HAR SVEN-ERIK ALHEM LÄST MITT BLOGGINLÄGG?


Artikel Vimmerby Tidning 10 december.

Har Sven-Erik Alhem läst mitt blogginlägg?

Den frågan kan man verkligen ställa sig efter att jag läst Nyheter24 artikeln där man angriper mig för mitt blogginlägg om Rafi Bahaduri. I artikeln gör man allt för att hänga ut mig, inte bara med en artikel utan med en hel rad artiklar för att måla ut mig som en "hemsk Sverigedemokrat".
Som vanligt försvarar hellre svensk media de allra grövsta brottslingarna bara de kan försöka hitta en angreppspunkt på en Sverigedemokrat.

I detta fall tror jag dock att man lurat Sven-Erik Alhem och inte låtit honom läsa blogginlägget innan han fick uttala sig. Att en före detta överåklagare anser att mitt blogginlägg är att betrakta som grovt förtal är minst sagt häpnadsväckande. Är det så att Alhem bara gått på de uppgifter som Nyheter24 angett?

I mitt blogginlägg har jag bara återgett de domar som tingsrätter i Kalmar, Karskrona och Eksjö dömt. Sedan har jag även publicerat ett foto (ej pixlat) och uppgett namnet på personen och vilket datum han är född för att kopplingen till medias uppgifter om en 24-åring skall kunna bekräftas. Att detta skulle kunna kallas grovt förtal är helt absurt. Vilket jag också svarade den journalist från Nyheter24 som ringde idag.

Jag undrar vad Sven-Erik Alhem menar med att det är ytterst olämpligt och grovt omdömeslöst? Det får gärna Sven-Erik Alhem förklara. Jag tycker istället att Sven-Erik Alhem ska förklara varför dessa brottslingar integritet alltid skall skyddas av media?

Advokat Thomas Magnusson anser att det ”är en jävla otäck företeelse” utan att han sett mitt blogginlägg. Thomas Magnusson var Bahaduris offentliga försvarare när han dömdes till sex månaders fängelse vid Kalmar tingsrätt för ca två veckor sedan. Alla som läst mitt blogginlägg vet att jag skriver att Rafi Bahaduri än så länge bara är häktad på sannolika skäl skyldig till våldtäkt. Något annat har jag inte skrivit i mitt blogginlägg.

De jag möjligen angriper i mitt blogginlägg är åklagarmyndigheten och deras medarbetare som sällan yrkar på utvisning. En utvisning betraktats ofta av gärningsmannen som värre än 4 års fängelse vilket inte minst Abbas Rezzai målet från Högsby bekräftar.

Personligen anser jag att media borde upplysa sina läsare om bakgrunden på de häktade i det som anses vara den värsta gruppvåldtäkten i Sverige. Att en av de häktade dessutom är dömd för en tidigare begången våldtäkt är minst sagt anmärkningsvärd, ändå tystas det ned i svensk media, helt makalöst.

Om jag nu skulle anmälas för mitt blogginlägg och någon åklagare väljare ett gå vidare med en sådan anmälan har vi allvarliga problem i vårt land.

Journalisten på Nyheter24 ansåg att jag hängde ut Rafi Bahaduri med mitt blogginlägg men när man läser allt som Henrik Eriksson lyckats få ihop så tvivlar jag inte det minsta på hans uppsåt. Men det kanske inte är så förvånande att Expo:s Alexander Bengtsson är båda krönikör och bloggare på Nyheter24.

Det är en alldeles utmärkt värdemätare på Nyheter24!

Skriv gärna en kommentar under artikeln i Nyheter24 som stöd för min blogg!!! Men formulera er väl i kommentarerna!


Artikel Vimmerby Tidning den 10 december

Skall Sven-Erik Alhem och Thomas Magnusson även anklaga Vimmerby Tidning för förtal närman kallar 24-åringen för "ökänd våldsbrottsling"?

Jag blir bara så trött på svensk media och deras pk-journalister som tycks ha förlorat allt sunt bondförnuft!

Nu väntar jag bara på att Sveriges Radio, SVT, Expressen och Aftonbladet skall försöka misskreditera mig för att jag informerar om sanningen och domar vid svenska domstolar.


Kommentarer
Postat av: allemand

Stå på dig och ge inte upp, det rämnar snart för PK-pressen, vad du ser är deras dödsryckningar.Påminner sedan inte om vad jag skrivit hundra gånger.

2011-12-21 @ 14:30:47
Postat av: nissenorton

Du har mitt fulla stöd i kampen för sanningen mot fascistoida exop/pk-iternas ddr metoder och förtryck av sanningen och människor.

2011-12-21 @ 14:33:29
Postat av: AWSvensson

Det du informerar om är vad dessa ryggradslösa kräk skulle gjort,dvs media. Hade de inte uppvisat denna feghet,för det kan väl inte röra sig om att de är mentalt retarderade till den grad att allt annat än äta och andas fungerar inte. Hade man gjort detta så hade folk fått klart för sig vilka individer som utgör en allt större del av det mångkulturella bedrägerit. Anledningen till att man låtit bli är alltså feghet eller mentalt efterblivenhet ,några andra skäl föreligger inte.

2011-12-21 @ 14:38:52
Postat av: Sven Dacke

När George Orwell skrev boken 1984 var den tänkt som en roman, inte handbok för dagens politiker som den blivit med Nya ModeraternaOch nu inrättar Regering ett propagandaministerium enligt modell från WW II med propagandaminister Schlingman i toppen.Hela historien i en tidning jag normalt undviker, AftonhoranJag tycker det verkar som samhällets utveckling går åt totalt fel håll. <

2011-12-21 @ 14:56:59
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/1984_(roman)
Postat av: Sven Dacke

Smakprov på en del av innehållet i romanen 1984"HandlingHuvudpersonen, Winston Smith, som är en tjänsteman inom det "allenarådande partiet - engsoc", bor i det framtida London. Han står inte ut med samhället som det är, och drömmer om frihet.

Han motsätter sig Partiet, det enda parti som existerar i Oceanien, och blir dessutom kär i den unga Julia.

Ingetdera tillåts dock av partiet och den så kallade tankepolisen, varför han ständigt måste undgå att bli avslöjad.

Samhället (Oceanien) som huvudpersonen lever i är en totalitär stat[16] i ständiga krig och i svår fattigdom.Fyra myndigheter som kallas Minisann (sanningsministeriet),

Minifred (fredsministeriet),

Minilek[17] (kärleksministeriet)

och Miniflöd (överflödsministeriet) styr allting. Minisann har hand om propagandan och lögner. Minifred har hand om krigen som ständigt rasar. Minilek har hand om ”lag och ordning” genom tortyr och tankepolisen. Miniflöd har hand om ekonomin, eller rättare sagt fattigdomen som råder i Oceanien. Huvudpersonen, Winston Smith, jobbar på Minisann.

Ministeriernas namn är exempel på nyspråk, ett språk speciellt framtaget för att minska individens förmåga att tänka fritt och kritiskt. Språket beskrivs ingående i ett appendix till boken och där beskrivs att syftet med det är att medborgarna inte ska kunna tänka kritiskt eftersom det inte är möjligt i språket.

Invånarna i Oceanien övervakas minutiöst och tvingas ständigt lyssna på propaganda, bland annat genom en apparat i varje hem kallad teleskärm. Denna teleskärm har uppenbara likheter med en TV med skillnaden att den även övervakar samtidigt, samt att den ständigt är påslagen.2011-12-21 @ 15:01:47
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/1984_(roman)
Postat av: Skånepåg

Here we go again.För massmedia är det som vanligt viktigast att skydda "bovar och banditer" av utländsk härkomst, än att i klartext beskriva vad det svenska offret utsattes för och dess konsekvenser! Hur f-n kan dessa s.k. journalister se sig själv i spegeln?

2011-12-21 @ 15:40:01
Postat av: Anonym

Nivån här i Sverige är skrämmande låg och S E Ahlhem är en parodi på en högt uppsatt person där sägs ha juridisk kompetens.

Jag är aktiv Sverige-demokrat, fritidspolitiker i en liten kommun, men dessutom invandrare tillika och som det ser ut idag är jag faktisk glad att jag behöll mitt eget medborgarskap.

(en väg ut när bygget rasar)

2011-12-21 @ 15:53:00
Postat av: Edward Ulfertz

Angående kolumnen "Thoralf Alfssons snedsteg" på Nyheter24.Konstnären Hans Lindströms och Peps Perssons agerande tyder på beröringsskräck efter att de blivit indoktrinerade av etablissemangets anti-SD-propagande. Resten är trakasserier och mobbning påhejat av Sveriges statsminister.Allt detta bara för att Thoralf säger sanningen, till skillnad mot myt-mannen Ullenhag.

2011-12-21 @ 16:53:17
Postat av: Betty Boop

Myt-mannen eller mytomanen?

2011-12-21 @ 16:55:30
Postat av: Urban Jakobsson

Fortsatt att kampa,jag uppskattar ditt engagemang och din blogg.

2011-12-21 @ 16:57:08
Postat av: Jörgen

Du har massor utav stöd Thoralf.

Dessutom har du precis blivit uthängd i nyheter 24 utan att du ännu är dömd för att utfört något olagligt. Tror ta mig f-n hela Sveriges rättsväsen och media håller på att få frispel. Tänker i fortsättningen använda mitt riktiga förnamn.2011-12-21 @ 17:08:58
Postat av: Svensson

Du får kontakta Sven-Erik Alhem, så ni får reda ut detta. Det känns som att han har hamnat i en pk-dimma, så han kan se det du verkligen skrev.

2011-12-21 @ 17:30:27
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Åke, Västervik

...Alla jag berättat för och samtidigt gjort reklam för din blogg, håller med dig!! Du har ett enormt stöd känns det som!! Du och Avpixlat är de sajter som känns absolut i elitklass i Sverige idag som motvikt till skitmedia som jag börjar förakta alltmera och nu senast nyheter24...

- Spread The Words -

2011-12-21 @ 17:56:17
Postat av: A Hakansson

När ska media sluta dalta med kriminella? När ska invandrares brottslighet upphöra att förtigas? Assange och Hagamannen fanns det inga problem med att hänga ut innan dom då det "förelåg allmänintresse". Varför menar stollarna att samma allmänintresse inte skulle gälla för den här brottslingen?

Stå på dig, Thoralf. Vi är många som tycker att du gör rätt.

2011-12-21 @ 18:58:33
Postat av: Arvid Bengtsson

Har just postat ett inlägg på Nyheter24. Låt Dig inte skrämmas (vilket jag inte heller tror att Du gör). Det är Du som har normala, sunda värderingar, inte PK-pressen. Och det kan naturligtvis aldrig vara brottsligt att återge fakta. Vi behöver mera av Din vara - inte mindre.

2011-12-21 @ 19:01:37
Postat av: Kalle

Sanningen om en person räknas som förtal hur kondtigt det än låter i den svenska ankdammen.Håller med dig fullkomligt, Thoralf. Nu sitter du i riksdagen och har möjlighet att belysa och ändra på svenska lagar.De andra partierna kommer självklart att gadda ihop sig mot dig och SD som vanligt. Ett frö kanske sås hos allmänheten som också tycker att visa på sanningen i Sverige måste uppmuntras och inte vara förtal.Thoralf du har också rätt iatt skurken har förbukat sin plats i det svenska samhället. Han borde ha utvisats för länge sedan!!!

2011-12-21 @ 19:28:04
Postat av: Rune

"Sverige styrs av den organiserade brottsligheten"

skriver Mikael Styrman på sin blogg.

Han är väl något överdriven? Men när man läser en sådan artikel som i Nyheter 24 så börjar man undra om det inte ligger en del sanning i hans påstående.

2011-12-21 @ 19:28:04
Postat av: Jörgen

Finns mycket kul i vårt land :)

Postat av: Karlskronabloggen

Jag stöttar dig också helt Thoralf! Bara fortsätt i samma stil och vi är många som stöttar dig!Jag tänkte bara visa ett exempel på hur man skrev för hundra år sedan i svenska tidningar. Det blev lite för långt att klistra in och detta gällde i och för sig en olycka i Karlskrona, men man skrev på den tiden exakt på samma sätt även när det gällde brott och alla namn på inblandade publicerades direkt i tidningarna och det är så det borde fungera!http://www.karlskrona.nu/blogg/?p=7324

2011-12-21 @ 20:31:26
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: EssendonSverige har västvärldens sämsta journalistkår och

dom har inte vett på att skämmas, eller har dom det?Vi väntar alla på att ravinen kommer i rörelse och där sunda journalister gör helt om och ägnar sig åt att skildra verkligheten, utan politisk bakgrundsbrus.2011-12-21 @ 20:38:49
Postat av: Solidus

Jag anser att du skall anmäla Allhem för att anklaga dig för något som du och jag får säga och skriva i en demokrati.Han kommer säkert åberopa "påstådd hörsägen".Skulle det gå till rättegång så bidrar jag med pengar direkt. Du har min identitet och gör jag något så vidrigt som denna våldtäkt så får du namnge mig också med bild och allt.Från en högutbildad "inavlad" svensk som också har samma kungablod i venerna som du. Utan att du vet om det så är vi släkt :-)

2011-12-21 @ 20:44:46
Postat av: Dille

Förtal? Man tar sig för pannan. Det var ju bara information, information om brottet, information om brottslingen, information om hans kriminella karriär och INFORMATION om SD:s invandrings- och kriminalpolitik.

När blev det kriminellt att servera nyheter till medborgarna? När blev det kriminellt att informera om ett partis politik och konsekvenserna av konkurrenternas politik?

Har Alhem inte hört talas om grundlagen?

Sen snackar journalisterna om utgivningsbevis. Alldeles som om yttrandefriheten och tryckfriheten bara medges personer inom ett ett skrå.

Men Alhem yttrar sig kanske bara som politiker, som representant för ett oseriöst parti, folkpartet, och inte som jurist?

Är det ingen som frågat vad han menar?

2011-12-21 @ 21:14:57
Postat av: OT

Sven-Erik Alhem[1] utalande om detta är kanske inte så underligt då han åtminstone varit aktiv folkpartist. Man kan dock stilla undra om inte hans tunga lagt krokben för hans verkande som förbundsordförande i Brottsofferjourernas Riksförbund, då hans påstådda uttalandet verkar värna mer om brottslingarnas väl än brottsoffrens.Svensk media börjar mer och mer likna den nazistiska folkdomstol som personifierades av Roland Freisler[2] - "Opposition to the Nazis": http://www.youtube.com/watch?v=-ZJXLZdnhCIVarje medborgare bör nu stanna upp och faktiskt ta reda på fakta. Börja med de 13 så kallde myterna - är de verkligen fakta eller myter?[1] "Sven-Erik Alhem, f d överåklagare... Inför riksdagsvalet 2006 kandiderade han för folkpartiet men blev inte invald... Från och med våren 2009 är Sven-Erik Alhem förbundsordförande i Brottsofferjourernas Riksförbund som har sitt säte i Stockholm" :http://sv.wikipedia.org/wiki/Sven-Erik_Alhem[2] "Roland Freisler, var en tysk domare och president... 1925 inträdde han i Nationalsocialistiska tyska arbetarepartiet... Freisler avkunnade över 3000 dödsdomar under tiden han var president i Volksgerichtshof 1942-1945, varav de flesta var politiska motståndare som ville avsätta Adolf Hitler...": http://sv.wikipedia.org/wiki/Roland_Freisler

2011-12-21 @ 21:25:28
Postat av: OT

Som jag sade tidigare så bör "Varje medborgare bör nu stanna upp och faktiskt ta reda på fakta. Börja med de 13 så kallde myterna"Är de verkligen fakta eller myter?Svaren kan ni söka i bl.a. följande bok "Exit Folkhemssverige": http://snaphanen.dk/upload/Exit.pdf

2011-12-21 @ 21:33:30
Postat av: S.C

Denna våldtäkt är bara en myt, enligt Ullenhag finns ingen brottsvåg på grund av invandringen.Vi berättar om ALLT i fallet med den gruppvåldtagna kvinnan!http://swedenconfidential.wordpress.com/2011/12/08/senaste-fakta-och-sammanstallning-om-massvaldtakten-i-mariannelund/

2011-12-21 @ 21:46:52
URL: http://swedenconfidential.wordpress.com
Postat av: Ugglan

Domar är ju offentlig handling så jag förstår inte problemet. Att hota med polisanmälan är bara löjligt.

2011-12-21 @ 21:59:38
Postat av: Jan-Olof Cederlöf

Fel säger en del. Men sanningen är helt annorlunda.Det som hänt är ju faktist sant.Tack Thor-Alf för att du försöker få folk att fatta det!

2011-12-21 @ 21:59:53
Postat av: Dumle

Thoralf, du vet att du har rätt och etablissemanget fel. Men beteendet att skydda brottlingars identitet och bakgrund är så djupt rotat att de nu reagerar vad de lärt sig under lång tid. Svenska folket vill dock veta vilka personerna är bakom alla vidriga domar om våldtäkt, mord och rån. Detta kallas på vanlig svenska att ta konsekvenserna av sitt handlande.

2011-12-21 @ 22:00:43
Postat av: Victoria

Jag skulle vilja säga att det är du, Thoralf, som är utsatt för grovt förtal. Gång efter annan hängs du ut i media och omtalas som en förbrytare. Dags att dra upp foten ur den nedtrampade demokratin.

2011-12-21 @ 22:17:43
Postat av: Lotta

Sträck på dig Thoralf. Det finns just nu 26 kommentarer på Nyheter 24, samtliga håller med och ställer sig bakom dig.

2011-12-21 @ 22:45:16
Postat av: alf

TILL ALLA ER S.K. JOURNALISTER! (Som jag vet smygläser denna blogg.)

Lägg upp en länk till Thoralf's blogg på väl synlig plats i era tidningar. Låt den vara där i ett halvår. Fråga sen er läsekrets i en omröstning vem de tycker är trovärdigast, Thoralf eller era resp. tidningar.

Jag är säker på att ni törs. Allt vad ni skriver är ju sant och allt som Thoralf skriver är ju lögn. Eller hur?

2011-12-21 @ 22:51:13
Postat av: carl

"Att skrämma folk till tystnad har blivit en allt vanligare strategi för kriminella gäng"samma startegi använder nu hycklaren och girigbuken almhem själv. han hotar alltså att missbruka juriken mot dem som säger sanningen!hoppas skatteverket kollar hans två bolag:

http://www.ratsit.se/ReportCompanySmall.aspx?ID=5567940860http://www.ratsit.se/ReportCompanySmall.aspx?ID=420405IZSC00001han blir rik på att erhålla dina skattepengar, dels i form av inkomster från expressen som får presstöd.del genom att hålla föredrag och troligen är det väl kommuner och media och andra organ som drivs att skattepengar som bokar hans feta och överbetalda föredrag.om han nu nästrat sig in och blivit ordförande i sin egna ?djurättsorganisation, var står han i frågan om halalslakt? vågar han ha en åsikt?han verkar ha en obehaglig personlighet:

https://www.flashback.org/t856356även advokaten Thonas Magnusson agerande är att tjäna så mycket pengar som möjligt och skattepetalarna (DU) betalar:

http://www.121.nu/onetoone/foretag/thomas-magnusson-advokatbyra-abinte ens de kriminella har förtroende för Thomas:

http://systemfel.wordpress.com/2008/07/hade dom inte haft möjlighet att bli rika på att plocka ut enorma förmögenheter ut skattebetalarna tillgångar hade de nog inte varit så hängivna i mångkutur och massinvandringsindustrin.ganska snabbt hittar man info om mångkultrhycklare via google.

2011-12-21 @ 23:03:07
Postat av: vmm

Jag ställer mig på din sida här, Thoralf. Det måste vara lagligt att berätta om en persons kriminella CV. Det handlar dels om det här med offentlig handling men också om yttrandefriheten och den kan inte vara begränsad till att gälla bara journalister. Det verkar som att journalister tycker att yttrandefriheten är helig så länge det bara är dom själva som får uttrycka sig fritt... Nåja, det var lite tillspetsat.Du har berättat om vad den här personen är dömd för, och du anklagas för grovt förtal. Jag citerar Alhem från artikeln i Nyheter24: "Det är ytterst olämpligt och det är grovt omdömeslöst. Det visar kvalitén på den här riksdagsledamoten.". Alhem säger att du är grovt omdömeslös och att det "visar på kvalitén på den här riksdagsledamoten". Är inte det grovt förtal så säg? Nu tycker jag inte att du, Thoralf, ska anmäla Alhem för förtal på grund av det (skulle ju gälla Nyheter24s ansvarige utgivare), men ska man nysta i det här så tycker jag det är mycket värre förtal än det du gjort, det vill säga berätta om vad en person är dömd för.Du sitter ju i riksdagen och kanske kan det här bli en motion om lagändring. Alltså om du skulle bli åtalad och dömd för förtal för det du gjort. Då kanske det är något i lagen som bör ändras och att sitta i riksdagen är ju en lämplig plats om man vill ändra lagen.

2011-12-21 @ 23:05:46
Postat av: Magnus Svensson

Skulle du Thoralf bli dömd för att du visat ansiktet på denna vidriga person (som saknar svenskt medborgarskap, jävla äckel) som dessutom tidigare varit dömd för våldtäkt samt en massa annat utan svenskt medborgarskap, då tänker jag gå upp på vinden och öppna kistan och lägga min del av böterna. Inte ett korvöre skall du behöva plocka ur egen ficka. Det är det minsta vi kan göra som följer dig.

2011-12-21 @ 23:06:53
Postat av: Göran

Anna Bjurström, "samhällsdebattör", krönikerar i dagens Barometern om hur man skall bemöta främlingsfientlighet, främst på internet.

Hon ger handfasta råd till likasinnade "humanister" hur de på bästa sätt kan styra trätomålen till sin fördel.

För mig blir dessa exempel på konkreta villfarelser som tillåts få utrymme på fin läseplats i länets största tidning.

Du kan aldrig titulera dig samhällsdebattör om du i samhället har valt en uppenbar sida att stödja.

Debattörens uppgift borde väl ändå vara att opolitiskt kritisera samhället.

Humanist kan du heller aldrig bli om du ställer grupper mot varandra och på egen basis talar för den ena gruppens förträfflighet.Själv är jag varken debattör eller humanist, däremot är jag synnerligen intresserad av faktisk sanning, märk väl, faktisk sanning, inte konstlad och tillrättalagd.Debattörer och humanister stödjer våldtäktsmän och brottslingar om de tillhör, för dem, rätt grupp.

Åklagare, advokater, domare och nämndemän stödjer Svensk Flyktingvård AB:s våldtäktsmän och brottslingar för att de får betalt, oavsett utfall.Jag hoppas att alla här förstår vilka krafter Thoralf har att brottas med, varje dag, året om, överallt.

Det är vårt ansvar att bistå honom med det vi kan.

Alla kan göra något.

2011-12-21 @ 23:19:49
Postat av: Magnus Svensson

Vi kan dela ut flygblad då det beger sig, vi kan kommentera tidningsartiklar då det tillåts (blir mer och mer stängda artiklar), vi kan diskutera med arbetskamrater. Vad mer kan vi göra? Själv om jag skall vara ärlig har jag nog ingen positiv inverkan på min omgivning då jag märker att jag upplevs som jobbig tyvärr då jag kanske eldar upp mig för mycket vid diskussion. En del är så urbota socialdemokratiska så ingenting biter på dem. Inte ens när de kommer hem efter en Göteborgsresa t ex och de med egna ögon påpekar oerhört chockade hur mycket invandrare det var på Nordstan och dess omgivning.

2011-12-21 @ 23:37:50
Postat av: Magentan

Ullenhag har ju numrerat alla sina eminenta s k "Myter", och mycket av det vi skriver om här berör ofta någon eller några av dessa "myter". Varför inte underlätta det för läsarna och skriva ut myt-numret på den "myt" som den tilltänkta kommentaren berör? På det viset kan vi samla bevisen på hög för att Ullenhags-"myterna" inte är några myter i verklighetens Sverige.

Alltså:"Myt" # 3 (Sverige är på väg att bli ett muslimskt land).Avpixlat har nu lagt in en video från NRK:s NYHETSPROGRAM, där en "norsk" imam predikar följande i någon moské:

"Den som inte ber de förväntade fem gångerna per dag bör inse att fängelse är det mildaste straff de kan förvänta sig. Enligt vissa muslimska rättesnören ska man även för detta brott dödas."Samma imam hade ansökt om att få starta en friskola i Norge, men fick inget tillstånd.

Siv Jensen, Fremskrittspartiet, påpekar att:

"Med den naiva politiska majoritet som finns i Norge idag hade imamen säkert fått lov att starta sin skola OM INTE DENNA VIDEO HADE BLIVIT OFFENTLIG. Just med tanke på integrationen har Fremskrittspartiet under alla år varit kristallklara: inga muslimska skolor ska tillåtas."Avpixlat tillägger:

"I Sverige är vi som vanligt än mer aningslösa än i Norge. Här betraktas muslimska friskolor där man predikar jihad, judehat, kvinnoförtryck, homohat, halshuggning, stening, stympning och antidemokrati som kulturellt berikande."Se vidare: "Halshuggning är populärt som straff inom islam".

http://avpixlat.info/2011/12/21/halshuggning-ar-populart-som-straff-inom-islam/#more-5849Avpixlat hänvisar också till sitt tidigare inlägg om en arabisk friskola i Borås, som har fått tillstånd av Förvaltningsrätten att startas trots kommunala protester.

http://avpixlat.info/2011/12/20/arabisk-friskola-blir-av-trots-kommunala-protester/

2011-12-21 @ 23:47:57
Postat av: Fredrik

Låt pressen kritisera och censurera.

Gör folk ännu mer nyfikna på sanningen.Finns ingen PK asfalt som kan hålla tillbaka de ursvenska gräsrötterna!Hör varje dag hur folk diskuterar massinvandringens kostnad,den medföljande kriminalitet,arbetslöshet kontra arbetskrafts invandring etc etc etc.Går liksom inte ihop längre, vanligt folk synar lögnen och ser den skeva bild man ger.Ställer frågan igenHär det någon oavsett politiskt övertygelse som tycker att vi ska ge/behålla/belöna honom med ett evigt svenskt medborgarskap?Ja / NejVid motivering ja så ser vi/jag gärna att man förklarar sig lite närmare eller vad tycker ni?Vid Nej så behövs de ej för det är bara att basera sin utgångspunkt på de FAKTA som finns och jag kan ej se någon somhelst förmildrande omständighet och svar TILL dom som skriker: Han kan bli dödad i hemlandet är mitt svar och jag tror de flesta håller med mig:Skulle arslet tänk på innan han började med sina vedervärdiga gärningar som gjort att andra människor har fått fysiska och psykiska sår som kommer vara livet ut!Dags att stå upp för våra gamla som gjort det möjligt genom hårt slit och de är dags att slå näven i bordet och på ren jävla svenska säga:NU FÅR DE FAN VARA NOG!!2011-12-21 @ 23:59:44
Postat av: Gunnar

Sluta nu och gagga om att det måste vara lagligt att berätta om en persons kriminella CV, om att framföra sanningen osv, osv. Här gäller inte sunt förnuft och vanligt allmänt förstånd, här gäller lagparagrafer och prejudicerande fall. Jag har en svag reminicens av att gamla åklagarvraket inte är helt ute och cyklar. Sanolikt har ni lagboken emot er. Läs lagen innan ni börjar svamla om att det alltid är fritt fram för sanningen. Vi befinner oss på nytt i en häxbrännarera.

2011-12-22 @ 00:00:29
Postat av: Kalle

Wikipedia förklara "Förtal"""Spridning av sanna uppgifter som kan utsätta någon för andras missaktning kan alltså i vissa fall utgöra förtal."" skrev WikipediaLänk till Wikipedia om Förtal

2011-12-22 @ 00:28:50
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6rtal
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

100% stöd från "mitt håll" .

Grannar där jag bor, vänner m.fl.2011-12-22 @ 00:34:22
Postat av: Ceasar

Ska besöka Kalmar i ett privat ärende efter nyår, om jag ser dig Thoralf ska du få se en kunga bugning av rang!2011-12-22 @ 00:43:55
Postat av: Skånepåg

OT enl. nättidningen Contra:

"Kvällspressen som tappat över halva upplagan på tio år blir alltmer desperat. Frågan är om det finns någon kvällspress kvar om tio år. Förlusten kommer inte att vara stor."

2011-12-22 @ 00:44:18
Postat av: Skånepåg

@ KalleDet står även: "En uppgift kan anses försvarlig att lämna, om den har högt allmänintresse. S.k. offentliga personer, som genom att ha förtroendeuppdrag eller vara kända på annat sätt har ett högt allmänintresse, får ofta finna sig i att utsättas för granskning och kritik på ett sätt som okända personer inte behöver finna sig i.Den avsedda personen bör i högst grad ha ett högt almmännintresse med hänsyn till vilket h-e han ställt till med för andra människor eller hur?

2011-12-22 @ 00:51:45
Postat av: Magentan

HÖGT ALLMÄNINTRESSE?"Grövsta brottet någonsin" - "Gruppvåldtäkten saknar motstycke i svensk historia"!

(Från Vimmerby Tidning)Skulle inte detta vara av högt allmänintresse!?"Ökänd våldsbrottsling häktat igår"

(Från Vimmerby Tidning)Skulle inte denna redan "tidigare ökända våldsbrottsling" som nu häktats för en gruppvåldtäkt som "saknar motstycke i svensk historia" ha ett högt allmänintresse?2011-12-22 @ 01:24:49
Postat av: Citadell

Thoralf,

Di är en modig människa och faktiskt kandidat till Sveriges hjälte.

Det finns inget olagligt i att presentera offentliga domslut eller i att publicera bilder som gjorts.

Inget åtal komer någonsin att ske.

Lite pajaserier i PK-media får man leva med, de är helt ställda av att ha förlorat sitt åsikts-monopol, så också våra ryggradslösa politiker som skakar av rädsla för framtiden.

SD kommer att nå över 15 % snart, men var beredd på att PK-ligan kommer att manipulera allt inklusive opinionsundersökningar. Här bör Du och SD ha en egen undersökning med neutral partner, det är inte någon av dagens organisationer, t.ex SIFO eller Demograf. Här stoppar SD på 5-6 % oavsett verklighetens svar.

2011-12-22 @ 02:05:33
Postat av: Jag P.

Börjar med att citera ur kommentar ovan :

Postat av: carl

"Att skrämma folk till tystnad har blivit en allt vanligare strategi för kriminella gäng"Jag ville uttrycka en liknande tanke.

Att "prata" med myndigheterna är som att prata med en extremt obehaglig, falsk, ondsint, totalt opålitlig, helt genomrutten (osv osv) varelse som med ostadig hand håller en blodig kniv mot ens hals.Rör inte min Thoralf!2011-12-22 @ 03:12:36
Postat av: Robin Shadowes

Bloggen Muslimska Friskolan undrar om någon i Växjö känner till nåt om den här muslimska flaggan.http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2011/12/islamisk-flagga-hissad-i-vaxjo.html

2011-12-22 @ 04:54:59
Postat av: Ludvig

Det jag sett och hört av Sven-Erik Alhem är i regel väldigt korkade uttalanden, så jag är inte förvånad.

2011-12-22 @ 07:02:59
Postat av: Hacke

Heder åt dig Thoralf och din rakryggade och mycket upplysande och intressanta blogg. Det borde istället vara brottsligt att undanhålla identiteten på denne vettvilling för den allmänna säkerhetens skull. Hur många liv till ska han få ödelägga i den heliga fulmedias och vitpixlingens namn?

2011-12-22 @ 07:19:39
Postat av: Tony Ingman

Har dessa figurer någonsin en tanke på hur offret

eller hennes anhöriga känner sig efter denna vidriga mass våldtäkt, när man försöker att bagatellisera gärningen? Nej knappast, här gäller det att försvara en sjuk invandringspolitik, och

då spelar offer och deras försvarare ingen roll.

Jag förstår inte varför Sven E Alhem har gått i

pension,han sitter ju och kommenterar alla domar.

Han måste älska att se och höra sin egen bild och röst. Men han är en typisk representant för det

havererade svenska rättssystemet.

2011-12-22 @ 08:48:06
Postat av: Skånepåg

@ Jag P."Att "prata" med myndigheterna är som att prata med en extremt obehaglig, falsk, ondsint, totalt opålitlig, helt genomrutten (osv osv) varelse som med ostadig hand håller en blodig kniv mot ens hals.Rör inte min Thoralf!"Det där är så "djupsinnigt" och kan tolkas på mer än ett sätt, att ett litet förtydligande inte skulle skada?

2011-12-22 @ 09:25:53
Postat av: Da Capohttp://snaphanen.dk/2011/12/21/viochdom/

-----------------------------------------

"Det finns i samhället ”en allt mer tilltagande fixering vid brott och straff”, skriver Göran Greider. Läs det igen! En allt mer tilltagande fixering vid brott och straff! Det är alltså fixeringen som är problemet, inte den dramatiskt ökande våldsbrottslighet som alldeles för ofta drabbar fullkomligt oskyldiga människor. Listan börjar bli lång på människor som har mördats eller utsatts för annat oprovocerat våld av invandrade våldsverkare. Vi ska bara inte tänka på brotten, så finns de inte. Och om folk inte får veta är allt frid och fröjd."

----------------------------------------

http://snaphanen.dk/2011/12/21/viochdom/

2011-12-22 @ 09:26:34
Postat av: Ugglan

Den pensionerade åklagaren och folkpartisten Sven-Erik Alhem borde ägna sig åt sin frimärkssamling istället för att göra en massa konstiga utspel. Vad Alhem har för synpunkter på en det ena en det andra är fullständigt ointressant.

2011-12-22 @ 09:28:53
Postat av: OT

@ThoralfNu har du dem i stresskonen, deras tankeförmåga har upphört!För övrigt tycker jag åklagarn borde börja förbjuda att musik spelas i Sverige, tänk bara på vilken musik som spelas av våra ungdommar (ironi för de som inte kan tänka)."You better watch the damned (God bless ya)

They're gonna break their chains (hey)

No, you can't stop them (God bless ya)

They're coming to get you

And then you'll get yourBalls to the wall, man

Balls to the wall

You'll get your balls to the wall, man

Balls to the wall - balls to the wall". Accept - Balls To The Wall: http://www.youtube.com/watch?v=eSMZkF8JDuk

2011-12-22 @ 09:42:36
Postat av: S-E Karlsson

Vad faen har de båda svenska journalisterna i Etiopien att göra ? Svenskar ska inte resa omkring i världen och provocera , för övrigt dra in alla bidrag till Etiopien innan jul !

2011-12-22 @ 10:14:21
Postat av: Da Capo

Mest slagkraftiga humorn i NyaSverige?

- - - - -

"Ryktet gör gällande att Laila Freivalds, Mona Sahlin, Lena Sundström, Annie Lööf och Nalin Pekgul ska vika ut sig i Slitz. Pengarna från alla intäkter ska gå nästan oavkortat till Ånge-familjen - endast 80% går till administrativa avgifter, precis som hos Röda Korset." Bilder!

- - - - -

"Alla asylsökandes lika värde och rätt till legaliserad överraskningsparning är grunden i Annie Rööfs (L) politik."

- - - - -

"Ponera att 11 män från främmande, spännande kulturer i Mellanöstern och Afrika anordnar ett Nobelgruppöverraskningsparningsparty, på en flyktingförläggning i Sverige. Vi har bara plats åt ytterligare en inbjuden - en kvinna som ska överraskningsfiras. Vem tror ni att de valde? Rösta högst upp till höger på sidan!"

- - - - -

Naturligtvis, hos Batikhäxan Berit!Någonting för gamle stöten 'all-hem' att uppröras över.http://batikhaxanberit.blogspot.com/

2011-12-22 @ 11:21:11
Postat av: AWSvensson

Da Capo du får inte skrämma upp folk på detta viset,för h-e man kan ju bli impotent för livet i synnerhet för oss som med åldern fått lite dålig rygg .

2011-12-22 @ 11:30:00
Postat av: Kalle

Den som är intresserad kan läsa mer om ärekränkning och förtal i Brottsbalken 5 kap. Det finns fler kap paragrafer att läsa. Här är ett litet smakprov:""5 kap. Om ärekränkning1 § Den som utpekar någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller eljest lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning, dömes för förtal till böter.

Var han skyldig att uttala sig eller var det eljest med hänsyn till omständigheterna försvarligt att lämna uppgift i saken, och visar han att uppgiften var sann eller att han hade skälig grund för den, skall ej dömas till ansvar.""Kan vara intressant för oss i SD och veta var de juridiska gränserna dras. Vi kan försöka påverka i riksdagen för att ändra de lagar vi tycker är felaktiga.

Postat av: Lassekolja

Bäste Thoralf! Du framstår mer och mer som en svensk hjälte. Jag är övertygad att Du är förklaringen till SD´s uteblivna tillväxt på spåren. I och för sig ingen "raketforskar-/hjärnkirurgslutsats" men ändå. Mediaetablissemangets censur och gallring av nyheter står mig sedan många år upp i halsen. Det borde kunna klassas som landsförräderi eller åtminstone som sabotage/manipulation av vår representativa s.k. demokrati. När vi vart fjärde år går till valurnan är ju en grundförutsättning att vi vet hur det nutida Sverige ser ut om vi med våra röstsedlar skall ges en möjlighet att skapa ett bättre Sverige. Då duger det inte att vi accepterar att så gott som samtlig media mörkar sanningar, som syftar till att dölja hur Sverige egentligen ser ut.

Den afganska gruppvåldtäkten i Mariannelund är ett exempel. Att "svensken" som plågade ihjäl sin hund var irakier är ett annat.

KÄMPA PÅ Thoralf!!!

Postat av: Inge Sandén

Som en liten julklapp utnämner jag Thoralf Alfsson som vår tids Wilhelm Moberg.

Att röra om i rättsrötan kräver sin man.

När Thoralf skriver något som berör alla med ett normalt rättstänkande håller sig "trollen"borta.

Något stort är på väg att hända i vårt Sverige.

Ullenhags 13 myter.

Sanningen är på väg att vinna över lögnen.

Nyheter 24 artikel.

Det är inte bara Sverigedemokrater som upprörs över hur PK-journalisten angriper en sanningssägare.

Därför drar jag mig till minnes när Expressen på första sidan(60-talet eller 70-talet kan det vara)

Från och med idag skall vi visa namn och bild på alla som förser och försett våra ungdomar med narkotika.

Dömda såväl som anklagade.

Hela första sidan var det bild och namn på omkring 16 "knarklangare".

Detta visar hur PK-journalisterna svängt kappan efter vinden.

Men 2011 vill folket veta sannigen inget annat oavsett vilket parti man röstar på.

Därför är tiden ute för all PK-media,folket litar inte på vad som skrives av fega journalister.2011-12-22 @ 13:12:17
Postat av: Hulda

Inge Sanden:..

För ett antal år sedan hängde bla. Expressen ut ett antal Nynazister med bild och namn.

Några AFA-aktivister, gruppvåldtäktsmän eller Islamister har inte synts uthängda....

2011-12-22 @ 13:19:46
Postat av: allemand

@Hulda, de nynasizterna var köpta av Expo för att svartmåla de nämnda.Fina människor som driver Expo.

2011-12-22 @ 13:23:46
Postat av: Tjadden

allemandDu som är stridbar och håller reda på det mesta, vill jag fråga vilken kategori det är som håller i trådarna för Fria Tider, har på känn att de har nazistsympatier och förallandel har jag läst mig till att så skulle vara fallet och själv fick jag en massa mothugg när jag markerade mitt avståndstagande till nazism, så du förstår att jag undrar något om den siten.

2011-12-22 @ 14:09:22
Postat av: En SD sympatisör

Thoralf, jag tycker att du har dålig backup från den innersta SD-trojkan. Var det inte Mattias Karlsson (SD) som på en reporters fråga svarade att han hoppades att du Thoralf inte bröt mot någon lagtext. Istället borde han fokuserat på problemet, att grova brottslingar inte utvisas eller får kännbara straff. PK-media värnar mer om förövaren än brottsoffret.

2011-12-22 @ 14:11:21
Postat av: Hans Andersson

Jaha, det är på sådana här gärningar man kvalificerar sej för PUT, sorgligt men så är verkligheten i Sverige idag

2011-12-22 @ 14:40:34
URL: http:// Hassan
Postat av: Tony Ingman

Svenska journalister tror att Sverige är ett enda

stort Expo,som kan skriva andra nationer på näsan

och peka ut färdriktningen.

2011-12-22 @ 15:39:35
Postat av: S-E Karlsson

Jag skäms för att jag bär samma förnamn som Alhem !

2011-12-22 @ 16:44:07
Postat av: SM811

Kent Ekeroth - Migration och asylpolitik

http://www.youtube.com/sdwebbtv#p/u/96/NVIBwNedF8I

2011-12-22 @ 17:09:27
Postat av: sophia

Jag känner stor sorg och vrede, för att citera Julia Ceasar i Snapphanen en "kastrerad sorg och vrede".

Iscensatt av våra politiker och media i den förljugna verklighet som de lever i.

Tack Thoralf för att du står upp för sanningen i detta mediala mörker!

2011-12-22 @ 17:33:42
Postat av: Lotta

"Spridning av sanna uppgifter som kan utsätta någon för andras missaktning". Utsätta sig för andras missaktning gör väl våldtäktaren alldeles utmärkt på egen hand genom sina vidriga handlingar. Där behöver han sannerligen ingen hjälp.

2011-12-22 @ 18:07:56
Postat av: Gubben o Gumman

Sven-"Eick" Alhem är en väldbetald politiskt korrekt babbelgubbe som proffessor !"SNICKI-SNACKI".

Samma stil "vi gör allt för pengar"

Att Magnusson piper är ju hans jobb,alla tre är ju en del av invandringsindustrin på ett eller annat sätt eller format,tomat på dej AW Svensson

Om man är en del av I-industrin ja då är man inte Sverigevän,barnsligt enkelt Nissolf.

Gör som Esson,strunta i dessa 3 lallare.

Förmodligen tycker Sven-Erik Karlsson att dessa clowner säljer ut Sverige för pengar.

Vi är helt säkra på att Lotta inte skulle tveka en sekund om att byta ut julskinkan mot barnmat på dessa tre herrar julbord.

Ifall Inge Sanden skulle byta ut julsnappsen mot T-dojja är oklart.

Helt klart är att Alfsson gärna skulle utföra kalsongtricket på dessa pellejönsar utan att tveka.

2011-12-22 @ 18:36:49
Postat av: allemand

@Tjadden, ingen aning, brukar läsa som hastigast om jag stöter på en länk. Gissningsvis är de väl ND-folk?

2011-12-22 @ 19:12:29
Postat av: Thoralf Alfsson

En SD sympatisörDet var inte Mattias Karlsson utan Martin Kinnunen.Men jag kan hålla med dig i din analys att det vore skönt att för en gångs skull få lite officiell back-up från partitoppen när media försöker hänga ut mig.

2011-12-22 @ 19:44:02
Postat av: Morgan Davidsson

Du har stöd från mig, Morgan Davidsson,Norrköping

2011-12-22 @ 19:53:52
Postat av: Karlskronabloggen

@ ThoralfJa, det är obegripligt om det verkligen är så att du inte får mer officiell backup och stöd för din blogg från ledningen i Sverigedemokraterna, för din blogg måste väl vara den mest välbesökta bland alla Sverigedemokraters bloggar?Hälsningar från Lasseoch än en gång tack för julkorten som gick vidare till sovande släktingar, vänner och bekanta!

2011-12-22 @ 20:25:09
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Morgan Davidsson

Jag röstade på dig, Kommer göra det nästa gång också.

2011-12-22 @ 21:02:56
Postat av: Erik

Jag röstade inte på SD i valet 2010. Jag ångrar djupt att jag inte hade förstått hur media försöker dölja sanningen. Jag längtar till 2014. Det ska bli en ära att få kryssa Thoralf Alfsson.

2011-12-22 @ 23:14:50
Postat av: Tjadden

allemandNja, Nd brukar inte gå in i någon debatt på det viset dem snarare drar sig för den.

Underförstått, att jag tror att det var en ägare till FT jag hade att göra med som försökte pressa mig att bevisa att nazism i sig var likvärdig med Hitlers vansinne.

2011-12-23 @ 00:56:19
Postat av: Robin Shadowes

@Erik. Jag förstår dig. Röstade själv PK så sent som 2006. Något jag också bittert ångrar idag. Men bättre sent än aldrig.

2011-12-23 @ 01:53:35
Postat av: Johan

Detta kan utav tvivel betraktas som förtal i lagens mening. Syftet är övertydligt: att utsätta en person för andras missaktning. Det saknas också skälig grund.

Så efter en eventuell anmälan, som bara kan göras av den utsatte, och förundersökning kommer saken garanterat gå till åtal.

2011-12-23 @ 13:42:09
Postat av: Lotta

@Johan

Gå och lägg dig och dra något gammalt över dig.

2011-12-23 @ 19:55:52
Postat av: Göran

@ Johan

Den du kallar utsatt i ditt inlägg förefaller vara våldtäktsmannen.

Är du på riktigt, eller?

Ibland kan man tro att det finns en server ställd på random som pumpar ut inlägg enligt tidsschema.

Du kan omöjligen vara mänsklig.

2011-12-23 @ 22:07:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0