SKRIFTLIGA FRÅGOR OM MYTER

Först vill jag tacka för allt stöd jag fått med anledning av att Nyheter24 försöker hänga ut mig. Uppenbarligen inser alla övriga aktörer att det är kontraproduktivt att göra samma sak när jag bara har återgett sanningen från ett antal domar vid tingsrätter i mitt närområde. Den enda tidning som hört av sig är Smålandstidningen och vi hade ett bra samtal igår. Om någon läst artikeln så får ni gärna scanna den och skicka den till mig, om den nu publicerats.

Jag har även fått några trevliga samtal som tack för mitt blogginlägg och andra positiva reaktioner.

Jag har också skickat ett mail till Sven-Erik Alhem och bett honom att förtydliga vad han menar är grovt förtal i mitt blogginlägg men han har ännu inte svarat. Jag har även tipsat Byaradion (den klassiska intervjun med Roger Jansson på Rapport) om att en intervju med Sven-Erik Alhem på detta ämne skulle vara intressant lyssna på.

Antalet besökare på bloggen har dessutom varit rekordstort de senaste dagarna! Jag har aldrig haft så många besökare på bloggen under flera dagar i rad.

Med anledning av ”regeringsmyterna” så skrev jag två skriftliga frågor till statsråden Erik Ullenhag och Beatrice Ask
innan jag tog juluppehåll från riksdagen. Om nu regeringen verkligen vill ”avliva” dessa myter borde de också agera i den riktningen när man sitter vid rodret. Läs mina skriftliga frågor här.

Skriftlig fråga 2011/12:266

Skriftlig fråga 2011/12:267

Jag återkommer givetvis med ett blogginlägg när statsråden har svarat på mina frågor. Alla med lite förstånd inser nog hur svaren kommer att se ut ;-)

Centerpartisten Leif Larsson intervjuas i Barometern.
Enligt artikeln är han aktuell som ordförande för regionförbundet. Undrar om nuvarande kommer att sparkas? Leif Larsson anser tydligen även han att Kalmar län skall bli ett ”nybyggarland” om man skall tro på hur han svarar på hur Kalmar län skall kunna öka sin befolkning.

 

Fråga nr 10 har tydligen censurerats bort av redaktören på Barometern. Var det en följdfråga?

Undrar om man i Mariannelund tycker att utländska medborgare är en fantastisk resurs?


Barometerns journalist Mats Andersson har tagit åt sig av den kritik jag riktat mot hans artiklar
om landstingspolitiken och idag producerat en artikel som inte innehåller några påhopp på SD:s ledamöter. Sverigedemokraterna får det utrymme som vi förtjänar då vi i praktiken är det enda oppositionspartiet i landstingsfullmäktige. Skillnaden mellan de rödgröna och alliansen är marginell då det i mångt och mycket ägnar mest tid åt att ta avstånd från SD. Vårt yrkande om en folkomröstning 2014 angående storregioner får ett eget utrymme i tidningen. Det är jag mycket tacksam för men det retar säkert en och annan politiker bland de rödgröna och alliansen.

I sin krönika kritiserar han flera ledamöter för att inte agera som länspolitiker utan som kommunpolitiker. Jag vill påminna Mats Andersson om att i landstingsvalet är länet uppdelat i sex olika valkretsar och man representerar givetvis den valkrets som man är invald för. Hade det bara funnits en valkrets kunde jag förstått Mats Anderssons synpunkt men nu är fallet inte så.

Sedan tycker han att det är lustigt att 9 ledamöter röstade Nej när det bara fanns ett förslag. En mycket lustig synpunkt. När det bara finns ett förslag och man inte samtycker finns det ju inget annat alternativ än att rösta nej.


Kommentarer
Postat av: Catarina

God Jul Thoralf!

Tack för ditt flitiga bloggande och intressanta inlägg. Det du gör uppskattas och jag önskar jag kunde ge mig in i politiken.

Hoppas du får det skönt och kan koppla bort vansinnigheterna några dagar!

2011-12-22 @ 21:25:26
Postat av: Anonym

Verkligt roligt att folk inser allvaret och visar sitt stöd åt Thoralf och anständigheten genom att gå in på bloggen.

Ja just ANSTÄNDIGHETEN! För det är oanständigt att inte protestera mot våldtäkterna och den politik som möjliggör de flesta överfallsvåldtäkterna och gruppvåldtäkterna.

Och varför har inte feministiskt initiativ protesterat? Jo därför att deras lära falsk och engagemang är FALSKT. FI:s företrädare talar om kvinnomakt och kvinnokamp. Men när det kommer till kritan så fiskar partiet hellre efter de väljargrupper som anser våltäkt som ett dussinbrott.

Så är det med FI:s solidaritet. Så är det ock med V:s feminism. För att inte bara tala om fp, här representerat av hycklaren Alhem.

2011-12-22 @ 21:56:36
Postat av: Skånepåg

@ ThoralfSamma Skriftlig fråga 2011/12:267 finns på båda URL?

2011-12-22 @ 22:06:03
Postat av: Hulda

Erik Ullenhag och hans regeringskollegor har tagit sig REJÄLT med vatten över huvudet.

Fattade inte Ullenhag att alla hans 13 "myter" skulle komma att slå tillbaka - HÅRT ?Fattar de inte att de som drabbas av "mångkulturen" har släktingar, vänner och möjlighet att sprida rätt fakta ut på nätet? Sanningen kommer fram, även om tv, radio och pressen cencurerar.

Det är nästan att man tycker synd om Ullenhag...

2011-12-22 @ 22:26:49
Postat av: Thoralf Alfsson

SkånepågTack för upplysningen.Nu är det rätt länkar.

2011-12-22 @ 22:27:54
Postat av: Ugglan

Skall bli intressant att få läsa vad Sven-Erik Alhem har för svar på ditt mejl angående grovt förtal. Nu tror jag inte att han kommer att svara, när han väl har haft lite tid att tänka efter. Alhem har den egenheten att han är snabbt ute och hojtar för att sedan tystna.Bra Thoralf att du står på dig, och rädd verkar du minst av allt vara. En annan riksdagsman från SD som jag uppskattar är Kent Ekeroth som i debatt efter debatt fullkomligt manglar ner sjulingarnas politruker.

2011-12-22 @ 22:34:58
Postat av: Kurtan

Undrar om islams "framgångar" i västvärlden är oxo en "myt" enligt regeringen, eller ?!Jonathan Halevi: islamofascists in Belgium & Canada

http://youtu.be/7n6pjcsLa2wÄr denna kvinna i nedan video oxo en "myt", eller ?!Michael Coren on scumbag Palestinian suicide bomber

http://youtu.be/AS1EXTzXcrMÄr jag en "myt", eller ?!MVH

2011-12-22 @ 22:46:35
Postat av: Tomas

Hej Thoralf.Ett STORT TACK för en mycket bra blogg och för all tid du lägger ner.Ha en underbar jul och ett gott nytt år.

2011-12-22 @ 22:54:00
Postat av: Sven Dacke

Centerpartister har en konstig världsuppfattning, även i Kalmar, ibland undrar man hur det står till med hälsan.Här är ett inlägg i Barometern för någon vecka sedan, observera kommentarerna som inte helt håller med."DEBATT 2011-12-14 | Uppdaterad 2011-12-14"Om vi i Kalmar län välkomnande lika många invandrare som man varje år gör i Kronobergs län så skulle vi ha en positiv befolkningsökning i vårt län." Anders Åkesson och Christer Jonsson om framtiden för Kalmar län.Läs hela på länken och kommentarerna.Postat av: Sven Dacke

God Jul alla på bloggen , speciellt Thoralf och tack för gott arbete

2011-12-22 @ 23:00:26
Postat av: Anna

Hej Thoralf och ha en riktigt God Jul det förtjänar du verkligen.Tack för en super blogg!!!!

2011-12-22 @ 23:30:24
Postat av: Kalle

God Jul på er allihopa och speciellt tll bloggaren Thoralf SD.Julia Ceasar skriver idag på snaphanen.dk om Ludvika mordet där en tvåbarnsfar oprovocerat blev mördad en vecka för Julafton..Julia skriver:

""Mordet är ett politiskt mord, ett i raden som är en konsekvens av Sveriges extrema invandringspolitik. Men s-politikerna kan lita på Göran Greider. Han kommer alltid att vara beredd att rycka ut till deras försvar och istället kasta skulden på vanliga medborgare som reagerar på våldet./.../Göran Greider är överallt. Om man lyssnar på radions ”God morgon världen” på söndagsmornar så sitter han där och tycker. Tyckandet pågår också alltsomoftast i radions ”Studio Ett” och i televisionens morgonsoffor, och givetvis i Dala-Demokraten. Jag önskar mig en Greiderfri zon i media."" Tycker Julia Ceasar i sin krönika idag på Snaphanen.dkLäs hennes krönika på länken:

2011-12-22 @ 23:58:37
URL: http://snaphanen.dk/2011/12/21/viochdom/
Postat av: Bojkotta Sionisterna, invänta på riktiga sverigedemokrater!

"Undrar om man i Mariannelund tycker att utländska medborgare är en fantastisk resurs?"Sån bonnastil som gjort att jag inte längre kommer rösta på SD oavsett om jag är emot massinvandring och multikulti. Sionistdemokrater är visserligen emot massinvandring, men även emot svenskheten i hemlighet (judarna går före, men deras agenda är dold).

2011-12-23 @ 00:27:39
Postat av: M Svensson

God Jul på dig Thoralf, och fortsätt att blogga du gör skillnad :)Har för övrigt värvat minst 3 st idag, vi såg några nyanlända komma in på ICA idag, uppkläda i rena fest kläderna, pälsar på flera av barnen ingen, absolut ingen utstrålade som några behövande.

2-3m utanför kassorna står gänget (ca8st) och öppnar medhavda kuvert, ur kuverten tas det ut kontokort / koder, laddade med pengar, och efter det så flinades / skrattades mycket innan de tog affären i besittning (affären ligger i området kring imig-verket)

enl.personalen är trafiken tät hela dagarna veckorna igenom

Ska det vara så här när våra gamla ligger i sin egen skit, var en av många kommentarer, näe nu får det fan vara slut (var kommentarer bl.a från 2st företagare :)

Hälsningar från Gävle

2011-12-23 @ 00:53:57
Postat av: Tjadden

Jag har en doktorshatt i sunt förnuft som vida överträffar Sven-Erik Alhems professur som endast är en titel som han bevisar med sina anklagelser.

2011-12-23 @ 01:00:39
Postat av: Magnus Svensson

Din blogg Thoralf är den första jag läser varje dag sedan flera år. Sedan går jag över till avplixat. Din och Kurtans var de första bloggarna som grumlade ut mina ögon i flera års tid med en kopp kaffe och morgonrock. Måtte du orka krossa pkismen hela vägen..

2011-12-23 @ 01:25:33
Postat av: Magnus Svensson

PK-ism är vår tids nazism. Krossa denna vidriga pk-ism. Nyttiga idioter som springer omkring och tror de är duktiga och goda när de utan att veta om det sänker vårt land sakta men säkert..

2011-12-23 @ 02:20:13
Postat av: G Järnet

Fråga 10 överhoppad...hmmm...vad ger det? Jo, det ger 9/11.

Jag såg en video som handlade om numerologin bakom 9/11-ritualen, och där menades att 9/11 symboliserar just "att hoppa över 10", och, om jag inte minns fel, att 10 representerade det mänskliga.

2011-12-23 @ 02:37:42
Postat av: nadacomprende

Tack för ditt hårda arbete.Du gör skillnad.Ha nu en skön och god jul.

2011-12-23 @ 06:14:14
Postat av: Hulda

M Svensson 00:53:...

Skriv mera om du kan. Dina iaktagelser är viktiga!

2011-12-23 @ 08:00:18
Postat av: Thoralf Alfsson

Bojkotta SionisternaEtt alldeles utmärkt beslut av dig att vända dig någon annanstans än SD.

2011-12-23 @ 08:02:14
Postat av: mullis

God Jul Thoralfjag bor i Örebrotrakten men är nog mer kunnig om Kalmars problem, det är ditt fel, du är en av mina favoritbloggar och jag önskar det fanns fler av din kaliber,tack för ett fint år

2011-12-23 @ 08:05:49
Postat av: Tjadden

ThoralfAngående vilka kategorier som omhändertagits av kriminalvården.Den uppspaltning du gjort är givetvis relevant, men hur kommer det att tolkas som orsak, förmodligen med orden, typskt Sd de ska anklaga invandrarna för allt som bekräftar deras främlingsfientlighet.Både du och jag och alla andra som använder hjärnan på rätt sätt vet ju att ett sådan kommentar kan bara den med svenskfientlig åsikt komma med och är i mina ögon kriminellt, om man ska använda orden plikt och skyldighet som en ansvarsfråga för landets säkerhet som det står i lagboken.Att vara svensk och förneka sitt ursprung vittnar givetvis om att vara totalt samhällsfrånvänd och besitter inte den lojalitet som genomsnittsvensken ser som en naturlig självklarhet och den kategorin som nu tar avstånd ifrån sitt land och folk, är en säkerhetsrisk och ska nog betecknas som mer eller mindre kriminell.

2011-12-23 @ 08:34:30
Postat av: Da Capo

I DE TROENDES HUVUDEN ÄR

ALLAH STÖRRE ÄN JULTOMEN,

MYCKE STÖRRE ÄN DU NÅNSIN TROR

ALLAH ÄR STÖRST - ALLAHU AKBAHRhttp://youtu.be/amQtXtkys6QGOD JUL

TILLÖNSKAS ALL OTROGNA

HUNDAR,

BÅDE TVÅBENTA OCH FYRFOTA

2011-12-23 @ 08:48:09
Postat av: Observer

Apropå Thoralf A:s inledning.Den totala mörkläggning

som t.ex. kalmartidningen Barometern och dess avläggare OT tillsammans med lokaltidningen Östran och avläggaren Nyheterna gör av massvåldtäkten är talande. Ett förakt för den kvinna som blev offer,ett förakt för kvinnor som sådana, ett negligerande av sin journalistiska uppgift är budskapet.Ett indirekt stöd för övergrepp om de utförs av "rätt" personer och den därmed sammanhängande risken att få en debatt som inte är i linje med den härskande mediala korrektheten d.v.s mörkläggningen ifråga om viss rapportering.Ett förhållande som fler och fler medborgare blir medvetna om.Det är inte förvånande att Alfssons sida numera citeras i kretsar som skulle få "stööörsta möjliga tystnadförespråkarna" att tappa hakan.Anledningarna till Alfssons framgång är mun-till-mun-metoden och nätet.Människor kan jämföra och bedöma information,något som man inte verkar ha koll på på tidningsredaktionerna.Papperstidningarnas självcensur kan komma att stå dem dyrt.

2011-12-23 @ 09:27:00
Postat av: AWSvensson

Få man besvära besökare, kommentatorer samt bloggägaren själv om en fröjdefull jul,vad det nu innebär för var och en.

Ps, Thoralf om du lägger ut något ekivokt på julafton,något jag vet GoG gillar,så sätt varningstext. Åkte på nöten av frun när jag lite förstrött hade klickat fram något om en dame som trollade bort sina byxer.Något man inte vill ska upprepas i fridens högtid.

2011-12-23 @ 10:04:42
Postat av: Hacke

Hej Toralf!Vill bara tacka dig för ett strålande jobb i landets och folkets tjänst.

Hoppas du får en skön och avkopplande julledighet för nya nappatag med etablissemanget och ännu större framgångar för dig och dina partikamrater och alla Sverigevänner under 2012.

2011-12-23 @ 10:18:54
Postat av: Skånepåg och gräbbanVi önskar Thoralf och alla fosterlandsvänner en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.Ett stort tack Thoralf för allt det arbete som du lagt ner för att motarbeta de krafter, som gör allt för att ödelägga vårt land. Vi hoppas att jul- och nyårshelgerna ger dig avkoppling och ny ork att fortsätta med detta under det nya året.

2011-12-23 @ 11:19:05
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonHär en URL som är så långt från ekivokt som man kan komma och som plåster på såren är tillägnad din bättre halva. Kolla bara, om du är på semester i dessa trakter och inmundigar diverse maträtter, att du inte hittar mindre tågdetaljer bland grönsakerna!

2011-12-23 @ 11:26:54
URL: http://www.wimp.com/vegetablemarket
Postat av: Pierre D

God Jul Thoralf och stå på dig !Här är något intressant som även vi i detta län borde göra något åt .http://vgnt.se/asylsokande-kan-ha-smittor-som-inte-blir-upptackta///Pierre2011-12-23 @ 11:43:09
Postat av: Lars T.

God Jul Thoralf, tack för ditt fantastiska arbete och tack för julkorten. De gör föhoppningsvis nytta!

2011-12-23 @ 12:00:52
Postat av: Lotta

OT/Tänk att det finns lite rättvisa i landet i alla fall.Önskar även God Jul till alla Sverigevänner som jag mött genom åren bland annat på denna blogg. Thoralf, hoppas du får en lugn och fridfull jul med dina nära och kära, det är du verkligen värd.

Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

God Jul Thoralf, och alla bloggvänner! Lite vila och god mat stundar så vi får krafter att ta nya tag!

2011-12-23 @ 13:03:54
Postat av: S-E Karlsson

God -Jul och Gott-Nytt år till alla som kommenterar på Thoralfs blogg och en förhoppning att det ska gå ännu bättre för SD nästa år !

Mvh Sven-Erik .

2011-12-23 @ 13:34:23
Postat av: Johan

Bloggposten kan utav tvivel betraktas som förtal i lagens mening. Syftet är övertydligt: att utsätta en person för andras missaktning. Det saknas också skälig grund. Därmed är kriterierna uppfyllda.Så efter en eventuell anmälan, som bara kan göras av den utsatte, och förundersökning, kommer saken garanterat gå till åtal. Låt oss hoppas att personen står på sig.

2011-12-23 @ 13:44:02
Postat av: Stefan

God Jul Thoralf och tack för ett bra arbete!

Som sagts förut: Stå på dig! (Annars gör någon annan det...)

2011-12-23 @ 13:46:43
Postat av: Lars-Inge

Blir nog ingen glädjejulafton i Trollskogen.Bloggposten kan utav tvivel betraktas som förtal i lagens mening.

- Nej

Syftet är övertydligt: att utsätta en person för andras missaktning.

- Nej

Det saknas också skälig grund.

- Nej

Därmed är kriterierna uppfyllda.

- Nej

Så efter en eventuell anmälan, som bara kan göras av den utsatte, och förundersökning, kommer saken garanterat gå till åtal.

- Nej

Låt oss hoppas att personen står på sig.

- Nej

2011-12-23 @ 14:24:14
Postat av: SM811

Läste dina frågor till Ullenhag och Ask.

Superbra med anledning av att de röstade ned dessa förslag för en tid sedan.

Att det är så många som är här och läser tycker jag du skall ha äran av. Utan ditt fantastiska engagemang hade sidan inte blivit så bra.2011-12-23 @ 14:25:46
Postat av: Lotta

@Johan

Är du mentalt frisk? "utsätta en person för andras missaktning." Det klara det kriminella elemrntet så bra på egen hand. Har du läst domarna som grundar sig på de brott din gunstling gjort sig skyldig till? Tänker du någonsin på offren som din gunstling lämnat efter sig? Tänker du någonsin på 2-barnsmamman som blev våldtagen av minst åtta (8) av dina gunstlingar? Bland dessa är din gunstling om jag inte missminner mig skäligen misstänkt för delaktighet.

Postat av: Mattias

Tack för det fina arbete du utför Thoralf! Stå på dig!! Varma julhälsningar från Skåne!

2011-12-23 @ 14:35:16
Postat av: lArgus

Thoralf !

Ett stort tack för denna uppskattade blogg och för Ditt värdefulla arbete i riksdagen och för SD.

God Jul och Gott Nytt år !

2011-12-23 @ 14:52:46
Postat av: Lars-IngeLite satirisk musik på lille julafton skadar inte. En och annan i Trollskogen begriper gevetvis inte det enkla ”budskapet”, men det ger jag blanka f-n i!

Postat av: Tony Ingman

God jul till i första hand Thoralf, men även till

alla andra som ser vart landet är på väg.

Sen hoppas jag på att 2012 skall bli året när SD

lyfter mot högre höjder, att ännu flera skall bli

uppmärksamma på vilka landsförrädare 7 klövern är.

2011-12-23 @ 16:04:11
Postat av: OT

God Jul & Gott Nytt År till er alla och en speciellt god helg önskar jag dig Thoralf!Denna blogg är ett föredöme, högt i tak och även öppen för de som är emot SD och Thoralf.Det är tydligt att Sverigedemokrater inte är som sjuklöver politiker.Vi väljare gillar ökad kunskap om verkligheten, gillar väl underbygda fakta och de debatter som därav följer.Låt oss tillsammans nästa år reda ut de 13 så kallade myterna och gemensamt lösa de problemen Sverige har.Önskar också alla ‘Infantile totalitarian atheists’ en God Jul & Gott Nytt År. Pat Condell: http://www.youtube.com/watch?v=IolHgMf_nbwP.S. God Jul & Gott Nytt År till www.snaphanen.dk

2011-12-23 @ 16:21:42
Postat av: Svensson

Sverigedemokraternas framgångar kommer bygga på att partiet lever i verkligheten, och att Sverigedemokraterna kan redovisa sin politik. Medans Reinfeldt och company lever i en fantasibubbla , dom har svårt att redovisa sina utgifter. Ska man vara trovärdig ska man kunna redovisa sin politik.

2011-12-23 @ 17:14:43
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: SDLars

God Jul Thoralf och alla andra läsare av bloggen!

Kan inte hålla mig från en revidering av en av Mytomanen Ullenhags teser.Myt 8: Invandringen har lett till en våg av kriminalitet.

Utan tvekan, vi som läser ocensurerade nyheter på nätet genomskådar den förtvivlade kamp som SVT, SR och övrig media driver för att vilseleda och skydda befolkningen från ”farliga sanningar”. Utomeuropeiska invandrare är överrepresenterade i kriminalitet det är utom allt tvivel. Alla vedervärdiga våldtäkter som stigit oavbrutet sedan 80-talet är en skam för Sverige. Bidrags- assistans och asylbedrägerier kostar miljarder utan att åtgärdas! Titta vad som händer i våra förorter bilbränder, skolbränder, stenkastning, hot, misshandel, rån, skottlossning, hedersmord, våldtäkter, upplopp, bedrägerier och bidragsfusk detta är bara en liten del av vad våra nybyggare kan. Alla kriminella som inte är svenska medborgare och åker ut och in i fängelse varför visas inte dessa ut?En som bor nära Ludvika och får Julen att gå i moll.2011-12-23 @ 17:16:04
Postat av: Stefan K

Du gör ett bra och välbehövligt jobb Thoralf.

Vi på petterssons önskar dig och övriga en God Jul

http://petterssons.bloggsida.se/gott-blandat/julhalsning

2011-12-23 @ 17:37:44
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Lassekolja

OK, jag är inte särdeles orginell nu men även jag vill önska Thoralf och alla hans bloggläsare en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!!

Förhoppningsvis kommer det stora "släppet" under nästa år? Åtminstone passeras 10%-gränsen!?!? Om inte, hur i hela friden skall vi väcka detta djupt slumrande folk???

Postat av: Ludde

GOD JUL Thoralf och tack för allt det fina arbete du gör för vårt fosterland. Jag önskar att jag kunde kopiera dig i 1000-tals exemplar. Fortsätt med din blogg, du är uppskattad ska du veta.

2011-12-23 @ 17:58:54
Postat av: Nissolf

Lokaltidningarna har lagt locket på, det rapporteras inget från Lundegård längre. Vi måste nog själva ta tag i saken. Vågar jag föreslå Gubben och Gumman som flygande reportrar i julhelgen och AW Svensson i mellandagarna? Fyrverkerihelgen kan bli intressant så den tar jag själv. ;-)

God jul allihopa.

2011-12-23 @ 18:52:51
Postat av: Observer

God Jul Thoralf!

2011-12-23 @ 19:01:12
Postat av: allemand

God Jul alla läsare och naturligtvis till den hårt kämpande blogginnehavaren Thoralf.

2011-12-23 @ 19:11:58
Postat av: Morgan Davidsson

God jul.

2011-12-23 @ 19:12:44
Postat av: Magnus Svensson

God Jul alla nätkämpar!

2011-12-23 @ 19:26:02
Postat av: Ronny

Tack Thoralf, för ditt engagemang, och dina våghalsiga reportage! GOD JUL !

Tanken går osökt till medias lögnaktiga och svenskfientliga journalistkår, som med säkerhet INTE får sådan här uppskattning av sina läsare, som Thoralf får:) Även NI andra på denna blogg får givetvis en julhälsning för era väl underbyggda inlägg.

2011-12-23 @ 19:29:04
Postat av: matspp

God Jul Thoralf och tack för ett mycket bra arbete!

2011-12-23 @ 19:39:29
Postat av: Hulda

God Jul ni alla som i riksdagen och utanför den, kämpar mot dumheten.

God Jul alla ni som hittar och tipsar om oegentligheter.

God Jul ni som väcker grannar, släktingar eller andra om vart Sverige är på väg.

God Jul, alla ni andra som värnar Sverige på andra sätt.

Ät god Julmat, speciellt skinka. Vi vet inte hur länge det blir tillåtet md denna läckerhet....

Fira "de otrognas" högtid med lugn och värdighet!

2011-12-23 @ 19:45:31
Postat av: Tjadden

God Jul alla vänner och bekanta som skriver i ärlighetens namn för Sd räkning.

2011-12-23 @ 20:04:53
Postat av: Sven Dacke

Lite läsning i helgen på bloggen hos en av dom få riktiga journalisterna i Sverige."Säpo: Därför hotas Lars Vilks

Säkerhetspolisen har författat ett informativt PM som ger en bakgrund till åtalet mot de tre män som anklagas för att ha planerat att mörda Lars Vilks. Den 14 sidor långa skriften handlar inte alls om de åtalade eller deras gärning. Istället ger man här en översiktsbild över några sentida strömningar inom jihadismen, pekar ut de centrala ideologerna och aktörerna, samt placerar in betydelsen av Lars Vilks och hans likar i det hela (dessutom finns en rik notapparat).Sammantaget utgör promemorian något av det mest koncisa som skrivits om ämnet på svenska. Det vore således synd att låta den falla i glömska i det stora arkiv dit förundersökningsprotokoll förpassas, varför Säpos PM blir julläsning här på bloggen. Stort tack till "Analytiker 4057 5834" och God jul!

Postat av: Ugglan

God Jul på dig Thoralf, och fortsätt med ditt bloggande.

2011-12-23 @ 20:15:05
Postat av: Carl

God JUL och GOTT NYTT ÅR, thoralf och alla läsare av denna blogg.

2011-12-23 @ 20:28:02
Postat av: Karlskronabloggen

@ JohanDet Thoralf refererat till är offentliga handlingar som kan fås ut av vem som helt från domstolar. Det är omöjligt att en referens till en sådan handling skulle kunna betraktas som förtal och det är naturligtvis därför inga andra medier tagit upp ämnet.@ God Jul Thoralf och tack för en av de bästa bloggarna på nätet! Hoppas du fortsätter på den inslagna banan och vi är många som stöttar dig, speciellt när gammelmedier försöker "hänga ut dig"!

2011-12-23 @ 21:49:35
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Calle

@ Thoralf

Instämmer med flertalet andra med en tillönskan om en God Jul och ett Gott Nytt År.

Tack för dina insatser för Sverige och svenskarna under 2011. Förhoppningsvis kommer ditt hårda arbete att uppskattas bättre av kommande generationer, än av de nuvarande. Tänker då på de 94 % som inte verkar bry sig i den för landet i särklass viktigaste frågan.

2011-12-23 @ 21:57:28
Postat av: Göran

God Jul Thoralf.

God Jul alla som har förstått.

Passa på att göra den svenske grisbonden glad och påta i eder extra mycket god skinka.

2011-12-23 @ 22:18:11
Postat av: OT

Se Julrimmen på avpixlat!Abadaba do nu inga politiker får julero.Ullenhag har öppnat Pandoras ask så nästa år kommer han få task (danska).För de som icke vill förstå kommer väljaren inte att gå på tå.Nästa val så är det slut för då åker Ullenhag med anhang ut.

2011-12-23 @ 22:55:25
Postat av: Karin, SD Orsa

God Jul & Gott Nytt År !

2011-12-23 @ 23:18:54
Postat av: Corpsegrinder

Grattis till besöksrekordet!

Vill poängtera mitt stöd och tacka jättestort för det arbete du gör! Du är enastående!

2011-12-23 @ 23:35:27
Postat av: Lotta

Har precis inmundigat ett par härliga skinkmackor. Naturligtvis är det en färsk skinka och inget rimmat skräp. Ljuvligt gott.

2011-12-24 @ 00:32:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0