MÅNGKULTUREN I NORGE

När får vi se ett reportage likt detta utfört av SVT eller TV4?

Tyvärr är det mer eller mindre fullständigt osannolikt. Då måste nog hela ledningen avgå först. Ingen journalist/reporter i Sverige vågar göra något liknande, då är karriären "rökt". Ändå är det bara ett vanligt reportage!


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Det är ju Norge,där skjuter man barn och spränger hus,något sådant kan inte hända i Sverige. Vi är ju goda och spenderar mycket på våra nybyggare för att de ska trivas. Alla undersökningar visar dessutom att svensken blir allt mer attraherad av vad dessa har tillfört oss,i detta gudsförgätna land där tristessen och oföretagsamheten en gång genomsyrade samhället i väntan på att våra stora ledare skulle staka ut riktningen mot det mångkulturella samhället.

2011-08-19 @ 14:28:16
Postat av: Ronny

Lite komiskt i eländet, samtidigt som det visar hyckleriet bland mångfaldsförespråkarna, är hur svårt det är för kommunerna att få "goda män" till dessa s.k. ensamkommande!? Min kommun letar frenetiskt, men har svårt att hitta dessa. Var är NI journalister, politiker,m.m. som skriker och skriver om mångfaldens förträfflighet!? Ställ nu upp, och visa Er..........

2011-08-19 @ 14:45:11
Postat av: Lassekolja

"Fan tro´t sa Rellingen", är det någon förnuftig människa, utöver hela det svenska politiska- och mediaetablissemanget, som tror att problemen försvinner om man undviker att tala om dem? I den svenska debatten nöjer man sig, som bekant inte med att låtsas att de mångkulturella problemen int existerar, man skjuter dessutom på budbäraren(läs:SD) och ger den t.o.m. olika negativa epitet som främlingsfientliga rasister etc.

Var lugna alla oroliga Sverigevänner, sanningen kommer även i detta fallet att segra till slut, ju förr desto bättre även för alla de, som "förråder" oss, paradoxalt nog!

2011-08-19 @ 14:52:34
Postat av: beciell

VILL DU HA ENKLA SHOPPINGPENGAR?? Samla poäng genom att delta i undersökningar och annat kul! Poängen växlar du sedan in mot ett RIKTIGT presentkort som du får hemskickat från tex H&M (jag fick precis ett kort på 150 kr hemskickat) bli medlem här, helt gratis och tjäna pengar att shoppa för enkelt! http://www.gratismakeup.se/?r=191211

2011-08-19 @ 15:05:21
URL: http://beciell.blogg.se/
Postat av: Lotta

@beciell

Eller skall det var Imbecill? Vad har ditt inlägg med den havererade mångkulturen i Norge att göra?

2011-08-19 @ 15:24:03
Postat av: Mr Crowley

hmm....mycket intressant om "Culture Crisis", och det lär vi nog få leta efter i Sverige som sagt gällande lioknande reportage!



Har börjat läsa om Illuminati (de upplysta ) som sägs iscensätta en massa händelser för att skapa kaos och en ny världsordning....Ingår isåfall Reinfeldt och 7-klöverns anhang i detta? Det är så att man börjar undra ju mera man läser om detta....

2011-08-19 @ 15:32:55
Postat av: alf

Nu har i varje fall filmen kommit till PK-elitens kännedom. Om de inte läser fulmediablaskorna så läser de garanterat den här bloggen. Om de sedan vågar klicka på pilen så de kan se och höra filmen är en annan sak. De kan i varje fall inte säga att dethär hade vi ingen aaaaning om!

2011-08-19 @ 16:43:03
Postat av: Jan-Olof Cederlöf

Måste vi ha det så här??? Jag blir rädd när jag tänker på våra barn-barn!

2011-08-19 @ 17:23:26
Postat av: Gute

Ett vedervärdigt förfall av den västerländska kulturen och demokratin pågår mitt framför ögonen, sjukdomen växer som mögelsvampar!



Folk flyr från förtryck till Sverige, men muslim-hannarna fortsätter att smitta ner länderna som tar emot dem med öppna armar.



Måtte de sovande Svenskarna vakna någon jävla gång!!



(Tystnaden från kvinnoorganisationerna är konstant, antagligen av rädsla.)



2011-08-19 @ 17:53:08
Postat av: Lassekolja

Om den norske terroristen varit muslim hade samtlig media garanterat förmanat oss att absolut inte dra alla muslimer över en kam.

Har någon hört PK-etablissemanget säga att "Anders Breivik är en brottsling och får absolut inte förknippas med Sverigedemokraterna eller andra invandringskritiker"? Nej, tänkte väl det, inte jag heller!

2011-08-19 @ 18:38:27
Postat av: Anonym

När får vi se Reinfeldt och Bildt stå på Rinkebys torg och sjunga we shall overcome :p

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-08-19 @ 18:49:13
Postat av: Anonym

Thoralf du var ju intresserad av aktier!



Milda Matilda vad du kan tjäna pengar på bergochdalbanan Swedbank & Gazprom, drog själv in 20 000 laxar under sommaren på dessa.

Köp Swedbank A, så festar vi för vinsten vid nästa Almedalsvecka!!



http://www.privataaffarer.se/aktier/SWED-A --



http://www.google.com/finance?q=OTC:OGZPY

2011-08-19 @ 20:32:55
Postat av: Robin Shadowes

@Mr Crowley. Det glädjer mig att allt fler börjar få upp ögonen för illuminaterna och deras ondskefulla agenda. Reinfeldt och Bildt är båda medlemmar i Bilderberggruppen så nog är dom insyltade upp till nackarna alltid. Ett av dom viktigaste ämnena som avhandlades i juni var internet som dom anser vara alltför fritt. Det kommer säkert läggas motioner nu i höst för att ta kontroll över den sista fria bastionen.

2011-08-19 @ 20:35:17
Postat av: Lotta

OT/ För en gångs skull något riktigt häftigt. Det som Måna Muslim och Reinfeldt säger att vi saknar. Historia och kultur.

Postat av: Anonym

Adam Tensta har blivit en symbol för förorten med samma namn. Men hans mamma vågar inte bo kvar.

– Hon kände sig inte säker, säger han.



http://www.alltomstockholm.se/start/article2309493.aos

2011-08-19 @ 20:40:59
Postat av: Gute

Aktietipsen 2011-08-19 @ 20:32:55 - är givetvis skrivna av Gute och ingen annan!!

2011-08-19 @ 20:46:42
Postat av: Lotta

Nu hoppas jag Mars eller Makalös hamnar i Kalmar. Hade hellre sett att Kalmar Kommun satsat pengar på ett riktigt museum för Kronan och Mars än de nya lokaler Stephen Hwang försöker gnälla sig till. Något att ta upp med de andra kommunpolitikena Thoralf?

Postat av: Ett SD-fritt Sverige

CBN är helt i nivå med PI då det gäller att förhålla sig neutrala till muslimer. Hela kanalens idé är ju att smutskasta en hel religion. Dessutom från kristet håll, vilket gör anrättningen än mer oaptitlig. Men visst förstår jag att denna Breiviksinspirerade propaganda faller SD:s sympatisörer i smaken.



Däremot har detta absolut ingenting med nyhetsförmedling att göra. Såvida man nu inte tycker att der Stürmer, Pravda eller Neues Deutschland var neutrala sanningssägare förstås.

2011-08-19 @ 21:16:16
Postat av: Mr Crowley

Robin Shadows: ja, jag börjar tro att det ligger en del i vad man finner på nätet om sk. konspirationsteorier...Det är skrämmande ju mera man hittar...Illuminatis mest kända symbol återfinns t.ex på baksidan av amerikanska 1-dollarssedlar, med det "Allseénde ögat" i en triangel ovanpå en pyramid. I botten på denna pyramid på dollarsedeln om man förstorar den så står ett årtal med romerska bokstäver, vilket blir startåret för frimurarorden år 1776. Jag trodde inte på det först själv, förräns jag tittade efter på en dollarsedel. Även världens musikindustri är insyltat säkert, då svenska Europe på turnén 1991 med titeln "Prisoner In Paradise" hade exakt den symbolen med på affischerna....Det är bara att "googla" så hittar man massor av information. Den som är med i Illuminatikretsen får aldrig avslöja något om dess syften mm för då kan det gå illa. Det sägs att det var därför Michael Jackson fick sätta livet till, då han hade yppat att han hade något viktigt att säga om just detta....läbbigt!



Postat av: Sven Dacke

Baromertern i Kalmar avslutar sin artikelserie om storregioner.



Thoralf har skickat in artiklar till Barometern som skulle behandla alla lika, men har dom gjort det.



Nej för Thoralf är riksdagsman för Sverigedemokraterna och behöver inte behandlas lika som andra människor.



Dom och Vi

Postat av: Magentan

EU har beslutat att Sverige inte längre får ha kvar sitt krav på att hundar och katter ska avmaskas vid införsel hit, eftersom dvärgbandmasken nu har upptäckts även i Sverige.



Citat av Kent Ekeroth: "Jag kommer ta upp denna fråga i riksdagen när den öppnar och kräva att regeringen helt enkelt vägrar att lyda EU. Vad EU nu gör är alltså att snabba på spridningen av denna parasit i Sverige, vilket hotar den svenska naturen och människoliv. Att tyst och undergivet gå med på detta vansinne är grovt oansvarigt. Jag hoppas att regeringen inser detta, men betvivlar det."



Bra att SD och Ekeroth engagerar sig i detta!



http://kentekeroth.se/2011/08/19/eu-hindrar-sverige-fran-att-skydda-sig-mot-dodlig-parasit/#comments

2011-08-19 @ 21:48:03
Postat av: Magentan



Affe har gjort det igen! Månadens satir finns här:



http://affes.wordpress.com/2011/08/17/jallow-momodou-svt-och-rasismen/

2011-08-19 @ 21:57:04
Postat av: Stefan K

Jag ställer bara en enkel fråga: När ska svenska politiker våga erkänna sitt misslyckande?

Hur långt måste det gå innan polletten trillar ner och de ansvariga ser vartåt det barkar hän? Det här gynnar ju ingen.



Apropå misslyckad mångfald. Danmark har gjort det, Norge har gjort det och hur länge dröjer det innan Finland stänger sin gräns mot Sverige?

http://petterssons.bloggsida.se/politik/illegala-invandrare-passerar-genom-sverige

2011-08-19 @ 22:07:36
Postat av: OT

@Stefan K



Här är lite fredagshumor apropå att svenska politiker inte vågar erkänna sina misslyckanden.



"Kloakledningen" - Jag har rätt och ni har fel: http://www.youtube.com/watch?v=My0GcwMBMQ8

2011-08-19 @ 23:24:53
Postat av: OT

@sjuklövern



Ni är på fel väg! Här är en multikulturell version så att ni förstår "Highway to Hell - Ukrainian Folk Version": http://www.youtube.com/watch?v=Z3YQ24i1wP0



Orginal - ACDC "Highway to Hell": http://www.youtube.com/watch?v=Xv24N8H1KyI



P.S. Vill ni sjuklöver politiker att SD får över 50% i kommande val?

2011-08-20 @ 00:40:51
Postat av: Kalle

Nu när det går dåligt för sverige så skall man inte sänka skatten för pensionärer men alla, politiker och journalister, tycks ha glömt att staten konfiskerade en massa miljarder från pensionskassorna. Det verkar alla ha glömt unisont. Nu skall det dras ned på allt men när skall det dras ned på den idiotiska invandringen och allt bistånd som går utomlands.



Pensionärerna vill ha tillbaka sin rättmäktiga pension. Varken mer eller mindra.



Nu tycks all inblandade parter ha glömt bort dåvarande finansminstern Göran Perssons stöld av våra pensionspengar.



Dags att vakna nu. Gäller även SD!!!

2011-08-20 @ 01:48:56
Postat av: Carl

mr crowley och robin shadows:

sverige är på väg att plundras på allt av värde.

AP-fonderna

all naturtillgångar provborras det efter och myndigheten bergstaten godkänner alla ansökningar. detta infördes under carl bildt(van)styret ca 1991.



helt klart att banksektorn har höpt 7 klöverns politiker och inför plundringen med sakta tillvänjning.

tänk tillbaka hur bra sverige var för 20 år sedan.

det blir en dyster framtid här när plundringen och besparingarna införts fullt ut.



men vad har 7 klöverns politiker och massmedias personal för förmåner och framtid i sverige ? förstår de inte de kommer inte kunna köpa sig välfärd och avskärma sig från verklighetens misär.



dock kan det bli spännande för SD och deras alltmer växande väljarskara att bygga upp ett solidariskt och välfungerande samhälle i Sverige på nytt som per albin hanssons och august palm gjorde.

hoppas att inget elände och våld sker som det gjorde i Ådalen 1931. vi har nog med elände ändå.



http://www.filmarkivet.se/sv/Film/?movieid=126



blåsippans väg leder till trygghet och vänskap för alla, oberonde av vem är och vart man kommer ifrån.



7 klöverns hycklande representater har hittills bara skapat kaos för oss.

2011-08-20 @ 01:50:59
Postat av: putte

spontant är detta en som tycker synd om folk. Knappast de jobbar på så inihelvete för att ta fart på invandringen. Det är politikerna och deras stödjare. Smuts som tar död på svensken som idiotsvenne står upp till. Eman en idiot så....er man en idiotsvenne!

2011-08-20 @ 03:24:11
Postat av: Robin Shadowes

@Mr Crowley. Googla gärna the Georgia Guidestones. Där uppenbaras alla deras planer för framtiden. Very creepy. Rekommenderar även en sida som heter Vigilant Citizen som ofta granskar populära blockbusters och musik-videor. Dagens videor med Lady Gaga, Beyonce och liknande artister är sprängfyllda med referenser till Illuminati, hjärnkontroll, Big Brother och polisstat och det samma gäller filmerna. Nyligen granskade han Sucker Punch som stinker av Illuminati-symbolism. Den filmen släpptes f ö i Sverige denna veckan så ni kan ju kolla in den efter att ha läst VC's artikel om den. Han har tidigare även skrivit om att Heath Ledger i princip var ett rent sataniskt människo-offer. Därför borde man verkligen kolla upp om den 22:a juli har nån betydelse inom det ockulta.



@Magentan. Reinfeldt et consortes vill att svenskarna utrotas snarast möjligt så därför kommer man givetvis att böja sig för EUs önskan.

2011-08-20 @ 04:43:04
Postat av: LN

Ni bör allihopa vara medvetna om att vi har blivit fartblinda! Man kanske ser det etniska förfallet på lokalplanet, några hucklen här och några hucklen där, men vi är inte omedelbart medvetna om, varken att det ej sällan är mycket värre på andra ställen eller att alla dessa ställen sammantagna utgör

resten av landet. Det blir som att ha ett träd i blickfånget men inte se skogen runt omkring. Den dolda islamiseringen är inte direkt påtaglig, den kryper framåt, ständigt och utan paus och med maktelitens skydd och under dess ledning. Precis som i Norge. Nisse i Hökarängen, Svenne Banan och hans Svea intresserar sig inte för sådant, de har något mycket viktigare att ägna sitt engagemang nu, nämligen det kungliga fostret.

Skämtaren, som föreslog namnet Mohammad Bernadotte på slemklumpen när den väl är fullgången och utkrysst, saknar inte klarsyn.

2011-08-20 @ 07:18:41
Postat av: Stefan A

Hatten av för Anna-Karin Hatt C, som nu kommit ut som extremfeminist, flera väljare till SD.....

2011-08-20 @ 08:51:05
Postat av: Ett SD-fritt Sverige

Det är inte lätt att förstå vari "islamiseringen" av Sverige består. Inte heller det hårdvinklade propagandeinslager om Norge lyckas förmedla en sådan bild av vårt grannland. Om jag dagligen möter ett antal personer i slöja - på vilket sätt blir min tillvaro "islamiserad"? Om ramadan uppmärksammas av handeln - på vilket sätt blir jag "islamiserad"? Om det byggs en moské i min förort - på vilket sätt påverkar det mig? Det är som sagt inte lätt att förstå vad ni yrar om. Men lustiga är ni. Fantastiskt underhållande i all er rädsla och era komiska generaliseringar.

2011-08-20 @ 09:37:55
Postat av: AWSvensson

Ett SD-fritt Sverige ,förstår din villrådighet ,inte lätt att befinna sig mellan sunda förnuftet och avgrundens rand,det enda råd jag kan ge dig är att besöka alternativmedia och där finna svaret.Ett och annat besök på denna blogg skadar inte,om inte annat för att rapportera om ditt tillfrisknande.

2011-08-20 @ 09:42:24
Postat av: Lotta

Till dig med det utopiska nicket. Lite lördagsläsning. Håll till godo.

Postat av: Tjadden

Lotta



Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt måtte fått underkänt i samhällskunskap och svensk historia" när de gick i skolan, när de påstår att Sverige inte har eller haft en betydelsefull kultur.



Ta bara en sådan här sak att Sverige blev i början av 80 talet utsedd till världens mest civiliserade land av omvärlden.



Detta utnämnande kallar jag för högkultur som smäller högre än all annan gammal mossig kultur likt alla religioners menligt nerbrytande av mänskligheten.



För mig är kultur den absolut viktigaste uppgiften, är just strävan efter att göra människor civiliserade, utan den målsättningen så hamnar vi på muslimernas nivå.



Att Fredrik och Mona är obotligt bakåtsträvande typer ska inte vi svenskar behöva lida för, men så är det med människor som tror att Sverige uppstod när de föddes.

2011-08-20 @ 10:29:08
Postat av: Ett SD-fritt Sverige

Det enda ni har att komma med är era egna rädslor och känslor. Några svar på frågorna försöker ni inte ens ge. Ni lyckas inte redovisa vilka yttringar "islamiseringen" har tagit i era liv. Och det är kanske inte så konstigt. För självklart blir inte någon "islamiserad" i Sverige, lika lite som någon tvingar på oss några föråldrade kristna ideal. Det verkar helt enkelt som ni störs av att det finns folk i er omgivning som inte ser ut och klär sig som ni. Det förefaller väldigt egocentrerat och inskränkt.

2011-08-20 @ 10:52:25
Postat av: Kalle

Nättidningen FRIA TIDER skriver om mångfaldsbarometern:



""Forskning. 60,3 procent av befolkningen vill utvisa kriminella utlänningar och 58 procent anser att muslimska kvinnor är mer förtryckta än svenska. Inställningen till olika invandrargrupper varierar stort. De flesta känner ett stort avstånd till somalier, romer och irakier. Det visar siffror från årets Mångfaldsbarometer.



@Ett SD-fritt sverige.

Du bor säkert så långt borta från arabiska invandrare som är de sämst omtyckta i sverige.

Bor du på månen???



Länk till mångfaldsbarometern.



I första hand är det de som har bosatt sig långt från mångfalden som är positiva till mångfald."" skrev Fria Tider.

Postat av: Lotta

Men du utopinicke om vi tar och vänder på steken lite. Om jag som svensk blond kvinna skulle flytta till ett muslimskt land, skulle jag då kunna gå klädd som jag vill? Svaret på frågan är nej. Jag skulle tvingas ta seden dit jag kommer och klä mig som den övriga befolkningen och leva efter islamska seder och bruk. Varför är det rätt att jag skall anpassa mig efter muslimernas sätt att klä sig om jag bor i ett muslimskt land men fel att vi kräver att muslimer som kommer hit klär sig och lever efter våra seder och bruk?

Postat av: Lotta

En ska till du skriver om att Ingen blir islamiserad i Sverige och det har du rätt i så här långt men att landet Sverige mer och mer anpassas efter islam är tillräckligt allvarligt. Läs den bifogade listan med krav som Aldebe skickade ut till alla politiska partier innan valet 2006. Som du ser har man redan börjat få igenom krav efter krav. Skriv ut listan och pricka av allt eftersom kraven går igenom. Jag vet inte om du läst om Römosseskolan där man lär eleverna att segregera sig från det svenska samhället. Tycker du att det är ett bra samhällsmedborgare man utbildar. Hur skall dessa bo, i muslimska enklaver i Sverige? Är det något du tycker vi skall sträva efter?

Postat av: Ett islamfritt Sverige

@Ett SD-fritt Sverige

Att halalslaktat kött serveras på skolor och äldreboende är islamisering. Att badhus inför separata badtider för män och kvinnor är islamisering. Att det finns könssegregerade skolklasser är islamisering. Att moskéer poppar upp som liksvampar ÄR islamisering. Varje moské är en symbol för erövring av landet. Att det sitter en islamistisk moralkärring i form av Abdirizak Waberi i Sveriges riksdag är islamisering. Kan du inte se detta är du antingen djävligt korkad eller rädd. Rädd för att öppna ögonen se vad som händer i detta land. 

2011-08-20 @ 12:46:06
Postat av: Ett SD-fritt Sverige

@Lotta:

"Varför är det rätt att jag skall anpassa mig efter muslimernas sätt att klä sig"?



Jaha, Lotta, så du går omkring i hijab numera? I så fall måste jag ge dig rätt. Det skulle man nog kunna kalla för en form av "islamisering", såvida du inte bara gillar själva klädesplaggen.



Listan, ja. Förklara gärna på vilket sätt svenskarna blir "islamiserade" av att det utförs halalslakt eller att det kan förekomma skilda badtider på badhusen? Slaktmetoden kan kritiseras, men kötthanteringen i Europa är inte så vansinnigt mycket bättre. Och är det inte fantastiskt så intresserade sverigedemokraterna har blivit av djurskydd?



Och befarar du att du tvingas vända dig mot Mecka, för att vissa badhus inför nya regler? Jag är inte heller någon vän av sådant trams, men inte ser jag det som något hot mot vår kultur. Vilket struntprat. "Islamisering". Jo, tjena.



Muslimska, kristna eller judiska friskolor gillar jag inte heller. Men om de inte genomför sin undervisning inom ramen för det svenska regelverket kritiseras de av svenska myndigheter, vilket som bekant redan skett. Och i slutändan kan de tvingas bomma igen verksamheten. Undrar förresten hur tolerant en skola i SD:s regi skulle vara...



Segregeringen är självklart inte bra, men vad tycker du att pursvenskarna kan bli bättre på för att förbättra integrationen? Vill du överhuvudtaget bli integrerad med muslimer?

2011-08-20 @ 13:05:10
Postat av: Ett SD-fritt Sverige

@Lotta:

"Varför är det rätt att jag skall anpassa mig efter muslimernas sätt att klä sig"?



Jaha, Lotta, så du går omkring i hijab numera? I så fall måste jag ge dig rätt. Det skulle man nog kunna kalla för en form av "islamisering", såvida du inte bara gillar själva klädesplaggen.



Listan, ja. Förklara gärna på vilket sätt svenskarna blir "islamiserade" av att det utförs halalslakt eller att det kan förekomma skilda badtider på badhusen? Slaktmetoden kan kritiseras, men kötthanteringen i Europa är inte så vansinnigt mycket bättre. Och är det inte fantastiskt så intresserade sverigedemokraterna har blivit av djurskydd?



Och befarar du att du tvingas vända dig mot Mecka, för att vissa badhus inför nya regler? Jag är inte heller någon vän av sådant trams, men inte ser jag det som något hot mot vår kultur. Vilket struntprat. "Islamisering". Jo, tjena.



Muslimska, kristna eller judiska friskolor gillar jag inte heller. Men om de inte genomför sin undervisning inom ramen för det svenska regelverket kritiseras de av svenska myndigheter, vilket som bekant redan skett. Och i slutändan kan de tvingas bomma igen verksamheten. Undrar förresten hur tolerant en skola i SD:s regi skulle vara...



Segregeringen är självklart inte bra, men vad tycker du att pursvenskarna kan bli bättre på för att förbättra integrationen? Vill du överhuvudtaget bli integrerad med muslimer?

2011-08-20 @ 13:07:46
Postat av: Ett SD-fritt Sverige

Till den store islamofoben, som inte vill att islam ska få utövas i Sverige:

Vilka ansträngningar är du beredd att göra för att förbättra integrationen? Vill du överhuvudtaget bli integrerad eller tänker du fortsätta att drömma om ditt homogena paradis, där alla måste vara som du?

2011-08-20 @ 13:15:53
Postat av: Lotta

Utopinicke



Läs mina inlägg igen. I vilket av dem skriver jag att jag måste gå omkring i Hijab som boendes i Sverige? Men svara nu på varför det är rätt att vi skall klä oss som muslimer om vi flyttar till ett muslimskt land men de skall inte behöva klä sig som oss när de flyttar hit?

2011-08-20 @ 13:22:09
Postat av: Magentan

Att kvinnor som läser SFI-kurser (Svenska För Invandrare) måste sitta gömda bakom skärmar längst bak i klassrummet och inte får yttra sig alls i några diskussioner på lektioner där manliga elever är närvarande är ytterligare ett av flera exempel på islamisering. Detta har skett i t ex Hjalmar Strömerskolan i Strömsund.



Citat från Svenska Dagbladet september 2010:

"Muslimska män från främst Uzbekistan har i flera år åberopat sin trosfrihet för att ”kräva särskilda klasser för män respektive kvinnor”, för att ”deras kvinnor skulle få bära ansiktsslöja” och för att ”kvinnorna ej fick tala när andra män lyssnade”. Skolledningen tog inte strid. Männen skulle nog ändra sig med tiden.

Hösten 2006 blev klasserna könsuppdelade, men vårterminen 2008 kunde de muslimska männen tänka sig en medelväg: gemensamma klassrum på villkor att skolan satte upp skärmar bakom vilka kvinnorna, helst också de icke muslimska, skulle sitta.

Skärmar sattes upp och kvinnorna placerades bakom skärmarna. Lärarna var emellertid missnöjda. Undervisningen blev omöjlig när kvinnorna satt bakom skärmar och därtill inte fick delta i samtalen. Varje fråga som lärarna ville diskutera måste först tas upp med männen. Muslimska kvinnor fick aldrig ”vistas i enrum med manliga lärare”. Icke muslimska elever var illa berörda av denna ordning."

http://www.svd.se/kultur/kulturdebatt/med-tackta-ansikten-kan-vi-inte-motas_5205649.svd



Det här är bara början. Eftersom de som kallar sig "praktiserande" eller "troende" muslimer växer i antal allt snabbare, dels genom att de föder många barn, dels för att invandringen av dessa och deras anhöriga ökar varje år, blir de så småningom i majoritet även i Sverige och då är det sharialagar som gäller även här.

2011-08-20 @ 13:24:50
Postat av: Magentan

Mitt ovanstående inlägg är en kommentar till

"Ett SD-fritt Sverige"

2011-08-20 @ 13:26:47
Postat av: Ett SD-fritt Sverige

Lotta, du skrev att du tvingas anpassa dig efter muslimers klädkod. Vari består denna "anpassning" om du inte själv tvingas ändra din klädsel? Att du tvingas se andras exotiska klädesplagg? Det låter som en oerhörd "anpassning" från din sida.

Tänk, vilket offer! Kan du förklara vad det är som stör dig med t.ex. andras bärande av hijab? För mig ter det sig fullständigt obegripligt.



Sen undrar jag faktiskt hur många muslimska länder du har besökt. Jag har varit i en del och jag kan försäkra dig att klädkoderna varierar avsevärt. Men som bekant förekommer det även intolerans runtom i världen. Varför menar du att vi i så fall också ska vara intoleranta? Det finns diktaturer i världen. Därför ska vi också införa diktatur. Sådan ter sig din logik.



Magentan, det där är gammal skåpmat. Men är det inte konstigt att PK-media skriver om något sådant?Hur är det egentligen möjligt i er värld? Det msåte du förklara. Det där är förrsten problem som man har löst på andra skolor utan att konflikt har uppstått. Skolledningen förefaller här ha varit inkompetent och gått för långt. Det pågår ingen "islamisering" av skolväsendet. Ta det lugnt.



Sen bör du nog se över dina prognoser, Magenta. Det blir bara löjligt att måla upp skräckscenarier med Sharia-lagar i Sverige. Ingen tror dig.

2011-08-20 @ 13:46:10
Postat av: Lotta

Att ta seden dit man kommer är en bra devis som vi alla borde leva efter. Jag självklart acceptera att leva som muslimerna gör med allt det innebär om jag valde att flytta till ett muslimskt land. Det tycker jag det muslimska landet har all rätt att kräva. Samma självklara rätt anser jag mig ha att tycka att de som flyttar hit anpassar sig efter våra seder och bruk. Jag anser att religion är vars och ens privata ensak men när det går ut över det övriga samhället som skilda badtider, delade skolsalar, halalslakt och muslimska kläder osv då är det inte längre privat och det kan jag inte ställa upp på. Sedan är det ganska barnsligt att ta upp att Sverigedemokraterna helt plötsligt blivit intresserade av djurskydd och hur en skola som SD skulle driva skulle se ut. Sådant trams för inte debatten vidare.

2011-08-20 @ 13:54:51
Postat av: Lotta

Utopinicke

Är det mönstermedborgare som denne du försvarar så liderligt?

Postat av: Ett SD-fritt Sverige

Du får gärna konkretisera, Lotta. Hur påverkas just ditt liv av att muslimska kvinnor bär slöja? Du har inte förklarat det. Och hur ofta brukar du bekymra dig över hur ett djur har slaktats när du gör dina livsmedelsinköp? Och hur funkar det på badhuset för dig? Berätta gärna om hur "islamiserad" du har blvit.

2011-08-20 @ 14:07:10
Postat av: Ett islamfritt Sverige

@Ett SD-fritt Sverige

"Det där är förrsten problem som man har löst på andra skolor utan att konflikt har uppstått". Och vad beror det på, tror du?

Jo, det beror på konflikträdda mähän som gång på gång faller till föga för dessa kravmaskiner. Tro inte att det var de inblandade muslimerna som löste konflikterna. Vi har alltför många gånger sett hur skränande, rabiata, patologiskt självömkande muslimer beter sig när de inte får som de vill.

2011-08-20 @ 14:15:33
Postat av: Ett islamfritt Sverige

Lite intressant läsning för våra islamkramande "vänner":



http://hotetinifran.wordpress.com/#!/cover

2011-08-20 @ 14:32:53
Postat av: Lotta

Jag vet inte om du är osedvanligt trög eller har svårt för att läsa. Jag har aldrig skrivit att jag tvingas anpassa mig efter muslimers klädkod i Sverige. För tredje gången skriver jag: (skall försöka uttrycka mig så även du slutligen fattar) Om jag exempelvis flyttar till Saudiarabien skulle jag då kunna gå klädd som jag gör i Sverige? Kan du svara på det? Det har inte ett dugg med att göra om jag störs av att se någon med hijab eller inte. Jag anser att man skall ta seden dit man kommer helt enkelt. Du har aldrig ställt dig frågan varför dessa djupt troende muslimer söker sig just till Sverige? Ett land vars folk, seder och bruk står så långt ifrån det egna landet eller religionen som det går. Hur jag brukar bekymra mig över hur djur slaktas när jag gör mina livsmedelsinköp vet du inget om och bör därför inte diskutera. Jag kan exempelvis vara vegetarian. Det är ca 100 år sedan vi blev av med skilda badtider i våra badhus, skall vi nu införa det igen, nej tack. Återigen ta seden dit man kommer. Passar det inte, synd men då kanske man skulle valt ett annat land att bosätta sig i. Listan jag länkade till ledde till ett ramaskri och Aldebe hoppade av sin plats i Centern, bland annat sa Jens Orback att vi under inga som helst omständigheter kan införa särlagstiftning, vad berodde det på tror du?

2011-08-20 @ 14:38:55
Postat av: Tjadden

Magestan



Angående kurser i svenska, i dessa läromedel borde det stå vilka lagar och regler som ska gälla för alla som bor i Sverige.



Jag kan inte förlika mig med ett förtryckarsamhälle som muslimerna förespråkar och dessutom vår regimen blundar för, som är ett välkänt faktum, är rena skandalen!



Får vi inte bort 7 klövern som styrande faktor på parlamentarisk väg, så leder detta till ett inbördeskrig, som också är ett känt faktum, när vanligt folk har ledsnat på att bo i en diktaturstat så slutar det med ett inbördeskrig.

2011-08-20 @ 14:46:23
Postat av: Ett SD-fritt Sverige

Lotta, det är bara att läsa innantill. Du skrev att du tvingas anpassa dig efter muslimernas klädsel. Nu menar du att vi borde agera som i Saudiarabien, som om detta skulle vara typexemplet på ett vanligt muslimskt land. Du kanske borde se dig om i världen lite innan du formulerar dina exempel. Och du har fortfarande inte kunnat förklara varför andras klädsel inte får avvika för mycket från din egen. Vad är ditt problem?



"Att ta seden dit man kommer". Ja, i SD:s värld tycks det bl.a. betyda att muslimerna bör sluta med alla religiösa traditioner utanför hemmets väggar och även klä sig ungefär som oss. Är du beredd att integrera dig med dem i så fall, eller har du fler krav? Vilka "anpassningar" är du beredd att göra?



För övrigt kan jag konstatera att du inte lyckas ge ett enda exempel på hur du har blivit "islamiserad". Det är ganska ynkligt med tanke på det höga tonläge som du och dina vänner brukar använda. Substansen verkar det vara lite si och så med. Tankarna går osäkt till ett fantasifullt och helsjukt norskt manifest.

2011-08-20 @ 15:07:37
Postat av: Magentan

@ "Ett SD-fritt Sverige"

Jag har flera muslimska vänner som likt Bahareh Andersson är sekulariserade och välintegrerade svenskar (se länken). I motsats till dig oroar sig även en del av dessa för att Sverige är på väg att så småningom bli ett land med sharia-lagar. Sådana lagar praktiseras ju redan i olika bostadsområden här och breder ut sig alltmer.



Läs gärna Bahareh Anderssons artikel på Newsmill "Waberis medeltida åsikter accepteras för att han är invandrare".

http://www.newsmill.se/artikel/2011/08/15/waberis-medeltida-sikter-accepteras-f-r-att-han-r-invandrare



PS Den sista meningen i ditt svar till "Lotta" ovan är både simpel och tarvlig och avslöjar alltför väl dina intentioner.



2011-08-20 @ 15:20:31
Postat av: Lotta

""Att ta seden dit man kommer". Att muslimerna bör sluta med alla religiösa traditioner utanför hemmets väggar och även klä sig ungefär som oss." precis där fick du faktiskt till det, så menar jag. Vad anser du om Ayaan Hirsi Ali och Wafa Sultan, själva muslimer som varnar för islamiseringen av västvärlden?

2011-08-20 @ 15:23:36
Postat av: Lotta

@Magentan

Tack för ditt ps. Det var så urbota korkat som mycket annat vederbörande skrivit så jag helt enkelt nonchalerade det.

2011-08-20 @ 15:26:51
Postat av: Ett SD-fritt Sverige

Visst förstår jag att det svider. Men ni uttrycker er ju likadant som Breivik. Parallellen är ofrånkomlig.



Ni lyckas helt enkelt inte förklara hur "islamiseringen" ser ut i er vardag. Det är sällan jag har debatterad med några, som har så lite på fötterna. Det kommer kanske som en överraskning, men politik brukar faktiskt utgå från verkliga problem i vardagen - här och nu.



Men så bra. Då hoppas jag att vi kan enas om att det inte pågår någon "islamisering" av Sverige.



Problemen med integrationen kan vi diskutera. Men begreppet förutsätter även förståelse från SD-håll. Den varan ser man inte mycket av här.

2011-08-20 @ 15:53:59
Postat av: Lassekolja

Ett SD-fritt Sverige@, islam behöver ingen hjälp av varken PI, SD eller CBN för att smutskasta islam, dylik propaganda är överflödig, eftersom muslimerna själva och mångkulturens förespråkare, ex.-vis sådana naiva människor som Du helt enkelt inte behöver någon hjälp utan med koranens hjälp, helt på egen hand får förnuftiga människor att inse att islam INTE har någon framtid i ett stabilt och trivsamt Sverige!

Det paradoxala är att alla boende i Sverige, ja även Du (och Dina gelikar), har allt att vinna ju, mer SD får att säga till om i Riksdagen, vare sig Ni begriper det nu eller ej!

2011-08-20 @ 16:07:49
Postat av: Ett SD-fritt Sverige

@ Lassekolja:

Om jag tolkar dig rätt, så vill du inte att någon ska utöva islam i Sverige. Ni verkar i så fall lite splittrade, ni högerpopulister. Men annars får du gärna redovisa på vilka premissser som som du kan acceptera troende muslimer i Sverige.



Och jag beklagar. Du har inget monopol på bilden av ett trivsamt Sverige. Sorry.

2011-08-20 @ 16:15:03
Postat av: Lotta

Utopinicke

Du glömde svara på min fråga: Vad anser du om Ayaan Hirsi Ali och Wafa Sultan, själva muslimer som varnar för islamiseringen av västvärlden?

2011-08-20 @ 16:15:24
Postat av: Lotta

Utopinicke



Har med fasa börjat läsa boken som jag länkar till. Ta en titt på bilden på sidan 34, den kan inte ens den mest blåögde, naive dumskallen i världen bortförklara.

Postat av: Ett SD-fritt Sverige

Det är väl ganska självklart att det finns kritiker av världsreligionen islam, även i de egna leden, likaväl som det finns kristna som varnar andra för sekterismen inom kristendomen, judar som varnar för judendomen etc. Ja, det finns ju till och med avhoppade högerpopulister som varnar för SD.



På vilket sätt menar du att därmed har besvarat frågan om hur du är drabbad av "islamisering" i din vardag? Du har uppenbarligen ingenting att bidra med annat än att länka till andra. Så meningsfullt. Själv är du tydligen inte alls drabbad av någon "islamisering". Övertygande politisk argumentation.

2011-08-20 @ 16:56:16
Postat av: Lotta

Utopinicke

Om jag i nuläget blivit drabbad av islamiseringen är en petitess i sammanhanget och det vet du. Varför svarar du inte på min fråga om Ayaan Hirsi Ali och Wafa Sultan, själva muslimer som varnar för islamiseringen av västvärlden? Hur ser du på dem?

2011-08-20 @ 17:13:07
Postat av: Kalle

>Lotta

Utopinicke förstår inte om han kan läsa. Han fixar inte det. Han vill inte svara. Han klarar inte det.

2011-08-20 @ 17:25:50
Postat av: Lars-Inge

”Det är väl ganska självklart att det finns kritiker av världsreligionen islam även i de egna leden”

Kritiker ja, som i de flesta fall efter att ha uttalat denna kritik lever under dödshot. D.v.s. om de fortfarande är i livet!



F.ö. är inte islam en världsreligion utan världsideologi, som styr livet i alla avseenden från vaggan till graven. Givetvis svårt att erkänna för den som inte har förmågan att inse detta.



Att komma med antydningar om den norske galningens manifest och att svenskarna skall integreras i sitt eget land, visar en arrogans och attityd på en nivå som jag hade hoppats att vi skulle slippa på den här bloggen. Det är sådant som gör att man får en viss förståelse varför en tidigare DN-kulturchef använde uttrycket ”digitala pissrännor”.

2011-08-20 @ 17:28:51
Postat av: Ett SD-fritt Sverige

Argumentationen har nu nått Lars-Inges höjder. Menar du att integration är möjlig utan att även ursprungsbefolkningen bjuder till?



Lotta: Svaret stod i första stycket i min senaste kommentar. Beklagar om det blev för komplicerat. Men tack för erkännandet att du själv inte drabbats av någon "islamisering". Det vore ju trevligt om fler kunde uttrycka samma sak.



Snart tror jag bestämt att det kommer en ny länk om någon sanning levererad av PI eller motsvarande. Det är ert sätt att "debattera", eftersom ni uppenbarligen saknar förmåga att formulera er utifrån egna erfarenheter.

2011-08-20 @ 18:13:07
Postat av: Göran

@ Ett SD-fritt Sverige



Du efterfrågar händelser i vardagen som kan härledas till massinvandringen, eller "islamiseringen", som du väljer att kalla den.

Svaren här i blir inte många, ty de flesta bryr sig inte, alternativt tycker det som är enklast och kräver minst energi.

Massinvandringen är inget som jag personligen har tecknat avtal med, ingen person med inflytande har heller frågat mig om jag tycker det är bra. Därför anser jag mig ha rätt att uttrycka min åsikt utan att för den sakens skull bli kallad rasist.

De flesta med icke politiskt tillrättalagda åsikter angriper egentligen politiken bakom massinvandringen, många är dock utanför politiskt inflytande och därför riktas kritiken mot det man har sig närmast, alltså på gräsrotsnivå.



De nu kommande exempel på vad du kan mena med vardag är självupplevda och är inget som är taget ur luften för att passa in på denna blogg:



Redan på dagis förkunnas extra ansvar och omsorg mot de barn som "kommer från krig". "Krigsbarnen" tackar med att välta bokhyllor, spottas, klösas och slåss. Min dotter bär två ärr på kinden, orsakade av en flicka från Afganistan. Dottern är märkt för livet, vi föräldrar skall visa förståelse och förlåta, tack.



Min son och ett knippe kompisar tröttnade en dag i skolan på sin mattelärare, från Iran.

De ställde frågan, "hur skall hon kunna lära oss matte när hon inte kan svenska", till rektorn.

Rektorn belönade dem med "rasister och skall minsann ha förståelse för henne". Den iranska lärarinnan belönade dem med G, fastän fyra av dem uppfyllde MVG enligt kriterierna, tack.



Det har oundvikligt blivit vi och dem på golvet, så är det bara och det är statens fel.

Dumma vore ju de invandrare som inte tackar ja till allt som det förlovade landet har att erbjuda.



Hur kärleksfull man än vill vara så kommer det alltid att finnas en liten grupp som mediaeliten inte lyckas övertyga, jag är en av dem.

Jag skall egentligen inte ens behöva argumentera min ställning, massinvandringen ger mig ställningstaganden varje dag som jag inte skulle behöva ta.



Massinvandringen försvårar mer än den berikar, det krävs bara lite erfarenhet för att förstå.



Alla människor kan inte vara lika mycket värda, inte överallt och inte alltid.

Värdet är sitt eget och det kan inga politiker i världen ändra på, hur vackert de än vill att det skall låta.



Om 20 år kanske också Du förstår.

2011-08-20 @ 18:16:05
Postat av: Thoralf Alfsson

Ett SD-fritt Sverige



"Vill du överhuvudtaget bli integrerad med muslimer?"



NEJ! Jag har inget intresse av att bli integrerad med muslimer. Integrering innebär att även jag ska anpassa mig till muslimer och islam. Något som jag absolut inte har något intresse av.

Koranen, sharialagar, halalslakt o.s.v. står så långt ifrån mina värderingar att jag inte ser någon utveckling i att integrera mig med muslimer.



Istället kommer jag göra allt inom de demokratiska spelreglerna för att motverka att islam och islamism får något inflyttande i Sverige. Sedan är det upp till svenska folket vart fjärde år att säga vilken utveckling eller avveckling som man önskar.



2011-08-20 @ 18:26:35
Postat av: Lars-Inge

@ Utopinicke/dönicke



"Menar du att integration är möjlig utan att även ursprungsbefolkningen bjuder till?"



Någon har visst missat att såväl Tysklands, Storbritanniens, Frankrikes och andra regeringschefer har förklarat multikulturen som misslyckad och ”död”. Varför skulle Sverige vara undantaget och det finns därför ingen anledning att jag på något sätt skall bjuda till och bidra till den fortsatta utarmningen av mitt eget fosterland. Vill den som kommer hit inte anpassa sig till svenska normer och värderingar, är det bara att åka vidare till något annat land. Vad islam har att tillföra Sverige har vi redan sett tillräckligt av.



Förresten en allmän undring, och försök att för en gångs skull besvara på en fråga. Du gjorde det inte en enda gång då du var här för ett tag sedan under ett annat nick. Vad anser du om staten Israel och Hamas och Hizbollahs högsta önskan här på jorden att förinta denna stat.

2011-08-20 @ 18:38:07
Postat av: Ett SD-fritt Sverige

Tack, Thoralf. Då vet vi. När SD diskuterar integration, så betyder det bara att minoriteten ska anpassa sig efter majoriteten.



Så länge det finns troende muslimer i landet vill en annan minoritet, sverigedemokraterna, ha så lite som möjligt att göra med dem. Det spelar uppenbarligen ingen roll om religionen utövas endast inom hemmet. Det ser onekligen ut som om du inte vill "ta i dem med tång".



Men även du, Thoralf, måste förklara vari din anpassning består. Vilka yttringar tar sig "islamiseringen" i ditt liv? Är det alla textilier som är din främsta huvuvärk? Djurskyddet, kanske?



@Göran:

"Islamiseringen" är SD:s egen terminologi. Har du inte lyssnat på Kent Ekeroth och de andra? Och jag beklagar. Din långa text innnehöll absolut ingenting om hur en viss religion påverkar det svenska samhället eller din livssituation.

2011-08-20 @ 18:57:54
Postat av: Thoralf Alfsson

Ett SD-fritt Sverige



För det första är det mina personliga uppfattningar och därmed inte nödvändigtvis partiets uppfattning.



Jag har aldrig förespråkat integrering när det gäller muslimer och islam. Jag tror på assimilering när det gäller att få ett fungerade samhälle i det längre tidsperspektivet.

Sedan måste vi också förstå skillnaden när det gäller religion och kultur om vi jämför en tysk eller en person från Afghanistan som får uppehållstillstånd i Sverige. En tysk är mer eller mindre redan assimilerad men när det gäller en muslim från Afghanistan är skillnaden i kultur och religion mer eller mindre enorm.

2011-08-20 @ 19:13:56
Postat av: Göran

@ Ett SD-fritt Sverige



Hade heller inga förhoppningar om att du skulle förstå innebörden av min text.

Tankar tolkas på olika sätt, mina är mina egna.



Jag är fundersam över det faktum att man släpper in människor med en så pass avvikande tro som islam i instanser som våra egna beslutstagare knappt reder ut. Religonen blir ett vapen då islams trosutövare är kategoriska och påverkande.

Många vet inte ens vad kristendomen står för.



Att då tillföra okända yttre faktorer som islam i det svenska väsendet är för mig ofattbart.

2011-08-20 @ 19:19:53
Postat av: Lars-Inge

"Islamiseringen" är SD:s egen terminologi."



Trams och okunskap så att det ryker om det. Den som t.ex. använder Google och Wikipedia ser att detta är en utbredd terminologi. Sök t.ex. på islamisierung, islamization och islamisation så blit detta bevisat med råge!

2011-08-20 @ 19:24:59
Postat av: Lotta

Utopinicke

Ok men vad innebär det att kritisera islam? Jo det betyder att man som Ayaan Hirsi Ali måste leva med vetskapen om att genom att kritisera islam har hon skrivit under sin egen dödsdom och lever gömd. Så visst går det kritisera islam. Patetiskt att man endast får kritisera islamiseringen i Sverige om man har egen personlig erfarenhet av det. Dessa djupt troende muslimer som du så hett försvarar, tillhör de gruppen moderata muslimer eller de mer rabiata muslimerna i England som hade presskonferens häromveckan? Har du kollat kartan på sidan 34 än? Är mycket intresserad av din tolkning av den

Postat av: Lars-Inge

Även jag hänger på med en obesvarad fråga:



"Förresten en allmän undring, och försök att för en gångs skull besvara på en fråga. Du gjorde det inte en enda gång då du var här för ett tag sedan under ett annat nick.

Vad anser du om staten Israel och Hamas och Hizbollahs högsta önskan här på jorden att förinta denna stat.2011-08-20 @ 18:38:07"

2011-08-20 @ 19:39:33
Postat av: Tjadden

Lars-Inge



En bra fråga, har den enskilda svensken inte rätt att ha personliga åsikter?



På varenda bloggsite där kommentarer och inlägg medges" så är de majoriteten som bestämmer över vad som är rätt eller fel och då sitter vi där i Ekorrhjulet och inte kommer någonstans för en vidgad debatt.



Detta sagt för att du inte får din fråga besvarad.

2011-08-20 @ 21:12:07
Postat av: Lotta

Vart tog Utopinicke vägen? Tog de patetiska argumenten slut eller blev frågorna för besvärande? "Det spelar uppenbarligen ingen roll om religionen utövas endast inom hemmet. " men ser du dönicke det är just det som muslimerna inte gör, alltså håller sin religion inom det egna hemmet eller privat. Vore bra om det gick lägga ut en bild på kartan från sidan 34 där alla kan se muslimernas planer för Europa. När planen är genomförd lär det inte handla endast om halalslaktat kött, enskilda tider badhuset osv var så säkra.

Postat av: Tjadden

Lotta



Du som har huvudet på skaft och avslöjar nyanserna i varje replik.



På Sourze.se har judefrågan diskuterats och motståndet är kompakt mot nicken Lasse i gatan (SD) vänsteralliansens kamp mot SD skulle jag vilja kalla det, där Sourze egen Redaktör dissar folk att hata SD.



Men en fråga kan en SD kalla en vänstersympatisör till Palestinier som visar sitt hat och förakt mot judar för rasister, som nu Lasse har gjort?



2011-08-20 @ 22:05:36
Postat av: Skånepåg

OT



Man kan undra vad det är som Hamas försöker att åstadkomma genom att eskalera angreppen med raketer och missiler in i Israel. Det är minst sagt en oroväckande situation under uppsegling, och verkar som om vad som helst kan komma att ske under de närmaste dagarna. En världsekonomi i gungning och nu detta som "lök på laxen"!

Postat av: Tjadden

Skånepåg



Och vi i Sverige kan inte göra ett förbaskade dugg åt det!



Världen är galen det är bara att inse fakta, men varför ska vanligt folk få lida för detta?

2011-08-21 @ 00:16:13
Postat av: Ett SD-fritt Sverige

Ingen av er här, inte ens blogginnehavaren själv, lyckas lägga fram ett enda exempel på hur ni håller på att bli "islamiserade" i er vardag. Ändå har ni fått chans på chans att lägga fram er sak. Ni kan ju fortsätta att tycka illa om muslimska huvudbonader och traditioner, och älta er låtsasvärld sinsemellan med allehanda länkar. Men politik handlar om att ge trovärdiga problembeskrivingar, baserade på svensk verklighet. Ni klarar de facto inte av att visa att Sverige skulle vara på väg att bli "islamiserat". Självklart för att beskrivningen bara är en illusion.



Det enda ni ägnar er åt är generaliseringar. Resonemanget känns igen från 1930-talets Tyskland, 1960-talets Sydafrika eller 1990-talets Balkan. I samma stund som man utmålar hela grupper med viss bakgrund, etnicitet eller religion som oönskade i samhället förbryter man sig mot de förpliktelser som det innebär att vara människa. Svårare än så är det inte. Men oförmågan hos de som generaliserar att se de historiska parallellerna har varit lika påfallande varje gång. Och varför skulle SD-sympatisörer vara annorlunda?



Ni fick som sagt massvis av chanser under dagen att lägga fram era bevis för hur nu tvingats anpassa er till muslimer i er omgvnining. Av detta blev det noll och intet.



Därmed lämnar jag också debatten för den här gången. Nu får ni fortsätta att skicka era PI-länkar till varandra och elda upp er bäst ni kan på egen hand.

2011-08-21 @ 00:25:43
Postat av: Skånepåg

@ Tjadden



Som du säkert vet så styrs såväl Hamas i Gaza som Hizbolla i Libanon av Iran. Då det är instabilt i både Syrien och Egypten så börjar man nästan bli lite orolig över vad som kan vara på gång. Vi kan bara hoppas att det inte "spårar ur" totalt.



Nu godnatt!

2011-08-21 @ 00:26:20
Postat av: Tjadden

Ett SD-fritt Sverige



En motfråga hur vet du att vi har fel och du har rätt vilka bevis kan du ta fram som stödjer dina påstående?

2011-08-21 @ 00:32:44
Postat av: Skånepåg

@ Ett Sd-fritt Sverige



Och du ditt mähä har fått chans på chans att besvara olika frågor och har inte varit kapabel att besvara en enda. Och detta har du mage att kalla för debatt. By by loooser!

2011-08-21 @ 00:33:48
Postat av: Tjadden

Skånepåg



Så blir det när främmade fåglar försöker kacka i andras bon, då möts man av fjärtmesar som vill bara lämna ett visitkort efter sig.

2011-08-21 @ 00:42:08
Postat av: OT

@Ett SD-fritt Sverige



Zakaria Boutros är världens värsta islamofob och som en vän av "sanningen" och övertygande argument, så frågar jag dig nu - varför har har Zakaria Boutros fel? Interview with father Zakaria Boutros: http://www.youtube.com/watch?v=9jSaYBeJbWc



P.S. Var vänlig se hela intervjun och tänk på att om du inte svarar på min fråga så har du lämnat in på "walk over" d.v.s. du har förlorat utan "strid".

2011-08-21 @ 00:43:39
Postat av: Lotta

Jaha så lämnade då utopinicke bloggen utan att svara på en enda brännande fråga. Någon som är förvånad? Som det heter den som lever få se, och nej Utopinicke det är inget hot utan ett talesätt, men kom inte och gnäll sedan. Kartan talar sitt tydliga språk, du vet den på sidan 34 som du "glömde" svara på.

Postat av: Robin Shadowes

@Magentan. Glöm ej heller högskolan i Malmö där man har byggt stå skita-toaletter. Om inte det är islamisering så vet jag inte vad som är det.

2011-08-21 @ 02:49:42
Postat av: Burberry Pas Cher

Thomas Burberry a fondé la maison de luxe Burberry mode en 1856 alors qu'il n'avait que 21 ans.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="Burberry Pas Cher">Burberry Pas Cher</a>

Burberry a commencé sa carrière dans le monde de la mode comme apprenti drapier, jusqu'à ce qu'il ouvre son propre magasin en Angleterre. En 1870,<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="sac burberry pas cher">sac burberry pas cher</a>

son entreprise avait une réputation solide pour son développement d'extérieur attire.Thomas Burberry est crédité de développer une nouvelle forme <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/7-burberry-bottes" title="Burberry Bottes">Burberry Bottes</a>

de tissu qui a été utilisé dans ses vêtements de plein air. Ce tissu, connue sous le nom de gabardine, était résistant à l'eau et résistant mais respirante.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/17-chaussures-burberry" title="Chaussures Burberry">Chaussures Burberry</a>

Comme tel, il a aidé à protéger le porteur contre les éléments tout en restant comfortable.By 1891, Thomas Burberry avait ouvert un emporium à Londres.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/21-costumes-burberry" title="Costumes Burberry">Costumes Burberry</a>

Cette emporium sert encore de siège Burberry entreprise. Quinze ans après l'ouverture de l'emporium, Burberry a conçu la marque déposée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/12-hobos-burberry" title="Hobos Burberry">Hobos Burberry</a>

de la ligne Burberry: ". Transmet» un chevalier équestre avec le mot latin "Prorsum", qui signifie Burberry a fait les manchettes lorsque la compagnie équipée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/11-lunettes-burberry" title="Lunettes Burberry">Lunettes Burberry</a>

de Roald Amundsen, qui a été le premier à atteindre le pôle Sud, en 1911. Il a gagné plus d'attention en 1914 quand il était responsable de pourvoirie <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/5-sacs-burberry" title="Sacs Burberry">Sacs Burberry</a>

Ernesst Shackleton, qui était l'homme chargé de diriger une expédition qui a parcouru l'Antarctique. Le War Office, puis lui a commandé de faire des changements à leurs manteaux officier dans le but de mieux suite de leurs conditions, qui conduisent au développement de l'trench qui est devenue populaire parmi les civils après la guerre était terminée. s

2011-11-14 @ 07:51:04
URL: http://www.burberry-pas-cher.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0