HÖRT I RIKSDAGEN

Efter voteringen i torsdags hörde jag följande kommentar utanför plenisalen.

”De äter bara halalslaktat kött så de har fått äta fisk hela veckan.”

Besök i riksdagen från något muslimskt land. Oj, vad synd det är om dessa människor. Äta fisk i en hel vecka!

Jag undrar om inte även fisken måste ”halalslaktas”?


Fick ett mail idag från en riksdagsman för miljöpartiet, Kew Nordqvist. Jag reagerar väldigt starkt på detta mail. Menar Kew Nordqvist att Fremskrittspartiet i Norge är ansvariga för judeförföljelsen? Eller vad menar han? Är det en åsikt som hela Miljöpartiet står bakom?

Anser Kew Nordqvist att Sverigedemokraterna kan delta vid den ceremoni då Roul Wallenberg skall hedras den 17 januari i riksdagen. Eller skall vi vara utestängda från riksdagen den 17 januari?Mörkhyade slog ihjäl 44-åringen i Ludvika.
Den arabiska vintern!


Kommentarer
Postat av: Svensson

Jag såg att en forskare trodde att Israel låg bakom dådet i Norge, forskaren menade att det hela måste utredas mer.

2011-12-17 @ 15:54:08
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Karlskronabloggen

Helt utanför ämnet, men det är bara två timmar kvar nu att bjuda på Leif Pagrotskys avrakade skägg på Tradera!Skulle gissa att det är en ny "look" på gång och att det är han som blir Håkan Juholts efterträdare!http://www.tradera.com/leif-pagrotskys-skagg-auktion_280404_145496592Just nu 3650 kronor som högsta bud och sextiotalet budgivare!

2011-12-17 @ 16:00:37
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: carl

kew nordqvist borde förklara hur Sverige kunde ta emot och sälja dioxinskadat fläskött från Tyskland. när alla andra EU-länder stoppade den importen!ingen absolut igen som vistas i Sverige kan ha förtroende för 7 klöverns kreatur.

det är nog av förtroendebrist allt fler nysvenskar äter fisk, som är fiskad i atlanten.det fuskas i EU mathantering:

http://www.youtube.com/watch?v=FLUANJI3SFsoch mat som skall brännas hamnar allt oftare (med mutor ?) i sverige som serveras i kommunala bespisningar och prisdumpining i svensk handel som slår ut svenska bönder:

http://svtplay.se/v/2324125/griskris_-_varje_dag_slutar_grisbonder

2011-12-17 @ 16:00:52
Postat av: Kalle

Ännu en skjutning i den lilla staden Arvika med ungefär 18 000 innevånare. Inatt mördades en person i oprovocerat våld!!!Nu är det dags att polisen går ut med en uppmaning att folk skall stanna hemma och låsa dörren. Något liknande som vid klass tre varningar i väderleken.Polisen har totalt tappat greppet över lag och ordning!!!

Postat av: carl

jaha så fungerar inte svt play vid känsliga inslag.regel nr1 : spela in vad som visas på bildskärmen med videokamera.http://www.youtube.com/watch?v=10PGmFUTNT4är det waberi som styr jordbrukspolitiken eller är det de mäktiga livsmedel bolagen i EU som mest tänker på höga vinster.

sverige förlorar igen.SD kunde ta tag i jordbrukspolitiken så har de garanterat 99 procent väljarstöd av LRF-medlemmarna och även de övriga som bor på landsbygden.inte rolgt att veta vad man egentligen ätit:

http://www.smp.se/nyheter/ekonomi/article2257509.ece

2011-12-17 @ 17:01:50
Postat av: Magentan

NYA SVERIGE

1975 beslutade dåvarande statsminister Palme tillsammans med övriga politiker i riksdagen att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land - Proposition 1975:26, och människor från hela världen började strömma hit till det lilla landet uppe i norr, där honungen flödar.På den tiden var det ingen av de ansvariga i Sverige som hyste någon som helst oro över att vår tillverkningsindustri då påbörjade sin utlokalisering till låglöneländerna. Sverige hade minsann blivit ett högteknologiskt samhälle och svenskarna tillhörde världens mest välutbildade folk. "Ingen skulle behöva hålla på med enformiga jobb vid några maskiner här inte", som en av våra statsministrar något årtionde senare uttryckte det.I början av 1990-talet ökade människoströmmarna hit ännu mer, och slog alla rekord då den borgerliga regeringen Bildt och Westerberg öppnade upp Sveriges portar på vid gavel och lät landet översvämmas av människor från dåvarande Jugoslavien.Människorna i Jugoslaviens olika delrepubliker kunde nämligen inte komma överens, och därför var de tvungna att komma till Sverige istället, för här lever alla människor i hela världen tillsammans i bästa sämja. Vi äter varandras spännande maträtter (inte den tråkiga svenska maten förstås), dansar varandras härliga folkdanser (inte de tråkiga svenska danserna förstås) och tar ivrigt del av varandras fantastiska kulturer (inte den svenska kulturen förstås, för det finns ju ingen svensk kultur).

http://www.youtube.com/watch?v=07ZF0-AqDaM&feature=player_embedded#at=234Nu, efter ytterligare några decennier är det en annan borgerlig regering, Reinfeldts Allians, som har lyckats slå ännu högre rekord i invandring och godhet. Hit till det "högteknologiska landet med enbart välutbildade människor" kommer sedan några år tillbaka nu även en stor del lågutbildade människor - till och med analfabeter. De kallas för "Nybyggare" av regeringsalliansen och ska bli räddningen för oss tråkiga, enahanda och välutbildade svenskar. Det enda landet i världen utan egen kultur berikas alltså nu av ytterligare kulturtillskott.Många "ensamma barn" kommer det också, visserligen i stort sett endast män (förlåt pojkar), men dessa unga män (förlåt pojkar) tillhör en mycket finare religion där man får ha flera fruar, så det kommer att jämna ut sig i det långa loppet.Dessutom ska samtliga dessa unga män (förlåt pojkar) bli läkare, åtminstone alla de som intervjuats i massmedia av våra entusiastiska journalister. Detta kanske kommer att ta några år förstås, eftersom de flesta unga männen (förlåt pojkarna), som visserligen är ovanligt välutvecklade kroppsligt, ligger på ungefär samma utbildningsnivå som våra svenska lågstadieelever gör. Inget konstigt med det i och för sig, de är ju "bara barn", och eftersom alla tänkbara resurser ställs till deras förfogande ska de nog gå snabbt undan, så alla deras fruar kan komma hit från hemländerna inom ett par decennier.Kanske det inte heller är helt nödvändigt att de blir läkare. Vi har ju faktiskt redan en mängd läkare här från världens olika hörn. Enligt massmedia är nästan alla som kommer hit läkare, men tvingas arbeta som taxichaufförer. Är det inte lite oschysst att dränera andra länder på deras läkare i sådana mängder att dessa måste köra taxi istället för att utöva sin läkekonst? Och att sedan ta hit ännu fler "blivande läkare"...?Nåja, det ordnar sig säkert alltihop bara SD slutar med allt sitt krånglande och ifrågasättande.

2011-12-17 @ 17:09:44
Postat av: carl

magentan.

dessa högteknologiska företag flyttar sin produktion kde stora internationella kontraktstillverkarna (glabala (USA)banksfären som äger)som har fabriker i kina, mexico, brasilien mfl låglöneländer.samtidigt sker forskning och utveckling allt mer av nya företag i före detta u länder.svenska staten behöver allt mer skattepengar av folket och företagen före att finanseras massinvandringsindustrin.

snart betalar företag och medborgare pomperipossa skatt( tom Astrid Lindgren protesterade). alltså mer än vad man tjänar.det troliga framtids scenariot som kommer ske är att sjukvården, skola, välfärden kommer läggas ner på allt fler mindre orter när landstingens storregioner uppstår.massinvandringen av bidragstagare och svartjobbare kommer fortsätta.snart är hela sverige i syntax error och nedsläkt, och får statsstöd av EU för att över huvudtaget kunna driva statsmaktens apparat.övriga befolkningen bor i kojor och billiga förfallna lägenheter som kommuner inte har råd att riva.endainkomster blir :

som timanställd att jobba med att bryta uran och ädelmetaller i dagbrott.bygga slutförvaringen av all världens kärnbränsle som fraktas till östhammar.bryta järnmalm i kirunasåledes en dyster framtid för fattiga pursvenskar i 7 klöverns skatteparadis med 40 miljoner visionära nybyggare.vi får bo som raskens 1800 tals liv.

2011-12-17 @ 17:42:04
Postat av: Lassekolja

Inget politiskt parti provocerar mig så, som Miljöpartiet. Inget annat parti, inte ens Vänsterpartiet, gläds åt att en industri tvingas pausa pga skyhöga elpriser.

Med ett växande MP är hela vår välfärd i stor fara!

Miljöskatter, vars miljöpåverkan inte ens är mätbar, och 6-timmars arbetsdag är andra exempel på välfärdshot, som stammar från MP. 6-timmarsdagen medför t.o.m. ökad miljöbelastning genom arbetsresor per produktionsenhet!

Miljöpartiet för mig är ett enda stort GODDAG YXSKAFT!!!

Postat av: Da Capo

@ MagentanPÅ PRICKEN!Så skaps också nya arbetstillfällen

att omhänderta och tjäna de nyanlända

bosättarna. Visst är DE finare och

mera spännande än våra egna gamla,

som gärna kan ligga och ruttna i

sin egen skit.I Riddarholmskyrkan påträffades 1713 följande inskrift på en vägg vid orgelläktaren:

Sex fuerunt sunt eruntque causae malorum in Suecia:

1:o Proprium Commodum

2:o Latens odium

3:o Contemtus legum

4:o Neglegentia Communis boni

5:o Favor improvidus in Extgeros

6:o Pertinax invidia in Suossom i översättning lyderSex ha orsakerna till olyckorna i Sverige varit, äro och skola vara:

1. Egennytta,

2. Dolskt hat,

3. Förakt för lagarna,

4. Liknöjdhet för det allmännas bästa,

5. Tanklöst gynnande av utlänningar,

6. Inrotad avundsjuka mot landsmän.

Johannes Magnus (1488-1544) förmodas vara

upphovsman till klarsynen.

2011-12-17 @ 18:48:14
Postat av: AWSvensson

Nu börjar det framkomma vilka som slog ihjäl en svensk oprovocerad i Ludvika,konstigt man har lärt känna lössen på gången så inte blir man förvånad.

När det gäller miljöpartisten, vad ska man säga, men det är ingen som helst tvivel om att han är på fel plats ,ännu värre är det för dom som nominerat denne mentalt retarderade,någon i den församlingen borde idag ifrågasätta om den nomineringen tillkom i ruset av maskrosvin.

2011-12-17 @ 19:29:40
Postat av: S-E Karlsson

Bengtfors kommun har sagt upp avtalet med Migrationsverket dom har tydligen äntligen kommit till vägs ände !

2011-12-17 @ 19:51:28
Postat av: Essendon

"Känns som en taskig tajming"Den taskigaste tajmingen var att MP-mupparna hamnade

i riksdagen!Dom verkar ju inte stå för landet Sverige precis, så

varför är dom där?

2011-12-17 @ 20:08:18
Postat av: Nissolf

AWS om Ludvika.

Polisen har ett signalement.

Postat av: Funtaren

Fisk blir man intelligent av.

2011-12-17 @ 20:57:49
Postat av: SDare

Varför spela in från datorn via videokamera? Det finns alldeles utmärkta program som klarar detta galant. Om det sen är rätt att göra så, avgör bara du själv :)

Postat av: Da Capo

Här finns folk som inte har ätit en fisk i hela sitt liv - detta är direkt ifrån DÅRHUST - tro dem, ty de kommer att få rätt, så länge Kalif Reinfeldt och Sheik Ullenhag har något att säga till om.http://youtu.be/fUJU7hKiuZkFRAMTIDEN TILLHÖR MOHAMMAD

2011-12-17 @ 21:19:48
Postat av: Tjadden

Det skrivs kommentarer som aldrig förr om dödsmisshandeln på Avpixlat, jag börjar ana mig till att det här kommer ge ett eko in i riksdagen, regimen får skulden om och om igen för landets kriminalitet och givetvis ett hån mot vänsterpressen, ja dessutom mot alla invandrarkramare m.fl blir nerskrivna så de inte blir vatten värda.

2011-12-17 @ 21:22:43
Postat av: Pelle P

Ja du Tjadden,undrar vem i regeringen som är medskyldig till detta dåd i Ludvika,någon är det ändå. Horribelt hela ärendet & stor sorg för offrets familj. Vem bär ansvar????

2011-12-17 @ 23:52:47
Postat av: Tjadden

En del på Avpixlat anser att de som röstar på 7 klövern är medansvariga och visst det ligger något i det givetvis, men i sak är de högst ansvariga är vår Regim som inte vill sätta in några större resurser för att stoppa landets kriminalitet.

2011-12-18 @ 00:10:58
Postat av: Tjadden

Just nu på Avpixlat har 1219 kommentarer givits för mordet i Ludvika, vilket måste vara ett nytt rekord?

2011-12-18 @ 00:17:49
Postat av: Sven Dacke

Information som media glömde bort, förmodligen är det dags för våra journalister att göra ett läkarbesök och kolla upp hälsanlördag, december 17, 2011

Åtalade för mordplaner på Vilks är ungdomsledare vid moské

Säkerhetspolisen och åklagaren tycks ha velat tona ner kopplingarna mellan dem som står åtalade för mordplanerna på Lars Vilks och Bellevuemoskén i GöteborgMen förundersökningsprotokollet visar att de åtalade är aktiva i ungdomsarbetet vid moskén, i föreningen Mångkulturella Ungdoms Center (MKUC). En av de åtalade är föreningens ordförande.Säkert en ren tillfällighet men inte desto mindre intressant upplysningLäs hela historien hos en av Sveriges sista riktiga journalister

Postat av: Ludvig

Ja hu så hemskt att dom fick äta fisk en hel vecka, dom kunde ätit griskött, det är gott.

2011-12-18 @ 09:36:00
Postat av: Tjadden

Fisk blir man inte intelligentare av men man har en större förutsättning att få behålla den, alltså det är bra att äta fisk för att undvika senalitet på gamla dar.

2011-12-18 @ 11:42:18
Postat av: Lotta

@Thoralf

Läste på Avpixlat att ni fick avslag på motionen om begränsad betald tolkhjälp. Sandlådan är sig lik med andra ord. Såg också på Avlixlat att SD vill att Vilks rondellhundar, som hotas av muslimska fundamentalister ställs ut i riksdagshuset på samma sätt som man ställde ut Ecce Homo där när denna utställning hotades av kristna fundamentalister. Mycket bra initiativ.http://avpixlat.info/2011/12/18/sd-vill-stalla-ut-vilks-rondellhundar-i-riksdagshuset/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0