VILKS MORDPLANER I MOSKÉN

Citerat från Gudmundssons blogg.

"I Rinkeby anställde moskén en ungdomsledare för verksamheten i Kreativhuset. Han, Yassin Ismail Ahmed, visade sig vara rekryterare åt somaliska terroriströrelsen al-Shabaab. Själva ordföranden för paraplyorganisationen Sveriges Muslimska Råd, Helena Benaouda, förnekade att hon sett några extremister. Det visade sig att hennes egen svärson i tur och ordning gripits i Somalia, i Pakistan och på väg mot Jyllands-Posten. Och nu, i Göteborg, visar det sig att de som misstänks ha planlagt mord på Lars Vilks är ledare i en ungdomsförening som är väl sedd medlem i både det stora studieförbundet Ibn Rushd och i ungdomsparaplyorganisationen SUM, och dessutom mottagare av offentliga medel.

Att Säkerhetspolisen och åklagaren tonar ner kopplingen mellan mordplanerna och det etablerade religiösa föreningslivet är politiskt begripligt. Det är känslig terräng. Men samtidigt sviker man då de föräldrar som intet ont anande släpper iväg sina barn till en miljö som i själva verket är extrem.

Vill du släppa iväg din tonåring på aktiviteter där ledarna står åtalade för att ha planerat heligt krig?"

Varför publiceras detta på Per Gudmundssons blogg och inte i SvD? Det säger allt om hur förljuget samhälle är som vi lever i.

Kommentarer
Postat av: OT

Vad säga annat än - Abba: http://www.youtube.com/watch?v=22CGlF7l5MI

2011-12-18 @ 01:13:46
Postat av: Birger-Zorro

Sverige är en bananrepublik! Det har jag hävdat i många år; och jag får bara mer och mer vatten på min kvarn!!! :)

2011-12-18 @ 01:17:16
Postat av: OT

"Svenne tänk på din framtid,

Svenne tänk på ditt rykte,

Svenne tänk på dina barns liv.

Svenne du sköter väl skatten,

Svenne du är ju nästan myndig

Svenne lyssna på sjuklövern,

om du ändå var passiv.Och jag skiter i Aftonbladet,

och jag skiter i ajuklövern,

och jag skiter i allt som dom fyller mig med.

dom säger jag skiter i allt, men det skiter jag i.Alla människor bara snackar,

om hur dom vill man ska va,

dom är bögar allihopa,

jag funderar på att dra.Och jag skiter inte i politiken,

men jag skiter i kritiken,": http://www.youtube.com/watch?v=_H-6NJfjPoE

2011-12-18 @ 01:45:28
Postat av: Fredrik

Den logiska,smarta hjärnan som Barometern

inte ville ha pga av att hennes åsikter är

baserade på den fakta som finns att tillgå!Men barometern såg de väl som en kvotering

och lite exotiskt att anställa nån söt tjej

med ett utlänskt klingande efternamn.Sen att denna kvinna levererade sanningar som

inte var politiskt korrekt såg som ett hot.Men vi vanligt folk är inte kvar i soffan framför

den statliga programmerade televisionen längre.Vi samtalar över kökbordet,kollar nyheter på nätet och granskar dem via annan information.Så läs denna artikel

Finns liksom inget att diskutera.

Postat av: Ludvig

Tråkigt att vårt gamla Sverige har blivit så förljuget.

2011-12-18 @ 09:31:57
Postat av: allemand

SD kan inte klaga så länge ni inte har en alternativ mediekanal så kommer detta att hända, upprepat till död-dagar. Fundera på hur den grå massan skall få reda på att det 3-5 somalier som sparkat en ihjäl en 44-årig småbarnspappa. Däremot att en Bandidos-Nisse har skjutit någon, det talas det om.Om jag läste Sifo rätt på morgonen så är det -1,5 för SD det borde åtminstone få er där uppe att fundera en stund på vad som behövs.Fimpa abortfrågor och annat obskyrt trams som ingen bryr sig om och ägna er tid åt sådant som den grå massan bryr sig om.

2011-12-18 @ 09:54:46
Postat av: Magentan

SD näst sist i Sifos senaste

Vänsterpartiet 3:e största partiModeraterna; 34,4 +1,6

Socialdemokraterna; 25,4 -2,0Miljöpartiet; 12,3 +2,3Vänsterpartiet; 6,3 +0,5

Folkpartiet; 5,5 -1,1

Centerpartiet; 5,4 -1,3

Sverigedemokraterna; 5,2 -1,5

Kristdemokraterna; 4,3 +1,1

2011-12-18 @ 11:30:05
Postat av: Magentan

Vänsterpartiet 4:e största parti ska det stå så klart!

2011-12-18 @ 11:31:34
Postat av: Essendon

SIFO, var det inte dom "prognoserade", någon dag innan valet 2010 om att SD skulle få 3,8%!2011-12-18 @ 11:33:45
Postat av: Magentan

MP ökar stadigt. De har lyckats med skräckpropagandan om att jorden snart ska gå under pga miljöförstöringen. De får givetvis god hjälp av hela den globala miljörörelsen.Nästan alla med småbarn som jag känner till är livrädda för miljöhotet och röstar MP för sina barns skull. De har inte fattat att de finns ett ännu mer aktuellt hot, och att MP (tillsammans med nye kompisen Reinfeldt) är en av de mest effektiva pådrivarna för just detta hot.

2011-12-18 @ 12:05:59
Postat av: Inte-en-till

"Varför publiceras detta på Per Gudmundssons blogg och inte i SvD? Det säger allt om hur förljuget samhälle är som vi lever i."Jag håller med om att Gudmundson (ett s) generellt publicerar blogginlägg, som borde publiceras i SvD istället.Just nu skulle det åtminstone hypotetiskt kunna finnas en annan förklaring, eftersom han enligt egen uppgift är pappaledig (tror han skrivit detta på bloggen), vilket ju gör att han inte samtidigt kan lönearbeta för SvD, men väl fritidsarbeta genom egna bloggen.

2011-12-18 @ 13:40:47
Postat av: Tjadden

Efter mordet i Ludvika på småbarnspappan så lär Sd i nästa opinionsmätning dubbla sina procent!Just nu på avpixlat har det gjorts 1567 inlägg och kommentarer och regimen får en svidande kritik för att mångkulturen är orsaken till allt våld i samhället och det vore märkvärdigt om inte det ger genklang i kommande opinionsmätningar till Sd fördel.Men det finns en käpphäst som visar på något annat.Nergången i SIFO mätningen tror jag att det beror på att Sd vill inte flagga med att vara ett nationellt parti, utan kallar sig konservativt som vilket borgligt parti som helst, vilket straffar sig till synes.

2011-12-18 @ 17:30:07
Postat av: Tjadden

allemandSD kan inte klaga så länge ni inte har en alternativ mediekanal så kommer detta att hända, upprepat till död-dagar. Fundera på hur den grå massan skall få reda på att det 3-5 somalier som sparkat en ihjäl en 44-årig småbarnspappa. Däremot att en Bandidos-Nisse har skjutit någon, det talas det om.Jag tror att du har fel det hjälper inte så mycket om Sd ger ut med en tidning som omtalar sanningen om Sverige och det stödjer jag mig på att Nd har sin tidning men inte ökar det deras procent i opnionsmätningar och inte heller får de fler medlemmar och sympatisörer för det, men de får rätt många som hoppar av ifrån Sd och går över till Nd och orsaken till det får man gissa sig till.

2011-12-18 @ 17:41:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0