KVINNAN FÖDER MÄN

I veckan kom Cecillia Uddén med ett reportage om salafisterna i Egypten där hon tog upp deras kvinnosyn. Bland annat att kvinnan har ett sämre minne än männen och glömmer mycket mer än sin man. Min egen erfarenhet är det rakt motsatta ;-)  Lyssna på inslaget.

  


För den som nu tror att dessa åsikter bara finns i muslimska länder blev kanske överraskade när Mahmoud från Göteborg ringer till Ring P1 i torsdags och menade att det var vetenskapligt bevisat att kvinnor har sämre minne än män.

Programledaren vet först inte riktigt vilket ben hon skall stå på men efter en stund inser hon vem det är hon har på tråden. Då gäller det att avsluta samtalet så fort som möjligt innan personen hinner berätta fler ”sanningar” för lyssnarna till Ring P1. Annars skulle ju risken vara stor att fler personer i Sverige vaknar upp ur sin törnrosasömn och inser att Sverigedemokraterna är det enda parti som ser verkligheten.Hur kommer det sig att det är så få kvinnor i vårt avlånga land som inte förstått vad som även håller på att hända i Sverige när personer som Mahmoud får sprida sin idéer.

Var är de så kallade feministerna?
Var är alla förespråkare för jämlikhet mellan könen?
Varför vågar inga av dessa kritisera islam och dess företrädare?


Kommentarer
Postat av: matspp

Och många fler inser att Sverigedemokraterna är det enda parti som ser verkligheten om de får en SD tidning i brevlådan.Eller en tidning från Avpixlat/PI som antagligen skulle ge en mer effekt.2011-12-04 @ 11:42:07
Postat av: allemand

@matsapp, jag tror att SD har lämnat w/o när det gäller media. Inget hörs inget syns, absolut ingenting. Förutom några minuter med Jimmie då och då, räcker inte långt.

2011-12-04 @ 11:51:12
Postat av: Lotta

OT/ Julia Caesars söndagskrönika är som vanligt lysande. Rekommenderas varmt. Handlar idag om den maktfullkomlige Reinfeldt.

Postat av: Magentan

@"Selektivt urval" och "Magnus A"SALAFISTERNA är nu näst största parti i EgyptenDe strikt fundamentalistiska salafisterna har hittills varit mycket framgångsrika i det egyptiska valet. De fick nu i den första omgången 20 procent av rösterna och blev 2:a efter det islamistiska Muslimska Brödraskapet som fick drygt 40 procent. Man kan alltså lugnt påstå att det fundamentalistiska islamist-oket blir betydlig mycket tyngre och hårdare i Egypten efter valet.En Salafistisk gren är Wahhabismen, som är den ledande religionen i Saudiarabien. Därför sprids salafismen-wahhabismen effektivt runt om i världen genom saudiska oljepengar, som har bidragit till att tusentals moskéer har vuxit upp i Europa. Till exempel är den nya, stora moskén på Hisingen i Göteborg är helt finansierad med saudiska oljepengar (ca 50 miljoner kr).Så visst är salafismen en betydande gren av Sunni-islam. Läs t ex artikeln i danska Ekstra-bladet från 18 oktober om hur salafisterna inför Sharia-zon i Köpenhamn.http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1641199.ece

2011-12-04 @ 11:58:48
Postat av: ulrik

Det fick jag min bekräftelse var muslimska män tycker om kvinnor. Jag tagit debatter på olika forum om detta med muslimer och andra personer. Att det är förnedrande kvinnosyn. Men dom har bara sagt jag är en rasist och har islamfobisk hat.Men tyvärr har jag ju rätt. Dom vill inte erkänna att deras religion eller sekt har dom värderingarna.Att vi inte ska tar hit sådana människor till Sverige. Sd är dom enda parti som står upp för detta och sånt emot sharia lagar.Islam är hatisk och kvinnoförnedrande ideologi och religion.

2011-12-04 @ 12:23:01
Postat av: HM

Jag tror nog att det håller på att ske en förändring när det gäller kvinnor som står upp för SD och Sverige. Jag brukar läsa ganska mycket på Newsmill och nog har antalet kvinnliga signaturer som framför SD liknande åsikter i kommentarsfälten ökat markant.Jag tror också SD ställningstaganden visavi genuspedagogik och jämställdhet är en faktor att räkna med framöver. Argumentationen från SD sidan blir allt mer välformulerad och genomtänkt.I mitt lilla samhälle Klintehamn på Gotland har det varit två bilbränder inom loppet av en månad. I lördags drog polisen vapen i samband med att de blev hotade. Vi är runt tusen innevånare i samhället och jag tror tyvär vi kanske är riksledande i kriminalitet per innevånare och där har vi nog framförallt Hassela härstädes att "tacka" för att utvecklingen blivit som den blivit. Det allra obehagligaste är att folk i samhället börjar undvika att göra polisanmälningar vid hot och misshandlar.

2011-12-04 @ 12:34:18
URL: http://ondiklinte.blogspot.com/
Postat av: Tjadden

Vi har fått ett märkligt klimat i Sverige där man försöker ljuga suspekta individer fria,det här visar på att vi domineras av en kloakmaffia = TV Radio och övrig massmedia som ljuger svenska folket rakt i ansiktet av sällan skådat slag.Är det inte märkligt så säg, det som degraderar Sverige försvaras av 7 klövern och massmedia som stryker de samhällsfrånvända alla kategorier medhårs.De riktiga samhällskritikerna är den nationella folkrörelsen och det vore än märkligare om inte de nationella vinner en jordskredsseger 2014 över landets förgörare.

2011-12-04 @ 13:06:58
Postat av: Kalle

>AllemandDu har alldeles rätt när SD verkar ha gett walkover på mediafronten. Det är inte bara där som SD gett walkover.Några som lyckats komma ut med en egen papperstidning som dessutom får presstöd.De har inte heller ett ett riksdagsdeltagande i ryggen som SD har. Otroligt men sant, där ligger SD flera hästlängder efter.Tidningen heter Nationell i Dag (NI)Länk till wikipedia och tidningen historik.

2011-12-04 @ 13:35:04
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/Nationell_Idag
Postat av: Annelie

Fler brode vkana upp ur sin sömn. Fler borde inse vad som håller på att hända med sverige.

2011-12-04 @ 13:43:24
Postat av: Svensson

Det skulle bli bättre i Egypten , men nu ser vi hur det blir sämre, många Egypter är nu rädda för vad som ska hända framöver. Jag skulle vilja höra Reinfeldt åsikt vad han tycker om det hela. Stödjer Reinfeldt Islam ?

2011-12-04 @ 14:28:19
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Lille Kurt!

"Allemand" har "träffat huvudet på spiken"!

Det har verkligen blivit "tyst" från SD efter valet, knäpp tyst!

I min kommunförening så förväntade Vi oss ökade aktiviteter efter inträdet i riksdagen.

Men "icke sa Nicke"!

Jag har röstat SD sedan 2002 och tänkte; "Äntligen så får Vi resurser att prata politik!"

Men det har blivit sämre än någonsin tidigare.

Det är inte ens idé att träffas längre för Vi blir för det mesta två till tre närvarande.

All fokus är på "riks" och alla medel går till "riks" och väljarkåren är totalt bortglömd!

Tydligen så skall Vi fortsätta med att "springa runt" med flygblad likt någon skolklass vilka säljer "kokosbollar" för att samla ihop medel till sin skolresa eller idrottsresa, vadå?

Nej, mina damer och herrar! Det krävs att ta ett steg framåt och bli "professionell" genom att bearbeta valdistrikten via analyser så att varje satsad krona ger utslag.

Dessa evinnerliga torgmöten där åhörarna består av åtta "bokstavstrogna" och två "Krille Alk", vad ger detta? Eller dessa mycket kostsamma massutskick vilka till 99% hamnar i "pappersinsamlingen" i bästa fall!

Thoralf är ett undantag som syns och hörs både i "riks", kommunalt och inte minst som "bloggare" och lokal debattör i Kalmar!

Bra, Thoralf!

2011-12-04 @ 14:39:14
Postat av: carl

7 klöverns kreatur har ju bestämt att det skall vara massinvandring, och helst muslimer.så varför håller de på att mygla på alla olika sätt?

det stjäl ju resurer i onödan, från före detta välfärds samhället. Som redan går på knäna för alla besparingar så det blir skattepengar över så 100 000 tusen nya utlänningar kan komma hit och bli livstidsförsörjda. så införs mer besparingar för nästa budgetår år så 100 000 nya utlänningar kan bli försörjda och så fortsätter det år efter år....hur skall det sluta?samhällsförstörarna kunde lika gärna bygga en ny stad varje år, i storlek som Örebro. Där åretskvot av nyanlända får bo.

2011-12-04 @ 15:06:50
Postat av: carl

bra rutet "lille kurt"

det är bara en tidsfråga innan den mest indoktrinerade blir kulturberikad, snart finns det inga områden kvar som "pk-folket" kan gömma sig undan på.#fortsätt med flygblad#bli kommunpolitiker och sitt på SD stolen(man kan vara passiv bara man fyller stolen) så får SD partistödet från kommunen#skriv kommentarer i webbtidningar med signum "avpixlat.info" ännu så går det igen pk-censuren# folkboför er i en kommun som inte infört mångkulturen. man har rätt att vara skriven på en ort och bo på en annan, så länge man inte tar ut bidrag för det. då tillfaller skatten till den kommunen och tjänar man mycket blir resten statlig skatt.

2011-12-04 @ 15:18:01
Postat av: carl

lyssnade på nedre videon.det kommer nog bli så i framtiden (redan nu märks tendenser) att 1-2-3-4-5 miljoner muslimska männ i Sverige kommer ta med sig sin kvinnosyn i generationer även fast de blir försörjda och lever gott i Sverige.Svenska kvinnor som velat ha massinvandringen och blivit indoktrinerade av media kommer inte våga säga, inte ens tänka tanken att män med invandrar bakgrund skall bli jämnställda.kanske samhällsbyggarna planerat för ett "kuddkrig" i Swedistan.Sverige verkar bli som alla andra mångkulturella områden. inte f-n tänker jag springa runt med kudde och strida och skydda 7 klöverns kreatur.ville de ha kaoz och "kuddkrig" och "arabisk vår" och sharialagar så varsågod!man får nog planera för flytt från Swedistan i framtiden

2011-12-04 @ 15:37:08
Postat av: Magentan

@ "Kalle" och "Tjadden"Jag har läst ett par exemplar av "Nationell Idag" på nätet, och jag håller med om att tidningen har ett proffsigt utseende och intressanta artiklar. Tydligen har ND även en separat partitidning, vilket gör att 'Nationell Idag' inte främst innehåller mängder av parti-snack och -propaganda utan främst verka ha artiklar av mer allmänt intresse.Men för att en tidning som 'Nationell Idag' ska få presstöd krävs ett visst antal prenumeranter, dvs folk som betalar för att få läsa den. Om man är så intresserad så att man vill betala för att läsa denna tidning, då är man redan insatt i Sveriges allvarliga problem, dvs man tillhör de redan upplysta, och det är inte dessa upplysta som SD måste nå, utan det är den väldiga, ovetande majoriteten som måste väckas upp ur sin politiska törnrosasömn.

2011-12-04 @ 15:57:31
Postat av: carl

kan nån förklara varför 7 klöverns kreatur och deras undersåtar och mediafolket så gärna vill att Sverige skall ha en befolkning och kultur som är precis som i mellanöstern?jag tror! att de globala bankmaffian vill komma åt svenska tillgångarsom finns i 1000 tals miljarder i AP-fonder, pensionsfonder. statliga tillgångar. naturikedommar som Uran, ädelmetaller, järnmalm.

ett fantastisk jordbruksklimat som kommer bli ovärdeligt när globala uppvärmningen pågått 10- 20 år till.problemet är ju att 6-7 miljoner ursprungssvenskar skulle protestera totalt, om det upptänkte på en dag vad håller på att ske.därför införs förändr..försämringar med sakta tillvänjning.och massinvandring med folk av helt andra kulturer och agressiva religioner är ju effektivaste verktyget att sakta steg för steg kväva Svenska folket.om 10-20-25 år består Sverige av en hybrid befolkning i majoritet som inte bryr sig om vad sker i form av nationstänkande utan det blir nog mer strävan att förse sig själv och sin familj och släkt och klan.de gamla svenskarna kommer inte våga tänka tanken att det mycket bättre förr, det blir total förbjudet att ens tala om hur man gillade det "det gamla Sverige"gamla astrid lindgren filmer vågar man inte ta med sig på ålderdomshemmet, om det ens finns nån vård för pursvenskar när man blis sjuk och olönsam medborgare.

det blir nog beslut om pallitativ vård så man inte kostar nåt.

2011-12-04 @ 16:03:44
Postat av: Kalle

>MagentanPapperstidningen Nationell Idag (NI) dag har gjort något som SD totalt har misslyckats med. Är de mer skärpta bakom NI idag än vad SD är. Nationell Idag verkar komma ut med en papperstidning varje vecka och dessutom med presstöd. Det gör inte SD. Presstöd betyder att NI får pengar för att komma ut varje vecka som papperstidning precis som andra tidningar med presstöd. Det gör inte SD kuriren om de nu lyckas komma ut på nätet igen ens en gång.Oavsett om SD-kuriren kommer ut som medlemstidning eller nedlagd på nätet så visar det att NI har smartare hjärnor bakom än vad SD har trots att SD kommit in i riksdagen och får en massa pengar därifrån/staten.Verkar vara lite nattståndet över SD mediasatsning. Andra lyckas men inte SD.VAD kan det bero på???

2011-12-04 @ 16:19:28
Postat av: carl

magentan:

det är bra att prenumerera på nationell idag.det gör ju att det fria ordet fortfarande kan finnas kvar i tryckt pappersform. Annars finns det bara på internet som 7 klöver-regimen inte har cencur på, ännu.om nån kritiserar att man prenumererar på Nationell idag är det bara säga man vill läsa om det som andra tidningar och tv och radio inte vill visa.

man behöver INTE dela partiet Nd´s åsikter.tidningen Nationell idag skriver ju bara raka sanningen till 100 procent om vad skett i varje nyhet. utan att vinkla och juga som blivit så vanligt i 7 klöver-regimens kontrollerade tidningar och radio och tv kanaler.så det upplevs som provokation och lite förbjudet att läsa sanningen!till och med Dagens nyheter gillar Nationell idag!

http://www.dn.se/kultur-noje/jag-ser-mig-inte-som-hogerextrem-pa-nagot-satthoppas att Sverigedemokraterna anställer folk så de kan starta upp SD kuriren och bli en rikstäckande morgontidning.fram till dess SD kuriren starta upp får man prenumerera på NI:(och hjälpa SD)

http://www.nationellidag.se/pappupplagan/default.asp?avd=pren7 klöver regimen kommer aldrig låta SD få förmedla sitt budskap i deras mediasfär.2011-12-04 @ 16:21:32
Postat av: J B Doe

Thoralf"Hur kommer det sig att det är så få kvinnor i vårt avlånga land som inte förstått vad som även håller på att hända i Sverige när personer som Mahmoud får sprida sina idéer."Jag tror att ordet "inte" i ovanstående mening ska tas bort.

2011-12-04 @ 17:20:37
Postat av: Gubben o Gumman

carl : Du satt och tjoade på Nationell nu inatt när kuppen för att förstöra för SD genomfördes på Av.

Gubben o Gumman tycker det är lite bekymmersamt med nationalsocialister på en bra blogg.

Dessutom om dessa stöttar och gottar sej i försök att slå sönder SD då via Avpixlat.

Rött kort Alfssson.Ps Vi följde hela förloppet från inlägg till bortagande inatt.

2011-12-04 @ 18:41:14
Postat av: carl

J B Doe:

troligen aldeles säkert fjäskar utlänska männ inför Svenska tjejer och damer, som blir alldeles i det blå att få lite uppmärksamhet.samtidigt överöser 7 klöverns indoktrineringsmaskineri tidningar och tv och radio hur fantastiskt utländska männ och utländska kulturer är.samtidigt är svenska kvinnor som vaknat upp och blivit kulturberika skrämda av att tala om vad som hänt. de är rädda att förlora allt liksom alla som protesterar mot mångkulturen och massinvandringen.enda som kan lösa upp den låsta situationen är om SD startar upp media som SD kuriren , då kunde alla hjälpa till att dela ut den tidningen.sverigevänliga bör återta och infiltrera fackförbund och organisationer, politiska partier och föreningar.man kan mullvada och vänta i vassen, tills ketchupeffekten uppstår.alla kan göra nåt, men ingen kan allt

2011-12-04 @ 18:41:16
Postat av: carl

G o G:

jag har inget att göra med Nationaldemokraterna. men jag tycker det är bra att det finns en pappertidning som inte är kontrollerad av 7 klöver regimen.precis allt som pupliceras i Sverige idag har politisk korrekta i ledningsgrupper. allt från föreningar , organisationer och politiska partier.

ALLT kontrolleras av 7 klöverns tentakler.allt utom tidningen Nationell idag.

2011-12-04 @ 18:48:11
Postat av: Gubben o Gumman

Alla kan se bad du skrivit på NATIONELL NU

"Alla rabiata SD sionister i kommentarsfälten" (Avpixlat) avses när kommentarsfätet snabbt fylldes av andra typer av kommentarer än dom vanliga.

Alltså var kuppen känd och när inlägget sklle publiceras.

2011-12-04 @ 18:54:16
Postat av: Thoralf Alfsson

Jag är ganska trött på allt gnäll som några personer ägnar sig åt på bloggen. Jag gillar inte heller att man marknadsför ND på min blogg.ND står för något som jag inte ställer mig bakom.Dessutom är jag trött på alla påståenden om att SD efter riksdagsinträdet har miljontals kronor att spendera på radiokanaler, TV-kanaler och en dagstidning. Jag uppmanar dessa personer att komma ner på jorden igen eller ta reda på hur verkligheten ser ut innan ni fortsätter att gnälla.Frågan är vad ni gör själva annat än kritiserar alla andra som jobbar hårt för att SD skall växa?

Postat av: Rune

Carl skrev

"hoppas att Sverigedemokraterna anställer folk så de kan starta upp SD kuriren och bli en rikstäckande morgontidning."

---------------------

Jo, det hade ju varit bra, men hur skulle en sådan distribueras till andra än prenumeranter?

Tidningskiosker, affärer och Pressbyrån kommer ju att vägra att distribuera en sådan tidning.

2011-12-04 @ 19:02:26
Postat av: Berit

Jag tycker att SD är alldeles för tysta tex när Åkesson debatterade med Lööf om invandringen hur Sverige sjuker djupare och djupare ner mot botten tack vare invandringens ekonomiska konsekvenser.

Hur ska SD gå vidare utan inflytande i riksdagen och i svensk politik är det svårt.

Ni måste synas och höras mycket mer fram till valet 2014 annars kan det vara kört.

2011-12-04 @ 19:04:46
Postat av: Sven Dacke

Den 6/12 kl 19,30 kommer det att bli debatt om bränderna i mångkulturella Berga området KalmarProgrammet kan ses på webben, men kommer det att vara någon från Sverigedemokraterna med i sändningen?

2011-12-04 @ 19:07:20
URL: http://svt.se/2.126389
Postat av: Tjadden

MangentanJag har läst ett par exemplar av "Nationell Idag"Du har givetvis rätt att de invigda vet det mesta vad som händer i samhället, men då ska du veta att Ni. delas ut gratis för att just nå de oupplysta.Men det skadar inte Sd att vi läser denna tidning snarare tvärtom, eftersom tidningen gör reklam för Sd som jag har kunnat läsa mig till.Jimmy blir omhuldad minsann och tidningen tar parti för honom, medetsamma massmedia försöker med sin smutskastning.

2011-12-04 @ 19:08:08
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Var det av omtanke om SD och JÅ som Nationell nu mitt inatten var bemannade och snabbt som satan lade ut en skärmdump på inkuppat inlägg på Avpixlat då?

2011-12-04 @ 19:22:57
Postat av: Tjadden

GoGVet inte ett dugg om det här, ge mig adressen till Avpixlat.Den här artikeln borde intressera Sd och alla andra också vad vänsterpacket kostar samhället.http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1695

2011-12-04 @ 19:29:09
Postat av: matspp

@ allemand:

Ja du har nog f.. rätt i att SD har lämnat w/o när det gäller media.Och som många påpekat gett f.. i att ge ut en papperstidning och kanske få presstöd.Det finns massor av folk man inte når via Internet men det verkar inte vara intressant för SD längre! Att man dessutom missat att stödja:

http://www.vitbok.se/Är helt obegripligt men man kanske redan blivit för stora i korken ?PS:

Köpte själv in 6st Vitböcker innan valet som jag delade ut bland släkt och vänner.Skickade då också med uppmaningen att läsa boken snabbt och sedan ge den till någon annan typ budkavle. De rapporter jag fick då tyder på x antal nya SD röster.

2011-12-04 @ 19:35:52
Postat av: Gubben o Gumman

Detta är inte sant kan ni inte läsa grabbar

"Jag är trött på"

In kommer länkar från Nikotin . nu

In kommer gnäll om tidning.

2011-12-04 @ 19:42:01
Postat av: Tjadden

matsappJag måtte ha dåliga vänner om inte alla, men några av dem påstår att Vitboken är endast skriven i propagandasyfte och därför inte trovärdig.

2011-12-04 @ 19:42:25
Postat av: Tjadden

GoGHoppsan, som man ropar får man svar!http://www.realisten.se/2011/12/04/avpixlat-tar-avstand-fran-demonstration-mot-svenskfientlighet/

2011-12-04 @ 19:52:27
Postat av: Anonym

@ Tjadden:

Ja det måtte du ha. Skaffa nya ?

2011-12-04 @ 19:53:26
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Ja det var ju märkligt,har du funderat på att fråga blogginnehavaren om länkning tex.?

2011-12-04 @ 20:01:51
Postat av: Tjadden

GoGJa det var ju märkligt,har du funderat på att fråga blogginnehavaren om länkning tex.?Nej, men jämkning vore på sin plats eller hur?

2011-12-04 @ 20:11:39
Postat av: Hulda

Det kanske är bättre att SD samlar i ladorna och kraftsamlar ett år före nästa val. Under tiden jobbas det på bloggar och i media.

Kommentera på alla ställen ni kan, på ett trevligt men bestämt sätt. Var ihärdiga. Om alla förnuftiga människor omvänder en enda Svensk, ökar SD kraftigt.

Under tiden jobbar också våra politiker i "sjuklövern" kraftfullt för SD. Senast gjorde Centerns Annie Lööf en strålande insats för SD när hon debatterade med Jimmie Åkesson i SVT,s Aktuellt.

Landets alltför många "nybyggare" hjälper också till starkt. Våldtäkter, bilbränder, kvinnomord, annat kvinnoförtryck, bidragsfusk, rån, mord, religös gelenskap, mm. gör säkert sitt till.Ett enda litet ifrågasättande av lögnerna om invandringens alla fördelar kan få en Svensk att byta till SD.

Så gnäll inte, utan ge er ut bland människor och på nätet!

2011-12-04 @ 20:13:01
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Eftersom blogginnehavaren skriver ovan,så får väl din länk anses som djupt förolämpande och stupid.

2011-12-04 @ 20:14:41
Postat av: Tjadden

GoGBlogginnehavaren borde nog läsa andras bloggar, även dem som påstår att de slår ett slag för SD.Många kommentarer är nog skrivna av vänsterepajaser som försöker med lite knivhugg här och där mot Sd.

2011-12-04 @ 20:20:05
Postat av: Thoralf Alfsson

BeritSD kan inte styra media!Sven Dacke

Vad jag vet har inte SD fått någon inbjudan till detta!

Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : "Borde läsa" trist att se dej nedvärdera en riksdagsman på hans blogg,men det får stå för dej samt ditt länkande.

Sitta och spela dum? är ju sandlådan,fast den nivån verkar ju vara rätt genomgående.

Alla ser ju att fortsätter nedsvärtningen av SD med ditt länkande,vilket inte är lite fräckt.

Väntertomtarnas 3 minuters kurs från Expo är mest roande,det du håller på med bla är något helt annat.2011-12-04 @ 20:39:45
Postat av: Hulda

Borde inte våra elitfeminister gå i taket av åsikter som inringaren till "Ring P1" uttryckte?

Debattartiklar och blogginlägg i mängd med fördömanden.

Nej, tystnaden är lika stor som på Nordpolen..

De vågar inte, den politiska korrektheten bakbinder dem.

Så istället låter de åsikterna spridas och förtrycket av kvinnor och flickor i Sverige IDAG (NU) fortsätta.

Visst är de otroligt fega.......

2011-12-04 @ 21:59:06
Postat av: alf

Trots allt verkar det som Thoralf och hans kompisar gör ett gott jobb, och det tackar vi för.http://mobil.aftonbladet.se/a/14026675;jsessionid=BBFAE960DC91675C359C06C35C934978.mobila?pollAnswer=8&pollSectionPath=/

2011-12-04 @ 22:13:05
Postat av: allemand

@Thoralf Alfsson, det är synd att du och partiet inte förstår hur viktig denna fråga är för att partiet skall gå framåt. Ni kan sitta i era utskott hur mycket som helst, de väljare ni vinner på det är säkert bara en handfull. Däremot att nå ut till era väljare är det viktigaste och det gör ni inte nu. Enda gången vi får läsa är när någon är ute på stan och super och slåss.Att du sedan försöker lägga över ansvaret på oss väljare för SD:s mediafrånvaro får mig att undra vad ni håller på med. Vi har valt er för att vi trodde på er och att ni åtminstone skulle kunna få partiet att gå framåt. Jag är en väljare med en åsikt, inte en mygga som bitit dig i ändan.Är du trött på gnäll, stäng bloggen och om du tror att det främjar SD:s framgång så är jag den första att beklaga.Om jag vore dig så skulle jag ta kritiken ad notam och åtminstone låtsas som ni gör något för att nå ut istället för att anklaga oss för gnäll.Ni måste kunna ta kritik även från oss närmast sörjande.Blanda inte in mig heller i den här ND-grejen, absolut inget för mig, men det är också en funktion av SD:s tystnad enligt mig.

Trevlig kväll.

2011-12-04 @ 22:26:20
Postat av: Thoralf Alfsson

AllemandKom med tre genomförbara förslag hur vi skall nå ut till väljarna på något annat sätt än hur vi gör idag.Jag tar tacksamt emot konstruktiva förslag. Detta är något som jag ständigt funderar på och många med mej.

Postat av: allemand

@Thoralf Alfsson, som jag skrev, jag är en väljare, ni har resurserna, ni får betalt dessutom bra betalt.Det är inte vi väljare som skall göra jobbet åt er, det är ni som skall göra jobbet, vi valde er till det.2011-12-04 @ 22:47:55
Postat av: Kalleman

Kivens icke, många av oss vet hur svårt det är att nå ut i media (PK-Media). Dessutom krävs det väldigt stora resurser att starta en egen mediakanal, tidning eller TV/internet, så hav förtröstan/tålamod och jobba med det som står tillbuds, det lönar sig på sikt.

2011-12-04 @ 23:05:46
Postat av: Thoralf Alfsson

AllemandBättre kan du!Något genomförbart förslag måste du väl ändå kunna hjälpa till med.

2011-12-04 @ 23:09:52
Postat av: Tjadden

GoG"Borde läsa" trist att se dej nedvärdera en riksdagsman på hans blogg,men det får stå för dej samt ditt länkande.

Sitta och spela dum? är ju sandlådan,fast den nivån verkar ju vara rätt genomgående.

Alla ser ju att fortsätter nedsvärtningen av SD med ditt länkande,vilket inte är lite fräckt.

Väntertomtarnas 3 minuters kurs från Expo är mest roande,det du håller på med bla är något helt annat.Nu får du tänka till en hel del! Vem svärtar ner partiet? Inte jag iaf, om inte du förstår att Sd är inte så rosade som man skulle vilja önska och tyvärr uppfattar du mig helt galet när jag vill att de som skriver här ska ut på andra bloggar och försvara Sd , men några gör de och resten är bosatta på denna blogg.

Hur många gånger har jag inte uppmanat folk här att försvara Sd, men nej, få tycks inte bry sig och även du, trots att jag sett din signatur på annat ställe än här det har hänt.

Ynkedom säger jag uppriktigt sagt!

2011-12-04 @ 23:13:35
Postat av: Tjadden

GoGJag kommer ihåg hur Erik Almqvist vägrade att försvara sin egen heder trots att han blev dragen i smutsen av Liberaldemokrat som uttryck till alla som vill höra på hur han hatar Sd och den mannen fortsätter att skriva skit om Sd och ingen i Sd kommer till partiets försvar.Fy tusan vilken tolkning det blir av detta, med att tiga och samtycka.

2011-12-04 @ 23:24:07
Postat av: OT

@allemand: "Det är inte vi väljare som skall göra jobbet åt er, det är ni som skall göra jobbet, vi valde er till det."App, app, app! Precis det du nu sagt och som jag satt inom situationstecken ovan, är precis det som gjort att vi är i den situation vi är i idag!Min åsikt är den att vi väljare aktivt själva måste informera oss (och andra) genom att:1) Övervaka att de valdas beslut blir som jag förväntat mig2) Läsa partiprogram3) Nyheter...för att sedan diskutera och vid val vara så välinformerade att vi kan välja ett parti som resulterar i den riktning vi som väljare vill att utvecklingen skall ta.Det sorgliga i det hela är att de flesta väljare ägnar mer tid åt att välja ut ett kylskåp de skall köpa än vad de ägnar tid åt att välja ett parti.Det jag redan sett i och med SD inträde i riksdagen är att "Democracy" is comming to Sweden: http://www.youtube.com/watch?v=rNWukYwv2Jk

2011-12-04 @ 23:24:23
Postat av: Tjadden

OtJag håller med fullständigt, jag blir så less på folk som i Sd som tror att den här bloggen, är klubben för inbördes beundran.Självklart ska åsikter vädras som det nu också görs, men det räcker inte, vi måste in på våra belackares hemsidor och röra om i grytan, vilket jag gör på åtskilliga platser.Sist jag var ute var på Jinge.se och försvarade kungahuset, men det gillade inte hövdingen för den kommunist siten.

2011-12-04 @ 23:34:57
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Ang länkning och annat så låter vi andra bloggläsare avgöra det, och inte minst bloggägaren.Skall man skriva eller tala i SD:s namn skall man vara officiell rep för partiet med namn samt partibetäckning,är du det?

I annat fall lägg ned det projektet omgående.

Du har inget mandat att skriva i SD:s namn.

Att ha extra breda skor så att fötterna får plats är däremot tillåtetDu får nog bestämma dej om du är Sverigedemokrat eller Nationaldemokrat eller du kanske har ett eget parti?.En orsak till att folk "häckar" här kan du vara att dom delar SD:s politik och inte "flaxar" omkring på högerextrema sidor,vad tror du Tjadden kan det ligga något i det?

Tillråga på allt jävla elände kanske dom inte är intresserade ett skvatt av vad Nikotin.nu eller Raballru.se har att bjuda på,fundera på det en stund.En av dom som verkar måttligt road heter Thor-alf Alfsson känns det namnet bekant Tjadden

2011-12-04 @ 23:48:47
Postat av: Tjadden

GoGOkey, att du vill att bloggen ska tillskrivas som klubben för inbördes beundran.Då får du ta på dig uppgiften tycker jag, att värva väljare hit och förbjuda dem att inte ha personliga åsikter som inte sammanfaller med dina.

2011-12-04 @ 23:55:51
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Kam ,am gå så långt så att man kan säga att du är en av mätets riddare?

Att du rör om i Jinges gryta är ok gör gärna det varje dag varje timma,inte för att det hjälper men det lindrar.

Fast oss emellan dörren till joddlarbabblarna håller vi stängd rysligt stängd Tjadden deal?

2011-12-05 @ 00:00:43
Postat av: Tjadden

GoGJag undrar vad medlemmar och sympatisörer till Sd ska ha för mission och fylla, precis som 7 klövern vill ha det, tig, här är det vi som bestämmer?Och härmed ser jag vår diskussion vara avslutad.

2011-12-05 @ 00:01:52
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Nu fattar vi varandras händer och fötter och sjunger we shall overcome some day "Till häst" ;)

2011-12-05 @ 00:09:24
Postat av: Tjadden

GoGGott, men för tusan, jag får väl låna grannens Mulåsna för jag äger ingen häst.

2011-12-05 @ 02:55:26
Postat av: SM811

Kvinnor gömmer mer än män har gud sagt och vem har pratat med honom? Mer behöver inte sägas om deras tro så förstår man att det är bara påhittat.

2011-12-05 @ 09:46:30
Postat av: Robin Shadowes

Håller med Thoralf om att det är dags att lägga ner snacket om tv-kanaler. Det går inte. Det kostar hundratals miljoner och kan ta tiotals år innan det blir lönsamt om ens då. Minns att Stenbeck gick med förlust i många herrans år med sitt TV3. Minns även saligen bortgångne Lasse Holmquist. Han var just så där naiv som ni verkar vara. Hans solo-projekt med Öresundskanalen ruinerade och knäckte honom och det ledde till en allt för tidig död. Så bara glöm dom tankarna.Tror mer på att satsa på internet istället då faktiskt. Att man sedan inte kommer nå dom gamla med den satsningen är inget att göra åt. Vill dom inte ha datorer, så vill dom inte. Vi kan inte tvinga oss på dem. Däremot skulle man kunna ha både webb-tv och webb-radio. Kan pyttelilla Skånepartiet sitta och ha talkshow på webben så borde ju SD kunna fixa det också. Enda alternativet jag kan komma på är att rycka upp SD-Kuriren ur koman, komma ut en gång i veckan och satsa på att få presstöd som en viss annan onämnbar tidning.

2011-12-05 @ 12:12:44
Postat av: Roberth

Var i Egypten en vecka fanns inte en kvinna på det hotellet jag bodde på. Det säger det mesta om det

2011-12-05 @ 19:55:13
Postat av: matspp

Man skulle väl kunna tänka sej SD stöttar?:

http://tabloiderna.se/

http://tabloiderna.se/sdforen.html

http://aktualia.wordpress.com/flygblad/

http://www.box.com/shared/dn4vryl63j

2011-12-05 @ 19:55:31
Postat av: ÅSA

Jag vet inte vad jag ska säga.. Jag blir så ledsen, arg, förtvivlad. För mig var det en mörk dag, den dagen då SD valdes in i vårt svenska demokratiska samhälle. Jag undrar ständigt, detta hat mot andra kulturer, religioner, etniskagrupper: vart kommer detta hat ifrån? Själv är jag "helsvensk", ung, KVINNA och har aldrig utgått från något annat än att alla människor har samma värde och att man ska hjälpa den som behöver. Att tycka synd om svenska tonåringar som inte får jobb och bostad kan jag bara inte göra. Jag tycker min generation är lat, det är min syndabock, skulle aldrig falla mig in att i sann Hitleranda beskylla andra etniska grupper för min egen svaghet och lathet. Grunder sig allt detta i räddsla eller i rent och skärt hat? Jag vet att SD aldrig kommer att erkänna deras egentliga ståndpunkt, vilket bara inte är fegt det är även en lögn. Jag skulle ha betydligt mer respekt för SD- om de bara sa sanningen. För mig får det kosta vad det vill om jag kan hjälpa ANDRA MÄNNISKOR att överleva. Sverige kan inte jämföra sin i-lands misär med verklig och sann misär. Inga svenska barn svälter till döds och alla svenska barn får gå i skola..! Varför inte ge när vi kan? Vi vill att våra skattepengar ska gå till ålderdomsorgen - men i de länder där man dör innan man nått pensionsåldern då?Jag är som sagt svensk och håller på att skaffa mig en bra utbildning och har betalat skatt och finns inte i något brottsregister. Varför håller jag inte alls med SD? Varför tycker jag att alla är lika värda? Varför vill jag kunna åka på semester med gott SAMVETE?! Varför vill jag ge till de som inte har? Varför vill jag förstå andra människor och kulturer? Varför?När jag började skriva denna kommentar var jag hatisk - fast mot er. (SD) Jag tänker inte vara det, för jag vill inte lägga mig på samma nivå. Jag vill bara förstå, hur fan ni sover om nätterna?

2011-12-06 @ 14:00:52
Postat av: ÅSA

?

2011-12-06 @ 14:09:04
Postat av: matspp

@ ÅSA:

Jag vet precis vad jag ska säga.. Jag blir så glad,munter och upprymd. För mig var det en mycket ljus dag, den dagen då SD valdes in i vår Svenska Riksdag.Jag undrar ständigt, detta självhat mot våran egen kultur, kristendom, etniskagrupp: vart kommer detta korkade självhat ifrån? Själv är jag "helsvensk" MAN och har alltid utgått från att alla etniska Svenskar har ett värde och att man ska hjälpa de Svenskar som behöver stöd.Pengar växer INTE på träd och därför har massinvndringen skapat katastrofal följder i vårt land.Invandrares och invandrares barns brottslighet kostar det svenska samhället enorma belopp:

http://www.vitbok.se/9/d.htmlAlla de Svenskar som drabbats av mångkulturen och mördats,våldtagits,rånats,sårats,hotats etc etc hur ska du ställa det "lilla" ständigt pågående problemet till rätta?

Varför håller jag totalt med SD? Varför tycker jag att alla Svenskar är värda att inte drabbas importerad brottslighet? Varför vill jag att våra äldre ska få bra vård? Varför vill jag ge till de Svenskar som byggde upp vårt land? Varför vill jag inte förstöra för andra människor och vår kultur? Varför? Jag förstår och kommer aldrig lägga mej på samma nivå som överlöpare och medlöpare.

Hur ända in i förbannats helvets djävlars fanstyg ska du reda upp det här?2011-12-06 @ 22:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0