FREDAGSBÖNEN I SVT?

Den kristna tidningen Världen idag har som enda tidningen än så länge tagit upp Anders Jallais avslöjanden om DC-3:an. På ledarsidan skriver Ruben Agnarsson om de senationella uppgifterna som all övrig svensk media tycks nonchalera fullständigt. Läs artikel.


SVT:s chef Eva Hamilton kritiserar Danmark för att man i det nya public-service avtalet skall lägga särskild vikt vid att förmedla ”det kristna kulturarvet” i radio och tv.

Till tidningen dagen säger Eva Hamilton.

-Jag blir beklämd för jag ser public service-bolagens uppgift som att vidga världen, inte att minska den.

Istället framhåller Eva Hamilton att vi sänder kristna gudstjänster på söndagarna. Nu kan man ju börja ana att vi inte bara kommer att få höra muslimska morgonandakter utan även får fredagsbönen rakt i ansiktet både i TV och på radio. Det ligger nog redan i ”röret” hos pk-folket på SVT och SR kan man gissa utan att vara för konspiratorisk. Läs artikel i Dagen.


Kommentarer
Postat av: lassekolja

Vad förvånar egentligen en Sverigedemokrat numera?

Jo, att vi inom 1/2 - 1 år hamnar under 10% i någon mätning!

2011-02-15 @ 15:46:09
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: AWSvensson

Att hela det politiskt korrekta etablissemanget hela tiden ondgör sig över Danmark, kan jag bara tolka som ett närliggande hot mot denna ordning som de med näbbar och klor försvarar. Danmark ligger några år före oss i utvecklingen, eller snarare avvecklingen av det mångkulturella, så det som man idag rehabiliterar i Danmark blir vår verklighet om några år. Den dagen är Eva Hamilton placerad på mångkulturens soptipp, ett ställe som GoG redan velat förpassa henne.

2011-02-15 @ 15:54:21
Postat av: Inge Sandén

Bara låt dårarna fortsätta med sin nedmontering av Sverige och Kristendomen.

Det enda goda detta skulle föra med sig är att nu får SD hundra tusen nya röster och de flesta kommer då från Kristdemokraterna.

Tänk att dom inte förstår,varför SD ökar från dag till dag.

Ser framför mig Göran Hägglund i TV-rutan,när han skall förklara,varför KD åkte ur Riksdagen.

Vi fick inte ut vårt kristna budskap,då islam även ockuperat TV och Radio.

2011-02-15 @ 16:27:15
Postat av: Tjadden

Sverige är grundad på kristendomen och bör så förbli även om jag inte har något till övers för religion.

Politikerna har fullföljt sina order ifrån världsekonomierna (främst USA) så blev vi en mångkultur, synd bara att vi svenskar inte räknas in i den, utan betraktas som utbölingar av Reinfeldt och CO.

Och nu det här att vi är våldtagna av främmande religioner som stöds av vår regim.

Självklart har vi islamisternas Fredagsbön i TV-rutan inom kort, för vi kan förvänta oss vad som helst av de svenskfientliga krafterna som styr vårt Sverige mot sin undergång om vi inte kan hejda denna utveckling.

2011-02-15 @ 17:03:51
Postat av: Daniel

DÅ ska jag aldrig mer betala radio avgiften! Bevare mig väl!

2011-02-15 @ 17:59:27
Postat av: Ronny

Konstigt, att inget händer, när det är många år sedan som det framgick hur SVT, svensk media, och politiska etablissemanget var en enda stor familjär kamratorganisation, där man hade anknytning till varandra bl.a genom familjer, företag, politiskt hemvist. Hur länge skall detta fortgå, innan någon i riksdagen eller media vågar publicera denna heliga allians. Är "Julia Ceasar" den enda rakryggade som tydligen har insyn, och publicerar det ???

2011-02-15 @ 18:13:00
Postat av: Magentan

Koranskolor i Storbritannien

En reporter från tidningen Daily Mail gömde en kamera i ett av rummen där islamiska studier bedrevs på Darul Uloom-skolan i Birmingham.Citat från Politiskt Inkorrekt:

"Det som fångades på filmen var allt annat än den toleranta och fredliga religion vi så ofta matas med uppifrån. ... barnen lär sig en kompromisslös, intolerant och antisocial islam."

[...]

"Vidare får barnen lära sig att de otrogna är de värsta sortens odjur och att muslimer som tar efter deras livsstil, som att raka sig (sic!), lyssna på musik och i kvinnors fall inte bära slöja kommer bli torterade med ett kluvet rundjärn i efterlivet."http://www.dailymail.co.uk/news/article-1356361/Shame-Britains-Muslim-schools-Secret-filming-shows-pupils-beaten.htmlFilmerna ligger nu ute på YouTube och kan hämtas via PI. De har visats på Channel 4 i England. När får vi se dem i SVT?http://politisktinkorrekt.info/2011/02/15/koranskolor-i-storbritannien-lar-ut-hat-med-vald-och-hot/#more-772522011-02-15 @ 19:52:18
Postat av: Robin Shadowes

Räkna inte bara med fredagsbön i SVT. Man kommer med säkerhet även fira ramadamadingdong varje år i en hel månad så att Svenne Kålrot får islam rejält nerkört i halsen. Säkert kommer även nån "svensk" mohammedan åka till Mecka på hajj så vi blir tvungna att stå ut med det eländet också. Ring till Radiotjänst och säg upp licensen redan imorgon förmiddag. Allt ni behöver säga är att tv:n redan blivit utslängd och det blir uppsagt på stående fot. Finns ingen som helst anledning att betala för vår egen islamisering.

2011-02-15 @ 21:08:45
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Eva-lis Svensson

Hej!

Bara en enkel fråga:

Anser SD att vi ska ha religionsfrihet i Sverige? Eller ska vi inskränka den rätten? Och i förlängningen: vilket sahälle skapar vi då?

2011-02-15 @ 21:09:28
Postat av: Gubben o Gumman

Aw Svensson Hamilton är ju chef för uppfostrings TV och det har hon väl inte blivit inte för inte.Prata om att sluta sej när man bedriver hjärntvätt.Häromdagen analfabetism mest kvinnor.

Svenne skall läras att alfabeter arbetslösa kvinnor

är helt ok,för ut i jobb kommer dom aldrig.Dessa har inte fått gå i skola ,Svenne skall tycka synd om dom och känna stor skuld för hur männen behandlat dom,i deras hemländer under Islam.Igår kunskaps kanalen Islam contra kristendomen.

Där blev det tok knas direkt.Lag muslim "Bob" konverterad engelsman med frun i heltält.Lag Kristendomen :En hjärntvättad kille från bibelbältet i mellan western model Knutby gånger två.Fast eftersom som Sveriges befolkning består av djuk kristna fanatiker som i Knutby eller mellan västern USA är ju detta realististiskt , och god journalistik, helt korrekt.Till Knutby kunde man ju inte fara för då hade till och "Koma-Svenne" hajjatTacka fan för att dom inte vågar släppa fram Svennne Banan lite halv ateist i rutan, eftersom 98% av Sveriges befolkning är lika religiösa som han..Programet borde hetat : Olika typer av hjärntvätt

använder vi i vår hjärntvätt här på SVT 68.

Följer inte dessa Boljeviker en mal så gör ingen det.Massiv påverkan i stort varje dag, man vet att SD är pågång,detta är dom riktigt ful fiskarna.Gubben o Gumman vinkar till Oleg Katja Irina Pjotr

Det gick inte denna gången heller, ni hamnade lik förbannat på en blogg." Asched-Bob" : Det fins inga olika typer av Islam ej några moderata muslimer ,sanolikt bara ett påhitt av röda journalister och högskole Boljeviker.Only in Crazyland.Sparka Ewa Hamilton.

2011-02-15 @ 21:15:18
Postat av: Gubben o Gumman

Eva-lis Svensson : Sverige är Europa etta samt världstvåa i överfallsvåldtäkter.Anser du att vi skall ha kvinnofrid i Sverige.

Skall etnidkt svenska kvinnor ha sin frihet på gator och torg?Invandrarna är krafigt överepresenterde..Gubben o Gumman skriver som privatpersoner.

Utan koppling till Thor-alf alfsson eller SD .

2011-02-15 @ 21:22:35
Postat av: Tjadden

Eva-lis SvenssonDen nuvarande religionsfriheten tär på det svenska samhället och den som är för den fria religionen gör sig också skyldig som medlöpare.

Alltså det är en samvetsfråga som var och en bör ta ställning till, gärna genom en folkomröstning.

2011-02-15 @ 21:30:39
Postat av: Anders

Var det inte Hamiltons släkt som gjorde Aftonbladets bästa löpsedel?

Greve sköt neger!

2011-02-15 @ 21:34:55
Postat av: alf

http://leijon.tv/blog/wp-content/mord.jpgHär är den Anders!

2011-02-15 @ 21:40:03
Postat av: Helene

@Eva-lis Svensson

Svenska skolor får ej längre fira skolavslutningar i kyrkan. En enkel fråga till dig, Eva-lis Svensson: Anser du att vi ska ha religionsfrihet och därmed låta svenska elever fira avslutningar, trots kristna inslag?

2011-02-15 @ 22:52:12
Postat av: Big Smaland

Att det ska vara så jevla svårt för sossarna att inse att deras rösttapp blott och bart beror på deras egna invandringspolitik , en politik som är allt för generös ! Sossarna har gjort mycket gott men när dom började tänka mer på invandrare än på sina pursvenska väljare då har det gått över märket med flera tum !

2011-02-15 @ 23:04:41
Postat av: Magentan

Om religionsfrihet och respekt för religionerFöljande funderingar har jag hämtat från bloggen Klartexten:"Vilken tur att nazismen inte är en religion. Då skulle ju PK-svenskar tvingas visa nazisterna samma respekt som dom visar muslimerna!

Arbetsgivarna skulle fällas av DO ifall dom inte respekterade nazisthälsningen."http://klartexten.wordpress.com/2011/02/14/om-islam-inte-var-en-religion/

2011-02-15 @ 23:13:52
Postat av: J

Mindre härligt att folk försvarar nazismen på bloggen. Återkommer när nivån höjts igen!

2011-02-15 @ 23:22:47
Postat av: Magentan@ J

Hur, var, vem försvarar nazismen menar du???

2011-02-16 @ 00:49:01
Postat av: Magentan

@ J

Jag har väldigt svårt att tänka mig att någons fattningsförmåga skulle vara så dålig, så mitt citat av bloggen "Klarspråkets" klara budskap skulle kunna tydas till det motsatta. Men man vet ju aldrig...Om det alltså händelsevis skulle vara mitt inlägg "J" avser, så är det väl bäst att jag förtydligar citatet (som jag tyder det).Förtydligande: Att DO försvarar en religions dårskaper (t ex att man måste hälsa på ett visst sätt) är lika dumt som att försvara nazismens dårskaper (t ex att man måste hälsa på ett visst sätt).

2011-02-16 @ 01:17:14
Postat av: Gubben o Gumman

J: Take your time

2011-02-16 @ 01:29:54
Postat av: Robin Shadowes

J tolkar Magentans inlägg som Fan läser Bibeln!

2011-02-16 @ 01:47:44
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Putte

@Eva-lis Svensson

Vissa äldre religioner sysslade med människooffer, är det något som Eva-lis Svensson anser ska innefattas i religionsfriheten?

2011-02-16 @ 06:16:41
Postat av: Inge Siandén

@Eva-Lis Svennson.

Med religionsfrihet menas inte att en politisk totalitär världsuppfattning,som står nazismens lära mycket nära,att man med våld- skräck-hat propaganda, få världsherravälde och få denna lära upphöjd till religion i ett enda syfte,att ostört få sprida sin sektlära i moskeer och på så vis lura miljotals snälla människor att denna lära är en religion.

Pursvensken kan man inte lura längre och att sossarna blivit religösa på gamla dar och försvarar en lära,som strider mot allt vad dom predikat för svenska folket i 100 år och i sann PK-anda kalla denna lära för religion det är jämförbart med landsförräderi i pursvenskens ögon.

Likheten mellan islam och nazism klargjorde "Magentan" helt korrekt och skillnaden är att islamisterna var lite smartare än nazisterna då de från början kallade sin lära för religion.

Varken sektläror eller religioner skall ha något poliiskt inflytande på det svenska folket.

Sedan sossarna gav vika för islams inträde på den svenska kristna marken började alla de motsättningar som vi numera läser om varje dag och de PK-styrda medierna mörka så gott dom kan men tacke vare internet har svenska folket fått mer och mer klart för sig att islam är ingen religion.

I samma ögonblick som svenskarna lyckats med att reformera kristendomen innifrån och gjort sig fria att begära sitt utträde och att det inte längre är en synd att ta några danssteg på Långfredagen utan kyrkans bestraffning,kommer det en ny lära upphöjt till religion som är hundra gånger värre och så måste pursvensken börja om igen och gå en runda till mot förtryck och elände.

När det gäller islam,får jag ingen hejd på tangentbordet.

2011-02-16 @ 11:39:19
Postat av: kale

sådana här övergrepp sker ju dagligen i Sverige, medans expo och 68 vänster-kontrollerade fulmedia mörkar samhällsproblemet i Sverige.http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8574894.abär det verkligen rimligt att sverige skall försörja araber som inte vill jobba utan i stället begår brott mot svenska kvinnor. när de sedan vill anmäla så behandlar polisen offren som skit. och polisen är mer rädda för att de skall klassas som främlings-fi-entliga av media.en svensk tjej kan ju inte gå ut med soporna, gå ner i tvättstugan, gå hem från bussen,jogga på kvällen för då riskerar hon att dras in i en bil och gruppvåld-tas av utlänningar, så är det!medans polis och politiker och media bestämt indoktrinerar väljare att det skulle vara svenska männ som begår alla dessa övergrepp. fy-fan vilka folkför-ädare.

2011-02-16 @ 15:07:57
Postat av: Dalkulla

Vad sägs om programmet "Islam för nybörjare" del 1 av 3. Sänds ikväll 16/2 kl 18 på svt2.Som Borlängebo är det väl bäst att man tittar för här har politikerna bestämt att vi ska konvertera till denna fridsamma och kvinnovänliga religion.Snart har vi ett jättelikt moskébygge som granne till vårt lugna villakvarter.Undrar om man kan få svt:s kanaler blockerade för jag har ingen lust att bidra ekonomiskt till vår undergång mer än jag redan tvingas genom skatten.

2011-02-16 @ 15:23:18
Postat av: jesse fransson

om 7 månader kommer Tv att sända fredagsböner från moskeer, då terrortemplet i Göteborg är färdigt kommer de att sända mycket därifrån, Särskilt utvalda "fredliga" möten

2011-02-16 @ 18:07:23
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Robin Shadowes

Dalkulla, det finns enklare metoder än att blockera dem. Ring till Radiotjänst imorgon dag och praktisera taqyyia när du berättar att du har slängt ut dumburken. Licensen kommer bli uppsagd omedelbums och du kan med gott samvete fortsätta titta på tv. Finns ingen som helst anledning att ha dåligt samvete för att blåsa dessa landsförrädare.

2011-02-16 @ 20:27:35
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0