8,5 PROCENT FÖR SD

Så kom då äntligen en opinionsundersökning som gav Sverigedemokraterna över 8 procent. Det har aldrig varit frågan om utan när detta skulle ske. Se artikel Aftonbladet.

Frågan är hur stor medial uppmärksamhet denna undersökning från United Minds får?  Det troliga är att pk-media endast väljer att fokusera på förändringarna för S och M och i förbigående nämner SD. Att opinionen svänger till SD:s fördel får jag mer eller mindre dagligen flera bekräftelser på. Det är många som tackar mig för vårt jobb i riksdagen och inte minst för att jag driver bloggen.

En sak som aldrig omnämns i media är att Mona Sahlin ständigt och jämnt är frånvarande från voteringarna i riksdagen. Jag har kollat de voteringsdagar som varit sedan den 16 december och Mona Sahlin har varit frånvarande från samtliga voteringar om jag inte missat någon dag. Till och med vid tillfällen då oppositionen fällt regeringen i riksdagens voteringar har Mona Sahlin varit frånvarande. Ganska märkligt när man tydligen har sin bostad i Nacka.

Att media inte fått upp ögonen för detta röstskolkande som tydlige är satt i system är anmärkningsvärt. Om en Sverigedemokrat saknas vid ett utskottsmöte har det blivit rubriker i media.

Nedanstående är ett exempel från voteringen om Öresundsbroavgifterna där regeringen åkte på ett bakslag då SD, S, V och MP gick ihop och stoppade avgiftshöjningarna.Det verkar som Mona Sahlin redan i praktiken avgått som partiledare för socialdemokraterna och då är det kanske inte så underligt att man faller som en sten i opinionen samtidigt som det inte finns någon given kandidat att ta över ledarskapet.

Att Sverigedemokraterna plockat en och annan röst från socialdemokraterna är nog ingen överdrift!

Läs artikel i Skånskan.

Uppenbarligen har det gått upp för en del socialdemokrater varför det går så illa. Men det kommer att dröja länge innan man vågar ta tag i problemet och börja ställa krav. Än så länge viner partipiskan hårt om någon skulle säga något ofördelaktigt om invandrare och mångkultur.

Det skall verkligen bli intressant att se vad socialdemokraternas valkommission kommit fram till för analys och slutresultat. Vågar man lyfta på detta tabubelagda ämne?
Kommentarer
Postat av: allemand

Grattis, men somna inte om och tro att det fortsätter utan information till allmänheten.

2011-02-14 @ 12:02:23
Postat av: Hulda

Nu är Socialdemokraterna på väg utför! Som ett roderlöst skepp i storm vinglar partiet. Men även med en ny rorsman surrad på plats kommer raset att fortsätta.

Snart är de nere på de procenttal som verkligen visar deras stöd.

Många LO-medlemmar har genom åren känt sig "tvugna" att rösta på (S). Där hade säkert kollektivanslutningen sin påverkan. Den är som tur är borttagen men mångmiljonbelopp av medlemmarnas pengar konfiskeras årligen även idag till sossarnas partikassa.....

SD har nu enligt denna mätning 8,5% och det innebär en rejäl ökning. Men några flera skandaler tror inte jag partiet klarar av. (WP.....)

Så kämpa vidare som om det blåser motvind!! Det fins mycket dumhet i vårt land att kämpa emot!!

2011-02-14 @ 12:45:19
Postat av: robban

hon är väl den som har haft störst frånvaro från voteringar hela tiden, var väl 80+ % förra året.

2011-02-14 @ 13:06:17
Postat av: Måns

SD är enligt opinionsundersökningen lika stora som centern och kd tillsammans.Och det här är naturligtvis bara början! För när väljarna inser att de två blocken för ungefär samma politik så kommer tillströmningen till SD att explodera.

Nu kan Reinfeldt kråma sig och låtsas att han för en annan politik än (s). - Men man kan inte lura väljarna hur länge som helst!

2011-02-14 @ 13:44:29
Postat av: Ronny

Grattis SD och Thoralf. Läser på AB om den nya valundersökningen från UnitedMinds, och som vanligt så är kommentarerna från allmogen till 95% positiva till SD och deras ökning. Lovar gott!! Speciellt William Petzäll får, som jag också tycker, medkännande och positiv kritik.

2011-02-14 @ 14:05:40
Postat av: riffi

Som sagt; vi är en tredjedel så stora som S och större än Fp. Vi är nu 500 000 och på väg uppåt.

2011-02-14 @ 14:10:26
Postat av: Tjelvar

REDOVISA FAKTA OM OCH OM IGENDet viktiga med representationen i riksdagen är inte att få igenom egna förslag. Inte ens partier med 20 % stöd i valet kan räkna med det särskilt ofta.SD bör inrikta sin insats på att redovisa fakta med typiska fall och med statistik. SAMT att begära fram statistik, då sådan fordras för att kunna föra ett intelligent resonemang, ex.vis avseende andra generationens andel i interner på fängelserna.Då är det också viktigt att skilja på kineser och vietnameser respektive marockaner och somalier. Hur skall myndigheterna annars kunna rikta insatser dit de mest behövs ?Ju mer fakta som kommer fram, desto mer blir alla partier tvungna att göra något åt dem. Det behöver inte vara SD:s egna förslag. Det blir den viktigaste och bestående effekten av SD:s intåg i riksdagen.Samt ständigt påpeka hoten mot vår yttrandefrihet. Varje religion och dess tolkningar måste kunna diskuteras och kritiseras utan restriktioner. Fakta kan aldrig få undertryckas med hänvisning till hatlagstiftningen eller anföras som kränkning.2011-02-14 @ 14:13:39
Postat av: Gubben o Gumman

"Hurra hurra is a sunny sunny day"Ni missade väl inte Oleg Nadja Igor och Dashas

folkuppfostringsprogram om analfabeterna .Mest kvinnor som ej fått gå i skolan.

Då stannade väl männen hemma när kvinnorna åkte till Sverige,med bidragssnabeln?"If it look as shit, smells as shit, walks as shit

is probably a socialdemkrat"Citat Winston Blurphill"

2011-02-14 @ 14:30:44
Postat av: Skånepåg

Sossarna i Malmö börjar minst sagt att bli lite oroliga för sin framtid.

Postat av: AWSvensson

"– Bus, bränder och gängmentalitet. Folk blir förbannade och säger "gör något åt det".

Anders Ardmar tror att många känner att de inte får respons hos sina gamla politiska företrädare.

– Då vänder man sig till andra krafter som flirtar med sådana värderingar. Det gör mig orolig."Här erkänner man problemen, vilket är en bit på väg, när då något annat parti , i det här fallet Sverigedemokraterna, inte nöjer sig med att erkänna utan vill ta i tur med problemen , då blir detta ytterligare ett problem för dessa socialdemokrater.

Hur man än vänder och vrider så har man från sossarnas sida en gång för alla satt sin trovärdighet på spel, all in, och förlorat.

2011-02-14 @ 14:48:41
Postat av: Nils Dacke

Varför är det så många som hatar Fru SahlinOch varför är det Sveruigedemokraternas fel att det finns för lite folk på SäpoOch frågan som inge ställer.Vad är det i samhället som gör att det behövs allt mera säkerhetsfolk, är det kanske för att SD ökat så mycket

Postat av: MatsBern

Som sagt var,SD är uppe i 10% innan året är slut.Omvalet i Örebro och Västra Götaland kommer att bli otroligt intressant.

OT:”Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna”.

Krav på genomlysning av svensk invandringspolitik: Den politiska korrektheten ligger som giftgas över debattklimatet i asyl- och flyktingfrågor. Drygt en miljon utländska medborgare har under ett kvarts sekel beviljats uppehållstillstånd i Sverige. Av dessa är hela nio av tio varken klassade som flyktingar eller som skyddsbehövande. Det är alltså en lögn att Sveriges mottagande av utlänningar främst värnar om de mest utsatta flyktingarna. Men detta förtigs av såväl politiker som massmedier. Inte minst journalisterna har svikit sitt ansvar. I stället har vi fått en nationell mörkläggning av ideologiska skäl i allt som rör invandrar-, asyl- och flyktingfrågor. Nu borde regeringen genast utreda hur mycket de människor som kommit hit kostar i offentliga utgifter och tillför i skatteintäkter. Att ett samhälle faller sönder på grund av en alltför stor invandring gagnar ingen. Det skriver Gunnar Sandelin, journalist, socionom och tidigare pressombudsman på Bris.

http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna

2011-02-14 @ 15:28:31
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/
Postat av: besviken

...förblir besviken, men tackar för att du svarar, Thoralf - tackar dock inte för ditt innehållslösa svar, som är ett utslag av det maktspråk som egouppblåsta och okunniga besservissrar brukar tillgripa i brist på något bättre. Jag kan ju kontra med att som en liten Brynolf (GoG) undra om SD varje år till 2014, således 2011, 2012 och 2013, avser till gagn för självkänslan att presentera och samfällt rösta på en egen liten budget, för att därigenom frånhända sig ev möjlighet att vara tunga på vågen?

2011-02-14 @ 15:33:34
Postat av: Citronen

Observera också Sentios mätning nyligen; av någon anledning vägrades den publicering. För bra siffror för SD?

Sentio är ett av de institut som brukar ha högst värden för SD.2011-02-08 Sentio, januari: mätning gjord men ej publicerad

www.status.st

2011-02-14 @ 16:41:50
Postat av: Storsvensken

Min nattsömn störs inte av dessa siffror.

2011-02-14 @ 16:44:59
Postat av: Måns

Rättelse; SD är enligt opinionsundersökningen NÄSTAN lika stora som centern och kd tillsammans

2011-02-14 @ 17:00:30
Postat av: Måns

Rättelse; SD är enligt opinionsundersökningen NÄSTAN lika stora som centern och kd tillsammansSD:s starkt växande popularitet hotar beklagligtvis att krympa eller till och med utplåna många av gammelpartierna.Expressen, en politiserad skandal- och skvallertidning, är nu så desperat över SD:s framgångar att den gjort en höna av en fjäder.

Ja hur lögnaktig kan en kvällstidning bli?Och naturligtvis tiger expressen om SD:s väldiga framgångar i opinionen.

Så beter sig alltså det fria ordet. Skrämmande. Och tänk hur expressen i sin dagliga gärning begår våldtäkt mot allt vad liberal idétradition heter.

2011-02-14 @ 17:25:43
Postat av: Tjadden

Jag undrar över om skåningar skiljer sig markant ifrån de övriga befolkningen när det gäller politiska åsikter, jag kan ofta läsa en artikel kommentar eller inlägg på någon websida och innan jag läst färdigt så slår mig tanken, det är en skåning som har skrivit det här och mycket riktigt så får jag rätt i min fundering.

Det här är ett mysterium som bådar en förklaring på, är skåningar mer danskar än svenskar?

Detta sagt för att ifrån Skåne kommer ett annorlunda politiskt resonemang än i övriga Sverige eller är skåningarna mer politiskt medvetna och därför för de sitt resonemang därefter?

2011-02-14 @ 17:53:55
Postat av: Tjadden

allemandVet du varför Ian Wactmeister la ned sin bloggsida?

2011-02-14 @ 18:16:26
Postat av: Micael Foghagen Politisk sekreterare (SD) Kalmar Län

Valanalysen av sossarna i Malmö - där de backat rejält under lång tid- gick mer eller mindre ut på att budskapet inte hade gått fram.Min enkla analys är att den gjorde det...

2011-02-14 @ 18:19:33
Postat av: Tjadden

Hej, ThoralfÄr det bara du och Sd som reagerar på Mona Sahlins röstskolk och finns det inga regler i riksdagen som ger henne en reprimand för detta tilltag?

2011-02-14 @ 18:19:58
Postat av: Tony Ingman

Nästa milstolpe för SD är att köra om Milötalibanerna, och sen ta sig an sossarna, men det

kan ju också gå fort eftersom man möts från varsitt

håll.

2011-02-14 @ 18:53:42
Postat av: Robin Shadowes

Tjadden, svenskar kallar oss för halv-danskar medan danskar kallar oss för asiater. För dem börjar Asien på andra sidan bron. Svenskar tycker att vi pratar med varm gröt i munnen och danskar tycker att rikssvenska är lättare att förstå en skånska. M a o kan du se att vi är varken svenskar eller danskar utan snarare klämda mellan båda länderna. Det bästa vore därför om vi fick självständighet och då syftar jag på skånsk självständighet och inte något skånskt kalifat. Eftersom varken svenskar eller danskar är överdrivet förtjusta i oss så vore det ett rimligt krav att vi får suveränitet. Personligen har jag alltid känt mig som skåning i första hand. Svensk har i bästa fall enbart kommit på andraplats.

2011-02-14 @ 20:00:20
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Dannie

Williams snesteg påverkade alltså inte alls stödet till SD negativt. Bra.

2011-02-14 @ 21:39:45
URL: http://missionxp.webblogg.se/
Postat av: kale

7 klövern finns bara för att fulmedia indoktrinerad väljare. när folk får saklig och opartisk info så kommer Sd få 60-80 procent av väljarnas röster.

de 20 procent som inte vill rösta på Sd består av expofolket,68 vänstern, 7 klöver folket mm. men troligtvis så tycker de som de gör, för att de har sitt levebröd från EU´s 7 klöver direktiv. skulle pengaflödet stoppas skulle de tycka med egen vilja och garanterat välja SD.exempel: 7 klöverns kreatur skulle nog inte vilja äta dioxin, galna kosjuka kött. men de vill att andra skall äta det. varför importerar då sverige detta matfusk. ja svaret är väl feghet i kombination med mutor.hoppas SD kan styra upp jordbrukspolitiken, som det är nu kommer marioneten eskilsson inte göra ett dugg. medans svenskarna äter ihjäl sig på cancerframkallande föda från EU,brasilien,asien:http://na.se/nyheter/hallsberg/1.1098584-tyska-flasket-tog-knacken-pa-odensvi

2011-02-14 @ 21:42:04
Postat av: Gubben o Gumman

Allemand :Det lite tid alla är lika förbannade som du,på 7-klöverns clowner.Försök och ta det lite lungt SD :s "storhetstid"

kommer Sverige är det mest vanskötta landet i Europa

socialskattemässigt.Vi tyckte/skrev att SD skulle sänka budgeten.

Fast då är det ju mest i pin ki anda ,där fick ni.Pressen hade skrivit upp "sabotaget" till ofantliga höjder,dålig reklam till ingen nytta.En egen budget blir ju med eftertanke en "pass"Ett utalande av Åkesson till nästa budget : Antingen begränsar ni invandringen och utvisar kriminella annars sänker vi er i varenda omröstning.Vi får väl hoppas att Jimmie läser detta hehe.Näst år är det dags att sänka Clownfeldt och gänget.

2011-02-14 @ 21:51:46
Postat av: Inte-en-till

"En sak som aldrig omnämns i media är att Mona Sahlin ständigt och jämnt är frånvarande från voteringarna i riksdagen."Ytterligare ett exempel på den socialdemokratiska arbetslinjen!Att de ALDRIG lär sig! Inte nog med att de har tagit ut målvakten, nu har de även flyttat målstolparna - utåt.

2011-02-14 @ 22:30:30
Postat av: kale

jordbrukarna söker sig till SD. så även transportnäringen är förtvilade på 7 klöverns politik.

#trafikpremieskatt på 32 procent för svenska åkerier.

#vägtullar 15 kr/körning

#dieselskatt

medans utlänska åkerier använder förare som slavar, som knarkar för att kunna köra utan sömn i flera dygn och utan kollektivavtal. detta kanske är anledningen att det inte lönar sig att använda tågtrafik.

http://svtplay.se/v/2326020/olonsamma_industrisparmen varför kunde inte statliga green cargo och de privata tågoperatörerna använda de svensk tillverkade vagnarna som tar hela lastbilar, bara köra ombord.sedan kan godset köras ner till tyskland med samma lok som är ombygda för de olika elsystemen, bara byta lokförare i malmö.http://miljonytta.se/transporter/lastbil-pa-jarnvag-minskar-klimatpaverkan/(f-n vad jobbiga expo-folket är som mobbar sd för felsägningen om 40 000 euro, nu har de startat webbsajter bara för de. borde vara staffbart att angripa enskilda politiker på detta sätt. hur skall det bli när expo får miljarder från milleniumfilmerna. blir väl förbjudet att vara svensk i sverige)

2011-02-14 @ 22:33:47
Postat av: kale

här fanns en intressant film om flexiwaggon.http://www.flexiwaggon.se/undrar om inte 7 klövern vill ha vägtranspoter för att mjöla ut så mycket skatt som möjligt, dieselskatt, kilometerskatt, trafikförsäringspremieskatt,fordonsskatt,vägtullar,arebetsgivaravgift på 1000 tals lastbilsförare, löneskatt, mm.alla skatteintäkter går sedan till massinvandringsindustrinSd kan lätt locka till sig röster inom alla ämnesområden, för 7 klövern är ute på hal tunn is inom alla deras sakfrågor.

2011-02-14 @ 22:55:20
Postat av: OT

Tänk att man en dag skulle säga att rysk TV är mer fri än svensk TV!!! Det är bara att ta av sig hatten för alla på stasilistan för ett väl utfört jobb i Sverige, men det kanske är dags att återvända hem, för Ryssland verkar vara ett eftersatt område."I kölvattnet efter att flera stora europeiska ledare dödförklarat mångkulturalismen vänder Russia Today blicken mot Odense, Danmark, där sammanstötningar mellan danska och somaliska och palestinska ungdomar skakat området i över ett års tid. Bilbränder och våld är vardag.": Se http://politisktinkorrekt.info

2011-02-15 @ 01:28:06
Postat av: Nils Dacke

I dag direkt från RiksdagenSaudiarabisk finansiering av moskéer och skolor i Sverige

Interpellation 2010/11:187 av Kent Ekeroth (SD)Knappast troligt med något vettigt svar av regeringen men viktigt att frågan kommer uppPostat av: Nils Dacke

I dag direkt från RiksdagenSaudiarabisk finansiering av moskéer och skolor i Sverige

Interpellation 2010/11:187 av Kent Ekeroth (SD)Knappast troligt med något vettigt svar av regeringen men viktigt att frågan kommer uppPostat av: Stefan A

som vanligt måste man avgå innan man säger vad man verkligen tycker,och kvar i sossetoppen i malmö blir bara de politiskt korrekta, och partiets verkliga problem, danskarna flyr nu malmö med stigande svensk krona, och det lär inte göra det lättare för "vi älskar malmö"......

2011-02-15 @ 08:04:11
Postat av: Tomas

Intressant artikel i Skånskan. Det är absolut dags för strutsarna att dra huvudet ur sanden. Malmös flata och fega politiker är en anledning till att jag själv inte längre bor himma i Malmö. Trots att jag bott där i 40 år, så känner jag mig inte längre bekväm när jag är dit och hälsar på. Inte klokt att politiker har kunnat få lov att förstöra sitt eget land, samt stad efter stad utan att någon satt stopp. Eller att den fega skitmedia som finns i Sverige, ständigt knipit samt fortfarande kniper käft om det snabbt växande problemet. Äckligt!

2011-02-15 @ 08:31:16
Postat av: Christian

Härliga siffror! Fortsätt ert strålande arbete!

2011-02-15 @ 08:33:13
Postat av: LN

• Saudiarabisk finansiering av moskéer och skolor i Sverige

Interpellation idag 15/02 av Kent Ekeroth (SD)“Hur är det möjligt att ca. 1.000 muslimer i en stad med ca. 48.000 invånare, Borlänge, får sin vilja igenom att bygga en moské? Rädsla, naivitet, religionsfrihet med mera = ' Vi är toleranta mot er därför att vi tror att ni blir snälla mot oss om ni får som ni vill'. Kanske tror man på tomten också?”

- - -

Den svenska flatheten – och dumheten saknar gränser. Om islam behöver man inte tycka eller tro, om islam vet man. Allting finns på pränt, färdigt att ta del av, om man gitter. Utgående från tillgänglig dokumentation borde islam i varje västerländskt land, om landets ledarskikt/maktelit varit vid sina sinnens fulla bruk, inte bara vara förbjudet utan ha haft inreseförbud. Men vad skall man nu ta’ sig till, när Nyctereutes procyonoides och Echinococcus multilocularis och Homo Islamicus snart synes vara inhemska?Allah är sedan 1400 år det arabiska ordet för gud, det vill säga benämningen på den ursprungliga beduinska månguden, och enligt denna gud är varje bit erövrad, köpt eller på annat sätt åtkommen mark en Waqf (‘Waqf-alal-aulad’ med innebörd av ‘frihetsberövande’), som kommer att tillhöra Allah, dvs muslimerna, för evigt. Således skall man inte primärt se uppförandet av moskéer som byggandet av bönehus, utan som ett utbredande av läran, ett erövrande av landamärer, som enligt dokrtrinen aldrig kan återgå i otroget ägande. Därför minareter för att utmärka att här – och hit, är det Allah:s land, här härskar vi. Jmf byggandet av fort i dåvarande ‘vilda västern’ - utposter i fiendeland (Dar al-Harb). Muslimerna gör hittills enligt denna doktrin anspråk på halva Ryssland, Balkan och resten av Europa fram till Wiens portar, Frankrike upp till Poitiers och hela den Iberiska halvön. När bin Ladin “tog ner” tvillingtornen i New York, krävde han Andalusien åter. I Hamas stadga står det att hela Palestina är en Waqf.

2011-02-15 @ 08:43:45
Postat av: AWSvensson

Allemand du ska ha klart för dig att GoG är k-märkta, det är inget man kasta ut hur som helst. Enligt fornminneslagen §13 ,4 stycket så bygger deras litterära utformning på ett för länge sedan utrotat skrivsätt , endast ett fåtal stationerade i Kalmartrakten behärskar denna skrivkonst, att de vill hedra denna blogg med sitt skrivande ska vi mottaga med stolthet.

2011-02-15 @ 10:18:35
Postat av: Tjadden

Robin ShadowesSå här ligger det till enligt förståsigpåarna att det finns mentala skillnader på folk i svenska landskap efter landskap och för många år sedan gjordes en utredning om vilket landskaps befolkning som hade de klokaste befolkningen (ja du hör nästan en typ av rasbiologi) de kom fram till att Sörmland hade den klokaste befolkningen och de två dummaste befolkningarna fanns i Värmland och Blekinge.

Man undrar vilka parametrar som har använts för att få fram det här resultatet? Denna utredning gjordes på 1960 talet.

Ponera att man gjorde en ny utredning idag, då undrar jag om inte Skåne skulle bli utsedd till den dummaste befolkningen med tonvikt på 7 klöverns politiker" tätt följt av Uppland och Bohuslän. Eller om man så vill Malmö, Stockholm och Göteborg.

2011-02-15 @ 10:26:46
Postat av: Skånepåg

Har norska vägbyggare totalt tappat fattningen eller? Som framgår av bifogade bild över riktlinjer för vägbyggnad i Norge, så finns en burkaklädd person med på handbokens framsida till vänster i bakre raden. Skall man bygga vägarna så att dessa personer inte snubblar på grund av begränsat synfält och långa kjolar eller hur dj-a politiskt korrekt kan man bli. Detta är makalöst, om det nu inte är någon som har roat sig med att i ett bildprogram göra en förändring av ursprungsbilden?

Postat av: AWSvensson

Tjadden , ljuset kommer söderifrån. Det är i Skåne upproret mot 08-orna och det mångkulturella startade , Sjöbo, Skånepartiet och nu Sverigedemokraterna vilka har haft sina starkaste fästen i Skåne och Blekinge. Det kanske är mentaliteten från Danmark som fortfarande finns kvar trots 350 år av 08 styre.

Så det där med dumhet kan diskuteras, mentala skillnader finns , i glesbygd är man van att ta tag i saker och ting själva , man förlitar sig inte på samhället i samma grad som folk i tätorter som ofta blivit passiviserade i sin bekvämlighet.

2011-02-15 @ 10:36:43
Postat av: Skånepåg

Har dubbelkollat och handboken är inget fejk. Norsk Vegevesen är så PK, att det är fullständigt absurt!

Postat av: Tjadden

Skånepåg du har helt rätt bilden är autentinsk, hittade samma uppgift som du när jag sökte efter handboken.

I övrigt hållar jag med dig vad håller norrmännen på med, försöker de breda Sverige i dumhet? räcker det inte med ett politiskt land i Norden med intelligensfritt styre.

2011-02-15 @ 11:31:46
Postat av: Magentan

@ Skånepåg

Tack för din information om personen med heltäckande klädsel på bilden.Jag såg samma bild på annan plats på nätet, men upptäckte då inte människan bakom maskeringen utan trodde faktiskt att det var en svart stolpe som den mörke mannen med mössa hade vänt sig mot.

2011-02-15 @ 11:40:44
Postat av: Tjadden

LNSå här är det i invandringstäta orter generellt, att invandrarna äger området, åtminstone i Stockholm med omnejd. För att inte tala om illa beryktade Rosengård där muslimerna vill ha ett polisfritt område, för att det påminner dem om deras hemländer där polisen är stentuff mot kriminella individer enligt utsago av de invandrare jag känner (inte muslimer utan sk kristna som formligen avskyr muslimer) som har tvingats fly ifrån muslimska trackasserier. Betänk att dessa muslimer blir hedrade i Sverige med Moskéer? Om inte 7 klövern kommer att rasa i nästa val 2014 så har jag givit upp hoppet om Sverige svenskarna.

2011-02-15 @ 11:55:10
Postat av: Magentan

Följande citat är skrivet i en kommentar av sign. "kadawerhielm" till bloggen "Klartexten":"Läste på nätet idag: varför är svensk nationell stolthet farlig, men lovvärd i t ex Egypten?

En bra fråga som borde ställas i riksdagen av det enda partiet som vågar vara svenskt dvs SD.

Personlig kommentar: det är väl faen också, att man har tvingats skämmas för att man är svensk!"Så har jag också tänkt när jag har tittat på de många flaggviftande egyptierna i TV och hört de svenska kommentatorerna lovprisa deras nationella stolthet.

2011-02-15 @ 12:31:49
Postat av: Tjadden

För den som är intresserade av Sverige och dess historia fram till vår tid.

http://www.ts.skane.se/fakta/stenaaldern

2011-02-15 @ 13:36:51
Postat av: Tjadden

AWSvenssonDu har en poäng i att tätortsbefolkningar är bekväma av sig. Jag tror att kunskapsnivån när det gäller politiken i Stockholm, så går de flesta politiska åsikter efter hörsägen mer än reella fakta.

Det här märker jag av som urstockholmare, det var en stor skillnad förr i världen då fördes den politiska kampen i Stockholm mellan sossar och kommunister och idag gäller kampen mellan sjuköverns anhängare mot de sista svenskarna i den nationella folkrörelsen

2011-02-15 @ 13:58:47
Postat av: Big Smaland

" Kvinnorna älskar den starke som faller men även den veke som står " ...

2011-02-15 @ 14:08:08
Postat av: Maja Dacke

Big Smaland, det är till att vara 'flasig' ... som vi säger i Skåne ... men kul ändå! Flasa på du bara!Beträffande Mona Sahlin, hon fick nog en extra skjuts av rycket i dörrhandtaget och snabbar på flytten over there. (Var det förresten en vadslagning som låg bakom handtagsrycket? Någon som vet?) Undrar om hon använt sin frånvarotid i RD till utsortering och packning inför flytten ...Undrar också om de tänkt bilda en utvandrar-S-grupp där borta ...

2011-02-15 @ 21:12:33
Postat av: Big Smaland

" Maja Dacke" Kul att du snappade poängen !

2011-02-16 @ 06:37:09
Postat av: Robin Shadowes

Är det verkligen sant att Måna Muslim ska flytta till USA eller bara ett rykte?

2011-02-16 @ 20:29:39
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: DDR

Förvåna dig inte Robin om Mååna Stalin drar till USA, Socialister är dom värsta hycklarna på planeten, med svenska skattepengar som gjort henne stenrik gör hon naturligtvis som Bodström och lämnar det sjunkande skeppet. Du kan ge dig f-n på att Reinfeldt drar när han blivit tillräckligt rik också. Precis som Littorin mfl.Du kan skriva upp att dom svenskar inom etablissemanget som kan, lär lämna skutan om dom bara får fylla fickorna tillräckligt. Kvar blir svenska skattebetalare med lån, villa och vovve.Gissa en gång varför jag enbart jobbar svart..jo för att en dag ha tillräckligt att göra som våran kommunistiska elit - DRA.

2011-02-17 @ 07:15:30
Postat av: MartinA

När vi pratar procent. Kan man ge ett taktiskt förslag?

Motionera att riksdagsspärren skall sänkas till 3% med motiveringen att SD vet hur svårt det är att komma in, onödigt svårt.KD och C känner sig nervösa och skulle knappast rösta mot. Men KD och C kommer ändå valsamarbeta nästa val så inte ens med 4% spärr blir vi av med dem. Men, M kommer troligtvis rösta mot och därigenom skulle förslaget verka för att så split och splittring i alliansen.Vidare kommer de hårda år som kommer öka stödet för ND och motsvarande, ffa 2018. Det är synd att de rösterna går till spillo.

2011-02-20 @ 00:24:57
Postat av: Maria Arnehed

Vad trevlig dina poster verkar vara! kommer definitivt läsa dina inlägg igen! =) Hoppas du har en trevlig vardag =P

2011-02-23 @ 23:51:47
URL: http://jade.se/reseguide
Postat av: Julejan

Du har glömt den aktuellaste SIFO-Mätningen. Du är i din blogg väldigt kritisk till andra medier som "glömmer" oppinionsundersökningar där SD har höga värden. Om du skall behålla trovärdighet måste du leva som du lär och inte själv "glömma" någon mätning, speciellt inte när det en av de större instituten som undersöker.

2011-02-25 @ 14:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0