ROMER OCH AFGHANER I STORSLAGSMÅL

Bråken på Migrationsverkets inhyrda anläggning Lundegård på Öland fortsätter. För någon vecka sedan var det knivbråk mellan flera personer. I veckan var det något som Ölandsbladet beskriver som upploppslikande slagsmål på förläggningen.Media, förutom Ölandsbladet och ansvariga på förläggningen gör allt för att tysta ner det hela. Även polisen väljer att hålla en låg profil. Läs händelse. Inte mindre än fem polispatruller kallades till Lundegård.

Ölandsbladet skriver dock i artikeln "Det påstådda lugnet på Lundegård tycka ha övergått i full storm".

Nu har Migrationsverket tvingats hyra in vaktbolag som patrullerar området dygnet runt enligt nya uppgifter i Ölandsbladet. Läs artikel.

Tänk om det varit ett bråk med ett 30-tal högerextremister som bråkat i samma omfattning. Jag kan se rubrikerna i varenda tidning över hela landet!

Nu planerar även ägarna för Kapelluddens camping att hyra ut till Migrationsverket enligt Ölandsbladet. Läs artikel.

De boende och affärsägarna runt Borgholm och Köpingsvik är dock inte lika roade som de campingägare som nu tjänar stora pengar på de avtal som Migrationsverket tvingas skriva. Under förra året fick Lundegård närmare 2 miljoner/månad i intäkter från Migrationsverket. Något som man tydligen är avundsjuk på hos Kapelluddens camping.

Vad befolkningen och andra tycker i Borgholm är uppenbarligen av mindre betydelse. Mitt förslag är att sätta bråkstakarna på en buss och köra tillbaka dom till sitt hemland.

Jag gissar att det inte dröjer många dagar innan vi får se nya tidningsartiklar från Lundegård i Ölandsbladet. De känner sig säkert tvingade att skriva om detta då alla boende vet vad som händer då det sprids från mun till mun väldigt fort. Men övrig media knipper käft i traditionell PK-anda.

Kommentarer
Postat av: Inge

Det är inte bara vakter vid förläggningen i Lundegård även vissa affärer i Borgholm har blivit tvingade att anlita vakter p.g.a alla snatterier som är i affärerna. Romerna stjäl som korpar och har dessutom utrustat sej med ett antal fordon så man kan göra större stöldturneér i regionen. Fordonen är avställda och förarna saknar körkort, häromdagen åkte de runt i Köpingsvik- och Borgholmsomrpådet och visade finger åt flanerande människor. Jag tycker det här är bra, folket på Öland håller fullständigt på att ändra åsikt om både Migrationsverk och de personer som ägnar sej åt asylturism. Ett år till med den här utvecklingen så tror jag att regeringen kommer att få det ganska svettigt. Människor skiter i gammelmedia man läser på sociala medier och på bloggar vad som VERKLIGEN händer.

2011-12-17 @ 11:55:41
Postat av: Anonym

Det är inte bara vakter vid förläggningen i Lundegård även vissa affärer i Borgholm har blivit tvingade att anlita vakter p.g.a alla snatterier som är i affärerna. Romerna stjäl som korpar och har dessutom utrustat sej med ett antal fordon så man kan göra större stöldturneér i regionen. Fordonen är avställda och förarna saknar körkort, häromdagen åkte de runt i Köpingsvik- och Borgholmsomrpådet och visade finger åt flanerande människor. Jag tycker det här är bra, folket på Öland håller fullständigt på att ändra åsikt om både Migrationsverk och de personer som ägnar sej åt asylturism. Ett år till med den här utvecklingen så tror jag att regeringen kommer att få det ganska svettigt. Människor skiter i att läsa vad som står skrivet gammelmedia man läser på sociala medier och på bloggar för att få reda på vad som VERKLIGEN händer i flyktingkarusellen.

2011-12-17 @ 11:58:34
Postat av: SM811

Att det skall vara så svårt att förpassa dessa missanpassade dit de hör hemma. De skulle aldrig ha kommit in i Sverige och ut skall de för de har redan bevisat att de inte har här att göra.

2011-12-17 @ 12:58:10
Postat av: Kalle

>SM811Du har alldeles rätt. Snart ger de sig på den manliga lokalbefolkningen också. De unga tjejerna drabbas också med våldtäckter. Det är tyvärr en galen framtid vi har i sikte.Hoppas att SD kan göra något åt den tråkiga trenden.

2011-12-17 @ 13:13:55
Postat av: Tony Ingman

PK media är lika svinaktig som vanligt,man ägnar

spalt kilometrar åt dom påstådda våldtäkterna som

Julian Assange ska ha begått, men ägnar inte dom

vidriga grupp våldtäkter som begåtts mot svenska flickor, och framförallt inte ett ord om vilka svin

som begår dem.

2011-12-17 @ 13:18:20
Postat av: Inte-en-till

Inge: tack för att du bekräftade vad jag redan trodde: zigenare, SD:s bästa valarbetare.Vore konstigt om SD inte kommer över 50% på Öland i valet 2014.

2011-12-17 @ 13:27:27
Postat av: SDare

Tänk om de boende på orten istället gått samman i en stor demonstration. Då skulle det vara svårt för media och regering att dölja sanningarna. Ut på gatorna och skrik. Så fort någon invandrare ska utvisas, så bli det ett jävla liv och stora rubriker i tidningarna. Förbannad ohyra är vad det är. Framförallt! Var inte rädd för dem. Ger de sig på dina nära, kära eller dina ägodelar så ska de fan veta att det gör ont. Håll ögonen öppna och stötta varandra.

2011-12-17 @ 13:29:51
Postat av: carl

(s)kriv "avpixlat.info" s(o)m alias om ma(n) vill göra en kommentar på webbtidning. det kan slinka igenom censuren.självklart skall man säga upp prenumerationen på dagstidningen, då får dom allt färre prenumeranter och pressstödet grundar sig på det.allt fler 7 klöver kontrollerade tidningar får nu spara och tv redaktioner likaså.då minskar tillströmningen till politisk korrekta tjournalisthögskolan och ful-media branschen dör ut.

det blir mer och mer frilansande media-arbetare är värdelösa. de bara gör det som chefsredaktören kan få många läsare till inom ramen för vad politisk korrekta 7 klövern tillåter för att dela ut karriärmöjligheter.

högsta drömmen för en chefsredaktör är väl att få bli chef på SVT med mångmiljonlön.vikarier åker ut på löpande band:

http://svtplay.se/v/1391945/oppet_arkiv/vikarier_aker_ut_pa_lopande_band?sb,k103107,3,f,112513det blir ju svårt för n(y)a generationer av (P)K-folket utan fasta anställningar med feta löner, när de vill ta bostadslån för att bo i exklusiva områden långt bort från integrationsområden!redan år 2008 skall 55 t(j)änster bort, spara 35 miljoner(syntax error i pk-Världen= nya befolkningen med invandrarbakgrund vill INTE se svensk PK-tv, de vill se hemlandets TV utbud via parapolen och betalar INTE Licens, varför betala för nåt de inte vill se)

http://svtplay.se/v/1367538/oppet_arkiv/tunga_besked_for_svt_s_nyheter?sb,k103107,1,f,112513säkert lika illa för redaktioner på PK-tidningar.[skaffa en videokamera med extern mikrofon-ingång då kan man spela in videoklipp direkt mot bildskärmen och få med ljudet i stereo, många videoklipp tas bort efter ett tag så bra att kunna spara på detta sätt. ger fin bild med HD-bildskärm och HD-videokamera och fint ljud, bara koppla hörlurs utgången från datorn till mikrofon ingången på videokameran och ha ett enkelt stativ så man kan rikta videokameran stadigt mot bildskärmen)(10)

billigaste är nog ( ej smygreklam, men tipset inom parantes)ju mer sverige bilr kulturberikat ju svårare blir det för PK-media att behålla sin fantasi-tillvaro när läsare och tv tittare kan se att det inte stämmer så fort de går ut i vardagen.och invandrare vill ju inte prenumerera på svenska tidningar och se svensk tv. så det blir en bransch som dör ut. endast statliga bidrag kan ge inkomster till PK-media.

2011-12-17 @ 13:36:37
Postat av: Carl

"Postat av: Inte-en-till

Inge: tack för att du bekräftade vad jag redan trodde: zigenare, SD:s bästa valarbetare.Vore konstigt om SD inte kommer över 50% på Öland i valet 2014.

2011-12-17 @ 13:27:27"när det val anställs x-tra personal på länsstyrelserna som är garanterat 7 klöver-trogna.vem vet, SD kanske redan har över 15 procent ? 7 klöver regimen var ju tvungna att släppa in SD annars hade varit så uppenbart med valfusket, som man bevisade pågick och man fick föra omval i distrikt som det var alltför öppenbart....rolig sketch om rösträknande:

http://www.youtube.com/watch?v=27f14jWCKnoALLA bör gå till vallokalen och övervaka valräknandet 2014, det har allmänheten laglig rätt till!

2011-12-17 @ 13:56:18
Postat av: Lotta

OT/ ett mycket läsvärt öppet brev till Oisin Cantwell så kallad journalist på Aftonbladet om den vidriga massvåldtäkten i Mariannelund. Läs och njut vänner.

Postat av: Hasse

Zigenare och Afganer slåss med kniv på förläggningen, snacka om rasism. Enda tidningen som är lite saklig om den här historien är Ölandsbladet. Den förljugna Barometern mörkar och Östran ger inte sina läsare möjlighet att kommentera artiklarna. Som sagt, säg ev. prenumerationer på dessa tidning så deras presstöd minskar.

Vi undrar lite till mans var "gojners" får pengar ifrån, de har skaffat bilar, bensin, har fina kläder och går hos frisörer där klippning och tvättning kostar 400:-. Är det någon som anar var pengarna kommer ifrån. Dessa personer är nog de största ohyra som har kommit in landet de senare åren

2011-12-17 @ 14:09:57
Postat av: Lotta

@Hasse

Var brukar detta klientel få sina pengar ifrån? Klart att de måste göra sig fina i håret eftersom det är deras år nästa år.

Postat av: novisen vid datorn

carl skriver: "...skaffa gärna mobilt bredband med obegränsad surfmängd, då kan man se alla tv kanaler från hela Världen...."kom igen carl

med några konkreta råd eller förslag - vilken operatör, vad kostar det, har du egen erfarenhet - vi är inte teknik-nördar allihopa.

2011-12-17 @ 14:20:19
Postat av: Gustav

Alltfler människor möter i dagens samhälle muslimska levnadssätt och värderingar som inte är förenliga med svenska. Var och en som är läskunnig och har tillgång till internet, böcker, ja varför inte koranen, kan också med egna ögon läsa sig till att islam inte går hand i hand med de sekulära och demokratiska idéer som den svenska majoritetsbefolkningen oftast delar.

Om ej annat kan man inledningsvis titta på denna video som på lätt och begriplig engelska ger upplysning om det väsentligaste.http://youtu.be/AeXPbuDgfeg

2011-12-17 @ 15:09:14
Postat av: carl

jaha, Finland inför statlig skatt på tv licens:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4862194men pengarna sätts i en fond för risken är att media styrs av politiska partier som bestämmer agenda i allt annat!i Sverige skulle det inte bli nån skillnad. mer än att tv licensen får ett annat namn och alla som inte vill ha "1900-tals apparaten tv-mottagare" får betalaman kan läsa på "N idag" att presstödet får fortsätta i nuvarande form till år 2017. sedan stängs nog det fria ordet ner både i pappersform och på internet."Postat av: novisen vid datorn

carl skriver: "...skaffa gärna mobilt bredband med obegränsad surfmängd, då kan man se alla tv kanaler från hela Världen...."kom igen carl

med några konkreta råd eller förslag - vilken operatör, vad kostar det, har du egen erfarenhet - vi är inte teknik-nördar allihopa.2011-12-17 @ 14:20:19"får ju inte göra reklam här, men det kostar 199 kr/månaden för 32 Mbit/sekunden och man får en liten dongel= modem stor som en cigarrettändare som sticks in i datorns usb.ingång. man stycker in SIM-kortet i dongeln. precis som ett minneskort i digitalkameran.

det går att förlänga den korta USB-sladden som följer med. med en skarvsladd på max 5 meter(som kostar ca 100kr i detaljhandeln skall vara en HONa och hane-kontakt i ändarna), vid längre sladd blir signalen för svag och behöver förstärkas. dongeln placeras nära ett fönster.med på köpet får man access till WIFI i cloud moln, alltså en lokal sändare som ger högre hastighet än 3G. dessa finns på täckningskarta.bara logga in.

på större orter ges 80 Mbit/sek och kostar 249 kr.men de bugger ut snabbt nu så alla kommer få 80 Mbet/sek snart.man måste ha minst 6 Mbit/sek annars hackar video-bilden och ger stillebild. är det många användare till samma mast så hackar det och välj 32 Mbit/sek.testa med ett 3G kontantkort internet-paket för ca 100 kr innan man tecknar ett 2års abon. så just din placering där du är mest på din ort har bra hastighet.1: sätt sim-kortet i USB modemet.

2: stick in usb modemmet i usb porten på datorn

3 datorn hittar drivrutinen automatisk och det installeras en programvara och till slut kommer en inloggnings ruta upp.

4: skriv in din kod du fick med i kartongen och tryck enter.nu är du klar och kan läsa thoralf blogg!bara googla vilken operatör som erbjuder [fri surf] fungerar faktiskt riktigt bra. inga problem alls.

de flesta andra operatörer skriver max 20 GB i månaden i surfmängd. som "gamla televerket", "tele 4 minus 2". "operatören 5 minus 2". det är helt galet, vitsen med internet är ju att man skall kunna använda det utan begränsning.och stora grejen med mobilt bredband är ju att man har internet överallt. och är inte fast i hemmet för att få tillgång till webben.

man kan blogga från tåget, från stan, från landet och se tv vart som helst och när som helst.

2011-12-17 @ 15:16:17
Postat av: carl

väljer man stadsnät som internetleverantör heller annan trådbunden operatör som har ledningar i fastigheten kan kommunenes IT-tekniker kolla vad Du gör när de servar servrarna som alla ip-adresser är kopplade till. de finns i ett centralt data rum.att välja en privat mobil bredbands operatör gör att om de skall smygkolla vad du gör på webben, så måste de söka tillstånd av post och telestyrelsen eller polisen eller domstol måste godkänna, således en grånglig grej, än att nån 7 klöver politiker eller tidningsboss eller annan småtomte följer med kommunens IT-tekniker och kollar din trafikdata i kommunens data rum.

2011-12-17 @ 15:32:57
Postat av: carl

helt otroligt, de som bestämmer i landet vet. men ändå fortsätter de nedmonteringen av Sverige.

http://gnuheter.com/creeper/site/avpixlat.infohar politiska korrektheten krypit så långt in i ryggmärgen , eller är det plånboken som styr vad anställda på myndigheter skall tycka och tänka och göra.

2011-12-17 @ 15:45:27
Postat av: Nyfiken

Undrar bara vad som händer med de nyanlända på Lundegård när dom väl får asyl. Stannar dom kvar i länet, flyttas dom till någon lägenhet i Kalmar, eller flyttas dom ut till Malmö?

2011-12-17 @ 15:55:15
Postat av: Ellen

@ carl

Sedan Tjänstemannaansvaret försvann 1975 och Tjänstefel infördes 1979 är myndighetsutövning att jämföra med vilket annat ansvarsbefriat arbete som helst. Ofta är numera arbete på myndigheter att arbeta politiskt. Något som tidigare var helt otänkbart!!!Tycker att SD skall verka för ett återinförande av Tjänstemannaansvaret!!½

2011-12-17 @ 17:06:52
Postat av: Petter

"PK media är lika svinaktig som vanligt,man ägnar

spalt kilometrar åt dom påstådda våldtäkterna som

Julian Assange ska ha begått, men ägnar inte dom

vidriga grupp våldtäkter som begåtts mot svenska flickor, och framförallt inte ett ord om vilka svin

som begår dem."Det var svenska flickor som "blev" våldtagna av Julian (enligt anmälan), och för det andra ifall nu Julian skulle vara skyldig är han väl lika mycket svin som någon annan våldtäktsman som helst? Jävla dubbelmoralråtta du är.

2011-12-17 @ 17:11:10
Postat av: Fortfarande Nyfiken

Undrar bara vad som händer med de nyanlända på Lundegård när dom väl får asyl. Stannar dom kvar i länet, flyttas dom till någon lägenhet i Kalmar, eller flyttas dom ut till Malmö?

2011-12-17 @ 17:12:35
Postat av: Dille

Å ena sidan nedskärningar och pensionärsskatt. Å andra sidan öser man pengar på folk som PK kallar för utsatta.

De kriminella, t ex kostar 2630 varje dag dom sitter i fängelse. Men för en hederlig svensk gäller t ex pensionärsskatt.

Och tänk vad man slösar pengar på asylanter som kallar sig barn!

Här är ett uttalande från Dalsland: "– De här pojkarna från Afghanistan har ju bara varit i Sverige en mycket kort tid innan de kommer till Dalsland. De kan ingen svenska och många är analfabeter och det ställer stora krav på allt från skolgång till boende och såna resurser går inte bara att skaka fram i våra kommuner, det bär sig inte"

Nej det bär sig inte och nu går man på knäna i Dalsland och slår larm.

Och vilken brist på tacksamhet dessa analfabeter visar. Inte bara att många kommer hit utan pass och id-handlingar.....

2011-12-17 @ 18:22:55
Postat av: Tony Ingman

Till Stortruten Petter:Jag skrev just påstådda våldtäkter, därför att båda damerna tydligen var

med på handlingen tills de fick reda på varandra,

och sen anmälde Assange för våldtäckt.

Hur fan är du navlad egentligen??? Du tycker det

är fullt jämförbart där 8 ynkedomar ger sig på och

våldtar en ensam kvinna, detta är bekräftat och

alla anhållna, detta jämför du med två påstådda

våldtäkter där för övrigt ord står mot ord?

Tala om hjärnsläppa! DET skulle inte förvåna det

minsta om du tillhör den mest ynkliga yrkesgrupp

som går att finna i Sverige DVS Journalistkåren.2011-12-17 @ 20:32:05
Postat av: Petter

"Påstådda" "ord mot ord" helt irrelevant i detta sammanhang. Våldtäkt är en våldtäkt, om det nu skulle vara så att det är sant att han våldtog dom två så känns det väl lika ont för dom 2 som det gör för en ensam flicka som blev våldtagen av 3. Våldtäkt är våldtäkt.Tidningar ska inte agera rättegång eller jurist, dom ska bara informera folk det som är mest intressant.Nu för tiden är våldtäkt något som händer ofta i vårt land och det är inte lika intressant för folket att läsa om varje liten våldtäkt som händer, men när det gäller Julian, världskändis, då är det helt klart intressant. Nyheter ska vara intressanta och färska, inte "tyck-synd-om-den-personen"-artiklar vilket vi redan har för många av.Tillhör samma yrkesgrupp som bloggägaren vilket är långt ifrån Journalistkåren. Vad arbetar du själv som (bryr mig inte)?

2011-12-17 @ 23:44:41
Postat av: OT

Dags för Jan Guillou att göra en ny bok om häxjakt?Källan Pravda, kan han ju inte klaga på - "court sentenced a woman accused of engaging in witchcraft to beheading": http://english.pravda.ru/world/asia/16-12-2011/119998-saudi_arabia-0/För övrigt närmar sig Julen i Nigeria - "Leaflets threaten new wave of church bombings in city struck last Christmas Eve": http://www.jihadwatch.orgVilket föranleder mig att tänka på Jingle Bells - The Bethlehem 2010 Version: http://www.youtube.com/watch?v=A7ob_xMuPbk

2011-12-18 @ 00:28:12
Postat av: Stefan K

De asylsökande är uppenbart inte här för att finna lugn och ro. Varför är de då här?

2011-12-18 @ 07:10:20
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Tony Ingman

Vilken yrkesgrupp du tillhör intresserar mig inte

det minsta , bara det att du är så otroligt korkad

att du inte kan se skillnaden mellan graderna av ett fegt beteende där 8 st ger sig på och skändar en ensam kvinna, eller när två sossekvinnor, som från början var med på noterna i efterhand får det

till våldtäkt, där dom gärna frotterade sig i hans

kändisskap.

" Tidningar skall inte agera rättegång eller jurist" HA ha, vilken värld lever du i egentligen? Det är ju för fan precis vad tidningar i Sverige sysslar med, och det var precis det jag slog ner på .

2011-12-18 @ 08:29:20
Postat av: Till Tony

" Tidningar skall inte agera rättegång eller jurist" HA ha, vilken värld lever du i egentligen? Det är ju för fan precis vad tidningar i Sverige sysslar med, och det var precis det jag slog ner på .Kan du skillnaden mellan ska och gör?

2011-12-18 @ 13:19:39
Postat av: Mr Crowley

...Sedan migrationsverket hyrt in sig här i trakterna så har bl.a stölder i butiker ökat markant sista tiden, vilket bekräftats av en bekant som jobbar inom en större butikskedja. Man kan ju fråga sig om det bara är krimminella jävlar som kommer hit för att nyttja systemen? Man blir ju förbannad bara man ser en "ulänning" numera. Det blev man aldrig förr, och inte hade man några fördomar heller, så vad har politikerna ställt till med egentligen? Det är händelser som t.ex det i Mariannelund som kommer att skapa rasism på sikt...Jag tycker man hör det allt oftare av folk man pratar med, och det är ju en skrämmande utveckling som politikerna är skyldiga till!

2011-12-18 @ 14:32:49
Postat av: Tony Ingman

Postat av.Ja jisses. Jag citerade vad virrpannan

Petter påstod,

"vad pressen inte skulle göra",Och påstod själv att

det är precis vad pressen gör . Läs innantill innan

du Svarar

2011-12-18 @ 18:37:42
Postat av: Mediamannen

Ingman, kan du inte bara håll käft? Du förstod inte vad Petter försökte skriva, och inte heller den andra killens förklaring. Du har uppenbarligen lässvårigheter och borde inte diskutera på internet.

2011-12-18 @ 22:22:02
Postat av: Tony Ingman

Till Mediamannen: Bestämmer du vem som får yttra sig ? Detta är inte gammelmedia,där bara skitstövlar som du får kraxa fram sina budskap.

Och som mediaman har du vist stavsvårigheter,

och det lär väl inte bli bättre för att du kör med

olika signaturer.

2011-12-19 @ 08:44:24
Postat av: Mediamannen

Vad fan har stavning för betydelse i en diskussion? Gubbjävel med komplex och för mycket fritid.

2011-12-19 @ 21:24:53
Postat av: Tony Ingman

Mediamannen:Din stora trut kan ju glappa fritt när du sitter och gömmer dig bak tangentbordet jag har inte fört någon diskussionion med dig ,det gör jag nämligen aldrig med idioter. Om du nu är den mediaman som du utgör dig för ,så är du en typisk representant för Sveriges ynkligaste yrkeskår, och

det var det som var min utgångspunkt på den här sidan, att man sen får svar från en del infantila

idioter får man räkna med.Nej vad fan har har stavning för betydelse för en mediaman!!!!!

2011-12-20 @ 07:17:05
Postat av: Mediamannen

Mitt val av namn är ironiskt, jag har inget med median att göra. "gömma mig bakom tangentbord"? Är det så du gör med folk som du inte kan argumentera mot? Använda hot? Om 30 år så är du säkert död, så kan knappast bry mig mindre.

2011-12-20 @ 19:51:29
Postat av: Tony Ingman

Använda hot????? det är väl sådant som du och

dina intelligensbefriade kompisar inom AFA och Expo

sysslar med. Att argumentera mot sådana som dig är

ingen konst, din enkelspårighet avslöjar dig,sitter man och närmast bagatelliserar en våldtäkt som utförs av 8 idioter, så är väl i vart

fall inte intelligens din största tillgång.

Med gömma sig bakom tangentbordet avsågs när man

med olika signaturer för fram samma idiotiska

budskap.

Och du, invektiv som "gubbdjävul, eller om 30 år är

du säkert död" lyfter knappast dina redan nakna

argument till några större höjder.

2011-12-21 @ 08:24:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0