DET BLÅSER SD-VIND

Den senaste veckan har jag fått många positiva reaktioner från väljare. Både på riksnivå och på den lokala nivån. Det kanske är svårt att tro när det förekommer så många negativa personer i kommentarsfälten på bloggen som inte gör annat än för fram kritik men några egna konstruktiva genomförbara förslag kan de inte komma med. Det ropar bara att vi syns för lite i media. Det håller jag givetvis med om men det är inte SD som bestämmer över detta utan det gör våra public service kanaler som finansieras med licenspengar. Dessutom är det allt annat än objektiva i sin granskning. När såg vi senast några kritiska frågor till Miljöpartiet?

Nu är det dock inte så nattsvart som dessa personer gör gällande. Det visar inte minst den omröstning som pågår på Aftonbladet. Där snart 25000 personer varit inne och klickat på vilka parti de skulle rösta på omdet vore val idag. Tänk på att det är Aftonbladet, socialdemokraternas ”partitidning”.Jag har träffat personer som jag aldrig trott skulle rösta på SD som sagt att de kommer rösta på SD i kommunvalet för vi är det enda parti som säger nej till Gota Medias planerade mediehus på Kvarnholmen. Jag har en känsla av att vi kan få väldigt mycket stöd just för den frågan i Kalmar och den kommer utan tvivel att dra ut på tiden. Jag tror knappast att det blir en byggstart under 2012 även om S+M+C driver igenom frågan i kommunfullmäktige under våren. Även om FixarFrasse försöker gå vid sidan om regelverket när det gäller bygglov. Det kommer utan tvekan innebära att frågan kommer engagera Kalmars invånare under 2013-2014.

I fredags när jag och en annan SD-medlem var ute och tog en pilsner fick jag skriva ”idolkort” till en man som ville ha det till sin sambo. Som tur var hade jag vårt God Jul o Gott Nytt År kort med mej som fick duga som ”idolkort”.Är det någon som skulle vilja ha detta julkort att skicka till vänner eller andra som kan vara intresserade så kan ni maila er adress till mig så kan jag skicka ett antal utan kostnad.
[email protected]

Jag märker dessutom att personer som tagit avstånd från oss tidigare inte är lika avvisande längre. I vissa fall kan de till och med medge att vi har rätt i vissa frågor. Vilka frågor det gäller är kanske inte så svårt att gissa.

I fredags besökte jag en gymnasieskola i Kalmar och träffade ett antal elever. De hade en hel rad frågor som de ville ha svar på och jag svarade efter bästa förmåga. Om nu någon tror att jag blir illa bemött att av någon av eleverna så måste jag göra er "besvikna"! Jag tolkar själv det som att väldigt många är positiva till vår politik och de frågeställningar vi lyfter upp till debatt även om de så kallade etablerade partierna inte vill debattera detta.

Jag tror de flesta känner att det börjat blåsa SD-vindar den senaste tiden. Inte minst när socialdemokraterna visar att de inte klarar av att hålla ihop och stötta sin partiledare. När sedan inte Håkan Juholt klarar av att svara på de allra enklaste frågorna i kvällens Agenda så är ännu botten inte nådd för Socialdemokraterna.

Det finns också människor som uppmärksammar de ”små” sakerna vi gör i riksdagen. Det är inte ovanligt med mail som tackar för det jobb vi gör. Hur många har uppmärksammat detta under veckan.

”Hej,

Jag tycker att det var väldigt modig av er att rösta emot den löjliga ryska jämställdhetsprojekt!! varför man ska ge 35 000 000 kronor till den mest korrumperade landet i Europa!!
Jag är själv ryska och helt emot alla ” jämställdhetsprojekt" som drivs av Sverige i Ryssland! Mer pengar till våra barn och gamla!! Det är en skandal att regeringen vill skicka mina skatter till feta tjänstemän i Ryssland som behöver 15 minuter på sig att stjäla de pengarna. Jag är så glad att jag röstade på SD, mitt samvete är rent..

Hälsningar

Tania”

Läs pressmeddelande.

Det känns väldigt bra när dessa saker uppmärksammas och uppskattas.

DN,


Kommentarer
Postat av: Pelle P

Haha,ja det vore ett fint julkort att "glömma"kvar i lunchrummet på jobbet,mail kommer Thoralf. Sd vindarna som du känner kommer förmodligen att gå över i betydligt friskare vindar. Detta gillar jag att läsa.Kör hårt.

2011-12-04 @ 23:56:54
Postat av: Thoralf Alfsson

Pelle PDet är precis tanken med julkortet. Vi har medvetet valt att inte ha någon SD-logga eller annat som anknyter till Sverigedemokraterna.Utan hoppas att den som tar ett kort själv skall drabbas av nyfikenhet och börja läsa t.ex. Avpixlat. Sedan kommer han med all säkerhet hamna hos Sverigedemokraterna förr eller senare.

2011-12-05 @ 00:03:23
Postat av: Thoralf Alfsson

Pelle PTänk på så många platser man kan "glömma" några kort!

2011-12-05 @ 00:04:20
Postat av: Pelle P

Oja,bibliotekets entre är ett. Ska till tandläkaren på fredag & ser ett ypperligt tillfälle` :-).

Om man tänker efter så finns det hur mycket som helst,slarva bort ett på bilbesiktningen,i butikerna där man julhandlar,det är bara fantasin som sätter stopp. Jag mailar dig.

2011-12-05 @ 00:10:20
Postat av: Gubben o Gumman

Ingen som har vägarna förbi Johan Persson tjänsterum...?

2011-12-05 @ 00:12:04
Postat av: Pelle P

@ Gubben o GummanEller Kalmars rättskämpe numero uno,Herr Louhichi.

2011-12-05 @ 00:18:56
Postat av: Gubben o Gumman

PelleP : Bäst vore ju och "lappa" hela Smedby dan innan julfton samt på annandagen

Varfan är Tjadden när man behöver honom?

2011-12-05 @ 00:31:11
Postat av: Cavatus

Thoralf! Visitkortet med juhälsning och två webbadresser är precis i linje med flygbladskampanjen. Inget partiomnämnande. Folk måste få läsa ocensurerade nyheter och själva lägga ihop ett och ett. Inte skriva på näsan. Därför tar jag mig friheten att kopiera julkortet och lägga upp det på flygbladssidan. Skrik i högan sky om du misstycker!Det blir då givetvis upp till varje utdelare om de vill skriva ut den i färg eller svartvitt, eller på tjusiga tjockare kortliknande ark eller vanligt papper. Men likväl kan det få större spridning så. Jag tackar för tipset!

2011-12-05 @ 00:32:45
URL: http://korta.nu/flygblad
Postat av: Några på Getingen

Thor-alf nöjer sej säkert med en femma för varje kort Cavatus

2011-12-05 @ 00:34:34
Postat av: Magentan

VÄLJARNA VILL ATT FLER SKA FÅ STANNA!Detta påstår Folkpartiets förste vice ordförande samt en ledamot i Folkpartiets partistyrelse som tillsammans har skrivit en debattartikel i GT/Expressen med titeln: "Asylrätten måste förenklas".Citat ur artikeln: "Förr kunde asylsökande som inte ansågs ha flyktingskäl ändå få stanna, av "humanitära skäl". Det kunde handla om människor som var för sjuka för att utvisas eller innebära att barn som bott länge och rotat sig i Sverige fick stanna. Över hälften av alla som fick uppehållstillstånd som asylsökande år 2004 - fick stanna av så kallade humanitära skäl. I dag är det bara sju procent."Folkpartiet anser alltså inte enbart att vår invandringspolitik borde vara mycket mer generös, detta har de tyckt och krävt länge, utan nu påstår de att vi väljare vill att fler ska få stanna.http://gt.expressen.se/ledare/1.2641539/debatt-asylratten-maste-forenklas

2011-12-05 @ 00:55:48
Postat av: Gubben o Gumman

Magentan : Dåvar dom inbokade som Kosovoemigranter några flera?

2011-12-05 @ 01:04:55
Postat av: Carl

förlåt Thoralf om jag skrivit lite dumt här på bloggen. klart man uppskattar allt fantastisk arbete Ni gör i SD.men det behövs verkligen en ny tidning i Sverige som inte är politisk korrekt. gärna en tidning som är helt poltiskt obunden och bara står på läsarens sida och granskar och skriver 100 procent sanning. sedan får läsaren själv bilda en uppfattning om saker och ting.det har spårat ur totalt för gamel-ful media som tagit i uppdrag att indoktrinera sina läsare. hitta på nyheter och ändra och vinkla och till och med sprida lögner. vem vill läsa sånt när allt fler genomskådar bluffmedia allt oftare.vill befolkning som har andra språk som modersmål sitta och läsa svenska tidningar och glo på svenska tv program? nää, bara som utbildningssyfte att lära sig svenska.

det som gäller är oftast paraboltv och utländska tidningar på webben.så förr eller senare kommer Svensk fulmedia bara ha sina inkomster av det statliga presstödet.Ni gör ett fantastisk arbete Thoralf. fortsätt precis som Ni gör, så blir det bra. Trägen vinner och troligen säkert kommer fler (väldigt många fler)rösta på SD 2014.bra med julkortet och extra bra att cavatus lägger upp det som flygblad.hoppas fler delar hans flygblad överallt, det gör faktisk nytta och får fler att vakna upp indoktrineringen.

2011-12-05 @ 01:04:58
Postat av: Magentan

Det låter bra och hoppfullt det du skriver Thoralf.Att din envishet och alla dina ihärdiga ansträngningar att sprida upplysningar och rättvisa i din kommun måste ge resultat förr eller senare betvivlar jag inte. Men när det gäller att få ut information och skapa rättvisa på riksnivå är detta svårare eftersom svensk radio, TV och alla svenska tidningar, fortfarande behandlar SD på ett sjukligt onormalt sätt med sin systematiska och ohämmade lögnpropaganda mot SD.Under de senaste åren har jag läst SvD och ytterligare någon dagstidning på nätet nästan varje dag, och nedanstående minst sagt överraskande artikel (som jag har länkat till tidigare här) är vad jag kan påminna mig den ENDA svenska artikel som jag har läst, där SD faktiskt har behandlats på ett normalt sätt.Det återstår att se om detta kan vara ett tecken på förändringar till mer sunda och normala attityder i våra svenska medier när det gäller riksdagspartiet Sverigedemokraterna.http://www.expressen.se/ledare/1.2634352/111127-tom-stol-svar-sits

2011-12-05 @ 01:56:27
Postat av: Karlskronabloggen

Mycket bra skrivet inlägg rakt igenonom Thoralf och tack för idén med julkortet!Jag ska dock göra en egen variant med länk till Avpixlat!

2011-12-05 @ 02:20:09
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: S-E Karlsson

Jag tror för min del att de ljumma SD vindarna

allt efter kommer att övergå till full storm

och till och med full orkan , folk börjar mer

och mer tänka efter alltefter som våra reformer

mer och mer försämras , tänker då på pensioner,

äldrevård, sjukvård , skolor !

2011-12-05 @ 03:41:22
Postat av: Tjadden

GoGHär är jag och har läst om att allt fler gillar invandringen enligt integrationsministern och det vet ju han, men det är klart frågar han invandrarna så kan det kanske stämma?http://www.aftonbladet.se/vigillarolika/article12597913.ab

2011-12-05 @ 05:36:04
Postat av: Gute

Det nya Gotland igen!

Brand i restaurang misstänks vara anlagd.http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7282416

2011-12-05 @ 06:38:30
Postat av: Sven Dacke

En av de boende på Lundegård Öland bad om pengar till varma kläder till familjen. Migrationsverket sa nej, kvinnan överklagade och fick rätt till extra bidrag för hela familjen.Förvaltningsrätten ger Migrationsverket bakläxa och skriver att kvinnan ska ha pengar till kläder åt familjen. Enligt lagen har asylsökande med flera rätt till bidrag för särskilda behov såsom kläder, kosttillskott, glasögon med mera.Kan vara bra att känna till nästa gång du behöver glasögon och tycker det är för dyrt.

Sök bidrag som assylsökande

Postat av: Sven Dacke

Mysstund för Cecilia Uddén och salafister i Egypten under den Arabiska Hösten."Den stora frågan i Egypten är nu hur och om dessa båda islamistpartier kommer att samarbeta. Vissa ledare inom brödraskapet anses vilja göra allt för att distansera sig från salafisterna och snarare bilda allians med det liberala och socialdemokratiska blocket. Men det har blivit ännu tydligare efter valet att diskussionen i Egypten handlar om olika grader av islamism - inte islam kontra en sekulär stat."Postat av: jägarn

Enligt Växjö universitet så kostar massinvandringen 60 miljarder per år. Så om vi skippar denna fullständigt onödiga utgift så kan pensionerna för samtliga 1,7 miljoner pensionärer höjas med ca: 3000 kronor per månad.

2011-12-05 @ 07:57:19
Postat av: S-E Karlsson

Jasså det är dit en stor del av min pension går , men nästa år ska vi ju få 3,5 % tillbaka av de 7,3 procenten man tagit under 2 års tid !

Då blir det fest för oss pensionärer !

2011-12-05 @ 09:04:25
Postat av: Da Capo

Alla gillar olika utom realisten Muhammad Ali.

Men det var för 40 år sedan.

På den gamla elaka, fascistiska, rasistiska,

främlingsfientliga och omänskliga tiden.

Idag har alla, röda, gula, bruna, svarat, vita,

'Café Au Lait' samt judar och romer samma VÄRDE (se NySvvensk Grundlag!) och alla är lika högt älskade. Rasblandning och hybridisering ligger i tiden

- hur skulle vi eljest kunna bli det genomintegrerade, framtida idealsamhället

som Annie Lööf avser att förverkliga?

Mulatten är åter inne, han står högt i kurs - är

det inte så, Fredrik Reinfeldt?

PS -Fredrik, vet du om att du blev avrättad

igår av sign. Julia Ceasar på Snapphanen?

Idag borde du vara praktiskt taget död - .

OM du hade varit en anständig och hederlig

människa. ABSURDA TANKE! - då hade du ju

inte blivit tagen av daga!Mitt herrskap - får jag besvära om

största möjliga tystnad! -Lyssna nu

till sanningssägaren Muhammad Ali!http://youtu.be/WmmrqIITXNw

2011-12-05 @ 09:10:49
Postat av: Info

TILL MAGENTAN M.FL.: FOLKPARTIETS GENEROSITETFolkpartisterna Frida Johansson Metso och Helene Odenljung anknyter förstås i sin artikel till sin ledarinnas, Birgitta Ohlssons, inställning i massinvandringsfrågan.För den som ev. inte minns Birgittas välkända tal ”Avskaffa Sverige” kan jag återge det väsentligaste:”Blågula fanor, rojalistiskt fjäskeri och fosterländsk glädjeyra. I dag på den svenska nationaldagen förväntas vi som goda medborgare att uppmärksamma vår nation. De mest entusiastiska vallfärdar till hembygdsgårdar, sjunger nationalsången och firar som om det vore en nära släkting som fyllde 50. Men vad firas egentligen? Demokrati och öppenhet som präglar denna del av världen? Ingalunda. Snarare ser vi en automatpatriotism och konservativt vurmande av nationalstaten. – - -Det är dags för oss som kallar oss för världsmedborgare att damma av världsfederalismen som vision för en mer rättfärdig värld genom att sträva efter en global union med federalistiskt statsskick. Varje land ska avstå delar av sin nationella suveränitet.En världslag ska stiftas av ett demokratiskt valt världsparlament och hävdas genom världspolis. – - – Albert Einsteins liknelse mellan nationalism och barnsjukdomar är träffande.”Birgitta O. om moskéer:
”Tack vare moskébyggen i Malmö, Uppsala och Stockholm och andra städer, har vackra moskéer blivit synliga i det offentliga rummet. De utgör en omistlig del av Sveriges religiösa, kulturella och arkitektoniska mångfald.”
Birgitta O. om husmödrar:”BNP kan öka 27 procent. Om kvinnorna fick möjlighet att yrkesarbeta mer. ´Hemmafrun är ett hot mot EU:s tillväxt´. Det säger EU- och demokrati-minister BIRGITTA OHLSSON i sitt föredrag på Veckans Affärers seminarium om ledarskap och jämställdhet.” (Veckans Affärer 2011-03-07.)EU-minister Birgitta O. som blivande mamma på väg till Bryssel:Amning? Det får så klart min man ta hand om. Skulle jag amma mitt nyfödda barn? Vi lever väl inte i dinosauriernas tid längre.

2011-12-05 @ 09:26:56
Postat av: alf

http://mobil.aftonbladet.se/a/14026675;jsessionid=BBFAE960DC91675C359C06C35C934978.mobila?pollAnswer=8&pollSectionPath=/

Enl. en väljarundersökning i Aftonbladet får SD 23%Enl. samma tidning samma dag har SD tappat från 7,7% till 6,5%

http://www.aftonbladet.se/nyheter/juholtskris/article14031395.ab

Om sanning ska fram, ska man lita på Aftonbladet då?

2011-12-05 @ 10:23:10
Postat av: joffe

Nu utomlandsboende i 30år läser jag dagligen Thoralf. Avpixlat. Affes och Cavatus med Julia C:s krönikor och Ulf Nilsson. Missar jag något väsentligt från svensk debatt? Please inform!En synpunkt:Jag tycker J.Åkesson måste skärpa tonen i debatten. TUFFHET! Du har KUNSKAP och trumf på hand över hela registret. Spela ut de inbyggda ledaregenskaper du har. Bli fräckare som politiker. Kör hårdare lyssna på Wilders hur han snackade till the Lord of the House i UK. Lyssna och lär av Farage mfl. Ge järnet och du är en vinnaretyp. Utveckla och KRÄV att mikrofonerna funkar när du snackar.Partiledare som Reinfeldt och Lööf måste bort så ni kan börja andas igen! Något måste hända det kan bara inte fortgå som det gör till vägs ände ..................................................

ABs 23% är bara början ! Jimmie kom loss!!!

2011-12-05 @ 11:02:43
Postat av: Lassese

Var finns omröstningen? Jag skulle gärna vilja rösta jag också. Eller har de plockat ner den pga det ovälkomna resultatet?

2011-12-05 @ 11:04:33
Postat av: alf

@Lassese

Det ser ut som omröstningen är färdig. Förmodligen kortslutning i AB's server p.g.a. oväntat resultat.

2011-12-05 @ 11:33:57
Postat av: Ugglan

Det vore önskvärt om SD i valet 2014 kunde inhösta 23% av valmanskåren. SD har gjort bra ifrån sig i riksdagen och jag skulle bli förvånad om det inte till slut kommer att resultera i betydligt högre siffror för SD.Störande är att ekofacisterna ligger runt 10%. Är det för att lättlurade svenskar tycker att det här med miljö låter bra? Ekofacisterna har för länge sedan lagt allt vad miljöpolitik bakom sig, och är numera ett okritiskt massinvandringsparti.

2011-12-05 @ 11:34:08
Postat av: alf

Omröstningen fanns här, men jag kan i varje fall inte hitta den nu. Förmodligen dröjer det länge innan AB gör en liknande undersökning!

http://mobil.aftonbladet.se/

2011-12-05 @ 11:41:21
Postat av: Gubben o Gumman

När det blåser SD vindar har AW Svenssson ingen surfingbräda

2011-12-05 @ 11:43:22
Postat av: AWSvensson

GoG ,här är man borta några timmar och så utbryter det rena rama kriget, du som åldersman måste se till så reglerna för inbördes beundran eller vad det var som uttrycktes efterlevs,eller vad var det han sa, någon jävla ordning måste det vara på en blogg.

Ja nog blåste det SD vindar i Blekinge närmast storm så den enda surfing man kunde utföra var framför datorn.

2011-12-05 @ 12:17:47
Postat av: Lille Kurt!

Bäste Thoralf,Negativa kommentarer skall ses som ett "friskhetstecken" inom ett politiskt parti.

Vi har nyligen läst hur "Herr Reinfeldt" näpser och dompterar sina partitrogna på ett mycket ociviliserat sett och om detta tycker Vi inte!

Politik är "färskvara" och inget parti har råd att "luta sig bakåt" och leva på gamla meriter.

Vi alla vill ha ett levande och växande SD nu och i framtiden.

Det är bara att läsa lite statistik, och man behöver inte vara någon "Sören Holmberg" för detta, så ser man, att för att erhålla fler röster år 2014 så måste Stockholms län växa från nuvarande 3,06% till åtminstone 5% och helst till 6% vid nästa riksdagsval!

Detta kräver stora insatser på "gräsrotsnivå" och då inte minst i form av ekonomiska medel.

"Riks" får "ta sig i kragen" och satsa, i god tid, på de valdistrikt vilka uppvisar låga röstetal och som ger betydelsefulla volymfördelar.

Thoralf, Vi ser alla fram emot ett framgångsrikt val år 2014, eller hur?

2011-12-05 @ 12:49:44
Postat av: Cavatus

Nu finns Thoralfs julkort uppladdade på flygbladssidan (i två olika storlekar), tillsammans med lite annat smått och gott som är nytt. Gå till min länk med nedan och läs om nyheterna och finn direktlänkar till filerna.

2011-12-05 @ 12:51:51
URL: http://korta.nu/flygblad
Postat av: Tjadden

InfoSverigehataren Birgitta Olsson Fp minns jag en gång hennes på frågan var hon står för, när hon vill att Sverige ska avskaffas, alla ska bli världsmedborgare blev hennes kriminella svar.Om vi alla gav upp tanken på att skydda nationalstaten och såg alla länder som sin ägendom, (ja, det gör världsmedborgaren) så har vi en anarkistisk värld.Den anarkistiska framtoningen vi har i Sverige tack vare mångkulturen är ett obestridligt bevis gott nog på, att världsmedborgaren är samhällsfarlig och dessutom med orden "vi gillar olika" om man vet vad det sistnämnda står för, bönar man faktiskt om det anarkistiska samhället.Ser vi nu på vårt Sverige med oansvariga politiker som inte känner det minsta ansvar för vårt lands väl och ve och nu när vi har vi facit i hand finner vi regimens anarkistiska tänkande som tyvärr har blivit politiskt korrekt att vi ska inte ha något ansvar längre för vad som drabbar vårt land så att regimen kan handla fritt hej vilt, som den också redan gör.Hur bemöts den importerade utlänningen, jo, med öppna armar och kanske t.o.m. med puss och kram för att de ansvariga importörerna vet att ju fler utlänningar vi får in i landet ju fler svenskar blir satta på plats och samtidigt ska utlänningarna dresseras som röstboskap för att makthavarna ska vara säkra på att få behålla makten.Nu förstår alla" vilken kamp Sd för mot landets anarkister som vill förgöra Sverige och svenska folket, vem som vinner denna kamp avgörs vid valet 2014 och frågan blir till väljarna, vill du behålla Sverige eller vill du skänka bort det till utländskt ägo?

2011-12-05 @ 13:21:25
Postat av: Kalle

Det är något som är gtundläggande fel i sverige. Antalet platser på äldreboenden har minskat samtidigt som antalet hemtjänstimmar också har minskat. Pensionerna har minskat. Allt har minskat i princip för våra pensionärer som skapade detta land. Våra politiker struntar fullständigt i våra pensionärer mer än att använda dem som mjölkkor för en allt större invandring. Det enda som har ökat är att våra stackars pensionärer måste betala en högre skatt till statskassan.Något är grundläggande fel med sverige!!!

2011-12-05 @ 13:21:39
Postat av: Kalle

Ett litet tillägg:Samtidigt som antalet pensionärer ökar så minskar utrymmet för dessa.

2011-12-05 @ 13:36:20
Postat av: allemand

@Lille Kurt, det är SD:s största problem, att man kan inte ta kritik utan att detta resulterar i en ström av påpekande hur bra det är. Att förlita sig på en undersökning och tro att 23% av svenska folket skulle rösta på SD är inte relevant. Att luta sig tillbaka och tro på sådant straffar sig direkt.Jag vill se SD i media andra gånger än när det super och slåss.

2011-12-05 @ 14:13:26
Postat av: Ronny

Så går även även den statsfinensierade radio kronoberg in i SD hetsen. I morgonens sändning häcklar en lokalreporter mot SD, med sedvanligt hat! Hur kan dom tillåta dessa övertramp, helt oemotsagda, sittande på sina piedestaler. Lyssna strax innan halv 7.......

2011-12-05 @ 14:26:11
Postat av: Kerstin

Thoralf!

Tryck lite på er familjepolitik också! Många undersökningar har visat att småbarnsföräldrar vill ha mer tid med sina barn. Detta tycker 7-klövern är nonsens. Det råder total enighet och man hör knappt någon skillnad mellan M & V på den frågan längre. Jag har en kompis som är mycket insatt i familjepolitiken och han säger att FP har blivit helt rabiata!! Nu skall man lagstifta och kanske blir då förskolan obligatorisk?Politikerna är livrädda för att förlora makten över folket och att folket kanske inte "tänker rätt" :-(Små barn skall börja tidigare och gå längre dagar på förskolan...så att de inte missar pedagogiken där heter det!Undra om Bengt Westerberg ligger bakom detta?

2011-12-05 @ 14:40:17
Postat av: Skeåning

allemand,Jag har många gånger framfört konstruktiv kritik gentemot Sverigedemokraterna och alltid blivit bra bemött. SD är förmodligen också det parti som har högst i tak när det gäller kritik, och debatt runt olika ståndpunkter inom partiet. Du tror inte att det är lite övermodigt att tro att Sverigedemokraterna över huvudtaget kan påverka, hur t ex expressen väljer att rapportera runt partiet? Vi ska vara tacksamma för att politiska partier inte styr nyhetsrapporteringen i landet, däremot är det väldigt illa att medier så grovt, ofta vinklar och förtalar ett politiskt parti, samt helt fallerar i en utav sina huvuduppgifter, i synnerhet public service, att rapportera allsidigt och mångfacetterat. Ett krav som man alltför tydligt inte uppfyller runt invandringspolitiken, t ex, och naturligtvis Sverigedemokraterna. Men hur ska Sverigedemokraterna påverka det? Bidra gärna med förslag på hur man tydligare ska nå ut med sitt budskap.

Postat av: Leffe

Det blåser sd vindar i västmanland också. Jag jobbar på en arbetsplats med ca 800 anställda och i princip alla jag pratar med är kritiska till massinvandringen, jag uppmanar då folk att rösta på sd. När tålamodet tryter kommer alla dessa människor att hörsamma min uppmaning. Så fortsätt kämpa Thoralf, vi gräsrötter drar vårat strå till stacken.

2011-12-05 @ 14:58:50
Postat av: Kerstin

http://avpixlat.info/2011/12/05/lasarbrev-fran-en-ung-svensk/Detta läsarbrev, tycker jag är väldigt sorgligt, men väl skrivet.Vi svenskar har allt för längre trott att våra politiker vill oss väl. Vi blir omhändetagna från vaggan till graven och betalar skatt för att vi tror att de som bestämmer förvaltar dessa pengar på rätt

sätt.

Nu måste vi inse att vi svenskar inte är en prioriterad grupp längre. Tryggheten är falsk. Genom ett alltför tidigt omhändetagande av våra små barn splitras familjerna. Vi måste nog börja se om våra egna hus och inse att politikerna bara är broilers (utom SD) och det är endast makten som är av intresse för dem.

Jag tycker att det är mycket märkligt att våra politiker kan gå så emot folkets vilja i så många år?? Svenskarna vill ha mer tid med sina barn och mindre utlänningar i landet. Det visar massor av undersökningar. Vad jag tror är, att vi har haft det allt för bra under en väldigt lång tid och har börjat att ta vår trygghet för givet.

Jag tror helt enkelt att vi måste få det sämre för att uppskatta det som vi hade. Jag tror att det börjar nu. Vi är vid den gränsen och våra ungdommar börjar komma väldigt i kläm.Svensson börjar att vakna så sakta (mycket tack vare nätet). Staten har styrt och ställt för längre och kommer inte att ge upp så lätt. Jag tror absolut att vi kommer se hur familjepolitiken förändras. Det är just här som politikerna tror sig kunna påverka medborgarna som mest..(ursäkta eventuella stavfel - skriver från en iPad - som gärna kastar om orden)vi hade.

2011-12-05 @ 15:05:28
Postat av: AWSvensson

Kerstin ,läste brevet för en stund sedan,här finns Sverigedemokraternas potentiella väljare,ungdomar som lever mitt i skiten. Den dagen deras föräldrar även förstår deras klagan då exploderar stödet för SD:

2011-12-05 @ 15:16:25
Postat av: Hulda

Kerstin o AWSvensson....

Våra ungdomar utsätts väldigt ofta för "nybyggarnas" företagsamhet. Det sprids säkert över Facebook kompisar emellan. Så ni som är "Facebookare" kan kolla och vara aktiva för att hjälpa SD att öka bland de unga.

Det är tragiskt att värva väljare bland rånade och blåslagna Svenska ungdomar, men sådan är verkligheten....

2011-12-05 @ 15:28:20
Postat av: allemand

@Skeåning, som jag sagt nu hur många gånger som helst så är jag bara en SD-väljare som har en åsikt. Den åsikten är att partiet inte når ut som du vet, idag ännu en gallup och återigen -x procentenheter. Visst man kan inte lita på sådana undersökningar lika lite som man tro att 23% av svenska folket skulle rösta på SD.SD har resurserna att göra något, jag har det inte, men jag har en åsikt och en kunskap att detta funkar inte. Det är synd om jag skulle få rätt för då är det kört för tid och evighet.Visst man kan hoppas på skolungdomarna men vänta bara så kommer en massiv insats att göras för att få dem att rösta rätt som har hur mycket pengar som helst till förfogande.Snälla, sluta att fråga mig efter råd, utan fråga dig själv istället har vi råd att förlora mer.

2011-12-05 @ 15:28:45
Postat av: Birger-Zorro

Underbart; Aftonbladet, hur känns detta? Måste vara svårmod på redaktionen idag. "Vi gillar olika!" tycks ju inte gälla i den omfattning som ni påstår. HEHE! :0

2011-12-05 @ 15:46:28
Postat av: Birger-Zorro

Jag kan dock inte hitta den på Aftonbladet; har de tagit bort den, eller?

2011-12-05 @ 16:06:52
Postat av: Nalli

Jag kunde inte hitta valundersökningen, de har kanske plockat bort den.

Det gick kanske alldeles för bra för SD.

2011-12-05 @ 16:16:51
Postat av: Skeåning

Undrar om aftonbladet kommer dra fram den sedvanliga förklaring att Sverigedemokraterna har "kapat undersökningen" denna gången...

2011-12-05 @ 16:29:51
Postat av: alf

Till alla PK-(politiskt korrupta) journalister!

Lyssna läs och skäms ögonen ur er.

Eller förklara för oss andra att SD hade fel.http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=4838803Jag skriver till er på den här bloggen för att vara säker på att ni läser budskapet. Om ni fattar något av det har jag väl inte så stora förhoppningar om Trögfattade som ni är.

2011-12-05 @ 17:42:02
Postat av: Lotta

@Skeåning

Det lär man säkert köra men många av oss tycks inte ha röstat, jag hittade inte heller någon omröstning.

2011-12-05 @ 17:48:11
Postat av: Svensson

Försök dela ut Avpixlat julkort på arbetsplatser, ge din tandläkare några som tandläkaren kan dela ut bland sina patienter osv, så växer Avpixlat och då växer även SD.

2011-12-05 @ 18:08:13
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Tjadden

GoGDet du, jag har varit på ett affärsmöte och praktiskt taget hållt ett valmöte för SD räkning och ingen protesterade vad Sd vill med sin politik och inte nog med det, en av gubbarnas som har en son som är medlem i SD och tydligen därför tog han till orda och hyllade oss som kämpar för Sverige m.m

2011-12-05 @ 18:12:08
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Bra säg till dom att du spökar varje natt om dom inte röstar på SD 2014.

Vi hoppas du inte tog åsnan till mötet bara .

Vid sådana tillfällen passar Saab v4 bäst

Nästa möte tar du med dej inbetalningkort 2 st

Ett till medlemsavgiften och ett till en frivillig gåva på 25000kr till Sverigedemokraterna.

2011-12-05 @ 18:48:41
Postat av: J B Doe

Kl 22.00 ikväll (månd) kommer ett program i SVT1, där Johan Romin enligt förhandsreklamen ska lära tittarna hur medierna egentligen arbetar och hur man genomskådar deras budskap. Han säger: Många människor sväljer det de hör. Jag vill att folk ska tänka själva.

Ett fullkomligt livsfarligt budskap, som bara kan gynna SD. Förmodligen förlitar sig vår fria lögn- & manipulations-TV på att svensken är för trög för att kunna tillämpa de eventuella visdomsord Johan Romin kommer med.

2011-12-05 @ 19:11:34
Postat av: Rune

Tjadden, Allemand m.fl:

Det skulle kanske gå att bilda en donationsfond med syfte att grunda ett oberoende massmedium som inte är stöpt i samma form som etablissemangsmedierna?

Varje donator erhåller aktier i denna fond efter vad han har satsat. Fonden ombildas till aktiebolag när tillräckligt med pengar har influtit för att dra igång medieverksamhet. Dagstidning, veckotidning, TV, eller annat som min fantasi för närvarande inte kan uttrycka.

2011-12-05 @ 19:18:25
Postat av: Magentan

Från SvD och Avpixlat:"Mellan 30 och 40 människor hade dött om självmordsbombaren i Stockholm hade lyckats. Det visar undersökningar av amerikanska FBI. Nya uppgifter pekar dessutom på att gärningsmannen kan ha haft medhjälpare på plats omedelbart efter explosionen.""Trots att nästan ett år har gått har svenska myndigheter inte offentliggjort vad som hade hänt om Taimour Abdulwahab lyckats med sitt uppsåt. Hans avsikt var, som han uttryckte det i sitt efterlämnade budskap, att döda: ”era barn, döttrar, bröder och systrar”.

Det var mycket nära att hans bomber skapade en sådan massaker."Läs mer här:

http://avpixlat.info/2011/12/05/taimour-abdulwahab-kunde-dodat-ett-40-tal-personer/#more-4302

och här:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/bomben-skulle-ha-dodat-40-personer_6684286.svdNedanstående kommentar från Avpixlat av kommentatorn "As Assov" tycker jag var bra:"As Assov"

Det är intressant att när islamisten sprängde sig i Sthlm, så var vänstermedia där direkt och sa att det var ensam galning som inte representerade islam (men, det visade ju så klart vara fel. Han hade både medhjälpare och finansiärer).När norska tokstollen ABB sprängde bomber och sköt folk, så var vänstermedia åter där. Denna gång avfärdade de snacket om ensam galning, men det visade sig att de hade fel. ABB var en ensam galning som finansierade sina illdåd med hjälp av kreditkort..."

2011-12-05 @ 19:22:24
Postat av: Calle

@ Info ( folkpartiets generositet )

Förr hängdes landsförrädare- idag styr sådana landet.

2011-12-05 @ 19:32:03
Postat av: carl

kalle 13:21

vart tar då alla vägen som inte får bo kvar på äldreboebde?

jo man har infört i smyg, att man gör de äldre sjuka och så infört pallitativ vård.!man låter dom ligga i sängarna tills de får lunginflamation och dör!

alltså massmord i det tysta och vårdbiträden och avdelningsföreståndare utför detta och kniper käft.se statistik, av vilka orsaker har så många dött på så kort tid? samtidigt som vårdplatser har tagits bort och antalet behövabde har ökat. och platserna räcker! en ekvation som inte går ihop.

att de skulle få vård hemma stämmer inte, kommunen ger inte timmar till hemtjänsten för hembesök.det är massmord på sjuka som gör att äldrevårdsbudgeten går ihop. landtinget betalar inte vårdplatsen och kommunen vill inte ta tillbaka sina äldre, så det blir en spruta så man somnar in. så är det i verkligheten.http://www.palliativ.se/mainfrm.aspx

tryck [för vårdpersonal]--> [registrering] -->dödsfallsenkät 2010.

eller [rapporter] årsrapporter.liknande fruktansvärda händelser skedde i Sverige under 30-talet då patienter massmördades i baracker genom att göra dom sjuka med flit.http://lege.net/politiken.biz/eutanasi_pa_svenskasjukhus.htmlreinfeldt polistiska agenda är ju exakt kopia av tredjerikets ideal fast i modern form.för guds skull rösta på SD 2014 så vansinnet kan stoppas.alla vet ju antal vårdplatser ständigt minskar samtidigt som befolkningen ständigt ökar snabbt, så hur skall vården göra så vårdplatserna och de snäva budgeterna skall gå ihop?man tar ju medicinska beslut att patienter inte är värda att ges den vård som kunde ges.2011-12-05 @ 20:08:03
Postat av: carl

magentan:

på denna smygvidefilm ovanifrån kan man se hur poliser ser till så ingen får gå fram till honom. men en mörkhårig kvinna med grån jacka och röd väska inväntar poliserna, hon får gå fram till den avlidne (tidskod 01:55) och ta (id-handlingar? eller placera Id-handlingar? och överlämnar något (tidskod 02:15) till polisen med gula filten och går sedan därifrånhttp://www.expressen.se/nyheter/1.2251975/kaoset-vid-sjalvmordsbombaren-efter-attentatettag videokameran och filma er bildskärm och spara denna videsekvens. först fanns ingen suddigt fält.

2011-12-05 @ 20:33:49
Postat av: carl

jaha! när jag förstorade upp bilden och hörde ljudet , skriker polisen , alla backar endast läkare och sjukvårdare. är det läkare och sjuksköterska som följde med i polisbilen eller fanns de av en slump?säpo visste ialla fall för de hade varnat sina anhöriga att inte gå och shopa på den aktuella gatan!

2011-12-05 @ 20:50:28
Postat av: Kerstin

http://newsmill.se/artikel/2011/12/05/v-lmenande-antirasister-sviker-b-de-offer-och-f-r-vareEn bra artikel av Sakine på newsmill (ovan)Jag grät när jag läste en av kommentarerna under artikeln. Tänker på mina barns framtid och får en iskall klump i magen.

Kommentaren som var skriven av Martin A, lyder följande:" Jag vet inte jag. Jag kan tycka att det är bra att svenska samhället i söt förening med somliga nysvenskar hjälper svenska ungdomar bli hatiska mot mångkulturen. Det ger oss svenskar en möjlighet att fortsätta existera som ett folk, låt vara som bara ytterligare en folkgrupp i det balkaniserade sverige. Jag kan inte riktigt se något alternativ till det, såsom demografin ser ut. Vi har passerat point of no return. Assimilering är inte längre möjlig. 75% av befolkningen kan inte assimilera 25%, särskilt inte som majoriteten av de 75% är 45+. SDs politik är ogenomförbar idag, den är 15 år för sen för att vara gångbar. Dags för oss svenskar att anpassa oss till vårt nya habitat? Jag anser att vi har mycket att lära oss av de som kommit hit. Deras kulturer har levt i mångkulturella samhällen i tusentals år och är enormt mycket bättre anpassade för det än vi svenskar är. Vi svenskar bör låta inspirera oss av exempelvis den överlägsna afghanska eller irakiska klankulturen. Att då få draghjälp av svenska samhället är nog en nödvändighet, svensk kultur ligger så enormt mycket efter de inflyttades kultur."Det stämmer ju. Vi svenskar blir ju äldre och äldre. Inte sjutton kan vi assimilera såå många.

Våra barn och barnbarn lär gå en fruktansvärd framtid till mötes.

2011-12-05 @ 21:37:36
Postat av: Tjadden

Är Ulf Nilsson en av de tio procentarna i Jouralistkåren som törs tala om den sanning som ändå råder?http://www.expressen.se/kronikorer/ulfnilson/1.2636214/ulf-nilson-varfor-tankte-man-inte-efter-fore

2011-12-05 @ 21:52:48
Postat av: OT

@allemandjag förstår din frustration men varken Thoralf eller andra aktiva SDare kan gå upp i atomer bara för att vi har 500 000 åsikter om hur saker och ting skall skötas. Tids nog kommer genombrottet.En ide som kanske är genomförbar är att avpixlat plockar ut de fem-tio bästa artiklarna varje månad och finslipar dessa, för att sedan publicera dessa i ett månads magasin eller något liknande. Om avpixlat skapar en fond för detta, kanske det är genomförbart.Försäljningskanalen kan vara densamma som för Situation Stockholm[1], faktum[2] och Aluma[3].[1] http://sv.wikipedia.org/wiki/Situation_Sthlm

[2] http://sv.wikipedia.org/wiki/Faktum_(tidning)

[3] http://sv.wikipedia.org/wiki/Aluma

2011-12-05 @ 22:27:56
Postat av: carl

kerstin: har du insett det jag redan insett också? att Svenskarna och svenska samhället håller på att utrota sig själva! eller snarare 7 klövern har fått uppdraget att förinta svenska folket.

i gengäld är 7 klövern lovad guld och gröna skogar åt sig själva.. för ett tag.troligen vill globala investmentbanker komma åt svenska folkets rikedommar i form av AP-fonder, pensionsfonder, staliga tillgångar. naturtillgångar mm.läs mina kommentarer här under föregående blogginlägg.

är det nån som bryr sig , fattar vad som sker, eller förstår vad jag varnar för.allt sker med sakta tillvänjning så nån kamp uppstår nog inte.

svenskarna och sverige tynar bort tyst och sakta

2011-12-05 @ 22:42:21
Postat av: carl

nähä, det finns lite kamp anda mot galenskap minnsan, men då kommer polisen och och skyddar 7 klöver regimen.

http://na.se/nyheter/lindesberg/1.1462421-skoldemonstration-urartade

2011-12-05 @ 22:48:07
Postat av: Magentan

I Studio-1 (P1) i eftermiddag kunde man lyssna på Cecilia Uddéns intervju med en heltäckt kvinna, Sarry Galal Ahmed, politiker i det extrema och bokstavstrogna Salafistpartiet al-Nur, som fick en fjärdedel av rösterna i Egypten och kom tvåa efter det jordskredssegrande islamistpartiet Muslimska Brödraskapet.Sarry är för att hugga händerna av tjuvar och att stena otrogna kvinnor till döds, och hon förklarade att Salafistpartiets mål är att införa Sharia-lagar i Egypten, men inte förrän folket är redo, "och du ska få se att folk kommer att KRÄVA att få införa Sharia-lagar."

Hon tror att det kommer att ta ca 5 år att förbereda det egyptiska folket för införandet av Sharia.Uddén har svårt att förstå hur en ung, vacker (hur hon nu kunde veta detta när kvinnan var heltäckt) och välutbildad 27-årig kvinna med ett intressant arbete inom IT-branchen kan välja att "gå tillbaka till medeltiden".Vi fick då veta att för bara 6 år sedan hade Sarry varken huvudschal eller ansiktsslöja ..." men efter att hon studerat vid ett islamistiskt institut förstod hon hur HUMAN Sharialagstiftningen i själva verket är".Kommer våra barn och barnbarn också att förstå hur HUMAN Sharialagstiftningen är när de har studerat vid de islamistiska instituten i Sverige?

2011-12-05 @ 23:04:11
Postat av: Robin Shadowes

@carl. Det finns en galen "filosof" vid namn Torbjärn Tännsjö. Han förespråkar just massmord på gamla och svårt sjuka men i det tysta, därför att annars kan dom anhöriga bli arga. Säkert denne stolle som har ett finger med i spelet. Jag är inte säker på att dom bara avlivar åldringar. Kan mycket väl ske på yngre också om dom inte är lönsamma. Att dom drabbas av en svår sjukdom som det kostar mer än det smakar att bota och så väger man det mot den sjukes samhällsnytta. Är det en arbetlös eller socialbidragstagare så kan det mycket väl bli sprutan.

2011-12-05 @ 23:11:03
Postat av: Tony Ingman

På tal om attglömma kvar julkort: Då kan jag ju nästan känna mig som föregångare! För det är precis så jag gör, fast jag brukar samla dom värsta

djävligheterna om vårt nya sverige på A4 ark, köra ut 50-100 st åt gången ,glömma några exemplar här och där bland annat på bussar och lokaler som besöks av många människor.

2011-12-05 @ 23:32:34
Postat av: Ceasar Andersson

Måste likt flera skribenter ovan också konstatera faktum.Efter att ha röstat på SD sedan 2010, och satt mig in i de politiska frågor som jag tror påverkar mina barn främst, så har jag också tänkt att assimilationstanken som SD anför är den rätta. Men tyvärr tvingas jag konstatera att jag inte längre tror på den vackra idén. Varför då kanske ngn undrar?Jo därför att ingen vill assimileras! Jag är inte beredd att anpasssa mig, jag står inte med öpnna armar och välkomnar människor från fjärran östern. Jag ser inte positivt på om ngn av mina döttrar skulle bli kära i ngn från mellanöstern.Handet på hjärtat, går det att tro på assimilation i egentlig mening om man inte själv är villig till assimilation? Assimilation måste ju absolut innebära att du ger avkall på att föra din släkt vidare.Hur ser andra folkgrupper på assimilation? Vill greker lika gärna assimileras och skaffa barn med turkar? Vill afghaner lika gärna skaffa barn med somalier? Vill serber lika gärna gifta sig med en somalier? Vill syrianska kvinnor skaffa sig en svensk man?Vill ngn egentligen assimileras? Svaret är enligt mig nej även om undantag finns. Så vad återstår?

Segregering! Segregering är bortsett från repatriering det enda som återstår.Repatriering, pratar givetvis inte om att bara skicka hem förbrytare utan generellt i större skala blir väldigt fel om vi en gång tillåtit människor att rota sig här. Då återstår bara segregering och eventuellt en förhoppning om att invandringen är anpassad för i vilken takt vi vill att segregeringen skall öka.Givetvis finns det invandrare som av rent naturliga skäl går väl för oss att assimileras till men de är en försvinnande liten del av den invandringen Sverige satsar på!Är det en mörk bild av framtiden?Det är i alla fall den bilden som jag väger min familjs framtid emot.

Jag tror att mångkulturen/segregationen är här för att stanna!Vad tycker Ni?mvh Ceasar

2011-12-06 @ 00:33:45
Postat av: Tjadden

Ceasar AnderssonDu glömde ställa frågan om något parti får väljarna med sig för att avveckla mångkulturen, tyvärr är väljarna i det stora hela så förda bakom ljuset att de inte förstår att mångkultur degraderar Sverige och det kan vi tacka massmedia för.

2011-12-06 @ 00:50:17
Postat av: Ceasar Andersson

@tjaddenJag håller med om det vore bra om Svenskarna ville avveckla den mångkulturalistiska idén men vad händer då? Den ena biten av detta måste ju rimligen innebära att särartslösningar försvinner. Låter ju bra eller hur? Men vad leder det till?Tror du på att alla folkslag kommer vilja assimileras med varandra då?Jag har inte svaret på de frågor jag ställer. Jag vet inte om det finns ngt exempel på ett land som har infört och satsat så mkt på särartslösningar för att därefter avskaffa detta med hundratusentals människor som vant sig vid det!Jag tror helt enkelt att det är kört och de gamla folkhemstankarna är svunna tider. Vi kommer bli mer och mer uppdelade, precis som grundtankarna med nationer men denna gång inom Sverige.Det paraply som håller ihop nationen kommer att erodera så fort a-kassan, bidragen är slut.

2011-12-06 @ 01:10:08
Postat av: Robin Shadowes

Repatriering är enda lösningen. Segregering innebär att vi upplåter vår mark till främlingar. Vilket kommer innebära suveräna islamska stater lite här och var inom f d Sverige. Med vad allt det innebär. Sharia med sina grymma straff. Alla har inte möjlighet att flytta. Då kommer alltså svenskar att tvingas leva som dhimmis i sitt eget land med allt det förtryck och förföljelser det innebär. Därför är repatriering en masse enda sunda lösningen. Spelar ingen roll om dom är födda här eller inte. Dom skall ut annars kommer vi gå under. Glöm ej heller att dom ändå kommer föra krig mot sina omgivande otrogna grannar tills dom territorierna också blir erövrade.

2011-12-06 @ 05:18:09
Postat av: allemand

@OT, en bra idé.

2011-12-06 @ 10:00:34
Postat av: Tjadden

Ceasar Andersson och Robin ShadowesJag kände en sk turk för många år sedan som kom att berätta att turkiet har ca 150 olika folkslag och att han stod inte ut längre och sökte asyl i Sverige, där de på migrationsverket hade största förståelse med att så många olika folkslag i ett och samma land, kan inte bli annat än trubbel,Vilka idioter det måtte sitta på MV.vi i Sverige har ju samma situation, vad är det med folk egentligen, har de slutat med att ta hänsyn till begreppet orsak och verkan, men 7 klöverns politiker kan nog inte ens förstå innebörden om begreppet orsak och verkan som är A och O om man ska syssla med politik, så tycker jag iaf.För att bli av med invandrarna måste man muta dem för att de ska lämna Sverige och mycket riktigt så påpekade du en viktig del, att Sd har skrivit sin agenda som att avveckla mångkulturen kan man inte ens tänka sig och jag vet att många tänkta väljare backar för att lägga sin röst på Sd och väljer Nd istället och tyvärr så hoppar Sd medlemmar över till Nd, men av vilken orsak vet jag inte, men kan ha min aning om just det jag nämnt om att avveckla mångkulturen.2011-12-06 @ 11:27:38
Postat av: Tjadden

Som en upplysning varför så många Irakier har kommit till Sverige, de flesta vet att de blir försörjda här och samtidigt jobbar de svart för att få ihop några hundra tusen sedan återvänder till Irak och köper sig en lyxvilla som kostar ca hundra tusen och lever livet i lyx och överflöd enligt uppgift av några Irakier.De har visat bilder på sina fina hus och nu är de här för att hämta ännu mer pengar så fler i deras släkt får det bra.Sägas ska, att de jobbar här och kommunen betalar 20,000 kr i månaden för dem och arbetsgivaren får betala 4,000 detta har jag sett papper på och är absolut sant!Sådant här bör stävjas och tas upp i den allmänna politiska debatten!

2011-12-06 @ 11:40:20
Postat av: Folkvett

"Jag märker dessutom att personer som tagit avstånd från oss tidigare inte är lika avvisande längre. I vissa fall kan de till och med medge att vi har rätt i vissa frågor. Vilka frågor det gäller är kanske inte så svårt att gissa."Jag upplever också att det blivit mer "okej" att tala om t.ex. invandring. Förhoppningsvis börjar saker och ting förändras.

2011-12-06 @ 12:45:15
URL: http://folkvett.wordpress.com/
Postat av: Ceasar Andersson

@tjadden: Det är nog inte särskilt många av de luttrade "miggorna" som går på spektaklet längre. De är ju dock helt bakbundna av allom fina målsättningar av typen behandling utrett inom 3 månader. Är inte detta utfört inom ramen för 3 månader förstör man statistiken.Du har säkert oxå läst Migrationshandläggarna hos Merit Wager: http://meritwager.wordpress.com/@folkvett: Du har rätt i att det är positivt om vi kan prata om problemen med invandring och söka diskussion på konstruktivt manér. Men smaka på orden igen... det är fullständigt sjukt att vi fortfarande har som målsättning att vi ska våga prata om problemen.Vi har politiker som ljuger och slickar varandra till rent orgasmliknande ormrörelser för att inte beröra de egentliga kärnfrågorna.. Detta samtidigt som allt fler av oss får våra upplevelser beskrivna som spännande kulturmöte.En bekants dotter blev våldtagen förra året och eftersom de tog honom kan man nu nu berätta då polisen tog honom istället för ngn annan.Snacka om att driva fram klyftor i samhället!2011-12-06 @ 23:37:13
Postat av: Tjadden

Ceasar AnderssonDet har vdu nog rätt i det är bättre tydligen med kvantitet än kvalite?Du sa ett sanningens ord, varför ska vi inte våga säga rent ut vad vi tycker och tänker, jag personligen har fått skit för detta på andra forum, men tyvärr även på detta och då blir man lite kvaddad som övergår till tvivel om Sd målsättning.

2011-12-07 @ 00:25:06
Postat av: Wizard of Oz

Caesar har rätt i att assimilering inte är möjligt då få av den typen som kommer hit vill assimileras, utan segregering kommer att bli följden. Robin Shadows, du har helt rätt när du säger att repatriering är enda lösningen. Tyvärr har SD ingen repatrieringspolitik. De vill bara ta hit invandrare i en långsammare takt. Det duger inte. Och ND har totalt imploderat, så det får nog bli SvP nästa gång. Inte för att det lär hjälpa.Politikerna är i övrigt bara marionetter åt de verkliga makthavarna som styr bakom kulisserna: internationella bankir-plutokrater, genom kontrollen av det bedrägliga monetära systemet som skuldsätter allt och alla genom att valutan skapas som skuld av privata banker (som också möjliggjort att de köpt upp och kontrollerar all massmedia - därav den massmediala härdsmältan). Det är samma dolda maktstrukturer som styr idag som styrt världen i århundraden bakom draperiet."Pay no attention to the man behind the curtain"

- Trollkarlen från Oz

2011-12-07 @ 00:54:17
URL: http://www.youtube.com/watch?v=6cq9yEVcGIU
Postat av: Tjadden

Wizard of OzJag rekommenderar dig först att kolla upp vilka herrar som ingår i Svp först, som tyvärr har sina rötter i Nationalsocialismens anda.

2011-12-07 @ 01:24:23
Postat av: Gustav

INTE BLÅSER DET SD-VIND

Staus Quo = 5,7%Sossarnas siffra är historiskt låg. S ligger på i snitt drygt 26 procent hos de kommersiella instituten, och SCB brukar ge något högre siffror för S.Juholts lägenhetsaffär har pressat ner sossarnas siffra med ca sex procentenheter, men alliancens vanstyre och det pågående utbytet av den svenska befolkningen och bortslösandet av skattemedel på tillresta fåraherdar med fruAR och ungar, negrofieringen av Borlänge och Fagersta bl. andra föranleder bara fortsatt tillströmning till Ny Moderaterna och Nya Miljöpatiert. Vem bryr sig om sådant lappri?SCB påstås vara opinionsmätningarnas Rolls Royce. SCB söker omkring 9000 personer, och får svar från nästan 6000. Det innebär att mätningen från SCB är tre till sex gånger större än de kommersiella institutens mätningar.När Petzäll hoppade av SD förlorade partiet ca 53 000 kronor i månaden som följde med hans mandat, pengar som Sverigedemokraterna nu har vänt sig med en stämning till förvaltningsrätten i Stockholm för att få ut.

2011-12-07 @ 13:12:01
Postat av: Tjadden

GustavSynd att du inte hänger med och läste Novus rapport om vilket parti som har den bästa politiken och SD fick 16 % av väljarnas röster, så du är tyvärr ute i grumligt vatten och fiskar.

Och i Aftonbladets löpande undersökning så fick SD 23 % av väljarnas röster, alltså det räcker inte med vad som står skrivet i Flamman.Angående SCB ska man veta att de tar in Brå rapporter som statistik och därmed går det inte att anse SCB som särskilt trovärdigt med sin förda statistik och allra minst när det gäller opinionsmätningar.

2011-12-07 @ 14:07:16
Postat av: Gustav

TjaddenAftonbladets löpande undersökning som gav SD 23 % av väljarnas röster är inte på något sätt representativ. Den visar blott att 23 % av de tryckande tryckte för SD.

Läs på:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Surveyunders%C3%B6kning"Där kunskapen upphör tar religionen vid."

/ Einstein

2011-12-07 @ 15:12:44
Postat av: Tjadden

GustavDu får gärna tala om att det var 25,000 st som tyckte till innan Aftonbladet lade ner denna röstning för att sossarna blev akterseglade av väljarna.

2011-12-07 @ 15:52:13
Postat av: nu manipuleras bloggen

2011-12-05 @ 20:50:28Var finns alla efter 2011-12-05 gjorda kommentarer fram till minst 2011-12-07 ??????????

2011-12-07 @ 18:17:30
Postat av: nu manipuleras bloggen

jaha - så är de tillbaka!!!

2011-12-07 @ 18:21:20
Postat av: Affe

Bugar och tackar!Det var ett fint erkännande!

2011-12-07 @ 23:17:49
URL: http://affes.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0