MEDIA ANSVARIGA

Allt tyder på att våldet mot SD-företrädare har ökat under augusti. Antalet attacker verkar ha ökat och jag gissar att samma sak gäller för hot och andra händelser som jag hört talas om. Det är en mycket oroande utveckling som jag hoppas att polisen och Säpo uppmärksammat.

De som skyller denna utveckling på Anders Breivik anser jag har helt fel. Anders Breiviks fruktansvärda terrordåd i Norge borde inte ha någon som helst inverkan på våld och hot i Sverige. Snarare motsatsen om man nu vill hävda att våld är fel metod att bedriva sina åsikter på.

Nej, jag lägger hela skulden på den utveckling som verkar pågå på media. Det är alla de journalister, tidningschefer (Helin, Mattsson), reportrar o.s.v. som politiserat de tragiska terrordåden som bär ansvaret. De som har pekat ut ”SD” som medansvariga till dessa terrordåd. Det är dessa personer som bär ansvaret för att vissa vänsterelement tar till våld i sitt hat av medmänniskor och i synnerhet Sverigedemokrater.


Kommentarer
Postat av: OT

Media lägger allt till rätta, Fred på jorden: http://www.youtube.com/watch?v=hcxwTgEC7IM

2011-08-29 @ 01:01:55
Postat av: OT

Media lägger allt till rätta, Robert Gustavsson-Nazisterna: http://www.youtube.com/watch?v=Xwd7E4VZwv0

2011-08-29 @ 01:05:25
Postat av: Hulda

Nu är Tv4,s Lena Sundström igång återigen. Kvinnor från Somalia som lämnat sina (?) barn och rest hit, vill ha hit dem. Men varför kan inte de återvända som ta hand om de små?

Och hur hamnade de just i Sverige? Ett litet kallt land låångt upp i Europa....

2011-08-29 @ 02:08:42
Postat av: Ennodius

Å fan, allt är alltså medias fel?! Jo, den var ju ny, Thoralf.

2011-08-29 @ 02:31:51
URL: http://ennodius.eu/
Postat av: Ludvig

Vår statsminister har nog en hel del skuld i detta våld mot SD-politiker, med sina utfall från sandlådan.

2011-08-29 @ 06:51:53
Postat av: Tony Ingman

Lena "Pannkakan " Sundström ger sig väl inte förrän hela Somalia tagit plats i Sverige, hur gör hon för att få fram alla krokodiltårar hos dessa tygsjok, skalar hon lök? Sen presenterar hon dem som undernärda och svältande, men den som stod och bölade var allt annat än undernärd.

2011-08-29 @ 07:50:48
Postat av: S-E Karlsson

Här hamnar jag väl en bra bit från ämnet men jag kan inte låta bli ! Runo Hageberg , pensionär redogör idag i OT om pensionärsskatten , vid en inkomst på 12000 kr i månaden betalar pensionären 2524 kr i månaden och löntagaren 2201 i skatt Pensionären betalar alltså 323 kr mer i skatt i månaden än löntagaren , lägg därtill sänkningen vi pensionärer haft senaste två åren på 7,3 % , hur enkelt som helst kan man ju förstå att det bara går mot ättestupan för oss som är pensionärer ! Undrar om det sänkts på ÄFS = Äldreförsörjningsstödet ?

2011-08-29 @ 08:37:46
Postat av: SM811

Hoppas att den dagen kommer snart när PK får stå till svars för deras förljugna och verklighetsfrånvända artiklar som de medvetet skriver.

2011-08-29 @ 08:52:48
Postat av: Sven Dacke

I Sverige har vi en absurd situation med mobbing av folkvalda rikdagsmän för att dom rösta på ett parti.



I tidningen Barometer finns en artikel, se länken

"Ta i hårdare mot alla som mobbar

Kolumnisten: Per Bauhn"



Jag gjorde ett lite experiment och bytte ut ordet skola, skolelev osv mot Riksdagsmän och då uppstår följande artikel.

Och hur skall vi kunna arbeta med mobbing i Skolan när man i Sveriges högsta församling mobbar, och vem är ansvarig. ( Rektorn )



"Antimobbningsprojekt är bra, men det viktiga är att de ansvariga vågar ta i med hårdhandskarna mot mobbarna.

Mobbningen i den svenska riksdagen är ett välkänt problem, som inte verkar avta, alla handlingsplaner och värdegrundssamtal till trots. Sedan några år tillbaka har riksdagen visserligen rätt att flytta mobbare. Men en artikelserie i Svenska Dagbladet avslöjade nyligen att så sällan sker. I två tredjedelar av de fall som under 2010 anmäldes till Barn- och Elevombudsmannen lägger riksdagen dessutom skulden för mobbningen på mobboffret. Att det mobbade är blygt och lättprovocerat antas kunna förklara mobbningen. Konfliktlösningen har ibland bestått i att offer och förövare ska be varandra om ursäkt alltså ytterligare en förödmjukelse av den mobbade, denna gång regisserad av riksdagen. I tjugoen av sextiosex granskade fall har den mobbade ledamoten bytt riksdag. I två av dessa fall blev ledamoten direkt uppmanad att göra det av riksdagen. Endast i fyra fall har riksdagen valt att flytta mobbaren.



Varför blir det så här? En viktig bakgrund är givetvis hur riksdagen ser på dem som mobbar. I en undersökning som Dagens Nyheter gjorde 2007 visade det sig att en tredjedel av rektorerna i Stockholm var negativa till den lag som skulle ge dem rätt att flytta mobbare. Mobbning var ett pedagogiskt problem hette det, och den uppstod i "grupper som inte mår bra". En liknande attityd återfanns hos Barnens rätt i samhället (BRIS), som inte ville uppmuntra "ett förslag som lägger tyngdpunkten på befogenheter, maktutövande och repressalier". Orsakerna till mobbningen skulle sökas i mobbarens och den mobbades "totala livssituation".



Så relativiseras skillnaden mellan mobbaren och hans offer. Mobbaren förvandlas till ett offer och att ingripa mot honom ses som "maktutövning".



Sveriges internationellt mest välkände forskare på mobbning, Dan Olweus, har länge kritiserat denna ambition att likställa mobbaren och den mobbade. Olweus har påpekat att mobbarna i normalfallet alls inte är osäkra individer som själva mår dåligt. De är snarast dominanta och aggressiva inte bara mot andra elever, utan mot syskon, föräldrar och alla typer av auktoriteter. De tycker att det är kul när andra lider och, till skillnad från många rektorer, så gillar de att utöva makt över andra. Genom att behandla mobbarna som offer i behov av stöd och förståelse uppmuntrar riksdagen i själva verket dem till att bli än mer effektiva mobbare.



Vägen till lika rättigheter är inte att behandla alla lika. I riksdagen liksom i samhället i stort måste man skilja mellan förövare och offer. Mobbare gör som de vill därför att riksdagen tillåter det. I ett samhälle där de som förväntas ta ansvar är rädda för att ha makt, så gäller i stället djungelns lag och där får de svaga alltid sitta emellan.



Ursprungsartikel om Skolan är skriven av

Per Bauhn, Professor i praktisk filosofi vid Linnéuniversitetet i Kalmar fast order skolelev eller liknande är utbytt för att visa det absurda i dagens situation



Postat av: Solidus

Jag har i alla år som Sd röstande varnat för detta. Jag har själv varit utsatt men det har bara stärkt mig ännu mer.



Ni som utsätter era medmänniskor för våld, det ni försöker åstadkomma är kontraproduktivt.



Jag håller statsministern och justiteminsistern ansvarig då de inte gör något. Skall någon behöva dö för att de har en politisk åsikt i Sverige?



Då har Ni lyckats med det som diktaturer blundat för och gjort människor till riktiga flyktingar.



De som behöver hjälp enligt Sverigedemokraterna är de som inte har råd att ta sig hit och då använder man penningresursen bättre genom att hjälpa dem på plats.



Är detta en så farlig åsikt?



Till att börja med så kan ni ju hjälpa de som har denna åsikt i Sverige, ty vi är många nu som tröttnat på den havererade rättspolitiken. Även poliser känner sig maktlösa då de inte får hjälpa dem som är mest utsatta för våld och det är Sverigedemokrater.

2011-08-29 @ 11:10:40
Postat av: Kalle

Thoralf du har rätt att det är medias fel men hur tar SD pressroom upp våldet mot SD. Senaste var mot Therese i Eskilstuna. Den händelsen togs upp den 20 aug på SD pressroom sida. Efter det har det hänt andra våldsamheter mot SD. Ingenting. Jag repeterar ingenting efter den 20 aug har noterats på SD egen sida. Har SD också börjat strunta i våldsamheter mot de sina??? Skall SD utanför riksdagen skaffa sig egna privata livakter??? Vad händer inom SD. Verkar som om SD har gått i stå som något gammalt nattståndet.



Inte undra på att SD sjunker. SD sänker sig själva med sin inaktivitet. Hur många av SD riksdagsledamöter har varit uppe i riksdagenstalarstol. Ett fåtal. Sitter de andra och rullar tummarna för att hålla dem varma för att räkna sedelbuntarna i riksdagslönen???



För helsike nu har ni den stora CHANSEN att göra er hörda men ni tar den inte.

2011-08-29 @ 11:39:22
Postat av: Anonym

Massinvandring till Sverige?



Många förnekar det, och vissa menar till och med att man inte ska använda ordet ”massinvandring”. Argumenten handlar ofta om att det inte alls är så många som kommer hit ”egentligen”. Vad är fakta?



Ett sätt att närma sig frågan är att helt enkelt se på resultatet och titta på hur befolkningen såg ut för ett antal år sedan och jämföra det med hur den ser ut idag. Till exempel hur många invånare som hade utländsk bakgrund 1997 och hur många som hade det 2010.

http://affes.wordpress.com/2011/08/25/utlandsk-bakgrund-i-alla-kommuner-2050/

2011-08-29 @ 11:44:24
Postat av: AWSvensson

En intervjuad läkare i Libyen på frågan hur han trodde det skulle gå för Libyen. Eftersom vi är ett homogent folk ,som en familj, med bara en religion så skulle det inte vara några problem.

I en annan intervju med Greklands inrikesminister förklarar han på frågan varför det är så dålig skattemoral i Grekland,jo folk känner inte att skatterna användes på ett sådant sätt att det gagnar folket,dvs till skola och omsorg. Vad lär vi oss av dessa uttalande, jo ett etniskt homogent folk med en religion där alla känner sig som en familj skapar trygghet och blir i det hela taget problemfri. För att välfärdssamhälle ska upprätthållas så krävs sålunda att skattebetalarna känner att skatterna kommer "familjen" tillgodo.Frågan vi ska ställa oss är sålunda när kommer kollapsen för det svenska välfärdssamhället inte om.

En kyrkans man gjorde entré,P-A Rudberg , felen han med andra gör när de påstår att 95% är emot Sverigedemokraterna är att vi väljer partier med hela dess innehåll,inte på enstaka sakfrågor.Så hur många som delar Sverigedemokraternas inställning i asylhanteringen kan man finna i andra undersökningar. Om han tolkar det som att vi ser de 95% som inte röstade på SD som idioter så är det upp till honom att bevisa motsatsen,något han hitills inte lyckats med.

Medias och politikers stilla tystnad är talande för hur de ser på att meningsmotståndare misshandlas.

2011-08-29 @ 12:01:54
Postat av: Skånepåg

@ Kalle



"Inte undra på att SD sjunker. SD sänker sig själva med sin inaktivitet. Hur många av SD riksdagsledamöter har varit uppe i riksdagenstalarstol. Ett fåtal. Sitter de andra och rullar tummarna för att hålla dem varma för att räkna sedelbuntarna i riksdagslönen???"



Det där var ett synnerligen fult påhopp. Du tycks tydligen inte veta att det verkliga riksdagsarbetet sker i utskotten. Sen beträffande vilka som är uppe i talarstolen har väl ingen som helst betytelse. Vissa personer är bra på att vara "arbetshästar" inom partiet och gör en stor arbetsinsats i det tysta och andra är bättre på att bemöta/munhuggas i talarstolen. Det finns säkerligen en väl genomtänkt strategi inom partiet, hur man skall ta tillvara de olika resurserna hos partiets ledamöter.

2011-08-29 @ 12:07:01
Postat av: AWSvensson

Kalle,för att vara nykomlingar så vågar jag påstå att procentuellt så har Sverigedemokraternas riksdagsmän varit aktiva i talarstolen ,på ett dessutom fördelaktigt sätt,mer än övriga partier. Summan 20 gör att de aktiveras mer än de större partierna ,så känn stolthet över ditt val av riksdagsmän.

2011-08-29 @ 12:12:44
Postat av: Lassekolja

Tänk om svenska politiker åtminstone varit hälften så bekymrade för det politiska våldet i Sverige, som dom är för detta när det äger rum i diktaturer runt om i världen. Inför varje val i dessa står Sju(k)klöver´n upp som en man och tycker det är så hemskt att oppositionen har så svårt att göra sig gällande och att folken i diktaturer bara får ensidig information.......!?

Vi Sverigedemokrater vet sedan länge att det är just så det ser ut även hos oss. Sverige är sedan länge en DEMOKRATUR, d.v.s. officiellt har vi fria val men både det politiska- och mediaetablissemanget styr noga informationen och debatterna, som föregår valen!

Reinfeldt brukar se indignerad ut när han säger att "Sverigedemokraterna delar upp människor i vi och dom". Han själv är expert på just det, att tala om "vi som vill att människor skall kunna komma till oss och bidraga(!) med sina kunskaper(!)" och "dom som vill stänga gränser", alltså Reinfeldt kör med lögner och fördomar som tillhygge när argumenten tryter. Det värsta är att så stor andel av väljarkåren går på den strategin, än så länge skall väl tilläggas!? Då är det förtröstansfullt att SD numera har möjlighet att bemöta detta, i alla fall när lögnerna sprids i vår Riksdag!

Postat av: Kalle

>AW Svensson

Tyvärr känner jag mig väldigt besviken rent ut sagt blåst av SD riksdagsmän som inte gör mer. Det finns partier med färre riksdagsledamöter än SD som verkar vara mer på bettet än SD i riksdagens talarstol under det gångna året..



För att övergå till SD pressroom så har det varit en haltande sida under längre tid. Det verkar som om man inte BRINNER för SD ideer. SD pressroom har blivet en kvarnsten som bromsat SD kontakter med media och de SD sympatisörer som läser den. Verkar som om glöden för SD försvann i och med intagandet av riksdagspulpeterna och idealiteten försvinner och ersätts av ett lönekuvert.

2011-08-29 @ 12:29:00
Postat av: S-E Karlsson

Tyvärr är det väl så här att när SD ska upp i talarstolen så verkar det som att många av de andra partiernas ledamöter passar på att gå ut och fika !

Jag hoppas innerligt att jag har fel !

2011-08-29 @ 12:43:17
Postat av: Hulda

Nu stryper Expressen karftigt möjligheten att kommentera tidningens atiklar. "Folket" har tydligen misskött sig. Bara kritiska kommenterer och inget medhåll. A-C Marteus har säkert gnällt...

2011-08-29 @ 12:56:40
Postat av: Skånepåg

@ Kalle

"Verkar som om glöden för SD försvann i och med intagandet av riksdagspulpeterna och idealiteten försvinner och ersätts av ett lönekuvert."



Förstår du inte vad jag skrev i min förra kommentar eller vad är du ute efter? Det verkar som om "the båttom is nådd" för din del i att förstå hur saker och ting förhåller sig.



@ S-E Karlsson

Jo du har rätt, man har satt i system en barnslig mobbing på det sätt som du beskriver.

2011-08-29 @ 13:18:11
Postat av: Kalle

>Skånepåg



Förstår att mycket sker i utskotten. I dessa slutna når SD inte ut till folket. Det gör man från offentliga talarstolar som i riksdagen. Om sedan riksdagen går och fikar skall SD-ledamöterna strunta i.



Är det så att riksdagen mobbar SD så gäller det uthållighet som är riktad till det svenska folket som lyssnar på riksdagsdebbatterna. Trägen vinner till slut även från riksdagens talarstol.



2011-08-29 @ 13:26:43
Postat av: Kalle

<Skånepåg



Kontentan av mitt resonemang är att SD befinner sig på ett sluttande plan och att mycket kan göras bättre om bara viljan finns. Den verkade försvinna vid riksdagsinträdet. Låt det inte bli SD utträde.

2011-08-29 @ 13:31:31
Postat av: Anonym

”Gynekologernas råd till invandrarflickor borde inte förvåna”



Vad kan vi annars förvänta oss? Vi bor i ett land där bland annat en riksdagsledamot för moderaterna, Waberi, tillåts stifta lagar och sprider värderingar om inte bara spännande maträtter och färgglada kläder, utan även med kvinnofientliga åsikter. /…/



Han sitter som i riksdagens försvarsutskott, mannen som vill leva i ett land där sharialagarna råder som han sa i SVT-dokumentären ”Slaget om muslimerna” av journalisten Evin Rubar. Talibanerna kämpar för samma sharia-drömland och Sverige har sina soldater i Afghanistan som riskerar livet för demokrati. Var står Waberi, på talibanernas sida eller på svenskarnas sida? Han talar som en taliban men är en svensk riksdagsman. Så kära läsare, blir ni verkligen överraskade när en gynekolog råder en skräckslagen 17-årig tjej att sticka sig i slidan? Den blodiga tygbiten på bröllopsnatten kan rädda livet på henne.

http://politisktinkorrekt.info/2011/08/29/gynekologernas-rad-till-invandrarflickor-borde-inte-forvana/#more-98275

2011-08-29 @ 13:46:25
Postat av: Skånepåg

@ Kalle.



Sd i valet 5,7 %

Sd i United Minds väljarundersökning augusti 2011 7,8 %.



5,7 + 5,7 x X/100= 7,8

X= 38 %



Sedan valet har man således ökat sin väljarandel med nästan 40 %. I valet hade man stöd av cirka 340 000 röster och nu cirka 480 000!

2011-08-29 @ 13:49:04
Postat av: Kalle

Du kanske gläds åt ökade SD skaror. Jag gläds mer åt genomslag i den praktiska politiken.



Gläds mer åt att kanalerna utåt sköts mycket bättre som SD pressroom som är nattsånden utan ett SD inlägg på hela 8 dagar.



Är det så att tystare vi SD är desto fler anhängare???



Har vi fått/vunnit något i den praktiska politiken när vi är dödstysta???

2011-08-29 @ 14:05:28
Postat av: Skånepåg

@ Anonym



Tydligen dags för en rikstäckande upplysningskampanj för att informera om fakta och förpassa denna myt där den hör hemma. Ju fortare man "sätter ner foten" desto bättre. Ingen bland de gynekologer som jag känner, skulle dela ut detta råd.



Wikipedia har en lättförståelig information som berör detta och mer finns att läsa i bifogade länk.



”Hymen, även känd som mödomshinna eller slidkrans,[1][2] är en krans av slemhinneveck omkring en centimeter innanför slidans mynning. Idag är det känt att hymens utseende inte är en säker indikator på huruvuda en kvinna haft samlag.



Ungefär 60 procent av kvinnor i Sverige blöder inte alls vid första samlaget och huvuddelen av de som blöder får endast en missfärgad flytning.



De svenska forskarna och barnmorskorna Monica Christiansson och Carola Eriksson har väckt denna fråga för en bredare svensk allmänhet och fått stor uppmärksamhet, särskilt bland debattörer med invandrarbakgrund.[7][8][9] Under ett seminarium i januari 2007 menade Eriksson att en treårig flickas slidöppning och slidöppningen på en kvinna som har fött barn ser likadana ut och menar att en gynekolog omöjligen kan avgöra om en kvinna haft penetrerande sex eller ej.[10]”

2011-08-29 @ 14:25:29
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/Hymen
Postat av: Thoralf Alfsson

Kalle



Jag är säker på att alla 20 riksdagsledamöter varit upp i talarstolen vid något tillfälle.



Men precis som Skånepåg påtalar är vissa mer lämpade än andra. Givetvis ska de som har fått talets gåva företräda oss i talarstolen i första hand. Där har vi fem-sex som gör ett väldigt bra jobb och blir ett bra ansikte utåt. Vi andra får försöka bidra till nya framgångar på alla andra sätt.

2011-08-29 @ 14:35:38
Postat av: Thoralf Alfsson

Jag driver bloggen som sakta men säkert får fler och fler läsare. Vilket placeringen på Bloggtoppen bland annat visar.

2011-08-29 @ 14:37:26
Postat av: Anonym

SD är det enda partiet som vågar erkänna att Regeringens politik har misslyckats, då blir Svensk massmedia galna och hittar på den ena lögnen efter den andra. Ett exempel SD är emot den dyra invandringen som gör att många invandrare hamnar i ett utanförskap, då ljuger massmedia och påstår att SD är emot invandrarna, är man lite påläst så fattar man att det är en lögn. EU och SD har samma åsikter i det ämnet, ska vi vara med i EU eller lämna EU, i såna fall måste vi följa EU:s direktiv :)

Postat av: Anonym

vart fel så där.

2011-08-29 @ 15:23:05
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Anonym

mina inlägg försvinner ?

2011-08-29 @ 15:26:26
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Skånepåg

Chefredaktör Thomas Mattsson i dagens Expressen känner tydligen hur verkligheten flåsar honom i nacken, då han desperat och med luddig formulering försöker motivera varför man inför en ökad censur.



”Ny policy för artikelkommentarer

Vi vill att ni hjälper oss - diskussioner i realtid stoppas, vi inför förhandsmoderering och hårdare kontroll Så tar vi ett större ansvar - på sikt vill vi se en ökad öppenhet.”

2011-08-29 @ 15:40:26
Postat av: AWSvensson

Skånepåg,vi kan fira att Expressen har kapitulerat när det gäller slaget om kommentarerna. Sanningen är den värste motståndaren,vem kommer att läsa deras groteska artiklar om man inte har möjlighet att korrigera deras svammel.

2011-08-29 @ 15:49:18
Postat av: Ronny

Ang. svenska mediakåren som till största del är politiskt stöpta i en vänsterorienterad skola, så vore det intressant att få namnen och tidningen på dom värsta SD hatarna . Jag har en hel del på min lista som både sprider hat och uppviglar till förföljelser av SD folk. Vilka 10 värsta folkförnekare har ni på en lista?? Min klara "favorit" är A C Marteus.......

2011-08-29 @ 17:10:27
Postat av: Lassekolja

Kalle@, vad förväntar Du Dig med 5.7% = 20 av 349 ledamöter? SD´s motstånd är, när det gäller rena SD-frågor KOMPAKT! Hur menar Du Kalle att SD ensamma skall kunna ex.-vis begränsa invandringen med 20röster mot 329? Hur menarDu???

Jag följer Riksdagen på Svt-Forum så mycket jag hinner och jag är MYCKET nöjd med SD´s insatser. I regel mosar SD-ledamöterna våra motståndare så man nästan får medlidande med motståndarna, NEJ förresten, nu överdrev jag, men det är en fröjd att se Kent Ekeroth möta/mosa islamkramarna i talarstolen!

Kalle@, vad exakt menar Du egentligen???

Postat av: Allemand

@Lassekolja, jag vet inte vad Kalle menar, men tyvärr SD kan mosa hur mycket de vill i riksdagen väldigt få känner till detta och det räcker inte på långa vägar.



Däremot är tystnaden väldigt påtaglig efter de senaste veckornas händelser, var är Jimmie Åkessons uttalande där han i hårda ordalg fördömer dessa händelser.



Det räcker inte att nå den grå massan med att mosa ledarmöter i riksdagen. SD måste hitta en kanal att få ut sina alster, det duger inte med bloggar.



Det har pratats om än det ena och än det andra men inget händer. Tystnaden är påtaglig och skrämmande.

2011-08-29 @ 17:36:00
Postat av: AWSvensson

Jag hoppas innerligt att Jimmie tagit en riktig avkopplande semester där han slipper konfronteras med den naivitet och okunnighet som genomsyrar informationsflödet i det här landet.

2011-08-29 @ 18:03:00
Postat av: Tjadden

Skånepåg



Nu är jag också portad på Svd, får köra med ett nick som associerar med att man är Moderat tydligen.

2011-08-29 @ 18:20:32
Postat av: Ex occidente lux

Intet är starkare än en idé, vars tid är inne. Man kan motstå en invasion av arméer, men inte en invasion av idéer. (Victor Hugo).



Jag tror (gissar) att det reella stödet för SD ligger någonstans mellan åtta och tio procent. Det motsvarar en ökning sedan valet på 33-66%. Vilket företag i Sverige klarar av att öka sina marknadsandelar i denna storleksordning på mindre än ett år? Det företaget hade jag gärna köpt en rejäl aktiepost i!



Att utföra opinionsundersökningar per telefon (antagligen enbart via fasta nätet) med tusen respondenter under juni-augusti är inte seriöst. Detta bevisas med all önskvärd tydlighet av utfallet av dessa undersökningar.



Inget företag med förnuftet i behåll skulle utföra en marknadsundersökning med sådana premisser.

2011-08-29 @ 18:23:47
Postat av: Kalles granne

"Det verkar som om man inte BRINNER för SD:s ideer. SD-pressroom har blivet en kvarnsten som bromsat SD kontakter med media och de SD-sympatisörer som läser den. Verkar som om glöden för SD försvann i och med intagandet av riksdagspulpeterna och idealiteten försvinner och ersätts av ett lönekuvert. Inte undra på att SD sjunker. SD sänker sig själva med sin inaktivitet. Hur många av SD riksdagsledamöter har varit uppe i riksdagenstalarstol. Ett fåtal. Sitter de andra och rullar tummarna för att hålla dem varma för att räkna sedelbuntarna i riksdagslönen???"



Ulla Jakobsson och Folke Sundström dansade som bekant en sommar för 60 år sedan. SD har nu dansat en sommar och har tre dansanta somrar kvar - men sedan blir det nog till att bli paneltuppar. Någon oönskad graviditet blev det inte. Men det var ju roligt så länge det varade - och inkomsrbringande. Partiet 'Sveriges Muslimer' tar över efter SD. Tjofadderittan-Allah!

2011-08-29 @ 18:33:48
Postat av: S-E Karlsson

Har köpt Expressen väldigt sporadiskt hitills men nu är det definitivt Bay West med det !

2011-08-29 @ 18:38:32
Postat av: Anonym

DN fortsätter ljuga om dansk invandringsopinion



http://politisktinkorrekt.info/2011/08/29/dn-fortsatter-ljuga-om-dansk-invandringsopinion/#more-98269

2011-08-29 @ 18:42:08
Postat av: Da Capo

Bloody Sweden is still better than GB!



Ross Clark writes in The Express: DAVID CAMERON HAS TO STOP

IMMIGRATION CRIPPLING BRITAIN



Britain took in a gross figure of 575,000 immigrants last year. And that was

after Cameron’s "conservatives" party pledged to reduce immigration from

hundreds (100) of thousands (1000)

Far from showing a drop in Immigration rose a little to 575,000 in the year

to December 2010. Combined with a sharp fall in the number of people

leaving the country the figures reveal that net inward migration (the number

of people coming to live in Britain minus the number of people leaving)

has surged from 198,000 to 239,000 in the space of a year.



2011-08-29 @ 19:15:28
Postat av: Skånepåg

@ Kalles granne



"Ulla Jakobsson och Folke Sundström dansade som bekant en sommar för 60 år sedan. SD har nu dansat en sommar och har tre dansanta somrar kvar - men sedan blir det nog till att bli paneltuppar. Någon oönskad graviditet blev det inte. Men det var ju roligt så länge det varade - och inkomsrbringande. Partiet 'Sveriges Muslimer' tar över efter SD. Tjofadderittan-Allah!"



Din "spåkula" är uppenbarligen infekterad av en bakterie som heter "politikus stupidicus” och som sprids lätt bland personer som är predestinerade för denna. Inga kända behandlingsmetoder är tillgängliga, utan detta är något som du och Kalle tyvärr även fortsättningsvis måste lära er leva med hur tråkigt det än kan vara framförallt för er omgivning. Men antagligen har just ni två väldigt trevligt då ni träffas med hänsyn till hur symtomen på ett likartat sätt yttrar sig bland de som drabbats, vilket trots allt kan vara en tröst i bedrövelsen.

2011-08-29 @ 19:20:26
Postat av: Hulda

Efter Expressen och DN,s beslut att kraftigt begränsa/stänga möjligheten att kommentera på nätet, är det verkligen dags för en fristående nät och papperstidning.

Det är nog så att även idag väger det tryckta ordet lite mera än en blogg på nätet, även om skilnaden sakta minskar.

En sådan tidning kommer säkert att få många prenumeranter.

2011-08-29 @ 20:12:34
Postat av: Lassekolja

Allemand@+någon mer?: Jimmie t.o.m. bytte det tal, han tänkt hålla i Sölvesborg (Sommartalet) mot att ägna hela talet åt att beklaga vansinnesdådet i Norge och ta avstånd från ABB. Att övrig media är ointresserade av vad Jimmie och övriga SD-are har att säga kan ju inte vara en nyhet för någon.

Däremot hoppas även jag att ALLA SD-kämpar har haft en trevlig och bra semester för snart börjar åter allvaret.

En extra eloge till Therese Borg/SD-kvinnor, som också passade på att hålla ett lysande tal i Sölvesborg!!!

Postat av: Carl

det är 100 procent riktigt att media orsakat detta hot mot SD-personer som öppet visar sitt förnuftiga tänkande.



tänk tillbaka på hur sverige såg ut för 20-30 år sedan.

om nån berättat hur sverige skulle bli 2011 skulle folk avfärda det som galenskapliga fantasier, inte skulle politiker och mediafolk vilja förstöra sitt egna land och dess befolkning dess framtid.



hittade en en dvd (2 st för 99 kr i mataffären)om airshow där de visade svensk millitärflyg, man inser vilket fantastisk land sverige var fram till EU-inträdet, sedan började nedmonteringen och avvecklingen av välfärdsamhället, utförsäljningen av industrin och statliga tillgångar.



www.teamm.se från ADD Film media AB



förstå vilket kaoz och skräcksamhälle som håller på att växa fram ur det som en gång var Världens 3:de rikaste och Världens mest välfungerande samhälle.



vilken skam det måste bli i historieböckerna för de politiker i 7 klövern som styrt under de senaste 20 åren.



ingen kan skylla på att vi lever i en global värld och marknadskrafterna kräver att Sverige skall sluta fungera.



nu är det hög tid för vanliga medborgare att sluta tiga och istället stödja och hjälpa SD politiker i kampen att bevara ett fungerande samhälle.

2011-08-29 @ 21:17:19
Postat av: Anonym

Hämtat på Therese Borgs blogg.



Min partikamrat Frida Grundström, kommunfullmäktigeledamot i Gnesta, är en av alla de SD:are som tidigare utsatts för angrepp från meningsmotståndare. Utöver att ha drabbats av minst sagt otrevligt klotter på ytterdörren har hon också utsatts för våld som resulterat i ett brutet revben. Detta på grund av hennes politiska åsikt.



Som om inte detta är illa nog har hon nu ikväll drabbats av något alldeles horribelt. Hon hade nyligen kommit hem, som tur var utan barn, då någon lyckades sätta eld på hennes ytterdörr…invändigt. Tack vare brandlarmet upptäckte Frida branden snabbt och hann ringa brandkåren innan elden hunnit spridas. En bild på hennes brinnande ytterdörr finns att se nedan.



http://thereseborg.wordpress.com/2011/08/29/brinnande-ytterdorr-en-slump/

2011-08-29 @ 21:24:07
Postat av: carl

vad gör polisbefäl? följer de order från 7 klöverns polisstyrelser? poliser i fält röstar väl på SD när de inser att de själva får skydda lag och ordning med sina egna kroppar och risker sina liv i tjänst när samhället har bli allt mer våldsfixerat.

detta våld som kommer från grupper som 7 klöverns politiker och media själva skapat.



polisen borde sätta upp övervakningskameror och ge personlarm till alla sd politiker.

annars får sd starta egna vaktbolag som skyddar och dess kostnader borde tas från de extrema skattepengaregn som faller som bidrag till diverse organisationer som expo, vänsterextrema ungdomsförbund, sfarifs änglar och intergrations föreningar som är förtäkta våldsorganisationer mot oliktänkande

2011-08-29 @ 21:44:37
Postat av: Skånepåg

@ Anonym



Enligt dårfinken (f´låt alla trevliga finkar i trädgården) P-A Rudberg, som varit aktiv på en tidigare tråd, är det säkert enligt hans tolkning inget annat än en sverigedemokrat som enbart vill framstå som martyr.



Allvarligt talat, så är detta förfärligt och jag börjar faktiskt bli mycket oroad över den upptrappning av våld mot Sd som nu sker på olika fronter i samhället och där massmedia har en stor skuld till det som nu sker. Det som nu hänt Frida Grundström är avskyvärt och Sd måste nu sätta in alla resurser man förfogar över för att få ansvariga myndigheter att ta sitt ansvar.

2011-08-29 @ 21:56:06
Postat av: Allemand

De som har skuld till dessa förföljelser är bl.a Expo och andra sk.PK-tidningar som hetsar mot SD.

2011-08-29 @ 22:04:09
Postat av: Göran

Demokrati har aldrig funnits i vårt land utan är ett av överheten påhittat ord utbasunerat av media för att hålla Svensson lugn i TV-soffan och vid köksbordet.

Vad som skrämmer mig är att det fortfarande är så många som sväljer bluffen, dessutom erkänner och försvarar den.



På något sätt måste vi få ihop ett hållbart perspektiv för oss som ser saker annorlunda än gemene man tyvärr gör.

Man måste få tycka negativa saker om massinvandringen och islamiseringen utan att behöva riskera sin anställning, sin familj och sitt vidkommande.

Det måste bli tillåtet att öppet få deklarera sin ståndpunkt utan att få AFA-stenar i skallen.

Klarar vi som land inte av detta, ja, då är vi långt bortom bot och bättring, långt mer infekterade än någon kunde tro.



Vad har det blivit av oss egentligen?

2011-08-29 @ 23:10:27
Postat av: Elefantmannen

Hallå. Många svenska "journalister" är pinsamma. Janne Josefsson har i alla fall ryggrad liksom Per Gudmundsson.



När kommer SD ut med papperstidning? Det tror jag skulle påverka mycket. SD behöver egna mediakanaler, dvs makt över agendan och tankarna. Idag tror ju mannen på gatan att SD har 2,9 % av rösterna pga medias egen agenda i rapporteringen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0