PK-SAMHÄLLETS FULA TRYNE

Alla människors lika värde gäller definitivt inte hos Transportarbetarförbundet. Om så hade varit fallet hade man inte försökt utesluta Fredrik Lantz, ordförande för Sverigedemokraterna i Motala. Läs artikel.

Det är inte första gången som Transport ägnar sig åt att utesluta Sverigedemokrater. Att detta fackförbund får fortsätta att ägna sig åt denna verksamhet utan att LO höjer rösten visar på att även LO och Wanja Lundby Wedin har problem med att leva upp till alla människors lika värde.

Om uteslutningen verkställs anser jag att SD skall agera på alla upptänkliga sätt som det är möjligt. Om det så skall ända upp i Europadomstolen.

Transportarbetarförbundet visar samtidigt upp en fullständig okunskap om vad som avhandlas i riksdagen och vem som står bakom en del beslut som i allra högsta grad gynnar deras medlemmar. Men som vanligt finns det ingen logik när sd-hatet flödar hos dessa ”rödingar” som fortfarande lever kvar på Ådalen-decenniet.

Jag har själv varit utsatt för dessa ”reliker” från en svunnen tid från Pappers avdelning 49 på Silverdalens Pappersbruk men det var på 80-talet, då jag vägrade gå med i facket på grund av att en del av medlemsavgiften gick till socialdemokraterna. Jag blev upptryckt mot en vägg och hotades med stryk av fackordförande och kassören om jag inte blev medlem. Efter den episoden var mitt motstånd än mer kompakt.

Ca 15 år senare valde alla facken (Pappers, Ledarna och SIF) mig som arbetsplatsrepresentant i Modo Pappers styrelse. Då hade man tydligen glömt bort detta. Tänk så det kan förändras.

Om några år kanske Sverigedemokrater sitter i styrelser på Transportarbetarförbundet. Jag är övertygad om att det i dessa lokalstyrelser redan sitter personer som röstat på SD men de vågar inte stå för det öppet utan spelar med i apspelet. Sådant är det svenska hyckleriet.

PK-samhällets fula tryne vill ingen bli utsatt för och därför vågar många människor inte prata politik annat än hemma vid köksbordet. Kanske inte ens där.


Kommentarer
Postat av: Hulda

Tittade förut på en länk från Transport som Avpixlat lagt ut. Man skriver om Nazism och rasism. Skrämmer sina medlemmar för det hemska SD.Blandar in EXPO som sk. kunskapsexperter.

En enda sörja av smömos som bara visar på Fackets stora skräck för en ökad vandring från Socialdemokraterna till SD.

Sossarna går nu på knäna och då måste alla krafter till för att föra in valboskapen i rätt fålla..

Medlemsavgifter är inte heller fel när PARTIET,s kassa behöver förstärkas..Undrar om man kan vara aktiv i AFA och ändå vara medlem i Facket? Eller medlem i någon Vänsterextrem sekt låångt, låångt vänster ut? Vad händer om man hyllar Nordkoreas samhällssystem?

Troligen inte ett smack....

2011-12-29 @ 00:19:47
Postat av: Henrik

Farsan blev hotad av facket-packet på 60-talet, jag blev hotad av Metall-representanter på 90-talet.

SIF:are myglade i Stockholm på 90-talet och nu i år så klantade de sig ordentligt på en stor firma på västkusten.

2011-12-29 @ 00:26:10
Postat av: Tjadden

Thoralf bra skrivet, jag tror det här sporrar oss alla att nu dj.. ska det krigas mot de svenskfientliga krafterna!

De ska minsann få höra sanningens ord om sin usla framtoning, det finns gränser och nu tycker jag att de ska vara nog, för nu är måttet rågat för oss SD kämpar!

Vi är förmodligen det näst största partiet med fackföreningsmedlemmar, jag tycker att de ska lämna denna politiska sekt, så får facket betalt för gammal ost!

2011-12-29 @ 00:47:00
Postat av: Nils

Jag har också liknande erfarenheter från Metall på 90-talet. Blev förvisso inte fysiskt upptryckt mot en väg men det hette att om jag inte gick med i facket så bla bla bla...

Det glädjer mig att allt färre är med i facket nu för tiden och den här händelsen lär inte minska den trenden.

2011-12-29 @ 01:51:00
Postat av: Da Capo

Enligt Google har det tjatats på denna annars utmärkta blogg minst 442 ggr om ALLA MÄNNISKORS LIK VÄRDE. (http://tinyurl.com/allam-nniskorslikav-rde)Thoralf Alfsson!

ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDE existerar inte. Påståendet är en absurditet. Denna ramsa är falsk. Den är en propagandamyt som användes inte minst som slagträ av den stupida men politiskt korrekta makteliten i norra Europas mest korkade land, då den vill komma åt och figurligt trycka upp oss, deras invandringskritiska motståndare, som representerar logik, förnuft och förstånd, mot väggen.Om någon läraktighet förelåg(e) hos denna bloggs läsare, så borde man veta - så ofta som det har tjatats om just detta - att idiotramsan ALLA MÄNNISKORS LIK VÄRDE ursprungligen är en, möjligen avsiktlig, felöversättning från 1972 av Förenta Nationerrnas stolta deklaration att 'All human beings are born free and equal in dignity and rights'. Den officiella svenska versionen lyder: 'Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter'.Den mänskliga 'värdigheten' försvann och blev ersatt med mera lättbegripliga och propagandistiskt användbara men felaktiga 'value' eller 'värde'.

- Hur mycket är du värd, lille vän?

[i Thailand: - Vad kostar du, lille vän?]

- Vem var mest värd, Spara eller Slösa?

Av följande tre fiktiva personligheter, vem är mest värd - har det högsta värdet?

Rafie Bahadrui, Annie Rööf eller S-E Allhem? En objektiv värdering skulle uppskattas.

SEK eller EURO, $ eller £, välj själv!Den förhoppningsfulle sosseledaren, heter han inte Juholt?, hördes härförleden turnera ovanstående galna värdeomdöme med påståendet: ETT BLIXTLÅS ÄR ÄNDÅ ETT BLIXTLÅS! Karlen är inte bara obildad, han saknar ju verklighetserfarenhet.På den gamla goda tiden tillverkades blixtlås av Gusums Bruk, en kvalitetsprodukt som höll i decennier - idag tillverkas blixlås i China av stål gjort på gamla konservburkar, en skitprodukt som håller på sin höjd några veckor.

Så nog fan är det skillnad på BLIXTLÅS och BLIXTLÅS, lilla Juholt!

På muslimer och kristna och ateister också.

På irakier och zigenare och skåningar.

På dej och mej!

Vi är alla olika mycket värda.

Vissa av oss saknar värdighet eller förtjänar ingen.

Rafie Bahadrui, Annie Rööf eller S-E Allhem?

(sv.wikipedia.org/wiki/Värdighet)

2011-12-29 @ 05:34:33
Postat av: Anne Karlsson

Hej Thoralf. Jag och Björn har försökt att kämpa mot ett uteslutningsärende i transport genom både DO och JO. Helt resultatlöst!! Nu funderar vi på EU men behöver viss hjälp med formuleringen bara, sen kör vi så det ryker. Behöver någon som kan titta igenom anmälningarna till DO och JO för att sammanställa. Finns det nån du känner som kan hjälpa oss? För nu är det nog!!

2011-12-29 @ 06:55:56
Postat av: Sven Dacke

Från SR.

Flera kommuner klarar inte etableringslagens krav på att erbjuda nyanlända flyktingar att lära sig svenska på SFI inom en månad, visar en tillsyn som Skolinspektionen gjort.Enligt lagen ska de få börja läsa svenska för invandrare på SFI inom en månad. Men det fungerade inte i åtta av de granskade 39 kommunerna.Enligt mitt sätt att se återstår två möjligheter.1. Överföra mera resurser från äldrevård till asyl mottagning, vanligtvis i PK media kallat flyktingar2. Begränsa antalet assylsökande, till samma nivåer och hårdare sållning som exempelvis Finland, DanmarkFörmodligen går regeringen på linje 1 + ökning av antalet assylsökande.Postat av: Hulda

Fackföreningar behövs i ett samhälle. Men de ska vara opolitiska. Inte ett rött öre ska gå till något parti.

Framför allt ska Facket inte hota eller utesluta medlemmar för deras åsikters skull.

SD är invalt av runt 330 000 väljare in i Sveriges riksdag, vet inte Fackpamparna det..??

2011-12-29 @ 08:31:54
Postat av: Thoralf Alfsson

Anne KarlssonMaila mig på [email protected]Så skall jag se om jag kan förmedla en kontakt.

2011-12-29 @ 08:45:40
Postat av: Ludvig

Jaså det är sådant facket håller på med nuförtiden, förr var dom arbetarnas sida.

2011-12-29 @ 08:58:41
Postat av: Hacke

Helt rätt att driva ärenden av denna karaktär till högsta instans. EU-domstolen är f ö en av försvinnande få fördelar med EU-medlemskapet där utomstående bedömare kan rätta till åtminstone de värsta övertrampen i pk-landet nr 1.

2011-12-29 @ 09:10:53
Postat av: Skaraborgare

Det som nyligen utspelat sig i Motala är ett grundlagsbrott.Varför tiger "fulpressen ", det vill säga Aftonbladet och Expressen?

?

2011-12-29 @ 09:40:40
Postat av: En annan läsare

Det är snart dags att gå i bräschen för en stödfond för landets dissidenter.Det är som George Orwell beskriver tingens ordning i sin bok Djurfarmen"alla djur är jämlika.Men en del djur är mer jämlika än andra"

2011-12-29 @ 09:44:20
Postat av: Skaraborgare

Det vi dikskuterar här och på andra liknande siter tycker "rödvinskommunisterna" på SVT,TV4 och övrig PK-media är "högerextremism ".Sicka snillen där...*L

2011-12-29 @ 09:48:13
Postat av: Renen

Ni är ju bara för patetiska. Ska ni överhuvud taget utala er om "människors lika värde"? Ett parti som vars medlemmar i god nazianda måste hitta på uttryck som delar upp folket i Sverige i olika läger, vi är "pursvenskar" vi är rätt. Vissa ska ha rätt till tandvård andra inte, etc etc.Da Capo sammanfattar allt riktigt bra:

"På den gamla goda tiden tillverkades blixtlås av Gusums Bruk, en kvalitetsprodukt som höll i decennier - idag tillverkas blixlås i China av stål gjort på gamla konservburkar, en skitprodukt som håller på sin höjd några veckor.

Så nog fan är det skillnad på BLIXTLÅS och BLIXTLÅS, lilla Juholt!

På muslimer och kristna och ateister också.

På irakier och zigenare och skåningar.

På dej och mej!

Vi är alla olika mycket värda.

Vissa av oss saknar värdighet eller förtjänar ingen."Sticker man ut sitt fula SD-tryne får man kanske räkna med att få smäll på det.

2011-12-29 @ 09:48:30
Postat av: S-E Karlsson

Nils Dacke ! Du glömde att det nog går att sänka pensionerna ytterligare vi måste ju ställa upp för invandringen det är ju den som ska rädda Sverige har man ju som argument !

2011-12-29 @ 09:48:36
Postat av: S-E Karlsson

Renen ! Varför ska vissa bara betala 50 kr per gång hos tandläkare och annan vård medans jag och många med mej får betala för ett besök hos tandhygenist 900 Kr ! Vem är patetisk om inte du ?

Du svamlar bara , förmodligen är du plaskvåt bakom öronen , ingen livserfarenhet alls !

2011-12-29 @ 09:53:53
Postat av: Jörgen

Nu har nog renen brutit ett horn.

2011-12-29 @ 10:00:29
Postat av: Skånepåg

Om den minst sagt otroliga "felöversättningen" av dignity (värdighet) till svenska, som fick en helt annan betydelse än originalet genom att översättas till lika värde.Originalet lyder: All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood.På svenska fick detta utformningen: Alla människor äro födda fria och lika i värde och rättigheter. De äro utrustade med förnuft och samvete och böra handla gentemot varandra i en anda av broderskap.I Nya Sverige saknar individerna VÄRDIGHET - de har blott ett fiktivt VÄRDE, som falskeligen påstås vara lika stort för alla individer.Renskavet, släng dig i väggen eftersom du som vanligt är ute och "cyklar"!

2011-12-29 @ 10:08:47
Postat av: Da Capo

"Vissa av oss saknar värdighet eller förtjänar ingen".Uppenbarligen, som med all tydlighet hittills har demonstrerats av 'Renen' själv, saknar denne person förmåga till objektivitet, god vilja, introspektion och självkorrektion. Värdighet är således ingen egenskap 'Renen' bör inbilla sig vara i besittning av.

2011-12-29 @ 10:16:09
Postat av: Thoralf Alfsson

RenenDet är intressant att läsa dina kommentarer. Man förstår sina politiska motståndare bättre då.Därmed behöver man inte bekymra sig så mycket då folk med sunt bondförnuft har bättre förstånd och då kan bara utvecklingen i opinionen gå åt ett håll.

2011-12-29 @ 10:20:31
Postat av: allemand

@Renen, försök att få motsvarande text ändrad till kritik av de röda publicerad på Jinges röda sida.Snabbt märker du skillnad på SD:s öppenhet och de röda Sveriges slutenhet.Tänk till att du tillåts kritisera och jämför sedan med de stora dagstidningarna, SvD undantagen. Vilket samhälle föredrar du, det stängda eller det öppna?I det öppna som här behöver man inte ens vara intelligent för att få vräka ur sig obalanserad kritik.

2011-12-29 @ 10:26:04
Postat av: vmm

Jag jobbar inom en bransch som Transport organiserar, men jag är fortfarande medlem i mitt gamla fack. Egentligen ska jag väl byta för bäst är ju om man är medlem i det fack som organiserar just den bransch man jobbar inom. Men jag får ju inte vara med i Transport eftersom jag numera är medlem i SD. Vad gör man då om man faktiskt vill vara med i ett fack? Syndikalisterna organiserar ju folk från olika branscher men jag tror inte att man som SDare är välkommen i Syndikalisterna heller. Någon som har tips på vad jag ska göra?

2011-12-29 @ 10:41:29
Postat av: Lotta

Renen är en obildad mupp med noll koll. Har du lyckats missa att det "nazistiska" uttrycket pursvenskar myntades av Expressenjournalisten Ulf Nilsson? Lägg ner dina tröttsamma inlägg du gör ju bort dig hela tiden, fattar du inte det?

2011-12-29 @ 10:58:52
Postat av: Lotta

@Muppen

Du har noll koll. Du har lyckats missa att det "nazistiska" uttrycket pursvenskar myntades av Expressenjournalisten Ulf Nilsson. Lägg ner dina tröttsamma inlägg, du gör ju bort dig hela tiden.

2011-12-29 @ 11:02:15
Postat av: Nalli

Kommentar till Thoralf vad han skrev på sin blogg.

(Jag är övertygad om att det i dessa lokalstyrelser redan sitter personer som röstat på SD men de vågar inte stå för det öppet utan spelar med i apspelet.)Huvudsaken är att svenska folket är så förståndiga att dom rösta på SD.

2011-12-29 @ 11:03:23
Postat av: JohanS

Jag gillar verkligen följande stycke ur FN konvensionen:"All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood."Att man bör handla gentemot varandra i en anda av broderskap borde våra politiker ta åt sig av. Faktum är att det bara är vi nationella som lever upp till det här stycket. Jag ställer upp och hjälper mina bröder i de fall då de behöver min hjälp, jag låter dem bo under min familjs tak kortare perioder om de skulle ha det svårt. Jag tillåter dock inte att de lever på min familj eller flyttar in hos min familj permanent. Jag tillåter inte heller att de misshandlar mina barn eller gruppvåldtar min fru.Man kan ju undra vad broderskap har för betydelse bland "sjuk"löverns politiker.

2011-12-29 @ 11:13:51
Postat av: Renen

@Thoralf

Trevligt!

Som läget är just nu behöver du nog inte bekymra dig så mycket. Men när 15-20 renar till börjar kommentera all skit som skrivs här dagligen, då får du bekymmer. Ett Gott slut önskar jag dig!@S-E Karlsson

Jag själv är av den åsikten att sjuk/tandvård ska vara fri för alla, skattefinansierad. Folk med mycket höga inkomster betalar på tok för lite skatt i Sverige idag.@Da Capo

Ja du, du verkar ha en "god kunskap" om mig trots att vi (vad jag vet) aldrig träffats. Vi kanske borde göra det någon dag, och prata tex. värdighet och människors lika värde. Kanske kan du lära dig något?@Jörgen

Hornen är kvar och intakta. Ska se till att vässa dem riktigt ordentligt inför 2012.

2011-12-29 @ 11:14:10
Postat av: Magentan

@Sven Dacke

Angående kommuner som inte klarar etableringslagens krav på att erbjuda SFI inom en månad:Citat från nyhetsreportaget: "Sammantaget av 39 kommuner finns brister i SFI-mottagningen hos 21. 18 kommuner följer lagens krav."Över hälften av kommunerna klarade alltså inte kraven.

2011-12-29 @ 11:25:34
Postat av: Sven Dacke

En Folkpartist har kommit på en enastående upptäckt."Folkpartist: Arbetslösheten där 35 procent är utlandsfödda är en svår nöt att knäcka – om det går överhuvudtaget. Här måste vi fråga oss; är det tid att hejda fortsatt insläpp?Mest intressant är att läsa kommentarerna.

Den stora frågan är nu om artikeln är för"att känna av läget" eller ärligt menad kritik mot en politik författaren själv är del i.

Postat av: Da Capo

Hurra Skånepåg! Du har skådar sanningen. Tänk om fler i Nya Sverige gjorde detta. Såg löjet, såg tramset, såg sanningen om hur hela den förmögenhets- och jobbskapande invandringsindustrien är byggd på ett gråtmilt och idiotiskt fundament kallat ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDE, ett mantra som landets godhetsapostlar, batikhäxor och övriga prästerskap mumlar i sömnen och även, för makteliten och EXPO:s fagra gossar bland andra, ett hjärtknipande men grundfalskt argument, som nyttjas för att dels slå motståndare i huvudet, dels importera än flera kulturberikare med koranen som yttersta rättesnöre. Inte lyckades någon begåvad propagandist bland forna decenniers kommunister eller nazister med en sådan bedrift?Genom en simpel och numera statssanktionerad felöversättning, huruvida avsiktlig eller ej är okänt, föra ett lands befolkning på nästan sju och en halv miljonor människor bakom ljuset och helt programmera dem till att med sagel i mungiporna villigt och välkomnande mottaga en försörjningskrävande ockupationsarmé på mer än en miljon kulturberikare.Vi kan nog enas om att parallellt med den överreklamerade globaliseringen råder också en global idioti, som likt en bläckfisk slingrar ner sina slemmiga tentakler i varje lands legislativa folkförsamling, såväl västeländska som andra - i den mån de senare överhvudtaget har någon folkrepresentation.

När får vi se en västerländsk vår? - Inte skall vi väl vara sämre än araberna?

2011-12-29 @ 11:32:20
Postat av: Läsaren

RenenTycker du på fullt allvar att jag som betalar 50% skatt på all min inkomst över 400000 betalar för lite?

Räkna efter hur mycket pengar stat och kommun får in på en genomsnittslön med arbetsgivaravgift, skatt, moms och punktskatter efter lönen är använd.

Ändå räcker det inte till med nedskärningar som följd. Det måste slösas något fruktansvärt med pengar inom staten och inte är det då SD som står för slöseriet.

2011-12-29 @ 11:33:54
Postat av: Kalle

Facföreningarna är lierade med sossarna och utsluter SD-medlemmar. Hur är det med Hyresgästföreningen som också är lierade med sossarna. Som rättrogna sossar gillar de inte SD.

Hyresgästföreningen är en "fackförening" för hyresgäster.Utesluter även hyresgästföreningen SD medlemmar??? Stoppas SD:are från "karriär" inom hyresgästföreningen???

2011-12-29 @ 11:37:42
Postat av: Renen

@Råtta

Så är det ju. Men rätt många inte minst här på bloggen verkar ha tagit uttrycket till sitt hjärta. Själv är jag människa, behöver ingen annan benämning än så. Ser inte någon som hellst skillnad på uttrycken arier/pursvensk då de har samma uppsåt, att göra skillnad på folk och folk, när det inte finns någon.

2011-12-29 @ 11:37:59
Postat av: Tjadden

RenenDu framsår lika dumt som en tom påse nötter. Väx Upp!

2011-12-29 @ 11:39:44
Postat av: Magentan

Här kommer fler kommunala problem:Läs i Avpixlat hur Borlänge, Katrineholm och Gnosjö nu förbereder sig och försöker få ihop pengar för att, i enlighet med regeringen Reinfeldts önskan, kunna bli Nya Somalia:http://avpixlat.info/2011/12/29/borlange-kommun-vagrar-redovisa-invandringskostnader/

http://avpixlat.info/2011/12/29/katrineholm-forbereder-sig-for-somalisk-invasion/#disqus_thread

http://avpixlat.info/2011/12/29/gnosjoandan-ett-minne-blott/Svenska väljare sover vidare, men Annie Lööfs analfabetiska nybyggare har hörsammat hennes lockrop.Det här är bara början ...

2011-12-29 @ 11:44:36
Postat av: Skånepåg

@ Da Capo"Du har skådar sanningen."Det gjorde jag redan på 80-talet. Men snodde lite av det du skrev tidigare, eftersom jag tänkte att här gäller det att vara övertydlig så att "Renskavet" kanske skulle förstå något. Men då det gäller en totalt "felprogrammerad" och indoktrinerad person, blir det som att tala till den berömda väggen.

2011-12-29 @ 11:47:29
Postat av: Kalle

Fd gränspolis: Medierna sprider myter om utvisningar

skriver han i Newsmill. Han tar även upp utlänningslagar och annat i samband med gränspolisarbetet i Sverige.Länk till artikeln i Newsmill:

Postat av: Tjadden

RenenDu måste ha kommit ifrån en annan planet och inte förstår vad människor är för någonting, som dina fnoskler obarmhärtigt avlöjar.

Gå till 7 klövern som är högst relevant och du får säkert full förståelse för ditt resonemang, det enda som du har lärt dig så här långt, förresten när tänker du resa hem igen så att vi kan vinka av dig?

2011-12-29 @ 11:50:11
Postat av: Tjadden

allemandJinge ha,ha, den mannen platsar inte ens varken i Vänstern eller Miljöpartiet i tal om kommunister så illa ställt är det med den samhällsfrånvände.

2011-12-29 @ 11:55:31
Postat av: AWSvensson

Renen,jag förstår att du vill provvisera ,men som jag ser det så är det ingen som tar dig på allvar. Det kan vi ändra på ,ta dig själv i kragen och ta tid på dig och beskriv det samhället du skulle vilja vara medborgare i ,men framför allt glöm inte hur du ska finansiera det,att renskrapa folk med en dyr utbildning är inte det som löser finansieringen.

2011-12-29 @ 12:06:49
Postat av: Tony Ingman

Till Renen: När Intelligenta människor uttalar sig med munnen , vill vi inte att baken svarar!

2011-12-29 @ 12:19:59
Postat av: Hulda

@Renen.. Vässa inte dina horn för mycket. Snart kommer du att få dom långt in i den kroppsdel du sitter på.

Kastar man avfallsprodukter på andra så brukar det slå tillbaks..

Läs på och och igen sedan.

2011-12-29 @ 12:21:55
Postat av: Tjadden

AWSvenssonEn bra kommentar, men så är det nästan jämt, våra kritiker drar fram en fråga och ondgörs sig och oftast utan att komma med något bra förslag till åtgärd och kommer det något så blir det upprepade fnoskler utan sanningshalt.Politken i Sverige består av tusentals frågor och väcker ett löjets skimmer över den som kritiseras SD, med åsiktsstyrda fraser över en fråga om vår rätt att existera.Hur skulle vi agera om vi hade Nazistsympatier skulle vi ens skriva och kommentera här eller på andra ställen, skulle vi inte hellre då vara ute i samhället och sabotera mot alla meningsmotståndare likt AFA, så ser jag det iaf.Har någonsin någon av oss SD gått ut på stan och slagit folk på käften som kommunistslynglarna gör, nej, jag har aldrig ens hört talats om detta förfarande att det skulle någonsin ha inträffat i Sd politiska historia.

2011-12-29 @ 12:36:10
Postat av: Lotta

@MuppenÅterigen är det inte sååå smart att försöka ändra och ljuga sig runt ett uttalande som står kvar för alla att läsa. Så här skrev du "Ett parti som vars medlemmar i god nazianda måste hitta på uttryck som delar upp folket i Sverige i olika läger, vi är "pursvenskar" vi är rätt. " Inte riktigt samma som du försökte få det till i ett senare inlägg, eller hur?

2011-12-29 @ 12:47:34
Postat av: Lars

Läste just på nationell.nu att en SD-kritisk pjäs erhåller pengar från Region Skånes kulturnämnd. Sjukt!

Postat av: S-E Karlsson

Jag förstår precis hur vår Drottning Silvia känner sej när drevet går på kungafamiljen ! Precis så känner jag mej när journalisterna sablar ner oss sverigedemokrater ! Fult att behandla kungafamiljen på det vis som görs !

2011-12-29 @ 12:56:25
Postat av: Åsa

Lotta jobbar du på denna bloggen?Så fort någon skriver något negativt så är du framme och försvarar.

Till Thoralf du har en ganska bra blogg.

2011-12-29 @ 14:18:30
Postat av: Gubben o Gumman

Renen : Var skall du hitta 15-20 kompisar med lika breda skor som du har?

2011-12-29 @ 14:20:16
Postat av: Lotta

@Åsa

"Lotta jobbar du på denna bloggen?Så fort någon skriver något negativt så är du framme och försvarar.

Till Thoralf du har en ganska bra blogg." Förstår inte vad du menar? Vem försvarar jag? Sverige är så vitt jag vet fortfarande ett demokratiskt land där vi har yttrandefrihet. Skall jag be dig om tillåtelse innan jag skriver nästa gång menar du?

2011-12-29 @ 14:29:21
Postat av: Lassekolja

Renen@ tydliggör skillnaden mellan renar och människor med risk för att kränka renarna.Det är längese´n ordalydelsen "alla människors lika värde" förvandlades från en högtravande devis till en till intet förpliktigande floskel utan reellt innehåll. Även den har våra motståndare lyckats förstöra men till skillnad från våra motståndare betyder den för SD INTE att alla människor har rätt att bosätta sig med livslång försörjning i Sverige.Betr. Transport gick jag med på 80-talet då vår åkare ville sparka oss till förmån för tyska chaufförer, som var betydligt billigare genom lägre sociala kostnader. Observera att detta var ett decennium innan vi gick med i EU. Transports avdelning (i Göteborg) sade sig kämpa för vår rätt men så avslöjades att huvudombudsmannen istället satt vid hästägarborden och åt och drack på åkarens bekostnad. Gissa om vi fick hjälp med våra problem och om vi lämnade Transport illa kvickt? Några kanske minns skandalen med Transportbasen Hans Eriksson.Det blir intressant när SD växer och kanske rent av går om sossarna. Skall LO-pamparna då återigen tvingas börja försörja sig genom arbete, hemska tanke?!

Postat av: Gubben o Gumman

Åsa : Vilken är din "favvoblogg" ?

2011-12-29 @ 14:35:56
Postat av: Åsa

Lotta Precis kunde inte sagt det bättre själv. Dom som inte håller med SD har väll också yttrandefrihet men då är du framme å hugger med en gång.Man kan faktiskt tycka olika men det finns väll inte i din värld.

Till gubben och gumman: min favvo blogg är Alexander Louhichis blogg :)

2011-12-29 @ 16:04:20
Postat av: Åsa

Lotta Precis kunde inte sagt det bättre själv. Dom som inte håller med SD har väll också yttrandefrihet men då är du framme å hugger med en gång.Man kan faktiskt tycka olika men det finns väll inte i din värld.

Till gubben och gumman: min favvo blogg är Alexander Louhichis blogg :)

2011-12-29 @ 16:05:28
Postat av: Lotta

@ÅsaDu är rätt märklig, du har missat alla andra inlägg riktade till muppen? Kan det i själva verket vara så att muppen bytt kön? Du stavar lika illa. Jag skriver var och hur jag vill utan att fråga dig. Det skall du ha klart för dig.

2011-12-29 @ 16:07:13
Postat av: Da Capo

MENA-PEOPLE, HÖR UPP -- KOM HIT -- SKYNDA -- SKYNDA innan SD får ngt inflytande. Kom och berika oss. Här finns plats för 30 miljoner av er fram till 2050 (Lööf). Vi vill se invandringen som en chans för oss, en utmaning till ett rikare och spännande kulturutbyte. Vidgade horisonter. Nya sedvänjor. Annorlunda uppleverlser. Öppna dörrar. Mot världen omkring oss. På så sätt kanske vi kan lära oss en lättare och mjukare och mindre barbarisk lisvsstil.

Den protestantiska och sekulära livsstilen är ute, in kommer den mohammadanska fria och till intet förpliktande livsstilen så länge man bara underkastar sig Allah i höjden. Allahu Akbar.

- - - - -

Vi befinner oss i ett paradigmskifte i svensk migrationspolitik, där vi i Sverige välkomnar fler människor än tidigare, säger Migrationsverkets rättschef Mikael Ribbenvik, som tycker att debatten i Sverige om en hårdare flyktingpolitik är snedvriden."Första halvan av 2000-talet gav vi omkring 40 000 människor uppehållstillstånd i Sverige varje år.

Andra halvan ger vi omkring 100 000, säger Mikael Ribbenvik på en scen på Kulturhuset i Stockholm, där han medverkade på ett seminarium för en tid sedan.- Jag är stolt över att få ge 12 000 människor asyl i Sverige. Vi gör många bra saker med bra lagstiftning i ryggen. Den dagen jag ställs inför skranket, kan jag säga att jag inte bara lydde order, säger Mikael Ribbenvik.År 2011 har omkring 97 000 människor fått uppehållstillstånd i Sverige (enligt Migrationsverkets statistik från i november). Cirka 12 000 av dem har fått asyl som flyktingar. De flesta som fått uppehållstillstånd är arbetskraftsinvandrare och anhöriga."

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=291305

2011-12-29 @ 16:08:46
Postat av: AWSvensson

Åsa ,du stavar så till och med GoG blir mörkrädd. Åsna stavas med ett n som tredje bokstav.

2011-12-29 @ 16:17:28
Postat av: Lotta

@MuppenEn kommentar från dig vore intressant. Varför pixlar man bilden på denne brottsling när samma tidning gick ut med både namn och bild på den Sverigedemokratiske politikern som du skadeglatt skrev om häromdagen. tycker du att det är rättvist med tankempå att båda är dömda?

Postat av: Svensson

Vi ska bekämpa PK, så som man bekämpade Apartheid politiken förrut, bara så du vet det Reinfeldt.

2011-12-29 @ 16:23:52
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Tony Ingman

Åsa: "Min favoblogg är Alexander Louhichis blogg",

Ja, det säger ju allt!

2011-12-29 @ 17:03:35
Postat av: Tony Ingman

Nyss hemkommen från Pyongyang i Nordkorea, efter

begravningen av en av hans idoler, lovar nu

Lars Ohly som nyårslöfte att jobba för dem med intellektuella och fysiska funktionshinder .

Alltså, hjälp till självhjälp då!

2011-12-29 @ 17:53:54
Postat av: SLind

Jaadu Renen, på varje krona över 383 000 kronor som jag tjänat ihop i år har jag betalat 54 % skatt på, tycker du verkligen det är för lite? Förmodar du är låginkomsttagare då som betalar kanske 20 % i skatt. Är jag fördomsfull? Kanske men du kan läsa på Skatteverkets sida hur mycket skatt man betalar egentligen, jag vill INTE betala mer än halva lönen längre utan planerar en flytt härifrån om inte framtiden blir bättre i det sjunkande skeppet Sverige. Så får vi se vem som betalar välfärden, vård och skola, kanske de nyanlända analfabeterna? Eller vad tror du?

2011-12-29 @ 20:39:10
Postat av: Tony Ingman

"Thailand är ett himmelrike för kriminella" hasplar

aftonbladet ur sig. Ja det är väl bekvämare att

skriva om det, än gruppvåldtäkter, eller folk som sparkas ihjäl. Annars finns det ett himmelrike för kriminella på betydligt närmre håll, som heter Sverige, men det lotsas AB inte om. Sorgligt!

2011-12-29 @ 21:32:04
Postat av: åsa

Till Lotta klart du gör och det ser jag ju oxå att du gör. Tycker bara att du är tragisk det ska du ha klart för dig att jag tycker och jag stavar precis hur jag vill det är det som är så bra med sverige att man får vara som man vill.

2011-12-29 @ 22:23:46
Postat av: Sven Dacke

Förra året anmäldes nästan 6 000 våldtäkter i Sverige.

Det är över 100 drabbade i veckan – som har gjort en polisanmälan.

– De här siffrorna ökar för varje år. Därför blir det allt viktigare att ta sin säkerhet på allvar, säger Erica Alvim de Faria, säkerhetsexpert.Kanske några av tipsen kan vara bra för vanliga överfall, inte bara våldtäkter.Att det är så många anmälda våldtäkter skall nog bara ses som att flera är benägna att anmäla och ingenting annat.Och på eftermiddagen blev min dotter rånad mitt i staden XXXXXoch blev av med väska med innehåll samt I Phone, förmodligen någon stackare som inte fått ut socialbidrag att köpa en egen för

Postat av: Johan

@ Renen:Majoriteten av kommentatorerna här, liksom Thoralf själv, drivs av att göra skillnad på människor. Det är deras livsluft. De njuter av att gotta sig åt sin egen och andra skötsamma svenskars förträfflighet och att samtidigt få se ner på alla andra. De tycks få personliga kickar av att visa sin avsky gentemot alla som inte är som de.Tro t.ex. inte att den som gjort sig skyldig till brott tillmäts samma människovärde som andra. Har man ett visst etniskt ursprung och dessutom en viss religös åskådning är man inte heller lika mycket värd.Människors lika värde existerar inte i deras föreställningsvärld. Det är därför meningslöst att föra en sådan diskussion med dem, eftersom de menar att detta inte är något eftersträvansvärt. Nej, det viktiga är att göra skillnad på människor.De föraktar muslimer på samma sätt som nassarna såg ned på judarna en gång i tiden. SD-anhängarna använder närmast identiska formuleringar. Alltifrån att den avskydda religionen egentligen är en ideologi till att utövarna är allmänt motbjudande och kriminella. Längre än till det nattståndna goebbelska språkbruket sträcker sig tydligen inte fantasin eller den verbala förmågan.Ett annat uttryck som de förvanskat på bästa nassemanér är ordet kulturberikare, som från början myntats av motsidan. Precis så förhöll det sig med den tyska motsvarigheten Kulturträger. Även detta ord gavs en ironisk innebörd av Hitlers anhang. SD apar efter.Sverigedemokraterna har nu plockat fram denna gamla skämda skåpmat igen i förhoppning om att folk ska ha glömt hur illa den luktar.Själva vill de gärna framhålla att de kommer med något nytt i svensk politik. Det räcker annars gott att läsa en tysk pamflett från 1930-talet. Nyare än så är inte den stinkande retoriken, människoföraktet och hatet.Till skillnad från en del andra är jag dock beredd att försvara sverigedemokraternas rätt att uttrycka sina vidriga åsikter. Det är vansinnigt korkat av politiska motståndare att försöka störa politiska möten m.m. Då odlar man bara SD:s martyrskap. Låt i stället det fula trynet framstå i sin fulla glans.

2011-12-29 @ 23:09:05
Postat av: Johan

@ Renen:Majoriteten av kommentatorerna här, liksom Thoralf själv, drivs av att göra skillnad på människor. Det är deras livsluft. De njuter av att gotta sig åt sin egen och andra skötsamma svenskars förträfflighet och att samtidigt få se ner på alla andra. De tycks få personliga kickar av att visa sin avsky gentemot alla som inte är som de.Tro t.ex. inte att den som gjort sig skyldig till brott tillmäts samma människovärde som andra. Har man ett visst etniskt ursprung och dessutom en viss religös åskådning är man inte heller lika mycket värd.Människors lika värde existerar inte i deras föreställningsvärld. Det är därför meningslöst att föra en sådan diskussion med dem, eftersom de menar att detta inte är något eftersträvansvärt. Nej, det viktiga är att göra skillnad på människor.De föraktar muslimer på samma sätt som nassarna såg ned på judarna en gång i tiden. SD-anhängarna använder närmast identiska formuleringar. Alltifrån att den avskydda religionen egentligen är en ideologi till att utövarna är allmänt motbjudande och kriminella. Längre än till det nattståndna goebbelska språkbruket sträcker sig tydligen inte fantasin eller den verbala förmågan.Ett annat uttryck som de förvanskat på bästa nassemanér är ordet kulturberikare, som från början myntats av motsidan. Precis så förhöll det sig med den tyska motsvarigheten Kulturträger. Även detta ord gavs en ironisk innebörd av Hitlers anhang. SD apar efter.Sverigedemokraterna har nu plockat fram denna gamla skämda skåpmat igen i förhoppning om att folk ska ha glömt hur illa den luktar.Själva vill de gärna framhålla att de kommer med något nytt i svensk politik. Det räcker annars gott att läsa en tysk pamflett från 1930-talet. Nyare än så är inte den stinkande retoriken, människoföraktet och hatet.Till skillnad från en del andra är jag dock beredd att försvara sverigedemokraternas rätt att uttrycka sina vidriga åsikter. Det är vansinnigt korkat av politiska motståndare att försöka störa politiska möten m.m. Då odlar man bara SD:s martyrskap. Låt i stället det fula trynet framstå i sin fulla glans.

2011-12-29 @ 23:11:49
Postat av: OT

@Renen, Åsa m.fl. lyssna och lär, för många svenskar har fått nog! Johnny Cash - San Quentin: http://www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeYMulticulti, you've been livin' hell to me

You've prisoned me since nineteen seventy five

I've seen 'em come and go and I've seen them take

And not long ago I started askin' whyMulticulti, I hate every inch of you.

You've cut me and have scarred me thru an' thru.

And I'll walk a wiser weaker man;

Mister sosse Congressman why can't you understand.Multiculti, what good do you think you do?

Do you think I'll be different when you're through?

You bent my heart and mind and you whart my soul,

And your stone walls turn my blood a little cold.Multiculti, may you rot and burn in hell.

May your walls fall and may I live to tell.

May all the world forget you ever stood.

And may all the world regret you did no good.Multiculti, I'll hate every inch of you.

2011-12-29 @ 23:15:51
Postat av: Sven

Den som tycker att inkomsttagarna med en inkomst över ca380 000 kr betalar för lite i skatt bör informeras att de sk arbetsgivaravgifterna som dölks för den vanlige inkomsttagaren är till hjela beloppet är enren skatt. Den är "bara"ren skatt med ca 22procent för er andra, ca 32 procent annars.

Ursäkta stavningen, fd revisor

2011-12-29 @ 23:16:50
Postat av: Gubben o Gumman

åsa : Bravo "Man får vara som man vill i Sverige"

Problemet är att man får vara lite för mycket som man vill på Svenne Banans bekostnad.Fast du kan ta det lugnt slaget om Sverige har bara börjat,det stundar vart det lider bistrare tider för bidragssnablarna analfabeterna och andra slackers.

Folkrörelsen SD kan inga roevhuller stoppa se och lär,utvecklingen där är underbar och helt frisk.

Det schizofrena Sverige som kommunisterna skapat skall bara bort till vilket pris som helst.

Till vilket pris som helst.Studera Danmark gärna Danmark det är början på början,väl mött på valnatten 2014 då hare 4 kullar tvärförbannade pursvenska ungdomar blivit röstberättigade.

SD tappar inga väljare förstår du åsa det är ditt problem muuhahaa.Sedan finns det ingen pursvensk dam som stavar Åsa med litet å,därför får du veckans Juanita de la Hojja pris för idogt förlöjligande av dina egna föräldrar Sop o Tunna Karlsson.Gubben o Gumman skriver utan koppling till Thor-alf Alfsson SD lokalt centralt vi är däremot vänner av Svenska folket med en skattsedel sunt förnuft och lite löd i näven.Åsna hoppas du inte bor på tex södra Öland för där lägger dom ned distriktsköterskemottagningen som på flera andra orter men ensamkommande barn a 800000kr per år har båda kommunerna läs skattebetalarna råd med fy f-n på ren svenska.Men det är du för j-vla dum att fatta.

Förmodligen passar du bra i snagg (se kollaboratörena i Paris tex) samt en gros foliehat.

Föresten så ljög fröken på sossedagis så det sög.

Har du någon koll på det?

Köp gärna ett par extra breda skor på mellandagsrean"Support your local SDU politicans "Work for taxpaying and fair play get a membercard

2011-12-29 @ 23:31:12
Postat av: VoP

Å där drog Johan nassekortet och förlorade debatten.

Gör om, gör rätt.

2011-12-30 @ 00:24:05
Postat av: Tjadden

VoPDu, vadå VoP, Våp stavas V å p och din läsförståelse är lika med noll!

2011-12-30 @ 02:19:47
Postat av: Tony Ingman

Det är synd om sådana som Johan, det enda han kan

haspla ur truten är det evinnerliga Nassetugget.

2011-12-30 @ 08:19:42
Postat av: Åke, Västervik

....Så j-a rätt du har Det där känns igen från flera håll det du berättat!! Hoppas du och alla andra som har möjlighet, kan hjälpa Anne mfl.....

2011-12-30 @ 08:24:22
Postat av: Stefan K

Jag lämnade IF Metall 2007 och detta av flera skäl, bl.a. fackens partipolitiska ställningstagande.

Mitt utträde gick helt smärtfritt, inga frågor ställdes och jag har aldrig haft obehag av detta på min arbetsplats.

Det är nog skillnad på arbetsplats och arbetsplats, men de fack som utesluter medlemmar bara för att de representerar ett parti som ogillas av etablissemanget, är oacceptabelt och inget annat än oacceptabelt.

Nu är SD det näst största partiet i LO-kollektivt och hur facken tänker bemöta detta har vi redan sett prov på. Man tänker engagera Expo för att de ska åka runt och lära vuxna arbetare att "ha rätt åsikter" och "att rösta rätt". Som arbetare själv så vet jag att denna unkna doft av öststatskommunism inte faller vuxna arbetare i smaken, så frågan är om detta inte slår hårdare mot facken än mot SD.

2011-12-30 @ 12:02:12
URL: http://petterssons.bloggsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0