SVENSKA KVINNANS DÅLIGA MORAL

Ibland undrar man vad man lever för liv? Ikväll är en sådan kväll! Har man något eget liv överhuvudtaget? Precis hemkommen från Stockholm men i morgon väntar en fulltecknad dag med bland annat möte med Polisstyrelsen för Kalmar län. Lördagen blir ingen ledig dag utan möte med vår nybildade styrelse för SD i Kalmar län. Ibland önskar man att man hade ett 8 till 17 jobb på ”hemmaplan”.Sedan kan jag inte avstå från att kommentera ett inlägg som Alexander Louhichi gjort på sin blogg där han kallar mig för ”god vän”. Ett mycket märkligt påstående då jag aldrig träffat honom. Personligen skulle jag aldrig våga kalla någon en "god vän" som jag aldrig träffat men det kanske man gör i andra kulturer.

I blogginlägget kallar han det för en ”hatfull kampanj” att jag tar upp utvecklingen i Egypten och den negativa utveckling som jag befarar. Att Alexander Louhichi som muslim inte ser det med samma ögon har jag full förståelse för men att han som jag uppfattar det försvarar muslimska brödraskapet gör mig däremot orolig över vilken värderingar som Alexander i verkligheten står för. Är det den kvinnosynen som även präglar Alexander.

I ett tidigare blogginlägg beskriver han och sin familjs syn på den svenska kvinnan och varför så många muslimska män söker sig till Sverige.

”En tunisisk man går in och sätter sig i en bar i Sverige. I baren möter han en kvinna som säger att en sanning är att om man ska ha sex med en kvinna innan giftermål i Tunisien måste man köpa detta med sju fullvuxna kameler. Det stämmer säger den tunisiska mannen som köper en öl till den svenska kvinnan och insisterar på att hon ska följa med honom hem. Dagen efter tar mannen upp diskussionen igen: ” Varför ska jag köpa sex för sju fullvuxna kameler i Tunisien när det kostar en öl i Sverige?”

Nu förstår säkert alla hur den muslimska mannen ser på den svenska kvinnans moral enligt Alexander Louhichis tolkning. Det kanske också är en förklaring till den överrepresentation som förekommer i BRÅ:s brottsstatistik när det gäller personer med en viss kulturell bakgrund.

I ett senare blogginlägg visar sig den tunisiska mannen i ovanstående ”berättelse” var Alexander Louhichis farbror.

Alexander Louhichi marknadsför sig nu också som föreläsare. Möjligen håller ”Invandrare för Sverige” på att gå i graven när inga kommunala bidrag flyter in till föreningen. Alexander Louhichis attack på kommunalrådet Johan Persson i samband med Bergabranden kanske skickade honom ut i den kommunala kylan även hos de rödgröna i Kalmar.

Läs gärna hans råmaterial till den föreläsning han marknadsför. Jag får obehagliga vibrationer när jag läser vissa delar av materialet. När jag sedan kopplar samman det med ett annat blogginlägg där Alexander Louhichi beskriver hur hans anfäder kommer från 600-talet och var de första arabiska erövrarna börjar jag verkligen ana ugglor i mossen.

En sak är säker och det är att Alexander Louhichi inte sysslar med integrering i det svenska samhället i sin förening "Invandrare för Sverige". Jag skulle snarare vilja likna det vid något helt annat. Döm själva!


Kommentarer
Postat av: Pelle P

I många andra kulturer är det väl vanligt att man plötsligt är bror med någon,och man står där som ett fån & fattar inte hur det gick till. Eeyyy broschan.Vanligt är även att ens familjeförhållande blir helt omkullkastade då det är vanligt att dom hemskt gärna vill idka sexuellt umgänge med min mor,gärna upp & ner. Vad är det som lockar?

2011-12-08 @ 23:41:12
Postat av: Göran

Escander är enkom Islams lakej i dess förkärlek till krig mot alla som inte önskar underkasta sig.

Tangentbordet är hans svärd och internet hans slagfält.

Han ingår i den klan som har till uppdrag att söndra åtråvärda länder inifrån, som Sverige.

Motelden stavas misstänksamhet, sunt förnuft och logiska termer. Tyvärr är vårt lands politiker ställda i skamvrån när det kommer till detta.

De leker hellre de tre små aporna.

Devisen för de folkvalda är "den enda vägen behöver inte vara den sanna vägen, bara den är enkel".

2011-12-08 @ 23:58:05
Postat av: Ölandslök

Detta är ditt kall Thoralf. I mina ögon är du lika full av beundran som Jimmie. Du får väl samla kraft vid Öland en stund och ta två djupa andetag. Sedan är du tillbaka igen som ett lejon vi känner igen. Belöningen kommer.

2011-12-09 @ 01:15:27
Postat av: nicklas

Jag har med stort intresse föjt denna blogg den senaste tiden. Jag hittade hit från numer nedlagda PI och fastnade för dina mestadels sakliga argument i viktiga samhällsfrågor, lokalt som på riksnivå.dock tycker jag om jag tillåts komma med förslag att du inte bör hänge dig åt sådana låga angrepp som du i ovan inlägg gör med personpåhopp och insinuationer om dina meningsmotståndares förmodade värderingar.I mitt sinne tror jag att detta skadar inte bara dig själv och dina politiska syften (vad jag tror dem vara iaf) utan också SD´s framtoning offentligt.

Det finns andra mer produktiva sätt att framföra kritik på.Jag kan ju bara tala för mig själv men jag tror att jag kan få ut mycket av att läsa din blogg och du behövs i debatten Thoraf Dock tappar jag respekt för din person iom sådana inlägg.Mvh: Nicklas

2011-12-09 @ 01:17:03
Postat av: Ölandslök

Rid inatt Thoralf. Rid hela natten och hela dagen imorgon och hela natten igen. Ty du bär med dig sanningen. Sanningen till folket. Ditt folk och du är den utvalda.

2011-12-09 @ 01:20:23
Postat av: Magentan

Nicklas skrev: "Jag har med stort intresse följt denna blogg den senaste tiden."Om du enbart har följt bloggen "den senaste tiden", så kanske du inte har hela sammanhanget tillräckligt klart för dig för att kunna göra en sann och rättvis bedömning.

2011-12-09 @ 01:28:40
Postat av: Ölandslök

Nicklas kanske extraknäcker på äxtremistiska och svenskfientliga äxpo? Det är ju inte säsong för gröna utomeurpeiska jordgubbar just nu.

2011-12-09 @ 01:39:34
Postat av: Birger-Zorro

Tack Thoralf för att du finns! Du är en fyr i mörkret!!!

2011-12-09 @ 02:19:38
Postat av: Hulda

Texten om mannen på baren som träffar en Svensk kvinna ter sig ytterst osmaklig efter händelserna i Migrationsverkets lokaler (i Mariannelund?) i Småland. En gruppvåldtagen 29-årig kvinna som troligen är förstörd för livet.....

Måtte sådant aldrig hända mer.

Vi väntar med spänning, men troligen förgäves på Gudrun Schymans kommentar....Fö. skriver media om Nobelfesten där bla. Nordkorea och Vitrysslands ambassadörer ska delta, men Jimmie Åkesson får snällt hålla sig hemma...Det är en konstig värld vi lever i...

2011-12-09 @ 07:58:02
Postat av: Tjadden

Integrering av invandrare förvärrar skadan att invandrare uppehåller sig på svensk mark, det bör alla vara överens om, med tanke på att vi säger att de ska anpassa sig till "vårt förhållande" ett förhållande att mången svensk befinner sig i en nödsituation tack vare att varje invandrare prioriteras före svensken!

2011-12-09 @ 08:05:12
Postat av: Tjadden

HuldaDu som kvinna, anser du att den fria kärleken som uppstod i början av sjuttiotalet och dess konsekvens med massor av sprukna äktenskap på grund av att vanliga hemmafruar lyssnade på den kommunistiska feministrörelsen som de anammade och var med i ledet och skrek död åt kärnfamiljen!Menar du att det här fortfarande existerar så illa att det här har gått i arv? Föresten varför inte, när ca 1 miljon aborter har genomförts i Sverige de senaste femtio åren, tala om fri kärlek!

2011-12-09 @ 08:17:48
Postat av: S-E Karlsson

Ja just det "Tjadden" det görs ca 185 aborter dagligen i Sverige , det är alltså mord som begås helt lagligt varje dag , abort ska naturligtvis finnas men reglerna måste bli hårdare .

2011-12-09 @ 08:57:11
Postat av: Fia

Som svar till Nicklas.

Man får inte glömma att det här också är en privat blogg med allt vad det innebär. Men! Eftersom Thoralf också är en riksdagsman är det självklart att han måste välja sina ord för sin trovärdighets skull. Just i det här inlägget tycker jag att Thoralfs reflektion är bra. Han sätter fingret på den "smygindoktrinering" som pågår i det här landet.

2011-12-09 @ 09:40:28
Postat av: evamarie

Bra inlägg Thoralf.

Den tunisiske mannen Alexanders farbror är nog den som är mest lurad. Han fattar inte att en kvinna också vill ha sex och kan ta för sig. Så lurad han blev.Mycket intresant att läsa dina inlägg Thoralf

2011-12-09 @ 09:42:24
Postat av: AWSvensson

Logiska frågor från en reporter från Aftonbladet något vi inte bara kan passera onoterat, fram med stegen och korset i taket blir en prydnad.

Postat av: AWSvensson

Med trettio års erfarenhet i samma bransch så har man sett och hört lite av varje. Inte en gång utan det upprepas med jämna mellanrum att personer med utländsk bakgrund dyker upp och försöker väcka idioten i en, de lyckas aldrig, med orden:Tjena kompis,känner du inte igen mig,jag är kund här. Då kanske han för tolv år sedan växlat en 20 lapp i mynt till parkeringsautomaten. Ärendet då ,jo han ville ha något lagat,helst gratis.

2011-12-09 @ 09:56:36
Postat av: Inte-en-till

Vår "vän" Alexander förefaller lida av grav självupptagenhet:"Här diskuterar jag och berättar om mina identitets problem sedan årskurs 6 fram till jag tog studenten.""Denna del är mest lämpad för diskussion då jag problematiserar mitt liv"http://alexanderlouhichi.wordpress.com/2011/12/02/forelasningen-halv-blatte-halv-svenne/

2011-12-09 @ 10:10:43
Postat av: Tjadden

S-E KarlssonMånga religiösa anser att abort är barnamord, men varför går de inte ut offentligt med det budskapet? Kan man fråga sig.

2011-12-09 @ 10:15:09
Postat av: AWSvensson

Privatisering var ledstjärnan,i rask takt skulle så mycket som möjligt privatiseras för vinsten låg i ordet privatisering. Med privatisering följde en miljonrullning av skattepengar, blinda politiker i kombination med skrupelfria personer resulterade i de kanske största bedrägerier det här landet upplevt.

Äldrevård som levererar vanvård, skolor som levererar näst intill analfabeter, boende för ensamkommande och asylsökande,gemensamt för alla är att det generat ett miljonuttag som benämnes vinst men är närmast att betrakta som stöld eller bedrägeri då den utlovade varan inte levererats.

2011-12-09 @ 10:47:15
Postat av: SM811

@Nicklas

Har du läst hela artikeln och länkarna, jag tvivlar, så kanske du förstår vad Thoralf vill säga.?

2011-12-09 @ 10:53:43
Postat av: Hulda

Tjadden:...

Tanken med inlägget handlade om invandrade mäns syn på Svenska kvinnor. Inget annat.Fö. anser jag att aborter är fel utom i extrema fall. Kärnfamiljen är grundstenen i ett samhälle, tyvärr vill Vänsterfeministerna i sina sjuka hjärnor rasera samhället i sin nuvarade form.Såg när jag var liten (60-tal), hemmafruar som mådde pyton under den starka sociala kontroll som då rådde. Den vill jag inte ha tillbaka.

Lika lite som att de som idag vill utnyttja Vårnadsbidraget ses med förakt från vänstern...(om jag är kvinna eller man, vet bara jag. Dock inget mittemellan...)

2011-12-09 @ 11:13:31
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : "Som man uppfattar" (hjärntvätt/media)

"Politiken kommer att utvecklas"(Dåligt samvete)

NordKorea,Vitryssland...tjenare Nobelstiftelsen.

2011-12-09 @ 11:29:05
Postat av: S-E Karlsson

Tjadden , om man tänker så hur många par i sverige som gärna skulle ta emot ett litet barn istället flyger man till bla Kina och hämtar sina barn där

till stora kostnader .

2011-12-09 @ 11:42:43
Postat av: AWSvensson

Nu GoG blir jag riktigt upprörd,här går detaljhandeln för kläder på knä och så får man läsa följande.

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Filippa,vänster eller höger på bilden?

2011-12-09 @ 12:17:33
Postat av: Skeggan

Jag har många gånger varit hård i orden och kritisk mot många av dina inlägg Thoralf, och i grund och botten delar vi nog inte människosyn. Jag skulle aldrig kunna engagera mig i ett parti som har rötter i en nazistisk rörelse.MEN. Jag håller med dig och inte Alexander i det här fallet. Och även om det ibland tyvärr skiner igenom lite mer mörka värderingar i dina inlägg, har du många gånger bra synpunkter och säger sånt som kanske inte får eller vågar sägas annars. Jag brukar läsa din blogg, har gjort så länge, och den får mig nog att öppna ögonen lite, faktiskt. Med reservation för en hel del nonsens, dock.Trist att inte andra partier kan kritisera kvinnosynen inom islam (och andra religioner). Isåfall hade vi nog sluppit ett parti som Sverigedemokraterna.

2011-12-09 @ 12:30:14
Postat av: Ronny

Kan någon förklara för mig, hur i hel..te dessa "nybyggare" kan lura försäkringskassan, och alla dess instanser på många miljoner kr, med assistansbidrag o.dyl. Några av dessa "invalider" är i dagarna fällda, men det är tydligen en lukrativ "branch", som har försnillat 100 tals miljoner kr. Kan nämna att en av dessa direktörer blev vald till årets företagare i Smålandsposten, för något år sedan :) ( Snyggt jobbat SmP). Inga som vill står till svars bland FK.kassans handläggare,jurister,läkare! Fram med namn och bild på dessa ! Varför så tyst i media, och bland politiker?

2011-12-09 @ 12:31:24
Postat av: sophia

Tjadden och S-E KarlssonNi kanske vill ta ifrån kvinnor "kvinnors rösträtt" också?

För SD abortfrågan kommer många röster försvinna och det finns andra större frågor som bör prioriteras om Sd vill ha framgång i nästa val.Något som märks i många kommentarer på Sd-vänliga sajter är ett dolt kvinnohat som inte känns trevligt och som skrämmer iväg många kvinnor som sympatiserar med Sd,s tankegångar f.ö.

2011-12-09 @ 12:35:08
Postat av: S-E Karlsson

"sophia " Min tanke är att vi kan minska invandringen med ca 20000 varje år , men jag förstår att ärendet är känsligt !

2011-12-09 @ 12:54:21
Postat av: AWSvensson

Som sagt Skeggan ,människosynen är delad.Vissa vill lägga resurserna på självutnämnda välfärdsutnyttjare,andra vill lägga resurserna på våra äldre,själv tillhör jag de senare ,vilken kategori tillhör du.

2011-12-09 @ 12:56:32
Postat av: sophia

I så fall är det bättre att föra fram Vårdnadsbidraget inom Sd med restriktioner för de som nyligen kommit till vårt land. Som det är idag utnyttjas de av invandrare.Vi måste förändra samhället så att det blir attraktivt att stanna hemma och ta hand om sina barn, vilket både barn och föräldrar tjänar på. Där finns mycket att förändra vilket jag anser att Sd bör ägna sig åt istället för abortfrågan,och jag är säker på att aborttalen skulle minska om samhället hade större utrymme för individens och familjens eget val.

Sedan köper jag väl inte riktigt förklaringen att det är skälet till att vi tar in alldeles för många "nysvenskar".

2011-12-09 @ 13:25:37
Postat av: sophia

Som svar till S-E Karlsson....

2011-12-09 @ 13:26:42
Postat av: Kalle

Nu skall vi få äånnu mer reklam i TV. Nu skall det bli kortare reklaminslag på direktsänd sport. Reklamen skall vara kortare än en minut.Skall börja 1 jan 2013 enligt lagförslaget.Gillar ni det eller misstycker ni till dessa kortare reklaminslag???

Postat av: S-E Karlsson

"Sophia" jag skrev att vi kanske kan minska antalet invandrare istället .

2011-12-09 @ 13:54:54
Postat av: sophia

Hur den muslimske mannen ser på svenska kvinnor säger mer om dem än om oss svenska kvinnor. Ett färskt exempel är massvåldtäkten i Mariannelund!Tack Thoralf att du pekar ut dessa "Barbarer".

2011-12-09 @ 13:55:08
Postat av: S-E Karlsson

PS , förstår att jag trampat i ett jordgetingbo !

2011-12-09 @ 13:55:51
Postat av: sophia

S-E Karlsson

Ja och jag köper inte den förklaringen att det är anledningen till att vi tar in alldeles för många "invandrare". Det är en skröna som sjuklövern vill få oss att tro.

2011-12-09 @ 13:59:31
Postat av: S-E Karlsson

Det måste ju vara bättre att minska aborteringen och därmed slippa bluffen med de ensamkommande "barnen" ? För det är ju en enda stor bluff med en kostnad av minst 1900 kr per tyck och dygn ! Minimi kostnaden per dygn 1900 kr kan gå så högt som till 3000 kr per dygn .

2011-12-09 @ 14:18:07
Postat av: Thoralf Alfsson

SophiaJag delar dina åsikter i stort sett när det gäller abortfrågan. Det vi inom SD vill göra är att sänka gränsen för i vilken vecka en abort kan göras. Det är en anpassning till de flesta andra länder i västvärlden. Sedan kommer det givetvis finnas ett antal undantag från detta men den generella gränsen kan sänkas menar vi.Du får gärna argumentera emot detta.

2011-12-09 @ 14:21:38
Postat av: sophia

Anledningen till att vi tar emot "ensamkommande skäggbarn" är väl inte abortfrågan? Det är i så fall en lögn som politiker och media försöker få oss att tro på för att försvara massinvandring.Jag är helt överens med dig om att det är en enda stor bluff och anser att de kostnaderna kunde läggas på helt andra saker som gagnar oss som redan bor och verkar i Sverige, gamla, sjuka, skola etc. Och förbättringar inom familjeomsorgen som jag skrev tidigare.

2011-12-09 @ 14:32:20
Postat av: Lassekolja

Min förklaring till att den svenska tjejen följde med araben hem är enkel: Hon var redan så packad att hon inte förstod sitt eget bästa när hon följde kamelåkaren hem. Araben var också packad och trodde han fått med en kamel hem, visserligen med pucklarna på fel ställe men ändå!?

Postat av: sophia

ThoralfJag anser att frågan är inte så stor ibland "vanligt folk" så att SD bör driva denna fråga nu när det är så mycket annat som står på spel och som är betydligt viktigare att fokusera på och där vi har människor med oss.

F.ö. är den gränsen som är nu när det gäller aborter få som missbrukar och jag anser att den ska finnas kvar för att kvinnor ska slippa den förnedring och utsatthet som det innebär om dispens ska sökas efter den gräns som SD vill ha.

Och som sagt, det är ingen stor fråga i Sverige idag och eftersom jag värnar om SD tycker jag det finns betydligt fler viktigare saker att fokusera på. Jag har hört många kvinnor som är upprörda över detta förslag (jag själv inräknad). Vi har inte råd att tappa röster på denna frågan.

Mvh sophia

2011-12-09 @ 14:48:39
Postat av: S-E Karlsson

Just det "Sophia" pengarna för de ensamkommande "barnen " behövs mer än väl till att täcka andra hål tex kunde man ju betala den ersättningen på 250000 kr till de vanvårdae en ersättning som man segar med förmodligen för att så många som möjligt ska lämna det jordiska , ja vad ska man egentligen tro ?

2011-12-09 @ 14:49:20
Postat av: Tony Ingman

Skeggan:Det där tugget om rötter i Nazismen är oändligt

tröttsamt och enfaldigt. Du kan säkert inte finna en enda medlem i SD som är, eller har varit anhängare till den sjuka ideologin, hade dom det

skulle dom väl inte bekämpa Islams lära, som i mångt och mycket har samma människosyn som nazismen. Min fråga blir,hur står du ut med

socialdemokrater och centerpartister där det

verkligen finns band tillbaka till Nazismen, du

vet det där med skallmätning och utsortering av

udda människor? Eller med kommunistpartiet där själva huvudpulsådern sträcker sig ända in i

Stalins Massmördarretorik?

2011-12-09 @ 15:27:01
Postat av: allemand

@sophia, jag håller med dig, stoppa undan abortfrågan, SD bör lägga ner energi på att nå ut istället.Just nu existerar inte SD annat än som support till diverse marscher av olika slag. Jag vet att det inte är så men det är vad den grå massan tror p.g.a det inte finns någon annan information.

2011-12-09 @ 15:33:03
Postat av: [email protected]

Sophia,Angående abortfrågan. De flesta Europeiska länder förespråkar och praktiserar den tidsbestämning SD föreslår. Den tidsgräns Sverige har innebär större risker för kvinnan, samt är fostret så pass välutvecklat efter tolv veckor att bara det är anledning att fråga sig rimligheten i Sveriges tidsgräns. Jag tror mestadels det gäller att sätta i perspektiv på ett bra sätt hur harmlös en 12 veckors period är. Det vore att ligga på en normal Europeisk standard. Jag tror att många slår bakut och överreagerar över detta. Det kommer aldrig handla om att förbjuda aborter på något sätt, det skulle jag själv vara stark motståndare till.

2011-12-09 @ 15:37:09
Postat av: Tjadden

SophiaPonera att aborterna bara hade varit under rimliga propotioner och inte som nu ett preventivmedel, så hade den svenska inhemska befolkningen varit säkerligen i miljon fler svenskar idagNu skyller 7 klövern just på att det saknas svenskar alltså vi är för få.Och den sanningen har ytterligare en aspekt, de rika och besuttna vill ha fler konsumenter och det har skett på skatte betalarnas bekostnad genom att de tar in massor av folk till Sverige in i arbetslöshet och vi får försörja dem och dessa pengar går i slutänden ner i de rika och besuttnas fickor.Slutsats; utan de ohämmade aborterna så hade invandringen varit betydligt mindre, det här vill säkerligen även S-E Karlsson att du ska förstå,

2011-12-09 @ 15:57:02
Postat av: Tjadden

HuldaJag delar nog inte din uppfattning och knappast min framlidne Mor heller hade gjort det, som var 6 barns Mamma hon som avskydde grupp 8 kärringarna som pesten och sa många gånger att man ska vara stolt över att vara kvinna och det hade hon helt rätt i jag älskar att se och höra riktiga kvinnor som markerar "jag är kvinna" all heder över dem!Som vuxen person jag hunnit bli på sextiotalet så predikades att hemmafruarna och kvinnor generellt måste få förverkliga sig (Dåtidens grupp 8 feminister vilseledda av Sossar och Kommunister)jo, tack kvinnorna har förverkligat sig och dominerar i samhället tänk bara på hur Mona Sahlin har hetsat kvinnorna mot männen sedan 70 talet plus alla de andra av hennes kaliber. (jag fattade din anm. att inte vilja ses som tvåkönad, likt vad man skulle påstå att dagens sk kvinnor markerar genom sin manhaftighet) Vilken sjuk bild det är att se en ung tjej med tajta Jeans och en cigarett i mungipan dragandes på en barnvagn.

2011-12-09 @ 16:16:59
Postat av: sophia

@thismailbox1Ibland måste man välja sina strider och jag anser inte det är rätt tillfälle att lyfta frågan nu när det finns så mycket angelägnare strider som som bör prioriteras och lyftas fram för svenska folket.

All desinformation som svenska folket matas med om SD t.ex.

All kraft som finns bör läggas på att SD,s stora frågor når ut till svenska folket och jag känner inte för att gå in i debatt om abortfrågan när det finns så mycket annat som är helt klart viktigare!Förutom invandringsfrågan är äldreomsorgen som avslöjats med omänskliga brister något som borde lyftas upp och där SD ska visa var de står. Det är väl lika viktigt att värna om de människoliv som redan fullbordats och går mot sitt slut och som enligt alla etiska regler bör få ett värdigt avslut på sitt liv.Ett citat; Måttet på ett civiliserat samhälle är hur vi tar hand om gamla,sjuka och barn.

2011-12-09 @ 16:22:17
Postat av: Tjadden

Ett tilägg, jag minns resonsmamnget i från kvinnors håll, att kvinnorna måste in i politiken så att vi får ett mänskligare klimat i samhället.Ska vi skratta eller gråta åt vad kvinnliga politiker ställt till, förvisso med hjälp av odugliga manliga dito, har vi fått det mänskliga samhället?

2011-12-09 @ 16:29:26
Postat av: Tjadden

SophiaVad är det som hindrar att upplysa folk om orsak och verkan, du får inte glömma bort att det kommer ständigt nya människor till Sverige och då måste även svensk historia beskrivas för dem.Det ena behöver inte utesluta det andra, ju fler samhällsfrågor vi pekar på ju bättre för SD att komma ifrån folktron att vi är ett enfrågeparti.Vi måste helt enkelt påvisa att vi är ytterst samhällsmedvetna som parti, det måtte du väl ändå hålla med om?

2011-12-09 @ 16:38:20
Postat av: S-E Karlsson

Tjadden , det är så jag menar mindre antal aborter ,mindre antal invandrare .

2011-12-09 @ 16:48:28
Postat av: sophia

@ Tjadden

Om du läser mina inlägg så ser du att det är just det jag gör! Men det kanske inte är rätt att göra en "ickefråga" i svenska folkets medvetande till en stor fråga om man inte vill förlora röster vill säga.

F.ö är jag en mamma till fyra barn, numera vuxna och stolt över att vara kvinna även om det du skrev var riktat till Hulda.

2011-12-09 @ 16:50:39
Postat av: Tjadden

SophiaGratulerar dig, att du tillhör kvinnorna som trivs med att vara det, som jag förmodar att du gör.Jag eller någon annan har inte påstått att vi ska driva alla tänkbara samhällsfrågor på en och samma gång, men vikten av att belysa dem känns rätt och riktigt som löpande ärende och givetvis ska vi lägga tonvikten på de mest orättvisa frågorna för att få väljarna med oss.

2011-12-09 @ 17:04:34
Postat av: allemand

@Tjadden, abortfrågan i Sverige är en ickefråga, ingen bryr sig. Sophia har helt rätt i det hon säger och som sagt, SD bör lägga ner kraft där folk bryr sig, äldrefrågan t.ex. KD driver abortfrågor, hur många procent har de?

2011-12-09 @ 17:06:18
Postat av: Anonym

allemandDet hade räckt med att du läst mitt senaste kommentar till Sophia så hade din varit överflödig.

2011-12-09 @ 17:57:00
Postat av: SDare

Blir man trött, eller?

Postat av: Tjadden

SDareHåkan Larsson den borne kommunisten ser spöken på ljusan dag som är brukligt för den kategorin.

2011-12-09 @ 18:45:45
Postat av: Hulda

Tjadden... Jag tycker inte att kvinnor har att göra inom försvaret, utom inom stabstjänst och kontorsarbete, inte som poliser i yttre tjänst oxh inte som brandmän.

Jag avskyr våra superfeminister som vill rasera kärnfamiljen. Men jag anser att Islams syn att kvinnan ska vara fängslad i hemmet på livstid är kvinnoförtryck. Nöjd?

2011-12-09 @ 18:51:47
Postat av: Svensson

Med dom höga våldtäks siffrorna i Sverige, måste det finnas rätt att ha abort.

2011-12-09 @ 18:57:08
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Leif Tore Åhlin SD Arvika

Säg den miljöpartist som inte ser spöken mitt å dagen!Thoralf, du är en ledfyr i detta mörker!Och tack för dina "Julkort"...

2011-12-09 @ 18:57:39
Postat av: carl

nu kommer de 1a vågen av tsunamin av "ensamkommande barn" och i Västerås är det ok att säga som det är tydligen "det är människosmugglare som tjänar grova pengar" således har de "asylsökande rejält med cash för att betala för att livstidförsörning av Svenska skattebetalar- paradiset.http://svtplay.se/v/2634809/tvarsnytt/ensamkommande_flyktingbarn?sb,b1387523,3,f,-1

2011-12-09 @ 23:48:15
Postat av: OT

Apropå ingenting alls Thoralf - johnny cash - a boy named sue: http://www.youtube.com/watch?v=XdreZ3qKqs8"My party left their politics when I was three

And they didn't leave much to us swedes

Just these old concrete and overpopulated buildings in the suburb.

Now, I don't blame them cause they run and hid

But the meanest thing that they ever did

Was before they left, they went and called us "racists"

:Well, we swedes grew up quick and we grew up mean,

Our fists got hard and our wits got keen,

we'd roam from town to town to hide our shame.

But we swedes made a vow to the moon and stars

That we'd be elected to the parliment

And kill that party who gave us that awful name.

:And the party said: "Swedes, this world is rough

And if your SD party gonna make it, they gotta be tough

And we knew we wouldn't be there to help ya along.

So we gave ya that name and we said goodbye

we knew you'd have to get tough or die

And it's the name that helped to make you strong."

2011-12-10 @ 01:29:41
Postat av: OT

Så här i juletider så blir man alltid lite nostalgisk och gråtmild.Vad bättre än att då giva något till de fattiga genom alla de kommunistiska organisationer som finns jorden runt en dag som denna. Lyssna på en låt så du också blir givmild - We Con the World: http://www.youtube.com/watch?v=FOGG_osOoVgEller vad säger du Lokashenko?

2011-12-10 @ 02:00:00
Postat av: Staffan Sundqvist

Undrar om mitt inlägg i Alexanders blogg får vara kvar. Så här skrev jag:

Muslimska brödraskapet har varit en extrem organisation från den dag den startade. Säger du något annat så ljuger du! Du är en pajas, men tyvärr går det inte att skratta åt dig....Sedan Muslimska brödraskapet grundades 1928 så har de strävat efter en värld som styrs av sharialagar! Och det är ju verkligen lagar som förespråkar kärlek till sin nästa och framför allt tolerans, eller hur, Alexander? Nu förväntar jag mig inget annat svar av dig än den sedvanliga rappakaljan som utmynnar i att du kallar mig rasist, men det bjuder jag på. Nu är ju Nordafrika fritt igen, nu kan du åka hem och njuta av friheten, slippa umgås med rasistiska svenskar som vägrar se det fina med islam och sharia. Glöm inte att meddela när du åker så ska jag komma och vinka av dig!

2011-12-10 @ 07:05:33
Postat av: Tjadden

Staffan SundqvistDet finns ju inte något skrivet som ens påminner om rasism och dessutom är det korrekt beskrivet att ingen vettig människa kan ta till sig Sharialagarna efter svenska mått mätt som är ditt budskap.

2011-12-10 @ 14:24:42
Postat av: basketpuma

Que vous soyez de formation <a href="http://www.pradapascher.com" title="Prada Pas Cher">Prada Pas Cher</a>

de votre voix pour rejoindre les rangs des <a href="http://www.pradapascher.com" title="prada chaussure">prada chaussure</a>

chanteurs professionnels ou si vous <a href="http://www.pradapascher.com" title="sac prada">sac prada</a>

souhaitez cultiver votre talent amateur,<a href="http://www.pradapascher.com" title="www.pradapascher.com">www.pradapascher.com</a> il ya de nombreux aspects de chanter à prendre en considération.

2012-02-27 @ 09:24:32
URL: http://wwwbasketpumacom
Postat av: chaussures puma

En fait, à cette taille,<a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="chaussures puma pas cher">chaussures puma pas cher</a>

il ressemblait à une épée courte de plus<a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="chaussures puma">chaussures puma</a>

qu'un couteau. La longueur de la lame est compensé <a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="puma pas cher">puma pas cher</a>

par la largeur de la lame - habituellement de un pouce et demi à deux pouces de largeur.

2012-03-03 @ 03:38:50
URL: http://www.chaussures-puma-pas-cher.net
Postat av: chaussure timberland

La plus grande packs, qui ont une<a href="http://www.chaussure-timberland.com" title="chaussure timberland">chaussure timberland</a>

capacité de plus de litres soixante-dix et ont <a href="http://www.chaussure-timberland.com" title="timberland pas cher">timberland pas cher</a>

habituellement un certain nombre de caractéristiques particulières.

2012-03-03 @ 03:43:19
URL: http://www.chaussure-timberland.com
Postat av: Mohsen

Ni snackar skit,,,, För det första jag har aldrig hört att en tunisisk heter Alexander. För de andra finns inte den här historia om kameler som han sa. För det tredje islam säger (muslimer för de muslimska i första hand) Men ni ska inte göra en historia av en skit gubbe som ljuger. Jag hatar såna människor som inte har respekt för andras känslor och de ljuger om deras eget kultur och land. Men om någon har någon fråga om islam, då kan han/hon gå till den närmaste mosken vid t:ex k 15 och fråga vad man vill veta. ni ska inte lyssna på alla dumma människor som den Alexander. 7 kameler hahahaha

2012-03-19 @ 19:16:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0