DEBATTARTIKEL GER MER ÄN VALANALYS

Socialdemokraternas valanalys presenterades idag. Jag har inte kunnat läsa eller höra att invandringspolitiken omnämnts med ett enda ord. Nalin Pekgul och Nasim Malik jublar säkert över kriskommissionens arbete.

Därmed kommer antalet väljare som kan tänka sig rösta på socialdemokraterna inte öka, utan snarare minska än mer. Jag var rädd för att kriskommissionen hade vågat ta ett rejält steg framåt. Istället väljer man att ta ett rejält steg till vänster, ett förvånande men kanske inte så oväntat besked.

Idag fick vi vår debattartikel om storregioner publicerad i fyra tidningar
. Barometern, Östran, Västerviks Tidning och Vimmerby Tidning. Barometern blev sura för de inte fått ensamrätt på debattartikeln. Nu hoppas vi också att de två andra tidningarna i länet, Ölandsbladet och Kalmar läns Tidning publicerar debattartikeln.

Jag tror att vår debattartikel ger mer väljare för SD än vad socialdemokraternas valanalys ger för S i Kalmar län.


Kommentarer
Postat av: Nils

Ang S och deras valresultat och valanalys. Om nu invandringspolitiken skulle vara anledningen till det dåliga resultatet, hur kan det då ha gått så bra för M och MP? Frågar du mig så är deras politik varken bättre eller sämre inom området, jo förstås klart sämre i senare fallet.

2011-02-15 @ 23:25:16
Postat av: Lelle

Sossarnas valanalys saknar, precis som du påpekar, något om invandringpolitiken. Detta gör att de fortfarande inte har gjort några framsteg som kan locka fler väljare då resten är gammal skåpmat med ord om förnyelse osv.

Debattartikeln tycker jag var utmärkt. Det är bara ett nytt sätt att skära ned på kostnader och i det långa loppet får inte svensken det den betalar skatt för. Längre till besluten, fler vägar som skattepengen kan ta. Ytterliggare ett sätt att sprida våra skattepengar på ett svårspårbart sätt och ge ut till de som aldrig har eller kommer att betala skatt i Sverige.

2011-02-15 @ 23:56:07
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

"Nils", Mona Sahlins bravader har släckt de brinnande själarna. Hennes agerande att aldrig, aldrig någonsin, aldrig någonstans, aldrig har gjort att ledarmöter hos S röstat mot sina egna förslag! Detta har fortsatt efter resultatet i riksdagen, där S röstat med alliansen i över 90 %

av de åtgärder där de borde valt sina egna förslag.

Alltså den forne socialdemokraten har tappat förtroendet för sitt "skötebarn" och flyttat stödet

till de mer hållbara alternativen. Jag tror hennes agerande har sänkt sitt "fartyg", och bärgningen kommer att ta många, många år, om ens då att finna den riktning som det "Nya Arbetarpartiet" har övertagit! Men så är det ju, man kan inte välja en ledare med så många upptäckta lik i sin garderob. S

har lärt sig, och att "sandlådan" numera är upptagen och alla spadarna har SD tagit hand om...

2011-02-16 @ 01:22:32
Postat av: Martin

Jag har inte läst såssarnas valanalys, men om inte fenomenet med gräsrötter som kapitulerat stödet för sin partiledare, och till potentiella väljare med betänkligheter yttrat "men vi röstar ju på politiken och inte Mona", är med; då är det inte mycket till valanalys.

2011-02-16 @ 02:39:31
Postat av: Rättvis

Idag är det 150 dagar sedan SD vann inträde i riksdagen.Intressant att se hur pressen kommer att förtiga eller vinkla om detta.

2011-02-16 @ 05:51:41
Postat av: Nils Dacke

I Riksdagen i dagUtrikespolitisk debatt där det så kallade "enfrågepartiet" Sverigedemokraterna fortsätter att ställa besvärliga frågorFinns på Riksdagens webbsändning från 09.00

Eller i Statstelevisionen SVT Forum

Postat av: Tjadden

Förklaringen på Sossarnas valnederlag och i opinionsmätningar är Nagil Pekul alla utspel.

Så här ligger det nog till, att svenskar sins emellan kritiserar varandra det är fullt acceptabelt!

Men när utlänningar skitenerar svenskar är måttet rågat! Då blir reaktionerna därefter.

När det gäller valet så är det självklart Lars Ohly som är hemskon och lika självklart Mona Sahlin, även om jag personligen tycker lika illa om Maria Vetterstrand så är dessa personer inte populära tillsammans hos den breda massan.

Och dessa gamla gråsossar fick nog en smärre schock när sossarna skulle gå i lag med Kommunisterna i V och Mp och inte bara dem utan sossar över huvud taget, så det blev bara invandrarna kvar som röstade på sossarna och på den vägen är det.

2011-02-16 @ 08:34:22
Postat av: Anonym

Hon fick uppleva arabisk kultur:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8574894.ab

2011-02-16 @ 08:46:24
Postat av: Tjadden

Ett apropå som fodrar sin diskussion och det är om att invandrare röstar på Sd.

Så här resonerade vi, några kompisar och jag, om svenskar märker att Sd får en massa sympati av invandrare, så lär de nog undra över om Sd kör med falsk flagg.

Det här kan man inte ta med en klackspark, för faran finns för att Sd ska ses som ett i högen av invandrarpartier i riksdagen och på det sättet lär Sd inte någonsin komma över 10 % i något riksdagsval framöver?

Faktiskt så sticker det i ögonen på sanna nationalister att invandrare sympatiserar med Sd av två skäl, invandrare som kom till Sverige för över trettio år sedan märker utav att de har fått det sämre och den andra kategorin främst kristna syrianer som röstar på Sd i förhoppningen om att partiet ser till att få bort alla muslimer ut ur Sverige.

Att få"bort muslimerna går inte med mindre än att fler nationella partier kommer in i riksdagen allternativt att de slår ihop sig med Sd, men det sistnämnda går inte på grund av Sd hat mot t.ex ND som många anser vara svikare" (om det här tvistar de lärda) jag känner många nationalister i båda lägren som inte vill något hellre än att partierna har ett samarbete eller att de slår ihop sig och bildar ett enhetligt starkt nationellt parti.

Personligen ser jag det som en hemsko att vi föraktar andra nationella partier och vår trovärdighet är satt på spel, det händer att Sd blir ifrågasatt som ett äkta nationellt parti och det måste fler än jag fått höra, även av folk i vårt eget led eller hur, som har samma funderingar som jag?

2011-02-16 @ 09:12:16
Postat av: Anonym

I SVT68 sitter just nu invandraren Grimaldi och berättar hur han lyckats i Sverige, hur duktig han är sålde tidningar jobbade på macken.Första frågan :Hur var det att komma ,till ett nytt land som invandrare,här var det väl meningen att rasism och kränkning skulle komma,så blev det inte.Sorry Oleg Pjotr Irina Katja ,kan inte vinna alltid,även om manegen är krattad.Han har minsann blivit stenrik som entreprenör.

Vi närmar oss här centerns recept om välfärdens kärna dom nya entreprenörena.Budskapet är titta vad duktig våra invandrarna är.

Det här är landets räddning pensioner osv.En normal dag på folkuppfostringsinstitutet SVT68

Sparka Eva "Gamlington".Ang Egypten så är det normalt att ge sej på damerna på bussar drar man fram dolmen och drar ett par drag för damerna.

Mannen tar ut sin ilska/besvikelse på kvinnorna.Tänk om dom satt på den manlige reportern som råkade illa ut förrut,eller ett gangbang på någon manlig Expressen reporter, så kunde Mattsons tröstat på heltid i 4 månader.Källa PI.Vi skulle ordna ett busskort i Egypten till Gudrub Nona "Ruwabaida" mfl,så kunde dom åka runt och glo,och räkna flugor på heltid.Innan jul är Egypten ett nytt Iran med shia bahia lagar,på heltid.Upphetsade SVT68 Boljeviker skrker revoulution.

Det bruka ju bli lyckat där militären tar över tjenare Bettan.

2011-02-16 @ 09:17:05
Postat av: Gubben o Gumman

Undrar vem som skrivit inlägget ovan?

2011-02-16 @ 09:18:20
Postat av: allemand

Ett mycket bra inlägg av vad PK-media kallar ett enfrågeparti. Nu kanske SD kommer att kallas tvåfrågeparti? ;-)

2011-02-16 @ 10:20:33
Postat av: AWSvensson

En Grimaldi gör ingen sommar, det vore konstigt om man inte bland en miljon invandrare kunde hitta någon som blivit framgångsrik, det som förvånar är att denne Grimaldi tidigare figurerat i rollen som "välståndet kommer utifrån". Om detta beror på lathet från mediernas sida eller svårigheten att finna liknande exempel, eller möjligen en kombination av båda.Grimaldi invandrade från Italien till Västerås, Sverige med sina föräldrar i början av 1950-talet och är väl inte representativ för de senaste 20 årens musliminvandring.

2011-02-16 @ 11:08:38
Postat av: radiolyssnare

Sällström, Sällström där i riksdagens talarstol, vad du säger är bra, till och med roligt, som ditt goda råd till Urban Ahlin beträffande dennes bröd- och korvutdelning i Tunis - men hur du säger det är åt helvete. Du måste träna ARTIKULERING. Ni 19+1 tappra riddare i dårhuset på Helgeandsholmen, skaffa er en egen logoped - eller fyll gapet med kiselstenar och gå ut i skogen och träna INNAN. Visst ligger förrädare och företrädare tungvrickande nära varandra!

2011-02-16 @ 11:09:48
Postat av: AWSvensson

Att man i det socialdemokratiska partiet förundras över att S bara lockar var femte av dem som jobbar, men desto fler arbetslösa och sjukskrivna är de nog ensamma om. Har man gått till val på ökade bidrag och fler arbetsbefriade så får man de väljare som appelleras av detta budskap. Sverige måste för att vara i harmoni med övriga Europa göra en hel del förändringar, dit hör skattepolitiken och asylhanteringen. Ökade skatter och fler bidragstagare var inte det som den svenske skattebetalaren lade sin röst på så fortsätter socialdemokraterna på den banan så har vi en accelererande halveringstid i väljarstöd för detta parti. Sverigedemokraterna har ökat med 50% i väljarstöd medan socialdemokraterna minskat, detta borde mana till eftertanke.

2011-02-16 @ 11:54:51
Postat av: Micael Foghagen Politisk sekreterare (SD) Kalmar Län

>radiolyssnareI den bästa av världar är alla våra förtroendevalda med klar och tydlig stämma verbala retorikgenier, men det viktigaste är ändå budskapet/innehållet.Tror du håller med, ge dem en ärlig chans att komma in i arbetet som måste vara otroligt pressande att utföra. Direktsändning i radio och TV, medialt massuppbåd som älskar leta fel hit och dit.Kan inte vara helt lätt minst sagt....Så låt oss stötta -i mina ögon hjältar- istället för gnälla om logopeder... det kommer arta sig vad tiden lider ändå.vänligen Micael

2011-02-16 @ 12:03:31
Postat av: LN

Mer moral i politiken - barnens väl framför allt!

I Kalmarområdet finns det två boenden för ensamkommande flyktingbarn, ett för de nyanlända och ett för de som fått PUT. Dessa boenden har fått mycket beröm för sitt gedigna arbete. Resurserna strömmar till i en aldrig sinande flod. Varje barn kostar ca 1.900 kr per dygn; för bara det ena av hemmen ligger budgeten på sisådär 6 miljoner kr. Solidariteten saknar gränser. Staten betalar. Förlåt - vem är staten? Denna bloggs klarsynte hovnarr GoG skulle kanske svara: staten är alla skattepröjsande "Koma-Svennar".De ensamma barnen, som sägs vara mellan 15-17 år, ringde under 2008 hem till sina döda och fängslade föräldrar och anhöriga till en kostnad av mer än 130.000 kr. I Barometern från november 2009 http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/tonaring-ringde-for-93-000-kronor(1621752).gm

omtalas en tonåring, som på ett halvår ringde till Syrien, Saudiarabien och Somalia för 93.000 kr. Och telefonikostnaderna bara skenar - snart ägnas kommunens hela sociala verksamhet dessa telefonerande små rara barn. Om man läste Barometerns löpsedel härförleden, kunde man se att brottslighet av våldskaraktär börjar bli väldigt vanlig i Kalmar. Finns det ett samband - en så kallad orsak-verkan-relation?På plats efter plats i hela Nya Sverige introduceras denna barnvänliga cirkusverksamhet. De 'ensamkommande barnen' har blivit en betydelsefull filial till det invandringsindustriella komplexet, som helt i överensstämmelse med maktelitens intentioner föranleder upp-ploppandet av nya entreprenörskap och ett tillskapande av nya fräscha jobb för stora, tidigare arbetslösa befolkningsgrupper. Spännande och engagerande verksamhetsutökning sker följdriktigt också inom allt fler samhällsområden: kommunal service, juridiska ombud, utbildningsväsende, sjukvård, tolkar, gode män, terapeuter, psykiatri, traumaenheter, polis och brottsutredning, domstolsväsende osv. Och batikhäxorna jublar, de har fått ett betalt hobbyarbete och en titel också: enhetschef. Snart kommer det att råda arbetskraftsbrist i Nya Sverige.

Postat av: Stefan A

Vänsterpartisten i debatten gör iaf. skäl för wikileak-namnet "en medelstor hund(i det här fallet en mycket liten), med en stor hunds attityd," och tänker frälsa all världens kvinnor, kanske man kunde begära lite mera realism från talarstolen i riksdagen,och om vi på svenskt vis skulle försöka "rädda" all världens kvinnor,skulle det bli som så, att till en törstande befolkning skulle vi inte skicka brunsborrare, utan genustekniker som skulle lära männen att bära vattenkrukan på huvudet, sossen då "baltikums hjälte" som han ville framstå som,sossarna gjorde inget för baltikum på 40 år, annat än baltutlämningen, och det är knappast något att vara stolt över...........

2011-02-16 @ 12:28:43
Postat av: Kalle

Signaturen Radiolyssnare har alldeles rätt. SD behöver en logoped och någon som lär ut mikrofonteknik. Nu försvinner ofta slutklämmen i meningarna och anförandena i ett otydligt mummel, tyvärr.Dessutom måste jag påpeka att Ochsåvidare verkar ha blivit ett modeord vid SD riksdagsanföranden. Vaddå ochsåvidare. Vi som är trogna SD:are vet vad som döljs i ordet O.S.V. men svensson vetinte vad som menas. Ni får tala ut i riksdagen och behöver inte använda ocsåvidare. Det är i slutänden den ovetande svensson och riksdagsmännen som behöver undervisas i SD politiken. Inte andra SD:are.Vi anmärker på det som vi uppfattar som problemen. Om vi inte påtalar som vi uppfattar fel som kan rättas till. Vem skall då göra det??? Skall vi gå vidare utan att påtala fel och brister??? Skall våra sverige demokratiska riksdagshjältar sväva i okunnighet om vad de behöver tänka på för att förbättra sina anföranden från riksdagens talarstol till hela svenska folket???2011-02-16 @ 13:11:59
Postat av: radiolyssnare

Micael Foghagen, vi lever inte i den bästa av världar - vi lever i ett land vars befolkning i stor utsträckning (50-60%?) är mer eller mindre komatös, dvs består av poitiska sömngångare, dito dagdrömmare, dito ignoranter och dito idioter.Dessa måste väckas.

Det KAN KANSKE ske genom främst retorik - inte PRIMÄRT genom sakskäl. Det gäller först att skapa LYSSNARE.Sluta ursäkta toppgarnityret in absurdum!

Kan problemet avhjälpas med hjälp av en logoped - skaffa en sådan!

Det mumlande och snubblande framförandet VÄCKER inga sämngångare, väcker inget intresse.

Blir inte ens omnämnt i SR EKOTS kommentar.Tänk på Nigel Farage - han kan nästan väcka de döda - tyvärr är inte alltid hans budskap kongenialt med hans sätt att framföra det.Tiden lider!

2011-02-16 @ 13:39:57
Postat av: allemand

@Kalle, relevant kritik är bra, den får inte tas personligt, utan något som bör åtgärdas snarast. Alla som använder mikrofon i sitt dagliga arbete bör gå en kurs om hur man talar i en mikrofon.Har själv gått en kurs och det var mycket enkla tips som förbättrar hörbarheten.

2011-02-16 @ 13:48:12
Postat av: Marcus

Det är så skrämmande. Jag förstår fortfarande inte varför SD kom in i riksdagen. Det stort snedsteg, och sedan alla korkade idéer om att Sverige ska bevaras svenskt och hej och hå. Sverige kommer alltid förbli ett öppet land, med religionsfrihet b la. Vi behöver den mångkulturella befolkningen. Och hur många i SD har inte släktingar som har andra religioner?Solidariet är ordet, för mig iaf!

2011-02-16 @ 14:00:26
URL: http://tokigamasen.blogg.se/
Postat av: Martina

Fin blogg!Fortsätt och vara med och tävla i dagens blogg, du har alltid en chans!

http://martinasalvadors.blogg.se/2011/february/dagens-blogg.html

2011-02-16 @ 14:13:26
URL: http://martinasalvadors.blogg.se/
Postat av: Skånepåg

Ännu ett meningslöst och kostnadskrävande PK-idiotprojekt i tiden!

Postat av: AWSvensson

Dessa omnämnda sömngångare väcks inte för att man är vältalig i riksdagen. Det enda som kan väcka dem är om de i sin omedelbara närhet får känna av det mångkulturella haveriet i termen av pengar. Äldre som får klart för sig att deras uppoffrande arbete inte generera mer pension än nyanlända med äldreförsöjningstöd.

När man hos tandläkaren får klart för sig att den mångkulturelle personen i väntrummet har i princip fri tandvård, samtidigt som man själv fått sälja bilen för att klara räkningen. Detta är exempel på när folk får upp ögonen , i det läget är de mottagliga för det politiska budskap som leder Sverigedemokraterna framåt i väljarstöd.

Marcus , ska man provocera så ska man göra det med finess.

2011-02-16 @ 14:23:52
Postat av: Lars-Inge

@ Marcus"Jag förstår fortfarande inte varför SD kom in i riksdagen."Av det lilla du skriver framgår med all tydlighet, att det inte är speciellt mycket som du förstår av vad som nu händer i Sverige och varför folk i ett demokratiskt val har "rättighet" att rösta på vilket parti man vill och även då på SD.

2011-02-16 @ 14:27:42
Postat av: AWSvensson

Bästa sättet att få folk att passa tider är att debitera för den tid man slarvat bort.Återigen , ett språk som är internationellt och lättbegripligt. Ett gammalt ordspråk, Det finns inget man ska vara så rädd om som andras tid.

2011-02-16 @ 14:29:02
Postat av: Tomas

För att citera Thoralf! Vet inte om man ska skratta eller gråta.

Postat av: MatsBern

OT:

SDs hemsida med medföljande twitter har blivit betydligt intressantare då det många gånger finns intressanta länkar som twittrarna lägger ut.Även riksdagsbloggen börjar röra på sig.

Tack för det.

2011-02-16 @ 14:48:35
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: Martina2

@ solidariske Marcus,Vem på bilden är du?http://tinyurl.com/borlangebor

2011-02-16 @ 14:54:21
Postat av: germund

Så motarbetas sympatier för SD

Det här är något vi måste göra, säger Barbro Knutsson på Mörbylånga kommun. Men det är mycket arbete. Nu ska vi försöka få till en toleransresa. Hon ska formulera en ansökan om totalt 600 000 kronor till projektet. En resa till Bosnien för niondeklassarna skall anordnas. En batikhäxas dröm.

Postat av: Inge Sandén

@Kalle

Känns nästan som om du syftar på,att några på denna blogg blivit kallade för "stödtrupper" när de vänt sig mot att våra "riksdagshjältar"ständigt utsätts för kritik och mera sällan strör någon ros.

Den ena orsaken är att våra motståndare kan uppfatta att vi i SD har stora inre motsättningar,nät kritiken urartar på något konstigt sätt.

Klart det skall framföras kritik vars syfte är att något skall bli bättre.

Du inleder ju själv på ett utomordentligt sätt din fråga om kritik.Skall våra "Sverigedemokratiska riksdagshjältar"

sväva i okunnighet o.s.v.(vågade skriva o.s.v.då jag förstod att det var OK mellan SD:are)

En sådan inledning inger respekt hos våra motståndare.

Jag har varit på vippen att ställa frågan till dom hårdaste kritikerna.

Är du medlem i SD?

Röstar du på SD?

Tänk på att våra motståndare slickar sig om munnen,om det kan randas inre motstånd och splittring.

Det finns ju några skolexempel på avhoppade SD:are som i sin bitterhet över att någon åsikt eller förslag inte beaktats nu istället ägnar all sin kraft på att svärta ner SD.

När jag var med i NY Demokrati led jag helvets kval när den obildade Bert Karlsson började med kritik av Ian,som var orättvis.

Detta var början till Nydemokratis sönderfall.

Jag tycker att kritik av våra "riksdagshjältar" alltid skall vara sådan att den uppfattas av våra egna och motståndare,att det är av sympati till partiet man vill framföra kritiken så att den i sin tur leder till förbättring.

2011-02-16 @ 15:21:46
Postat av: AWSvensson

Inge Sandén , som jag minns det så agerade Bert Karlsson frifräsare, han kunde vakna en morgon med nya som han tyckte friska idéer som han spelade ut under dagen. Idéer som inte hade något med Ny Demokratis program att göra. Media var inte sena att haka på detta utspel genom att konfrontera Ian Wachtmeister med detta . Att han tröttnade och avgick var förklarligt, att detta bidrog till partiets undergäng var mindre förvånande då partiet stod och föll med Ian.Man kan ha olika åsikter ,märker man att man gjort en felbedömning, partiet motsvarade inte vad man tänkt sig så är det helt Ok att lämna, men att i bitterhet bete sig som en barnunge köper jag inte.

2011-02-16 @ 15:36:20
Postat av: Ronny

Lyssnar på Radio Kronoberg, och blir lätt överraskad då det handlar om att "ragga" holländare till Sverige. Men som vanligt så talar svensk PKmedia inte om den primära orsaken till holländarnas flykt. Finns en uppsjö med artiklar om holländarnas rädsla för islams framfart, och som är den stora orsaken för dom att lämna landet. Men som vanligt, svensk media, håller tyst om detta och hittar en massa andra obetydliga orsaker. "Intet nytt under solen"......

2011-02-16 @ 16:47:00
Postat av: PK

För den objektive är det alldeles uppenbart att om man extrapolerar utvecklingen kommer SD äta upp S. S reaktion på detta verkar snarast vara att rulla in sig i marinad och hoppa upp på grillen...

2011-02-16 @ 17:45:19
Postat av: Magentan

Att anlita logoped för SD:s riksdagshjältar är väl att ta i, eftersom ingen av dem har några medicinska talfel eller röststörningar. Däremot är jag säker på att en LOGONOM skulle kunna hjälpa dem att bli riktigt bra när det gäller muntliga framställningar.Givetvis behövs också en kurs i mikrofonteknik. Konstigt att ingen sådan automatiskt ingår i riksdagens introduktioner för nya "medarbetare".

2011-02-16 @ 17:45:57
Postat av: Skånepåg

@ Magentan"Utveckla din röst, gör dig hörd och bli en bättre talare.

Anlita en logonom - röstpedagoger med fokus på framförandet."Några lektioner i detta ämne hade säkert varit en tillgång för de ledamöter, som behöver förbättra sitt agerande i talarstolen. Verkar enligt bifogade länk inte vara någon brist, så detta borde vara lätt att genomföra.

2011-02-16 @ 18:01:21
URL: http://www.logonom.se/index2.asp
Postat av: Barometern

http://ahonen.bloggsida.se/politik/logn-forbannad-logn-och-statistik

2011-02-16 @ 19:30:10
Postat av: radiolyssnare

Magentan, förstå andemeningen, strid inte om ord!Förresten, är detta du?http://tinyurl.com/pursvenskPS i andemening är det en annan ande än i andefattig!

2011-02-16 @ 19:48:19
Postat av: Skånepåg

@ radiolyssnarenOch vad är det för kongenialt mellan bilden på frimärket och vad pseudonymen Magentan skriver? För att han påpekar att man lämpligen bör använda ett ord med rätt betydelse i sammanhanget och att du känner dig trampad på tårna?Det är väl i så fall större samband mellan de som Gumman & Gubben kallar för Svennebanan och de som du kallar för komatösa. Alltså motsatsen till både vad Magentan och jag själv har för åsikter!Och förresten någon påpekade att vad Marko Ahonen skriver så skall man hoppa över det, eftersom det som gäller för honom är att tjata fotboll, blåsa glas och något annat. Något annat begriper han sig tydligen inte på. Så bry er inte om innehållet i länken från pseudonymen Barometern, den är bare "hitte på"!P.S. Förresten kan man få ett bra radiolyssningstips när jag förhoppningsvis "ändå har dig på tråden"?

2011-02-16 @ 20:50:54
Postat av: Tjadden

Jag tycker nog att Kalle har rätt i sitt påstående av vårt folk behöver trimma upp sin artikulerng, vem lyssnar på en mumlare? inte jag i alla fall. Vem har inte hört Björn Söder som lägger in ett ett skorrande nästan mellan varje mening, sådant tolkar folk till att han är osäker på vad han ska säga.

Olof Palme var en mästare på att nyansera vårt språk och det fick även politiska motståndare att beundra honom, alltså de blev trollbundna av hans talteknik.

2011-02-16 @ 21:04:28
Postat av: Gubben o Gumman

"Barometern" Medge att det är kul när "Ahonannen"

skriver :En anghängare ville låsa in mej till och med"Det var inte kul alls.Jag ble omed att åka hem till Finland (detta glömde jag), för att göra Finland mera mångkulturellt

Sverige fullsatt,varför inte lite vinstlotts lebenraum i Finland."Thor-alfs "anhängare" anhängare och anhängare lite

supportande till en riksdags man sombehandlas illa av i stort sett hela pressen,den socilistiska pressen."Die dumpfkopfen"

2011-02-16 @ 22:56:07
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Märkligt att en fd militär behöver en "trutförlängare"! Sådana dumheter använder bara fruntimmer! Eller har jag fel, jag som också är en fd militär?

2011-02-17 @ 00:48:30
Postat av: DDR

Självklart är "Solidaritet" "Marcus" visa...det brukar vara så med socialister, lätt att bränna andras pengar och bestämma vad andra ska göra.

2011-02-17 @ 06:56:05
Postat av: Erik E

Rädd för? Är inte största hotet mot sd:s vågmästarställning nästa val att s krymper snarare än att det växer?Dessutom är det väl bra för Sverige om de söker en mer verklighetsbaserad politik.Slutligen, en ökad höger-vänster-konflikt kan enligt statsvetare missgynna partier som sd. Sd kommer förstås att växa hursomhelst, men det är ju trevligt att växa mer.

2011-02-20 @ 11:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0