SMÅTT O GOTTFörst vill jag informera alla som väntar på julkorten att jag ”fyllde” en av postens brevlådor i kväll med brev till alla som ”beställt” dessa vykort. Tyvärr har efterfrågan varit så stor att jag bara kan skicka ca 15st till varje person som hört av sig. Troligen får jag ett antal nya julkort imorgon så om någon mer önskar dessa så är det bara att maila mig på [email protected]

Glöm inte att uppge adress!

Att julkortet rönt ett sånt intresse är väldigt roligt. Tanken på att skapa ett julkort kommer från Claus Zaar i Färjestaden på Öland och det skall han ha mycket ”kredd” för. Vi funderar nu på att även skapa påskkort, nationaldagskort och midsommarkort med samma budskap.

Igår kände jag mig väldigt sliten när jag kom hem till Kalmar men efter en bra dag med Polisstyrelsen för Kalmar län och en kväll tillsammans med flera av mina partivänner i Kalmar på Larm och lilla Puben har tröttheten försvunnit.

Min motion om begränsning av gratis tolkhjälp behandlades i Riksdagen under torsdagen. Du kan läsa motionen här.

Vid omröstningen var det endast Sverigedemokraterna som stödde motionen. Alla andra partiers ledamöter röstade Ja till att avslå motionen.

Det ”märkliga” är att flera ledamöter från moderaterna ansåg att motionen var bra och tyckte att det var en skam att människor kan vara bosatta i 10 år i Sverige men ändå beviljas tolkhjälp vid kontakter med svenska myndigheter eller sjukvård. Men tyvärr röstar dessa tvärtemot sin egen övertygelse. Visst blir man häpen över detta hyckleri!I veckan har jag också pratat lite om problemen för mikrobryggerier med en moderat politiker. Det visade sig att vi hade samma syn på frågan. Jag föreslog då att vi skulle skriva en motion tillsammans i riksdagen. Han avböjde dock med motiveringen att det var för farligt. Inte för mig svarade jag men han svarade att det var det för hans del.

Ovanstående två exempel visar på ett stort demokratiskt problem i vårt fina land. Ett problem som härstammar från invandringen men som nu förgiftar alla politiska områden på grund av att ledare som Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt missbrukade/missbrukar sin ställning som partiledare för de största partier vi har i Sverige.

 


Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

Som kommentar till omröstningen. Åter igen blev man påmind om Knapptryckarkompaniet. Fy faen vilka syltryggar!

2011-12-10 @ 02:11:38
Postat av: OT

Denna låt tillägnar jag Reinfeldt - The Offspring - Pretty Fly (For A White Guy): http://www.youtube.com/watch?v=nzY2Qcu5i2AP.S. Vad skulle Freud säga om detta?

2011-12-10 @ 02:45:25
Postat av: Jenny

Jag skulle vilja ge dessa moderater en rejäl utskällning. Skall eran feghet förstöra ett gammalt fint land som Sverige? Tänker ni inte på era barn och barnbarn?

2011-12-10 @ 04:07:15
Postat av: Jenny

Skall bli spännande att se hur det går i halland. Kostnaderna för tolkarna låg på 80 miljoner/år. Landstinget går ju back..

2011-12-10 @ 04:09:27
Postat av: Essendon

"förgiftar alla politiska områden"

Inte bara politiska områden. Massinvandringen förgiftar hela Sverige och Sju-Klöven är dom som förgiftar oss!

2011-12-10 @ 05:40:38
Postat av: Lille Kurt!

När man läser FNs HDI - index så säger detta allt om Sveriges framtid. Med plats #40, år 2030 så befinner sig Sverige på motsvarande nivå som ett antal andra "Bongo - Bongo länder"!

Svenskar flyr Sverige och den svenska utvandringen liknar mer och mer "den stora flykten"!

Svenska ungdomar ser ingen framtid längre i Sverige utan "flyr landet" med sin utbildning i bagaget.

Sveriges välbärgade "fyrtiotalister" säljer av och väljer också att bosätta sig i länder vilka har fungerande omsorg och sjukvård! Den svenska vården kan enbart erbjuda köer eftersom invandrare och "illegala flyktingar" alltid har förtur!

In flyttar analfabeter, kriminella och klaner.

Flyttar snart själv till varmare trakter och kommer med glädje att spendera mina pensioner och tillgångar i ett land vilket erbjuder mig den service vilken jag också betalar skatt för!

2011-12-10 @ 06:22:23
Postat av: Åkehttp://www.expressen.se/nyheter/1.2647531/kanada-drar-in-medborgarskapNär ska Sverige vakna då?

2011-12-10 @ 06:49:54
Postat av: Ludvig

Reinfeldt tvingar ju sina att rösta som han vill.

2011-12-10 @ 07:21:43
Postat av: Sven Dacke

Ett gammalt ordspråk säger."Droppen urholkar stenen.

Men det behövs många fler droppar av debatt och krav på förändringar för att något ska hända.Thoralf: Fortsätt vara en av dropparna, för det är nödvändigt för Sverige.Hoppas du får en skön Julhelg och hoppas du kan ta några vinterbilder på Allvaret.Funderar på hur jag ska kunna bli en liten "droppe" och hjälpa till och jag jobbar på lite material om Islamiseringen av Växjö där våra "vänner" nyligen hissade sin flagga för att markera att området är deras, på samma sätt som segrare alltid gjort

Återkommer med bider och text

2011-12-10 @ 08:17:46
Postat av: Hulda

Visst var Reinfeldt rolig i Tv4 igår kväll, men det han gör med Sverige är inte någon trevlig historia...

En vansinnig massinvandring och på det en arbetskraftsinvandring som tar bort chansen till ett första enkelt jobb för ungdomar runt oss.När man ser politiker från Alliansen och de Rödgröna bekymrat prata om alla arbetslösa och INTE nämna de som kommer hit för att ta enkla jobb då surar jag.

De bekanta jag träffar som förtvivlat söker jobb, påminner jag stillsamt om arbetskraftsinvandrarna.....

2011-12-10 @ 08:20:37
Postat av: Sven Dacke

Den ökända Kalmarbloggaren Escander men som kallar sig Alexander av någon konstig anledning borde läsa denna historia, varför han tror som han gör"Muslimska brödraskapet: Ex-medlem avslöjar subversiv taktik; att undergräva fria samhällen inifrån, skriver Raymond Ibrahim om i artikelnPS: Stackars indoktrinerade människor, gäller även Svenska politiker och kyrkofolkPostat av: Lassese

Partipiskan viner allt ljudligare. Den krävs allt oftare numera verkar det som.

2011-12-10 @ 09:05:54
Postat av: Fiona1177

Oavsett vad än SD motionerar om så kommer de övriga sju partierna att rösta tvärtom. Att motarbeta SD går i första hand, se till sina egna förmåner i andra hand. Därefter kommer eventuellt omsorgen om Sverige i tredje hand. Jag begriper faktiskt inte Reinfeldts hatiska inställning till SD. Det kan väl inte bara för att dom blev invalda i riksdagen? I så fall är det något allvarligt fel på honom.

2011-12-10 @ 09:37:18
Postat av: SM811

@Fiona1177

Det är ett allvarligt fel på Fredrik.

Man fäller inte sådana kommentarer om svenskar som han gör utan att ha ett människoförakt mot andra som inte har samma åsikter som diktatorn själv.

2011-12-10 @ 09:47:10
Postat av: Cavatus

Hallå! Julkorten finns även att ladda ned och skriva ut på egen skrivare på flygbladssidan, för dem som är ivriga och inte kan invänta Thoralfs försändelse. Köp lite styvare papper så blir det mer kort-liknande kort.På flygbladssidan finns korten i två storlekar, en i A6 (fyra på varje sida) och en med åtta på varje sida där de är i visitkortsstor storlek.På de sistnämnda kan man själv gå in och ändra de webbplatser man vil hänvisa till. Lägga till, ta bort. Precis som du själv vill.Klicka på min länk och skrolla ned till julkort!

2011-12-10 @ 09:51:47
URL: http://korta.nu/flygblad
Postat av: AWSvensson

Saknar flertalet riksdagsledamöter ryggrad,hur kan man leva som hunsade slavar där man tvingas arbeta,argumentera och rösta mot sin övertygelse.Kan inte för mitt liv tro att framförallt moderaterna inte inse vad deras psykopatiska ledare driver dem och landet mot. Tar man inte lärdom av historien, nej finns det några moderater som fortfarande har förståndet i behåll efter alla år av indoktrinering så träd fram i tid och ta ställning till vilket Sverige ni vill ha i framtiden.

2011-12-10 @ 09:56:45
Postat av: Lotta

Ullenhag använder ofta och gärna Kanada som exempel på ett föregångsland där migrationen lyckats, där allt är guld och gröna skogar. Jag tycker att SD då borde utnyttja detta gyllene tillfälle att använda detta Ullenhagska mönsterlands regler när det gäller att ta ifrån storljugande snyltgäster medborgarskap som de ljugit sig till.

Postat av: Tony Ingman

Daniel Poohl hem med svansen mellan benen. Hans

uppfostrings turne till Finnland gick väl inte så

bra som han hoppats. Där är det inte lika lätt

köra rassisttugget som här i Sverige, att stämpla

meningsmotståndare som fascister upplevs där som

korkat, men så är han ju också extremt korkad,

precis som alla kommunister. Undrar om fru kork

Dvs Tobleronetanten hann med att göra bort sig?

2011-12-10 @ 10:07:49
Postat av: Lotta

@Thoralf

Mycket bra skriven motion och man kan endast beklaga att övriga partier fortfarande befinner sig i sandlådan. Självklart borde det finnas en bortre gräns för hur länge vi skattebetalare skall betala för individer som antingen inte ids eller vill lära sig språket som förs i det land de valt att bosätta sig i. Känner till personer som kom till Sverige på 70-talet som än idag måste ha tolkhjälp av sina barn. En bortre gräns och efter det får man på egen hand skaffa tolkhjälp, antingen betalad via egna medel eller använda släktingar eller någon bekant som tolkar. Bortre gränser är ju annars användbart när det gäller sjukskrivningar och arbetslöshet så varför inte här?

Postat av: InfoDET LACKAR MOT JUL OCH LUCIAAtt julen närmar sig blev jag just påmind om i min stockholmska stadsdelstidning, där som första och viktigaste nyhet över en hel sida – där också en stor färgbild fått plats – meddelas, attGAYKÖRER SJUNGER IN JULEN”Biljetter kostar 130 kronor styck.” Bilden visar åtta lesbiska kvinnor. Några andra stockholmskörer omtalas inte. Förmodligen finns det inga.Nästa adventsnyhet i samma nummer är ett uppskattande, oikofobiskt reportage från årets firande av Sveriges nya nationaldag, ”Kåldolmens dag” (= utlandsmatens berikningsdag) – beskriven i Tanja B:s blogg 18/12 förra året:http://tanjabergkvist.wordpress.com/2010/12/17/genuskemi-och-nagra-klavertramp-i-det-politiskt-inkorrekta-trasket/#comment-10933Men också LUCIA närmar sig.Vad är förbjudet, vad är tillåtet?De svenska luciatraditionerna har som bekant utökats betydligt under senare år. Framförallt med tre nya traditioner:1) Vissa saker skall numera vara FÖRBJUDNA.2) Det bör markeras, att såväl Lucias som tärnors och stjärngossars kön bara är sociala konstruktioner och att ingen roll därför skall anses vara mer passande för ett visst kön än ett annat. En skäggig Lucia med basröst är dock alltid att föredra.3) Välkänt är, att olika etniciteter i allmänhet inte existerar, i varje fall inte bland dem som någon gång sätter sin fot på svensk jord. Den som visar sig där är automatiskt svensk, vare sig han vill eller inte. (Trots att det är bevisat, bl.a. av Reinfeldt, att det inte finns några etniska svenskar, så är ändå svenskar finare än alla andra; vilka senare alltså inte får förmenas denna finhet, som inte finns.)Men undantag finns. Bl.a. just under luciafirandet. Då är det nämligen viktigt, att luciatågan avspeglar landets demografiska sammansättning. Eftersom det finns flera afrikaner och asiater än svenskar i världen, är det önskvärt, att den Lucia som utses kommer från t.ex. Somalia, Nigeria, Elfenbenskusten eller möjligen Östasien.- - - - - - - - - - - - -• EXEMPEL punkt 1:”FÖRÄLDRAR FÅR INTE FOTA LUCIA

De små luciatågen på Linköpings förskolor kommer inte att förevigas för eftervärlden. Anledningen är kommunens fotoförbud på förskolor, som infördes i somras för att skydda barn till asylsökande som lever gömda och som har skyddad identitet, rapporterar Östgöta Correspondenten.” (Sv.D. 2/12 2011.)Bakom förbudet står bl.a. förskolechefen ZOIA FABRES (en svenska från Ryssland eller möjligen Ukraina).Översättning: Med ”barn som lever gömda” menas barn till utländska föräldrar, som efter långa och kostsamma utredningar befunnits sakna asylskäl och därför inte erhållit PUT och garanterad, livstids gratisförsörjning. Flertalet har då på ett eller annat sätt annullerat sina handlingar (om de inte har gjort det långt tidigare) och gömt sig, varefter de i egenskap av ”papperslösa” har rätt till fri tandvård, fri akutsjukvård, fri förskola för barnen, på vissa håll fria aborter m.m. (Normalpriset för en abort på en egenförsörjande svenska är ca 20.000 kronor.)• EXEMPEL punkt 2:”Loke Båtshake i klass 5A på Flygelskolan tycker att skolan könsdiskriminerar för att han inte får bli Lucia.”http://www.sydsvenskan.se/lund/article1588695/Luciatraditionen-diskriminerar.htmlhttp://www.alltforforaldrar.se/ladydahmer/2010/november/utkast-nov-25-2010.html• EXEMPEL punkt 3:http://norran.se/2009/12/idagihistorien/forstafargadelucianece372052/

2011-12-10 @ 10:27:33
Postat av: SDare

En mycket bra motion. Men!I mitt nästa liv ska jag bli invandrare i Sverige. Inga krav. Slänger jag dessutom alla mina papper, så är hela landets välfärd för alltid fritt för mig. Jippi!!Man har rätt att vara sjuk i 180 dagar ifall det bedöms vara omöjligt att utföra något arbete, vilket oftast är omöjligt att bevisa. Du kan säkert stoppa muttrar i en påse med tumme och pekfinger.

A-kassa har du rätt till i 300 dagar om medlemsvillkor och arbetsvillkor är uppfyllt, vilket inte alla lyckas med.För invandrare finns ingen bortre gräns för vad det får kosta skattebetalarna. Det har omröstningen i ovan nämnda motion klart visat ännu en gång.2011-12-10 @ 10:34:29
Postat av: Lotta

@Info

Ibland undrar man om hela landet och dess invånare blivit komplett galna. Vad faan vet en snorunge i femte klass vad könsdiskriminering är för något? Varför måste man förstöra och skita ner alla våra gamla traditioner. Lucia skall vara en tjej, stjärngossarna killar och tärnorna även de flickor.

Postat av: HG

Svenskar vill inte se korruptionen

Sverige har mer korruption än vi tror. Inga-Britt Ahlenius berättar om hur vi slätar över med ord som ”affär”, att lagstiftningen släpar efter och att oberoende granskare krävs.

När jag för flera år sedan fick jobb i ett pampigt kommunalhus viskades det redan min första arbetsdag om den nya tjänsten ”demokratiutvecklare”. En kompis till en ledande politiker hade just blivit av med sitt jobb och behövde ett nytt, och då fixade polarna i kommunhuset det. När professionell granskning saknas, och när risken för upptäckt är låg, skapas en grogrund för korruption i kommunerna.

Jag diskuterade frågan med Inga-Britt Ahlenius häromdagen, efter ett anförande om korruption som hon höll för säkerhetsföretaget Seccredo. Beundrad av många, för sitt mod att kritisera bland annat FN:s ledning, kan man tro att hon har det lätt när hon på hemma plan kritiserar det faktum att den kommunala verksamheten inte utsätts för oberoende granskning. Men icke. Den som kritiserar detta, säger Ahlenius, påstås snarare angripa den svenska demokratin som sådan. Politiker ute i kommunerna, från höger till vänster, tycker att det är bra som det är och vill inte ha förändring.

2011-12-10 @ 10:53:57
Postat av: Carl

hoppas dessa julkort och senare påskort går att trycka upp (de som tryckte SD kuriren) och sälja till alla som vill ha.denna blogg är fantastisk som visar hur det går till i R I S K -dagen. det är ett extremt hyckleri.men varför ? är det nån främande makt som talar om vad 7 klöverns kreatur skall besluta ?troligen är det amerikanska bank-sfären som lobbar så hårt. Amerikanska utrikesministern under 1990-talet driver nu en lobbygrupp i sverige och anställer fd svenska politiker. bland annat Per Nuder. inte konstigt att GM fått 7 klöver regimen att sabba så för Saab. (inte två strån i kors för att stödja svensk industri men man kan dela ut skattepengar till allt annat i hela Världen. senast exempel: sända 35 miljoner till ryska politiker som gåva och kalla det jämställdhetsprojekt!)

*

det som vore klockrent vore om man lade upp alla motioner som SD lägger i riksdagen, i form av en migiLeaks som www.avpixlat.info har en länk till högerspalten.då kan allmänhet lätt få en uppfattning om vad och hur partiet arbetar. och hur man röstat fram besluten i riksdagens voteringar.blir ett effektivt valredskap till valet 2014.

och blir omöjligt för 7 klöver regimens kontrollerade tv och tidningar att manipulera väljare strax innan valet.då kan alla se vad gjorts under den föregående mandatperioden

2011-12-10 @ 10:59:49
Postat av: Robin Shadowes

@Jenny. De flesta röstar förmodligen efter vad som gynnar deras egen plånbok. Dom sköter sig själv och skiter i andra som man brukade säga när jag var liten. Sedan finns det en klick i absoluta toppen som jag anser vara direkt ondskefulla och maktgalna, bl a Bildt och Barbaren själv.

2011-12-10 @ 11:18:42
Postat av: G H

@CarlHåller med dig, det är en främmande makt som styr 7klövern.Gå in på youtube och de filmen Novemberrevolutionen av Dan Josefsson.

"Riksbankens beslut att avreglera den svenska kreditmarknaden den 21 november 1985.[1] Beslutet innebar bland annat att bankerna fick låna ut obegränsat med pengar utan att Sveriges riksbank lade hinder i vägen."

http://sv.wikipedia.org/wiki/Novemberrevolutionen_(Sverige)Erik Åsbrink som var med då, jobbar nu för Goldman Sachs.

Övriga på Riksbanken som Dennis och Sohlman är sionister.Kuppen som dessa gentlemän genomförde, satte Sveriges finanser i ruiner och vi tvingades låna - av vilka och till vilka eftergifter?

Stod Goldman Sachs i skuggan av sina lakejer och lånade ut till naiva vilseledda svenska politiker? Med eftergifter som att Sverige dka bli mpngkulturellt, avvevkla försvaret, gå med i Nato, gå med i EU - lyssna på den globala makteliten annars sätter de in ekonomiska sanktioner som att höja ränta på våra statslån?Se utveckling av statsskulden där denna fördubblades med minst 600 miljarder kr i finanskrisen 1990 som berodde på Novemberrevolutionen: https://www.riksgalden.se/omriksgalden/statistik/Statsskuldens-utveckling/Med vetskap om vad som försigår så känns ThorAlf diskussioner om medihus placering ganska fjuttigt. Varför vi alla i västvärlden först måste göra oss av med den globala makteliten - innan vi bör dikutera lokalpolitik.

2011-12-10 @ 11:21:50
Postat av: Svensson

Reinfeldt tvingar dom att rösta emot sina egna beslut, Reinfeldt är den första Svenska Statsminister som kör med diktator stilen.

2011-12-10 @ 11:23:30
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Carl

kanske SD borde kontakta finland och informera att Svenska folket INTE stödjer 7 klöver regimens åsiktspolis grupper.stor skam att expo-asen (som lever gott på våra skattepengar) åker till finland och talar om vad de skall tycka och tänka.Finland som fick kämpa så hårt under 2:a Världskriget för sin självständighet och Svenskar som frivilligt offrade sina liv för att kämpa för Finland i striderna.stor skam av Daniel pool och Mona Salin, fy-fan!http://www.friatider.se/yle-anklagar-daniel-poohl-for-fortal

2011-12-10 @ 11:25:24
Postat av: Karlskronabloggen

Jag var inte sådär jättepolitiskt intresserad för 25-30 år sedan, men nog var det väl så på den tiden att i VISSA frågor var det ingen "partipiska" som gällde, utan alla ledamöter fick rösta efter sin egen övertygelse?Nu verkar ALLA frågor lyda under respektive partis piska att "alla måste tycka likadant".

2011-12-10 @ 11:29:20
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Lotta

@Info

Nu i könsdiskrimineringens tidsålder kan vi slänga alla lösskägg för naturligtvis måste det bli tomtemor som framöver delar ut klapparna, allt annat vore ju könsdiskriminering. Undrar vad den könsmedvetne femteklassaren tycker om det?

2011-12-10 @ 11:40:37
Postat av: Carl

tack "G H" för mer info och uppmärksamhet för mina framtida Varnings profesior.Hoppas inte folk förväxlat god och förnuftig affärsverksamhet med den så vidriga giriga kapitalismen som drabbat vårt land sedan 7 klöverns kreatur sålde sig till bankmaffian.det är fint att driva företag och skapa trygghet och socialrättvisa till sina anställda och betala skatter till förnuftiga och hederliga politiker som skapar ett bra samhälle.det har med sakta tillvänjning gått riktigt djäv-la snett i Sverige sedan 20 års tid.Hoppas SD lägger upp voteringar i riksdagen på en blogg som lätt går att ta del av vad hur partierna röstar i riksdagen, som ett migiLeaks, där man kan lösa en förklarande text och sedan ladda ner motionen och sedan se hur riksdagsledamöterna röstat.det är ju offentlig handling och finns att se på riksdagens webbsite men är så krångligt så allmänheten tappar intresset att läsa.då kan inte som exempel vänsterpartiets riksdagsledamöter säga att de är emot eu när de står på "demokratitorg" i sin hemkommun och lurar till sig personröster. (Mia sydow-mölleby) och sedan rösta för EU- fördragen i kammaren. extrem hyckleri

2011-12-10 @ 11:46:30
Postat av: Jenny

@Robin

Jag tycker inte att det är fel att rösta med plånboken, de flesta av oss kämpar för att få ekonomin att gå ihop. Det måste ju löna sig att jobba. Ett högt skattetryck och förmånliga bidrag i kombination med öppna gränser är absolut förödande. Det är ju skrattretande att höra Lööf säga att hon vill locka hit folk för att starta företag!! Det är väldigt svårt ens för en svensk att driva företag och man betalar väldigt mycket i skatt från första kronan så det är svårt att investera och få företaget att växa.

Företag behövs. Jag tycker absolut inte att det är fel att tjäna pengar och ha möjlighet att genom hårt arbete få det bättre.

Men vårt skattetryck lockar bara hit analfabeter och svartjobbare.

Jag tror att en vacker dag så tar bara pengarna slut. Det finns ingen som vill investera i Sverige och man kan inte ta ut mycket högre skatter och avgifter längre. Den dagen när Inte bidragen till våra getton är lika förmånliga längre, då får vi räkna med kravaller och upplopp

2011-12-10 @ 12:03:54
Postat av: carl

Postat av: Robin Shadowes

@Jenny. De flesta röstar förmodligen efter vad som gynnar deras egen plånbok. Dom sköter sig själv och skiter i andra som man brukade säga när jag var liten. Sedan finns det en klick i absoluta toppen som jag anser vara direkt ondskefulla och maktgalna, bl a Bildt och Barbaren själv.2011-12-10 @ 11:18:42exakt så är det nog!det är nog det som barbaren och rikskanslern Adolf Reinfeldt tog fasta på när han skrev sin Mein K-amp-skrift "det sovande folket"resultatet ser man på vad som sker ålderdomshemmen under 2010 och Volk-mordsplanen fortskrider ( på individer som inte är lönsamma eller som 7 klöver politiker inte kan använda som samhälls-verktyg att genomdriva sin politik med.Antal vårdplatser minskar, samtidigt som "brukare" ökar i antal, samtidigt som valboskap importeras.och det är en ny reviderad kopia från 1930-1940 talet då bilderberggruppens föregångare gjorde sitt 1a försök att skapa sitt 3de rike som nu i "mord-erna" tider kallas EU.då skulle det importeras billig arbetskraft som skulle utföra det andra inte ville göra

2011-12-10 @ 12:23:39
Postat av: Carl

Postat av: Jenny

@Robin

Jag tycker inte att det är fel att rösta med plånboken, de flesta av oss kämpar för att få

ekonomin att gå ihop. Det måste ju löna sig att jobba. Ett högt skattetryck och förmånliga bidrag i kombination med öppna gränser är absolut förödande. Det är ju skrattretande att höra Lööf säga att hon vill locka hit folk för att starta företag!! Det är väldigt svårt ens för en svensk att driva företag och man betalar väldigt mycket i skatt från första kronan så det är svårt att investera och få företaget att växa.

Företag behövs. Jag tycker absolut inte att det är fel att tjäna pengar och ha möjlighet att genom hårt arbete få det bättre.

Men vårt skattetryck lockar bara hit analfabeter och svartjobbare.

Jag tror att en vacker dag så tar bara pengarna slut. Det finns ingen som vill investera i Sverige och man kan inte ta ut mycket högre skatter och avgifter längre. Den dagen när Inte bidragen till våra getton är lika förmånliga längre, då får vi räkna med kravaller och upplopp2011-12-10 @ 12:03:54exakt så är det!men den lägre skatten på lönearbete tas ut i form av andra avgifter som man måste betala, ex:¤höjd premie på bilförsäkring

¤ högre och nya avgifter på el"den dagen då pengarna tar slut"

det är nog planerat, man vill skapa Kaoz för att lätt kunna plundra Sverige på:¤Uran¤ädelmetaller¤Järnmalmen som har unika bra egenskaper som ger bästa stålet i Världen¤Slutförvara kärnbränsle från hela Världen under Östhammar som har enda godkända berggrunden i Världen¤ bästa åkermarken som blir extremt efertraktat när miljön ändras och det blir svårt att bo och leva på vissa håll i Världen och omöjligt att odla gröda¤ 1000 tals miljarder i AP-fonder som naiva 7 miljoner svenskar jobbat ihop och är bara att roffa åt sig. Som nu sker i sakta tillvänjning av nedskärningar och försämringar i socialförsökringen.Sverige blir som i filmen idiocrasy:

http://www.youtube.com/watch?v=yXREKUsdbHk

(finns i english bara googla)

2011-12-10 @ 12:43:28
Postat av: Magentan

Nobelfest idag. Jimmie Åkesson får inte vara med och representera SD på festen.

"Det framstod inte som naturligt att i det här sammanhanget bjuda in någon som man uppfattade stod för helt andra värderingar" förklarar Lars Heikensten, VD för Nobelstiftelsen.Men representanterna för diktaturländerna Nordkorea, Syrien, Iran, Saudiarabien, Vitryssland, Eritrea, Sudan och Zimbabwe står tydligen för samma värderingar som Nobel och Heikensten eftersom dessa är inbjudna. När Aftonbladet påpekar detta svarar Heikensten att han "kan tänka sig att de kommer att ha diskussioner framöver hur de ska förhålla sig till Sverigedemokraterna."Kanske Åkesson skulle underlätta det lite för Heikensten & Co genom att meddela att de inte behöver besvära sig med några extra diskussioner i den vägen, då han ändå inte har några planer på att delta i festligheter där ambassadörer för diktaturstater är inbjudna, eftersom dessa står för helt andra värderingar än vad hans eget DEMOKRATISKA parti gör.

2011-12-10 @ 12:46:40
Postat av: Magentan

Glömde länka till Aftonbladet som för en gång skull hade en bra artikel:

"Hej till skurkstaterna, men nej till Åkesson på Nobelfesten - Nästa år får du komma – kanske”

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14052941.ab

2011-12-10 @ 12:52:01
Postat av: Jenny

När världens högsta skattetryck inte räcker till...ja då får man väl se vart pengarna tar vägen...eller skall man tvinga de "giriga snåla" svenskarna att öppna sina plånböcker ytterligare?? Jag vill väl för f-n kunna leva på min lön och att den skatten jag betalar skall användas på ett så effektivt sätt som möjligt så att den räcker till gamla, sjuka och barn.

Det kommer att sluta med att vi kommer att ligga på ett av världens högsta skattetryck, men att vi dessutom tvingas betala in mer och mer till diverse avgifter och försäkringar. Det är inte rätt att beskatta svenskarna höger- då får vi börja flytta från hus och hem. I de flesta småbarnsfamiljerna jobbar de vuxna heltid och barnen är långa dagar på dagis.

Det visade sig nyligen att vi svenskar är väldigt högt belånade. Vi tar med andra ord höga lån för att kunna köpa oss en bra uppväxt miljö för våra barn..Svenskarna är inte rika, vi jobbar ganska mycket och har egentligen väldigt lite tid för våra nära och kära. Detta leder till självmord hos både gamla och ungdomar.

2011-12-10 @ 12:54:21
Postat av: Lotta

OT/ Nu blir jag så där riktigt heligt förb***** igen. En snart 94-årig dam vägras äldreboende. Kommunen det handlar om är Härnösands kommun. Någon som känner till om det finns något boende för "ensamkommande" skäggebarn i denna kommun? Artikelförfattaren tar gladeligen upp att det skulle kosta kommunen 511 000 kr om året att låta den gamla damen får den omvårdnad som hon har rätt till. Vad kostar skäggebarnen om året? Såg ett inslag på TV i veckan om ett äldreboende i Finland som svenska kommuner borde titta närmare på. Där behandlades de äldre med den respekt de gjort sig förtjänta av.

Postat av: Lotta

Ett citat ut ovan, av mig nämnda artikel: "Att en 93-årig pensionär hamnat i skottgluggen när byråkratin ska prövas, är inget som det tas hänsyn till." När får vi se de som grät ut i media gällande Ganna Chyzhevska ta upp detta fall? Artikeln går naturligtvis inte kommentera vilket artikeln med "stackars" Ganna Chyzhevska gjorde. Man hade till och med livekommentering som man kallade "senaste nytt om Ganna", se länken. Undrar varför Expressen. Allas lika värde glömdes återigen bort.

Postat av: EssendonPå ämnet Politik handlar om att prioritera:Vårdcentral läggs ned, blir boende för ensamkommande

http://avpixlat.info/2011/12/10/vardcentral-laggs-ned-blir-boende-for-ensamkommande/

2011-12-10 @ 13:50:25
Postat av: Magentan

I Ekonyheterna 12:30 idag lästes följande meddelande upp:Citat: "I Jemen har det islamistiska al-Islah-partiet blivit ett av de viktigaste oppositionspartierna i landet sedan massprotesterna mot regimen inleddes i början av året, och det finns en oro för att Jemen ska bli mer fundamentalistiskt om partiet vinner det kommande valet."Men man "glömde" nämna att en av de tre kvinnor som idag erhåller Nobels Fredspris, Tawakul Karman från Jemen, är medlem i just detta islamistiska parti.

2011-12-10 @ 13:52:27
Postat av: Magentan

@Lotta som undrar: "Vad kostar skäggebarnen om året?"Kommunerna ersätts med 1900 kronor per barn och dygn av statliga skattepengar.

Alltså ca 693 500 kronor per år.2011-12-10 @ 14:35:40
Postat av: Magentan

Suck! Glömde länken igen:http://svt.se/2.33782/1.1770407/migrationsverkets_svar_pa_tittarnas_fragor?lid=senasteNytt_379953

2011-12-10 @ 14:40:04
Postat av: Tjadden

JennyDu säger att det Sverige är ett fint land, okej jag förstår att du menar att det inte får skändas ännu mer av den tokpolitik som förs.Sd uppgift är att förbättra våra odds för svenska folket och det kommer att ske törs jag lova, om jag får tro vad folket på gatan tycker om Moderaterna och det dem tycker är inte lämpligt att skriva här, dessa invektiv slår allt man kan läsa på Internet och det säger allt, att folk börjar bli mer eller mindre hatiska mot Reinfeldt och co.Jag tror stenhårt på en stor framgång för Sd i valet 2014 och att både Sossarna och Moderaterna backar kraftigt!

2011-12-10 @ 14:59:24
Postat av: Magentan

Tyvärr är jag inte lika optimistisk som Tjadden. Här är mina dystra spådomar:Vänsterpartiet har nu gått förbi SD i opinionsmätningarna! I den senaste mätningen (Novus) ligger Vänsterpartiet (6,6%) före SD (6,5%).Vi kommer nog tyvärr att få vänja oss vid att se V ligga före SD med betydligt högre marginal i framtiden. Efter att Lars Ohly har bytts ut till Jonas Sjöstedt som partiledare kommer V med största säkerhet att bli Sveriges fjärde största parti. SD får nöja sig med att tävla om femte plats med Folkpartiet.Precis som Grudrun Schyman är Jonas Sjöstedt en oerhört bra retoriker och debattör (1998 ledde Schyman Vänsterparitet till ett historiskt högt väljarstöd på 12%).Många missbelåtna sossar kommer nu att välja V istället för att stanna kvar i S-partiet, och en hel del av de f.d. sossar som har gått över till MP kommer också att flytta sig till V istället. MP:s siffror kommer alltså att sjunka en del, men antagligen inte tillräckligt för att lämna över sin tredjeplats till V.

2011-12-10 @ 15:16:53
Postat av: MakingBacon

Helt ok med tolkhjälp. Men de skall bekosta den själva.

2011-12-10 @ 15:17:14
Postat av: Jenny

Tjadden, jag kommer att lägga min röst på Sd. Men jag bli orolig om det innebär att vi får högre skatter, för jag vill ha råd att bo kvar, mat på bordet & kläder. Jag vill kunna klara mig på min lön.

Det som jag tycker verkar bra med Sd är att man vill verka för svenska tra

2011-12-10 @ 15:18:09
Postat av: Jenny

Ursäkta råkade klicka fel..Det som jag gillar med SD är ganska mycket egentligen. Jag vill ha kraftigt minskad invandring och utvisa kriminella. Bevara svenska traditioner. (såg ni förresten debatt i torsdags?) Jag tycker att det är skrämmande att de nu finns de som vill ta bort

Lucia mm och på så vis beröva våra barn deras kulturarv.

Sd har en bra familjepolitik som går ut på att inte lägga sig i....vilket nästan alla de andra partierna vill. Självklart så skall föräldrarna bestämma själva.

Det jag är lite orolig över är Sd.s företagspolitik, finns det småföretagare som " hjälper" Sd.?

Det som längre har varit ett problem är de höga marginalskatterna, som gör att det är svårt att få folk att jobba mer. Det verkar ju inte så lyckat för ett land om folk hellre tar ledigt än att jobbar?

2011-12-10 @ 15:28:56
Postat av: KerstinFacebook-förhållande räcker för uppehållstillstånd?

Så lyder en av rubrikerna på avpixlat. Det är kanske inte är någon slump då att man ofta fick vänförfrågningar från någon Ali eller Muhammed? jag tyckte alltid att det var rätt så läskigt så jag bara ignorerade och spärrade den personen.

2011-12-10 @ 15:33:50
Postat av: Ateisten

Mycket bra motion, Thoralf!Obegripligt att den inte fick bifall. Det är ju bara sunt förnuft.Visst ja, det är ju numera en bristvara hos våra beslutfattare...

2011-12-10 @ 16:17:57
Postat av: Jenny

Tjadden,

PS, jag vet inte om Sverige är ett fint land längre, men det är det enda landet som jag har...DS

2011-12-10 @ 16:56:43
Postat av: allemand

@Magentan, håller med dig om Jonas, väldigt duktig. Fortsätter SD att smyga i mediebuskarna så blir din åsikt sann.

2011-12-10 @ 17:02:14
Postat av: Tjadden

jennyTyvärr är inte Sverige något fint land som dessutom har hamnat i vanrykte för att svenskarna är rasister, jag visste att till slut så tror omvärlden detta.Nu får vi betala dyrt för vad antisvenska organisationerna sysslar med.Att svenskföraktarna vill ha bort Lucia det beror sannerligen på att merparten av befolkningen har aldrig upplevt ett Sverige när det fortfarande var svenskt och då är det lätt att vara avogt inställd till svenska traditioner som de aldrig har förstått.Den egentliga svenska kulturen är svensk mentalitet som dessvärre spedes ut av invandrat blod och blir något onämnbart, tyvärr så illa är det.

2011-12-10 @ 17:14:29
Postat av: Tjadden

För att spinna vidare på begreppet Sverige som svenskt.Folk som pratar skit om svenska folket och vårt land, tror att det är svenskarnas fel att vi har fått en subkultur och att då som SD ska försvara den svenska hedern ter sig obegripligt just av den nämnda kategorin.De kan inte föreställa sig att våra folkvalda bär skulden för landets bedrövliga tillstånd, för svenska folket har ju röstat på dem, på sätt och vis är ju svenskarna medbovar.Men den egentliga sanningen är den att våra politiker har varit och är fortfarande överkänsliga för utländsk kritik och just därför vänder våra myndigheter in och ut på sig för att vara de importerade utlänningarna till lags på svenska folket bekostnad som normala svenskar blir ursinniga över.Och det här anser politikerna vara en sund och vettig politik för att inte stöta sig med andra politiska ledare i omvärlden.

2011-12-10 @ 17:29:33
Postat av: Jenny

Tjadden, jag kan egentligen bara tala för mig själv, men jag tror att vi är totalt förda bakom ljuset. Våra journalister och gammelmedia har varit mycket effektiv med att censurera. När jag fick barn så blev det väldigt tydligt hur media vinklade familjepolitiken. Debattinlägg publicerades aldrig om de inte var väldigt positiva till dagis osv. Det är otäckt att veta att vi blir så manipulerade. Detta tror jag dock att internet kan ändra på :-)Så här skrev M 2009 ang. Migration och vad har hänt sedan dess...ingenting!?!

Väljarna har med andra ord blivit grundlurade.http://www.dn.se/debatt/ta-medborgarskapet-fran-kriminella-invandrare

2011-12-10 @ 18:23:44
Postat av: lee

varför inte en pixlad Tomte på bilden?

2011-12-10 @ 19:15:01
Postat av: Sven Dacke

Den "ensamma" Svensk självmordsbombare i ny propagandafilm från al-QaidaMen har Säpo sagt att han var ensam så då var han väl det

2011-12-10 @ 19:44:55
URL: http://gudmundson.blogspot.com/
Postat av: Tjadden

JennyJag har kommenterat och gjort inlägg på otaliga platser under minst tio års tid och finner att du är inte ensam om att bli förd bakom ljuset massmedia ljuger folk blå, stup i kvarten och med-detsamma man kritiserar journalister har de taggarna utåt och man blir kallad nästan för vad som helst.Två journalister Ulf Nilsson och Siv Matsson kommer med sanningens ord men de sitter i samma båt som vi och finner tokpolitikerna helt oresonabla.Men du vet väl att Internet har blivit folkets riksdag och det vore katsingen om vi inte snart kan få järnridån att falla.

2011-12-10 @ 20:28:12
Postat av: Jenny

Tjadden, jag tror att du har rätt. Min gamla pappa (M av den äldre sorten) viskade till mig att politikerna är rädda för SD, av den enkla anledningen att SD har rätt!Det finns fortfarande människor som är kritiska till invandringen och som inte har läst Avpixlat ännu...

Alla läser inte på nätet, men vi blir fler och fler, tack vare iphones & Ipads.

Har nyligen talat om att Avpixlat finns för en vän...som garanterat kommer att bli intresserad av sidan och sprida vidare.Jag vet inte hur framtiden i Sverige kommer att se ut, men internet har verkligen öppnat upp för något revolutionerande och oavsett om det är i Sverige eller i Ryssland så får ljugande och hycklande politiker det inte lätt. (journalister likaså)

Önskar dig allt gott och tack för att du kämpar. Sanningen vinner!

2011-12-10 @ 21:28:03
Postat av: alf

Jag sitter här i min ensamhet på kvällskvisten och funderar.

Jag funderar på hur det skulle bli, om vi privatiserade riksdagen. Om alla som är invalda dit, skulle få lämna in sitt CV och gå på en tuff anställningsintervju. Hur många skulle få behålla sina jobb?

Kanske skulle SD med sina 19 mandat få egen majoritet. Jag skulle inte bli förvånad.

2011-12-10 @ 21:52:52
Postat av: S-E Karlsson

Nu är jag bedrövligt f-------d och det är på Nobelstiftelsens styrelse tittade på sändningen från Norge "Fredspriset " hela den festlokalen var ju fullsat av muslimer ! Hemskt,hemskt !

2011-12-10 @ 21:56:45
Postat av: Robin Shadowes

@Jenny & Carl. Jag förstår er poäng fullständigt. Men tänk på gamla tiders högerpartister, som partiet hette innan dom bytte namn på 60-talet. Dom var emot demokrati och jämlikhet och förföljde socialdemokrater på samma sätt som alla sju numera gemensamt förföljer SD. Dom ville inte dela med sig en enda millimeter solidariskt med andra. Precis allting fick sossarna kämpa sig till. Dom har en syn på sig att dom är finare än vanligt folk. Läste en gång för 10-talet år sedan om hur svårt det är att komma in som utböling i fiiiina Djursholm. Man blev verkligen mörkrädd när man blev varse att sådana människor fortfarande finns. Bara glöm att försöka vinna över dem. Vi vill inte ha dem med oss. Världens största egoister är vad det handlar om. Att det sedan finns en stor medelklass som låtit sig luras för att dom lovar lägre skatter och sådant är en annan sak. Samma sak med 32:ans förbaskade jobbskatte-avdrag som han tjatar om.

2011-12-10 @ 22:04:15
Postat av: Göran

Sjuklöverns företrädare gapar alltid om populism när någon har en avvikande åsikt utifrån deras normer.

Har man så totalt missat att man har det mest populistiska partiet i eget hägn?

Det Moderaterna har bedrivit de senaste 20 åren har ingenting med politik att göra, det har varit ren populism.

Man har gått från råbarkade sällar till små gulliga godhetsapostlar.

Makt och pengar gör folk upphetsade, vem som sedan röstat dig dit är ovidkommande.

Ser man Måna Muslim som ett föredöme och rent av snor konceptet hennes, ja, då är man minsann "Det nya arbetarpartiet".Egentligen började Moderaternas nya linje anas redan 1986.

Efter Palmes bortgång trädde Ingvar "Foten" Carlsson in i bilden.

Han var så upptagen med att efterlikna sin företrädare att man lätt kunde kidnappat hans egen tant mitt på Drottninggatan utan att han märkt något.

Foten misslyckades radikalt och sossarnas nedgång tog fart med sådan vind i seglen att Gudrun framstod som en bris.Allt vi står med idag är och förblir Palmes fel.

Visste ni förresten att Regnfäldt har en målad akvarell föreställande Palme ovanför sin och Philippas guldbeprydda Arabian Nights-inspirerade säng?2011-12-10 @ 23:37:37
Postat av: BRAVO - MERA KLARSPRÅK BEHÖVS

3###################################################

*Kanske Åkesson skulle underlätta det lite för Heikensten & Co genom att meddela att de inte

behöver besvära sig med några extra diskussioner

i den vägen, då han ändå inte har några planer på att delta i festligheter där ambassadörer för diktaturstater är inbjudna, eftersom dessa står för helt andra värderingar än vad hans eget DEMOKRATISKA parti gör*.

####################################################

2011-12-10 @ 23:40:44
Postat av: Da Capo

Magentan!Din klokskap, ditt förnuft och din klarsyn borde

utövas på en högre nivå, inte bara här på bloggen.

2011-12-10 @ 23:47:03
Postat av: Magentan

Jenny skrev: "Det finns fortfarande människor som är kritiska till invandringen och som inte har läst Avpixlat ännu..."Ja, ganska många dessutom. Det finns drygt 7 miljoner röstberättigade människor i Sverige. Om 1 miljon av dessa läser Avpixlat skulle jag vara mycket imponerad. Det återstår alltså minst 6 miljoner väljare som inte läser Avpixlat utan fortfarande nöjer sig med att dagligen låta sig bli indoktrinerade av gammelmedia.Det dröjer nog minst 10 år till innan åtminstone hälften av väljarna (alltså ca 3-4 miljoner) läser Avpixlat eller andra invandringskritiska sajter på nätet.

2011-12-10 @ 23:50:54
Postat av: Magentan

Jisses Da Capo, det var snällt skrivet - nu blir jag väldigt röd i ansiktet...

2011-12-10 @ 23:54:43
Postat av: Jenny

Robin. Den typ av"överklass" som du beskriver är ju vedervärdiga typer. Sossarna behövdes då, men tyvärr blev även de maktgalna när de ville upphäva äganderätten och konfiskera hårt arbetande människors livsverk. Därför flydde Ikea och taetrapck

2011-12-11 @ 00:13:21
Postat av: Jenny

Sorry..klickade fel med IpadenDärför flydde Ikea och tetrapack utomlands och sedan dess har inga liknande företag vuxit upp i Sverige.

Jag är absolut ingen överklasskvinna, är uppvuxen på landet. Har ganska många syskon. Pappa dubbelarbetande för att försörja oss.

Jag känner inga överklass moderater överhuvudtaget, utan väldigt enkla människor. Det gemensamma för dem är att de tycker att försvaret är viktigt, rikets säkerhet. att arbete skall löna sig, hårdare straff mm.

Överklassen på Lidingö klarar sig alldeles utmärkt utan lägre skatter..för dem är det säkert också möjligt att flytta utomlands. Det är oss, vanliga , som behöver lägre skatter..människor med drömmar om att vilja göra något, skapa något. Det är det som för Sverige fram åt . Pengar är drivkraften, så är det.

2011-12-11 @ 00:28:49
Postat av: Jenny

http://kentekeroth.se/2011/12/06/belona-flit/#entryBra av Kent Ekeroth :-)

2011-12-11 @ 00:40:20
Postat av: Tjadden

MagentanJag håller med Da CAPO att du är en mycket klok kvinna, trots att du inte delar min uppfattning ovan om hur SD når en stor framgång 2014. men det förtar inte ditt klokskap för det.

2011-12-11 @ 09:15:56
Postat av: Tony Ingman

Sverige vill ju gärna visa upp sin fina sida genom

den pråliga Nobellfesten en gång om året, men en

sida som inte visas upp är det gangstersamhälle

som det blivit genom att vi har världens mest naiva

beslutsfattare, som importerar kriminalitet på löpande band. Rån av rollator försedda åldringar,

rån och misshandel av gamla i deras egna hem,

världens högsta våldtäckts statistik,fängelser som

till 70-80% är fyllda med importerade kriminella.

Butiksrån,skottlossning på öppen gata i malmös

mönsterstatsdel Rosengård, ja listan kan göras flera meter lång, men denna del av Sverige lotsas

inte om av vare sig politiker eller media, eller för den delen den uppblåsta kulturmaffian.

2011-12-11 @ 09:55:36
Postat av: Jenny

Ang. Nobelfesten!

Bra skrivet av Dick

http://www.dagensps.se/opinionen/artiklar/2011/12/09/04855646/index.xml

2011-12-11 @ 10:03:36
Postat av: Robin Shadowes

@Göran. Psykopati innebär inte nödvändigtvis att vederbörande är dumma i huvudet. Bara för att dom inte är förmögna att känna empati betyder det inte att dom inte har räknat ut vad majoriteten av befolkningen som är icke-psykopater tycker om att höra. På senare tid har det förekommit förslag om att man borde drogtesta politiker. En god idé men man borde även hjärn-scanna dem för att kunna avgöra om dom är psykopater eller inte. Integritets-kränkande? Möjligtvis men icke desto mindre nödvändigt om vi vill undvika mera nations-förstörelse. Dom som upplever det som kränkande får väl låta bli att söka sig till den typen av arbete helt enkelt.

2011-12-11 @ 10:28:15
Postat av: SM811

Tack Thoralf för julkorten.

Snygga, nu kommer mina bekanta att få ett var.

2011-12-12 @ 13:54:26
Postat av: Skeggan

Man tar sig för pannan.

2011-12-12 @ 18:52:46
Postat av: jonas

jag vill ha en bra bas röst när jag ska sjunga

ganska jupt bas röst

2012-02-17 @ 14:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0