BRITTANS DAMGYMPA BAKOM LÅS O BOM?Dagens Nyheter hade den 8 december ett reportage om Brittans damgympa som skulle demonstrera genom dans. Givetvis fastnade inga ansikten på bild och heller inga namn på gruppens medlemmar. Idag förstår vi varför. Läs artikel och se foton.

Frågan är om det vara samma dansdemonstranter som man kan läsa om i Aftonbladet?

Sannolikheten är nog rätt stor.

En av dem har i alla fall dansat färdigt för ett tag.

Varför inte maila [email protected] och be henne följa upp sin artikel med ett nytt reportage.

Kommentarer
Postat av: allemand

@Thoralf, läs detta och förstå att det inte hjälper att sitta i utskott eller jobba arslet av sig utan utan mediakommunikation.Hur skall SD kunna besvara sådant här skitsnack utan kommunikation till de som läser det här?http://folket.se/asikter/ledare/1.1284133

2011-12-11 @ 10:37:02
Postat av: Sven Dacke

I går kväll samlade finklädda människor för att fira Nobel och Nobelpriset.En partiledare som saknades var Jimmy Åkesson SD för han har fel människosyn!Det här är vad inte Jimmy tänkte på, och hade han gjort det hade han troligen tackat nej till festen, som delvis bygger på andras blod och död."Släkten Nobel", en bloddrypande historia i kort sammandragNobel är en svensk släkt, känd genom Alfred Nobel och Nobelprisen.Immanuel Nobel d.y., född 24 mars 1801 i Gävle, död 3 september 1872 på Heleneborg, son till Immanuel Nobel d.ä., var en svensk skeppsbyggare, ingenjör,arkitekt, uppfinnare, industriman. Far till Robert, Ludvig, Emil, och Alfred Nobel.Han var mycket kreativ. Bland hans konstruktioner kan nämnas:

Snabbskjutande gevär

Stationära undervattensminor med stötutlösning, initierad med tändare med svavelsyra och kaliumklorat.

Dessa minor kom till användning under Krimkriget, och hindrade där engelska flottan att komma tillräckligt nära för att kunna använda sina kanoner mot befästningsanläggningar i land.Uteblivna beställningar från tsaren, samt bristande affärskunnande, gjorde att företaget gick omkull 1859.

Immanuel flyttade då tillbaka till Sverige tillsammans med de yngsta sönerna Alfred och Emil, medan Robert och Ludvig stannade i St Petersburg och tog över driften av konkursboet.Robert Hjalmar Nobel, född i Stockholm den 4 augusti 1829, död den 7 augusti 1896 i Getå vid Bråviken, tekniker, var den äldste av bröderna till Alfred Nobel. Han ingick liksom de andra bröderna i Nobel & Söner, en verkstadsrörelse, som deras far Immanuel Nobel d y startat.

Efter avslutad skolgång for Nobel till sjöss, för att vid hemkomsten inträda i sin fars affärer i Ryssland.

Under 1840-talet arbetade han i flera år på Nobels mekaniska verkstäder och fick bland annat förtroendet att placera de av Immanuel Nobel uppfunna sprängminor i farlederna kring Kronstadt i händelse av att engelska flottan skulle våga sig för nära.

På 1860-talet anlade Nobel vid Helsingfors en egen nitroglycerinfabrik.

När Ryssland förbjöd ämnet flyttade han som VD tillverkningen till Vinterviken. I Vinterviken stannade han till 1871 då han återvände till S:t Petersburg för att samarbeta med brodern Ludvig Nobel, som där övertagit både faderns och en annan mekanisk verkstad.Ludvig Nobel, född 27 juli 1831, död 12 april 1888, var en svensk tekniker verksam i Ryssland.

Ludvig Nobel föddes i Stockholm, son till Immanuel Nobel d y, bror till Robert och Alfred Nobel.

Sin tekniska utbildning fick han i ryska skolor, kombinerad med praktik i faderns mekaniska verkstad i Sankt Petersburg, där han vid slutet av 1850-talet var faderns närmaste man.

Under Krimkriget 1853-1856 blomstrade verkstaden och hade 1000 arbetare, men efter freden förlorade verkstaden sina regeringskontrakt och gick 1859 ur familjens ägo, varvid fadern återvände till Stockholm.Långivarna som nu ägde fabriken övertalade Ludvig att driva den vidare. Från 1862 bar den namnet Ludvig Nobels mekaniska verkstad. Genom en rad framgångsrika uppfinningar lyckades han åter få ryska krigsmakten som stor kund. Han designade även världens första oljetanker, Zoroaster.

1878 engagerade han sig, tillsammans med sina bröder, i Branobel, ett oljeföretag i Baku, som till slut blev den tidens största företag i Ryssland. Nordisk familjebok skrev 1913 att "de nobelska destilleringsverken äro de största i världen" med en årlig produktion av 1 miljard liter eller 6 miljoner fat. Firman var pionjär inom tankfartyg, järnvägstankvagnar och pipelines.Tidigare hade fotogen huvudsakligen transporterats i träfat.

Han ligger begraven på Smolensk-kyrkogården i S:t Petersburg i Ryssland. Förfader till Peter Nobel.Emil Oscar Nobel, född 1843, död 3 september 1864 i Stockholm, var en medlem av släkten Nobel. Han var yngste son till Immanuel Nobel och dennes fru Caroline Andrietta Ahlsell, och därmed yngre bror till Robert Nobel, Ludvig Nobel och Alfred Nobel.

Emil Nobel omkom 3 september 1864, som en av sex personer, i en sprängolycka i faderns fabrik i Heleneborg.

Olyckan orsakades av att Emil Nobel experimenterade med nitroglycerin i fabrikens laboratorium. Vid tillfället var Nobel studerande i Uppsala, men brukade på övrig tid hjälpa till i fabriken.Alfred Bernhard Nobel, född 21 oktober 1833 i Stockholm död 10 december 1896 i San Remo, Ligurien, Italien, var en svensk kemist, uppfinnare av dynamiten,industrialist, donator, ingenjör och stiftare av Nobelpriset

Alfred Nobel var mycket begåvad, hade stor arbetsförmåga och fast tro på mänsklighetens utveckling genom fredlig kamp med naturens krafter. Hans uppfinningar banade ny väg på flera områden. Hans testamente har gjort Sverige berömt i hela världen.Hans uppfinningar kunde – och kom också att – å ena sidan användas för krigiska ändamål, men å andra sidan hyllade han fred.Alfred Nobel uppfann bland annat:

Dynamit 1866, som han fick patent på 1867

Spränggummi (bomullskrut upplöst i svartkrut), nästan riskfritt vid transport och hantering

Spränggelatin 1875

Ballistik, nobelkrut 1887 (ett röksvagt krut bestående av nitrocellulosa och nitroglycerin i lika delar)

När traditionellt svartkrut används för att driva projektiler i skjutvapen blir det ett avsevärt rökmoln, som skymmer sikten för kanonservicen, och avslöjar för fienden varifrån elden utgår.Den som kan skjuta med mindre rök får därigenom en fördel. Nobel arbetade med möjligheterna att få fram ett röksvagt krut och gjorde därvid värdefulla rön som resulterade i ballistit-patentet.

Mignon Naftaslup sjösattes 1892. 12 m lång, 1,8 m bred och ett djupgående på 0,9 m. Ångdriven 6 hk.Nobel anlade fabriker i de flesta europeiska länder och i Nordamerika för att kunna dra nytta av sina uppfinningar. Han hade också intressen i flera andra företag, till exempel Branobel i Baku, Azerbaijan och Boforsjärnverk i Karlskoga, där han hade en stor experimentverkstad, bland annat för att utveckla ett krut med liten rökutveckling.Han byggde där också en mönsteranläggning för tillverkning av kanoner.Alfred Nobel anses i dag som en fredsvän med följande uttalande

"När det står klart vilken kraft det finns i hans sprängämnen och krut och vilken skada de kan åstadkomma kommer man avstå från att använda dem".Samma resonemang låg även bakom konstruktion av Atombomben, Vätebomben och senare tiders allt mer effektiva vapen.Genom att ha tillräckligt effektiva vapen når man effekten att ingen vågar angripa.Ett påstående som många allt för många gånger visat sig vara fel,Till sistSlutsats. Vill du bli rik och aktad man. Satsa på på krig och något som tar livet av så många som möjligt på effektivaste sättet.Skål för framgångsrika NobelPå slutet

Peter Nobel, född 1931, är en svensk juris doktor och advokat, ättling till Ludvig Nobel.

Bland Nobels tidigare uppdrag kan räknas världens första diskrimineringsombudsman (1986-1991), generalsekreterare i svenska Röda Korset (1991-94) och expert i FN:s kommitté mot rasdiskriminering (1998-2001) Nobel fick den 8 november 1994 regeringens uppdrag att vara till hjälp för överlevande och anhöriga till de omkomna vid Estonias förlisning, där dom anhöriga aldrig fick till stånd någon bärgning av kropparna trots att det var teknisk möjligt men där dykarna på plats hade prioritering på andra uppgifterSamtliga fakta från Wikipedia, och det finns säkert mera material för ”grävande” journalister som vågar ge sig på ämnet2011-12-11 @ 10:40:37
Postat av: Thoralf Alfsson

AllemandKöper du en mediekanal? Så att vi kan nåt ut.Du kan ju börja med att skriva ett genmäle till den aktuella tidningen. Men tänk på ditt språk!

2011-12-11 @ 10:51:23
Postat av: allemand

@Thoralf Alfsson, nu får du börja komma med andra svar än de tramssvar du levererar. Förstår ni inte vad som händer, eller?Varför är ni så tysta, varför låter ni hela PK-pressen köra över varje dag utan att jag ser någon av er säga någonting? Visst lokalt i Kalmar men resten?2011-12-11 @ 11:01:58
Postat av: rksmrgs

@allemandKäre vän! Lite orättvis är du allt. Läs till exempel Therese Borgs blogg där hon rapporterar om den envetna kamp hon för bland annat mot just den publikation du apostroferar, både via insändare och via sin plats i Eskilstunas kommunfullmäktige. Häcklas den som häcklas bör, men äras också!

2011-12-11 @ 11:13:15
Postat av: Hulda

Den stora frågan i dessa dagar är: Vem är en Nazist och vem kallas felaktigt för Nazist? Troligen på vem man frågar.

De som felaktigt kallar SD-väljare och SD-politiker för Nazister tänker inte ens så långt som näsan räcker. SD står upp för Judar och bekämpar inte dem, så som vänsters vänner Muslimerna gör.

Men en rabiat feminist eller hjärntvättad Vänstersekterist fattar inte ens den enkla sanningen....Nu ser vi tydligt att Birgitta Olssons visioner om att vänsterextremister och Islamister behöver avprogrammeras, måste bli verklighet SNARAST!Dansa med gipsat ben, tja, det kanske går. Men att kasta saker samtidigt, det går inte på några månader......

Inga vänsterfacister på Sveriges gator!!

2011-12-11 @ 11:29:45
Postat av: Hulda

"-Vi har längtat att få protestera i dansande form! Vi vill skapa en kontrast till nazisternas våldsideologi, ett positivt och kärleksfullt sammanhang, säger Bill och ser glad ut vid tanken"....(citerat ur DN,s artikel om Brittans dansgympa..)

Tydligen är det "kärleksfullt" att kasta flaskor på sina medmänniskor.

Vänsterfacismen har talat..

2011-12-11 @ 11:39:05
Postat av: Dunderminnet

Det är rätt otroligt att aftonbladet inte fick med några bilder på de gripna när deras journalist stod och filmade hela eventet väldigt objektivt.

bild: http://i.imgur.com/irww3.jpg

2011-12-11 @ 11:40:50
Postat av: Åke, Västervik

Allemand: Tyvärr är det pissmedia som har makten och bestämmer vilka som får synas och komma till tals.....Sedan kan man undra vilka som styr resten av världen...Hyrde via "On Demand" igår kväll "Änglar & Demoner" som var en mkt intressant dokumentär om Illuminati, Vatikanen, Bilderbergergruppen osv och dess hemligheter genom alla århundraden...Se den!

2011-12-11 @ 11:41:26
Postat av: Lassekolja

I min (demokratiska) värld argumenterar man mot sina motståndare. Vad gör man när argument saknas? Jo, då dansar man naturligtvis! Om motståndarna trots dansen inte blir omvända, ja, då börjar man självklart att kasta flaskor och genom ett under är all s.k. nazism avskaffad! Smart va´?!Eller....?Betr. Nobelfesten utan Åkesson, visst är det märkligt att den person, som kanske är mest stolt över vad Alfred Nobel åstadkom under sin levnad och eftermälet i form av de finaste utmärkelserna, som går att uppnå, inte tillåts deltaga i festligheterna. Jag är övertygad att salig Alfred hade vänt sig i sin grav om han vetat hur de, som är satta att förvalta hans arv och mot hans vilja politiserat det med de orimliga konsekvenser det fått i form av intolerans och att göra skillnad på människor, i detta fallet partiledare!

Postat av: allemand

@rksmrgs, bloggar hjälper inte ett skit eftersom de mest läses av oss de närmast sörjande. Istället borde Sifo-resultatet ha dragit igång ett jättelarm hos SD, vi står och stampar på samma ställe.Therese kämpar på och hon är modig, men vi kommer inte ut ur garderoben.2011-12-11 @ 13:20:16
Postat av: Thoralf Alfsson

AllemandHur vore det om du själv kom ut ur garderoben och drog ditt strå till stacken istället för att bara kritisera.Kom gärna med bra förslag!De tas gärna emot om de kan genomföras.

2011-12-11 @ 13:22:57
Postat av: Kalle

Hur kommer det sig att varje förslag om media faller i SD. Brist på kompetens eller vad??? Med alla positiva inlägg från fotfolket om folket på golvet borde ju SD öka i oppinionsiffrorna. Det gör vi inte vi står kvar och stampar. Det händer inget radikalt. Verkar som SD är blyga på något sätt och smyger försiktigt utefter väggarna i riksdagshuset.

för att inte stöta sig med någon.Kanske vore bäst att kontakta Nationaldemokraterna om hur man driver en tidning med presstöd!!! De har lyckats med det. Tidningen kommer ut varje vecka.

subventionerad av just det staten.

Inte någon som helst utgivningstakt som SD ens kommer i närheten av. SD verkar se stora problem varje gång någon föreslår något i mediaväg eller vill man inte.SR kommer med det ena snyftreportaget efter det andra. Vi bjuder dem på det för vi protesterar inte så att det hörs eller syns!!!För några år sedan gjordes en satsning på SD-TV. En mediasatsning som gjordes av en privatperson med SD sympatier. Hur gick det. Slutade i bråk med SD och tandagnisslan!!! SD stoppade som vanligt en mediasatsning. Göra något själva vill SD toppen inte höra talas om. Något på nätet centralt för SD-fotfolket vill man inte heller.Frågan jag och andra ställer sig. Varför i hela friden vill ni inte att SD når ut med sina ideer. Nu kan ju det staliga "monopolet" bete sig hur de vill utan det minsta blygsamma lilla pip från SD!!!.2011-12-11 @ 13:24:02
Postat av: AWSvensson

allemand ,det finns åtskilliga mer eller mindre suspekta bloggar. Även dessa har rätt att komma ut med sitt budskap,men för att nå ut till en större läsekrets som i sin tur kan påverka sin omgivning så krävs att bloggen kan leverera substans,den bloggen du hänvisar till har knappast några läsare utanför kretsen av de närmast sörjande.

2011-12-11 @ 13:25:37
Postat av: Birger-Zorro

Verkar vara lite av dansande AFA-pack, eller har jag fel? :)

2011-12-11 @ 13:46:14
Postat av: Birger-Zorro

@ Hulda; står Sd upp för judar? De är inte ett skit bättre än de araberna som de hela tiden bråkar med. De är lika goda kålsupare. Om Sd håller judarna bakom ryggen så ska jag sluta att rösta på Sd.....Jag trodde i min uppenbara enfald att Sd står upp för svenskarna och de svenska traditionerna..........

2011-12-11 @ 13:49:35
Postat av: AWSvensson

Birger-Zorro vad är det som gör att du störs av judar,på vilket sätt har de irriterat dig. Vad vet du om staten Israel och deras grannar, berätta.

2011-12-11 @ 15:10:32
Postat av: Anonym

DN ägs av Bonnier och är enligt min erfarenhet, den tidning som skriver mest om s k nazister och s k främlingsfientlighet.

Nöstan som om Dagens Nyheter har en sjuklig fuxering att rapportera om något son kan vinklas till s k nazism eller s k rasism.

Anledningen torde vara Bonniers bakgrund.

Resultatet blir en manipulering och hjärntvätt av svenska folket, varför man bör ifrågasätta om en folkgrupp bör ha så stark ägarmakt inom media.

2011-12-11 @ 15:13:23
Postat av: allemand

@Thoralf Alfsson, jag kritiserar inte, jag försöker väcka det sovande övre skiktet av SD som inte verkar förstå att vi står och stampar på samma ställe var dag. Absolut inget har hänt sedan valet vad det gäller att kommunicera med nya väljare utan du bara försöker vända över det på mig.Ni är valda att representera oss då förväntar jag mig också att ni åtminstone försöker att öka på antalet väljare genom att aktiv försöka kommunicera på landsplanet. Här står vi still, helt still, det bevisar Sifo.

2011-12-11 @ 16:30:08
Postat av: Thoralf Alfsson

AllemandFörst och främst tror jag att vi måste göra ett bra och gediget jobb i riksdagen. Det är en grund för att vi skall bli trovärdiga i valet 2014.Sedan har vi en hel rad andra möjligheter att nå ut till väljarna. Vi i Kalmar jobbar på vårt sätt och i andra delar av landet jobbar man på sitt sätt.Tyvärr verkar det som vissa personer som jobbar med press anser att bara DN, AB och Expressen är värt att intressera sig för när det gäller debattartiklar.

´

Jag har föreslagit att varje ledamot i utskotten skall skriva två debattartiklar varje år på aktuella ämnen i utskotten som vi sedan skall försöka få publicerade i alla lokaltidningar i hela istället. Med andra ord strunta i de stora rikstidningarna. Det skulle innebära att vi skulle kunna få ut mellan 30-40 artiklar/år med politik på väldigt många områden.De flesta människor utanför storstadsområdena har bara sin lokala morgontidning och där tror jag det är mycket enklare att få något publicerat.Tyvärr har jag inte fått gehör för mina tankar inom riksdagsgruppen även om några andra ledamöter delar mina tankar.

2011-12-11 @ 16:50:30
Postat av: Nyfiken

Försvarar ni eller försvarar ni inte nassesdemon i Sthlm? Har varit en del olika bud på olika Sd-bloggar, avpixlat var ju först för, för att sedan göra en gubben-pudel.

2011-12-11 @ 16:58:03
Postat av: Tony Ingman

Jag håller med Allemand, att någon form av

publikation måste till för att nå ut till den

breda massan som till stora delar består av älldre

människor som inte har ,eller kan hantera en dator.

Dessa människor tvingas att hålla tillgodo med den

ljugande Bonnier median, som hamrar in i deras

medvetande att det värsta som finns är partiet

Sverigedemokraterna.

2011-12-11 @ 17:04:01
Postat av: Thoralf Alfsson

NyfikenJag försvarar var sig nazister eller vänsterextremister.Jag kritiserar alla som använder våld!Jag kritiserar även media som försöker dölja när vänsteranhängare använder våld.

2011-12-11 @ 17:05:00
Postat av: Thoralf Alfsson

Tony IngmanEtt utskick till alla hushåll i hela Sverige kostar ca 5-7 miljoner kronor.Vem finansierar?

2011-12-11 @ 17:06:31
Postat av: allemand

@Thoralf Alfsson, se där, en mycket bra idé att bearbeta på lokalnivå, som t.ex då i det första fallet där väljarna måste få klart för sig vad de är utsatta för. Då får du göra som jag gör, bearbeta och bearbeta. Vårt gemensamma mål är att få fler väljare inte bekämpa varandra med ord som gnäll o.s.v.Inte kostar ett utskick 5-7 miljoner. Jag får varje vecka stora utskick från Coop och alla möjliga, inbilla mig att det kostar dessa pengar varje vecka.

Trevlig kväll.

2011-12-11 @ 17:20:19
Postat av: Thoralf Alfsson

AllemandDu skall räkna in tryckkostnader, distrubution till posten och postens kostnader för att dela ut till ca 5 miljoner hushåll.Gå in och kolla kostnaderna på Postens hemsida så kanske du inser vilka kostnader som gäller.

2011-12-11 @ 17:51:45
Postat av: OT

@allemandDet är inte så illa som du beskriver det.Om du röstar på SD (vilket jag antar du gör), så diskuterar du dagsaktuella frågor med din familj och vänner. Låt oss anta ungefär 10 personer.Om alla andra som röstar på SD gör som dig, så är vi idag 500 000 som var och en diskuerar med 10 personer.Slutsats: halva Sveriges befolkning får på något sätt SD's information och kan därmed under de år som är kvar till nästa val, avgöra om vi fantiserar eller om det ligger något i det vi säger.Ponera nu att ca 10% av de 5 miljonerna väljer att markera genom röst på SD, genast är vi då 1 miljon som röstar på SD.Allemand, demokratin är långsam men alla andra alternativ är förkastliga. Vad är %-siffran på 1 miljon SD röster?

2011-12-11 @ 18:36:05
Postat av: OT

@ThoralfJag har tre politiska förslag här är det första av tre:1) Inkomster upp till 7,5 inkomstbasbelopp, drygt 380 000 kronor per år, är pensionsgrundande (inkomster över detta går till?).En person påbörjar oftast sitt yrkesliv med en betydligt lägre inkomst och kanske avslutar sitt yrkesliv med en högre.

Detta innebär att om din genomsnittsliga livsinkomst är 380 000 kronor per år, så har du som pensionär ingen nytta av detta.Därför föreslår jag att hela arbetslivets genomsnittslig årsinkomst upp till 380 000 kronor skall vara pensiongrundande.

2011-12-11 @ 19:12:42
Postat av: OT

@ThoralfJag har tre politiska förslag här är det andra av tre:2) Låt våra åldringar göra som Eva, 96. Flytta dem till Thailand om de vill. Se http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13687776.abVi bör göra våra åldringars "höst" till den bästa tiden i deras liv. Varmt och trevligt klimat utgör då en väsentlig del i detta.Det är mycket diskussioner om personalbrist, personaltäthet, kostnader o.s.v. när det gäller våra åldringar.Detta kan lösas med en närmast genialisk rockad där alla kriterier kan uppfyllas.a) billigt boende

b) billig mat

c) billig personal

d) billig sjukvård

e) bra klimat

f) och sist men inte minst, ett högkvalitativt livDärför föreslår jag att vi outsourcar vårt omhändertagande av våra åldringar till Thailand för de åldringar som vill.P.S: Låt RUT utreda detta.

2011-12-11 @ 19:14:36
Postat av: OT

@ThoralfJag har tre politiska förslag här är det tredje av tre:3) Låt våra fångar riktigt känna att de är i Sibirien.Vi bör göra våra fångars fängelse vistelse till något de inte glömmer eller vill återvända till. Kallt och otrevligt klimat utgör då en väsentlig del i detta och kan lösas med en närmast genialisk rockad där alla kriterier kan uppfyllas.a) billigt boende

b) billig mat

c) billig personal

d) förtjänat klimat

e) och sist men inte minst, ett upplevelse man inte glömmerDärför föreslår jag att vi outsourcar vår fångvård och våra fångar till Sibirien, speciellt för alla de återfalls förbrytare som finns.

2011-12-11 @ 19:18:18
Postat av: matspp

@ThoralfJag skickade ett email till dej och Stellan i Juni med noll i respons.Det var efter du (Juni 2011)skrivit följande på din blog:

Jag känner ju ett antal väletablerade personer som skulle kunna bidra med mycket om de vågade tala öppet om att de är Sverigedemokrater. Jag tror att bara kännedomen om deras namn skulle ge SD många nya väljare. I de flesta fall är dessa väletablerade personer ovetande om varandra. Tänk om dessa personer kunde starta upp ett nätverk genom att bara få vetskap om varandra. Jag är övertygad om att detta skulle bli ett ganska stort nätverk på väldigt kort tid. Det kanske till och med skulle ge dem modet att säga att ”Jag är också Sverigedemokrat”.Det får mej att tänka om du inte skulle kunna introducera de här personerna för varandra ?

Skulle kunna börja med att fråga person 1 om han/hon är intresserad av komma i kontakt någon annan väletablerad person som också gillar SD. Samma fråga ställs till person 2 och om svaret blir jakande i de bägge fallen kopplar man ihop dem. Man börjar givetvis med dem som också tänkas kan vara positiva till varandra utifrån andra ev gemensamma grunder. När 1:an och 2:an är ihop kopplad körs samma taktik mot 3:an som då matchas mot 1:an/2:an. Sedan rullar det på utav bara farten skulle jag tro.Viktigt att påpeka att inga som helst krav ställs på nätverket utan att de på egen hand får komma fram till hur de ska agera. Fast man hoppas ju på att få se någon artikel

från "SD Kändis nätverket" i någon större tidning på lite längre tids sikt.

Även Stellan alias Mopsen har ju en del kända namn i "sitt" nätverk som ev kan ingå eller ?PS: Allemand har helt rätt!

2011-12-11 @ 19:59:44
Postat av: Gubben o Gumman

DN+AVA= sant (AVA=Antivit aktion)

Heja bröderna Donkey.

TV4 Fakta sände nyss en program om lasermannen.

"Sveriges värsta brottsling" släng dej i väggen Flink

Hjärntvätten pågår dygnet runt året om

2011-12-11 @ 20:38:42
Postat av: Tjadden

Nå, har vi pensionärer fått det bättre genom massinvandringen som ska garantera pensionen för 40 talisterna, personlig erfarenhet som pensionär har staten sänkt min pension, alltså vilken stor bluff 7 klövern har kört med i åratal!Här talas det om att få ut SD information och inte minst till pensionärer som inte har en dator, jag tror i det här fallet känner pensionärerna utav sin minskade pension utan Sd information,Jag tror att mun mot mun metoden räcker ganska långt om vår Sd styrelsen ger oss de rätta parametrarna vilka budskap vi ska sprida.Att kritisera massmedia för att de ljuger räcker ingenstans, nej, det måste fram konkreta påståenden ifrån Sd, som vi bland fotfolket kan sprida.

2011-12-11 @ 22:10:24
Postat av: S-E Karlsson

Bra "Tjadden" , Dom har tjålat 7,3% de två sista åren och 2012 lovas det att i nåder ge oss 3,5% tillbaka av de pengar som dom snott , först ska vi väl ha 7,3% tillbaka sen kan dom komma med 3,5 % ! Ruffel och båg !

2011-12-11 @ 22:33:28
Postat av: allemand

@Tjadden, "Här talas det om att få ut SD information och inte minst till pensionärer som inte har en dator, jag tror i det här fallet känner pensionärerna utav sin minskade pension utan Sd information,"Rätt det du skriver, men utan information att SD kämpar för att de skall få behålla mer så får vi inga röster från de stackars pensionärerna.Snälla, tänk nu, skit i om du hyser agg mot mig, tänk på SD istället. Mer information till alla som inte kan nås av datorer är bara till gagn för SD.

2011-12-11 @ 22:40:42
Postat av: Info

HÄR ÄR HELABrittans Damgympas program och taktik 10/12:http://aktionmotdeportation.se/post/1212011-12-11 @ 22:53:31
Postat av: Tjadden

allemandGlöm det! jag hyser inte agg mot dig eller någon annan här på bloggen."Mer information till alla som inte kan nås av datorer är bara till gagn för SD"Det var bl.a vad jag menade med mun mot mun metoden.Jag pratar nästan dagligdags med pensionärer och även med 7 klöverns sympatisörer och jag lovar att de lyssnar, det har hänt t.o.m. när de fått sin aha upplevelse, att SD är nog det parti man ska rösta på säger dem iaf.Med tanke på att en gammal stridspilot jag känner röstade på sossarna trots att han tänkte rösta på SD, förmodligen för att röstsedlarna låg i väljarnas blickfång och därutav vågade han inte ta några röstsedlar ifrån SD fack, dumt nog gjorde jag en miss, jag skulle ha givit honom några SD sedlar på vägen till röstlokalen.

2011-12-11 @ 23:11:31
Postat av: Hans

Någon undrar om "vi" försvarar "nassedemon". Jag kan bara svara för mig själv, men självklart så försvarar jag en laglig demonstration emot svenskfientligheten, jag försvarar en riktig yttrandefrihet. Och om definitionen för nazist är en person som är emot våld och orättvisor som drabbar svenskar för att de är svenskar så är jag en av de hemskaste nazisterna:)

2011-12-11 @ 23:24:26
Postat av: Gubben o Gumman

Nyfiken : Var det ok att hålla demonstrationen som hade tillstånd enligt dej?

2011-12-11 @ 23:55:04
Postat av: Robin Shadowes

Dom borde snarare kallas för ARA=AntiRasistiskAktion. Dom låter ju alltid som papegojor ändå. "Inga rasister på våra gator!" Enkla fraser som även en papegoja kan lära sig. Krax!!

2011-12-12 @ 00:17:22
Postat av: carl

men Thoralf, varför besvarar/kommenterar ni bara om nån framför kritik om den usla medieförmedlingen. det behövs ju en tidning som SD kuriren och till varje hushåll. kunde SD ungdom jobba med den istället för att arrangera demonstrationståg då och då, som ändå inte får så bra effekt. blir ju bara julafon för 68-vänsters ungar som får nåt att trigga på.är inte Sven Dackes fantastiska historiebeskrivning 10:40 om Nobel, värd att kommentera ?.

-------------------------------------------------

""Postat av: Åke, Västervik

Allemand: Tyvärr är det pissmedia som har makten och bestämmer vilka som får synas och komma till tals.....Sedan kan man undra vilka som styr resten av världen...Hyrde via "On Demand" igår kväll "Änglar & Demoner" som var en mkt intressant dokumentär om Illuminati, Vatikanen, Bilderbergergruppen osv och dess hemligheter genom alla århundraden...Se den!2011-12-11 @ 11:41:26 ""intressant att det finns en film ombilderberggruppen.nog förstår man att makteliten har sina möten utöver G8, G20, internationella klimatkonferenser, och FN möten.

nog satan kommer de överrens om vad som skall ske mellan de stora internationella företagen, och de internationella bankerna och politiker från stormakterna.helt klart att de har planer för Sverige ochså, och dessa planer är säkert hur man skall kunna roffa åt sig av Svenskarnas enorma rikedommar som de jobbat ihop under 100 år.herarki kedja:1: bilderberggruppen

2: EU i bryssel

3: svenska riksdagen

4: kommunen och Landstingen

5: verksamhetschefer

6: lydiga karriär råttor

7: vi som jobbar så svetten lackar2011-12-12 @ 00:31:12
Postat av: Tjadden

Robin ShadowesFyndigt!Jag har vid några tillfällen översatt AFA tillAktivaFascistersAnhang eller AporFörApor2011-12-12 @ 00:38:09
Postat av: Tjadden

EXPO = EXtremPolitiskOhyraSug på den alla kommunister.

2011-12-12 @ 00:46:37
Postat av: OT

Medans ni tjafsar här på bloggen så har tydligen framtiden redan stakats ut för oss i Durban.Skall vi alla nu klämma i med - "det är häftigt att betala skatt"?Se "Den oförblommerade galenskapen i Durban": http://everykindapeople.blogspot.com/2011/12/den-oforblommerade-galenskapen-i-durban.htmlLyssna också på - Censoring The Decrease in Global Temperatures: http://www.youtube.com/watch?v=fAlMomLvu_4P.S: Kanske något att med mun mot mun metoden och meddela era vänner?

2011-12-12 @ 01:00:18
Postat av: Karlskronabloggen

Det är väl just det här med att "dra sitt strå till stacken" som gäller genom att skriva om verklgheten i sina bloggar och på sina hemsidor!Jag har redan fått flera släktingar, bekanta och tidigare okända att vakna genom mina olika hemisidor och det gäller bara att jobba vidare på samma sätt!Ett utskick till alla hushåll i Sverige är, precis som Thoralf skriver, alldeles för dyrt och skulle troligen gå direkt till pappersåtervininningen i mer än 90 procent av hushållen.

2011-12-12 @ 08:05:01
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Tjadden

OTJag har läst om den fortsatta klimatbluffen i Durban och har nu vidarebefodrat artikeln till 22 personer bl.a till min bror som är Kemist och Fysiker som redan på ett tidigt stadium avfärdade klimatförändringen, beroende på av människans utsläpp av koldioxid.Han har också attackerat Mp som bluffmakare via korspondans med Maria Wetterstrand som var envis som en röd gris när hon försvarade ovetenskapligt nonsens.

2011-12-12 @ 08:23:41
Postat av: Skånepåg

OTNytt all time high för Sd i en väljarundersökning.

Postat av: AWSvensson

Läste med glädje Infos länk till dessa gympade individer, hur man från dessa håll tänker,förlåt något överdrivet men finner inget annat ord för tänka. Det som slog mig men tydligen inte dessa individer är meningen."För i linje med nedmonteringen av skyddsnäten i samhället följer".

Det har aldrig slagit dessa med tankar ,förlåt nu var jag där igen, att det finns ett samband mellan massinvandring och nedmontering.En annan mening som gör en konfunderad är "När en sådan situation uppstår har vi poliskontakter som kommer att prata med polisen" . Många frågetecken omhuldar en sådan mening,finns det någon som kan räta ut dessa .

2011-12-12 @ 10:19:12
Postat av: Tony Ingman

Thoralf: "Vem finansierar"

Ja jag kan ju inte tala för andra, men själv skulle

jag med glädje bidraga till en satsning, och jag tror att många av dom i dag runt 500000 som stöder

SD s program skulle göra detsamma. Låt oss säga att

enbart 10 % av dessa bidrager med en femhundralapp

varje , så ser du vilka summor det blir.

Men för att det ska gå att förverkligas måste det

ju till ett beslut.

Visst kan man försöka att använda sig av lokala

tidningar, om dom nu är intresserade av att publicera något från SD. Även lokaltidningarna

ägs i dag av två koncerner, nämligen Bonnier och

gota media, och dom gör ju som bekant allt för att

djävlas med SD.

2011-12-12 @ 10:28:30
Postat av: Kalle

Sossarna har börjat ge ut en gratistidning i en kompis kommun. Den skall vara välgjord. Tidningen skall komma ut flera gånger per år i brevlådan.Enligt SverigeDemokraterna måste det säkert vara en idiotsatsning så här långt före valet!!!SD bör nu dra täcket över huvudet och inte låtsas om att andra ser framåt och satsar energi och kunskap. Fyyy på andra partier som GÖR något. Inte bara sitter på tummarna!!!

2011-12-12 @ 10:37:44
Postat av: S-E Karlsson

Tony Ingman , bra förslag även att dom snott av min pension 7,3 % de sista två åren utan att redovisa vatför så ska jag med glädje sända en femhundring till den insamlingen som du föreslår, även hustrun ställer upp med ett bidrag från sin "fattigpension ".

2011-12-12 @ 10:38:08
Postat av: Kalle

Nätidningen ""Fria Tider" skriver:""Statens utredningar ger SD rätt

Publicerat 11 december 2011Ej i DN. Massmedia brukar rapportera generöst om statliga utredningar av hur Sverige skall ta emot migranter från tredje världen. Ingen utredning verkar diskutera OM Sverige skall ta emot sådana. Detta beror på redaktörerna systematiskt undanhåller sina läsare och tittare de offentliga dokument som ifrågasätter invasionspolitiken./.../En F.d. regionchef på invandrarverket vars bok citeras i artikeln.

De [invandrarna] är inte efterfrågade och de är inte önskade i Sverige. Och de är inte idag och för den överblickbara framtiden någon en resurs som lätt kan utnyttjas i det svenska samhället. Om man ser till arbetsmarknad och ekonomi är de tvärtom en belastning.” Anders Westerberg, regiondirektör vid dåvarande Invandrarverket rapporterade i en bok 1996 det katastrofala resultatet av invandringen ditintills.""Några av utredarna [Statens Offentliga Utredningar (SOU)] skulle inte ens vilja ta emot de 10% av invandringen som SD accepterar."" skriver Fria Tider i sin artikel.Länk till artikeln i Fria Tider.

Postat av: JohanS

På tal om tidningar så har även Svenskarnas parti satsat på en extremt proffsig tidning/magasin, första numret går att läsa gratis i pdf-format här: http://tidningenframat.se/Detta är extremt viktigt om vi inte vill att fulmedia ska få ljuga fritt och sätta olika stämplar på oss. Folket vill ha sanningen, vi måste bara se till att sanningen når folket.2011-12-12 @ 11:04:00
URL: http://tidningenframat.se/
Postat av: Magentan

Skolans förlisning går framåt med stormsteg, och värst är situationen i Malmö och Helsingborg meddelades på SVT-nyheterna igår.

Som vanligt skyller man på allt mellan himmel och jord men utelämnar det viktigaste.Avpixlat skriver:

"Reportage som detta visar dock (trots att man i sedvanlig politiskt korrekt ordning inte nämner det) att den stora skurken stavas massinvandring. Vi som vet hur media kryssar mellan de onämnbara obekvämheterna inser detta direkt.

Mer synd är det om Svensson som inte har koll på PK-medias vinklingar och för vem sådana här reportage och orsakssamband kan framstå som närmast obegripliga."http://avpixlat.info/2011/12/12/och-varst-ar-situationen-i-malmo/#more-4901Den sista meningen är viktigast: Svensson får inget veta!Hur och när ska Svensson få veta?

2011-12-12 @ 11:58:40
Postat av: Jenny

Ni behöver då inte vara ledsna...i dagens opinionsundersökning

8,9!!!!!!!!

2011-12-12 @ 12:02:02
Postat av: Magentan

@Jenny som tröstar oss.Gott Jenny!

Men Svensson ska helst inte få veta något om dessa 8,9% heller - inte i Metro och inte i SvD.http://www.metro.se/nyheter/nytt-drapslag-mot-hakan-juholt/EVHkll!5hoFeppNRrg/

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/bottensiffror-for-s_6702371.svd#dsq-comments2011-12-12 @ 13:08:17
Postat av: Inge Sandén

Efter att ha läst alla kommentarer hitintills.

Det som är upplyftande,är att alla som idag skriver vill SD,s bästa.

Däremot känner inte jag,att vi står och stampar på samma fläck.

Tänk på att 17% inte svarade,vilket parti dom skulle rösta på.

Det kommer en dag,då vi även har ett eget forum är jag övertygad om.

Har skrivit tidigare i någon kommentar.

Det största fältslag som pursvensken någonsin vunnit,trots allt motstånd från all sorts media,lyckades svenskarna få in SD i Sveriges Riksdag 2010.

I sak betyder detta,att varje gång media med lögner försöker försköna den verklighet som pursvensken ser och upplever är det SD som vinner några röster.

Hur många röster tror ni SD fick p.g.a. att Jimmie Åkersson förvägrades att delta i Nobelfesten?

Om det enbart är ett eget forum som saknas,hade det ju varit omöjligt att SD fick 2002 67000 röster,som jag räknar som året då SD slog igenom.

2006 163000 röster en ökning med 100%

2010 350000 som vaknat.

2014 lågt räknat borde det bli 700000 som ser vart Sverige är på väg.

Pk-isterna och godhetsprofeterna i TV-sofforna har inte förstått och tur är väl det,att svensken ser igenom och förstår när det blåljugs.

SD tappar inga röster,när det ljugs och förtalas av dem som har makten i media.

Idag 2011 är SD på tal i så gott som alla hushåll och arbetsplatser.

Sverige är idag litet som ett land,som är ockupperat av en fiende,folket knyter sina nävar i byxfickorna och SD framståt mer och mer som det enda alternativet,att rädda landet från dom starka krafterna som för tillfället har övertaget i all sorts media.

Oroa er inte,SD får fler röster p.g.a.att det är den sverigehatande vänsterintellektuellakulturmarxistiskaeliten som styr debatterna.

SD är folket som gått och går till sina arbeten varje dag och med sina skatter betalar dem som med höga arvoden förtalar dem som älskar sitt land.

När SD i valet 2014 fått 12% kan inte ens media mörka s.k. valundersökningar.

SD står för sanningen.

PK-isterna för lögnerna.

Historiskt sett har alltid sanningen segrat över lögnen.

2011-12-12 @ 13:25:14
Postat av: Kalle

Kollade lite närmare på Yougov:s väljarunderökning i Dec 2011 i samarbete med tidningen Metro.Vilken annan fråga tycker du är viktig där flykting och invandrar politik hamnade på sjätte plats 5,7%

Som kuriosum kan nämnas att det var lika många procent som SD fick i senaste valet!!!En annan fråga var hur tycker du partierna driver frågor om äldreomsorg. Vi inom SD var absolut sämst i klassen bland riksdagsparierna med 1,2 procent!!!Chockerande men intressant. Mycket mer finns att utläsa i Yougovs PDF som finns på nätet.

2011-12-12 @ 13:42:13
Postat av: S-E Karlsson

Ni har väl läst om statsministerns son, han har tydligen varit i elden igen ! Gå in på avoixlat och läs .

2011-12-12 @ 14:12:38
Postat av: allemand

@Kalle, solly att jag tjatar, men när SD inte existerar hos de gamla så blir det så. Kommunikation är nyckeln och det är annan än nätet.Vi behöver inte bekymra oss om de yngre, de upplever själva vad den galna invandringen skapar och röstar därefter.

2011-12-12 @ 14:15:44
Postat av: Lassekolja

Den som inte redan gjort det, gå in på www.yoygov.se och anmäl Dig till Yougov-panelen. Då får Du med jämna mellanrum förfrågning betr. nya undersökningar om ditten och datten. Många undersökningar brukar avslutas med frågan "vilket parti hade Du röstat på om det vore val idag?"

Det känns väldigt bra varje gång siffran för SD tillkännages när man själv är delaktig, inte minst idag när den nya rekordsiffran 8,9% redovisas. Inloggning kan rekommenderas!

Postat av: Lassekolja

Den som inte redan gjort det, gå in på www.yoygov.se och anmäl Dig till Yougov-panelen. Då får Du med jämna mellanrum förfrågning betr. nya undersökningar om ditten och datten. Många undersökningar brukar avslutas med frågan "vilket parti hade Du röstat på om det vore val idag?"

Det känns väldigt bra varje gång siffran för SD tillkännages när man själv är delaktig, inte minst idag när den nya rekordsiffran 8,9% redovisas. Inloggning rekommenderas!

Postat av: Jenny

Intressant. Säger ganska mycket.

http://newsmill.se/artikel/2011/12/09/vem-ska-skydda-oss-om-samh-llet-inte-kan-det

2011-12-12 @ 14:41:18
Postat av: alf

THORALF

Hur skulle det vara mad lite högläsning i riksdagen ibland?http://avpixlat.info/wp-content/uploads/2011/12/nazismen_alliansen_och_socialdemokraterna.pdf

2011-12-12 @ 14:42:06
Postat av: Magentan

Usch, så elak jag kände mig när jag upptäckte mitt eget sardoniskt belåtna leende efter att ha läst Thoralfs inlägg ovan och hans länk till Aftonbladet om den påkörda dansfoten.

Minsann kom det inte ut ett ord också genom mina hånfullt krökta läppar: "Gött!!!"

Nä, nu får jag skärpa till mig.2011-12-12 @ 14:52:59
Postat av: Gubben o Gumman

Inge Sanden : Du e en klok man "SD minskar aldrig"

SD får fullt upp med att besätta komnunplatser vid 10-12% nästa val står en massa medgångare på kö det är då Inge vi vrider om näsan på dom

2011-12-12 @ 14:53:50
Postat av: AWSvensson

Instämmer med föregående talare,om inget kommer i mellan,vem det nu var som sa det.I likhet med Inge Sandén så steg för steg befäster SD sin ställning. Till skillnad från många med andra synpunkter så tror jag att tiden fram till valet är den bästa valarbetaren.

2011-12-12 @ 15:28:08
Postat av: S-E Karlsson

Visst,visst en asylsökande över 18 år har rätt till nödvändig tadvård och betalar då 50:- per besök , själv betalar jag mellan 800 och 900 :- per besök ! Men vi pensionärer får väl bidra till den där 50 kronan !

2011-12-12 @ 16:45:41
Postat av: Kalle

>AllemandDet var lika många i grupperna 18-34 år och 35-64 som valde SD i oppinionsundersökningen MEN i åldern 64+ var det bara hälften så många som valde SD i någon grupp. Den största andelen var män som valde SD. Kvinnorna var mycket färre.Vi måste nåååå ut till allmänheten på något sätt.

2011-12-12 @ 17:15:03
Postat av: Svensson

Anonyma dansare, nu slår Sverige rekord i Pixling :p

2011-12-12 @ 17:44:08
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Tjadden

Det är helt fantastiskt, evolutionsläran säger att alla biologiska varelser är av samma stam, och det gäller även människor, så är vi av samma ursprung och därför kan ingen vara rasist eller så är vi alla rasister och det sistnämnda är tyvärr nog det mest allmängiltiga.Alltså förnedring svenskar emellan är rasistiskt och vår rasistledare heter Fredrik Reinfeldt, så nu var det sagt för att få slut på allt tal om rasism.Logiskt sätt så borde vi hålla oss till orden tycka om eller inte tycka om, för att få en sundare livssyn om inte annat som ingår i det naturliga urvalet, att vi inte kan älska alla människor och dra alla över en kam, för varje individ är trots allt unik.

2011-12-12 @ 18:42:41
Postat av: PolitiskKorekt Sosse

Det var en stökig helg på flyktingförläggningen i Köpingsvik. En man har blivit förflyttad efter ett knivbråk på fredagen.

2011-12-12 @ 20:33:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0