SVT KRÄVS PÅ SVAR

Läs SD kräver svar från SVT


Kommentarer
Postat av: Skånepåg

Även en förklaring beträffande valet av de partiska debattledare som förekommer varje gång Sd deltar, som vi såg ett flagrant exempel på i går kväll, borde avkrävas av SVT!

2011-12-16 @ 11:09:01
Postat av: allemand

Var står det att SD kräver ett svar? Jag kan bara se att det är ett inlägg på SD:s hemsida.Svaret kommer helt enkelt att bli anmäl och det resultatet känner vi till sedan tidigare, inget att anmärka på från skrattnämnden.

2011-12-16 @ 11:10:07
Postat av: AWSvensson

Man ska inte kasta sten om man befinner sig i glashult samt sopa rent framför egen dörr passar bra in på den självgodhet SVT utstrålar. Attackera med samma vapen så måste väl till sist ledningen inse att SVT är skattefinansierat i samhällets tjänst och inte lobbyingföretag för det utopiska mångkulturella .

2011-12-16 @ 11:45:37
Postat av: Magentan

Jag tycker definitivt inte att det räcker med ett "svar" på de frågor Mattias Karlsson ställer. Inte heller räcker det med någon anmälan till en meningslös "Granskningsnämnd", som i bästa fall endast resulterar i en liten obetydlig notis i någon tidning och/eller ett kort meddelande i TV-rutan på några sekunder, flera månader efteråt.Det krävs betydligt skarpare medel för att få slut på dessa i stort sett dagliga förtalskampanjer och falska beskyllningar mot SD med hotelser och uppmaningar via SVT/SR till förföljelser, skadegörelser och till och med till mord på ledaren för ett demokratiskt riksdagsparti!Detta har sedan tiden före valet 2010 eskalerat så kraftigt att det för länge sedan nått långt över gränserna till det absurda i ett s.k. demokratiskt land.

2011-12-16 @ 11:52:22
Postat av: Sven Dacke

Debattartikel i Newsmill av ALICE TEODORESCU efter den totalt vettlösa Debatten i SVT i går."ALICE TEODORESCU OM MIGRATIONSPOLITIKEN

Migrationslagen gäller även omtyckta familjer"

Postat av: Henrik

Tyvärr har informationsfrihet.nu stängt ner sin sida.

Men denna debatt bör tas upp varje gång SVT misslyckas med sitt uppdrag.

Jag tycker SD bör undersöka om sändningstillståndet kan dras in.

Inte för att det kommer hända, men det blir en mer offentlig debatt istället för bara på forum.

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2011/august/vagra-betala-tv-licensen.html

2011-12-16 @ 12:34:51
Postat av: Hulda

Bra! Sätt hårt mot hårt mot SVT. Debatt igår var under all kritik.

Våldvänsterns fula tentakler når tyvärr låångt in i SVT, Tv4 och SR....

2011-12-16 @ 12:37:34
Postat av: Gubben o Gumman

Belinda hade kallat in kompisen Kalle(dumskallen) Larssson,OCH SÅ VAR "FULDEBATTEN" ett faktum.

Hallelujamötet innan för fri invandring var rent bedrövligt hela studion full av dampfolk toppat med folkpartister.

Sparka Ewa Hamilton

2011-12-16 @ 15:09:56
Postat av: Robin Shadowes

Debatt vann 1-0 men det var bara för att dom använde fula tricks.

2011-12-16 @ 16:43:06
Postat av: Sven Dacke

Justieministern meddelar att Stasi akiven inte skall öppnas för mera insyn.Det ligger för många "hundar begravda" till och med ett flertal hela hundgårdar.Förmodligen kommer resultat av dom nya Svenska avlyssningsresultaten att begravas för insyn även dom tillsammans medEstonia, Tsunamin, DC3 affären , Palme Mordet, Mordet på Anna Lind för att nämna några av dom mest kända

Postat av: Rune

Denna cirkus hos SVT som kallas för "Debatt" bör inte SD ställa upp på. Någon seriös debatt förekommer ju inte där.

Låt dem som driver cirkusen leka själva utan SDs medverkan.

2011-12-16 @ 18:31:15
Postat av: S-E Karlsson

Helt appropå , pengar och andra resurser ska absolut i första hand läggas på svenskarna , ska det vara så d----a svårt att förstå !

2011-12-16 @ 19:31:56
Postat av: carl

ställ ut tv i garaget/ förådet! säg upp tv license(n).

(a)nvänd de 2000 kr (t)(i)ll att skaffa snabbare bredband gjärna mobilt bredband med (o)begrä(n)sat surfmängd.

då kan man se alla tv kanaler från hela Värld(e)n helt gratis, och du själv bestämmer vad och när du vi(ll) se.säg upp prenumerat(i)onen på fulmedia ti(d)ningen och sk(a)ffa den enda fria tidnin(g) som INTE är totald styrd av 7 klöver regimen.

bara addera ihop bokstäverna i ( ) i ovanstående text, så vet ni vilken denna tidning är som även är granskad och godkänd för att få presstöd.

så bara att säga man vill läsa fria sanningssägande nyheter om nån Politisk korrekt indoktrinerad kritiserar dig för att du vill ta del av sanningen printad på papper, ännu år 2011.

2011-12-16 @ 20:10:26
Postat av: Tony Ingman

Belinda Olsson, är hon egentligen fullt frisk i huvudet. Om man som hon leder ett debattprogram

och ställer frågor, så¨får hon väl för fan låta

föremålet svara innan käften går igång på nytt.

Att hon som många andra vänsterslynor lider av

kronisk mundiare är inget försvar föt hennes

beteende. Att ställa provocerande frågor, och sen

tro att det bara ÄR ATT FÅ ETT JA ELLER NEJ svar

är otroligt korkat. Hon beter sig precis som om

hon tror att programmet debatt är någon slags

domstol. Pinsamt SVT, mycket pinsamt.

2011-12-16 @ 20:12:15
Postat av: carl

alltså skaffa en 27(eller så stor man har råd med) tums bildskärm att ha hemma. När man kommer hem, kopplar man sin mobiltelefon eller surfplatta med inbyggd 3G eller 4 G -modem. till bildskärmen.eller så kopplar man sin 3G eller 4G dongel man får med på köpet med sitt mobila bredband till stationära datorn och skaffar sig största bildskärmen eller projektor.då har bästa media upplevelsen utrustningen och blir glad att man befriade sig från tv -licens fotbojan och blev en fri och modern människa som själv tog sig friheten att bestämma vad man vill se och när det passade.att ha tv-mottagare hörde till 1900-talet.att betala tv licens till indoktrinerings organisationer är ett verktyg som används av diktaturers kreatur.vill man se några inslag från SVT kan se på svt-play som sänder via internet med snart samma kvalitet och helt utan krav på licens.

2011-12-16 @ 20:25:35
Postat av: Hulda

Rune....

Jo, det är bra om SD är med i Debatt. Men då på LIKA villkor som motståndet. Det blir aldrig samma tryck i argumenten om man bara är med på en storbildsskärm. Dumhet måste bekämpas med kloka argument!

2011-12-16 @ 20:48:39
Postat av: Lotta

Ali Esbati (vem fa** är det?) kallar Alice Teodorescu högerextremist. Vilken mupp. Alla som inte snyftar med och tycker att det är hemskt att illegala snyltgäster skickas hem är tydligen högerextremister enligt ovan nämnda mupp. Man tar sig för pannan.

Postat av: Hans Broman

Det finns inga ursäkter över huvud taget för ett sådant beteenende...

Hade våra folkvalda varit valda av folket direkt

så hade vi varit färre i detta land

2011-12-16 @ 21:11:57
Postat av: Kurtan

Belinda samt ni andra "no brain doo-gooders" bit i detta !A Saudi woman was beheaded after being convicted of practicing "witchcraft and sorcery," according to the Saudi Interior Ministry, at least the second such execution for sorcery this year.The woman, Amina bint Abdulhalim Nassar, was executed in the northern Saudi province of al-Jawf on Monday.2011-12-16 @ 21:23:37
Postat av: Pettersson

Här finns en hel del av de som kallar alla invandringskritiska för högerextremister och varför de gör det...http://petterssons.bloggsida.se/politik/da-vanster-%e2%80%93-nu%e2%80%a6

2011-12-16 @ 22:27:07
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: OT

Till alla er "blinda" och "döva" där ute"When a man loves his family, he'll spend his very last dime

Trying to hold on, to what they need

He give up all his conforts, sleep out in the rain

If it's necesary, which it might beWhen a man loves his country, down deep in his soul

the politicians can bring him, such misery

If they has played him for a fool, he's the last one to know

Loving eyes, can never see" - When a man loves a woman: http://www.youtube.com/watch?v=Xlbg_w5CQeUOch till er andra, vakna skattebetalare - Äntligen Fredag: http://www.youtube.com/watch?v=b2pHaHHgqks

2011-12-17 @ 00:06:51
Postat av: OT

Apropå debatten"IQ - Magnus uggla": http://www.youtube.com/watch?v=wFY8EZepQ50Belinda, en multikultist i rosa tanga

tar sig fram som sina kusiner på TTstalin light, Broiler

Broiler, stalin lightRedan rödbränd av sitt partis historia

Gör hon poser hon lärt sig från kanslietIQ kan räkna upp till hundra

IQ kan A B C

IQ en female fatal att beundra

Hon tror hon är korrekt, en rödkometUtan minsta diskussion tar hon till strid

För där hjärnan tar slut där tar skriken vidIQ tuff a la Stalin & Polpot

IQ ett argumentations geni"

2011-12-17 @ 00:27:50
Postat av: S-E Karlsson

Nu när Kristdemokraterna har blivit religiösa igen så kanske Maria Larsson kan ta och betala ut den ersättningen som de vanvårdade fosterbarnen blivit lovade ?

2011-12-17 @ 06:27:02
Postat av: Tjadden

Kommunism är ett smygande gift som förvränger människors hjärnor och när den även är förknippad med våldsromantik och godkänd av den svenska regimen så har vårt land avsagt sig demokratins frågor.Den här grupperingen är lika med statsterrorism med två bevisligen hatfyllda organisationer mot svenska folkets fri och rättigheter till förmån för utländska intressenter som har fått fri lejd i Sverige.Islam är en liknande organisation som också är godkänd i Sverige som också har ett givet skydd och försvar av vår regim, detta finns inget att förneka om utan är fakta.De hederliga svenska organisationerna ska tvingas backa för den nya dagordningen som pågått praktiskt taget i femtio år och samtllga partier i 7 klövern bär en stor skuld till den nya dagordningen som är en förintelse på alla svenska värden och värderingar med hjälp av extrema organisationer och massinvandring.

2011-12-17 @ 08:47:04
Postat av: Tjadden

S-E KarlssonJa tack jag väntar på de pengarna men ingenting händer i den frågan och tyvärr Reinfeldt skulle aldrig godkänna en sådan utbetalning så länge det finns invadrare munnar att mätta först och betänk att avenskar är ett andrahandsfolk i Sverige.

2011-12-17 @ 08:52:10
Postat av: Tjadden

Så här ska det vara utan felstavning.Ja tack jag väntar på de pengarna men ingenting händer i den frågan och tyvärr Reinfeldt skulle aldrig godkänna en sådan utbetalning så länge det finns invandrarmunnar att mätta först och betänk att svenskar är ett andrahandsfolk i Sverige.

2011-12-17 @ 08:57:10
Postat av: Anonym

2011-12-17 @ 09:01:20
Postat av: S-E Karlsson

"Tjadden" , jag är helt benägen att hålla med dej att det troligtvis är så ,min gode vän och kamrat i Blomstermåla tror för sin del att man väntar på att så många som möjligt av oss som denna fråga berör ska lämna det jordiska ! Då har man ju sedan möjlighet att ta emot fler arbetskraftsinvandrare och även anhöriginvandrare för de pengarna !

Ja, vad ska man egentligen tro ?

2011-12-17 @ 11:01:49
Postat av: S-E Karlsson

PS : jag tror att det används av de pengar som egentligen vi vanvårdade ska ha , till det klientelet som är placerade på Lundegårds Camping och sedermera Kapelluddens camping i Borgholm , dessa campingägare borde veta hut !

2011-12-17 @ 14:49:57
Postat av: Tjadden

Den Svenska infrastrukturen har gått ner sig betänkligt, så den camping du nämner är den nya standard vi kan förvänta oss.Och en sanning finns att de rika och besuttna berörs inte av den sämre infrastrukturen de har egna gräddfiler till allting.

2011-12-17 @ 15:32:13
Postat av: Tjadden

Om man lyssnar på den osmakliga byfånen så är det helt korrekt att definiera EXPO som EXtremPolitiskOhyra!

2011-12-17 @ 16:22:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0