NOBELFESTEN

"Sharia-lagarna är skapade ur en form av politisk islam, numera kallad islamism. Här måste du se skillnad mellan en muslim och en islamist."

Alexander Louhichi

En ny definition på islamister! Det innebär att alla som vill införa Sharia-lagar är islamister.

Läs senaste blogginlägget.

Har sett lite på Nobelfesten men jag blir ganska upprörd när jag ser "alla" partiledare utom Jimmie Åkesson på festen. Bäst att inte kommentera mer ..............

Idag kanske det är dags att påminna om förra årets mest omtalade nobelfesttal. Vilket är minst lika aktuellt idag, inte minst med tanke på mediadrevet mot kungen.


Kommentarer
Postat av: Leif Tore Åhlin SD Arvika

Ja visst blir man upprörd, när vuxna människor är sämre än mobbande barn!Vi kan i alla fall hylla vår konung, som inte har dessa idéer. Se här hur två "kungar och en drottning

möts". Ja, kronprinsessan och dennes ledband också förstås:

www.expressen.se/nyheter/1.2644027/akesson-om-lunchen-med-kungafamiljen-mycket-trevlig

2011-12-11 @ 00:05:01
Postat av: Leif Tore Åhlin SD Arvika

Och naturligtvis förstår jag att prinsessan Madeleine

uteblev från detta spektaklet. Det är "krut" i den lilla snärtan. Må lycka och välgång följa hennes spår!Nu hoppas jag "mina kombatanter" som ondgjort sig på hennes utevaro läser detta. Då är mitt nöje fullbordat

denna afton...

2011-12-11 @ 00:20:10
Postat av: MakingBacon

Efter läst nobelkommitténs beslut att inte bjuda in samtliga partiledare så blev de i mina ögon bara en samling pompösa pajasar. De är ju inte ett dugg pålästa om riksdagspartierna. Hur kan de då utse nobelpristagare. Madeleine har genomskådat det och slösar inte sin tid med sånt trams. Jag ser det som en sympatiåtgärd för JÅ.

2011-12-11 @ 01:11:09
Postat av: Funtaren

"Sharia-lagarna är skapade ur en form av politisk islam, numera kallad islamism."Otroligt vilken kille. Han kan inte sin egen religion.Sharia ÄR islam. Sharia utgör själva basen för islam, för vad som bedöms som gott och ont i islam.Religiösa människor brukar säga att religionen behövs för att definiera vad som är ont och gott. Människans egen kompass räcker tydligen inte, anser de. För islams räkning är det sharia som utgör denna definition.AL borde diskutera sin definition med en imam.

2011-12-11 @ 02:10:10
Postat av: Da Capo

Heder åt Andre Gaim som sa' sanningen till

nobelfestivalens deltagare och till världen.

Var det någon som lyssnade och förstod?Det var ju nyligen riksdagsval i Danmark och

psykologen Sennels hade detta att meddela

väljarna. Var det någon som lyssnade och

tänkte efter?http://youtu.be/C6hhDlAr1UgKanske har Svenne Banan lättare att förstå

talad danska än skriven?

2011-12-11 @ 07:23:06
Postat av: Anonym

2011-12-11 @ 07:59:45
Postat av: Rune

"men jag blir ganska upprörd när jag ser "alla" partiledare utom Jimmie Åkesson på festen."

-----------------------

Du behöver inte bli upprörd! Det är Nobelstiftelsen som gör bort sig. För min del har jag inte röstat SD för att Jimmie skall gå på Nobelfest.

Om det skulle bli så framöver att Jimmie blir bjuden så tycker jag att han skall tacka nej med hänvisning till att han inte har tid. Det kan ju vara ett partimöte eller liknande.

Han bör inte gå på denna fest förrän han fått en ordentlig och offentlig ursäkt.

2011-12-11 @ 08:45:53
Postat av: Karlskronabloggen

@ ThoralfJag tycker du inte ska bli så upprörd för Jimmie tog det fantastiskt bra, med en rätt "dräpande" kommentar! Fast det är märkligt att representanter för diktaturer är välkomna på festen, men inte en demokratiskt vald representant från Sveriges Riksdag.@ Leif Tore Åhlin SD ArvikaJa, Madeleine är totalt avvikande intelligensmässigt från de andra två kungabarnen. Såg någon lång intervju för flera år sedan där alla tre intervjuades tillsammans och Madeleines intelligens verkade mångdubbelt överstiga sina syskons gemensamma intelligens!

2011-12-11 @ 08:50:12
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Lille Kurt!

Nobelkommittén kommer givetvis, i sinom tid, att göra "helt om i brallorna" med ett antal "kvasiintellektuella" kommentarer i kölvattnet.

Skräcken lyser alltid i ansiktena på dessa politiskt korrekta människor när de skall ta ställning till något utanför deras kompetensområde.

När man lyssnar på Magnus Storch monotona och politiskt korrekta tal där "dynamiten" och de otaliga krigen, där Nobels uppfinning bidrog till allt grymmare och mer dödligare verksamhet, alltid skall försvaras till gagn för mänsklighetens fromma.

Säg som det är, att dynamitens användningsområden användes både till mänsklighetens fromma och till dess apocalypse och som "grädde på moset" gav en enorm personlig förmögenhet till Nobel, vilken även i dag delas ut i olika syften inom vetenskap och humaniora.

Hyckleriet når sin höjdpunkt när Nobelkommittén bjuder in de mest suspekta och inhumana nationerna på Vår planet till en fest i fredens, vetenskapens och litteraturens namn och i sitt tal talar om människans lika värde och att humanism hotas via nya inhumana krafter i demokratiska länder, hallå där?

Givetvis så var detta en indirekt "känga" till det demokratiskt invalda SD och deras 339.610 väljare!

2011-12-11 @ 09:07:40
Postat av: Ludvig

Otroligt dåligt att bjuda in alla partiledare utom en.

2011-12-11 @ 09:09:02
Postat av: Lille Kurt!

Förresten, är det någon som vet skälet till att Norge fortfarande delar ut "Nobels fredspris"?

Norge utträde ur "Unionen år 1905" borde diskvalificera och ogiltigförklara Norge som en del av andemeningen i Alfred Nobels testamente.

Eller är det som vanligt den svenska "mesigheten" och "undfallenheten" som satt sin "stämpel" även där?

2011-12-11 @ 09:22:55
Postat av: AWSvensson

Inger-Marie Ytterhorn är en norsk politiker som representerar Fremskrittspartiet. Hon satt i Stortinget 1989–1993. Sedan 2000 är hon medlem av Norska Nobelkommittén.

Hur kan norrmännen tolka Nobels testamente på detta upprörande sätt. Är det inte dags att huta åt dem och starta en bojkott.

Å andra sidan så lade man ner Sveriges äldsta verk 2011,dvs Myntverket.Detta har medfört att guldmedaljerna numera tillverkas i Norge,så i logikens namn kanske Norge skulle ta hand om hela Nobelspektaklet ,de har ju sund inställning till frågan.

2011-12-11 @ 09:30:48
Postat av: Svensson

Har ni också märkt en sak. Att politikerna i SD är yngre och ser bättre ut än vad dom gör i dom andra partierna, jag tror att dom andra partierna stör sig på det.

2011-12-11 @ 09:48:29
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Henrik

Tjatar om detta igen:

Jag vill att någon med tid/möjligheter/kunskaper börjar jaga Nobel angående de kostnader/problem de lägger på skattebetalarna.

Polisbevakning kostar pengar, betalar Nobelstiftelsen 100% av de kostnader som uppkommer i och med deras privata fest ?

De stänger av gator skapar olägenheter för medborgarna.

SVT sänder massor av timmar, som TV-licensbetalare vill jag inte stödja en antidemokratisk organisation som Nobel.

2011-12-11 @ 09:58:03
Postat av: Robin Shadowes

Någon som vet om Escanders personliga inställning till sharia? Bara så att vi vet om han är islamist eller kafir alltså.

2011-12-11 @ 10:17:27
Postat av: rksmrgs

@Leif Tore Åhlin

Jag har också noterat de uppenbara skillnaderna mellan kungabarnens intellektuella kapacitet. Viktoria verkar hårt drillad, men i grunden rätt dum. Carl-Philip befinner sig i den för honom lyckliga omständigheten att han inte ens behöver låtsas vara annat än dum. En helt annan sak däremot med Madeleine, som verkar ha fått intellekt, humor, skärpa, nyfikenhet (den stora frågan är, varifrån?). Hennes olycka är måhända att hon i kraft av sin börd och inte minst sina yttre företräden attraherar män som inte riktigt når upp till hennes inre egenskaper.@Lille Kurt, AWSvensson

Nobels testamente statuerar (i ett senare tillkommet tillägg) att Fredspriset ska delas ut av det norska Stortinget. Unionen var i upplösning, och Nobel ville sannolikt genom att blidka norrmännen bidra till att upprätthålla den.

2011-12-11 @ 10:36:35
Postat av: rksmrgs

@Svensson

De är inte bara yngre och ser bättre ut, de är betydligt bättre utbildade, den generella akademiska nivån steg märkbart med SD's inträde i Riksdagen!

2011-12-11 @ 10:58:57
Postat av: Lille Kurt!

Bäste AWSvensson,

Tack för Din kommentar!

....och norrmännen tog åt sig av Nobel och gav ingenting tillbaka.

Norrmännen "tycks inte skämmas" för sig, utan vill gärna vara med och "glänsa" samt ta åt sig av "Nobel som världskändis"!

"Många namn förgås men Nobel kommer alltid att bestå!"

2011-12-11 @ 11:05:20
Postat av: KLARSPRÅK i HÖGSÄTET

Om det skulle bli så framöver att Jimmie blir bjuden till Nobelfestivalen och inte dessförinnan har fått gelé i ryggen, så tycker jag att han skall tacka nej med hänvisning till att han "inte genomgått en personlighetsförändring, att han fortfarande är ledare för SD samt att SD:s politik oförändrat sedan 2010 och tidigare har verkat för Sveriges och dess folks bästa".Fähundar och korrupta nobelstiftelseföreträdare ber man inte om ursäkt!

2011-12-11 @ 12:24:48
Postat av: Birger-Zorro

Dessvärre så är Sverige idag en bananrepublik. Valfusk förekommer flitigt och våra grannländer ville skicka valobservatörer vid det senaste valet!Vi har inte åsikts- och yttrandefrihet längre i detta land. Det tillåts att svenskarna diskrimineras i sitt eget land och sätts på undantag ideligen. När man har "fria" skolval så får våra ungdomar höra att de röstat fel och att "måste jobba mer med värdegrunden"!Våra politiker och massmedia mörkar hela tiden den brottslighet som "våra nya svenskar" står för; inte ens Efterlyst har numera med signalement på förövarna i det nya Sverige! Nyhetsrapporteringen är "friserad" för att inte "hetsa" mot "de nya svenskarna".Vi har ca 4-5 000 krigsförbrytare som har fått en fristad i Sverige på skattebetalarnas bekostnad. Till och med BRÅ har slutat med att redovisa "nysvenskarnas" överrepresentation i den grova brottsstaistiken.Om man jämför pressen i Sverige, Norge och Danmark när det gäller rapporteringen om brottsligheten så tror man inte att de skriver om samma saker.......MEN det värsta är hur indoktrinerade/inskränkta svenskarna är när det gäller att se sakernas tillstånd i det nya Sverige.Sanningen är den att de flesta som kommit till Sverige de senaste 20-25 åren INTE VILL intregrera sig i Sverige! DN hade en stor artikel för ca 10 år sedan där en av deras journalister hade bosatt sig i Rosengård under ca tre års tid; han skrev att det ENDA folket där var intresserade av var utbetalningsavin i slutet på månaden. Denna artikel går med största säkerhet att finna i DN:s arkiv ( så slipper jag länka till den!). :(

2011-12-11 @ 13:34:00
Postat av: Lille Kurt!

Ursäkta!

Skall vara; "Bäste rksmrgs, Tack för Din kommentar!"

2011-12-11 @ 13:53:51
Postat av: Skeåning

Idag på P1 hörde jag Cecilia Uddéns inslag om salafisterna som vunnit runt 1/4 av rösterna i det Egyptiska valet, vilka ämnar införa Sharialagar, där bl.a. kvinnor ska stenas till döds. Något man räknar med kommer ta runt fem år att implementera över det Egyptiska folket. Det var något sjukt i inslaget när Cecilia Uddén började skämta med företrädare för salafisterna, att om fem år kunde turister då inte få dricka öl längre, och allihopa, med Uddén i spetsen, brast ut i ett hjärtligt gapskratt tillsammans. Det är ungefär som att stå och skämta med Hitler. Mycket märklig och avtrubbad situation.

2011-12-11 @ 15:10:47
Postat av: vmm

Jag har för mig att ganska många på nobelfesten var lite extra glada för att en svensk (Tranströmer) fått Nobelpriset i år. Dom bryter alltså totalt med Nobels testamente där det står att man inte ska ta hänsyn till nationalitet. Så nästa år lär det bli räfst och rättarting och många som stryks från gästlistan!

2011-12-12 @ 00:26:31
Postat av: Robin Shadowes

Cecilia ger verkligen kulturmarxismen ett ansikte. Samma kulturmarxism som har allierat sig med islam. Om islam vinner kommer Cecilia Uddén inte ha ett ansikte längre. Hon kommer då se ut som sina två salafistiska väninnor. Undrar om hon fortfarande skrattar då...

2011-12-12 @ 00:28:27
Postat av: chaussure timberland

La plus grande packs, qui ont une<a href="http://www.chaussure-timberland.com" title="chaussure timberland">chaussure timberland</a>

capacité de plus de litres soixante-dix et ont <a href="http://www.chaussure-timberland.com" title="timberland pas cher">timberland pas cher</a>

habituellement un certain nombre de caractéristiques particulières.

2012-03-03 @ 03:49:18
URL: http://www.chaussure-timberland.com
Postat av: chaussures puma

En fait, à cette taille,<a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="chaussures puma pas cher">chaussures puma pas cher</a>

il ressemblait à une épée courte de plus<a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="chaussures puma">chaussures puma</a>

qu'un couteau. La longueur de la lame est compensé <a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="puma pas cher">puma pas cher</a>

par la largeur de la lame - habituellement de un pouce et demi à deux pouces de largeur.

2012-03-03 @ 03:52:23
URL: http://www.chaussures-puma-pas-cher.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0