VÅRD FÖRE KULTURBarometerns "avslöjande" kom två dagar efter mitt blogginlägg. Mitt blogginlägg som jag publicerade natten till fredagen den 25 november utlöste säkert febril aktivitet hos Barometern under fredagen, som sedan kom med sitt avslöjande på lördagen den 26 november.

Mitt avslöjande har väckt ett minst sagt ramaskri hos befolkningen i Kalmar och nu backar kommunstyrelsen från förslaget och menar att flera av de personer i arvodeskommitten som drev igenom förslaget är jäviga. Bland annat Göran Häggfors  (M) och Ingemar Einarsson (C) som båda sitter på arvoderade poster.

En ny arvodeskommitte skall utses. Tänk vad ett blogginlägg kan göra nytta!

Läs artikel.


Hipp hurra!

Idag publicerar Barometern en debattartikel från vår landstingsgrupp i Kalmar län på debattsidan. En debattartikel som jag tycker är klockren och mycket förnuftig. Jag hoppas att många tar sig tid att läsa den och sedan funderar på varför övriga partier var så avvisande till landstingsgruppens budgetförslag om mer pengar till läkare och specialistsjuksköterskor.

Jag är helt säker på att debattartikeln lockar nya väljare till SD.

Läs debattartikel

Så här svarade 7-klöverns ledamöter på Sverigedemokraternas förslag. Argumentationen känns säkert igen.

Ett stort tack till utomordentligt jobb med landstingsbudgeten av landstingsgruppen. Jag vet att ni lagt otroligt mycket tid på budgeten.

Att sedan journalisten Mats Andersson försöker misskreditera er i Barometern i en artikel tidigare skall ni bara se som ett eländigt försökt att förringa ett fina arbete.

Mats Andersson har till och med utlämnat namnen på de som skrivit debattartikeln på den "version" som finns på ovanstående länk. Något som är helt emot praxis på tidningen. Här kommer de som ligger bakom artikeln.Äras de som äras bör!

Trackback
RSS 2.0