. Om Centerpartiet inte lägger om kursen illa kvickt får nog Fredrik Federley syssla med något annat än riksdagspolitik efter valet 2014. Jag kommer definitivt inte sakna honom!


Kommentarer
Postat av: Rune

Det är väl bara att säga Tack och adjö till Centern.

Tänk om de hade valt att bli ett landsbygdsparti i stället. Ett sådant parti har ju en stor potential om man förutom ren landsbygd räknar in samhällen och småstäder i landet.

2011-02-04 @ 21:00:23
Postat av: OT

@Thoralf: "Jag tror att grisuppfödaren och mjölkbonden redan för länge sedan vänt detta parti ryggen"Speciellt grisuppfödaren & andra sidan borde Sverige kunna bli ett nytt USA, då det nu finns ett tomrum.P.S. SDs riksdagsmän/kvinnor är värda varje skattekrona, ROI kommer bli enorom.

2011-02-04 @ 21:07:04
Postat av: Leif

Babbelmaud, inte ett vettigt ord kommer ur den munnen. Fast som SDare så får det väl tolkas som bra.Hoppas att både Centern och Kristdemokraterna får se sig förpassade till historiens skräphög.

2011-02-04 @ 21:13:00
Postat av: OT

NO COMMENThttp://vladtepesblog.com

2011-02-04 @ 21:16:26
Postat av: MartinA

Hoppas de grips av hybris och låter bli att valsamarbeta med KD 2014. Då kan det bli ett riktigt spännande läge i riksdagen.

C är det parti vars kärnväljare hade haft lättast att samarbeta med SD. Faktiskt hade C kunnat kliva fram efter Ny Demokrati om de hade varit värda sitt salt och då hade inte SD funnits. Nu är de ju inte det så de vandrar mot historiens sophög, där dagens centern hör hemma.

2011-02-04 @ 21:17:11
Postat av: MartinA

Alliansen börjar framstå som ett otäckare och otäckare gäng av snyltande ansvarslösa egoister. Ingen kliver fram! Varje parti springer åt fel håll för att hålla sig väl med journalister. Medan många journalister redan fattat åt vilket håll vindarna blåser och börjat diskret röra sig åt SDs håll.

2011-02-04 @ 21:19:10
Postat av: Nils Dacke

Statens representanter ljuger som en häst travar.Dom 19 miljarder som försäljningen av Nordea aktier räcker inte ens att betala RÄNTAN på statskulden för 2010.

Än mindre att amortera av på någon skuldSe länken till FAKTA avdelningen

Postat av: Hulda

Nu har Maud ytterligare 19 miljarder att satsa på "kulturberikningen" av vårt land. Undrar hur många veckor dessa miljarder räcker till alltifrån ensamkommande" barn" på 20 - 30 år till de "papperslösa", dvs de som är skyldiga till illegal närvaro i landet......

(I min ungdom röstade jag på Centern. Nu känner jag inte igen partiet....)

2011-02-04 @ 21:25:10
Postat av: o.J

De 19 miljarderna som försäljningen av Nordea inbringar kommer att

satsas på mera invandrare, dvs bidrag lycka till Sverige !

2011-02-04 @ 22:00:30
Postat av: Gubben o Gumman

Ett sådant utspel visar bara på en dålig känsla för samhället och des vindar,centerpartiet har igen koll på läget.Pariet skall haka på multikultitåget 4 år försent.

Bara att tacka och ta emot för SD."Sällan har så få verklighetsfrånvända kommit på ett så dj-vla korkat utalandet som retar så många"(Citat Winston Blurphill)Plötsligt kom charkdisken i Ockelbo mycket närmare Maud.

2011-02-04 @ 22:01:36
Postat av: Gubben o Gumman

Avdelningen : Svinhugg går igenEn svensk skrivintresserad "Ho-chimin kille" från

SVT 68 har fått punktering på sin body i Egypten.Frågan är nu om han kan ha tillfogat sej dessa skador själv?

2011-02-04 @ 22:05:56
Postat av: MatsBern

@ Hulda

Ensamkommande propagandabluff.

Varje “barn” kostar 1 900 kr/dygn = 693 500 kr/år. Till detta kommer kostnader för skola, (64 300 kr/år och gymnasieelev), god man, vård, dagpenning med mera. Samt en grundersättning till kommunen på 500 000 kr för att “underlätta mottagandet samt öka kvalitén”. Kostnaden hamnar alltså på minst 1,3 miljoner kr per “barn” och år,multiplicerat med 3000,ger vid handen ca 4miljarder kr/år.

I Norge har tandanalyser visat att 93 procent av de unga männen ljög om sin ålder och var betydligt äldre än de uppgav, i vissa fall tio år äldre. Där skärper man nu reglerna och ger tillfälligt uppehållstillstånd, TUT, tills ”barnet” fyller 18 år. Då skickas det tillbaka till hemlandet.

http://aktualia.wordpress.com/2010/05/05/ensamkommande-propagandabluff/

2011-02-04 @ 22:06:39
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: stefan

Jag trodde ärligt talat jag hörde fel när tv-reportern frågade Maud hur mycket hon ville öka invandringen. Lever inte politikerna i samma Sverige som vi andra?

2011-02-04 @ 22:07:54
Postat av: OT

Bara för dig Maud - "Stairway to Heaven Led Zeppelin": http://www.youtube.com/watch?v=qHFxncb1gRYP.S. Texten kanske säger dig något Maud?

2011-02-04 @ 22:11:58
Postat av: S-E Karlsson

Jahapp, Maud olofsson lever klart och tydligt i ett parallellt universum , där kan hon också stanna !

2011-02-04 @ 22:16:53
Postat av: WMB

Med Mauds senaste utspel om Sverige som "nybyggarland" kan vi väl konstatera att det nu finns fyra partier bland 7-klövern som vill ha öppna gränser med fri invandring till Sverige. V, MP, FP och nu även C.För närvarande verkar det vara Miljöpartiet och Centern som kämpar om tätplatsen när det gäller att byta ut pursvenskarna så snabbt som möjligt.

2011-02-04 @ 22:54:51
Postat av: Magentan

I samband med att Politiskt Inkorrekt bytte sitt kommentarsystem till Disqus ändrade jag mitt nick där till Magentan då WMB inte godkändes vid registreringen (var tydligen upptaget). Nu byter jag mitt nick här till Magentan, så det blir samma på de bloggar jag besöker.

(Info om det händelsevis skulle vara ngn här som undrar vart WMB tagit vägen.)

2011-02-04 @ 23:12:18
Postat av: Trocadero

Välfärdens kärna... skulle det vara bidragsberoende?

2011-02-05 @ 00:16:14
Postat av: Niklas Larsson, Linköping

Haha...Stämmer verkligen dessa uttalanden från Olofsson?? Isåfall är det ju grymt bra för oss Sverigedemokrater! Min fars bror tex är bonde (i 40 år) & har alltid varit centerpartist förut men han känner inte igen sitt parti längre. hade ett snack med honom i somras om det. Han sa ordagrant: "C har blivit ett fjolligt Stockholms invandrarslickande parti". Kommentarer överflödiga =).

2011-02-05 @ 00:22:56
Postat av: Storsvensken

Efter att Mona slutar i S och kanske som SDs bästa valarbetare så kan väl Maud hälsas välkommen att överta hennes plats. Även Maud har såväl mental som verbal kapacitet till att axla den mantel som eventuelt faller inom kort. Annars får SD två vallokomotiv inför 2014. Nåja, det finns ett M till i Riksdagen som verkar vilja visa sig på styva linan. Maria som också gärna hjälper till.För som Henry Ford en gång lär ha sagt: Beröm gärna mina bilar, eller prata skit om dem, men håll för fan inte käften.

2011-02-05 @ 00:36:02
Postat av: skoha

Apropå vad f-n som helst när det gäller 7-klövern!:Det skulle innebära en genomgripande politisk reform om det sunda förnuftet kunde breda ut sig lika snabbt som enfalden./Winston Churchill

2011-02-05 @ 00:54:00
Postat av: Cavatus

Vad kan man höra Maud göra uttalandena om nybyggarland och utökad invandring? Någon som kan upplysa?

Postat av: Robin Shadowes

Kolla dom öppna ytorna bakom Maud. Perfekt plats att bygga en stor flyktingförläggning för ensamkommande. Det borde t o m att gå att klämma in en stor campingplats för zigenare. Ja, det finns även plats för en moské med minareter. Mauds berömda badtunna kan ju göras om till fotbad åt muslimerna. Visst har väl näringsministern samma rätt till kulturberikning som resten av svenska folket?http://www.vk.se/Article.jsp?article=361818

2011-02-05 @ 03:09:11
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Putte

Alla pursvenskar kanske skulle ta ett sabbatsår samtidigt, så får hon se hur mycket skattepengar det kommer in från "de som bär upp välfärdens kärna"!

2011-02-05 @ 07:19:49
Postat av: Stefan A

Alliansen börjar redan kanibalisera på varandra, och ännu värre kommer det att bli till valet. Teliasonera sparkar en massa trots stor vinst, undrar om det säger arbetskraftsbristivrarna någonting, man tvivlar förstås, verkligheten brukar inte vara något som bekymrar dessa. "nybyggarland" pyttsan, ska vara glada om vi kan behålla det vi redan byggt upp,glesbygden skickar iväg arbetslösa ungdomar och andra, och importerar lika arbetslösa invandrare, ett det framställs som en lyckad integration...in your dreams sjuklövern...

2011-02-05 @ 09:24:13
Postat av: Ludvig

Centerpartiet under Maud Olofsson går inte att känna igen, så det vore lika bra kräftgången fortsätter.

2011-02-05 @ 09:47:22
Postat av: Stone

Mycket har slunkit ut i hennes trut.

Maud Olofsson i Trosa 2007

"Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån."

tal vid Trosa Företagarvecka 22-26 oktober 2007

2011-02-05 @ 10:08:01
Postat av: Lennart Andersson

Tacka Centern för att de är valarbetare åt er i 2014 års val

2011-02-05 @ 10:29:17
Postat av: Stefan

Fredrik Federley kan ju alltid transa lite på någon fest och få gratis sprit, boende och en flygbiljett som svart betalning.

2011-02-05 @ 11:54:47
Postat av: Rättvis

Hur illa ställt är det med centerpartiet, frågar sig säkert mången av Mauds åhörare.

Ja, frågan måste ställas; Hur djupt i det populistiska träsket har centerpartiet trampat ned sig?För fråga är om populism. Centern fiskar röster bland alla asylinvandrarna. Då gäller det att konkurrera ed alla de andra gammelpartierna, och konkurrensen går ut på att lova och lova och att prisa och prisa mångkulturen.Men lilla Maud: Svenskarna kan ni inte lura längre, för dom går i allt större utsträckning till SD.

2011-02-05 @ 11:56:16
Postat av: SkånepågDen brittiska premiärministern David Cameron följer upp med ett liknande uttalande (och i mitt tycke betydligt hårdare) än det som tysklands rikskansler Angela Merkel gjorde för någon månad sedan beträffande det total misslyckade experiment som kallas för ”multikultur”.Citat från den brittiska tidningen The Independent.

”David Cameron launches a devastating attack today on 30 years of multiculturalism in Britain, warning it is fostering extremist ideology and directly contributing to home-grown Islamic terrorism.Signalling a radical departure from the strategies of previous governments, Mr Cameron says that Britain must adopt a policy of "muscular liberalism" to enforce the values of equality, law and freedom of speech across all parts of society.He warns Muslim groups that if they fail to endorse women's rights or promote integration, they will lose all government funding. All immigrants to Britain must speak English and schools will be expected to teach the country's common culture.”Maud Olofssons tal är ett direkt hån av vad våra förfäder och "pursvenskar i nutid" åstadkommit och hennes tal visar att hon och hennes parti på ett makalöst sätt inte låtsas om vad som håller på att ske med vårt fosterland. Eller är de helt enkelt så enfaldiga och inskränkta i sin tankeförmåga, att de inte klarar av att se hur verkligheten mer och mer slår deras illusioner i spillror och därför gör nya och minst sagt desperata utspel.

Postat av: Ibbe

Beatrice Ask havererade, inte oväntat, intellektuellt i riksdagsdebatten om våldsbejakande extremism. "Mådan" blev tydligenj avundsjuk och beslöt sig för att kontra ut Ask vid ett senare tillfälle. Vi kan väl konstatera att hon på ett alldeles utomordentligt sätt lyckats bygga på föraktet för gammelpartierna. Inte mycket till nybyggnation alltså.

2011-02-05 @ 12:20:05
Postat av: MatsBern

@ Skånepåg

Du tog orden ur min mun,jag hittade samma artikel via Jimmie Å på SDs hemsida.

Maud håller på att skjuta C totalt i sank,hennes utspel i Extremistpressen:Invandringen ska rädda C ,visar väl bara vart det barkar.

R.I.P Centern.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2318293/invandringen-ska-radda-c

2011-02-05 @ 12:49:33
URL: http://gudmundson.blogspot.com/
Postat av: jägarn

Sverige är "rikt"tack vare invandringen sägs det, i synnerhet av arbetskrafts invandringen. Jag jämför med Finland, de har inte haft någon arbetskrafts invandring, Finland har haft arbetskrafts utvandring. Finland har drabbats av tre förödande krig under 1900 talet och drabbats av krigsskadestånd till Sovjetunionen, landavträdelser och över hundratusen krigsinvalider. Ändå har Finland samma välstånd idag som Sverige och också på väg förbi oss. Hur förklarar de politiskt korrekta detta?2011-02-05 @ 12:50:50
Postat av: lassekolja

Maud Olofsson drömmer om att bli SD:s bästa valarbetare efter Mona Sahlin! Någon annan vettig förklaring kan inte finnas!

Välkommen in i SD:s valarbetargäng Maud!!!

2011-02-05 @ 13:10:53
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: LN

@ Stone

- - - - -

Minns du när du trampade i klaveret i Trosa, Maud Olofsson?Grodorna har alltid hoppat ur truten på dig, då som nu.http://gatesofvienna.blogspot.com/2007/11/welcome-to-trosa.html

2011-02-05 @ 13:18:30
Postat av: Kalle

Sverige får lag om multikulti. England skrotar sin multikulti!!! Kommer också resten av Europa göra samma sak som England???Från Merit Wagers blogg som fått en "ansiktslyftning"""Det kommer Storbritanniens premiärminister David Cameron [konservativ] att säga när han går in i debatten om nationell identitet och deklarerar att doktrinen om ”multikulturalism” kommer att överges./.../

Att vara brittisk är att tro på yttrandefrihet och religionsfrihet, demokrati och lika villkor oberoende av ras, kön och sexualitet./.../

grupper som misslyckas med att anamma brittiska värderingar inte längre kommer att erhålla allmänna bidrag eller få ha något samröre med staten."" Skrev Merit Wager på sin blogg.Sveriges Statsminister Reinfeldt borde lyssna MYCKET mer på sin partibroder Englands statsminister Cameron.Länk till svensk översättning av Englands statsminister Camerons åsikter på Merit Wagers blogg.Postat av: riffi

Centerpartiet säger sig vara alliansens gröna röst, numera är de också:CENTERPARTIET: ALLIANSENS MUSLIMSKA RÖST!:-)

2011-02-05 @ 13:48:09
Postat av: kalle2

maud olofsson är nog en egoistisk person som bara tänker på vad som är bra för sig själv och hennes barn. hon bryr sig inte om vad väljarna behöver utan dessa är bara gråmassa, vars röster behövs.svenska bönder har det svårt och de flesta har tvingats lägga ner sina gårdar. bara stordrift som är godkänd av Bryssel får finnas. LRF och Arla har bytt ut sina seriösa kontorspampar till nya EU marionetter.

centern försöker nu leta på nya väljare så de kan lura till sig 4 procent spärren. måste vara svårt när alla partierna i 7 klövern måste lyda vad som bestäms i bryssel.

Riksdagen är ju nu som en myndighet som får direktiv från EU parlamentet.

så i praktiken finns det bara två (2) partier, 7 klövern och sverigeblocket med SD.det där med att utlänningar skall bo i sverige oavsett om de kan försörja sig själva eller inte, oavsett om det finns bostäder till dom eller inte. Måste vara nåt som bestämts på internationella stormöten. kanske Bryssel bestämt varje delstat i EU skall ha stor blandning av folk. Allt för att slå sönder ursprungliga nationalstats tänkandet.om nu det skall bli så många fler utlänningar än svenskar varför skulle utlänningarna vilja lyda och ha svenskar som Maud olofsson som ledare?när det blir fler människor av utländskt ursprung och deras barn och sedan barnbarn så tar de med demokratiska val över partier, majoriteten bestämmer ju.

redan nu är det svårt för etniska svenskar att hänga med utvecklingen då utlänningarna kan prata båda svenska och arabiska, persiska,engelska, på viktiga möten. svenskarna kommer bli överkörda när de bara kan svenska och engelska.om 20-30 år bor 7 klöverns barn i reservat i svennevillakvarter som indianreservaten i usa. och resten av svenskarna har slagits ut, de är fattiga och bor i slumområden. bara väldigt välutbildade svenskar får vara med i det mångkulturella samhället. äldrevården består av pallitativt inriktade vårdhem där man får bo 3-5 månader sedan somnar man in.

2011-02-05 @ 14:19:50
Postat av: kalle2

<object width="416" height="258"><param name="movie" value="http://svt.se/embededflash/2317711/play.swf"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="sameDomain"></param><embed src="http://svt.se/embededflash/2317711/play.swf" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="sameDomain" width="416" height="258"></embed></object>maud olofsson är nog trött på politiken och verkar vilja dra sig tillbaka, men feta arvoden och livstidsförsörjningen räddad. annars hade inte kommunalrådet i åmål vakad kritiserat sin partiledare. maud´s son driver väl vindkraftbolag och hon styr politiken så han skall få vind i seglen.

inom massinvandringsindustrin finns tydligen det fet med gröda för 7 klövern. Centerns pr byrå har tydligen kollat vad 2a generationsinvandrarna drömmer om och det är att bli egenföretagare.så "Mycket bidrag och Låga skatter" är vad invandrarnas barn lockas av.

2011-02-05 @ 14:43:44
Postat av: kalle2

jaha, inbäddningskoden ovan funkade inte.hör maud själv säga, vad svenska väljare inte vill höra. hur kunde svenskarna själva förstöra sitt egna land? är det girighet,feghet, okunskap,galemskap?

http://svt.se/2.22620/1.2316903/centern_maste_skarpa_sig_infor_2014

2011-02-05 @ 14:49:48
Postat av: Gubben o Gumman

Det är sannerligen inte lätt att vara "svenska indianer" vi jagas av EU, joddlarpressen ,samt 7-klövern.Kampen går vidare för att bla skapa ett Australien 2

Då för runt minst 100000 lite väl politiskt korrekta individer modell hjärndöda plattfötter.

"Stasiarkiven" stannar kvar bakom galler.

Shipstedts och Bonnier måste ju få personalproblem.Först får "Statens personliga konkurs verk" "strippa" dessa apskaft lite lagom mycket.

Underkläder får behållas innan flottarna bordas.Eu, Boljeviker samt Saudidollar hackar nu på den svenska folksjälen.Hav förtröstan "Vår herre" har sänt in 20 ljus i maktens mörka hus,snart kommer ett härligt ljus att

brinna i Sverige.Danmark Norge Finland visar vägen för Fd "storebror"

Numera kamelstaten Crazyland" a la "Olof Dolme"Det är mycket svett och tårar dit,men livet friheten och rättvisan,skall ingen gr-sar ta ifrån

Svenska folket.Maud Olofssons utalande kan ses som ytterligare en "gruppvåldäkt på svenska folket, i klass med "barbariet, "midsommartrams".Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD .

2011-02-05 @ 15:33:03
Postat av: Inge Sandén

I dag har det sagts en del bevingade ord på bloggen.

Några till pockar på.

Henry Ford sade också.

Struntar i vilken färg det är på mina bilar,bara dom är svarta.

Översatt till dagens PK-iter och då särskilt till alla chefredaktörer med Jan Herlin som nr.1

Tyck vad ni vill,bara ni tycker som vi på ledarsidorna.

Napoleon lär ha sagt.

Att ha 4 tidningar emot sig,är det samma som att ha tusen bajonetter riktade mot sig.

Sverigedemokraterna hade 100 tidninsredaktörer och deras lydiga journalister och krönikörer emot sig i valet 2010 vilket omräknat i dagens valuta skulle motsvara 25 tusen bajonetter,då förstår man bättre varför Maud aldrig kan komma tillbaka och nu sänker sitt parti till avgrunden och hur starka SD i själva verket är.

Svenska folkets en miljon pursvenskar känner sig grundlurade på det mångkullturella samhället,som skulle vara så bra men som fler och fler inser att det var en medveten bluff av de styrande 1975.

Eftersom SD ökat hela tiden är ju detta beviset på att det går inte att med nya lögner släta över gamla lögner,att Maud inte begriper det är ju hennes sak,men landsbyggdens folk lever i verkligheten och det är bara att tacka och ta emot alla nya röster hon skänker till SD med sitt korkade uttalande.

2011-02-05 @ 15:49:53
Postat av: Inge Sandén

En liten koll varför jag numera alltid blir fast i Janrumpa filtret,som G&G döpt det till.

Test.

2011-02-05 @ 16:00:44
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Vi skrev tidigare i ett inlägg att en hel genaration svenska unga män håller på att supa ihjäl sej och att välvilliga försäljare ser till det

Ofta nyttjar dessa av religiösa skäl inte alkohol själva,och saknar förhud.Läs Östran nätet om "nykterhetskämpen som åkt fast i tullen,så förstår du vad vi menar med det.Identiteten på dom finkade kan vara mycket intressant,även identiteten på dom tre ungdomar som i bil åkt runt igår och rånat andra ungdomar i Kalmar,se Barometern.Hoppas någon har tid att gräva i det......

2011-02-05 @ 16:21:17
Postat av: Skaraborgare

Har bondeledaren (c) Maud Olofsson verkligen uttryckt sig så, är det en grov förolämpning mot

c a 350 000 svenskar som står bakom SD

2011-02-05 @ 16:55:42
Postat av: Gubben o Gumman

OT : "Socialisten" datchaägaren "Kalinka" Wickbom faderallan lej,har råkat i onåd hos moderaterna i byn Svågerhult (Kalmar).Ett bra exmpel är när smilfinken Åke Andersson Fd centrumledare får fastighetsmäklaren Pontus Lövgrens "Sherpa" pris.("kusinmys")Pontus är med i "Krogmaffian" som framgångsrikt driver Byttan i Kalmar,se lokalpressen."Ledarödbetan" på Barometern Die Rotezeitung hajjar inkentinken.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Alfsson eller SD

2011-02-05 @ 17:02:33
Postat av: Gubben o Gumman

Skaraborgare : Maud Olofsson förolämpar samtliga skattebetalare, oavsett dom är gröna blå el lila.

Hoppas någon sänder över arbetsinsattsen i procent hos berikarna till detta förbannade stolpskott i centern.Totalt 50% i vissa grupper runt 10%,utalandet är så dj-vla dumt så man tror inte det äör sant,snacka om att förneka fakta och vara svårt faktaresitent.Maud Olofsson och centern borde SKÄMMAS.

2011-02-05 @ 17:08:19
Postat av: Skånepåg

@ Inge SandénJag vet inte vad du menar med att bli fast, men tämligen ofta har jag svårt att komma in på bloggen?

2011-02-05 @ 17:24:10
Postat av: Skånepåg

@ Inge SandénRättelse:

"Jag vet inte vad du menar med att bli fast, men tämligen ofta har jag svårt att komma in på bloggen och får vänta ett bra tag innan den laddas ner?

2011-02-05 @ 17:26:03
Postat av: Gubben o Gumman

Rättelse : I ärlighetens namn skall väl påtalas att

pursvenska langare fanns långt innan den förste jippiesvensken kopplade in bidragssnabeln i Svenne Banans plånbok.Skillnaden på bla Mauds egenföretgare är väl kanske volymerna med några 100000%.Vakna farmor farfar mormor morfar lille egen håller på att fixa levercirus på Tyskspriten via dessa apskaft.

2011-02-05 @ 17:31:48
Postat av: Inge Sandén

Skånepåg.

Det är väl bara att ge sig till tåls.

Att jag skrev så berodde på, att första gången jag kom i kontakt med "Jannerumpa" filtret,kom min kommentar aldrig in.

Nu löste det ju sig som synes.

Tålamod är en dygd.

2011-02-05 @ 17:40:11
Postat av: Kurtan

Gissa vem som på ett utomordentligt tydligt vis ger dumhetens, egoismens, vansinnet och landsförräderiet ett mycket avskyvärt ansikte ?!Hur mycket skit skall vi ta innan repet tas fram ?!MVH

2011-02-05 @ 17:40:15
Postat av: Gubben o Gumman

Kurtan du behöver inte vänta längre möktunnan är full,bara att beställa ett rep på Jula.

2011-02-05 @ 18:05:40
Postat av: kalle2

kurtan 17:40.

7 klöver politiker, tidningsfolk, tv folk, kommunpolitiker, höga enhetschefer, småchefer som alla hyllar multikulti i arbetet. men sedan avskyr den och bosätter sig i svenneområden och helst vill ha personer med etnisk svenska värderingar kring sig på arbetet och fritiden. ju högre lön de har ju mer kan de avskärma sig från den verklighet de orsakat.

de fattiga svenskarna pissar alla på. multikulti projektet börjar leda till sitt slut. bördan är allt för tung för de som skall stå längst ner vid foten av keops pyramid. det blir inte roligt för dom när det alltför höga tornet rasar.lyssnar man på sångtexten så är det ju SD folket som nu för kampen. måste svida för girigbukarna och nykapitalisterna i 68 vänstern om de nån gång kommer erkänna sitt hyckleri i ett samhälle som vänt 180 grader!

http://www.youtube.com/watch?v=2LiDdgJLMEU

2011-02-05 @ 18:14:23
Postat av: Skånepåg

Jimmie Åkesson

2011-02-05 13:41Reinfeldt måste lyssna på David Cameron och avveckla mångkulturalismen.

Postat av: AWSvensson

Statstelevisionen hade en intervju med en petad centerpartistiskt kommunalråd i Åmål som antydde att deras ras (bara lugn GoG stödet från väljarna, ingen rasbiologi alltså, berodde bl a på att man inte läst av den allmänna åsikten i landet när det gäller asylhanteringen. Så nog finns det även där folk med blodtillflöde till hjärnan.

2011-02-05 @ 18:42:49
Postat av: Systemfel

Hundratals familjer hemlösaFlyktingfamiljer, främst från Somalia och Irak, är överrepresenterade bland de bostadslösa. Det handlar inte bara om nyanlända, mer än hälften har ännu efter tre år eller mer inte lyckats etablera sig på bostadsmarknaden.Nästan hälften av de bostadslösa familjerna kommer från stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta. Det beror, enligt socialförvaltningen, på att flyktingfamiljer söker sig till de ytterstadsområden där det redan bor landsmän och anhöriga.Familjerna är inneboende eller bor olagligt i andra hand – ofta orimligt trångt – och när det inte fungerar längre vänder de sig till socialtjänsten för att få hjälpSocialdemokraterna anser att hemlösa barnfamiljer snabbt ska få förtur i bostadskön.

Postat av: DaCapo

Genom att profilera sig som Sverigedemokraternas största motståndare ska Centern skapa sin profil som ett parti för invandrare och invandring. - Vi kan inte sluta nu bara för att vi fått in några galningar i riksdagen, säger Centerpartiets integrationspolitiske talesman Fredrick Federley, till http://www.expressen.se/nyheter/1.2318293/invandringen-ska-radda-cHan påpekar dessutom att partiet ”gärna ser en ökad invandring” så att Sverige ska kunna ”klara välfärdsfrågorna”. Partiledare Maud Olofsson går ännu längre. Inte nog med att den svenska välfärden är helt beroende av invandring – invandrarna som kommer till Sverige är dessutom på många sätt bättre än de etniska svenskarna. – Invandrarna är mer företagsamma än vi svenskar, de är mer högutbildade, de har en lägre ålder som vi behöver för vår demografis skull och åtta av tio kommuner skulle minska sin befolkning om inte vi hade invandringen.

2011-02-05 @ 19:08:59
Postat av: Funtaren

Om det stämmer att donnan hade medelbetyg 3.0 i gymnasiet så kanske man kan förstå att hon har lite problem med att tillgodogöra sig orsakssammanhang.Vad som däremot är extremt svårt att förstå är att (c) låter henne sitta kvar. Men visst, SD tjänar ju på´t så inte mig emot.

2011-02-05 @ 19:18:05
Postat av: OT

Stackars Maud, hon är ju "Under attack": http://www.youtube.com/watch?v=KH_Q5NQzV0ISäkert sänder mången centerpartist nu ett "S.O.S": http://www.youtube.com/watch?v=EZ1SJakbMDA

2011-02-06 @ 00:25:18
Postat av: Robin Shadowes

Federley behöver nog få mer stryk av berikarna innan polletten trillar ner.

2011-02-06 @ 01:46:15
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Funtaren : Högintresanta uppgifter,hoppas någon kan fixa en betygskopia.(Flashback)?På 3.0 skall man definitivt inte sitta på en riksdagsstol,det är ett land som skall styras.Däremot räcker 3.0 till och blir över bakom charkdisken på Konsum i Ockelbo om uppgiften stämmer.Så fram med dom "benkapande" uppgifterna den som kan,dessa babblande "skethögar" hänger sej själva på egna meriter,eller rättare sagt avsaknaden av dom

2011-02-06 @ 20:08:51
Postat av: Citronen

Centerpartiet omskrivs nu också i eftervalstabloiden. Både som en egen notis och sedan tidigare i samband med Sjöbopartiet.www.bgf.nu/evtHjälp gärna till med utdelningen!

2011-02-07 @ 19:04:28
URL: http://www.bgf.nu/evt
Postat av: Erik E

Jag tror antalet getton är över 200 redan, det fick jag i alla fall fram när jag extrapolerade från befintliga siffror.

2011-02-07 @ 23:42:38
Postat av: jesse fransson

Helt jäkla otroligt att kärringen kan vräka ur sej dylika ting. Nåja 2 eller kanske 3 partier borta nästa val Kd, C och eventuellt Vänstern

2011-02-13 @ 23:22:37
URL: http://kattsvans.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0